#HelloPeachPlease

20,083 posts

Loading...
Haii semua..Dah consume HPP belum harini??..Siapa yang belum try HPP nie jom laa try..Confirm kulit cantik..Glowing gitewww😉 . . Mehh cepat2 wasap sis untuk dapatkan info dan order sekali . . 📲 018-236 8249 📲 018-236 8249 📲 018-236 8249 . . #Loveliee #HelloPeachPlease #TeamKhalida
🍑tahukah anda di dalam suplement hello peach please (hpp) terdapat vitamin c . Untuk pengetahuan anda, vitamin c bukan sahaja bagus untuk kecantikan kulit tapi ia juga sangat baik untuk tubuh dan kesihatan rambut.bukan itu sahaja vitamin c juga melindungi badan dari jangkitan penyakit dan memelihara kesihatan tulang dan gigi. Ia juga mampu melindungi badan kita dari bakteria, virus dan jangkitan. vitamin c Bukan sahaja untuk daya tahan badan kepada penyakit, ia diperlukan untuk membina kolagen, struktur protein dalam tisu penyambung. Vitamin C yang di makan boleh membantu mempercepatkan pembaikan luka, ia juga boleh melindungi kulit dari dirosakkan oleh radikal bebas dan gelombang ultra ungu. #hppmurah #hppbangi #hppsepang #hppdengkil #hppputrajaya #hppcyberjaya #produkberkesanhilangkanjerawat #antiblemishsolutions #hpp #asyalliee #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #bazarpaknil #traveloka #produklakukeras #neelofa #noradanish #jombeli #sayajual #jomcantik #jomsihat
Nak kurus ? Taknak gemok ? Maintankan berat badan ? Tapi nak makan banyak ? . OH MY CHOCOLATE la jawapan nya you alls , Tunggu apa lagi ? jom dapatkan sekarang detox kami yang pastinya menjadi number 1 dihati awak semua . Nak maintainkan berat badan tapi nak makan banyak boleh consume #ohmychocolatedetox sebelum makan . Nak turun berat badan boleh consume #ohmychocolatedetox tapi diet wajib okay . Lepastu apa ? lepastu yak yak keluar minyak bukan darah okay 😂 tapi minyak toksin dalam badan kita yang dah lama tinggal dalam tu . Jom order sekarang . . 📲WHATSAPP +60133431386 atau klik jer link di bio⤴ 🚚POS Setiap Hari 🎁 FREE GIFT EYESHADOW & LIPSTICK #TeamKasiPecah . . Jom whatsapp cepat utk dptkan skin yg cantik😃 . . TURN ON NOTIFICATION NOW! #TeamKasiPecah #loveliee #heybepure #hellopeachplease #ohmychocolate #lovelieebyasyalliee #supplementjelly #asyalliee #cantik #flawless #usahawanmuda #usahawanmalaysia #2018
HELLO PEACH utk mereka yg ada masalah : 🍑🍑🍑 ✅Muka dan badan berjerawat ✅Muka kusam ✅Kulit sunburn ✅Muka berminyak ✅Sensitif ✅Kulit Kering ✅Jeragat ✅Panau ✅Gelap ✅Bekas jerawat ✅Kesan jerawat berlubang ✅Jerawat pasir/ nanah/ batu ✅Tona kulit tak sekata Dm /ws/ klik link di bio 📲017-4087521 #hellopeachplease #hpp #hpppuchong #supplement #supplementmalaysia #omc #ohmychocolate #detox #detoks #tipskulitcantik #babypeach #peach #jagakulit #mencerah #melembab #merawat #kulitkusam #antijerawat #antijeragat #halal #muslimproduk #nakkurus #langsing #sihat #whitening #slim #confident #beauty
Rawat kulit wajah dengan Miracle Serum Botox by Arsya Beaute😘😘😘 . Kelebihan Miracle Botox Serum: 💟 Boleh mix dengan mana2 produk skincare 💟 Mudah menyerap ke dalam kulit 💟 Tidak melekit malah melembapkan kulit 💟 Tidak membuatkan kulit menggelupas 💟 Teksturnya yang water based 💟 Memberikan effect yang glowing & kulit menjadi lembut berseri 💟 Tidak mengandungi bahan kimia 💟 Merawat hingga ke dalam kulit lapisan demi lapisan 💟 Kesan seawal 3 hari 💟 Boleh digunakan sebagai based mekup 💟 Jangan risau Ibu mengandung pun boleh pakai 💟 Boleh dipakai oleh lelaki & perempun. Suami isteri boleh kongsi pakai 💟 Mesra wudhu 💟 Sesuai untuk semua jenis masalah kulit 💟 Mempunyai kelulusan KKM . H a r g a S e r u m : RM 8 . hakak nak bagi harga takyah tunggu gaji pon boleh beli ni . Untuk pertanyaan/info/oder click whatapps link di bio / wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( NO DM WASSAP ONLY ) . Pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( jaminan shopee ) . #serumwajah #blouse #serumviral #serummurah #dyxy #malaysia #muamalaysia #serumbotox #blousemurah #pinklady #ephyraskinnano #ephyramurah #olicandy #olicandypremium #secretskinkawaiicollagen #glowglowingfoundation #ninaskincare #heightup #heightupmurah #fiirabreastserum #arsyabeaute #juskekaldara #maxxslim #elites7fatburner #elites7 #meeraclecleanser #meeracle #hellopeachplease #whiteningsoap #carmelawhiteningsoap
BARU CONSUME HELLO PEACH 1 BOX JERAWAT HILANG !! Cantik sangat kan. Baru consume 1 box Hello Peach kulit jadi lembut dan lembab. Bukan tu sahaja cuba lihat muka sis ni. Dulu bejerawat. Selepas consume Hello Peach jerawat surut Parut jerawat pun hilang beransur. Syukur sangat. Paling best kulit pun jadi cerah. Ramai yg tegur masa raya katanya. 🌼🌼 Best kan ? Nak cuba? Boleh wasap.cik ila 017-4087521 sekarang. #hellopeachplease #hpp #hpppuchong #supplement #supplementmalaysia #omc #ohmychocolate #detox #detoks #tipskulitcantik #babypeach #peach #jagakulit #mencerah #melembab #merawat #kulitkusam #antijerawat #antijeragat #halal #muslimproduk #nakkurus #langsing #sihat #whitening #slim #confident #beauty
BE CONFIDENT with your BEAUTY girls 🍑 Jika dihina kerana rupa awak, awak jangan pernah rasa terhina. Mereka menghina kerana awak ada kecantikan yg mereka tiada. 🍑 Jadi jangan risauuu awak ada kecantikan tersendiri yg orang lain tidak ada. Faham girls ? 🍑 Jom cantik ! Dengan Hello Peach Please kami. Boleh lihat kesan seawal 3 sachet pertama. Whatsapp 017-4087521 / #LUVBabes 💕💕 #hellopeachplease #hpp #hpppuchong #supplement #supplementmalaysia #omc #ohmychocolate #detox #detoks #tipskulitcantik #babypeach #peach #jagakulit #mencerah #melembab #merawat #kulitkusam #antijerawat #antijeragat #halal #muslimproduk #nakkurus #langsing #sihat #whitening #slim #confident #beauty
Terima kasih tidak terhingga pada awk semua yang beli & support sis dari dulu sehingga sekarang ❤️❤️ Jangan lupa follow @thefafaushop & @iloveemask ya 💕 - Semoga sama- sama di murahkan rezeki selalu & dipermudahkan segala urusan kita ya 💕 . JOM COD DENGAN SIS 💕🙋🏻 📍KL SENTRAL 📍NU SENTRAL 📍LRT MUHIBBAH 📍JLN KLANG LAMA KL . Awk luar kawasan sis? dont worry boleh by pos and sis buat postage setiap hari tau! 💋 . WHATSAPP ME now for order . 📲014-2648966 📲014-2648966 📲014-2648966 - or click link on bio to order 😘 ORDER NOWWWWW!! #trudollymalaysia #trudollykl #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #hellopeachplease #hpp #hellopeachpleasekualalumpur #hellopeachpleasemalaysia #ohmychocolateloveliee #ohmychocolate #ohmychocolatebyasyalliee #ohmychocolate #ainaaserum #ainaaserumkl #ainaacosmetics #ainaacosmeticselangor #ainaacosmeticsreadystock #ainaacosmeticskualalumpur #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #amyerabeautytestimonial #miracletonermalaysia #miracletonersomebymi #miracletonertrialpack #somebymitrialpack #laneigemalaysia #laneigewatersleepingmask #miracleserumsomebymi #trialsomebymi #miracletonersomebymimalaysia #miracleserumsomebymimalaysia #combomask30hari #combomask7hari
Terima kasih tidak terhingga pada awk semua yang beli & support sis dari dulu sehingga sekarang ❤️❤️ Jangan lupa follow @thefafaushop & @iloveemask ya 💕 - Semoga sama- sama di murahkan rezeki selalu & dipermudahkan segala urusan kita ya 💕 . JOM COD DENGAN SIS 💕🙋🏻 📍KL SENTRAL 📍NU SENTRAL 📍LRT MUHIBBAH 📍JLN KLANG LAMA KL . Awk luar kawasan sis? dont worry boleh by pos and sis buat postage setiap hari tau! 💋 . WHATSAPP ME now for order . 📲014-2648966 📲014-2648966 📲014-2648966 - or click link on bio to order 😘 ORDER NOWWWWW!! #trudollymalaysia #trudollykl #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #hellopeachplease #hpp #hellopeachpleasekualalumpur #hellopeachpleasemalaysia #ohmychocolateloveliee #ohmychocolate #ohmychocolatebyasyalliee #ohmychocolate #ainaaserum #ainaaserumkl #ainaacosmetics #ainaacosmeticselangor #ainaacosmeticsreadystock #ainaacosmeticskualalumpur #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #amyerabeautytestimonial #miracletonermalaysia #miracletonersomebymi #miracletonertrialpack #somebymitrialpack #laneigemalaysia #laneigewatersleepingmask #miracleserumsomebymi #trialsomebymi #miracletonersomebymimalaysia #miracleserumsomebymimalaysia #combomask30hari #combomask7hari
Terima kasih tidak terhingga pada awk semua yang beli & support sis dari dulu sehingga sekarang ❤️❤️ Jangan lupa follow @thefafaushop & @iloveemask ya 💕 - Semoga sama- sama di murahkan rezeki selalu & dipermudahkan segala urusan kita ya 💕 . JOM COD DENGAN SIS 💕🙋🏻 📍KL SENTRAL 📍NU SENTRAL 📍LRT MUHIBBAH 📍JLN KLANG LAMA KL . Awk luar kawasan sis? dont worry boleh by pos and sis buat postage setiap hari tau! 💋 . WHATSAPP ME now for order . 📲014-2648966 📲014-2648966 📲014-2648966 - or click link on bio to order 😘 ORDER NOWWWWW!! #trudollymalaysia #trudollykl #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #hellopeachplease #hpp #hellopeachpleasekualalumpur #hellopeachpleasemalaysia #ohmychocolateloveliee #ohmychocolate #ohmychocolatebyasyalliee #ohmychocolate #ainaaserum #ainaaserumkl #ainaacosmetics #ainaacosmeticselangor #ainaacosmeticsreadystock #ainaacosmeticskualalumpur #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #amyerabeautytestimonial #miracletonermalaysia #miracletonersomebymi #miracletonertrialpack #somebymitrialpack #laneigemalaysia #laneigewatersleepingmask #miracleserumsomebymi #trialsomebymi #miracletonersomebymimalaysia #miracleserumsomebymimalaysia #combomask30hari #combomask7hari
main ingredient untuk HPP . since ramai yang tanya macam mana HPP boleh memberi kesan seawal 3 hari , inilah rahsianya ! chinggg ! kesemua bahan yang kami gunakan adalah berkualiti tinggi . sebab tu makan sekotak pon jerawat dah kecut mecut ! kulit dah putih mulus ! 😍 . Whatsapp 0108928490 . #LovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #HelloPeachPlease #hpp #Supplement #hellopeachpleasesupplement #Luvliees #buahpeach #kulitcantikbersih #LUVBabes #LUVBABESAGENT #klang #shahalam #gmklang #lovelieeklang #lovelieeshahalam #hellopeachpleaseklang #hellopeachpleaseshahalam #LUVBABESAGENT
Tudia tudia tudia 😱 Terkezut ke tidokkk. Peloles uiii kulit ladyboss kita lepas amalkan supplement Hello Peach Please. Tak tergugat ke? Tak rasa nk kulit muka mcm ni jgk ke? Tipu la kalau tak rasa kan. Perempuan mana blh lari dari kecantikan kan kan 😚 . Cepat2 la order HPP ni amalkan selalu nk dpt kulit mcm ni. Merawat dari dalam tau. 💯 bahan natural 👍🏻 Jom ws sekarang 📲 0199282482 atau tekan link di bio Dapat free gift jgk tau 🎁 #hellopeachpleasesupplement #teamshareena #hellopeachplease #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #ohmychocolatedetox #ohmychocolateampang #heybepurekl #heybepureampang #lovebabeagent #luvbabesagent #lovelieeampang #luvbabes #teamshareena #codampang #codkualalumpur #heybepurekl #setflawlessloveliee #HBP #HPP #OMC #produklakukeras #produkviral2018 #agentampang #agentkl #dropshipampang #dropshipKl #miniagentkelantan #teammommyletops
😳 FUHHLAMAK! POWER GILA SAMPAI ASET PINKISH . . 👱🏻‍♀️Kulit awak akan putih melepak dan akan awak akan nampam darah awak mengalir kemerahan dibawah lapisan kulit awak. Mmg sangat cantik kuliit awak . 👙Puting dan vigina awak yang berwarna sawo matang tu akan mula nampak pink tau! Bayangkan vigina dan puting awak pink mmg sangat cantik. Suami pon comfirm tak cari lain dah 😂 . 💋Bibir tak payah pakai lipbalm tu semua dah. Tak payah pakai lipstick bercolour sangat dah. Bibir awak akan pinkish dan menganjalkan bibir awak . 💃🏻Satu badan awak akan glowing bak model terkenal yang mempunyai aura kulit yang mampu membuatkan lelaki terkedu melihat kecantikan kulit anda . 💘FLAWLESS CAPSULE RM49.90 WHATSAPP 0179445083 . #ubatcantik #ubatputih #putihgebu #ubatjerawat #supplementputih #skincarejerawat #skincarejeragat #sayajualubatkurus #putihkorea #mylabskincare #flawlesscapsule #kcolly #loveliee #sayajual #ubatputih #putihkorea #flawlesscapsule #boosterwhitening #boosterskin #kcolly #trudolly #neelofa #jemaima #thebeautyhacks #hellopeachplease #ratubyamyerabeauty #perlacapsule #pinklady #bvrc
😳 FUHHLAMAK! POWER GILA SAMPAI ASET PINKISH . . 👱🏻‍♀️Kulit awak akan putih melepak dan akan awak akan nampam darah awak mengalir kemerahan dibawah lapisan kulit awak. Mmg sangat cantik kuliit awak . 👙Puting dan vigina awak yang berwarna sawo matang tu akan mula nampak pink tau! Bayangkan vigina dan puting awak pink mmg sangat cantik. Suami pon comfirm tak cari lain dah 😂 . 💋Bibir tak payah pakai lipbalm tu semua dah. Tak payah pakai lipstick bercolour sangat dah. Bibir awak akan pinkish dan menganjalkan bibir awak . 💃🏻Satu badan awak akan glowing bak model terkenal yang mempunyai aura kulit yang mampu membuatkan lelaki terkedu melihat kecantikan kulit anda . 💘FLAWLESS CAPSULE RM49.90 WHATSAPP 0179445083 . #ubatcantik #ubatputih #putihgebu #ubatjerawat #supplementputih #skincarejerawat #skincarejeragat #sayajualubatkurus #putihkorea #mylabskincare #flawlesscapsule #kcolly #loveliee #sayajual #ubatputih #putihkorea #flawlesscapsule #boosterwhitening #boosterskin #kcolly #trudolly #neelofa #jemaima #thebeautyhacks #hellopeachplease #ratubyamyerabeauty #perlacapsule #pinklady #bvrc
😳 FUHHLAMAK! POWER GILA SAMPAI ASET PINKISH . . 👱🏻‍♀️Kulit awak akan putih melepak dan akan awak akan nampam darah awak mengalir kemerahan dibawah lapisan kulit awak. Mmg sangat cantik kuliit awak . 👙Puting dan vigina awak yang berwarna sawo matang tu akan mula nampak pink tau! Bayangkan vigina dan puting awak pink mmg sangat cantik. Suami pon comfirm tak cari lain dah 😂 . 💋Bibir tak payah pakai lipbalm tu semua dah. Tak payah pakai lipstick bercolour sangat dah. Bibir awak akan pinkish dan menganjalkan bibir awak . 💃🏻Satu badan awak akan glowing bak model terkenal yang mempunyai aura kulit yang mampu membuatkan lelaki terkedu melihat kecantikan kulit anda . 💘FLAWLESS CAPSULE RM49.90 WHATSAPP 0179445083 . #ubatcantik #ubatputih #putihgebu #ubatjerawat #supplementputih #skincarejerawat #skincarejeragat #sayajualubatkurus #putihkorea #mylabskincare #flawlesscapsule #kcolly #loveliee #sayajual #ubatputih #putihkorea #flawlesscapsule #boosterwhitening #boosterskin #kcolly #trudolly #neelofa #jemaima #thebeautyhacks #hellopeachplease #ratubyamyerabeauty #perlacapsule #pinklady #bvrc
💦uv protecyion sangat penting untuk kehidupan seharian awak dari terkena pancaran matahari terus pada kulit awak yang menyebabkan kerosak melekul molekul sel kulit awak . APA YANG FLAWLESS CAPSULE BOLEH BUAT UNTUK LINDUNGI KULIT AWAK DARI SINARAN MATAHARI? 👇🏻 . 🌤melindungi kulit dari sinaran matahari seperti uva & uvb 🌤melindungi protein dibawah permukaan kulit seperti keratin,elastin dan kolagen 🌤 Melindungi kulit dari kecepatan kadar penuaan kulit seperti kedutan,kenduran,bintik-bintik hitam dan jeragat . SINAR UV TERBAGI PADA 3BAHAGIAN IAITU UVA,UVB DAN UVC 👇🏻 . . . . . 👩🏻‍🔬Sinaran UVA adalah punca kepada penuaan pra matang malah kanser kulit. Ia boleh menyerap jauh ke dalam dan merosakkan kulit. . . . 👩🏻‍🔬sinar UVB mengakibatkan sunburn atau kesan terbakar pada kulit yang mampu membuatkan kulit anda rosak terbakar menyebabkan ia kemerah merahan dan pedih . . . 👩🏻‍🔬Sinar UVC pula tidak sampai kepada kita kerana telah diserap oleh atmosfera bumi. . FLAWLESS CAPSULE RM49.90 WHATSAPP TO ORDER AT 0179445083 . #ubatputih #putihkorea #sabunputih #losyenputih #krimputih #ibuputih #supplementputih #kulitputih #putihkorea #ubatputih #ubatjerawat #tatiskincare #sayajualprodukkecantikan #produkputih #loveliee #sayajual #ubatputih #putihkorea #flawlesscapsule #boosterwhitening #boosterskin #kcolly #trudolly #neelofa #jemaima #thebeautyhacks #hellopeachplease #ratubyamyerabeauty #perlacapsule #pinklady #bvrcy
💦uv protecyion sangat penting untuk kehidupan seharian awak dari terkena pancaran matahari terus pada kulit awak yang menyebabkan kerosak melekul molekul sel kulit awak . APA YANG FLAWLESS CAPSULE BOLEH BUAT UNTUK LINDUNGI KULIT AWAK DARI SINARAN MATAHARI? 👇🏻 . 🌤melindungi kulit dari sinaran matahari seperti uva & uvb 🌤melindungi protein dibawah permukaan kulit seperti keratin,elastin dan kolagen 🌤 Melindungi kulit dari kecepatan kadar penuaan kulit seperti kedutan,kenduran,bintik-bintik hitam dan jeragat . SINAR UV TERBAGI PADA 3BAHAGIAN IAITU UVA,UVB DAN UVC 👇🏻 . . . . . 👩🏻‍🔬Sinaran UVA adalah punca kepada penuaan pra matang malah kanser kulit. Ia boleh menyerap jauh ke dalam dan merosakkan kulit. . . . 👩🏻‍🔬sinar UVB mengakibatkan sunburn atau kesan terbakar pada kulit yang mampu membuatkan kulit anda rosak terbakar menyebabkan ia kemerah merahan dan pedih . . . 👩🏻‍🔬Sinar UVC pula tidak sampai kepada kita kerana telah diserap oleh atmosfera bumi. . FLAWLESS CAPSULE RM49.90 WHATSAPP TO ORDER AT 0179445083 . #ubatputih #putihkorea #sabunputih #losyenputih #krimputih #ibuputih #supplementputih #kulitputih #putihkorea #ubatputih #ubatjerawat #tatiskincare #sayajualprodukkecantikan #produkputih #loveliee #sayajual #ubatputih #putihkorea #flawlesscapsule #boosterwhitening #boosterskin #kcolly #trudolly #neelofa #jemaima #thebeautyhacks #hellopeachplease #ratubyamyerabeauty #perlacapsule #pinklady #bvrcy
💦uv protecyion sangat penting untuk kehidupan seharian awak dari terkena pancaran matahari terus pada kulit awak yang menyebabkan kerosak melekul molekul sel kulit awak . APA YANG FLAWLESS CAPSULE BOLEH BUAT UNTUK LINDUNGI KULIT AWAK DARI SINARAN MATAHARI? 👇🏻 . 🌤melindungi kulit dari sinaran matahari seperti uva & uvb 🌤melindungi protein dibawah permukaan kulit seperti keratin,elastin dan kolagen 🌤 Melindungi kulit dari kecepatan kadar penuaan kulit seperti kedutan,kenduran,bintik-bintik hitam dan jeragat . SINAR UV TERBAGI PADA 3BAHAGIAN IAITU UVA,UVB DAN UVC 👇🏻 . . . . . 👩🏻‍🔬Sinaran UVA adalah punca kepada penuaan pra matang malah kanser kulit. Ia boleh menyerap jauh ke dalam dan merosakkan kulit. . . . 👩🏻‍🔬sinar UVB mengakibatkan sunburn atau kesan terbakar pada kulit yang mampu membuatkan kulit anda rosak terbakar menyebabkan ia kemerah merahan dan pedih . . . 👩🏻‍🔬Sinar UVC pula tidak sampai kepada kita kerana telah diserap oleh atmosfera bumi. . FLAWLESS CAPSULE RM49.90 WHATSAPP TO ORDER AT 0179445083 . #ubatputih #putihkorea #sabunputih #losyenputih #krimputih #ibuputih #supplementputih #kulitputih #putihkorea #ubatputih #ubatjerawat #tatiskincare #sayajualprodukkecantikan #produkputih #loveliee #sayajual #ubatputih #putihkorea #flawlesscapsule #boosterwhitening #boosterskin #kcolly #trudolly #neelofa #jemaima #thebeautyhacks #hellopeachplease #ratubyamyerabeauty #perlacapsule #pinklady #bvrcy
🙅🏻‍♀️takperlu makan hari hari nanti kukit terlajak putih melepak pulak. Makan saja 1biji 2hari sebab,1biji tu kandungan dia fuhhhlamak mmg tersangat hebat dan terhebat tau! . 👩🏻‍🍳3biji saja lepas tu comfirm putih melepak lepak tau! Hebat tak hebat! Kulit putih pinkish tau! Lawa gila kulit awak! Yang ni mmg kakyaya tak tipu sebab malas nak menjawab bila cust pakai tak menjadi kan diorang marah kakyaya pulak nanti. Lebih baik jujurkan saja kesan seawal 3biji tau 😍 . 👱🏻‍♀️Cerah putih melepak nanti tau! Harga pulak semua mampu milik tau 😍 tak ada yang tak mampu nak cantik dengan harga semurah rm49.90 sahaja sebulan . . KELEBIHAN FLAWLESS CAPSULE PREMIUM 💛memutihkan kulit lebih pantas dari suntikan pemutih 💛menjadikan kulit awak putih pinkish seperti “baby skin” 💛kulit akan jadi glowing berkilat seluruh badan . . . 💛bulu roma akan keperangan 💛memberi kelembabpan kepada kulit badan 💛kulit seluruh badan elastik bergetah keanjalan 💛mencuci darah kotor dalaman . . . . 💛membuang toksin dalam badan 💛memcuci darah kotor sehingga pada saluran bawah lapisan kulit 💛aset aset badan lebih menawan . . . . 💛rambut akan menjadi halus dan lebat . ☁️ GLUTATHIONE 🍋 VITAMIN C . . 🎡 FLAWLESS CAPSULE PREMIUM RM49.90 Www.wasap.my/0179445083 Www.wasap.my/0179445083 Www.wasap.my/0179445083 . #putihkorea #ubatputih #ubatjerawat #tatiskincare #sayajualprodukkecantikan #produkputih #loveliee #sayajual #ubatputih #putihkorea #flawlesscapsule #boosterwhitening #boosterskin #kcolly #trudolly #neelofa #jemaima #thebeautyhacks #hellopeachplease #ratubyamyerabeauty #perlacapsule #pinklady #bvrc
🙅🏻‍♀️takperlu makan hari hari nanti kukit terlajak putih melepak pulak. Makan saja 1biji 2hari sebab,1biji tu kandungan dia fuhhhlamak mmg tersangat hebat dan terhebat tau! . 👩🏻‍🍳3biji saja lepas tu comfirm putih melepak lepak tau! Hebat tak hebat! Kulit putih pinkish tau! Lawa gila kulit awak! Yang ni mmg kakyaya tak tipu sebab malas nak menjawab bila cust pakai tak menjadi kan diorang marah kakyaya pulak nanti. Lebih baik jujurkan saja kesan seawal 3biji tau 😍 . 👱🏻‍♀️Cerah putih melepak nanti tau! Harga pulak semua mampu milik tau 😍 tak ada yang tak mampu nak cantik dengan harga semurah rm49.90 sahaja sebulan . . KELEBIHAN FLAWLESS CAPSULE PREMIUM 💛memutihkan kulit lebih pantas dari suntikan pemutih 💛menjadikan kulit awak putih pinkish seperti “baby skin” 💛kulit akan jadi glowing berkilat seluruh badan . . . 💛bulu roma akan keperangan 💛memberi kelembabpan kepada kulit badan 💛kulit seluruh badan elastik bergetah keanjalan 💛mencuci darah kotor dalaman . . . . 💛membuang toksin dalam badan 💛memcuci darah kotor sehingga pada saluran bawah lapisan kulit 💛aset aset badan lebih menawan . . . . 💛rambut akan menjadi halus dan lebat . ☁️ GLUTATHIONE 🍋 VITAMIN C . . 🎡 FLAWLESS CAPSULE PREMIUM RM49.90 Www.wasap.my/0179445083 Www.wasap.my/0179445083 Www.wasap.my/0179445083 . #putihkorea #ubatputih #ubatjerawat #tatiskincare #sayajualprodukkecantikan #produkputih #loveliee #sayajual #ubatputih #putihkorea #flawlesscapsule #boosterwhitening #boosterskin #kcolly #trudolly #neelofa #jemaima #thebeautyhacks #hellopeachplease #ratubyamyerabeauty #perlacapsule #pinklady #bvrc
🙅🏻‍♀️takperlu makan hari hari nanti kukit terlajak putih melepak pulak. Makan saja 1biji 2hari sebab,1biji tu kandungan dia fuhhhlamak mmg tersangat hebat dan terhebat tau! . 👩🏻‍🍳3biji saja lepas tu comfirm putih melepak lepak tau! Hebat tak hebat! Kulit putih pinkish tau! Lawa gila kulit awak! Yang ni mmg kakyaya tak tipu sebab malas nak menjawab bila cust pakai tak menjadi kan diorang marah kakyaya pulak nanti. Lebih baik jujurkan saja kesan seawal 3biji tau 😍 . 👱🏻‍♀️Cerah putih melepak nanti tau! Harga pulak semua mampu milik tau 😍 tak ada yang tak mampu nak cantik dengan harga semurah rm49.90 sahaja sebulan . . KELEBIHAN FLAWLESS CAPSULE PREMIUM 💛memutihkan kulit lebih pantas dari suntikan pemutih 💛menjadikan kulit awak putih pinkish seperti “baby skin” 💛kulit akan jadi glowing berkilat seluruh badan . . . 💛bulu roma akan keperangan 💛memberi kelembabpan kepada kulit badan 💛kulit seluruh badan elastik bergetah keanjalan 💛mencuci darah kotor dalaman . . . . 💛membuang toksin dalam badan 💛memcuci darah kotor sehingga pada saluran bawah lapisan kulit 💛aset aset badan lebih menawan . . . . 💛rambut akan menjadi halus dan lebat . ☁️ GLUTATHIONE 🍋 VITAMIN C . . 🎡 FLAWLESS CAPSULE PREMIUM RM49.90 Www.wasap.my/0179445083 Www.wasap.my/0179445083 Www.wasap.my/0179445083 . #putihkorea #ubatputih #ubatjerawat #tatiskincare #sayajualprodukkecantikan #produkputih #loveliee #sayajual #ubatputih #putihkorea #flawlesscapsule #boosterwhitening #boosterskin #kcolly #trudolly #neelofa #jemaima #thebeautyhacks #hellopeachplease #ratubyamyerabeauty #perlacapsule #pinklady #bvrc
Jangan risau semua ingredients 💯 bahan natural. Blh scroll ig kami untuk tengok ingredients apa yg kami guna tauuu. Kebaikan mengamalkan Hello Peach Please ni 🍑 menambahkan tenaga 🍑 melembabkan kulit 🍑 mengecutkan jerawat batu / pasir / nanah 🍑 mencerahkan seluruh anggota badan secara natural 🍑 menegangkan muka dan kulit yg kendur 🍑 menghilangkan bintik2 hitam seperti bekas jerawat & jeragat Nak kesan seperti di atas 👆🏻 meh order dgn sis cepat 📲 0199282482 #hellopeachpleasesupplement #teamshareena #hellopeachplease #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #ohmychocolatedetox #ohmychocolateampang #heybepurekl #heybepureampang #lovebabeagent #luvbabesagent #lovelieeampang #luvbabes #teamshareena #codampang #codkualalumpur #heybepurekl #setflawlessloveliee #HBP #HPP #OMC #produklakukeras #produkviral2018 #agentampang #agentkl #dropshipampang #dropshipKl #miniagentkelantan #teammommyletops
Allahamdulillah syukur customer sgt berpuas hati dgn produk kami oh my chocolate detax ♥️♥️95% pratus menjadi Produk kami memang ikut horman & metabolism masing masing tau.. ade yg makan 1botol 16kg da turun adayang 2botol bru 10kg turun.. yang penting niat n cosistance!!!.. jgn bile da amalkan omc..tp melantak makin bnyak x hinagt dunia... n mengarapkan omc turun kan berat badn ulos...no no no! NO DIET NO PANTANG NO EXERCISE. . . 🍫MAKAN MACAM BIASE 🍫HIDUP SEPERTI BIASA 🍫PERUBAHAN LUAR BIASA OMC adalah detox yg membersih usus kita yg berkerak bertahun.omc boleh kuruskn dan mantainkn berat badan. http://Www.wasap.my/60129354383 wasap www.waaap.my/60129354383 . Postage setiap hari... . #lovelieesgpelek #lovelieemurah #lovelieenilai #lovelieesalak #lovelieesepang #lovelieebangkong #lovelieebeauty #lovelieeagent #lovelieehpp #assyaliee #misicantiksebelumraya #hellopeachplease #hppsepang #hppsgpelek #hppsalak #hppbangkong #OMC #omcsepang #omcsgpelek #omcnilai #omcklia #hppusim #salak #nilai #sepang #enstek
Fungsi DTox bukan utk kurus sahaja tetapi utk membuang toksin dalam badan. Apa kesan pengumpulan toksik dalam badan? . 1. Masalah kulit seperti jerawat batu, jerawat nanah, kulit kusam, dan tidak berseri 2. Sentiasa lesu dan letih walaupun tidak bekerja berat dan kurang bertenaga 3. Kerap sakit kepala, perut buncit / kembung 4. Radang pada kulit seperti ekzema dan alahan 5. Masalah penghadaman dan sembelit 6. Cepat rasa marah, murung, lemah daya tumpuan dan pelupa 7. Sering sakit tulang belakang, pinggang dan sendi 8. Keguguran rambut & kuku mudah patah . DTox RM45.00 . Wajib cuba sis! 😋 ============================= NAK LEBIH DISKAUN? 📞Whatsapp +6017-5626-783 atau click link di bio @sendayu.tinggi.my utk pertanyaan dan pembelian. sekarang! ============================= . #sendayutinggimurah #kurussebelumraya #demicaubatkurus #befaz #belofa #lmkcosmetics #raya2018 #makeupst #dtox #easyfull #liptintmurah #dramamonalisa #lmkcosmetics #sendayutinggionline #demica #hellopeachplease #jellytabywanyhasrita #sendayutinggi #dtox #scrubdistrict #wawawax #hlive #motifviral #bigstage #sendayutinggiselangor #sendayutinggishahalam #sendayutinggipenang #cintatiadaganti #dtoxnatural #kurus
Loveliee Feedback 🔥 . Baru consume OMC 6 hari dah ada perubah. Berat turun 3KG uuuiiii . . Sapa lagi nak berat badan ideal Boleh WhatsApp fida segera! . 019-6942803 Atau boleh click link di bio tanpa perlu save nombor. Senang kan? 😉 . 🛍 Free Gift Letops ya Guys. Jangan lepaskan peluang 🚘 Cod Available . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #luvliees #asyallieagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #lovelieekl #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #lovelieemalaysia #teammeletops #teamlovelieenisa #omcbyasyalliee #omcbyasyalliekualalumpur #hppbyasyalliee #hppbyasyallieekl #heybepure #heybepurebyasyalliee #heybepurekl #hbpbyasyalliee
Kebaikkan mengamalkan #Hellopeachplease ni. Jangan risau semua Ingredients semua 💯 Bahan natural , Boleh scroll ig kami untuk tengok ingredients apa yang kami guna okies . . 1) mencerahkan seluruh anggota badan secara natural 2) menambahkan tenaga 3) menghilangkan bintik2 hitam spt bekas jerawat dan jeragat 4) mengecutkan jerawat batu / pasir / nanah 5) melembapkan kulit 6) menegangkan muka dan kulit yg kendur / parut jerawat . Jadi whatsApp sis luv segera !!! 📲0173229851 [HPP] #teamaida #hellopeachplease #ohmychocolate #hey !bepure #hppbyasyalliee #omc #hbp #lovelieemelaka #luvbabesagent #lovelieecombojimat #lovelieemurah #lovelieecod #lovelieebyasyalliee #lovelieeagent #lovelieeborong #lovelieefeedback #lovelieemuar #lovelieemalaysia #lovelieehq #lovelieesupplement #lovelieekl #lovelieepromo #lovelieeoriginal #lovelieeomc #lovelieemelakatengah #lovelieecodmelaka
✨Promotion ‼️promotion‼️ #HPPMURAHBYFIENA free COD free COD 💋💋hanya di ✅@lovelieeofficial_ hello peach please 🍑HPP cod area 🚗📦 ❤️putrajaya✅ 🧡cyberjaya✅ 💛dengkil✅ 💚salak tinggi✅ 💙sepang✅ 💜bangi✅ whatapp📲fiena 0192343559 whatapp📲fiena 0192343559
Rawat kulit wajah dengan Miracle Serum Botox by Arsya Beaute😘😘😘 . Kelebihan Miracle Botox Serum: 💟 Boleh mix dengan mana2 produk skincare 💟 Mudah menyerap ke dalam kulit 💟 Tidak melekit malah melembapkan kulit 💟 Tidak membuatkan kulit menggelupas 💟 Teksturnya yang water based 💟 Memberikan effect yang glowing & kulit menjadi lembut berseri 💟 Tidak mengandungi bahan kimia 💟 Merawat hingga ke dalam kulit lapisan demi lapisan 💟 Kesan seawal 3 hari 💟 Boleh digunakan sebagai based mekup 💟 Jangan risau Ibu mengandung pun boleh pakai 💟 Boleh dipakai oleh lelaki & perempun. Suami isteri boleh kongsi pakai 💟 Mesra wudhu 💟 Sesuai untuk semua jenis masalah kulit 💟 Mempunyai kelulusan KKM . H a r g a S e r u m : RM 8 . hakak nak bagi harga takyah tunggu gaji pon boleh beli ni . Untuk pertanyaan/info/oder click whatapps link di bio / wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( NO DM WASSAP ONLY ) . Pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( jaminan shopee ) . #serumwajah #blouse #serumviral #serummurah #dyxy #malaysia #muamalaysia #serumbotox #blousemurah #pinklady #ephyraskinnano #ephyramurah #olicandy #olicandypremium #secretskinkawaiicollagen #glowglowingfoundation #ninaskincare #heightup #heightupmurah #fiirabreastserum #arsyabeaute #juskekaldara #maxxslim #elites7fatburner #elites7 #meeraclecleanser #meeracle #hellopeachplease #whiteningsoap #carmelawhiteningsoap
HELLO PEACH PLEASE BY ASYALIEE HPP untuk mereka yg ada masalah: . ✅ SUNBURN ✅ MUKA KUSAM ✅ BERMINYAK ✅ KERING ✅ SENSITIF ✅ JERAGAT ✅ PANAU ✅ GELAP ✅ BEKAS JERAWAT ✅ BEKAS BERLUBANG ✅ JERAWAT PASIR / BATU / NANAH ✅ TONA KULIT TAK SEKATA . HARGA 1 KOTAK RM89 TAK TERMASUK POS . *kesan seawal 3 paket pertama! Ramai yang tanya _ • Lelaki boleh consume tak ? . • Yang ada cysts boleh consume tak ? • Breastfeeding boleh consume tak ? • Ibu mengandung boleh consume ? _ InshaAllah semua boleh Sebab supplement kami tiada HORMONE ! kerana bahan-bahan kami 💯 bahan natural . Untuk ibu mengandung disarankan ambil semasa second-third trimester _ asyalliee pun consume masa dia berpantang & menyusukan anaknya haider , Kan cantik kulit haider tu 😍 Gitew #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyalliee
Feedback ikhlas customer🌹 . Alhamdulillah setelah 20 tahun ramai yg percaya kualiti produk dari @sendayu.tinggi.my 👍 . Siap bagi tips pemakaian yg betul! . Tanya je apa nak tanya 😘 Wajib cuba sis! 😋 ============================= NAK LEBIH DISKAUN? 📞Whatsapp +6017-5626-783 atau click link di bio @sendayu.tinggi.my utk pertanyaan dan pembelian. sekarang! ============================= . #sendayutinggimurah #kurussebelumraya #demicaubatkurus #befaz #belofa #lmkcosmetics #raya2018 #makeupst #dtox #easyfull #liptintmurah #dramamonalisa #lmkcosmetics #sendayutinggionline #demica #hellopeachplease #jellytabywanyhasrita #sendayutinggi #dtox #scrubdistrict #wawawax #hlive #motifviral #bigstage #sendayutinggiselangor #sendayutinggishahalam #sendayutinggipenang
Oh My Chocolate 🍫 . Adalah Fat Burner, supplement yang akan mencuci dinding usus anda. Usus yang kotor adalah punca kepada kegemukan! . Mari Kurus tanpa: ❎ DIET ❎ EXERCISE ❎ PANTANG MAKAN . . Makan apa sahaja tanpa perlu risaukan berat badan. Mari cuba OMC kalau nak kurus sekarang 😍 . Whatsapp 019-6942803 Atau boleh click link di bio tanpa perlu save nombor. Senang kan? 😉 . 🛍 Free Gift Letops ya Guys. Jangan lepaskan peluang 🚘 Cod Available . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #luvliees #asyallieagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #lovelieekl #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #lovelieemalaysia #teammeletops #teamlovelieenisa #omcbyasyalliee #omcbyasyalliekualalumpur #hppbyasyalliee #hppbyasyallieekl #heybepure #heybepurebyasyalliee #heybepurekl #hbpbyasyalliee
Hasil HELLO PEACH PLEASE je chuolls 🔥 Bekas jerawat atau jerawat degil terus ZASS lenyap hasil utk SATU KOTAK SAHAJAAAA _ Kulit muka flawless bak sutera hanya dengan supplement kami saje chuollss _ 📲0173229851 [HPP] #teamaida #hellopeachplease #ohmychocolate #hey !bepure #hppbyasyalliee #omc #hbp #lovelieemelaka #luvbabesagent #lovelieecombojimat #lovelieemurah #lovelieecod #lovelieebyasyalliee #lovelieeagent #lovelieeborong #lovelieefeedback #lovelieemuar #lovelieemalaysia #lovelieehq #lovelieesupplement #lovelieekl #lovelieepromo #lovelieeoriginal #lovelieeomc #lovelieemelakatengah #lovelieecodmelaka
Feedback ikhlas customer🌹 . Alhamdulillah setelah 20 tahun ramai yg percaya kualiti produk dari @sendayu.tinggi.my 👍 . Siap bagi tips pemakaian yg betul! . Tanya je apa nak tanya 😘 Wajib cuba sis! 😋 ============================= NAK LEBIH DISKAUN? 📞Whatsapp +6017-5626-783 atau click link di bio @sendayu.tinggi.my utk pertanyaan dan pembelian. sekarang! ============================= . #sendayutinggimurah #kurussebelumraya #demicaubatkurus #befaz #belofa #lmkcosmetics #raya2018 #makeupst #dtox #easyfull #liptintmurah #dramamonalisa #lmkcosmetics #sendayutinggionline #demica #hellopeachplease #jellytabywanyhasrita #sendayutinggi #dtox #scrubdistrict #wawawax #hlive #motifviral #bigstage #sendayutinggiselangor #sendayutinggishahalam #sendayutinggipenang
Feedback ikhlas customer🌹 . Alhamdulillah setelah 20 tahun ramai yg percaya kualiti produk dari @sendayu.tinggi.my 👍 . Siap bagi tips pemakaian yg betul! . Tanya je apa nak tanya 😘 Wajib cuba sis! 😋 ============================= NAK LEBIH DISKAUN? 📞Whatsapp +6017-5626-783 atau click link di bio @sendayu.tinggi.my utk pertanyaan dan pembelian. sekarang! ============================= . #sendayutinggimurah #kurussebelumraya #demicaubatkurus #befaz #belofa #lmkcosmetics #raya2018 #makeupst #dtox #easyfull #liptintmurah #dramamonalisa #lmkcosmetics #sendayutinggionline #demica #hellopeachplease #jellytabywanyhasrita #sendayutinggi #dtox #scrubdistrict #wawawax #hlive #motifviral #bigstage #sendayutinggiselangor #sendayutinggishahalam #sendayutinggipenang
Feedback ikhlas customer🌹 . Alhamdulillah setelah 20 tahun ramai yg percaya kualiti produk dari @sendayu.tinggi.my 👍 . Siap bagi tips pemakaian yg betul! . Tanya je apa nak tanya 😘 Wajib cuba sis! 😋 ============================= NAK LEBIH DISKAUN? 📞Whatsapp +6017-5626-783 atau click link di bio @sendayu.tinggi.my utk pertanyaan dan pembelian. sekarang! ============================= . #sendayutinggimurah #kurussebelumraya #demicaubatkurus #befaz #belofa #lmkcosmetics #raya2018 #makeupst #dtox #easyfull #liptintmurah #dramamonalisa #lmkcosmetics #sendayutinggionline #demica #hellopeachplease #jellytabywanyhasrita #sendayutinggi #dtox #scrubdistrict #wawawax #hlive #motifviral #bigstage #sendayutinggiselangor #sendayutinggishahalam #sendayutinggipenang
Feedback ikhlas customer🌹 . Alhamdulillah setelah 20 tahun ramai yg percaya kualiti produk dari @sendayu.tinggi.my 👍 . Siap bagi tips pemakaian yg betul! . Tanya je apa nak tanya 😘 Wajib cuba sis! 😋 ============================= NAK LEBIH DISKAUN? 📞Whatsapp +6017-5626-783 atau click link di bio @sendayu.tinggi.my utk pertanyaan dan pembelian. sekarang! ============================= . #sendayutinggimurah #kurussebelumraya #demicaubatkurus #befaz #belofa #lmkcosmetics #raya2018 #makeupst #dtox #easyfull #liptintmurah #dramamonalisa #lmkcosmetics #sendayutinggionline #demica #hellopeachplease #jellytabywanyhasrita #sendayutinggi #dtox #scrubdistrict #wawawax #hlive #motifviral #bigstage #sendayutinggiselangor #sendayutinggishahalam #sendayutinggipenang
3 langkah mudah utk dapatkan kulit lembap, sihat & cerah berseri . 1️ Jangan lupa Facial Scrub With Collagen at least 3 kali seminggu. Ia akan menanggalkan sel mati dan menjadikan kulit lembut serta halus. Exfoliation penting utk memastikan skincare yg disapu meresap sepenuhnya utk mendapatkan hasil terbaik. . 2️ Brightening Series Whitening & Moisturizer Cleanser pencuci wajah dengan formula cream cleanser. Ia melembap, menyingkirkan kotoran & mencegah pigmentasi pada masa yang sama. . 3️ Sembur Collagen Facial Spray waktu pagi & malam. Ia mengandungi Sodium Gluconate & Kolagen untuk melembapkan wajah 24 jam disamping menganjalkan kulit. . . Wajib cuba sis! 😋 ============================= NAK LEBIH DISKAUN? 📞Whatsapp +6017-5626-783 atau click link di bio @sendayu.tinggi.my utk pertanyaan dan pembelian. sekarang! ============================= . #sendayutinggimurah #kurussebelumraya #demicaubatkurus #befaz #belofa #lmkcosmetics #raya2018 #makeupst #dtox #easyfull #liptintmurah #dramamonalisa #lmkcosmetics #sendayutinggionline #demica #hellopeachplease #jellytabywanyhasrita #sendayutinggi #dtox #scrubdistrict #wawawax #hlive #motifviral #bigstage #sendayutinggiselangor #sendayutinggishahalam #sendayutinggipenang
3 langkah mudah utk dapatkan kulit lembap, sihat & cerah berseri . 1️ Jangan lupa Facial Scrub With Collagen at least 3 kali seminggu. Ia akan menanggalkan sel mati dan menjadikan kulit lembut serta halus. Exfoliation penting utk memastikan skincare yg disapu meresap sepenuhnya utk mendapatkan hasil terbaik. . 2️ Brightening Series Whitening & Moisturizer Cleanser pencuci wajah dengan formula cream cleanser. Ia melembap, menyingkirkan kotoran & mencegah pigmentasi pada masa yang sama. . 3️ Sembur Collagen Facial Spray waktu pagi & malam. Ia mengandungi Sodium Gluconate & Kolagen untuk melembapkan wajah 24 jam disamping menganjalkan kulit. . . Wajib cuba sis! 😋 ============================= NAK LEBIH DISKAUN? 📞Whatsapp +6017-5626-783 atau click link di bio @sendayu.tinggi.my utk pertanyaan dan pembelian. sekarang! ============================= . #sendayutinggimurah #kurussebelumraya #demicaubatkurus #befaz #belofa #lmkcosmetics #raya2018 #makeupst #dtox #easyfull #liptintmurah #dramamonalisa #lmkcosmetics #sendayutinggionline #demica #hellopeachplease #jellytabywanyhasrita #sendayutinggi #dtox #scrubdistrict #wawawax #hlive #motifviral #bigstage #sendayutinggiselangor #sendayutinggishahalam #sendayutinggipenang
✨Promotion ‼️promotion‼️ #HPPMURAHBYFIENA free COD free COD 💋💋hanya di ✅@lovelieeofficial_ hello peach please 🍑HPP cod area 🚗📦 ❤️putrajaya✅ 🧡cyberjaya✅ 💛dengkil✅ 💚salak tinggi✅ 💙sepang✅ 💜bangi✅ whatapp📲fiena 0192343559 whatapp📲fiena 0192343559
✨Promotion ‼️promotion‼️ #HPPMURAHBYFIENA free COD free COD 💋💋hanya di ✅@lovelieeofficial_ hello peach please 🍑HPP cod area 🚗📦 ❤️putrajaya✅ 🧡cyberjaya✅ 💛dengkil✅ 💚salak tinggi✅ 💙sepang✅ 💜bangi✅ whatapp📲fiena 0192343559 whatapp📲fiena 0192343559
FLAWLESS CAPSULE MAMPU MERAWAT WAJAH YANG BERMASALAH . 🍯 PORI TERBUKA akan dikeluarkan kotor dalam pori pori dan pori pori awak mengecil dengan cara buat madu campur fc . . . . 🍯 JERAWAT tidak akan kecut kerana kecut akan buat kuman lagi membiak kerana kuman masih ada didalam kulit bersama jerawat yg kecut tetapi fc kan buat jerawat pecah meletop disebakan ingin dikeluarkan nanah yang kotor dalam kulit dan ubat gigi dicampur fc akan membantu pecahkan jerawat awak . 🍯 KULIT KERING jangan pakai skincare yang terlalu kuat sehingga dapat mengeringkan kulit serta gelupas kerana ia akan membuatkan kulit awak semakin nipis dan sel sel kulit akan mati tapi mask madu dan fc dapat memberi kelembapan . . . 🍯JERAGAT disebabkan oleh kulit terlalu kering serta hormon awak. fc dapat mengurangkan jeragat serta menstabilkan hormon . FLAWLESS CAPSULE RM49.90 WHATSAPP 0109004295 . #flawlesscapsule #kcolly #loveliee #sayajual #ubatputih #putihkorea #flawlesscapsule #boosterwhitening #boosterskin #kcolly #trudolly #neelofa #jemaima #thebeautyhacks #hellopeachplease #nafura #ratubyamyerabeauty #perlacapsule #pinklady #bvrc
semoga barang customer selamat sampai 💖 tq beli hpp dengan saya 🍑
✨Promotion ‼️promotion‼️ #HPPMURAHBYFIENA free COD free COD 💋💋hanya di ✅@lovelieeofficial_ hello peach please 🍑HPP cod area 🚗📦 ❤️putrajaya✅ 🧡cyberjaya✅ 💛dengkil✅ 💚salak tinggi✅ 💙sepang✅ 💜bangi✅ whatapp📲fiena 0192343559 whatapp📲fiena 0192343559
✨Promotion ‼️promotion‼️ #HPPMURAHBYFIENA free COD free COD 💋💋hanya di ✅@lovelieeofficial_ hello peach please 🍑HPP cod area 🚗📦 ❤️putrajaya✅ 🧡cyberjaya✅ 💛dengkil✅ 💚salak tinggi✅ 💙sepang✅ 💜bangi✅ whatapp📲fiena 0192343559 whatapp📲fiena 0192343559
✨Promotion ‼️promotion‼️ #HPPMURAHBYFIENA free COD free COD 💋💋hanya di ✅@lovelieeofficial_ hello peach please 🍑HPP cod area 🚗📦 ❤️putrajaya✅ 🧡cyberjaya✅ 💛dengkil✅ 💚salak tinggi✅ 💙sepang✅ 💜bangi✅ whatapp📲fiena 0192343559 whatapp📲fiena 0192343559
Tralalalala ~ ✨ Jangan lupa ambil 1 sachet hpp supplement bersama 8 gelas air dalam sehari . Baru kulit rasa segar _ Kulit kusam ❌ Jerawat Batu ❌ Jerawat Pasir ❌ Ruam ❌ Muka Burn ❌ Kulit Kering ❌ Kulit Berminyak ❌ No MORE !! hanya dengan hello peach please supplement _ Whatsapp 0108928490 . #LovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #HelloPeachPlease #hpp #Supplement #hellopeachpleasesupplement #Luvliees #buahpeach #kulitcantikbersih #LUVBabes #LUVBABESAGENT #klang #shahalam #gmklang #lovelieeklang #lovelieeshahalam #hellopeachpleaseklang #hellopeachpleaseshahalam #LUVBABESAGENT
✨Promotion ‼️promotion‼️ #HPPMURAHBYFIENA free COD free COD 💋💋hanya di ✅@lovelieeofficial_ hello peach please 🍑HPP cod area 🚗📦 ❤️putrajaya✅ 🧡cyberjaya✅ 💛dengkil✅ 💚salak tinggi✅ 💙sepang✅ 💜bangi✅ whatapp📲fiena 0192343559 whatapp📲fiena 0192343559
✨Promotion ‼️promotion‼️ #HPPMURAHBYFIENA free COD free COD 💋💋hanya di ✅@lovelieeofficial_ hello peach please 🍑HPP cod area 🚗📦 ❤️putrajaya✅ 🧡cyberjaya✅ 💛dengkil✅ 💚salak tinggi✅ 💙sepang✅ 💜bangi✅ whatapp📲fiena 0192343559 whatapp📲fiena 0192343559
✨Promotion ‼️promotion‼️ #HPPMURAHBYFIENA free COD free COD 💋💋hanya di ✅@lovelieeofficial_ hello peach please 🍑HPP cod area 🚗📦 ❤️putrajaya✅ 🧡cyberjaya✅ 💛dengkil✅ 💚salak tinggi✅ 💙sepang✅ 💜bangi✅ whatapp📲fiena 0192343559 whatapp📲fiena 0192343559
✨Promotion ‼️promotion‼️ #HPPMURAHBYFIENA free COD free COD 💋💋hanya di ✅@lovelieeofficial_ hello peach please 🍑HPP cod area 🚗📦 ❤️putrajaya✅ 🧡cyberjaya✅ 💛dengkil✅ 💚salak tinggi✅ 💙sepang✅ 💜bangi✅ whatapp📲fiena 0192343559 whatapp📲fiena 0192343559
Ramai yang confius tentang supplement kami . Asya start consume dekat diri dia masa 2 minggu masa berpantang . Masa itu tempoh percubaan dekat diri dia dulu sebelum official _ Masih ramai yang tak faham konsep supplement kami, Supplement kami bukan hanya untuk MEMUTIHKAN seluruh kepala dan badan sahaja . Tetapi UTAMA supplement kami adalah MERAWAT KULIT dari dalaman 👌🏻 sudah jelas _ Macam kakak kita ni, Kulit dia start kusam masa dia PREGNANT dan masa BERPANTANG . Punca kulit kusam ? - Kulit tidak nampak bermaya - agak sedikit gelap dari asal - banyak jeragat - kulit kering - banyak blackhead di bahagian hidung Selepas kakak kita consume barulah muka dia naik SERI kembali after consume nak dekat 10 kotak hello peach please _ Nak cantik bukan hanya merawat daripada skincare or treatment tetapi perlu merawat dari dalaman juga ☝🏻 Tujuan supplement ini adalah MERAWAT dari dalaman . Skincare or Treatment masih boleh buat . Nak cantik bukan 100% bergantung pada supplement . Tapi perlukan skincare yang betul . Dan tidak lupa juga AIR KOSONG 3 liter dalam sehari _ Kakak @asyalliee memang dah feloles and kulit dia cantik dari dulu tapi masa pregnant kulit dia breakout sebab tu dia consume hello peach please supplement ini . Skincare or treatment masih boleh lakukan tetapi tidak boleh 100% bergantung pada itu . Merawat dari dalaman juga PENTING , cara nak merawat adalah dengan SUPPLEMENT 🙌🏻 . _ KAMI BUKAN SETAKAT MEMUTIHKAN TETAPI KAMI MERAWAT KULIT DARI DALAMAN . Whatsapp 0108928490 . #LovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #HelloPeachPlease #hpp #Supplement #hellopeachpleasesupplement #Luvliees #buahpeach #kulitcantikbersih #LUVBabes #LUVBABESAGENT #klang #shahalam #gmklang #lovelieeklang #lovelieeshahalam #hellopeachpleaseklang #hellopeachpleaseshahalam #LUVBABESAGENT
. Berkesan hanya dengan 1 kotak! 🍑🍑 __________________________________________________ . Hello Peach Pleas by @asyalliee 🧡 __________________________________________________ . RM89 untuk 14 sachets | 30 ml 🧡 __________________________________________________ . Click link Whatsapp di Bio untuk order 📱 __________________________________________________ #loveliee #lovelieekl #lovelieekuantan #lovelieeshahalam #lovelieesubang #lovelieebangsar #lovelieedamansara #lovelieesetiaalam #lovelieeselangor #lovelieepahang #feedbackhpp #feedbackhpp 🍑 #lovelieepekan #lovelieekuantan #lovelieemaran #lovelieetemerloh #cantik #codpekan #codshahalam #collegen #hppbangsar #hppshahalam #freepostage #selangor #hppfreepostage #kuantan #balok #pekan #pahang #postagemurah #hellopeachplease
next page →