#DAH

127,883 posts

Loading...
The training beginssss!!!! _____ #cidb #abm #dah sampai
So glad to be a part of such a great group! @fccagriculture #dah #fccdriveawayhunger #yorkton
Setting these here because...cute 😚😉 #dah #cootest
#HappeningNow Life coaching and goal clarity ice cream social! #DAH #DAHOutreach
#HappeningNow Life coaching and goal clarity ice cream social! #DAH #DAHOutreach
Comprando el Set Básico, podés acceder a un 40% OFF para el Wok. Acordate también que podés sumar la tapa de vidrio del Wok y las asas grises al combo y llevártelas a un precio especial. #essen #cocina #cocinarhacebien #dulcealiciahogar #DAH
Come out tonight at 6:30 for a life coaching and goal clarity class with Sr. Ghadeer Odeh! It will be held in the youth lounge and ice cream will be served! #DAH #DAHOutreach #Interfaith
Happy 30th London brother! Theme: famous red heads. British guys: are you Where’s Wally?🤔 #hewasnotaredhead #pippilongstocking #dah #fail
Thank you midland Tx for coming out Saturday. Can’t wait to come back! #DAH
Hancur harapan💔#Dah tak x thu bila dah😞#Skit sgt2 jnji tnggal jnji 💔😣😔
Well .. a Monday badly played 👻 #dah #sassy #harddaysnight #whiskeyinateacup #sweetgirl
#hiki kipicha kimenikumbusha mistari nloandika 2004 nikiwa standard4 shelui primary(14yrs ago) Lyrics Kweli mi sijawahi kumwona Mrembo ambae kama wee anafanana Mabitoz wakikuona wanajigonga sana Wakikutingoza tu unawatukana Sio mpenzi uanze kuleta mapoz Hapo mpenzi wangu utaniuz **Haya nayokuambia we amin Jua kua mi nakuthamin Unanidatisha unapovaa kimin Hebu cheki lako shavu lain Ukicheka unadimpoz shavuni Basi njoo ue wangu darlin Njoo unipige kampani mi mentali Kila wikiend tukavinjari Tukale chips kuku juice kwa mzee omary Basi mpenzi nieleze Au unataka nikubembeleze Unataka unaibishe mbele ya mazee Kisa umevaa hilo bazee #dah KWELI UANDISHI BAISKELI UKIJUA UMEJUA TU ASEE.NMEGUNDUA KWANINI WALKUA WAKINIITA BIG WAKATI HATA SIJABALEE!
#dah pada nikah
It’s good.. To feel it again. #austria #germany #vorarlberg #lakeofconstance #dah #fuckingfog
#dah upo ww #sister wangu 😘😘😘😘
#dah malam malas nak keluar makan yg ni dah la
Bayar lah hutang mu karena hutang tidak membuat mu kaya -Quotes #bayarutang #mantab #mlb #dah #indo_hole #memesdaily #1cak
Buah langka#gowok #dah lama banget ga makan ini buah#thanksmom
#dah itu bae dah :A
#selos88 #bosw #dah #steelxeaters #set it was just passing by to say hi mf
Of course #in #jakarta #batik menjadi pilihan #tanahabang #murah #grosir #dah tau rahsia #igseller kat KL nunnn. Haha.
#jangan menilai seseorang dari satu sisi saja, masih banyak sisi sisi lain nya .#dah itu aja 😂 #abaikan badan gw yang makin subur 😂
#Dah nak balik dah Kedah
😀 😀 😀 😀 😀 😀 ASUBUTUU si mlitabili ipo siku nitapigwa kumbe wengine tunaowakarava sio #WANAUME wa #DAH !!haya ngoma Kali artist: Mysterio x Cjamoke x Riyama @leomysteriotz @cjamokertz @riyamaally #studio @trinityideatz @dreambooth @kemalykem @sing_ongo_tz @lexy_gitaa @jumalokole2 @udakutz_ @zishawafulan @wolperthebest_2017 @aunty_kister @tandahimba_celebrities
#Repost from @riyamaally with @regram.app ... #Repost from @tabumtingita with @regram.app ... ASUBUTUU si mlitabili ipo siku nitapigwa kumbe wengine tunaowakarava sio #WANAUME wa #DAH !!haya ngoma Kali artist: Mysterio x Cjamoke x @riyamaally
ASUBUTUU si mlitabili ipo siku nitapigwa kumbe wengine tunaowakarava sio #WANAUME wa #DAH !!haya ngoma Kali artist: Mysterio x Cjamoke x Riyama @leomysteriotz @cjamokertz @riyamaally #studio @trinityideatz @dreambooth @kemalykem @sing_ongo_tz @lexy_gitaa @jumalokole2 @udakutz_ @zishawafulan @wolperthebest_2017 @aunty_kister @tandahimba_celebrities
@desire_art_house #adulterka #dah #desirearthause #творсество #единомышленники #творить #радость #этимхочетсяделится #светсвет #солнечныелюди #аура #дух #тепло #картинадляинтерьера #новыйгод #ловецснов 💫💫💫«Творенье может пережить творца: Творец уйдет, природой побежденный, Однако образ, им запечатленный, Веками будет согревать сердца. Я тысячами душ живу в сердцах Всех любящих, и, значит, я не прах, И смертное меня не тронет тленье.» ...Микеланджело
#Repost from @tabumtingita with @regram.app ... ASUBUTUU si mlitabili ipo siku nitapigwa kumbe wengine tunaowakarava sio #WANAUME wa #DAH !!haya ngoma Kali artist: Mysterio x Cjamoke x @riyamaally
#cogroh aja daah #dah kelaperan ga sempet motto dari awal..dah belepetan baru d shoot #emak2 klo ketemuan kerjaannya cm makan doang gimana kaga melar badannya
ASUBUTUU si mlitabili ipo siku nitapigwa kumbe wengine tunaowakarava sio #WANAUME wa #DAH !!haya ngoma Kali artist: Mysterio x Cjamoke x Riyama @leomysteriotz @cjamokertz @riyamaally #studio @trinityideatz @dreambooth @kemalykem @sing_ongo_tz @lexy_gitaa @jumalokole2 @udakutz_ @zishawafulan @wolperthebest_2017 @aunty_kister @tandahimba_celebrities
Sedih nk tnggl kn kawan² semua U all my family U all my friends U all tmpt mngadu Hope berjaya semua #dah x lama dah #spm2k18
我々にとって「野球」はエンターテイメントビジネスだ。 MLBの幹部からよく聞く言葉です。同じ言葉はNFLやNBA、あるいはプレミアリーグの人々からも聞かれます。 反対にNCAAをはじめとする「学校スポーツ」においては、誰も口を揃えて「教育」です、と答えます。 日本と欧米の「スポーツ」を比較する際に、こうした「定義づけ」の明確さに大きな違いがあるように思います。 「スポーツ」とは一体なんだろう。 勝つこと 負けたくない気持ち やっぱりここがすべての原点だと思う。そこを明確に追求した人、自分自身を極限まで高める努力し、戦略や戦術を磨き、そんな人々が集まって、正しいルールやその前提となるモラルを作っていく。 勝負とは何だろう。 ここを追求した人のみが、勝敗を超えた価値がぼんやりと見えてくるものだとも思う。 正々堂々と勝つ せこい奴に勝つ ずるい奴に勝つ 正々堂々と勝負してくる奴に勝つ どんな場面においても「勝つ」には、肉体、技術、精神の充実が必要条件となるだろう。 そのために、 厳しい鍛錬に耐え抜く高い理想、 最新の手法を学び続ける姿勢、 無駄を省く合理的なアプローチなどなど、 精神性と、肉体と、頭脳を酷使する必要がある。 そんな人間の総合力を駆使し、徹底した準備をしたものに、勝利の女神が微笑み、 結果として、勝敗を超えた価値に気づく。 そんな「全体感」の迫力に、観客は熱狂し、学生は成長を遂げる。 日本も、そんなスポーツ業界にしたい。 勝つこと自体が目的ではない。 だから、まず勝つことが大事だ。 #いわきFC #teamua #teamdns #DAH #規格外のチーム作り #日本の標準になること @iwakifc
Another little quick doodle while I was in a call and inspired. 💜💜 This lovely gentleman is Isospora 42, one if the characters to appear in several of my stories. (In pre-DAH times he is the principal if Gorta's Navy academy and responsible for teaming up Crypto and Pox for their own good. In post-DAH times he is military advisor to Emperor Orthopox and still keeps saving the day ) As much as I like him, I actually never did a proper picture of him. That had to be fixed. Sadly though, the photo made it look far more abysmal than it actually is. Still, Iso needs some spotlight, so here he comes! #destroyallhumans #dah #dahfanart #furon #furons #isospora #isospora42 #oc #fancharacter #myart #fanart
Happening now: Reverts brunch! Come and join us for some delicious food and interesting revert stories! #DAH #DAHOutreach #Interfaith
Today is the big day! Join us at Fairfax High School for the VOICE assembly with Governor Ralph Northam and Attorney General Mark Herring. If you come to DAH at 2:45pm you can get a ride and a free t-shirt! Hope to see you all there! #DAH #DAHOutreach #Interfaith
Today is the day! We hope to see you all at the VOICE assembly at fairfax high school. Come out and hear what Governor Ralph Northam and Attorney General Mark Herring have planned for addressing VOICE’s key issues. There will be busses leaving DAH at 3pm! Register in the #linkinbio . #DAH #DAHOutreach #Interfaith
~Selamat Pengantin Baru adikku. Semoga berbahagia hingga ke Jannah~ #6 #beradik #perempuan #3 #dah #kawen #3 #belum #kawen
#dah kepsg merk farrelny
Kangennya terobati ama baby ganteng #cucu yangti #dah bawel bgt
Disaat ku berjuang melupakanmu, kenapa kau slalu datang? Disaat ku membuka kembali hatiku, kenapa kau seenaknya pergi tanpa pamitan?? - - - Auto galau #tft #likeforlikes #rindu #itu #berat #bingung #dilema #sedih #galau #tapi #bodoamat #dah
happy sweet 16 bray!! 🎉 I hope u have the bestest day cause u da bomb.com 💣💗 thankful for laughter & fun that we share NONSTOP🤪🤠 luv u in case i dah #TeveLovesYou #happysweet16 #DAH #apparuit
Nak up jugak. Stovk baru sampai.. Dah siap booking Tak ambik dulu tak pe. Yg penting kita simpan tepi #Dah habis jgn monyok tepi bucu katil Berminat meh sini wassap hakak gojesd Www.wasap.my/60194629373 Annadatin #diamondtobe 💎 #dma 💎
#dah lepas
Ikut artconnya @fieldya.chan_art Art by me📋 Maaf jelek :" Maaf ada kesalahan dan kekurangan di ocnya 🙏😩 Hope you like it🌈 Moga menang lah ya :'v 🍇🌟🍇🌟🍇🌟🍇🌟🍇🌟🍇🌟 Hastag: #art #artdigital #artchibi #chibi #chibicute #cute #kawaii #ikut #artcontest #digital #ibispaintX #seni #sweet #drawingart #like4like #galeryart #by #me #maaf #jelek #hopeyoulikeit #dah #gitu #aja #bye 👋 #fieldyachan_ocs #artcontimefieldyaspesial
Anjir!!! Sexyyyyyy!!!! - Buruan pake BOD sebelom di nerf njing! - - Sekian terima bangsul :) - Random tags #lesley #valentineskin #mlbb #bod #mobilelegend #mobilwijen #dah #gitu #doang #lfl #lll #flf
Acara saprahan org sambas#dah itu jak😀
🌴🌲🏄🌅 akok pakai bj tebalik #dah nyanyok agaknye😂😂😂
next page →