#EXOGRANDCOMEBACK

127,981 posts

Loading...
Good night everyone ๐Ÿ˜Š
Mood 24/7
Teen Choice award voting has started. For Twitter users: Tweet the format as much as you can. Retweets count too. For non Twitter users: You can vote on the website ๐Ÿ‘‰ https://teenchoice.votenow.tv/ ๐Ÿ‘ˆ Up to 10 votes per day with the same logged in account. Spread it, vote and let's win this ๐Ÿ’ช @weareoneEXO #EXO #EXOGrandComeback #EXOL #์—‘์†Œ
Ngl this has been my mood for the past week but I also want them to rest a lot yk
Weโ€™re gonna see them tomOrroOOWww yayyy
who got lil bobohus stwabewwies hmph?!? I will punch thwat pewson!! bo one huwts my bobohu๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—here have my stwabewwies~๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿฐ๐Ÿฐ๐Ÿฐ๐Ÿฐ๐Ÿฐ
Saya pilih album exo. 1~When is Exo first win? ยฐExo first win โ€ข14 June 2013โ€ข 2~What make you love them? ยฐI love them because them so handsome (lagi lagi xiumin๐Ÿ’•) Diorang comel,hansome,kelihatan bertenaga kat depat fans walaupun they tired..๐Ÿ’• I hope kumpulan Exo jadi lagi menarik and unik.. I love xiumin ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข Hope @jaehyunseus always happy and sihat sentiasa disamping you family๐Ÿ’•. Really hope i can win this giveaway ๐Ÿ’•๐Ÿ’•. #jaehyunseus1stgiveaway #wolf ๐Ÿบ #exoxiumin #exoforever #exograndcomeback #exol
๐Ÿšจ๐ŸšจATTENTION ๐Ÿšจ๐Ÿšจ Notify all your friends about this. In all social platforms. We will trend the hashtag on Twitter, but if you don't have Twitter account, please post a picture(I'll share the pic later on) on your Instagram account and tag @smtown , @weareone.exo , @groovechaja and all the members. This is a very serious thing. Please participate on this ๐Ÿ™๐Ÿ™ #EXO #EXOGrandComeback #EXOL #์—‘์†Œ
Byun Baekhyun ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜๐ŸŽค๐ŸŽค Good voice * Di belakang oppa jun ki sepertinya lagi senang mereka ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‚ * *@baekhyunee_exo @exol_lover1 #exo #exol #exoluxion #exobaekhyun #exovideo #exosaranghaja #exograndcomeback #exoweareone #exoforyou #exocountdown #exofunny #exotic_performance #exocomeback #exofan #exolove
I was born ready for EXO Grand Comeback this year ๐Ÿ’™๐Ÿ”ฅ - - - - - #kyungsoo #chanyeol #sehun #sehunexo #ohsehun #handsome #exomember #exo_l #baekhyun #kai #lay #chen #xiumin #chanyeolgallery #exograndcomeback #exocomeback #2018 #exodo โ€ข @dokyungsooofficial @weareone.exo @smtown โฃ๏ธ
Hello Baekhee hahaha
TABUNGAN EXO GRAND COMEBACK 2018 support EXO for this GRAND COMEBACK this year album yang dibeli di sini pasti terhitung di HANTEO dan GAON CHART DP TABUNGAN : Rp 100.000/album (pesan 2 album DP : Rp 200.000) close: 29 Juni 2018 benefit tabungan 1. PASTI FIRST PRESS pasti dapat poster dan pengiriman paling diutamakan 2. PELUNASAN ketika album sudah sampai INDONESIA 3. LEBIH MURAH karena first press harga LEBIH MURAH dibandingkanย dengan ready stock 4. FREE ONGKIR pengiriman bisa menggunakan jasa free ongkir dengan pelunasan lewat akun shopee 5. SPECIAL GIVE hadiah spesial untuk pemesan yang beruntung cara pesan bisa cek home line@ : @tcm7218c #exoalbum #exograndcomeback #exoalbumindonesia #kpopalbum #kpopolshop #olshopbandung
Come on eris to support by vote EXO in 2 categories. Don't let your guard down and let's work harder to support EXO in this year (before they go to military service๐Ÿ˜”๐Ÿ˜ญ). Don't forget vote EXO in Soribada Awards!! Fighting EXO-L, we can do it๐Ÿ˜ŠโœŠ๐Ÿ’ช #EXO #์—‘์†Œ #dafBAMA2018EXO #EXOGrandComeback
EXOโ€™S 100th win with the power of music! (Ik this was a while ago but Iโ€™m still proud) - Reposted from @groovechaja - @zkdlin @zyxzjs @oohsehun @baekhyunee_exo @real__pcy @weareone.exo - #exograndcomeback
My fav fan art ๐Ÿ’“๐Ÿ’“ of Chanyeol
This outfit was simple yet so beautiful on him #WinPrive
Iโ€™m sure every EXOL can relate๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ
Aeriies you are all aware of our Must Reached Goals for #EXOGrandComeback riight?! So please work everyday harder than the day before and make sure to show your dedication towards this fandom and #EXO ๐Ÿ’ช๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ WE ARE ONE isn't just a Slogan but Our MOTTO!! #์—‘์†Œ @weareoneEXO . . cr.marocco EXO_L fanclub @real__pcy @baekhyunee_exo @oohsehun @zkdlin @zyxzjs @weareone.exo @smtown #chanyeol #parkchanyeol #pcy #baekhyun #byunbaekhyun #chanbaek #kai #chen #xiumin #do #sehun #suho #exo #exol #weareone #kpopfff #kpopf4f #kpopfollow #fff #ifi #f4f #f4ffollow #follow #followforfollw #follow4follow #like4follow
Follow uri oppa!! #EXOGrandComeback #dafBAMA2018EXO btw met sore๐Ÿ’•
Haloo! temen temen exo-l palembang , ayo kita sukseskan project exo-l di dunia ( termasuk kita ) buat cetak rekor 2M selling buat album exo tanpa repackage ! Nah exo-l palembang kali ini akan membuka Tabungan + Grup Order khusus exo-l palembang yang mau beli album di fanbase kita ( eits luar daerah juga boleh kok ) ! โœจ Rules Tabungan !! : 1. Kalian cukup DP 50.000 untuk booking 1 album berlaku kelipatan , kalau mau booking 2 album berarti 100.000 2. Kalian kirim form ; nama , alamat , id line, pesanan & cover album - kalian bisa pesen lewat official line @ kita di " @zba5260z ( jangan lupa pake @ di depan pas mau add ya ) kirim formnya kesana atau - Kalau kalian ga ada line dan cuma punya wa, kalian bisa by req dm base ya buat nomornya, dan kalian bisa kirim form ke nomor yang tertera - Setelah kalian kirim form kita bakal kasih no rekening yang harus kalian transfer, kalau untuk cod di usahakan Kak benefit yang aku dapetin apa?? 1. 1st press dan kalian pasti dapet poster 2. Kalian bisa req cover ( jika ada ) member yang kalian mau 3. Unofficial Photocard dari fanbase kita yaa :) Close Tabungan : Minggu Ke 3 bulan Juli Pelunasan : H+1 setelah harga album rilis di web yang kita pesen Kak masuk di gaonchart dan hanteochart ga? - Yes! 100% reflect on Hanteo Chart and Gaon Chart in real time. Note : kita nonprofit ya jadi kita ga akan ambil untung sama sekali , tapi album ini akan di kenakan biaya ems & tax tentunya. Jadi kemungkinan besar harga kita sama atau setara dengan beberapa olshop yang 1st hand ems & tax itu apa sih kak? ems : biaya pengiriman dari korea ke indonesia tax : pajak di beacukai ketika album sudah sampai Kita ga akan sembarang pakai embel-embel nonprofit tapi ujung ujungnya kalian nambah lagi buat ems & tax , jadi kita udah jelasin yah temen temen :) makasih!! Ayoo dukung project dunia ini!!! We Are One!! Saranghaja!!โค๏ธโค๏ธ . #exo #exol #exolindonesia #exolpalembang #tabunganexo #tabungangrandcomebackexo #albumexo #exograndcomeback #exo2018 #lay #zhangyixing #xiumin #kimminseok #suho #kimjunmyeon #baekhyun #byunbaekhyun #chanyeol #parkchanyeol #chen #kimjongdae #do #kyungsoo #kai #kimjongin #sehun #oohsehun #album #2018
Good morninggg
pre debut jongin and Kyungsoo~ - #exograndcomeback
TABUNGAN EXO GRAND COMEBACK 2018 support EXO for this GRAND COMEBACK this year album yang dibeli di sini pasti terhitung di HANTEO dan GAON CHART DP TABUNGAN : Rp 100.000/album (pesan 2 album DP : Rp 200.000) close: 29 Juni 2018 benefit tabungan 1. PASTI FIRST PRESS pasti dapat poster dan pengiriman paling diutamakan 2. PELUNASAN ketika album sudah sampai INDONESIA 3. LEBIH MURAH karena first press harga LEBIH MURAH dibandingkanย dengan ready stock 4. FREE ONGKIR pengiriman bisa menggunakan jasa free ongkir dengan pelunasan lewat akun shopee 5. SPECIAL GIVE hadiah spesial untuk pemesan yang beruntung cara pesan bisa cek home line@ : @tcm7218c #exoalbum #exograndcomeback #exoalbumindonesia #kpopalbum #kpopolshop #olshopbandung
๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“hewe you go babyyy @baekhyunee_exo
The quality ๐Ÿคฆโ€โ™€๏ธ nvm it was Super awesome I might move to a closer space next year ;)
So precious when he pouts lol ๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ˜–๐Ÿ˜–๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
Letโ€™s talk about how healthy Baekhyun is now compared to around lotto era
Iโ€™m so tired rn ๐Ÿ˜ฉ Tomorrow is my last day of school Iโ€™ll miss like 3/4 people especially one anywayssss why am I even saying this????
For Android: download the APK!!!! | For ios: change your country to Korea in the app store!!!!! | To create an account(s), just use an email!!!! This is why you should create many!!!!!! EXO is nominated for the Popularity award and Bonsang award!!!! | _ _ _ I will provide more visual aid and detailed instructions later but in the meantime...take initiative and go look for tutorials yourself! Don't wait for a tutorial to appear on your feed.
. The Beatles never looked so good . โ—โ—โ— Are you prepared for #exograndcomeback SUPPORT EXO! . โœจPlease don't screencap, use repost app. . cr to owner . . . . โ—พ#EXO #exol #์—‘์†Œ #์—‘์†Œ์—˜ #ot9 #lay #yixing #chen #kyungsoo #Chanyeol โ„น #exomeme โ—ฝ#smtown #smentertainment ๐Ÿ”ธ#kpop #kpopmeme โ–ช #korea ๐Ÿšบ#soyviejaymegustaelkpopyquetantawea
. #ValentinoxLAY #VALENTINOMENSS19 .. โ—โ—โ— Are you prepared for #exograndcomeback SUPPORT EXO! . โœจPlease don't screencap, use repost app. . source yixing weibo . . . . โ—พ#EXO #exol #์—‘์†Œ #์—‘์†Œ์—˜ #ot9 #lay #yixing #์ด์”ฝ #๋ ˆ์ด #่—่ˆˆ #zhangyixing โ„น #valentino โ—ฝ#smtown #smentertainment ๐Ÿ”ธ#kpop #bias #cpop โ–ช #singer #actor #chinese #asian #asianguy #model ๐Ÿšบ#soyviejaymegustaelkpopyquetantawea
. Please remember to vote daily for EXO and Power in both categories at the #soribada app! . โ—โ—โ— Are you prepared for #exograndcomeback SUPPORT EXO! . โœจPlease don't screencap, use repost app. . source @cosmos.melody . . . . โ—พ#EXO #exol #์—‘์†Œ #์—‘์†Œ์—˜ #ot9 ๐Ÿšน#chen #kai #chanyeol #sehun #suho #xiumin #lay #baekhyun #kyungsoo โ„น #soribadaawards โ—ฝ#smtown #smentertainment ๐Ÿ”ธ#kpop #bias #cpop โ–ช #singer #actor #chinese #korean #asian #korea ๐Ÿšบ#soyviejaymegustaelkpopyquetantawea
TABUNGAN EXO GRAND COMEBACK 2018 support EXO for this GRAND COMEBACK this year album yang dibeli di sini pasti terhitung di HANTEO dan GAON CHART DP TABUNGAN : Rp 100.000/album (pesan 2 album DP : Rp 200.000) close: 29 Juni 2018 benefit tabungan 1. PASTI FIRST PRESS pasti dapat poster dan pengiriman paling diutamakan 2. PELUNASAN ketika album sudah sampai INDONESIA 3. LEBIH MURAH karena first press harga LEBIH MURAH dibandingkanย dengan ready stock 4. FREE ONGKIR pengiriman bisa menggunakan jasa free ongkir dengan pelunasan lewat akun shopee 5. SPECIAL GIVE hadiah spesial untuk pemesan yang beruntung cara pesan bisa cek home line@ : @tcm7218c #exoalbum #exograndcomeback #exoalbumindonesia #kpopalbum
I wish my irl friends never knew about this account, i want to write so much but then- now I know why many big $$fansites don't let their personal info get exposed!!
unstan all your favs and stan this piece of beauty
as the mother of 8 horny children, I the ex wife of Mr.Kris Wu, present to you-
rich maknae ready to enlist in army kill me
rich man out there spending cash on his friends in jeju
another tea
rich king of china outmodeled everyone . . . 'outmodeled' ffs
jongin out there posting quality content meanwhile other members)_(
When the latest episode of Rich Man 2018 is released but I still have a whole project and essay
How's your day? Me: not okay ๐Ÿ™ƒ๐Ÿ”ซ๐Ÿ”ซ๐Ÿ”ซ๐Ÿ”ซ๐Ÿ”ซ๐Ÿ”ซ๐Ÿ”ซ๐Ÿ”ซ๐Ÿ”ซ๐Ÿ”ซ๐Ÿ”ซ๐Ÿ”ซ๐Ÿ”ซ๐Ÿ”ซ๐Ÿ”ซ๐Ÿ”ซ๐Ÿ”ซ๐Ÿ”ซ๐Ÿ”ซ . . #EXO #EXO_POWER #ThePowerofMusic #์—‘์†Œ_POWER #TheWar #KoKoBop #TheEโ„“yXiOn #chenbaekxi #cbx #exograndcomeback #weareone #xiumin #minseok #suho #junmyeon #lay #yixing #baekhyun #chen #jongdae #chanyeol #do #kyungsoo #kai #jongin #sehun #chanbaek #kaisoo #exo #exol
. #ValentinoxLAY #VALENTINOMENSS19 ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅ EVERYTIME I POST I LOSE A FOLLOWER . โ—โ—โ— Are you prepared for #exograndcomeback SUPPORT EXO! . โœจPlease don't screencap, use repost app. . source yixing weibo . . . . โ—พ#EXO #exol #์—‘์†Œ #์—‘์†Œ์—˜ #ot9 #lay #yixing #์ด์”ฝ #๋ ˆ์ด #่—่ˆˆ #zhangyixing โ„น #valentino โ—ฝ#smtown #smentertainment ๐Ÿ”ธ#kpop #bias #cpop โ–ช #singer #actor #chinese #asian #asianguy #model ๐Ÿšบ#soyviejaymegustaelkpopyquetantawea
Iโ€™ll giwve you thwe whole stwabewwy store!!! ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“
Baekhyun tweeted โ€œhelloooo!!โ€ AAAAAAA๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—
next page →