#JanganKecamAbang

3,125 posts

Loading...
HEY WE'LL BE PERFORMING FOR @kristalfm ACOUSTIC at the @dstbn Carnival! dont forget to come and watch us live 9th December sunday at 7.45pm onwards! See you there! #acousticlive #dstcarnival #kristalfm #highhopes #panicatthedisco #gadissebelahrumah #GSR #hidungtenaik #jangankecamabang
Kerek kit blh en πŸ˜…#jangankecamabang .
saat hati berduka.. aku memilih berusaha untuk tersenyum walau ada kalanya aku tak mampu.. aku pilih berusaha untuk bangkit saat terjatuh dan aku memilih untuk sabar dan redha dengan semua ujian yang menyapaku...kerana aku yakin Tuhan bersama dengan orang2 yang bersabar dengan ujianNYA.. selamat malam dunia.... #bilacuti #melaka #abangpiholiday #cuticutimalaysia #tqpenaja #jangankecamabang #iniceritamekarm
Amanat dari Presiden Persatuan Chef ... #PCA #ECCA #YCCM #cheflife πŸ”ͺ #jangancakapabangxpayung #jangankecamabang
Ayie... ini adalah contoh salah seorang artis yg sangat pandai melayan dan menghargai peminat..ko nak mintak berselpie ngan dia x pernah dia nak menolak wlu pun ramai yang serbu tapi dia tetap akan senyum dan layan sebaik mungkin..x pernah pulak dia nak lari ker..jalan laju2 ker..buat2 angkat call ker atau apa2 alasan yg klise... itu lah @syafienaswip yang aku kenal dari dulu lagi hingga lah sekarang..dia tetap dengan sikapnya yang humble dan merendah diri.. Terima kasih dik..sbb selalu buat kami peminat2 mu berasa dihargai..moga terus berjaya dalam karier dan kehidupan mu.. dan....antara sebab kenapa aku memenuhi undangan ke malam gala Polis Evo 2 adalah kerana dia salah sorang pelakunnya dan seperti biasa lakunan dia x pernah mengecewakan..terbaikkkkkkk... #malamgaoa #polisevo2 #ayie #syafienaswip #matdan #pelakun #artismalaysia #humble #merendahdiri #takkekwat #jangankecamabang #iniceritamekarm
ini lah satu2nya artis yang aku folliow iG dia..pastu iG orang rumah dia pastu iG anak dia siap iG kucing dia pun aku follow sekali.. kenal dia since 2009..time tu dia join pertandingan Kacak Bergaya dan aku pulak masa tu jaga back stage final kat Saloma Bistro..dia dapat no 3 masa tu tapi hati aku berdetik menyatakan "budak nie boleh pergi jauh".. Now apa yang terlintas dalam hati aku dah jadi kenyataan..dia semakin popular dan berjaya sekarang namun yang bagusnya dia tetap macam yang aku kenal dulu..lansung x berubah biarpun kini dia meletopsss kebabom.. Tahniah dik @hairulazreen dan teruslah menunduk kebawah meski pun nama mu kini kian meniti puncak dan terima kasih juga kerana masih mengingati diri ini.. Loveeeeeeeeeeeeeeeee... #malamgala #polisevo2 #hairulazreen #zul #artismalaysia #pelakun #terbaik #paskalthemovie #jangankecamabang #iniceritamekarm
malam gala Polis Evo 2.. aku terima undangan utk menonton citer nie hanya lah kerana Syafie Naswip dan Hairul Azreen adalah diantara para pelakunnya..sebab diaorg antara pelakun yang aku suka...itu ajer.. Yang lain2 tuu no komen yer... #polisevo2 #malamgala #syafienaswip #hairulazreen #bilacuti #jangankecamabang #iniceritamekarm
orang lain dah penoh cop.. kite br ade rezeki nak buat buku merah.. #14nov2018 #lainoranglainrezeki #jangankecamabang
Chef Table Kuantan...😁😁 Bersama geng otai bro...πŸ™πŸ™ Abang tumpang bergambor jew...πŸ˜‹ Nasib baik diaorang sporting..kikiki Malu ase abang dgn sep2x master chef nie...πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #cheflife πŸ”ͺ #jangankecamabang #jangancakapabangxpayung
Abang tumpang bergambo jew... Abang nie kuli...hahaha #cheflife πŸ”ͺ #jangankecamabang #seppantaitimur
Kasi up dulu 1 gambar.... Kambing golek dop dang gelek... Wakaka #cheflife πŸ”ͺ #jangankecamabang #jangancakapabangxpayung
Nak say tQ kat @azwankombos sbb cabut nama abg utk menang lucky draw malam tadi..itu jer laa yang abg nak bgtao.. sekian terima kasih..hehehe.. #surprise #bufday #risteena #azwankombos #pelakun #artismalaysia #hitamputih #menangluckydraw #alhamdulillah #bilacuti #jangankecamabang #iniceritamekarm
10Nov2018.. malam nie bertemakan hitam putih utk majlis bufday @nur_risteena ..terima kasih pihak pengurusan kerana sudi menjemput..Loveeeeeeeee..... #hitamputih #surprise #bufday #risteena #artismalaysia #pelakun #happybirthday #bilacuti #jangankecamabang #iniceritamekarm
Ooohh Tuhan . . Ku ❀ Dia , Ku Sayang Dia , Rindu Dia , Inginkan Dia . . #cover #coversongs #covers #coverlagu #dia @duniamanji Baju #jantanori by brader #koroy @awie.mbr @koroy.mbr 😎😎 #smule #malaysiancover Abang bukan #artismalaysia #jangankecamabang #followmeonsmule #smuleid : RNDV_KHAI_CoMz #reviewmalaysia #smulemalaysia #smulevip #smuleindonesia #smulekaraoke 🎧🎀🎢🎼🎡 #smuleterbaik #smuleviral #smulerussia #tiktokmalaysia #tiktok #tiktokindonesia #tiktokhot
Me on the beat ? Kih3 😏 #vsco #vscocam #hidung #handsome #kacakasal #jangankecamabang #abangstrunggle Cc ; @asyrafarsat tq πŸ“Έ
Jangan sampai abang merah tu marah lpstuh abang biru jgk yg keliru...hehehe #motojahat #motojahatownerbaik #jangankecamabang
Fungsi cermin di gym untuk mirror selfie sebenarnye #jangankecamabang
Peribahasa Melayu, ikut resmi padi makin berisi makin tunduk membawa maksud semakin tinggi ilmu dan darjat seseorang, dia tetap merendah diri serta tidak menyombong diri. #resmipadi #jangansombong #jangankecamabang
Orang cakap Ada iras2 wajah Faizal Tahir... emmmmm mana ada, wajah Faisal Tahir yg iras abg...betulkan 🀣🀣🀣 Jgn kecam abg ye, abg saja je nak hiburkan hati kawan2 di mlm jumaat ni πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜œπŸ˜œπŸ˜œ #jangankecamabang
SPEK SERBAGUNA 6 IN 1 [+]DESIGN BINGKAI Design ini klasik.Sesuai untuk bila2 masa,kenduri,jalan2,bersantai.... [+]LENS HITAM POLARIZED MENGURANGKAN SILAU MATAHARI SEMASA MEMANDU. View masa memandu lebih jelas,lebih selamat memandu, mata put tak sakit sakit.Rileks je masa memandu. [+]LENS NIGHT VISION MENGURANGKAN SILAU LAMPU SEMASA MEMANDU MALAM. Mata tak kena silau lampu,pakai night vision ini view seperti masa ptg2,memang terang jalan,trip malam jadi lebih selamat. [+]LENS WHITE MERCURY DAN TEA COLOR RARE COLORS,senang nk pergi berhansem, berjalan,ber-shopping,awek awek mesti menjenguk jenguk..kikiki [+]LENS ICE BLUE, yg serupa dgn Tom cruise dlm filem2 MI series,bayangkan dipakai sekali dgn black Tshirt, jeans sneaker,fuhh....tk boleh tanding hansem nye.. RM 40... ANDA DAPAT; SPEK SERTA CLEAR LENS,POLARIZE,NIGHT VISION,WHITE MERCURY,TEA COLOR,ICE BLUE, MICROFIBRE MIRROR CLOTH & BEG CERMIN MATA... Apalagi tunggu... cepat wassup kami... www.wasap.my/60105032807 #sunglasses #magneticsunglasses #sunglassessixinone #cerminmata #cerminmatamurah #cerminmataenamdalamsatu #sayajualmurah #polorized #polorizedsunglasses #bazaarpaknil #onlineshopping #bazaarkl #johor #pasirgudang #sayajualcerminmata #sayajualonline #murah #jombelidengansaya #belicerminmata #fesyen #belidulubarutahu #janganbencicintaku #jangancakapabangtakpayung #jangankecamabang #mencarirezekiyanghalal #sunglasses_byzali
SPEK 6 IN 1 -Cermin Jernih -Cermin Polarize -Cermin Night Vision -Cermin Ice Blue -Cermin White Mercury -Cermin Tea Colour Semua boleh di apply dalam 1 bingkai semudah abc... RM40 JE BRO.... boleh digunakan dalam pelbagai situasi dijalan atau ketika bersiar2 bersama yang tersayang.. untuk dijadikan hadiah pn boleh... berminat boleh wassup dan pm je ye... www.wasap.my/60105032807 #magneticsunglasses #sunglassessixinone #cerminmata #cerminmatamurah #cerminmataenamdalamsatu #sayajualmurah #polorized #polorizedsunglasses #bazaarpaknil #onlineshopping #bazaarkl #johor #pasirgudang #sayajualcerminmata #sayajualonline #murah #jombelidengansaya #belicerminmata #fesyen #belidulubarutahu #janganbencicintaku #jangancakapabangtakpayung #jangankecamabang #mencarirezekiyanghalal #sunglasses_byzali
Bila hp kau jadi mangsa untuk budakΒ² melepaskan keseronokkan bila jumpa bombaπŸ€£πŸ˜‚ #bombamalaysia #smkdmys #firefighter #jangankecamabang #akuyangpostkauyangpanas #like4like #likesforlikes
Wahai cik adik di taman Bunga, Sambil menjamah buah delima, Kalau la sudi ikot kanda, Marilah kita jalan bersama.😝 . . . . CcπŸ“Έ: @mezeerul #jangankecamabang #underwaterwelder #kosilat #akupunyapantunkauyangpanas
🐍 menjinakkan seekor ular lagi mudah dari menjinakkan seorang wanita πŸ’πŸ»β€β™€οΈ ... 🀣 ... 🐍🐍 sejinak jinak ular jinak lagi ular abg πŸ€¦πŸ»β€β™‚οΈ #brocuba #jalanjalankyra #jangankecamabang #justjokes #mangrovesnake #naturallove
Assalamualaikum... TAHUKAH ANDA?? Polarized-lens atau kaca polarized adalah sebuah lensa dengan lapisan filter untuk menapis cahaya tertentu (seperti UV) yang melalui lensa tsb. Lensa polarize dengan filter ini memiliki sutu keistimewaan yang utama, iaitu dapat memantul kembali efek pantulan cahaya menyilaukan yang datang dari permukaan horizon seperti pada permukaan laut, salju, cermin kenderaan, dll. Dengan lensa ini pandangan mata menjadi lebih teduh namun tetap kontras dalam membezakan warna-warna pada pandangan sekeliling. #mencarirezekihalal #syjualspek6in1 #sunglasses_byzali #tqpadaygsudahmembeli #semogabermanfaatye #sunglasses #magneticsunglasses #sunglassessixinone #cerminmata #cerminmatamurah #cerminmataenamdalamsatu #sayajualmurah #polorized #polorizedsunglasses #bazaarpaknil #onlineshopping #bazaarkl #johor #pasirgudang #sayajualcerminmata #sayajualonline #murah #jombelidengansaya #belicerminmata #fesyen #belidulubarutahu #janganbencicintaku #jangancakapabangtakpayung #jangankecamabang #mencarirezekiyanghalal #sunglasses_byzali
Salam Jumaat semua... Lambat sikit abg beroperasi ari ni... Abg nk bgtau ni.. abg ada 3 ready stok hot item.... Design 2201,2215,tr2250... Klu berminat kte boleh jumpa dan try... Onxon belakang cerita...harga mur2 je... bleh pm or tkan je link ni... Siapa cepat dia dapat ye...😘😘😘 Www.wasap.my/60105032807 #spek6in1 #sunglasses_byzali #mencarirezekihalal #abgjualmurah #rm40je #sunglasses #magneticsunglasses #sunglassessixinone #cerminmata #cerminmatamurah #cerminmataenamdalamsatu #sayajualmurah #polorized #polorizedsunglasses #bazaarpaknil #onlineshopping #bazaarkl #johor #pasirgudang #sayajualcerminmata #sayajualonline #murah #jombelidengansaya #belicerminmata #fesyen #belidulubarutahu #janganbencicintaku #jangancakapabangtakpayung #jangankecamabang #mencarirezekiyanghalal #sunglasses_byzali
Alhamdulillah.. selesai satu lagi urusan.. tq atas pembelian.. moga allah luaskan rezeki abg bob dan keluarga... Ditegur org rumah katanya,macam org muda.. hihihi... Abg mmg muda di hati ye.... Hihihi... Moga bermanfaat buat abg ye..... Abg ni ambil yg bingkai flexible.. jd harganya rm60.. rm40 harga untuk bingkai biasa je... . . Psssttt... Abg bob ni handal memasak,dia buat bisnes lunch food delivery.. lauknya pergh.. mmg padu... Siapa nk order mknn tengah hari dgn harga rm 5 je... Mmg boleh sgt dgn abg ni... Murah da murah,sedap da sedap... Apa lagi kau nk.. order n mkn jela... Murah tu brader ni jual... Add die.. nnt lapo tgh hari ada org boleh hntr mkn kt rumah kn... Hehehe... @erbos_dhom #mencarirezekihalal #bisneskecil2an #spek6in1 #lunchfooddeliverybyabgbob #sunglasses_byzali #sunglasses #magneticsunglasses #sunglassessixinone #cerminmata #cerminmatamurah #cerminmataenamdalamsatu #sayajualmurah #polorized #polorizedsunglasses #bazaarpaknil #onlineshopping #bazaarkl #johor #pasirgudang #sayajualcerminmata #sayajualonline #murah #jombelidengansaya #belicerminmata #fesyen #belidulubarutahu #janganbencicintaku #jangancakapabangtakpayung #jangankecamabang #mencarirezekiyanghalal #sunglasses_byzali
Alhamdulillah... Feedback lagi dari cust... Tq sebab support bisnes kecil kami... Moga diperluaskan lagi rezeki buat @landotcoment ... Memang kacak lagi bergaya abg ni... Lepas ni makin bnyak la job p.a. system pasni klu dj cmni ye bang... Hehehe😎😎😎 . . Psssttt.. brader ni ada buat p.a. system untuk apa2 sahaja majlis.. harga mmg terbaik... siap karaoke skli... Klu korg nk deal atau nk tau lebih lanjut boleh pm je brader ni... Video2 untuk majlis2 yg dia ambil pn korg boleh tgk.. #sunglasses #magneticsunglasses #sunglassessixinone #cerminmata #cerminmatamurah #cerminmataenamdalamsatu #sayajualmurah #polorized #polorizedsunglasses #bazaarpaknil #onlineshopping #bazaarkl #johor #pasirgudang #sayajualcerminmata #sayajualonline #murah #jombelidengansaya #belicerminmata #fesyen #belidulubarutahu #janganbencicintaku #jangancakapabangtakpayung #jangankecamabang #mencarirezekiyanghalal #sunglasses_byzali
[+]PELBAGAI DESIGN BINGKAI Design ini klasik.Sesuai untuk bila2 masa,kenduri,jalan2,bersantai.... [+]LENS HITAM POLARIZED MENGURANGKAN SILAU MATAHARI SEMASA MEMANDU. View masa memandu lebih jelas,lebih selamat memandu, mata put tak sakit sakit.Rileks je masa memandu. [+]LENS NIGHT VISION MENGURANGKAN SILAU LAMPU SEMASA MEMANDU MALAM. Mata tak kena silau lampu,pakai night vision ini view seperti masa ptg2,memang terang jalan,trip malam jadi lebih selamat. [+]LENS WHITE MERCURY DAN TEA COLOR RARE COLORS,senang nk pergi berhansem, berjalan,ber-shopping,awek awek mesti menjenguk jenguk..kikiki [+]LENS ICE BLUE, yg serupa dgn Tom cruise dlm filem2 MI series,bayangkan dipakai sekali dgn black Tshirt, jeans sneaker,fuhh....tk boleh tanding hansem nye.. NAK TAHU DETAILS... BOLEH KLIK LINK DI BIO.. harga?? Rm 40 je bos.... Mur2 je....ha.. apa lagi tunggu mai la order.... #sunglasses #magneticsunglasses #sunglassessixinone #cerminmata #cerminmatamurah #cerminmataenamdalamsatu #sayajualmurah #polorized #polorizedsunglasses #bazaarpaknil #onlineshopping #bazaarkl #johor #pasirgudang #sayajualcerminmata #sayajualonline #murah #jombelidengansaya #belicerminmata #fesyen #belidulubarutahu #janganbencicintaku #jangancakapabangtakpayung #jangankecamabang #mencarirezekiyanghalal
Jom melantak... Penang Food.. Wajib pekena... Kl x dop sah... Huhuhu #cheflife πŸ”ͺ #jangankecamabang
Wajib pekena kalau mai penang.. 1"day..esok nasi kandaq plk.. Huhuhu #cheflife πŸ”ͺ #jangankecamabang ##jangancakapabangxpayung
Jalan jalan cari pasal.. Hanya di penang... Release kapla otak.. #cheflife πŸ”ͺ #BOTC2018 #jangankecamabang
Jadi modal kejup.. #jangankecamabang
Assalammualaikum...selamat ptg, ptg Ni abg dok menebeng tungu tamu abg enjoy di Tran studio Bandung...tok ngelak boring abg dok belek la kemera F9 free yg baru abg dapat tuu...emmmm cukup luar biasa kemera selfinya 🀣🀣🀣...abg Cuba tauu, jgn kecam abg πŸ˜…πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #abahkautravel #tourguide #travelguide #travelbajet #tourguidemalaysia #tourguideindonesia #oppof9 #jangankecamabang
semenjak musim hujan ni kulit pon makin cerah πŸ˜‚ #jangankecamabang #rilekssudahlah
My new hobby .. #jangankecamAbang πŸ˜ŽπŸ˜‚πŸ˜€
Selamat pagi. Amboi cantik betol kan girls bila nak ke class. Tapi kalau dah habis class.. πŸ˜™ Tulah kalau Bawal Jasmeen ni confirm tetap on point dari pagi sampai tido . . .. #repost @lanunranggi #guraujer #jangankecamAbang #lanunranggi #komikmalaysia #gengkomik #doodlemalaysia #malaysiandoodle #gengbuasirotak #gudangkomik #gedungkomik #budaksekolah
hye sayang,rindu b tak?esok kita jumpa ye..insyaAllah.. #buahhati #belumhalal #pleasebehave #jangankecamabang #brobahagia
HolidayyyπŸ˜‹. #rambutbaru #jangankecamabang
8/9 lama x jumpa mamat ensem sorang nie..so bila tiba2 dia muncul kat kedai makanya kita pun kasi selpie laa satu kali..tq @azampitt untuk gambar yang sangat ohsem ini..kita Loveeeeeeeeee... #azampitt #pelakun #artismalaysia #kenallamadah #jangankecamabang #iniceritamekarm
Morning kepada musibat yang pernah berada dalam hidup aku dan lalu pergi apabila sudah dapat apa yang diorang mahu. Dan morning orang yang aku digelar sahabat yang always berada dalam susah dan senang .. nak tahu sapa yang aku digelar musibat dan sahabat tu berkawanlah dengan aku lebih rapat dan korang akan dapat tahu siapa orangnya.. understand? So cau.. #abangtakhot #jangankecamabang #abangtakhandsome
Dan tak seharusnya aku.. bertemu dirimu.. didunia ini.. #jangankecamabang #barubalikkerja #esokoffday #instafamousmalaysia
Menunggu.. sesuatu yang sangat sulit tuk ku jalani 🀭🀭 #aishiteru #jangankecamabang
malam tadi punya cerita... selain herlokk dan sado dia juga sangat peramah dan tidak kekwat yer walaupun ini first time aku jumpa dia.. nway..happy birthday @sabhisaddi ..moga panjang umur..murah rezeki dan yang baik2 saja bakal menanti didepan.. tq naa sbb sudi "mencemar duli" mai makan kat Nyah Tomyam...Loveeeeee... #happybirthday #sabhisaddi #artismalaysia #jangankecamabang #iniceritamekarm
Abah anak 3...πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #jangankecamabang
ByeΒ² Bintulu see you again #imssyousomuch #jangankecamabang Thanks for like my picture
citer mlm tadi.. pi tengok citer seram tapi aku x faham kenapa aku lansung x rasa seram (mungkin deria rasa seram aku dah x der kot)..memang bnyk scene yg bikin jantung berdegup laju tapi... aku tetap setia menonton tanpa rasa terkejut atau menutup mata meskipun dalam panggung riuh dengan hiruk pikuk jeritan... tapi citer nie best..ia menyedarkan aku betapa ramainya org2 munafik yg berada disekeliling kita.. ada mesej dakwah yg cuba disampaikan oleh sang sutradaranya melalui cerita ini.. nasihat aku..klu menonton cerita ini jangan hanya melihat dengan pandangan mata kasar tapi lihat lah dari pandangan mata hati..nescaya pasti kita akan temui apa yg tersurat disebalik yg tersirat.. okey..aku insaf jap... lakonan para pelakon memang superb..terutama Nasir Bilal Khan memang menjadi jahatnya...Maya Karin pun hebat..ada emosi sedih..kecewa..marah dan memberontak dlm diri Sakinah(tp kesian dia teruk kena belasah)..Syamsul pun terbaik abg ustaz Adam(teruk gak kena belasah) smpaikan ada satu scene bila mana ada rasa kecewa dlm diri ustaz Adam tuu dan dia menangis buat aku pun rasa nak nanges sama..(scene yg mana korang tengok ler sendiri).. ini hanya pandangan peribadi aku sbg peminat.. dari 10 aku bagi 8** utk Munafik2.. selamat menonton korang. #munafik2 #jangankecamabang #iniceritamekarm
You heard from the man...so what are you waiting for? Tq @h3lmypdt for always supporting @komeshoelaces . Repost from @h3lmypdt @TopRankRepost #TopRankRepost Why need shoe laces ? Nice shoes accessories from @komeshoelaces #komelaces #supportbisneskawan #supportkawan #supportlokal #goodproduct #malasikattalikasut #mestibeli #jangankecamabang
Hidup ini penuh dengan liku-liku kehidupan, kadang kala hanya mampu tersenyum sahaja. Keep smile while you are in bad situation because that smile make your day better then ever ...... keep smile guys chill 😁 #jangankecamabang #abangbarunakup #jiwalamadatangbalik #yamaharxz #rxzstilltheboss #jiwaduaroda #keepsmile #rxz #rxzmalaysia
1st time cover lagu artis2 baru... #jangankecamabang #kataakhirmu #arrifbahran #coversong ☺️☺️☺️
( Use earphones ) πŸ‘ But Darling just kiss me slow , Your ❀ is all my own . . #perfectedsheeran @teddysphotos #acoustic version Aku baru denga lagu secara bebetul Baru 5 kali , tapi #brocuba jugaa . . haha #smule #coversong #cover #malaysiancover Abang bukan #artismalaysia #jangankecamabang #followmeonsmule #smuleid : RNDV_KHAI_CoMz #reviewmalaysia #smulemalaysian #smulevip #smuleindonesia #smulekaraoke 🎧🎀🎢🎼🎡 #smuleterbaik #smuleviral #smulerussia #tiktokmalaysia #tiktok #tiktokindonesia
( Use earphones ) πŸ‘ Baby , i don't understand this You're changing , i can't stand it My heart can't take this damage . #changes #xxxtentacionsongs Aku kureng dalam English , jangan Kecam pasal sebutan banyak sleng jawa Okeyh πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #smule #coversong #cover #malaysiancover Abang bukan #artismalaysia #jangankecamabang #brocuba #followmeonsmule #smuleid : RNDV_KHAI_CoMz #reviewmalaysia #smulemalaysian #smulevip #smuleindonesia #smulekaraoke 🎧🎀🎢🎼🎡 #smuleterbaik #smuleviral #smulerussia #tiktokmalaysia #tiktok #tiktokindonesian
bila dah bosan makan rendang berbagai so malam nie kita pi lepak ngopi2 kat starbuck laa sat.. okey kot naa..sesekali nak jadi orang have2..tiberrrrr...hahaha.. selamat malam korang... #lepaking #kengkawan #starbuck #kopikopi #jangankecamabang #abgsukamakan #iniceritamekarm
Selamat hari raya dari abang..harap tak da la yang terkorban tengok selfie abang ni.. #brocuba #abangtryje #ootdraya #ootdzefiks #zefikscollection #jangankecamabang #nakkecamlantakkorangla #zefiksrayaootd #zefiksraya2018
Kalau mahu nampak umat islam lihat lah bila raya...tapi jika kita mahu nampak org yg briman lihat waktu subuh d masjid solat berjemaah....isiankutbahraya #jangankecamabang #selamatharirayaaidiladha #rxzmillenium #provigo
Selamat Hari Raya Aidiladha semua, mohon maaf zahir & batin... #selamathariraya #berkorbanapasaja #rayakorban Hati2 dalam perjalanan balik ke kampung tu, makan rendang beringat org2 kt sini ye... [gambar sekadar hiasan] #tiber #tepuk Hahahaha #mbsa #shahalam #selangor #malaysia #abangtakhesem #abangxsado #jangankecamabang πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
next page →