#Alhamdulillah

9,727,999 posts

Loading...
Week 2 !! Woah that Yoga session was intense. Alhamdulilah iv’e committed to it and thats means no giving up! Thats what success is about in anything we do, commit to not giving up when the going gets tough! #yogagirl #commitment #nevergiveup #healthiswealth #alhamdulillah
Some of my attitude is a result of your actions, . So if you don't like my attitude,blame your self. #simple #attitude #problems #dude #likeforlikes #cmntguys #keepfollowing 👣 #keepsupporting #insta #daily #picka #blessed #alhamdulillah @_aliza_06 #_aliza_06
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْم السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه #Motivasi #Inspirasi #Edukasi #quote #sabardanikhlas #Berbagikebaikan #Istiqomah #Muslimah #Kajianislam #BeraniHijrah #DakwahIslam #Alhamdulillah #Barakalloh #IndahPadaWaktunya #Kutipan_Senja77 . . 📹faidah_16
No matter how much you believe the world is for you, it is always against you. If you died today, the world continues without you tomorrow. The world doesn’t wait for the sad people to feel better, it moves anyway. The world doesn’t wait for the sick people to heal, it continues regardless. The world doesn’t pause the mourn for the death of anyone; it goes on with or without you. The world is not for you. The most you believe the world is yours, the more you will be given reasons to be proven otherwise. Live life with the acceptance that you are here for a temporary amount of time, with a purpose that needs to be fulfilled with patience and trust. With that mindset whatever calamity hits you will be deal with easily, whereas living with the mindset that the world is a place for fun, you will be crushed over and over again. O Allaah, please forgive all the Muslims of the Ummah, make their trials easy on them, and let us all meet in Junnah-ul-Firdaus, Aamiiiiiiiiiin Yaa Rabb! . . . . . . . . . . . . #Allah #islamicquote #islam #instagram #deen #quranquotes #prayer #duaa #sunnah #dawah #quran #muslims #muslimah #islamicposts #islamicpage #islamlove #islamlife #ontouheed #islamicreminder #duniya #ummah #islamispeace #imaan #Alhamdulillah #hadithoftheday #Allahuakbar #muhammadPBHH #jannah #makkah #madinah .
RAMAI PUJI MAKIN CANTIK. Faham kan perasaan gembiraaa bila ramai yang dah mula puji " makin cantikkkk... " ? Haishhh rasa macam di awang awangan lah bak kata sis ni ! Rasa nak senyummm je sepanjang hari. Kalau nak tahu sebelum ni dia sedihhh sebab ada masalah kulit muka yang banyak jerawat dan parut yang susah sangat nak hilang. #ALHAMDULILLAH , sekarang ni masalah jerawat dia dah beransur ansur pulih. 🙂 Cara consume vitamin dianz : 1 biji selepas sarapan atau 2 biji untuk 1 hari ( lepas sarapan dan sebelum tidur malam ) Tak perlu bancuh. Hisap jerr macam makan gula gula. Rasa berry masam manis, mabeles ! -auntie azs- www.wasap.my/60129048373 #VitaminDianz #Dianz #OriginalDianz #MasalahJerawat #KulitCantikSemula #DaftarAgentDianz #JomBisnesDianz
Страница не показатель моих знаний или праведности, а всего лишь напоминание себе и вам, Я такой же как вы раб Аллаhа☝️═══ ❁✿❁ ════ Посланник Аллаха (мир ему и благословение Аллаха) сказал: «Указавшему на благое (полагается) такая же награда, как и совершившему его». Муслим ════════ ❁✿❁ 🌸🌸════════ ▶️Забирайте картинки на свои страницы. ▶️Ставьте лайки, чтобы другие увидели в ленте. ▶️Подписывайтесь🔽 ▶️Подписывайтесь⤵️ #напоминание #islam_sabr #ислам #суннапророка #знания #голосимана #лекции #религия   #проповеди #медиа #видео #коран #рамадан #ислам #ислам #сабр #иман #ихсан #коран #сунна #цели #фаджр #УмаральБанна   #МухаммадХоблос #alhamdulillah
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْم السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه #Motivasi #Inspirasi #Edukasi #quote #sabardanikhlas #Berbagikebaikan #Istiqomah #Muslimah #Kajianislam #BeraniHijrah #DakwahIslam #Alhamdulillah #Barakalloh #IndahPadaWaktunya #Kutipan_Senja77
#alhamdulillah ..sudah banyak yg ngefans sama si Lumpia Judes (juamur pedes)...
Laki iols hantu 👻 buah weyh...xsah saqi xmkn buah 🤭...niat nk p beli Wafiy kompang smpai p R&R Pagoh...sekali smpai kedai dh tutup 9.50pm ...ingt kedai kt R&R tu bkk ja 24 jam 🤭 kedai mkn yea lah bkk..kedai souvenier 😔..kedai buah ja byk kt R&R tu iols borong buah je lah ☺️ #alhamdulillah #rnrpagoh #johor 14112018
Marque aqui sua ciumenta preferida 😂😂✨🌷 #universoemfrases #universo #em #frases #ciumes #ciumentas #alhamdulillah
EINE NASĪHAH IST EINE NASĪHAH Eine Nasīhah (Ratschlag) ist eine Nasīhah, unabhängig davon wer sie gibt. Eine Nasīhah ist eine Nasīhah und sie dient dazu, dass sie umgesetzt wird, unabhängig davon, ob der Ratgeber männlich oder weiblich ist. Eine Nasīhah ist eine Nasīhah, unabhängig davon, ob dein Gegenüber älter, jünger, wissender oder unwissender ist. Eine Nasīhah ist eine Nasīhah, und egal wer sie gibt, sie bleibt eine Nasīhah. #islam ##love #allah #alhamdulillah #truelove #true #religion #muslim #muslimah #life #beautiful #wonder #instalike #lik #flowers #follow #berlin #hamburg #paris #istanbul #dua #dortmund #hijabi #münchen #berlin
Waktu yang di sunnahkan memakai wewangian / Parfum : 1. Ketika Hendak melakukan sholat. 2. Ketika hendak Membaca Al-Qur’an. 3. Ketika hendak Pergi ke masjid. 4. Ketika hendak Menyambut Hari Raya. 5. Ketika hendak Bertemu dengan tamu. 6. Ketika sedang hendak berkumpul dengan suami istri. 7. Ketika hendak pergi pada hari Jum’at 8. Ketika hendak Menuntut atau mencari suatu ilmu. 9. Ketika hendak melamar kerja. 10. Ketika hendak Ikhtiar mencari rizki atau nafkah. 11. Ketika hendak bepergian jauh. 12. Ketika hendak tidur. Pastikan anda bersama parfum surgawi sepanjang hari, Aromanya elegan tidak ketinggalan zaman, dan khasiatnya istimewa.. Karena parfum surgawi, bukan parfum biasa... #Alhamdulillah .. #berkah #ParfumBebasAlkohol http://surgawiparfum.tk/ 1. Choose your favorite aroma, and you can order to us or to our reseller although order only 1 pcs. 2. We can send it, even though you are abroad #ruqyahsyariah #genie #jin #jinn #ruqyahperfume #perfume #parfum #ruqyahsyariyyah #parfumhikmah #berkahwali #barakahwaliyullah #ruqyah #ruqyahparfume #ruqyahperfume #sufi #naqsbendi #naqsbandi #Pakistan #turkey #istanbul #dhoha #Qatar #Saudi #arab #magic #sufilive #berkahparfum #barakahdays
Happily drenched in sweat 😜..when you enjoy your gym session then its something special kan? ..love the trainers of F45 klcc for non-stop motivations and guidance and my fellow geng for guidance ..u guys should give it a try and F45 do offer 7 days free trial ..trust me you will love it #f45training #f45challenge #f45klcc #alhamdulillah #health #doitforyourself
Solat subuh berjamaah. Gak kurang gak cukup. Kalo masih tidur juga mau mati bawa apa? . Mimin juga susah bangun subuh,tapi tips mimin bangun subuh pasang alarm 10menit sebelum adzab subuh volume paling kenceng taro samping telinga. Alhamdulilah bangun terus ko, boleh dicoba☺ - #ustadz #ustadzabdulsomad #abdulsomad #kajianislam #kajiansunnah #kajian #kajianislami #ceramahislam #ceramahagamaislam #ceramah #tausiyah #tausiyahku #tausiyahislami #tausiyaislam #allah #allahswt #alhamdulillah #barakallah #shift #islamituindah #iman #imantetapdihati #istiqomah #islam #rahmatanlilalamin #mediadakwah #dakwahislam #1minutebooster #dakwahislami #mediaakhirat
Ibu hamil tetep syantikkk dan sehat dengan Nuamoorea yaa 👍👍👍 💜💜💜💜💜💜💜 #alhamdulillah #wasyukurillah #nuamooreastemcell #nuamoorea
إِنَّ الَّذِينَ كَفَرُوا لَنْ تُغْنِيَ عَنْهُمْ أَمْوَالُهُمْ وَلَا أَوْلَادُهُمْ مِنَ اللَّهِ شَيْئًا ۖ وَأُولَٰئِكَ أَصْحَابُ النَّارِ ۚ هُمْ فِيهَا خَالِدُونَ Sesungguhnya orang-orang yang ingkar itu, harta benda mereka dan anak-anak mereka, tidak sekali-kali akan dapat menyelamatkan mereka dari (azab) Allah SWT sedikitpun, dan mereka itu ialah ahli neraka; mereka kekal di dalamnya. Ali ‘Imran – 116 #99asmaulhusna #sahabatsyurga #cukupallahbagiku #habluminallahwahabluminannas #alhamdulillah #thankyouallah #formulamasa #timetorevamp #alumniesq165malaysia #esqkidssabah #esqpublicspeaking #esqquantumexcellence #keluargasunnah29september2018 #jazakallahkhair #sebarkebaikan
➿AIRMAX 90 WOOD➿ 🔥HOT!!HOT!!HOT!!🔥 💮✔️ PRICE: RM85!! 💮✔️ FREE POSTAGE SS/SM 💮✔️ READY STOCK 💮✔️ SAIZ: 41-45 📞CALL📲WHATSAP TO ORDER ✔️ 012-8599195 #sayajualkasutmurah #sneakersmurah #kasutpanas #kasutmurahmalaysia #kasutcantik #nikemurah #pumamurah #conversemurah #vansmurah #adidasmurah #airmaxmurah #jombeli #readystock #freepostage #supersneakersshop #alhamdulillah #sujudsyukur #rezekidariallah #peace #2018 #sabah #sarawak #malaysiaku
Intinya sangat bersyukur😊😇😇 #alhamdulillah #santriwati #PonPesAssalafy #Al -Ikhlas
Alhamdulillah. Fully utilizing the benefits provided by co. InsyaAllah for life. #companybenefits #medical #freeforlife #alhamdulillah
terima kasih #alhamdulillah
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْم السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه #Motivasi #Inspirasi #Edukasi #quote #sabardanikhlas #Berbagikebaikan #Istiqomah #Muslimah #Kajianislam #BeraniHijrah #DakwahIslam #Alhamdulillah #Barakalloh #IndahPadaWaktunya #Kutipan_Senja77
You only see what I allow you to see now, That's freedom. KeeP FoLLoW and SuPPorT 👉 @j_rina_nazer 👈 👉 #j_rina_nazer 👈 👉 #j_rina_nazer 👈 #subhanallah #mashaallah #inshaallah #alhamdulillah #jazakallah #allah #allahakbar #muhammadﷺ #islamicquotes #islam
Bila penat kerja no stop sampai time rest tak menentu ni lah ada time skit tuk pergi bercuti😊tahun ni destinasi pilihan kak vie seoul korea😘tahun lps kami dah explore osaka japan this years kami berdua pilih tempat sejuk lagi walaupun kak viena akan selsema,sakit bila pergi negara sejuk..mana tau tahun depan dah bertiga ke insyallah😊doakan perjalanan kami selamat pergi dan pulang yah✈️ #explorer #vacay #seoul #korea #kakitravel #restime #happywife #alhamdulillah
Iqra' "bacalah" Tracktop Adidas Europe #Ready ! - - - - - - - - - - - - - - - - - - ▪Size : Medium ▪Kondisi : Seperti Baru 👌 ▪Warna : Navy ▪Price : ask ▪Minus : ✖ ▪Sudah di laundry 🌹 ▪Selamat Berbelanja 😊 - - - - - - - - - - - - - - - - - - Info Order? WhatsApp📲 085856102884 (fast respon) Shipping JNE and J&T - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - T I D A K B U K A C A B A N G ⚖ • #secondsurabaya #secondbranded #secondstuff #adidas #adidasindonesia #adidasoriginals #uniqlo #uniqlosecond #uniqloindonesia #levis #darahkubiru #jualselvedge #darahkubiru #bukalapak #surabaya #unair #its #hnm #zara #nike #kemeja #champions #jualchampion #malang #explorejogja #jogja #alhamdulillah
Tag your friends and family and anyone else to gain benefit. The Prophet Muhammad ﷺ said : "The one who guides to do something good has a reward similar to the one doing it." [ Muslim ] Follow us for more 😍 🕌 🕋 @islamisfirstclass #islamicquotes #allahuakbar #subhanallah #selfreminder #allah #quran #muslim #deen #islamic #hijab #ummah #dawah #islam #jannah #dua #muftimenk #makkah #sunnah #muslimah #syria #israel #pray #akhirah #muhammad #islamisfirstclass #alhamdulillah #islamicquote #instamuslim #palestine #gaza
MALAIQA BLOUSE . YES WE HEARD U!, koleksi terbaru yg membuatkan ramai yg ternanti-nanti dh dilancarkan. #Alhamdulillah . "MODEST AND COMFORTABLE DESIGN" Rekaan yg MODERN tetapi mengekalkn ciri MUSLIMAH SEJATI dengan cutting yg loose confirm akan rasa sgt selesa dan sesuai utk kemana shj! Nak pakai dengan palazzo, jeans @ skirt labuh, semua ON je. . . #ATTENTION ! OF COURSE - KUALITI IS NO 1. kan admin dah announce awal-awal ritu nak bagi harga SUPER-SPECIAL-PENUH-KASEH-SAIYANGG kannn. Fabrick MUDAH GOSOK. NAMPAK SIMPLE, TAPI GOJES SANGAT BILA PAKAI tau. . . **** DETAILS MALAIQA BLOUSE **** ✅ KUALITI JAHITAN NO 1 TERBAIK, PENUH KEKEMASAN ✅ Long Sleeve front ZIP (nursing friendly) ✅ 100% tidak jarang langsung ✅ Boleh bagi effect SELIM-MELIM ✅ Material : PREMIUM QUALITY Thick Crepe ✅ Material sejuk selesa, tak panas, material lasak ✅ Wudhuk friendly, BF friendly & Muslimah friendly ✅ COLOR : 5 color; dark purple, hot maroon, ocean blue, baby blue, emerlad green ✅ SIZE : size S - XL ✅ HARGA SUPER-SPECIAL-PENUH-KASEH-SAIYANGG giteww ** . . . Ps - Koleksi malaiqa ni #LIMITED ! Dijangka Sold Out bila2 masa SEBAB LIMITED pieces! ..Kalau tak nak melepas - CEPAT2 LAH BERTINDAK sebab dijangka PEREBUTAN STOK YANG HEBAT AKAN BERLAKU.😃 RM62 Pos rm8 sm rm12 ss 2 helai free pos
Bertabahlah ketika dipijak ujian yang beribu kerana di dalamnya terselit sejuta hikmah yang kau tak tahu . #BaruKelik #Alhamdulillah
Alhamdulillah diberi Allah sahabat-sahabat yg baik Hati ( yang Satu Lagi gak ada difoto😀).. Yang setia menemani dalam jatuh bangun hidup ku.. Love you all ..terimakasih semuanya.. Semoga Allah balas kebaikan kalian kak@ninaquella kak@yoesmila @nialuthfia mbak@sarastria airtanti#lagibaper #alhamdulillah #sahabatselamanya
Terimakasih sudah order dan 😍😍 . Paket siap kirim CEPAT 😍 Halo ka , ingin memiliki tubuh ideal , cantik , putih , bebas jerawat dan tinggi 😍 Ready stock produk herbal : 🍃Bebas jerawat 🍃Pemutih 🍃Langsing 🍃Gemuk 🍃Mata minus 🍃Diabetes 🍃Pembesar payudara 🍃Stamina sexualitas . Gimana ledies mau merawat badan sekrang atau nanti 😊😍 tunggu apa lagi sih yuk order . Alasan memilih produk TIENS : - 💯BPOM - 💯Halal syariah - 💯Herbal alami - 💯❌ Efek samping - 💯Penghargaan Internasional . Konsultasi Lebih Lanjut👇👇 📲 WA. : 085871816410 DISKON VIA WA 😊😊 #rippedjeans #pakaianmuslimah #trend2017 #gamis #gamissyari #gamismurah #gamisbusui #gamiscantik #bajumurah #ukhti #sekolah #pesantren #shalihah #pengajar #ibu2 #alam #kondangan #ootd #fashion #berhijab #alhamdulillah #lfl #fff #jualbaju #bajumurahmeriah #bajuatasancewek #bajuatasanmurah #bajuatasan #bajuatasanwanita #supplierbajumurah
#Alhamdulillah #PelajaranKelima 🙏 - LOW PROFILE, HIGHT QUALITY! 😊👍 - #Adab #SopanSantun #BudiPekerti #Etika
I thank you with every breath I take ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ الحمد لله الحمد لله All praise's to Allah #alhamdulillah
ก่อนนอน 10 ก้อน .👉สบู่สครัปกาแฟขมิ้น #Alhamdulillah
Hrini pnya crita..layan karenah makcik ni😘 @batrisyah96 ,hujan2 pon jdi keja😂..jnji mau happy sudah❤ #alhamdulillah #MANB#semogadipermudahkansegalaurusan
Kami tak teka cerita 📣 kami tak berbohong 📣 anda lihat sendiri feedback freshh dari customer yang telah mengunakan #ainaaserum & #ainaacleanser selepas satu botol 🙈 . . . Alhamdulillah hari hari saya dapat feedback yang positive dari customer yang telah mengambil #ainaaserum & #ainaacleanser sebagai skincare harian 💪🏻 . . . ❌ TAK PERLU SKINCARE MERKURI ❌ TAK PERLU TREATMENT ❌ TAK PERLU MEMBAZIR DUIT ❌ TAK PERLU PRODUK TIMBANG KILO UNTUK KULIT CANTIK . . Jom whatsapp 0196400394 atau tekan link di bio ‼️ fast respond special for you 💕 . . . #rahsiahatiperempuan #cintafatamorgana #lafazkankalimahcintamu #syukurselalu #alhamdulillah #rezekiallah #nakkurus #kurussebelumraya #ketukketukramadhan #johor #pmm #cantik #tipskurus #tipscantik #MiraFilzah #bajuraya #shawl #bawal #gemokisawesome #gemok #ainaaserumfeedback #ainaacleanserfeedback #ainaaserumfeedbackbyj #ainaaserumkluang #ainaaserumjohor #ainaaserummersing #syafiqahainaa #lafazkankalimahcintamu
Iqra' "bacalah" GAP tee #Ready ! - - - - - - - - - - - - - - - - - - ▪Size : Medium ▪Kondisi : Cakep 👌 ▪Warna : Blue ▪Price : 75k ▪Minus : ✖ ▪Sudah di laundry 🌹 ▪Selamat Berbelanja 😊 - - - - - - - - - - - - - - - - - - Info Order? WhatsApp📲 085856102884 (fast respon) Shipping JNE and J&T - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - T I D A K B U K A C A B A N G ⚖ • #secondsurabaya #secondbranded #secondstuff #adidas #adidasindonesia #adidasoriginals #uniqlo #uniqlosecond #uniqloindonesia #levis #darahkubiru #jualselvedge #darahkubiru #bukalapak #surabaya #unair #its #hnm #zara #nike #kemeja #champions #jualchampion #malang #explorejogja #jogja #alhamdulillah
Terimakasih sudah order dan 😍😍 . Paket siap kirim CEPAT 😍 Halo ka , ingin memiliki tubuh ideal , cantik , putih , bebas jerawat dan tinggi 😍 Ready stock produk herbal : 🍃Bebas jerawat 🍃Pemutih 🍃Langsing 🍃Gemuk 🍃Mata minus 🍃Diabetes 🍃Pembesar payudara 🍃Stamina sexualitas . Gimana ledies mau merawat badan sekrang atau nanti 😊😍 tunggu apa lagi sih yuk order . Alasan memilih produk TIENS : - 💯BPOM - 💯Halal syariah - 💯Herbal alami - 💯❌ Efek samping - 💯Penghargaan Internasional . Konsultasi Lebih Lanjut👇👇 📲 WA. : 085871816410 DISKON VIA WA 😊😊 #rippedjeans #pakaianmuslimah #trend2017 #gamis #gamissyari #gamismurah #gamisbusui #gamiscantik #bajumurah #ukhti #sekolah #pesantren #shalihah #pengajar #ibu2 #alam #kondangan #ootd #fashion #berhijab #alhamdulillah #lfl #fff #jualbaju #bajumurahmeriah #bajuatasancewek #bajuatasanmurah #bajuatasan #bajuatasanwanita #supplierbajumurah
ออเดอร์ก่อนนอนเบาๆๆ #Alhamdulillah
💓ทำงานประจำแล้ว เงินไม่พอใช้ ลองมาทำงานเสริมออนไลน์ ดูไหมเพื่อจะตอบโจทย์ให้คุณต้องการได้📡📡 #Alhamdulillah ริสกีเบาๆก่อนนอน😴😴 ครอบครัวบอลลูนเป็นครอบครัวแสนอบอุ่นมีตัวแทนเพิ่มขึ้นทุกเวลา 🤗
Preview vs Table Talk Bermulanya suatu permulaan! #alhamdulillah #networknarketing #leadership
For Complete Tafsir in Urdu, visit our Facebook page... Link is in bio. Account is here 👇👇👇👇👇 @repentingmare999 Lesson no 70 Al-Baqarah 2:67 وَإِذْ قَالَ مُوسَىٰ لِقَوْمِهِۦٓ إِنَّ ٱللَّهَ يَأْمُرُكُمْ أَن تَذْبَحُوا۟ بَقَرَةًۖ قَالُوٓا۟ أَتَتَّخِذُنَا هُزُوًاۖ قَالَ أَعُوذُ بِٱللَّهِ أَنْ أَكُونَ مِنَ ٱلْجَٰهِلِينَ English - Tafsir Jalalayn And, mention, when Moses said to his people, when one among them was killed and the killer was not known, and so they asked Moses to pray to God to reveal the killer, which he did; `God commands you to sacrifice a cow'. They said, `Do you take us in mockery?', that is, making fun of us when you answer us like this? He said, `I take refuge with, I seek defence with, God lest I should be one of the ignorant', one of those who indulge in mockery. Urdu - Tafsir Ahsanul Bayaan اور (حضرت) موسیٰ علیہ السلام نے جب اپنی قوم سے کہا کہ اللہ تعالٰی تمہیں ایک گائے ذبح کرنے کا حکم دیتا ہے (١) تو انہوں نے کہا ہم سے مذاق کیوں کرتے ہیں؟ آپ نے جواب دیا میں ایسا جاہل ہونے سے اللہ تعالٰی کی پناہ پکڑتا ہوں۔ ٦٧۔١ بنی اسرائیل میں ایک لا ولد مالدار آدمی تھا جسکا وارث صرف ایک بھتیجا تھا ایک رات اس بھتیجے نے اپنے چچا کو قتل کر کے لاش کسی آدمی کے دروازے پر ڈال دی، صبح قاتل کی تلاش میں ایک دوسرے کو قاتل ٹھہرانے لگے بالآخر بات موسیٰ علیہ تک پہنچی تو انہیں ایک گائے ذبح کرنے کا حکم ہوا گائے کا ٹکڑا مقتول کو مارا گیا جس سے وہ زندہ ہو گیا اور قاتل کی نشان دہی کر کے مر گیا (فتح القدیر). #repentingmare #moses #baniisrael #islam #Allah #Muhammad #peace #humanity #refuge #shaytan #ridicule #mock #joke #devil #shelter #kill #killer #follow #like #share #comment #greatest #Astagfar #Alhamdulillah #Love #praise
💓ทำงานประจำแล้ว เงินไม่พอใช้ ลองมาทำงานเสริมออนไลน์ ดูไหมเพื่อจะตอบโจทย์ให้คุณต้องการได้📡📡 #Alhamdulillah ริสกีเบาๆก่อนนอน😴😴 ครอบครัวบอลลูนเป็นครอบครัวแสนอบอุ่นมีตัวแทนเพิ่มขึ้นทุกเวลา 🤗
Bila encik hsband kata mgu dpn kena gi muar ada keje ,nk ikut ke x,of coslah kali ni nk ikut sbb bdk2 dh abis exam..dpt gi skjp pun jdilah..siang tdi jln2 kt #tanjungemas and mlm dtg blk ..dptlh naik motor electric😍 @tiqa_sha89 and ank2 buah pun joined sama..bkn bdk2 je seronok,ummi dia pun sama sbb dh lama x cuti2🤭 #alhamdulillah #shorttrip #bandarmaharani #thankyouhubby
Alhamdulilah. . This month we focus more on doorgift❤️❤️❤️❤️❤️ . Anyone who looking for chocolate doorgift, please let us know. . #doorgift #doorgiftchocolate #doorgiftmurah #doorgiftvip #alhamdulillah #jomkahwin #foodreview #sugarluxes
Alhamdulilaah jazakalloh utk rezeki hari ini💕 malam slow respon y dear😘 #alhamdulillah #jazakallah
Selalunya kalau untuk rasa-rasa ni I memang suka guna sudu plastic, boleh swipe ▶️ ( mendidih je suami kite tiap kali kite keluarkan sudu ni ) 🤣 Nama pon RASA kan 🤣 Ajaklah husband rasa sama-sama 💑 Ermmmm...TEDAP!!! Tak lama husband pegang jar tu, belek-belek, lepas tu dia bangun amek sudu lain, tea spoon, dalam hati cakap, nasib baik dia tak amek table spoon 😄 Lepas tu dia bukak amek sepenuh-penuh sudu teh tu...aummm masuk mulut 😄 Lepas tu dia tutup balik, tak lama dia bangun amek butter knife pulak, sambil cakap makan dengan roti sedap ni, and taraaaaa nilah hasilnya, I cakap, buat cantek-cantek I nak amek gambar 🙆‍♀️ @thejawkisser @thejawkisser @thejawkisser tq so much for this cashew butter, sedap sangat! very smooth, senang nak sapu atas roti, chunky-chunky tu, bila tergigit, yang suke je lah yang faham nikmatnya! Highly recommended untuk semua yang nak mencuba, no preservatives, no white sugar & no palm oil, sesuai for my husband yang diabetes ni ❤️ #cashewbutter #chunkycashewbutter #thejawkisser #localproduct #supper #healthysnacks #healthyeating #healthylifestyle #alhamdulillah #syukurselalu
next page →