#LaiGuanlin

1,105,429 posts

Loading...
[181210] Itu yg ngangkat ngangkat kaos gambar Jinyoung ternotice ampe member WannaOne pada ketawa 😂😂😂 lagian kameramennya seneng banget ngeshoot terus kaosnya *LOL ㅡ Credit on Video✔ ㅡ #wannaone #워너원 #yoonjisung #hasungwoon #hwangminhyun #ongseongwu #ongseongwoo #kimjaehwan #kangdaniel #강다니엘 #parkjihoon #parkwoojin #baejinyoung #leedaehwi #laiguanlin #laikuanlin #wannable #wannableindonesia #wannableina #wannableindo #panwink #hwangdeep #ongniel #kangchoding #kangcenter #pandeep #hwangdeep #deephwi
Hadoohh liat dong tatapannya So Hyun ke Ujin 😍😍 . Ujinnya udah dewasa sekarang, udah cakep, udah manly, punya jawline yang tajam, abs yang kebentuk, sikap dan atitudenya juga bagus. Multi talent, humoris, pencair suasana, seseorang yang hangat, kadang bisa mode manja juga. Kurang apalagi coba? Bukankah Ujinie udah cocok jadi boyfriend materialnya So Hyun? 😍😍😍 . Btw, ini bunda bicara diluar dunia pershipperan loh ya. Jadi jangan dibandingin sama 2Park😄 . . 🐦🐦 Follow: . @woojiniechamsae @woojiniechamsae @woojiniechamsae @woojiniechamsae untuk pict, fakta, video, dan info seputar Woojin and Wanna One ❤❤ . . #wannaone #wannable #2park #pinksausages #kangdaniel #ongseungwoo #parkwoojin #yoonjisung #hwangminhyun #kimjaehwan #baejinyoung #parkjihoon #leedaehwi #hasungwoon #laiguanlin #seventeen #carat #bts #army #exo #exol #meanie #mingyu #wonwoo #chamdeep #nielcham #ikon #winner #blackpink
⇢ ˗ˏˋ 𝓁𝒶𝒾 𝑔𝓊𝒶𝓃𝓁𝒾𝓃 𝓁𝑜𝓋𝑒 𝒷𝑜𝓉 ˎˊ˗ ꒰ 📎 ꒱ just an appreciation post for Lai Guanlin because wE lOvE HiM ♡ isn't hE tHe cUtEsT bEaN? he isn't even my bias like,, sToP #wannaone #wannable #laiguanlin #guanlin #biaswrecker ^_^ **all credits to the owner**
[181210] Gimana baebae ga makin banyak ulah kalo panutannya papah Ong sama papah Minhyun 😅btw itu jaenie nikmatin banget perform nya marion jola, enakeun ya jae? 👍 ㅡ Credit on Video✔ ㅡ #wannaone #워너원 #yoonjisung #hasungwoon #hwangminhyun #ongseongwu #ongseongwoo #kimjaehwan #kangdaniel #강다니엘 #parkjihoon #parkwoojin #baejinyoung #leedaehwi #laiguanlin #laikuanlin #wannable #wannableindonesia #wannableina #wannableindo #panwink #hwangdeep #ongniel #kangchoding #kangcenter #pandeep #hwangdeep #deephwi
Monmaap kalo postingannya ga berfaedah wkwkwk~ . Jadi ini kejadian tahun lalu, di MMA 2017. So Hyun bilang dia suka Ujin dan jadi salah satu yang pick Ujin saat produce. Nah setelah Ujin debut dan bisa ketemu diatas panggung, So Hyunnya malah gugup 😄😄 Lucu banget ga sih 😍 . Tapi karena ada sebagian yang ga nyaman sama interaksi mereka, di twitter ada yang ngetread supaya ga ngepost interaksi Ujin x So Hyun apalagi sampe ngeship2. Padahal mah interaksi mereka manis banget~ Bunda aja sukak 😍😍 . . . 🐦🐦 Follow: . @woojiniechamsae @woojiniechamsae @woojiniechamsae @woojiniechamsae untuk pict, fakta, video, dan info seputar Woojin and Wanna One ❤❤ . . #wannaone #wannable #2park #pinksausages #kangdaniel #ongseungwoo #parkwoojin #yoonjisung #hwangminhyun #kimjaehwan #baejinyoung #parkjihoon #leedaehwi #hasungwoon #laiguanlin #seventeen #carat #bts #army #exo #exol #meanie #mingyu #wonwoo #chamdeep #nielcham #ikon #winner #blackpink
Wanna One filming idol room,,,, they were filming a chritmas vid just now!! . Cr wannaone.twt Cr daniel101296.k . √Check out and like my previous posts √Don't forget to follow ❤ --------------------------- #워너원 #POWEROFDESTINY  #봄바람 #하성운 #메보즈 #구름단 #구르미 #sungwoon #hasungwoon #wannaone #nielwoon #hwangcloud #produce101boys #sunghwan #cloudhwan #chamcloud #deepcloud #ongwoon #cloudwink #peachcloud #yoonjisung #hwangminhyun #ongseongwu #kangdaniel #kimjaehwan #parkwoojin #parkjihoon #baejinyoung #leedaehwi #laiguanlin
울 따니 아이돌룸 후드입고 팔랑팔랑 왕신났는데요 !! 으악 완나 아이돌룸 나오는거야 ?? ❤️
wanna one filmingg idol room,,,, they were filming a chritmas vid just now!! 🎄❤️
[#워너원데이 ] 우리 워너블❣️ 시간은 야속하게 계속 흘러가지만 서로가 아끼고 사랑하는 마음만은 기약이 없어요💫 언제 어디서나 워너원과 평생 함께 해주실 거죠? 오늘도 덕분에 행복했어요🌈 🍭 🍭 💎follow @baejinyounng 💎follow @baejinyounng 💎follow @baejinyounng 🌼 🌼 🌼 #WannaOne #워너원 #배진영 #tobeone #nothingwithoutyou #IPROMISEYOU #UNDIVIDED #kangdaniel #parkjihoon #leedaehwi #ongseongwoo #parkwoojin #laiguanlin #yoonjisung #hwangminhyun #baejinyoung #hasungwoon #baejinyoung #BJYnoona #wannaonego #spreadloveforbaejinyoung ❤💕 #alwaysbesideyou 🌷 #powerofdestiny #tobeone #alliwannadowannaone
7/08/17 permulaan kita bersama 31/12/18 berakhir hubungan kita semua....491 Hari 11784 Jam....Semua kenangan tercipta Wanna One & Wannable...Wanna One Saranghae I will miss your smile,your laugh,your face,your voice and your cuties....Walaupun hanya sekejap kita bersama tapi terlalu perit untuk meninggalkan semua kenangan yang telah tercipta....Saranghae My Idol❤ #WannaOne #yoonjisung #kangdaniel #hwangminhyun #kimjaehwan #hasungwoon #ongseongwu #parkjihoon #parkwoojin #baejinyoung #leedaehwi #laiguanlin
The food goes to his mouth as soon as it comes to him. He grabs it fast lol. Let him eat Woojina, your hyung just too hungry, no he always hugry 😂 . Cr _moncher_cloud . √Check out and like my previous posts √Don't forget to follow ❤ --------------------------- #워너원 #POWEROFDESTINY  #봄바람 #하성운 #메보즈 #구름단 #구르미 #sungwoon #hasungwoon #wannaone #nielwoon #hwangcloud #produce101boys #sunghwan #cloudhwan #chamcloud #deepcloud #ongwoon #cloudwink #peachcloud #yoonjisung #hwangminhyun #ongseongwu #kangdaniel #kimjaehwan #parkwoojin #parkjihoon #baejinyoung #leedaehwi #laiguanlin
Kinclong bener bae:” . . . ↪Follow @baejinstan.area For More Update About Bae Jinyoung 💖💖💖 ❤ Like 💬 Comment 🐣 Tag u friends . . . -baebaes ——————————————————————— #baejinyoung #wannaone #baejin #배진영 #워너원 #kangdaniel #parkjihoon #leedaehwi #kimjaehwan #ongseongwoo #laiguanlin #parkwoojin #hwangminhyun #yoonjisung #hasungwoon #winkdeep #winkdeeplova #baejinjihoon #jihoonbaejin #deepwink #deepwinkcouple #winkdeeplova #pandeep
Credit to #Repost realdefdanikr • • • • • (2/2) This is the vid that daniel posted on fc to celebrate his birthday (trans by Incessantbeat) . I never thougt that he would make such a deep and meaningful video like this :" He is so sincere. From this video we know how much he loves and thankful everyone for every achievements he receive :" Kang Daniel Thankyou so much. We are more thankful for every loves you've given us. Thankyou for being born in this world. We love you so much. Happy birthday to you ❣️ 🔽 🔽 #HappyDanielDay #ThankyouKangDaniel #wannaone #프로듀스101시즌2 #워너원 #강다니엘 #박지훈 #이대휘 #옹성우 #박우진 #라이관린 #윤지성 #황민현 #배진영 #하성운 #김재환 #kangdaniel #parkjihoon #leedaehwi #kimjaehwan #ongseongwoo #parkwoojin #laiguanlin #yoonjisung #hwangminhyun #baejinyoung #hasungwoon
Wanna Travel ss2 ep1 สามารถดูย้อนหลังไดที่ LINE TV เวลา22.00จันทร์,พุธ🍭›‘●︿●‘‹🍮🍥ตามฟอล @parkwoojin1a @parkwoojin1a 🍰🤔 🍡ติดตามได้ที่ by @parkwoojin1a 🍙ติดตามได้ที่ by @parkwoojin1a 🍥ติดตามได้ที่ by @parkwoojin1a นะคร้าาา👑❤❤ 🌸 #ค ังแดเนียล #พ ัคอูจิน #wannable #Wannaone #เน ียลอง #yoonjisung #윤지성 #hasungwoon #하성운 #hwangminhyun #황민현 #ongseongwoo #옹성우 #KimJaeHwan #김재환 #kangdaniel #강다니엘 #parkjihoon #박지훈 #parkwoojin #박우진 #baejinyoung #배진영 #leedaehwi #이대휘 #davidlee #laiguanlin #賴冠霖 #라이관린 #แท ็กเพื่อนมาดู
Happy Birthday Kang Danile . Sorry for my late birthday . I love you #wannaone #wannable #kangdaniel #jaehwan #laiguanlin #jihoon #jisung #hwangminhyun #woojin #darwin #Sungwoon #jinyoung #ongseongwoo
Credit to #Repost realdefdanikr • • • • • (1/2) This is the vid that daniel posted on fc to celebrate his birthday (trans by Incessantbeat) . I never thougt that he would make such a deep and meaningful video like this :" He is so sincere. From this video we know how much he loves and thankful everyone for every achievements he receive :" Kang Daniel Thankyou so much. We are more thankful for every loves you've given us. Thankyou for being born in this world. We love you so much. Happy birthday to you ❣️ 🔽 🔽 #HappyDanielDay #ThankyouKangDaniel #wannaone #프로듀스101시즌2 #워너원 #강다니엘 #박지훈 #이대휘 #옹성우 #박우진 #라이관린 #윤지성 #황민현 #배진영 #하성운 #김재환 #kangdaniel #parkjihoon #leedaehwi #kimjaehwan #ongseongwoo #parkwoojin #laiguanlin #yoonjisung #hwangminhyun #baejinyoung #hasungwoon
애깅이 소감 말하고 싶었어 ㅠㅠㅠㅠ 冠霖表示:💭哥…小霖想!講!話! 眼睛一直看🎤伸了手 想說點得獎感言 沒能說上不知怎麼就超級口愛的啊🤣😂😂 DDP Best Trend 🏆:Wanna One [20181210 MAMA Premiere in Korean ] ♡ ☆ ♡ ☆ @Wannaone.official · #wannaone  #워너원  #ワナワン #赖冠霖  #賴冠霖  #冠霖 #라이관린  #관린  #ライグァンリン #laikuanlin  #laiguanlin   #kuanlin  #guanlin   #panwink  #봄바람 #朴志訓   #parkjihoon #姜丹尼爾  #kangdaniel   #hwangminhyun  #ongseongwu #yoonjisung  #hasungwoon   #kimjaehwan  #parkwoojin   #leedaehwi  #beajinyoung   #wannable  #스타그램   #mamamusicawards
Light Ong Seongwu 🐳
🍀영원히 🍀 강다니엘 🍑 옹성우 🐝 김재환 🍀 황민현 ❤ 윤지성 😍 하성운 😊 박지훈 😃 박우진❤ 배진영 ❤ 이댛휘 ❤라이관린 🍀 #kangdaniel #wannaone #wannable #baejinyoung #hwangminhyun #hasungwoon #leedaehwi #ongseongwoo #parkjihoon #parkjihoon #laiguanlin #kimjaehwan #yoonjisung
Wanna Travel ss2 ep1.สามารถดูย้อนหลังไดที่ LINE TV เวลา22.00จันทร์,พุธ🍭›‘●︿●‘‹🍮🍥ตามฟอล @parkwoojin1a @parkwoojin1a 🍰🤔 🍡ติดตามได้ที่ by @parkwoojin1a 🍙ติดตามได้ที่ by @parkwoojin1a 🍥ติดตามได้ที่ by @parkwoojin1a นะคร้าาา👑❤❤ 🌸 #ค ังแดเนียล #พ ัคอูจิน #wannable #Wannaone #เน ียลอง #yoonjisung #윤지성 #hasungwoon #하성운 #hwangminhyun #황민현 #ongseongwoo #옹성우 #KimJaeHwan #김재환 #kangdaniel #강다니엘 #parkjihoon #박지훈 #parkwoojin #박우진 #baejinyoung #배진영 #leedaehwi #이대휘 #davidlee #laiguanlin #賴冠霖 #라이관린 #แท ็กเพื่อนมาดู
[181210] [MAMA in KR] Iyaaakkk itu yg merah merahan kok makin ganteng? Mmmmm sudah mimin duga moment Daniel ama Jihoon akan terulang lagi :v #kangdaniel #parkjihoon #winkniel #nielwink #wannaone #singer #artist #rapper #lflkpopacc #wannable #kpop #kidol #koreansinger #minhyun #parkwoojin #jisung #ong #jaehwan #hasungwoon #daehwi #baejinyoung #laiguanlin
. 🔥 . عکسای جوجه در MAMA 😻 . . _________ #mama #mama2018 #Guanlin #WannaOne #cube #라이관린 #관린 #LaiKuanLin #laiguanlin #kuanlin #Wannaone #wannabel #cube #mnet
[ #wannaone ] 181209 . 탄생 한 다니엘 ♥️ 오랜만에. 내 눈물을 흘리 러 간 것처럼 느껴졌지 만, 나는 내 마음이 아팠고, 진정한 마음을 갖기를 원하지 않았다. 다음 해, 나는 너를 응원 할거야. 더 힘들어, 그래서 나는 울게 될거야. 건강하고 행복해. 너를 함께 보아라. 비디오 기술은 부족하지만 많은 축하해. 니엘, 나는 체계적으로 당신의 승진을 할 수 없었던 것 같아. 내가 만든 것처럼 느껴. 내 친구들 너와 나에 대한 묘사. 나는 잠을 자지 못한다. 내가 얼마나 많은 시간을두고 왔는지 알기 때문이다. 나는 미래에 오랫동안 다니엘이 될 것이다. 나는 달력을 가져야 할 것이다. 2019 년. 나는 너를 그리워하고 매일 비디오를 즐긴다. 나는 너를 내 생애에서 보지 못했다. 사랑한다. Daniel ♥️ 🔥. 행복한 생일 Daniel✨ ♥️@wannaone.official . #wannables #wannable #kangdaniel #parkjihoon #leedaehwi #kimjaehwan #ongseongwoo #ongseongwu #parkwoojin #laiguanlin #jisung #hwangminhyun #baejinyoung #hasungwoon #kpop #produce101 #produce101season2 #powerofdestiny #burnitup #beautiful #energetic #light #boomerang #springbreeze
next page →