#JanganKecamAbang

3,203 posts

Loading...
Duli apa org nk ckp apa pasal kita..yang penting tak kacau hidup mereka๐Ÿ‘Œ๐Ÿป#jangankecamabang
Sempena #klfw ..abang pose sikit.. Tunjuk bakat posing..๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† #catboy #jangankecamabang
( Use earphone ) ๐Ÿ‘ Kau Bersama Diaa , Aku Bersama Doa . . #coversongs #cintadalamdoa _ @souqy_official Jarangยฒ cover lagu dahh sekarang , Sedap tak sedap layan jea keyhh ๐Ÿค— #smule #coversong #cover #malaysiancover #abangbukanretis #jangankecamabang #followmeonsmule #smuleid : RNDV_KHAI_CoMz #reviewmalaysia #smulemalaysia #smulevip #smuleindonesia #smulekaraoke ๐ŸŽง๐ŸŽค๐ŸŽถ๐ŸŽผ๐ŸŽต #smuleterbaik #smuleviral #smuler #tiktokmalaysia #tiktok #tiktokindonesia
'Love yourself. It is important to stay positive because beauty comes from the inside out.'-Jenn Proske #jangankecamabang #tautausampai #biargemukasalbahagia #biargemokasalbergaya #biargambarberbicara #gemokisawesome
bollywood๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ #tiktok #tiktokmalaysia #jangankecamabang #hindisongs #bollywood
citer malam tadi.. bila cuti maka sempatlah abang luangkan masa pi tengok citer hantu kak limah nie kat panggung.. satu perkataan jer abang bagi utk citer nie adalah "hahahahaha".. klu x percaya..korang sila tengok sendiri...mesti korang pecah perut.. karya abang @khalidmamat memang x pernah mengecewakan.. Loveeeeeeeeeeeeeee.... #bilacuti #moviedayout #hantukaklimah #lawakgiler #pecahperutwei #mamatkhalid #awie #zulariffin #uqashasenrose #delimawati #ramailagi #terbaek #jangankecamabang #iniceritamekarm
Itula abang malas pergi org kwen nii ....pantang perempuan nampak abg je ajak menikah. Susah jugak jadi org hensem ni ye๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ . . . #akutaktahuhensemcelahmana #jangankecamabang
Kat UTM penat maang! #jangankecamabang !
Kalau dulu badan kurus je.. Bila dah terlalu bahagia dengan kehidupan.. Macam ni lah makan makan dan juga makan ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚ #duniaku #bombamalaysia #jangankecamabang #akuyangpostkauyangpanas #budakgemok #likesforlikes #like4like #likeforlike
Pilih Pilih Jangan Tak Pilih๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Datang Lagi Tudung Yang Tak leh Bla..๐Ÿ˜ murah Sangat...Murah tak terkata.... Shawl Silk Crepe Sehelai RM 17 Je Bapok Murah... Murah Kannn... Sesiapa nk Boleh Whatsapp No 0169218046 Atau Boleh guna Link di Atas #murahmurahjerr #abangboleh #siapanakbeli #jangankecamabang #murahdancantik #selesadipakai
bahagianya hidup kini.hahaha #jangankecamabang
Ada Lagi Tudung Nokkkss!!! Promosi!!!!Promosi!!!!! Bawal Chiffon!! Set Lightning Like A Thunder giteeewww... Light Salmon Peach Light Pink Cherry Pink Fuschia Pink Satu Set RM32 Sahajaaaaa!!! 3Helai RM20 Sehelai RM7 Murah nokks Cozzz Murah Nenek kau beli tau..Hahaha #jangankecamabang #abangjualjer #brojualtudung #murahmurahjerr #janganmengata Post +RM7 SabahSarawak +RM9 COD Kuantan Lah Jerr Nokks! jangan luperrr!!
Kaki game takpe, jangan kaki perempuan. Abg bukan jenis macam tu dik. Abg syg tunang abg dik... #jangankecamabang Haha ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #playthegame #morningsunday #sundayfunday #sayaorangjohor
deghoyan komer.. kengkadang dlm happy2 makan durian nie jauh kat sudut hati aku ada gak rasa sayunya..mana x sayunya..aku nie dilahirkan dan dibesarkan dalam rumah yang memang persekitarannya adalah kebun durian dan sampai sekarang pokok2 duriannya masih lagi berbuah wlupun rumah pusaka dah lama lenyap dari pandangan mata... klu dulu bila musim durian jer..awal2 pagi dah masuk kebun "menyuluh" durian..mkn durian pun durian yg fresh baru gugur dari pokok..buat tempoyak pun sumer guna durian yg elok2 jer...hehehe.. tapi tuu laa kan..semua dah tinggal kenangan jer..kebun pun dah jatuh ketangan orang2 yang kononnya harta itu ahmad albab yang punya...sedih memang sedih tapi biarkanlah..apa sangatlah yg nak ditamakkan harta dunia nie... tapi cuma satu jer yg aku x leh nak tipu diri aku..wlupun kat cnie bersepah2 org jual durian dan aku mampu jer beli tapi jauh disudut hati aku....aku rindu sgt durian hasil dari kebun peninggalan arwah kedua orang tua ku... sayu pulak hati kita wak... nie gambar terobek mlm tadi punya hal..jgn lak ada yg dm.pm..wassap suruh aku belanja pulekkkk..nak makan durian...mai dtg tmn medan..meriahhhh uolssss.... #durian #tamanmedan #akubudakkampung #sayu #rindu #jangankecamabang #iniceritamekarm
hari yang indah.. sesiapa yg rapat ngan aku mesti tao kan peberet artis aku.. aku sendiri x tao apa yg special sgt kat mamat nie tapi apa yg pasti aku suka sangat ngan dia.. first aku tengok dia dlm citer Anak Halal..terus aku terminat ngan acting dia..sejak dari tuu aku mula ikuti perkembangan dia... seingat aku..hampir setiap drama..filem dan teater yg dia terlibat pasti aku tengok. tuu belum lagi klu ada gambar dia dlm apa jua majalah..biar sekecil size gambar pasport pun mesti aku beli..janji ada muka dia... pernah beberapa kali terjumpa dia dan tiap kali itu aku mesti nak snap pic ngan dia..dan hanya dia lah satu2nya artis yg PALING aku minat kat dlm dunia nie..artis yg lain2 tu ada gak laa yg aku minat gak tapi dia nie special sikit..hehehe.. terkadang bila ada orang berkata buruk tentang dia aku sedih gak tapi bagi aku selama nie dia x pernah lansung kekwat ngan aku dan selagi ianya x terjadi pada aku..selagi itu lah aku akan terus menyokong dia.. terima kasih @remyishak kerana selalu mewarnai indahnya hari2 aku dengan keberkesanan setiap lakonanmu dilayar seni.. moga terus berjaya dan terus berjaya hendaknya... dan sehingga sekarang..aku sendiri masih x tao kenapa aku minat sangat ngan dia dan klu ada ada yg bertanya..aku masih x ada jawapan utk itu.. beribu bintang indah ada diangkasa... hanya satu yg paling terang.. beribu "BINTANG" seni ada didunia.. hanya kamu yg aku sayang... haaaaaaaa apalagi..tepukkkkkkkk...hahaha..larikkkkkkkkkkkk..... #remyishak #mypeberetartis #love #buatkerjagila #tungguartistepitangga #jangankecamabang #iniceritamekarm
Boleh jadi idola ke cmni ๐Ÿ’• Abang tanyaa jaa ๐Ÿ˜‚ jangan kecam hahahaha ๐Ÿ˜˜ #abanggurauje . Photographer: @waaaaaniieeeee #sayang #sayangselalu ๐Ÿ’• bersemut kejappp hahahaha ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜˜ . . #abangcuba #abangcuba ๐Ÿ’ช #abangpayung #gurau #guraujer #idola #remaja #acahidola #acahabang #jangankecam #jangankecamabang #comebackagain #paiee #abamkeding #selamat_malam #selamatmalamsemua #byee #byeesayangg ๐Ÿ’‹
Andai kau sedang brbahgia jgn lupa diriku hati ini dan cintaku hanyalah utkmu...๐ŸŽผ๐ŸŽผ๐ŸŽผ๐Ÿ˜๐Ÿ˜€ #jangankecamabang
aku lagi tanvam benar" tanvam ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #jangankecamabang
malam nie.. penutup acara "menjongket"(orang Perak tao laa kot maknanya)..sbb esok dah start masuk opis setelah berehat selama 4 hari.. menyempatkan diri tadi pergi tengok abg Jenal kita nie nyanyi..aku membesar dengan lagu2 dia dari zaman Headwind lagi sampai lah dia nyanyi solo..paling aku love adalah lagu Segalanya Mungkin... walau kian dimamah usia tapi suara dia tetap maintain merdu uolsss... Loveeeeeeeeeree... #zainalabidin #hijau #segalanyamungkin #kitaserupa #penyanyimalaysia #otai #lastdaylepak #esokkerja #jangankecamabang #iniceritamekarm
nak pesan kat hangpa semua.. kalau nampak 2 makhluk comel nie nak berposing...hangpa yang lain2 pi lah dok kat tepi naa...faham dak...hahaha..larikkkkkk... tapi kan...sumpah habaq hang si @nabila.razali nie memang comel gilerrrrr...pastu muka manih asyik dok senyum jer...x kekwat lansung...baguih sungguh budak nie.. terus abang rasa nak nyanyi ..cumi..cumi..cumi..cumi.. #nabilarazali #penyanyimalaysia #pematahhati #cumicumi #terobek #openhouse #diasangatcomel #jangankecamabang #iniceritamekarm
ari nie.. dah ke 876 juta kali abang pi makan nasi minyak orang kawen...tapi nasi minyak sendiri sesat entah kemana...hehehehe... tq @fariza_ar sudi jemput makan kenduri... #kendurikahwin #abangkawan #makanlagi #makinkembanglahgayanya #matilanak #jangankecamabang #iniceritamekarm
mlm minggu...bila bosan melanda #jangankecamabang #klcc
terima kaseh dik @syafeek_ikhwan jemput open house..sorry yer x leh nak sembang lama2 sbb ada satu lagi jemputan yang abang kena pergi...nway rendang ayam awak tuu sedap naunau.. Loveeeeeeeeeee.... #openhouse #syafeekikhwan #puncakalam #rumahketigauntukharinie #penyanyi #jangankecamabang #iniceritamekarm
Alhamdulillah Terbaikkkk abg @zamri_mac_arm & Adik @khaibahar94 semoga kalian sentiasa dalam rahmat Allah Aamiin Regrann from @zamri_mac_arm - aku nie... memang jenis susah nak minat artis lagi2 artis yang baru nak up..tapi ngan dia nie lain sket..first aku dengar single dia Bayamg tuu aku buat donno jer..sampai lah aku dengar lagu Luluh..kebetulan lagu Luluh tu jadi lagu tema citer Fatonah Azali makanya kat lokasi memang asyik ulang2 lagu tu jer laa sbb nak ambik mood.. perghhh..punya laa feeling lagu tu sampai aku terus minat giler..hari2 dengar pun x pernah boring...sejak tuu aku teringin sangat nak jumpa penyanyi lagu tu.. dan malam tadi impian aku dah pun jadi kenyataan..hehehe...tq @khaibahar94 sbb x kekwat dan sudi layan karenah aku & geng..moga terus berjaya dalam kerjaya seni kamooo... Loveeeeeeeeeeeee.... #khaibahar #luluh #fatonahazali #suarasedap #lagubest #openhouse #terobek #mypeberetartis #jangankecamabang #iniceritamekarm - #regrann
01 Zulkaedah 1439H.. masih lagi memenuhi jemputan open house..nie dah rumah kedua pun dah cam nak pecah perut..camner nak menghadapi 2 lagi rumah lepas nie... terserempak lak ngan pelakon ensem @nafiez.zaidi kat majlis open house tokey tomyam Sri Manja so apalagi..kita selpie laa satu kali..hehehe.. #openhouse #tokeytomyam #srimanja #nafiezzaidi #pelakon #adaduarumahlagikenapergi #matilanak #makinkembanglahgayanya #jangankecamabang #iniceritamekarm
Regrann from @zamri_mac_arm - aku nie... memang jenis susah nak minat artis lagi2 artis yang baru nak up..tapi ngan dia nie lain sket..first aku dengar single dia Bayamg tuu aku buat donno jer..sampai lah aku dengar lagu Luluh..kebetulan lagu Luluh tu jadi lagu tema citer Fatonah Azali makanya kat lokasi memang asyik ulang2 lagu tu jer laa sbb nak ambik mood.. perghhh..punya laa feeling lagu tu sampai aku terus minat giler..hari2 dengar pun x pernah boring...sejak tuu aku teringin sangat nak jumpa penyanyi lagu tu.. dan malam tadi impian aku dah pun jadi kenyataan..hehehe...tq @khaibahar94 sbb x kekwat dan sudi layan karenah aku & geng..moga terus berjaya dalam kerjaya seni kamooo... Loveeeeeeeeeeeee.... #khaibahar #luluh #fatonahazali #suarasedap #lagubest #openhouse #terobek #mypeberetartis #jangankecamabang #iniceritamekarm - #regrann
aku nie... memang jenis susah nak minat artis lagi2 artis yang baru nak up..tapi ngan dia nie lain sket..first aku dengar single dia Bayang tuu aku buat donno jer..sampai lah aku dengar lagu Luluh..kebetulan lagu Luluh tu jadi lagu tema citer Fatonah Azali makanya kat lokasi memang asyik ulang2 lagu tu jer laa sbb nak ambik mood.. perghhh..punya laa feeling lagu tu sampai aku terus minat giler..hari2 dengar pun x pernah boring...sejak tuu aku teringin sangat nak jumpa penyanyi lagu tu.. dan malam tadi impian aku dah pun jadi kenyataan..hehehe...tq @khaibahar94 sbb x kekwat dan sudi layan karenah aku & geng..moga terus berjaya dalam kerjaya seni kamooo... Loveeeeeeeeeeeee.... #khaibahar #luluh #fatonahazali #suarasedap #lagubest #openhouse #terobek #mypeberetartis #jangankecamabang #iniceritamekarm
penghujung syawal... dimajlis open house abang Jampi.. terima kaseh @haelhusaini sudi jemput..moga karier mu terus meletopssssss... #penghujungsyawal @openhouse #haelhusaini #jampi #terimakaseh #jangankecamabang #iniceritamekarm
boleh suda pi pantai" nie kan ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚#jangankecamabang
Skali skala kluar... ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž Cocimata.. Cociotak #jangankecamabang
terima kasih ya Rabb.. kerana hadirkan mereka2 yang menyayangi ku.. takdir hidup kita memang berbeza..kebahagiaan kita juga berbeza..ada orang yang bahagia bila punya rumah besar..wang berjuta..punya barangan berharga..melancung kesana sini dan berbagai2 lagi namun aku jauh dari semua itu kerana aku hanya hamba Tuhan yang serba serbi kekurangan harta dunia.. namun aku juga punya bahagia dengan cara aku sendiri..punya sahabat yang baik juga adalah bahagia yang cukup indah dalam hidup aku.. terima kasih korang kerana sudi mewarnai lakaran perjalanan hidup aku di bumi fana ini..andai satu masa nanti maut memisahkan kita aku harap DIA akan temukan semula kita di taman2 syurga..mudah2an... Loveeeeeeeeeee... @dirafdias @norhizamyusop @sitimanjarana *kalian diantara sahabat baik yang pernah aku miliki* #happybirthdaytome #surpriseutkaku #tanjatboboy #terimakasih #rezekiAllah #sahabat #jangankecamabang #iniceritamekarm
Alhamdulillah.. rezeki di usia baru.. terima kaseh sahabat @abdulhamidshafie kerana sudi hadiahkan aku sejambak bouqet coklat yang indah ini..moga2 rezeki mu akan dimurahkan lagi dan terus succes dalam bisnes.. korang..kalau nak tempah atau nak buat surprise kat orang2 yang korang sayang leh laa tempah ngan abam Amid kita nie yerr.. sebarang pertanyaan sila call.. Amid..011 27589689 atau Lela..018 3773574 / 019 2792762 inshaAllah..korang akan puas hati.. #alhamdulillah #rezekiallah #happybirthdaytome #umurmeningkatlagi #jangankecamabang #iniceritamekarm
teruslah melangkah.. biar sehebat mana pun dugaan yang melanda kerana sesungguhnya DIA tidak akan pernah membebani mu dengan dugaan yang x mungkin tertanggung olehmu... selamat petang koranggggg... #lapanbelassyawal #kerja #demiseperiuknasi #senyumitusedekah #jangankecamabang #iniceritamekarm
Hari ni training bt katak dlu.. Hehehehehe #jangankecamabang #anakperantau
Sekut tggl serdak jew... ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #moodrayalagi #anakperantau #Adasape2xnakblanjer #openhouse #jangankecamabang
Morning.. โ€œIt is the fool who always rushes to take sides. Do not commit to any side or cause but yourself. By maintaining your independence, you become the master of othersโ€Šโ€”โ€Šplaying people against one another, making them pursue you.โ€ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #weekend #saturday #saturdaymorning #igers #vsco #malaysian #sarawakian #takenwithiphone8plus #behappy #jangankecamabang #brocuba #malaysia #abamtaksado #bulu #tanganberbulu #geometrictattoo #kualalumpur #bepositive #peaceofmind #ShotoniPhone
Lai.. Lai... ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž Sape mau duit raya.. Kikiki... ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ #jangankecamabang
Try up bleh ser๐Ÿ˜ #jangankecamabang #selamaMalam ๐Ÿ˜˜
Best memont in Ramadhan Festive.. Gathering with chef kuantan club... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #cheflife #missuolls #salamaidilfitri #jangankecamabang
Baru lepas convocation ni #jangankecamabang
Rosidi's Clan. Disebabkan kedai tak dapat nak siapkan gambar dalam masa terdekat. Abg belanja gambar tanpa background n snap guna fon boleh kot noh ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ jd la kn 2 tahun sekali baru nak berkumpul semua. . Salam Aidilfitri dari kami. . . #jangankecamabang #keluargakita #uniformfamily #navypeeps #navyphoto #akademilautmalaysia #misc #pegawaipenjara #penjaramalaysia #sayangsemua #anaklaki #ibucantik #ayahhensem #brothersibling #calonmenantumakawak #calonmenantuidaman #igphoto #igers
If you don't like me. Please dont pretend that you do.. #hatimanusia #akuyangpostkauyangpanas #jangankecamabang #likesforlikes #like4like
hai korang... pada sesiapa yang terlepas dan masih belum menonton citer Fatonah Azali..jangan lupa ari nie 21/6 ada ulangan citer nie kat tv3 jam 11.30 pagi nanti... tuu ajer abang nak habaq mai.. so selamat menonton naa.. #FatonahAzali #citersedih #redzarosli #nadzainal #tv3 #tanahberisfilmproduction #rayaketujuh #jangankecamabang #iniceritamekarm
Daripada Saya Beri Duit Raya Pada Awak Lebih Baik Saya Berikan Duit Hantaran Pada Awak ๐Ÿคญ๐Ÿคญ๐Ÿคญ๐Ÿคญ๐Ÿคญ . Doa Semoga Tahun Depan Dapat Berikan Duit Hantaran Pada Penerima Bertuah(belum ada) ๐Ÿ˜…โœŒ๐Ÿฝ Selamat Hari Raya Aidilfitri Semua Kot Hujung Tahun Depan Dah Boleh Berdua ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #pickuplineraya #rayapickupline #misicariwanghantaran #misicarijodoh #jalanjalancarijodoh #jodohmasihsesatentahkemana #jodohdalamcarian #jangankecamabang #ootdraya #ootdraya2018 #teamrayasingle #teamrayakedah
selamat hari raya . maaf zahir & batin . 1st syawal haritu , baru rasa nak post ๐Ÿคญ raya kan sebulan . eh ? ๐Ÿคฃ #tbrayapertama #peacelovehappiness #jangankecamabang
Berhati-hati ketika menukar lorong. Anda sudah pasti tidak mahu melanggar seorang penunggang yang kacak asal ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ˜“. #jangankecamabang #inikanraya
The three idiots๐Ÿ’ƒ #nasirians #jangankecamabang
Raya ke 4...kebaboom.. ๐Ÿ˜Ž #jangankecamabang
Maafla terover sikit guys๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚โฃ#moodrayaon #familybarukami #sportingsiblings #jangankecamabang @datoserivida
โ€˜Dengar lafaz takbir Raya pun awak dah happy, apatah lagi dengar lafaz akad nikah saya nantiโ€™ ๐Ÿ’š . . . #BroCuba #JanganKecamAbang #SayaManusiaBiasa #TetapBarangTakLaku #AirMataSyawal #Raya #Raya2018 #Eid #EidAlFitr #Eid2018 #EidAlFitr2018 #1stSyawal1439h #RayaSelfie #RayaPickUpLine #iLove
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, MAAF ZAHIR DAN BATIN KEPADA SEMUA YANG MENGENALI KAMI ๐Ÿ˜Š . . #jangankecamabang #selamathariraya #maafzahirbatin #rayaperantauan #navypeeps #onduty #navyphoto #igphoto #igers #bajurayabajukerja #kosongkosong
28 ramadan.. tq abam ensem belanja kita iftar ari nie..moga awak dimurahkan rezeki.. #Alhamdulillah #penghujungramadan #iftar #tqpenaja #bilacuti #jangankecamabang #iniceritamekarm
Biarla gambar berbicara.. ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž #cheflife #jangancakapabangxpayung #jangankecamabang
123 jom kito stating..#jangankecamabang #๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
Test",ok ke x ok #jangankecamabang #bajuraya2018 #owner โŒhensem #goodnight_
next page →