#BawalBucuBulat

12,540 posts

Loading...
BAWAL CURVE DAH RESTOCK ! PASTEL SET Paling banyak pilihan color dalam sejarah BAWAL CURVE kami taw . PROMOSI 5 HELAI RM 100 MASIH BERJALAN ADIK KAKAK. πŸ˜‰ Kakak cuma nak ingatkan color ni kalau habis belum tentu akan restok ya , kakak tak berani janji sebab ramai gegirls kat luar sana ramai sangat pencinta PASTEL COLORSS . #pastel #bawalcurvemurah #bawalcurve #bawalbidang50 #bawalbyfaneem #bawal5helairm100 #bawalbucubulat
Bila lama tak update gambar MAIRA ada yang ingatkan takde stok. Padahal stok banyakkkk sangat awak. Kesemuanya ada lebih 100 warna untuk MAIRA (Ruffle dan Square). Jika perlukan bantuan, Whatsapp ke 0133934057 . 😍 #BenangHijau #MairaBenangHijau #TudungBawal #BawalRuffle #BawalBucuBulat
BAWAL BUCU BULAT: MADINA SAKURA *slide tepi untuk pilihan warna* . βœ”MATERIAL: Chiffon Sakura ( Chifon mudah bentuk sangat-sangat ) . - Material flowy - Tidak perlu starch - Material flowy & mudah bentuk - Material jenis tidak melekap - Tidak jarang - 4 bucu curve (memboleh kan anda gayakan pelbagai gaya) Boleh juga buat gaya . βœ”OPACITY: 4/5 . Cukup labuh untuk membantu anda menutup aurat dengan sempurna depan & belakang . βœ”SAIZ . 🌷L: Bidang 50 (1.3m x 1.3mΒ ) πŸ’°1pc: RM 45 . 🌷XL: Bidang 55 (1.4m x 1.4mΒ ) πŸ’°1pc: RM 49 . πŸ“²DM/Whatsapp: 0173160356 ❌ NO CALLS okay πŸ˜‰ . #tudungbawal #bawalbucubulat #bawalcurveend #bawallabuh #tudunglabuh #bawalbidang50 #bawalbidang60 #bawalchiffonsakura #tudungchiffonsakura #bawalchiffonbucubulat #bawalchiffoncurveend #bawalchiffonlabuh #bawalchiffonbidang50 #bawalchiffonbidang60 #bawalchiffonsenangbentuk #bawalheejab_byEM
Dah grab ke HOT πŸ”₯ colour ni? Awasss! Dah ada bidang yang sold out pun 😭😭😭 . . Bidang 50 - RM35 Bidang 55 - RM40 3pcs RM100 Exclude Postage . . . . . #bawal #tudungbawal #bawallabuh #bawalplain #bawalruffle #bawalendcurve #bawallover #bawalcantikmurah #bawalbidang55 #bawalmasyarabia #bawalms #bawalbidang50 #bawalbucubulat #malaysian #lfl #hotselling #ipta #aurainsta #aurainstabatch9 #like4like #l4l #igmashup #terapiinstagram #ajimaura #cspscs #bawalbucubulatlabuh
BAWAL MADINA SAKURA: BAWAL CHIFFON BUCU BULAT . βœ”SAIZ . 🌷L: Bidang 50 (1.3m x 1.3mΒ ) πŸ’°1pc: RM 45 . 🌷XL: Bidang 55 (1.4m x 1.4mΒ ) πŸ’°1pc: RM 49 . βœ”MATERIAL: Chiffon Sakura ( Chifon mudah bentuk sangat-sangat ) . - Material flowy - Tidak perlu starch - Material flowy & mudah bentuk - Material jenis tidak melekap - Tidak jarang - 4 bucu curve (memboleh kan anda gayakan pelbagai gaya) Boleh juga buat gaya . βœ”OPACITY: 4/5 . Cukup labuh untuk membantu anda menutup aurat dengan sempurna depan & belakang . πŸ“²DM/Whatsapp: 0173160356 ❌ NO CALLS okay πŸ˜‰ . #tudungbawal #bawalbucubulat #bawalcurveend #bawallabuh #tudunglabuh #bawalbidang50 #bawalbidang60 #bawalchiffonsakura #tudungchiffonsakura #bawalchiffonbucubulat #bawalchiffoncurveend #bawalchiffonlabuh #bawalchiffonbidang50 #bawalchiffonbidang60 #bawalchiffonsenangbentuk #bawalheejab_byEM
Hi #bawallovers Kt sini ada tips untuk cara penjagaan tudung bawal. Eceh~ Sayang ooooo kalau tudung bawal kita rosak walaupun seinci. Eh 😁 . Selamat memgamalkannya πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
Kurang 8 jam sebelum promosi BUY 3 RM90 untuk ZARA Printed berakhir. . ZARA adalah bawal bucu bulat bidang 45 dari material chiffon ringan yang terbentuk cantik, tak mudah renyuk dan tahan lasak. . . Whatsapp 019-9212154 019-9212154 019-9212154 . . #bawalruffle #bawalbucubulat #bawalchiffon #bawalbidang45 #chiffon #bawalmurah #bawalprinted #benanghijau #agentbenanghijau #bawalekslusif #teambawal #bawallover #bawallovers #seriburindu #bridetobe #chiffonprinted #shawlsatin #lelakikirimantuhan #isteribukanuntukdisewa #tudungmurah #ootd #isteridalamsangkar #pujaanhatikanda
Morning Cantik tak ladyboss payung #bawalchenta si bucu bulat warna cream vanilla... . ❀ . Yes masih berlangsung tau....😘😘 . #solehah_scarf #bawallabuh #bawalbucubulat #bawalbidang50 #bawalbidang60 #bawalborong #bawalretail #bawalawetmuda #bawalsenangbentuk #bawalspeckyfriendly
BLACK & WHITE πŸ–€πŸ–€ . Warna yang wajib ada dalam Almari, dua-dua warna senang nak matching dengan warna lain. . Sape belum ada tudung hitam cepat ngakuu 😁 . Berkenan di hati boleh la Cepat Grab . . Bidang 50 - RM35 Bidang 55 - RM40 3pcs RM100 Exclude Postage . . . . . #bawal #tudungbawal #bawallabuh #bawalplain #bawalruffle #bawalendcurve #bawallover #bawalcantikmurah #bawalbidang55 #bawalmasyarabia #bawalms #bawalbidang50 #bawalbucubulat #malaysian #lfl #hotselling #ipta #aurainsta #aurainstabatch9 #like4like #l4l #igmashup #terapiinstagram #ajimaura #cspscs #bawalbucubulat
Jangan lupa dapatkan zara dengan promosi kombo ZARA printed BELI 3 RM90 sahaja sehingga Isnin 17 Disember esok 😍😍 . 🌸 Zara Printed ❀️ Harga Promosi : Sehelai : RM36 3 Helai : RM90 ❀️ Bawal bidang 45 ❀️ Empat bucu bulat / ruffle ❀️ Material chiffon yang ringan sejuk, mudah dibentuk dan tak mudah renyuk . Whatsapp 019-9212154 019-9212154 019-9212154 . . #bawalruffle #bawalbucubulat #bawalchiffon #bawalbidang45 #chiffon #bawalmurah #bawalprinted #benanghijau #agentbenanghijau #bawalekslusif #teambawal #bawallover #bawallovers #seriburindu #bridetobe #chiffonprinted #shawlsatin #lelakikirimantuhan #isteribukanuntukdisewa #tudungmurah #ootd #isteridalamsangkar #pujaanhatikanda
Esok dah Isnin. Maknanya esok kerja! Dah ada idea ke tu nak pakai tudung warna apa untuk pergi kerja esok? Mix & match bold colour ok kannn? Jangan teragak-agak untuk menggayakan Bawal Masyarabia yang super cun ni. Memang selesa sangat digayakan. . 3 pcs for RM100! 😍 . πŸ‘‰ Click #BawalMasyarabia_MS for more details. . . #BawalMasyarabia #BawalBucuBulat #BawalBidang50 #BawalBidang55 #BawalMurah #BawalLabuh #TudungBawal #TudungMurah #KurungMurah #KurungModen #TudungNikah #KurungModen #KurungMurah
Warna-warna terbaru ZARA plain!! . ZARA adalah koleksi bawal ruffle dari material chiffon ringan yang mudah bentuk, tak mudah renyuk dan superrrr best . Keempat-empat bucu ZARA dipotong bulat dan dijahit dengan benang yang sedikit kontra dan menyerlah. Harga RM26. . jom wassap sis utk oder 🌹🌹 Www.wasap.my/60148136031 #rzrshopepage #ZaraBenangHijau #BawalRuffle #BawalChiffon #BawalBucuBulat #TudungBawal #TudungCantik
Warna-warna terbaru ZARA plain!! . ZARA adalah koleksi bawal ruffle dari material chiffon ringan yang mudah bentuk, tak mudah renyuk dan superrrr best . Keempat-empat bucu ZARA dipotong bulat dan dijahit dengan benang yang sedikit kontra dan menyerlah. Harga RM26. . jom wassap sis utk oder 🌹🌹 Www.wasap.my/60148136031 #rzrshopepage #ZaraBenangHijau #BawalRuffle #BawalChiffon #BawalBucuBulat #TudungBawal #TudungCantik
Warna-warna terbaru ZARA plain!! . ZARA adalah koleksi bawal ruffle dari material chiffon ringan yang mudah bentuk, tak mudah renyuk dan superrrr best . Keempat-empat bucu ZARA dipotong bulat dan dijahit dengan benang yang sedikit kontra dan menyerlah. Harga RM26. . jom wassap sis utk oder 🌹🌹 Www.wasap.my/60148136031 #rzrshopepage #ZaraBenangHijau #BawalRuffle #BawalChiffon #BawalBucuBulat #TudungBawal #TudungCantik
🌸SOFEA BAWAL CROCHET βœ” Jahitan tepi sulaman crochet βœ” 2 Bucu bulat 2 bucu tajam βœ” Bidang 50 ONLY tapi potongan labuh sesuai juga untuk pemakai bidang 55 βœ” High quality heavy chiffon βœ” Mudah bentuk βœ” Comfy & Flowy ----------------------------- 🌷PRICE🌷 SEHELAI RM 39 POSTAGE RM 10 ----------------------------- 🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁 YEAR END SALE COMBO PRICE !!! 3 FOR RM115 TERMASUK POS!! 😱😱 🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁 🌎 Worldwide delivery. . . ☎ Untuk order atau sebarang pertanyaan sila Whatsapp +60129271912 #tudunglabuh #tudungraya #tudungplain #tudungbawallabuh #bawalcurve #chiffoncrochet #bawallabuh #bawalbidang5055 #bawalbucubulat #bawalplain #bawalsquircle
Dapatkan promosi kombo ZARA printed BELI 3 RM90 sahaja bermula hari ini sehingga Isnin 17 Disember. . 🌸 Zara Irdina ❀️ Harga Promosi : Sehelai : RM36 3 Helai : RM90 ❀️ Bawal bidang 45 ❀️ Empat bucu bulat / ruffle ❀️ Material chiffon yang ringan sejuk, mudah dibentuk dan tak mudah renyuk . Whatsapp 019-9212154 019-9212154 019-9212154 . . #bawalruffle #bawalbucubulat #bawalchiffon #bawalbidang45 #chiffon #bawalmurah #bawalprinted #benanghijau #agentbenanghijau #bawalekslusif #teambawal #bawallover #bawallovers #seriburindu #bridetobe #chiffonprinted #shawlsatin #lelakikirimantuhan #isteribukanuntukdisewa #tudungmurah #ootd #isteridalamsangkar #pujaanhatikanda
Bawal bucu bulat bidang 50 Heavy chiffon Kain mudah bentuk HARGA RM20 Postage 1-3 helai rm9 sm rm14 ss wasap.my/60176467406 #bawalbucubulat #bawalbidang50 #koleksitudungbawal #tudungbawalmurah #tudungbawal #bazarrakyat #bazaronline #kedaionline #sayajualonline #bazarpaknilonline #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #shida_nor_collection
COKLAT☺️ COKLAT 😍 . Okeii nah warna coklat pulak Kak Masya susun cun-cun tuk kesayangan semua . Geram je tengokk ... . Berkenan di hati boleh la Cepat Grab . . Bidang 50 - RM35 Bidang 55 - RM40 3pcs RM100 Exclude Postage . . . . . #bawal #tudungbawal #bawallabuh #bawalplain #bawalruffle #bawalendcurve #bawallover #bawalcantikmurah #bawalbidang55 #bawalmasyarabia #bawalms #bawalbidang50 #bawalbucubulat #malaysian #lfl #hotselling #ipta #aurainsta #aurainstabatch9 #like4like #l4l #igmashup #terapiinstagram #ajimaura #cspscs #bawalbucubulat
Warna-warna terbaru ZARA plain!! . ZARA adalah koleksi bawal ruffle dari material chiffon ringan yang mudah bentuk, tak mudah renyuk dan superrrr best πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» . Keempat-empat bucu ZARA dipotong bulat dan dijahit dengan benang yang sedikit kontra dan menyerlah. Harga RM26. . Untuk pembelian boleh klik link di bio atau WhatsApps ke 0104064800. #BenangHijau #ZaraBenangHijau #BawalRuffle #BawalChiffon #BawalBucuBulat #TudungBawal #TudungCantik #bychezack #CheZackBenangHijau #CheZackJualTudung #dropshipbenanghijauseremban #dropshipbenanghijausenawang
Warna-warna terbaru ZARA plain!! . ZARA adalah koleksi bawal ruffle dari material chiffon ringan yang mudah bentuk, tak mudah renyuk dan superrrr best πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» . Keempat-empat bucu ZARA dipotong bulat dan dijahit dengan benang yang sedikit kontra dan menyerlah. Harga RM26. . Untuk pembelian boleh klik link di bio atau WhatsApps ke 0104064800. #BenangHijau #ZaraBenangHijau #BawalRuffle #BawalChiffon #BawalBucuBulat #TudungBawal #TudungCantik #bychezack #CheZackBenangHijau #CheZackJualTudung #dropshipbenanghijauseremban #dropshipbenanghijausenawang
Warna-warna terbaru ZARA plain!! . ZARA adalah koleksi bawal ruffle dari material chiffon ringan yang mudah bentuk, tak mudah renyuk dan superrrr best πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» . Keempat-empat bucu ZARA dipotong bulat dan dijahit dengan benang yang sedikit kontra dan menyerlah. Harga RM26. . Untuk pembelian boleh klik link di bio atau WhatsApps ke 0104064800. #BenangHijau #ZaraBenangHijau #BawalRuffle #BawalChiffon #BawalBucuBulat #TudungBawal #TudungCantik #bychezack #CheZackBenangHijau #CheZackJualTudung #dropshipbenanghijauseremban #dropshipbenanghijausenawang
🌸 MAIRA RUFFLE . 🌸 Material Cotton Voile 🌸 Bidang 45 🌸 Harga Plain : RM 26 Diamond / Luxe : RM 36 🌸 Postage utk 1-5 helai RM 9 . . Whatsapp 0199212154 0199212154 0199212154 . . . . #bawalruffle #bawalbucubulat #bawalcottonvoile #bawalbidang55 #cottonvoile #bawalmurah #bawalprinted #benanghijau #agentbenanghijau #bawalekslusif #teambawal #bawallover #bawallovers #bawalcotton #bridetobe #isteribukanuntukdisewa #shawlsatin #shawllabuh #squarescarf #bawalbidang45 #dramasangat #gegarvaganza2018 #selafazcinta #tudungmurah #ootd #lelakikirimantuhan #isteridalamsangkar
Assalamualaikum😊. . Warna-warna terbaru ZARA plain!! . ZARA adalah koleksi bawal ruffle dari material chiffon ringan yang mudah bentuk, tak mudah renyuk dan superrrr best πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» . Keempat-empat bucu ZARA dipotong bulat dan dijahit dengan benang yang sedikit kontra dan menyerlah. Harga RM26. . . . #BenangHijau #ZaraBenangHijau #BawalRuffle #BawalChiffon #BawalBucuBulat #TudungBawal #TudungCantik
Warna-warna terbaru ZARA plain!! . ZARA adalah koleksi bawal ruffle dari material chiffon ringan yang mudah bentuk, tak mudah renyuk dan superrrr best πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» . Keempat-empat bucu ZARA dipotong bulat dan dijahit dengan benang yang sedikit kontra dan menyerlah. Harga RM26. . Dapatkan ZARA melalui Whatsapp ke 0195699870 . . #BenangHijau #ZaraBenangHijau #BawalRuffle #BawalChiffon #BawalBucuBulat #TudungBawal #TudungCantik #byamalinarabi #byamalinarabilovers #dropshipbenanghijau #dropshipbenanghijaubaling #dropshipbenanghijaukedah #bawalplain #bawalbidang45
Warna-warna terbaru ZARA plain!! . ZARA adalah koleksi bawal ruffle dari material chiffon ringan yang mudah bentuk, tak mudah renyuk dan superrrr best πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» . Keempat-empat bucu ZARA dipotong bulat dan dijahit dengan benang yang sedikit kontra dan menyerlah. Harga RM26. . Dapatkan ZARA melalui Whatsapp ke 0195699870 . . #BenangHijau #ZaraBenangHijau #BawalRuffle #BawalChiffon #BawalBucuBulat #TudungBawal #TudungCantik #byamalinarabi #byamalinarabilovers #dropshipbenanghijau #dropshipbenanghijaubaling #dropshipbenanghijaukedah #bawalplain #bawalbidang45
Warna-warna terbaru ZARA plain!! . ZARA adalah koleksi bawal ruffle dari material chiffon ringan yang mudah bentuk, tak mudah renyuk dan superrrr best πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» . Keempat-empat bucu ZARA dipotong bulat dan dijahit dengan benang yang sedikit kontra dan menyerlah. Harga RM26. . Dapatkan ZARA melalui Whatsapp ke 0195699870 . . #BenangHijau #ZaraBenangHijau #BawalRuffle #BawalChiffon #BawalBucuBulat #TudungBawal #TudungCantik #byamalinarabi #byamalinarabilovers #dropshipbenanghijau #dropshipbenanghijaubaling #dropshipbenanghijaukedah #bawalplain #bawalbidang45
Warna-warna terbaru ZARA plain!! . ZARA adalah koleksi bawal ruffle dari material chiffon ringan yang mudah bentuk, tak mudah renyuk dan superrrr best πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» . Keempat-empat bucu ZARA dipotong bulat dan dijahit dengan benang yang sedikit kontra dan menyerlah. Harga RM26. . Dapatkan ZARA di @benanghijaubangi , www.benanghijau.com , Whatsapp ke 0167718940 atau melalui ejen ejen dropship Benang Hijau. . #BenangHijau #ZaraBenangHijau #BawalRuffle #BawalChiffon #BawalBucuBulat #TudungBawal #TudungCantik
Warna-warna terbaru ZARA plain!! . ZARA adalah koleksi bawal ruffle dari material chiffon ringan yang mudah bentuk, tak mudah renyuk dan superrrr best πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» . Keempat-empat bucu ZARA dipotong bulat dan dijahit dengan benang yang sedikit kontra dan menyerlah. Harga RM26. . Dapatkan ZARA di @benanghijaubangi , www.benanghijau.com , Whatsapp ke 0167718940 atau melalui ejen ejen dropship Benang Hijau. . #BenangHijau #ZaraBenangHijau #BawalRuffle #BawalChiffon #BawalBucuBulat #TudungBawal #TudungCantik
Warna-warna terbaru ZARA plain!! . ZARA adalah koleksi bawal ruffle dari material chiffon ringan yang mudah bentuk, tak mudah renyuk dan superrrr best πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» . Keempat-empat bucu ZARA dipotong bulat dan dijahit dengan benang yang sedikit kontra dan menyerlah. Harga RM26. . Dapatkan ZARA di @benanghijaubangi , www.benanghijau.com , Whatsapp ke 0167718940 atau melalui ejen ejen dropship Benang Hijau. . #BenangHijau #ZaraBenangHijau #BawalRuffle #BawalChiffon #BawalBucuBulat #TudungBawal #TudungCantik
BIRUπŸ’§ BIRU πŸ’¦ BIRU 😍 . Selamat pagi Kesayangan Kak Masya 😘 Meh nak share warna biru pulakk .. mana yang susah nak beza tone warna biru ni kak masya dah payungkan πŸ’™ In sha Allah kain flowwyyy. . . Bidang 50 - RM35 Bidang 55 - RM40 3pcs RM100 Exclude Postage . . . . . #bawal #tudungbawal #bawallabuh #bawalplain #bawalruffle #bawalendcurve #bawallover #bawalcantikmurah #bawalbidang55 #bawalmasyarabia #bawalms #bawalbidang50 #bawalbucubulat #malaysian #lfl #hotselling #ipta #aurainsta #aurainstabatch9 #like4like #l4l #igmashup #terapiinstagram #ajimaura #cspscs #bawalbucubulat
#Repost @adeebatruehijab β€’ β€’ β€’ BAWAL ADEEBA Warna : Brown Saiz : 50''x50'' Material : Chiffon Gorgette Harga : RM35/piece (Promo RM30 only ) . ❀️ Jahitan baby seam yg sangat kemas ❀️ Senang dibentuk ❀️ Material x jarang (no inner needed) πŸ’“ Material berat, jatuh dan flowy . Walk in to our boutique @fadyaboutique , Majma Mall, Kuching Sarawak. #fadyaboutique #majmamall # Kuching #bawallabuh #bawalbucubulat #bawaladeeba #adeebatruehijab #muslimahboutique #YESfadya #jomshopping
BAWAL MADINA SAKURA: BAWAL CHIFFON BUCU BULAT . βœ”MATERIAL: Chiffon Sakura ( Chifon mudah bentuk sangat-sangat ) . - Material flowy - Tidak perlu starch - Material flowy & mudah bentuk - Material jenis tidak melekap - Tidak jarang - 4 bucu curve (memboleh kan anda gayakan pelbagai gaya) Boleh juga buat gaya . βœ”OPACITY: 4/5 . Cukup labuh untuk membantu anda menutup aurat dengan sempurna depan & belakang . βœ”SAIZ . 🌷L: Bidang 50 (1.3m x 1.3mΒ ) πŸ’°RM 45 . 🌷XL: Bidang 55 (1.4m x 1.4mΒ ) πŸ’°RM 49 . πŸ“²DM/Whatsapp: 0173160356 ❌ NO CALLS okay πŸ˜‰ . #tudungbawal #bawalbucubulat #bawalcurveend #bawallabuh #tudunglabuh #bawalbidang50 #bawalbidang60 #bawalchiffonsakura #tudungchiffonsakura #bawalchiffonbucubulat #bawalchiffoncurveend #bawalchiffonlabuh #bawalchiffonbidang50 #bawalchiffonbidang60 #bawalchiffonsenangbentuk #bawalheejab_byEM
Coral Blush & Radiant Orchid antara warna Maira Square yang dah restock πŸŽ‰ . 🌸 MAIRA SQUARE 🌸 Material Cotton Voile 🌸 Bidang 45 🌸 Harga Plain : RM 26 Diamond / Luxe : RM 36 🌸 Postage utk 1-5 helai RM 9 . . Whatsapp 0199212154 0199212154 0199212154 . . #bawalruffle #bawalbucubulat #bawalchiffon #bawalbidang55 #cottonvoile #bawalmurah #bawalprinted #benanghijau #agentbenanghijau #bawalekslusif #teambawal #bawallover #bawallovers #bawalcotton #bridetobe #isteribukanuntukdisewa #shawlsatin #shawllabuh #squarescarf #bawalbidang45 #dramasangat #gegarvaganza2018 #vilaghazara #tudungmurah #ootd #lelakikirimantuhan #isteridalamsangkar
BAWAL CORN SKIN BIDANG 45 . Material chiffon viscose Lembut . . Sehelai RM10 Postage RM8sm/RM12ss . Random 10 helai SM RM100 || SS RM110 20 helai SM RM165 || SS RM170 . Pilih Warna 10 helai SM RM110 || SS RM115 20 helai SM RM190 || SS RM195 . Harga termasuk pos . Whatsapp 0192600035 . #bawalchiffonvoileborong #bawalchiffonborongmurah #bawalchiffonmurah #bawalheavychiffon #bawalchiffon #tudungbawal #belofa #tudungchiffon #bawalchiffonpastel #bawallovers #bawalchiffonborong #borongmurah #borongbawalchiffon #bawalchiffonbidang45 #bawalcornskin #tudungbidang45 #bawalheavychiffon #bawalchiffonborongmurah #borongtudung #pemborongtudungmurah #bawalchiffonplain #bawalchiffonvoile #bawalbucubulat #bawallofa
BAWAL CORN SKIN BIDANG 45 . Material chiffon viscose Lembut . . Sehelai RM10 Postage RM8sm/RM12ss . Random 10 helai SM RM100 || SS RM110 20 helai SM RM165 || SS RM170 . Pilih Warna 10 helai SM RM110 || SS RM115 20 helai SM RM190 || SS RM195 . Harga termasuk pos . Whatsapp 0192600035 . #bawalchiffonvoileborong #bawalchiffonborongmurah #bawalchiffonmurah #bawalheavychiffon #bawalchiffon #tudungbawal #belofa #tudungchiffon #bawalchiffonpastel #bawallovers #bawalchiffonborong #borongmurah #borongbawalchiffon #bawalchiffonbidang45 #bawalcornskin #tudungbidang45 #bawalheavychiffon #bawalchiffonborongmurah #borongtudung #pemborongtudungmurah #bawalchiffonplain #bawalchiffonvoile #bawalbucubulat #bawalkulitjagung
BAWAL CORN SKIN BIDANG 45 . Material chiffon viscose Lembut . . Sehelai RM10 Postage RM8sm/RM12ss . Random 10 helai SM RM100 || SS RM110 20 helai SM RM165 || SS RM170 . Pilih Warna 10 helai SM RM110 || SS RM115 20 helai SM RM190 || SS RM195 . Harga termasuk pos . Whatsapp 0192600035 . #bawalchiffonvoileborong #bawalchiffonborongmurah #bawalchiffonmurah #bawalheavychiffon #bawalchiffon #tudungbawal #belofa #tudungchiffon #bawalchiffonpastel #bawallovers #bawalchiffonborong #borongmurah #borongbawalchiffon #bawalchiffonbidang45 #bawalcornskin #tudungbidang45 #bawalheavychiffon #bawalchiffonborongmurah #borongtudung #pemborongtudungmurah #bawalchiffonplain #bawalchiffonvoile #bawalbucubulat #bawallofa
BAWAL CORN SKIN BIDANG 45 . Material chiffon viscose Lembut . . Sehelai RM10 Postage RM8sm/RM12ss . Random 10 helai SM RM100 || SS RM110 20 helai SM RM165 || SS RM170 . Pilih Warna 10 helai SM RM110 || SS RM115 20 helai SM RM190 || SS RM195 . Harga termasuk pos . Whatsapp 0192600035 . #bawalchiffonvoileborong #bawalchiffonborongmurah #bawalchiffonmurah #bawalheavychiffon #bawalchiffon #tudungbawal #belofa #tudungchiffon #bawalchiffonpastel #bawallovers #bawalchiffonborong #borongmurah #borongbawalchiffon #bawalchiffonbidang45 #bawalcornskin #tudungbidang45 #bawalheavychiffon #bawalchiffonborongmurah #borongtudung #pemborongtudungmurah #bawalchiffonplain #bawalchiffonvoile #bawalbucubulat #bawallofa
BAWAL CORN SKIN BIDANG 45 . Material chiffon viscose Lembut . . Sehelai RM10 Postage RM8sm/RM12ss . Random 10 helai SM RM100 || SS RM110 20 helai SM RM165 || SS RM170 . Pilih Warna 10 helai SM RM110 || SS RM115 20 helai SM RM190 || SS RM195 . Harga termasuk pos . Whatsapp 0192600035 . #bawalchiffonvoileborong #bawalchiffonborongmurah #bawalchiffonmurah #bawalheavychiffon #bawalchiffon #tudungbawal #belofa #tudungchiffon #bawalchiffonpastel #bawallovers #bawalchiffonborong #borongmurah #borongbawalchiffon #bawalchiffonbidang45 #bawalcornskin #tudungbidang45 #bawalheavychiffon #bawalchiffonborongmurah #borongtudung #pemborongtudungmurah #bawalchiffonplain #bawalchiffonvoile #bawalbucubulat #bawallofa
BAWAL CORN SKIN BIDANG 45 . Material chiffon viscose Lembut . . Sehelai RM10 Postage RM8sm/RM12ss . Random 10 helai SM RM100 || SS RM110 20 helai SM RM165 || SS RM170 . Pilih Warna 10 helai SM RM110 || SS RM115 20 helai SM RM190 || SS RM195 . Harga termasuk pos . Whatsapp 0192600035 . #bawalchiffonvoileborong #bawalchiffonborongmurah #bawalchiffonmurah #bawalheavychiffon #bawalchiffon #tudungbawal #belofa #tudungchiffon #bawalchiffonpastel #bawallovers #bawalchiffonborong #borongmurah #borongbawalchiffon #bawalchiffonbidang45 #bawalcornskin #tudungbidang45 #bawalheavychiffon #bawalchiffonborongmurah #borongtudung #pemborongtudungmurah #bawalchiffonplain #bawalchiffonvoile #bawalbucubulat #bawallofa
GREY..😍 GREY .. GREY . Peminat grey boleh la pilih dari warna-warna ni.. Ada yang lembut hingga gelapp ..Ni antara warna faverettt kak Masya tau... . . Bidang 50 - RM35 Bidang 55 - RM40 3pcs RM100 Exclude Postage . . . . . #bawal #tudungbawal #bawallabuh #bawalplain #bawalruffle #bawalendcurve #bawallover #bawalcantikmurah #bawalbidang55 #bawalmasyarabia #bawalms #bawalbidang50 #bawalbucubulat #malaysian #lfl #hotselling #ipta #aurainsta #aurainstabatch9 #like4like #l4l #igmashup #terapiinstagram #ajimaura #cspscs
Dapatkan promosi kombo ZARA printed BELI 3 RM90 sahaja bermula hari ini sehingga Isnin 17 Disember. . 🌸 Zara Leana ❀️ Harga Promosi : Sehelai : RM36 3 Helai : RM90 ❀️ Bawal bidang 45 ❀️ Empat bucu bulat / ruffle ❀️ Material chiffon yang ringan sejuk, mudah dibentuk dan tak mudah renyuk . Whatsapp 019-9212154 019-9212154 019-9212154 . . #bawalruffle #bawalbucubulat #bawalchiffon #bawalbidang45 #chiffon #bawalmurah #bawalprinted #benanghijau #agentbenanghijau #bawalekslusif #teambawal #bawallover #bawallovers #seriburindu #bridetobe #chiffonprinted #shawlsatin #lelakikirimantuhan #isteribukanuntukdisewa #tudungmurah #ootd #isteridalamsangkar #pujaanhatikanda
🌻 Semua tudung ada SALE πŸ™Œ . βœ… Bawal plain bidang 45 bucu petak/ruffle RM70 untuk 10 helai. Semua bidang besar RM120 untuk 10 helai. Free postage semenanjung βœ… Bawal Batu Tabur bidang 45 bucu petak/ruffle RM100 untuk 10 helai. Semua bidang besar RM150 untuk 10 helai. Free postage semenanjunghp βœ… Bawal Bee bidang 45 bucu petak/ruffle RM110 untuk 10 helai. Semua bidang besar RM160 untuk 10 helai. Free postage semenanjung βœ… Bawal manik full belakang bidang 45 RM150 untuk 10 helai. Free postage semenanjung βœ…Bawal instant plain(jahit tgh) bidang 45 RM90 untuk 10 helai. Free postage semenanjung. Semua bidang besar RM140 untuk 10 helai. Free postage semenanjung. βœ… Bawal reben 45 RM100 untuk 10 helai. Semua bidang besar RM150 untuk 10 helai. Free postage semenanjung . #borongbawalruffle #borongbawalruffles #borongbawalrufflemurah #bawalruffleborong #tudungbawalmurah #tudungbawal #borongtudungmurah #borongmurah #borongbawal #borongtudung #tudungruffles #tudungborongmurah #tudungwholesale #bawalcurve #bawalruffle #bawalchiffon #bawalbucubulat #bawalcrepemurah #borongbawalrufflemurah #bawalruffleborong #tudungbawalmurah #borongtudung #tudungruffles #tudungruffle #tudungwholesale #bawalcurve #bawalruffle #bawalchiffon #bawalbucubulat #bawalmurah #bawalchiffon #bawalreben #bawalrebenmurah
Cepat..cepat...selagi stok masih ada... . Bidang 50' banyak dah sold out..jom kasi licin!! INDIAN RED BIDANG 50' SOLD OUT . #solehah_scarf #bawalchenta #bawalawetmuda #bawalbucubulat #bawalcurvelabuh #bawalspeckyfriendly #bawalsenangbentuk #heavychiffon #bestmaterial #bawalbidang50 #bawalbidang60 #borong #retail #bestprice
Cepat..cepat...selagi stok masih ada... . Bidang 50' banyak dah sold out..jom kasi licin!! SWEET CORN CREAM BIDANG 50' SOLD OUT . #solehah_scarf #bawalchenta #bawalawetmuda #bawalbucubulat #bawalcurvelabuh #bawalspeckyfriendly #bawalsenangbentuk #heavychiffon #bestmaterial #bawalbidang50 #bawalbidang60 #borong #retail #bestprice
Cepat..cepat...selagi stok masih ada... . Bidang 50' banyak dah sold out..jom kasi licin!! SMOKE GREY BIDANG 50' SOLD OUT . #solehah_scarf #bawalchenta #bawalawetmuda #bawalbucubulat #bawalcurvelabuh #bawalspeckyfriendly #bawalsenangbentuk #heavychiffon #bestmaterial #bawalbidang50 #bawalbidang60 #borong #retail #bestprice
PILIHAN WARNA PURPLE . πŸ’œπŸ’œ selamat tengah hari Kesayangan Kak Masya .. orang suka warna purple ni dianggap romantik, baik hati dan sukakan flora.. betul ke ..πŸ€”πŸ˜ƒ . . Bidang 50 - RM35 Bidang 55 - RM40 3pcs RM100 Exclude Postage . . . . . #bawal #tudungbawal #bawallabuh #bawalplain #bawalruffle #bawalendcurve #bawallover #bawalcantikmurah #bawalbidang55 #bawalmasyarabia #bawalms #bawalbidang50 #bawalbucubulat #malaysian #lfl #hotselling #ipta #aurainsta #aurainstabatch9 #like4like #l4l #igmashup #terapiinstagram #ajimaura #cspscs
#BAWALSEMIINSTANT Kalau Yang jenis malas nak bersiap lepas tu nak nampak cantik, cun melecun sentiasa, apa lagi, "Bawal Semi Instant" lah jawabnya sis rasa yang paling senang sebab tak payah nak gosok dah.. Sesuai sangat untuk dibawa travel taw❀ . . Kelebihan? . 🎈 Tak perlu iron 🎈 Terus pakai . 🎈 Bawal sekali inner . 🎈 Sejuk, Selesa, Mudah pakai . 🎈 Sesuai dibawa travel . . . HARGA? MUR MUR JEE RM18/sehelai β™‘ . #bawalsemanislady #bawalcottonturki #bawalbucubulat #hidayahscarves #bawalmurah #pencintabawal #bawalmudahbentuk #bawalmudahiron #bawalraya #bawalcantik #bawalborong #bawalonline #sayapakai #sayajual #materialsangatbagus #sayasukabawal
next page →