#LovelieeBeauty

5,127 posts

Loading...
Hi semua.. ni la dia ramuan utama utk menghasilkan oh my chocolate kami tau.. antaranya coco powder, african mango, iso malt, green tea powder, lemon powder, dan hawthorn berry... bahan2 ni semua musuh lemak tau.. jom cuba Kalau nak beli whatsapp 0173763913 tau.. ❤❤ #LovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #OhMyChocolate #HelloPeachPlease #produkkesihatan #produkselamat #tiadakesansampingan #doorgift #sayajualmurah #sayajual #nakcantik #barangmurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #promosi
Hi semua.. ni la dia ramuan utama utk menghasilkan oh my chocolate kami tau.. antaranya coco powder, african mango, iso malt, green tea powder, lemon powder, dan hawthorn berry... bahan2 ni semua musuh lemak tau.. jom cuba Kalau nak beli whatsapp 0173763913 tau.. ❤❤ #LovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #OhMyChocolate #HelloPeachPlease #produkkesihatan #produkselamat #tiadakesansampingan #doorgift #sayajualmurah #sayajual #nakcantik #barangmurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #promosi
Hi semua.. ni la dia ramuan utama utk menghasilkan oh my chocolate kami tau.. antaranya coco powder, african mango, iso malt, green tea powder, lemon powder, dan hawthorn berry... bahan2 ni semua musuh lemak tau.. jom cuba Kalau nak beli whatsapp 0173763913 tau.. ❤❤ #LovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #OhMyChocolate #HelloPeachPlease #produkkesihatan #produkselamat #tiadakesansampingan #doorgift #sayajualmurah #sayajual #nakcantik #barangmurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #promosi
Hi semua.. ni la dia ramuan utama utk menghasilkan oh my chocolate kami tau.. antaranya coco powder, african mango, iso malt, green tea powder, lemon powder, dan hawthorn berry... bahan2 ni semua musuh lemak tau.. jom cuba Kalau nak beli whatsapp 0173763913 tau.. ❤❤ #LovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #OhMyChocolate #HelloPeachPlease #produkkesihatan #produkselamat #tiadakesansampingan #doorgift #sayajualmurah #sayajual #nakcantik #barangmurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #promosi
Hi semua.. ni la dia ramuan utama utk menghasilkan oh my chocolate kami tau.. antaranya coco powder, african mango, iso malt, green tea powder, lemon powder, dan hawthorn berry... bahan2 ni semua musuh lemak tau.. jom cuba Kalau nak beli whatsapp 0173763913 tau.. ❤❤ #LovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #OhMyChocolate #HelloPeachPlease #produkkesihatan #produkselamat #tiadakesansampingan #doorgift #sayajualmurah #sayajual #nakcantik #barangmurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #promosi
Hi semua.. ni la dia ramuan utama utk menghasilkan oh my chocolate kami tau.. antaranya coco powder, african mango, iso malt, green tea powder, lemon powder, dan hawthorn berry... bahan2 ni semua musuh lemak tau.. jom cuba Kalau nak beli whatsapp 0173763913 tau.. ❤❤ #LovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #OhMyChocolate #HelloPeachPlease #produkkesihatan #produkselamat #tiadakesansampingan #doorgift #sayajualmurah #sayajual #nakcantik #barangmurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #promosi
Hi semua.. ni la dia ramuan utama utk menghasilkan oh my chocolate kami tau.. antaranya coco powder, african mango, iso malt, green tea powder, lemon powder, dan hawthorn berry... bahan2 ni semua musuh lemak tau.. jom cuba Kalau nak beli whatsapp 0173763913 tau.. ❤❤ #LovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #OhMyChocolate #HelloPeachPlease #produkkesihatan #produkselamat #tiadakesansampingan #doorgift #sayajualmurah #sayajual #nakcantik #barangmurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #promosi
Hi semua.. ni la dia ramuan utama utk menghasilkan oh my chocolate kami tau.. antaranya coco powder, african mango, iso malt, green tea powder, lemon powder, dan hawthorn berry... bahan2 ni semua musuh lemak tau.. jom cuba Kalau nak beli whatsapp 0173763913 tau.. ❤❤ #LovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #OhMyChocolate #HelloPeachPlease #produkkesihatan #produkselamat #tiadakesansampingan #doorgift #sayajualmurah #sayajual #nakcantik #barangmurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #promosi
Hi semua.. ni la dia ramuan utama utk menghasilkan oh my chocolate kami tau.. antaranya coco powder, african mango, iso malt, green tea powder, lemon powder, dan hawthorn berry... bahan2 ni semua musuh lemak tau.. jom cuba Kalau nak beli whatsapp 0173763913 tau.. ❤❤ #LovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #OhMyChocolate #HelloPeachPlease #produkkesihatan #produkselamat #tiadakesansampingan #doorgift #sayajualmurah #sayajual #nakcantik #barangmurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #promosi
Haa sebelum membuat apa apa pembelian tentang produk skincare korang tu, dah selidik belum jenis kulit korang? Kita kena cari skincare yang sesuai dengan kulit kita tau , jangan sembarangan beli takut jadi lagi teruk nanti Tapi kalau supplement dalaman dengan HELLO PEACH PLEASE semua jenis kulit boleh tau 🌷 HPP boleh merawat dari dalaman untuk semua jenis kulit okie bestnyaa . Whatsapp 0108928490 . #LovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #HelloPeachPlease #hpp #Supplement #hellopeachpleasesupplement #Luvliees #buahpeach #kulitcantikbersih #LUVBabes #LUVBABESAGENT #klang #shahalam #gmklang #lovelieeklang #lovelieeshahalam #hellopeachpleaseklang #hellopeachpleaseshahalam #LUVBABESAGENT
Dear #luvliees , . WE SHIP WORLDWIDE! . Yes, we ship internationally! Shipping usually takes around 1 week to arrive at your crib. Hurry up, place your order now! . 💓Nak tahu lebih lanjut Whatsapp Nisa atau boleh click link biru dekat bio atas terus masuk ke app WhatsApp tak perlu save no dah 🤗 🏠Cod available, hanya perlu tunggu depan rumah jurr uols 📮Postage everyday (Isnin - sabtu) . . . 🚘Cash On Delivery:- 💎Everyday : Tesco Ampang | LRT Ampang | Wangsa Maju | Keramat | Setiawangsa | Setapak | Ukay perdana | Cheras | KLCC | Pavilion | Gombak | Bangsar | Shah Alam | Batu caves | Putrajaya | Bangi | Kajang | Puchong | Rawang | Shah alam | Sg besi | kepong | bentong | labuan | kedah | Negeri sembilan . Grab Now dearie! Special Free Gift menanti anda 🎁🛍 . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #bazaarpaknil #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #nafura #lovebabeagent #honeybeekl #shawlpublika #hellopeachpleasesupplement #toujoursadvanced #miracletonermalaysia #luvliees #asyallieagent #koreancosmeticmalaysia #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #lovelieekl #lovelieemurah #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #SalamSoldOut #lovelieemalaysia #teammeletops #teamlovelieenisa
Bestnya bangun dari tidur kulit dah cantik macam asyalliee EH ? . Kak nisa tahu mesti ramai yang nak punya kulit macam asyalliee kita tu, nak tahu rahsia dia ? Hem hem senang sahaja . Rahsia dia adalah 🌷Penjagaan luaran seperti pencuci muka, toner, pelembab, sunscreen dan mask (skincare) 🌷 Facial di klinik sebulan sekali seperti bersihkan blackhead/whitehead 🌷 Supplement yang membantu dari dalaman hello peach please supplement la ofkos . Nak kulit cantik bukan senang tau, kena jaga betul betul tau. Walaupun penjagaan luaran or buat facial ke apa tapi kalau tak jaga dari dalaman susah juga tau 😱 . Sebab supplement ni macam KUNCI untuk kulit cantik bersih dari dalaman tau . Sebab kalau buat facial kejap je hilang dan akan kembali kepada kulit asal begitu juga dengan skincare kita . Kecuali supplement okayy ! Dia akan kekal selagi masih consume tau, Luaran jaga, dalaman pun jaga ✨ . 💓Nak tahu lebih lanjut Whatsapp Nisa atau boleh click link biru dekat bio atas terus masuk ke app WhatsApp tak perlu save no dah 🤗 🏠Cod available, hanya perlu tunggu depan rumah jurr uols 📮Postage everyday (Isnin - sabtu) . . . 🚘Cash On Delivery:- 💎Everyday : Tesco Ampang | LRT Ampang | Wangsa Maju | Keramat | Setiawangsa | Setapak | Ukay perdana | Cheras | KLCC | Pavilion | Gombak | Bangsar | Shah Alam | Batu caves | Putrajaya | Bangi | Kajang | Puchong | Rawang | Shah alam | Sg besi | kepong | bentong | labuan | kedah | Negeri sembilan . Grab Now dearie! Special Free Gift menanti anda 🎁🛍 . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #bazaarpaknil #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #nafura #lovebabeagent #honeybeekl #shawlpublika #hellopeachpleasesupplement #toujoursadvanced #miracletonermalaysia #luvliees #asyallieagent #koreancosmeticmalaysia #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #lovelieekl #lovelieemurah #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #SalamSoldOut #lovelieemalaysia #teammeletops #teamlovelieenisa
Assalamualaikum lovelies 😘 _ Jom tengok testimoni letops dari HPP. Nak tahu produk berkesan atau tak kena lah cuba chuolls 😘 Testimoni pun dah makin banyak 😍 _ Lets the testimony do the talking 😚 _ " Happy customer, happy us" _ _ Nak tahu lebih lanjut Whatsapp 0175280096 😘 #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #bazaarpaknil #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #lovebabeaagent #honeybeekl #shawlpublika #hellopeachpleasesupplement #miracletonermalaysia #luvliees #asyallieagent #koreancosmeticmalaysia #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #lovelieemurah #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #rayawithloveliee #TeamMeletops
Hi semua.. sape yg nk kurus tapi takde masa nk pergi bersenam tu kan.. korang boleh la try oh my chocolate omc ni.. bagus tau.. sebab ramuan dia semua sesuai utk menghapuskan lemak Kalau nak beli whatsapp 0173763913 tau.. ❤❤ #LovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #OhMyChocolate #HelloPeachPlease #produkkesihatan #produkselamat #tiadakesansampingan #doorgift #sayajualmurah #sayajual #nakcantik #barangmurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #promosi
Alhamdulillahh, even perubahan tak ketara still nampak lagi kesan HPP ni. Macam kak nisa inform sebelum ni. Penerimaan setiap orang tak sama. . Ada yang cepat & ada yang lambat. Tapi akhirnya. Pasti akan dapat kesan yang memuaskan. Yang penting kena sabar & kosisten giteww!!! . 💓Nak tahu lebih lanjut Whatsapp Nisa atau boleh click link biru dekat bio atas terus masuk ke app WhatsApp tak perlu save no dah 🤗 🏠Cod available, hanya perlu tunggu depan rumah jurr uols 📮Postage everyday (Isnin - sabtu) . . . 🚘Cash On Delivery:- 💎Everyday : Tesco Ampang | LRT Ampang | Wangsa Maju | Keramat | Setiawangsa | Setapak | Ukay perdana | Cheras | KLCC | Pavilion | Gombak | Bangsar | Shah Alam | Batu caves | Putrajaya | Bangi | Kajang | Puchong | Rawang | Shah alam | Sg besi | kepong | bentong | labuan | kedah | Negeri sembilan . Grab Now dearie! Special Free Gift menanti anda 🎁🛍 . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #bazaarpaknil #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #nafura #lovebabeagent #honeybeekl #shawlpublika #hellopeachpleasesupplement #toujoursadvanced #miracletonermalaysia #luvliees #asyallieagent #koreancosmeticmalaysia #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #lovelieekl #lovelieemurah #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #SalamSoldOut #lovelieemalaysia #teammeletops #teamlovelieenisa
Hi semua.. sape yg nk kurus tapi takde masa nk pergi bersenam tu kan.. korang boleh la try oh my chocolate omc ni.. bagus tau.. sebab ramuan dia semua sesuai utk menghapuskan lemak Kalau nak beli whatsapp 0173763913 tau.. ❤❤ #LovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #OhMyChocolate #HelloPeachPlease #produkkesihatan #produkselamat #tiadakesansampingan #doorgift #sayajualmurah #sayajual #nakcantik #barangmurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #promosi
Hi semua.. sape yg nk kurus tapi takde masa nk pergi bersenam tu kan.. korang boleh la try oh my chocolate omc ni.. bagus tau.. sebab ramuan dia semua sesuai utk menghapuskan lemak Kalau nak beli whatsapp 0173763913 tau.. ❤❤ #LovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #OhMyChocolate #HelloPeachPlease #produkkesihatan #produkselamat #tiadakesansampingan #doorgift #sayajualmurah #sayajual #nakcantik #barangmurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #promosi
Sudah beratus ribu kami dapat feedback dari customer kesayangan kami tentang keberkesanan HPP ni 😍 Mereka gembira, kami pun gembira. . Jangan tengok founder punya feedback sahaja tapi tengok customer yang dah consume HPP ni. _ Kebaikan HPP: 🌟 Melembapkan kulit 🌟 Menghilangkan jerawat/jeragat 🌟 Mengecutkan jerawat 🌟 Mengecilkan liang pori 🌟 Mencerahkan kulit 🌟 Menaikkan seri wajah 🌟 Menghilangkan kesan hangus 🌟 Merawat kulit bermasalah 🌟 Menghilangkan bintik2 merah . . Grab Now darlings! Special Free Gift menanti anda 🎁 . 🚗💨 Cash On Delivery :- Bukit jalil • Bandar Kinrara • Puchong (ioi) • Sg besi • Bdr tasik selatan • Taman Equine • Sri kembangan • Serdang • Balakong • Bdr Sri Permaisuri • Sri Petaling • Bdr tun razak • Salak selatan • Kg malaysia • Medan mara • Sogo • Maju junction • Dataran merdeka • Jalan tun razak • Masjid jamek • Kg Attap • Pudu . #loveliee #lovelieekl #lovelieebukitjalil #lovelieepuchong #hellopeachplease #hellopeachpleasekl #ohmychocolate #asyaliee #hpp #omc #sayajual #produkkecantikan #supplement #nafura #sobella #hijabsta #pretty #ootd #bazarpaknil #malaysiaonlineshop #igshop #igmalaysia #insta #instafamous #viral #luvbabes #teamlovelieenisa #lovelieebeauty #teammeletops
Sudah beratus ribu kami dapat feedback dari customer kesayangan kami tentang keberkesanan HPP ni 😍 Mereka gembira, kami pun gembira. . Jangan tengok founder punya feedback sahaja tapi tengok customer yang dah consume HPP ni. _ Kebaikan HPP: 🌟 Melembapkan kulit 🌟 Menghilangkan jerawat/jeragat 🌟 Mengecutkan jerawat 🌟 Mengecilkan liang pori 🌟 Mencerahkan kulit 🌟 Menaikkan seri wajah 🌟 Menghilangkan kesan hangus 🌟 Merawat kulit bermasalah 🌟 Menghilangkan bintik2 merah . . Grab Now darlings! Special Free Gift menanti anda 🎁 . 🚗💨 Cash On Delivery :- Bukit jalil • Bandar Kinrara • Puchong (ioi) • Sg besi • Bdr tasik selatan • Taman Equine • Sri kembangan • Serdang • Balakong • Bdr Sri Permaisuri • Sri Petaling • Bdr tun razak • Salak selatan • Kg malaysia • Medan mara • Sogo • Maju junction • Dataran merdeka • Jalan tun razak • Masjid jamek • Kg Attap • Pudu . #loveliee #lovelieekl #lovelieebukitjalil #lovelieepuchong #hellopeachplease #hellopeachpleasekl #ohmychocolate #asyaliee #hpp #omc #sayajual #produkkecantikan #supplement #nafura #sobella #hijabsta #pretty #ootd #bazarpaknil #malaysiaonlineshop #igshop #igmalaysia #insta #instafamous #viral #luvbabes #teamlovelieenisa #lovelieebeauty #teammeletops
Hi semua.. sape yg nk kurus tapi takde masa nk pergi bersenam tu kan.. korang boleh la try oh my chocolate omc ni.. bagus tau.. sebab ramuan dia semua sesuai utk menghapuskan lemak Kalau nak beli whatsapp 0173763913 tau.. ❤❤ #LovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #OhMyChocolate #HelloPeachPlease #produkkesihatan #produkselamat #tiadakesansampingan #doorgift #sayajualmurah #sayajual #nakcantik #barangmurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #promosi
Hi semua.. sape yg nk kurus tapi takde masa nk pergi bersenam tu kan.. korang boleh la try oh my chocolate omc ni.. bagus tau.. sebab ramuan dia semua sesuai utk menghapuskan lemak Kalau nak beli whatsapp 0173763913 tau.. ❤❤ #LovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #OhMyChocolate #HelloPeachPlease #produkkesihatan #produkselamat #tiadakesansampingan #doorgift #sayajualmurah #sayajual #nakcantik #barangmurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #promosi
Hi semua.. sape yg nk kurus tapi takde masa nk pergi bersenam tu kan.. korang boleh la try oh my chocolate omc ni.. bagus tau.. sebab ramuan dia semua sesuai utk menghapuskan lemak Kalau nak beli whatsapp 0173763913 tau.. ❤❤ #LovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #OhMyChocolate #HelloPeachPlease #produkkesihatan #produkselamat #tiadakesansampingan #doorgift #sayajualmurah #sayajual #nakcantik #barangmurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #promosi
Nak tahu tak apa rahsia Asyalliee cepat sangat flawless ? Sebab asyalliee mengamalkan 2 sachets hello peach please pagi sebelum sarapan dan sebelum tidor & 2 botol air besar dalam sehari 😍 Jom la cantik macam asyalliee juga ! Arraso ~ _ 💓Nak tahu lebih lanjut Whatsapp Min atau boleh click link biru dekat bio atas terus masuk ke app WhatsApp tak perlu save no dah 🤗 📮Postage everyday (Isnin - sabtu) . . . . Grab Now dearie! Special Free Gift menanti anda 🎁🛍 . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #bazaarpaknil #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #codampang #nafura #nafurakl #lovebabeagent #SquadMiracleNisa #honeybeekl #teamPoketTebal #shawlpublika #hellopeachpleasesupplement #toujoursadvanced #miracletonermalaysia #luvliees #asyallieagent #koreancosmeticmalaysia #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #lovelieekl #lovelieemurah #loveliee #teamlovelieenisa #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies
Nak tahu tak apa rahsia Asyalliee cepat sangat flawless ? Sebab asyalliee mengamalkan 2 sachets hello peach please pagi sebelum sarapan dan sebelum tidor & 2 botol air besar dalam sehari 😍 Jom la cantik macam asyalliee juga ! Arraso ~ _ 💓Nak tahu lebih lanjut Whatsapp Min atau boleh click link biru dekat bio atas terus masuk ke app WhatsApp tak perlu save no dah 🤗 📮Postage everyday (Isnin - sabtu) . . . . Grab Now dearie! Special Free Gift menanti anda 🎁🛍 . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #bazaarpaknil #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #codampang #nafura #nafurakl #lovebabeagent #SquadMiracleNisa #honeybeekl #teamPoketTebal #shawlpublika #hellopeachpleasesupplement #toujoursadvanced #miracletonermalaysia #luvliees #asyallieagent #koreancosmeticmalaysia #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #lovelieekl #lovelieemurah #loveliee #teamlovelieenisa #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies
Nak tahu tak apa rahsia Asyalliee cepat sangat flawless ? Sebab asyalliee mengamalkan 2 sachets hello peach please pagi sebelum sarapan dan sebelum tidor & 2 botol air besar dalam sehari 😍 Jom la cantik macam asyalliee juga ! Arraso ~ _ 💓Nak tahu lebih lanjut Whatsapp Min atau boleh click link biru dekat bio atas terus masuk ke app WhatsApp tak perlu save no dah 🤗 📮Postage everyday (Isnin - sabtu) . . . . Grab Now dearie! Special Free Gift menanti anda 🎁🛍 . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #bazaarpaknil #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #codampang #nafura #nafurakl #lovebabeagent #SquadMiracleNisa #honeybeekl #teamPoketTebal #shawlpublika #hellopeachpleasesupplement #toujoursadvanced #miracletonermalaysia #luvliees #asyallieagent #koreancosmeticmalaysia #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #lovelieekl #lovelieemurah #loveliee #teamlovelieenisa #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies
Uolls jangan cemburu tengok sorang sorang yang makin cantik kurus slim melim dengan produk hot selling ni taw! . Bertindak sekarang. Grab cepat2 ok. Takkan uolls nak tengok je orang lain cantik. Tak rugi pun sebab mostly customer yang dah cuba berpuas hati dengan keberkesanan 2 produk ni. . . Grab Now darlings! Special Free Gift menanti anda 🎁 . 🚗💨 Cash On Delivery :- Bukit jalil • Bandar Kinrara • Puchong (ioi) • Sg besi • Bdr tasik selatan • Taman Equine • Sri kembangan • Serdang • Balakong • Bdr Sri Permaisuri • Sri Petaling • Bdr tun razak • Salak selatan • Kg malaysia • Medan mara • Sogo • Maju junction • Dataran merdeka • Jalan tun razak • Masjid jamek • Kg Attap • Pudu . #loveliee #lovelieekl #lovelieebukitjalil #lovelieepuchong #hellopeachplease #hellopeachpleasekl #ohmychocolate #asyaliee #hpp #omc #sayajual #produkkecantikan #supplement #nafura #sobella #hijabsta #pretty #ootd #bazarpaknil #malaysiaonlineshop #igshop #igmalaysia #insta #instafamous #viral #luvbabes #teamlovelieenisa #lovelieebeauty #teammeletops
Nak kurus ? Taknak gemok ? Maintankan berat badan ? Tapi nak makan banyak ? . OH MY CHOCOLATE la jawapan nya you alls , Tunggu apa lagi ? jom dapatkan sekarang detox kami yang pastinya menjadi number 1 dihati awak semua . Nak maintainkan berat badan tapi nak makan banyak boleh consume ohmychocolatedetox sebelum makan . Nak turun berat badan boleh consume ohmychocolatedetox tapi diet wajib okay . Lepastu apa ? lepastu yak yak keluar minyak bukan darah okay 😂 tapi minyak toksin dalam badan kita yang dah lama tinggal dalam tu . 💓Nak tahu lebih lanjut Whatsapp saya atau boleh click link biru dekat bio atas terus masuk ke app WhatsApp tak perlu save no dah 🤗 🏠Cod available, hanya perlu tunggu depan rumah jurr uols 📮Postage everyday (Isnin - sabtu) . . . 🚘Cash On Delivery:- 💎Everyday : Tesco Ampang | LRT Ampang | Wangsa Maju | Keramat | Setiawangsa | Setapak | Ukay perdana | Cheras | KLCC | Pavilion | Gombak | Bangsar | Shah Alam | Batu caves | Putrajaya | Bangi | Kajang | Puchong | Rawang | Shah alam | Sg besi | kepong | bentong | labuan | kedah | Negeri sembilan . . . Grab Now dearie! Special Free Gift menanti anda 🎁🛍 . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #bazaarpaknil #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #nafura #lovebabeagent #honeybeekl #shawlpublika #hellopeachpleasesupplement #toujoursadvanced #miracletonermalaysia #luvliees #asyallieagent #koreancosmeticmalaysia #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #lovelieekl #lovelieemurah #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #SalamSoldOut #focalluremalaysia #focalluremurah #Repost
Alhamdullilah syukur customer kami puas hati dan suka dengan produk kami oh my chocolate detox 💕 95% semuanya menjadi tauu ! . Produk kami memang ikut hormon & metabolism memasing tau, Ada yang makan 1 botol 15kg dah turun ada yang 2 botol baru 10kg turun . Yang penting niat ! kosisten ! tu yang penting tau you alls kalau nak badan yang diidamkan . NO DIET NO PANTANG NO EXERCISE . 🌟 MAKAN MACAM BIASA 🌟 HIDUP SPT BIASA 🌟 PERUBAHAN LUAR BIASA . OMC adalah detox yang membersihkan usus kita yang dah berkerak bertahun . OMC boleh kuruskan dan maintain kan berat badan 🍫 . 💓Nak tahu lebih lanjut Whatsapp Syahdah atau boleh click link biru dekat bio atas terus masuk ke app WhatsApp tak perlu save no dah 🤗 🏠Cod available, hanya perlu tunggu depan rumah jurr uols 📮Postage everyday (Isnin - sabtu) . . . 🚘Cash On Delivery:- 💎Everyday : Tesco Ampang | LRT Ampang | Wangsa Maju | Keramat | Setiawangsa | Setapak | Ukay perdana | Cheras | KLCC | Pavilion | Gombak | Bangsar | Shah Alam | Batu caves | Putrajaya | Bangi | Kajang | Puchong | Rawang | Shah alam | Sg besi | kepong | bentong | labuan | kedah | Negeri sembilan . . . Grab Now dearie! Special Free Gift menanti anda 🎁🛍 . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #bazaarpaknil #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #nafura #lovebabeagent #honeybeekl #shawlpublika #hellopeachpleasesupplement #toujoursadvanced #miracletonermalaysia #luvliees #asyallieagent #koreancosmeticmalaysia #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #lovelieekl #lovelieemurah #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #SalamSoldOut #focalluremalaysia #focalluremurah #Repost
Umumnya masyarakat beranggapan bahawa coklat adalah menggemukkan, penyebab kerosakan gigi dan kencing manis. Sebenarnya, kajian telah membuktikan bahawa coklat mempunyai khasiat yang tinggi dan memberi manfaat kesihatan . Sebab ramai yang DM sis cakap " bukan ke coklat mengemukkan? " sis pening nak jawab 😅 . Kalau betul coklat mengemukkan , takkan orang dah turun berat badan dengan ohmychocolatedetox tau hehe . 💓Nak tahu lebih lanjut Whatsapp Syahdah atau boleh click link biru dekat bio atas terus masuk ke app WhatsApp tak perlu save no dah 🤗 🏠Cod available, hanya perlu tunggu depan rumah jurr uols 📮Postage everyday (Isnin - sabtu) . . . 🚘Cash On Delivery:- 💎Everyday : Tesco Ampang | LRT Ampang | Wangsa Maju | Keramat | Setiawangsa | Setapak | Ukay perdana | Cheras | KLCC | Pavilion | Gombak | Bangsar | Shah Alam | Batu caves | Putrajaya | Bangi | Kajang | Puchong | Rawang | Shah alam | Sg besi | kepong | bentong | labuan | kedah | Negeri sembilan . . . . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #bazaarpaknil #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #nafura #lovebabeagent #honeybeekl #shawlpublika #hellopeachpleasesupplement #toujoursadvanced #miracletonermalaysia #luvliees #asyallieagent #koreancosmeticmalaysia #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #lovelieekl #lovelieemurah #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #SalamSoldOut #focalluremalaysia #focalluremurah #Repost
Tralalalala ~ ✨ . Jangan lupa ambil 1 sachet hpp supplement bersama 8 gelas air dalam sehari . Baru kulit rasa segar . NO Kulit kusam NO Jerawat Batu NO Jerawat Pasir NO Ruam NO Muka Burn NO Kulit Kering NO Kulit Berminyak . No MORE !! hanya dengan hello peach please supplement . 💓Nak tahu lebih lanjut Whatsapp Nisa atau boleh click link biru dekat bio atas terus masuk ke app WhatsApp tak perlu save no dah 🤗 🏠Cod available, hanya perlu tunggu depan rumah jurr uols 📮Postage everyday (Isnin - sabtu) . . . 🚘Cash On Delivery:- 💎Everyday : Tesco Ampang | LRT Ampang | Wangsa Maju | Keramat | Setiawangsa | Setapak | Ukay perdana | Cheras | KLCC | Pavilion | Gombak | Bangsar | Shah Alam | Batu caves | Putrajaya | Bangi | Kajang | Puchong | Rawang | Shah alam | Sg besi | kepong | bentong | labuan | kedah | Negeri sembilan . Grab Now dearie! Special Free Gift menanti anda 🎁🛍 . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #bazaarpaknil #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #nafura #lovebabeagent #honeybeekl #shawlpublika #hellopeachpleasesupplement #toujoursadvanced #miracletonermalaysia #luvliees #asyallieagent #koreancosmeticmalaysia #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #lovelieekl #lovelieemurah #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #SalamSoldOut #lovelieemalaysia #teammeletops #teamlovelieenisa
Nak tahu tak apa rahsia Asyalliee cepat sangat flawless ? Sebab asyalliee mengamalkan 2 sachets hello peach please pagi sebelum sarapan dan sebelum tidor & 2 botol air besar dalam sehari 😍 Jom la cantik macam asyalliee juga ! Arraso ~ _ 💓Nak tahu lebih lanjut Whatsapp Nisa atau boleh click link biru dekat bio atas terus masuk ke app WhatsApp tak perlu save no dah 🤗 🏠Cod available, hanya perlu tunggu depan rumah jurr uols 📮Postage everyday (Isnin - sabtu) . . . 🚘Cash On Delivery:- 💎Everyday : Tesco Ampang | LRT Ampang | Wangsa Maju | Keramat | Setiawangsa | Setapak | Ukay perdana | Cheras | KLCC | Pavilion | Gombak | Bangsar | Shah Alam | Batu caves | Putrajaya | Bangi | Kajang | Puchong | Rawang | Shah alam | Sg besi | kepong | bentong | labuan | kedah | Negeri sembilan . Grab Now dearie! Special Free Gift menanti anda 🎁🛍 . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #bazaarpaknil #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #nafura #lovebabeagent #honeybeekl #shawlpublika #hellopeachpleasesupplement #toujoursadvanced #miracletonermalaysia #luvliees #asyallieagent #koreancosmeticmalaysia #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #lovelieekl #lovelieemurah #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #SalamSoldOut #lovelieemalaysia #teammeletops #teamlovelieenisa
Nak tahu tak apa rahsia Asyalliee cepat sangat flawless ? Sebab asyalliee mengamalkan 2 sachets hello peach please pagi sebelum sarapan dan sebelum tidor & 2 botol air besar dalam sehari 😍 Jom la cantik macam asyalliee juga ! Arraso ~ _ 💓Nak tahu lebih lanjut Whatsapp Nisa atau boleh click link biru dekat bio atas terus masuk ke app WhatsApp tak perlu save no dah 🤗 🏠Cod available, hanya perlu tunggu depan rumah jurr uols 📮Postage everyday (Isnin - sabtu) . . . 🚘Cash On Delivery:- 💎Everyday : Tesco Ampang | LRT Ampang | Wangsa Maju | Keramat | Setiawangsa | Setapak | Ukay perdana | Cheras | KLCC | Pavilion | Gombak | Bangsar | Shah Alam | Batu caves | Putrajaya | Bangi | Kajang | Puchong | Rawang | Shah alam | Sg besi | kepong | bentong | labuan | kedah | Negeri sembilan . Grab Now dearie! Special Free Gift menanti anda 🎁🛍 . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #bazaarpaknil #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #nafura #lovebabeagent #honeybeekl #shawlpublika #hellopeachpleasesupplement #toujoursadvanced #miracletonermalaysia #luvliees #asyallieagent #koreancosmeticmalaysia #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #lovelieekl #lovelieemurah #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #SalamSoldOut #lovelieemalaysia #teammeletops #teamlovelieenisa
Nak tahu tak apa rahsia Asyalliee cepat sangat flawless ? Sebab asyalliee mengamalkan 2 sachets hello peach please pagi sebelum sarapan dan sebelum tidor & 2 botol air besar dalam sehari 😍 Jom la cantik macam asyalliee juga ! Arraso ~ _ 💓Nak tahu lebih lanjut Whatsapp Nisa atau boleh click link biru dekat bio atas terus masuk ke app WhatsApp tak perlu save no dah 🤗 🏠Cod available, hanya perlu tunggu depan rumah jurr uols 📮Postage everyday (Isnin - sabtu) . . . 🚘Cash On Delivery:- 💎Everyday : Tesco Ampang | LRT Ampang | Wangsa Maju | Keramat | Setiawangsa | Setapak | Ukay perdana | Cheras | KLCC | Pavilion | Gombak | Bangsar | Shah Alam | Batu caves | Putrajaya | Bangi | Kajang | Puchong | Rawang | Shah alam | Sg besi | kepong | bentong | labuan | kedah | Negeri sembilan . Grab Now dearie! Special Free Gift menanti anda 🎁🛍 . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #bazaarpaknil #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #nafura #lovebabeagent #honeybeekl #shawlpublika #hellopeachpleasesupplement #toujoursadvanced #miracletonermalaysia #luvliees #asyallieagent #koreancosmeticmalaysia #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #lovelieekl #lovelieemurah #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #SalamSoldOut #lovelieemalaysia #teammeletops #teamlovelieenisa
Hi semua.. sape yg nk kurus tapi takde masa nk pergi bersenam tu kan.. korang boleh la try oh my chocolate omc ni.. bagus tau.. sebab ramuan dia semua sesuai utk menghapuskan lemak Kalau nak beli whatsapp 0173763913 tau.. ❤❤ #LovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #OhMyChocolate #HelloPeachPlease #produkkesihatan #produkselamat #tiadakesansampingan #doorgift #sayajualmurah #sayajual #nakcantik #barangmurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #promosi
Hi semua.. sape yg nk kurus tapi takde masa nk pergi bersenam tu kan.. korang boleh la try oh my chocolate omc ni.. bagus tau.. sebab ramuan dia semua sesuai utk menghapuskan lemak Kalau nak beli whatsapp 0173763913 tau.. ❤❤ #LovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #OhMyChocolate #HelloPeachPlease #produkkesihatan #produkselamat #tiadakesansampingan #doorgift #sayajualmurah #sayajual #nakcantik #barangmurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #promosi
Hi semua.. sape yg nk kurus tapi takde masa nk pergi bersenam tu kan.. korang boleh la try oh my chocolate omc ni.. bagus tau.. sebab ramuan dia semua sesuai utk menghapuskan lemak Kalau nak beli whatsapp 0173763913 tau.. ❤❤ #LovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #OhMyChocolate #HelloPeachPlease #produkkesihatan #produkselamat #tiadakesansampingan #doorgift #sayajualmurah #sayajual #nakcantik #barangmurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #promosi
KULIT BERSIH DALAM 5 HARI 😍. . Hye guysss.. Jom dapatkan Aztec Claymask dengan harga RM45 sahajaaa !!! dengan RM45 u guys akan dapat Free set tools mask 😍😍.. serious murahhh!!! 😍😍 harga pon berbaloiii . ape fungsi dia?🤔 - Its very good for BREAKOUT SKIN👍🏻 - mengurangkan SUNBURN kulit - sangat seauai untuk normal skin, acne skin and oily skin 😍 - mengecutkan jerawat hanya dalam 1 HARI - mampu mengawal minyak dalam kulit - Memudarkan parut jerawat - kulit akan kemerah merahan selepas cuci masker - lepas pakai kulit akan jadi glowing gile 😍 - kulit rasa lembut macam baby lepas cucii!! - dan yang penting ini bukan local brand ye. ini made from US😍😍 . . Seriously rugi kalau korang tak beli masker viral ni .. ini lah rahsia wanita USA 😍 . taknak ke cantik macam kulit baby ? 😏 kalau nak, cepat pm sis 🤣😍 . . 🚚 Free Postage . 💵 Add on RM5 to SS 📱 0196747510 . #sayajual #aztec #aztecclaymask #sayajualmurah #malaysia #bazaarpaknil #aztecmurah #lovelieemurah #lovelieebeauty #murah #trustedseller #onlinemurah #luluskkm DAPATKAN KULIT BERSIH DALAM MASA 5 HARI 😍. . Hye guysss.. Jom dapatkan Aztec Claymask dengan harga RM45 sahajaaa !!! dengan RM45 u guys akan dapat Free set tools mask 😍😍.. serious murahhh!!! 😍😍 harga pon berbaloiii . ape fungsi dia?🤔 - Its very good for BREAKOUT SKIN👍🏻 - mengurangkan SUNBURN kulit - sangat seauai untuk normal skin, acne skin and oily skin 😍 - mengecutkan jerawat hanya dalam 1 HARI - mampu mengawal minyak dalam kulit - Memudarkan parut jerawat - kulit akan kemerah merahan selepas cuci masker - lepas pakai kulit akan jadi glowing gile 😍 - kulit rasa lembut macam baby lepas cucii!! - dan yang penting ini bukan local brand ye. ini made from US😍😍 . . Seriously rugi kalau korang tak beli masker viral ni .. ini lah rahsia wanita USA 😍 . taknak ke cantik macam kulit baby ? 😏 kalau nak, cepat pm sis 🤣😍 . . 💵 RM45 🚚 Free Postage . 💵 Add on RM5 to SS 📱 0196747510 . #sayajual #aztec #aztecclaymask #sayajualmurah #malaysia #bazaarpaknil #aztecmurah #lovelieemurah #lovelieebeauty #murah #trustedseller #onlinemurah #luluskkm
Alhamdullilah syukur customer kami puas hati dan suka dengan produk kami, oh my chocolate detox💕 95% semuanya menjadi tauuu! . Produk kami memang ikut hormon & metabolism memasing tau, Ada yang makan 1 botol 15kg dah turun ada yang 2 botol baru 10kg turun . Yang penting niat! Konsisten! Tu yang penting tau you alls kalau nak badan yang diidamkan . NO DIET NO PANTANG NO EXERCISE . 🌟MAKAN MACAM BIASA 🌟HIDUP SPT BIASA 🌟PERUBAHAN LUAR BIASA . OMC adalah detox yang membersihkan usus kita yang dah berkerak bertahun OMC boleh kuruskan dan maintain kan berat badan 🍫 . #teameyqa #lovelieeagent #luvbabes #luvbabesagent #lovelieeklang #lovelieebeauty #lovelieesubang #lovelieebyasyalliee #lovelieecodklang #lovelieecodbanting #lovelieecodshahalam #lovelieecodpetalingjaya #lovelieecodportklang #ohmychocolateklang #ohmychocolatecodklang #ohmychocolateloveliee #ohmychocolatebyasyalliee #ohmychocolatecodbanting #ohmychocolatecodrawang #ohmychocolatecodselayang #ohmychocolatecodmeru #ohmychocolatecodkapar #ohmychocolatecodkapar #ohmychocolatecodbanting #klang #portklang #banting #produkviral2018 #asyalliee #supplementterbaik #wardinashop #wardinashop2
Assalamualaikum lovelies 😘 _ Jom tengok testimoni letops dari HPP. Nak tahu produk berkesan atau tak kena lah cuba chuolls 😘 Testimoni pun dah makin banyak 😍 _ Lets the testimony do the talking 😚 _ " Happy customer, happy us" _ _ Nak tahu lebih lanjut Whatsapp 0175280096 😘 #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #bazaarpaknil #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #lovebabeaagent #honeybeekl #shawlpublika #hellopeachpleasesupplement #miracletonermalaysia #luvliees #asyallieagent #koreancosmeticmalaysia #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #lovelieemurah #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #rayawithloveliee #TeamMeletops
Tralalalala ~ ✨ . Jangan lupa ambil 1 sachet hpp supplement bersama 8 gelas air dalam sehari . Baru kulit rasa segar . NO Kulit kusam NO Jerawat Batu NO Jerawat Pasir NO Ruam NO Muka Burn NO Kulit Kering NO Kulit Berminyak . No MORE !! hanya dengan hello peach please supplement . Grab Now darlings! Special Free Gift menanti anda 🎁 . 🚗💨 Cash On Delivery :- Bukit jalil • Bandar Kinrara • Puchong (ioi) • Sg besi • Bdr tasik selatan • Taman Equine • Sri kembangan • Serdang • Balakong • Bdr Sri Permaisuri • Sri Petaling • Bdr tun razak • Salak selatan • Kg malaysia • Medan mara • Sogo • Maju junction • Dataran merdeka • Jalan tun razak • Masjid jamek • Kg Attap • Pudu . #loveliee #lovelieekl #lovelieebukitjalil #lovelieepuchong #hellopeachplease #hellopeachpleasekl #ohmychocolate #asyaliee #hpp #omc #sayajual #produkkecantikan #supplement #nafura #sobella #hijabsta #pretty #ootd #bazarpaknil #malaysiaonlineshop #igshop #igmalaysia #insta #instafamous #viral #luvbabes #teamlovelieenisa #lovelieebeauty #teammeletops
Alhamdulillah, syukur! Customer berpuas hati dengan keberkesan omc detox ni! Boleh kata 95% memang menjadi! . Badan kita memang wajib detox ok. Bersihkan usus dalaman semua. Kadang2 kalau kita malas detox badan penuh toksin sebab tu la kulit pun tak cantik, badan lemah. . So uolls tunggu apa lagi. Jom detox dengan omc! . Grab Now darlings! Special Free Gift menanti anda 🎁 . 🚗💨 Cash On Delivery :- Bukit jalil • Bandar Kinrara • Puchong (ioi) • Sg besi • Bdr tasik selatan • Taman Equine • Sri kembangan • Serdang • Balakong • Bdr Sri Permaisuri • Sri Petaling • Bdr tun razak • Salak selatan • Kg malaysia • Medan mara • Sogo • Maju junction • Dataran merdeka • Jalan tun razak • Masjid jamek • Kg Attap • Pudu . #loveliee #lovelieekl #lovelieebukitjalil #lovelieepuchong #hellopeachplease #hellopeachpleasekl #ohmychocolate #asyaliee #hpp #omc #sayajual #produkkecantikan #supplement #nafura #sobella #hijabsta #pretty #ootd #bazarpaknil #malaysiaonlineshop #igshop #igmalaysia #insta #instafamous #viral #luvbabes #teamlovelieenisa #lovelieebeauty #teammeletops
Nak kurus tanpa sengaja? OMC lah jawapannya!! . ❌ DIET ❌ PANTANG ❌ EXERCISE . ✅ MAKAN MACAM BIASA ✅ HIDUP MACAM BIASA ✅ PERUBAHAN LUAR BIASA . Result boleh nampak dengan hanya kunyah-kunyah 2 tablet coklat sedap ini! Make sure ambil sebelum heavy meal ye. Barulah boleh nampak lemak cair dalam toilet bowl tu. 🙊 . . Grab Now darlings! Special Free Gift menanti anda 🎁 . 🚗💨 Cash On Delivery :- Bukit jalil • Bandar Kinrara • Puchong (ioi) • Sg besi • Bdr tasik selatan • Taman Equine • Sri kembangan • Serdang • Balakong • Bdr Sri Permaisuri • Sri Petaling • Bdr tun razak • Salak selatan • Kg malaysia • Medan mara • Sogo • Maju junction • Dataran merdeka • Jalan tun razak • Masjid jamek • Kg Attap • Pudu . #loveliee #lovelieekl #lovelieebukitjalil #lovelieepuchong #hellopeachplease #hellopeachpleasekl #ohmychocolate #asyaliee #hpp #omc #sayajual #produkkecantikan #supplement #nafura #sobella #hijabsta #pretty #ootd #bazarpaknil #malaysiaonlineshop #igshop #igmalaysia #insta #instafamous #viral #luvbabes #teamlovelieenisa #lovelieebeauty #teammeletops
KULIT BERSIH DALAM 5 HARI 😍. . Hye guysss.. Jom dapatkan Aztec Claymask dengan harga RM45 sahajaaa !!! dengan RM45 u guys akan dapat Free set tools mask 😍😍.. serious murahhh!!! 😍😍 harga pon berbaloiii . ape fungsi dia?🤔 - Its very good for BREAKOUT SKIN👍🏻 - mengurangkan SUNBURN kulit - sangat seauai untuk normal skin, acne skin and oily skin 😍 - mengecutkan jerawat hanya dalam 1 HARI - mampu mengawal minyak dalam kulit - Memudarkan parut jerawat - kulit akan kemerah merahan selepas cuci masker - lepas pakai kulit akan jadi glowing gile 😍 - kulit rasa lembut macam baby lepas cucii!! - dan yang penting ini bukan local brand ye. ini made from US😍😍 . . Seriously rugi kalau korang tak beli masker viral ni .. ini lah rahsia wanita USA 😍 . taknak ke cantik macam kulit baby ? 😏 kalau nak, cepat pm sis 🤣😍 . . 🚚 Free Postage . 💵 Add on RM5 to SS 📱 0196747510 . #sayajual #aztec #aztecclaymask #sayajualmurah #malaysia #bazaarpaknil #aztecmurah #lovelieemurah #lovelieebeauty #murah #trustedseller #onlinemurah #luluskkm DAPATKAN KULIT BERSIH DALAM MASA 5 HARI 😍. . Hye guysss.. Jom dapatkan Aztec Claymask dengan harga RM45 sahajaaa !!! dengan RM45 u guys akan dapat Free set tools mask 😍😍.. serious murahhh!!! 😍😍 harga pon berbaloiii . ape fungsi dia?🤔 - Its very good for BREAKOUT SKIN👍🏻 - mengurangkan SUNBURN kulit - sangat seauai untuk normal skin, acne skin and oily skin 😍 - mengecutkan jerawat hanya dalam 1 HARI - mampu mengawal minyak dalam kulit - Memudarkan parut jerawat - kulit akan kemerah merahan selepas cuci masker - lepas pakai kulit akan jadi glowing gile 😍 - kulit rasa lembut macam baby lepas cucii!! - dan yang penting ini bukan local brand ye. ini made from US😍😍 . . Seriously rugi kalau korang tak beli masker viral ni .. ini lah rahsia wanita USA 😍 . taknak ke cantik macam kulit baby ? 😏 kalau nak, cepat pm sis 🤣😍 . . 💵 RM45 🚚 Free Postage . 💵 Add on RM5 to SS 📱 0196747510 . #sayajual #aztec #aztecclaymask #sayajualmurah #malaysia #bazaarpaknil #aztecmurah #lovelieemurah #lovelieebeauty #murah #trustedseller #onlinemurah #luluskkm
"CUSTOMER FEEDBACK Alhamdullilah syukur customer dapat hasil yang di idamkan selama ini hanya dengan hello peach please supplement dan beberapa penjagaan luaran ✨ Sudah beratus ribu kami dapat feedback positif dari customer kesayangan kami pasal kebekesanan HPP ni 😍 Mereka gembira kami pun gembira Kebaikkan hello peach please 🍑 🌟 Melembapkan kulit 🌟 Menghilangkan jerawat/Jeragat 🌟 Mengecutkan jerawat 🌟 Mengecilkan liang pori 🌟 Mencerahkan kulit 🌟 Menaikkan seri wajah 🌟 Menghilangkan kulit terbakar 🌟 Merawat kulit bermasalah 🌟 Menghilangkan bintik bintik merah Hello peach please supplement 1 Kotak 14 sachets RM89 . Dapatkan dengan #teammeroketlaju . Whatapps iza untuk order 01140662327 . #lovelieepenang #lovelieecodpenang #lovelieeborong #lovelieemurah #hellopeachplease #lovebabeagent #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasepenang #hellopeachpleasebyasyallie #hellopeachpleasebyasyalliee #hpppenang #hppasyallie #hellopeachpleaseagent #lovelieeagent #hellopeachplasecodpenang #lovelieeagentpenang #sisluvagent #asyallieagent #penangites #lovebabesagent #lovebabeagent #pemborongkosmetiktermurah #pemborongkecantikan #teammommyasya #LUVliees #LUVbabes #teameizza #teammeroketlaju #lovelieebeauty #lovelieecosmetics
CUSTOMER FEEDBACK Alhamdulillah syukur customer dapat hasil yang di idamkan selama ini hanya dengan hello peach please supplement dan beberapa penjagaan luaran ✨ Sudah beratus ribu kami dapat feedback positif dari customer kesayangan kami pasal berkesanan HPP ni 😍 Mereka gembira kami pun gembira Kebaikkan hello peach please 🍑 🌟 Melembapkan kulit 🌟 Menghilangkan jerawat/Jeragat 🌟 Mengecutkan jerawat 🌟 Mengecilkan liang pori 🌟 Mencerahkan kulit 🌟 Menaikkan seri wajah 🌟 Menghilangkan kulit terbakar 🌟 Merawat kulit bermasalah 🌟 Menghilangkan bintik bintik merah Hello peach please supplement 1 kotak 14 sachets RM89 Facebook page : LOVELIEE.MY.KLUANG WHATSAPP +60187796249 COD #LUVBABESKLUANG #lovelieebeauty #loveliee #luvlies #loveliekluang #luvbabes #luvbabesdropship #ohmychocolate #omc #ohmychocolatekluang #ohmychocolateagent #ohmychocolatemurah #ohmychocolatetablet #ohmychocolateloveliee #ohmychocolatebyasyalliee #hpp #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleaseagent #hellopeachpleasekluang #hellopeachpleasesupplement #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasemalaysia #dropshipwanted
▪ . senangnya nak detox bila ada #ohmychocolate ni girls. just kunyah 1 atau 2 tablet before breakfast atau heavy dinner, done! esok tu dah terus yak yak. senang kan? yak yak keluar minyak kolestrol sekali tau. no cirit birit, just yak yak normal jee girls. chocolate flavor pulak tu 💕 . 💵 RM75 per bottle • 🎁 1 bottle 20 tablet • 📮 add RM8 SM | RM12 SS • 🚗 cod KL's area dan ampang • 🌼 ready stock • 💕 special freegift • . 🙆 kkm approved (food supplement) • 🍬 tidak perlu heavy diet or exercise • 💕 kunyah tablet macam kunyah gula gula, #omc bukan pil • 🐥 kunyah tablet before makan heavy meals • 🍦 yakyak keluar minyak, tiada side effect • 🌸 sangat sesuai untuk bersihkan usus dan hapuskan lemak • 🍭 chocolate flavour • . cara nak order⤵ 📞 whatsapp 011-10082547 @ click link at bio for fast response▪ . #luvbabesagents #loveliee #lovelieekl #lovelieepetalingjaya #codpetalingjaya #dropshipwanted #hellopeachplease #luvbabes #misicantiksebelumraya #asyallieagent #lovelieeagent #lovelieebeauty #asyalliee #neelofa #fazura #bazaarpaknil #produkmalaysia #thailand #bts #blackpink
KEBAIKAN FAT BURNER OH MY CHOCOLATE! Ianya supplement untuk kurang kan berat badan korang yang melampau tu. Fungsi dia bukan untuk kurangkan berat badan je tau! Dia siap maintainkan sekali badan korang tu and banyaklah benefit dia! . Cepat2 whatsapp 011-39691298 or korang boleh click je link ws dkt bio! 😘
CUSTOMER FEEDBACK Alhamdullilah syukur customer dapat hasil yang di idamkan selama ini hanya dengan hello peach please supplement dan beberapa penjagaan luaran ✨ Sudah beratus ribu kami dapat feedback positif dari customer kesayangan kami pasal kebekesanan HPP ni 😍 Mereka gembira kami pun gembira Kebaikkan hello peach please 🍑 🌟 Melembapkan kulit 🌟 Menghilangkan jerawat/Jeragat 🌟 Mengecutkan jerawat 🌟 Mengecilkan liang pori 🌟 Mencerahkan kulit 🌟 Menaikkan seri wajah 🌟 Menghilangkan kulit terbakar 🌟 Merawat kulit bermasalah 🌟 Menghilangkan bintik bintik merah Hello peach please supplement 1 Kotak 14 sachets RM89 . Whatsapp 0108928490 😊 . #LovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #HelloPeachPlease #hpp #Supplement #hellopeachpleasesupplement #Luvliees #buahpeach #kulitcantikbersih #LUVBabes #LUVBABESAGENT #klang #shahalam #gmklang #lovelieeklang #lovelieeshahalam #hellopeachpleaseklang #hellopeachpleaseshahalam #LUVBABESAGENT
Cuma consume HPP je,kulit dh mkin sihat..time sahur,just minum HPP dan air kosong je..lepas 10 sachet,kukit dh mkin lembap,xkasar..jerawat pn dh pudar.. . lagi best nye,dh xyh make up heavy2 dh..just dap2 dgn bedk compact dan lipstik je..muka pn dh nmpk glowing..😍😍 . #LovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #HelloPeachPlease #hpp #Supplement #hellopeachpleasesupplement #Luvliees #buahpeach #kulitcantikbersih #LUVBabes #klang #shahalam #gmklang #lovelieeklang #lovelieeshahalam #hellopeachpleaseklang #hellopeachpleaseshahalam
Amalkan OMC je berat badn boleh turun..yg best nye,mslh sembelit dh ok..dh boleh yak2 ncm biasa..tp bukn yak2 biasa tau..kluar minyk skali..sebb OMC detox 1 badn.. . Pernh try ubat kurus sbelum ny tp xmenjadi..dgn OMC terus selesai mslh..😊😊 . #LovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #guranteemenjadi #PinggangKerengga #KunyahKunyahKurus #OhMyChocolate #OMC #Kurus10hari #klang #shahalam #gmklang #lovelieeklang #lovelieeshahalam #LUVBabes #omcklang #omcshahalam
Hari ni kaknisa nak cerita sikit kebaikkan buah peach. Kalau korang nak tahu buah peach adalah MAIN INGREDIENTS dalam hpp tau . Buah peach menyimpan nutrisi penting yang sangat bermanfaat untuk tubuh. Adapun nutrisi yang terkandung adalah vitamin C, vitamin A, vitamin B1, vitamin B2, vitamin E, beta-karoten, vitamin B6 hingga vitamin K. Tak hanya itu, buah peach juga sangat sarat akan kandungan mineral seperti magnesium, zat besi, kalsium & juga fosfor . Kebaikkan buah peach adalah . 1. Mencegah Kerutan Tanda Penuaan 2.Melindungi Kulit Dari Sinar UV 3.Membantu Menurunkan berat badan 4.Melancarkan Sistem Pencernaan Tubuh 5.Melembabkan dan Mencerahkan Kulit . Jadi lady boss kami hasilkan dalam bentuk sachet supaya senang untuk awak semua consume tauu so jadilah hellopeachpleasesupplement . . 💓Nak tahu lebih lanjut Whatsapp Nisa atau boleh click link biru dekat bio atas terus masuk ke app WhatsApp tak perlu save no dah 🤗 🏠Cod available, hanya perlu tunggu depan rumah jurr uols 📮Postage everyday (Isnin - sabtu) . . . 🚘Cash On Delivery:- 💎Everyday : Tesco Ampang | LRT Ampang | Wangsa Maju | Keramat | Setiawangsa | Setapak | Ukay perdana | Cheras | KLCC | Pavilion | Gombak | Bangsar | Shah Alam | Batu caves | Putrajaya | Bangi | Kajang | Puchong | Rawang | Shah alam | Sg besi | kepong | bentong | labuan | kedah | Negeri sembilan . Grab Now dearie! Special Free Gift menanti anda 🎁🛍 . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #bazaarpaknil #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #nafura #lovebabeagent #honeybeekl #shawlpublika #hellopeachpleasesupplement #toujoursadvanced #miracletonermalaysia #luvliees #asyallieagent #koreancosmeticmalaysia #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #lovelieekl #lovelieemurah #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #SalamSoldOut #lovelieemalaysia #teammeletops #teamlovelieenisa
Awak2 semua dh lunch belom?kalau belom,jom kunyah OMC dulu baru mkn.. . OMC ny boleh detox sgala minyk2 yg awak mkn tu..tu yg boleh awak jd kurus..haa..best kan..jom kunyah2 OMC dulu..😊😊 . #LovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #guranteemenjadi #PinggangKerengga #KunyahKunyahKurus #OhMyChocolate #OMC #Kurus10hari #klang #shahalam #gmklang #lovelieeklang #lovelieeshahalam #LUVBabes #omcklang #omcshahalam
Happy sunday korang! Ready stok for HPP, kindly whatsapp yaya now! - 📲 011-21170712 #lovelieebangsar #lovelieekl #lovelieemalaysia #lovelieebyasyalliee #lovelieebeauty #lovelieemurah #teameyqa
Hi semua.. sape ckp lelaki tak boleh consume hpp? Carut sgt tau.. sebenarnya lelaki perempuan boleh consume hpp ni sebab TIADA SEBARANG HORMON DI LETAKKAN YA... jom abg abg yg nk kulit flawless boleh la cuba Kalau nak beli whatsapp 0173763913 tau.. ❤❤ #LovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #OhMyChocolate #HelloPeachPlease #produkkesihatan #produkselamat #tiadakesansampingan #doorgift #sayajualmurah #sayajual #nakcantik #barangmurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #promosi
Hi semua.. sape ckp lelaki tak boleh consume hpp? Carut sgt tau.. sebenarnya lelaki perempuan boleh consume hpp ni sebab TIADA SEBARANG HORMON DI LETAKKAN YA... jom abg abg yg nk kulit flawless boleh la cuba Kalau nak beli whatsapp 0173763913 tau.. ❤❤ #LovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #OhMyChocolate #HelloPeachPlease #produkkesihatan #produkselamat #tiadakesansampingan #doorgift #sayajualmurah #sayajual #nakcantik #barangmurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #promosi
Hi semua.. sape ckp lelaki tak boleh consume hpp? Carut sgt tau.. sebenarnya lelaki perempuan boleh consume hpp ni sebab TIADA SEBARANG HORMON DI LETAKKAN YA... jom abg abg yg nk kulit flawless boleh la cuba Kalau nak beli whatsapp 0173763913 tau.. ❤❤ #LovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #OhMyChocolate #HelloPeachPlease #produkkesihatan #produkselamat #tiadakesansampingan #doorgift #sayajualmurah #sayajual #nakcantik #barangmurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #promosi
OH MY CHOCOLATE DETOX . Nak kurus tanpa sengaja? OMC lah jawapannya!! NO DIET NO PANTANG NO EXERCISE . ✅ MAKAN MACAM BIASA ✅ HIDUP SPT BIASA ✅ PERUBAHAN LUAR BIASA . Result boleh nampak dgn hanya kunyah kunyah 2 tablet coklat sedap ni! Make sure kunyah kunyah before heavy meal tau! Barulah boleh nmpk lemak lemak cair dalam toilet bowl 😱 . 1 BOX RM75 EXC POS . 💓Nak tahu lebih lanjut Whatsapp 0169575494 atau boleh click link biru dekat bio atas terus masuk ke app WhatsApp tak perlu save no dah 🤗 🏠Cod available, hanya perlu tunggu depan rumah jurr uols 📮Postage everyday (Isnin - sabtu) . . . 🚘Cash On Delivery:- 💎Everyday : Tesco Ampang | LRT Ampang | Wangsa Maju | Keramat | Setiawangsa | Setapak | Ukay perdana | Cheras | KLCC | Pavilion | Gombak | Bangsar | Shah Alam | Batu caves | Putrajaya | Bangi | Kajang | Puchong | Rawang | Shah alam | Sg besi | kepong | bentong | labuan | kedah | Negeri sembilan . Grab Now dearie! Special Free Gift menanti anda 🎁🛍 . #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #bazaarpaknil #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #nafura #lovebabeagent #honeybeekl #shawlpublika #hellopeachpleasesupplement #toujoursadvanced #miracletonermalaysia #luvliees #asyallieagent #koreancosmeticmalaysia #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #lovelieekl #lovelieemurah #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #SalamSoldOut #lovelieemalaysia #teammeletops #teamlovelieenisa
GARAM BERLEBIHAN? . Kita rakyat Malaysia ni memang suka makan yang berperisa. Tak cukup masin? Tambah aje. Tak cukup lagi? Tambah lagi. Betul tak? . Garam pada masakan tu boleh je. Tapi berpada2 ok. Garam berlebihan menyebabkan penyakit taw. Nanti macam2 penyakit datang. . Jadi jom start amalkan gaya hidup sihat. Jom detox dengan OMC ok! . Grab Now darlings! Special Free Gift menanti anda 🎁 . 🚗💨 Cash On Delivery :- Bukit jalil • Bandar Kinrara • Puchong (ioi) • Sg besi • Bdr tasik selatan • Taman Equine • Sri kembangan • Serdang • Balakong • Bdr Sri Permaisuri • Sri Petaling • Bdr tun razak • Salak selatan • Kg malaysia • Medan mara • Sogo • Maju junction • Dataran merdeka • Jalan tun razak • Masjid jamek • Kg Attap • Pudu . #loveliee #lovelieekl #lovelieebukitjalil #lovelieepuchong #hellopeachplease #hellopeachpleasekl #ohmychocolate #asyaliee #hpp #omc #sayajual #produkkecantikan #supplement #nafura #sobella #hijabsta #pretty #ootd #bazarpaknil #malaysiaonlineshop #igshop #igmalaysia #insta #instafamous #viral #luvbabes #teamlovelieenisa #lovelieebeauty #teammeletops
OH MY CHOCOLATE DETOX Nak kurus tanpa sengaja? OMC lah jawapannya!! NO DIET NO PANTANG NO EXERCISE . ✅ MAKAN MACAM BIASA ✅ HIDUP SPT BIASA ✅ PERUBAHAN LUAR BIASA Result boleh nampak dgn hanya kunyah kunyah 2 tablet coklat sedap ni! Make sure kunyah kunyah before heavy meal tau! Barulah boleh nmpk lemak lemak cair dalam toilet bowl 😱 1 BOX RM75 EXC POS . #LovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #guranteemenjadi #PinggangKerengga #KunyahKunyahKurus #OhMyChocolate #OMC #Kurus10hari #klang #shahalam #gmklang #lovelieeklang #lovelieeshahalam #LUVBabes #omcklang #omcshahalam
Alhamdulillah..lepas minum HPP,kulit mkin glowing..jerawat dh berkurang..jerawat yg besar pun dh kering..👏👏 . Best kn HPP sebb boleh buatkn kulit kita jd lembap..😊 . #LovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #HelloPeachPlease #hpp #Supplement #hellopeachpleasesupplement #Luvliees #buahpeach #kulitcantikbersih #LUVBabes #klang #shahalam #gmklang #lovelieeklang #lovelieeshahalam #hellopeachpleaseklang #hellopeachpleaseshahalam
Yang mana taktahu kenapa ramai #luvliees suka sgt dgn HPP, ni la sebabnya. Bestseller ok! Lebih daripada 20,000 customer berpuas hati dgn HPP. Ia bukan shj merawat kulit dr dalam, tp boleh buat kita lebih rs confident dgn result yg bakal diperoleh!😍😍 . Result boleh nampak seawal 3 sachet pertama / 1 box HPP. Yg mana jenis usus kotor, dinasihatkan utk detox siap2 baru la HPP mudah serap kat badan uollss! Orang lain dh berjaya cun melecun, korang bila lg? ❤❤ . #LovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #HelloPeachPlease #hpp #Supplement #hellopeachpleasesupplement #Luvliees #buahpeach #kulitcantikbersih #LUVBabes #klang #shahalam #gmklang #lovelieeklang #lovelieeshahalam #hellopeachpleaseklang #hellopeachpleaseshahalam
KULIT BERSIH DALAM 5 HARI 😍. . Hye guysss.. Jom dapatkan Aztec Claymask dengan harga RM45 sahajaaa !!! dengan RM45 u guys akan dapat Free set tools mask 😍😍.. serious murahhh!!! 😍😍 harga pon berbaloiii . ape fungsi dia?🤔 - Its very good for BREAKOUT SKIN👍🏻 - mengurangkan SUNBURN kulit - sangat seauai untuk normal skin, acne skin and oily skin 😍 - mengecutkan jerawat hanya dalam 1 HARI - mampu mengawal minyak dalam kulit - Memudarkan parut jerawat - kulit akan kemerah merahan selepas cuci masker - lepas pakai kulit akan jadi glowing gile 😍 - kulit rasa lembut macam baby lepas cucii!! - dan yang penting ini bukan local brand ye. ini made from US😍😍 . . Seriously rugi kalau korang tak beli masker viral ni .. ini lah rahsia wanita USA 😍 . taknak ke cantik macam kulit baby ? 😏 kalau nak, cepat pm sis 🤣😍 . . 🚚 Free Postage . 💵 Add on RM5 to SS 📱 0196747510 . #sayajual #aztec #aztecclaymask #sayajualmurah #malaysia #bazaarpaknil #aztecmurah #lovelieemurah #lovelieebeauty #murah #trustedseller #onlinemurah #luluskkm DAPATKAN KULIT BERSIH DALAM MASA 5 HARI 😍. . Hye guysss.. Jom dapatkan Aztec Claymask dengan harga RM45 sahajaaa !!! dengan RM45 u guys akan dapat Free set tools mask 😍😍.. serious murahhh!!! 😍😍 harga pon berbaloiii . ape fungsi dia?🤔 - Its very good for BREAKOUT SKIN👍🏻 - mengurangkan SUNBURN kulit - sangat seauai untuk normal skin, acne skin and oily skin 😍 - mengecutkan jerawat hanya dalam 1 HARI - mampu mengawal minyak dalam kulit - Memudarkan parut jerawat - kulit akan kemerah merahan selepas cuci masker - lepas pakai kulit akan jadi glowing gile 😍 - kulit rasa lembut macam baby lepas cucii!! - dan yang penting ini bukan local brand ye. ini made from US😍😍 . . Seriously rugi kalau korang tak beli masker viral ni .. ini lah rahsia wanita USA 😍 . taknak ke cantik macam kulit baby ? 😏 kalau nak, cepat pm sis 🤣😍 . . 💵 RM45 🚚 Free Postage . 💵 Add on RM5 to SS 📱 0196747510 . #sayajual #aztec #aztecclaymask #sayajualmurah #malaysia #bazaarpaknil #aztecmurah #lovelieemurah #lovelieebeauty #murah #trustedseller #onlinemurah #luluskkm
KULIT BERSIH DALAM 5 HARI 😍. . Hye guysss.. Jom dapatkan Aztec Claymask dengan harga RM45 sahajaaa !!! dengan RM45 u guys akan dapat Free set tools mask 😍😍.. serious murahhh!!! 😍😍 harga pon berbaloiii . ape fungsi dia?🤔 - Its very good for BREAKOUT SKIN👍🏻 - mengurangkan SUNBURN kulit - sangat seauai untuk normal skin, acne skin and oily skin 😍 - mengecutkan jerawat hanya dalam 1 HARI - mampu mengawal minyak dalam kulit - Memudarkan parut jerawat - kulit akan kemerah merahan selepas cuci masker - lepas pakai kulit akan jadi glowing gile 😍 - kulit rasa lembut macam baby lepas cucii!! - dan yang penting ini bukan local brand ye. ini made from US😍😍 . . Seriously rugi kalau korang tak beli masker viral ni .. ini lah rahsia wanita USA 😍 . taknak ke cantik macam kulit baby ? 😏 kalau nak, cepat pm sis 🤣😍 . . 🚚 Free Postage . 💵 Add on RM5 to SS 📱 0196747510 . #sayajual #aztec #aztecclaymask #sayajualmurah #malaysia #bazaarpaknil #aztecmurah #lovelieemurah #lovelieebeauty #murah #trustedseller #onlinemurah #luluskkm DAPATKAN KULIT BERSIH DALAM MASA 5 HARI 😍. . Hye guysss.. Jom dapatkan Aztec Claymask dengan harga RM45 sahajaaa !!! dengan RM45 u guys akan dapat Free set tools mask 😍😍.. serious murahhh!!! 😍😍 harga pon berbaloiii . ape fungsi dia?🤔 - Its very good for BREAKOUT SKIN👍🏻 - mengurangkan SUNBURN kulit - sangat seauai untuk normal skin, acne skin and oily skin 😍 - mengecutkan jerawat hanya dalam 1 HARI - mampu mengawal minyak dalam kulit - Memudarkan parut jerawat - kulit akan kemerah merahan selepas cuci masker - lepas pakai kulit akan jadi glowing gile 😍 - kulit rasa lembut macam baby lepas cucii!! - dan yang penting ini bukan local brand ye. ini made from US😍😍 . . Seriously rugi kalau korang tak beli masker viral ni .. ini lah rahsia wanita USA 😍 . taknak ke cantik macam kulit baby ? 😏 kalau nak, cepat pm sis 🤣😍 . . 💵 RM45 🚚 Free Postage . 💵 Add on RM5 to SS 📱 0196747510 . #sayajual #aztec #aztecclaymask #sayajualmurah #malaysia #bazaarpaknil #aztecmurah #lovelieemurah #lovelieebeauty #murah #trustedseller #onlinemurah #luluskkm
Assalamualaikum luvlieess ❤️❤️, -haii sis yang nk syantik2 blh kulit cantik putih gebu apply supplmet yg viral kite ne hello peach please -Sis yang nk badan syantik slim slim gitu blh apply oh my chocolate dri loveliee 🍫Oh My Chocolate🍫 ⭐️RM75 exc postage ⭐️1 botol ada 20 tablets ⭐️Tahan sehingga 10/20 hari - 🍑Hello Peach Please🍑 ⭐️RM89 exc postage ⭐️1 kotak ada 14 sachets ⭐️Tahan sehingga 7/14 hari - Whatsapp  011-6111 3237 utk order #teameyqa #asyalliee #codavailable #supplementterbaik #luvbabes #luvbabesagent #lovelieecodgombak #lovelieebeauty #productviral2018 #codavailable #hellopeachpleasecodgombak #hellopeachpleasebyasyallie #ohmychocolatecodgombak #ohmychocolategombak
Assalamualaikum luvlieess ❤️❤️, -haii sis yang nk syantik2 blh kulit cantik putih gebu apply supplmet yg viral kite ne hello peach please 🍑Hello Peach Please🍑 ⭐️RM89 exc postage ⭐️1 kotak ada 14 sachets ⭐️Tahan sehingga 7/14 hari - Whatsapp  011-6111 3237 utk order #teameyqa #asyalliee #codavailable #supplementterbaik #luvbabes #luvbabesagent #lovelieecodgombak #lovelieebeauty #productviral2018 #codavailable #hellopeachpleasecodgombak #hellopeachpleasebyasyallie
Assalamualaikum luvlieess ❤️❤️, -Sis yang nk badan syantik slim slim gitu jim kite cube oh my chocolate dri loveliee🌸🌸 🍫Oh My Chocolate🍫 ⭐️RM75 exc postage ⭐️1 botol ada 20 tablets ⭐️Tahan sehingga 10/20hari - Whatsapp  011-6111 3237 utk order #teameyqa #asyalliee #codavailable #supplementterbaik #luvbabes #luvbabesagent #lovelieecodgombak #lovelieebeauty #productviral2018 #codavailable #hellopeachpleasecodgombak #hellopeachpleasebyasyallie #ohmychocolatecodgombak #ohmychocolategombak
Hi semua.. sape ckp lelaki tak boleh consume hpp? Carut sgt tau.. sebenarnya lelaki perempuan boleh consume hpp ni sebab TIADA SEBARANG HORMON DI LETAKKAN YA... jom abg abg yg nk kulit flawless boleh la cuba Kalau nak beli whatsapp 0173763913 tau.. ❤❤ #LovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #OhMyChocolate #HelloPeachPlease #produkkesihatan #produkselamat #tiadakesansampingan #doorgift #sayajualmurah #sayajual #nakcantik #barangmurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #promosi
Hi semua.. sape ckp lelaki tak boleh consume hpp? Carut sgt tau.. sebenarnya lelaki perempuan boleh consume hpp ni sebab TIADA SEBARANG HORMON DI LETAKKAN YA... jom abg abg yg nk kulit flawless boleh la cuba Kalau nak beli whatsapp 0173763913 tau.. ❤❤ #LovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #OhMyChocolate #HelloPeachPlease #produkkesihatan #produkselamat #tiadakesansampingan #doorgift #sayajualmurah #sayajual #nakcantik #barangmurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #promosi
Hi semua.. sape ckp lelaki tak boleh consume hpp? Carut sgt tau.. sebenarnya lelaki perempuan boleh consume hpp ni sebab TIADA SEBARANG HORMON DI LETAKKAN YA... jom abg abg yg nk kulit flawless boleh la cuba Kalau nak beli whatsapp 0173763913 tau.. ❤❤ #LovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #OhMyChocolate #HelloPeachPlease #produkkesihatan #produkselamat #tiadakesansampingan #doorgift #sayajualmurah #sayajual #nakcantik #barangmurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #promosi
next page →