#Bismillah

2,670,641 posts

Loading...
Jika kau ingin berhijrah di jalannya jangan hanya ucapan semata,teguhkan dengan niat yang ditanamkan dalam hati,insyaallah akan dibukakan jalan yang seluas-luasnya untukmu . . . ~🌺S.A🌺~ . . By@sharing_islam_ #bismillah #tetapistiqomah #pastiadajalan
Bismillah. Al ‘Ashr: Masa وَالْعَصْرِ ﴿العصر:١ wal ‘ashr 1. Demi masa. إِنَّ الْإِنسٰنَ لَفِى خُسْرٍ ﴿العصر:٢ innal insaana lafii khusr 2. Sungguh, manusia berada dalam kerugian, إِلَّا الَّذِيْنَ ءَامَنُوا۟ وَعَمِلُوا۟ الصّٰلِحٰتِ وَتَوَاصَوْا۟ بِالْحَقِّ وَتَوَاصَوْا۟ بِالصَّبْرِ ﴿العصر:٣ illal ladziina aamanuu wa’amilus shoolihaati watawaashoubil haqqi watawaashoubis shobr 3. Kecuali orang-orang yang beriman dan mengerjakan kebajikan serta saling menasehati untuk kebenaran dan saling menasehati untuk kesabaran. #waktu #masa #manusia #rugi #untung #iman #taqwa #bismillah
Anda mempunyai masalah pada wajah anda ? Dah beribu duit habis ttapi tk berksesan ? Kulit berjerawat,banyak bintik hitam,muka berminyak,malu berada dikhalayak ramai ? Banyak feedback yg POSITIF yg dterima kerana produk 💯 berkesan.💯 TANPA BAHAN KIMIA. Dengan memakai SPIRULINA ini anda akan mendapat kesannya seawal 7 hari. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 📱whatsapp: +60 11-3697 6098 #bismillah #igmalaysia #igersmalaysia #jdt #sayajualonline #kedaionline #neelofa #instashopmalaysia #sarawak #malaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil #jombeli #terapiinstagram #artismalaysia #viralmalaysia #shahalam #johor #kualalumpur #ctdk #setjeragat #visitmyig #bazaaronline #spirulina #maskwajah #spirulinamalaysia
Spirulina bukan sahaja mampu untuk merawat jerawat, melahan akan mengembalikan kulit anda lebih sekata, cerah dan lembap seawal 7 hari. Jom buktikan sendiri !! 📱whatsapp: +60 11-3697 6098 #bismillah #igmalaysia #igersmalaysia #jdt #sayajualonline #kedaionline #neelofa #instashopmalaysia #sarawak #malaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil #jombeli #terapiinstagram #artismalaysia #viralmalaysia #shahalam #johor #kualalumpur #ctdk #setjeragat #visitmyig #bazaaronline #spirulina #maskwajah #spirulinamalaysia
Tanyaku kepada senja Petang tadi dimana warna jingga itu Petang tadi mengapa hanya ada sekumpulan awan gelap Petang tadi siapa yg datang menyapaku Mengapa warnamu begitu gelap Ada banyak perubahan belakangan ini Entahlah.... -melliseputri #semogaberkahmenyapa #bismillah
#bismillah #beahero with #fridgewaterbottle FREE #strainer . . . . 🎀 NP : RM50.85 . . SAVE UP TO RM20. NOW RM31/set only . Take both only at RM60 💕💕💕. . . 💜 Botol FREE 💜 STRAINER . . 💙 Botol FREE 🧡 STRAINER . . . Best sangat ke guna strainer?. . . Yup!! Siapa suka jus buah? Haaa. Masa ni lah strainer sangat berharga. Daripada duk bertapis bagai, awak letak je strainer dalam botol 2L ni. Memang cun cun muat. Jadi segala biji pun takde masuk cawan pun masa tuang air . . . Why we have to complicate things that can be simplified and made easier??? Kan kan kan o yeah 😍😍😍 . . . . DM now . . . Strictly sementara TAWARAN NI MASIH SAH . . . #clearancesale #tupperwarelelong #tupperwarebrands #thebesttupperware #tupperwarehargalelong #tupperwarepromo
🕊💖🕊🦋🌹💖🕊🌹🦋💖🌹🕊💖🌷☘🦋🕊🌹☘🌷🦋💖 Allah dua ve IBADETLERIMIZI qebul etsin insa Allah💖🦋🕊🦋💖 #veten #ehlibeyt #islamdini #namaz #Quran #Turkiye #Azerbaycan #Rasiyya #Iran   #aktivler #autolike @mersiyeler #sinevur #asura #cennet #kebe #qible #qiblem #mekke #medine #dinisozler #dinimislam #menzil #kerbela #dinividyolar  #subhanallah #subh #bismillah ☝️💖🕊🦋💖
Anda mempunyai masalah pada wajah anda ? Dah beribu duit habis ttapi tk berksesan ? Kulit berjerawat,banyak bintik hitam,muka berminyak,malu berada dikhalayak ramai ? Banyak feedback yg POSITIF yg dterima kerana produk 💯 berkesan.💯 TANPA BAHAN KIMIA. Dengan memakai SPIRULINA ini anda akan mendapat kesannya seawal 7 hari. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 📱whatsapp: +60 11-3697 6098 #bismillah #igmalaysia #igersmalaysia #jdt #sayajualonline #kedaionline #neelofa #instashopmalaysia #sarawak #malaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil #jombeli #terapiinstagram #artismalaysia #viralmalaysia #shahalam #johor #kualalumpur #ctdk #setjeragat #visitmyig #bazaaronline #spirulina #maskwajah #spirulinamalaysia
Spirulina bukan sahaja mampu untuk merawat jerawat, melahan akan mengembalikan kulit anda lebih sekata, cerah dan lembap seawal 7 hari. Jom buktikan sendiri !! 📱whatsapp: +60 11-3697 6098 #bismillah #igmalaysia #igersmalaysia #jdt #sayajualonline #kedaionline #neelofa #instashopmalaysia #sarawak #malaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil #jombeli #terapiinstagram #artismalaysia #viralmalaysia #shahalam #johor #kualalumpur #ctdk #setjeragat #visitmyig #bazaaronline #spirulina #maskwajah #spirulinamalaysia
~ melayani pesanan berbagai macam meubel furniture jepara asli ~ 💞antique-retro-shabby-classic-modern-vintage-minimalis💞 Lengkapi perlengkapan rumah/ruangan-ruangan anda dengan meubel furniture jepara. jenis barang,warna dll.tergantung selera anda. ✔terpercaya 💯 ✔tidak ada bau penipuan💯 ✔kualitas terjamin 💯 ✔pelayanan baik dan ramah 💯 ✔siap kirim ke seluruh indonesia. 👥kami juga siap melayani sistim cod/bertemu langsung dengan pembeli. Proses dan sistim kami: 🤝order > deal > DP > Proses barang > pelunasan > kirim. 👉pemesan diperbolehkan untuk memilih warna/jenis barang yang di pesan 👉jika pemesan berubah pikiran tentang pilihan warna/jenis barang,pemesan boleh merubah warna/jenis barang tersebut (jika barang tersebut belum di produksi/di kerjakan) 👉proses furniture cepat tergantung sesuai kerumitan barang yang di pesan dan tidak ada kendala seperti hujan dan sebagainya 👉setiap proses akan di foto dan foto tersebut akan dikirimkan kepada pemesan sebagai tanda bukti pengerja'an barang nya 👉pelunasan di bayar setelah barang sudah jadi dan sudah di angkut 👉proses pengiriman barang meubel furniture kami melalui biro yang ada dijepara 👍Kepuasan pelanggan di utamakan👍 Dapat kan meubel furniture terbaik kami.. "Bagi yang berminat" Info pemesanan: 📧email:aminf257@gmail.com ☎Call/Wa :0895333221527 🔍Id line :aminproject_16 📲Bbm :request 📲Fb :mebel jepara / silahkan dm saja!!!💬 #lebakbulus #inspirasikamar #pameranfurniture #brebes #purwokerto #furniturebandung #furnitureanak #furniturejogja #shabbyfurniture #scandinavianinterior #scandichristmas #scandifurniture #scandiinterior #rumahmewah #rumahunik #hotmanparis #rumahdepok #bsdtangerang #furnitureduco #furnitureonline #bismillah #indonesia
Powder spirulina bisa kita konsumsi langsung. Kandungan nutrisi spirulina mencukupi kebutuhan nutrisi kita. Jadi baik untuk yang mau diet ataupun vegetarian. Salah satu penyajian yang menurut saya lezat adalah dengan mencampurkan alpukat pisang dan 1 pil powder spirulina kemudian di jus. Walaa jadilah jus yang sangat mengenyangkan dan lezat serta bernutrisi tinggi 😁😀😊☺ JOM FOLLOW: @maskwajahspirulina.my @maskwajahspirulina.my @maskwajahspirulina.my 📱whatsapp: +60 11-3697 6098 #bismillah #igmalaysia #igersmalaysia #jdt #sayajualonline #kedaionline #neelofa #instashopmalaysia #sarawak #malaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil #jombeli #terapiinstagram #artismalaysia #viralmalaysia #shahalam #johor #kualalumpur #ctdk #setjeragat #visitmyig #bazaaronline #spirulina #maskwajah #spirulinamalaysia
MASKER SPIRULINA . 👉 Sesuai untuk yang dah berhabis duit pada produk whitening injection tapi tak nampakkan hasil 👉 Kesan dapat dilihat seawal 1x pakai 👉 Mahal tapi sangat berbaloi tau 👉 100dijamin selamat dan berkesan! . . Berfungsi untuk ❤ Menghilangkan jeragat ❤ Merawat jerawat ❤ Memudarkan parut jerawat ❤ Memberi effect pinkish pada wajah ❤ Glowing kulit dan anti penuaan ❤ Menghilangkan cela-cela pada wajah . . . 🎀 Setiap pembelian SPIRULINA akan dapat free plate masker and kuas ! 😊 📱whatsapp: +60 11-3697 6098 #bismillah #igmalaysia #igersmalaysia #jdt #sayajualonline #kedaionline #neelofa #instashopmalaysia #sarawak #malaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil #jombeli #terapiinstagram #artismalaysia #viralmalaysia #shahalam #johor #kualalumpur #ctdk #setjeragat #visitmyig #bazaaronline #spirulina #maskwajah #spirulinamalaysia
People travel from far and wide just to taste my butter chicken. Rumor has it that it’s better than the ones you pay for at restaurants 🔥🔥🔥 and the homemade naan is peng 👌🏽👌🏽👌🏽#bestbutterchicken #bestnaan . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #food #indianfood #naan #butterchicken #homemade #chef #cook #travel #foodtravel #foodporn #foodprep #foodinspiration #foodie #foodstylist #salad #rice #pakistan #india #afghanistan #danmark #danishchef #bismillah #foodart #metteblomsterberg #foodinsta #foodiegram #foodaholic
SPIRULINA Penjagaan Kulit - Mencerahkan Kulit Wajah, Selamat Digunakan & Amat Berkesan! . Ingin Putihkan Kulit? SPIRULINA Ialah Produk Putihkan Kulit Yang Anda Cari Selama Ini! . ➡Bertindak Memutihkan Kulit Wajah Secara Rata ➡Membantu Menghilangkan Masalah Jerawat ➡Selamat Digunakan, Tiada Bahan Merbahaya. ➡Diformulasi Dengan Kandungan Berkualiti Tinggi ➡Mudah Dipakai. Mudah Dibawa Ke Mana Sahaja. . 🎊🎉 . For more information sila chat . 📱whatsapp: +60 11-3697 6098 #bismillah #igmalaysia #igersmalaysia #jdt #sayajualonline #kedaionline #neelofa #instashopmalaysia #sarawak #malaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil #jombeli #terapiinstagram #artismalaysia #viralmalaysia #shahalam #johor #kualalumpur #ctdk #setjeragat #visitmyig #bazaaronline #spirulina #maskwajah #spirulinamalaysia
FEEDBACK PANAS PANAS MACAM GORENG PISANG CHEESE LELEH wowww putih merelit relap muka testimony ni uoll. Dia sendiri sedar muka dia makin putih. Bukan putih pucat tau uoll tapi putih glowing pink pink gittew. Tak teruja ka tengok ? Uoll pun boleh putih lagu ni tau. Jom PM : 📱whatsapp: +60 11-3697 6098 #bismillah #igmalaysia #igersmalaysia #jdt #sayajualonline #kedaionline #neelofa #instashopmalaysia #sarawak #malaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil #jombeli #terapiinstagram #artismalaysia #viralmalaysia #shahalam #johor #kualalumpur #ctdk #setjeragat #visitmyig #bazaaronline #spirulina #maskwajah #spirulinamalaysia
NAK JERAWAT KECUT HANYA DALAM 1 MALAM ? SIANG HARI SAMPAI MALAM WAJAH FLAWLESS JE ? 99.9BERKESAN ? Cuba la MASKER SPIRULINA . Skincare yang dirumus khas dengan bahan semulajadi dan mendapat banyak feedback positif . KESAN SEAWAL 24 JAM ! DIJAMIN ADA KEBERKESANANNYA ! 📱whatsapp: +60 11-3697 6098 #bismillah #igmalaysia #igersmalaysia #jdt #sayajualonline #kedaionline #neelofa #instashopmalaysia #sarawak #malaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil #jombeli #terapiinstagram #artismalaysia #viralmalaysia #shahalam #johor #kualalumpur #ctdk #setjeragat #visitmyig #bazaaronline #spirulina #maskwajah #spirulinamalaysia
Anda mempunyai masalah pada wajah anda ? Dah beribu duit habis ttapi tk berksesan ? Kulit berjerawat,banyak bintik hitam,muka berminyak,malu berada dikhalayak ramai ? Banyak feedback yg POSITIF yg dterima kerana produk 💯 berkesan.💯 TANPA BAHAN KIMIA. Dengan memakai SPIRULINA ini anda akan mendapat kesannya seawal 7 hari. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 📱whatsapp: +60 11-3697 6098 #bismillah #igmalaysia #igersmalaysia #jdt #sayajualonline #kedaionline #neelofa #instashopmalaysia #sarawak #malaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil #jombeli #terapiinstagram #artismalaysia #viralmalaysia #shahalam #johor #kualalumpur #ctdk #setjeragat #visitmyig #bazaaronline #spirulina #maskwajah #spirulinamalaysia
Stiker Thailand nya Bosku 😍 Yukk Yang mau cod , Kirim-kirim , Via Bukalapak Udah siap ko 👌 Insyaallah amanah ko 😇 Wa 📞 : 08994606180 Ig 📱: RizkyMotoshop Fb : Rizky moto Shop Rekening Bank 🏧 : 2113-01-005717-50-8 atas nama Rizky Widya Utama Bank BRI Alamat toko : Jl.pengasinan raya Rt 07/02 No 2 , Kecamatan Rawalumbu kelurahan pengasinan , Bekasi Timur . Jawa Barat Yang bingung pake google maps aja ya 😉 Google Maps 🔎 : Rizky Motor Shop #bismillah #rizkymotoshop #thailokstyleindonesia #jualbelionline #onlineshop #boomberzartmodified #thailand #icon #click125 #wafe125 #amore #pcxthailand #nmaxthailand #bukalapak #Tokopedia
NAK JERAWAT KECUT HANYA DALAM 1 MALAM ? SIANG HARI SAMPAI MALAM WAJAH FLAWLESS JE ? 99.9BERKESAN ? Cuba la MASKER SPIRULINA . Skincare yang dirumus khas dengan bahan semulajadi dan mendapat banyak feedback positif . KESAN SEAWAL 24 JAM ! DIJAMIN ADA KEBERKESANANNYA ! 📱whatsapp: +60 11-3697 6098 #bismillah #igmalaysia #igersmalaysia #jdt #sayajualonline #kedaionline #neelofa #instashopmalaysia #sarawak #malaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil #jombeli #terapiinstagram #artismalaysia #viralmalaysia #shahalam #johor #kualalumpur #ctdk #setjeragat #visitmyig #bazaaronline #spirulina #maskwajah #spirulinamalaysia
Spirulina bukan sahaja mampu untuk merawat jerawat, melahan akan mengembalikan kulit anda lebih sekata, cerah dan lembap seawal 7 hari. Jom buktikan sendiri !! 📱whatsapp: +60 11-3697 6098 #bismillah #igmalaysia #igersmalaysia #jdt #sayajualonline #kedaionline #neelofa #instashopmalaysia #sarawak #malaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil #jombeli #terapiinstagram #artismalaysia #viralmalaysia #shahalam #johor #kualalumpur #ctdk #setjeragat #visitmyig #bazaaronline #spirulina #maskwajah #spirulinamalaysia
Akak tahu x ? SPIRULINA memiliki kandungan utama Antrospira sp, yang memiliki kandungan nutri yang tinggi meliputi protein ganggang biru, karbohidrat, asam lemak, vitami A, B, E serta aneka ragam mineral, klorofil dan beta carotene. Sehingga memiliki kandungan nutrisi yang tinggi, sangat baik untuk menjaga kesehatan kulit. 📱whatsapp: +60 11-3697 6098 #bismillah #igmalaysia #igersmalaysia #jdt #sayajualonline #kedaionline #neelofa #instashopmalaysia #sarawak #malaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil #jombeli #terapiinstagram #artismalaysia #viralmalaysia #shahalam #johor #kualalumpur #ctdk #setjeragat #visitmyig #bazaaronline #spirulina #maskwajah #spirulinamalaysia
NAK JERAWAT KECUT HANYA DALAM 1 MALAM ? SIANG HARI SAMPAI MALAM WAJAH FLAWLESS JE ? 99.9BERKESAN ? Cuba la MASKER SPIRULINA . Skincare yang dirumus khas dengan bahan semulajadi dan mendapat banyak feedback positif . KESAN SEAWAL 24 JAM ! DIJAMIN ADA KEBERKESANANNYA ! 📱whatsapp: +60 11-3697 6098 #bismillah #igmalaysia #igersmalaysia #jdt #sayajualonline #kedaionline #neelofa #instashopmalaysia #sarawak #malaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil #jombeli #terapiinstagram #artismalaysia #viralmalaysia #shahalam #johor #kualalumpur #ctdk #setjeragat #visitmyig #bazaaronline #spirulina #maskwajah #spirulinamalaysia
Anda mempunyai masalah pada wajah anda ? Dah beribu duit habis ttapi tk berksesan ? Kulit berjerawat,banyak bintik hitam,muka berminyak,malu berada dikhalayak ramai ? Banyak feedback yg POSITIF yg dterima kerana produk 💯 berkesan.💯 TANPA BAHAN KIMIA. Dengan memakai SPIRULINA ini anda akan mendapat kesannya seawal 7 hari. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 📱whatsapp: +60 11-3697 6098 #bismillah #igmalaysia #igersmalaysia #jdt #sayajualonline #kedaionline #neelofa #instashopmalaysia #sarawak #malaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil #jombeli #terapiinstagram #artismalaysia #viralmalaysia #shahalam #johor #kualalumpur #ctdk #setjeragat #visitmyig #bazaaronline #spirulina #maskwajah #spirulinamalaysia
NAK JERAWAT KECUT HANYA DALAM 1 MALAM ? SIANG HARI SAMPAI MALAM WAJAH FLAWLESS JE ? 99.9BERKESAN ? Cuba la MASKER SPIRULINA . Skincare yang dirumus khas dengan bahan semulajadi dan mendapat banyak feedback positif . KESAN SEAWAL 24 JAM ! DIJAMIN ADA KEBERKESANANNYA ! 📱whatsapp: +60 11-3697 6098 #bismillah #igmalaysia #igersmalaysia #jdt #sayajualonline #kedaionline #neelofa #instashopmalaysia #sarawak #malaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil #jombeli #terapiinstagram #artismalaysia #viralmalaysia #shahalam #johor #kualalumpur #ctdk #setjeragat #visitmyig #bazaaronline #spirulina #maskwajah #spirulinamalaysia
sebaik-baiknya perhiasan dunia adalah wanita sholeha #Bismillah
Spirulina bukan sahaja mampu untuk merawat jerawat, melahan akan mengembalikan kulit anda lebih sekata, cerah dan lembap seawal 7 hari. Jom buktikan sendiri !! 📱whatsapp: +60 11-3697 6098 #bismillah #igmalaysia #igersmalaysia #jdt #sayajualonline #kedaionline #neelofa #instashopmalaysia #sarawak #malaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil #jombeli #terapiinstagram #artismalaysia #viralmalaysia #shahalam #johor #kualalumpur #ctdk #setjeragat #visitmyig #bazaaronline #spirulina #maskwajah #spirulinamalaysia
Powder spirulina bisa kita konsumsi langsung. Kandungan nutrisi spirulina mencukupi kebutuhan nutrisi kita. Jadi baik untuk yang mau diet ataupun vegetarian. Salah satu penyajian yang menurut saya lezat adalah dengan mencampurkan alpukat pisang dan 1 pil powder spirulina kemudian di jus. Walaa jadilah jus yang sangat mengenyangkan dan lezat serta bernutrisi tinggi 😁😀😊☺ JOM FOLLOW: @maskwajahspirulina.my @maskwajahspirulina.my @maskwajahspirulina.my 📱whatsapp: +60 11-3697 6098 #bismillah #igmalaysia #igersmalaysia #jdt #sayajualonline #kedaionline #neelofa #instashopmalaysia #sarawak #malaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil #jombeli #terapiinstagram #artismalaysia #viralmalaysia #shahalam #johor #kualalumpur #ctdk #setjeragat #visitmyig #bazaaronline #spirulina #maskwajah #spirulinamalaysia
MASKER SPIRULINA . 👉 Sesuai untuk yang dah berhabis duit pada produk whitening injection tapi tak nampakkan hasil 👉 Kesan dapat dilihat seawal 1x pakai 👉 Mahal tapi sangat berbaloi tau 👉 100dijamin selamat dan berkesan! . . Berfungsi untuk ❤ Menghilangkan jeragat ❤ Merawat jerawat ❤ Memudarkan parut jerawat ❤ Memberi effect pinkish pada wajah ❤ Glowing kulit dan anti penuaan ❤ Menghilangkan cela-cela pada wajah . . . 🎀 Setiap pembelian SPIRULINA akan dapat free plate masker and kuas ! 😊 📱whatsapp: +60 11-3697 6098 #bismillah #igmalaysia #igersmalaysia #jdt #sayajualonline #kedaionline #neelofa #instashopmalaysia #sarawak #malaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil #jombeli #terapiinstagram #artismalaysia #viralmalaysia #shahalam #johor #kualalumpur #ctdk #setjeragat #visitmyig #bazaaronline #spirulina #maskwajah #spirulinamalaysia
SPIRULINA Penjagaan Kulit - Mencerahkan Kulit Wajah, Selamat Digunakan & Amat Berkesan! . Ingin Putihkan Kulit? SPIRULINA Ialah Produk Putihkan Kulit Yang Anda Cari Selama Ini! . ➡Bertindak Memutihkan Kulit Wajah Secara Rata ➡Membantu Menghilangkan Masalah Jerawat ➡Selamat Digunakan, Tiada Bahan Merbahaya. ➡Diformulasi Dengan Kandungan Berkualiti Tinggi ➡Mudah Dipakai. Mudah Dibawa Ke Mana Sahaja. . 🎊🎉 . For more information sila chat . 📱whatsapp: +60 11-3697 6098 #bismillah #igmalaysia #igersmalaysia #jdt #sayajualonline #kedaionline #neelofa #instashopmalaysia #sarawak #malaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil #jombeli #terapiinstagram #artismalaysia #viralmalaysia #shahalam #johor #kualalumpur #ctdk #setjeragat #visitmyig #bazaaronline #spirulina #maskwajah #spirulinamalaysia
FEEDBACK PANAS PANAS MACAM GORENG PISANG CHEESE LELEH wowww putih merelit relap muka testimony ni uoll. Dia sendiri sedar muka dia makin putih. Bukan putih pucat tau uoll tapi putih glowing pink pink gittew. Tak teruja ka tengok ? Uoll pun boleh putih lagu ni tau. Jom PM : 📱whatsapp: +60 11-3697 6098 #bismillah #igmalaysia #igersmalaysia #jdt #sayajualonline #kedaionline #neelofa #instashopmalaysia #sarawak #malaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil #jombeli #terapiinstagram #artismalaysia #viralmalaysia #shahalam #johor #kualalumpur #ctdk #setjeragat #visitmyig #bazaaronline #spirulina #maskwajah #spirulinamalaysia
READY STOCK S M L XL Note : ☑️ Request size XXL XXXL XXXXL ☑️ Request warna ☑️ Request couple mom and kids ☑️ Terima seragaman keluarga Barang yg sudah dibeli tidak bisa ditukar dengan alasan apapun. Order wa:083150972941 Kl ud sampe bs di kirim testi ++ FOTO cantik Nya Biar bs ak post di IG Thanks💃🙏🙏🙏🙏☺ #bismillah #berkah #butikaulia #auliabutik #hijaber #bajumurah #bajumuslim #indonesiaku #jakarta #hijabsyari #hijabista #baju #gamissyari #gamisanak #gamiscantik
Semoga keberkahan kebaikan senantiasa menyertai setiap ikhtiar kita semua. 🌿🍃 #bismillah #alhamdulillah
NAK JERAWAT KECUT HANYA DALAM 1 MALAM ? SIANG HARI SAMPAI MALAM WAJAH FLAWLESS JE ? 99.9BERKESAN ? Cuba la MASKER SPIRULINA . Skincare yang dirumus khas dengan bahan semulajadi dan mendapat banyak feedback positif . KESAN SEAWAL 24 JAM ! DIJAMIN ADA KEBERKESANANNYA ! 📱whatsapp: +60 11-3697 6098 #bismillah #igmalaysia #igersmalaysia #jdt #sayajualonline #kedaionline #neelofa #instashopmalaysia #sarawak #malaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil #jombeli #terapiinstagram #artismalaysia #viralmalaysia #shahalam #johor #kualalumpur #ctdk #setjeragat #visitmyig #bazaaronline #spirulina #maskwajah #spirulinamalaysia
Anda mempunyai masalah pada wajah anda ? Dah beribu duit habis ttapi tk berksesan ? Kulit berjerawat,banyak bintik hitam,muka berminyak,malu berada dikhalayak ramai ? Banyak feedback yg POSITIF yg dterima kerana produk 💯 berkesan.💯 TANPA BAHAN KIMIA. Dengan memakai SPIRULINA ini anda akan mendapat kesannya seawal 7 hari. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 📱whatsapp: +60 11-3697 6098 #bismillah #igmalaysia #igersmalaysia #jdt #sayajualonline #kedaionline #neelofa #instashopmalaysia #sarawak #malaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil #jombeli #terapiinstagram #artismalaysia #viralmalaysia #shahalam #johor #kualalumpur #ctdk #setjeragat #visitmyig #bazaaronline #spirulina #maskwajah #spirulinamalaysia
NAK JERAWAT KECUT HANYA DALAM 1 MALAM ? SIANG HARI SAMPAI MALAM WAJAH FLAWLESS JE ? 99.9BERKESAN ? Cuba la MASKER SPIRULINA . Skincare yang dirumus khas dengan bahan semulajadi dan mendapat banyak feedback positif . KESAN SEAWAL 24 JAM ! DIJAMIN ADA KEBERKESANANNYA ! 📱whatsapp: +60 11-3697 6098 #bismillah #igmalaysia #igersmalaysia #jdt #sayajualonline #kedaionline #neelofa #instashopmalaysia #sarawak #malaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil #jombeli #terapiinstagram #artismalaysia #viralmalaysia #shahalam #johor #kualalumpur #ctdk #setjeragat #visitmyig #bazaaronline #spirulina #maskwajah #spirulinamalaysia
Spirulina bukan sahaja mampu untuk merawat jerawat, melahan akan mengembalikan kulit anda lebih sekata, cerah dan lembap seawal 7 hari. Jom buktikan sendiri !! 📱whatsapp: +60 11-3697 6098 #bismillah #igmalaysia #igersmalaysia #jdt #sayajualonline #kedaionline #neelofa #instashopmalaysia #sarawak #malaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil #jombeli #terapiinstagram #artismalaysia #viralmalaysia #shahalam #johor #kualalumpur #ctdk #setjeragat #visitmyig #bazaaronline #spirulina #maskwajah #spirulinamalaysia
Powder spirulina bisa kita konsumsi langsung. Kandungan nutrisi spirulina mencukupi kebutuhan nutrisi kita. Jadi baik untuk yang mau diet ataupun vegetarian. Salah satu penyajian yang menurut saya lezat adalah dengan mencampurkan alpukat pisang dan 1 pil powder spirulina kemudian di jus. Walaa jadilah jus yang sangat mengenyangkan dan lezat serta bernutrisi tinggi 😁😀😊☺ JOM FOLLOW: @maskwajahspirulina.my @maskwajahspirulina.my @maskwajahspirulina.my 📱whatsapp: +60 11-3697 6098 #bismillah #igmalaysia #igersmalaysia #jdt #sayajualonline #kedaionline #neelofa #instashopmalaysia #sarawak #malaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil #jombeli #terapiinstagram #artismalaysia #viralmalaysia #shahalam #johor #kualalumpur #ctdk #setjeragat #visitmyig #bazaaronline #spirulina #maskwajah #spirulinamalaysia
Tidak semua musibah adalah azab , beberapa diantaranya karna Rahmat Allah untuk kita kembali kepada-nya😇 @islamikatamutiara #insyaallah #bismillah #semangat 🤗😘🙏😇
About to do this the 3rd time with my @antiloque , the best, most supportive and responsible father my girls could ever hope for ✨ Semoga dipermudahkan segalanya 🙏🏻 Bismillah ❤️
CANDY FLORENS Tersisa warna maron BEST SELLER Questions & order? Whatsapp : 0895621106682 #slingbag #tasmurah #slingbagmurah #tascewekmurah #bismillah #order #murahmeriah #purwokerto #jatenghits #jakarta #jogja #bandung #palembang #sumatra
Sejak saat itu dia tidak menyebut siapa² lagi di dalam do'anya. Sebab yang dipinta mungkin sedang dipinta orang lain. Kini dia mulai berbisik dalam do'anya. "Tuhan,, beri aku yang terbaik menurutmu saja". #act_elgharantaly #tawakkal #bismillah
next page →