#IslamicReminder

628,904 posts

Loading...
Puisi jeritan anak palestina Wahai manusia Yang tinggal jauh di ujung sana Inilah jeritan hatiku Jeritan yang tertahankan lagi Tangis dan air mata pun tak terelakan Terus kan terurai teriringi sedihnya hati Adakah jeritanku terdengarkan Kapankah deraian air mataku terusapkan Mungkinkah tangisku tergantikan Kapan. Kapan Semua terindukan Semua ternantikan Apa dosaku Sampai mereka rampas masa kecilku mereka hancurkan istana mungilku mereka remukan boneka dan mainanku mereka hilangkan kasih sayang ibuku mereka penjarakan pelukan ayahku mereka pisahkan aku dari saudara dan teman-temanku mereka telah rampas segalanya dari hayatku kini, yang tersisa hanya jeritanku di antara puing-puing istana mungilku inilah jeritanku wahai yang jauh di ujung sana inilah jeritanku wahai yang lagi tersenyumkan di sana inilah jeritanku wahai yang sedang tenggelam dalam canda tawanya inilah jeritanku wahai yang asyik dengan hidangannya mungkin kini kau sedang tersejukan dengan rintikan hujan tapi kini ku sedang terpanaskan oleh hujan bom atau peluru beribuan kini kau terpekikan suara guntur di kala hujan tapi ku terpekikan suara dentuman bom dan peluru yang terhujankan kini kau terpulas tidur dalam pelukan hangat saat hujan tapi ku terampaskan tidurnya di antara puing reruntuhan inilah jeritanku kau terjerit karena tak terbelikan boneka tapi ku terjerit karena bundaku telah tiada kau terjerit kala berebut buah anggur dengan adikmu tapi ku terjerit kala ayahku terbaring kaku di lahatnya kau terjerit saat kaki terinjak temanmu tapi ku terjerit saat istanaku hancur meruntuhi ragaku kau terjerit karena terampas hiasanmu tapi ku terjerit karena terampas masa depanku inilah jeritanku inilah tangisku inilah air mataku inilah tetesan darahku inilah cabikan luka dalam ragaku ku rindu. Like&comen jika kalian cinta indonesia🇦🇪🇮🇩 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #islamic #islam #muslim #allah #quran #islamicquotes #muslimah #hijab #dua #sunnah #makkah #deen #love #jannah #allahuakbar #muhammad #religion #prayer #pray #islamicreminder #ummah #instagram #islamicreminders #hadith #dawah #prophet #like #peace #instaislam #bhfyp
Students ❤️ honoring the terror victims by athan/call to prayer call at Canterbury #Christchurch  University in #NewZealand  #love  #peace  #athan  #unity  #lovealwayswins . Not the reaction the terrorist expected ☝️. Quran 8:30 - they plan, and Allah plans. And Allah is the best of planners. ----- Follow @mashoor_hyderabadi for more! ----- @mashoor_hyderabadi 💟 @mashoor_hyderabadi 💟 @mashoor_hyderabadi 💟 . . . . . . . . . . . . . . #newzealand #christchurch #islam #quran #islamicquotes #deen #quranquotes #quranverses #quranrecitation #islamicreminder #namaz #laillahaillallah #loveislam #madinah #turkey #hijab #reminder #quranquotes #tawakkul #takwa #iman #mashallah #subhanallah #alhamdulillah #qurandaily
‏"ربنا أصبحنا لك شاكرين لك ذاكرين، لك حامدين لك راضين عليك متوكلين، فأتمم علينا نعمتك وعافيتك وسترك ‏ صباح الخير 🥀🥀 . . . . . . #islamicquotes #arab #moroccan #morocco #travel #believer #prayer #quran #quranquotes #q #beautiful #god #allah #islam #islamic #islamicreminder #quotesdaily #quotesoftheday #quotestagram #alhamdulillah #quotesandsayings #france #quotesmuslimah #muslim #morningmotivation #muslims #lovequotes #believer #sky #moon
Swipe> ___ I seriously hate such men, not only because what they do is pure evil and spread corruption in societies...but also due to the fact that what they do is then seen as a the general, the usual ALL-MEN-THING that "all" men do/behave. And I oppose this ideology. It's plain impossible for all men to be alike.🙏 If you are one of the oppressed ones, I apologize on behalf of that animal you faced in your life😐🙏. I am not being sorry so that you may forgive & forget what he did to you, NO. I just want to rub the stain off from your heart that these stupid men engrave, & I just want you to believe once more, that good men exist just like bad ones do. Not saying I am best, just saying ALL MEN CAN NEVER BE BAD. Good day.❤🙂 ___ Follow, share @shibliest ___ . . . #islamquotes #islamicreminder #islam #muslimah #muslim #ummah #deen #dua #salah #prayer #allah #muhammadﷺ #quranverse #quranquotes #quran #hadees #behappy #fun #funnymemes #smile #jannah #goals #inspiration #stupidmen #wife #husbandandwife #muslimhusbandandwife
In this ayah of Surah Baqarah, Allah subhanahu wa ta’ala tells us the key for success. Whenever the Prophet salAllahu ‘alayhi wa sallam was tested he would seek the help of Allah subhanahu wa ta’ala through prayer. When we are tested we seek help from other people. Instead of turning to Allah subhanahu wa ta’ala we turn to the people so we may pour out our hearts to them. People CANNOT help us. Only Allah subhanahu wa ta’ala can and does. So, why turn to the creation when you have the Creator waiting for you to speak with Him? When things are not going your way, have patience. Things will change and become better, but at a time that Allah subhanahu wa ta’ala has chosen. Therefore, work on your relationship with Him. Use this time to build a strong bond with your Creator – He Who controls all the affairs of the world and of your life. The Prophet salAllahu ‘alayhi wa sallam termed the ability to have patience a blessing. He said no person has been favored more than he who has been given patience. #peace #human #humanity #sunnah #islamicreminder #ilm #deen #sabr #keytohappiness #islam #prophet #quran #pray #learnislam #prayer #religion #muhammed #ummah #allahuakber #trueislampath #islamicknowledge #allahisone #allahuakbar
When you have friends, don’t expect your friends to fill your emptiness. When you get married, don’t expect your spouse to fulfill your every need. When you’re an activist, don’t put your hope in the results. When you’re in trouble don’t depend on yourself. Don’t depend on people. Depend on Allah. . . “Indeed, with every hardship is ease.” (94:6) . . “No doubt, in the remembrance of Allah hearts find comfort.” (13:28) . . “Perhaps you hate something and it’s good for you, and perhaps you love something and it’s bad for you. Allah knows, while you don’t know.” (2:216) . . “Whenever My servants ask about Me, indeed, I am near. I respond to the call of the supplicant whenever he calls upon Me.” (2:186) . . “Peace be upon you for what you patiently endured. And excellent is the final home.” (13:24) . . . ⬇ Follow Follow Follow ⬇ ________________________________ . . . IG @_princess_of_insta1 #princessofInsta #proudmuslim #muslimquotes #muslima #muslimahindonesia #deenoverdunya #mashaallah #muftimenk #alhamdulillahforeverything #islamicreminder #islami #islamicpost #islamicreminders #islamic #loveallah #umma #islamicquotes #muslims # #islam  #muslim  #islamic  #islamicquotes #islamicreminder  #muslimah  #muslims #muslimquotes  #allah  #muhammad #muhammadsaw  #quran  #quotes
Subhanallah you ever think about how beautiful God has made this Earth In the beginning we had fists and tools for war We used those to harm eachother Then came the era of armies and swords When gunpowder and guns were introduced it was a big shift Now we have tools like a bombs and hydrogen bombs amongst the arsenal But look how beautiful the shift has been this is a sign from Allah that weapons are just a means and our end goal needs to be reconsidered 🌹🌸 #write #poetry #train #gym #mensfashion #basketball #muslim #feargod #islamicreminder #top #fly #blog #newyork #vegetarian #model #buff #message #followme #ny #yoga #highlight #fashion #strength #squat #wordporn #strengthquotes
WHAT CHARITY IS EASY TO DO AND DOESN'T COST YOU MONEY? On the authority of Abu Hurayrah (may Allah be pleased with him) who said:⁣ The Messenger of Allah (peace and blessings of Allah be upon him) said, “Every joint of a person must perform a charity each day that the sun rises: to judge justly between two people is a charity. To help a man with his mount, lifting him onto it or hoisting up his belongings onto it, is a charity. And the good word is a charity. And every step that you take towards the prayer is a charity, and removing a harmful object from the road is a charity.” [Al-Bukhari] [Muslim] عَنْ أَبِي هُرَيْرَةَ رَضِيَ اللهُ عَنْهُ قَالَ: قَالَ رَسُولُ اللَّهِ صلى الله عليه و سلم "كُلُّ سُلَامَى مِنْ النَّاسِ عَلَيْهِ صَدَقَةٌ، كُلَّ يَوْمٍ تَطْلُعُ فِيهِ الشَّمْسُ تَعْدِلُ بَيْنَ اثْنَيْنِ صَدَقَةٌ، وَتُعِينُ الرَّجُلَ فِي دَابَّتِهِ فَتَحْمِلُهُ عَلَيْهَا أَوْ تَرْفَعُ لَهُ عَلَيْهَا مَتَاعَهُ صَدَقَةٌ، وَالْكَلِمَةُ الطَّيِّبَةُ صَدَقَةٌ، وَبِكُلِّ خُطْوَةٍ تَمْشِيهَا إلَى الصَّلَاةِ صَدَقَةٌ، وَتُمِيطُ الْأَذَى عَنْ الطَّرِيقِ صَدَقَةٌ". ⁣ [رَوَاهُ الْبُخَارِيُّ]⁣ ، [وَمُسْلِمٌ].⁣ #muslim #islam #Koran #Quran #Allah #muslims #islamic #Quraan #Kuran #alquran #instaislam #hajj #sunnah #moslem #madeenah #MuslimForPeace #halal #instamuslim s #makkah #islamicquotes #muslimah #hijab #sunnah #religion #prayer #pray #islamicreminder #ummah #islamicreminders #hadith
#Repost from @catijaah with @regram.app ... “The Muslim Women is Clothed in strength & Dignity. She Trust in Allah & Smiles without fear of the future.” . Via: @hidden.pearl_ Follow: @catijaah for more #hijab #mylife #mysoul #hijabi #muslimah #hijabista #muslimahfashion #jilbab #islamicreminder #peace #catijaah #prayfortheworld #prayforafghanistan #prayfornewzealand #MehRuby
That feeling bila baca buku sendiri 🥰 Alhamdulillah, #ChecklistMuslimah adalah buku yang ke-6. Bagi seorang wanita yang pernah hidup dalam suasana yang boleh dikatakan sungguh lagha, saat berjaya menulis buku dan berpuluh ribu orang telah baca buku saya adalah satu pencapaian yang terbesar dalam hidup saya. - Semalam ketika dalam perjalanan ke Ikea, saya dan suami bersembang mengenai kehidupan yang dahulu. Sungguh, masing-masing entah dari mana, hidup di pekan kecil, dalam keluarga biasa, kefahaman agama kurang, tapi Allah temukan kami di atas jalan dakwah ini. Kami temui jalan yang mana jalan itulah yang menghidupkan jiwa kami setiap hari. Sebab itu, kalau nak tahu apa yang saya lakukan, apa yang membuatkan saya komited dalam jalan dakwah ini semua saya kongsikan dalam buku ini. Semoga buku ini menjadi titik permulaan kalian yang membaca untuk berdakwah sehingga membina hidup seseorang. ❤️ ~ @zhrhs . . 📚CHECKLIST MUSLIMAH 👉 RM 27 shj!!😍 . 💥FREE POSTAGE SM SS!!. . 💥FREE AUTOGRAF + QUOTES dari penulis!!💕 . 💥FREE GIFT!!😍 . 💥EKSKLUSIF Dan TERHAD untuk 300 order yang TERAWAL SAHAJA!!😱😍 . . 📣Berminat? Ada soalan?? Boleh whatsapp nombor di bawah👇👇 Fast respon inshaallah🤗 . . WHATSAPP 011 1288 5220 SEGERA WHATSAPP 011 1288 5220 SEGERA WHATSAPP 011 1288 5220 SEGERA (atau klik link whatsapp di bio @thelittledeeds , lagi senang takyah tekan2 number 😅) . . . #checklistmuslimah #MuslimahYangTersingkir #PuisiTarbiah #Dakwah #Tarbiah #Muslimah #BukuMotivasi #nakpesan #nakbebel #allah #islam #usrah #thetarbiyyah #thefaizibrahim #tazkirah #igersmalaysia #jentikhati #cintaislamic #love #allah #islamicreminder #lovequotes #staystrong #islamicquotes #moveon #katakatahikmah #trending #viral #malaysia
99/365. Swipe right once for the next part. Swipe right twice for Arabic
Assalamualaikum 😍 - Buat yang tertanya buku Checklist Muslimah ni kategori apa, sebenarnya buku ni adalah buku bacaan motivasi islami. Bukan planner tau. Cuma bahagian belakang tu ada jadual sebagai tambahan sahaja. - Harap takde yang ingat ‘Checklist Muslimah’ ni planner ye 🤭 So, dah order belum tuuu? Dah hampir 200 orang dah order dan pre order terhad 300 je tau. Jangan lambat-lambat, nanti melepas exclusive gift untuk pre order ni ✨ - . . 📚CHECKLIST MUSLIMAH 👉 RM 27 shj!!😍 . 💥FREE POSTAGE SM SS!!. . 💥FREE AUTOGRAF + QUOTES dari penulis!!💕 . 💥FREE GIFT!!😍 . 💥EKSKLUSIF Dan TERHAD untuk 300 order yang TERAWAL SAHAJA!!😱😍 . . 📣Berminat? Ada soalan?? Boleh whatsapp nombor di bawah👇👇 Fast respon inshaallah🤗 . . WHATSAPP 011 1288 5220 SEGERA WHATSAPP 011 1288 5220 SEGERA WHATSAPP 011 1288 5220 SEGERA (atau klik link whatsapp di bio @thelittledeeds , lagi senang takyah tekan2 number 😅) . . . #checklistmuslimah #MuslimahYangTersingkir #PuisiTarbiah #Dakwah #Tarbiah #Muslimah #BukuMotivasi #nakpesan #nakbebel #allah #islam #usrah #thetarbiyyah #thefaizibrahim #tazkirah #igersmalaysia #jentikhati #cintaislamic #love #allah #islamicreminder #lovequotes #staystrong #islamicquotes #moveon #katakatahikmah #trending #viral #malaysia
وَمَن یَقۡتُلۡ مُؤۡمِنࣰا مُّتَعَمِّدࣰا فَجَزَاۤؤُهُۥ جَهَنَّمُ خَـٰلِدࣰا فِیهَا وَغَضِبَ ٱللَّهُ عَلَیۡهِ وَلَعَنَهُۥ وَأَعَدَّ لَهُۥ عَذَابًا عَظِیمࣰا And whoever kills a believer intentionally, his recompense is Hell to abide therein, and the Wrath and the Curse of Allah are upon him, and a great punishment is prepared for him. [Surat An-Nisa' 93] Bitter Truth Follow @hamidomer1 #islamicquotes #islamicreminder #islam #deen #hijab #followme #followers #sunnah #following #deen #tbt #sunnah #allah #prophet #love #allah #islamdaily #instagram #love #instagood #salaf #beautiful #happy #cute #instadaily #repost #motivationalspeaking #inspiration #nyc #marriage
Remembering the victims of #Christchurch May Allah have mercy on all of them and enter them swiftly into Paradise. . . . Tag your friends and family and anyone else who can benefit. • The Prophet Muhammad ﷺ said: “The one who guides to something good has a reward similar to that one doing it.” [Muslim]
***LINK IN BIO*** my brothers and sisters please donate to the families who’ve lost their loved ones and need support. Allow us to unite as an ummah and help those families make it through this tragic event. Something as small as $1.00 can help make a difference. It all starts within you !!!! May Allah reward you all Jazakallah khairun!!!!! #islamic #islam #muslim #allah #quran #islamicquotes #muslimah #hijab #dua #sunnah #makkah #deen #love #jannah #allahuakbar #muhammad #religion #prayer #pray #islamicreminder #ummah #instagram #islamicreminders #hadith #dawah #prophet #like #peace #instaislam #bhfyp
Follow 🙏 @fanclub_maulana_tariq_jameel_ ❤️ Best bayans and quotes.👉.Follow 🙏 @fanclub_maulana_tariq_jameel_ Thank you for supporting me 😇 thanks for loving me ❤️............................................................................................. ❤👌👌best thoughts follow👇 👉@crazy_thoughts12 ❤............................................................................................. ❤️ 👌True feelings follow 👉 @_haal_e_dil_mera_ ❤️................................................................................................. ❤️. 🙏🙏👌👌👉 best👌 @success_is_mindset_thoughts ❤️............................................................................................... . What are your thoughts on this ? ............................................ Comments below 💭 ................? 😇 Thank you everyone 😊 . Love your valuable comments 😇 ..... for follow me 🙏 . Tag someone who needs to see this 👤❤️ .............................................................................................. ❤Follow my bro.page on IG 👉👉@silent__boy_._ Best postes ever... 🔥🔥🔥 Islamic lovely &shayri ....... Thoughts........ Follow best writer✍️❤ @silent__boy_._ ❤️.............................................................................................. ❤️..👌👌👉👉 Follow @secret_of_true_life ❤️............................................................................................... #perfect_lines_786 #dawath_e_illallah_ #silent__boy_ ._ #deen #islam #sparkling__doll #islamicreminder #islamicpage #halallove #halalcouple #indianmuslim #husbandlove #nafs #oneummah #theummati #ummatislam #muslimah #muslimahstyle #muslimahs #sisterinislam #womenmuslim #madinah #lailahaillallah #juma #namaz #salah #makkah #islampost #hijab_my_identity
When things do not really work out as planned and hoped, just take a break to anticipate an absolute new move. Be mindful enough to progress further, and seek for His guidance - A.S Shot 📷 by @syahredzuan
next page →