#DAH

126,346 posts

Loading...
#dah setahun main akhirnya naik gak legend
#dah ๐Ÿ’“๐Ÿ’“
Sang Proklamator, yang TIDAK BISA di-Representasikan "Terhadap" Siapapun dan "Oleh" Apapun, kecuali Representasi dari Rakyatnya.!!!. . @risaindriawanti @d.a.h._id #dimasariefhadianto #dimasariefh #dimasah #dah #dimasuntukindonesia #dimasuntuknkri #dimasuntuknusantara #dimasmengabdi #risaindriawanti
Tatapan Optimistis oleh "yang Muda, yang BERKARYA" terhadap Masa Depan dan Keberlangsungan Bernegara yang Berdaulat.!!!. . @risaindriawanti @d.a.h._id #dimasariefhadianto #dimasariefh #dimasah #dah #dimasuntukindonesia #dimasuntuknkri #dimasuntuknusantara #dimasmengabdi #risaindriawanti
Sangat Filosofis, ~ 7 ~ Sangat Identik dengan "Ayat dalam Surah Al-Fatihah" dan "Tingkatan Langit ALLAH S.W.T.". Namun, "Warna dan Angka" Jangan di-Korelasikan ataupun di-Interpretasikan Apapun, baik dengan Suatu Organisasi Tertentu maupun Partai Politik Tertentu. Karena, BELUM MENENTUKAN PILIHAN.!!!. . @risaindriawanti @d.a.h._id #dimasariefhadianto #dimasariefh #dimasah #dah #dimasuntukindonesia #dimasuntuknkri #dimasuntuknusantara #dimasmengabdi #risaindriawanti
Di atas seng yapim sama kk kelas๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ #dah makin bandal aj aku ya๐Ÿ˜‚
Dapatkan buku ni... edisi terhad... PRA tempahan.. (16 Julai - 30 Ogos 2018)... mungkin boboiboy galaxy + lawak kampus.. siapa dah beli?????#dah ? hanya di POPULAR... kat online pun boleh... RM 25 Di Semenanjung dan RM 27 di Sabah and Sarawak... #best ..#lawakkampus
๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’•๐ŸŠ . . . . . . #jarangon #notbullying #dah #itu #ai ๐Ÿ‘Œ
Berakit rakit ke hulu berenang renang ketepian ngejomblo dahulu ntar juga kepelaminan๐Ÿ˜‚ . . . . #diwaluhinyawara #hiihkanhja #bawabatanang #eaa #uyuh #mengetik #dah #cukup #sampai #disini ... @fahrilazka_
#fresko #bosw #dah making me look bad lol
Have a cuppa
#DAH ๐Ÿ–ค
Happy Malming epribedeh๐Ÿ˜‹ yg salpok ke idung w tyunjangz๐Ÿ˜ . . . . . . Ga co2k gtu ya muka2 pemikir.-. Ah bodoamat๐Ÿ˜› #satnight #saturdate #malming #imhappy #๐Ÿ˜Œ #๐Ÿ˜น #apa #ya #dah #la #ya #wkwkwk #likeforlike #lfl #l4l #lfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfl #fff
#dah la banyak murah plk tu... Aummm aummm ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Give me a thousand parents I will surely lift Semeru from its roots, give me ten young men I will surely shake the world -ir soekarno #hutri73 #dah #up #coment
Assalamualaikum woi!! Selamat sabtu malam, hayoo lagi pada ngapain? Udah gausah mikirin doi yang suka php yah:). โ€ข โ€ข โ€ข Btw Welcomeback toooooooo admin yang paling ketjeh di mia catu, ingat yaa yang paling ketjehh๐Ÿ˜‰hmmmmmm hmmmmmmmm mmmmmmmmmm..... (taukan bacanya gimana). So, kita bakal ngebongkar kembali video ataupun foto yang pernah kami take pastinya. Buat temen temen yang kangen sama kita boleh di save ya, gausah malu malu๐Ÿ˜Š. Nah video ini diambil pada bulan desember 2016. Wah sudah lama ya, iya sama kayak yang di video itu, hmm. โ€ข โ€ข โ€ข Catatan : buat yang ngeliat video ini alangkah baiknya dan alangkah indahnya kalau melihat video ini dibiasakan sampai habis. Karena saling menghargai itu sangat penting dalam menjalani kehidupan *sihiy. โ€ขSIAPA KITA?? ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ #receh #banget #dah #lu #biasaajadongmatanya #imovie #movie
#dah day yah did lit๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜
Life is a challenge,accept it. #chocolate #dah smile๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™ #Chee ๐Ÿ’•๐Ÿ’•
๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜#dah gk ada capricorn nya๐Ÿ˜‚
#penang #mai #atas #meja #dah # #ank #bujangku @apeksykri ๐Ÿค—๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Vibes#dah Extrovert darling โ™ฅ๏ธ #itssaturdayinathens #weekend ๐Ÿค›๐Ÿ’‹๐Ÿ’•
"pamper yourself, because it's a pleasure choice".. ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ‘ฃ #katagua #au #dah #kalo #elu #mah #cigar #cigarettes #cerutu #lokal #citarasaindonesia #tycoons #coffeetime โ˜• #smoke ๐Ÿšฌ #enjoy #yourlife
Kasikan jd lupa foto2 cm ini yg tersisa u d foto ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #ngeprolsehariankitah ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‰ #dah meluncur semua yakk....thank u 4 all order hatur nuhun๐Ÿ˜‰๐Ÿ™ #membumi efek khabisan mika ๐Ÿ˜โš˜ #proltapeenak #proltapekismisalmond
Mroyekk maluu#pis gede konee #dah dibawa kabur pis e#kick
่Šฑใฎๆฐ‘ใƒปใƒ‰ใ‚ฏใƒ‘ๆ—ใฎๆ‘ใ€ใƒ€ใƒผใƒปใƒใƒŒใƒผใ€‚ ็‹ฌ่‡ชใฎๆ–‡ๅŒ–ใ‚’ไปŠๆ—ฅใ‚‚ไฟใคใ€ๅฐใ•ใชใ€็พŽใ—ใ„ๆ‘ใ€‚ . . DahใƒปHanu, the village of Drokpa tribe. . . They are known for preserving their rituals and traditions from ages. Such a beautiful hidden world. . . #ใ‚ตใƒชใƒ’ #sarihi #antique #crafts #ใ‚ขใƒณใƒ†ใ‚ฃใƒผใ‚ฏ #folk art #india #่Šฑใฎๆฐ‘ #ๅค้“ๅ…ท #ใƒดใ‚งใƒซใƒˆใƒฉใ‚ฆใƒ  #้ชจ่‘ฃ #ๆฐ‘่— #ใƒ•ใ‚ฉใƒผใ‚ฏใ‚ขใƒผใƒˆ #drokpa tribe #dah #hanu #ladakh #ใƒฉใƒ€ใƒƒใ‚ฏ # #tribal art #ๆฐ‘ๆ— #ๆ—… #textile #ใ‚คใƒณใƒ‰
Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is not to stop questioning.#dah ada #minionnation
#dah 2 minggu berkurun kat umoh sebab my princess exam trial UPSR & PSRA #hari ni en suami ajak kuar pi shopping tp beli brg2 dia je๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜ฒsebab lg 2 minggu nak pi kursus team bulding... Xpelah janji kuar happy Yg penting enjoy๐Ÿ˜๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‰
#dah biasa dah
So close.... #porsche #911 #dan #dah #munich
#dah moment #u gotta #tinkbig
You so f precious when you smile :D . . . #thankies #dah #mau #fotbar #17andepoksatu #lfl When @squaddulurdjogja and @9_fisabilillah #klambine #nyatu
Mengimbau kenangan. Rumah kami dan kawasan persekitaran umah kami dulu.#dah jual umah ni.
#dah berempat.. #mak happy nak...
Blm siap dh di fto๐Ÿคฃ #dah lama gak post #likeforlikes #lfl ๐Ÿ’›
DAH BOSAN DENGAN TREND SKINCARE YANG SAMA JA Di PASARAN. Dah serik dengan produk skincare yang guna krim repack?? Asyik asyik krim putih kuning dari indon tu skincare biasa pun mesti ada day cream and night cream y melekit. Uniknya #cshineskincare Ini tiada krim langsung!! Dan lain dari yang lain. Apa itu chine skincare?? Cshine set skincare. pertama di malaysia, berteknologi korea baru dan unik., whitening essence y diformulasi dlm bntuk powder dan serum. Keberkesananya 5x ganda lebih efektif. Tadaaa ini la dia cshine skincare... No more day cream and night cream y rimas dan melekit. Y pnting cshine skincare 100% free dari chemical. Jom try chine skincare hanya menggunakan sabun. Cshine skincare original jee, mmg tak da bahan merbahaya dan selamat untuk kulit dan muka. Kurang dari seminggu, jerawat, kulit kusam blackhead dan parut bakal meninggalkan muka anda. Say no to night cream y melekit dan rimas dan gantikan dengan cshine skincare #dah laama y jatuh hati walaupun 1st time guna. #membasmi whitehead and blackhead dngn sngt berksn. #parut jerawat baru dan lama akan pudar #kulit muka tidak brmnyk #boleh tahan 1 hingga 2bulan #x krim siang dan malam y melekit #skincare y berasskn bhan organik #cara pemakaian y sangat simple dan mudah #lulus kkm SIRIM dan HALAL Pm/0164126594
?? contact my mum? #Dah kenapa ni.. mmm.mama perati je perangai kamu ber2 #idea lain plzzzz .. no polis ke bomba ke
Haiiii tumpang lalu lok selamat tgh hari#dah lunch tek kah?kmk lom agik heehheh
next page →