#BawalBucuBulat

11,882 posts

Loading...
πŸ‘—ULAYYA DRESS πŸ‘— . 🌼 harga : RM 210 . 🌼Warna : 70 warna . ➑️ extra cas for extra size 2xl - 4xl : RM 15 5xl - 8xl : RM 30 9xl ke atas : RM 50 . 🌼 material : chiffon crepe with full lining . 🌼kos pos : RM 10 . . 🌼deposit : RM 100 __ #outfitlabuh #outfitcantik #outfitcantiklabuh #zuzasdotes #khalasy #jubahlawa #jubahmuslimah #jubahmoden #epscarf #bawalhayami #bawalbucubulat #bawalcurve #tudunglabuh #bawalbidang60 #bawalbidang50 #halfmoonsaffeya #tesimply #tesimplover #halfmoonsaffeya
πŸ‘—ULAYYA DRESS πŸ‘— . 🌼 harga : RM 210 . 🌼Warna : 70 warna . ➑️ extra cas for extra size 2xl - 4xl : RM 15 5xl - 8xl : RM 30 9xl ke atas : RM 50 . 🌼 material : chiffon crepe with full lining . 🌼kos pos : RM 10 . . 🌼deposit : RM 100 __ #zuzasdotesagent #outfitlabuh #outfitcantik #outfitcantiklabuh #zuzasdotes #khalasy #jubahlawa #jubahmuslimah #jubahmoden #epscarf #bawalhayami #bawalbucubulat #bawalcurve #tudunglabuh #bawalbidang60 #bawalbidang50 #halfmoonsaffeya #tesimply #tesimplover #halfmoonsaffeya
Terima kasih daun keladi dear sebab sudi beli & menggayakan tudung bawal by @hidayahscarves.co πŸ’Ÿ . . Jom sape nak selit order? . 🌼 Bawal Cotton Turkey : RM15 sehelai 🌼 Bawal Square Skincorn : RM18 sehelai 🌼 Bawal Bucu Bulat : RM25 sehelai . . SEMUA HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE πŸ’Œ . . Kelebihan tudung bawal dari Hidayah Scarves? πŸ‘‰ Mudah Bentuk & Awning terletak . πŸ‘‰ Tak mudah renyuk . πŸ‘‰ Ironless πŸ‘‰ Sejuk bila pakai . πŸ‘‰ Manis Sesiapa yang memakainya . . . #bawalsemanislady #bawalcottonturki #bawalbucubulat #hidayahscarves #bawalmurah #pencintabawal #bawalmudahbentuk #bawalmudahiron #bawalraya #bawalcantik #bawalborong #bawalonline #sayapakai #sayajual #materialsangatbagus #sayasukabawal #FEEDBACKhidayahscarves
Terima kasih daun keladi dear sebab sudi beli & menggayakan tudung bawal by @hidayahscarves.co πŸ’Ÿ . . Jom sape nak selit order? . 🌼 Bawal Cotton Turkey : RM15 sehelai 🌼 Bawal Square Skincorn : RM18 sehelai 🌼 Bawal Bucu Bulat : RM25 sehelai . . SEMUA HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE πŸ’Œ . . Kelebihan tudung bawal dari Hidayah Scarves? πŸ‘‰ Mudah Bentuk & Awning terletak . πŸ‘‰ Tak mudah renyuk . πŸ‘‰ Ironless πŸ‘‰ Sejuk bila pakai . πŸ‘‰ Manis Sesiapa yang memakainya . . . #bawalsemanislady #bawalcottonturki #bawalbucubulat #hidayahscarves #bawalmurah #pencintabawal #bawalmudahbentuk #bawalmudahiron #bawalraya #bawalcantik #bawalborong #bawalonline #sayapakai #sayajual #materialsangatbagus #sayasukabawal #FEEDBACKhidayahscarves
ASYIK TENGOK GAMBAR TUDUNG JE.. JOM SIS BELANJA GAMBAR2 FEEDBACK DARI CUSTOMER-CUSTOMER SIS YANG SANGAT2 CUN BILA PAKAI TUDUNG DARI @hidayahscarves.co πŸ’ŸπŸ˜˜ . . Sis belanja feedback2 customer dari πŸ‘‰ Bawal Cotton Turki πŸ‘‰ Bawal Skincorn πŸ‘‰ Bawal Bucu Bulat . . β™₯β™₯β™₯β™₯β™₯β™₯β™₯β™₯β™₯β™₯β™₯β™₯ . . #bawalsemanislady #bawalcottonturki #bawalbucubulat #hidayahscarves #bawalmurah #pencintabawal #bawalmudahbentuk #bawalmudahiron #bawalraya #bawalcantik #bawalborong #bawalonline #sayapakai #sayajual #materialsangatbagus #sayasukabawal
πŸ‘—JUBAH LUBNA πŸ‘— ##JubahLubna . . 🌸harga : RM 95 . 🌸warna : 30 . 🌸extra cas for extra size . 2xl - 4xl : RM 15 5xl - 8xl : RM 30 9xl ke atas : RM 50 . πŸ‘—material : mix silk : lembut sikit dr dull satin, tak melekap dan tak jarang . 🌸postage : RM 8 . Klik link di bio @ DM 🌼 __ #zuzasdotesagent #outfitlabuh #outfitcantik #outfitcantiklabuh #zuzasdotes #khalasy #jubahlawa #jubahmuslimah #jubahmoden #epscarf #bawalhayami #bawalbucubulat #bawalcurve #tudunglabuh #bawalbidang60 #bawalbidang50 #halfmoonsaffeya #tesimply #tesimplover #halfmoonsaffeya
Koleksi bawal ruffle ZARA yang ada diskaun 30% sehingga esok. Harga asal RM36. Harga selepas diskaun cuma RM25.20 sahaja. Jom dapatkan segera selagi stok masih ada! 😘 ZARA adalah bawal ruffle bidang 45 dari material chiffon ringan yang mudah bentuk, tidak mudah renyuk dan sangat selesa. Pembelian sila DM atau Whatsapp ke 0198702208. #BenangHijau #ZaraBenangHijau #BawalRuffle #BawalRuffleChiffon #BawalBucuBulat
The Classica October Edition. Purple Maple RESTOCK !! .β €β €β €β €β €β €β €β €β € Available in 2 sizes Material: Premium Cotton Voile Opacity: 4/5 .β €β €β €β €β €β €β €β €β € Pre Order Price : ▢️ Bidang 50 ( RM37 ) ▢️ Bidang 60 ( RM43 ) exclude postage . Estimated Time Delivery : 8-10 November 2018 . .β €β €β €β €β €β €β €β €β € Keistimewaan Cotton Voile: - Mudah bentuk - Tidak panas - Antipekak - Tampak muda berbawal! . .β €β €β €β €β €β €β €β €β € Whatsapp 019-9212154 019-9212154 019-9212154 . . . #bawalcotton #BawalBucuBulat #bawalchiffon #bawalbidang50 #chiffon #bawalmurah #bawalprinted #teambawal #hijabista #bawallovers #cikgu #usim #unisza #bawalcorak #shawllabuh #bawallabuh #iium #bawalcoraklabuh #uum #uia #iium #tudungmurah #bawalcoraklabuh #tudunglabuhmurah #bawalbidang60 #hijabista #hijab #teamcikgu #cikreenencikngokngek #lelakikirimantuhan
Hus : Anje..anje...anje makan ape arini?? . Wif : Makan bawal abanggg...tapi bawal ni tak jual kat market..dia jual kat @solehah_stylish je abang.. . Auchhhhh😍😍😍😍😍 . #bawalviral #bawalchenta #bawalustazah #bawalawetmuda #bawalcantik #bawalplain #bawalbucubulat #bawalchiffon #bidang50 #bidang60 #sedap_pakai #senangbentuk #muslimahfriendly #speckyfriendly #butikmuslimah #butikonline #hijabstyle #muslimahwear
Hus : Anje..anje...anje makan ape arini?? . Wif : Makan bawal abanggg...tapi bawal ni tak jual kat market..dia jual kat @solehah_scarf je abang.. . Auchhhhh😍😍😍😍😍 . #bawalviral #bawalchenta #bawalustazah #bawalawetmuda #bawalcantik #bawalplain #bawalbucubulat #bawalchiffon #bidang50 #bidang60 #sedap_pakai #senangbentuk #muslimahfriendly #speckyfriendly #butikmuslimah #butikonline #hijabstyle #muslimahwear
πŸ‘—JUBAH HURRA πŸ‘— #JubahHurra . 🌸harga : RM 95 . 🌸warna : 30 . 🌸extra cas for extra size . 2xl - 4xl : RM 15 5xl - 8xl : RM 30 9xl ke atas : RM 50 . πŸ‘—material : mix silk : lembut sikit dr dull satin, tak melekap dan tak jarang . 🌸postage : RM 8 . Klik link di bio @ DM 🌼 __ #outfitlabuh #outfitcantik #outfitcantiklabuh #zuzasdotes #khalasy #jubahlawa #jubahmuslimah #jubahmoden #epscarf #bawalhayami #bawalbucubulat #bawalcurve #tudunglabuh #bawalbidang60 #bawalbidang50 #halfmoonsaffeya #tesimply #tesimplover #halfmoonsaffeya
#Repost @adeebatruehijab β€’ β€’ β€’ ATTENTION TO BAWAL LOVERS !! . πŸ“’ πŸ“’ πŸ“’ πŸ“’ πŸ“’ πŸ“’ πŸ“’ πŸ“’ πŸ“’ πŸ“’ πŸ“’ . Bawal Bucu Bulat by Adeeba True Hijab is released !! 😍 material heavy chiffon sangat lembut & mudah d pakai.. cutting bidang 50" & berbucu labuh tau ! 😘 . Available both at Salam Art Boutique and Fadya Boutique, Majma Mall, Kuching Sarawak . Grab one yours for only RM35 each !! pick your fav colours now !πŸ˜ŠπŸ˜‰ . #fadyaboutique #majmamall #Kuching #bawal #bawallabuh #bidang50inci #bidanglabuh #bawalchiffon #bawalbucubulat #heavychiffon #chiffon #adeebatruehijab #salamartboutique
Jangan lepaskan koleksi bawal KAELA dengan diskaun 20% sempena BENANG HIJAU 10.10 BIG SALE. . Harga asal RM46 dan harga selepas diskaun cuma RM36.80 sahaja! . KAELA diperbuat dari material cotton voile yang selesa, tidak mudah renyuk, mudah bentuk dan dijahit kemas dengan jahitan baby seam. . Jom dapatkan segera dengan KLIK LINK WHATSAPP PD PROFILE BIO πŸ”₯ . . #bawalcottonprinted #bawalbucubulat #bawalcotton #bawalbidang45 #bawalcorak #bawalmurah #bawalprinted #benanghijau #agentbenanghijau #bawalekslusif #teambawal #bawallover #bawallovers #cintatiadaganti #bridetobe #cintakokocoklat #bawalbidang50 #bawalbidangbesar #cintalemonmadu #bahagiabukanbidaan #dramasangat #vilaghazara #cikreenencikngokngek #tudungmurah #ootd #isteriuntukdisewa #lelakikirimantuhan
Tengok lah ribbon kat tangan tu 😍betul-betul buat si pemakai super cute #JubahLubna tak sampai Rm100 pun awak 😜 __ Nak buat tempahan boleh whatsapp or DM terus ekin 😘🌹 Quality memang the best taw πŸ˜‰ __ #zuzasdotes #khalasy #jubahlawa #jubahmuslimah #jubahmoden #epscarf #bawalhayami #bawalbucubulat #bawalcurve #tudunglabuh #bawalbidang60 #bawalbidang50 #halfmoonsaffeya #tesimply #tesimplover #halfmoonsaffeya
Sebahagian koleksi bawal ruffle ZARA yang ada diskaun 30% sehingga esok . Harga asal RM36. Harga selepas diskaun cuma RM25.20 sahaja. . Jom dapatkan segera selagi stok masih ada! 😘 . ZARA adalah bawal ruffle bidang 45 dari material chiffon ringan yang mudah bentuk, tidak mudah renyuk dan sangat selesa . #BenangHijau #ZaraBenangHijau #BawalRuffle #BawalRuffleChiffon #BawalBucuBulat
Sebahagian koleksi bawal ruffle ZARA yang ada diskaun 30% sehingga esok . Harga asal RM36. Harga selepas diskaun cuma RM25.20 sahaja. . Jom dapatkan segera selagi stok masih ada! 😘 . ZARA adalah bawal ruffle bidang 45 dari material chiffon ringan yang mudah bentuk, tidak mudah renyuk dan sangat selesa . #BenangHijau #ZaraBenangHijau #BawalRuffle #BawalRuffleChiffon #BawalBucuBulat
Sebahagian koleksi bawal ruffle ZARA yang ada diskaun 30% sehingga esok . Harga asal RM36. Harga selepas diskaun cuma RM25.20 sahaja . Jom dapatkan segera selagi stok masih ada! 😘 . ZARA adalah bawal ruffle bidang 45 dari material chiffon ringan yang mudah bentuk, tidak mudah renyuk dan sangat selesa . #BenangHijau #ZaraBenangHijau #BawalRuffle #BawalRuffleChiffon #BawalBucuBulat
Sebahagian koleksi bawal ruffle ZARA yang ada diskaun 30% sehingga esok . Harga asal RM36. Harga selepas diskaun cuma RM25.20 sahaja . Jom dapatkan segera selagi stok masih ada! 😘 . ZARA adalah bawal ruffle bidang 45 dari material chiffon ringan yang mudah bentuk, tidak mudah renyuk dan sangat selesa . #BenangHijau #ZaraBenangHijau #BawalRuffle #BawalRuffleChiffon #BawalBucuBulat
Sebahagian koleksi bawal ruffle ZARA yang ada diskaun 30% sehingga esok. _ Harga asal RM36. Harga selepas diskaun cuma RM25.20 sahaja. _ Jom dapatkan segera selagi stok masih ada! 😘 _ ZARA adalah bawal ruffle bidang 45 dari material chiffon ringan yang mudah bentuk, tidak mudah renyuk dan sangat selesa. _ Pembelian terus boleh klik link di bio linktr.ee/adrobeofficial atau Whatsapp ke 0179077764 _ #BenangHijau #ZaraBenangHijau #BawalRuffle #BawalRuffleChiffon #BawalBucuBulat #tudungruffle #tudunglabuh #tudungbawal #tudungmurah #tudungbawalmurah #tudungcantik #bawalcotton #bawalexclusive #bawalmurah #bawalchiffon
Sebahagian koleksi bawal ruffle ZARA yang ada diskaun 30% sehingga esok. _ Harga asal RM36. Harga selepas diskaun cuma RM25.20 sahaja. _ Jom dapatkan segera selagi stok masih ada! 😘 _ ZARA adalah bawal ruffle bidang 45 dari material chiffon ringan yang mudah bentuk, tidak mudah renyuk dan sangat selesa. _ Pembelian terus boleh klik link di bio linktr.ee/adrobeofficial atau Whatsapp ke 0179077764 _ #BenangHijau #ZaraBenangHijau #BawalRuffle #BawalRuffleChiffon #BawalBucuBulat #tudungruffle #tudunglabuh #tudungbawal #tudungmurah #tudungbawalmurah #tudungcantik #bawalcotton #bawalexclusive #bawalmurah #bawalchiffon
Sebahagian koleksi bawal ruffle ZARA yang ada diskaun 30% sehingga esok. _ Harga asal RM36. Harga selepas diskaun cuma RM25.20 sahaja. _ Jom dapatkan segera selagi stok masih ada! 😘 _ ZARA adalah bawal ruffle bidang 45 dari material chiffon ringan yang mudah bentuk, tidak mudah renyuk dan sangat selesa. _ Pembelian terus boleh klik link di bio linktr.ee/adrobeofficial atau Whatsapp ke 0179077764 _ #BenangHijau #ZaraBenangHijau #BawalRuffle #BawalRuffleChiffon #BawalBucuBulat #tudungruffle #tudunglabuh #tudungbawal #tudungmurah #tudungbawalmurah #tudungcantik #bawalcotton #bawalexclusive #bawalmurah #bawalchiffon
Sebahagian koleksi bawal ruffle ZARA yang ada diskaun 30% sehingga esok. _ Harga asal RM36. Harga selepas diskaun cuma RM25.20 sahaja. _ Jom dapatkan segera selagi stok masih ada! 😘 _ ZARA adalah bawal ruffle bidang 45 dari material chiffon ringan yang mudah bentuk, tidak mudah renyuk dan sangat selesa. _ Pembelian terus boleh klik link di bio linktr.ee/adrobeofficial atau Whatsapp ke 0179077764 _ #BenangHijau #ZaraBenangHijau #BawalRuffle #BawalRuffleChiffon #BawalBucuBulat #tudungruffle #tudunglabuh #tudungbawal #tudungmurah #tudungbawalmurah #tudungcantik #bawalcotton #bawalexclusive #bawalmurah #bawalchiffon
Coming soon deary πŸ’•πŸ’• . . Agak~agak akan menggugat iman uolls tak? Mestilah, cair terus tau tengok corak yang akan datang ni 🀭 . Model pakai bidang 60 . Macam biasa kami keluarkan bidang 50 dan 60. Dannnnnn yang bestnyaaa ada harga COMBO DEAL tau!!. . Stay tune. Sis akan release minggu ni tau🌸 . . #mhrawdha #tudunglabuh #tudung #tudungplain #tudungbawallabuh #bawalcurve #bawalhalfmoon #bawallabuh #bawalbidang505560 #bawalbucubulat #bawalplain #bidang50 #bidang60 #bidang55 #tudungaritachi #tudungsakura #tudungprinted #tudungprintedlabuh #tudungcorak #tudungraya #shawlraya #shawlcorak #wideshawl #shawlprinted #setiaalam #pekan #paka #samarahan #cheras
SELAMAT PAGI SEMUA 🌷 . . PANAS PANAS PANAS πŸ”₯πŸ”₯ BAWAL SQUARE SKINCORN TINGGAL BEBERAPA HELAI SAHAJA LAGI NIE..😭 . . Harga : RM18/each (exc pos) Bidang : 45 SHJ . . #bawalsemanislady #bawalcottonturki #bawalbucubulat #hidayahscarves #bawalmurah #pencintabawal #bawalmudahbentuk #bawalmudahiron #bawalraya #bawalcantik #bawalborong #bawalonline #sayapakai #sayajual #materialsangatbagus #sayasukabawal
SELAMAT PAGI SEMUA 🌷 . . DAH MASUK KERJA KE BELUM? BAWAL SQUARE SKINCORN TINGGAL BEBERAPA HELAI SAHAJA LAGI NIE..😭 . . Harga : RM18/each (exc pos) Bidang : 45 SHJ . . #bawalsemanislady #bawalcottonturki #bawalbucubulat #hidayahscarves #bawalmurah #pencintabawal #bawalmudahbentuk #bawalmudahiron #bawalraya #bawalcantik #bawalborong #bawalonline #sayapakai #sayajual #materialsangatbagus #sayasukabawal
Sebahagian koleksi bawal ruffle ZARA yang ada diskaun 30% sehingga esok. . Harga asal RM36. Harga selepas diskaun cuma RM25.20 sahaja. . Jom dapatkan segera selagi stok masih ada! 😘 . ZARA adalah bawal ruffle bidang 45 dari material chiffon ringan yang mudah bentuk, tidak mudah renyuk dan sangat selesa. . Pembelian terus di www.benanghijau.com , Whatsapp ke 01115162687. . #BenangHijau #ZaraBenangHijau #BawalRuffle #BawalRuffleChiffon #BawalBucuBulat
Sebahagian koleksi bawal ruffle ZARA yang ada diskaun 30% sehingga esok. . Harga asal RM36. Harga selepas diskaun cuma RM25.20 sahaja. . Jom dapatkan segera selagi stok masih ada! 😘 ZARA adalah bawal ruffle bidang 45 dari material chiffon ringan yang mudah bentuk, tidak mudah renyuk dan sangat selesa. . Pembelian terus melalui Whatsapp ke 0195699870 . . #BenangHijau #ZaraBenangHijau #BawalRuffle #BawalRuffleChiffon #BawalBucuBulat #byamalinarabi #byamalinarabilovers #dropshipbenanghijau #dropshipbenanghijaukedah #dropshipbenanghijaubaling #bawalprinted #bawalbidang45
Sebahagian koleksi bawal ruffle ZARA yang ada diskaun 30% sehingga esok. . Harga asal RM36. Harga selepas diskaun cuma RM25.20 sahaja. . Jom dapatkan segera selagi stok masih ada! 😘 ZARA adalah bawal ruffle bidang 45 dari material chiffon ringan yang mudah bentuk, tidak mudah renyuk dan sangat selesa. . Pembelian terus melalui Whatsapp ke 0195699870 . . #BenangHijau #ZaraBenangHijau #BawalRuffle #BawalRuffleChiffon #BawalBucuBulat #byamalinarabi #byamalinarabilovers #dropshipbenanghijau #dropshipbenanghijaukedah #dropshipbenanghijaubaling #bawalprinted #bawalbidang45
Sebahagian koleksi bawal ruffle ZARA yang ada diskaun 30% sehingga esok. . Harga asal RM36. Harga selepas diskaun cuma RM25.20 sahaja. . Jom dapatkan segera selagi stok masih ada! 😘 ZARA adalah bawal ruffle bidang 45 dari material chiffon ringan yang mudah bentuk, tidak mudah renyuk dan sangat selesa. . Pembelian terus melalui Whatsapp ke 0195699870 . . #BenangHijau #ZaraBenangHijau #BawalRuffle #BawalRuffleChiffon #BawalBucuBulat #byamalinarabi #byamalinarabilovers #dropshipbenanghijau #dropshipbenanghijaukedah #dropshipbenanghijaubaling #bawalprinted #bawalbidang45
Sebahagian koleksi bawal ruffle ZARA yang ada diskaun 30% sehingga esok,15/10/2018. . Harga asal RM36. Harga selepas diskaun cuma RM25.20 sahaja. . Jom dapatkan segera selagi stok masih ada! 😘 . ZARA adalah bawal ruffle bidang 45 dari material chiffon ringan yang mudah bentuk, tidak mudah renyuk dan sangat selesa. . Untuk Pembelian terus click link di bio ya . #BenangHijau #ZaraBenangHijau #BawalRuffle #BawalRuffleChiffon #BawalBucuBulat
Sebahagian koleksi bawal ruffle ZARA yang ada diskaun 30% sehingga esok,15/10/2018. . Harga asal RM36. Harga selepas diskaun cuma RM25.20 sahaja. . Jom dapatkan segera selagi stok masih ada! 😘 . ZARA adalah bawal ruffle bidang 45 dari material chiffon ringan yang mudah bentuk, tidak mudah renyuk dan sangat selesa. . Untuk Pembelian terus click link di bio ya . #BenangHijau #ZaraBenangHijau #BawalRuffle #BawalRuffleChiffon #BawalBucuBulat
Sebahagian koleksi bawal ruffle ZARA yang ada diskaun 30% sehingga esok,15/10/2018. . Harga asal RM36. Harga selepas diskaun cuma RM25.20 sahaja. . Jom dapatkan segera selagi stok masih ada! 😘 . ZARA adalah bawal ruffle bidang 45 dari material chiffon ringan yang mudah bentuk, tidak mudah renyuk dan sangat selesa. . Untuk Pembelian terus click link di bio ya . #BenangHijau #ZaraBenangHijau #BawalRuffle #BawalRuffleChiffon #BawalBucuBulat
Sebahagian koleksi bawal ruffle ZARA yang ada diskaun 30% sehingga esok,15/10/2018. . Harga asal RM36. Harga selepas diskaun cuma RM25.20 sahaja. . Jom dapatkan segera selagi stok masih ada! 😘 . ZARA adalah bawal ruffle bidang 45 dari material chiffon ringan yang mudah bentuk, tidak mudah renyuk dan sangat selesa. . Untuk Pembelian terus click link di bio ya . #BenangHijau #ZaraBenangHijau #BawalRuffle #BawalRuffleChiffon #BawalBucuBulat
Sebahagian koleksi bawal ruffle ZARA yang ada diskaun 30% sehingga esok. Harga asal RM36. Harga selepas diskaun cuma RM25.20 sahaja. Jom dapatkan segera selagi stok masih ada! 😘 ZARA adalah bawal ruffle bidang 45 dari material chiffon ringan yang mudah bentuk, tidak mudah renyuk dan sangat selesa. Untuk pembelian boleh Whatsapp Cik BH ya?0174009979 (klik on my bio)β˜ΊοΈπŸ’• #BenangHijau #ZaraBenangHijau #BawalRuffle #BawalRuffleChiffon #BawalBucuBulat
Sebahagian koleksi bawal ruffle ZARA yang ada diskaun 30% sehingga esok. Harga asal RM36. Harga selepas diskaun cuma RM25.20 sahaja. Jom dapatkan segera selagi stok masih ada! 😘 ZARA adalah bawal ruffle bidang 45 dari material chiffon ringan yang mudah bentuk, tidak mudah renyuk dan sangat selesa. Pembelian terus di www.wasap.my/60193004443 πŸ’‹ #BenangHijau #ZaraBenangHijau #BawalRuffle #BawalRuffleChiffon #BawalBucuBulat #feedback_delvineexareen #sayajual #sayajualtudung #bawalchiffon #bazarpaknil #outfitoftheday #picoftheday #instadaily #instagood #beautiful #muslimah #fashion
Sebahagian koleksi bawal ruffle ZARA yang ada diskaun 30% sehingga esok. Harga asal RM36. Harga selepas diskaun cuma RM25.20 sahaja. Jom dapatkan segera selagi stok masih ada! 😘 ZARA adalah bawal ruffle bidang 45 dari material chiffon ringan yang mudah bentuk, tidak mudah renyuk dan sangat selesa. Pembelian terus di www.wasap.my/60193004443 πŸ’‹ #BenangHijau #ZaraBenangHijau #BawalRuffle #BawalRuffleChiffon #BawalBucuBulat #feedback_delvineexareen #sayajual #sayajualtudung #bawalchiffon #bazarpaknil #outfitoftheday #picoftheday #instadaily #instagood #beautiful #muslimah #fashion
Sebahagian koleksi bawal ruffle ZARA yang ada diskaun 30% sehingga esok. Harga asal RM36. Harga selepas diskaun cuma RM25.20 sahaja. Jom dapatkan segera selagi stok masih ada! 😘 ZARA adalah bawal ruffle bidang 45 dari material chiffon ringan yang mudah bentuk, tidak mudah renyuk dan sangat selesa. #BenangHijau #ZaraBenangHijau #BawalRuffle #BawalRuffleChiffon #BawalBucuBulat
Sebahagian koleksi bawal ruffle ZARA yang ada diskaun 30% sehingga esok. . Harga asal RM36. Harga selepas diskaun cuma RM25.20 sahaja. . Jom dapatkan segera selagi stok masih ada! 😘 . ZARA adalah bawal ruffle bidang 45 dari material chiffon ringan yang mudah bentuk, tidak mudah renyuk dan sangat selesa. . Pembelian terus di www.benanghijau.com , Whatsapp ke 0167718940 atau melalui ejen ejen dropship Benang Hijau. . #BenangHijau #ZaraBenangHijau #BawalRuffle #BawalRuffleChiffon #BawalBucuBulat
Happy news to all bawal lovers especially IIUM students! . 🌼BAWAL CHIFFON DUBLE HICON🌸 . New colour untuk bidang 48, 50, 55 . Senang bentuk & tak jarang😊 . Available : . πŸƒplain (RM 18-20/pc) atau diamond(RM 23-25/pc) πŸƒbucu bulat atau petak πŸƒbenang tepi sama warna atau blocking . Kenapa Siti kata Special untuk iium students? Siti akan kumpul order & delivery kat korang sendiri nanti 😘 . Order banyak, insyaa Allah ada diskaun kasih sayang diberi πŸ’– . For any inquiry or order, boleh Dm or whatsapp Siti ya (link di bio). . #bawalrufflebidangbesar #bawalrufflebidang50 #bawalrufflebidang55 #bawalruffles #bawalborong #bawalcrepemurah #borongbawal #borongbawalruffle #borongbawalruffles #borongbawalrufflemurah #bawalruffleborong #tudungbawalmurah #tudungbawal #borongtudungmurah #borongmurah #borongbawal #borongtudung #tudungruffles #tudungterengganu #tudungborongmurah #tudungruffle #tudungwholesale #bawalcurve #bawalruffle #bawalborong #bawalchiffon #bawalbucubulat #bawalmurah #bawalchiffon #bawalbasic #tudungbawal
SALES 4 helai RM100 inc pos Assalamua'laykum, #Munibasquare Material : Japanese chiffon ft baby chiffon Bidang : 48- 120 cm X 120 cm 50- 127 cm X 127 cm 55- 140 cm X 140 cm 60- 152 cm X 152 cm RM31 bidang 48/50 RM32 bidang 55 RM33 bidang 60 Postage Sem r- RM 7 Postage Sbh Srwk - RM 9 5 pcs RM100 including postage #Munibasquare Bidang 48/50/55/60 Butter Marigold Peachpuff Apricot Rose Coral Stoned green Indian red Periwinkle Royal green Dark purple Black #tudungbawal #bawalplain #bawalabuh #bawalbidang50 #bawalbidang60 #bawalbidang48 #bawalbidang55 #bawalbucubulat #bawalchiffon #babychiffon #japanesechiffon #tudungbawalbucutajam #sshawlicia #bawal #bawalmurah #tudungbawalmurah #tudungplain #tudunglabuh #chiffon #tudungchiffon #bawalflowwy #tudungbawalflowwy #tudungflowwy #tudungraya
Assalamualaikum, Cecepat order Khimar Zunaidah kekakak semua, color Black laku keras taw 😍😍😍 __ Boleh whatsapp ekin/Dm __ #outfitlabuh #outfitcantik #outfitcantiklabuh #zuzasdotes #khalasy #jubahlawa #jubahmuslimah #jubahmoden #epscarf #bawalhayami #bawalbucubulat #bawalcurve #tudunglabuh #bawalbidang60 #bawalbidang50 #halfmoonsaffeya #tesimply #tesimplover #halfmoonsaffeya
Restock alert!! Dulu Maira selalu je sold out kan tapi insyaAllah sekarang ni akan restock setiap minggu supaya sentiasa ada banyak pilihan. Untuk koleksi Maira Ruffle dan juga Maira Square, ada lebih 100 pilihan warna READYSTOCK. Harga Maira adalah seperti berikut : Maira Plain : RM26 Maira Diamond / Luxe : RM36 Postage & Handling : Bermula dari RM9 untuk 4-5 helai tudung bergantung berat tudung dan lokasi. Sekarang kami beroperasi secara ONLINE SAHAJA. Whatsapp ke 0133934057 #BenangHijau #MairaBenangHijau #MairaRuffle #BawalRuffle #BawalBucuBulat
TINGGAL BEBERAPA HELAI SAHAJA LAGIIII BAWAL COTTON TURKI NIE GUYS πŸ“£πŸ“£ . . PENCINTA BAWAL BERCORAK WAJIB CUBA BAWAL TURKI FEMES INI ⚑⚑ . Bawal Cotton Turkey 🌺 . Material : Cotton Bidang : 45 sahaja . Kelebihan? . πŸ‘‰ Mudah Bentuk πŸ‘‰ Tak Mudah Renyuk . πŸ‘‰ Corak Menarik . πŸ‘‰ Ironless . . Nak Borong? Nak order? Nak pilih warna? WA +60145111376 @klik link di bioπŸ”₯ #bawalsemanislady #bawalcottonturki #bawalbucubulat #hidayahscarves #bawalmurah #pencintabawal #bawalmudahbentuk #bawalmudahiron #bawalraya #bawalcantik #bawalborong #bawalonline #sayapakai #sayajual #materialsangatbagus #sayasukabawal
Inginkan tudung yang mudah bentuk tapi tak jarang dan tak panas? . Nantikan koleksi AYRA plain & printed yang kami akan release untuk preorder bermula Isnin, 22 Oktober. . Ayra available dalam bidang 45, 50, 55 & 60. Model menggayakan bidang 55. . #BenangHijau #AyraBenangHijau #BawalLabuh #BenangHijau #MairaBenangHijau #MairaRuffle #BawalRuffle #BawalBucuBulat #TudungBawal #BenangHijau #hijabmurah #tudung #tudungbawal #tudungbawalcantik #tudungbawalmurah #shawl #instantshawl #instantshawlmurah #shawlcantik #shawlmurah #tudungraya #shawlraya #kualalumpur #seremban #melaka #dtp5b2018
The Classica October Edition. Green Fern RESTOCK !! .β €β €β €β €β €β €β €β €β € Available in 2 sizes Material: Premium Cotton Voile Opacity: 4/5 .β €β €β €β €β €β €β €β €β € Pre Order Price : ▢️ Bidang 50 ( RM37 ) ▢️ Bidang 60 ( RM43 ) exclude postage . Estimated Time Delivery : 8-10 November 2018 . .β €β €β €β €β €β €β €β €β € Keistimewaan Cotton Voile: - Mudah bentuk - Tidak panas - Antipekak - Tampak muda berbawal! . .β €β €β €β €β €β €β €β €β € Whatsapp 019-9212154 019-9212154 019-9212154 . . . #bawalcotton #BawalBucuBulat #bawalchiffon #bawalbidang50 #chiffon #bawalmurah #bawalprinted #teambawal #hijabista #bawallovers #cikgu #usim #unisza #bawalcorak #shawllabuh #bawallabuh #iium #bawalcoraklabuh #uum #uia #iium #tudungmurah #bawalcoraklabuh #tudunglabuhmurah #bawalbidang60 #hijabista #hijab #teamcikgu #bahagiabukanbidaan #lelakikirimantuhan
Terima kasih daun keladi dear sebab sudi beli & menggayakan tudung bawal by @hidayahscarves.co πŸ’Ÿ . . Jom sape nak selit order? . 🌼 Bawal Cotton Turkey : RM15 sehelai 🌼 Bawal Square Skincorn : RM18 sehelai 🌼 Bawal Bucu Bulat : RM25 sehelai . . SEMUA HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE πŸ’Œ . . Kelebihan tudung bawal dari Hidayah Scarves? πŸ‘‰ Mudah Bentuk & Awning terletak . πŸ‘‰ Tak mudah renyuk . πŸ‘‰ Ironless πŸ‘‰ Sejuk bila pakai . πŸ‘‰ Manis Sesiapa yang memakainya . . . #bawalsemanislady #bawalcottonturki #bawalbucubulat #hidayahscarves #bawalmurah #pencintabawal #bawalmudahbentuk #bawalmudahiron #bawalraya #bawalcantik #bawalborong #bawalonline #sayapakai #sayajual #materialsangatbagus #sayasukabawal #FEEDBACKhidayahscarves
SELAMAT BERHUJUNG MINGGU SEMUA πŸ’Ÿ . . PENCINTA BAWAL BERCORAK WAJIB CUBA BAWAL TURKI FEMES INI ⚑⚑ . Bawal Cotton Turkey 🌺 . Material : Cotton Bidang : 45 sahaja . Kelebihan? . πŸ‘‰ Mudah Bentuk πŸ‘‰ Tak Mudah Renyuk . πŸ‘‰ Corak Menarik . πŸ‘‰ Ironless . . Nak Borong? Nak order? Nak pilih warna? WA +60145111376 @klik link di bioπŸ”₯ #bawalsemanislady #bawalcottonturki #bawalbucubulat #hidayahscarves #bawalmurah #pencintabawal #bawalmudahbentuk #bawalmudahiron #bawalraya #bawalcantik #bawalborong #bawalonline #sayapakai #sayajual #materialsangatbagus #sayasukabawal
| happy sunday Morning❀ . Sape kata bawal tak boleh transform jadi shawl??? Serius #bawalchenta the best bawal you must try . Any order pliss klik link at bio profile Wasap only 01156904227 . #bawalviral #bawalawetmuda #bawalmalaysia #bawalbucubulat #bawallabuh #bawalchiffon #bidang50 #bidang60 #muslimahfriendly #speckyfriendly
Assalamualaikum bidadari!! . PENGALAMAN ITU MENDEWASAKAN.. anggaplah setiap ujian itu transformasi diri menjadi yang lebih baik..lebih kuat..lebih sabar..lebih berjaya!! Tak semua orang merasai kemanisan seperti kita..ucap syukur selalu moga Allah gantikan yang pedih itu menjadi rezeki dan kebahagiaan yang tidak disangka sangka❀ . #kakchik #tipshidupbahagia #bawalchenta #style7 #bawalbucubulat #tudungustazah #morningmotivation #sunday #smile #happy #alhamdulillah
Assalamualaikum bidadari!! . PENGALAMAN ITU MENDEWASAKAN.. anggaplah setiap ujian itu transformasi diri menjadi yang lebih baik..lebih kuat..lebih sabar..lebih berjaya!! Tak semua orang merasai kemanisan seperti kita..ucap syukur selalu moga Allah gantikan yang pedih itu menjadi rezeki dan kebahagiaan yang tidak disangka sangka❀ . #kakchik #tipshidupbahagia #bawalchenta #style7 #bawalbucubulat #tudungustazah
#mediareview . . Assalamualaikum & selamat pagi πŸ’• . Esmeralda bidang 5. Thank you dear custimer 😊. Corak ni madih available lagi untuk bidang 50 je tau 🌼 . . Whatsapp sis 0179452660 atau tekan je link kat bio sis . . #mhrawdha #tudunglabuh #tudung #tudungplain #tudungbawallabuh #bawalcurve #bawalhalfmoon #bawallabuh #bawalbidang505560 #bawalbucubulat #bawalplain #bidang50 #bidang60 #bidang55 #tudungaritachi #tudungsakura #tudungprinted #tudungprintedlabuh #tudungcorak #tudungraya #shawlraya #shawlcorak #wideshawl #shawlprinted #setiaalam #pekan #paka #samarahan #cheras
SELAMAT BERHUJUNG MINGGU SEMUA πŸ’Ÿ . . PENCINTA BAWAL BERCORAK WAJIB CUBA BAWAL TURKI FEMES INI ⚑⚑ . Bawal Cotton Turkey 🌺 . Material : Cotton Bidang : 45 sahaja . Kelebihan? . πŸ‘‰ Mudah Bentuk πŸ‘‰ Tak Mudah Renyuk . πŸ‘‰ Corak Menarik . πŸ‘‰ Ironless . . Nak Borong? Nak order? Nak pilih warna? WA +60145111376 @klik link di bioπŸ”₯ #bawalsemanislady #bawalcottonturki #bawalbucubulat #hidayahscarves #bawalmurah #pencintabawal #bawalmudahbentuk #bawalmudahiron #bawalraya #bawalcantik #bawalborong #bawalonline #sayapakai #sayajual #materialsangatbagus #sayasukabawal
PENCINTA BAWAL BERCORAK WAJIB CUBA BAWAL TURKI FEMES INI ⚑⚑ . Bawal Cotton Turkey 🌺 . Material : Cotton Bidang : 45 sahaja . Kelebihan? . πŸ‘‰ Mudah Bentuk πŸ‘‰ Tak Mudah Renyuk . πŸ‘‰ Corak Menarik . πŸ‘‰ Ironless . . Nak Borong? Nak order? Nak pilih warna? WA +60145111376 @klik link di bioπŸ”₯ #bawalsemanislady #bawalcottonturki #bawalbucubulat #hidayahscarves #bawalmurah #pencintabawal #bawalmudahbentuk #bawalmudahiron #bawalraya #bawalcantik #bawalborong #bawalonline #sayapakai #sayajual #materialsangatbagus #sayasukabawal
PENCINTA BAWAL BERCORAK WAJIB CUBA BAWAL TURKI FEMES INI ⚑⚑ . Bawal Cotton Turkey 🌺 . Material : Cotton Bidang : 45 sahaja . Kelebihan? . πŸ‘‰ Mudah Bentuk πŸ‘‰ Tak Mudah Renyuk . πŸ‘‰ Corak Menarik . πŸ‘‰ Ironless . . Nak Borong? Nak order? Nak pilih warna? WA +60145111376 @klik link di bioπŸ”₯ #bawalsemanislady #bawalcottonturki #bawalbucubulat #hidayahscarves #bawalmurah #pencintabawal #bawalmudahbentuk #bawalmudahiron #bawalraya #bawalcantik #bawalborong #bawalonline #sayapakai #sayajual #materialsangatbagus #sayasukabawal
TIPS PENJAGAAN TUDUNG supaya sentiasa confident bila pakai tudung bawal yang behave... 😍😍 Jangan lupa follow tips2 ni tau 😘😘 #bawalbidang50 #bawalbehave #bawallabuh #bawalbidang55 #bawalberhantu #bawalchiffon #bawalbucubulat #bawalcantik #bawalchiffonmurah #bawal55 #bawal50 #bawalantistarch #bawalmudahbentuk #bawallovers #tudungbawallabuh #tudungchiffon #tudunglabuh
2 warna Maira Ruffle paling popular ni sudah direstock dan kembali available. Maira adalah bawal bidang 45 dari material cotton voile yang selesa dan muncung terbentuk cantik. Dapatkan Maira dalam pilihan Plain - RM26, Luxe - RM36 (ada logo Benang Hijau dari Swarovski) ataupun Diamond - RM36 (ada batu tabur). #BenangHijau #MairaBenangHijau #MairaRuffle #BawalRuffle #BawalBucuBulat
What’s ur favorite color? 😊 . Whatsapp +60134498314 to purchase β™₯️ . #bawalmanisshamiera #bawalbucubulat #sayajualtudung #tudunglabuhmurah
Assalamualaikum & happy weekend semua πŸ’• . Lamanyaa sis bercuti kan.. Rindu pula dengan awak semua ni 🀭 . Kita ada baby baru nak masuk ni tau. In love sangat dengan corak baru #mhrawdha . Yang ni antara salah satu corak yang baru 😍 . Akan datang ada 4 corak yang bisa menggugat iman korang. Daaann yang paling syoknya kalini semua readystock, no more preorder πŸ˜… . InsyaAllah kita akan release secepat mungkin πŸ’• . . #mhrawdha #tudunglabuh #tudung #tudungplain #tudungbawallabuh #bawalcurve #bawalhalfmoon #bawallabuh #bawalbidang505560 #bawalbucubulat #bawalplain #bidang50 #bidang60 #bidang55 #tudungaritachi #tudungsakura #tudungprinted #tudungprintedlabuh #tudungcorak #tudungraya #shawlraya #shawlcorak #wideshawl #shawlprinted #setiaalam #pekan #paka #samarahan #cheras
Easy iron...best kan.. Berminat nak dapatkan bawal berhantu ni klik je link WhatsApp dkt bio oky... #lessiron #bawalbucubulat #bawallover #Evegreen #masyarabiacollection
Sweetnye lah warna real untuk Me Blush ni kan 😍😍 Peminat warna pastel mesti kena grab Me Blush ni tau. Buat koleksi paling sweet gituu. Hehe . Untuk dapatkan Me Blush ni boleh terus klik link Whatsapp dekat profile bio tau 😘 . . #bawalcotton #BawalBucuBulat #bawalchiffon #bawalbidang50 #chiffon #bawalmurah #bawalprinted #teambawal #hijabista #bawallovers #cikgu #usim #unisza #bawalcorak #shawllabuh #bawallabuh #iium #muslimahfashion #uum #uia #iium #tudungmurah #bawalcoraklabuh #tudunglabuhmurah #bawalbidang60 #hijabista #hijab #teamcikgu #lelakikirimantuhan #cikreenencikngokngek
next page →