#Canonasia

589,668 posts

Loading...
Have a great beer
the new world๐ŸŒƒ @safdiearchitects
โ€ข| there comes a time when you have to stop crossing oceans for people who wouldn't jump puddles for you |โ€ข
Bismillah . . Choco Freakshake @drinkbengbeng_id . . Berhubung saya lagi jarang beredar, jadi baru tau lho apa itu freakshake ๐Ÿ˜. Namanya serem ya hehe. Dari hasil browsing-browsing, jadi tau kalo freakshake itu trnyata bentuk modifikasi "ekstrim" dari milkshake yang awalnya banyak beken di Australia (dan sekarang sudah menjalar hampir ke seluruh bagian dunia). Gampangnya, freakshake itu milkshake dengan tambahan banyak bahan makanan manis; artinya: more chocolate sauce, more cream, more toppings. Pas lah buat para sweet tooth ๐Ÿ˜€ . Ini saya buat freakshake pakai @drinkbengbeng_id . Enaaak dan praktis siapinnya. Tinggal campur serbuk @drinkbengbeng_id dengan susu, es krim, es di blender. Tambahin saus coklat dan bikin topping yg "murah hati" pakai smua cemilan manis yg ada di rumah ๐Ÿ˜น . Cobain bikin, yuk ๐Ÿ˜„ . . . @uploadkompakan @endeus.tv @drinkbengbeng_id #uploadkompakan #ukchallenge227 #kreasiDrinkBengBengEndeus #HepiHepiLanjut #kompakersbogor . .
Can't we stop for a moment, try to realize a sense that might not be spelled out in the eye, which just goes away because of our selfishness. IF : @crownikovikov & @jessicaprimanitar WD : @indrias_senthir . ๐Ÿ’Œ DM for Collaboration ๐Ÿ’Œ ๐Ÿ“ธ Letโ€™s make great picture ๐Ÿ“ธ . #beauty #portraitphotography #womenstyle
SuperZeroes are Born [ๅฅ‹ๆ–—] Lot of fun during the last short movie shooting ;) Xinkula for all the team member [ๆ‹ณๅคด] we made it in 72 hours !!! #shortmovie #acting #actor #film #superhero #superzero #india #awesome #canonasia #m50 #canon #canonm50 #greatcamera #portrait
Lol the most accidental shots of the whole HIKE but I think it turned out the nicest! @yoshaun disagreed ๐Ÿ˜‘ Lol #canon5d #2470mmf28
pahamilah karena kebahagiaan dan kesedihan itu akan selalu berjalan berdampingan Upload Bareng @CameraIndonesia sabtu, 15-12-2018, 00.00 - 23.59 wib Tema : ( Bebas ) Lokasi : catur,sambi,boyolali @cameraindonesia #cameraindonesia #ci_member #upbar_ci303 #ci_jatengdiy303 #ci_jatengdiy Hidupkan Dunia dengan Seni Fotografi Indonesia
Taken with Canon 60D
Bismillahhirrahmanirrahim. Postwed @windamaisara93 & @faroq_088 ---------------------------------------------------------------------------- Untuk konsultasi kontak ada di profil ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹ Ga usah segan. Tanya jawab free ya sis ๐Ÿฐ๐Ÿฐ Yang jangan PHP ya. Jadilah konsumen yang pintar ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ ---------------------------------------------------------------------------- Makeup by @priscariaspengantin ---------------------------------------------------------------------------- #photography #photo #photos #pic #pics #picture #pictures #snapshot #art #beautiful #instagood #picoftheday #photooftheday #color #all_shots #exposure #composition #focus #capture #moment #canon #photography #photo #photos #pic #pics #picture #pictures #snapshot #art #beautiful #instagood #picoftheday #photooftheday #color #all_shots #exposure #composition #focus #capture #moment #canonasia #samyang85
Fish, anyone? Fried fresh water fish, village Hund on the banks of River Kabul.
foto ini gelap, ga jelas, sebagian blurry dan ga perlu dilike juga ini foto yang dibilang art juga ga art banget, dibilang ga jelas itu ya ga juga ini interpretasi atas apa yang aku dapetin selama belajar visual art dan fine art portraiture menurutku lebih asik aja, belajar mencoba membuka kran kreatif yang masih buntu di otak hahaha ga perlu dilike juga gapapa, terkadang kan foto itu harus melawan arus, create something new, ini juga bukan foto beauty ato portrait yang modelnya cakep wkwkwk #visualart #fineartphotography #fineartportraits #bnw_greatshots #bnwportrait #bnw_captures #bnwphotography #canonasia #canonindonesia #eosr #rf50mmf12
The bridge to nowhere - #monster โœ–๏ธhk #explorehongkong #discoverhongkong #hongkong
[๐Ÿข] Time is more value than money. You can get more money, but you cannot get more time . . . . .
ๆกœใ ใ‘ใซใ‚นใƒใƒƒใƒˆใƒฉใ‚คใƒˆ . ๅœŸๆ›œใฎไป•ไบ‹ใฏ็ฒพ็ฅž็š„ใซ่พ›ใ„โ€ฆ . . Location Aichi Japan Camera EOS 6D Lens EF70-200mm F2.8L IS II USM . #ๆ„›็Ÿฅ #่ฑŠ็”ฐ #ๅ››ๅญฃๆกœ #ๅท่ฆ‹ๅ››ๅญฃๆกœใฎ้‡Œ #ๆกœ #็ด…่‘‰ #my_eos_photo #ๆ„›็Ÿฅdc #visit_tokai #ใ‚ฏใƒฉใ‚ฆใƒ‰Cใƒ•ใ‚ฉใƒˆใ‚ณใƒณใƒ†ใ‚นใƒˆ็ง‹ๅ†ฌ #KenkoTokina_LN2018Best #canon #canonasia
Too lemony? ๐Ÿ‹ #CanonPH
Hokkaido Trip (08-Oct-18 to 15-Oct-18) 5) Day 5; 12-Oct-18 (Part 2) Sapporo Tv Tower- Odori Park- Sapporo Clock Tower- Former Gov. Office- Mt. Moiwa #roadtrip #canonasia #parttimetraveller #travelphotography #travellog #hokkaidotrip2018 #hokkaidoautumn #autumn ๐Ÿ#travelgram #sapporocity #formergovernmentoffice #officialtravel360
Whatโ€™s the first thing you see?
โ€œNo matter how many fights you mau get into, if you truly live someone it should never matter in the end.โ€ . . . . Canon 5d mark III | 24-70 canon f2.8 . . . . #canonindonesia #canonphotoid #canonasia #preweddingphoto #prewedding #wedding #weddingphotography #weddingphotographer #weddingphoto #weddingday #junebugwedding #weddinginspirations #engagementphotos #engagementphotography #storybygun #lovebystoryteller #picoftheday #photooftheday #fearlessphotographers
Adivo alladivo shreeharivaasamu Padivela sheshula padagalamayamu ... . Om Namo Venkateshaya...๐Ÿ™๐Ÿป . (Tag ur Laddu Friends in Comments) โ€ข โ€ข โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– Shot & Selected By : @itssasisasidhar โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– Kindly route queries to the owner of the photograph mentioned above.๐Ÿ” โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– For more details check our Page www.facebook.com/beautifultirupathi โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– Best source of Tirumala Tirupathi photos๐ŸŒ‡ โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– Hashtag your photos with: a#beautifultirupathi @beautifultirupathi โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– ๐Ÿ‘‰ Do tag ur friends in it ๐Ÿ‘ซ๐Ÿ‘ˆ โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– Follow Us : @beautifultirupathi โ€ข โ€ข . ______________________________________________________________________ . #tirupati #tirumala #andhrapradesh #_soi #canonasia #indiaclicks #indianphotography #indiapictures #mypixeldiary #photographers_of_india #storiesofindia #india_gram #cntgiveitashot #_coi #dslrofficial #travelrealindia #desi_diaries #canon_photos #yourshotphotographer #natgeoindia #natgeotravel #landscapephotography #landscape_captures #earth #lenscaptureofficial #f4fofficial #oph #nustaharamkhor
Everton Road, Singapore. Limited edition images printed on fine art photographic paper available in a range of sizes. Photography by @andreagalkovaphotography
; It's not about who broke your heart but it's about who make you smile again #vsco #vscocam #vscofilters #vscoasia #photographer #photography #canonasia
next page →