#HelloPeachPlease

27,760 posts

Loading...
Rawat kulit wajah dengan Miracle Serum Botox by Arsya Beaute๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Kelebihan Miracle Botox Serum: ๐Ÿ’Ÿ Boleh mix dengan mana2 produk skincare ๐Ÿ’Ÿ Mudah menyerap ke dalam kulit ๐Ÿ’Ÿ Tidak melekit malah melembapkan kulit ๐Ÿ’Ÿ Tidak membuatkan kulit menggelupas ๐Ÿ’Ÿ Teksturnya yang water based ๐Ÿ’Ÿ Memberikan effect yang glowing & kulit menjadi lembut berseri ๐Ÿ’Ÿ Tidak mengandungi bahan kimia ๐Ÿ’Ÿ Merawat hingga ke dalam kulit lapisan demi lapisan ๐Ÿ’Ÿ Kesan seawal 3 hari ๐Ÿ’Ÿ Boleh digunakan sebagai based mekup ๐Ÿ’Ÿ Jangan risau Ibu mengandung pun boleh pakai ๐Ÿ’Ÿ Boleh dipakai oleh lelaki & perempun. Suami isteri boleh kongsi pakai ๐Ÿ’Ÿ Mesra wudhu ๐Ÿ’Ÿ Sesuai untuk semua jenis masalah kulit . H a r g a S e r u m : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg ) . Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute . #ephyrapremium #ephyraskinbar #evelinmurah #eyecarecandy #feelvogue #feelvoguefoundation #ferrarossabeauty #feryal #fibermax #freskinwhite #gambiremas #bellezacollagen #susumaaez #ipoh #garciniaburner #gelamani #glowglowing #glowglowing5in1 #glowingspeed #glutacaps #glutacapsblister #goldskincare #harummalam #heightup #hellopeachplease #honeybeecleanser #honeybeeserum #honeybeevenom #honeybeevenomcream #honeysoapmylea
HELLO PEACH PLEASE BY ASYALIEE ========================== HPP untuk mereka yg ada masalah: . โœ… SUNBURN โœ… MUKA KUSAM โœ… BERMINYAK โœ… KERING โœ… SENSITIF โœ… JERAGAT โœ… PANAU โœ… GELAP โœ… BEKAS JERAWAT โœ… BEKAS BERLUBANG โœ… JERAWAT PASIR / BATU / NANAH โœ… TONA KULIT TAK SEKATA . HARGA 1 KOTAK RM89 TAK TERMASUK POS . *kesan seawal 3 paket pertama! Ramai yang tanya _ โ€ข Lelaki boleh consume tak ? . โ€ข Yang ada cysts boleh consume tak ? โ€ข Breastfeeding boleh consume tak ? โ€ข Ibu mengandung boleh consume ? _ InshaAllah semua boleh Sebab supplement kami tiada HORMONE ! kerana bahan-bahan kami ๐Ÿ’ฏ bahan natural . Untuk ibu mengandung disarankan ambil semasa second-third trimester _ asyalliee pun consume masa dia berpantang & menyusukan anaknya haider , Kan cantik kulit haider tu ๐Ÿ˜ Gitew #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasesupplement #hellopeachpleasebyasyallie #kulitcantik #kulitcantikgebu #kulitcantiksehat #kulitcantiksihat #kulitcantikberseri #kulitcantikbersih #kulitcantikdansehat #kulitjerawat #kulitjerawatbatu #kulitjerawatpasir #kulitjerawatnanah #putihgebu #putihgebukekal #kulitputih #kulitputihgebu
HELLO PEACH PLEASE BY ASYALIEE ========================== HPP untuk mereka yg ada masalah: . โœ… SUNBURN โœ… MUKA KUSAM โœ… BERMINYAK โœ… KERING โœ… SENSITIF โœ… JERAGAT โœ… PANAU โœ… GELAP โœ… BEKAS JERAWAT โœ… BEKAS BERLUBANG โœ… JERAWAT PASIR / BATU / NANAH โœ… TONA KULIT TAK SEKATA . HARGA 1 KOTAK RM89 TAK TERMASUK POS . *kesan seawal 3 paket pertama! Ramai yang tanya _ โ€ข Lelaki boleh consume tak ? . โ€ข Yang ada cysts boleh consume tak ? โ€ข Breastfeeding boleh consume tak ? โ€ข Ibu mengandung boleh consume ? _ InshaAllah semua boleh Sebab supplement kami tiada HORMONE ! kerana bahan-bahan kami ๐Ÿ’ฏ bahan natural . Untuk ibu mengandung disarankan ambil semasa second-third trimester _ asyalliee pun consume masa dia berpantang & menyusukan anaknya haider , Kan cantik kulit haider tu ๐Ÿ˜ Gitew #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasesupplement #hellopeachpleasebyasyallie #kulitcantik #kulitcantikgebu #kulitcantiksehat #kulitcantiksihat #kulitcantikberseri #kulitcantikbersih #kulitcantikdansehat #kulitjerawat #kulitjerawatbatu #kulitjerawatpasir #kulitjerawatnanah #putihgebu #putihgebukekal #kulitputih #kulitputihgebu
HELLO PEACH PLEASE BY ASYALIEE ========================== HPP untuk mereka yg ada masalah: . โœ… SUNBURN โœ… MUKA KUSAM โœ… BERMINYAK โœ… KERING โœ… SENSITIF โœ… JERAGAT โœ… PANAU โœ… GELAP โœ… BEKAS JERAWAT โœ… BEKAS BERLUBANG โœ… JERAWAT PASIR / BATU / NANAH โœ… TONA KULIT TAK SEKATA . HARGA 1 KOTAK RM89 TAK TERMASUK POS . *kesan seawal 3 paket pertama! Ramai yang tanya _ โ€ข Lelaki boleh consume tak ? . โ€ข Yang ada cysts boleh consume tak ? โ€ข Breastfeeding boleh consume tak ? โ€ข Ibu mengandung boleh consume ? _ InshaAllah semua boleh Sebab supplement kami tiada HORMONE ! kerana bahan-bahan kami ๐Ÿ’ฏ bahan natural . Untuk ibu mengandung disarankan ambil semasa second-third trimester _ asyalliee pun consume masa dia berpantang & menyusukan anaknya haider , Kan cantik kulit haider tu ๐Ÿ˜ Gitew #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasesupplement #hellopeachpleasebyasyallie #kulitcantik #kulitcantikgebu #kulitcantiksehat #kulitcantiksihat #kulitcantikberseri #kulitcantikbersih #kulitcantikdansehat #kulitjerawat #kulitjerawatbatu #kulitjerawatpasir #kulitjerawatnanah #putihgebu #putihgebukekal #kulitputih #kulitputihgebu
Ni la jadi bila SIS IZA p tengok bola ๐Ÿ˜‚ . Even makeup dari tngh hari td pon still ONZZ tau , sebab sis iza dah apply ESSENTIAL SERUM by loveliee ๐Ÿ˜, . Disebabkan takut kedai mamak full ,, sis iza xsempat nak makeup , so guna je makeup tengah hari tadi ,, smpai ke malam still onzz tau ๐Ÿ˜, yela 7.30 mlm kelam kabut tutup kedai (kedai sis iza sepatutnya ttup kul 9 ) nak tengok bola punya pasal hari ni tutup awal dari biasa , and then terus tukar baju rempit p lepak mamak ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . Tapi dukacita dimaklumkan malaysia xdapat nak jaring kan gol malam ni ,, xpe sis iza tahu pasukan malaysia dah cuba yang terbaik , sis iza tetap bangga jadi rakyat malaysia ๐Ÿ˜ . JANJI MAKEUP SIS IZA ONZZ , nak makeup onz selalu jom dapatkan loveliee serum dengan sis iza ,whatapps 01140662327 ๐Ÿ˜˜ . #SISizaloveliee . #lovelieepenang #lovelieecodpenang #lovelieemurah #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasepenang #essentialserum #hellopeachpleaseagent #lovelieeagent #omcmurah #ohmychocolatemurah #ohmychocolatepenang #codpenang #lovelieeagentpenang #sisluvagent #asyallieagent #penangites #lovebabesagent #lovebabeagent #teammommyasya #LUVliees #LUVbabes #penangisland #penangites #teammeroketlaju #suncreenhbpmurah #lovelieekulim #pialaaff2018 #pialaaffsuzuki #pialaaffsuzukicup2018
"NAK KULIT SIHAT ? CERAH BERSERI ? LEMBAB GLOWING ? SENANG SAJAA UOLLS _ Awak boleh dapatkan kulit yang awak idamkan hanya dengan #HELLOPEACHPLEASE supplement Seperti ๐Ÿ’— CERAH SEKATA BERSERI ๐Ÿ’— TIADA KEDUTAN ๐Ÿ’— LEMBAB BERSINAR _ Kerana antara bahan-bahan yang ada didalam supplement kami adalah seperti ๐Ÿ‘ PEACH JUICE Bagi kelembapan semulajadi kepada kulit dan buang sel kulit mati dan gantikkan dengan yang baru (Mencerahkan) dan mengecah awal kedutan pada kulit _ ๐ŸŒธ SAKURA EXTRACT Kaya dengan Antioksida yang tinggi dan mampu sejukkan muka. Ia juga bertindak sebagai kolagen yang mampu merawat kulit yang berlubang dan memberikan tona kulit sekata muka dan badan _ ๐Ÿ‡ GRAPE SEED EXTRACT Ia mampu merawat kulit yang rosak akibat salah penggunaan skincare lain. Berfungsi sebagai (AHA) untuk menguatkan lagi kulit dan ia mampu membaikpulih kondisi kulit seperti menganjalkan kulit _ ๐ŸŒณ PINE BARK EXTRACT Melembabkan kulit serta meningkatkan immune sistem badan _ Ini baru sedikit kebaikkan ingredient yang ada didalam supplement yang kami share tau ๐Ÿ™†๐Ÿปโ€โ™€๏ธ ada banyak lagi, sebab itulah supplement ini menjadi kegemaran semua orang di seluruh malaysia, indonesia, brunei, singapore, thailand dan juga philipina
CANTIK LUAR DALAM CANTIK SANA SINI DENGAN LOVELIEE ๐ŸŒธ๐ŸŽค . .. ... Hah?? Siap nyanyi mummy tau syg.. mana tak happy muka dah glowing berseri hanya dengan LUXE COMBO je tau.. HANYA DENGAN RM168 kulit cantik luar dalam.. . .. ... HELLO PEACH PLEASE ๐Ÿ‘- merawat kulit dari dalaman.. LOVELIEE SERUM ESSENTIAL ๐Ÿ’ง- merawat kulit dari luaran.. . .. ... Jangan tunggu lama2 promosi dah nak tamat lepas ni mommy dah tak boleh bagi free postage dah tau.. whatsapp mommy sekarang #teammommyeyqa #luvbabes #luvbabesagent #asyalliee #lovelieeagent #miniagentwanted #hellopeachplease #lovelieeessentialsserum #codshahalam #codklang #codsubang #codsetiaalam #codportklang #skincare #serum
NAK KULIT SIHAT ?CERAH BERSERI ? LEMBAP GLOWING ? SENANG SAJA UOLLS . Awak boleh dapatkan kulit yang awak idamkan hanya dengan #HELLOPEACHPLEASE supplement . Seperti ๐Ÿ’— CERAH SEKATA BERSERI ๐Ÿ’— TIADA KEDUTAN ๐Ÿ’— LEMBAP BERSINAR . Kerana antara bahan-bahan yang ada didalam supplement kami adalah . Seperti ๐Ÿ‘ PEACH JUICE Bagi kelembapan semulajadi kepada kulit dan buang sel kulit mati dan gantikan dengan yang baru (nencerahkan) dan mengecah awal kedutan pada kulit. . ๐ŸŒผ SAKURA EXTRACT Kaya dengan antioksida yang tinggi dan mampu sejukkan muka. Ia juga bertindak sebagai kolagen yang mampu merawat kulit yang berlubang dan memberikan tona kulit sekata pada muka dan badan . ๐Ÿ‡ GRAPE SEED EXTRACT Ia mampu merawat kulit yang rosak akibat salah penggunaan skincare lain. Berfungsi sebagai (AHA) untuk menguatkan lagi kulit dan ia mampu membaikpulih kondisi kulit seperti menganjalkan kulit . ๐ŸŒณ PINE BARK EXTRACT Melembapkan kulit serta meningkatkan immune sistem badan . Ini baru sikit kebaikan ingredient yang ada tau. Banyak lagi yang akan kami share pada anda. .
Apa terjadi kalau produk Loveliee masuk dlm lagu Harimau Malaya??? ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ…๐Ÿฏ Haaa mcm ni la jadinya ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† . #SisYusha confidenttt jer uollss sbb Loveliee kan ada ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Nak cantik? nak confident? Jom dapatkan Loveliee dgn sis. Whatsapp 0162549747 . #affsuzukicup #malaysiavsvietnam #TeamKasiPecah #asyalliee #lovelieepagoh #lovelieemuar #lovelieebangi #lovelieenilai #loveliee #syasyasolero #hellopeachplease #ohmychocolate #luvbabes #uthm #uthmpagoh #pagoh #muar #bangi #nilai #uitm #usm #ukm #upm #unimap #luvbabes #heybepure #ohmychocolate #johorean #jdt #luvliees
TAK PENAT KE ? TAK RASA TERSEKSA KE ? DAPAT KULIT MUKA BERJERAWAT PENUH LEPASTU KUSAM SAMPAI SEMUA ORANG PANDANG MACAM KITA NI HINA SANGAT _ Apalah nasib dapat kulit berjerawat ni la ๐Ÿฅบ Boleh bantu saya tak ?? hmm cedihnyeerr _ Sebab itu adanya #HELLOPEACHPLEASE supplement kami yang akan membantu masalah kulit awak yang teruk tu _ Kulit awak jenis ๐Ÿ˜ฑ MASALAH PELBAGAI JERAWAT ๐Ÿ˜ฑ KULIT KUSAM KURANG SERI ๐Ÿ˜ฑ MINYAK DIMUKA TIDAK TERKAWAL ๐Ÿ˜ฑ KULIT KERING MACAM KERTAS ๐Ÿ˜ฑ GELAP AKIBAT BURN dan macam macam lagi . Dengan supplement kami semestinya boleh laa no prob awakk Whatsapp kita +018 365 2823 or cod dengan #luvbabesagent ๐Ÿš—๐Ÿ’จ
TAK TAHAN DAH MUKA ASYIK BURN LEPASTU JADI GELAP ๐Ÿ˜ฉ KITA NI SENTIASA DEKAT LUAR. MACAM MANA NI PENAT TAU __ Awak tahu tak betapa bahayanya bila kulit kita terkena sinaran UVA/UVB yang boleh menyebabkan kanser kulit ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ takutnyaa! __ Sebab itu kita diwajibkan untuk memakai sunscreen/sunblock sebelum keluar rumah, itu sebabnya LOVELIEE keluarkan #HeyBepure sunscreen yang boleh __ ๐Ÿ’œ Melindungi kulit muka dari sinaran UVA/UVB ๐Ÿ’œ 2in1 sunscreen & foundation ๐Ÿ’œ Ada effect GLOWING โœจ chinggss ๐Ÿ’œ Senang & mudah __ Tak tengok ke macam mana madam @asyalliee kita pakai sunscreen? Glowing je kan kulit dia __ Jom selamatkan kulit dengan #heybepure sunscreen now!! Whatsapp 0183970457 . . . ๐Ÿ› Free Gift Letops ๐Ÿ‘ Postage MON-FRI ๐Ÿš˜ Cod Available . . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyaliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #hellopeachpleaseselangor #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #luvliees #asyalieeagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #lovelieekl #lovelieeagent #teammeletops #omcbyasyaliee #omcbyasyalieekualalumpur #hppbyasyaliee #heybepurebyasyaliee #heybepurekl #supplementputih #ubatjerawat #serumloveliee #lovelieeesentialserum
JIMAT MASA BILA PAKAI HBP SUNSCREEN NI TAU! ๐Ÿ’œLove teroxxx . . . Tak perlu risau kulit awak berminyak, kering ke, sensitif ke , combination ke dengan #heybepure sunscreen boleh ngam ngam kulit awak tau . . Our sunscreen ada spf50 tau untuk melindungi kulit dari cahaya matahari dan persekitaran yang kotor. Lepastu pula tak perlu nak tambah foundation whatever sebab our sunscreen dah 2in1 . . Pakai pakai dah siap tambah lipstick jer, dah glowing satu muka tau tak kira la kulit awak gelap ke cerah ke tak kelabu weh! . . ๐Ÿ› Free Gift Letops ๐Ÿ‘ Postage MON-SAT ๐Ÿš˜ Cod Available . . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyaliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #hellopeachpleaseselangor #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #luvliees #asyalieeagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #lovelieekl #lovelieeagent #teammeletops #omcbyasyaliee
SAYA NAK KULIT CANTIK BERSIH DAN SIHAT GLOWING! Boleh tak? ๐Ÿ˜ญ . . SEMESTINYA AWAK! Awak boleh dapat kulit idaman awak dengan memakai skincare yang betul seperti . . 1. Pencuci muka 2. Toner 3. Eye cream 4. Serum 5. Moisturizer/ night cream 6. Hello Peach Please Supplement wajin okay! . . . NAK KULIT CANTIK? Perlukan pengorbanan masa sahaja untuk mencantikan kulit kita . . Awak semua boleh juga ikut cara founder kita, Madam Asyalliee night routine dia hehe simple kan? . . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyaliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #hellopeachpleaseselangor #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #luvliees #asyalieeagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #lovelieekl #lovelieeagent #teammeletops #omcbyasyaliee #omcbyasyalieekualalumpur #hppbyasyaliee #heybepurebyasyaliee #heybepurekl #supplementputih #ubatjerawat #serumloveliee #lovelieeesentialserum
Rawat kulit wajah dengan Miracle Serum Botox by Arsya Beaute๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Kelebihan Miracle Botox Serum: ๐Ÿ’Ÿ Boleh mix dengan mana2 produk skincare ๐Ÿ’Ÿ Mudah menyerap ke dalam kulit ๐Ÿ’Ÿ Tidak melekit malah melembapkan kulit ๐Ÿ’Ÿ Tidak membuatkan kulit menggelupas ๐Ÿ’Ÿ Teksturnya yang water based ๐Ÿ’Ÿ Memberikan effect yang glowing & kulit menjadi lembut berseri ๐Ÿ’Ÿ Tidak mengandungi bahan kimia ๐Ÿ’Ÿ Merawat hingga ke dalam kulit lapisan demi lapisan ๐Ÿ’Ÿ Kesan seawal 3 hari ๐Ÿ’Ÿ Boleh digunakan sebagai based mekup ๐Ÿ’Ÿ Jangan risau Ibu mengandung pun boleh pakai ๐Ÿ’Ÿ Boleh dipakai oleh lelaki & perempun. Suami isteri boleh kongsi pakai ๐Ÿ’Ÿ Mesra wudhu ๐Ÿ’Ÿ Sesuai untuk semua jenis masalah kulit . H a r g a S e r u m : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg ) . Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute . #ephyrapremium #ephyraskinbar #evelinmurah #eyecarecandy #feelvogue #feelvoguefoundation #ferrarossabeauty #feryal #fibermax #freskinwhite #gambiremas #bellezacollagen #susumaaez #ipoh #garciniaburner #gelamani #glowglowing #glowglowing5in1 #glowingspeed #glutacaps #glutacapsblister #goldskincare #harummalam #heightup #hellopeachplease #honeybeecleanser #honeybeeserum #honeybeevenom #honeybeevenomcream #honeysoapmylea
HAPPY SABTU YAYYY EARTHLINGS!! . โ€œPakai suncreen siang tadi, malam balik, tengokk muka dekat cermin glowing tapi tak berminyak punโ€- Aida . Wahhh kerlasss, pakai suncreen loveliee pun dah effect glowingg gitew!! ๐Ÿค— . Loveliee tak OVERCLAIM chuolls, customer yang menyerah diri bagi feedback letops! . . Mehh dapatkan produk loveliee dengan Kak Nisa, Kak Nisa guide sayanggg semua sampai jadi ๐Ÿฅฐ๐ŸŒธ . ๐Ÿ’“Link whatsapp di profile babe! ๐Ÿ“ฎPostage everyday ๐Ÿ Cod available . -KL, KL Sentral, Ampang, KLCC, Bukit Bintang, Desa Pandan, Maluri, Pavilion, Wangsa Maju, Setiawangsa, Melawati, Cheras, Pandan Indah, BTR, Bandar Sri Permaisuri, Gombak, Setapak, MCD Batu Caves - Agent Area Melaka , Jb , Kedah . . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #luvliees #asyallieagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #lovelieekl #loveliee #ohmychocolate #luvlies #lovelieemalaysia #teamnisaonfire #teamlovelieenisa #omcbyasyalliee #omcbyasyalliekualalumpur #hppbyasyalliee #heybepure #heybepurekl #serumloveliee #lovelieeessentialserum #lovelieeessentialsserum #lovelieeessentialserum #feedbacklovelieeonfire
Hai hampa , hari ni sis iza nak share STEP SKINCARE yg betul ๐Ÿ˜ . First hampa kena cuci muka menggunakan CLEANSER sampai bersih and then baru kita apply skincare pulak ๐Ÿ˜˜ . 1. TONER - sis iza guna toner from eucerin ( time ada jerawat ) , kdg2 sis iza guna toner from FRESH ( time muka bebas jerawat) hampa boleh je guna TONER yg sesuai dgn skin hampa . 2. SERUM - ofcoz la sis iza setia dengan ESSENTIAL SERUM By loveliee , sebab serum ni memang power , uolls xkan rasa MELEKIT , BERMINYAK , sebab serum loveliee dia terus serap masuk kulit hmpa ๐Ÿ˜ yg penting muka nmpk glow jee , nak tahu info ESSENTIAL SERUM , contact la sis iza ๐Ÿ˜˜ . 3. MOISTURISER- sis iza guna from fresh N NEUTROGENA , dua2 ni sesuai dengan kulit sis iza ,, sis iza pakai ikut mood sebab dua2 ok ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป . 4. PIMPLE CREAM - yang ni pon produk from LOVELIEE,, memang best , pakai dekat jerawat je ,, xde jerawat xyah pakai senang , sis iza suka sangat dengan PIMPLE CREAM ni sebab pakai dalam 3 hari jerawat terus lenyap ๐Ÿ˜ฑ, so sangat2 membantu untuk musnahkan JERAWAT ๐Ÿ˜˜ . 5. SUNCREEN- ni pon from LOVELIEE produk juga ,, yang bestnye , klau nak nampak natural xnak pakai fondation dah , boleh try sunscreen,, sebab suncreen ni dia macam 2in1 ,, ada spf 50 n tesktur pulak ala2 pkai fondation ,, kalau uolls yang kulit gelap macm sis iza hampa jangan risau , suncreen ni xkan bercapuk ,, dia serap elok je ikut tone kulit kita ๐Ÿ˜ . Ok ni je untuk kali ni , nanti sis iza sambung bebel ๐Ÿ˜˜ tq sudi baca #tipSISiza #teammeroketlaju . #lovelieepenang #lovelieecodpenang #lovelieemurah #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasepenang #essentialserum #hellopeachpleaseagent #lovelieeagent #omcmurah #ohmychocolatemurah #ohmychocolatepenang #codpenang #lovelieeagentpenang #sisluvagent #asyallieagent #penangites #lovebabesagent #lovebabeagent #teammommyasya #LUVliees #LUVbabes #penangisland #penangites #teammeroketlaju #lovelieecosmetics #heybepuremurah #suncreenhbpmurah #lovelieekulim
CARA MENGGUNAKAN SERUM UNTUK KESAN YANG TERBAIK ๐Ÿ’ง . Hai semua, harini fida nak share tips untuk menggunakan serum muka dgn betul supaya kebaikan yg anda perolehi lebih maksimum . . 1. BERSIHKAN MUKA - Sebelum menggunakan serum anda wajib basuh muka terlebih dahulu drpd makeup dan kotoran agar serum dapat meresap dgn lebih sempurna ke dalam kulit. . 2. KERINGKAN MUKA - Lap muka, biarkan muka dlm keadaan yang lembap dan tidak 100% kering . . Keadaan muka yang lembap dapat menjadikan serum berfungsi dgn lebih baik kerana kulit yang lembap dapat menyerap produk skincare 10 kali lebih berkesan daripada kulit kering . 3. GUNAKAN SERUM SECUKUPNYA - Brapa banyak serum perlu korang apply untuk dapatkan kesan yang optimum . 4. RATAKAN SERUM KESELURUH MUKA - Jangan sekali2 gunakan serum dengan bantuan alat lain seperti kapas ya. Penggunaan tangan untuk mengaplikasikan serum dapat membuat serum meresap lebih baik ke dalam kulit. . 5. TEPUKKAN DENGAN TAPAK TANGAN PADA MUKA - Tips untuk menggunakan serum muka yang terakhir adalah dgn menepukkan tapak tangan anda pada muka. Pertama sekali, gosokkan terlebih dahulu pada tapak tangan anda supaya lebih panas kerana bertujuan untuk mengalirkan suhu panas pada muka anda. . Kulit muka memerlukan serum seperti mana badan memerlukan vitamin. Jadi, gunakanlah serum mulai daripada sekarang . Semoga bermanfaat ya โค๏ธ . . Whatsapp 019-6942803 Atau boleh click link di bio tanpa perlu save nombor. Senang kan? ๐Ÿ˜‰ . ๐Ÿ› Free Gift Letops ๐Ÿ‘ Postage MON-FRI ๐Ÿš˜ Cod Available . . ๐Ÿ”ฅ FREE CHARGE: - Self Pickup at Taman Melati . . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #lovelieeserum #asyallieagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #essentialsserum #lovelieekl #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #lovelieemalaysia #teamnisaonfire #teamlovelieenisa #omcbyasyalliee #omcbyasyalliekualalumpur #hppbyasyalliee #hppbyasyallieekl #heybepure #heybepurebyasyalliee #heybepure
CARA MENGGUNAKAN SERUM UNTUK KESAN YANG TERBAIK ๐Ÿ’ง . Hai semua, harini fida nak share tips untuk menggunakan serum muka dgn betul supaya kebaikan yg anda perolehi lebih maksimum . . 1. BERSIHKAN MUKA - Sebelum menggunakan serum anda wajib basuh muka terlebih dahulu drpd makeup dan kotoran agar serum dapat meresap dgn lebih sempurna ke dalam kulit. . 2. KERINGKAN MUKA - Lap muka, biarkan muka dlm keadaan yang lembap dan tidak 100% kering . . Keadaan muka yang lembap dapat menjadikan serum berfungsi dgn lebih baik kerana kulit yang lembap dapat menyerap produk skincare 10 kali lebih berkesan daripada kulit kering . 3. GUNAKAN SERUM SECUKUPNYA - Brapa banyak serum perlu korang apply untuk dapatkan kesan yang optimum . 4. RATAKAN SERUM KESELURUH MUKA - Jangan sekali2 gunakan serum dengan bantuan alat lain seperti kapas ya. Penggunaan tangan untuk mengaplikasikan serum dapat membuat serum meresap lebih baik ke dalam kulit. . 5. TEPUKKAN DENGAN TAPAK TANGAN PADA MUKA - Tips untuk menggunakan serum muka yang terakhir adalah dgn menepukkan tapak tangan anda pada muka. Pertama sekali, gosokkan terlebih dahulu pada tapak tangan anda supaya lebih panas kerana bertujuan untuk mengalirkan suhu panas pada muka anda. . Kulit muka memerlukan serum seperti mana badan memerlukan vitamin. Jadi, gunakanlah serum mulai daripada sekarang . Semoga bermanfaat ya โค๏ธ . . Whatsapp 019-6942803 Atau boleh click link di bio tanpa perlu save nombor. Senang kan? ๐Ÿ˜‰ . ๐Ÿ› Free Gift Letops ๐Ÿ‘ Postage MON-FRI ๐Ÿš˜ Cod Available . . ๐Ÿ”ฅ FREE CHARGE: - Self Pickup at Taman Melati . . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #lovelieeserum #asyallieagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #essentialsserum #lovelieekl #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #lovelieemalaysia #teamnisaonfire #teamlovelieenisa #omcbyasyalliee #omcbyasyalliekualalumpur #hppbyasyalliee #hppbyasyallieekl #heybepure #heybepurebyasyalliee #heybepure
OH MY CHOCOLATE RM75 . Walaupun dah jadi seorang ibu, tapi madam Asyalliee kekal ramping mcm anak dara tauu!! Mesti ramai x percaya Asya dah nak masuk anak DUA !! Asya amalkan OMC utk kekal ramping dan detox..OMC ni bukan pil kurus tapi hanya tablet coklat yg mampu buat korang BUANG AIR BESAR KELUAR MINYAK !! kenapa minyak? sbb itulah lemak yg bermaharaja lela sis โฃ๏ธโฃ๏ธโฃ๏ธ . Jom order sekarang !! . ๐ŸŽ BUY 1 FREE 3 GIFTS !! BUY 2 FREE 6 !! ๐Ÿš— COD SETIAP HARI : Pagoh / Muar / Bangi / Nilai / Salak Tinggi ๐Ÿ“ฎ POSTAGE SETIAP HARI : RM9 SM / 12 SS ๐ŸŒนGUIDE N CONSULTATION โœ”๏ธ FAST RESPONSE ๐Ÿ’ช TOP LEADER ๐Ÿ“ฒ WHATSAPP 0195987225 (klik link dkt bio) . . . . #TeamKasiPecah #asyalliee #lovelieepagoh #lovelieemuar #lovelieebangi #lovelieenilai #loveliee #syasyasolero #hellopeachplease #ohmychocolate #luvbabes #uthm #uthmpagoh #usim #pagoh #muar #bangi #nilai #uitm #usm #ukm #upm #ump #unimap #loveliee #luvbabes #heybepure #ohmychocolate #lovelieeessentialsserum #johorean #jdt #luvliees
"#PERFECTCOMBO kembali lagi atas permintaan yang tinggi ๐Ÿ’–๐Ÿ’– Combo yang confirm buat kulit awak terjaga cantik sentiasa ___ Combo yang membantu masalah kulit awak dan juga dapat melindungi kulit muka awak sentiasa 1. LOVELIEE SERUM 2. HBP SUNSCREEN SPF 50 RM149 FREE POSTAGE โฃ๏ธ WOW ___ Gabungan kedua-dua penjagaan kulit dari asyalliee yang mampu bagi kulit awak seperti gadis korea macam kulit kaca ๐Ÿ’• Orang pandang pun jeles dengan kulit kita ___ WHATSAPP NOW 0179720844 . #TeamKasiPecah #asyalliee #lovelieekelantan #lovelieepasirputeh #lovelieeselising #lovelieekotabharu #loveliee #syasyasolero #hellopeachplease #ohmychocolate #luvbabes #uitm #uitmmachang #uitmmachangster #coduitmmachang #codpasirputeh #codlovelieepasirputeh #codkelantan #codlovelieekelantan #codselising #codlovelieeselising #codlovelieekotabharu #detox #slim #ubatkurus #nakcantik #nakkurus #heybepure #heybepurekelantan
HEY! BE PURE PUNCA KULIT GLOWING HABIS โœจ . Girls, lepas tepek HBP ni confirm tak perlu makeup tebal-tebal lagi. Sebab apa? Sebab calit sikit je dah glowing habis. Sunscreen 2in1 ni yang best sangat, dah la best boleh menjimatkan duit uolss lagi ๐Ÿ˜ฑ . Apa org kata? Sambil jaga kulit sambil cantik. Tak perlu beli Sunscreen n foundation secara asing tau. Just gunakan Sunscreen HBP ni dah cukup. 2in1 gituuu, memang chingsss la bila pakai โค๏ธ . . Whatsapp 019-9877445 Atau boleh click link di bio tanpa perlu save nombor. Senang kan? ๐Ÿ˜‰ . ๐Ÿ› Free Gift Letops ๐Ÿ‘ Postage MON-FRI ๐Ÿš˜ Cod Available #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #luvliees #asyallieagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #lovelieekl #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #lovelieemalaysia #teamfidameletop #teamlovelieefida #omcbyasyalliee #omcbyasyalliekualalumpur #hppbyasyalliee #hppbyasyallieekl #heybepure #heybepurebyasyalliee #heybepurekl #hbpbyasyalliee
ASYALLIEE EVERYDAY ROUTINE WITH @loveliee.hq ๐ŸŒŸ 1. Skincare first ! Asya akan pakai Loveliee Serum @loveliee.hq dulu untuk mengekalkan kelembapan pada kulit asya dan kasi glowing macam glass skin dekat skin asya and at the same time boleh mencegah awal jerawat timbul ๐Ÿ‘Š๐Ÿป shushhh _ 2. Sunscreen paling penting SPF 50 ok ๐Ÿ”ฅ! Sunscreen wajib asya pakai sebab nak lindung kulit dari terkena sinaran matahari yang bahaya akibat kulit muka terbakar ๐Ÿ”ฅ Asya suka pakai HBP sunscreen dari @loveliee.hq sebab dia 2 in 1 yang senang sangat pakai . Tak perlu tambah foundation dahh โ™ฅ๏ธ jimat masa _ 3. Dan yang paling penting wajib asya consume setiap hari adalah HPP supplement dari @loveliee.hq untuk merawat mengekalkan kecantikkan kulit asya dari dalaman โ™ฅ๏ธ Asya dah consume selama 10 bulan dahh tauu . Tak perlu makeup tebal2 dah sekarang sebab dah ada keyakinan pada kulit yang sentiasa flawless gittuww hehe _ Apa lagi chuolls tak teringin ke kulit retiss korea macam asyalliee. ๐Ÿ˜ . ๐Ÿ’“For fast response & Any queries klik link diatas ya.. ๐Ÿ“ฎPostage everyday ๐Ÿ Cod available - seluruh Kl - seluruh selangor - Agent Area Melaka , Jb , Kedah . . Grab Now dearie! FREE GIFT LETOPS menanti anda ๐ŸŽ๐Ÿ› . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #luvliees #asyallieagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #lovelieekl #loveliee #ohmychocolate #luvlies #lovelieemalaysia #teammeletops #teamlovelieenisa #omcbyasyalliee #omcbyasyalliekualalumpur #hppbyasyalliee #heybepure #heybepurekl #serumloveliee #InstaSaveApp #QuickSaveApp
Rawat kulit wajah dengan Miracle Serum Botox by Arsya Beaute๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Kelebihan Miracle Botox Serum: ๐Ÿ’Ÿ Boleh mix dengan mana2 produk skincare ๐Ÿ’Ÿ Mudah menyerap ke dalam kulit ๐Ÿ’Ÿ Tidak melekit malah melembapkan kulit ๐Ÿ’Ÿ Tidak membuatkan kulit menggelupas ๐Ÿ’Ÿ Teksturnya yang water based ๐Ÿ’Ÿ Memberikan effect yang glowing & kulit menjadi lembut berseri ๐Ÿ’Ÿ Tidak mengandungi bahan kimia ๐Ÿ’Ÿ Merawat hingga ke dalam kulit lapisan demi lapisan ๐Ÿ’Ÿ Kesan seawal 3 hari ๐Ÿ’Ÿ Boleh digunakan sebagai based mekup ๐Ÿ’Ÿ Jangan risau Ibu mengandung pun boleh pakai ๐Ÿ’Ÿ Boleh dipakai oleh lelaki & perempun. Suami isteri boleh kongsi pakai ๐Ÿ’Ÿ Mesra wudhu ๐Ÿ’Ÿ Sesuai untuk semua jenis masalah kulit . H a r g a S e r u m : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg ) . Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute . #ephyrapremium #ephyraskinbar #evelinmurah #eyecarecandy #feelvogue #feelvoguefoundation #ferrarossabeauty #feryal #fibermax #freskinwhite #gambiremas #bellezacollagen #susumaaez #ipoh #garciniaburner #gelamani #glowglowing #glowglowing5in1 #glowingspeed #glutacaps #glutacapsblister #goldskincare #harummalam #heightup #hellopeachplease #honeybeecleanser #honeybeeserum #honeybeevenom #honeybeevenomcream #honeysoapmylea
"TAK PERLU BAWA MAKEUP DAH KELUAR SEKARANG, BAWA SUNSCREEN HBP JER SENANG" . Haruuuuu ~ luvliees chan ๐Ÿ’œ _ Tahu tak kulit kita sentiasa terdedah dgn udara luar ? _ Seperti โคต๏ธŽ ๐ŸŒป Sinaran UV ๐ŸŒป Asap motor atau kereta ๐ŸŒป Persekitaran yang tercemar _ Dengan memakai suncreen atau sunblock adalah wajib untuk kita menjaga kulit muka tau , jangan main bedal keluar tak pakai apa apa _ Cara untuk pakai suncreen HEY! BE PURE adalah sedikit sahaja tau , jangan pakai banyak banyak hehehe _ Love yaa ๐Ÿ’œ ๐Ÿ“ฒ0173229851 [HPP] #teamaida #hellopeachplease #heybepure #ohmychocolate #codmelaka #hppmelaka #hellopeachpleasesupplement #hellopeachpleasemelaka #hellopeachpleasejohor #hellopeachpleasemelakasentral #hellopeachpleasebukitrambai #hellopeachpleasesgudang #hellopeachpleaseduyong #hellopeachpleasejasin #hellopeachpleasesarawak #hellopeachpleasesabah #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseselangor #hellopeachpleasemitc #hellopeachpleaseayerkeroh #hellopeachpleasecod #ohmychocolatebyasyalliee #hellopeachpleaseagent #luvbabes #lovelieecosmetics
"TAK PERLU BAWA MAKEUP DAH KELUAR SEKARANG, BAWA SUNSCREEN HBP JER SENANG" . Haruuuuu ~ luvliees chan ๐Ÿ’œ _ Tahu tak kulit kita sentiasa terdedah dgn udara luar ? _ Seperti โคต๏ธŽ ๐ŸŒป Sinaran UV ๐ŸŒป Asap motor atau kereta ๐ŸŒป Persekitaran yang tercemar _ Dengan memakai suncreen atau sunblock adalah wajib untuk kita menjaga kulit muka tau , jangan main bedal keluar tak pakai apa apa _ Cara untuk pakai suncreen HEY! BE PURE adalah sedikit sahaja tau , jangan pakai banyak banyak hehehe _ Love yaa ๐Ÿ’œ ๐Ÿ“ฒ0173229851 [HPP] #teamaida #hellopeachplease #heybepure #ohmychocolate #codmelaka #hppmelaka #hellopeachpleasesupplement #hellopeachpleasemelaka #hellopeachpleasejohor #hellopeachpleasemelakasentral #hellopeachpleasebukitrambai #hellopeachpleasesgudang #hellopeachpleaseduyong #hellopeachpleasejasin #hellopeachpleasesarawak #hellopeachpleasesabah #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseselangor #hellopeachpleasemitc #hellopeachpleaseayerkeroh #hellopeachpleasecod #ohmychocolatebyasyalliee #hellopeachpleaseagent #luvbabes #loveliee
"TAK PERLU BAWA MAKEUP DAH KELUAR SEKARANG, BAWA SUNSCREEN HBP JER SENANG" . Haruuuuu ~ luvliees chan ๐Ÿ’œ _ Tahu tak kulit kita sentiasa terdedah dgn udara luar ? _ Seperti โคต๏ธŽ ๐ŸŒป Sinaran UV ๐ŸŒป Asap motor atau kereta ๐ŸŒป Persekitaran yang tercemar _ Dengan memakai suncreen atau sunblock adalah wajib untuk kita menjaga kulit muka tau , jangan main bedal keluar tak pakai apa apa _ Cara untuk pakai suncreen HEY! BE PURE adalah sedikit sahaja tau , jangan pakai banyak banyak hehehe _ Love yaa ๐Ÿ’œ ๐Ÿ“ฒ0173229851 [HPP] #teamaida #hellopeachplease #heybepure #ohmychocolate #codmelaka #hppmelaka #hellopeachpleasesupplement #hellopeachpleasemelaka #hellopeachpleasejohor #hellopeachpleasemelakasentral #hellopeachpleasebukitrambai #hellopeachpleasesgudang #hellopeachpleaseduyong #hellopeachpleasejasin #hellopeachpleasesarawak #hellopeachpleasesabah #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseselangor #hellopeachpleasemitc #hellopeachpleaseayerkeroh #hellopeachpleasecod #ohmychocolatebyasyalliee #hellopeachpleaseagent #luvbabes #loveliee
Luxe combo guys..... Hello peach please n loveliee essential serum.. Superb combo for skin solutions...dont foget to grab it.. Need info about loveliee product u can direct what apps me.. 01110336237 #lovelieeintan #lovelieeserum #teamshareena #teammommyletops #HelloPeachPlease
BANYAK NYA KENDURI KAWIN NAK PEGI HARINI. HARI PON PANAS TERIKโ€ผ๏ธ . . "Susah la sis, dah guna macam-macam sunscreen tapi still muka sunburn jugak. Tona kulit saya tak sekata langsung." . . Ni dia sis luv nak perkenalkan Hey Be Pure by #loveliee Dalam kotak ni ada 2 item, Sunscreen dan juga Pimple cream . . ๐Ÿ“Sunscreen ni korang boleh pakai as a sunscreen dan jugak FOUNDATION! Betul ke ni??! . . ๐Ÿ“Sambil korang mencegah sinaran matahari yang boleh menyebabkan tona kulit tak sekata, ianya juga boleh MERAWAT! . . ๐Ÿ“Dalam masa yang sama korang boleh FLAWLESS dengan sunscreen dari Loveliee ni . . ๐Ÿ“Beli sunscreen je tapi dapat Pimple cream jugak!! Kalau nak tau hasil dan nak cuba produk-produk loveliee, whatsapp Sis luv sekarang!! ๐Ÿ˜˜ #hellopeachplease #ohmychocolate #lovelieeserum #heybepure #loveliee #luvbabesdropship #asyaliee #lovelieekualalumpur #lovelieedamansara
MUKA DAH LAWA TAPI KULIT KUSAM , BERJERAWAT , BERMINYAK ๐Ÿ˜ฑ EWWW TAKDE SERI LA MUKA TU Siapa rasa muka dia macam tu ? Nak pandang cermin pun tak lalu ๐Ÿ˜ซ Nak melawa pun takda mood . Nak pergi dating dengan suami / boyfriend pun malu sebab kulit muka buruk Saya faham perasaan awak semua macam tu . Sebab tu saya wujudkan #HelloPeachPlease supplement untuk membantu masalah awak tu tau Selepas consume #HelloPeachPlease Supplement percayalah yang ; ๐Ÿ˜No Jerawat ๐Ÿ˜No jeragat ๐Ÿ˜No kulit kusam/berminyak/kering ๐Ÿ˜No bintik bintik merah/hitam ๐Ÿ˜No kedutan ANYMORE ! ๐Ÿ˜ฑโ™ฅ๏ธ . Whatsapp now ๐Ÿ“ฒ 0137160491 ๐ŸŽ Buy 1 Free 3 gifts โ€ผ๏ธ Buy 2 Free 6 gifts - Lipmatte - Maskara - Lip mask - Face mask - Eyeshadow - Perfume victoria secret _ #TeamKasiPecah #asyalliee #lovelieepagoh #lovelieemuar #lovelieebangi #lovelieenilai #loveliee #syasyasolero #hellopeachplease #ohmychocolate #luvbabes #uthm #uthmpagoh #usim #pagoh #muar #bangi #nilai #uitm #usm #ukm #upm #ump #unimap
Rawat kulit wajah dengan Miracle Serum Botox by Arsya Beaute๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Kelebihan Miracle Botox Serum: ๐Ÿ’Ÿ Boleh mix dengan mana2 produk skincare ๐Ÿ’Ÿ Mudah menyerap ke dalam kulit ๐Ÿ’Ÿ Tidak melekit malah melembapkan kulit ๐Ÿ’Ÿ Tidak membuatkan kulit menggelupas ๐Ÿ’Ÿ Teksturnya yang water based ๐Ÿ’Ÿ Memberikan effect yang glowing & kulit menjadi lembut berseri ๐Ÿ’Ÿ Tidak mengandungi bahan kimia ๐Ÿ’Ÿ Merawat hingga ke dalam kulit lapisan demi lapisan ๐Ÿ’Ÿ Kesan seawal 3 hari ๐Ÿ’Ÿ Boleh digunakan sebagai based mekup ๐Ÿ’Ÿ Jangan risau Ibu mengandung pun boleh pakai ๐Ÿ’Ÿ Boleh dipakai oleh lelaki & perempun. Suami isteri boleh kongsi pakai ๐Ÿ’Ÿ Mesra wudhu ๐Ÿ’Ÿ Sesuai untuk semua jenis masalah kulit . H a r g a S e r u m : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg ) . Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute . #ephyrapremium #ephyraskinbar #evelinmurah #eyecarecandy #feelvogue #feelvoguefoundation #ferrarossabeauty #feryal #fibermax #freskinwhite #gambiremas #bellezacollagen #susumaaez #ipoh #garciniaburner #gelamani #glowglowing #glowglowing5in1 #glowingspeed #glutacaps #glutacapsblister #goldskincare #harummalam #heightup #hellopeachplease #honeybeecleanser #honeybeeserum #honeybeevenom #honeybeevenomcream #honeysoapmylea
BANYAK NYA KENDURI KAWIN NAK PEGI HARINI. HARI PON PANAS TERIKโ€ผ๏ธ . . "Susah la sis, dah guna macam-macam sunscreen tapi still muka sunburn jugak. Tona kulit saya tak sekata langsung." . . Ni dia sis luv nak perkenalkan Hey Be Pure by #loveliee Dalam kotak ni ada 2 item, Sunscreen dan juga Pimple cream . . ๐Ÿ“Sunscreen ni korang boleh pakai as a sunscreen dan jugak FOUNDATION! Betul ke ni??! . . ๐Ÿ“Sambil korang mencegah sinaran matahari yang boleh menyebabkan tona kulit tak sekata, ianya juga boleh MERAWAT! . . ๐Ÿ“Dalam masa yang sama korang boleh FLAWLESS dengan sunscreen dari Loveliee ni . . ๐Ÿ“Beli sunscreen je tapi dapat Pimple cream jugak!! Kalau nak tau hasil dan nak cuba produk-produk loveliee, whatsapp Sis luv sekarang!! ๐Ÿ˜˜ #hellopeachplease #ohmychocolate #lovelieeserum #heybepure #loveliee #luvbabesdropship #asyaliee #lovelieekualalumpur #lovelieedamansara
HPP RM89 + free 3 gifts !! . Uolss ada tengok tak live Asyalliee haritu? Macam mana madam Asya jaga kulit?? Asha makan supplement HPP ๐Ÿ‘ utk baiki kulit dan sel kulit dari dalam. Kulit akan lebih FELOLES + GLOWING + CERAH + SMOOTH GILERRR . Tambah pula kalau beli dgn #TeamKasiPecah , korang akan dapat FREE 1lipmatte 1 face mask utk buang blackhead 1 lip mask utk lembapkan bibir . COMPLETE SET !!! Dah tak payah beli lagi semua ni sbb korang dapat free daripada sis โฃ๏ธโฃ๏ธโฃ๏ธ . Jom order sekarang !! . ๐ŸŽ BUY 1 FREE 3 GIFTS !! BUY 2 FREE 6 !! ๐Ÿ“ฎ POSTAGE SETIAP HARI : RM9 SM / 12 SS ๐ŸŒนGUIDE N CONSULTATION โœ”๏ธ FAST RESPONSE ๐Ÿ“ฒ WHATSAPP SIS LIN 01125452767 (klik link dkt bio) . . . . #TeamKasiPecah #TeamYusha #loveliee #lovelieeproduct #asyaeboysjunior #asyalliee #eboy #haidermikhail #haider #uitm #politeknik #murah #hpp #hellopeachplease #omc #ohmychocolate #sislin #misikurussebelumraya #misikurus #misicantik #misicantiksebelumraya #syasyasolero #luvbabes #uitm
HEY BE PURE RM100 . Set HBP ni ada 1 sunscreen + 1 pimple cream. Sunscreen ni best sgt boleh pakai daily use. TAK PERLU mekap tebal dah sbb pakai sunscreen ni je dh ckup cover cela dkt muka. . Pimple cream pula boleh kcutkan jerawat dlm 24jam !! . Jom order sekarang !! . ๐ŸŽ BUY 1 FREE 3 GIFTS !! BUY 2 FREE 6 !! ๐Ÿ“ฎ POSTAGE SETIAP HARI : RM9 SM / 12 SS ๐ŸŒนGUIDE N CONSULTATION โœ”๏ธ FAST RESPONSE ๐Ÿ“ฒ WHATSAPP SIS LIN 01125452767 (klik link dkt bio) . . . . #TeamKasiPecah #TeamYusha #loveliee #lovelieeproduct #asyaeboysjunior #asyalliee #eboy #haidermikhail #haider #uitm #politeknik #murah #hpp #hellopeachplease #omc #ohmychocolate #sislin #misikurussebelumraya #misikurus #misicantik #misicantiksebelumraya #syasyasolero #luvbabes #uitm
OH MY CHOCOLATE RM75 . Walaupun dah jadi seorang ibu, tapi madam Asyalliee kekal ramping mcm anak dara tauu!! . Mesti ramai x percaya Asya dah nak masuk anak DUA !! Asya amalkan OMC utk kekal ramping dan detox..OMC ni bukan pil kurus tapi hanya tablet coklat yg mampu buat korang BUANG AIR BESAR KELUAR MINYAK !! kenapa minyak? sbb itulah lemak yg bermaharaja lela sis โฃ๏ธโฃ๏ธโฃ๏ธ . Jom order sekarang !! . ๐ŸŽ BUY 1 FREE 3 GIFTS !! BUY 2 FREE 6 !! ๐Ÿ“ฎ POSTAGE SETIAP HARI : RM9 SM / 12 SS ๐ŸŒนGUIDE N CONSULTATION โœ”๏ธ FAST RESPONSE ๐Ÿ“ฒ WHATSAPP SIS LIN 01125452767 (klik link dkt bio) . . . . #TeamKasiPecah #TeamYusha #loveliee #lovelieeproduct #asyaeboysjunior #asyalliee #eboy #haidermikhail #haider #uitm #politeknik #murah #hpp #hellopeachplease #omc #ohmychocolate #sislin #misikurussebelumraya #misikurus #misicantik #misicantiksebelumraya #syasyasolero #luvbabes #uitm
BENCI TENGOK KULIT ORANG LAIN FLAWLESS LETOPS TAPI SAYA ? HMM MACAM MUKA ORANG MINYAK ๐Ÿ˜ญ Muka saya takde seri langsung bila dibandingkan dengan kawan kawan saya ๐Ÿ˜ญ Saya jealous tengok instafamous muka cun letops Tapi lepas saya tengok feedback dari Loveliee Serum cakap muka yang KUSAM TAKDE SERI ni boleh bagi NAIK SERI MUKA ๐Ÿ˜ terus saya grab 2 botol serum Alhamdullilah setelah 15 hari pakai kosisten Loveliee Serum ni makin naik seri muka saya ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ Boleh kalahkan @asyalliee Tak ? Hehehee - by Kak Sarah Itulah luahan hati customer kami yang mengalami masalah KULIT KUSAM DAN TAKDE SERI LANGSUNG Itulah salah satu kelebihan Loveliee Serum kami โ™ฅ๏ธ Tak tenang hati tengok orang lain dah makin cantik ? . ๐Ÿ’“For fast response & Any queries klik link diatas ya.. ๐Ÿ“ฎPostage everyday ๐Ÿ Cod available - seluruh Kl - seluruh selangor - Agent Area Melaka , Jb , Kedah . . Grab Now dearie! FREE GIFT LETOPS menanti anda ๐ŸŽ๐Ÿ› . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #luvliees #asyallieagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #lovelieekl #loveliee #ohmychocolate #luvlies #lovelieemalaysia #teammeletops #teamlovelieenisa #omcbyasyalliee #omcbyasyalliekualalumpur #hppbyasyalliee #heybepure #heybepurekl #serumloveliee #InstaSaveApp #QuickSaveApp
PANAS HATI DENGAN LOVELIEE NI ๐Ÿ˜ก SEBAB BUAT KULIT MAKIN FLAWLESS & GLOWING . Kehebatan Loveliee Serum mampu buat uolss jadi gila sebab first try je dah nampak result dia. Betul tak? Sekali try terus naik angin ๐Ÿ˜ค sebab instant results. Terus glowing mowing. Aduuu, memang jatuh cinta terus ๐Ÿ˜ญ . Serum ni sesuai untuk kulit seperti: ๐ŸŒฑ BERMINYAK ๐ŸŒฑ KERING ๐ŸŒฑ KOMBINASI ๐ŸŒฑ SENSITIF ๐ŸŒฑ BERJERAWAT . Dan banyak lagi. Senang kata sesuai untuk semua jenis kulit la dan untuk semua peringkat umur. Sebab tak de kndungan bahan terlarang. Selamat di gunakan ๐Ÿ˜ . Jadi apa tunggu lagi. Sila la WhatsApp sis sekarang, cepat2 jangan lambat2 ๐Ÿคฃ . Boleh click link di bio tanpa perlu save nombor. Senang kan? ๐Ÿ˜‰ . ๐Ÿ› Free Gift Letops ๐Ÿ‘ Postage MON-FRI ๐Ÿš˜ Cod Available . . . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #lovelieeserum #asyallieagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #essentialsserum #lovelieekl #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #lovelieemalaysia #teamnisaonfire #teamlovelieenisa #omcbyasyalliee #omcbyasyalliekualalumpur #hppbyasyalliee #hppbyasyallieekl #heybepure #heybepurebyasyalliee #heybepure
PANAS HATI DENGAN LOVELIEE NI ๐Ÿ˜ก SEBAB BUAT KULIT MAKIN FLAWLESS & GLOWING . Kehebatan Loveliee Serum mampu buat uolss jadi gila sebab first try je dah nampak result dia. Betul tak? Sekali try terus naik angin ๐Ÿ˜ค sebab instant results. Terus glowing mowing. Aduuu, memang jatuh cinta terus ๐Ÿ˜ญ . Serum ni sesuai untuk kulit seperti: ๐ŸŒฑ BERMINYAK ๐ŸŒฑ KERING ๐ŸŒฑ KOMBINASI ๐ŸŒฑ SENSITIF ๐ŸŒฑ BERJERAWAT . Dan banyak lagi. Senang kata sesuai untuk semua jenis kulit la dan untuk semua peringkat umur. Sebab tak de kndungan bahan terlarang. Selamat di gunakan ๐Ÿ˜ . Jadi apa tunggu lagi. Sila la WhatsApp sis sekarang, cepat2 jangan lambat2 ๐Ÿคฃ . Boleh click link di bio tanpa perlu save nombor. Senang kan? ๐Ÿ˜‰ . ๐Ÿ› Free Gift Letops ๐Ÿ‘ Postage MON-FRI ๐Ÿš˜ Cod Available . . . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #lovelieeserum #asyallieagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #essentialsserum #lovelieekl #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #lovelieemalaysia #teamnisaonfire #teamlovelieenisa #omcbyasyalliee #omcbyasyalliekualalumpur #hppbyasyalliee #hppbyasyallieekl #heybepure #heybepurebyasyalliee #heybepure
KENAPA KENA PAKAI SERUM? Sbb serum ada partikel yg lebih halus daripada krim kecantikan biasa, mampu menyerap JAUH ke dalam sel kulit ! Serapan serum jauh lebih CEPAT dan kesan yg lebih PANTAS ! ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ . Kehebatan Loveliee Serum mampu membuat awak semua gila kerana satu sapu sapu usap 1 kali sahaja sudah nampak result dia ๐ŸŒธ Betul tak ? . Kelebihan Loveliee Serum ๐ŸŒธ MELEMBABKAN KULIT ๐ŸŒธ MERAWAT SEMUA MASALAH JERAWAT ๐ŸŒธ MEMUDARKAN JERAGAT ๐ŸŒธ MERAWAT ECZEMA DAN INFLAMMATION KULIT ๐ŸŒธ MERATAKAN TONA KULIT ๐ŸŒธ MENCERAHKAN KULIT MUKA ๐ŸŒธ MENGURANGKAN KEDUTAN ๐ŸŒธ MENGAWAL MINYAK PADA KULIT ๐ŸŒธ MEMBERSIH DAN MENGECILKAN PORI PORI TERBUKA . Dan sesuai untuk semua jenis kulit seperti ๐Ÿฅ’ BERMINYAK ๐Ÿฅ’ KERING ๐Ÿฅ’ KOMBINASI ๐Ÿฅ’ SENSITIF ๐Ÿฅ’ BERJERAWAT . Dan banyak lagi . Loveliee Serum sangat suitable untuk semua orang dan peringkat umur โœจ Tunggu apa lagi ?? Takkan tengok je orang lain dah kulit cantik ?? Awak bila lagi ?? huh . Jom order sekarang !! ๐Ÿ’ง SERUM RM79 ๐Ÿ’ง ๐ŸŽ BUY 1 FREE 3 GIFTS !! BUY 2 FREE 6 !! ๐Ÿš— COD SETIAP HARI : Pagoh / Muar / Bangi / Nilai / Salak Tinggi ๐Ÿ“ฎ POSTAGE SETIAP HARI : RM9 SM / 12 SS ๐ŸŒนGUIDE N CONSULTATION โœ”๏ธ FAST RESPONSE ๐Ÿ’ช TOP LEADER ๐Ÿ“ฒ WHATSAPP SIS YUSHA 0162549747 (klik link dkt bio) . . . . #TeamKasiPecah #asyalliee #lovelieepagoh #lovelieemuar #lovelieebangi #lovelieenilai #loveliee #syasyasolero #hellopeachplease #ohmychocolate #luvbabes #uthm #uthmpagoh #pagoh #muar #bangi #nilai #uitm #usm #ukm #upm #unimap #luvbabes #heybepure #ohmychocolate #johorean #jdt #luvliees
PANAS HATI DENGAN LOVELIEE NI ๐Ÿ˜ก SEBAB BUAT KULIT MAKIN FLAWLESS & GLOWING . Kehebatan Loveliee Serum mampu buat uolss jadi gila sebab first try je dah nampak result dia. Betul tak? Sekali try terus naik angin ๐Ÿ˜ค sebab instant results. Terus glowing mowing. Aduuu, memang jatuh cinta terus ๐Ÿ˜ญ . Serum ni sesuai untuk kulit seperti: ๐ŸŒฑ BERMINYAK ๐ŸŒฑ KERING ๐ŸŒฑ KOMBINASI ๐ŸŒฑ SENSITIF ๐ŸŒฑ BERJERAWAT . Dan banyak lagi. Senang kata sesuai untuk semua jenis kulit la dan untuk semua peringkat umur. Sebab tak de kndungan bahan terlarang. Selamat di gunakan ๐Ÿ˜ . Jadi apa tunggu lagi. Sila la WhatsApp sis sekarang, cepat2 jangan lambat2 ๐Ÿคฃ . Boleh click link di bio tanpa perlu save nombor. Senang kan? ๐Ÿ˜‰ . ๐Ÿ› Free Gift Letops ๐Ÿ‘ Postage MON-FRI ๐Ÿš˜ Cod Available . . . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #lovelieeserum #asyallieagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #essentialsserum #lovelieekl #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #lovelieemalaysia #teamnisaonfire #teamlovelieenisa #omcbyasyalliee #omcbyasyalliekualalumpur #hppbyasyalliee #hppbyasyallieekl #heybepure #heybepurebyasyalliee #heybepure
HELLO PEACH PLEASE PUNCA JERAWAT TAK BERANI MUNCUL . โ€œSIS SUKA SANGAT DENGAN PERUBAHAN KULIT SEKARANG. BANYAK BERBEZA DARIPADA DULU. SUKANYAA!โ€ . Bukan biasa-biasa punya testimoni ๐Ÿ˜ญ Before consume HPP muka menggerutu, jerawat degil nak tumbuh merata. . Tapi after consume HPP zass kulit semakin licin. Jerawat pun tak berani nak tonjol diri. Tampil lebih yakin dengan kulit yang jauh lebih sihat ๐Ÿ˜š . Siapa tak seronok bila kulit cantik licin bak sutera kan? Sis sentiasa doakan customer dapat kesan luar biasa! . . WhatsApp 0143492502 Atau boleh click link di bio tanpa perlu save nombor. Senang kan? ๐Ÿ˜‰ . ๐Ÿ› Free Gift Letops ๐Ÿ‘ Postage MON-FRI ๐Ÿš˜ Cod Available KL . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #luvliees #asyallieagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #lovelieekl #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #lovelieemalaysia #teammeletops #teamlovelieenisa #omcbyasyalliee #omcbyasyalliekualalumpur #hppbyasyalliee #hppbyasyallieekl #heybepure #heybepurebyasyalliee #heybepurekl #hbpbyasyalliee
#perfectcombo kembali uollss!!! Sampai esok (16DEC) sahaja. FREE POSTAGE tau. Best ke tak best? Set combo ni pun tak tinggal bnyk dah. Siapa cpt dia dpt la citenye. Nnt kena preorder lg pulak ๐Ÿ˜† . . Grab sebelum terlambat. Grab skrg, sbb kalau guna grabcar nk rebut perfect combo ni pun blm tentu dpt kalau dh masuk dlm preorder list ๐Ÿ˜‹ . . RM 149 FREE POSTAGE UNTIL 16TH DEC . . ๐Ÿ‘HPP RM 89 (EXC POS/COD) ๐ŸซOMC RM 75 (EXC POS/COD) ๐ŸŒปSUNSCREEN RM 70 (EXC POS/COD) ๐Ÿ’ฆ ESSENTIAL SERUM RM 79 (EXC POS/COD) . ๐Ÿš—๐Ÿš—COD AREA โœ”๏ธGNG RPT (AMPANG IPOH) โœ”๏ธMDN GPG โœ”๏ธTMN CEMPAKA โœ”๏ธTAMBUN โœ”๏ธST.18 โœ”๏ธ MERU โœ”๏ธSILIBIN โœ”๏ธBATU GAJAH, PUSING(Weekdays) โœ”๏ธNearby areas ๐Ÿ˜Š . . #hellopeachplease #hppipoh #lovelieeperak #lovelieeipoh #hellopeachpleasebyasyallie #hellopeachpleaseipoh #cantikputihgebu #ipohmali #ipohmalitalaksombong #mikerfood #padangipoh #sayajual #luvlies
HPP PENYELAMAT DARIPADA TERUS DIEJEK KERANA KULIT BERMASALAH . Feedback HPP ๐Ÿ‘ . Customer dapat kecantikan yang diidamkan dengan consume HPP. Sapa lagi nak cantik jangan lepaskan peluang ye. Ni antara Kebaikan HPP: . ๐ŸŒŸ Melembapkan kulit ๐ŸŒŸ Menghilangkan jerawat/jeragat ๐ŸŒŸ Mengecutkan jerawat ๐ŸŒŸ Mengecilkan liang pori ๐ŸŒŸ Mencerahkan kulit ๐ŸŒŸ Menaikkan seri wajah ๐ŸŒŸ Menghilangkan kesan hangus ๐ŸŒŸ Merawat kulit bermasalah ๐ŸŒŸ Menghilangkan bintik2 merah . RM89/box (14 sachets) . Boleh click link di bio tanpa perlu save nombor. Senang kan? ๐Ÿ˜‰ . ๐Ÿ› Free Gift Letops ๐Ÿ‘ Postage MON-SAT ๐Ÿš˜ Cod Available . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #luvliees #asyallieagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #lovelieekl #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #lovelieecosmetics #lovelieemalaysia #teammeletops #teamlovelieenisa #omcbyasyalliee #omcbyasyalliekualalumpur #hppbyasyalliee #hppbyasyallieekl #heybepure #heybepurebyasyalliee #heybepurekl #hbpbyasyalliee
PERHATIAN! KEPADA ANDA YANG TAK NAK MALU DIEJEK KERANA KULIT KUSAM, ANDA WAJIB BACA NI . โ€œSIS BOLEH TOLONG SAYA TAK? SAYA DAH PENAT LA KENA EJEK MUKA KUSAM TAK DE SERI. UMUR BARU 20anโ€ . Mesti tak seronok kan bila kawan-kawan selalu ejek muka kusam tak de seri. Umur baru 20an tapi dah macam 30an. Uiii terasa hati kita ni kan. Macam cara dah usaha tapi tak jumpa yang sesuai dan berkesan ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ . Jangan risau dearie sekalian. Dengan HPP dapat mengatasi masalah anda. Lepas ni saya jamin kulit awak mesti berseri-seri putih mulus gebu tau. Belum cuba belum tahu. Dah cuba pasti jatuh hati โค๏ธ . . Boleh click link di bio tanpa perlu save nombor. Senang kan? ๐Ÿ˜‰ . ๐Ÿ› Free Gift Letops ๐Ÿ‘ Postage MON-FRI ๐Ÿš˜ Cod Available .. . . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #lovelieeserum #asyallieagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #essentialsserum #lovelieekl #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #lovelieemalaysia #teamnisaonfire #teamlovelieenisa #omcbyasyalliee #omcbyasyalliekualalumpur #hppbyasyalliee #hppbyasyallieekl #heybepure #heybepurebyasyalliee #heybepure
PANAS HATI DENGAN LOVELIEE NI ๐Ÿ˜ก SEBAB BUAT KULIT MAKIN FLAWLESS & GLOWING . Kehebatan Loveliee Serum mampu buat uolss jadi gila sebab first try je dah nampak result dia. Betul tak? Sekali try terus naik angin ๐Ÿ˜ค sebab instant results. Terus glowing mowing. Aduuu, memang jatuh cinta terus ๐Ÿ˜ญ . Serum ni sesuai untuk kulit seperti: ๐ŸŒฑ BERMINYAK ๐ŸŒฑ KERING ๐ŸŒฑ KOMBINASI ๐ŸŒฑ SENSITIF ๐ŸŒฑ BERJERAWAT . Dan banyak lagi. Senang kata sesuai untuk semua jenis kulit la dan untuk semua peringkat umur. Sebab tak de kndungan bahan terlarang. Selamat di gunakan ๐Ÿ˜ . Jadi apa tunggu lagi. Sila la WhatsApp sis sekarang, cepat2 jangan lambat2 ๐Ÿคฃ . Boleh click link di bio tanpa perlu save nombor. Senang kan? ๐Ÿ˜‰ . ๐Ÿ› Free Gift Letops ๐Ÿ‘ Postage MON-FRI ๐Ÿš˜ Cod Available . . . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #lovelieeserum #asyallieagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #essentialsserum #lovelieekl #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #lovelieemalaysia #teamnisaonfire #teamlovelieenisa #omcbyasyalliee #omcbyasyalliekualalumpur #hppbyasyalliee #hppbyasyallieekl #heybepure #heybepurebyasyalliee #heybepure
LOVELIEE ESSENTIALS SERUM๐Ÿ’ง . Sabar k semua. Stok is coming! ๐Ÿ˜‰ Adah pun excited ni nak tunggu stok baru sampai๐Ÿ”ฅ . Whatsapp 012-6377432 Atau klik link di bio untuk fast reply . #Loveliee #Asyalliee #LuvBabes #LuvBabesAgent #LovelieeBatuPahat #LovelieeParitRaja #LovelieeUTHM #LovelieeByAsyalliee #Ajimaura #Instaboomakademi #TerapiInstagram #BazaarPaknil #BazaarOnline #HelloPeachPlease #Supplements #LovelieeEssentialSerum #Serum #Beauty #Malaysia #LulusKKM #LovelieeSerum #BeautySerum #LovelieeSerum
Tengok la kak nani pakai Loveliee Serum pun dah glowing habis kulit muka dia. Kak nani jenis kulit muka berminyak kalau awak nak tahu Sebab ioll cakap orang kulit berminyak sangat sesuai sebab Loveliee Serum mampu mengawal minyak dimuka kita dan tukarnya menjadi glowing dan sihat โ™ฅ๏ธ bestnya ___ Jom order! WHATSAPP 0182108062 ๐Ÿ“ฆsetiap Isnin -Jumaat COD setiap hari di SELAYANG & RAWANG #LUVbabesagent #lovelieerawang #lovelieeselayang #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #lovelieeserum #codrawang #codselayang
โ€œDah penat try mcm2 produk tp x menjadi? Duit dah habis ribu ๐Ÿ˜ฉโ€ ___ Apekata korang try produk Loveliee dulu. Cuba salah satu pun xpe. Dah banyak feedback kawan2 korang yg dah berjaya cantik dgn Loveliee ๐Ÿ’• ___ Whatsapp 0179720844 atau tekan jer link dekat bio ___ Setiap satu pembelian akan dapat 3 hadiah percuma sah hanya dgn #teamkasipecah shj โ€ผ๏ธ ___ #TeamKasiPecah #asyalliee #lovelieekelantan #lovelieepasirputeh #lovelieeselising #lovelieekotabharu #loveliee #syasyasolero #hellopeachplease #ohmychocolate #luvbabes #uitm #uitmmachang #uitmmachangster #coduitmmachang #codpasirputeh #codlovelieepasirputeh #codkelantan #codlovelieekelantan #codselising #codlovelieeselising #codlovelieekotabharu #detox #slim #ubatkurus #nakcantik #nakkurus #heybepure #heybepurekelantan
New Serum READY STOCK ya!!!!!! Loveliee SERUM menggunakan formula & bahan-bahan yg Aman dan terbukti hasilnya pada pemakaian pertama. Serum ini sangat sesuai utk mereka yg mempunyai masalah: . ๐Ÿ’งKulit rusak akibat menggunakan produk merkuri ๐Ÿ’งBreakout akibat hormon (stress) ๐Ÿ’งSunburn yg parah ๐Ÿ’งJerawat nanah, batu, pasir, bekas yg sudah lama ๐Ÿ’งbekas jerawat, jerawat, berlubang/scar ๐Ÿ’งPoriยฒ besar, chickenpox ๐Ÿ’งParut2 hitam jerawat yg tak hilang2 ๐Ÿ’งPori2 besar dan beruntusan ๐Ÿ’งbekas jerawat yg susah hilang ๐Ÿ’งBlackhead & whitehead ๐Ÿ’งKulit muka yg sgt berminyak ๐Ÿ’งwarna kulit belanng (kusam dan tak berseri) ๐Ÿ’งMelembabkan kulit yg kering . Cara penggunaan: - teteskan 2 atau 3 tetes serum ke telapak tangan, kemudian usap perlahan2 di wajah secara lembut. Lakukan urutan ke arah atas supaya kulit jd tegang. Pakai SERUM selepas menggunakan TONER. Boleh digunakan 2 sampai 3 kali sehari. Lebih pun tidak masalah. . . . #lovelieejakarta #lovelieeindonesia #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleaseoriginal #hellopeachpleasebyasyalliee #omcmurah #ohmychocolatemurah #ohmychocolate #whiteningserum #lovelieeserum #lovelieecosmetics #whiteninginjection #whiteningserum #brighteningserum #moisturizedserum #antiagingserum
๐Ÿ’งLOVELIEE ESSENTIALS SERUM๐Ÿ’ง _ Kelebihan serum loveliee โœ” Botol yg sgt ekslusif seperti international brand โœ” Isipadu 30ml boleh tahan 1 - 2 bulan ke atas mengikut penggunaan โœ” Mendapat pengiktirafan AWARD WINNING SEPAWA 14โ€™ INNOVATION CORPORATION INGREDIENT โœ” Tidak berminyak atau melekit โœ” Sesuai untuk lelaki & perempuan โœ” Diluluskan KKM : NOT181103419K โœ” Waterbased (penyerapan maksimum ke dalam kulit) โœ” Sesuai utk semu skin type . โœ” Tiada alkohol & paraben โœ” Terbukti BEBAS drpd bahan kimia & heavy metal yg boleh mengakibatkan kerosakkan kulit ____ Loveliee SERUM dirumuskan menggunakan formula & bahan-bahan mentah yg selamat dan terbukti berkesan pd percubaan pertama. Serum ini amat sesuai utk mereka yg mempunyai masalah: . ๐Ÿ’งKulit kronik akibat salahgunaan produk merkuri ๐Ÿ’งBreakout akibat hormon (stress) ๐Ÿ’งSunburn yg teruk ๐Ÿ’งJerawat nanah, batu, pasir, halus yg sudah lama bertapa dimuka ๐Ÿ’งParut jerawat berlubang singgah tak pergi2 ๐Ÿ’งParut & biji2 air serta chickenpox ๐Ÿ’งParut2 hitam jerawat yg tak hilang2 ๐Ÿ’งPori2 besar dan tersumbat ๐Ÿ’งJeragat yg sgt susah nak pudar ๐Ÿ’งBlackhead & whitehead berleluasa ๐Ÿ’งKulit muka yg sgt berminyak ๐Ÿ’งTona kulit tak sekata (kusam dan tak bermaya) ๐Ÿ’งMelembabkan kulit yg kering . #lovelieejakarta #lovelieeindonesia #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleaseoriginal #hellopeachpleasebyasyalliee #omcmurah #ohmychocolatemurah #ohmychocolate #whiteningserum #lovelieeserum #lovelieecosmetics #whiteninginjection #whiteningserum #brighteningserum #moisturizedserum #antiagingserum
KENAPA KENA PAKAI SERUM? Sbb serum ada partikel yg lebih halus daripada krim kecantikan biasa, mampu menyerap JAUH ke dalam sel kulit ! Serapan serum jauh lebih CEPAT dan kesan yg lebih PANTAS ! ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ . Kehebatan Loveliee Serum mampu membuat awak semua gila kerana satu sapu sapu usap 1 kali sahaja sudah nampak result dia ๐ŸŒธ Betul tak ? . Kelebihan Loveliee Serum ๐ŸŒธ MELEMBABKAN KULIT ๐ŸŒธ MERAWAT SEMUA MASALAH JERAWAT ๐ŸŒธ MEMUDARKAN JERAGAT ๐ŸŒธ MERAWAT ECZEMA DAN INFLAMMATION KULIT ๐ŸŒธ MERATAKAN TONA KULIT ๐ŸŒธ MENCERAHKAN KULIT MUKA ๐ŸŒธ MENGURANGKAN KEDUTAN ๐ŸŒธ MENGAWAL MINYAK PADA KULIT ๐ŸŒธ MEMBERSIH DAN MENGECILKAN PORI PORI TERBUKA . Dan sesuai untuk semua jenis kulit seperti ๐Ÿฅ’ BERMINYAK ๐Ÿฅ’ KERING ๐Ÿฅ’ KOMBINASI ๐Ÿฅ’ SENSITIF ๐Ÿฅ’ BERJERAWAT . Dan banyak lagi . Loveliee Serum sangat suitable untuk semua orang dan peringkat umur โœจ Tunggu apa lagi ?? Takkan tengok je orang lain dah kulit cantik ?? Awak bila lagi ?? huh . Jom order sekarang !! ๐Ÿ’ง SERUM RM79 ๐Ÿ’ง ๐ŸŽ BUY 1 FREE 3 GIFTS !! BUY 2 FREE 6 !! ๐Ÿš— COD SETIAP HARI : Pagoh / Muar / Bangi / Nilai / Salak Tinggi ๐Ÿ“ฎ POSTAGE SETIAP HARI : RM9 SM / 12 SS ๐ŸŒนGUIDE N CONSULTATION โœ”๏ธ FAST RESPONSE ๐Ÿ’ช TOP LEADER ๐Ÿ“ฒ WHATSAPP SIS YUSHA 0162549747 (klik link dkt bio) . . . . #TeamKasiPecah #asyalliee #lovelieepagoh #lovelieemuar #lovelieebangi #lovelieenilai #loveliee #syasyasolero #hellopeachplease #ohmychocolate #luvbabes #uthm #uthmpagoh #pagoh #muar #bangi #nilai #uitm #usm #ukm #upm #unimap #luvbabes #heybepure #ohmychocolate #johorean #jdt #luvliees
Rawat kulit wajah dengan Miracle Serum Botox by Arsya Beaute๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Kelebihan Miracle Botox Serum: ๐Ÿ’Ÿ Boleh mix dengan mana2 produk skincare ๐Ÿ’Ÿ Mudah menyerap ke dalam kulit ๐Ÿ’Ÿ Tidak melekit malah melembapkan kulit ๐Ÿ’Ÿ Tidak membuatkan kulit menggelupas ๐Ÿ’Ÿ Teksturnya yang water based ๐Ÿ’Ÿ Memberikan effect yang glowing & kulit menjadi lembut berseri ๐Ÿ’Ÿ Tidak mengandungi bahan kimia ๐Ÿ’Ÿ Merawat hingga ke dalam kulit lapisan demi lapisan ๐Ÿ’Ÿ Kesan seawal 3 hari ๐Ÿ’Ÿ Boleh digunakan sebagai based mekup ๐Ÿ’Ÿ Jangan risau Ibu mengandung pun boleh pakai ๐Ÿ’Ÿ Boleh dipakai oleh lelaki & perempun. Suami isteri boleh kongsi pakai ๐Ÿ’Ÿ Mesra wudhu ๐Ÿ’Ÿ Sesuai untuk semua jenis masalah kulit . H a r g a S e r u m : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg ) . Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute . #ephyrapremium #ephyraskinbar #evelinmurah #eyecarecandy #feelvogue #feelvoguefoundation #ferrarossabeauty #feryal #fibermax #freskinwhite #gambiremas #bellezacollagen #susumaaez #ipoh #garciniaburner #gelamani #glowglowing #glowglowing5in1 #glowingspeed #glutacaps #glutacapsblister #goldskincare #harummalam #heightup #hellopeachplease #honeybeecleanser #honeybeeserum #honeybeevenom #honeybeevenomcream #honeysoapmylea
"KULIT SAYA BERMINYAK SAMPAI BOLEH BUAT GORENG PISANG ๐Ÿ˜ก Pakai makeup 1 jam berminyak balik muka ๐Ÿฅบ Ottoke ?! Hm ___ Siapa ada masalah diatas ? Sejenis dapat kulit berminyak yang tidak dapat dikawal walaupun dengan bermakeup ๐Ÿฅบ kesiannyaaa ___ Sebab itu dengan adanya Loveliee Serum awak semua tak perlu risau sudah ! Sebab our Serum mampu MENGAWAL MINYAK DI MUKA ๐ŸŒŸ ____ Tips : Selepas cuci muka terus pakai Loveliee Serum sapu sapu bagi rata dan biarkan ia meresap kedalam kulit Kemudian pakai HBP Sunscreen sahaja kerana sunscreen kami waterproof ! Sangat sesuai untuk orang yang kulit berminyak โ™ฅ๏ธ Waw #teammeroketlaju #lovelieepenang #lovelieecodpenang #lovelieemurah #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasepenang #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleaseagent #lovelieeagent #omcmurah #ohmychocolatemurah #ohmychocolatepenang #codpenang #hellopeachplasecodpenang #lovelieeagentpenang #penangites #lovebabesagent #lovebabeagent #LUVbabes #penangisland #penangites #teammeroketlaju #lovelieecosmetics #lovelieekulim #lovelieekl #lovelieeklang #lovelieeperlis #lovelieeperak #lovelieekedah
TAK PENAT KE ? TAK RASA TERSEKSA KE ? DAPAT KULIT MUKA BERJERAWAT PENUH LEPASTU KUSAM SAMPAI SEMUA ORANG PANDANG MACAM KITA NI HINA SANGAT _ Apalah nasib dapat kulit berjerawat ni la ๐Ÿฅบ Boleh bantu saya tak ?? hmm cedihnyeerr _ Sebab itu adanya #HELLOPEACHPLEASE supplement kami yang akan membantu masalah kulit awak yang teruk tu _ Kulit awak jenis ๐Ÿ˜ฑ MASALAH PELBAGAI JERAWAT ๐Ÿ˜ฑ KULIT KUSAM KURANG SERI ๐Ÿ˜ฑ MINYAK DIMUKA TIDAK TERKAWAL ๐Ÿ˜ฑ KULIT KERING MACAM KERTAS ๐Ÿ˜ฑ GELAP AKIBAT BURN dan macam macam lagi . Dengan supplement kami semestinya boleh laa no prob awakk Nak order ? tekan link di bio ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• . #hellopeachpleasesupplement #teamshareena #ohmychocolatedetox #ohmychocolatealorsetar #heybepurekl #heybepurealorsetar #lovebabeagent #luvbabesagent #lovelieekedah #luvbabes #teamshareena #lovelieekedah #codkedah #codkualalumpur #heybepurekl #setflawlessloveliee #HBP #HPP #OMC #produklakukeras #produkviral2018 #agentampang #agentkl #dropshipKl #ubatjerawat #acnecream #teammommyletops #codalorsetar
3 SACHET JER KULIT MUKA DAH NAMPAK MOIST โœจ SUKA BETUL DENGANย #HELLOPEACHPLEASE ย SUPPLEMENT NI - Luahan sis kiah _ Alhamdullilah syukur customer dapat hasil yang di idamkan selama ini hanya dengan hello peach please supplement dan beberapa penjagaan luaran โœจ _ Sudah beratus ribu kami dapat feedback positif dari customer kesayangan kami pasal kebekesanan HPP ni ๐Ÿ˜ Mereka gembira kami pun gembira _ Kebaikkan hello peach please ๐Ÿ‘ ๐ŸŒŸ Melembapkan kulit ๐ŸŒŸ Menghilangkan jerawat/Jeragat ๐ŸŒŸ Mengecutkan jerawat ๐ŸŒŸ Mengecilkan liang pori ๐ŸŒŸ Mencerahkan kulit ๐ŸŒŸ Menaikkan seri wajah ๐ŸŒŸ Menghilangkan kulit terbakar ๐ŸŒŸ Merawat kulit bermasalah ๐ŸŒŸ Menghilangkan bintik bintik merah _ Hello peach please supplementย  1 Kotak 14 sachets RM89 _ Whatsapp now 0136285212
SUPPLEMENT YANG SELAMAT DAN PALING SEDAP DI ABAD INI ๐Ÿ‘ย #HelloPeachPleasesupplement pertama di malaysia berperisa PEACH ๐Ÿ‘ wow _ Cantik semula jadi dan sihat dari dalam kerana supplement kami berdasarkan bahan bahan semula jadi yang di import dari luar negara seperti Korea, Japan dan Australia _ Raw material yang berkualiti tinggi yang terdapat dalamย #HelloPeachPlease ย supplement. Jom invest RM89 ringgit sahaja untuk skin kita ๐Ÿ˜ Senang bukan ?
SAYA BENCI DENGAN LOVELIEE ๐Ÿ˜ก SEBAB BUAT KULIT SAYA MAKIN FLAWLESS DENGAN #LOVELIEESERUM ๐Ÿ˜† LOVE TEROXX #lovelieeserumfeedback __ Kehebatan loveliee serum mampu membuat awak semua gila kerana satu sapuan shaja sudah nampak result dia ๐ŸŒธ betul tak? __ Kehebatan loveliee serum ๐ŸŒธMELEMBABKAN KULIT ๐ŸŒธMERAWAT SEMUA MASALAH JERAWAT ๐ŸŒธMEMUDARKAN JERAGAT ๐ŸŒธMERAWAT ECZEMA DAN INFLAMATION ๐ŸŒธMERATAKAN TONA KULIT ๐ŸŒธMENCERAHKAN KULIT MUKA ๐ŸŒธMENGURANGKAN KEDUTAN ๐ŸŒธMENGAWAL MINYAK PADA KULIT ๐ŸŒธMEMBERSIH DAN MENGECILKAN PORI TERBUKA __ Dan sesuai untuk semua jenis kulit seperti ๐Ÿฅ’BERMINYAK ๐Ÿฅ’KERING ๐Ÿฅ’KOMBINASI ๐Ÿฅ’SENSITIF ๐Ÿฅ’BERJERAWAT . . ๐Ÿ› Free Gift Letops ๐Ÿ‘ Postage MON-SAT ๐Ÿš˜ Cod Available . . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyaliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #hellopeachpleaseselangor #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #luvliees #asyalieeagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #lovelieekl #lovelieeagent #teammeletops #omcbyasyaliee #omcbyasyalieekualalumpur #hppbyasyaliee #heybepurebyasyaliee #heybepurekl #supplementputih #ubatjerawat #serumloveliee #lovelieeesentialserum
FAQ HELLO, PEACH PLEASE? ๐Ÿ‘ HPP ni apa ya? - Jelly liquid supplement yg kaya dgn ekstrak buah Peach dan Vitamin C utk merawat skin anda dari dalaman! ๐Ÿ‘ 1 BOX ada berapa sachet? - 14 sachets. Utk 14 hari. 30ml / sachet. ๐Ÿ‘ Lelaki boleh makan? - Lelaki dan perempuan boleh makan. ๐Ÿ‘ Ada had umur utk consume HPP? - 12 tahun ke atas ๐Ÿ‘ Siapa je yg boleh consume HPP? - Mereka yg mempunyai masalah skin yg kusam, gelap, hitam, pori terbuka, tak bermaya, bekas2 jerawat dan jeragat yg tak hilang2, lubang2 parut jerawat, muka berminyak, white & blackhead, serta jerawat pasir & batu. ๐Ÿ‘ Ingredients yg digunakan dalam HPP? - Peach Juice, Vitamin C, L Cysteine, L Arginine, L Ornitine, Tremella, Grape Seed, Pine Bark, Sakura extract. ๐Ÿ‘ Harga Jualan? - 1 BOX : RM89 exc postage Postage : SM RM9 / SS RM12 ๐Ÿ‘ Cara pengambilan? - Makan 1 sachet pada awal pagi SEBELUM breakfast / perut kosong. Lepas 30 min boleh breakfast. Make sure minum air banyak2 utk result yg lg maksima! Mcm Asya sendiri, minum 2 botol air besar dalam 3 liter sehari utk fast result. ๐Ÿ‘ Berapa box yg diperlukan utk ONE MONTH consumption? - 2 BOX ๐Ÿ‘ Masa period boleh makan ke? - Boleh takda masalah kerana tiada hormon dimasukkan dalam HPP ๐Ÿ‘ Pregnant boleh makan ke? - 2nd trimester ke atas. Seeloknya minta advice dr doktor. ๐Ÿ‘ Menyusu anak boleh makan ke? - Boleh takda masalah. Asya pon makan sambil BF kan Haider. Alhamdulillah skin Haider pon cantik dan sihat! ๐Ÿ‘ Ada kena pantang Caffeine/ Teh ke? - Tidak perlu boleh makan mcm biasa. ๐Ÿ‘ Kalau berhenti ada side effect tak? - Tidak sama sekali! Kami mendapat kelulusan KKM dan ianya adalah food supplement. Kami juga mempunyai sijil Nutrition Test. So jgn risau ๐Ÿ’ฏ selamat. #hellopeachplease #ohmychocolate #lovelieeserum #heybepure #loveliee #luvbabesdropship #asyaliee #lovelieekualalumpur #lovelieedamansara
Assalamualaikum Semua! ์ข‹์€ ์•„์นจ ์ž…๋‹ˆ๋‹ค! โ˜€๏ธ๐ŸŒˆ Korang dah consume HELLO PEACH PLEASE ke belum?? Kalau belum , pegi consume cepat! Pagiยฒ sebelum breakfast ni bagus makan hpp dulu ๐Ÿ˜‰ Siapa yang belum ada tu, CEPAT whatsapp sis luv sekarangโ€ผ๏ธ #hellopeachplease #ohmychocolate #lovelieeserum #heybepure #loveliee #luvbabesdropship #asyaliee
Which one do u prefer? . . With or without? Perkara pertama korg kena buat sebelum pi keluar shoppinh is, pakai sunscreen! . . SUNSCREEN. SUNSCREEN. SUNSCREEN. SANGAT PENTING! . . ๐Ÿ‘HPP RM 89 (EXC POS/COD) ๐ŸซOMC RM 75 (EXC POS/COD) ๐ŸŒปSUNSCREEN RM 70 (EXC POS/COD) ๐Ÿ’ฆ ESSENTIAL SERUM RM 79 (EXC POS/COD) . ๐Ÿš—๐Ÿš—COD AREA โœ”๏ธGNG RPT (AMPANG IPOH) โœ”๏ธMDN GPG โœ”๏ธTMN CEMPAKA โœ”๏ธTAMBUN โœ”๏ธST.18 โœ”๏ธ MERU โœ”๏ธSILIBIN โœ”๏ธBATU GAJAH, PUSING(Weekdays) โœ”๏ธNearby areas ๐Ÿ˜Š . . #hellopeachplease #hppipoh #lovelieeperak #lovelieeipoh #hellopeachpleasebyasyallie #hellopeachpleaseipoh #cantikputihgebu #ipohmali #ipohmalitalaksombong #mikerfood #padangipoh #sayajual #luvlies
PENATNYA NAK HADAP KULIT MUKA YANG BERJERAWAT BERMINYAK2 BURN LAGI TUHH ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅ _ Nak keluar rumah mesti wajib pakai makeup nak tutup jerawat2 & kulit burn terukk nih, dah pakai makeup pon nampak lagi ketul2 jerawat & tiny bump ๐Ÿ˜ฅ. Stressnyaa tak tahu dah nak buat apa lagii nak cover muka teruk mcm ni. _ Kenapaa susah2 beli makeup banyak2 beratus2 just nak cover kulit korang yg bermasalah tu. Kenapa tak pilih untuk merawat masalah2 tu? Korang tahu tak berapa banyak duit korang boleh jimat kalau kulit dah cantik? ๐Ÿค” _ Pengalaman sys kira sendiri, sblum ni asyik kena beli concealer & foundation mahal2 full coverage just nak tutup bintik2 merah & kulit yang kusam tu๐Ÿ˜ช. Now bila kulit dah cantik bersih xperlu membazir duit beli mcm2 brg makeup dahh. _ Semuanya bermula dari diri kita sendiri sama ada pilih untuk usaha rawat kulit, atau terus hadap kulit mslah sambil menyesal tengok orang lain kulit dah flawless gituw. ๐Ÿ˜‰ _ Dapatkan #HelloPeachPlease dari sys kira utk dptkn kulit flawless mcm @asyalliee !! Whatapp sys kira ๐Ÿ‘‰๐Ÿป 017-3634806 atau click jee link kat bio tuu ๐Ÿ’•๐Ÿ’•
HEY BE PURE RM100 . Set HBP ni ada 1 sunscreen + 1 pimple cream. Sunscreen ni best sgt boleh pakai daily use. TAK PERLU mekap tebal dah sbb pakai sunscreen ni je dh ckup cover cela dkt muka. . Pimple cream pula boleh kcutkan jerawat dlm 24jam !! . Jom order sekarang !! . ๐ŸŽ BUY 1 FREE 3 GIFTS !! BUY 2 FREE 6 !! ๐Ÿš— COD SETIAP HARI : Pagoh / Muar / Bangi / Nilai / Salak Tinggi ๐Ÿ“ฎ POSTAGE SETIAP HARI : RM9 SM / 12 SS ๐ŸŒนGUIDE N CONSULTATION โœ”๏ธ FAST RESPONSE ๐Ÿ’ช TOP LEADER ๐Ÿ“ฒ WHATSAPP 0195987225 (klik link dkt bio) . . . . #TeamKasiPecah #asyalliee #lovelieepagoh #lovelieemuar #lovelieebangi #lovelieenilai #loveliee #syasyasolero #hellopeachplease #ohmychocolate #luvbabes #uthm #uthmpagoh #usim #pagoh #muar #bangi #nilai #uitm #usm #ukm #upm #ump #unimap #loveliee #luvbabes #heybepure #ohmychocolate #lovelieeessentialsserum #johorean #jdt #luvliees
next page →