#JanganKecamAbang

3,182 posts

Loading...
🐍 menjinakkan seekor ular lagi mudah dari menjinakkan seorang wanita πŸ’πŸ»β€β™€οΈ ... 🀣 ... 🐍🐍 sejinak jinak ular jinak lagi ular abg πŸ€¦πŸ»β€β™‚οΈ #brocuba #jalanjalankyra #jangankecamabang #justjokes
Assalamualaikum... TAHUKAH ANDA?? Polarized-lens atau kaca polarized adalah sebuah lensa dengan lapisan filter untuk menapis cahaya tertentu (seperti UV) yang melalui lensa tsb. Lensa polarize dengan filter ini memiliki sutu keistimewaan yang utama, iaitu dapat memantul kembali efek pantulan cahaya menyilaukan yang datang dari permukaan horizon seperti pada permukaan laut, salju, cermin kenderaan, dll. Dengan lensa ini pandangan mata menjadi lebih teduh namun tetap kontras dalam membezakan warna-warna pada pandangan sekeliling. #mencarirezekihalal #syjualspek6in1 #sunglasses_byzali #tqpadaygsudahmembeli #semogabermanfaatye #sunglasses #magneticsunglasses #sunglassessixinone #cerminmata #cerminmatamurah #cerminmataenamdalamsatu #sayajualmurah #polorized #polorizedsunglasses #bazaarpaknil #onlineshopping #bazaarkl #johor #pasirgudang #sayajualcerminmata #sayajualonline #murah #jombelidengansaya #belicerminmata #fesyen #belidulubarutahu #janganbencicintaku #jangancakapabangtakpayung #jangankecamabang #mencarirezekiyanghalal #sunglasses_byzali
Salam Jumaat semua... Lambat sikit abg beroperasi ari ni... Abg nk bgtau ni.. abg ada 3 ready stok hot item.... Design 2201,2215,tr2250... Klu berminat kte boleh jumpa dan try... Onxon belakang cerita...harga mur2 je... bleh pm or tkan je link ni... Siapa cepat dia dapat ye...😘😘😘 Www.wasap.my/60105032807 #spek6in1 #sunglasses_byzali #mencarirezekihalal #abgjualmurah #rm40je #sunglasses #magneticsunglasses #sunglassessixinone #cerminmata #cerminmatamurah #cerminmataenamdalamsatu #sayajualmurah #polorized #polorizedsunglasses #bazaarpaknil #onlineshopping #bazaarkl #johor #pasirgudang #sayajualcerminmata #sayajualonline #murah #jombelidengansaya #belicerminmata #fesyen #belidulubarutahu #janganbencicintaku #jangancakapabangtakpayung #jangankecamabang #mencarirezekiyanghalal #sunglasses_byzali
Alhamdulillah.. selesai satu lagi urusan.. tq atas pembelian.. moga allah luaskan rezeki abg bob dan keluarga... Ditegur org rumah katanya,macam org muda.. hihihi... Abg mmg muda di hati ye.... Hihihi... Moga bermanfaat buat abg ye..... Abg ni ambil yg bingkai flexible.. jd harganya rm60.. rm40 harga untuk bingkai biasa je... . . Psssttt... Abg bob ni handal memasak,dia buat bisnes lunch food delivery.. lauknya pergh.. mmg padu... Siapa nk order mknn tengah hari dgn harga rm 5 je... Mmg boleh sgt dgn abg ni... Murah da murah,sedap da sedap... Apa lagi kau nk.. order n mkn jela... Murah tu brader ni jual... Add die.. nnt lapo tgh hari ada org boleh hntr mkn kt rumah kn... Hehehe... @erbos_dhom #mencarirezekihalal #bisneskecil2an #spek6in1 #lunchfooddeliverybyabgbob #sunglasses_byzali #sunglasses #magneticsunglasses #sunglassessixinone #cerminmata #cerminmatamurah #cerminmataenamdalamsatu #sayajualmurah #polorized #polorizedsunglasses #bazaarpaknil #onlineshopping #bazaarkl #johor #pasirgudang #sayajualcerminmata #sayajualonline #murah #jombelidengansaya #belicerminmata #fesyen #belidulubarutahu #janganbencicintaku #jangancakapabangtakpayung #jangankecamabang #mencarirezekiyanghalal #sunglasses_byzali
Alhamdulillah... Feedback lagi dari cust... Tq sebab support bisnes kecil kami... Moga diperluaskan lagi rezeki buat @landotcoment ... Memang kacak lagi bergaya abg ni... Lepas ni makin bnyak la job p.a. system pasni klu dj cmni ye bang... Hehehe😎😎😎 . . Psssttt.. brader ni ada buat p.a. system untuk apa2 sahaja majlis.. harga mmg terbaik... siap karaoke skli... Klu korg nk deal atau nk tau lebih lanjut boleh pm je brader ni... Video2 untuk majlis2 yg dia ambil pn korg boleh tgk.. #sunglasses #magneticsunglasses #sunglassessixinone #cerminmata #cerminmatamurah #cerminmataenamdalamsatu #sayajualmurah #polorized #polorizedsunglasses #bazaarpaknil #onlineshopping #bazaarkl #johor #pasirgudang #sayajualcerminmata #sayajualonline #murah #jombelidengansaya #belicerminmata #fesyen #belidulubarutahu #janganbencicintaku #jangancakapabangtakpayung #jangankecamabang #mencarirezekiyanghalal #sunglasses_byzali
[+]PELBAGAI DESIGN BINGKAI Design ini klasik.Sesuai untuk bila2 masa,kenduri,jalan2,bersantai.... [+]LENS HITAM POLARIZED MENGURANGKAN SILAU MATAHARI SEMASA MEMANDU. View masa memandu lebih jelas,lebih selamat memandu, mata put tak sakit sakit.Rileks je masa memandu. [+]LENS NIGHT VISION MENGURANGKAN SILAU LAMPU SEMASA MEMANDU MALAM. Mata tak kena silau lampu,pakai night vision ini view seperti masa ptg2,memang terang jalan,trip malam jadi lebih selamat. [+]LENS WHITE MERCURY DAN TEA COLOR RARE COLORS,senang nk pergi berhansem, berjalan,ber-shopping,awek awek mesti menjenguk jenguk..kikiki [+]LENS ICE BLUE, yg serupa dgn Tom cruise dlm filem2 MI series,bayangkan dipakai sekali dgn black Tshirt, jeans sneaker,fuhh....tk boleh tanding hansem nye.. NAK TAHU DETAILS... BOLEH KLIK LINK DI BIO.. harga?? Rm 40 je bos.... Mur2 je....ha.. apa lagi tunggu mai la order.... #sunglasses #magneticsunglasses #sunglassessixinone #cerminmata #cerminmatamurah #cerminmataenamdalamsatu #sayajualmurah #polorized #polorizedsunglasses #bazaarpaknil #onlineshopping #bazaarkl #johor #pasirgudang #sayajualcerminmata #sayajualonline #murah #jombelidengansaya #belicerminmata #fesyen #belidulubarutahu #janganbencicintaku #jangancakapabangtakpayung #jangankecamabang #mencarirezekiyanghalal
Jom melantak... Penang Food.. Wajib pekena... Kl x dop sah... Huhuhu #cheflife πŸ”ͺ #jangankecamabang
Wajib pekena kalau mai penang.. 1"day..esok nasi kandaq plk.. Huhuhu #cheflife πŸ”ͺ #jangankecamabang ##jangancakapabangxpayung
Jalan jalan cari pasal.. Hanya di penang... Release kapla otak.. #cheflife πŸ”ͺ #BOTC2018 #jangankecamabang
Happy Birthday to this little ketot girl πŸ˜‹πŸ˜‹ Semoga diberkati Allah selalu, dikurniakan kesihatan yang berpanjangan. Semoga cepat tinggi πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Dan dijauhkan dari Nyam Nyam, doraemon, shin chan.. Sebab dah besar. Xberubah πŸ˜‘πŸ˜‘πŸ˜‘ and yang paling penting, stay cute like the way u are 😊😊 . . #jangankecamabang #jangankecamakak #sanahhelwah #happybirthday #nuyulketot
Jadi modal kejup.. #jangankecamabang
#Repost @lanunranggi with @get_repost ・・・ Kalau budak lelaki, kitorang kena jaga rambut jer, kena pastikan pacak sampai balik sekolah. Kalau student pompuan, diorang kena jaga macam-macam. Tabah betul mereka. Wkwkwkw... #guraujer #jangankecamAbang #lanunranggi #komikmalaysia #gengkomik #doodlemalaysia #malaysiandoodle #gengbuasirotak #gudangkomik #gedungkomik #budaksekolah
Terobek sikit. Zaman2 abang pro main bot layaq tu setaraf skill Tiger wood cantas rumput, Lin Dan kait buah pelam. πŸ˜… abaikan tayar pancit tu. πŸ€—πŸ€— . . #jangankecamabang #navysailor #laserboat #meninblack #sayatakhensemmacamawak #igphoto #igers #navyphoto #proudmalaysian #navypeeps
Assalammualaikum...selamat ptg, ptg Ni abg dok menebeng tungu tamu abg enjoy di Tran studio Bandung...tok ngelak boring abg dok belek la kemera F9 free yg baru abg dapat tuu...emmmm cukup luar biasa kemera selfinya 🀣🀣🀣...abg Cuba tauu, jgn kecam abg πŸ˜…πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #abahkautravel #tourguide #travelguide #travelbajet #tourguidemalaysia #tourguideindonesia #oppof9 #jangankecamabang
semenjak musim hujan ni kulit pon makin cerah πŸ˜‚ #jangankecamabang #rilekssudahlah
My new hobby .. #jangankecamAbang πŸ˜ŽπŸ˜‚πŸ˜€
Selamat pagi. Amboi cantik betol kan girls bila nak ke class. Tapi kalau dah habis class.. πŸ˜™ Tulah kalau Bawal Jasmeen ni confirm tetap on point dari pagi sampai tido . . .. #repost @lanunranggi #guraujer #jangankecamAbang #lanunranggi #komikmalaysia #gengkomik #doodlemalaysia #malaysiandoodle #gengbuasirotak #gudangkomik #gedungkomik #budaksekolah
hye sayang,rindu b tak?esok kita jumpa ye..insyaAllah.. #buahhati #belumhalal #pleasebehave #jangankecamabang #brobahagia
HolidayyyπŸ˜‹. #rambutbaru #jangankecamabang
#Repost @lanunranggi with @get_repost ・・・ Wkwkwkw, tak kata orang lain, kata ke diri sendiri jugak dulu sekoloh memain, nak ber endut-endut bagai.. tu yang sekarang jadi lanun tu.. kalau tak, mau jadi jutawan hartanah tak pun jutawan kosmetik... πŸ˜….. tapi zaman dulu sekoloh, bercinta-cinta monyet gak, tapi mengeja power baq ang.. tulis surat ikut standard Dewan Bahasa Dan Pustaka.. koh koh koh πŸ˜„πŸ˜„ #janganKecamAbang #komikmalaysia #lanunranggi #gudangkomik #gedungkomik #doodlemalaysia #malaysiancomic #gengkomik #doodle #komikstrip #comicstrip #komik #comic
8/9 lama x jumpa mamat ensem sorang nie..so bila tiba2 dia muncul kat kedai makanya kita pun kasi selpie laa satu kali..tq @azampitt untuk gambar yang sangat ohsem ini..kita Loveeeeeeeeee... #azampitt #pelakun #artismalaysia #kenallamadah #jangankecamabang #iniceritamekarm
Morning kepada musibat yang pernah berada dalam hidup aku dan lalu pergi apabila sudah dapat apa yang diorang mahu. Dan morning orang yang aku digelar sahabat yang always berada dalam susah dan senang .. nak tahu sapa yang aku digelar musibat dan sahabat tu berkawanlah dengan aku lebih rapat dan korang akan dapat tahu siapa orangnya.. understand? So cau.. #abangtakhot #jangankecamabang #abangtakhandsome
Dan tak seharusnya aku.. bertemu dirimu.. didunia ini.. #jangankecamabang #barubalikkerja #esokoffday #instafamousmalaysia
Menunggu.. sesuatu yang sangat sulit tuk ku jalani 🀭🀭 #aishiteru #jangankecamabang
malam tadi punya cerita... selain herlokk dan sado dia juga sangat peramah dan tidak kekwat yer walaupun ini first time aku jumpa dia.. nway..happy birthday @sabhisaddi ..moga panjang umur..murah rezeki dan yang baik2 saja bakal menanti didepan.. tq naa sbb sudi "mencemar duli" mai makan kat Nyah Tomyam...Loveeeeee... #happybirthday #sabhisaddi #artismalaysia #jangankecamabang #iniceritamekarm
ByeΒ² Bintulu see you again #imssyousomuch #jangankecamabang Thanks for like my picture
citer mlm tadi.. pi tengok citer seram tapi aku x faham kenapa aku lansung x rasa seram (mungkin deria rasa seram aku dah x der kot)..memang bnyk scene yg bikin jantung berdegup laju tapi... aku tetap setia menonton tanpa rasa terkejut atau menutup mata meskipun dalam panggung riuh dengan hiruk pikuk jeritan... tapi citer nie best..ia menyedarkan aku betapa ramainya org2 munafik yg berada disekeliling kita.. ada mesej dakwah yg cuba disampaikan oleh sang sutradaranya melalui cerita ini.. nasihat aku..klu menonton cerita ini jangan hanya melihat dengan pandangan mata kasar tapi lihat lah dari pandangan mata hati..nescaya pasti kita akan temui apa yg tersurat disebalik yg tersirat.. okey..aku insaf jap... lakonan para pelakon memang superb..terutama Nasir Bilal Khan memang menjadi jahatnya...Maya Karin pun hebat..ada emosi sedih..kecewa..marah dan memberontak dlm diri Sakinah(tp kesian dia teruk kena belasah)..Syamsul pun terbaik abg ustaz Adam(teruk gak kena belasah) smpaikan ada satu scene bila mana ada rasa kecewa dlm diri ustaz Adam tuu dan dia menangis buat aku pun rasa nak nanges sama..(scene yg mana korang tengok ler sendiri).. ini hanya pandangan peribadi aku sbg peminat.. dari 10 aku bagi 8** utk Munafik2.. selamat menonton korang. #munafik2 #jangankecamabang #iniceritamekarm
Repost from @komeshoelaces @TopRankRepost #TopRankRepost You heard from the man...so what are you waiting for? Tq @h3lmypdt for always supporting @komeshoelaces . Repost from @h3lmypdt @TopRankRepost #TopRankRepost Why need shoe laces ? Nice shoes accessories from @komeshoelaces #komelaces #supportbisneskawan #supportkawan #supportlokal #goodproduct #malasikattalikasut #mestibeli #jangankecamabang
You heard from the man...so what are you waiting for? Tq @h3lmypdt for always supporting @komeshoelaces . Repost from @h3lmypdt @TopRankRepost #TopRankRepost Why need shoe laces ? Nice shoes accessories from @komeshoelaces #komelaces #supportbisneskawan #supportkawan #supportlokal #goodproduct #malasikattalikasut #mestibeli #jangankecamabang
Hidup ini penuh dengan liku-liku kehidupan, kadang kala hanya mampu tersenyum sahaja. Keep smile while you are in bad situation because that smile make your day better then ever ...... keep smile guys chill 😁 #jangankecamabang #abangbarunakup #jiwalamadatangbalik #yamaharxz #rxzstilltheboss #jiwaduaroda #keepsmile #rxz #rxzmalaysia
Orang cakap abang nih gelap. Tapi abang rasa gajah tu lagi gelap. Setuju? πŸ˜‚πŸ˜‚ btw pliss abaikan muka senyum paksa abang. Abang dah barai 😴😴😴 . . #jangankecamabang #igers #igphoto #senyumtakikhlas #anakgajah #gajahcomel #sayatakcomelmacamgajah #sayatakhensemmacamawak #capgajahduduk #elephantsanctuarymalaysia #kualagandah #kualagandahelephantsanctuary
( Use earphones ) πŸ‘ But Darling just kiss me slow , Your ❀ is all my own . . #perfectedsheeran @teddysphotos #acoustic version Aku baru denga lagu secara bebetul Baru 5 kali , tapi #brocuba jugaa . . haha #smule #coversong #cover #malaysiancover Abang bukan #artismalaysia #jangankecamabang #followmeonsmule #smuleid : RNDV_KHAI_CoMz #reviewmalaysia #smulemalaysian #smulevip #smuleindonesia #smulekaraoke 🎧🎀🎢🎼🎡 #smuleterbaik #smuleviral #smulerussia #tiktokmalaysia #tiktok #tiktokindonesia
( Use earphones ) πŸ‘ Baby , i don't understand this You're changing , i can't stand it My heart can't take this damage . #changes #xxxtentacionsongs Aku kureng dalam English , jangan Kecam pasal sebutan banyak sleng jawa Okeyh πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #smule #coversong #cover #malaysiancover Abang bukan #artismalaysia #jangankecamabang #brocuba #followmeonsmule #smuleid : RNDV_KHAI_CoMz #reviewmalaysia #smulemalaysian #smulevip #smuleindonesia #smulekaraoke 🎧🎀🎢🎼🎡 #smuleterbaik #smuleviral #smulerussia #tiktokmalaysia #tiktok #tiktokindonesian
bila dah bosan makan rendang berbagai so malam nie kita pi lepak ngopi2 kat starbuck laa sat.. okey kot naa..sesekali nak jadi orang have2..tiberrrrr...hahaha.. selamat malam korang... #lepaking #kengkawan #starbuck #kopikopi #jangankecamabang #abgsukamakan #iniceritamekarm
Selamat hari raya dari abang..harap tak da la yang terkorban tengok selfie abang ni.. #brocuba #abangtryje #ootdraya #ootdzefiks #zefikscollection #jangankecamabang #nakkecamlantakkorangla #zefiksrayaootd #zefiksraya2018
Kalau mahu nampak umat islam lihat lah bila raya...tapi jika kita mahu nampak org yg briman lihat waktu subuh d masjid solat berjemaah....isiankutbahraya #jangankecamabang #selamatharirayaaidiladha #rxzmillenium #provigo
Selamat Hari Raya Aidiladha semua, mohon maaf zahir & batin... #selamathariraya #berkorbanapasaja #rayakorban Hati2 dalam perjalanan balik ke kampung tu, makan rendang beringat org2 kt sini ye... [gambar sekadar hiasan] #tiber #tepuk Hahahaha #mbsa #shahalam #selangor #malaysia #abangtakhesem #abangxsado #jangankecamabang πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
( Use earphones ) πŸ‘ Kerna Atas Muka Ada Selendang Suci Maka Hias ia Biar Terpampang Seri . #hikayatbenladin _ @mohd_benladin Kurang Minat Rap , tapi lagu nihh Feel Diaa Semacam πŸ˜‚πŸ˜‚ #smule #coversongs #cover #malaysiancover #abangbukanretis #jangankecamabang #followmeonsmule #smuleid : RNDV_KHAI_CoMz #reviewmalaysia #smulemalaysian #smulevip #smuleindonesia #smulekaraoke 🎧🎀🎢🎼🎡 #smuleterbaik #smuleviral #smuler #tiktokmalaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ #tiktok #tiktokindonesian
( Use earphones ) πŸ‘ Bodohnya aku , ku bisa mempercayakan kamu . . #kisahantarakita _ @oneavenuebandofficial Best gak layan lagu nihh , Isi diaa tersirat dan berselirat πŸ˜‚πŸ˜‚ #smule #coversong #cover #malaysiancover #abangbukanretis #jangankecamabang #followmeonsmule #smuleid : RNDV_KHAI_CoMz #reviewmalaysia #smulemalaysia #smulevip #smuleindonesia #smulekaraoke 🎧🎀🎢🎼🎡 #smuleterbaik #smuleviral #smuler #tiktokmalaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ #tiktokhot #tiktokindonesia
Nak throwback sikit takpa kot noh 😊 dia la punca abang jadi pembuli tegar.. Sebab abang suka buli dia πŸ˜‹πŸ˜‹ kadang-ii sampai nangis πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ sorry noh.. Habis merah pipi kalo nangis πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… thats y i call her Ya Humaira πŸ€—πŸ€— . . #jangankecamabang #mohonjanganjeles #mohonjanganstalk #habib #yahumaira #sayatakhensemmacamawak #dalamhatiadataman #ilysm #igers #igphoto #cikgunuyul #budaksekolah #kecikmolek #cryingbaby #kisahimanuyul #doakankami #pembulitegar #mangsabuli #fihifzillah
Tiada halangan yg tidak boleh dilalui, Tiada kehidupan tanpa cabaran, Cekal, tawakal dan usaha membawa kebahagiaan... πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ #abangtakhensem #abangcuba #jangankecamabang
Lama tak pam..sibuk dengan kerja dengan COD..hari ni sempat jgk pam sikit..okay lagi 2 minggu pulak kita pam..maaf payung gambar sendiri hari ni..🀣🀣 . . . #abangpayungsatugambar #jangankecamabang #abangtaksado #abangnanostixkl
Sempena #klfw ..abang pose sikit.. Tunjuk bakat posing..πŸ˜†πŸ˜† #catboy #jangankecamabang
( Use earphone ) πŸ‘ Kau Bersama Diaa , Aku Bersama Doa . . #coversongs #cintadalamdoa _ @souqy_official JarangΒ² cover lagu dahh sekarang , Sedap tak sedap layan jea keyhh πŸ€— #smule #coversong #cover #malaysiancover #abangbukanretis #jangankecamabang #followmeonsmule #smuleid : RNDV_KHAI_CoMz #reviewmalaysia #smulemalaysia #smulevip #smuleindonesia #smulekaraoke 🎧🎀🎢🎼🎡 #smuleterbaik #smuleviral #smuler #tiktokmalaysia #tiktok #tiktokindonesia
'Love yourself. It is important to stay positive because beauty comes from the inside out.'-Jenn Proske #jangankecamabang #tautausampai #biargemukasalbahagia #biargemokasalbergaya #biargambarberbicara #gemokisawesome
Sekuat2 cinta saya pada negeri Melaka..kuat lagi cinta saya pada awak ❗ #jangankecamabang #abangtakfamous
Itula abang malas pergi org kwen nii ....pantang perempuan nampak abg je ajak menikah. Susah jugak jadi org hensem ni ye😜😜 . . . #akutaktahuhensemcelahmana #jangankecamabang
Kalau dulu badan kurus je.. Bila dah terlalu bahagia dengan kehidupan.. Macam ni lah makan makan dan juga makan πŸ€£πŸ˜‚ #duniaku #bombamalaysia #jangankecamabang #akuyangpostkauyangpanas #budakgemok #likesforlikes #like4like #likeforlike
Pilih Pilih Jangan Tak PilihπŸ˜‚πŸ˜‚ Datang Lagi Tudung Yang Tak leh Bla..😝 murah Sangat...Murah tak terkata.... Shawl Silk Crepe Sehelai RM 17 Je Bapok Murah... Murah Kannn... Sesiapa nk Boleh Whatsapp No 0169218046 Atau Boleh guna Link di Atas #murahmurahjerr #abangboleh #siapanakbeli #jangankecamabang #murahdancantik #selesadipakai
Ada Lagi Tudung Nokkkss!!! Promosi!!!!Promosi!!!!! Bawal Chiffon!! Set Lightning Like A Thunder giteeewww... Light Salmon Peach Light Pink Cherry Pink Fuschia Pink Satu Set RM32 Sahajaaaaa!!! 3Helai RM20 Sehelai RM7 Murah nokks Cozzz Murah Nenek kau beli tau..Hahaha #jangankecamabang #abangjualjer #brojualtudung #murahmurahjerr #janganmengata Post +RM7 SabahSarawak +RM9 COD Kuantan Lah Jerr Nokks! jangan luperrr!!
Kaki game takpe, jangan kaki perempuan. Abg bukan jenis macam tu dik. Abg syg tunang abg dik... #jangankecamabang Haha πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #playthegame #morningsunday #sundayfunday #sayaorangjohor
next page →