#1stday

362,771 posts

Loading...
стажировочка #1stday
・ ・ 球技大会1日目お疲れさまでした!💙 ・ それにしてもプリ撮りに行ったのにメガホン学校に忘れたうちらアホすぎ笑 ・ とりま明日もがんばりましょう🏸🤙 #sportsfestival #1stday #ajides #プリント倶楽部
#1stday
Omg can’t deal 😭😭😭😭 #1stday #2015 to now #devvo #dontgo
. . 우와 푹푹찌는 오늘🌞 철거 완료! 올드한 체리색 하나씩하나씩 지워나가기 시~작! . . #하우투디자인인테리어 . .
📍Melbourne #1stday #alreadyinlove
Hanggang sa training, Call Center pa rin sya. 🙄 Sabi nga ni Bro. Salonga, hayaan mo muna sila don. 😜 #1stDay 📝
Libur tlah usai. Kembali ke..... Bekal#lunchbox #1stday
🏕👙🌟 . . 📍#nagano ▹▸#1stday 📹2枚目 movieだよ~!!!😎 . . nagano trip! 川がめっっっちゃ綺麗!\(◡̈)/ 飛び込むところからの景色も ちょー最高だった😆 まー飛び込みとか余裕だよね😉🤘( 笑 ) 飛んだ後は息できんすぎて死ぬかと思ったけど🤫🤫 夜は #BBQ #花火 #星空フォト #人狼 !!! どたのしすぎて、時間が一瞬ですぎた😭 まじで、みんなおもろい🤣 最高すぎて飽きんだけどどーしよー🤣(笑) . . #gopro #goproのある生活 #阿寺渓谷 #小黒川渓谷キャンプ場 #長野男子 #おもしろくてやさしい #ピグレット #パンチパーマ 悪口じゃないよ(笑) #きんさん思い出し笑いしてるらしいよ #メンズ日替わり 😎 #Thanks !!!
아직 #1stday #물놀이 는 재미써 en la #piscina del #hotel #ibiza #vacation
Kerjanya pindah tempat😂😄 #1stday #meetupeveryday
Before the working day I went to Hollywood Studios. and now... I just started my work in PVH!!! . . . . #usa #orlando #disneyworld #disneyworldinternship #magickingdom #1stday #of #work #😂
Ayoooo sekolahhhhhhh 😀😁😂🤣😆😉😭 #backtoschool #mixemotions #1stday #kindergarten #pictures #photograph
Achievement Unlocked❗ Climbed 724 steps of MT.TAPYAS while carrying Wynter! I carried her down the mountain too #1448steps #legday #momlife #musclesFTW #nosweat #bdayescapade #34 @Coron #1stday #Coron
#1stday on the new gig 🤗😍😎
Biasalah tu, mak-mak ni jadi tukang snap gambar & pegang kunci bilik jer, lepas berendam lapar nauzubillah, mak-mak ni juga kena jerit dengan anak2 nak makannnnnn... 🤭 Untung suami tu, kemain dia ya, hihi 🤣😝. #1stday #2ndday #malibestresortlangkawi #specialforAaron 😝 #holidaymood #AlekZura ❤️ #ovenclosed
• New York City Boys • #nyc #vacation #1stday
뒤늦게 올리는... #firstday in #ibiza #sanantonio #vacation #1stday
Marsombuh Sihol = Temu Kangen • • #1stday Lebih baik pulang dengan rasa lega, daripada kembali hanya karena dukacita tak punya kenangan bersama oppung dan tua.
Can't wait to hear one of the greatest singers of all time, Pastor William Murphy preach the mighty Word of God! Come on out at 7 p.m. to Faith Miracle Temple, we're going to have a great time! #HGIM2018Conference #HGIM #1stDay #StartingSTRONG
#1 Hawked Bluff #NewHouse #Flipping #1stDay
#madeira ❤️😘✌️ #1stday
Newbornbaby.#1stday .#bhanji ... 😘
happy 63rd Disney!💖 #1stday
Can't wait to hear one of the greatest singers of all time, Pastor William Murphy preach the mighty Word of God! Come on out at 7 p.m. to Faith Miracle Temple, we're going to have a great time! #HGIM2018Conference #HGIM #1stDay #StartingSTRONG @williammurphyiii
#1stday of leave
Eerste dag heb ik gehaald. De temperatuur maakte het wel zwaar soms. Op naar dag 2! #walkoftheworld2018 #nijmeegsevierdaagse #50km #1stday
. . 到着そうそうやらかし 落ち込んでる時間が勿体無い #切り替え切り替え #koreatrip #1stday #happyday 🇰🇷🇰🇷
"General Inklusi" Day-1 Assalamu'alaikum kawan SAKA Stimulus~ 😊 Alhamdulillah.. Akhirnya kita bisa dipertemukan lagi setelah sebulan lebih dihabiskan untuk berlibur. Berbagai macam aktivitas yang telah teman-teman lakukan di tempatnya masing-masing. Hari ini adalah hari pertama General Inklusi, dimana siswa stimulus melakukan aktivitas bersama, baik dari kelas reguler maupun transisi. Selamat bergabung juga teman-teman baru di tempat, lingkungan, teman dan guru yang baru 😄 Kegiatan kami hari ini yaitu berjalan-jalan, olahraga sekaligus meng-"explore" lingkungan alam sekitar, yaitu Kampung Budaya yang letaknya cukup jauh dari sekolah. Tapi, menurut teman-teman stimulus yang sudah terbiasa, ini tergolong cukup dekat jaraknya yang dilalui. Kegiatan disana kami isi dengan bermain permainan tradisional, seperti yang kita kenal dengan sebutan engkle dan lomba bakiak.. MasyaAllah~ betapa menyenangkannya!! 😍 Sembari berjalan, tak lupa kami selalu membawa "Trush Bag" selama perjalanan berangkat ataupun pulang. Setiap sampah yang terlihat, kami pungut dan di masukkan ke "Trush Bag" tersebut, kami tak malu karena hal tersebut adalah wujud cinta dan peduli kami terhadap lingkungan. #GoGreen 🌳🌳🌳 See next an awesome planning tomorrow dear.. 😄👋🏼💕 #awareness #care #stimulation #specialneeds #specialkids #wearespecial #friendship #shadowteacher #perfectlife #colorfulday #greatful #amazing #좋아 #행복 #친구들 #선생님 #학교 #followus #1stday
Overcoming old fears 🗻🍃 #1stDay #practică #tulnici
When you can't help yourself from taking selfies because it's your first time to go to the gym. 📸💁‍♀️ . Thanks a lot for helping me out on my first day, coach Joe! 😉👌 . P.S. It's been a while since I last posted my selfies... so uhmm, the forgive me. Haha! . . #Cindytermined #1STtimer #1STday #TheOBLIGATORYmirrorSELFIE #selfieOVERLOAD #AnytimeFitness #AnytimeFitnessIloilo #15thOfJULY2018 #LATEupload
10072018 ________________________________________ #tb #1stday #bangkok #thailand #🇹🇭
Our Fresh Faces World 2017 Winner Pola Stefaniak 1st Day at IMTA - International Modeling & Talent Association in NYC <3 @polastefaniak #polishgirl #polishmodel #polishbeauty #freshfacesworld #winner #magteammodels #magteambeauty #wearemagteam #1stday #imtany18 @imta #nyc
Gak perlu jauh2 ke yunani... #latepost #1stday #mytripmyadventure
Kapal jangan sampai oleng...aku gak bs renang soale #latepost #1stday #mytripmyadventure
✂️& what a 1st day it will be!!🚌 L💙VE the sweet sign the PTO order for the LiL🧡Bearkats first day back! ✏️#photoop #lilbearkats #firstdayofschool #welcomeback #1stday #schooltime #cardmyyard #thewoodlands #skipthecardstaketheyard #cardmyyardthewoodlands 👉BooK YouR Welcome Back before they’re all GONE! CardMyYard.com👈 *Limited Spots Available ⭐️⭐️
Boraaaaa 👏☀️ #1stday #running #family
07.07.2018: taking it slow #morningexercise #1stday #tiredeyes 🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♂️👣
Welcome new students to Sekolah Global Mandiri Jakarta, The Academic year of 2018-2019. #sekolahglobalmandiri #globalmandirijakarta #jakartagardencity #1stday #TA2018 -2019 #alllevel #levelpreprimary #levelprimary #leveljuniorhigh #levelseniorhigh #levelsnc
"Education is our passport to the future, for tomorrow belongs to the people who prepare for it today..." @ferry_chx @joshelx #firstdayofschool #1stday #sohappy #soexited #newfriends #newlife #newschool #newteacher #newplace #everythingisnew #grownup #playgroup
When time moves so fast that you start to lose confidence, but don't stop, believe in your dreams...that's the time to shift gears and move ahead. #2016 #NewYear #1stDay #OldMe #time #Inspired #Relentless #soi #soiwalks #love #instagood #photooftheday #photography #picoftheday #instalike #beautiful #happy #tbt #me #instadaily #summer #follow #followme #friends #repost #nature #smile #fun #art #travel
next page →