#3tahunsudah

969 posts

Loading...
WoW.... Baby Ariana Dah Tindik Subang Laa #ariananurfarisya #3tahunsudah #lesungpipit #rm18sepasang
Abg ready mama nak mek gmbr abg ni..and he was likeโ˜๐Ÿปโ˜๐Ÿปโ˜๐Ÿปโ˜๐Ÿปโ˜๐Ÿปโ˜๐Ÿปโ˜๐Ÿปโ˜๐Ÿปโ˜๐Ÿป #abgkawasan #rayyankhaleef #bodyguardmamasepenuhmasa #budaklasak #3tahunsudah
Mcm bukan perempuan.......... #3tahunsudah
Assalamualaikum Eyang Aki, ini Kinar. Eyang Aki senang terus ya di surga. Sampai ketemu lagi Eyang Aki, nanti Kinar main lagi ya kesini, Bye...Bye.... ๐Ÿ˜Š We miss u Aki ๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡ #3tahunsudah #weloveyou #wemissyou #grandpa
happy anniversary yang ke 3 tahun..moga kekal bahagia hingga ke syurga..xde ucap panjang2 tengok gambar je..hehehe ๐Ÿค— #anniversary3 #myfamily #inlove ๐Ÿ˜ #19 /11/2015 #3tahunsudah
Sarapaaaaaan yukkk.... with the most favorite BF ever! Lonsay plus gorengaaaaaann ๐Ÿคค๐Ÿคค๐Ÿคค . . . . Duluuu itu aku termasuk yg suka bangeeeeet cobain bermacam lonsay dari daerah manapun dan suka bgt eksekusi masak nya di rumah. Paling best sih lonsay mamakuuu... dia kalo masak pasti pake ayam kampung 1 ekor tanpa di potong di rebus smp hancur untuk dasar kuah kaldu nya. Ahhh misss my mom so muchhh!๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ #3tahunsudah . . . . . #breakfast #lonsay #kuliner #foodporn #sarapanpagi
Semakin pintar ya dek sehat dan slu membuat bangga semua orang #3tahunsudah
171015_171018 makin bahagi..makin kompak..makin barokah..makin SaMaWa..aamiin @andrie_suhandar #weddinganniversary #3tahunsudah #happyfamily
Subhanallah,tiada ungkapan yg dapat kuungkapkan selain Dr.Alhamdulillah,terima kasih Allah ATS kurniaan ini. Selamat Ulangtahun Kelahiranmu FIRAS MASY'HAD semoga Arjuna kecik ummi Di Dalam peliharaan Allah,dirahmati Allah,panjang umur,dikurniakan kesihatan yg baik,dilimpahkan rezeki berpanjangan,berjaya dlm semua bidang dunia n akhirat,Dan taat pada perintah Allah Dan rasul. Syukur Allah hadirkan Kamu bg mengisi kesunyian Kami We'll love u forever. #syukurselalu #xpenahx sayang2 #q .a.f #rindubaubaby #3tahunsudah #sayangsayangsayangsayangsayabgsayangsayang #fairolmahazi #adbhqmiadamhaiqal
Kelahiran #mybidadari1 memang ndak pernah ummi lupakan,sebab dialah orang pertama yang berada di rahim ummi selama 38 minggu... perjuangan ummi yg pertama kali melahirkan dia sangat Allah permudahkan,dipecahkan ketuban oleh doktor,sakit yang tidak terbayang mula mencucuk2 perut ummi..ndak sabar sudah dia mau keluar.. Alhamdulillah..17/10/2015,jam 2.04am seberat 3.01kg anakanda ummi yang diberi nama Ayeesha Noorkhayra telah pun dilahirkan.. harini genaplah sudah 3 tahun umurnya,3 tahun ummi abi menjaganya..anak yang sangat mudah dijaga walau pelbagai kerenah bijak,Alhamdulillah..tq Allah berikan aku anak yang sangat2 baik dan cantik.. semoga anak ummi ni membesar dengan sihat,diberi otak yang bijaksana dan pintar,lembut dan tegas dalam bertutur kata serta mejadi solehah dunia akhirat.. Adui sekejapnya masa berlalu,ada adik suda si kakak ba..hahahah ok teda kaitan ๐Ÿ˜‚ selamat hari lahir kakak... ummi abi sentiasa doakan yg terbaik buat anak2 ummi,leviu sangat2...sayang2 sangat sampai bila2... ok sekian ucapan berjela besday tuk kakak..hahaha #khayraturn3yo #3tahunsudah #anakadalahanugerah #mybidadaries #ayeeshanoorkhayra #khayraiskakak #happybirthday
Geng2 tabika #lastdicni #3tahunsudah
Lebih dekat dari sahabat dan lebih besar dari keluarga, Selamat hari lahir Studio 66!!! 3 tahun telah bersama Studio 66, merajut asa bersama, membangun hal kecil hingga besar seperti bagunan yang kokoh. Jayalah selalu namamu dan tetaplah berkarya. Terima kasih atas waktunya dan kehadirannya, semoga silaturahmi kita semua tidak putus sampai disini. #22agustus2018 #studio66 #3tahunsudah
Befday boy Adam syahmi #3tahunsudah #3 /10/15
#throwback #jualkraf Sekitar lensa aktiviti @handmade_by.inanailofar memetik pengalaman menyelit jual kraf di gerai Briged Al-Falah sempena Hari Kokurikulum SMKTK2 minggu lepas. Gambar wajah insan-insan bertuah yang berjaya mendapat 12 hadiah cabutan bertuah di gerai kamiโค๏ธโค๏ธโค๏ธ hanya beli 2 barang di sini dan layak membuat cabutan bertuah #rahsiamenjemput rezeki #3tahunsudah Syukur, dapat memperkenalkan hasil kraftangan kraf felt kepada anak-anak murid di sana.. sempat mereka cuba mendeko nama sendiri dan akhirnya dapat juga menyumbang 10% hasil jualan ke tabung Surau Al-Falah. Terima kasih Ustaz Firdaus untuk kesempatan yang diberikan ๐ŸŒท tahun depan boleh jemput lagi๐Ÿ˜‰ #harikokurikulum #smktelukkumbar2 #smktk2 #handmadebyinanailofar #lovemyjob
#throwback #jualkraf Sekitar lensa aktiviti @handmade_by.inanailofar memetik pengalaman menyelit jual kraf di gerai Briged Al-Falah sempena Hari Kokurikulum SMKTK2 minggu lepas. Gambar wajah insan-insan bertuah yang berjaya mendapat 12 hadiah cabutan bertuah di gerai kamiโค๏ธโค๏ธโค๏ธ hanya beli 2 barang di sini dan layak membuat cabutan bertuah #rahsiamenjemput rezeki #3tahunsudah Syukur, dapat memperkenalkan hasil kraftangan kraf felt kepada anak-anak murid di sana.. sempat mereka cuba mendeko nama sendiri dan akhirnya dapat juga menyumbang 10% hasil jualan ke tabung Surau Al-Falah. Terima kasih Ustaz Firdaus untuk kesempatan yang diberikan ๐ŸŒท tahun depan boleh jemput lagi๐Ÿ˜‰ #harikokurikulum #smktelukkumbar2 #smktk2 #handmadebyinanailofar #lovemyjob
Mode anniversarymoon..hohoooโคโคโค #3tahunsudah #alhamdulillah #rsgoldlover #rsgoldlover #190915 โค
Hepi 3rd Anniversary my dear ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜..thanx for the gift ๐ŸŽ๐Ÿ’ #alhamdulilah #weddinganniversary #choclatebouquet #3tahunsudah #suprise #ajh5235 #accordeuro #cl9 #mugen็„ก้™power
Seorang pria hanya perlu miskin sekali saja,baru tau wanita mana yg benar2 mencintainya,,,seorang wanita hanya perlu jelek sekali saja baru tau pria mana yg tdk akan meninggalkannya,,,โค๏ธโค๏ธ SELAMAT ULANG TAHUN BUAT PERNIKAHAN KITA.. #3TAHUNSUDAH !
Happy Anniversary awak #3tahunsudah #29 /8/2015-29/8/2018
Selamat ulangtahun kakak!๐Ÿ˜‡ Selamat sentiasa dlm lindunganNya ,menjadi umah yg berjaya ddunia serta akhirat. #babyayah #3tahunsudah #alishakhadeejah
barakallahu milad my hadi syg #3tahunsudah #loveabiumayya #mysuperduper
14.8.15-14.8.18....Happy Anniversary yg Ke 3...Alhamdulillah arini genap 3 tahun perkahwinanku dgn Nizam Ahmad ....Syukur..Semoga Allah memberkati Hubungan kita hingga ke Jannah...Semoga menjadi ayah yg baik pada Khairul Naufal n Allah Murahkn rezeki kita,Panjangkan umur dan Bahagia Dunia Akhirat..Amin..InsyaAllah..Tahun Ni Naufal menjadi penyeri dlm keluargaku๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜๐Ÿ‘ถ๐Ÿป #NaufalPenyeriHidupKami #Alhamdulillah #3TahunSudah
Jumpa juga member belah kanan hujung yang dulunya kaki tidur kat surau malamยฒ #alhamdulillah #3tahunsudah #2k18 #p2r #kapcaimania
2 AUG 18 | 4.30 PM Alhamdulillah... Allah masih panjangkan umurku... Terima Kasih pada semua yang sudi bg ucapan dan doa yg baik2 utk hakak pada hari lahir hakak... Hakak doakan juga semoga kalian2 semua berbahagia selalu dan sentiasa dalam rahmatNya...Amin...๐Ÿ˜˜ #2August #MyBirthday #EngagementDay #3TahunSudah #WeddingAnniversaryBelumLagi
Pah aku rindu ๐Ÿ˜”๐Ÿ˜ญ #3tahunsudah
2016 - 2018 ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ #alhamdulillah #3tahunsudah #bezabykkesikit #sukasukaaja
Alhamdulillah.. Tarikh hari ni 24.07.2018 genap 3 tahun anak dara kami Nur Arissa Izzati binti Norzaili ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Semoga Arissa menjadi anak yg solehah,anak yg berguna,anak yg berjaya dunia akhirat & sentiasa diberikan kesihatan yg baik. InshaaALLAH... โค Ibu,ayah,abg Asyraf & abg Azfar sayang sgt2 kat anak dara yg lincah & ligat ni..hihi โค #PuteriKami #AnakDaraKami #3TahunSudah #24 /7/15~24/7/2018
Budak tecik ni dapat hadiah birthday dari matok,atok,makdik and makcuyana.. suka dpt tv boleh bwk kemne saja..hehhee.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #3tahunsudah #budakbambam #makinbanyakakalye #tqmaktokatokmakdikacuyana
Aktiviti terakhir hari ni.. menerima kunjungan daripada students part 5 , semester akhir (program usahasama UiTM)... kejap masa berlalu dah habis dah belajar.. Semoga kejayaan bersama awak semua... #ilovemystudents #ipb #3tahunsudah
Happy Birthday My #nakal #Razin #3tahunsudah ,moga jadi anak yang baik bijak dan soleh ya, we allllsss sayang u sangat . Opppss ibu punya buzy tak sempat nk wish semalam, sori ya, balikยฒ awak dah nyenyak tidur, padahal baru pukul 830 . Ok nanti ibu Qado ye ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†, bawak Ajin beli hadiah dan jalanยฒ . U make my day, abangยฒ sangat sekarang ni tau, jaga adik #rizqi jadi tukang kemas rumah jugak ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… . #makanaklima #anakno4ibu #luvutilljannah #hepibdaysayang #13072016HBSB
Fresh from the womb! 12.07.2015, 21:48 Jangan terkeliru. Ini gambar Safiyyah ketika 2 hari melihat dunia bukan adik Safiyyah. ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚ . . Selamat hari lahir Ummu Safiyyah. Hari ni genap 3 tahun, Safiyyah menjadi permata hati ibu dan abah. Seorang anak yang menyenangkan hati, cepat belajar dan banyak akal dan mulut. . Semoga terus menjadi anak yang solehah dan kakak yang baik. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . #UmmuSafiyyahMohdShukri #3tahunsudah #ShukriNorliaSafiyyah #anaksulung #12Julai2015
Selamat hari lahir anak ibu.. Semoga sentiasa berada di bawah lindungan Allah๐Ÿ’•๐Ÿ’• #syganak #japmasaberlalu #3tahunsudah
Alhamdulillah selama 3tahun di mckidz sarinah selalu mendapatkan teman,sahabat,orang yg lebih tua dri kita.,.disitu lah saya belajar dari perkenalan dan pergaulan.,.walwpun udah mw masuk TK saya merasa sedih sekali,karena harus perpisah dari kalian..,dengan kekompakkan kalian pasti saya sangat kangen sekali dengan suasana seerti ini???srmoga kekompakkan ini tak kan pernah hilang dan silahturahmi kita semakin erat....amin...๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡ #halbilmckidz #emak "julid #mckidzsarinah #3tahunsudah #lulusakhirnya #sampaiketemulagi ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Sambutan hari raya MDR 2016, 2017 dan 2018 ๐Ÿ˜„ #3tahunsudah #suamikukerjadihariraya #tahundepancuti
Yg punya kue biasa aja kok, tp yg megang ............๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #HBDLalebunge #3tahunsudah #sehatselaluya ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #abaikanygdiblakang ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
hbd ifah syg pnjng umur,murah rezki sehat sllu..jd ank sholeha #3tahunsudah
Mntk maaf la muka abg nmpk gemok.. Bukan apa.. Abg bru lpas melantak td.. knduri aqiqah ank buah.. Dan2 wife abg @shashaqiera ajak sweet2 cmni.. Hahhahaha.. #gemokterukdahni #shamarulpgknduri #3tahunsudah #alhamdulillah
Bila tengok gmbr ni ketawa sendiri.. Sebab apa? Sebab waktu ni sis baru belajar pakai tudung๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Punyalah gigih pin situ sana,pakai bawal je kot๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† #alhamdulillah #3tahunsudah #mualaf
Abg kne paksa dgh wife abg selpiaq.. Tp sebagai suami yg baik abg layankan je... Asalkan wife abg happy.. Wakakaka.. #jarangabgxsweetcmni #3tahunsudah #alhamdulillah
Raya pertama berdua RAYA kedua ontway bertiga Raya ketiga Bertiga #3tahunSudah #salamaidilfitri
Kami VUTEQ CORPORATION JAPAN TOYOHASHI Angkatan 27 mengucapkan Minal aidzin Walfaidzin Mohon maaf lahir dan Batin ๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™โ˜บ๏ธ๐Ÿ‡ฏ๐Ÿ‡ต๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ #3Tahunsudah #Alhamdulillah #Bangtoyib #NextPulang ๐Ÿ‡ฏ๐Ÿ‡ตโœˆ๏ธ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ
Seminar tanpa rehat sebab tak ada makan ๐Ÿ˜† ' ' ' #nioshjohor #3tahunsudah #seminarramadhan #xdemakanan #hahaha #okbai
A best friend is like a four leaf clover,, hard to find. Lucky to have...๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‰ #3malemnginep #3tahunsudah #3second
3tahun sudah brother..๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข 02 juni 2015 - 02 juni 2018 #ripmybrother #prasetyoadinugroho #3tahunsudah #latepost
Meme,Bape Icang LULUSโ€ผ๐Ÿ™๐ŸŽ“ _____________________๐Ÿ’ฏ ___________๐Ÿ’ฏ _____________________________๐Ÿ’ฏ _________________๐Ÿ’ฏ #mei282018 #Lulus #3TahunSudah #tahunpelajaran20172018 #Angkatan2018 #Bersejarah #PutihBiru #SmpN1Gerokgak
#3TahunSudah Disini๐Ÿ‘
3 Tahun dh Ulangtahun Perkahwinan kita..Semoga hubungan yg kita bina berkekalan..setiap hari yg dilalui akan mematangkan kita dlm bertindak utk sesuatu perkara..hr nih lupe sgt rupanya 23 Mei 2018 dh.. #23052015 ~ 23052018 #3Tahunsudah #AnuarNadiah ๐Ÿ‘จโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘จ #AmmarNaufal ๐Ÿ‘ถ๐Ÿป
soon we will be parted, and now all that's left is memories, don't forget the memories we made over the past 3 years, I'll see you another day, for we meet again . (no rip english) . . . @fun_creww @osispenthreeg #funix #funcrew #funflag #sampaijumpadilainhari #untukkitabertemulagi #3tahunsudah
happy birthday hasya shafiyah Smoga membesar dengan baik #3tahunsudah #anaksolehahibu
#Repost @9baronial_squad โ€ข โ€ข โ€ข Mau ngga mau emang udah gini jalannya๐Ÿ˜ญ . . . Tunggu fullnya diyoutobe yaa. Sambil nungguin subscribe dulu akunnya (Grisata_Scout) ๐Ÿ’• @galeri.grisata_ @massasmp @selebgramsalatiga #masasmp #lfl #fff #like4like #smp1tengaran #smpshareyourstory #selebgramsalatiga #kenanganterindah #3tahunsudah
SMP yo rak gelem kalah meriah lurr Grisata ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . . #Repost @9baronial_squad ใƒปใƒปใƒป Mau ngga mau emang udah gini jalannya๐Ÿ˜ญ . . . Tunggu fullnya diyoutobe yaa. Sambil nungguin subscribe dulu akunnya (Grisata_Scout) ๐Ÿ’• @galeri.grisata_ @massasmp @selebgramsalatiga #masasmp #lfl #fff #like4like #smp1tengaran #smpshareyourstory #selebgramsalatiga #kenanganterindah #3tahunsudah
Mau ngga mau emang udah gini jalannya๐Ÿ˜ญ . . . Tunggu fullnya diyoutobe yaa. Sambil nungguin subscribe dulu akunnya (Grisata_Scout) ๐Ÿ’• @galeri.grisata_ @massasmp @selebgramsalatiga #masasmp #lfl #fff #like4like #smp1tengaran #smpshareyourstory #selebgramsalatiga #kenanganterindah #3tahunsudah
happy graduation๐Ÿ˜†๐ŸŽ“ #3tahunsudah
Kita pernah saling membelakangi, berdiam diri. Walau begitu, kita tak pernah saling memaksakan diri untuk saling berhadapan. Tiap kita mengerti, bahwa kadang bungkam bisa lebih berarti daripada bersuara. Anehnya, kita selalu punya keputusan yang sama, yaitu menunggu. Menunggu mulut yang tadinya bungkam kan bersuara kembali. Saat itulah, kita menyadari bahwa setiap kata butuh waktu yang tepat untuk mengalir. #Tamang_Matawana #3TahunSudah
R I N D U K U ... ๐Ÿ’• 220415 : 220418 Tepat 3 tahun kepergian papa, ungku tersayang menghadap Sang Khalik โคโคโค Hanya doa yg bisa dipanjatkan sbg pelepas rindu.. Alfatihah... ๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ™ #rindupapa #3tahunsudah #doaku #husnulkhotimah #jannah #alfatihah
Bi: ma mah bu sayur Jajan jajan Mama: berdiri situ mama foto dulu mumpung ganteng dan udah rapih Siap siap ke pojokan yg ditunjuk Mama : peace bi peaca Dia kelebihan jari pas peace hehehe #3tahunsudah
Kemarin minggu ke taman lalu lintas. Sama kk kk ipar dan kakang. Bilal dari awal masuk taman lalu lintas maksa gandeng tangan kakang. Untung kakangny mau digandeng. Jadi lah begini Udh mau punya adik yg digandeng yah bi. Hehehe #36m #3tahunsudah Semoga ntr bilal bisa jadi anak yg soleh, bageur bener pinter jujur sopan santun
Happy birthday NURSHADIATUL ADRIANA AURORA 3Tahun sayang mommy dan daddy ,, moga panjang umur dan dimurahkan rezeki , mjdi ank yg solehah untuk mummy dan daddy yew . Hadiah nnti hujung tahun ye tunggu adik awak keluar tu hadiah untuk awk . Dunia akhirat selamanya . โค๏ธ๐ŸŽ‚ #adrianaaurora #ootdaurora #4 /4/2015 #3tahunsudah #hadiahnantihujungtahunyew
Selamat Hari Jadi Salsabila... Ya Allah ..jadikanlah anakku sebagai ,"pandangan mataku" yg selalu membahagiakanku saat kesedihan datang dan mengingatkanku saat di uji kenikmatan serta jadikanlah ia orang yang kau pilih untuk menabur kebaikan..amin... #hbbella #3tahunsudah
Tangis dan tawa ๐Ÿ’ž๐Ÿ˜‚ Bentar lagi yh,, beberapa bulan lagi ๐Ÿ‘ญ๐Ÿ‘ญ๐Ÿ’•๐Ÿ’• #3tahunsudah
HAPPY BIRTHDAY TOO YOU JANTUNG HATI MAKJIA aka ALFIE SHAR โค manje masyam makjia ni semakin membesar semoga menjadi anak yg soleh kpd mamapapa , adk yg baik kpd abg syahmi , abg yg baik kpd adknya (comingsoon) cucu yg baik kpd nenek dan nenekatok nya , anak buah yg baik kpd makcikpakcik nya , makjia sayang adk sangat sangat โค๐Ÿ˜™ kalau boleh taknak adek beso nak adk jd baby jee , even hari hari jumpe pun tetap makjia rindu adk hari hari , makjia tak puas ngomol adk hari hari jd mangse makjia ๐Ÿ˜‚ iloveyou budak manje โค #3tahunsudah
next page →