#Bentong

96,004 posts

Loading...
LIKE, TAG RAKAN & WIN SODO HEADPHONE ‼️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ SP+ GAMEPAD!! Gamepad paling lengkap untuk peminat PUBG!! ⠀⠀ ✅Ada cooling fan ✅Ada triggers & joystick ✅Ada 2000 mah powerbank ✅Sesuai untuk semua jenis phone ⠀⠀ ----------------------- HARGA: RM89 INC POSTAGE SM & SS ----------------------- ⠀⠀ Nak oder Dm/WA 014-9947406 ⠀⠀
Done! Dah siap print bunting gerai buah-buahan tempahan... Terima kasih support #Printvaganza #bentong
Done! Dah siap pre-inked stamp petak ngan bulat... Terima kasih support #Printvaganza #bentong
Done! Dah siap print baju 100% cotton lengan panjang. Terima kasih support #Printvaganza #bentong
Done! Dah siap print kad kahwin 100pcs. Terima kasih support #Printvaganza #bentong
TESTIMONI ⚡️🖤🌿 . Arsya Serums Serums ini memang tdk pernah mengecewakan pada siapa-siapa sj yg pernah mencuba serums ni. Mmg sangat² recommended bg yg ada prob di wajah dgn penggunaan yg consistant. . 🌈 menghapuskan jerawat 🌹 memudar bintik² hitam 🌷 mecerah & melembabkan kulit 💐 face akan lembut sentiasa 🌸 takda lg kulit kusam ✔️ mengecilkan liang² pori 💝 serum ni dapat menegangkan kulit muke . Untuk pertanyaan/oder/info www.wasap.my/60149922019 . #PermatangPauh #Bentong #PulauSebang #KualaPilah #BukitTinggi #ohsem #muaKualaTerengganu #muaNibongTebal #muasentul #muaPerai #muaTanjungMalim #mukaputih #muaShahAlam #mukacantik #muaSekinchan #kulitgebu #muaLabis #muaTanjungKarang #muaTebrau #muakualalumpur #kulitjerawat #kulitcerah #muaKualaPilah #muakangar #mukabersih #muasungaibuloh #kulitcantik #nakbebel #muaKeningau
PUCHONG ========= HOTEL 99 12A, 16, 18, Jalan Puteri 1/5, Bandar Puteri Puchong. 19, 20 & 21hb Mac 2019 SELASA, RABU & KHAMIS Sila MESEJ SAHAJA Melalui: WhatsApp: 01128815615 WeChat: rydzyoung . (MESEJ SHJ, JANGAN CALL) #urutbatinlelaki #urutmelayu #urutbadan #urutzakar #kualalumpur #putrajaya #shahalam #butterworth #georgetownpenang #kangar #ipoh #lumutperak #alorsetar #sungaipetani #kuantan #temerloh #bandarsripermaisuri #kotabharu #kualaterengganu #bukitmertajam #bentong #jb #jblarkin #permatangpauh #puchong #bandarputeripuchong #puchongbandarputeri #puchongprima #puchongperdana #puchongpermai
Tak lain tak bukan, ai nak kenalkan ni lah MOVIS. Post yang sebelum ni MOVIS bentuk lain? Yup. Yang ni dah improvised,lebih menarik gitcheww. . MOVIS ni sangat lah femes bebenau and ramai kekakak lefff sangat dengan secebis Movis ni. Sangat kaya dengan vitamin E, buatkan kulit smooth and radiant💗 . Wheat germ oil moisturises kan skin dan fair trade organic cocoa butter pula melembutkan. Macam 👶 la kulit lepas ni. . Izy nak ingatkan kat sini, i'm just a Lush seller, Izy bukanlah doktor ke, pakar kulit ke, aesthetician ke, semua bukan. Tak semestinya apa yang Izy pakai sesuai untuk kulit Izy, akan sesuai untuk kulit you. . Disebabkan itulah, kami menjual tester, supaya you gais boleh tau apa yang terbaik untuk kulit u gais, cuba dulu. Dan sudah tentulah Izy gembira if dengan Lush membawa kebaikan pada you gaiss😍. Maaf celoteh panjang, ada ke orang baca hahah. Ok mari teruskan untuk price pula. . MOVIS 20g - RM 40 50g - RM 55 100g - RM 70
SERUM ARSYA seratus peratus bahan organic (serum botox) . Apa itu Serum: 🥀 menganjalkan kulit ✨ memudarkan parut jerawat dan jeragat 💙 memudarkan jeragat 💛 mengecilkan pori ⭐ kulit menjadi halus dan berseri 🦜 melambatkan proses kedutan 💫 boleh menjd base make-up supaya make-up tahan lebih lama . Price: RM 8 (Not include postage) . Ambil Tiga Bottle RM30 Include Post (SS + RM5) + Percuma (Face Soap) . Janganlah menilai pd harga, jk QUALITY dan KANDUNGAN bahannya setanding produk mahal, marilah cuba.. kenapa tidak ??????? . Utk pertanyaan sila wasap ke 60149922019 / whatsapp link di bio . #codkemaman #KualaSungaiBaru #Bentong #Miri #TanjungTokong #kulitkusam #muaMiri #muaSekinchan #kulitberjerawat #muaKualaLipis #kulitkering #kulitsensitif #hotfm #muaKerteh #mukaputih #muaTelukIntan #malaysiaviners #muaKlebang #muaSriAman #muaTapah #muaKualaKubuBaharu #muaJerteh #muaMarang #muaseremban #muakualalumpur #muaLahadDatu #muaselangor #muaseberangjaya
Lemang To'ki 🇲🇾เป็นอีกหนึ่งเมนูที่ได้รับความนิยมอย่างมากในประเทศมาเลเซีย ด้วยตัวข้าวหลามที่ผ่านการย่างในกระบอกไม้ไผ่ ทานคู่กับไก่เรนดัง (Rendang ayam) สูตรพิเศษ กลมกล่อม อร่อยบอกไม่ถูก #rendang #rendangayam #lemang #lemangtoki #malaysianfood #bentong #malaysia
. 📷💯GAMBAR SEBENAR . 🆕🆙🆕 . ‼️NEW STOCKS‼️ . 👟Vans US Open Old Skool (premium 1:1) 💰HARGA BARU: RM180 SAHAJA 📖Deposit : RM130 📝Saiz : 35, 36, 36.5, 37, 38, 38.5, 39, 40, 40.5, 41, 42, 42.5, 43, 44 EURO . “INGAT KASUT... INGAT SK...” . . . . . #saudhagarkasot #murah #bazaaronline #onlineseller #malaysiaonlineshop #onlineshopmalaysia #kedaionline #kedaionline #murahmurah #onlineshopmurah #promosi . #kasut #onlinemurah #kasutcantik #sayapakaisayajual #kakishopping #kasutsukan #kasutbundle #kasutperempuan #sneakersmalaysia #kasutmurahmalaysia #jualsneakers . #kualalipis #raub #jerantut #bentong #cameronhighland #gentinghighland #temerloh #kuantan
. 📷💯GAMBAR SEBENAR . 🆕🆙🆕 . ‼️NEW STOCKS‼️ . 👟Vans US Open Old Skool (premium 1:1) 💰HARGA BARU: RM180 SAHAJA 📖Deposit : RM130 📝Saiz : 35, 36, 36.5, 37, 38, 38.5, 39, 40, 40.5, 41, 42, 42.5, 43, 44 EURO . “INGAT KASUT... INGAT SK...” . . . . . #saudhagarkasot #murah #bazaaronline #onlineseller #malaysiaonlineshop #onlineshopmalaysia #kedaionline #kedaionline #murahmurah #onlineshopmurah #promosi . #kasut #onlinemurah #kasutcantik #sayapakaisayajual #kakishopping #kasutsukan #kasutbundle #kasutperempuan #sneakersmalaysia #kasutmurahmalaysia #jualsneakers . #kualalipis #raub #jerantut #bentong #cameronhighland #gentinghighland #temerloh #kuantan
SMARTWATCH IRAS IRAS APPLE WATCH 🤩 . Kelebihan smartwatch ini : • Design ala ala Apple watch 🤪 • Ada slot for sim card & memory card • Bluetooth call pun boleh • Notifications push (Whatsapp/Ig/fb) • Battery tahan lebih 3 hari . HARGA ASAL ▶️ RM80.00 HARGA PROMOSI ▶️ RM65.00 . Siapa lagi nak grab promo ni? Click link di bio sekarang. Whatsapp team sales kita. ❗️
TESTIMONI 💝🌸💞 . Serum Arsya Serums ini memang tidak pernah kecewakan pada sesiapa sj yg pernah cuba serum ini. Mmg betol² disyorkan bg yg ada prob di wajah dengan cara pemakaian yang consistant. . 💙 menghilangkan jerawat 💚 memudar blackhead 💝 mencerahkan & melembab kulit ⚡️ kulit akan jadi sentiasa lembut 💐 no more kulit kusam 🌹 serum ni dapat mengecilkan liang² pori ☘️ serum ni dapat menegangkan kulit muka!! . Nak order cepat² piyem sis www.wasap.my/60149922019 . #SriAman #Bentong #Jerteh #Sibu #NibongTebal #muaRaub #muaNibongTebal #mukaberminyak #muaSungaiPetani #nakfakta #muaShahAlam #kulitkusam #kulitbersih #hotfm #muaPaka #muaseberangjaya #muaKualaPerlis #muaklang #kulitnormal #muakl #kulitwajah #muaseremban #muaPokokSena #muaKualaKrai #muaTampin #muaRawang #muaPasirGudang #muaKualaSelangor
Omg! Found a place in Paradigm Mall that sells the world’s best Bentong soya sauce! Trust me, once you go Bentong soya sauce, you don’t wanna touch other soya sauces out there. #soyasauce #bentong
Jangan lupa, jom detox dgn OMC! ♥️♥️ . Before makan makanan berat, consume OMC siap2. Baru senang OMC bekerja dlm perut singkirkan kotoran dalam usus yg kita x tau rupa dia mcm mana dah. 😭😭 . Sedap, mudah & berkesan! ✅✅✅ . . . Jom dapatkan produk Loveliee !! 📮️ POS SETIAP HARI 🚗 COD : seluruh kawasan RAUB 🌸️ GUIDE N CONSULTATION ✔️ FAST RESPONS ⭐️ TOP AGENT LOVELIEE 🎁️ FREE NOTEBOOK LOVELIEE BY ASYALLIEE (limited edition) . . 📲 WHATSAPP jiera 0103308131 (klik link dkt bio) . #TeamKasiPecah #lovelieesgklau #lovelieeklau #asyalliee #lovelieesgruan #hellopeachpleaseraub #lovelieepahang #raub #ohmychocolatepahang #heybepurepahang #lovelieeraub #lovelieepahang #serumletops #loveeliee #bts #babypian #luvbabesagent #army #luvlieespahang #bentong #ulugali #hppraub #omcpahang #pimplecream #fouandation #beauty #health #lovelieebentong #beautyraub
Assalamualaikum, PANASSS PANASSSSS 3 hari ini. Siapa yang ada migraine memang sengsara. Panas berbahang udara kita. Yang tak de migraine pun sakit kepala di buatnya. Waktu macam ni bagi admin SEVENSEAS AROMATHERAPHY OIL sangat berguna. Untuk melegakan selain di roll on ke tempat yang sakit, boleh juga letak kat kain basah hidu aroma nya. #SEVENSEAS_AROMATHERAPY_OIL Minyak angin aromaterapi ekslusif ini diasaskan dari herba seperti Mentha Piperita merupakan sebatian organik minyak pudina jepun yang memiliki sifat antiseptik dan menthol yang tinggi Campuran Camphor yang telus dengan bau yang kuat, aromatic untuk merangsang saraf. Ia melegakan kegatalan pada kulit dan selamat juga bagi yang mengalami kulit sensitif Wintergreen sejenis ester organic digunakan untuk Aromaterapi bagi merawat masalah lain seperti tekanan stress, loya-loya dan mabuk, migraine, perut kembung, senggugut, legakan gigitan serangga atau nyamuk dan banyak lagi. Untuk info lanjut... 📱Cari kami di ⤵ OUTLET STOKIS JAMU RATU MALAYA PAHANG JALAN TUN ISMAIL 1 KUANTAN ATAU SCROLL DI RUANGAN KOMEN UNTUK BERHUBUNG TERUS DENGAN PENGEDAR SAH KAMI! ⚠ Tidak di jual di kedai jamu, lazada, shoppee, mall atau farmasi. 💥 Layak untuk keahlian percuma dengan pembelian rm80 ke atas dalam satu resit. #Team_Jutawan_Bonda_Pahang #jamuratumalaya #jrm #jrmpahang #PAHANG #PAHANG_DARUL_MAKMUR #kuantan #pekanpahang #pekan #rompin #muadzamshah #muadzam #temerloh #jerantut #bera #chini #maran #kualalipis #raub #bentong #karak #cameronhighland #fraserhill #jandabaik #anakPahang #jengka #jengkaPahang #keratong
I been movin' calm, don't start no trouble with me .. . . . . . . . pC🌺=@prakash_prasad . . . . . . . . . . . . . #malaysianhair #malaysa #pahang #bentong #colmar #chateaumarmont #kualalumpur #bukittinggi #travel #explore 🌺🌺🌺🌺🌺🌺
Done cod malam tadi ke #Bentong 😊 ✔Treadmill 146-D ✔Indoor Bike Merah ✔Orbitrac Twister Oren ✔1.8m Stret Bar ✔5kg Plate × 2 ✔2.5kg Plate × 2 ✔Power Tower ✔Kettle Bell 10KG ✔Kettle Bell 8KG ✔Kettle Bell 6KG ✔5KG Midicel Ball ✔Gym Ball (small)
Thrift / Bundle / Used shoes to sell, Condition "cun". Tiptop. . 💯 Original. "Legit" . Nike SB Lunar Stefan Janoski. RM60 ( included postage). Size 6 UK / 40 EURO / 25 CM #thriftkcksize_6 . ➡️➡️➡️ Slide for details. . ⬇️⬇️⬇️ Order/details. Whatsaap link @ bio. +6 014 818 7027 -------------------------------------------------------------- @thriftkicks.my : Vans & Converse. @thriftkicks.co : Sport & Sneakers. @thriftkicks.lea : Boots & Leather. . Our shop : 📍 No.29,Dataran Bukit Idaman, Raub Pahang. . 📍 No.60,Tingkat Bawah, Jalan Ah Peng ,Bentong Pahang.
I love the nature sunrise of Kechara Forest Retreat. #kechara #bentong #malaysia #green #mothernature #relax #happiness #soothing
LED WIRELESS MICROPHONE. Hifi speaker & tak pecah!! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ FUNGSI: ✅Boleh record suara di mic bila kita tengah karoke ✅Ada radio & hifi speaker. Tak perlu beli speaker lain sebab mic ni boleh jadi speaker. Satu rumah boleh dengar!! ✅3 months Warranty, kami bagi warranty yang lama sebab kami yakin dengan kualiti mic kami. ✅Support USB, pendrive, sd card ✅Ada button play & pause ✅Ada selfie button, letak phone jauh-jauh then tekan button mic ni untuk snap gambar korang. ✅LED light, ada lampu disco yang cantik tapi boleh off kalau tak suka. ✅Bluetooth IOS & ANDROID, semua phone boleh guna. ✅Colors: gold, black, white & red ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ---------------------- HARGA: RM85 Inc postage sm/ ss ---------------------- ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Oder👉🏻 DM/ WHATSAPP 014-9947406 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Assalamualaikum, PERKONGSIAN PENGGUNA Puan Yang, berumur lewat 40 an. Dah pernah mengandung 10 kali. Ada yang gugur dan dah pernah bersalin 6 kali. Anak 6 orang dah besar besar. Mengamalkan ROYAL V dan tanpa ragu mengatakan ia adalah ibu segala jamu. Adat wanita bila dah bersalin banyak kali. Muka kelihatan pucat, perut menggelambir. Tetapi itu tidak berlaku kepada beliau. Dengan ROYAL V muka berseri, perut kempis tak menggeleber. Even doktor pun kata perut beliau tak macam orang yang dah bersalin 6 kali. ROYAL V sentiasa di upgrade formulanya untuk memberi kesan yang optimum kepada pengguna. Terkini di beri sentuhan KUNYIT HITAM untuk mencegah penyakit ketumbuhan di kalangan wanita. Untuk info lanjut... 📱Cari kami di ⤵ OUTLET STOKIS JAMU RATU MALAYA PAHANG JALAN TUN ISMAIL 1 KUANTAN ATAU SCROLL DI RUANGAN KOMEN UNTUK BERHUBUNG TERUS DENGAN PENGEDAR SAH KAMI! ⚠ Tidak di jual di kedai jamu, lazada, shoppee, mall atau farmasi. 💥 Layak untuk keahlian percuma dengan pembelian rm80 ke atas dalam satu resit. #Team_Jutawan_Bonda_Pahang #jamuratumalaya #jrm #jrmpahang #PAHANG #PAHANG_DARUL_MAKMUR #kuantan #pekanpahang #pekan #rompin #muadzamshah #muadzam #temerloh #jerantut #bera #chini #maran #kualalipis #raub #bentong #karak #cameronhighland #fraserhill #jandabaik #anakPahang #jengka #jengkaPahang #keratong
PUCHONG ========= HOTEL 99 12A, 16, 18, Jalan Puteri 1/5, Bandar Puteri Puchong. 19, 20 & 21hb Mac 2019 SELASA, RABU & KHAMIS Sila MESEJ SAHAJA Melalui: WhatsApp: 01128815615 WeChat: rydzyoung . (MESEJ SHJ, JANGAN CALL) #urutbatinlelaki #urutmelayu #urutbadan #urutzakar #kualalumpur #putrajaya #shahalam #butterworth #georgetownpenang #kangar #ipoh #lumutperak #alorsetar #sungaipetani #kuantan #temerloh #bandarsripermaisuri #kotabharu #kualaterengganu #bukitmertajam #bentong #jb #jblarkin #permatangpauh #puchong #bandarputeripuchong #puchongbandarputeri #puchongprima #puchongperdana #puchongpermai
Thrift / Bundle / Used shoes to sell, Condition "cun". Tiptop. . 💯 Original. "Legit" . Vans Sk8 Hi Platform Thick. RM140 ( included postage). Size 5 UK / 37 EURO / 23.5 CM #thriftkcksize_5 . ➡️➡️➡️ Slide for details. . ⬇️⬇️⬇️ Order/details. Whatsaap link @ bio. +6 014 818 7027 -------------------------------------------------------------- @thriftkicks.my : Vans & Converse. @thriftkicks.co : Sport & Sneakers. @thriftkicks.lea : Boots & Leather. . Our shop : 📍 No.29,Dataran Bukit Idaman, Raub Pahang. . 📍 No.60,Tingkat Bawah, Jalan Ah Peng ,Bentong Pahang.
A woman is a creature who has discovered her own nature 🧚🏻‍♀️
GT08 SMARTWATCH!! Design ala2 apple watch😍 ⠀⠀⠀⠀⠀ FUNGSI GT08: 👍🏻3 months warranty!! ✅Boleh masuk simkad ✅Boleh masuk memori kad ✅Ada kamera ✅Touch screen ✅Sesuai untuk IOS & Android ✅Boleh dapat notifikasi whatsapp, facebook, wechat & lain2 ✅Sleep monitor, alarm, radio, record suara, calendar, calculator ✅Boleh jawab pnggilan masuk & buat panggilan ⠀⠀⠀⠀⠀ --------------------- HARGA: RM65 Inc postage SM / SS --------------------- ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Nak oder Dm/ whatsapp 014-9947406
Assalamualaikum, HORMON NADI KESIHATAN DAN KECANTIKAN Semakin kita tua, semakin merosot kesihatan dan kecantikan kita. Rambut, kuku mudah gugur dan rapuh, badan mudah sakit sakit. Kulit juga menjadi perkara pertama menampakkan kesan penuaan nya pada kita. Makan berlebihan atau tersalah makan, akan memberi kemudaratan. Kenapa semua tu terjadi??? Kerana semakin kita berusia, peratusan hormon yang menjadi penggalak kepada fungsi sistem tubuh kita semakin berkurangan. Sistem tubuh kita dah tak dapat menjalankan aktivitinya secekap dulu. 🍃 #ROYAL_V 🍃 Suplemen hormon organic tumbuhan yang sangat bermanfaat untuk wanita. Bahan bahan alam seperti Royal jelly (hypopharyngeal glands) kaya dengan protein dan mempunyai 8 jenis asid amino , asid-asid lemak yang penting, glucose, sterols dan kompaun phosphorous yang sangat diperlukan oleh tubuh untuk jaga hubungan komunikasi dari sel ke sel antara lain boleh meredakan masalah stress, sihat, bertenaga, meningkatkan sistem imun, mencergaskan fungsi otak, merangsang sistem reproduksi manusia dan mengimbangkan hormon. Untuk info lanjut... 📱Cari kami di ⤵ OUTLET STOKIS JAMU RATU MALAYA PAHANG JALAN TUN ISMAIL 1 KUANTAN ATAU SCROLL DI RUANGAN KOMEN UNTUK BERHUBUNG TERUS DENGAN PENGEDAR SAH KAMI! ⚠ Tidak di jual di kedai jamu, lazada, shoppee, mall atau farmasi. 💥 Layak untuk keahlian percuma dengan pembelian rm80 ke atas dalam satu resit. #Team_Jutawan_Bonda_Pahang #jamuratumalaya #jrm #jrmpahang #PAHANG #PAHANG_DARUL_MAKMUR #kuantan #pekanpahang #pekan #rompin #muadzamshah #muadzam #temerloh #jerantut #bera #chini #maran #kualalipis #raub #bentong #karak #cameronhighland #fraserhill #jandabaik #anakPahang #jengka #jengkaPahang #keratong
Thank to customer sarawak beli 3set combo jimat...😘 . . Agent chocofit ID kpa 047🤓 . . 🎀HOT PROMO 🎀 . 🍫Dengan setiap pembelian 3 kotak CHOCOFIT + 1 kotak LEMONFIT akan dapat percuma 👇 . 1 shaker Eklusif ‼️ 1 Chococurve Lotion ‼️ FREE POSTAGE . JOM WASAP i NOW ❗️ . Tekan wasap link di bio ig @chocofit_onlinehq @chocofit_onlinehq @chocofit_onlinehq untuk FAST RESPOND ⚡ . . COD Area kuala lipis pahang 🚗 . . 📬Postage seluruh malaysia (postage setiap hari) . . #chocofit #chocofithq #chocofitmalaysia #chocofitkualalipis #chocofitraub #chocofitbentong #lemonfit #kualalipis #raub #bentong #benta #merapoh #tips #tipkurus #tipkurussihat #kuruscantik #kurussihat #agentwanted #agen #dropship #dropshipwanted #obesiti #sembelit #detox #slim #Slimming #guamusang
Assalamualaikum, SALAM DHUHA SAHABAT!!! SABDA RASULULLAH SAW : " Harta yang kamu makan akan habis, harta yang kamu pakai akan usang, tapi harta yang kamu sedekahkan akan menjadi tabungan mu" ( HR Muslim) Mulakan hari dengan sedekah paling indah yakni senyuman😉 ✔ KAMI BEROPERASI SEPERTI BIASA HARI INI DARI JAM 10 PAGI HINGGA 6.30 PETANG KAT JALAN TUN ISMAIL 1 KUANTAN ✔ DAN PARA PENGEDAR SAH KAMI JUGA SEDIA MELAYANI ANDA #Team_Jutawan_Bonda_Pahang #jamuratumalaya #jrm #jrmpahang #PAHANG #PAHANG_DARUL_MAKMUR #kuantan #pekanpahang #pekan #rompin #muadzamshah #muadzam #temerloh #jerantut #bera #chini #maran #kualalipis #raub #bentong #karak #cameronhighland #fraserhill #jandabaik #anakPahang #jengka #jengkaPahang #keratong
一滴墨汁落在一杯清水里,这杯水立即变色,不能喝了;一滴墨汁融在大海里,大海依然是蔚蓝色的大海。 为什么?因为两者的肚量不一样。 不熟的麦穗直刺刺地向上挺着,成熟的麦穗低垂着头。为什么?因为两者的份量不一样。 宽容别人,就是肚量;谦卑自己,就是份量;合起来,就是一个人的质量。 感恩有您,所以我会越来越好 ☺️☺️☺️ #cathmiow #loveyourself #remembervilla #jandabaik #bentong #pahang #vocation #憨小孩 #语录分享 #你值得拥有更好 #你值得擁有 #正能量 #感恩 #女人心事
Assalamualaikum.. Bawal Sakura Clearance tinggal berapa warna je lagi.. Wasap Kak syu tau ☺☺ . . . . 💥 Bawal Sakura Diamond Khaki #clearance RM19 . . . Details blh Wasap Kak Syu 011-2884 7622 atau klik link di bio atas 💥 . . #bawallabuh #bawalinstant #bawal #bymirasya #chiffonsakura #bawalsquare #bawalbidang55 #bawalbidang60 #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #tudungbawal #masyarabia #bentong #shawllabuh #hijabgaleria #elsajida #uswah #bymirasya #mawaddahizzati #wardhatulbaydha #properhijab #bawalchiffon #tudungbawal #shawllabuh #bawallabuhborong #tudungbawallabuh #bawalbidang50murah #ajl33idol
Assalamualaikum & Selamat Pagi❤️ . Today nak share sikit pasal DETOX! Mungkin ramai yang tak tahu kelebihan dan kepentingan detox ni. Bagi yang nak mula berdiet tu, first detox dulu badan tu haaa. (Maksudnya pastikan banyak buang air besar) Cuba korang imagine dah brapa banyak lemak yang beranak pinak dalam usus kita tu🤷🏻‍♀️ TeaTox ☕️ bukan sahaja Membuang toksin malah Memperbaiki dan melawaskan sistem pencernaan korang. Paling penting ia Membantu daya penyerapan vitamin dan mineral dengan lebih baik👍🏻 lagi senang badan kita menyerap nutrisi yang baru . Jom amalkan diet dengan TeaTox & Lemon😘 . ☀️Pagi Fibershot & secawan teatox Hiriskan nipis 1/2 biji lemon dan Rendam didalam setelah air Teatox atau air suam Biarkan beberapa minit . 🌤Tengah hari Makan seperti biasa dengan portian yang kurang dari kebiasaan . 🌙Malam Fibershot dan air suam dicampur lemon . #daretobefit #everyonecankurus #pahang #bentong #team_juzfitwani #teamajeerarosli #fibershot #juzfitteatox #detox #aamyrarosli
Seronok bila customer suka. Isteri belikan kek sempena hari jadi suami. Semoga kekal hingga ke Jannah! Nanti repeat oder lagi ye 😀. Kek harijadi sweet dari Sabrina Bakery. Kek Choc Fudge yang mewah & disukai ramai sesuai untuk semua peringkat umur. Mana nak cari kek yang mesra wallet & boleh pre order seawal 4 hari!⠀ .
Rasai kesedapan yang menjilat jari 🙈🙉🙊⠀ Kek yang menggamit diri🕴🏻😻⠀ Yang pastinya kompem repeat order lagi🏃🏻‍♂🏃🏼‍♀⠀ .⠀ Asal dari Russia, Spartak Russian Chocolate nama diberi. Keknya nipis-nipis diselang seli cheese. Rasa coklatnya pun sedang-sedang je. Kek yang kurang manis tapi tetap berseri❤️...⠀ .
Rasai kesedapan yang menjilat jari 🙈🙉🙊⠀ Tart yang menggamit diri🕴🏻😻⠀ Yang pastinya kompem repeat order lagi🏃🏻‍♂🏃🏼‍♀⠀ .⠀ Nutella Cheese Tart dilapisi dengan Nutella & Maltesers untuk tambahan kick. Setiap suapan akan buat anda rasa nak lagi dan lagi....
Rasai kesedapan yang menjilat jari 🙈🙉🙊⠀ Kek yang menggamit diri🕴🏻😻⠀ Yang pastinya kompem repeat order lagi🏃🏻‍♂🏃🏼‍♀⠀ .⠀ Kek harijadi sweet dari Sabrina Bakery. Kek Choc Fudge yang mewah & disukai ramai sesuai untuk semua peringkat umur. Mana nak cari kek yang mesra wallet & boleh pre order seawal 4 hari!...⠀ .
Rasai kesedapan yang menjilat jari 🙈🙉🙊⠀ Kek yang menggamit diri🕴🏻😻⠀ Yang pastinya kompem repeat order lagi🏃🏻‍♂🏃🏼‍♀⠀ .⠀ DFCC lagi dan lagi! Design bunga keliling yang sweet & menawan. Tak perlu kata-kata manis & hadiah....
Rasai kesedapan yang menjilat jari 🙈🙉🙊⠀ Kek yang menggamit diri🕴🏻😻⠀ Yang pastinya kompem repeat order lagi🏃🏻‍♂🏃🏼‍♀⠀ .⠀ Red Velvet penuh dengan Nutella melimpah untuk sukakan semuanya extra!...⠀ Cream cheese pun tebal di bawah Nutella.
Rasai kesedapan yang menjilat jari 🙈🙉🙊⠀ Kek yang menggamit diri🕴🏻😻⠀ Yang pastinya kompem repeat order lagi🏃🏻‍♂🏃🏼‍♀⠀ .⠀ Red Velvet is everyone’s all time favorite. Tak perlu hias deco lebih-lebih sebab cream cheese & kek dah sedap. Tapi mak-mak yang pandai akan tambah Maltesers bagi budak-budak kutip makan 1 1 senyap-senyap😉...
Rasai kesedapan yang menjilat jari 🙈🙉🙊⠀ Kek yang menggamit diri🕴🏻😻⠀ Yang pastinya kompem repeat order lagi🏃🏻‍♂🏃🏼‍♀⠀ .⠀ Kek harijadi sweet dari Sabrina Bakery. Kek Choc Fudge yang mewah & disukai ramai sesuai untuk semua peringkat umur. Mana nak cari kek yang mesra wallet & boleh pre order seawal 4 hari!...⠀ .
Rasai kesedapan yang menjilat jari 🙈🙉🙊⠀ Kek yang menggamit diri🕴🏻😻⠀ Yang pastinya kompem repeat order lagi🏃🏻‍♂🏃🏼‍♀⠀ .⠀ DFCC No Cheese tambah FRESH Strawberry & Blueberry ditambah Maltesers yang jadi idaman ramai. Tak muak & masam manis yang sedap. Ada versi 1 tingkat & 2 tingkat😱Anda request kami buat☺️...
Pada yang tak suka kek basah, boleh try Combo Abg Sado ni. Ada 4 jenis dalam 1 pack (Brownies Legend, Nutella Gunung Berapi, Brownies Mixnut & Congo Bar)⠀⠀ .⠀
Hai semua ! Tengah tercari cari ke tudung trend terkini untuk pakai pergi jenjalan ke, dating , kerja , kelas ke. Korang boleh check out our new stock tau. Banyak kaler yang menarik dekat sini. Ini close up Bawal POTON BURBERRY 😍 . Size : Bidang 45' Material : Chiffon voile (Chiffon + Cotton) Type : Basic square & jahitan babyseam Add on acsesories : Sparkle beads . Price : RM 13.00 sahaja . - Senang bentuk - Senang iron - Tidak mudah kedut - Tak jarang 100% - Ringan & selesa dipakai - Tidak panas . For order please whatsapp this number 👇🏻 www.wasap.my/601164393607 . dallyscarf #dallyscarf_feedback #bawal #bawallover #bawalbidang45 #bawalpotton #bawalburberry #bawalmudahbentuk #bawahsusahkedut #bawalcantik #bawalmurah #kualalumpur #maluri #pandanjaya #pandanindah #cempaka #cahaya #ampang #kuptmkl #ktac #ypc #bentong #lurahbilut #lembahdigitalbilut #pahang #pahangdarulmakmur
BAWAL POTTON BURBERRY by DallyScarf 🌸 . Hai korang ! Stock baru dah keluar 🤗 korang taknak cuba dulu ke mana tahu boleh repeat order dengan kitaorang lagi ke . Stock limited tau korang . Cepat cepat grab tak korang ! . Size : Bidang 45' Material : Chiffon voile (Chiffon + Cotton) Type : Basic square & jahitan babyseam Add on acsesories : Sparkle beads . Price : RM 13.00 sahaja . - Senang bentuk - Senang iron - Tidak mudah kedut - Tak jarang 100% - Ringan & selesa dipakai - Tidak panas . For order please whatsapp this number 👇🏻 www.wasap.my/601164393607 . . #dallyscarf #dallyscarf_feedback #bawal #bawallover #bawalbidang45 #bawalpotton #bawalburberry #bawalmudahbentuk #bawahsusahkedut #bawalcantik #bawalmurah #kualalumpur #maluri #pandanjaya #pandanindah #cempaka #cahaya #ampang #kuptmkl #ktac #ypc #bentong #lurahbilut #lembahdigitalbilut #pahang #pahangdarulmakmur
New color blue and black Bathrobe silk lingerie One size (bath robe + gstring) Priceline : rm25 /one set Postage rm8 west Msia east rm12 Pm me joey wasapp 0123757185 /wechatjoey2383 . . . #silknlingerie #bathrobelingerie #brabeautyshop #joeyshoppingmalls
New color blue and black Bathrobe silk lingerie One size (bath robe + gstring) Priceline : rm25 /one set Postage rm8 west Msia east rm12 Pm me joey wasapp 0123757185 /wechatjoey2383 . . . #silknlingerie #bathrobelingerie #brabeautyshop #joeyshoppingmalls
After you've washed away the tiredness of everyday life with a relaxing shower or an indulging bath, slip into one of our bathrobes today :) #brabeautyshop #joeyshoppingmalls #lingeriebelowrm50
After you've washed away the tiredness of everyday life with a relaxing shower or an indulging bath, slip into one of our bathrobes today :) #brabeautyshop #joeyshoppingmalls #lingeriebelowrm50
After you've washed away the tiredness of everyday life with a relaxing shower or an indulging bath, slip into one of our bathrobes today :) #brabeautyshop #joeyshoppingmalls #lingeriebelowrm50
After you've washed away the tiredness of everyday life with a relaxing shower or an indulging bath, slip into one of our bathrobes today :) #brabeautyshop #joeyshoppingmalls #lingeriebelowrm50
next page →