#AGENDROPSHIPWANTED

27,586 posts

Loading...
Stock honeydew dah tak banyak!! Cepat grab sebelum kehabisan, dah tak restock dah! . Rm85 je confirm mulut bau buah. . Meh cepat whatsapp 013-2787851 #neelofa #bazarpaknil #tanjongkarang #agendropshipwanted #alhamdulillah #mulutbusuk #mulutberbau #noraessential #perfumemulut
"APPLY 2X SEHARI, KULIT MAKIN BERSERI" . MEERACLE terbukti mampu merawat #kulitkusam dan #parutjerawat , jom try aida guide dan akan ajar cara penggunaan yang betul menjadikan kulit sihat berseri. . -harga mampu milik -tahan 2 bulan -mudah dan selamat digunakan -kesan yang wow dengan batu permata . jom rebut peluang ini !!! . Mari klik link sekarang untuk info dan harga promo 👇👇 . . www.wasap.my/+60175283765/meeracleAida . COD KUALA TERENGGANU POS SELURUH MALAYSIA #meeracle #serumviral #serummeeracle #naturalskincare #meeraclegemstonebeauty #sayamenjadidenganmeeracle #stokismeeracle #agendropshipwanted
KULIT SELEMBUT SUTERA.. JERAWAT PUN MALU NAK NAIK SYG OIII.. 😁😁 RAHSIA?? XDE RAHSIA DH.. PKAI MASKER KUNYIT V CARE JER... 😏😏 Untk info/promosi see first page: WHATSAPP 0136919259 atau klik link www.wasap.my/60136919259 PAGE FB: www.facebook.com/ishafaisharich/ www.facebook.com/ishafaishabeauty/ INSTAGRAM: www.instagram.com/ishafaishabeauty SHOPEE shopee.com.my/ishafaishabeauty TELEGRAM https://t.me/joinchat/AAAAAEIC7icrrVN7ChrdHA #IshaFaishaBeauty #PemborongKosmetikKesihatan #BandarLamaDepanPejabatPas #GuaMusangKelantan #agendropshipwanted
WOWW😱😱 SET LENGKAP UTK MAKE UP😍😍😍 1 BOX SMUA HADOOO... 💥BEDAK 💥LIPSTICK/LIPGLOSS 💥BLUSHER 💥FD 💥EYELINER DAN MASKARA 💥EYESHADOW 💥EYEBROW WAHHH... BLH BUAT GIFT NI🤩🤩 HARGA MURAHHH JER.. Untk info/promosi see first page: WHATSAPP 0136919259 atau klik link www.wasap.my/60136919259 PAGE FB: www.facebook.com/ishafaisharich/ www.facebook.com/ishafaishabeauty/ INSTAGRAM: www.instagram.com/ishafaishabeauty SHOPEE shopee.com.my/ishafaishabeauty TELEGRAM https://t.me/joinchat/AAAAAEIC7icrrVN7ChrdHA #IshaFaishaBeauty #PemborongKosmetikKesihatan #BandarLamaDepanPejabatPas #GuaMusangKelantan #agendropshipwanted
100% herbs ✔ Halal ✔ Lulus KKM ✔ GMP Certified ✔ #maluapabossku #pinkladybodyperfection #pinkladykualaterengganu #agendropshipwanted
PERADUAN KERETA UTK ABAH TOYOTA C-HR 😍 Setiap belian RM60 layak dapat 1 kupon , belian RM120 layak dapat 2 kupon & belian RM180 layak dapat 3 kupon.. Semakin byk kupon yg anda dapat semakin besar peluang anda utk Menangi KERETA TOYOTA C-HR pastikan anda buat belian CHARMS dgn Beauty consultant Charms yg SAH & ada no ID #mamaDstokischarms #teamLBScharms #SolekDanRawat #CharmsHalalJakim #AgendropshipWanted #maluapabossku #dewiremaja2018
SEMUA BOLEH CANTIK ! SEMUA BOLEH DPT SKIN SIHAT! . . Bila tengok perubahan yang dialami oleh adik ni buat kita percaya yang semua orang boleh jadi cantik.Semua org boleh dapatkn sihat yg sihat dan mulus. Tiada lagi kesedihan tiada lg bayangan ngeri bile tgk diri sendiri di cermin. . Hampa nak cantik ?? Punya skin yg jauh lebih sihat dari biasa. Yang bersih anjal tampak muda sentiasa?? MEERACLE ada jawapannya. Pasti hampa tidak percaya kan.. ? sbbnya belum mencuba.. Pastikn hampa CUBA dahulu, then bgtau result nya.. okey. . = Ada sijil HALAL = Ada sijil KKM = Tiada bahan kimia = Bahan semulajadi . macamana nak ORDER? sng ja.. Klik link di bwh naa😉 . www.wassap.my/60193605680/meeracle . . Keputusan hampa hari ini.. menentukan siapa hampa bagaimana glowing nya hampa pada masa depan.😘 . Free postage 1 malaysia🇲🇾🇲🇾🤗 Free cod banting #meeracle #formulagemstone #menjadidenganmeeracle #teammeeracleadah #IMSuksesGroup #agenmeeraclebanting #agendropshipwanted
Bila badan mulai lesu, perut buncit dan angin dalam badan, minum Juice Jamu Cantik setiap hari antara yang mak-mak boleh amalkan bagi mengatasi masalah ini. Apa yang penting ia bergantung pada usaha yang konsisten dalam mengamalkan jamu ini. Antara kelebihan lain Juice Jamu Cantik ini ialah: ✅Pembuangan dan pencernaan tak lawas ✅Atasi masalah angin dalam badan ✅Atasi masalah perut buncit ✅Turunkan berat badan secara semulajadi Jom dapatkan Juice Jamu Cantik anda! www.wasap.my/60107068769/juicejamucantik View testimoni lain : https://www.facebook.com/juicejamucantikpenampang/ ✅ Stock fresh setiap minggu ✅ RM13 sebotol (500ml) #jjcteamdyg #juicejamucantik #byffysignature #sihatcantikmantap #agendropshipwanted
Sembur.. Sapu.. Bilas.. Semudah ABC.. . . Deodarant mesra solat, tanpa kimia.. Xperlu risau kesan sampingan yang bahaya.. . . Nak hilangkan bau hapak peluh diketiak/kaki/pelipat/kelangkang dan diseluruh badan dengan segera dan tahan lama? Nak cerahkan ketiak yang hitam? Nak hilangkan kerak daki di tengkuk, pelipat,  kelangkang, siku, lutut dan buku lali? . . Magic Blue insyaAllah sangat berkesan menyelesaikan masalah bau dan daki hitam diseluruh badan . . Sebotol hanya RM29ss/RM36, free postage seluruh Malaysia. 20ml, Tahan 2-3 bulan. . Diskaun istimewa untuk belian 2 botol ke atas. Freegift istimewa menanti anda! . Klik wasap link untuk respons pantas; www.wasap.my/60122459642/igSayaNakMB . Atau . DM laju2 ya! . . #deodoranbebaskimia #deodoranorganik #deodoransemulajadidanselamat #deodorantwhitening #deodorantnatural #deodorantuntukkulitsensitif #deodorantberkesan #deodorantmujarab #deodoranttanpabau #deodorantformenterbaik #deodorantahanlama #unscenteddeodorant #agendropshipwanted #agendropshipneeded #agendropshipdiperlukan #agendropshipbruneidiperlukan #hilangkanbaubadan #hilangkanbautilamhancing #hilangkanbaupetibusuk #hilangkankesanhitamdisikulututbukulali #hilangkanbauketiak #hilangkanbaukaki #cerahkanketiakhitam #putihkanketiakhitam #cod_magicblueSepang #cod_magicblueEnstek #cod_magicbluesalaktinggi #cod_magicblueNilai
SIS, NAK SEBOTOL MAGIC BLUE! Ringkas je pm magic si jejaka hensem ni masuk pagi ni. Tapi oleh sebab fon rosak meseg lambat masuk. Kak Shim pun berbasa basi, kenalkan diri dan bagi info ringkas serta maklumat akaun. Tak sampai 5 minit pun settle siap semua termasuk payment. Alhamdulillah.. mudahnya close sales #MagicBlue ni. Allah bantu banyak sangat. Tiba2 dia hantar details alamat pos, penerimanya seorang wanita. Mula2 kak Shim teka itu isterinya, tapi belum sempat nak tanya dia dah jawab, "nak bagi hadiah untuk kawan ofis ni. Tapi jangan mention nama saya ya sis. Saya takut dia malu. Gtau je dia terpilih dapat hadiah percuma secara rawak. Boleh ya sis" Ok. Now yg ringkas2 tadi dah jadi panjang..heheee.. Seperti biasa, customer2 Kak Shim yang ramah macam ni konpem Kak Shim buat mcm kawan2 je. Sembang punya sembang, rupa-rupa-rupanya.... . . rupa-rupanya.... . . rupa-rupanya.... . . . (Bersambung ke part 2... 😆) #magicblue #ketiakmulus #penghilangbau #agentwanted #agendropshipwanted #baubadanhilang
🌷 TATI SKINCARE 🌷 ✔Menghilangkan jerawat & kesan parut jerawat ✔Mencegah bintik hitam ✔Mengatasi masalah kulit berminyak ✔Membuang sel kulit mati dimuka ✔Mengecilkan liang pori ✔Menghapuskan kedutan & menjadikan kulit lebih anjal Untk info/promosi see first page: WHATSAPP 0136919259 atau klik link www.wasap.my/60136919259 PAGE FB: www.facebook.com/ishafaisharich/ www.facebook.com/ishafaishabeauty/ INSTAGRAM: www.instagram.com/ishafaishabeauty SHOPEE shopee.com.my/ishafaishabeauty TELEGRAM https://t.me/joinchat/AAAAAEIC7icrrVN7ChrdHA #IshaFaishaBeauty #PemborongKosmetikKesihatan #BandarLamaDepanPejabatPas #GuaMusangKelantan #agendropshipwanted
🌸🌸 SIREH LOVELY CARE 🌸🌸 ➡ Memperbaiki peredaran darah. ➡ Membersih, menyegar, merawat dan menghalang jangkitan bakteria. ➡ Mengetatkan faraj, mengembalikan ketegangan & menguatkan otot mahkota wanita. ➡ Menguatkan saraf bahagian intim wanita untuk kebahagian suami isteri. Untk info/promosi see first page: WHATSAPP 0136919259 atau klik link www.wasap.my/60136919259 PAGE FB: www.facebook.com/ishafaisharich/ www.facebook.com/ishafaishabeauty/ INSTAGRAM: www.instagram.com/ishafaishabeauty SHOPEE shopee.com.my/ishafaishabeauty TELEGRAM https://t.me/joinchat/AAAAAEIC7icrrVN7ChrdHA #IshaFaishaBeauty #PemborongKosmetikKesihatan #BandarLamaDepanPejabatPas #GuaMusangKelantan #agendropshipwanted
PENGGUNA DEFLEX👏👏👏 . . *DEFLEX* RM100 #FLUSHFLUSHKEMPES Minuman Kesihatan berperisa Epal | 15 Sachets BAHAN-BAHAN DAN FUNGSI UTAMA Green Tea Powder Membantu membuang lebihan lemak. Chitosan Membantu meningkatkan penggunaan tenaga, metabolisme, dan menyekat selera makan. Citrus Auratium Membantu merangsang pembakaran lemak. Aloe Vera Membantu mencuci usus besar dan merawat sembelit dan sistem pencernaan. Fiber Gum Mengandungi serat yang tinggi dan menurunkan paras kolestrol. Psylium Gum Membersihkan usus dan menyerap racun dan toksin. Apple Fibre Menyerap lemak, memberi rasa kenyang dan mengawal obesiti. Wheat Grass Mengurangkan selera makan, mencegah pengambilan makanan tidak sihat, membekalkan tenaga dan membersihkan usus dan hati. . . #testimoni #feedback #adave #khafiadavestore #cabaran30hari #cabarankurusonline #cabarankurus30hari #aktif #cergas #bertenaga #adave #adavians #agendropshipwanted #deflex #deflexreview #deflexkingofdetox #flushflushkempes #detox #detoxjuice #detoxwater #detoxsmoothie #detoxdrink #detoxify #detoxprogram #detoxplan #instafit #motivation #fit #fitness #instafitness #eatclean
"Kami suami isteri dua² pengguna setia deflex." - PENGGUNA DEFLEX👏👏👏 . . *DEFLEX* RM100 #FLUSHFLUSHKEMPES Minuman Kesihatan berperisa Epal | 15 Sachets BAHAN-BAHAN DAN FUNGSI UTAMA Green Tea Powder Membantu membuang lebihan lemak. Chitosan Membantu meningkatkan penggunaan tenaga, metabolisme, dan menyekat selera makan. Citrus Auratium Membantu merangsang pembakaran lemak. Aloe Vera Membantu mencuci usus besar dan merawat sembelit dan sistem pencernaan. Fiber Gum Mengandungi serat yang tinggi dan menurunkan paras kolestrol. Psylium Gum Membersihkan usus dan menyerap racun dan toksin. Apple Fibre Menyerap lemak, memberi rasa kenyang dan mengawal obesiti. Wheat Grass Mengurangkan selera makan, mencegah pengambilan makanan tidak sihat, membekalkan tenaga dan membersihkan usus dan hati. . . #testimoni #feedback #adave #khafiadavestore #cabaran30hari #cabarankurusonline #cabarankurus30hari #aktif #cergas #bertenaga #adave #adavians #agendropshipwanted #deflex #deflexreview #deflexkingofdetox #flushflushkempes #detox #detoxjuice #detoxwater #detoxsmoothie #detoxdrink #detoxify #detoxprogram #detoxplan #instafit #motivation #fit #fitness #instafitness #eatclean
"Daripada 80kg ke 63kg. Turun 17kg" - PENGGUNA DEFLEX👏👏👏 . . *DEFLEX* RM100 #FLUSHFLUSHKEMPES Minuman Kesihatan berperisa Epal | 15 Sachets BAHAN-BAHAN DAN FUNGSI UTAMA Green Tea Powder Membantu membuang lebihan lemak. Chitosan Membantu meningkatkan penggunaan tenaga, metabolisme, dan menyekat selera makan. Citrus Auratium Membantu merangsang pembakaran lemak. Aloe Vera Membantu mencuci usus besar dan merawat sembelit dan sistem pencernaan. Fiber Gum Mengandungi serat yang tinggi dan menurunkan paras kolestrol. Psylium Gum Membersihkan usus dan menyerap racun dan toksin. Apple Fibre Menyerap lemak, memberi rasa kenyang dan mengawal obesiti. Wheat Grass Mengurangkan selera makan, mencegah pengambilan makanan tidak sihat, membekalkan tenaga dan membersihkan usus dan hati. . . #testimoni #feedback #adave #khafiadavestore #cabaran30hari #cabarankurusonline #cabarankurus30hari #aktif #cergas #bertenaga #adave #adavians #agendropshipwanted #deflex #deflexreview #deflexkingofdetox #flushflushkempes #detox #detoxjuice #detoxwater #detoxsmoothie #detoxdrink #detoxify #detoxprogram #detoxplan #instafit #motivation #fit #fitness #instafitness #eatclean
"Nampak perbezaan ketara dibahagian dagu🤗" - PENGGUNA DEFLEX👏👏👏 . . *DEFLEX* RM100 #FLUSHFLUSHKEMPES Minuman Kesihatan berperisa Epal | 15 Sachets BAHAN-BAHAN DAN FUNGSI UTAMA Green Tea Powder Membantu membuang lebihan lemak. Chitosan Membantu meningkatkan penggunaan tenaga, metabolisme, dan menyekat selera makan. Citrus Auratium Membantu merangsang pembakaran lemak. Aloe Vera Membantu mencuci usus besar dan merawat sembelit dan sistem pencernaan. Fiber Gum Mengandungi serat yang tinggi dan menurunkan paras kolestrol. Psylium Gum Membersihkan usus dan menyerap racun dan toksin. Apple Fibre Menyerap lemak, memberi rasa kenyang dan mengawal obesiti. Wheat Grass Mengurangkan selera makan, mencegah pengambilan makanan tidak sihat, membekalkan tenaga dan membersihkan usus dan hati. . . #testimoni #feedback #adave #khafiadavestore #cabaran30hari #cabarankurusonline #cabarankurus30hari #aktif #cergas #bertenaga #adave #adavians #agendropshipwanted #deflex #deflexreview #deflexkingofdetox #flushflushkempes #detox #detoxjuice #detoxwater #detoxsmoothie #detoxdrink #detoxify #detoxprogram #detoxplan #instafit #motivation #fit #fitness #instafitness #eatclean
*DEFLEX* RM100 #FLUSHFLUSHKEMPES Minuman Kesihatan berperisa Epal | 15 Sachets BAHAN-BAHAN DAN FUNGSI UTAMA Green Tea Powder Membantu membuang lebihan lemak. Chitosan Membantu meningkatkan penggunaan tenaga, metabolisme, dan menyekat selera makan. Citrus Auratium Membantu merangsang pembakaran lemak. Aloe Vera Membantu mencuci usus besar dan merawat sembelit dan sistem pencernaan. Fiber Gum Mengandungi serat yang tinggi dan menurunkan paras kolestrol. Psylium Gum Membersihkan usus dan menyerap racun dan toksin. Apple Fibre Menyerap lemak, memberi rasa kenyang dan mengawal obesiti. Wheat Grass Mengurangkan selera makan, mencegah pengambilan makanan tidak sihat, membekalkan tenaga dan membersihkan usus dan hati. . . #testimoni #feedback #adave #khafiadavestore #cabaran30hari #cabarankurusonline #cabarankurus30hari #aktif #cergas #bertenaga #adave #adavians #agendropshipwanted #deflex #deflexreview #deflexkingofdetox #flushflushkempes #detox #detoxjuice #detoxwater #detoxsmoothie #detoxdrink #detoxify #detoxprogram #detoxplan #instafit #motivation #fit #fitness #instafitness #eatclean
MACAM MANA NAK LENA, BATUK TAK HENTI2, SEKALI IBU AYAH TAK LEH LENA. Nasib ler ada CF RUB ni, dalam tu ada eo lavender, dia menenangkan, so anak dapat tido sampai ke pagi tanpa batuk. #tnrangees2019 #tasneemrangers2019 #balmbalmkananakmu
ALAHAIIII SELSEMA LAGI !! NASIB LER ADA SI PINK.NI TAK RISAU IBU DENGAN ANAK2. Macam buyana memang pilih balm CF RUB tasneem naturel, balm ni tak panas dan sangat wangi. Selesa digunakan dari bayi hingga dewasa. #tnrangees2019 #tasneemrangers2019 #balmbalmkananakmu
"Bye² seluar lama😂." - PENGGUNA DEFLEX👏👏👏 . . *DEFLEX* RM100 #FLUSHFLUSHKEMPES Minuman Kesihatan berperisa Epal | 15 Sachets BAHAN-BAHAN DAN FUNGSI UTAMA Green Tea Powder Membantu membuang lebihan lemak. Chitosan Membantu meningkatkan penggunaan tenaga, metabolisme, dan menyekat selera makan. Citrus Auratium Membantu merangsang pembakaran lemak. Aloe Vera Membantu mencuci usus besar dan merawat sembelit dan sistem pencernaan. Fiber Gum Mengandungi serat yang tinggi dan menurunkan paras kolestrol. Psylium Gum Membersihkan usus dan menyerap racun dan toksin. Apple Fibre Menyerap lemak, memberi rasa kenyang dan mengawal obesiti. Wheat Grass Mengurangkan selera makan, mencegah pengambilan makanan tidak sihat, membekalkan tenaga dan membersihkan usus dan hati. . . #testimoni #feedback #adave #khafiadavestore #cabaran30hari #cabarankurusonline #cabarankurus30hari #aktif #cergas #bertenaga #adave #adavians #agendropshipwanted #deflex #deflexreview #deflexkingofdetox #flushflushkempes #detox #detoxjuice #detoxwater #detoxsmoothie #detoxdrink #detoxify #detoxprogram #detoxplan #instafit #motivation #fit #fitness #instafitness #eatclean
SAKIT DADA SEBAB PENAT BERKURANGAN ! Bila batuk berpanjangan dia boleh effect ke penat dan sakit dada. Sebab tu kita digalakkan letak balm atau vicks di dada bila batuk. Tujuannya untuk bantu memudahkan kahak cair Macam buyana memang pilih balm CF RUB tasneem naturel, balm ni tak panas dan sangat wangi. Selesa digunakan dari bayi hingga dewasa. #tnrangees2019 #tasneemrangers2019 #balmbalmkananakmu
"Mula² tu membuang je. 2kg dah turun😍." - PENGGUNA DEFLEX👏👏👏 . . *DEFLEX* RM100 #FLUSHFLUSHKEMPES Minuman Kesihatan berperisa Epal | 15 Sachets BAHAN-BAHAN DAN FUNGSI UTAMA Green Tea Powder Membantu membuang lebihan lemak. Chitosan Membantu meningkatkan penggunaan tenaga, metabolisme, dan menyekat selera makan. Citrus Auratium Membantu merangsang pembakaran lemak. Aloe Vera Membantu mencuci usus besar dan merawat sembelit dan sistem pencernaan. Fiber Gum Mengandungi serat yang tinggi dan menurunkan paras kolestrol. Psylium Gum Membersihkan usus dan menyerap racun dan toksin. Apple Fibre Menyerap lemak, memberi rasa kenyang dan mengawal obesiti. Wheat Grass Mengurangkan selera makan, mencegah pengambilan makanan tidak sihat, membekalkan tenaga dan membersihkan usus dan hati. . . #testimoni #feedback #adave #khafiadavestore #cabaran30hari #cabarankurusonline #cabarankurus30hari #aktif #cergas #bertenaga #adave #adavians #agendropshipwanted #deflex #deflexreview #deflexkingofdetox #flushflushkempes #detox #detoxjuice #detoxwater #detoxsmoothie #detoxdrink #detoxify #detoxprogram #detoxplan #instafit #motivation #fit #fitness #instafitness #eatclean
SAKIT TUMIT KAKI? Biasanya , masalah tumit sakit dirasai dengan tanda tanda ⤵⤵⤵ ✔Sakit tumit terutama waktu pagi, khususnya turun dari katil dan menjejakkan kaki di lantai ✔Berlaku selepas lama berjalan terutama dalam pekerjaan yang memerlukan individu banyak berjalan seperti jururawat. ✔Berlaku akibat berdiri terlalu lama ✔Penggunaan kasut yang tidak sesuai ✔tumit kaki tidak mampu tahan berat badan kini tidak perlu risau kerana JUICE JAMU CANTIK dapat membantu menyelesaikan masalah di atas..telah terbukti keberkesanannya ❗❗ Jom dapatkan Juice Jamu Cantik anda! www.wasap.my/60107068769 View testimoni lain : https://www.facebook.com/juicejamucantikpenampang/ ✅ Stock fresh setiap minggu ✅ RM13 sebotol (500ml) #agenjjcdj #jjcteamdyg #juicejamucantik #byffysignature #sihatcantikmantap #agendropshipwanted
"Nampak susut dibahagian muka." - PENGGUNA DEFLEX👏👏👏 . . *DEFLEX* RM100 #FLUSHFLUSHKEMPES Minuman Kesihatan berperisa Epal | 15 Sachets BAHAN-BAHAN DAN FUNGSI UTAMA Green Tea Powder Membantu membuang lebihan lemak. Chitosan Membantu meningkatkan penggunaan tenaga, metabolisme, dan menyekat selera makan. Citrus Auratium Membantu merangsang pembakaran lemak. Aloe Vera Membantu mencuci usus besar dan merawat sembelit dan sistem pencernaan. Fiber Gum Mengandungi serat yang tinggi dan menurunkan paras kolestrol. Psylium Gum Membersihkan usus dan menyerap racun dan toksin. Apple Fibre Menyerap lemak, memberi rasa kenyang dan mengawal obesiti. Wheat Grass Mengurangkan selera makan, mencegah pengambilan makanan tidak sihat, membekalkan tenaga dan membersihkan usus dan hati. . . #testimoni #feedback #adave #khafiadavestore #cabaran30hari #cabarankurusonline #cabarankurus30hari #aktif #cergas #bertenaga #adave #adavians #agendropshipwanted #deflex #deflexreview #deflexkingofdetox #flushflushkempes #detox #detoxjuice #detoxwater #detoxsmoothie #detoxdrink #detoxify #detoxprogram #detoxplan #instafit #motivation #fit #fitness #instafitness #eatclean
"2 minggu saya hilang 5kg. Saya yg susah nak membuang pun dah boleh membuangmacam biasa balik. Memang terbaik👍" - PENGGUNA DEFLEX👏👏👏 . . *DEFLEX* RM100 #FLUSHFLUSHKEMPES Minuman Kesihatan berperisa Epal | 15 Sachets BAHAN-BAHAN DAN FUNGSI UTAMA Green Tea Powder Membantu membuang lebihan lemak. Chitosan Membantu meningkatkan penggunaan tenaga, metabolisme, dan menyekat selera makan. Citrus Auratium Membantu merangsang pembakaran lemak. Aloe Vera Membantu mencuci usus besar dan merawat sembelit dan sistem pencernaan. Fiber Gum Mengandungi serat yang tinggi dan menurunkan paras kolestrol. Psylium Gum Membersihkan usus dan menyerap racun dan toksin. Apple Fibre Menyerap lemak, memberi rasa kenyang dan mengawal obesiti. Wheat Grass Mengurangkan selera makan, mencegah pengambilan makanan tidak sihat, membekalkan tenaga dan membersihkan usus dan hati. . . #testimoni #feedback #adave #khafiadavestore #cabaran30hari #cabarankurusonline #cabarankurus30hari #aktif #cergas #bertenaga #adave #adavians #agendropshipwanted #deflex #deflexreview #deflexkingofdetox #flushflushkempes #detox #detoxjuice #detoxwater #detoxsmoothie #detoxdrink #detoxify #detoxprogram #detoxplan #instafit #motivation #fit #fitness #instafitness #eatclean
"Selepas consume #deflex 2 minggu dari 110kg kini 103kg. Turun 7kg" - PENGGUNA DEFLEX👏👏👏 . . *DEFLEX* RM100 #FLUSHFLUSHKEMPES Minuman Kesihatan berperisa Epal | 15 Sachets BAHAN-BAHAN DAN FUNGSI UTAMA Green Tea Powder Membantu membuang lebihan lemak. Chitosan Membantu meningkatkan penggunaan tenaga, metabolisme, dan menyekat selera makan. Citrus Auratium Membantu merangsang pembakaran lemak. Aloe Vera Membantu mencuci usus besar dan merawat sembelit dan sistem pencernaan. Fiber Gum Mengandungi serat yang tinggi dan menurunkan paras kolestrol. Psylium Gum Membersihkan usus dan menyerap racun dan toksin. Apple Fibre Menyerap lemak, memberi rasa kenyang dan mengawal obesiti. Wheat Grass Mengurangkan selera makan, mencegah pengambilan makanan tidak sihat, membekalkan tenaga dan membersihkan usus dan hati. . . #testimoni #feedback #adave #khafiadavestore #cabaran30hari #cabarankurusonline #cabarankurus30hari #aktif #cergas #bertenaga #adave #adavians #agendropshipwanted #deflex #deflexreview #deflexkingofdetox #flushflushkempes #detox #detoxjuice #detoxwater #detoxsmoothie #detoxdrink #detoxify #detoxprogram #detoxplan #instafit #motivation #fit #fitness #instafitness #eatclean
Feel clean and hidrate at the same time with nafura Alaska Aqua Cleansing Foam . . Rich with 30,000 ppm Hyaluronik Asid that helps with hidrating your skin suitable for oily and sensitive skin. . Ready stok. WhatsApp 0197566891 for purchase. . #nafura #alaksaaquaskincare #nafurabangi #trueislandmalaysia #nafuraputrajaya #agenwanted
Feel clean and hidrate at the same time with nafura Alaska Aqua Cleansing Foam . . Rich with 30,000 ppm Hyaluronik Asid that helps with hidrating your skin suitable for oily and sensitive skin. . Ready stok. WhatsApp 0197566891 for purchase. . #nafura #alaksaaquaskincare #nafurabangi #trueislandmalaysia #nafuraputrajaya #agenwanted
Feel clean and hidrate at the same time with nafura Alaska Aqua Cleansing Foam . . Rich with 30,000 ppm Hyaluronik Asid that helps with hidrating your skin suitable for oily and sensitive skin. . Ready stok. WhatsApp 0197566891 for purchase. . #nafura #alaksaaquaskincare #nafurabangi #trueislandmalaysia #nafuraputrajaya #agenwanted
Feel clean and hidrate at the same time with nafura Alaska Aqua Cleansing Foam . . Rich with 30,000 ppm Hyaluronik Asid that helps with hidrating your skin suitable for oily and sensitive skin. . Ready stok. WhatsApp 0197566891 for purchase. . #nafura #alaksaaquaskincare #nafurabangi #trueislandmalaysia #nafuraputrajaya #agenwanted
Jom Ke Melaka pulak😁😁 Semoga selamat sampai ke tuan punya badan. . Tq lalinkk percayakan produk RB. Petang nnti mcm biasa tracking no akan menyusul.😘😘 . . #rosabellafoundationstemcell #rfs #serumflawlessadvanced #serumwajah #serumjerawat #serumjeragat #codkuantan #agendropshipwanted #rosabellabeauty #foundationtidakbercapuk #foundationterbaikmuamalaysia #foundation #kosmetik #makeuptutorials #flawlesmakeup
Feel clean and hidrate at the same time with nafura Alaska Aqua Cleansing Foam . . Rich with 30,000 ppm Hyaluronik Asid that helps with hidrating your skin suitable for oily and sensitive skin. . Ready stok. WhatsApp 0197566891 for purchase. . #nafura #alaksaaquaskincare #nafurabangi #trueislandmalaysia #nafuraputrajaya #agenwanted
Feel clean and hidrate at the same time with nafura Alaska Aqua Cleansing Foam . . Rich with 30,000 ppm Hyaluronik Asid that helps with hidrating your skin suitable for oily and sensitive skin. . Ready stok. WhatsApp 0197566891 for purchase. . #nafura #alaksaaquaskincare #nafurabangi #trueislandmalaysia #nafuraputrajaya #agenwanted
💚SYMA PREMIUM GREEN COFFEE💚 🔥Membakar lemak tanpa senaman 🔥Meningkatkan metabolisma 🔥Mengurangkan nafsu makan 🔥Menurunkan tekanan darah tinggi 🔥Menurunkan kadar gula dalam darah yg tinggi 🔥Detoksifikasi organ hati (detox liver) Untk info/promosi see first page: WHATSAPP 0136919259 atau klik link www.wasap.my/60136919259 PAGE FB: www.facebook.com/ishafaisharich/ www.facebook.com/ishafaishabeauty/ INSTAGRAM: www.instagram.com/ishafaishabeauty SHOPEE shopee.com.my/ishafaishabeauty TELEGRAM https://t.me/joinchat/AAAAAEIC7icrrVN7ChrdHA #IshaFaishaBeauty #PemborongKosmetikKesihatan #BandarLamaDepanPejabatPas #GuaMusangKelantan #agendropshipwanted
Comelnye kalendar dan Planner ni! Nak dapat free tak? . Just order sahaja mana-mana produk Ronella dari @ronella.essentialoil untuk dapatkannya secara PERCUMA! . Klik sahaja link di IG kaknie untuk order tau. . #ronella #freegift #eo #eomurah #diffuser #balm #balmmurah #essentialoilmurah #essentialoildiffuser #malaysia #syukurselalu #azizanosman #organic #promosi2019 #ootd #deco #bakalibuayah #agendropshipwanted #pujaanhatikanda #mommytobe #newborn #pregnancy #3rdtrimester #rumahminimalis
Comelnye kalendar dan Planner ni! Nak dapat free tak? . Just order sahaja mana-mana produk Ronella dari @ronella.essentialoil untuk dapatkannya secara PERCUMA! . Klik sahaja link di IG kaknie untuk order tau. . #ronella #freegift #eo #eomurah #diffuser #balm #balmmurah #essentialoilmurah #essentialoildiffuser #malaysia #syukurselalu #azizanosman #organic #promosi2019 #ootd #deco #bakalibuayah #agendropshipwanted #pujaanhatikanda #mommytobe #newborn #pregnancy #3rdtrimester #rumahminimalis
Comelnye kalendar dan Planner ni! Nak dapat free tak? . Just order sahaja mana-mana produk Ronella dari @ronella.essentialoil untuk dapatkannya secara PERCUMA! . Klik sahaja link di IG kaknie untuk order tau. . #ronella #freegift #eo #eomurah #diffuser #balm #balmmurah #essentialoilmurah #essentialoildiffuser #malaysia #syukurselalu #azizanosman #organic #promosi2019 #ootd #deco #bakalibuayah #agendropshipwanted #pujaanhatikanda #mommytobe #newborn #pregnancy #3rdtrimester #rumahminimalis
Comelnye kalendar dan Planner ni! Nak dapat free tak? . Just order sahaja mana-mana produk Ronella dari @ronella.essentialoil untuk dapatkannya secara PERCUMA! . Klik sahaja link di IG kaknie untuk order tau. . #ronella #freegift #eo #eomurah #diffuser #balm #balmmurah #essentialoilmurah #essentialoildiffuser #malaysia #syukurselalu #azizanosman #organic #promosi2019 #ootd #deco #bakalibuayah #agendropshipwanted #pujaanhatikanda #mommytobe #newborn #pregnancy #3rdtrimester #rumahminimalis
Ada yang tanya pasaipa bila sapu #Sleeptime ni anak mudah lena?? »» Sebab dalam tu ada eo cedarwood yang mampu stabilkan hormon tido. #tnrangers2019 #tasneemrangers2019 #balmbalmkananakmu
Comelnye kalendar dan Planner ni! Nak dapat free tak? . Just order sahaja mana-mana produk Ronella dari @ronella.essentialoil untuk dapatkannya secara PERCUMA! . Klik sahaja link di IG kaknie untuk order tau. . #ronella #freegift #eo #eomurah #diffuser #balm #balmmurah #essentialoilmurah #essentialoildiffuser #malaysia #syukurselalu #azizanosman #organic #promosi2019 #ootd #deco #bakalibuayah #agendropshipwanted #pujaanhatikanda #mommytobe #newborn #pregnancy #3rdtrimester #rumahminimalis
Comelnye kalendar dan Planner ni! Nak dapat free tak? . Just order sahaja mana-mana produk Ronella dari @ronella.essentialoil untuk dapatkannya secara PERCUMA! . Klik sahaja link di IG kaknie untuk order tau. . #ronella #freegift #eo #eomurah #diffuser #balm #balmmurah #essentialoilmurah #essentialoildiffuser #malaysia #syukurselalu #azizanosman #organic #promosi2019 #ootd #deco #bakalibuayah #agendropshipwanted #pujaanhatikanda #mommytobe #newborn #pregnancy #3rdtrimester #rumahminimalis
Ada yang tanya pasaipa bila sapu #Sleeptime ni anak mudah lena?? »» Sebab dalam tu ada eo cedarwood yang mampu stabilkan hormon tido. #tnrangers2019 #tasneemrangers2019 #balmbalmkananakmu
Ada yang tanya pasaipa bila sapu #Sleeptime ni anak mudah lena?? »» Sebab dalam tu ada eo cedarwood yang mampu stabilkan hormon tido. #tnrangers2019 #tasneemrangers2019 #balmbalmkananakmu
LOSYEN KURUS AJAIB😍😍 LIDA LOTION💥💥 🌷MEMBAKAR LEMAK 🌷MENURUNKAN BERAT BADAN 🌷MELANGSINGKAN BADAN 🌷MENEGANGKAN KULIT 🌷MEMUTIHKAN KULIT 🌷MEMUDARKAN PARUT Untk info/promosi see first page: WHATSAPP 0136919259 atau klik link www.wasap.my/60136919259 PAGE FB: www.facebook.com/ishafaisharich/ www.facebook.com/ishafaishabeauty/ INSTAGRAM: www.instagram.com/ishafaishabeauty SHOPEE shopee.com.my/ishafaishabeauty TELEGRAM https://t.me/joinchat/AAAAAEIC7icrrVN7ChrdHA #IshaFaishaBeauty #PemborongKosmetikKesihatan #BandarLamaDepanPejabatPas #GuaMusangKelantan #agendropshipwanted
| 💥 READY STOCK 💥 . =========================== A D I D A S U L T R A B O O S T 4.0 =========================== Warna : ALL WHITE . HARGA : RM 200 SAHAJA . SAIZ AVAILABLE SEHINGGA 10 uk. . Berminat? Klik Link di Bio Utk Superfast deal 😊 . #kasutviral #kasutlelaki #kasutperempuan #kasutfutsalmurah #kasutcopyori #kasutmurah #kasutmurahmalaysia #kasutmalaysia #kasutonline #kasutbranded #bazarpaknil #aslegasybyalifsyukri #akrabstore #kasut #kedaikasut #jualkasut #kasuthipster #kasuthotsale #murahgila #mirafilzah #pujaanhatikanda #kecampali #lelakikirimantuhan #akucintadia #dropshipwantedmalaysia #agendropshipwanted #kasutperempuan #kasutcopyorimurah
Perisa Vanilla Honey 👍👍 Buatkan anak2 pun turut minum. Sedap. Baik utk sistem pencernaan, masalah kulit, dan elok diamal kanak2 seusia 5 tahun sehingga Veteran. Ibu preggy, ibu dalam pantang, pesakit darah tinggi, kencing manis semua boleh #consume vanilla honey... Cuba sekali pasti terjatuhh cinta💜 #TeamLeaderMomyEijaKb #ilawhiteglowampang #Syjualwhiteglow #syminumsyjual #agendropshipwanted #seluruhmalaysia #thiarnabeautyproduct #PRODUKviral #produksedap
MAKCIK BAWANG TAKKAN MEMBAWANG KALAU SAIZ BAWANG MACAM NI SIS! . "Deknon! Kenapa aku tengok "Tek" ko ni lepas susukan anak ko yang ke 8 ni macam melondeh nak sampai perut?" . "Deknon! Kenapa aku tengok laki ko tu tengok si Milah seksi berlurah dendam tu tak berkelip-kelip matanya?" . "Deknon! Aku rasa ko ni tak cukup zat. Tek kecik macam anak aku yang Tingkatan 1 tu!" . "Deknon! Ko ni lagi 2 bulan nak kahwin, beli bra tebal 8 inci ni, tak rasa ke bakal suami ko tertipu je selama ni?" . Uiiiiii busuk betul Makcik Bawang ni punya mulut kan.. Dah tak payah nak di kisahkan makcik bawang tu punya mulut yang busuk! . Meh cuba Wonder Bloom produk AWESOME yang boleh bantu korang dapat Payudara dan Punggung Idaman . Dapatkan Wonder Bloom sekarang, sebelum Makcik Bawang tanya macam-macam . Click link di Bio untuk dapatkan harga promo! . #hushhushhq #wonderbloombyhushhush #lovepotionbyhushhush #sideincomemalaysia #pakejperkahwinan #pakejhoneymoon #krimpembesarpayudara #sabunaset #mamapapa #jomselfie #tilljannah #agendropshipwanted #ootdmalaysia
Off to Singapore. Fly fly to boss scha . #hervnatural #hervputrajaya #agenwanted #hervbangi #hervnaturalkajang
Malam ni nak mimpi si strawberry creamy kek. Manis bersemuuut. Tik tok cant wait grab ni cepat cepat ngap ke mulut ka nak calit di pipi gebus ka😉 February love with mommy manis. Menjanjikan sesuatu yang MOIST! Jeng. Selamat malam, #newhervcreamyleleh . . #hervnaturalputrajaya #hervnaturalbangi #hervbangi #hervputrajaya
Alhamdulillah 1botol gemok dilamar Rm18.90 280ml cikpiya gemok Limited Edition
Alhamdulillah restok 10botol Hebat terbaik la Meh join agent rm130 Sebotol rm18.90 280ml Limited Edition
Nk closing dh.. Alhamdulillah utk hari ni.. esok la pulak... #agendropshipwanted #resellerwelcome #sugarbombjelah #sugarbomb
| 💥 READY STOCK 💥 . =========================== A D I D A S U L T R A B O O S T 4.0 =========================== Warna : BLACK WHITE . HARGA : RM 200 SAHAJA . SAIZ AVAILABLE SEHINGGA 10 uk. . Berminat? Klik Link di Bio Utk Superfast deal 😊 . #kasutviral #kasutlelaki #kasutperempuan #kasutfutsalmurah #kasutcopyori #kasutmurah #kasutmurahmalaysia #kasutmalaysia #kasutonline #kasutbranded #bazarpaknil #aslegasybyalifsyukri #akrabstore #kasut #kedaikasut #jualkasut #kasuthipster #kasuthotsale #murahgila #mirafilzah #pujaanhatikanda #kecampali #lelakikirimantuhan #akucintadia #dropshipwantedmalaysia #agendropshipwanted #kasutperempuan #kasutcopyorimurah
Syukur Alhamdulillah rezeki shopee Pakat order Cikpiya gemok ni sebab Limited Edition Terima kasih membeli esok kita pos ya🤗 Ada yang nak join meh follow shopee kaknor NOR BEAUTY SHOP
Daripada Eyeshadow 2 minit lah timbulnya cerita tak pandai mekap mata tapi sekarang dah pandai nak melawaaa. . . Hanya picit saja dan calit di mata, terus siap. Senang sangat sangat, tak perlu ambil masa yang lama pun. . . 🚗 COD SELURUH AREA BALAKONG 📮 POS SELURUH MALAYSIA . Untuk order 📲 wasap.my/60104498685/sobella . . #SOBELLA #SOBELLAKAJANG #SOBELLABALAKONG #SOBELLASERIKEMBANGAN #SOBELLAPUCHONG #SOBELLACHERAS #LIPMATTESOBELLA #EYESHADOWSOBELLA #WONDERBLUSHSOBELLA #AGENTWANTED #DROPSHIPNEEDED #TIKTOKMALAYSIA #MUAKL #NEELOFA #KEKECHALLENGE #ONEPORESERUM #OMBAKTSUBELLA #TIMKAKMASKUNING #AGENDROPSHIPWANTED
RAMEN IN THE HOUSE YAWWWW🤩🤩 💥RAMEN HOT CHICKEN HITAM 💥RAMEN HOT CHICKEN 2X SPICY 💥RAMEN CHEESE NYUMMM NYUMMM... PEDAS YG KAW PUNYERR🤩🤩 Untk info/promosi see first page: WHATSAPP 0136919259 atau klik link www.wasap.my/60136919259 PAGE FB: www.facebook.com/ishafaisharich/ www.facebook.com/ishafaishabeauty/ INSTAGRAM: www.instagram.com/ishafaishabeauty SHOPEE shopee.com.my/ishafaishabeauty TELEGRAM https://t.me/joinchat/AAAAAEIC7icrrVN7ChrdHA #IshaFaishaBeauty #PemborongKosmetikKesihatan #BandarLamaDepanPejabatPas #GuaMusangKelantan #agendropshipwanted
☕HANIS GREEN COFFEE☕ 💁Hanis Green Coffee🔥🔥 ☆ Menstabilkan tekanan darah ☆ Membakar lemak berlebihan dengan cepat ☆ Mengenyangkan, kawal selera makan ☆ Tinggi antioksidan untuk awet muda ☆ Membuang toksin dalam badan ☆ Melancarkan sistem penghadaman 💝Jomm kurus dan sihat dengan HANIS GREEN COFFEE! Untk info/promosi see first page: WHATSAPP 0136919259 atau klik link www.wasap.my/60136919259 PAGE FB: www.facebook.com/ishafaisharich/ www.facebook.com/ishafaishabeauty/ INSTAGRAM: www.instagram.com/ishafaishabeauty SHOPEE shopee.com.my/ishafaishabeauty TELEGRAM https://t.me/joinchat/AAAAAEIC7icrrVN7ChrdHA #IshaFaishaBeauty #PemborongKosmetikKesihatan #BandarLamaDepanPejabatPas #GuaMusangKelantan #agendropshipwanted
Jom jana income bersama team hajar. Hajar nk bantu 5 org utk sama2 berjaya. Siapakah? Adakah anda orgnya? #sideincomemalaysia #agendropshipwanted
ALMAS IQ DANISH🍑🍑 TABLET MINDA UTK KANAK-KANAK😁😁 Untk info/promosi see first page: WHATSAPP 0136919259 atau klik link www.wasap.my/60136919259 PAGE FB: www.facebook.com/ishafaisharich/ www.facebook.com/ishafaishabeauty/ INSTAGRAM: www.instagram.com/ishafaishabeauty SHOPEE shopee.com.my/ishafaishabeauty TELEGRAM https://t.me/joinchat/AAAAAEIC7icrrVN7ChrdHA #IshaFaishaBeauty #PemborongKosmetikKesihatan #BandarLamaDepanPejabatPas #GuaMusangKelantan #agendropshipwanted
AURA WHITE SPARKLE DIAMOND🍎🍎 ↬ Kesan pencerahan kulitt 10x cepat dari biasa. ↬Tiada bahan terlarang. ↬Mengatasi masalah kulit berminyak. ↬Menutup pori kulitt yang terbuka Untk info/promosi see first page: WHATSAPP 0136919259 atau klik link www.wasap.my/60136919259 PAGE FB: www.facebook.com/ishafaisharich/ www.facebook.com/ishafaishabeauty/ INSTAGRAM: www.instagram.com/ishafaishabeauty SHOPEE shopee.com.my/ishafaishabeauty TELEGRAM https://t.me/joinchat/AAAAAEIC7icrrVN7ChrdHA #IshaFaishaBeauty #PemborongKosmetikKesihatan #BandarLamaDepanPejabatPas #GuaMusangKelantan #agendropshipwanted
Wowww..hebat betul penangan Serum Flaless Advanced..wasap dari customer semalam..pakai malam tadi bangun pagi jerawat terus kecut. . Tq dear your feedback😘😘 . . serumflawlessadvanced#serumwajah #serumjerawat #serumjeragat #codkuantan #agendropshipwanted
next page →