Loading...

READY STOCK!! LIMITED UNITS!! *strictly no booking/no reserved without payment.
WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Mulig (clothes bar,adjustable min 60cm,max 90cm,max load 15kg) RM30/satu (harga dah tmasuk upah beli + kos pengangkutan smpi kelantan)
*self pick up pasir pekan
*pasang sendiri, arahan diberikan Clothes bar ni sgt sesuai utk gantung jubah,dress n telekung,tudung n shawl..sb kita boleh pasang kat dinding ikut ketinggian yg kita nak n boleh dcapai..kalau gantung jubah/dress kat rack/almari biasa, jubah akan smpi lantai..nnt kotor hujung die..kalau guna bar ni lebih baik n bersih.. bar ni ada warna putih sj..boleh menampung berat sehingga 15kg..bar ni boleh laras nak pendek atau panjang..ikut kesesuaian ruang dlm bilik anda..sgt praktikal..kalau nak pasang bar ni 2 level lagi bagus..jimat ruang..mcm dalam gambar..boleh buat open wordrobe..selain tu boleh gantung semua koleksi tudung2 n shawl kita tu..gantung bag pun boleh tau..guna s-hook je..praktikal sgt..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER.

Kredit : Ahli KDIM



29 days ago 0

9 Likes

0 Comments