Loading...

READY STOCK!! LAST UNITS!! *strictly no booking/no reserved without payment.
WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Rigga (clothes rack) RM85/satu (harga telah tmasuk upah beli + kos pengangkutan smpi kelantan)
*self pick up pasir pekan
*pasang sendiri, arahan diberikan Min height : 126cm
Max height : 175cm
Max load : 35 kg Rak ni ada warna putih shj..rak ni ada roda,so senang kalau nak tarik ke sana sini..bhgn bwh die pulak ada palang2 utk letak brg..sesuai utk letak kotak kasut..lebih kurang 4psg kasut boleh letak kat bwh tu..plg best rak ni boleh adjust ketinggian die sampai 6 level..kalau nak gantung jubah @ dress boleh pakai level plg tinggi..kalau nk gantung tshirt,pakai level 3 pun da ok..terpulang pd anda..rak ni mmg best sgt..nak letak kat butik baju pun sesuai sgt..sambil2 gntung baju,boleh organise koleksi kasut sekali..best kan..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER.
Kredit : Pinterest



1 month ago 0

3 Likes

0 Comments