#23MonthsOld

143,625 posts

Loading...
Just when you think the play area in the mall is safe... Have a boy. 🤦🏼‍♀️💙 #hairlinefracture #23monthsold #koloheboy #nomoreclimbing #toddlerlife #thosesunglassestho
Nadheeva pokoknya aku puasain gadget sampe waktu yang tidak ditentukan, even cuma nonton Nusa & Rara via Youtube Kids pun gak aku kasih!😂 Alhamdulillah udah seminggu lebih dia sama sekali gak aku kasih gadget, terlihat dia baik-baik saja tanpa gadget. Dia jadi lebih enjoy main & gak gampang tantrum. Pokoknya aku bebasin apa aja deh dimainin selama gak bahaya. Beneran lho terbukti anak-anak itu akan tetap enjoy meskipun tanpa gadget, bahkan jadi lebih kreatif Selama ini aku kasih dia gadget tapi ya aku batasi. Nah semenjak sakit beberapa waktu lalu dia jadi makin gak terkendali minta nonton terus, kalo disuruh stop beberapa kali ngamuk. Pas liat kaya gitu aku langsung merasa gagal. Huhuhu... Anak aku udah terindikasi kecanduan gadget deh kalo kaya gitu. Mulai dari situ aku stop total. Alhamdulillah ternyata gak susah stop gadget ke anak tuh. Berikut tips-tips nya: 1. Didoain anaknya. Dipegang ubun-ubunnya. Minta sama Allah biar anak ini jadi anak yang solehah, penurut, & bisa dijauhin dari segala godaan syaiton 2. Ajak anak main terus. Mainin mainan yang ada selain gadget, dampingin, kita nya ikutan main 3. Kasih mainan alternatif pengganti gadget, kebetulan Nadheeva suka nyanyi kan, aku alihin dia pake Hafizah Doll, kan bisa nyanyi bisa ngaji dll tuh dia tanpa harus menatap layar gadget 4. Siapin cemilan kesukaan anak yang banyak. Stok deh tuh. Biar kalo mulai bosen main langsung aja ajak makan/ngemil. Kebetulan Nadheeva anaknya hobi makan jadi ya gampang-gampang aja mengalihkan kejenuhannya itu. Hahaha 5. Ajak anak main keluar. Kalo sore dia aku ajak main keluar, ketemu sama kakak-kakak. Biar dia bersosialisasi aja sih. Kasian juga di rumah terus dia aku kurung. Hahaha . Udah deh gitu aja tips nya. Alhamdulillah meskipun sekarang aku atau siapapun di rumah main HP di depan dia, dia udah gak pernah minta nonton lagi. Puasa dulu ya de gadgetnya. Ntar kapan-kapan pasti kita nonton lagi. Sekali-sekali pasti tetep aku kasih sih tapi gaktau kapan. Hahaha . Btw, kalo anak kecil tu gampang-gampang aja ya disuruh puasa gadget, kalo Bapaknya gimana ya caranya biar bisa ngurangin gadget???🤔 #SharingIbukNadheeva #Nadheeva #23monthsold
First post on here: Freddie~ 23 months old Gypsy Cob #colt #cob #gypsycob #23monthsold
Assalamualaikum 😘😘 Wah kali ini Queensha lagi pake inner rajut premium dari @gerai_ummukhonsa bahannya lembut banget dan tebal, kemudian yg tak kalah menariknya dalam 1 inner ada 2 warna loh jadi klu bosan pake warna pink bisa pake yang warna hitamnya deh 😉 Makasih ya bund @pratiwi_novin 💋 Yuk yang pengen punya inner samaan kayak Queensha bisa langsung follow dan order di @gerai_ummukhonsa @gerai_ummukhonsa @gerai_ummukhonsa . . . #queenshaendorse #babyendorsement #babymodel #babyhijab #babycute #babyhijab #bayiendorse #endorsebaby #bayilucu #bayicantik #anakindonesia #socialexperiment #babygirl #babymodel #babystyle #babyinsta #babyphoto #babystuff #babystagram #bayiasi #babyhijab #selebgram #endorse #endorsement #follow #endorseolshop #paidpromote #paidpromotemurah #paidpromoteolshop #23monthsold #babyselebgram #babyhijabers
I’m off to work this afternoon/evening and won’t get home until tomorrow, so we’ve braved the Sunday morning freezing cold temperatures to get some breakfast at @bellaitaliarestaurants (very nice!) and then ventured across to the park. The big man loved it and hopefully it has worn him out a bit for his mum this afternoon. Jacob was sensible and stayed wrapped up - won’t be long before they’re chasing each other round and fighting over the swing when there is only one! And now to switch my brain to work mode ... have a good Sunday everyone! #jugglingdad #instadad #instadaddy #dadbloggers #dadbloggersuk #workingdad #dadtime #dadswithcameras #dadsquad #raisingatoddler #toddlerdad #toddleractivities #fatherhood #fatherhoodunplugged #23monthsold #newborn #newbornbaby #twoundertwo #2under2 #bigbrotherlittlebrother #prouddad #prouddaddy #siblinglove #dailyparenting #dadofboys
Ceritanya itu mau motong2 steak ya tp apa lah dayanya, Jd pisaunya cuma untuk oles2 aja..😂🤣😘😍 "Siboy yang sudah pandai meniru segala sesuatu yg ia lihat #peniruulung 😃😂 #myboy 💙 #myson #23monthsold
She must me feeling.. I’m not with them! 🙄 🐣Stthhooopp it with the pictures guys you have embarrassed me enough! 🙈🤪 #embarrasedmuch #facepalmmoment #notcoolparents #dhritidoll #🐒business #dhritivaikha #toddlertales #momlife #notinthemoodforpictures #23monthsold #terribletwos
Conquering ABC song 😆 #BabyChloeCheong #23monthsold
Naik bis tingkat kita nak Juanda-Kota Tua Walau hujan panas pliket ngantuk nungguin bis nya ya nak 1,5jam aja 😂 #nathanaelkevinrajasinaga #23monthsold #transjakarta
Twelve weeks my sweet baby girl 💜 This week big brother got the first giggles out of sister. Nothing brings more joy to my heart then seeing the love between my two babies! #kennadyann #12weeksold #koopermarshall #23monthsold #bigbrotherlittlesister #myheartisfull
Stasiun Tanjung Barat-Stasiun Juanda Lanjut naik bis tingkat Juanda-Kota Tua dan kembali naik kereta dari Stasiun Kota-Stasiun Ps. Minggu #nathanaelkevinrajasinaga #23monthsold #kelilingkotajakarta #rajatrip
My 23-month old daughter preparing and cooking her own pancake for breakfast, she also cooked her scrambled egg after. Turning 2 next month, I don't see any signs of what they call "Terrible Two". She's been helping at home (a lot) from cooking to car washing even harvesting or farming! I don't have schedule for her, like we study this or that, I just let her and simply trust her, trust is the best tool I use for teaching. And all thanks to this Montessori lifestyle we've chosen for our family. Each of us feels so free! ❤️ #Montessori #MontessoriAtHome #Cooking #Pancake #23MonthsOld
Naik kereta lagi kita nak🤗 Eh dia malah modom😁 #nathanaelkevinrajasinaga #23monthsold
🍎🍓🍇🥝yummy😍 #nathanaelkevinrajasinaga #23monthsold
I am pretty sure Amazon forgot to mention it was self assembly!!! #ffs . 1hr 45mins later and 4 screws remaining 🤦‍♀️ but it’s built and I am reasonably confident it will last 3 hours without Rex screaming ‘Mummy fix it!’. . #birthdayboy #2tomorrow #stillmybaby #babyrex #23monthsold #carmad #iknewthattoolkitwouldcomeinhandy
(CZ text ⬇️) It is not important how many times you fall down, but it's important to stand up again and go on...... 💪 Until you realize that your dad loves bobsledding more than you and he is too spacious for your own bobsleigh... 🤦‍♂️🤷‍♂️😅 . Není důležité, kolikrát spadneš, ale je důležité znovu vstát a pokračovat... 💪 Do doby než zjistíš, že tvůj taťka @marekstoszek miluje bobování víc než ty a nacpe se ti do bobů... 🤦‍♂️🤷‍♂️😅 . . . #ceskamamka #ceskamama #materskadovolena #motherhood #mum #crazyenough #antonka #vysocina #boredmother #laktacnipsychoza #liveforthemoment #ceskaholka #photooftheday #enjoyingmotherhood #enjoylife #behappy #dontworry #mamanaplnyuvazek #winter2019 #winterfun #bobsleighing #bobovani #uzivamesnih #zimniradovanky #motivace #zivotnimotto #uzivamezimu #marecek #23monthsold
I am beyond proud of how well this little girl is potty training! She has used her potty every day for the past week or so . . . . #toddlerlife #23monthsold #pottytraining #reading #learningandgrowing #growingup #mylittlegirl #staylittleforever
Just being on the swing can make Luna so happy #23monthsold
Keeping busy on this COLD day! Banana breaks are a must! ❄️#toddler #painting #23monthsold
You can stop growing up any day now, #HarleeClare . I know you can’t tell in pics, but she’s gotten so much taller in just the past month! 😭 I always said I wouldn’t be the mom who talks about her kids’ age in months instead of years. But I can’t handle saying she’s almost 2 years old, so we’ll stick with 23 months. 😂
This is what a wake up to. 😍😘😘😘. Un beso a mama 😂 #23monthsold #marcelosol #loamo ❤️ #mommyblogger #adorablebabies #justcutebabies #instragrambaby #instagram_kids #babyboyfashion #lovebeingamom #lovehim
allahuma sholiala sayidina muhammad uwa'ala ali sayidina muhammad .. - doa umma gathan selalu jadi anak sholeh , biar gathan bisa doain kita semua sampe akhirat , gath.. menjadi penyejuk keluarga, bermanfaat .. #masyaallahtabarakallah - pertama gathan sama nenek dan kakek kedua gathan sama njid dan jiddah ketiga gathan sama umma dan cici keempat gathan sama umma dan ammah .. - selalu bilang terimakasih dan lagi membiasakan i love you ke gathan.. karna umma selalu bersyukur Allah kasih gathan buat umma dan aba titipan .. yaAllah.. 💕 gak bisa diungkapkan.. semoga gak ada yg berubah , berubah pun lebih baik aamiin .. - #gathanrezahasani #23monthsold #happymom #momlife #myparents #mysister #mysisterinlaw
If I could bottle up all of Oliver's energy and drink it I would😂 I get like zero sleep between the two of them and coffee just doesn't help anymore 😂 . . . . #LifeWithOliverFinn #obsessed #OliverFinn #23monthsold #babyboy #babygirl #febuarybaby #maybaby #family #iminlove #7monthold #oneyearold #momlife #love #babies #happy #photography #adventures #potd #siblings #LifeWithCoralineViolet #CoralineViolet #pixel2xl #2under2 #toddlerlife #singlemom #voscocam #coffee #selfie
My little bed head, rough n’ tumble baby and his trusty malshi sidekick for our postnap walk yesterday. It was one of those days where I could have taken him to the gym with me, or gotten some cardio outside together. I opted to walk with him. The weather will make that not an option in a few short months, so may as well take advantage now! 🌤🌤🌤 #arizonawinter
When your favourite folk are in town and you can't get enough! Kira is on a permanent high the last few days as nana and nee-nee (the maternal grandparents) are in town! We are seeing a new affectionate side to Kira like never before and it's breathtaking! She showers them with kisses and hugs multiple times a day on her own. She will ask for them as soon as she wakes up, she goes to jump and wake them up! 😄 . Today nana was being instructed on the roads by Kira as she said "nana go bit faster", "nana there's a bike, watch out", "nana go slow now". . Nee-nee has her own share of instructions as Kira wakes up every morning and exercises with her. She likes adding in her own workout while nee-nee is at it and says "nee-nee now stretch like this", "nee-nee sit here and twist like this". . Every day is a happy riot with these three in the house! 🙂❤️🙏 . . . #23monthsold #countdownto2 #preciousmoments #lifeiswonderful #sothankful #happinessisfree #happyhappyhappy #gratitude #luckyinlove #grandparentsarethebest #lovetriangle #thethreemusketeers #somuchlove #growingupsofast #shesastar #❤️ #🙏
Bintang iklan 😄😍🤩 #annarichellevananta #23monthsold
My clever boy 💛 #dearzoo #animals #23monthsold #learning
Organic green pea pasta (ingredients - just organic green pea powder)with slow cooked bologanise and cheese. We’re not gluten free and eat wheat based pasta too but like to vary it and chose a different gluten free pasta each time. This was tasty! 😋 #babyledweaning #weaning #babyfood #healthybabyfood #healthykidsfood #eattherainbow #nutrientdense #nutrition #nutritious #healthmovement #wholefoods #blw #blwideas #babyledeating #babyledweaningrecipes #babyledweaningideas #babyled #kidsfood #realmealrevolution #whatbabyeats #blwrecipes #blwinspiration #23monthsold
. Poor you fish 😄🤣 🐳🐋🐬🐟🐠🐡🦈 #23monthsold #alodyva #smartbaby #cutebaby #justbaby #baby #bayilucu #bayiindo #bayigemas #gemas
This is why children don't need 100s of toys. 90% of the time they'd rather play with anything but.....🙈🤣 . . . . . . . . . . #abagforlifeisatoyforlife #whattoybox #simplethings #whoneedstoys #easilyamused #23monthsold #1yearold #babiesofinstagram #instababy #igbabies #stayathomemum #matildabumpmummy #lifeinsquares #daughter
Cara de foto para @modenalucia @sofi_pastine @florpastine pues siempre se puede ser más simpático y comprador 😇 #thedailypepi #23monthsold
Ibuuu sayang Azzquerra💛 . . #azzquerraalsavaleyca #23monthsold
바다바다~ 우와~~~~ 크다~~~ #너가좋아하니까엄마아빠가더좋아 🐢🦞🦀🐠🐟🐬🦈🐋 - - #jackpot_JIHOO #23monthsold #716days - - #coex #aquarium #coexaquarium
💟 مشهد اين روزا انقد سرده كه هيچچچ كپشني به ذهنم نميرسه...🙂🙃 . . . . #مشهد #استان_خراسان #خراسان #سفر #زمستون #رايان #rayan #ryan #23monthsold #٢٣ماهگي #پسر #پسربچه #boybaby
Ma..gigi aku ke gigit nih maa.. hihihi #arshakamusyaffabillah #23monthsold #anakasi
OMG can’t stop watching this video 😆 . Anyway, I have no idea why she said “cupi” many times, but it’s soo cute ! 🤣 . . . #baby #cutebabies #babygirl #babyilona #23monthsold #babytalk #babytalking
The Antariksos 🌸 . . . #190119 #bapak ’sbdayluch #makingmemories when #kylorayyan #threeyearsold #khalifrafan #23monthsold #19 /365
My son slapping bass... #bass #son #baby #boy #slap #slapbass #23monthsold
This little one won her first mini competition, earning her own diapers. Trying out this new brand with triple catchments that prevent leakage. #littlerachelrui #littlerascal #racheltherascal #sgbaby #igbaby #23monthsold #turning2toosoon
next page →