#HYYH

72,822 posts

Loading...
...unexpected friendships are the best one. ๐Ÿฑ๐Ÿ’œโœŒ๐Ÿ‘Š๐Ÿ˜ #ipurpleyou #borahae ๐Ÿ’œ #thankyouArmy #yougotthebestofme #pearls #btswings #newfoundfamily #theIrishbomb #togetherbamm #burnthestagethemovie #hyyh
I HAD A BAD DAY AND ALL I WANT IS FOR YOONGI TOO POST I MISS HIM SO BAD. MAYBE HEโ€™LL DREAM THAT HE HAS TO POST AND HE WILL AND IF HE DOES ITโ€™LL BE BC I WISHED HE WOULD DREAM ABOUT IT
This always remains in my phone. I started from HYYH and it's been a big while now bt still everything bloomed from hyyh, it was a very special era. Hope and love was all we had and needed and now as we look back i just want to pat their backs and say YOU DID IT!! and seriously hyyh concert vids that are in memories series of bts *i guess* are so freaking special i need tissues everytime. It was hyyh when Yoongi's parents came to their concert and things got emotional and it was the same with other members too. Hyyh was like a deep breath before a long long flight of hardships and filled with hope. It'll always remain special. I dont know if that 'MOST BEAUTIFUL MOMENT IN LIFE' has come across or not but lets just cherish each beautiful moment!! . . . . . #bts #bangtan #bangtanboys #bangtansonyeondan #beyondthescene #kpop #kidols #boys #btsarmy #btsxarmy #armys #๋ฐฉํƒ„์†Œ๋…„๋‹จ #๋ฐฉํƒ„ #์•„๋ฏธ #๋ฏผ์œค๊ธฐ #๋ฏผ์Šˆ๊ฐ€ #suga #minyoongi #yoongi #hyyh
"Living is more painful than dying. But do you still want to live?" โ€ข Click link in bio to the read The Notes โ€ข โ€ข โ€ข #bts #btsthenotes #hyyh #loveyourself #btsphotocard #btsphotography #kpop #music #bangtanboys #๋ฐฉํƒ„์†Œ๋…„๋‹จ #bangtansonyeondan #bulletproofboyscouts #beyondthescene
"After coming back from that sea, we were all alone. As if we had all decided upon, we did not keep in touch." โ€ข Click link in bio to read The Notes โ€ข โ€ข โ€ข #bts #btsthenotes #hyyh #loveyourself #btsphotocard #btsphotography #kpop #music #bangtanboys #๋ฐฉํƒ„์†Œ๋…„๋‹จ #bangtansonyeondan #bulletproofboyscouts #beyondthescene
the most beautiful moment in life. ่Šฑๆจฃๅนด่ฏ. โ€ข actually I painted this months ago but wasnโ€™t going to share it here... however many people asked me to post more drawing/ painting related stuff so... yeah xD please let me know if you guys really like this kind of content~
Where my brain has been for the past two weeks. Organized all the notes in order for easy reading! Click the link in my bio to go to my Wattpad page if you would like to read them. Still working on uploading them all... I've got 30 or so done already! โ€ข โ€ข โ€ข #bts #btsthenotes #hyyh #loveyourself #btsphotocard #btsphotography #kpop #music #bangtanboys #๋ฐฉํƒ„์†Œ๋…„๋‹จ #bangtansonyeondan #bulletproofboyscouts #beyondthescene
oigan รบltimamente he tenido inspiraciรณn para un feed soft pero mi feed blanco y negro en mi cuenta principal esta todo culero whats good ๐Ÿค 
: I... Love myself ๐ŸŒธ . #speakyourself #loveyourself #lovemyself #youth #hyyh #myphoto #madebyhee 19/11/2018
Annyeong guys jadi midnight ini gue mau bahas tentang teori Bangtan lagi ๐Ÿ˜‚ - - - Yang gue mau bahas kali ini adalah teori tentang BTS dan HYYH era... Nah sebenernya kalian sendiri udah melihat kode2 yg diberi Bangtan sejak tahun 2014 dimana di tahun itu HYYH sendiri belum muncul... Seperti apa yg gue bilang di post sebelumnya kalau Big Hit dan Bangtan baru ngereveal di Lagu dan MV mereka ada Storyline nya itu ditahun 2015 tapi sebenernya mereka udah ngasih hint dari sejak 2013/2014 Pict 1 : BTS perform di Mama 2014 Pict 2 : BTS concert Love yourself world tour baru baru ini (2018) Pict 3 : BTS perform di melon music award tahun 2015 Dan ada 1 lagi Suga jg pernah bawain track berjudul Nevermind (bisa cek arti lagunya) dari yg kita amati selalu ada kata (Nevermind) Dan Bangtan sendiri baru2 ini bilang kalau mereka bakal balik ke era HYYH (gue lupa tuh mereka ngucapnya di acara apa/ di postingan apa) But yeah kalau kalian amati dan pahami maksud dari MV Euphoria dan Highligh reel kalian bakal paham kalau mereka emang udah balik era HYYH dan gaya outfit yg mereka pake buat concert di Japan baru2 ini pun modelnya hampir sama seperti outfit mereka waktu tampil di Mama 2015๐Ÿ˜‚ (please ini gue mikir pake otak pribadi beneran njjir) jadi tatto Jimin th 2014 itu bertuliskan kata Nevermind dan Hyyh (i'm not sure) tapi yg gue curiga adalah "Nevermind bakal jadi judul album /track mereka selanjutnya guys" ๐Ÿ˜‚ karena mereka udah balik ke era Hyyh... Yg gue maksud balik ke era hyyh adalah storyline mereka ๐Ÿ˜ญ so kita tunggu aja yah (Oh ya btw Lanjut kpn2 lagi ya haha good night) -M๐Ÿฐ
my 2nd bts album โค #HYYH
saw burn the stage! surprisingly i could understand a lot and my katakana reading was the slowest of them all ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ she was the true demon! but overall i understood their message and i came out loving bts even more than i did before! my most beautiful moment in life ;) "if we are together, even the desert becomes the sea" ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ #๋ณด๋ผํ•ด ๐Ÿ’œ #burnthestage #hyyh
โ™ชส™แด›s สœสสสœ แด˜แด›1 แด˜ษชษดแด‹ แด แด‡ส€ แด€ษดแด… แด˜แด›2 แด˜แด‡แด€แด„สœ แด แด‡ส€โ™ช - I did some shopping last day and my favorite items that I bought are 5 boxes of washi tapes that content 5 washi tapes in each box. I bought them at kaison and I actually regret for not buying more lol
wip of my art studio project. The theme was 'nostalgia'. This is a scene in the 2015 short film "prologue" by bts. I added the young forever balloon in as well. I think that this era of music for me really invokes a sense of nostalgia, specifically the mvs and films. Something about the colors and the way they are styled makes me wistful for the good ol days. And i think the title "Young Forever" really speaks for itself. #bts #bangtansonyeondan #bangtan #watercolor #btsart #btsfanart #ot7 #traditionalart #fanart #kpop #kpopart #kpopfanart #nostalgia #kimnamjoon #kimseokjin #minyoongi #junghoseok #parkjimin #kimtaehyung #jeonjungkook #traditionalfanart #art #wip #bighit #hyyh #youngforever #butterfly
HYYH YOONKOOK FUCKING HURTS OKAY PLEASE STOP
[BTS NEWS] We have 17M ARMYs on Twitter!!!! I'M SO PROUD OF MY BOYS๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ #BTS #BTS ๐Ÿ’œ #BTS โค #BTSMEMES #bangtansonyeondan #BANGTANBOYS #BANGTAN #KIMNAMJOON #KIMSEOKJIN #MINYOONGI #JUNGHOSEOK #PARKJIMIN #KIMTAEHYUNG #JEONJUNGKOOK #KPOP #BIGHIT #BTSNWES #BURNTHEDTAGETHEMOVIE #BURNTHESTAGE #BTS17M #BTSxDaesangAward #HYYH
my love can only stretch so far before itโ€™s pulled too thin. #์Š™๊ตญ #์œค๊ตญ
Annyeong semua midnight ini gue mau Bahas teori Bangtan๐Ÿ˜š -(part 1) - - (Setiap Army punya teori masing2 dan yg gue sampein di IG ini adalah teori yg gue dapet dan pikir pake otak pribadi ๐Ÿ˜‚) Oke lanjut... pasti hampir semua ARMY tau mengenai teori BTS... Dan kebanyakan ARMY berfikir kalau teori mereka bermula sejak era HYYH pt1 dan gue pun diawal mengenal "Teori Bangtan" gue juga berfikir hal yg sama sampek akhirnya otak gue dapet pencerahan buat baca notes mereka di era HYYH dan nonton VCR lawas mereka ๐Ÿ™ dan teori itu ternyata nyambung dari era awal debut mereka guys ๐Ÿ˜’ (sekali lagi ini teori gue yak) jadi singkat cerita nya HYYH pt1 memang awal Big Hit sama Bangtan ngereveal kalo di lagu dan MV mereka ada teorinya but sebenernya teori yg mereka buat itu sudah ada sejak jaman buhalo... Dimana teori yg mereka bikin bener2 nyesek bak Drama yg bikin bapereu ๐Ÿ˜ญ alkisah mereka menceritakan 7 orang remaja cowok sebagai kharakter utama dalam storyline mereka dan yah 7 orang itu adalah member BTS sendiri... . . . (lanjut kapan2 lagi ya) . -M๐Ÿฐ
next page →