Loading...

READY STOCK!! LAST UNITS!! *strictly no booking/no reserved without payment.
WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Mulig (shelving unit) (58x34x162cm,max load/shelf 25kg) RM150/satu (harga dah tmasuk upah beli + kos pengangkutan smpi kelantan)
*self pick up pasir pekan
*pasang sendiri, arahan diberikan Rak ni boleh letak kat dapur,bilik tidur n ruang tamu..kalau kita guna rak ni kat dapur,kita boleh letak periuk nasi,cerek elektrik,blender,microwave,bekas beras,bekas2 gula/milo,tupperware,botol2 sos,minyak dll..kalau nak bersihkan pun senang..lap je ngn kain..plg penting jimat ruang n dapur nampak kemas n teratur..kalau guna kat ruang tamu atau bilik tidur,kita boleh letak frame gambar,perhiasan,majalah,buku,jam,lampu tidur dll..letak kat bilik anak2 pun sesuai..boleh susun mainan2 diorg,susun buku sekolah..sebab die byk level,so byk benda kita boleh letak..letak kat luar rumah pun ok, boleh susun kasut byk2 n suratkhabar lama atau letak pasu bunga kecik2...insyaAllah tahan lama,kukuh,senang nak bersihkan dan jimat ruang..tak payah guna meja byk2..guna rak ni je dah cukup...berbaloi sgt kalau beli..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : ahli kelab dekorasi ikea msia



1 month ago 0

6 Likes

0 Comments