#4

16,558,407 posts

Loading...
The one who now haunts my heart, and runs around in my mind. R.I.P Dear Jjong. Love is not enough of a word. Reposted from @keythelockshinee - Today is Tuesday of Random pics/videos of our Angel in the sky, JONGHYUN... •√• Pic #4 🖤😍💕 •√• #KEY #키 #SHINee #샤이니 #Keylog ... @bumkeyk @shinee #Face 🔴 ... •√• 😻💕🎶📺🎤 #KEYSoloDebut #KEYPOP #SHINee_KEY_FACE 🔴 #Hologram ... •√• 📸...🎞️...📸 💎🔼⏺️⏹️💎 • • • #shineeworld #loveshinee4ever #jongkey #lockets #ot5 #mybias #SHINee #key #jonghyun #onew #taemin #minho #5hinee #keythelockshinee #kimkibum #almightykey #bumkeyk #10YearsWith5HINee #2019withshinee
Very proud of my #4 !! Congratulations on hitting 1000 points and counting! Shoot for the stars! 🌟
Seeking The Soul by PERFECT SOUL draws the #4 hole, and Gunnevera by DIALED IN draws the #8 . Best of luck to both!!! #PS #DI
Deus transforma choro em sorriso, dor em força ,fraqueza em fé e sonhos em realidade !💥🙏🏽💥 #futebol #festa #4 #anos #vilasaopedro #likeforlikes #onde #me #sinto #em #paz #world #word #foco #fe #determinacao #nike #mercurial #saojosedoscampos #12 #t #02 #seguila #lifestyle
2012 Toyota Camry for sale Call/DM for Enquiries #Lagos #4 .2M #Camry
We want to hear from you! 🙋🏻‍♀️🙋🏽‍♀️🙋🏾‍♀️ Tell us what you want to see more of. (Can be more than one ✨) #1 ) Behind the scenes #2 ) Clothing #3 ) Footwear #4 ) Accessories #5 ) Product shots #6 ) On model shots #7 ) Other, tell us.
confession #4 - ive only dated 2 ppl
M木材 株式会社様 お買い上げ有難う御座います。 ハイジャッキ 積載車 ・初度登録年月:平成18年6月 ・メーカー:三菱 ・型式:PJ-FS50JZ ・エンジン:6M70 ・乗車定員:2人 ・燃料:軽油 ・排気量:12.88L ・7速MT ・長さ:1151㎝ ・幅:249㎝ ・高さ:292㎝ ・最大積載量:12,000㎏ ・車両重量:12,820㎏ ・車両総重量:24,930㎏ ・車検:車検切れ ナンバー付き ・NOx・PM:適合 荷台内寸 ・長さ:872㎝ ・幅:249㎝  備考 ・ウインチ付き ・ターボ車 その他気になる点は、ご質問またはお電話にて!! WORLD TRADE株式会社 090-4697-0901(身浦) 皆様からのお問合せお待ちしております!! #WORLD_TRADE株式会社 #world_trade #ワールドトレード #東広島市西条 #HIROSHIMA #広島トラック #三菱 #三菱ふそう #スーパーグレート #平ボディ #ターボ車 #総輪エアサス #4 軸低床#トラック野郎 #一番星 #japan_truck  #トラガール  #はたらくくるま  #トラック女子  #トラック好き  #トラック中古車屋 #japanesetrucks #truck #workingtruck #アートトラック
Sorry #2 ,#3 ,#4 ,#6 ,#7 , and #10 !Thx for participating!!♥️😊
[Paid Promote MISTIS #4 STIBA Saraswati Denpasar] Haiii semua, siapa nih disini suka banget maskeran , apalagi pake masker organik, hayooo🙌🏻🙌🏻 Aku mau saranin nih buat kalian yang bingung mau beli masker organik daerah denpasar, kalian bisa cek ig nya @sidewibeauty Harganya mulai dari 15ribu sampe 20rb aja lohh. Eitss harganya emg murah tp berkualitas ya guys hihi😋 Barangnya ada yg ready dan PO🤩 So , buruan ya bagi yg berminat order bisa hubungi kontak yg ada di bio😛 Thank you guys. Happy shopping🤗
confession #4 - when i was 9 i thought i was a hair stylist and cut inches off my hair and gave myself bangs
#4
Not the best picture but it will do. We got the Family Combo #4 which came with pork belly, brisket, boneless ribs, steak, kimchi fried rice, and unlimited sides! It was a little pricey but the food made it worth the price! //📍Tobang in Santa Clara, CA
. . 🍼繼續牛奶🍼 3.6? 黎到日出之國🌅無4.0以上唔會考慮 舟車勞頓✈️🚗買返盒補一補 「脂肪含量」指標 等同越高越香 牛奶味更濃更甜 質感更濃厚 . 提到高脂香濃 🐮 香川縣🇯🇵出品 「濃厚4.5 」🈵 民用牛奶中算數一數二 可一可再🥛 . . #4 .5牛乳 #乳脂肪 #濃厚 #hkig #japanfood #takamatsu #四国 #cafe #coffee #tokyo #foodporn #foodshare #foodie #hkblogger #hkdaily #japanlover #japanesefood #熱い #美食 #食事 #ig_japan #foodoftheday #love #ilovetravel #foodphotography #photography #食べるの好きな人と繋がりたい #美味しい
#4 rano xd
@smallbatchdispatch January 2019 curation, Beer #4 - Citra IPA from @badlandsbrewing. This one is great - great flavour, great nose, great texture, great hops. Great. #ladiesdrinkbeer #drinklocal
#4 best edit credit: @liarxedit music: dernière danse- Indila show: The Originals
Order/tanya stok Wa 082140705020 *🗒PRICELIST REDEA* ✅ Drupadi maxy : 105.000 ✅ Aureli maxy : 130.000 ✅ Amarta maxy : 130.000 ✅ Edora maxy : 130.000 ✅ Terios #3 jumbo maxy : 130.000 ✅ Rindu jumbo maxy : 130.000 ✅ Astari jumbo maxy : 130.000 ✅ Cintami jumbo maxy : 130.000 ✅ Roselyn jumbo maxy : 130.000 ✅ Frenda jumbo maxy : 130.000 ✅ Elmida jumbo maxy : 130.000 ✅ Kencono #4 jumbo maxy : 130.000 ✅ Sonya maxy : 135.000 ✅ Agnya maxy : 140.000 ✅ Sesha jumbo maxy : 145.000 ✅ Yessa jumbo maxy : 145.000 ✅ Batik #9 jumbo maxy : 145.000 ✅ Lovelyn jumbo maxy : 150.000 #grosirbajusolo #gamismodernterbaru #bajumuslimahmurah #tunikcantiksolomurahmeriah
Adidas Yeezy Boost 350 V2 Cream White #4
São 01:10hrs. cadê o sono? 💁sumiu ....#4 :45⏰ele não perdoa#
Mixed Media Morsel #4 - Glue resist. I think I let it dry too long and I was pulling up more of the background color than I wanted to and just didn't have enough contrast between the mask and the ground so hit with a black ink pad. I got my contrast, but I also muddied my background I think. The one white spiral is where I accidentally peeled the glue off by rubbing too hard with the ink pad. I kind of like it and I'm contemplating peeling them all off. But it's also nice to have the contrast of that one white spiral. Opinions?
Коты мои ,доброе утро 🥰🥰🥰 Сейчас из наболевшего ..немного😏 ❗️❗️❗️Когда мы решаем вдруг изменить свою жизнь и вдарить по зожу, покупаем абонемент в фитнес-клуб и всё такое, то собираясь в зал мы думаем о спортивной форме, кроссовках, витаминках и добавках и как не выглядеть стрёмно на фоне тех, кто ходит туда не первый год. Знакомо, да❓❓❓ ⠀ Расслабьтесь, люди, которые не первый год в зале, заняты собой и своим телом, а не подглядыванием, кто в чём пришёл и какое упражнение делает. Есть вещи поважнее. Например, спортивный этикет и правила поведения. Я расскажу о самых главных. ⠀ Правило 1️⃣ Убирайте оборудование за собой после того, как закончили упражнение. Пожалуйста. 🐷😅🙏🏻(не хрюни же 😏😆)Гантели складывайте по росту веса, резисторы вешайте туда, где они висели, босу на полочку или в уголок, коврики там, и разбирайте свою 165 кг штангу, Христом богом прошу😅🙏🏼 ⠀ Правило 2️⃣ Уважайте личное пространство спортивного коллеги. Не надо стоять рядом с человеком, у которого в руке тяжелые гантели и штанга. Во первых, вы можете не знать динамику его движения и радиус упражнения. Во вторых, а вдруг у него что то выпадет из рук и упадёт вам не ногу? ⠀ Правило 3️⃣ Ваши родители не стекольщики. Никогда не становитесь между человеком, который делает упражнение у зеркала и самим зеркалом. Никогда. Человек стоит у зеркала не для того, чтобы покрасоваться там с гантелями, а для того, чтобы видеть исполнение упражнения, траекторию движения, работу мышц, свои ошибки, контролировать себя.👆🏽 ⠀ Правило 4️⃣ Если вы вдруг заскучали и присели на тренажёр посёрфить инсту, погуглить новое упражнение на попу, ну я не знаю, послать селфи бойфренду из зала, то перечитайте правило #4 . Тренажёр - не лавочка и не диван. Вы можете сорвать тренировочный процесс спортивного коллеги, которому срочно нужна машина и время между подходами критично. ( даже если я занимаюсь в зале на машинах, мое тайм всегда предполагает короткий отдых между упражнениями) ⠀ Правило 5️⃣ Носите с собой спортивное полотенце или берите на ресепшене в клубе. Никто не захочет делать жим гантелей на мокрой скамье после вас. Ну серьёзно.🤷🏽‍♀️ Кто нарушает и какое раздражает больше всего из перечисленных❓👿
[Paid Promote Mistis #4 STIBA SARASWATI DENPASAR] . Pusat Fashion Under 60k @devarifashionbali #paidpromotedevari23jan #paidpromotemistis
A needed Region W tonight. #sharksbasketball 🦈🏀 #4 #senior
30 years of IVs 🙌🏼 I’m also a sucker for a gum sole . . . @jumpman23 Air Jordan IV Retro SE Laser Print. Swipe 👈🏼 for the @lacelab lace swap 54” Red Wax Laces . . . #kicksonfire #solecollector #Sneakerhead #IVs Retro #GumSole #Laser #4 #30 #Jordan #jumpman
New arrivals🐆 พร้อมส่งจ้าาา กระโปรงทรงสอบ ลายเสือเผ็ดๆไปเลยจ้าาา ใส่แมทเสื้อยืดก็ได้เชิ๊ตก็ดีน้าาา เอว 26 ยาว24 320บาท #เกาหล#เส ื้อผ้าแฟชั่นเกาหลี #เส ื้อผ้าแฟชั่น #เส ื้อผ้าแฟชั่นสไตล์เกาหลี #4 #ของม ันต้องใช้ #ของม ันต้องมี #ต ิ่งเกาหลี #korea #koreanstyle #koreanfashion #wardrodeps
[Paid Promote MISTIS #4 STIBA Saraswati Denpasar] Moist Chusion Ups!! Glowing wajah ala2 cewe korea! Mauuuuu banget kan.. Nah cushion salah satu trend cosmetic dikorea.. yang memiliki finish yang glowing sehingga wajah tampak lebih segar dan awet muda.. selain itu cushion ini juga sangat simple dan praktis dibawa kemana2.. Kamu g usah jauh2 ke korea buat dptin cushion .. karena ada moist cushion dari msglow yang hasilnya gk kalah cucok sama cushion korea.. Hasil moist cushion ini lebih glowing, long lasting lebih coverage dan ad SPF 20 😍 Tersedia dalam 2 shade.. light untuk kulit putih Medium light untuk kulit kuning langsat . Untuk order, langsung aja chat kita di : Ig : @cantikskincare_bali WA:085737030158(no call) LINE: @msglow_bali LINE : @cantikskincare_bali Shopee : ms glow001 #msglow #riasan #makeup #cushion #moistcushion #infomoistcushion
#4 :14🏴•○●○●•😚
Follow✅ @___._cars_.___ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #MercedesBenz #Merc #Gclasse #G63amg #Gelandewagen #4 ×4#offroad #monster #luxury #4matic #germanycar #benzmafia #power #motor #engine #topcar #bestornothing #Benz #Benzmafia #gang #perfect #bestcar #boss #gangsta #gangstalife ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 💣////AMG💣 Like👍 Comments✏ Follow✔ Tag friends 👥
誕生日プレゼント🌹 お母さんとお父さんからは ネックレス💎 お姉ちゃん達からは フェラガモのカチューシャ🧚🏽‍♀️ 嬉しいなあ19歳🥰🥰🥰! . . . #birthdaypresent #4 ℃# #necklace #ferragamo
HARI PERTAMA DINUS PHOTOWALK #4 . . . #dinusphotowalk4 #dinusfest2019 #wartadinus #udinus
#1 Awake #2 in bed #3 tried #4 fallen asleep
#4 🧟‍♂️
Day 22 I went here ...... with a bottle of organic lemon Soda, fairy bread and my sweet #4 #arthiejack who makes me laugh endlessly!!!!! It’s Just what’s needed whilst building sandcastles! Happy summer days! . . . #fms_iwenthere #fmsphotoaday #attitudeofgratitude #nothingisordinary #grannyonduty #seekthesimplicity #embraceeverydayjoyfully #fav_squares
#4 ❤😍
Food prep game STRONG. Instant pot black beans. Fresh apple sauce, boiled cabbage and carrots, onion bell pepper shitake pizza with cauliflower crust. What a day! #prep #cook #homecooked #vegan #wfpb #plantstrong #foodisfuel #healthy #yum #plantbased #drawdown #4 #plantrichdiet
#선테크 ☝️ #재테크의_선道 👇👇👇더보기 ✔👇👇👇 . . . . 태아보험에 대해 문의가 대부분 문의 주시는 내용은 30세 만기 100세 만기 어느게 더 좋냐는 말씀을 물어 보시는데 결론 부터 말씀 드리면, ✔️정답은 없습니다!!! . 사실 세상에 가장 좋은 보험은 없다고 생각 됩니다. 나의 상황에 맞는 보험이 제일 좋다는 생각이죠. 예를 들어 월소득이 높아 한달에 몇십만원 보험료 납입 하는게 부담이 없다면 100세 만기 풀보장을 넣어서 가입을 하겠죠. . 그러나 모든 사람들이 그렇지 못하죠 풀보장이 좋은건 누구나 알죠 다만 월보험료가 부담 스럽기 때문에 가입하는걸 꺼려하죠. . 그래서 조정을 하여 가입을 하는거고요. 더 솔직히 말하면 돈이 많다면 보험 자체가 필요 없겠죠. 그냥 돈내고 치료 하면 되니깐요. . 자 그럼 가입을 한다는 조건으로 30세 100세 보험료 차이는 날꺼라 생각이 드실겁니다. 우리 아이가 첫가입 하는 보험을 잘 선택하여 가입 시켜 주고 싶은게 우리 부모님 마음인데 100세 만기로 넣기에는 부담 스럽고 30세 만기는 뭔가 짧은것 같고 그런 생각이 들죠. . 그런데 자녀가 30세가 될때 부모님의 나이는 몇살 일까요?? . 아마도 60은 대부분 넘을 겁니다. 그럼 그때 자녀의 보험을 우리 부모님이 관리 하고 있을까요?? 예전이나 부모님이 보험 관리를 했지 지금시대에는 자녀들이 스스로 관리를 하는 시대가 되었고 정보가 넘쳐나는 시대인데 앞으로 20~30년은 더 하겠죠. . 즉 보험을 하나 가입하고 끝까지 가기란 쉽지 않다는 이야기 입니다. 우리나라 보험가입후 10년 유지율을 보면 처참합니다. . 중간에 이런저런 이유로 많이 해약을 합니다. 중간에 해지하면 보험사는 해지환급금으로 지급 합니다. 원금대비 부족한 금액으로 말이죠. 보험사는 이 해지환급금으로 먹고 산다고 해도 과언이 아닙니다. . 그러니 보험은 오래 유지할수 있는 범위 내에서 합리적으로 가입 하는게 중요 합니다. . 합리적인 보험가입이 궁금 하시다면 언제든 연락주세요. . . . . 🔮재무설계란? 자신의 소득 범위를 고려하여 소비와 저축을 합리적으로 설계하고, 목적 자금 및 은퇴 후 노후 생활까지 생애주기별 재무관련 목표를 세우고 이에 맞춰 계획하고 실천하는 일을 말한다❗❗ 🌟 월급 및 지출관리 • 목돈마련 🌟 저축 • 연금 • 펀드 🌟 보험보장 분석 • 리모델링 •보험금 청구 🌟 1:1 맞춤 무료 상담 진행 🌟 입사문의 및 인재채용 ⭐️상담문의 프로필 하단 오픈카톡/DM/ 📞 🚘전국 무료상담🚘 📞010 5101 3721 🗯카톡ID: kim3721 ➰https://open.kakao.com/o/ghqjxW2 . . #KFG #BEST 지점 #김선호 FA #자산관리의품격 #4#금리 #저금리 #저축 #제테크 #자산관리#통장활용 #투자 #자산관리사 #재무설계사 #daily #데일리 #일상 #맞팔 #성공 #노력 #태아 #어린이 #어린이보험 #태아보험
Plate #4 , and keeping the goofy photo tradition alive. Thanks @flyingsaucerkansascity
J with his birthday buddies #sonic and #tails this was the night the decided to be friends. #friends #birthday #presents #slowdown #dontblink #bigkid #4 #fouryearold #3under4 #momlife #memories
The LOVE for their brothers be so real! They battle, they compete but the love always remains. #BiggerThanBasketball 🏀❤️ #3 #11 #4
PETUA JAGA KULIT SECARA SEMULAJADI . . . . #1 Minum Jus Lemon . Enzim dalam jus lemon membuang sel-sel mati di kulit secara tak langsung membantu mengurangkan warna parut di kulit dan melembutkan serta melicinkan kulit. . Petua kulit licin ini bagus digunakan oleh mereka yang mempunyai masalah kukit berminyak. . Caranya: . Perah sebiji lemon dan ambil jusnya. Sapu jus pada bahagian kulit yang berparut dan todak sekata. Biarkan selama 10 minit dan bilas. Lakukan setiap hari. . Atau . Campurkan setengah jus lemon ke dalam satu bekas yang berisi putih telur. Gaul hingga sebati dan sapu pada muka seperti mask. Biarkan 10 minit dan bilas. Lakukan sekali atau dua kali seminggu. . . #2 Sapu Madu . Madu dari dulu lagi digunakan kerana khasiatnya yang pelbagai. Bukan saja boleh dimakan malah elok untuk disapukan pada kulit. . Caranya: . Ambil madu dan sapu pada muka, leher dan bahagian kulit yang kasar. Biarkan selama 10 minit dan bilas. . Atau . Campurkan sedikit madu pada putih telur dan sapu pada muka. Basuh dengan air dan pencuci muka untuk hilangkan bau telur. . Atau . Sebelum tidur, campurkan tiga sudu madu bersama satu setengah cawan serbuk kayu manis. Sapu pada muka dan biarkan semalaman. Bilas muka seperti biasa keesokan harinya. . . #3 Masker Gel Lidah Buaya . Ini cara orang dulu-dulu, guna getah lidah buaya @ aloe vera dan tepek di muka. Bahan aktif dalam aloe vera terbukti berkesan merawat parut, blemish, mengurangkan kedut dan garisan di muka. . Caranya: . Ambil gel dari daunnya dan sapu pada kulit beberapa kali seminggu. . Atau . Jadikan masker dengan campurkn satu sudu gel lidah buaya, dua sudu jus lemon dan satu sudu madu. Tekan pada muka, leher dan bahagian kasar 15 minit hingga 20 minit. . . #4 Buat Toner Menggunakan Tomato . Lenyek dan ambil airnya untuk buat toner bagi membantu merawat jerawat, jeragat dan blemish. . Caranya: . Kisar beberapa biji tomato sehingga menjadi pes. Ambil pes dan tekap pada muka selama 10 minit atau bahagian kulit yang tidak sekata. . Jika dilakukan setiap hari, insyaAllah pori-pori akan mengecil dan kulit menjadi licin. . . Harap tips-tips ini dapat membantu uols😘 . SELAMAT MENCUBA😉 . #annschatzs #tipskecantikan
[Paid Promote Mistis #4 STIBA SARASWATI DENPASAR] . Pusat Fashion Under 60k @devarifashionbali #paidpromotedevari23jan #paidpromotemistis
Ballet class #4 completed ☑️
Here is book #4 in an Oscar the Doxie Detective mystery series. ☆☆☆☆☆ Fun series for Doxie lovers! ☆☆☆☆☆ All four books available in paperback and Kindle on Amazon. ☆☆☆☆☆ Link to Amazon on the Linktree button in my profile. ☆☆☆☆☆ ☆☆☆☆☆ #oscarthedoxiedetectivecozymystery #thepricklypearmurder #thecouponersclubmurder #thekindredspiritsmystery #theoscarimpostermystery #funreading #doxiedetective #doxiehero #doxiecozymystery #doxielovers #SharonMichaelsAuthor
#4 :20 @green.weeds похуй что опаздали на два часа почти
✔️#botín de terciopelo ✔️disponibles en #2 .5 y #4 🛍entrega inmediata o envío 🚚 🏬visítanos en av constitución 1296 colonia constitución Aguascalientes #vendettaboutique #lipglossags #botinesnegros #terciopelo #moda2019
Fixing the old girl #liftedtrucks #4 ×4life
PERIPERA SUGAR JELLY TINT (ASMR COLLECTION) 🎀IDR 77,000🎀 . Available color : #1 RED STRAWBERRY #2 SHEER PINK #4 BRICK FIG #5 PINK PRUNE . NEW PRODUCT!! Peripera Sugar Jelly Tint hadir dalam ASMR Collection (A peripera’s Sense of Memorable Relaxation). Konsep kecantikan ASMR yang diusung Peripera oleh rangkaian produknya akan memberikan sentuhan dengan efek “healing”. . Lip Tint Glossy dengan tekstur seperti jelly, memberikan warna kilau yang menarik dan nyaman dipakai sepanjang hari! Mengandung Manuka honey dan sugar maple yg menjaga kelembapan pada bibir. . order via 👉www.yeppene.com > dapat free sample/gift* LINE ID : @yeppeneshop (@ nya harus diketik) WA : 0896 8787 7774 ✴ SHOPEE: yeppene ✳ tokopedia: Korean Kosmetik Supplier . * free sample/gift minimal order Rp 150,000 HANYA untuk pembelian melalui website www.yeppene.com . #jualperiperamurah #jualperipera #peripera #periperamurah #periperajakarta #periperabatam #periperaoriginal #periperamedan #periperajogja #periperasurabaya #periperabandung #periperapontianak #periperaindonesia #periperaindo #periperabali #innisfreereadystock #jualmamonde #jualskinfood #jual3ce #jualthesaem #periperasugarjellytintasmrcollection #periperasugarjellytint
Apakah Perbezaan Vektor dan Raster 🤔🤔 Software atau program aplikasi graphic design berdasarkan dua kategori utama. Mungkin anda tidak tahu nama spesifikasinya. Anda akan tahu jika anda seorang graphic design. Dua kategori utama ialah gambar design Vektor dan gambar design Raster. Design Raster juga dikenali sebagai Bitmap. Kedua-duanya mempunyai kelebihan dan berfungsi kepada yang tertentu sahaja. #1 . Perbezaan Grafik Vektor disusun oleh geometri. SIfatnya adalah bebas dan apabila anda Zoom ia tidak akan rosak, kabur atau rosak. Saiz storan agak kecil. Raster disusun oleh objek dikenali sebagai piksel. Sifatnya adalah resolusi bergantung dan mempengaruhi resolusi. Saiz simpanan yang agak besar. #2 . Fungsi Vektor adalah sesuai untuk semua jenis reka bentuk yang bergantung kepada bentuk yang direka. Ia sesuai untuk logo, Animasi 2D, Clip Art, Pattern, ELemen pada halaman website dan icon. Raster pula digunakan untuk imej yang kompleks kerana melibatkan pelbagai warna dan bentuk. Sesuai untuk poster bergambar, gambar lukisan dan gambar manipulasi. #3 . Perisian Yang Digunakan Vektor tidak semua perisian atau software yang boleh digunakan. Vektor yang digunakan adalah Corel Draw, Adobe illustrator, Sketch, Affinity atau Inkscape. Software ini adalah yangs sesuai digunakan untuk graphic designer. Raster menggunakan perisian atau software yang cukup besar. Ia melibatkan proses untuk mengedit gambar. Software yang digunakan oleh Vektor ialah Adobe Photoshop, Adobe Fireworks, Corel Photopaint atau GIM. #4 . Format SImpanan Format simpanan bagi Vektor adalah tidak besar. Format yang biasa digunakan ialah AL (Adobe illucstrator), EPS (Encapsulated PostScript), SVG (Scalable Vector Graphics) dan DXF (Drawing Exchange Format). Raster pula menggunakan format simpan yang besar. Format yang sering digunakan oleh Raster adalah PSD (PhotoShop Document), JPEG (Joint Photographic Expert Group), PDF (Portable Documen Format), GIF (Graphic Interchange Format), PNG (Portable Network Graphics) dan PSD (Photoshop Document). #5 . Kekuatan Vektor dapat mengubah saiz imej tanapa menjejaskan kualiti imej yang telah direka bentuk. Tiadalah
[Paid Promote MISTIS #4 STIBA SARASWATI DENPASAR] Pls support youtube channel dosen sasing STIBA https://youtu.be/fYrp4p0WxOQ 1. Klik linknya 2. Tonton videonya 1 menit aja 3. Like, share, comment, trus SUBSCRIBE, dan idupin tombol loncengnya. 4. Done! #paidpromotedosen23jan #paidpromotemistis
爆款 Gecomo 3in1 自动旋转眉笔 送🎁3支笔芯 送🎁3片眉卡 ❤不会画眉⁉️不会勾眉形⁉️这些问题统统替您解决❗ ❤1组3样: 双头眉笔➕眉卡3张➕补充装3支 ❤眉卡有: 新月眉, 柳叶眉, 一字眉也有哦♥ ❤自然咖啡色,让您画出的眉更加自然柔和♥ ❤一笔就上色,配合眉卡更加容易勾出眉形哦❗ ❤防水,持久,让你维持眉形一整天 #1 深咖啡 #2 梦幻棕 #4 浅烟灰 有兴趣欢迎询问哟🤗 wechat 📲 Littlemio_Nicole
💥¿Fan de los sneakers? 💥 Unete a The Sneaker Club ZERO🔰 Consigue tus ADIDAS ULTRABOOST 4.0 BLACK 👟👣 Y muchos mas en ZERO🔰 Danos follow y enterate de TODAS LAS PROMOCIONES.💸 #ADIDAS #ULTRABOOST #4 .0 #BLACK #ZEROTHESNEAKERCLUB
V-Tec Artist Brush (6 set) 🎨Round Brush No. #2 #4 #6 #8 #10 #12 🎨Brush dari bulu sintetis yang lembut cocok untuk jenis cat watercolor 🎨 Rp 37.000/ set #artsupply #olshop #apikorastore #artsupplymurah #menggambar #melukis #mewarnai #alatlukismurah #alatgambarmurah #brush #pen #paper #kertas #kuas #cat #catair #alattulis #alatlukis
My personal top portrait favourites of 2018. It was easy picking my Top 9 from the ❤s from my followers. But picking my personal fav from thousands of portraits was much tougher. But the people behind the image gives some of them so much more depth. I'm picking this one as my #4 as this is someone who inspires through guided yoga pratice and has a talent of teaching #standuppaddle #paddleboard . This image is eka pada rajakapotasana on a paddle board at sunset. 📷: @ish.aquino Yoginil: @tattooedyogi911 . . . . . . . #yoga #yogini #yoginilife #fitness #portrait #portraitphotography #portrait_ig #portraitshoot #moodygrams #artofportrait #portraitoftheday #portraitlove #halifaxlookbook #profile_vision #portrait_mood #portrait_shots #ig_portrait #endlessfaces #artofportrait #creativeportraits #portraitplay #portraits_vision #portraitpage #portraitplay #bnw_planet_2019 #bnw_diamond #bnw_rose #bnw_life #empoweredwomen
Osaka (#4 ) x Svitolina (#6 )
5.02 г.Барнаул Банкетный зал «Серебро» 14:00-19:00 Мастер-класс Адиса Маммо @adismammo «Ориджинал» В среду в прямом эфире разыграю три 50% скидки на мастер-класс 🔥 Условия розыгрыша просты: в комментариях к этому посту 👇отмечайте двух коллег ведущих, которые хотят посетить данное мероприятие Количество комментариев неограничено ☝️ Победитель будет определён генератором случайных чисел, скидку 50% получит автор комментария и два отмеченных аккаунта 🙌 Тем, кто уже купил билет на мастер-класс, скидка предоставляться не будет, но вы сможете её кому нибудь подарить🎁 Адис Маммо, Шоумен, участники проекта #top15moscow Финалист премии Wedding Awards 2017 Сценарист, обладатель гран-при ивент премии «Событие года» Автор канала на youtube #Сарказмошная Официальный ведущий FIFA World Cup 2018 Мастер-класс Адиса Маммо «ОРИДЖИНАЛ». ОРИДЖИНАЛ - это очень много контента. Много контента - это ровно 100 фишек, с заходами, вариантами и альтернативами. ОРИДЖИНАЛ - это набор готовых инструментов для вашей работы. Не идей, а конкретных пунктов для вашего сценария. ОРИДЖИНАЛ - это ровно сто вещей, которые я делал когда-то или делаю постоянно на своих мероприятиях. «Что-то вы увидите впервые, о чем-то вы уже слышали и даже знаете, но я покажу вам новый взгляд на привычные вещи. Что-то вы не поймёте, а что-то покажется вам гениальным.» После МК вы узнаете: ➕Что проводить и о чем говорить на мероприятии когда нет никакой информации? ➕Что делать 6 часов когда из программы только диджей и вы? ➕Что делать когда не хотят конкурсы? ➕Что делать когда нет диджея? ➕Что делать когда надо тянуть время ? ➕Что делать когда надо удивить постоянного клиента? ➕Что делать когда не знаешь что делать? ➕Что делать с проектором чтобы круто и без заморочек ➕Что всегда должно быть у ведущего на флешке? ПРАКТИКА (ОПЦИОНАЛЬНО): На практической части МК - мы «докрутим» ваши любимые интерактивы. Доведем их «до ума». Научимся адаптировать форму под конкретные условия и задачи мероприятия. После МК все участники получат сгруппированный список с интерактивным контентом на все случаи жизни. Продолжительность: 5 часов 4 часа про Интерактивы и Контент. Примеры, аналитика, варианты. 1 час - практика
Para sacar más de la vida tienes que ser más en la vida -Robin Sharma 🍃👑💎 Captured #3 y #4 📸14/365
next page →