#AisyahDress

3,114 posts

Loading...
Assalammualaikum ukhti... Di order yuk.. AISYAH DRESS Material: balotelly Price : 145.000 Size : all size fit to L Keterangan: Lebar dada: 95-100 cm Berat: 400 gram *harga yg tercantum belum ongkir Order...?? Send gambar via wa 089688224398 Happy shopping #aisyahdress #dressmuslim #busanamuslimah #olshopmurah #olshop #olshopmurahberkualitas #tasimport #tasimportmurah #fashionwanita #fashionnable #fashion #tunik #tunikbatik #hargagrosir
Assalammualaikum ukhti... Di order yuk.. AISYAH DRESS Material: balotelly Price : 145.000 Size : all size fit to L Keterangan: Lebar dada: 95-100 cm Berat: 400 gram *harga yg tercantum belum ongkir Order...?? Send gambar via wa 089688224398 Happy shopping #aisyahdress #dressmuslim #busanamuslimah #olshopmurah #olshop #olshopmurahberkualitas #tasimport #tasimportmurah #fashionwanita #fashionnable #fashion #tunik #tunikbatik #hargagrosir
Assalammualaikum ukhti... Di order yuk.. AISYAH DRESS Material: balotelly Price : 145.000 Size : all size fit to L Keterangan: Lebar dada: 95-100 cm Berat: 400 gram *harga yg tercantum belum ongkir Order...?? Send gambar via wa 089688224398 Happy shopping #aisyahdress #dressmuslim #busanamuslimah #olshopmurah #olshop #olshopmurahberkualitas #tasimport #tasimportmurah #fashionwanita #fashionnable #fashion #tunik #tunikbatik #hargagrosir
MAYYA DRESS Up to date design. Limited design. Design by Amni Kids... Sleeve yang kembang memudahkan anak2 bergerak dan tidak panas.. Material English Cotton.. Ada 2 size: Size S (2-3 tahun) Size M (3-4 tahun) Watsap di bio untuk order ya 😉 #amnikids #blousebudak #blouseraya #bajurayaanak #rayahaji #selesa #comocrepe #murah #blouseanak #dressanak #raya2018 #aisyahdress #littledariena #LD #mayyadress #blousebudak #dressbudak #bazar #murah #promosiraya
Regrann from @amnikids18 - AMNI KIDS ft HIJAB LITTLE DARIENA LD CLARA ... 😊 cantik ,bergaya dan sopan..😍 ✔fabrik Lycra yg berkualiti , LEMBUT, SEJUK & SERAP PELUH ✔SIMPLE - sarung 2X siap ! ✔FASHIONABLE ✔FREE SIZE - adjustable ✔8 COLOUR ✔MASA yg singkat untuk bersiap ✔MUDAH dibawa travel ✔XPERLU IRON ✔MUDAH DIBASUH MESIN LD CLARA : RM39 SAFIYYAH DRESS : PROMO PRICE RM39 Wasap link di bio ya 😉 #amnikids #blousebudak #blouseraya #bajurayaanak #rayahaji #selesa #comocrepe #murah #blouseanak #dressanak #raya2018 #aisyahdress #littledariena #LD #mayyadress #raya2018 #rayahaji2018 #bajurayahaji2018 #bajujalan #hijablittledariena #tudungrayahaji #tudungrayaanaakHijablittledariena - #regrann
AMNI KIDS ft HIJAB LITTLE DARIENA LD CLARA ... 😊 cantik ,bergaya dan sopan..😍 ✔fabrik Lycra yg berkualiti , LEMBUT, SEJUK & SERAP PELUH ✔SIMPLE - sarung 2X siap ! ✔FASHIONABLE ✔FREE SIZE - adjustable ✔8 COLOUR ✔MASA yg singkat untuk bersiap ✔MUDAH dibawa travel ✔XPERLU IRON ✔MUDAH DIBASUH MESIN LD CLARA : RM39 SAFIYYAH DRESS : PROMO PRICE RM39 Wasap link di bio ya 😉 #amnikids #blousebudak #blouseraya #bajurayaanak #rayahaji #selesa #comocrepe #murah #blouseanak #dressanak #raya2018 #aisyahdress #littledariena #LD #mayyadress #raya2018 #rayahaji2018 #bajurayahaji2018 #bajujalan #hijablittledariena #tudungrayahaji #tudungrayaanaak
Regrann from @amnikids18 - Terima kasih Puan Hanani. Comelnya Yaya mengenakan Safiyya dress..material English Cotton.. Ada 2 corak untuk design Safiyya dress..Nak tengok corak lagi satu tak? Watsap link di bio ya.. *Yaya juga pakai tudung Aufa by HLD..Ada FREE BROOCH CUTE tau..Untuk pembelian 2 helai ke atas mommies layak menerima BAG MAKE UP SECARA PERCUMA.. #amnikids #blousebudak #blouseraya #bajurayaanak #rayahaji #selesa #englishcotton #comocrepe #murah #blouseanak #dressanak #raya2018 #aisyahdress #littledariena #LD #mayyadress #raya2018 #rayahaji2018 #bajurayahaji2018 #bajujalan #hijablittledariena #tudungrayahaji #tudungrayaanaakHijablittledariena - #regrann
Terima kasih Puan Hanani. Comelnya Yaya mengenakan Safiyya dress..material English Cotton.. Ada 2 corak untuk design Safiyya dress..Nak tengok corak lagi satu tak? Watsap link di bio ya.. *Yaya juga pakai tudung Aufa by HLD..Ada FREE BROOCH CUTE tau..Untuk pembelian 2 helai ke atas mommies layak menerima BAG MAKE UP SECARA PERCUMA.. #amnikids #blousebudak #blouseraya #bajurayaanak #rayahaji #selesa #englishcotton #comocrepe #murah #blouseanak #dressanak #raya2018 #aisyahdress #littledariena #LD #mayyadress #raya2018 #rayahaji2018 #bajurayahaji2018 #bajujalan #hijablittledariena #tudungrayahaji #tudungrayaanaak
RM25 je mommies.. Kalau berminat watsap saya ya http://www.wasap.my/60126090847/LDPRINTED *Banyak lagi corak lain 😉 #Repost @amnikids18 (@get_repost ) ・・・ AMNI KIDS ft HIJAB LITTLE DARIENA Subhanallah.. Comelnya awak.. LITTLE DARIENA PRINTED RM25 ONLY Double loop shawl Ironless Quality Chiffon Bubble Watsap link di bio 😉 #amnikids #blousebudak #blouseraya #bajurayaanak #rayahaji #selesa #comocrepe #murah #blouseanak #dressanak #raya2018 #aisyahdress #littledariena #LD #mayyadress #raya2018 #rayahaji2018 #bajurayahaji2018 #bajujalan #hijablittledariena #tudungrayahaji #tudungrayaanaak
AMNI KIDS ft HIJAB LITTLE DARIENA Subhanallah.. Comelnya awak.. LITTLE DARIENA PRINTED RM25 ONLY Double loop shawl Ironless Quality Chiffon Bubble Watsap link di bio 😉 #amnikids #blousebudak #blouseraya #bajurayaanak #rayahaji #selesa #comocrepe #murah #blouseanak #dressanak #raya2018 #aisyahdress #littledariena #LD #mayyadress #raya2018 #rayahaji2018 #bajurayahaji2018 #bajujalan #hijablittledariena #tudungrayahaji #tudungrayaanaak
Regrann from @amnikids18 - Amni Kids ft Little Dariena Double loop shawl by Hijab Little Dariena (Ig @nurhananimnawi ) Blouse by Amni kids The best combination! Nanti kami upload gambar shawl HLD untuk memudahkan mommies buat pemilihan outfit anak2.. InshaAllah akan datang kami gandingkan dengan pants pulak 😉 #amnikids #blousebudak #blouseraya #bajurayaanak #rayahaji #selesa #comocrepe #murah #blouseanak #dressanak #raya2018 #aisyahdress #littledariena #LD #mayyadress #raya2018 #rayahaji2018 #bajurayahaji2018 #bajujalan #hijablittledarienaHijablittledariena - #regrann
Amni Kids ft Little Dariena Double loop shawl by Hijab Little Dariena (Ig @nurhananimnawi ) Blouse by Amni kids The best combination! Nanti kami upload gambar shawl HLD untuk memudahkan mommies buat pemilihan outfit anak2.. InshaAllah akan datang kami gandingkan dengan pants pulak 😉 #amnikids #blousebudak #blouseraya #bajurayaanak #rayahaji #selesa #comocrepe #murah #blouseanak #dressanak #raya2018 #aisyahdress #littledariena #LD #mayyadress #raya2018 #rayahaji2018 #bajurayahaji2018 #bajujalan #hijablittledariena
Bismillah REAL PICTURE. Model terbaru. Nama barang : aisyah Harga Ecer : Rp155000 Harga Reseller : Rp150.000 ___________________________________________________ HARGA BELUM TERMASUK ONGKOS KIRIM. 🔗STOK LIMITED. SIAPA CEPAT DIA DAPAT. DIPRIORITASKAN YANG TRANSFER LEBIH DULU. 💮TANYA TANYA / ORDER? LANGSUNG KONTAK ADMIN. KOMEN JARANG DIBALAS (KETUTUP SAMA NOTIF LAIN). ___________________________________________________ Fix order 👉👉 kirim Format Order 1xENTER :: 🐰Nama : 🐰No. Hp : 🐰Alamat : (RT RW, No.rumah, Desa, Kec, Kab/Kota) 🐰Orderan : - (nama barang, warna & jumlah) Kirim ke salah satu admin. ((Cek BIO)). 🚫 HARAP UNTUK TIDAK DOUBLE ADMIN. ___________________________________________________ #bajujumbo #olshopsurabaya #jubahsidoarjo #mukenamurah #setgamis #bajukondangan #gamisjumbo #resellerorinawa #resellerorinaura #gamisumroh #gamismurah #gamissyari #jahitseragam #supliergamis #gamissurabaya #gamisbusui #setgamissyari #gamissyarimurah #gamishaji #couplegamis #sarimbitgamis #sarimbit #kebayawisuda #couplemukena #bajuwisuda #kondanganootd #iduladha2018 #jubahanak #jubahmurah #aisyahdress
AISYAH DRESS (YG140608) Material: balotelly Price : 105.000 Size : all size fit to L Keterangan: Lebar dada: 95-100 cm Berat: 400 gram #aisyahdress #rainaolshop
Regrann from @amnikids18 - Sabda Rasulullah s.a.w yang bermaksud: “Tidak ada bagi sesiapa tiga orang anak perempuan ataupun tiga orang saudara perempuan, lalu dia berbuat baik kepada mereka, melainkan Allah Taala akan memasukkan mereka ke syurga.” (Hadis Riwayat Al-Bukhari) Daripada Aisyah r.a., dari Rasulullah s.a.w baginda telah bersabda yang maksudnya: “Sesiapa yang diberati menanggung sesuatu urusan menjaga dan memelihara anak-anak perempuan, lalu ia menjaga dan memeliharanya dengan baik, nescaya mereka menjadi pelindung baginya daripada api neraka.” (Hadis Riwayat Bukhari, Muslim dan Tirmidzi) *Aisyah Dress ada 4 pilihan warna 😊 Boleh watsap link di bio 😊 #amnikids #blousebudak #blouseraya #bajurayaanak #rayahaji #selesa #comocrepe #murah #blouseanak #dressanak #raya2018 #aisyahdress #littledariena #LD #mayyadress #raya2018 #rayahaji2018 #bajurayahaji2018Hijablittledariena - #regrann
Sabda Rasulullah s.a.w yang bermaksud: “Tidak ada bagi sesiapa tiga orang anak perempuan ataupun tiga orang saudara perempuan, lalu dia berbuat baik kepada mereka, melainkan Allah Taala akan memasukkan mereka ke syurga.” (Hadis Riwayat Al-Bukhari) Daripada Aisyah r.a., dari Rasulullah s.a.w baginda telah bersabda yang maksudnya: “Sesiapa yang diberati menanggung sesuatu urusan menjaga dan memelihara anak-anak perempuan, lalu ia menjaga dan memeliharanya dengan baik, nescaya mereka menjadi pelindung baginya daripada api neraka.” (Hadis Riwayat Bukhari, Muslim dan Tirmidzi) *Aisyah Dress ada 4 pilihan warna 😊 Boleh watsap link di bio 😊 #amnikids #blousebudak #blouseraya #bajurayaanak #rayahaji #selesa #comocrepe #murah #blouseanak #dressanak #raya2018 #aisyahdress #littledariena #LD #mayyadress #raya2018 #rayahaji2018 #bajurayahaji2018
SALE! SALE! SALE! Aisyah dress . Potongan rm24 dr harga promo . Hanya Rm125 sahaja Rm125 sahaja Rm125 sahaja . FREE POSTAGE FREE POSTAGE FREE POSTAGE . Whatsapp 0109271649 0109271649 0109271649 #nurulsgallery #nurulsgallerycollection #aisyahdress #aisyahdresspromotion #promoonlineshop #trustedseller
MAYYA DRESS Up to date design. Limited design. Design by Amni Kids... Sleeve yang kembang memudahkan anak2 bergerak dan tidak panas.. Material English Cotton.. Ada 2 size: Size S (2-3 tahun) Size M (4-5 tahun) Watsap di bio untuk order ys 😉 amnikids #blousebudak #blouseraya #bajurayaanak #rayahaji #selesa #comocrepe #murah #blouseanak #dressanak #raya2018 #aisyahdress #littledariena #LD #mayyadress
Regrann from @amnikids18 - BAJU RAYA HAJI Minggu depan dah raya haji, anak2 mesti nak pakai baju baru kan.. Raya haji nak pergi tengok korban lembu senangnya pakai seluar & blouse sahaja untuk anak2.. Siapa setuju 🙋? Aisyah Dress Boleh digayakan dengan palazo, skirt, jeggings atau jeans 😊 Butterfly patch yang menampakkan RARE nya Aisyah Dress 😉 Ada reben ikatan yang menarik. Material selesa iaitu Quality Como crepe..Size yang available ialah size M (5-6 tahun) & size L (7-8 tahun). Watsap saya cepat sebab first batch kami buat tak banyak.. http://www.wasap.my/60126090847/aisyahdress #amnikids #blousebudak #blouseraya #bajurayaanak #rayahaji #selesa #comocrepe #murah #blouseanak #dressanak #raya2018 #aisyahdress #littledariena #LDHijablittledariena - #regrann
BAJU RAYA HAJI Minggu depan dah raya haji, anak2 mesti nak pakai baju baru kan.. Raya haji nak pergi tengok korban lembu senangnya pakai seluar & blouse sahaja untuk anak2.. Siapa setuju 🙋? Aisyah Dress Boleh digayakan dengan palazo, skirt, jeggings atau jeans 😊 Butterfly patch yang menampakkan RARE nya Aisyah Dress 😉 Ada reben ikatan yang menarik. Material selesa iaitu Quality Como crepe..Size yang available ialah size M (5-6 tahun) & size L (7-8 tahun). Watsap saya cepat sebab first batch kami buat tak banyak.. http://www.wasap.my/60126090847/aisyahdress #amnikids #blousebudak #blouseraya #bajurayaanak #rayahaji #selesa #comocrepe #murah #blouseanak #dressanak #raya2018 #aisyahdress #littledariena #LD
BAJU RAYA HAJI Minggu depan dah raya haji, anak2 mesti nak pakai baju baru kan.. Raya haji nak pergi tengok korban lembu senangnya pakai seluar & blouse sahaja untuk anak2.. Siapa setuju 🙋? Aisyah Dress Boleh digayakan dengan palazo, skirt, jeggings atau jeans 😊 Butterfly patch yang menampakkan RARE nya Aisyah Dress 😉 Ada reben ikatan yang menarik. Material selesa iaitu Quality Como crepe..Size yang available ialah size M (5-6 tahun) & size L (7-8 tahun). Watsap saya cepat sebab first batch kami buat tak banyak.. http://www.wasap.my/60126090847/aisyahdress #amnikids #blousebudak #blouseraya #bajurayaanak #rayahaji #selesa #comocrepe #murah #blouseanak #dressanak #raya2018 #aisyahdress #littledariena #LD
Ready Stock! Jubah yang sangat fresh dengan kain dan design yang terkini . 🌓 💘 KUNTUM 💘 🌓 . Ciri- Ciri Special 😲 ☄️Nursing dan Wudhu Friendly ☄️Poket kiri kanan ☄️Free Postage ☄️Harga Special 🚀COMBO🚀 ☄️size SS hingga 3XL ☄️7 Warna Harga Selepas Diskaun ✅RM119 FREE Postage 💥 Harga Combo ✅RM300 - 3pcs FREE Postage 💥 Whatsapp : 01112936774🇲🇾 // Bio’s Link . #jubah #jubahmurah #jubah2018 #jubahdiskaun #jubahlawa #jubahperempuan #jubahonline #jubahdress #jubahmoden #jubahraya #jubahmuslimah #jubahplain #jubahmurahmuslimah #jubahwanita #jubahterkini #jubahlabuh #jubahmuslimahmurah #jubahcantikmurah #jubahsale #jubahmuslimahmalaysia #jubahmuslim #jubahselesa #jubahkahwin #jubahberkualiti #bajuperempuan #jubahmalaysia #jubahcantik #malaysia #nurulsgallery #aisyahdress
Bismillahirrohmanirrohim Aisyah dress by @septi_seinaaofficial Bahan silky import Karakter tebal, tidak menerawang, bagian dalam berserat bagian luar kain glossy.. Ld 108 cm Pb 143 cm Ada karet belakang Reseleting jepang di depan support busui. Ada aksen belah di bagian tengah rok, namun kami jahit agar aman saat duduk. Manset tangan model terompet. Tidak memakai furing karena sudah tebal,dan tidak menerawang. Harga 195.000 (promo kemerdekaan) oder by wa 089696122287 shopee sarah_bernika kirim dr tangerang . . 👉👉Terima jasa potong gamis.. 😍😍 free untuk kakak sholiha khusus harga eceran 😊😊 . . #flasamara #fatimahsyari #seinaahijab #dyabelle #misshijab #khimarsyari #khimar #jilbab #jilbabsyari #bajusyari #gamissyari #syarimurah #gamismurah #gamiscantik #gamismodern #bajusyarimurah #gamis #bajumuslim #hijabfashion #syaricantik #bajusyaricantik #bajusyarimodern #aisyahdress
Bismillahirrohmanirrohim Aisyah dress by @septi_seinaaofficial Bahan silky import Karakter tebal, tidak menerawang, bagian dalam berserat bagian luar kain glossy.. Ld 108 cm Pb 143 cm Ada karet belakang Reseleting jepang di depan support busui. Ada aksen belah di bagian tengah rok, namun kami jahit agar aman saat duduk. Manset tangan model terompet. Tidak memakai furing karena sudah tebal,dan tidak menerawang. Harga 195.000 (promo kemerdekaan) oder by wa 089696122287 shopee sarah_bernika kirim dr tangerang . . 👉👉Terima jasa potong gamis.. 😍😍 free untuk kakak sholiha khusus harga eceran 😊😊 . . #flasamara #fatimahsyari #seinaahijab #dyabelle #misshijab #khimarsyari #khimar #jilbab #jilbabsyari #bajusyari #gamissyari #syarimurah #gamismurah #gamiscantik #gamismodern #bajusyarimurah #gamis #bajumuslim #hijabfashion #syaricantik #bajusyaricantik #bajusyarimodern #aisyahdress
Bismillahirrohmanirrohim Aisyah dress by @septi_seinaaofficial Bahan silky import Karakter tebal, tidak menerawang, bagian dalam berserat bagian luar kain glossy.. Ld 108 cm Pb 143 cm Ada karet belakang Reseleting jepang di depan support busui. Ada aksen belah di bagian tengah rok, namun kami jahit agar aman saat duduk. Manset tangan model terompet. Tidak memakai furing karena sudah tebal,dan tidak menerawang. Harga 195.000 (promo kemerdekaan) oder by wa 089696122287 shopee sarah_bernika kirim dr tangerang . . 👉👉Terima jasa potong gamis.. 😍😍 free untuk kakak sholiha khusus harga eceran 😊😊 . . #flasamara #fatimahsyari #seinaahijab #dyabelle #misshijab #khimarsyari #khimar #jilbab #jilbabsyari #bajusyari #gamissyari #syarimurah #gamismurah #gamiscantik #gamismodern #bajusyarimurah #gamis #bajumuslim #hijabfashion #syaricantik #bajusyaricantik #bajusyarimodern #aisyahdress
Bismillahirrohmanirrohim Aisyah dress by @septi_seinaaofficial Bahan silky import Karakter tebal, tidak menerawang, bagian dalam berserat bagian luar kain glossy.. Ld 108 cm Pb 143 cm Ada karet belakang Reseleting jepang di depan support busui. Ada aksen belah di bagian tengah rok, namun kami jahit agar aman saat duduk. Manset tangan model terompet. Tidak memakai furing karena sudah tebal,dan tidak menerawang. Harga 195.000 (promo kemerdekaan) oder by wa 089696122287 shopee sarah_bernika kirim dr tangerang . . 👉👉Terima jasa potong gamis.. 😍😍 free untuk kakak sholiha khusus harga eceran 😊😊 . . #flasamara #fatimahsyari #seinaahijab #dyabelle #misshijab #khimarsyari #khimar #jilbab #jilbabsyari #bajusyari #gamissyari #syarimurah #gamismurah #gamiscantik #gamismodern #bajusyarimurah #gamis #bajumuslim #hijabfashion #syaricantik #bajusyaricantik #bajusyarimodern #aisyahdress
Bismillahirrohmanirrohim Aisyah dress by @septi_seinaaofficial Bahan silky import Karakter tebal, tidak menerawang, bagian dalam berserat bagian luar kain glossy.. Ld 108 cm Pb 143 cm Ada karet belakang Reseleting jepang di depan support busui. Ada aksen belah di bagian tengah rok, namun kami jahit agar aman saat duduk. Manset tangan model terompet. Tidak memakai furing karena sudah tebal,dan tidak menerawang. Harga 195.000 (promo kemerdekaan) oder by wa 089696122287 shopee sarah_bernika kirim dr tangerang . . 👉👉Terima jasa potong gamis.. 😍😍 free untuk kakak sholiha khusus harga eceran 😊😊 . . #flasamara #fatimahsyari #seinaahijab #dyabelle #misshijab #khimarsyari #khimar #jilbab #jilbabsyari #bajusyari #gamissyari #syarimurah #gamismurah #gamiscantik #gamismodern #bajusyarimurah #gamis #bajumuslim #hijabfashion #syaricantik #bajusyaricantik #bajusyarimodern #aisyahdress
SALE❗️SALE❗️SALE❗️ . 🌸Aisyah Dress . 🌸RM125 free postage . ✂️For measurement see #aisyahdressmeasurement . For more details kindly Whatsapp 01124078461 📱 . #aisyahdress #dresscantik #dress #bajutunang #bajukahwin #bajuraya #bajukerja #dressdinner #annualdinner #swapreviewfree
SALE❗️SALE❗️SALE❗️ . 🌸Aisyah Dress . 🌸RM125 free postage . ✂️For measurement see #aisyahdressmeasurement . For more details kindly Whatsapp 01124078461 📱 . #aisyahdress #dresscantik #dress #bajutunang #bajukahwin #bajuraya #bajukerja #dressdinner #annualdinner #swapreviewfree
SALE❗️SALE❗️SALE❗️ . 🌸Aisyah Dress . 🌸RM125 free postage . ✂️For measurement see #aisyahdressmeasurement . For more details kindly Whatsapp 01124078461 📱 . #aisyahdress #dresscantik #dress #bajutunang #bajukahwin #bajuraya #bajukerja #dressdinner #annualdinner #swapreviewfree
SALE❗️SALE❗️SALE❗️ . 🌸Aisyah Dress . 🌸RM125 free postage . ✂️For measurement see #aisyahdressmeasurement . For more details kindly Whatsapp 01124078461 📱 . #aisyahdress #dresscantik #dress #bajutunang #bajukahwin #bajuraya #bajukerja #dressdinner #annualdinner #swapreviewfree
SALE❗️SALE❗️SALE❗️ . 🌸Aisyah Dress . 🌸RM125 free postage . ✂️For measurement see #aisyahdressmeasurement . For more details kindly Whatsapp 01124078461 📱 . #aisyahdress #dresscantik #dress #bajutunang #bajukahwin #bajuraya #bajukerja #dressdinner #annualdinner #swapreviewfree
SALE❗️SALE❗️SALE❗️ . 🌸Aisyah Dress . 🌸RM125 free postage . 🌸For more details kindly Whatsapp 01124078461 📱 . #aisyahdress #dresscantik #dress #bajutunang #bajukahwin #bajuraya #bajukerja #dressdinner #annualdinner #swapreviewfree #aisyahdressmeasurement
Aisyah Dress Rp. 175.000,- WA 08561639410 #aisyahdress #gamisaisyah #gamiscantik #dressmuslimah
#AisyahDress by #Ummi Dress mat Toyobo Ld 104cm pb 140cm All size Harga 260.000. . IG : Rumah Mamih Littlethingsyou.need_ . . ORDER? HUBUNGI LINE 1 : 087751425558 LINE 2 : @por3037w (pakai @ ya 😆) WA 087751425558 . . #originalbrand #kanio #syaricantik #karaenghilda #e2_syari   #raneebruggman #kaftanbrokat #premiumsyari   #agoesthanggono #syaripremium   #kynara #syaricantik #syalmadina #kaftanpesta #lebaran #gagil #marghon   #likeforlike   #likeforfollow #bungas   #ummima #mahhida #kaftanshifon #koys #jawharasyari
“Jalani hari-hari kehidupan yang mencabar bersama 🌓 Jubah Kuntum 🌓agar sentiasa dapat mengharmonikan diri dalam apa jua keadaan sekalipun”💐 . ✅1pcs - RM119 FREE Postage . ✅3pcs- RM300 FREE Postage . Whatsapp : 01112936774🇲🇾 // Bio’s Link . #jubah #jubahmurah #jubah2018 #jubahdiskaun #jubahlawa #jubahperempuan #jubahonline #jubahdress #jubahmoden #jubahraya #jubahmuslimah #jubahplain #jubahmurahmuslimah #jubahwanita #jubahterkini #jubahlabuh #jubahmuslimahmurah #jubahcantikmurah #jubahsale #jubahmuslimahmalaysia #jubahmuslim #jubahselesa #jubahkahwin #jubahberkualiti #bajuperempuan #jubahmalaysia #jubahcantik #malaysia #nurulsgallery #aisyahdress
“Jalani hari-hari kehidupan yang mencabar bersama 🌓 Jubah Kuntum 🌓agar sentiasa dapat mengharmonikan diri dalam apa jua keadaan sekalipun”💐 . ✅1pcs - RM119 FREE Postage . ✅3pcs- RM300 FREE Postage . Whatsapp : 01112936774🇲🇾 // Bio’s Link . #jubah #jubahmurah #jubah2018 #jubahdiskaun #jubahlawa #jubahperempuan #jubahonline #jubahdress #jubahmoden #jubahraya #jubahmuslimah #jubahplain #jubahmurahmuslimah #jubahwanita #jubahterkini #jubahlabuh #jubahmuslimahmurah #jubahcantikmurah #jubahsale #jubahmuslimahmalaysia #jubahmuslim #jubahselesa #jubahkahwin #jubahberkualiti #bajuperempuan #jubahmalaysia #jubahcantik #malaysia #nurulsgallery #aisyahdress
“Jalani hari-hari kehidupan yang mencabar bersama 🌓 Jubah Kuntum 🌓agar sentiasa dapat mengharmonikan diri dalam apa jua keadaan sekalipun”💐 . ✅1pcs - RM119 FREE Postage . ✅3pcs- RM300 FREE Postage . Whatsapp : 01112936774🇲🇾 // Bio’s Link . . #jubah #jubahmurah #jubah2018 #jubahdiskaun #jubahlawa #jubahperempuan #jubahonline #jubahdress #jubahmoden #jubahraya #jubahmuslimah #jubahplain #jubahmurahmuslimah #jubahwanita #jubahterkini #jubahlabuh #jubahmuslimahmurah #jubahcantikmurah #jubahsale #jubahmuslimahmalaysia #jubahmuslim #jubahselesa #jubahkahwin #jubahberkualiti #bajuperempuan #jubahmalaysia #jubahcantik #malaysia #nurulsgallery #aisyahdress
“Jalani hari-hari kehidupan yang mencabar bersama 🌓 Jubah Kuntum 🌓agar sentiasa dapat mengharmonikan diri dalam apa jua keadaan sekalipun”💐 . ✅1pcs - RM119 FREE Postage . ✅3pcs- RM300 FREE Postage . Whatsapp : 01112936774🇲🇾 // Bio’s Link . . #jubah #jubahmurah #jubah2018 #jubahdiskaun #jubahlawa #jubahperempuan #jubahonline #jubahdress #jubahmoden #jubahraya #jubahmuslimah #jubahplain #jubahmurahmuslimah #jubahwanita #jubahterkini #jubahlabuh #jubahmuslimahmurah #jubahcantikmurah #jubahsale #jubahmuslimahmalaysia #jubahmuslim #jubahselesa #jubahkahwin #jubahberkualiti #bajuperempuan #jubahmalaysia #jubahcantik #malaysia #nurulsgallery #aisyahdress
“Jalani hari-hari kehidupan yang mencabar bersama 🌓 Jubah Kuntum 🌓agar sentiasa dapat mengharmonikan diri dalam apa jua keadaan sekalipun”💐 . ✅1pcs - RM119 FREE Postage . ✅3pcs- RM300 FREE Postage . Whatsapp : 01112936774🇲🇾 // Bio’s Link . . #jubah #jubahmurah #jubah2018 #jubahdiskaun #jubahlawa #jubahperempuan #jubahonline #jubahdress #jubahmoden #jubahraya #jubahmuslimah #jubahplain #jubahmurahmuslimah #jubahwanita #jubahterkini #jubahlabuh #jubahmuslimahmurah #jubahcantikmurah #jubahsale #jubahmuslimahmalaysia #jubahmuslim #jubahselesa #jubahkahwin #jubahberkualiti #bajuperempuan #jubahmalaysia #jubahcantik #malaysia #nurulsgallery #aisyahdress
“Jalani hari-hari kehidupan yang mencabar bersama 🌓 Jubah Kuntum 🌓agar sentiasa dapat mengharmonikan diri dalam apa jua keadaan sekalipun”💐 . ✅1pcs - RM119 FREE Postage . ✅3pcs- RM300 FREE Postage . Whatsapp : 01112936774🇲🇾 // Bio’s Link . . #jubah #jubahmurah #jubah2018 #jubahdiskaun #jubahlawa #jubahperempuan #jubahonline #jubahdress #jubahmoden #jubahraya #jubahmuslimah #jubahplain #jubahmurahmuslimah #jubahwanita #jubahterkini #jubahlabuh #jubahmuslimahmurah #jubahcantikmurah #jubahsale #jubahmuslimahmalaysia #jubahmuslim #jubahselesa #jubahkahwin #jubahberkualiti #bajuperempuan #jubahmalaysia #jubahcantik #malaysia #nurulsgallery #aisyahdress
“Jalani hari-hari kehidupan yang mencabar bersama 🌓 Jubah Kuntum 🌓agar sentiasa dapat mengharmonikan diri dalam apa jua keadaan sekalipun”💐 . ✅1pcs - RM119 FREE Postage . ✅3pcs- RM300 FREE Postage . Whatsapp : 01112936774🇲🇾 // Bio’s Link . #jubah #jubahmurah #jubah2018 #jubahdiskaun #jubahlawa #jubahperempuan #jubahonline #jubahdress #jubahmoden #jubahraya #jubahmuslimah #jubahplain #jubahmurahmuslimah #jubahwanita #jubahterkini #jubahlabuh #jubahmuslimahmurah #jubahcantikmurah #jubahsale #jubahmuslimahmalaysia #jubahmuslim #jubahselesa #jubahkahwin #jubahberkualiti #bajuperempuan #jubahmalaysia #jubahcantik #malaysia #nurulsgallery #aisyahdress
🌓 💘 KUNTUM 💘 🌓 . Ciri- Ciri Special 😲 ☄️Nursing dan Wudhu Friendly ☄️Poket kiri kanan ☄️Free Postage ☄️Harga Special 🚀COMBO🚀 ☄️size SS hingga 3XL ☄️7 Warna Harga pengenalan ✅RM119 FREE Postage 💥 Harga Combo ✅RM300 - 3pcs FREE Postage 💥 Whatsapp : 01112936774🇲🇾 // Bio’s Link . #jubah #jubahmurah #jubah2018 #jubahdiskaun #jubahlawa #jubahperempuan #jubahonline #jubahdress #jubahmoden #jubahraya #jubahmuslimah #jubahplain #jubahmurahmuslimah #jubahwanita #jubahterkini #jubahlabuh #jubahmuslimahmurah #jubahcantikmurah #jubahsale #jubahmuslimahmalaysia #jubahmuslim #jubahselesa #jubahkahwin #jubahberkualiti #bajuperempuan #jubahmalaysia #jubahcantik #malaysia #nurulsgallery #aisyahdress
Bismillahirrohmanirrohim Aisyah dress by @septi_seinaaofficial Bahan silky import Karakter tebal, tidak menerawang, bagian dalam berserat bagian luar kain glossy.. Ld 108 cm Pb 143 cm Ada karet belakang Reseleting jepang di depan support busui. Ada aksen belah di bagian tengah rok, namun kami jahit agar aman saat duduk. Manset tangan model terompet. Tidak memakai furing karena sudah tebal,dan tidak menerawang. Harga 205.000 oder by wa 08969122287 shopee sarah_bernika kirim dr tangerang . . 👉👉Terima jasa potong gamis.. 😍😍 free untuk kakak sholiha khusus harga eceran 😊😊 #flasamara #fatimahsyari #seinaahijab #dyabelle #misshijab #khimarsyari #khimar #jilbab #jilbabsyari #bajusyari #gamissyari #syarimurah #gamismurah #gamiscantik #gamismodern #bajusyarimurah #gamis #bajumuslim #hijabfashion #syaricantik #bajusyaricantik #bajusyarimodern #aisyahdress
Bismillahirrohmanirrohim Aisyah dress by @septi_seinaaofficial Bahan silky import Karakter tebal, tidak menerawang, bagian dalam berserat bagian luar kain glossy.. Ld 108 cm Pb 143 cm Ada karet belakang Reseleting jepang di depan support busui. Ada aksen belah di bagian tengah rok, namun kami jahit agar aman saat duduk. Manset tangan model terompet. Tidak memakai furing karena sudah tebal,dan tidak menerawang. Harga 205.000 oder by wa 08969122287 shopee sarah_bernika kirim dr tangerang . . 👉👉Terima jasa potong gamis.. 😍😍 free untuk kakak sholiha khusus harga eceran 😊😊 #flasamara #fatimahsyari #seinaahijab #dyabelle #misshijab #khimarsyari #khimar #jilbab #jilbabsyari #bajusyari #gamissyari #syarimurah #gamismurah #gamiscantik #gamismodern #bajusyarimurah #gamis #bajumuslim #hijabfashion #syaricantik #bajusyaricantik #bajusyarimodern #aisyahdress
Bismillahirrohmanirrohim Aisyah dress by @septi_seinaaofficial Bahan silky import Karakter tebal, tidak menerawang, bagian dalam berserat bagian luar kain glossy.. Ld 108 cm Pb 143 cm Ada karet belakang Reseleting jepang di depan support busui. Ada aksen belah di bagian tengah rok, namun kami jahit agar aman saat duduk. Manset tangan model terompet. Tidak memakai furing karena sudah tebal,dan tidak menerawang. Harga 205.000 oder by wa 08969122287 shopee sarah_bernika kirim dr tangerang . . 👉👉Terima jasa potong gamis.. 😍😍 free untuk kakak sholiha khusus harga eceran 😊😊 #flasamara #fatimahsyari #seinaahijab #dyabelle #misshijab #khimarsyari #khimar #jilbab #jilbabsyari #bajusyari #gamissyari #syarimurah #gamismurah #gamiscantik #gamismodern #bajusyarimurah #gamis #bajumuslim #hijabfashion #syaricantik #bajusyaricantik #bajusyarimodern #aisyahdress
“Pelancaran Jubah Modern dengan specialities yang modern” 💐 . 🌓 💘KUNTUM💘 🌓 . 🎉Pelancaran :- Hari : Rabu Jam : 9 malam . TERKINI UPDATE : ☄️Size 3XL! ☄️Ada Combo Beserta Free Postage ☄️Design kalini tampak mewah,modern dan elegan dengan adanya ropol di lengan jubah. . #jubah #jubahmurah #jubah2018 #jubahdiskaun #jubahlawa #jubahperempuan #jubahonline #jubahdress #jubahmoden #jubahraya #jubahmuslimah #jubahplain #jubahmurahmuslimah #jubahwanita #jubahterkini #jubahlabuh #jubahmuslimahmurah #jubahcantikmurah #jubahsale #jubahmuslimahmalaysia #jubahmuslim #jubahselesa #jubahkahwin #jubahberkualiti #bajuperempuan #jubahmalaysia #jubahcantik #malaysia #nurulsgallery #aisyahdress
Aisyah dress by UMMI toyobo mix katun salur busui friendly panjang 140 cm, LD 104 cm Harga : 250.000 info/order wa 081319728728 #aisyahdress #aisyahdressbyummi #ummi #doniq #gagil #dlovera #mouza #dinifi #ukhtimunira #munira #annora #padilabel #saltexecutive #dobu #binbush #myfanna #jelgant #nibras #haihai #gamissyari
Bonda Dan Anakanda💘 . “Menunjukkan kehebatan dan keunggulan kedua dua beranak. Tanpa disedari bondanya lebih menarik 😍😂” . Seronokkan kalau dapat sedondon dress dengan bonda?✨💘 . Lagi seronok bila kita sebagai anakanda yang dapat hadiahkan. Jom, cantik bersama-sama bonda!🙈💘 . Sentiasa memberi inspirasi kepada pemakai 🌖 Elora Dress 🌖 Whatsapp : 01112936774🇲🇾 // Bio’s Link . #jubah #jubahmurah #jubah2018 #jubahdiskaun #jubahlawa #jubahperempuan #jubahonline #jubahdress #jubahmoden #jubahraya #jubahmuslimah #jubahplain #jubahmurahmuslimah #jubahwanita #jubahterkini #jubahlabuh #jubahmuslimahmurah #jubahcantikmurah #jubahsale #jubahmuslimahmalaysia #jubahmuslim #jubahselesa #jubahkahwin #jubahberkualiti #bajuperempuan #jubahmalaysia #jubahcantik #malaysia #nurulsgallery #aisyahdress
“Menawan dengan cara yang tersendiri dan penampakkan diri yang elegan dari segi aspek mentaliti, fizikal dan rohani“ 💐 . Sentiasa memberi inspirasi kepada pemakai 🌖 Elora Dress 🌖 Whatsapp : 01112936774🇲🇾 // Bio’s Link . #jubah #jubahmurah #jubah2018 #jubahdiskaun #jubahlawa #jubahperempuan #jubahonline #jubahdress #jubahmoden #jubahraya #jubahmuslimah #jubahplain #jubahmurahmuslimah #jubahwanita #jubahterkini #jubahlabuh #jubahmuslimahmurah #jubahcantikmurah #jubahsale #jubahmuslimahmalaysia #jubahmuslim #jubahselesa #jubahkahwin #jubahberkualiti #bajuperempuan #jubahmalaysia #jubahcantik #malaysia #nurulsgallery #aisyahdress
“Nostalgia adalah bukan perkara lapuk, memikirkan sesuatu secara ‘old-style’ adalah permulaan untuk apa yang ada pada masa kini“ 💐 . Sentiasa memberi inspirasi kepada pemakai 🌖 Elora Dress 🌖 Whatsapp : 01112936774🇲🇾 // Bio’s Link . #jubah #jubahmurah #jubah2018 #jubahdiskaun #jubahlawa #jubahperempuan #jubahonline #jubahdress #jubahmoden #jubahraya #jubahmuslimah #jubahplain #jubahmurahmuslimah #jubahwanita #jubahterkini #jubahlabuh #jubahmuslimahmurah #jubahcantikmurah #jubahsale #jubahmuslimahmalaysia #jubahmuslim #jubahselesa #jubahkahwin #jubahberkualiti #bajuperempuan #jubahmalaysia #jubahcantik #malaysia #nurulsgallery #aisyahdress
“Beringat-ingat sebelum terkena , sayangi diri dan sayangi keluarga dalam pelbagai aspek terutama kesihatan“ 💐 . Sentiasa memberi inspirasi kepada pemakai 🌖 Elora Dress 🌖 Whatsapp : 01112936774🇲🇾 // Bio’s Link . #jubah #jubahmurah #jubah2018 #jubahdiskaun #jubahlawa #jubahperempuan #jubahonline #jubahdress #jubahmoden #jubahraya #jubahmuslimah #jubahplain #jubahmurahmuslimah #jubahwanita #jubahterkini #jubahlabuh #jubahmuslimahmurah #jubahcantikmurah #jubahsale #jubahmuslimahmalaysia #jubahmuslim #jubahselesa #jubahkahwin #jubahberkualiti #bajuperempuan #jubahmalaysia #jubahcantik #malaysia #nurulsgallery #aisyahdress
“Sentiasa ingin mencuba dan melompat ke arah intelektual dan sifat berdaya saing yang tinggi dalam kemajuan diri “ 💐 . Sentiasa memberi inspirasi kepada pemakai 🌖 Elora Dress 🌖 Whatsapp : 01112936774🇲🇾 // Bio’s Link . #jubah #jubahmurah #jubah2018 #jubahdiskaun #jubahlawa #jubahperempuan #jubahonline #jubahdress #jubahmoden #jubahraya #jubahmuslimah #jubahplain #jubahmurahmuslimah #jubahwanita #jubahterkini #jubahlabuh #jubahmuslimahmurah #jubahcantikmurah #jubahsale #jubahmuslimahmalaysia #jubahmuslim #jubahselesa #jubahkahwin #jubahberkualiti #bajuperempuan #jubahmalaysia #jubahcantik #malaysia #nurulsgallery #aisyahdress
next page →