Loading...

READY STOCK!! LAST UNITS!! *strictly no booking/no reserved without payment.
WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Holmo (floor lamp) RM50 (harga dah tmasuk upah beli + kos pengangkutan smpi kelantan) *mentol tak termasuk.
*self pick up pasir pekan
*pasang sendiri, arahan diberikan Tinggi lampu ni 116cm..sesuai kalau nak letak kat ruang tamu atau bilik tidur..dia beri efek cahaya malap,tak terang sgt..beri suasana romantik..kalau nak bersihkan just lap ngn duster..jika berminat SILA WHATSAPP +60123170853 utk ORDER. P/s : lampu ni drpd rice paper(mcm kertas tanglung). Tak sesuai utk rumah yg ada anak kecik.mudah koyak. Tp pilihan di tgn anda.

Kredit : Pinterest



28 days ago 0

1 Likes

0 Comments