#LovelieeBeauty

6,311 posts

Loading...
Berkat HPP ๐Ÿ‘ muka sis ni baik daripada breakout u all๐Ÿ˜ U all bila lagi nak consume HPP by @asyalliee ni. Hpp ni bukan je mampu merawat kulit u all yg breakout tu tapi boleh mengglowing dan memfloleskan skin u all yg before ni x glowing2. Bukan itu sahaja HPP ni mampu mencerahkan kulit u all sekelip mata je tau !! sesiapa yg nak putih dgn cepat tu boleh lah consume HPP ni๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #love #loveliee #lovelieebeauty #lovelieecosmetics #lovelieekelantan #lovelieehq #lovelieepenang #lovelieeagent #lovelieemurah #lovelieenegeri9 #loveliee #lovelife #asyalliee #skincare #I #viral #thebest #hpp #omc #hbp
Siapa kata OMC tak berkesan, ni hah testimoni daripada customer dah terbukti tau . apa tunggu lagi moh ler kita capai #misisaizxs . . . Whatsapp 0187772815 Atau #luvbabesagent #luvbabes #lovelieekluang #lovelieeagent #lovelieebeauty #ohmychocolatesimpangrenggam #ohmychocolatecodkluang #ohmychocolatecodpekannenas #asyalliee #productviral #supplementterbaik
Jom kurus dengan OH MY CHOCOLATE ! (OMC) . . . ๐ŸซCARA MAKAN OMC๐Ÿซ Ambik 1 tablet OMC sebelum makan makanan berat (lunch / dinner). Nak best result makan 2 tablet terus. OMC ni kunyah2 je. Bukan pil. Rasa coklat yg sgt sedap! Tak perlu minum air byk2. Nk minum pon xde masalah. Bgs utk detox. *time period boleh consume Whatsapp 0187772815 Atau #luvbabesagent #luvbabes #lovelieekluang #lovelieeagent #lovelieebeauty #ohmychocolatesimpangrenggam #ohmychocolatecodkluang #ohmychocolatecodpekannenas #asyalliee #productviral #supplementterbaik
Assalamualaikum luvlieesssss semuaaaaa . @loveliee.hq dah ada produk untuk cecantikkkk haa sekarang diorang dah launch product untukk kuyushhhh pulakk gittewww ๐Ÿ˜ Happy tak chuolsss . Mana takhappy kalau dah chantikkk lepastu kurus pulak tuu kan haa ๐Ÿ˜ Product yang digilai ramai ๐Ÿ˜ Banyak feedback positive dr #luvliees kami yang dah cuba ๐Ÿ˜š . โŒNO DIET โŒNO PANTANG โŒNO EXERCISE . ๐ŸŒŸMakan Macam Biasa ๐ŸŒŸHidup Macam Biasa ๐ŸŒŸPerubahan luar biasa . Apa Fungsi OMC ni? ๐Ÿ”ฅTurunkan Berat Badan OMC boleh turunkan berat badan dari 80-70 kg kepada 50-40 kg, tapi awak semua kena bersenam juga dan amalkan diet yang seimbang tau.. Kalau consume OMC sahaja tapi masih makan banyak, OMc berfungsi untuk membersihkan usus yang kotor dan maintainkan berat badan anda.. ๐Ÿ”ฅMaintainkan Berat Badan Siapa yang dah capai berat badan ideal, OMC boleh peranan sebagai maintainkan berat badan kita.. makan banyak macam mana pun, OMC boleh mengawal usus kita ๐Ÿ˜Š, tak happy ke gitu. . Whatsapp 0187772815 Atau #luvbabesagent #luvbabes #lovelieekluang #lovelieeagent #lovelieebeauty #ohmychocolatesimpangrenggam #ohmychocolatecodkluang #ohmychocolatecodpekannenas #asyalliee #productviral #supplementterbaik
Alhamdulillah ! Hasil kakak sorang ni consume HPP ternyata berkesan untuk merawat kulit muka dari dalamann chuolssss . . APA KEBAIKAN HELLO PEACH ๐Ÿ‘ BY ASYALLIE?? Ianya membantu: ๐Ÿ‘Merawat Kulit secara menyeluruh ๐Ÿ‘Face and Body skin Brightening & Glowing ๐Ÿ‘Memberi perlindungan kepada kulit dari sinaran UV . . Haaaa apa tunggu lagii . Cecepat laaa grab buat stokkk . Stokk takbanyakkk ni chuollsss dapatkan produk viral 2018 ni sekarangggg ๐Ÿ˜ฒ . . Whatsapp order 0187772815 Whatsapp order 0187772815 Whatsapp order 0187772815 Atau boleh dapatkan dari #teamnana #luvbabesagent #luvbabes #lovelieekluang #lovelieecod #lovelieemurah #lovelieebeauty #hellopeachpleasecodsimpangrenggam #lovelieepekannenas #hellopeachpleasesupplement #asyalliee
Tralalalaa~~ ๐Ÿ˜™๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜š . Jangan lupa ambil 1 sachet HELLO PEACH PLEASE (HPP) Supplement bersama 8 gelas air dalam sehari. Baru kulit rasa segar. . NO MORE โŒโŒโ— ๐Ÿ™… Jerawat Batu ๐Ÿ™… Jerawat Pasir ๐Ÿ™… Ruam ๐Ÿ™… Muka Burn ๐Ÿ™… Kulit Kering ๐Ÿ™… Kulit Berminyak . Hanya dengan HPP ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ WhatsApp 01110951591 NOW . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #luvliees #asyallieagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #lovelieekl #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #lovelieemalaysia #teammeletops #teamlovelieenisa #omcbyasyalliee #omcbyasyalliekualalumpur #hppbyasyalliee #hppbyasyallieekl #heybepure #heybepurebyasyalliee #heybepurekl #hbpbyasyalliee
Alhamdulillah. Syukur untuk rezeki malam ni. โค๏ธ . Tq pada customer yang sudi purchase dari @loveliee.kualalumpur . Btw korang, jangan lupa dapatkan produk loveliee dari kak nisa atau #teammeletops & automatically korang layak join #giveaway birthday dari kak nisa ya. Gudluck ๐Ÿ‘ . ๐Ÿ’“Nak tahu lebih lanjut Whatsapp Nisa atau boleh click link biru dekat bio atas terus masuk ke app WhatsApp tak perlu save no dah ๐Ÿค— ๐Ÿ Cod available, hanya perlu tunggu depan rumah jurr uols ๐Ÿ“ฎPostage everyday (Isnin - sabtu) . . . ๐Ÿš˜Cash On Delivery:- ๐Ÿ’ŽEveryday : Tesco Ampang | LRT Ampang | Wangsa Maju | Keramat | Setiawangsa | Setapak | Ukay perdana | Cheras | KLCC | Pavilion | Gombak | Bangsar | Shah Alam | Batu caves | Putrajaya | Bangi | Kajang | Puchong | Rawang | Shah alam | Sg besi | kepong | bentong | labuan | kedah | Negeri sembilan _ Grab Now dearie! Special Free Gift menanti anda ๐ŸŽ๐Ÿ› . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #luvliees #asyallieagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #lovelieekl #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #lovelieemalaysia #teammeletops #teamlovelieenisa #omcbyasyalliee #omcbyasyalliekualalumpur #hppbyasyalliee #hppbyasyallieekl #heybepure #heybepurebyasyalliee #heybepurekl
THE BEST FACIAL MASKER IN THE WORLD !!๐Ÿ˜. . Hye guysss.. Jom dapatkan Aztec Claymask dengan harga RM45 sahajaaa !!! dengan RM45 u guys akan dapat Free set tools mask ๐Ÿ˜๐Ÿ˜.. serious murahhh!!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ harga pon berbaloiii . ape fungsi dia?๐Ÿค” - Its very good for BREAKOUT SKIN๐Ÿ‘๐Ÿป - mengurangkan SUNBURN kulit - sangat seauai untuk normal skin, acne skin and oily skin ๐Ÿ˜ - mengecutkan jerawat hanya dalam 1 HARI - mampu mengawal minyak dalam kulit - Memudarkan parut jerawat - kulit akan kemerah merahan selepas cuci masker . - lepas pakai kulit akan jadi glowing gile ๐Ÿ˜ - kulit rasa lembut macam baby lepas cucii!! - dan yang penting ini bukan local brand ye. ini made from US๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Seriously rugi kalau korang tak beli masker viral ni .. ini lah rahsia wanita USA ๐Ÿ˜ . taknak ke cantik macam kulit baby ? ๐Ÿ˜ kalau nak, cepat pm sis ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜ . . ๐Ÿ’ต RM45 . ๐Ÿ“ฑ 0196747510 . #sayajual #aztec #aztecclaymask #sayajualmurah #malaysia #bazaarpaknil #aztecmurah #lovelieemurah #lovelieebeauty #murah #trustedseller #onlinemurah #luluskkm
THE BEST FACIAL MASKER IN THE WORLD !!๐Ÿ˜. . Hye guysss.. Jom dapatkan Aztec Claymask dengan harga RM45 sahajaaa !!! dengan RM45 u guys akan dapat Free set tools mask ๐Ÿ˜๐Ÿ˜.. serious murahhh!!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ harga pon berbaloiii . ape fungsi dia?๐Ÿค” - Its very good for BREAKOUT SKIN๐Ÿ‘๐Ÿป - mengurangkan SUNBURN kulit - sangat seauai untuk normal skin, acne skin and oily skin ๐Ÿ˜ - mengecutkan jerawat hanya dalam 1 HARI - mampu mengawal minyak dalam kulit - Memudarkan parut jerawat - kulit akan kemerah merahan selepas cuci masker . - lepas pakai kulit akan jadi glowing gile ๐Ÿ˜ - kulit rasa lembut macam baby lepas cucii!! - dan yang penting ini bukan local brand ye. ini made from US๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Seriously rugi kalau korang tak beli masker viral ni .. ini lah rahsia wanita USA ๐Ÿ˜ . taknak ke cantik macam kulit baby ? ๐Ÿ˜ kalau nak, cepat pm sis ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜ . . ๐Ÿ’ต RM45 . ๐Ÿ“ฑ 0196747510 . #sayajual #aztec #aztecclaymask #sayajualmurah #malaysia #bazaarpaknil #aztecmurah #lovelieemurah #lovelieebeauty #murah #trustedseller #onlinemurah #luluskkm
THE BEST FACIAL MASKER IN THE WORLD !!๐Ÿ˜. . Hye guysss.. Jom dapatkan Aztec Claymask dengan harga RM45 sahajaaa !!! dengan RM45 u guys akan dapat Free set tools mask ๐Ÿ˜๐Ÿ˜.. serious murahhh!!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ harga pon berbaloiii . ape fungsi dia?๐Ÿค” - Its very good for BREAKOUT SKIN๐Ÿ‘๐Ÿป - mengurangkan SUNBURN kulit - sangat seauai untuk normal skin, acne skin and oily skin ๐Ÿ˜ - mengecutkan jerawat hanya dalam 1 HARI - mampu mengawal minyak dalam kulit - Memudarkan parut jerawat - kulit akan kemerah merahan selepas cuci masker . - lepas pakai kulit akan jadi glowing gile ๐Ÿ˜ - kulit rasa lembut macam baby lepas cucii!! - dan yang penting ini bukan local brand ye. ini made from US๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Seriously rugi kalau korang tak beli masker viral ni .. ini lah rahsia wanita USA ๐Ÿ˜ . taknak ke cantik macam kulit baby ? ๐Ÿ˜ kalau nak, cepat pm sis ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜ . . ๐Ÿ’ต RM45 . ๐Ÿ“ฑ 0196747510 . #sayajual #aztec #aztecclaymask #sayajualmurah #malaysia #bazaarpaknil #aztecmurah #lovelieemurah #lovelieebeauty #murah #trustedseller #onlinemurah #luluskkm
Ramai yang keliru tentang supplement kami, our Lady Boss, @asyalliee start consume dekat diri dia masa 2 minggu berpantang. Masa tu tempoh percubaan dekat diri dia dulu sebelum official. . Konsep supplement kami bukan hanya untuk MEMUTIHKAN seluruh badan sahaja. Tetapi KEUTAMAAN supplement kami adalah MERAWAT KULIT dari dalaman. . Macam @asyalliee , kulit dia start kusam masa PREGNANT & masa BERPANTANG. Punca kulit kusam ? ๐Ÿ˜ต Kulit tidak nampak bermaya ๐Ÿ˜ต Agak sedikit gelap dari yang asal ๐Ÿ˜ตBanyak jeragat ๐Ÿ˜ตKulit kering ๐Ÿ˜ต Banyak blackhead di bahagian hidung . Selepas @asyalliee consume barulah muka dia naik SERI kembali, after consume nak dekat 10 kotak HELLO PEACH PLEASE (HPP) . Nak cantik bukan hanya merawat daripada skincare or treatment tetapi perlu merawat dari dalam juga ๐Ÿ‘๐Ÿ’– Tujuan supplement ini adalah MERAWAT dari dalaman. Skincare & treatment masih boleh buat. Nak cantik bukan 100% bergantung pada supplement. Tapi perlukan skincare yang betul. Dan tidak lupa juga AIR KOSONG 3 liter dalam sehari. . @asyalliee memang dah flawless & kulit dia cantik dari dulu tapi masa pregnant, kulit dia breakout sebab tu dia consume HPP supplement ni. Skincare atau treatment masih boleh dilakukan tetapi tidak boleh bergantung 100%. Merawat dari dalaman juga PENTING, dengan cara memakan SUPPLEMENT ๐Ÿ‘ . BUKAN SEKADAR MEMUTIHKAN TETAPI MERAWAT KULIT DARI DALAMAN Jangan dengki. Terus WhatsApp 01110951591 kalau nak kulit cantik dari dalaman. . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #luvliees #asyallieagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #lovelieekl #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #lovelieemalaysia #teammeletops #teamlovelieenisa #omcbyasyalliee #omcbyasyalliekualalumpur #hppbyasyalliee #hppbyasyallieekl #heybepure #heybepurebyasyalliee #heybepurekl #hbpbyasyalliee
Okay Sis Nana banyak dapat soalan siapa yang dapat consume HPP ni ? . Haaa ni Sis Nana dah bagitahuuuu jangan cakap Sis Nana takbagitahuuu pulak ya โ˜๐Ÿป UNTUK LELAKI PUN BOLEH JUGAK YE CHUOLLSSSSS TAKBESTTT KE CAMTU ๐Ÿ˜ญ . . Taknak cantik plolessss macam @asyalliee ke tuuu ????? ๐Ÿ˜ฒ . . Untuk order sila klik link di bio ๐Ÿ“ฒ #luvbabesagent #luvbabes #lovelieekluang #lovelieecod #lovelieemurah #lovelieebeauty #hellopeachpleasecodsimpangrenggam #lovelieepekannenas #hellopeachpleasesupplement #asyalliee
HELLO THERE ! Jom kita sama sama dapatkan kulit yang cantik dalaman dan luaran serta bertenaga setiap hari dengan supplemen tenaga by @asyalliee ni ! . . JANGAN RISAU ! INGREDIENTS SEMUA NATURAL BELAKO GITTEWWWWWWW ! . . Untuk info sila klik link di bio ๐ŸŒธ #luvbabesagent #luvbabes #lovelieekluang #lovelieecod #lovelieemurah #lovelieebeauty #hellopeachpleasecodsimpangrenggam #lovelieepekannenas #hellopeachpleasesupplement #asyalliee
HELLO PEACH PLEASE ๐Ÿ‘ . ๐Ÿ‘1 box ada 14 sachet ๐Ÿ‘Tahan utk 14 hari ๐Ÿ‘ 30ml per sachet ๐Ÿ‘Nak best result makan 2 sachet sehari ๐Ÿ‘HPP jelly liquid supplement ๐Ÿ‘Rasa peach yg sedap ๐Ÿ‘Makan sejuk2 pon sedap . โค Memutihkan kulit seluruh badan yg gelap/hitam/kusam/sunburn. Menghapuskan bekas2 jerawat hitam/merah dan jeragat. Mematikan jerawat nanah/pasir/batu. Menghilangkan blackhead & whitehead. Melembutkan dan melembapkan kulit. . Normal price : RM89 exc pos WHATSAPP 011-10104184๐Ÿ“ฒ . Buy now or regret later!! ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž . #agentloveliee #lovelieepenang #supplement #supplementbuah #asyalliee #asyalliee #agentlovelieepenang #hpp #hellopeachplease #lovelieesupplementagent #lovelieebeauty #lovelieecosmetics #teammommyasya #peachsupplement #penangisland #penang #luvbabes #luvliees #luvbabesagent #ubatputih #supplementputih #supplementskincerah #ohmychocolate #omc #ubatkurus #kurus #supplementkurus #supplementkurusmurah #kuruscepat #kurussihat #supplementkurussedap
Alhamdullilah syukur customer kami puas hati dan suka dengan produk kami, oh my chocolate detox๐Ÿ’• 95% semuanya menjadi tauuu! . Produk kami memang ikut hormon & metabolism memasing tau, Ada yang makan 1 botol 15kg dah turun ada yang 2 botol baru 10kg turun . Yang penting niat! Konsisten! Tu yang penting tau you alls kalau nak badan yang diidamkan . NO DIET NO PANTANG NO EXERCISE . ๐ŸŒŸMAKAN MACAM BIASA ๐ŸŒŸHIDUP SPT BIASA ๐ŸŒŸPERUBAHAN LUAR BIASA . OMC adalah detox yang membersihkan usus kita yang dah berkerak bertahun OMC boleh kuruskan dan maintain kan berat badan ๐Ÿซ . #teameyqa #lovelieeagent #luvbabes #luvbabesagent #lovelieeklang #lovelieebeauty #lovelieesubang #lovelieebyasyalliee #lovelieecodklang #lovelieecodbanting #lovelieecodshahalam #lovelieecodpetalingjaya #lovelieecodportklang #ohmychocolateklang #ohmychocolatecodklang #ohmychocolateloveliee #ohmychocolatebyasyalliee #ohmychocolatecodbanting #ohmychocolatecodrawang #ohmychocolatecodselayang #ohmychocolatecodmeru #ohmychocolatecodkapar #ohmychocolatecodkapar #ohmychocolatecodbanting #klang #portklang #banting #produkviral2018 #asyalliee #supplementterbaik #wardinashop #wardinashop2
"Kalau nak tahu mcm mana Asya nak prevent kulit Asya drpd naik jerawat? Before Asya makeup, Asya akan sapu nipis2 pimple cream. Kemudian Asya akan apply sunscreen. Simple! Yg bestnya pimple cream ni bukan utk jerawat je tau, utk parut, jeragat, whitehead, blackhead n sunburn. โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ โ€ข NOW Promo : RM95 โ€ข . BORONG SAKAN atau anda akan MENYESAL KEMUDIAN!! โ€ข LIMITED TIME โ€ข LIMITED STOCK" . Hey be pure ๐Ÿ’œrm95 Oh my chocolate ๐Ÿซ rm70 Hello peach please ๐Ÿ‘ rm85 . Nak discount ? โฌ‡๏ธโฌ‡๏ธ Whatapps kekfa untuk order 0182178714 . #lovelieepenang #lovelieecodpenang #lovelieeborong #lovelieemurah #hellopeachplease #lovebabeagent #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasepenang #hellopeachpleasebyasyallie #hellopeachpleasebyasyalliee #hpppenang #hppasyallie #hellopeachpleaseagent #lovelieeagent #hellopeachplasecodpenang #lovelieeagentpenang #sisluvagent #asyallieagent #penangites #lovebabesagent #lovebabeagent #teammommyasya #LUVliees #LUVbabes #teammeroketlaju #lovelieebeauty #lovelieecosmetics #heybepuremurah #heybepure #heybepureskincare
Tahu tak kulit kita kena sentiasa dilindungi oleh udara luar ? Seperti โคต๏ธŽ ๐ŸŒป Sinaran UV ๐ŸŒป Asap motor atau kereta ๐ŸŒป Persekitaran yang tercemar Dengan memakai suncreen atau sunblock adalah wajib untuk kita menjaga kulit muka tau , jangan main bedal keluar tak pakai apa apa Cara untuk pakai suncreen HEY! BE PURE adalah sedikit sahaja tau , jangan pakai banyak banyak hehehe Love yaa ๐Ÿ’œ . Whatsapp 0108928490 ๐Ÿ˜š . #Heybepure #lovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #hbp #sunscreen #pimplecream #heybepuresunscreen #heybepurepimplecream #heybepureklang #heybepureshahalam #LUVBabes #LUVBABESAGENT #klang #shahalam #gmklang #luvliees #kulitcantikbersih
Tidak kira awak dimana bila masa nya siang atau malam . Jangan lupa sapu Hey! Be pure sunscreen & pimple cream tau ๐Ÿ˜˜ Supaya kulit awak sentiasa dilindungi daripada . ๐Ÿ˜ฑ Sinaran UV ๐Ÿ˜ฑ Asap dari kenderaan ๐Ÿ˜ฑ Pencemaran udara ๐Ÿ˜ฑ Jerawat nanah ๐Ÿ˜ฑ Whitehead & blackhead ๐Ÿ˜ฑ Parut jeragat ๐Ÿ˜ฑ Bakteria ๐Ÿ˜ฑ Segala kotoran . dan banyak lagi tauu , sapu sapu terus glowing gituhhh whatsapp now 0108928490 ๐Ÿ˜š . #Heybepure #lovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #hbp #sunscreen #pimplecream #heybepuresunscreen #heybepurepimplecream #heybepureklang #heybepureshahalam #LUVBabes #LUVBABESAGENT #klang #shahalam #gmklang #luvliees #kulitcantikbersih
HELLO PEACH PLEASE . Inilah bahan yang digunakan dalam menghasilkan Hello Peach, Please! Of coz semua bahan berkualiti tinggi . โœจPeach juice โœจVitamin C โœจPine bark โœจGrape seed โœจSakura extract . Siapa yang sesuai untuk consume? Mereka yang mempunyai masalah skin yang kusam, gelap, hitam, pori terbuka, tak bermaya, bekas2 jerawat dan jeragat yang tak hilang2, lubang2 parut jerawat, muka berminyak, white & blackhead, serta jerawat pasir & batu! . Dan yang paling penting supplement kami tiada collagen tau ! Memang tahap sangat sangat selamat sebab kami hasil sendiri ingredient dan bukannya rebranding macam sesetangah produk lain . Dijamin 100% selamat ๐Ÿ‘๐Ÿป Supplement kami adalah under food sebab semuanya berasaskan bahan semula jadi . ๐Ÿ’“Nak tahu lebih lanjut Whatsapp Nisa atau boleh click link biru dekat bio atas terus masuk ke app WhatsApp tak perlu save no dah ๐Ÿค— ๐Ÿ Cod available, hanya perlu tunggu depan rumah jurr uols ๐Ÿ“ฎPostage everyday (Isnin - sabtu) . . . ๐Ÿš˜Cash On Delivery:- ๐Ÿ’ŽEveryday : Tesco Ampang | LRT Ampang | Wangsa Maju | Keramat | Setiawangsa | Setapak | Ukay perdana | Cheras | KLCC | Pavilion | Gombak | Bangsar | Shah Alam | Batu caves | Putrajaya | Bangi | Kajang | Puchong | Rawang | Shah alam | Sg besi | kepong | bentong | labuan | kedah | Negeri sembilan _ Grab Now dearie! Special Free Gift menanti anda ๐ŸŽ๐Ÿ› . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #luvliees #asyallieagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #lovelieekl #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #lovelieemalaysia #teammeletops #teamlovelieenisa #omcbyasyalliee #omcbyasyalliekualalumpur #hppbyasyalliee #hppbyasyallieekl #heybepure #heybepurebyasyalliee #heybepurekl #hbpbyasyalliee
Inilah bahan yang digunakan dalam menghasilkan Hello Peach, Please! Of coz semua bahan berkualiti tinggi . Siapa yang sesuai untuk consume? Mereka yang mempunyai masalah skin yang kusam, gelap, hitam, pori terbuka, tak bermaya, bekas2 jerawat dan jeragat yang tak hilang2, lubang2 parut jerawat, muka berminyak, white & blackhead, serta jerawat pasir & batu! . Dan yang paling penting supplement kami tiada collagen tau ! Memang tahap sangat sangat selamat sebab kami hasil sendiri ingredient dan bukannya rebranding macam sesetangah produk lain . Dijamin 100% selamat ๐Ÿ‘๐Ÿป Supplement kami adalah under food sebab semuanya berasaskan bahan semula jadi . ๐Ÿ’“Nak tahu lebih lanjut Whatsapp 0169575494 atau boleh click link biru dekat bio atas terus masuk ke app WhatsApp tak perlu save no dah ๐Ÿค— ๐Ÿ“ฎPostage everyday (Isnin - sabtu) . . . _ Grab Now dearie! Special Free Gift menanti anda ๐ŸŽ๐Ÿ› . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #luvliees #asyallieagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #lovelieekl #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #lovelieemalaysia #teammeletops #teamlovelieenisa #omcbyasyalliee #omcbyasyalliekualalumpur #hppbyasyalliee #hppbyasyallieekl #heybepure #heybepurebyasyalliee #heybepurekl #hbpbyasyalliee
HELLO PEACH PLEASE ๐Ÿ‘ . ๐Ÿ‘1 box ada 14 sachet ๐Ÿ‘Tahan utk 14 hari ๐Ÿ‘ 30ml per sachet ๐Ÿ‘Nak best result makan 2 sachet sehari ๐Ÿ‘HPP jelly liquid supplement ๐Ÿ‘Rasa peach yg sedap ๐Ÿ‘Makan sejuk2 pon sedap . โค Memutihkan kulit seluruh badan yg gelap/hitam/kusam/sunburn. Menghapuskan bekas2 jerawat hitam/merah dan jeragat. Mematikan jerawat nanah/pasir/batu. Menghilangkan blackhead & whitehead. Melembutkan dan melembapkan kulit. . Normal price : RM89 exc pos WHATSAPP 011-10104184๐Ÿ“ฒ . Buy now or regret later!! ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž . #agentloveliee #lovelieepenang #supplement #supplementbuah #asyalliee #asyalliee #agentlovelieepenang #hpp #hellopeachplease #lovelieesupplementagent #lovelieebeauty #lovelieecosmetics #teammommyasya #peachsupplement #penangisland #penang #luvbabes #luvliees #luvbabesagent #ubatputih #supplementputih #supplementskincerah #ohmychocolate #omc #ubatkurus #kurus #supplementkurus #supplementkurusmurah #kuruscepat #kurussihat #supplementkurussedap
Another testimoni hot #sisgojesloveliee . Sekotak HPP je skin jadi terus cantik, kulit glowing bersinar2 ๐Ÿ˜Ž cantiknya customer HPP sorang ni. Jelesnyaaa mamanim ๐Ÿ˜ . . . ๐Ÿ’ฅ Awak yang tengah baca tu tak teringin ke nak dapat kulit cantik flawless mcm sis ni ๐Ÿคฉ Mamanim jamin ni bukan krim/supplement timbang kilo tau. Hpp ni dihasilkan dekat kilang bertaraf GMP and ada kelulusan KKM ๐Ÿ‘ . . . ๐Ÿ‘ Sekotak RM89 je awak. Ada 14 sachet, makan 30 minit sebelum sarapan atau sebelum tidur. Kesan seawal 3 sachet . . . ๐ŸŽ Mamanim bagi free gift 2pcs mask even beli sekotak. Kalau beli 3 kotak dapat 4 free gifts campur free postage SM! Banyaknya freebies ๐Ÿ˜ . . . ๐Ÿ“ฒ Haa tunggu apa lagi? Cecepat whatsapp +60197116650 utk boronggg HPP. Sepantas zasss mama pergi poslaju post brg chuols ๐Ÿƒ๐Ÿƒ . . . . . . . #luvbabesagent #hellopeachplease #hellopeachpleasekl #hellopeachpleasebyasyallie #lovelieemalaysia #kulitglowing #lovelieebeauty #kulitflawless #lovelieeserikembangan #lovelieecheras #loveliee #lovelieebalakong #lovelieekl #lovelieebyasyalliee #lovelieemurah #lovelieeagent #hellopeachpleaseserikembangan #hellopeachpleasecheras #lovelieeselangor #hellopeachpleaseagent #lovelieeasyallie #kulitcantik #lovelieebangi #kulitputih #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebalakong #lovelieehellopeachplease #vitaminkulit
THE BEST FACIAL MASKER IN THE WORLD !!๐Ÿ˜. . Hye guysss.. Jom dapatkan Aztec Claymask dengan harga RM45 sahajaaa !!! dengan RM45 u guys akan dapat Free set tools mask ๐Ÿ˜๐Ÿ˜.. serious murahhh!!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ harga pon berbaloiii . ape fungsi dia?๐Ÿค” - Its very good for BREAKOUT SKIN๐Ÿ‘๐Ÿป - mengurangkan SUNBURN kulit - sangat seauai untuk normal skin, acne skin and oily skin ๐Ÿ˜ - mengecutkan jerawat hanya dalam 1 HARI - mampu mengawal minyak dalam kulit - Memudarkan parut jerawat - kulit akan kemerah merahan selepas cuci masker . - lepas pakai kulit akan jadi glowing gile ๐Ÿ˜ - kulit rasa lembut macam baby lepas cucii!! - dan yang penting ini bukan local brand ye. ini made from US๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Seriously rugi kalau korang tak beli masker viral ni .. ini lah rahsia wanita USA ๐Ÿ˜ . taknak ke cantik macam kulit baby ? ๐Ÿ˜ kalau nak, cepat pm sis ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜ . . ๐Ÿ’ต RM45 . ๐Ÿ“ฑ 0196747510 . #sayajual #aztec #aztecclaymask #sayajualmurah #malaysia #bazaarpaknil #aztecmurah #lovelieemurah #lovelieebeauty #murah #trustedseller #onlinemurah #luluskkm
THE BEST FACIAL MASKER IN THE WORLD !!๐Ÿ˜. . Hye guysss.. Jom dapatkan Aztec Claymask dengan harga RM45 sahajaaa !!! dengan RM45 u guys akan dapat Free set tools mask ๐Ÿ˜๐Ÿ˜.. serious murahhh!!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ harga pon berbaloiii . ape fungsi dia?๐Ÿค” - Its very good for BREAKOUT SKIN๐Ÿ‘๐Ÿป - mengurangkan SUNBURN kulit - sangat seauai untuk normal skin, acne skin and oily skin ๐Ÿ˜ - mengecutkan jerawat hanya dalam 1 HARI - mampu mengawal minyak dalam kulit - Memudarkan parut jerawat - kulit akan kemerah merahan selepas cuci masker . - lepas pakai kulit akan jadi glowing gile ๐Ÿ˜ - kulit rasa lembut macam baby lepas cucii!! - dan yang penting ini bukan local brand ye. ini made from US๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Seriously rugi kalau korang tak beli masker viral ni .. ini lah rahsia wanita USA ๐Ÿ˜ . taknak ke cantik macam kulit baby ? ๐Ÿ˜ kalau nak, cepat pm sis ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜ . . ๐Ÿ’ต RM45 . ๐Ÿ“ฑ 0196747510 . #sayajual #aztec #aztecclaymask #sayajualmurah #malaysia #bazaarpaknil #aztecmurah #lovelieemurah #lovelieebeauty #murah #trustedseller #onlinemurah #luluskkm
THE BEST FACIAL MASKER IN THE WORLD !!๐Ÿ˜. . Hye guysss.. Jom dapatkan Aztec Claymask dengan harga RM45 sahajaaa !!! dengan RM45 u guys akan dapat Free set tools mask ๐Ÿ˜๐Ÿ˜.. serious murahhh!!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ harga pon berbaloiii . ape fungsi dia?๐Ÿค” - Its very good for BREAKOUT SKIN๐Ÿ‘๐Ÿป - mengurangkan SUNBURN kulit - sangat seauai untuk normal skin, acne skin and oily skin ๐Ÿ˜ - mengecutkan jerawat hanya dalam 1 HARI - mampu mengawal minyak dalam kulit - Memudarkan parut jerawat - kulit akan kemerah merahan selepas cuci masker . - lepas pakai kulit akan jadi glowing gile ๐Ÿ˜ - kulit rasa lembut macam baby lepas cucii!! - dan yang penting ini bukan local brand ye. ini made from US๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Seriously rugi kalau korang tak beli masker viral ni .. ini lah rahsia wanita USA ๐Ÿ˜ . taknak ke cantik macam kulit baby ? ๐Ÿ˜ kalau nak, cepat pm sis ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜ . . ๐Ÿ’ต RM45 . ๐Ÿ“ฑ 0196747510 . #sayajual #aztec #aztecclaymask #sayajualmurah #malaysia #bazaarpaknil #aztecmurah #lovelieemurah #lovelieebeauty #murah #trustedseller #onlinemurah #luluskkm
Memang hobi perempuan suka makan makan dan makan. Lagi lagi time tengah period lagi kuat makan yum yum ;3 . Tapi risau apa ? risau berat badan naik pula ๐Ÿคฃ hahaha no worries my dear, kak nisa di sini membantu anda . Siapa yang nak maintainkan berat badan ? ๐Ÿ™†๐Ÿปโ€โ™€๏ธ cara-cara dia ๐Ÿฉ Makan la sebanyak mana yang awak nak makan tapi jangan lupa #ohmychocolatedetox tau sebab lepas makan dia akan keluar melalui yak yak ewww hahaha tapi berat still maintain la . Siapa pula nak turunkan berat badan ? ๐Ÿ™†๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Cara-cara dia adalah ๐Ÿฉ Wajib DIET okay ! walaupun makan makanan diet jangan lupa juga detox OMC tauu . InshaAllah dengan sekali niat tu berat akan turun . Tapi ikut kepada metabolism badan tau , ada cepat ada lambat, yang pasti kena kosisten tau ladies โœจ . ๐ŸŒทNak beli area MELAKA bolehh WhatsApp IELA kat 014-3874559 ๐Ÿ˜„ . COD available just inform area mane okay dear. ๐ŸŒŽ Postage everyday ๐Ÿ“ฎ _ COD EVERYDAY ๐Ÿš— MELAKA โ€ข BATU BERENDAM โ€ข BUKIT BERUANG โ€ข HOSPITAL MELAKA โ€ข CHENG โ€ข MITC โ€ข MC Grab yours now dearies ๐ŸŒน #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyalliee #lovelieemelaka #loveliemelaka #omcmelaka #hellopeachpleasekl #hellopeachpleasemelaka #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #luvliees #asyallieagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #lovelieekl #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #lovelieemalaysia #teammeletops
Kak nisa rasa keje apa-apa pun penat. Tapi tapi saje nak share dengan korang rahsia kak nisa kekal bertenaga dari pagi sampai malam.โ˜บ๏ธ . Siang bekerja. Malam layan anak , cod, coaching team. Tapi kak nisa tetap bersemangat tau. Okay ni lah rahsia dia. Taraa consume HPP je chuolls. โ˜บ๏ธ . ๐Ÿ’“Nak tahu lebih lanjut Whatsapp Nisa atau boleh click link biru dekat bio atas terus masuk ke app WhatsApp tak perlu save no dah ๐Ÿค— ๐Ÿ Cod available, hanya perlu tunggu depan rumah jurr uols ๐Ÿ“ฎPostage everyday (Isnin - sabtu) . . . ๐Ÿš˜Cash On Delivery:- ๐Ÿ’ŽEveryday : Tesco Ampang | LRT Ampang | Wangsa Maju | Keramat | Setiawangsa | Setapak | Ukay perdana | Cheras | KLCC | Pavilion | Gombak | Bangsar | Shah Alam | Batu caves | Putrajaya | Bangi | Kajang | Puchong | Rawang | Shah alam | Sg besi | kepong | bentong | labuan | kedah | Negeri sembilan _ Grab Now dearie! Special Free Gift menanti anda ๐ŸŽ๐Ÿ› . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #luvliees #asyallieagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #lovelieekl #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #lovelieemalaysia #teammeletops #teamlovelieenisa #omcbyasyalliee #omcbyasyalliekualalumpur #hppbyasyalliee #hppbyasyallieekl #heybepure #heybepurebyasyalliee #heybepurekl #hbpbyasyalliee
Tak sabar sis nak tengok awak semua pakai HEY! BE PURE tau . Suncreen HEY! BE PURE ๐ŸŒป . โ–ซTiada PARABEN & BAHAN KIMIA โ–ซMempunyai SPF 50 yang sangat tinggi โ–ซBoleh dijadikan sebagai foundation atau day cream โ–ซBoleh merawat parut, bekas jerawat & jeragat โ–ซMelindungi kulit dari radiasi UVA & UVB yang berbahaya seperti kanser kulit โ–ซMelembutkan, melembapkan & melindungi kulit โ–ซBoleh dipakai setiap hari selepas skincare routine anda โ–ซApply 15 minit sebelum keluar rumah โ–ซBoleh setting dengan baby powder atau loose powder โ–ซSesuai untuk semua jenis kulit . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #luvliees #asyallieagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #lovelieekl #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #lovelieemalaysia #teammeletops #teamlovelieenisa #omcbyasyalliee #omcbyasyalliekualalumpur #hppbyasyalliee #hppbyasyallieekl #heybepure #heybepurebyasyalliee #heybepurekl #hbpbyasyalliee
ใƒปใƒปใƒป OH MY CHOCOLATE DETOX . Nak kurus tanpa sengaja? OMC lah jawapannya!! NO DIET NO PANTANG NO EXERCISE . โœ… MAKAN MACAM BIASA โœ… HIDUP SPT BIASA โœ… PERUBAHAN LUAR BIASA . Result boleh nampak dgn hanya kunyah kunyah 2 tablet coklat sedap ni! Make sure kunyah kunyah before heavy meal tau! Barulah boleh nmpk lemak lemak cair dalam toilet bowl ๐Ÿ˜ฑ . 1 BOX RM75 EXC POS . ๐ŸŒทNak beli area MELAKA bolehh WhatsApp IELA kat 014-3874559 ๐Ÿ˜„ . COD available just inform area mane okay dear. ๐ŸŒŽ Postage everyday ๐Ÿ“ฎ _ COD EVERYDAY ๐Ÿš— MELAKA โ€ข BATU BERENDAM โ€ข BUKIT BERUANG โ€ข HOSPITAL MELAKA โ€ข CHENG โ€ข MITC โ€ข MC Grab yours now dearies ๐ŸŒน #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyalliee #lovelieemelaka #loveliemelaka #omcmelaka #hellopeachpleasekl #hellopeachpleasemelaka #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #luvliees #asyallieagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #lovelieekl #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #lovelieemalaysia #teammeletops
Dah consume HPP ke belum? . Supplement Peach yg PERTAMA di Malaysia. Rasa nya masam masam manis. Kalau nak lagi umppp letak peti ais & consume sejuk2. If tak sejuk pon sedap. . . Boleh diamalkan seawal 12 tahun, no marine collagen, hormon atau drug. So jangan risau dijamin selamat. ๐Ÿ‘ . . ๐Ÿ’“Nak tahu lebih lanjut Whatsapp 0169575494 atau boleh click link biru dekat bio atas terus masuk ke app WhatsApp tak perlu save no dah ๐Ÿค— . _ Grab Now dearie! Special Free Gift menanti anda ๐ŸŽ๐Ÿ› . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #luvliees #asyallieagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #lovelieekl #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #lovelieemalaysia #teammeletops #teamlovelieenisa #omcbyasyalliee #omcbyasyalliekualalumpur #hppbyasyalliee #hppbyasyallieekl #heybepure #heybepurebyasyalliee #heybepurekl #hbpbyasyalliee
Alhamdullilah syukur customer kami puas hati dan suka dengan produk kami, oh my chocolate detox๐Ÿ’• 95% semuanya menjadi tauuu! . Produk kami memang ikut hormon & metabolism memasing tau, Ada yang makan 1 botol 15kg dah turun ada yang 2 botol baru 10kg turun . Yang penting niat! Konsisten! Tu yang penting tau you alls kalau nak badan yang diidamkan . NO DIET NO PANTANG NO EXERCISE . ๐ŸŒŸMAKAN MACAM BIASA ๐ŸŒŸHIDUP SPT BIASA ๐ŸŒŸPERUBAHAN LUAR BIASA . OMC adalah detox yang membersihkan usus kita yang dah berkerak bertahun OMC boleh kuruskan dan maintain kan berat badan ๐Ÿซ . #teameyqa #lovelieeagent #luvbabes #luvbabesagent #lovelieeklang #lovelieebeauty #lovelieesubang #lovelieebyasyalliee #lovelieecodklang #lovelieecodbanting #lovelieecodshahalam #lovelieecodpetalingjaya #lovelieecodportklang #ohmychocolateklang #ohmychocolatecodklang #ohmychocolateloveliee #ohmychocolatebyasyalliee #ohmychocolatecodbanting #ohmychocolatecodrawang #ohmychocolatecodselayang #ohmychocolatecodmeru #ohmychocolatecodkapar #ohmychocolatecodkapar #ohmychocolatecodbanting #klang #portklang #banting #produkviral2018 #asyalliee #supplementterbaik #wardinashop #wardinashop2
HELLO PEACH PLEASE ๐Ÿ‘ . ๐Ÿ‘1 box ada 14 sachet ๐Ÿ‘Tahan utk 14 hari ๐Ÿ‘ 30ml per sachet ๐Ÿ‘Nak best result makan 2 sachet sehari ๐Ÿ‘HPP jelly liquid supplement ๐Ÿ‘Rasa peach yg sedap ๐Ÿ‘Makan sejuk2 pon sedap . โค Memutihkan kulit seluruh badan yg gelap/hitam/kusam/sunburn. Menghapuskan bekas2 jerawat hitam/merah dan jeragat. Mematikan jerawat nanah/pasir/batu. Menghilangkan blackhead & whitehead. Melembutkan dan melembapkan kulit. . Normal price : RM89 exc pos WHATSAPP 011-10104184๐Ÿ“ฒ . Buy now or regret later!! ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž . #agentloveliee #lovelieepenang #supplement #supplementbuah #asyalliee #asyalliee #agentlovelieepenang #hpp #hellopeachplease #lovelieesupplementagent #lovelieebeauty #lovelieecosmetics #teammommyasya #peachsupplement #penangisland #penang #luvbabes #luvliees #luvbabesagent #ubatputih #supplementputih #supplementskincerah #ohmychocolate #omc #ubatkurus #kurus #supplementkurus #supplementkurusmurah #kuruscepat #kurussihat #supplementkurussedap
Tidak kira awak dimana bila masa nya siang atau malam . Jangan lupa sapu Hey! Be pure sunscreen tau ๐Ÿ˜˜ Supaya kulit awak sentiasa dilindungi daripada ๐Ÿ˜ฑ Sinaran UV ๐Ÿ˜ฑ Asap dari kenderaan ๐Ÿ˜ฑ Pencemaran udara . dan banyak lagi tauu , sapu sapu terus glowing gituhhh whatsapp now !! . ๐Ÿ’“Nak tahu lebih lanjut Whatsapp Fara 017-5280096 atau boleh click link biru dekat bio atas terus masuk ke app WhatsApp tak perlu save no dah ๐Ÿค— ๐Ÿ Cod available, hanya perlu tunggu depan rumah jurr uols ๐Ÿ“ฎPostage everyday (Isnin - sabtu) . . . ๐Ÿš˜Cash On Delivery:- ๐Ÿ’ŽEveryday : Tesco Ampang | LRT Ampang | Wangsa Maju | Keramat | Setiawangsa | Setapak | Ukay perdana | Cheras | KLCC | Pavilion | Gombak | Bangsar | Shah Alam | Batu caves | Putrajaya | Bangi | Kajang | Puchong | Rawang | Shah alam | Sg besi | kepong | bentong | labuan | kedah | Negeri sembilan _ Grab Now dearie! Special Free Gift menanti anda ๐ŸŽ๐Ÿ› . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #luvliees #asyallieagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #lovelieekl #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #lovelieemalaysia #teammeletops #teamlovelieenisa #omcbyasyalliee #omcbyasyalliekualalumpur #hppbyasyalliee #hppbyasyallieekl #heybepure #heybepurebyasyalliee #heybepurekl #hbpbyasyalliee
"Real Testimoni daripada kakak kawasan kita @asyalliee ๐Ÿ™Œ๐Ÿป Asya start consume dekat diri dia masa 2 minggu masa berpantang . Masa itu tempoh percubaan dekat diri dia dulu sebelum official _ Masih ramai yang tak faham konsep supplement kami, Supplement kami bukan hanya untuk MEMUTIHKAN seluruh kepala dan badan sahaja . Tetapi UTAMA supplement kami adalah MERAWAT KULIT dari dalaman ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป sudah jelas _ Macam kakak kita ni, Kulit dia start kusam masa dia PREGNANT dan masa BERPANTANG . Punca kulit kusam ? - Kulit tidak nampak bermaya - agak sedikit gelap dari asal - banyak jeragat - kulit kering - banyak blackhead di bahagian hidung Selepas kakak kita consume barulah muka dia naik SERI kembali after consume nak dekat 10 kotak hello peach please _ Nak cantik bukan hanya merawat daripada skincare or treatment tetapi perlu merawat dari dalaman juga โ˜๐Ÿป Tujuan supplement ini adalah MERAWAT dari dalaman . Skincare or Treatment masih boleh buat . Nak cantik bukan 100% bergantung pada supplement . Tapi perlukan skincare yang betul . Dan tidak lupa juga AIR KOSONG 3 liter dalam sehari _ Kakak @asyalliee memang dah feloles and kulit dia cantik dari dulu tapi masa pregnant kulit dia breakout sebab tu dia consume hello peach please supplement ini . Skincare or treatment masih boleh lakukan tetapi tidak boleh 100% bergantung pada itu . Merawat dari dalaman juga PENTING , cara nak merawat adalah dengan SUPPLEMENT ๐Ÿ™Œ๐Ÿป . _ KAMI BUKAN SETAKAT MEMUTIHKAN TETAPI KAMI MERAWAT KULIT DARI DALAMAN . Hey be pure ๐Ÿ’œrm95 Oh my chocolate ๐Ÿซ rm75 Hello peach please ๐Ÿ‘ rm89 . Nak discount ? โฌ‡๏ธโฌ‡๏ธ Whatapps kekfa untuk order 0182178714 . #lovelieepenang #lovelieecodpenang #lovelieeborong #lovelieemurah #hellopeachplease #lovebabeagent #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasepenang #hellopeachpleasebyasyallie #hellopeachpleasebyasyalliee #hpppenang #hppasyallie #hellopeachpleaseagent #lovelieeagent #hellopeachplasecodpenang #lovelieeagentpenang #sisluvagent #asyallieagent #penangites #lovebabesagent #lovebabeagent #teammommyasya #LUVliees #LUVbabes #teammeroketlaju #lovelieebeauty #lovelieecosmetics #heybepuremurah #heybepure #heybepureskincare
HELLO PEACH PLEASE ๐Ÿ‘ . ๐Ÿ‘1 box ada 14 sachet ๐Ÿ‘Tahan utk 14 hari ๐Ÿ‘ 30ml per sachet ๐Ÿ‘Nak best result makan 2 sachet sehari ๐Ÿ‘HPP jelly liquid supplement ๐Ÿ‘Rasa peach yg sedap ๐Ÿ‘Makan sejuk2 pon sedap . โค Memutihkan kulit seluruh badan yg gelap/hitam/kusam/sunburn. Menghapuskan bekas2 jerawat hitam/merah dan jeragat. Mematikan jerawat nanah/pasir/batu. Menghilangkan blackhead & whitehead. Melembutkan dan melembapkan kulit. . Normal price : RM89 exc pos WHATSAPP 011-10104184๐Ÿ“ฒ . Buy now or regret later!! ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž . #agentloveliee #lovelieepenang #supplement #supplementbuah #asyalliee #asyalliee #agentlovelieepenang #hpp #hellopeachplease #lovelieesupplementagent #lovelieebeauty #lovelieecosmetics #teammommyasya #peachsupplement #penangisland #penang #luvbabes #luvliees #luvbabesagent #ubatputih #supplementputih #supplementskincerah #ohmychocolate #omc #ubatkurus #kurus #supplementkurus #supplementkurusmurah #kuruscepat #kurussihat #supplementkurussedap
THE BEST FACIAL MASKER IN THE WORLD !!๐Ÿ˜. . Hye guysss.. Jom dapatkan Aztec Claymask dengan harga RM45 sahajaaa !!! dengan RM45 u guys akan dapat Free set tools mask ๐Ÿ˜๐Ÿ˜.. serious murahhh!!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ harga pon berbaloiii . ape fungsi dia?๐Ÿค” - Its very good for BREAKOUT SKIN๐Ÿ‘๐Ÿป - mengurangkan SUNBURN kulit - sangat seauai untuk normal skin, acne skin and oily skin ๐Ÿ˜ - mengecutkan jerawat hanya dalam 1 HARI - mampu mengawal minyak dalam kulit - Memudarkan parut jerawat - kulit akan kemerah merahan selepas cuci masker . - lepas pakai kulit akan jadi glowing gile ๐Ÿ˜ - kulit rasa lembut macam baby lepas cucii!! - dan yang penting ini bukan local brand ye. ini made from US๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Seriously rugi kalau korang tak beli masker viral ni .. ini lah rahsia wanita USA ๐Ÿ˜ . taknak ke cantik macam kulit baby ? ๐Ÿ˜ kalau nak, cepat pm sis ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜ . . ๐Ÿ’ต RM45 . ๐Ÿ“ฑ 0196747510 . #sayajual #aztec #aztecclaymask #sayajualmurah #malaysia #bazaarpaknil #aztecmurah #lovelieemurah #lovelieebeauty #murah #trustedseller #onlinemurah #luluskkm
THE BEST FACIAL MASKER IN THE WORLD !!๐Ÿ˜. . Hye guysss.. Jom dapatkan Aztec Claymask dengan harga RM45 sahajaaa !!! dengan RM45 u guys akan dapat Free set tools mask ๐Ÿ˜๐Ÿ˜.. serious murahhh!!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ harga pon berbaloiii . ape fungsi dia?๐Ÿค” - Its very good for BREAKOUT SKIN๐Ÿ‘๐Ÿป - mengurangkan SUNBURN kulit - sangat seauai untuk normal skin, acne skin and oily skin ๐Ÿ˜ - mengecutkan jerawat hanya dalam 1 HARI - mampu mengawal minyak dalam kulit - Memudarkan parut jerawat - kulit akan kemerah merahan selepas cuci masker . - lepas pakai kulit akan jadi glowing gile ๐Ÿ˜ - kulit rasa lembut macam baby lepas cucii!! - dan yang penting ini bukan local brand ye. ini made from US๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Seriously rugi kalau korang tak beli masker viral ni .. ini lah rahsia wanita USA ๐Ÿ˜ . taknak ke cantik macam kulit baby ? ๐Ÿ˜ kalau nak, cepat pm sis ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜ . . ๐Ÿ’ต RM45 . ๐Ÿ“ฑ 0196747510 . #sayajual #aztec #aztecclaymask #sayajualmurah #malaysia #bazaarpaknil #aztecmurah #lovelieemurah #lovelieebeauty #murah #trustedseller #onlinemurah #luluskkm
"Tengok ! Nak cantik wajib rajin oookayyyyy . Bangga lepas ni keluar rumah muka dah cantik macam fazura giteww _ yerrr uollss sis luv tak propa. ni sume testimoni real dr customer. siapa yg ada masalah jerawat dan jeragat degil tu sis luv mmg suggest mkn HPP!!! kesan seawal 3 hari. . . Nak cantik , nak flawless jom order dengan kekfa . Hey be pure ๐Ÿ’œrm95 Oh my chocolate ๐Ÿซ rm75 Hello peach please ๐Ÿ‘ rm89 . Nak discount ? โฌ‡๏ธโฌ‡๏ธ Whatapps kekfa untuk order 0182178714 . #lovelieepenang #lovelieecodpenang #lovelieeborong #lovelieemurah #hellopeachplease #lovebabeagent #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasepenang #hellopeachpleasebyasyallie #hellopeachpleasebyasyalliee #hpppenang #hppasyallie #hellopeachpleaseagent #lovelieeagent #hellopeachplasecodpenang #lovelieeagentpenang #sisluvagent #asyallieagent #penangites #lovebabesagent #lovebabeagent #teammommyasya #LUVliees #LUVbabes #teammeroketlaju #lovelieebeauty #lovelieecosmetics #heybepuremurah #heybepure #heybepureskincare
Tidak kira awak dimana bila masa nya siang atau malam . Jangan lupa sapu Hey! Be pure sunscreen tau ๐Ÿ˜˜ Supaya kulit awak sentiasa dilindungi daripada ๐Ÿ˜ฑ Sinaran UV ๐Ÿ˜ฑ Asap dari kenderaan ๐Ÿ˜ฑ Pencemaran udara . dan banyak lagi tauu , sapu sapu terus glowing gituhhh whatsapp now !! . ๐Ÿ’“Nak tahu lebih lanjut Whatsapp Fara 017-5280096 atau boleh click link biru dekat bio atas terus masuk ke app WhatsApp tak perlu save no dah ๐Ÿค— ๐Ÿ Cod available, hanya perlu tunggu depan rumah jurr uols ๐Ÿ“ฎPostage everyday (Isnin - sabtu) . . . ๐Ÿš˜Cash On Delivery:- ๐Ÿ’ŽEveryday : Tesco Ampang | LRT Ampang | Wangsa Maju | Keramat | Setiawangsa | Setapak | Ukay perdana | Cheras | KLCC | Pavilion | Gombak | Bangsar | Shah Alam | Batu caves | Putrajaya | Bangi | Kajang | Puchong | Rawang | Shah alam | Sg besi | kepong | bentong | labuan | kedah | Negeri sembilan _ Grab Now dearie! Special Free Gift menanti anda ๐ŸŽ๐Ÿ› . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #luvliees #asyallieagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #lovelieekl #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #lovelieemalaysia #teammeletops #teamlovelieenisa #omcbyasyalliee #omcbyasyalliekualalumpur #hppbyasyalliee #hppbyasyallieekl #heybepure #heybepurebyasyalliee #heybepurekl #hbpbyasyalliee
Jangan cemburu tengok sorang sorang makin cantik dan kurus dengan produk kami ni . Bertindak lah sekarang kalau tak tahan nak cantik dan kurus macam customer yang lain๐Ÿ˜‹ tak rugi weh . ๐Ÿ‘ Hello peach please supplement 1 kotak 14 sachets RM89 tidak termasuk postage . ๐Ÿซ Oh my chocolate detox 1 kotak 20 tablets RM75 tidak termasuk postage . Produk kami adalah 100% bahan semulajadi dan berasaskan makanan tambahan yang merawat kulit dan menurunkan berat badan yang berlebihan . ๐Ÿ’“Nak tahu lebih lanjut Whatsapp 0169575494 atau boleh click link biru dekat bio atas terus masuk ke app WhatsApp tak perlu save no dah ๐Ÿค— ๐Ÿ“ฎPostage everyday (Isnin - sabtu) . . . Grab Now dearie! Special Free Gift menanti anda ๐ŸŽ๐Ÿ› . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #luvliees #asyallieagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #lovelieekl #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #lovelieemalaysia #teammeletops #teamlovelieenisa #omcbyasyalliee #omcbyasyalliekualalumpur #hppbyasyalliee #hppbyasyallieekl #heybepure #heybepurebyasyalliee #heybepurekl #hbpbyasyalliee
Morning earthlings!! ๐Ÿ˜˜๐ŸŒธ . Rutin wajib kak nisa, supplement HELLO PEACH PLEASE!! Sehari at least 1 sachet je korang. Kalau nak cepat 2 sachet. . . Paling penting kena konsisten. Btw, HPP bukan sahaja untuk memutihkan kulit. Tapi lebih penting dari tu iaitu menjaga dalaman. Bila dalaman sihat. Secara tak langsung kulit pun sihat. ๐Ÿ˜˜ . Ramai yang dah dapat kulit yang diidamkan dengan HPP. Bila lagi chuolls nak try supplement yang berkesan, ingredients letops tapi selamat untuk chuolls. ๐Ÿ‘๐Ÿ˜Š . Dapatkan Last Day Promo dari @loveliee.hq & @loveliee.kualalumpur & #teammeletops . . ๐ŸŒธNak mudah klik jurr link dekat BIO. ๐Ÿ˜ƒ ๐Ÿ Cod available, hanya perlu tunggu depan rumah jurr uols ๐Ÿ“ฎPostage everyday (Isnin - sabtu) . . ๐Ÿš˜Cash On Delivery:- ๐Ÿ’ŽEveryday : Tesco Ampang | LRT Ampang | Wangsa Maju | Keramat | Setiawangsa | Setapak | Ukay perdana | Cheras | KLCC | Pavilion | Gombak | Bangsar | Shah Alam | Batu caves | Putrajaya | Bangi | Kajang | Puchong | Rawang | Shah alam | Sg besi | kepong | bentong | labuan | kedah | Negeri sembilan | Melaka _ Grab Now dearie! Special Free Gift menanti anda ๐ŸŽ๐Ÿ› . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #luvliees #asyallieagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #lovelieekl #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #lovelieemalaysia #teamlovelieenisa #omcbyasyalliee #omcbyasyalliekualalumpur #hppbyasyalliee #hppbyasyallieekl #heybepure #heybepurebyasyalliee #heybepurekl #cintabukankristal
Dah consume HPP ke belum? . Supplement Peach yg PERTAMA di Malaysia. Rasa nya masam masam manis. Kalau nak lagi umppp letak peti ais & consume sejuk2. If tak sejuk pon sedap. . . Boleh diamalkan seawal 12 tahun, no marine collagen, hormon atau drug. So jangan risau dijamin selamat. ๐Ÿ‘ . . ๐Ÿ’“Nak tahu lebih lanjut Whatsapp Nisa atau boleh click link biru dekat bio atas terus masuk ke app WhatsApp tak perlu save no dah ๐Ÿค— ๐Ÿ Cod available, hanya perlu tunggu depan rumah jurr uols ๐Ÿ“ฎPostage everyday (Isnin - sabtu) . . . ๐Ÿš˜Cash On Delivery:- ๐Ÿ’ŽEveryday : Tesco Ampang | LRT Ampang | Wangsa Maju | Keramat | Setiawangsa | Setapak | Ukay perdana | Cheras | KLCC | Pavilion | Gombak | Bangsar | Shah Alam | Batu caves | Putrajaya | Bangi | Kajang | Puchong | Rawang | Shah alam | Sg besi | kepong | bentong | labuan | kedah | Negeri sembilan _ Grab Now dearie! Special Free Gift menanti anda ๐ŸŽ๐Ÿ› . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #luvliees #asyallieagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #lovelieekl #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #lovelieemalaysia #teammeletops #teamlovelieenisa #omcbyasyalliee #omcbyasyalliekualalumpur #hppbyasyalliee #hppbyasyallieekl #heybepure #heybepurebyasyalliee #heybepurekl #hbpbyasyalliee
Jangan cemburu tengok sorang sorang makin cantik dan kurus dengan produk kami ni . Bertindak lah sekarang kalau tak tahan nak cantik dan kurus macam customer yang lain๐Ÿ˜‹ tak rugi weh . ๐Ÿ‘ Hello peach please supplement 1 kotak 14 sachets RM89 tidak termasuk postage . ๐Ÿซ Oh my chocolate detox 1 kotak 20 tablets RM75 tidak termasuk postage . Produk kami adalah 100% bahan semulajadi dan berasaskan makanan tambahan yang merawat kulit dan menurunkan berat badan yang berlebihan . ๐Ÿ’“Nak tahu lebih lanjut Whatsapp Nisa atau boleh click link biru dekat bio atas terus masuk ke app WhatsApp tak perlu save no dah ๐Ÿค— ๐Ÿ Cod available, hanya perlu tunggu depan rumah jurr uols ๐Ÿ“ฎPostage everyday (Isnin - sabtu) . . . ๐Ÿš˜Cash On Delivery:- ๐Ÿ’ŽEveryday : Tesco Ampang | LRT Ampang | Wangsa Maju | Keramat | Setiawangsa | Setapak | Ukay perdana | Cheras | KLCC | Pavilion | Gombak | Bangsar | Shah Alam | Batu caves | Putrajaya | Bangi | Kajang | Puchong | Rawang | Shah alam | Sg besi | kepong | bentong | labuan | kedah | Negeri sembilan . Grab Now dearie! Special Free Gift menanti anda ๐ŸŽ๐Ÿ› . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #luvliees #asyallieagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #lovelieekl #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #lovelieemalaysia #teammeletops #teamlovelieenisa #omcbyasyalliee #omcbyasyalliekualalumpur #hppbyasyalliee #hppbyasyallieekl #heybepure #heybepurebyasyalliee #heybepurekl #hbpbyasyalliee
Nak tahu tak apa rahsia Asyalliee cepat sangat flawless ? Sebab asyalliee mengamalkan 2 sachets hello peach please pagi sebelum sarapan dan sebelum tidor & 2 botol air besar dalam sehari ๐Ÿ˜ Jom la cantik macam asyalliee juga ! Arraso ~ _ ๐Ÿ’“Nak tahu lebih lanjut Whatsapp Nisa atau boleh click link biru dekat bio atas terus masuk ke app WhatsApp tak perlu save no dah ๐Ÿค— ๐Ÿ Cod available, hanya perlu tunggu depan rumah jurr uols ๐Ÿ“ฎPostage everyday (Isnin - sabtu) . . . ๐Ÿš˜Cash On Delivery:- ๐Ÿ’ŽEveryday : Tesco Ampang | LRT Ampang | Wangsa Maju | Keramat | Setiawangsa | Setapak | Ukay perdana | Cheras | KLCC | Pavilion | Gombak | Bangsar | Shah Alam | Batu caves | Putrajaya | Bangi | Kajang | Puchong | Rawang | Shah alam | Sg besi | kepong | bentong | labuan | kedah | Negeri sembilan _ Grab Now dearie! Special Free Gift menanti anda ๐ŸŽ๐Ÿ› . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #luvliees #asyallieagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #lovelieekl #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #lovelieemalaysia #teammeletops #teamlovelieenisa #omcbyasyalliee #omcbyasyalliekualalumpur #hppbyasyalliee #hppbyasyallieekl #heybepure #heybepurebyasyalliee #heybepurekl #hbpbyasyalliee
Nak tahu tak apa rahsia Asyalliee cepat sangat flawless ? Sebab asyalliee mengamalkan 2 sachets hello peach please pagi sebelum sarapan dan sebelum tidor & 2 botol air besar dalam sehari ๐Ÿ˜ Jom la cantik macam asyalliee juga ! Arraso ~ _ ๐Ÿ’“Nak tahu lebih lanjut Whatsapp Nisa atau boleh click link biru dekat bio atas terus masuk ke app WhatsApp tak perlu save no dah ๐Ÿค— ๐Ÿ Cod available, hanya perlu tunggu depan rumah jurr uols ๐Ÿ“ฎPostage everyday (Isnin - sabtu) . . . ๐Ÿš˜Cash On Delivery:- ๐Ÿ’ŽEveryday : Tesco Ampang | LRT Ampang | Wangsa Maju | Keramat | Setiawangsa | Setapak | Ukay perdana | Cheras | KLCC | Pavilion | Gombak | Bangsar | Shah Alam | Batu caves | Putrajaya | Bangi | Kajang | Puchong | Rawang | Shah alam | Sg besi | kepong | bentong | labuan | kedah | Negeri sembilan _ Grab Now dearie! Special Free Gift menanti anda ๐ŸŽ๐Ÿ› . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #luvliees #asyallieagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #lovelieekl #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #lovelieemalaysia #teammeletops #teamlovelieenisa #omcbyasyalliee #omcbyasyalliekualalumpur #hppbyasyalliee #hppbyasyallieekl #heybepure #heybepurebyasyalliee #heybepurekl #hbpbyasyalliee
Nak tahu tak apa rahsia Asyalliee cepat sangat flawless ? Sebab asyalliee mengamalkan 2 sachets hello peach please pagi sebelum sarapan dan sebelum tidor & 2 botol air besar dalam sehari ๐Ÿ˜ Jom la cantik macam asyalliee juga ! Arraso ~ _ ๐Ÿ’“Nak tahu lebih lanjut Whatsapp Nisa atau boleh click link biru dekat bio atas terus masuk ke app WhatsApp tak perlu save no dah ๐Ÿค— ๐Ÿ Cod available, hanya perlu tunggu depan rumah jurr uols ๐Ÿ“ฎPostage everyday (Isnin - sabtu) . . . ๐Ÿš˜Cash On Delivery:- ๐Ÿ’ŽEveryday : Tesco Ampang | LRT Ampang | Wangsa Maju | Keramat | Setiawangsa | Setapak | Ukay perdana | Cheras | KLCC | Pavilion | Gombak | Bangsar | Shah Alam | Batu caves | Putrajaya | Bangi | Kajang | Puchong | Rawang | Shah alam | Sg besi | kepong | bentong | labuan | kedah | Negeri sembilan _ Grab Now dearie! Special Free Gift menanti anda ๐ŸŽ๐Ÿ› . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #luvliees #asyallieagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #lovelieekl #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #lovelieemalaysia #teammeletops #teamlovelieenisa #omcbyasyalliee #omcbyasyalliekualalumpur #hppbyasyalliee #hppbyasyallieekl #heybepure #heybepurebyasyalliee #heybepurekl #hbpbyasyalliee
Inilah INGREDIENTS yang ada dalam #OhMyChocolate fat burner ๐Ÿ”ฅ ha _ Oh My Chocolate kami 100% bahan selamat chuolls , Ambil 1 tablet je sehari , paling banyak pun 2 tablet sehari okies! Takyah senam. Takyah diet. Takyah pantang. Bedal je apa nk bedal. Esok esok yak yak lemak! ๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š _ Boleh order thru our #luvbabes kami ARRASO ! . ๐ŸŒนNak tau more details bolehh WhatsApp IELA kat 014-3874559 atau boleh klik link kat bio atas uhh. ๐Ÿ‘†๐Ÿป Tak perlu save no terus boleh Whatsapp ๐Ÿ˜„. . . COD available jugakk just inform area mane okay dear. ๐ŸŒŽ Postage everyday ๐Ÿ“ฎ _ COD EVERYDAY ๐Ÿš— MELAKA โ€ข BATU BERENDAM โ€ข BUKIT BERUANG โ€ข HOSPITAL MELAKA โ€ข CHENG โ€ข MITC โ€ข MC Grab yours now dearies ๐ŸŒน . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyalliee #lovelieemelaka #loveliemelaka #omcmelaka #hellopeachpleasekl #hellopeachpleasemelaka #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #luvliees #asyallieagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #lovelieekl #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #lovelieemalaysia #teammeletops
Tidak kira awak dimana bila masa nya siang atau malam Jangan lupa sapu Hey! Be pure sunscreen tau ๐Ÿ˜˜ Supaya kulit awak sentiasa dilindungi daripada ๐Ÿ˜ฑ Sinaran UV ๐Ÿ˜ฑ Asap dari kenderaan ๐Ÿ˜ฑ Pencemaran udara dan banyak lagi tauu , sapu sapu terus glowing gituhhh whatsapp now !! #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #luvliees #asyallieagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #lovelieekl #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #lovelieemalaysia #teammeletops #teamlovelieenisa #omcbyasyallieekl #hppbyasyalliee #hppbyasyallieekl #heybepure #heybepurebyasyalliee #heybepurekl #hbpbyasyalliee
Wauuu sis ๐Ÿ˜ฑ pakai hey be pure suncreen je kulit boleh glowing habis macam ni ? seriously ๐Ÿ˜ซ Tapi itu la kenyataan nya, Hey! be pure suncreen bukan setakat melindungi kulit sahaja tetapi ada effect glowing sekali tau ๐ŸŒป Bercuti dekat pulau pun tak kisah takut burn tau uolls gituhh Whatsapp sis now ! 60166716113 atau boleh tekan LINK dekat bio terus โ˜๐Ÿป #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #luvliees #asyallieagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #lovelieekl #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #lovelieemalaysia #teammeletops #teamlovelieenisa #omcbyasyallieekl #hppbyasyalliee #hppbyasyallieekl #heybepure #heybepurebyasyalliee #heybepurekl #hbpbyasyalliee
Tahu tak kulit kita kena sentiasa dilindungi oleh udara luar? . Seperti โคต ๐ŸŒป Sinaran UV ๐ŸŒป Asap kenderaan ๐ŸŒป Persekitaran yang tercemar . Dengan memakai suncreen atau sunblock adalah wajib untuk kita menjaga kulit muka tau, jangan main bedal keluar rumah tak pakai apa-apa . Cara untuk pakai suncreen Hey! Be Pure adalah sedikit sahaja tau, jangan pakai banyak-banyak.. hehehe . Love yaaa ๐Ÿ’œ #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #luvliees #asyallieagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #lovelieekl #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #lovelieemalaysia #teammeletops #teamlovelieenisa #omcbyasyalliee #omcbyasyalliekualalumpur #hppbyasyalliee #hppbyasyallieekl #heybepure #heybepurebyasyalliee #heybepurekl #hbpbyasyalliee
Nak kurus tanpa sengaja ? OMC lah jawapannya !! . โŒ DIET โŒ PANTANG โŒ EXERCISE . โœ… MAKAN MACAM BIASA โœ… HIDUP SPT BIASA โœ… PERUBAHAN LUAR BIASA . Result boleh nampak dgn hanya kunyah kunyah 2 tablet coklat sedap ni! Make sure kunyah kunyah before heavy meal tau! Barulah boleh nmpk lemak lemak cair dalam toilet bowl ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜‚ . WHATSAPP 011-10104184๐Ÿ“ฒ (PENANG ISLANS) . #agentloveliee #lovelieepenang #supplement #supplementbuah #asyalliee #asyalliee #agentlovelieepenang #hpp #hellopeachplease #lovelieesupplementagent #lovelieebeauty #lovelieecosmetics #teammommyasya #peachsupplement #penangisland #penang #luvbabes #luvliees #luvbabesagent #ubatputih #supplementputih #supplementskincerah #ohmychocolate #omc #ubatkurus #kurus #supplementkurus #supplementkurusmurah #kuruscepat #kurussihat #supplementkurussedap
Alhamdullilah syukur customer dapat hasil yang di idamkan selama ni hanya dengan hello peach please supplement dan beberapa penjagaan luaran๐ŸŒŸ . Sudah beratus ribu kami dapat feedback positif dari customer kesayangan kami pasal keberkesanan HPP ni๐Ÿ˜ . Kebaikkan hello peach please ๐Ÿ‘ ๐ŸŒŸ melembapkan kulit ๐ŸŒŸ menghilangkan jerawat/jerajat ๐ŸŒŸ mengecutkan jerawat ๐ŸŒŸ mengecilkan liang pori ๐ŸŒŸ mencerahkan kulit ๐ŸŒŸ menaikkan seri wajah ๐ŸŒŸ menghilangkan kulit terbakar ๐ŸŒŸ merawat kulit bermasalah ๐ŸŒŸ menghilangkan bintik bintik merah Hello peach please supplement 1 kotak 14 sachets Rm89 . #teameyqa #lovelieeagent #luvbabes #luvbabesagent #lovelieeklang #lovelieebeauty #lovelieesubang #lovelieebyasyalliee #lovelieecodklang #lovelieecodbanting #lovelieecodshahalam #lovelieecodpetalingjaya #lovelieecodportklang #ohmychocolateklang #ohmychocolatecodklang #ohmychocolateloveliee #ohmychocolatebyasyalliee #ohmychocolatecodbanting #ohmychocolatecodrawang #ohmychocolatecodselayang #ohmychocolatecodmeru #ohmychocolatecodkapar #ohmychocolatecodkapar #ohmychocolatecodbanting #klang #portklang #banting #produkviral2018 #asyalliee #supplementterbaik #wardinashop #wardinashop2
Setiap pembelian produk loveliee dari @loveliee.kualalumpur atau #TeamMeletops akan dapat free gift yang cute & letopss ni tau!! ๐Ÿ˜๐Ÿ’ฅ . Kita ada ๐Ÿ‘‡๐Ÿป: . โœจFacemask โœจFocallure lipmatte โœจMakeup Case โœจTravel Case . Dapatkan produk super hot viral cepat-cepat uolls!! ๐Ÿ˜ . ๐Ÿ’“Nak tahu lebih lanjut Whatsapp Nisa atau boleh click link biru dekat bio atas terus masuk ke app WhatsApp tak perlu save no dah ๐Ÿค— ๐Ÿ Cod available, hanya perlu tunggu depan rumah jurr uols ๐Ÿ“ฎPostage everyday (Isnin - sabtu) . . . ๐Ÿš˜Cash On Delivery:- ๐Ÿ’ŽEveryday : Tesco Ampang | LRT Ampang | Wangsa Maju | Keramat | Setiawangsa | Setapak | Ukay perdana | Cheras | KLCC | Pavilion | Gombak | Bangsar | Shah Alam | Batu caves | Putrajaya | Bangi | Kajang | Puchong | Rawang | Shah alam | Sg besi | kepong | bentong | labuan | kedah | Negeri sembilan |Melaka _ Grab Now dearie! Special Free Gift menanti anda ๐ŸŽ๐Ÿ› . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #luvliees #asyallieagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #lovelieekl #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #lovelieemalaysia #teamlovelieenisa #omcbyasyalliee #omcbyasyalliekualalumpur #hppbyasyalliee #hppbyasyallieekl #heybepure #heybepurebyasyalliee #heybepurekl #hbpbyasyalliee
Setiap pembelian produk loveliee dari @loveliee.kualalumpur atau #TeamMeletops akan dapat free gift yang cute & letopss ni tau!! ๐Ÿ˜๐Ÿ’ฅ . Kita ada ๐Ÿ‘‡๐Ÿป: . โœจFacemask โœจFocallure lipmatte โœจMakeup Case โœจTravel Case . Dapatkan produk super hot viral cepat-cepat uolls!! ๐Ÿ˜ . ๐Ÿ’“Nak tahu lebih lanjut Whatsapp Nisa atau boleh click link biru dekat bio atas terus masuk ke app WhatsApp tak perlu save no dah ๐Ÿค— ๐Ÿ Cod available, hanya perlu tunggu depan rumah jurr uols ๐Ÿ“ฎPostage everyday (Isnin - sabtu) . . . ๐Ÿš˜Cash On Delivery:- ๐Ÿ’ŽEveryday : Tesco Ampang | LRT Ampang | Wangsa Maju | Keramat | Setiawangsa | Setapak | Ukay perdana | Cheras | KLCC | Pavilion | Gombak | Bangsar | Shah Alam | Batu caves | Putrajaya | Bangi | Kajang | Puchong | Rawang | Shah alam | Sg besi | kepong | bentong | labuan | kedah | Negeri sembilan |Melaka _ Grab Now dearie! Special Free Gift menanti anda ๐ŸŽ๐Ÿ› . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #luvliees #asyallieagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #lovelieekl #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #lovelieemalaysia #teamlovelieenisa #omcbyasyalliee #omcbyasyalliekualalumpur #hppbyasyalliee #hppbyasyallieekl #heybepure #heybepurebyasyalliee #heybepurekl #hbpbyasyalliee
TESTIMONI ladyboss @asyalliee . Alahan pregnant, habis naik jerawat pasir atas dahi. Tapi semua tu lenyap dalam masa 2 hari je pas sapu sapu pimple cream dr HEY BE PURE! โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ . ๐Ÿ™…๐Ÿปโ€โ™€๏ธLangsung TAKDA PARUT ๐Ÿ™…๐Ÿปโ€โ™€๏ธJerawat KECUT serta merra ๐Ÿ™…๐Ÿปโ€โ™€๏ธKulit jadi licin n moist ๐Ÿ™…๐Ÿปโ€โ™€๏ธNo lubang2!! . HBP : RM100 . Whatsapp 0108928490 ๐Ÿ˜š . #Heybepure #lovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #hbp #sunscreen #pimplecream #heybepuresunscreen #heybepurepimplecream #heybepureklang #heybepureshahalam #LUVBabes #LUVBABESAGENT #klang #shahalam #gmklang #luvliees #kulitcantikbersih
Cara-cara mengatasi muka berjerawat: . ๐Ÿ’•Cuci muka dengan kerap ๐Ÿ’•Jgn picit jerawat ๐Ÿ’•Jgn menggunakan makeup yg berlebihan ๐Ÿ’•Elakkan makanan berminyak ๐Ÿ’•Jgn memegang muka dgn tangan kotor . PAKAI HEY BE PURE FLAWLESS SET! Sapu je kat kawasan yg ada jerawat, lepas tu cun dah! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Whatsapp 0108928490 . #Heybepure #lovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #hbp #sunscreen #pimplecream #heybepuresunscreen #heybepurepimplecream #heybepureklang #heybepureshahalam #LUVBabes #LUVBABESAGENT #klang #shahalam #gmklang #luvliees #kulitcantikbersih
HEY BE PURE . Normal price : RM100 Promo price : RM95 Exclude postage . BUY 3 ITEMS AND ABOVE FREE POS . Promo akan berakhir sebelum jam 12 tengah malam ney uollss . Cepat2 whatsapp 0108928490 โ˜บ๏ธ . #Heybepure #lovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #hbp #sunscreen #pimplecream #heybepuresunscreen #heybepurepimplecream #heybepureklang #heybepureshahalam #LUVBabes #LUVBABESAGENT #klang #shahalam #gmklang #luvliees #kulitcantikbersih
Kalau nak tahu mcm mana Asya nak prevent kulit Asya drpd naik jerawat? Before Asya makeup, Asya akan sapu nipis2 pimple cream. Kemudian Asya akan apply sunscreen. Simple! Yg bestnya pimple cream ni bukan utk jerawat je tau, utk parut, jeragat, whitehead, blackhead n sunburn. โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ โ€ข NOW Promo : RM95 โ€ข . Whatsapp 0108928490 ๐Ÿ˜š . #Heybepure #lovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #hbp #sunscreen #pimplecream #heybepuresunscreen #heybepurepimplecream #heybepureklang #heybepureshahalam #LUVBabes #LUVBABESAGENT #klang #shahalam #gmklang #luvliees #kulitcantikbersih
SEMUA PRODUK kami mempunyai kelulusan dri KKM. Kt sini kami sediakan NOT KKM utk anda check sendiri di website. So jgn ragu2 ya! Say no to timbang kilo! Chinggsss ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉโ™ฅ๏ธ โ€ข Inilah masa utk anda borong sakan sbb ini adalah SALE TERAKHIR UTK TAHUN 2018!! โ€ข BORONG SAKAN atau anda akan MENYESAL KEMUDIAN!! โ€ข LIMITED TIME โ€ข LIMITED STOCK . Whatsapp 0108928490 ๐Ÿ˜Š . #Heybepure #lovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #hbp #sunscreen #pimplecream #heybepuresunscreen #heybepurepimplecream #heybepureklang #heybepureshahalam #LUVBabes #LUVBABESAGENT #klang #shahalam #gmklang #luvliees #kulitcantikbersih
HEY! BE PURE SUNCREEN INGREDIENTS โœจ . Ini adalah bahan bahan yang ada dalam suncreen be pure kami tau . Fungsi-fungsi ingredient adalah untuk _ ๐ŸŒˆOctocrylene : It helps prevent unstable UV filters when exposed to sunlight ๐ŸŒˆPhenoxyethanol : Bactericide, disinfectant, antiseptic & antibiotic Phospholipids : Make our skin become soften, hydrated and protected ๐ŸŒˆCaprylyl Methicone : Keep skin moisturized, great ability to distribute UV filters = SPF booster ๐ŸŒˆMethyl hydrogen polysiloxane : pigmentation / scar treatment . . Whatsapp 0108928490 ๐Ÿ˜ . #Heybepure #lovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #hbp #sunscreen #pimplecream #heybepuresunscreen #heybepurepimplecream #heybepureklang #heybepureshahalam #LUVBabes #LUVBABESAGENT #klang #shahalam #gmklang #luvliees #kulitcantikbersih
Tidak kira awak dimana bila masa nya siang atau malam . Jangan lupa sapu Hey! Be pure sunscreen & pimple cream tau ๐Ÿ˜˜ Supaya kulit awak sentiasa dilindungi daripada . ๐Ÿ˜ฑ Sinaran UV ๐Ÿ˜ฑ Asap dari kenderaan ๐Ÿ˜ฑ Pencemaran udara ๐Ÿ˜ฑ Jerawat nanah ๐Ÿ˜ฑ Whitehead & blackhead ๐Ÿ˜ฑ Parut jeragat ๐Ÿ˜ฑ Bakteria ๐Ÿ˜ฑ Segala kotoran . Whatsapp 0108928490 ๐Ÿ˜š . #Heybepure #lovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #hbp #sunscreen #pimplecream #heybepuresunscreen #heybepurepimplecream #heybepureklang #heybepureshahalam #LUVBabes #LUVBABESAGENT #klang #shahalam #gmklang #luvliees #kulitcantikbersih
PIMPLE CREAM HEY! BE PURE INGREDIENTS โœจ . Fungsi-fungsi ingredient adalah . ๐Ÿ’•Jojoba Seed Oil : Acne control & oily skin control . ๐Ÿ’•Tea Tree Leaf Oil: A powerful antibacterial and antifungal. Fight acne & aczema. Medical studies = ability to kill many strains of bacteria, viruses and fungi. ๐Ÿ’•Cetearyl Olivate : From Olive oil, for moisturizing ๐Ÿ’•Allantoin : Preventing whiteheads, blackheads and pimples to develop. . Whatsapp 0108928490 ๐Ÿ˜Š . #Heybepure #lovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #hbp #sunscreen #pimplecream #heybepuresunscreen #heybepurepimplecream #heybepureklang #heybepureshahalam #LUVBabes #LUVBABESAGENT #klang #shahalam #gmklang #luvliees #kulitcantikbersih
next page →