Loading...

READY STOCK!! LAST SET!!
*strictly no booking/no reserved without payment.
WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786

IKEA - Lennart (drawer unit 30x34x56 cm) RM65/satu

tmasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan

Drawer ni mmg cantik sgt..ada 3tingkat..die tak besar sgt..sesuai kalau nak letak bawah meja study/kerja.. boleh letak brg2 peribadi,fail dan buku.kalau nak letak kat dapur boleh jugak..boleh guna untuk simpan bawang n kentang jugak sb rak ni berlubang2..so akan ada pengudaraan..nak letak stok maggi, rempah2,stok makanan kering pun sesuai..dapur nampak kemas n
teratur..letak kat bilik mainan anak pun boleh..boleh simpan brg2 mainan yg kecik2 tu, mcm kereta mini, lego n anak patung kecik..takla nampak bersepah..nak letak brg2 mekap,tudung,stokin pun sesuai..nampak kemas je..pastu drawer ni ada roda kat belakang die..so mudah utk kita gerakkan n alih ke mana2..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER.

Kredit : Pinterest



1 month ago 0

17 Likes

0 Comments