#LovelieeBeauty

11,825 posts

Loading...
NEW IN ! . Introducing our new product launching next week! Wait for it people. We will start opening pre-orders TODAY TILL 25 MARCH !πŸ’– ..... #lovelieesg #lovelieesingapore #lovelieesingapura #lovelieeserum #hppsg #omcsg #hbpsg #lovelieecleanser #lovelieehq #lovelieebeauty #lovelieecosmetics #sgmakeupartists #sgmuas #makeuppengantin #makpengantinsg #bridesmaidsg #makeupartistindo #muaindonesia
Memang hebat teroks la cleanser Loveliee ni 🀀😍 Dakwat pen yang susah hilang tu pon lesap terus bila gosok dgn cleanser Loveliee 🀩 . Cpt order dgn sis ila utk dapatkan produk baru hotss ni okayy😘❀️ . 🎁Banyak FREE GIFTS letops walaupon 1 items🎁 πŸ“¦POSTAGE SETIAP HARI πŸ“¦FREE POSTAGE (2items ke atas boleh campur) 🚘FREE COD . COD: πŸ‘‰πŸ»Bandar Tasik Selatan πŸ‘‰πŸ»Desa Tasik πŸ‘‰πŸ»Terminal Bersepadu Selatan (TBS) πŸ‘‰πŸ»Mid Valley . Dm/ ws (link di bio) utk sebarang pertanyaan or order okay😘 #teammeroketlaju #loveliee #lovelieecleanser #cleanser #lovelieecleanserkl #hellopeachpleasekl #lovelieebeauty #lovelieecosmetics #lovelieeagent #lovelieehq #lovelieemurah #lovelieekl #lovelieebandartasikselatan #lovelieedesatasik #lovelieeterminalbersepaduselatan #lovelieemidvalley
Jeng jeng jeng~ Inilah dia baby baru keluaran Loveliee❀️ Luv teroks kannn😍 . 50ml satu botol RM59 exclude postage . Jom preorder dgn sis ila sebelum stock licin okies! πŸ˜‰ . 🎁Banyak FREE GIFTS letops walaupon 1 items🎁 πŸ“¦POSTAGE SETIAP HARI πŸ“¦FREE POSTAGE (2items ke atas boleh campur) 🚘FREE COD . COD: πŸ‘‰πŸ»Bandar Tasik Selatan πŸ‘‰πŸ»Desa Tasik πŸ‘‰πŸ»Terminal Bersepadu Selatan (TBS) πŸ‘‰πŸ»Mid Valley . Dm/ ws (link di bio) utk sebarang pertanyaan or order okay😘 #teammeroketlaju #hellopeachpleasekl #loveliee #lovelieebeauty #cleanser #cleansers #cleanserloveliee #lovelieekl #lovelieebandartasikselatan #lovelieedesatasik #lovelieeterminalbersepaduselatan #lovelieecosmetics #lovelieemidvalley #preorder
ORDER DIBUKA SEKARANG!! . . Anda boleh dapatkan Loveliee Cleanser yg best gilaa dgn #LUVBabes kami atau boleh direct whatsapp HQ!! Produk akan di pos pd hari Isnin 25/3/2019. . For those yg beli RM250 ke atas boleh campur apa2 produk, anda akan dapat gift worth RM79: . βœ… TSHIRT LOVELIEE LIMITED EDITION! βœ… PAPER BAG EXCLUSIVE! . So cepat2 shopping sebelum tshirt, paperbag & cleanser licinnnn! Sbb once dh licin, awak beli RM500 pon kami tak dapat nak bg gift tshirt n paperbag.πŸ˜΅πŸ˜­πŸ™πŸ» . Loveliee Cleanser (50ml): 1⃣ BOX : RM59 exc postage . Happy ke takkk dgn harga yg uollss pilih ni? 😍😍β™₯️🌹 Bolehh direct whatsapp scha sekarang ‼️‼️‼️ WHATSAPP 01137632895πŸ“± WHATSAPP 01137632895πŸ“± WHATSAPP 01137632895πŸ“± #teampinkequeen #loveliee #productviral #lovelieebeauty #lovelieehq #lovelieemurah #lovelieekl #lovelieeklang #lovelieeklangvalley #lovelieebyasyalliee #lovelieehpppremium #lovelieemalaysia #lovelieecleanser #lovelieesunwaypyramid #lovelieeshahalam #lovelieeklang
Haii uollsss.. Memandangkan ramai vote RM59 , so sekarang harga Cleanser Loveliee official RM59 tak termasuk postage tau uollss .. Sesiapa yang nak order boleh whatsapp or dm scha ye Stock tak banyak dah nii , cepat2 whatsapp or dm ye 😘😘 WHATSAPP 01137632895πŸ“± WHATSAPP 01137632895πŸ“± WHATSAPP 01137632895πŸ“± #teampinkequeen #loveliee #productviral #lovelieebeauty #lovelieehq #lovelieemurah #lovelieekl #lovelieeklang #lovelieeklangvalley #lovelieebyasyalliee #lovelieehpppremium #lovelieemalaysia #lovelieecleanser #lovelieesunwaypyramid #lovelieeshahalam #lovelieeklang
ORDER DIBUKA SEKARANGGG!!! . . Anda boleh dapatkan Loveliee Cleanser yg best gila dgn kami . For those yg beli RM250 ke atas boleh campur apaΒ² produk, anda akan dapat gift worth RM79: . βœ…TSHIRT LOVELIEE LIMITED EDITION! βœ…PAPER BAG EXCLUSIVE! So cepatΒ² shopping sblm tshirt, paperbag & cleanser licinnnnnn! sbb once dah licin, awak beli RM500 pon kami tak dpt nk bgi gift tshirt n paperbag😒 . Loveliee Cleanser (50ml): 1⃣BOX : RM59 EXC POSTAGE Whatsapp 01164893538 Atau boleh click link di bio tanpa perlu save nombor. Senang kan? πŸ˜‰ . πŸ› Free Gift Letops πŸ‘ Postage MON-FRI 🚘 Cod Available KL . #hellopeachpleasepremium #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang Β  #lovebabeagent #asyaliee Β  #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #hpppremium #asyallieagent Β  #lovelieebeauty Β  #hellopeachpleaseagent #luvbabes #lovelieekl Β  #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies Β  #lovelieemalaysia #teamfidameletop #teamlovelieefida #omcbyasyalliee #omcbyasyalliekualalumpur #hppbyasyalliee #hppbyasyallieekl #heybepure #heybepurebyasyalliee #heybepurekl #hbpbyasyalliee #LUVBabes
LOVELIEE ESSENTIALS SERUM ACTIVE INGREDIENTS πŸ’― . Good news! one of our main ingredient pun menang award SEPAWA INNOVATION CORPORATION AWARDS 2014!! . Ia bertindak sebagai intelligent depigmentant: iaitu mengurangkan bintik2 hitam dimuka seperti jeragat dan parut2 jerawat yg teruk akibat breakout dan memutihkan skin tone secara sekata. . Jatuh cintaaa tengok LOVELIEE Serum punya packaging & ingredients yg best sgt. Siapa dah terrrrjatuh cinta mcm Syira?? 😍😍 . WhatsApp sis sekarang. . . Whatsapp 013-2966872 Atau boleh click link di bio tanpa perlu save nombor. Senang kan? πŸ˜‰ . πŸ› Free Gift Letops πŸ‘ Postage MON-FRI . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #luvliees #asyallieagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #lovelieekl #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #lovelieemalaysia #teammeletops #teamlovelieenisa #omcbyasyalliee #omcbyasyalliekualalumpur #hppbyasyalliee #hppbyasyallieekl #heybepure #heybepurebyasyalliee #heybepurekl #hbpbyasyalliee
PANAS HATI DENGAN LOVELIEE NI 😑 SEBAB BUAT KULIT MAKIN FLAWLESS & GLOWING . Kehebatan Loveliee Serum mampu buat uolss jadi gila sebab first try je dah nampak result dia. Betul tak? Sekali try terus naik angin 😀 sebab instant results. Terus glowing mowing. Aduuu, memang jatuh cinta terus 😭 . Serum ni sesuai untuk kulit seperti: 🌱 BERMINYAK 🌱 KERING 🌱 KOMBINASI 🌱 SENSITIF 🌱 BERJERAWAT . Dan banyak lagi. Senang kata sesuai untuk semua jenis kulit la dan untuk semua peringkat umur. Sebab tak de kndungan bahan terlarang. Selamat di gunakan 😍 . Jadi apa tunggu lagi. Sila la WhatsApp syira sekarang, cepat2 jangan lambat2 🀣 . . Whatsapp 013-2966872 Atau boleh click link di bio tanpa perlu save nombor. Senang kan? πŸ˜‰ . πŸ› Free Gift Letops πŸ‘ Postage MON-FRI . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #lovelieeserum #asyallieagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #essentialsserum #lovelieekl #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #lovelieemalaysia #teamnisaonfire #teamlovelieenisa #omcbyasyalliee #omcbyasyalliekualalumpur #hppbyasyalliee #hppbyasyallieekl #heybepure #heybepurebyasyalliee #heybepure
HELLO PEACH PLEASE PENYEBAB JERAWAT TAK BERANI MUNCUL . Beribu testimoni telah kami terima. Seronok bila feedback positif. Product kami adalah daripada bahan semulajadi. Sangat selamat untuk anda yang nak cantik dan kulit sihat tanpa perlu berpantang 😍 . Yang pasti NO DRUGS, NO COLLAGEN, NO HORMONE . . Whatsapp 013-2966872 Atau boleh click link di bio tanpa perlu save nombor. Senang kan? πŸ˜‰ . πŸ› Free Gift Letops πŸ‘ Postage MON-SAT . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #luvliees #asyallieagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #lovelieekl #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #lovelieemalaysia #teammeletops #teamlovelieenisa #omcbyasyalliee #omcbyasyalliekualalumpur #hppbyasyalliee #hppbyasyallieekl #heybepure #heybepurebyasyalliee #heybepurekl #hbpbyasyalliee
JERAWAT TUMBUH BAK CENDAWAN SELEPAS HUJAN 😀 . β€œSIS, BOLEH TAK TOLONG SAYA? SAYA DAH PENAT LA DENGAN JERAWAT YANG TAK MAU HILANG NIH, RIMAS LA HMMPPHH” . Siapa tak nak wajah cantik berseri bebas dari jerawat dan masalah kulit wajah kan. Tapi ramai antara kita masih lagi tidak ada kesedaran untuk tampil lebih cantik dan berseri. Dan masih juga yang tiada kesedaran dengan menggunakan produk kecantikan yang kita sendiri tidak tahu asal usulnya . Nahhh, sini syira nak habaq. Jangan mudah terjebak dan jangan senang-senang percaya sesuatu product tanpa kaji selidik dulu yaa. Tak nak la nanti perbelanjaan bulanan RM200 untuk wajah tu jadi kepada RM2000 pula. Membazirnya oiii 😌 . Buatlah pilihan bijak dengan memilih skincare yang berkualiti tinggi dan selamat digunakan. Nak tahu apa dia? Tentunya lah Loveliee Product 😍😍 . . Fast Response 013-2966872 Atau boleh click link di bio tanpa perlu save nombor. Senang kan? πŸ˜‰ . πŸ› Free Gift Letops πŸ‘ Postage MON-FRI . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #luvliees #asyallieagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #lovelieekl #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #lovelieecosmetics #lovelieemalaysia #teammeletops #teamlovelieenisa #omcbyasyalliee #omcbyasyalliekualalumpur #hppbyasyalliee #hppbyasyallieekl #heybepure #heybepurebyasyalliee #heybepurekl #hbpbyasyalliee
"BLACKHEAD N WHITEHEAD DA HILANG " "MAKEUP PUN DA X BERBELAK" itu pengakuan regular cust umi anis after consume 2box hpp... now repeat lg 2box utk bulan ni.. adik ni da bertindak utk skin yg cntik... uloss bile lg??. xkan nk tgk je org cntik... tp skin kite still dlm keadaan sma je... . berminat bleh tkan link dia bio... nnt umianis layan awk2 seme...😍😍😍 .www.wasap.my/60129354383 . Postage setiap hari... . #lovelieesgpelek #lovelieemurah #lovelieenilai #lovelieesalak #lovelieesepang #lovelieebangkong #lovelieebeauty #lovelieeagent #lovelieehpp #assyaliee #misicantiksebelumraya #hellopeachplease #hppsepang #hppsgpelek #hppsalak #hppbangkong #OMC #omcsepang #omcsgpelek #omcnilai #hppusim #salak #nilai #sepang #enstek #labu #mantin #banting #klia #testimoniterbeliakbijimata
3 IN 1 SEBAGAI CLEANSER, MASKER & MAKEUP REMOVER 😍 _____________ Dengan harga rm59 sahaja!!! 50ml lagi tau 😍 berbaloi gila! Tahan untuk 2-3bulan depends on cara penggunaan korang okay! ____________ Boleh hilangkan segala kotoran kat muka kita dengan sekali cucian je gais! πŸ€ͺ Whatsapp tasha 01128116646 sekarang untuk order! #lovelieebeauty #lovelieeagent #lovelieecosmetics #Lovelieecleanser #lovelieeshahalam #lovelieeklang #lovelieebangi #lovelieekualalumpur #lovelieesemenyih #lovelieetaiping #LUVBABESAGENT #LUVBABES
Kasi zoom ciked! Kalau sebelum ni ramai menjerit bgtau HPP old version mmg padu baq hangg, kali ni kita upgrade dari ingredients sehingga lah packaging luar & dalam okayh!! Wow!😱 letops β €β € ____ β €β € 10 TIMES VITAMIN C β €β € ___ . βœ… LAGI DAHSYAT βœ… LAGI POWER βœ… LAGI CPT RESULT βœ… LAB TESTED βœ… NO HARMFUL CHEMICAL βœ… MENDAPAT KELULUSAN HALAL DARI JAKIM βœ… SELAMAT UTK SEMUA LAPISAN UMUR & JANTINA βœ… DISAHKAN OLEH DOKTOR HPP HANYA PLANT BASED SAHAJA! . βœ… NO SIDE EFFECT BILA STOP β €β € ___ . β™₯️RM89 / BOX EXCLUDE POSTAGEβ™₯️ . Whatsapp now 011 6215 5527πŸ“± atau click link di bioπŸ’• . #loveliee #lovelieebeauty #lovelieehq #lovelieemurah #lovelieeagent #lovelieekl #lovelieeampang #lovelieepenang #lovelieenilai #lovelieemalaysia #lovelieebyasyalliee #lovelieesupplement #lovelieeshahalam #lovelieekedah #lovelieeselangor #lovelieeklang #lovelieehpp #lovelieegombak #lovelieepuchong #lovelieecodklang #lovelieecodkl #lovelieecodkedah #lovelieecodsubang #lovelieecodbanting #lovelieecodshahalam #lovelieecodportklang #lovelieecodselangor #lovelieecoddamansara
Pija always buat free caj COD dekat area macam dekat bawah ni untuk gegadis & avang yang nak dapatkan produk LOVELIEE β™₯️ Dahlah free caj siap free gift syiok pulak tu boskuurrr. Tunggu apa lagi tu cepat wasap Pija jom (click link dekat bio tu je) untuk Pija hantarkan terus produk LOVELIEE dekat ualls tak payah guna abang posmen pun hehehehe #lovelieebeauty #hellopeachplease #hellopeachpleasesupplement #hellopeachpleasetampin #asyalliee #tampin #alorgajah #freeportafamosaoutlet #gemencheh #utemmelaka #utembandarmelaka #uitmlendu #uniklmelaka #kuimmelaka #kolejrisdamelaka #uitmsegamat #uitmrembau #cikpijaloveliee
Okayyyy memandangkan ramai yg VOTE B, so HQ sebulat suara akan menjual pd harga RM59!! Yes RM59 sahajaa! So uolsss jom tepok tangan ramai2!! Yayyyyβ™₯️β™₯️ . Cepat2 guysss!!! Jangan lepaskn peluang utk dapatkn #newbaby Cleanser dari sis okayy. Everyone can shineπŸ”₯πŸ”₯ . #teamnisaonfire #lovelieecleanser #lovelieebeauty #LUVLies
Selamat petang 😘😘 okey..ptg ni sis nak share dgn korang semua tentang kebaikan rose waterπŸŒΉπŸ’¦ Rose water ni bagus tau untuk hilangkan sunburn.. jadi..untuk korang yang sering terdedah dengan cahaya mentari yang terik sekarang ni,boleh la gunakan cleanser kami untuk cuci muka korg πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ’‹ #hpp #hpppremium #sunscreen #essentialserum #ohmychocolate #lovelieeserum #lovelieebeauty #lovelieesunscreen #lovelieejohor #lovelieejb #lovelieepasirgudang #codpasirgudang #agentloveliee #agentpasirgudang
Hai korang yang still nak join our pre order πŸ˜πŸ’žkorang boleh whatsapp Alia sekarang untuk join (0189044578) Untuk produk loveliee yang lain still ada stock 😍so siapa yang nak boleh PM Alia or DM Alia okay πŸ‘ŒπŸ» #postageseluruhmalaysia #codpenangisland #teammeroketlaju #lovelieecosmetics #lovelieeagent #loveliee #newproduct #aacod #Agentloveliee #lovelieecosmetics #lovelieebeauty #lovelieeperak #lovelieekedah #lovelieeselangor #lovelieejohor
LETOPSS X GIFT DARI HQ NI????? XDPT KAT MANE2 TAU.... HANYA DARI ANGENT2 YANG SAH SAHAJA... agak2 siapa la bertuah dapat 2 item ni... vmcuba munculkn driπŸ™‹β€β™€οΈπŸ™‹β€β™€οΈπŸ™‹β€β™€οΈ . berminat bleh tkan link dia bio... nnt umianis layan awk2 seme...😍😍😍 .www.wasap.my/60129354383 . Postage setiap hari... . #lovelieesgpelek #lovelieemurah #lovelieenilai #lovelieesalak #lovelieesepang #lovelieebangkong #lovelieebeauty #lovelieeagent #lovelieehpp #misicantiksebelumraya #hellopeachplease #hppsepang #hppsgpelek #hppsalak #hppbangkong #omcsepang #omcsgpelek #omcnilai #omcklia #hppusim #salak #nilai #sepang #enstek #labu #mantin #banting #klia #gadong #dengkil
OMG teruknya kulit sis @asyalliee akibat pakai sunblock sebarangan 😱 guys jangan jadi macam ni tau bahaya betul Bila kita nak beli sesuatu untuk kulit muka kita , baik kita check betul betul tau Macam sis asya ni hari tu dia bercuti ke thailand dan terlupa bawa sunblock dia dan dia terpaksa beli sunblock dekat kedai di thailand Bila dua hari pakai kulit rasa macam terbakar dan naik merah merah mengurutu habis you alls Nasib baik sis @asyalliee cepat bertindak ! Sis asya consume HELLO PEACH PLEASE SUPPLEMENT selama 2 minggu Alhamdullilah kulit muka sudah semakin ok πŸ’œ Fuhhh #hellopeachplease adalah penyelamat nyaa" . . Whatsapp now 011 6215 5527πŸ“± atau click link di bioπŸ’• . #loveliee #lovelieebeauty #lovelieehq #lovelieemurah #lovelieeagent #lovelieekl #lovelieeampang #lovelieepenang #lovelieenilai #lovelieemalaysia #lovelieebyasyalliee #lovelieesupplement #lovelieeshahalam #lovelieekedah #lovelieeselangor #lovelieeklang #lovelieehpp #lovelieegombak #lovelieepuchong #lovelieecodklang #lovelieecodkl #lovelieecodkedah #lovelieecodsubang #lovelieecodbanting #lovelieecodshahalam #lovelieecodportklang #lovelieecodselangor #lovelieecoddamansara
Nak tahu apa rahsia kecantikan #asyalliee ??? . . . Kalau nak tahu jum lekaih WS iza.. . . Iza nak bocorkan sikit rahsianya.. Hehe. 😘😘😘🌹🌹🌹 Cepat dapatkan sekarang❗ Link wasap on bio 😘 #teamstellar #lovelieebeauty #serumviral #serumurah #asyalliee #serumasyallie #nakcantik #buangharga #murah #promoloveliee #freegift #lovelieeserum #lovelieebeauty #lovelieeselangor #lovelieecheras #lovelieecosmetics #lovelieekl #lovelieekajang #hellopeachpleasekl #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeaxhpleasesupplement πŸ‘ #asyalieeproduk #asyalliee #hpp #omc #ohmychocolate #luvliees
Opsss 🌹🌹🌹🌹 . . . Feedback #serumloveliee pon dah letopsss .. Ni combine pula dengam 3 in 1 cleaser lagi laa letopss... . . . Nak teriak rasanyaa ... πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ . . Cepat dapatkan sekarang❗ Link wasap on bio 😘 #teamstellar #lovelieebeauty #serumviral #serumurah #asyalliee #serumasyallie #nakcantik #buangharga #murah #promoloveliee #freegift #lovelieeserum #lovelieebeauty #lovelieeselangor #lovelieecheras #lovelieecosmetics #lovelieekl #lovelieekajang #hellopeachpleasekl #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeaxhpleasesupplement πŸ‘ #asyalieeproduk #asyalliee #hpp #omc #ohmychocolate #luvliees
Kita lanjee pic dari angel atas satuuu.. Onzzz ke takkkk???😍😍😘 . Haa korang yang excited tuu,cuba komen sikit kenapa korang nakkk sangat2 menang hadiah misteri dari sisluv nii dan tag 3 rakan korang utk join sama2 contest nii.. Pastikan akaun public okayyπŸ˜‰πŸ˜‰ Mana tahu sentuhan jari jemari korang tu buat sisluv terbuka hati untuk pilih korang kannn🌹🌹🌹 . 26/3/2019 save this date okayy guyss!! . #teamonfire #lovelieehpp ❀ #lovelies #lovelieebeauty #lovelieehq #luvliees
YA TUHAN..... 🌹🌹🌹🌹 . . BARING ATAS KELOPAK BUNGA ROS PON DAH CANTIK... . . SIAPA NAK CANTIK MACAM ASYALIEE ANGKAT TANGAN πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹ . . JOM CANTIK SEBELUM RAYA... . . Cepat dapatkan sekarang❗ Link wasap on bio 😘 #teamstellar #lovelieebeauty #serumviral #serumurah #asyalliee #serumasyallie #nakcantik #buangharga #murah #promoloveliee #freegift #lovelieeserum #lovelieebeauty #lovelieeselangor #lovelieecheras #lovelieecosmetics #lovelieekl #lovelieekajang #hellopeachpleasekl #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeaxhpleasesupplement πŸ‘ #asyalieeproduk #asyalliee #hpp #omc #ohmychocolate #luvliees
Alhamdullilah syukur customer dapat hasil yang di idamkan selama ini hanya dengan #HelloPeachPlease supplement✨ Sudah beratus ribu kami dapat feedback positif dari customer kesayangan kami pasal kebekesanan HPP ni 😍 Mereka gembira kami pun gembira Kebaikkan hello peach please πŸ‘ 🌟 Melembapkan kulit 🌟 Menghilangkan jerawat/Jeragat 🌟 Mengecutkan jerawat 🌟 Mengecilkan liang pori 🌟 Mencerahkan kulit 🌟 Menaikkan seri wajah 🌟 Menghilangkan kulit terbakar 🌟 Merawat kulit bermasalah 🌟 Menghilangkan bintik bintik merah RM89 satu kotak 14 sachets Whatsapp 011 6215 5527πŸ“± atau click link di bioπŸ’• #loveliee #lovelieebeauty #lovelieehq #lovelieemurah #lovelieeagent #lovelieekl #lovelieeampang #lovelieepenang #lovelieenilai #lovelieemalaysia #lovelieebyasyalliee #lovelieesupplement #lovelieeshahalam #lovelieekedah #lovelieeselangor #lovelieeklang #lovelieehpp #lovelieegombak #lovelieepuchong #lovelieecodklang #lovelieecodkl #lovelieecodkedah #lovelieecodsubang #lovelieecodbanting #lovelieecodshahalam #lovelieecodportklang #lovelieecodselangor #lovelieecoddamansara
β€œBILA NAK OPEN ODER?!!!!” β€œSIS OVARI SY PECAH TUNGGU PRODUK LOVELIEE LAUNCH NI SIS!” __________________________ Haaa tudiaaaa ramai dah kene rasuk dgn produk baru dari LOVELIEE ni... Kesemua produk Loveliee telah memberikan anda kerasukan yg dahsyat.. sekarang tiba masa nyaaa utk anda menunggu TARIKH KERAMAT 26 MAC 2019 sebagai hari pelancaran LOVELIEE CLEANSER 😍πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯🌹🌹🌹🌹🌹🌹 ____________________________ Produk2 terhangat dari Loveliee.. memang xmenyesal guna.. kalau nak oder cepat2 dan dapatkan FREEGIFT YANG BEST BEST kene cepat2 FOLLOW @kakdee.loveliee @kakdee.loveliee @kakdee.loveliee dan tunggu post2 yg seterusnyaaa sebab ada macam2 lagi promosi dan vdeo gempak utk uols!!! 😱😱😱😱😱😱😱 ________________________ Selain ituuuuu!!! Anda beli 2 item loveliee anda akan dapat FREE POSTAGE dan FREEGIFT.. boleh jugak dapatkan produk2 loveliee dari agent2 under @kakdee.loveliee dan boleh COD TERUS DEPAN RUMAH ANDA.. cepat2 cek ig @kakdee.loveliee SEKARANGGG!!!πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ . Boleh stalk owner IG @diharidzuan β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ β€Œ#tazkirahkakrah #reviewbykakrah #luvliees #loveliee #lovelieeserum #lovelieebeauty #lovelieemurah #lovelieebyasyalliee #asyalliee #lovelieekl #lovelieemalaysia #lovelieebatupahat #lovelieejohor #review #reviewmalaysia #paidreview #paidreviewmalaysia #reviewmurah #malaysianigers #igersmalaysia
Baring2 manja atas timbunan kelopak rose😍 Auchhh so in loveee laaa😫😫 . Cuba teka apa rahsia new baby ni sampai dah ramai sangat2 excited tunggu launching dayπŸ™Œ . Btw sis masih lagi mencari2 nii pemenang bertuah hadiah misteri dari sis luv😘 βœ”comment dan repost seberapa bnyk mungkin βœ”tag 3 orang rakan βœ”sebab yang menarik kenapaaa korang layak dapat hadiah misteri dari sis βœ”pastikan ig public okayyπŸ˜‰ . #teamnisaonfire #lovelies #lovelieehpp ❀ #lovelieehq #lovelieebeauty
MAKEUP PUN MUKA GLOWING 😍😍 ____ Bayangkan bermakeup tebal macam mana sekali pun jerawat jerawat still nampak 🀒 Makeup berkedut 🀒 Makeup tak nampak cantik langsung 🀒 hmmm ____ Kalau nak makeup cantik, kena cantikkan kulit kita dulu 🌸 Kosisten consumeΒ #HPPSupplement makeup pun tak perlu tebal tebal dah Makeup pun skin nampak smooth, foundation tak perlu tebal tebal, Glowing muka ! bestnya RM89 / box (14 sachet) Whatsapp now 011 6215 5527πŸ“± atau click link di bioπŸ’• #loveliee #lovelieebeauty #lovelieehq #lovelieemurah #lovelieeagent #lovelieekl #lovelieeampang #lovelieepenang #lovelieenilai #lovelieemalaysia #lovelieebyasyalliee #lovelieesupplement #lovelieeshahalam #lovelieekedah #lovelieeselangor #lovelieeklang #lovelieehpp #lovelieegombak #lovelieepuchong #lovelieecodklang #lovelieecodkl #lovelieecodkedah #lovelieecodsubang #lovelieecodbanting #lovelieecodshahalam #lovelieecodportklang #lovelieecodselangor #lovelieecoddamansara
Kita lanjee pic dari angel atas satuuu.. Onzzz ke takkkk???😍😍😘 . Haa korang yang excited tuu,cuba komen sikit kenapa korang nakkk sangat2 menang hadiah misteri dari sisluv nii dan tag 3 rakan korang utk join sama2 contest nii.. Pastikan akaun public okayyπŸ˜‰πŸ˜‰ Mana tahu sentuhan jari jemari korang tu buat sisluv terbuka hati untuk pilih korang kannn🌹🌹🌹 . 26/3/2019 save this date okayy guyss!! . #teamnisaonfire #lovelieehpp ❀ #lovelies #lovelieebeauty #lovelieehq #luvliees
HELLO PEACH PLEASE PENYEBAB JERAWAT TAK BERANI MUNCUL . Beribu testimoni telah kami terima. Seronok bila feedback positif. Product kami adalah daripada bahan semulajadi. Sangat selamat untuk anda yang nak cantik dan kulit sihat tanpa perlu berpantang 😍 . Yang pasti NO DRUGS, NO COLLAGEN, NO HORMONE . . Whatsapp 013-2966872 Atau boleh click link di bio tanpa perlu save nombor. Senang kan? πŸ˜‰ . πŸ› Free Gift Letops πŸ‘ Postage MON-SAT . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #luvliees #asyallieagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #lovelieekl #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #lovelieemalaysia #teammeletops #teamlovelieenisa #omcbyasyalliee #omcbyasyalliekualalumpur #hppbyasyalliee #hppbyasyallieekl #heybepure #heybepurebyasyalliee #heybepurekl #hbpbyasyalliee
HALU HALU SEMUAAA MEH STOP KEJAP TENGOK TASHA TENGAH CONTENG PIPI πŸ€ͺ ___________ Tasha guna permanent marker plus mascara yang waterproof bakhang 😭 boleh hilang ke weh ?!!!! ____________ Mesti la boleh hilang dengan item baru LOVELIEE ni ha! 🀀 Takpayah risau nak bawa mcm2 nak g jalan. Senang nak tanggal makeup kita ni. ____________ Hampa jangan tengok saja! Mai beli okey! 😍 tunggu 26/3/2019 ni ✨ #lovelieebeauty #lovelieeagent #luvbabesagent #LUVBABES #lovelieeselangor #lovelieetaiping @loveliee.hq
Nahhh sis jannah belanja korang video ni😍 . Excited tak excited memang letup semua produk loveliee sebab kita dah banyak dapat feedback yang positif dari customers . Boleh tengok kat highlights @lovelieebeauty for feedback produk loveliee kita . . #LovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #HelloPeachPlease #hellopeachpleasepremium #hpppremium #Supplement #Luvliees #buahpeach #kulitcantikbersih #LUVBabes #klang #shahalam #gmklang #lovelieeklang #lovelieeshahalam #hellopeachpleaseshahalam #putih #jerawat #sunburn #jeragat #blankhead #whitehead #hppklang #hppshahalam #hppbukittinggi #portklang #pelabuhanklang #comingsoon
Jgn lupa pakai sunscreen sebelum keluar rumah okay ❀️ tahan 4-5 bulan tau. . Yang nk order whatsapp iena 01161235758 atau tekan link di bio okayπŸ’‹ . #lovelieeserum #kualalumpur #lovelieesunscreen #lovelieeampang #asyallie #lovelieehpp #lovelieebeauty #lovelieecheras #lovelieecosmetics
Comel cantik jee ladyboss @asyalliee kita baring kat atas bunga rose 😍 Sis jannah punya dm banyak masuk asyik tanya bila produk loveliee yang baru nak keluar 😱 Korang stay tuned okay. Turn on notifications . . #LovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #HelloPeachPlease #hellopeachpleasepremium #hpppremium #Supplement #Luvliees #buahpeach #kulitcantikbersih #LUVBabes #klang #shahalam #gmklang #lovelieeklang #lovelieeshahalam #hellopeachpleaseshahalam #putih #jerawat #sunburn #jeragat #blankhead #whitehead #hppklang #hppshahalam #hppbukittinggi #portklang #pelabuhanklang #comingsoon
Elok2 pakai make up cantik2 tapi tak sampai 2 jam terus jadi tak cantik sebab stress dengan jenis kulit berminyak. Dah la berminyak lepas tu senang naik jerawat 😱 . Seksa nya dapat kulit macam ni sebab pakai pape make up pun tak tahan lama dan nak tangkap gambar pun malu sebab muka berjerawat 🀧 . Dalam essentials serum loveliee ada NIACINAMIDE yang dapat mengurangkan masalah kulit berminyak sebab kita memang dah try lepas apply serum loveliee kat kulit terus kulit jadi moist . So tunggu apa lagi jom order loveliee serum tak kan nak biar muka berminyak macam pisang goreng . Whatsapp 0108928490 atau click in bio je nak senang πŸ˜‰ . Khas untuk customer sis jannah, sis jannah bagi FREE COD CHARGED untuk area #KFCPORTKLANG , #BUKITTINGGIKLANG , #SEKSYEN7SHAHALAM . #LovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #Luvliees #kulitcantikbersih #LUVBabes #LUVBABESAGENT #klang #shahalam #gmklang #lovelieeklang #lovelieeshahalam #lovelieegmklang #agentklang #putih #jerawat #sunburn #parutmuka #jeragat #blankhead #whitehead #serumloveliee #serumessentialloveliee #serumklang #serumshahalam #serumgmklang #bukittinggiklang #portklang #pelabuhanklang
#HelloPeachPlease SupplementπŸ‘ βœ…PREMIUM INGREDIENTS βœ…10X LEBIH VITAMIN C βœ…HALAL CERTIFIED . . HPP πŸ’―diperbuat dari sumber tumbuhan, so ini bermakna HPP bukan lah kosmetik atau ubat ya sayang semua πŸ€— . RM89 / box (14 sachet) . Whatsapp now 011 6215 5527πŸ“± atau click link di bioπŸ’• . #loveliee #lovelieebeauty #lovelieehq #lovelieemurah #lovelieeagent #lovelieekl #lovelieeampang #lovelieepenang #lovelieenilai #lovelieemalaysia #lovelieebyasyalliee #lovelieesupplement #lovelieeshahalam #lovelieekedah #lovelieeselangor #lovelieeklang #lovelieehpp #lovelieegombak #lovelieepuchong #lovelieecodklang #lovelieecodkl #lovelieecodkedah #lovelieecodsubang #lovelieecodbanting #lovelieecodshahalam #lovelieecodportklang #lovelieecodselangor #lovelieecoddamansara
Psstt.. Serious kan muka ladyboss kita tuu?? Mesti la serious sebab new baby is launching very soonnnn!!!!πŸ™ŒπŸ”₯ . So korang pun lepasni boleh la jadi cunn2 bak mawar berduri gitewww🌹🌹 . 26/3/2019 save this date okayy guyss! Jangan lupa tauu tak lama je lagi😫😫 . #teamnisaonfire #lovelieehpp ❀ #lovelies #lovelieebeauty #loveliee #hpp #hbpsunscreen ❀ #HELLOPEACHPLEASE #lovelieehq
Cuaca panas panas ni jangan lupa banyakkan minum air ye sayang sayang semua 😘 NAK KULIT SIHAT ? CERAH BERSERI ? LEMBAB GLOWING ? SENANG SAJAA UOLLS Awak boleh dapatkan kulit yang awak idamkan hanya dengan #HELLOPEACHPLEASE supplement Seperti πŸ’— CERAH SEKATA BERSERI πŸ’— TIADA KEDUTAN πŸ’— LEMBAB BERSINAR Kerana antara bahan-bahan yang ada didalam supplement kami adalah seperti _ PEACH JUICEπŸ‘ Bagi kelembapan semulajadi kepada kulit dan buang sel kulit mati dan gantikkan dengan yang baru (Mencerahkan) dan mengecah awal kedutan pada kulit _ SAKURA EXTRACT🌸 Kaya dengan Antioksida yang tinggi dan mampu sejukkan muka. Ia juga bertindak sebagai kolagen yang mampu merawat kulit yang berlubang dan memberikan tona kulit sekata muka dan badan _ GRAPE SEED EXTRACTπŸ‡ Ia mampu merawat kulit yang rosak akibat salah penggunaan skincare lain. Berfungsi sebagai (AHA) untuk menguatkan lagi kulit dan ia mampu membaikpulih kondisi kulit seperti menganjalkan kulit _ PINE BARK EXTRACT🌳 Melembabkan kulit serta meningkatkan immune sistem badan Ini baru sedikit kebaikkan ingredient yang ada didalam supplement yang kami share tau πŸ™†πŸ»β€β™€οΈ ada banyak lagi, sebab itulah supplement ini menjadi kegemaran semua orang di seluruh malaysia, indonesia, brunei, singapore, thailand dan philipina _ Whatsapp now 011 6215 5527πŸ“± atau click link di bioπŸ’• _ #loveliee #lovelieebeauty #lovelieehq #lovelieemurah #lovelieeagent #lovelieekl #lovelieeampang #lovelieepenang #lovelieenilai #lovelieemalaysia #lovelieebyasyalliee #lovelieesupplement #lovelieeshahalam #lovelieekedah #lovelieeselangor #lovelieeklang #lovelieehpp #lovelieegombak #lovelieepuchong #lovelieecodklang #lovelieecodkl #lovelieecodkedah #lovelieecodsubang #lovelieecodbanting #lovelieecodshahalam #lovelieecodportklang #lovelieecodselangor #lovelieecoddamansara
EHHEM EHHEM CAN U GUESS WHAT’s COMING πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ» #Loveliee #LovelieeBeauty #NewProducts #Uguysgonnaloveit πŸ˜†
MUKA JENIS CEPAT NAIK JERAWAT? LEPAS KECUT, NAIK LAGI. ULANG ULANG SAMPAI KE SUDAH MCMTU JUGAK 😭😭 . . Siapa ada masalah mcm ni? Jgn risau awak semua boleh consume HPP Premium. Lagi dahsyat, lagi cepat nampak result dan of course lagi BERKESAN! . PSSSST! NAK GIVEAWAY? PERGI KE POST SEBELUM NI & KOMEN ONZZ❀ BANYAK2 CEPAT!πŸ’• . 1 BOX RM89 exc postage . Whatsapp now 011 6215 5527πŸ“± atau click link di bioπŸ’• . #loveliee #lovelieebeauty #lovelieehq #lovelieemurah #lovelieeagent #lovelieekl #lovelieeampang #lovelieepenang #lovelieenilai #lovelieemalaysia #lovelieebyasyalliee #lovelieesupplement #lovelieeshahalam #lovelieekedah #lovelieeselangor #lovelieeklang #lovelieehpp #lovelieegombak #lovelieepuchong #lovelieecodklang #lovelieecodkl #lovelieecodkedah #lovelieecodsubang #lovelieecodbanting #lovelieecodshahalam #lovelieecodportklang #lovelieecodselangor #lovelieecoddamansara
Waaahhhh waahhhh waahhhh!!! Halus mulus nya skin,cerah berseri lagi tuuuπŸ˜₯πŸ˜₯πŸ˜₯ . Mesti korang pun makin extra excited kann lepas tengok video nii.. Sapa je tak happy nak dapat skin yang macam ni kann❀❀❀ . Hebat sangat new baby kalinii🌹🌹🌹 Save launching date ni okayy guys!!! 26/32019 . #teamnisaonfire #lovelies #lovelieehpp ❀ #lovelieehq #loveliee #lovelieebeauty #hpp #hpppremium
HELLO PEACH PLEASE PENYEBAB JERAWAT TAK BERANI MUNCUL . Beribu testimoni telah kami terima. Seronok bila feedback positif. Product kami adalah daripada bahan semulajadi. Sangat selamat untuk anda yang nak cantik dan kulit sihat tanpa perlu berpantang 😍 . Yang pasti NO DRUGS, NO COLLAGEN, NO HORMONE . . Whatsapp 013-2966872 Atau boleh click link di bio tanpa perlu save nombor. Senang kan? πŸ˜‰ . πŸ› Free Gift Letops πŸ‘ Postage MON-SAT . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #luvliees #asyallieagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #lovelieekl #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #lovelieemalaysia #teammeletops #teamlovelieenisa #omcbyasyalliee #omcbyasyalliekualalumpur #hppbyasyalliee #hppbyasyallieekl #heybepure #heybepurebyasyalliee #heybepurekl #hbpbyasyalliee
JERAWAT TUMBUH BAK CENDAWAN SELEPAS HUJAN 😀 . β€œSIS, BOLEH TAK TOLONG SAYA? SAYA DAH PENAT LA DENGAN JERAWAT YANG TAK MAU HILANG NIH, RIMAS LA HMMPPHH” . Siapa tak nak wajah cantik berseri bebas dari jerawat dan masalah kulit wajah kan. Tapi ramai antara kita masih lagi tidak ada kesedaran untuk tampil lebih cantik dan berseri. Dan masih juga yang tiada kesedaran dengan menggunakan produk kecantikan yang kita sendiri tidak tahu asal usulnya . Nahhh, sini syira nak habaq. Jangan mudah terjebak dan jangan senang-senang percaya sesuatu product tanpa kaji selidik dulu yaa. Tak nak la nanti perbelanjaan bulanan RM200 untuk wajah tu jadi kepada RM2000 pula. Membazirnya oiii 😌 . Buatlah pilihan bijak dengan memilih skincare yang berkualiti tinggi dan selamat digunakan. Nak tahu apa dia? Tentunya lah Loveliee Product 😍😍 . . Fast Response 013-2966872 Atau boleh click link di bio tanpa perlu save nombor. Senang kan? πŸ˜‰ . πŸ› Free Gift Letops πŸ‘ Postage MON-FRI . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #luvliees #asyallieagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #lovelieekl #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #lovelieecosmetics #lovelieemalaysia #teammeletops #teamlovelieenisa #omcbyasyalliee #omcbyasyalliekualalumpur #hppbyasyalliee #hppbyasyallieekl #heybepure #heybepurebyasyalliee #heybepurekl #hbpbyasyalliee
PANAS HATI DENGAN LOVELIEE NI 😑 SEBAB BUAT KULIT MAKIN FLAWLESS & GLOWING . Kehebatan Loveliee Serum mampu buat uolss jadi gila sebab first try je dah nampak result dia. Betul tak? Sekali try terus naik angin 😀 sebab instant results. Terus glowing mowing. Aduuu, memang jatuh cinta terus 😭 . Serum ni sesuai untuk kulit seperti: 🌱 BERMINYAK 🌱 KERING 🌱 KOMBINASI 🌱 SENSITIF 🌱 BERJERAWAT . Dan banyak lagi. Senang kata sesuai untuk semua jenis kulit la dan untuk semua peringkat umur. Sebab tak de kndungan bahan terlarang. Selamat di gunakan 😍 . Jadi apa tunggu lagi. Sila la WhatsApp syira sekarang, cepat2 jangan lambat2 🀣 . . Whatsapp 013-2966872 Atau boleh click link di bio tanpa perlu save nombor. Senang kan? πŸ˜‰ . πŸ› Free Gift Letops πŸ‘ Postage MON-FRI . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #lovelieeserum #asyallieagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #essentialsserum #lovelieekl #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #lovelieemalaysia #teamnisaonfire #teamlovelieenisa #omcbyasyalliee #omcbyasyalliekualalumpur #hppbyasyalliee #hppbyasyallieekl #heybepure #heybepurebyasyalliee #heybepure
Senang ja kecutkan jerawat. Guna ja pimple cream loveliee ni. Nak set berbaloi? Boleh try set Hello Be Pure. Ada βœ”sunscreen dan ada βœ”pimple cream Interested to order? Bolehlah WhatsApp sis MoπŸŒ™on ya ( 01110267612 ) Atau klik ja di link tu.. Link di bio tu... Klik ja.. Senang order 😊 πŸ› Free Gift Letops πŸ‘ Postage MON-FRI 🚘 Cod Available #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #luvliees #asyallieagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #lovelieekl #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #lovelieemalaysia #TeamFidaMeletop #teamlovelieefida #omcbyasyalliee #omcbyasyalliekualalumpur #hppbyasyalliee #hppbyasyallieekl #heybepure #heybepurebyasyalliee #heybepurekl #hbpbyasyalliee
AFRICAN MANGO PUNCA BERAT TURUN! . β€œSIS SELEPAS CONSUME OMC BERAT SAYA DAH TURUN 3KG, SERONOK BETUL LA” . Yess! African Mango adalah ingredient paling syiokkkk kat dalam OMC Kalau nak tahu African Mango ni memang di syorkan oleh pakar2 diet / kurus di US. Kalau rajin boleh bukak YouTube tengok talkshow by Dr. Oz . African Mango ni jugak mampu membakar lemak2 dan turn kan lemak kepada energy . Sebab tu la banyak testimoni kami terima baru consume 2 tablet lemak dah disingkarkan. Perut buncit tiada lagi. Say hai to perut flat. Dari XXXXL bertukar XS ! . Yang lagi best OMC ni lelaki perempuan boleh consume tau 😘 . . Whatsapp 013-2966872 Atau boleh click link di bio tanpa perlu save nombor. Senang kan? πŸ˜‰ . πŸ› Free Gift Letops πŸ‘ Postage MON-FRI . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #lovelieeserum #asyallieagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #essentialsserum #lovelieekl #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #lovelieemalaysia #teamnisaonfire #teamlovelieenisa #omcbyasyalliee #omcbyasyalliekualalumpur #hppbyasyalliee #hppbyasyallieekl #heybepure #heybepurebyasyalliee #heybepure
PRODUK TIMBANG KILO PUNCA BREAKOUT . Ramai dah jadi mangsa produk tmbang kilo. Tolong sedar akan kesan pada jangka lama bila menggunakan produk merkuri ni. Nak lebih kepastian boleh google cara handle merkuri. Wuishh seram. Kita snang2 je tepek kat muka 😰 . Jangan risau, dengan adanya supplement tbaik drpd Loveliee ni pasti dpt membantu memulihkan kulit wajah anda 😍 . Jadi la pengguna bijak. Buat pilihan yg tepat. Masih belum terlambat utk anda tampil cantik dgn cara yang jauh lebih sihat. Nak free consultation tentang kulit wajah? Boleh la contact syira 😘 . . Whatsapp 013-2966872 Atau boleh click link di bio tanpa perlu save nombor. Senang kan? πŸ˜‰ . πŸ› Free Gift Letops πŸ‘ Postage MON-FRI #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #lovelieeserum #asyallieagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #essentialsserum #lovelieekl #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #lovelieemalaysia #teamnisaonfire #teamlovelieenisa #omcbyasyalliee #omcbyasyalliekualalumpur #hppbyasyalliee #hppbyasyallieekl #heybepure #heybepurebyasyalliee #heybepure
PANAS HATI DENGAN LOVELIEE NI 😑 SEBAB BUAT KULIT MAKIN FLAWLESS & GLOWING . Kehebatan Loveliee Serum mampu buat uolss jadi gila sebab first try je dah nampak result dia. Betul tak? Sekali try terus naik angin 😀 sebab instant results. Terus glowing mowing. Aduuu, memang jatuh cinta terus 😭 . Serum ni sesuai untuk kulit seperti: 🌱 BERMINYAK 🌱 KERING 🌱 KOMBINASI 🌱 SENSITIF 🌱 BERJERAWAT . Dan banyak lagi. Senang kata sesuai untuk semua jenis kulit la dan untuk semua peringkat umur. Sebab tak de kndungan bahan terlarang. Selamat di gunakan 😍 . Jadi apa tunggu lagi. Sila la WhatsApp syira sekarang, cepat2 jangan lambat2 🀣 . . Whatsapp 013-2966872 Atau boleh click link di bio tanpa perlu save nombor. Senang kan? πŸ˜‰ . πŸ› Free Gift Letops πŸ‘ Postage MON-FRI . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #lovelieeserum #asyallieagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #essentialsserum #lovelieekl #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #lovelieemalaysia #teamnisaonfire #teamlovelieenisa #omcbyasyalliee #omcbyasyalliekualalumpur #hppbyasyalliee #hppbyasyallieekl #heybepure #heybepurebyasyalliee #heybepure
AWAS! INI ADALAH 7 TANDA USUS ANDA DAH KOTOR . - Sembelit - Perut Buncit - Lelah Sentias - Sering sakit kepala - Lesu dan tak bertenaga - Selalu kentut yang berbau teruk - Muka berjerawat dan kulit kusam . Kalau awak ada masalah seperti syira nyatakan, cepat-cepat la detoxs ya. Syira nak perkenalkan produk detox terbaik abad ini iaitu Oh My Chocolate. RM75 je uolss. Berbaloi sangat daripada awak semua terseksa dengan masalah diatas ni kan 😰 . Pertanyaan lanjut boleh WhatsApp syira tau πŸ€— . . Whatsapp 013-2966872 Atau boleh click link di bio tanpa perlu save nombor. Senang kan? πŸ˜‰ . πŸ› Free Gift Letops πŸ‘ Postage MON-FRI . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #lovelieeserum #asyallieagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #essentialsserum #lovelieekl #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #lovelieemalaysia #teamnisaonfire #teamlovelieenisa #omcbyasyalliee #omcbyasyalliekualalumpur #hppbyasyalliee #hppbyasyallieekl #heybepure #heybepurebyasyalliee #heybepure
TIADA LAGI MAKEUP BERCAPUK . Nak makeup smooth dan tahan lama? Selepas menggunakan Sunscreen 2in1 daripada HBP, tiada lagi masalah makeup bercapuk dan Crak crak pada bahagian wajah. Tiada lagi garisan senyum. Sebab apa? Penggunaan yang nipis sudah mampu menutup cela! . Bye bye makeup tebal. Hello natural beauty 😘 Sambil lindung kulit daripada sinaran UVA & UVB, sambil kita cantik dengan kemasan foundation yang sedia ada pada Sunscreen ni 😍 . . Whatsapp 013-2966872 Atau boleh click link di bio tanpa perlu save nombor. Senang kan? πŸ˜‰ . πŸ› Free Gift Letops πŸ‘ Postage MON-FRI . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #luvliees #asyallieagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #lovelieekl #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #lovelieemalaysia #teammeletops #teamlovelieenisa #omcbyasyalliee #omcbyasyalliekualalumpur #hppbyasyalliee #hppbyasyallieekl #heybepure #heybepurebyasyalliee #heybepurekl #hbpbyasyalliee
HOW TO PREVENT ACNE SCARS . 1. Jangan usik/picit jerawat. Jangan sering pegang muka menggunakan tangan. . 2. Jangan menggunakan scrub yang merosakkan dan menghakis kulit wajah . 3. Gunakan pencuci bebas buih/buih sederhana. Dan menggunakan moisturizer yang bebas dari minyak . 4. Sila gunakan Sunscreen sebeleum keluar rumah. Untuk lindung kulit dari sinaran UVA dan UVB . Mana nak dapatkan Sunscreen yang terbaik? Loveliee la jawapannya. Sebab apa? Sebab Loveliee Sunscreen adalah 2in1. Sambil lindung kulit daripada cahaya matahari sambil boleh tampil cantik tau. Sunscreen + Foundation 😍 . Nak tahu lanjut? Wasap syira sekarang 😘 . . Whatsapp 013-2966872 Atau boleh click link di bio tanpa perlu save nombor. Senang kan? πŸ˜‰ . πŸ› Free Gift Letops πŸ‘ Postage MON-FRI . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #luvliees #asyallieagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #lovelieekl #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #lovelieemalaysia #teammeletops #teamlovelieenisa #omcbyasyalliee #omcbyasyalliekualalumpur #hppbyasyalliee #hppbyasyallieekl #heybepure #heybepurebyasyalliee #heybepurekl #hbpbyasyalliee
LOVELIEE ESSENTIALS SERUM ACTIVE INGREDIENTS πŸ’― . Good news! one of our main ingredient pun menang award SEPAWA INNOVATION CORPORATION AWARDS 2014!! . Ia bertindak sebagai intelligent depigmentant: iaitu mengurangkan bintik2 hitam dimuka seperti jeragat dan parut2 jerawat yg teruk akibat breakout dan memutihkan skin tone secara sekata. ✨✨ . Jatuh cintaaa tengok LOVELIEE Serum punya packaging & ingredients yg best sgt. Siapa dah terrrrjatuh cinta mcm Syira?? 😍😍 . WhatsApp sis sekarang. . . Whatsapp 013-2966872 Atau boleh click link di bio tanpa perlu save nombor. Senang kan? πŸ˜‰ . πŸ› Free Gift Letops πŸ‘ Postage MON-FRI . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #luvliees #asyallieagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #lovelieekl #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #lovelieemalaysia #teammeletops #teamlovelieenisa #omcbyasyalliee #omcbyasyalliekualalumpur #hppbyasyalliee #hppbyasyallieekl #heybepure #heybepurebyasyalliee #heybepurekl #hbpbyasyalliee
SELAMAT TINGGAL MAKEUP TEBAL . β€œSAYA PAKAI SUNSCREEN HBP JE KULIT DAH GLOWING” . Chuollss, no need foundation tebal-tebal sudah lepas ni. Sapu sunscreen HBP je kulit dah glowing mowing. Haa, sambil melindungi kulit kita dari cahaya matahari gitu . Jimat masa, sesuai untuk anda yang selalu terlambat pegi keje sebab kena makeup tebal-tebal 😁 . . Whatsapp 013-2966872 Atau boleh click link di bio tanpa perlu save nombor. Senang kan? πŸ˜‰ . πŸ› Free Gift Letops πŸ‘ Postage MON-FRI . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #lovelieeserum #asyallieagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #essentialsserum #lovelieekl #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #lovelieemalaysia #teamnisaonfire #teamlovelieenisa #omcbyasyalliee #omcbyasyalliekualalumpur #hppbyasyalliee #hppbyasyallieekl #heybepure #heybepurebyasyalliee #heybepure
4 KEBAIKAN DALAM 1 BOTOL 😍 . Tahu tak kulit kita kena sentiasa di lindungi oleh udara luar? Seperti: . πŸ”₯ Sinaran UV πŸ”₯ Asap motor atau kereta πŸ”₯ Persekitaran yg tercemar . Penggunaan sunscreen atau sunblock adalah wajib utk kita menjaga kulit muka tau, jgn bedal keluar muka togel tanpa lindung pelindungan SPF . Cara pakai Sunscreen ni senang sangat. Secalut dua je, tak perlu banyak2. Jimat 😘 . . Whatsapp 013-2966872 Atau boleh click link di bio tanpa perlu save nombor. Senang kan? πŸ˜‰ . πŸ› Free Gift Letops πŸ‘ Postage MON-FRI . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #lovelieeserum #asyallieagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #essentialsserum #lovelieekl #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #lovelieemalaysia #teamnisaonfire #teamlovelieenisa #omcbyasyalliee #omcbyasyalliekualalumpur #hppbyasyalliee #hppbyasyallieekl #heybepure #heybepurebyasyalliee
BESTKAN KALAU DATING JERAWAT DEKAT MUKA NI DAH TAK DE 😍 . β€œDulu sis mmng stress setiap kali nak keluar rumah sbb jerawat banyak 😭 makeup tebal hari2. Skrg happy sangat, kulit dah bebas jerawat thanks to #HelloPeachPlease supplement. Skrg BF pandang I tersenyum je” - farhana klang . yeayyy, happnya jerawat alien dah tak de πŸ˜‹ . WhatsApp sekarang ! . . Whatsapp 013-2966872 Atau boleh click link di bio tanpa perlu save nombor. Senang kan? πŸ˜‰ . πŸ› Free Gift Letops πŸ‘ Postage MON-FRI . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #lovelieeserum #asyallieagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #essentialsserum #lovelieekl #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #lovelieemalaysia #teamnisaonfire #teamlovelieenisa #omcbyasyalliee #omcbyasyalliekualalumpur #hppbyasyalliee #hppbyasyallieekl #heybepure #heybepurebyasyalliee
AWAS! INI ADALAH 7 TANDA USUS ANDA DAH KOTOR . - Sembelit - Perut Buncit - Lelah Sentias - Sering sakit kepala - Lesu dan tak bertenaga - Selalu kentut yang berbau teruk - Muka berjerawat dan kulit kusam . Kalau awak ada masalah seperti sis syira nyatakan, cepat-cepat la detoxs ya. Syira nak perkenalkan produk detox terbaik abad ini iaitu Oh My Chocolate. RM 75 je uolss. Berbaloi sangat daripada awak semua terseksa dengan masalah diatas ni kan 😰 . Pertanyaan lanjut boleh WhatsApp syira tau πŸ€— . . Whatsapp 013-2966872 Atau boleh click link di bio tanpa perlu save nombor. Senang kan? πŸ˜‰ . πŸ› Free Gift Letops πŸ‘ Postage MON-FRI . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #lovelieeserum #asyallieagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #essentialsserum #lovelieekl #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #lovelieemalaysia #teamnisaonfire #teamlovelieenisa #omcbyasyalliee #omcbyasyalliekualalumpur #hppbyasyalliee #hppbyasyallieekl #heybepure #heybepurebyasyalliee #heybepure
TAK TAHAN DENGAN JERAWAT YG ASYIK ADA DEKAT MUKA NI 😩 . Jerawat batu la, jerawat pasir macam gurun sahara, jerawat bernanah, semua jenis jerawat la. RIMAS ! Ada cara tak? Hmm . Adudududu, mestilah ada. Pakai je pimple cream dari Hey! Be Pure. In shaa Allah lepas 2-3 hari kecut la jerawat degil tu . Pastu kan, uolss bayangkan muka bebas jerawat, sentiasa flawless je. Ya Allah best nya 😍 . Whatsapp 013-2966872 Atau boleh click link di bio tanpa perlu save nombor. Senang kan? πŸ˜‰ . πŸ› Free Gift Letops πŸ‘ Postage MON-FRI . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #lovelieeserum #asyallieagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #essentialsserum #lovelieekl #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #lovelieemalaysia #teamnisaonfire #teamlovelieenisa #omcbyasyalliee #omcbyasyalliekualalumpur #hppbyasyalliee #hppbyasyallieekl #heybepure #heybepurebyasyalliee #heybepure
RIMAS MAKEUP TEBAL SBB NAK TUTUP KULIT KUSAM! . β€œRIMAS LA HARI2 NAK KENA MAKEUP TEBAL SEMATA NAK TUTUP KUSAM” . Emm, uolss apa yang susah sangat tu? Kan syira dah pernah bagitahu sebelum ni. Dengan Sunscreen HBP je. Tak payah makeup tebal tau. . Bila dah tak makeup tebal confirm2 la jimat korang punya barang makeup. Dah jimat brg makeup mesti jimat dkt duit juga. Haa, berbaloi baloi baloi kan 😌 . . Fast Response 013-2966872 Atau boleh click link di bio tanpa perlu save nombor. Senang kan? πŸ˜‰ . πŸ› Free Gift Letops πŸ‘ Postage MON-FRI #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #luvliees #asyallieagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #lovelieekl #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #lovelieemalaysia #teammeletops #teamlovelieenisa #omcbyasyalliee #omcbyasyalliekualalumpur #hppbyasyalliee #hppbyasyallieekl #heybepure #heybepurebyasyalliee #heybepurekl #hbpbyasyalliee
PERHATIAN! KEPADA ANDA YG JENIS KULIT BERMINYAK . Seksa nya lahai dapat kulit jenis berminyak ni, pakai la tebal mana pun makeup tak sampai sejam dah berminyak balik. Rasa rimas kan? Berminyak satu hal, berjerawat pula belum lagi masalah kulit kusam. Emm sedih 😭 . Sbb tu Loveliee wujudkan Essentials Serum utk mmbantu masalah kulit berminyak. Sbb dalam Serum Loveliee ada kandungan bahan spt NIACINAMIDW yg mampu mengawal minyak di muka kita 😍 . Bayangkan uolss, kulit muka terkawal dari minyak. Pastu glowing sentiasa. Jerawat pun dah tak berani muncul la πŸ˜‹ Tunggu apa lagi? Wasap la syira skrg . Whatsapp 013-2966872 Atau boleh click link di bio tanpa perlu save nombor. Senang kan? πŸ˜‰ . πŸ› Free Gift Letops πŸ‘ Postage MON-FRI . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #lovelieeserum #asyallieagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #essentialsserum #lovelieekl #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #lovelieemalaysia #teamnisaonfire #teamlovelieenisa #omcbyasyalliee #omcbyasyalliekualalumpur #hppbyasyalliee #hppbyasyallieekl #heybepure #heybepurebyasyalliee #heybepure
LELAKI PUN KENA HANDSOME DAN BEBAS DARI MASALAH KULIT WAJAH . β€œSIS, SAYA LAKI PUN NAK SANGAT KULIT LICIN TANPA CACAT CELA” . Semestinya syira boleh bantu awak. Loveliee ni tak di khaskan utk org puan je tau. 100% juga selamat utk lelaki. Isteri dah kulit mugil licin, suami pun kena la kulit licin hensem. Baru la bergabung meletop. Gitu πŸ˜‹ . 100% Selamat Dari Bahan Semulajadi Sesuai utk πŸ‘ 12 Tahun Keatas πŸ‘ Preggy Mummy πŸ‘ Time Period πŸ‘ Lelaki & Wanita . . NORMAL PRICE RM89 . Whatsapp 013-2966872 Atau boleh click link di bio tanpa perlu save nombor. Senang kan? πŸ˜‰ . πŸ› Free Gift Letops πŸ‘ Postage MON-FRI . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #lovelieeserum #asyallieagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #essentialsserum #lovelieekl #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #lovelieemalaysia #teamnisaonfire #teamlovelieenisa #omcbyasyalliee #omcbyasyalliekualalumpur #hppbyasyalliee #hppbyasyallieekl #heybepure #heybepurebyasyalliee #heybepure
KHAS UNTUK ANDA YANG KULIT BREAKOUT! . πŸ’§Kulit kronik akibat salahgunaan produk merkuri πŸ’§Breakout akibat hormon (stress) πŸ’§Sunburn yg teruk πŸ’§Parut jerawat berlubang singgah tak pergi2 πŸ’§Parut & biji2 air serta chickenpox πŸ’§Parut2 hitam jerawat yg tak hilang2 πŸ’§Pori2 besar dan tersumbat πŸ’§Jeragat yg sgt susah nak pudar πŸ’§Blackhead & whitehead berleluasa πŸ’§Kulit muka yg sgt berminyak πŸ’§Tona kulit tak sekata (kusam dan tak bermaya) πŸ’§Melembabkan kulit yg kering πŸ’§Jerawat nanah, batu, pasir, halus yg sudah lama bertapa dimuka . . Whatsapp 013-2966872 Atau boleh click link di bio tanpa perlu save nombor. Senang kan? πŸ˜‰ . πŸ› Free Gift Letops πŸ‘ Postage MON-FRI . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #lovelieeserum #asyallieagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #essentialsserum #lovelieekl #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #lovelieemalaysia #teamfidameletop #teamlovelieenisa #omcbyasyalliee #omcbyasyalliekualalumpur #hppbyasyalliee #hppbyasyallieekl #heybepure #heybepurebyasyalliee #heybepure
next page →