#ChickenSkin

47,369 posts

Loading...
[Paid Promote Psypreneurship 2018 @psypreneurship ] . Lagi bete? Rasanya mau ngemil tapi bingung ngemil apa? Niiii kita kasih solusinya😋 cemilannnn kekiniannn yang bikin nagih, No tipu-tipu guys!😊 niiii kita punya.. • potato chips • chicken skin • ucus crispy • macaroni ahoyy Untuk rasanya pedes gurih nagiihhh🤤 Jangan takuttt yang gasuka pedes, kita punya lv. Salty - lv. Gewla🤤 sooo.. semua bisa disesuaikan dengan lidah kalian yaaa🤤🤤😋😋 Gausa panikkk, semuanyaaa harga terjangkau kok!👍🏻 Yang kepo boleh nih chitchat kita yaaa di [0856-9118-4336]🙏🏻 @cemwidlin__ • • • • #snackkekinian #chips #snackiest #murmer #foody #ususcrispy #chickenskin #macaroni #yummy6 #paidpromotebinus #paidpromotemurah #paidpromotepsypreneurship2018
[Paid Promote Psypreneurship 2018 @psypreneurship ] . Lagi bete? Rasanya mau ngemil tapi bingung ngemil apa? Niiii kita kasih solusinya😋 cemilannnn kekiniannn yang bikin nagih, No tipu-tipu guys!😊 niiii kita punya.. • potato chips • chicken skin • ucus crispy • macaroni ahoyy Untuk rasanya pedes gurih nagiihhh🤤 Jangan takuttt yang gasuka pedes, kita punya lv. Salty - lv. Gewla🤤 sooo.. semua bisa disesuaikan dengan lidah kalian yaaa🤤🤤😋😋 Gausa panikkk, semuanyaaa harga terjangkau kok!👍🏻 Yang kepo boleh nih chitchat kita yaaa di [0856-9118-4336]🙏🏻 @cemwidlin__ • • • • #snackkekinian #chips #snackiest #murmer #foody #ususcrispy #chickenskin #macaroni #yummy6 #paidpromotebinus #paidpromotemurah #paidpromotepsypreneurship2018
[Paid Promote Psypreneurship 2018 @psypreneurship ] . Lagi bete? Rasanya mau ngemil tapi bingung ngemil apa? Niiii kita kasih solusinya😋 cemilannnn kekiniannn yang bikin nagih, No tipu-tipu guys!😊 niiii kita punya.. • potato chips • chicken skin • ucus crispy • macaroni ahoyy Untuk rasanya pedes gurih nagiihhh🤤 Jangan takuttt yang gasuka pedes, kita punya lv. Salty - lv. Gewla🤤 sooo.. semua bisa disesuaikan dengan lidah kalian yaaa🤤🤤😋😋 Gausa panikkk, semuanyaaa harga terjangkau kok!👍🏻 Yang kepo boleh nih chitchat kita yaaa di [0856-9118-4336]🙏🏻 @cemwidlin__ • • • • #snackkekinian #chips #snackiest #murmer #foody #ususcrispy #chickenskin #macaroni #yummy6 #paidpromotebinus #paidpromotemurah #paidpromotepsypreneurship2018
[Paid Promote Psypreneurship 2018 @psypreneurship ] . Lagi bete? Rasanya mau ngemil tapi bingung ngemil apa? Niiii kita kasih solusinya😋 cemilannnn kekiniannn yang bikin nagih, No tipu-tipu guys!😊 niiii kita punya.. • potato chips • chicken skin • ucus crispy • macaroni ahoyy Untuk rasanya pedes gurih nagiihhh🤤 Jangan takuttt yang gasuka pedes, kita punya lv. Salty - lv. Gewla🤤 sooo.. semua bisa disesuaikan dengan lidah kalian yaaa🤤🤤😋😋 Gausa panikkk, semuanyaaa harga terjangkau kok!👍🏻 Yang kepo boleh nih chitchat kita yaaa di [0856-9118-4336]🙏🏻 @cemwidlin__ • • • • #snackkekinian #chips #snackiest #murmer #foody #ususcrispy #chickenskin #macaroni #yummy6 #paidpromotebinus #paidpromotemurah #paidpromotepsypreneurship2018
[Paid Promote Psypreneurship 2018 @psypreneurship ] . Lagi bete? Rasanya mau ngemil tapi bingung ngemil apa? Niiii kita kasih solusinya😋 cemilannnn kekiniannn yang bikin nagih, No tipu-tipu guys!😊 niiii kita punya.. • potato chips • chicken skin • ucus crispy • macaroni ahoyy Untuk rasanya pedes gurih nagiihhh🤤 Jangan takuttt yang gasuka pedes, kita punya lv. Salty - lv. Gewla🤤 sooo.. semua bisa disesuaikan dengan lidah kalian yaaa🤤🤤😋😋 Gausa panikkk, semuanyaaa harga terjangkau kok!👍🏻 Yang kepo boleh nih chitchat kita yaaa di [0856-9118-4336]🙏🏻 @cemwidlin__ • • • • #snackkekinian #chips #snackiest #murmer #foody #ususcrispy #chickenskin #macaroni #yummy6 #paidpromotebinus #paidpromotemurah #paidpromotepsypreneurship2018
[Paid Promote Psypreneurship 2018 @psypreneurship ] . Lagi bete? Rasanya mau ngemil tapi bingung ngemil apa? Niiii kita kasih solusinya😋 cemilannnn kekiniannn yang bikin nagih, No tipu-tipu guys!😊 niiii kita punya.. • potato chips • chicken skin • ucus crispy • macaroni ahoyy Untuk rasanya pedes gurih nagiihhh🤤 Jangan takuttt yang gasuka pedes, kita punya lv. Salty - lv. Gewla🤤 sooo.. semua bisa disesuaikan dengan lidah kalian yaaa🤤🤤😋😋 Gausa panikkk, semuanyaaa harga terjangkau kok!👍🏻 Yang kepo boleh nih chitchat kita yaaa di [0856-9118-4336]🙏🏻 • • • • • #snackkekinian #chips #snackiest #murmer #foody #ususcrispy #chickenskin #macaroni #yummy6 #paidpromotebinus #paidpromotemurah #paidpromotepsypreneurship2018
Some friends wanted to get together tonight to plan our next trip. Since I had so much work to catch up, I didn’t want to go out so I suggested we could host at our house. I told hubby afterward and he offered to cook a dish for me. :) He went to the grocery for food and came home to set up his yakitori station. Check this out. It’s so fun. He bought a whole chicken, he deboned it and used practically everything. He also bought Wagyu beef too. Everything was so good❣️ #yummyinmytummy #yakitori #wagyu #chickenskin #funwithfriends
#Repost @premierehotelpekanbaru (@get_repost ) ・・・ #heritagefoodpromo . Sobat The Premiere Pekanbaru Ada yang baru nih, menu baru yang bisa kamu nikmati bersama Teman, Rekan dan Keluarga Promo ini dipersembahkan setiap harinya Jangan terlewatkan untuk dicicipi ya . ...HERITAGE FOOD PROMO... . mempersembahkan Sajian Menu Ternama dan Melegenda Didampingi Salted Egg Sauce yang Kekinian dan Legenda nya Chili Sauce yang Menggoda . Sttt, ada Telur Kampung 1/2 Matang juga lho Makanan Sehat Penambah Stamina . •🏨• The Premiere Hotel Pekanbaru Jl. Jend.Sudirman No.389 Pekanbaru, Riau-Indonesia Phone : 0761-7891818 Mobile : 082172985816 BlackBerry : 7A0A3922 FB : premierepekanbaru IG. : premierehotelpekanbaru Twitter : @premierepku •‎ Email : sales@premierehotelpekanbaru.com reservation@premierehotelpekanbaru.com "We Know How to Please You" . #premierehotelpekanbaru #premierehotel #promopremierehotelpekanbaru #heritage #saltedegg #saltedeggsauce #chickenskin #telurkampung #opak #mie #mierebus #miegoreng #risoles #cheesestick
⚠️WARNING DANGEROUSLY ADDICTIVE⚠️ 💭Imagine this... A big piece of crispy and delicious chicken skin on your hand. You bite it and you hear the crackling sound as you slowly chew while your eyes are closed, and the taste is now tickling your tongue 😍😋 What a heaven it is 😇❤️ You know WHY? We have only selected the HIGHEST QUALITY of FRESH CHILLED, ❌NOT FROZEN❌ chicken skin. Meticulously flavored and carefully hand-breaded piece by piece and then fried to golden perfection for you to enjoy and love. WANT ONE? For orders and inquires, please send a private message here or call/text 09171600475/09184288353 Thank you! #ChickenSkinQueenPH #crispychickenskin #chickenskin #chickenskincalumpit #chickenskinbulacan #chickenskinph #chickenskinlover #notyourordinarychickenskin #chickenskininatub #thefirstchickenskininatub #chicken #crispy #snacks #munchies #foodpic #foodporn #foodiemadness #filipinofoodph
#heritagefoodpromo . Sobat The Premiere Pekanbaru Ada yang baru nih, menu baru yang bisa kamu nikmati bersama Teman, Rekan dan Keluarga Promo ini dipersembahkan setiap harinya Jangan terlewatkan untuk dicicipi ya . ...HERITAGE FOOD PROMO... . mempersembahkan Sajian Menu Ternama dan Melegenda Didampingi Salted Egg Sauce yang Kekinian dan Legenda nya Chili Sauce yang Menggoda . Sttt, ada Telur Kampung 1/2 Matang juga lho Makanan Sehat Penambah Stamina . •🏨• The Premiere Hotel Pekanbaru Jl. Jend.Sudirman No.389 Pekanbaru, Riau-Indonesia Phone : 0761-7891818 Mobile : 082172985816 BlackBerry : 7A0A3922 FB : premierepekanbaru IG. : premierehotelpekanbaru Twitter : @premierepku •‎ Email : sales@premierehotelpekanbaru.com reservation@premierehotelpekanbaru.com "We Know How to Please You" . #premierehotelpekanbaru #premierehotel #promopremierehotelpekanbaru #heritage #saltedegg #saltedeggsauce #chickenskin #telurkampung #opak #mie #mierebus #miegoreng #risoles #cheesestick
SELAMAT HARI SENIN 😊 . . selamat beraktivitas semuanya. Jangan lupa ya bawa @keripikmissdina Buat temen kantor kalian. Seperti kak @meychristine92 nih... Yang gak lupa bawa teri crispy dari @keripikmissdina 😊. . . FOR ORDER WA : 082113437107 LINE @ : @rph6837v (don't forget use the @ ) . . #keripik #keripikkulitayam #chicken #chickenskin #chickenskincrispy #keripikususayam #keripikusus #ususgoreng #ususkrispy #snacksehat #snackkiloan #snack #cemilan #cemilansehat #kuliner #food #foody #indonesia #instagram #instalike #likeforlike #likeforfollow #followforfollow #like4likes #like4follow #instafood #aseangames2018 #cemilanlokal #rasalokal
#chickenskin #yakitori !!!! 🤤 My favorite place in #Reno #midtown during this little getaway! Thank you @kauboi_izakaya for the wonderful meal! 🍢🥟🍡 #travel #food #lamb #gyoza #chickenskin #wasabipotatosalad #reno #nevada #japanese #yakitori #kushiyaki #izakaya #noms #yum
Skincare Sunday! This week we’re discussing keratosis pilaris. This is a common skin condition that causes small, rough bumps most commonly on the upper arms and thighs. . ✔️This condition is so common that it is almost just considered a normal variant. But... I know that isn’t satisfying to anyone who dreams of silky smooth skin! . ✨The good: Similar to a bottle of wine... it tends to get better with age! So there is still hope if your child has the condition. . 🙈 The bad: This condition does NOT have a cure. It can be minimized but only if you’re ready to commit to a daily skincare regimen! . 🙀 The ugly: some topical agents used to treat the problem may cause irritation. . 💥 Pro tip: I love vegetable glycerin for this condition. It’s super affordable, available at most health food stores or Amazon and gentle on the skin. Massage a small amount into the skin after bathing then follow up with your favorite lotion to increase the absorption ✔️Alternative treatments: Cerave SA, Cerave Psoriasis cream, Gold Bond Rough and Bumpy, retinoids or retinols, products containing urea . 🧐do you suffer from this condition? What are some of your favorite products? . . #chickenskin #keratosispilaris #roughandbumpy #roughskin #softskin #skinsosoft #exfoliation #skincare #sunday #skincaresunday #sundayfunday #dermatology #themoreyouknow #tips #antiaging #skincaretips #funfacts #antiaging #beauty #beautytips #dermlife #acnetreatment #retinoids
Food is life ..😘😍 after church..!! ##friďefishGG ##chickenskin ##macaronisoup 🍜 ##busoglusog ..😎😍😘 ##takeurtime ....
CHAMPIONS RISE ..! ——————————————#eyeOfTheTiger #GOAT #theComeback #persistence #everydayBetter #championmindset #chickenskin
Over the past couple weeks I've been approached and asked by a a few people about Keratosis pilaris and up until then I'd never really heard of it before. It's commonly known as chicken skin and after doing a little researched the best advice regarding products would be the face smooth Gentle exfoliator and body love UNTIL NOW...designed especially to help this condition... PERFECT SKIN is a resurfacing lotion that acts as an after shower treatment for bumpy and uneven skin. Plant AHAs help to melt away dead skin cells and stimulate cell renewal to restore and smooth the skins surface with a 38% improvement in 1month. 200ml so the same size bottle as Body love and comes with the Exfoliating mitt! 💕#veganbeauty #perfectskin #tropicwithkelley #chickenskin #keratosispilaris #resurfacing #exfoliate #exfoliatingmitt #bumpy #unevenskin #cruiltyfree 💕
Good morning indeed. Can’t wait to see this. #chickenskin #herewego
Two pumps, twice a day, could mean the end of those pesky little bumps on your arms and the back of your thighs, as seen in this month's issue of Women & Home. Lamelle Correctives Cathepzyme 2 takes care of 'chicken skin' and it's available at MASC. So no need to hide behind long sleeves and hemlines once the cold front has made way for spring! #lamellersa #chickenskin #smoothskin
Chicken burgers were MADE for the ranch / hot sauce combo!! #othersidefried
Winner winner chicken skewer dinner. Including all (well, many) of the chicken parts.
And another new product. Perfect Skin resurfacing body lotion....(comes with the exfoliating mitt) Suitable for dry skin, and for anyone wanting to relieve the symptoms of Keratosis Pilaris. (Chicken skin!! Little rough bumps... common on the arms) 💕TEXTURE AND SCENT💕A delightfully thin, light lotion.Carries a delicious fruity scent, derived from noni fruit and passion fruit extracts. 💕HOW TO USE💕After showering, massage generously over troubled areas of skin daily.For best results, exfoliate beforehand using your Exfoliating Mitt on dry skin, rinsing away excess dead skin. #exfoliate #deadskin #keratosispilaris #chickenskin
Fried! #chickenskin
Eating someting unhealthy.... "sometimes" 😁 #food #barbecue #chickenskin #helloHB #noregrets #tastesogood #yummy #busog #cravings #sarap
This was the 2nd place we hit on the first night. Very trendy with a a bit of Japanese influence full of the buzz of young people (which I'm not) We ordered the Mixed Skewer platter. The platter had things like chicken skin, chicken hearts, beef, pork, mixed vegies and chicken wrapped in bacon..A small charcoal grill is placed on the table to cook over..Was awesome and so tasty... . . . . #charcoalgrill #grillin #yakitori #koreanfood #koreatrip #koreanwife #bbqin #bbq #bbqpit #foodblogger #foodstagram #foodporn #foodpics #foodphoto #travelgram #chickenskin #chicken #foodgram #foodblog #foodies #sudneyfoodies #travelblogger #foodjourney #travelgram #foodies #instafood ##instagram #instapics #skewers
Today's Orders.. Bound to Apalit and Plaridel ❤️❤️❤️ For orders and inquires, please send a private message here or call/text 09171600475/09184288353 Thank you! #ChickenSkinQueenPH #crispychickenskin #chickenskin #chickenskincalumpit #chickenskinbulacan #chickenskinph #chickenskinlover #notyourordinarychickenskin #chickenskininatub #thefirstchickenskininatub #chicken #crispy #snacks #munchies #foodpic #foodporn #foodiemadness #filipinofoodph
Maknyus bgt ya kak qeii Cr: @qei.asmr Yt: Asmr Qei Follow @laper_nyong Yukk biar lebih seru!! Dan bisa liat video video menarik lainnya! #mukbang #asmr #makan #laper #ngiler #chickenskin #potato #youtube #instagram #indonesia #chrunchy #enak #maknyus #garing
Game of Thrones Live Concert #amazing #chickenskin
Salted egg shisken skin renyah gurih, telor asinnya berasa maknyozzz banget... . . #tamagosaltedegg #saltedegg #saltedeggsnack #snacksaltedegg #chickenskin #telurasin #keripik #cemilanbandung
Love at first bite. From the crunch of our crispy skin to our magnificently succulent inside... Need we say more? 〰️ Doors open til 10pm today! On 29 Lygon Street, #Carlton #sonnysfriedchickenandburgers 〰️ #unimelb #melbourneuni #rmit #urbanlisted #lygonstreet #friedchicken #melbournecbd #zomatoaus #cheatmeal #chickenskin #cheatmeal #chickenlover #goodfoodau #melbourneburgers #melbourneeats #cheatdayeats #melbournefood #urbanlist #melbournecity #melbournelife #friedfood #friedgoodness
👮🏼🚔 🇺🇸 Check this out! A light meal using cream cheese for protein, a selection of jalapeños for our fibre/carbs & my favourite little touch, crispy chicken skins to wrap them in for that cheeky little fat boost! AND all for just £1.50p 🙊 . Fat 32g (saturated fat only 9g) lean protein 18g, fibre 2g & net carbs just 7g. He strikes again on behalf of Keto 🙏 . This is a perfect balance preventing that “insulin” spike which goes & makes this a winner for both my Keto & diabetics clients. Why don’t you tag a friend that would love this treat 👌 . #slimblueline #keto #ketorecipes #ketodiet #mealplan #mealprep #onepoundmeals #fitfam #bodybuilding #gymjunkie #healthyfood #snack #lunchideas #jalepenos #chickenskin #naughty #fingerlickinggood #diabeticfood #diabetes #nosugarspikes #easyrecipes Credit to: @slimblueline #sheriffdeputy
What’s for dinner? The @thehowtoduo know! Check out that golden tan on this Chicken Mole from @lasbrisasrestaurants ! A true beach beauty, ain’t she? #newdinnermenu #bestview #bythebeach . . Thank you @1on1pr & Las Brisas for having us! ♥️ . . . . . . #lasbrisas #lagunabeach #chicken #chickenmole #mole #chickenskin #mexicanfood #comida #orangecounty #oceats #ocfoodies #yelpoc #ocweekly #foodies #cheatday #foodlovers #eeeeeats #tryitordiet #forkyeah #dinnerwithaview #beachview #oceanviews #thehowtoduo
#chickenskin and an ocean of tears. #historyalwaysrepeats
🚨💥𝐆𝐈𝐕𝐄𝐀𝐖𝐀𝐘💥🚨 We are giving 2 lucky winners at the @norcalnightmarket 2 free items from our menu. Winner will receive 1 Chick N’ Skin Nacho & 1 flavor cone. - To enter : ❶. Follow us @chicknskin ❷. Like this post. ❸. Tag a friend in the comment. (Tag as many friends as you would like.) ❹. you must be able to attend one of the days of the event Sep 28-30 to claim your prize. - ⚡️Winners will be announced on Sep 27th⚡️ ✦✧✦✧✦✧✦✧✦✧✦✧✦✧✦✧✦✧✦✧✦✧✦✧ 💥Order your skins today!💥 ☞www.chicknskin.com☜ ⚡️𝐋𝐢𝐧𝐤 𝐢𝐧 𝐁𝐢𝐨⚡️ ✦✧✦✧✦✧✦✧✦✧✦✧✦✧✦✧✦✧✦✧✦✧✦✧
Lucky I got to eat this fried chicken. Always searching for the best fried chicken. Any recs? 🍗 . . . . . #friedchicken #chickenskin #fried #chicken
Crispy Chicken Skins 🐓 still warm enough to slightly melt the brie. . . . . . #chickenskin #keto #brie
Healthy side dishes to distract you from the fried chicken skin #pinoydishes #chickenskin #filipinodishes #filipinofoodmovement #pinoydishes
Rice flour + potato starch + AP = light & break yo teeth crispy #karaage #chickenskin
malam minggu ceria. . . yang mau coba munchies silahakan mampir jl pendidikan no 23 sebrang smk negeri 2. . available Go-Food (munchies sidakarya) . #munchies #munchiesfavourite #kulinerbali #infobali #localfood #bali #denpasar #streetfood #sidakarya #thaitea #banana #geprek #wings #chickenskin #kulitayam #eskepal
I was craving something crunchy so I made some chicken chicharrónes! I just chopped up some chicken thighs with skin and fried til’ crisp to my liking 😋 It’s so good that I’m thinking of taking some with me to the movies 🎟🎥🍿 - #chicken #chickenskin #chickencracklings #chicharrones #meat #nocarbs #carnivore #carnivorediet #worldcarnivoretribe #meatheals #zerocarb #intermittentfasting #keto #ketodiet #lowcarb #lowcarbhighfat #paleo #paleodiet #fit #fitness #fitfam #lifestyle #lifestyleblogger #food #foodporn #foodie #foodphotography #travel #travelblogger #axlicious
next page →