#Malaysia

27,407,065 posts

Loading...
Rendah? Jangan kecewa.. Zaman sekarang ubat tinggi pun ada tau.. .. DIJAMIN ORIGINAL & MURAH. MONEY BACK GUARANTEE sekiranya didapati fake. Nak tau harga? jom pm 😊. ______________________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami ✆✉☏ 📱Wechat Id : 📱Whatsapp : FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ . #malaysiaigshop #bawalmurah #kasutmurahmalaysia #igshopmalaysia #iphonemurahmalaysia #dronemalaysia #malaysiasoccer #selamanyaharimaumalaya #malaysia #futsalmalaysia #teammalaysia #sayajual #kakibola #kamiteammalaysia #igreviewmurah #sayajualonline #malaysiapower #sayajualmurah #paidreviewmalaysia #ubattinggimurah #ubattinggi #peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah #sayajualpeninggibadan #peninggibadantrusted
Tun M ‘pelakon terhebat’ – Perdana Menteri JERANTUT, 25 Apr – Datuk Seri Najib Tun Razak menyifatkan Tun Dr. Mahathir Mohamad sebagai ‘pelakon terbaik’ dengan menyindir bekas Perdana Menteri itu wajar diberikan anugerah atas kepura-puraannya. Perdana Menteri berkata, beliau pada awalnya sukar untuk mempercayai tindak-tanduk Pengerusi gabungan pembangkang PKR itu namun apabila Dr. Mahathir ke mahkamah baru-baru ini berjumpa Datuk Seri Anwar Ibrahim, ia sesuatu yang cukup menjengkelkan. “Sebelum ini Dr. Mahathir menganggap Anwar manusia paling terkutuk sehinggakan saya sendiri tidak sanggup untuk menyebutnya. Beliau kutuk Anwar seteruk-teruknya termasuk sebagai individu tidak bermoral. “Orang seperti beliau (Dr. Mahathir) jelas tiada pendirian kerana dalam politik kita perlu ada nilai diri dan maruah meskipun kita tidak dipilih (sebagai calon), kita masih bersama,” katanya ketika berucap pada Program Ramah Mesra Bersama Perdana Menteri di Dataran Jerantut di sini hari ini. Yang turut hadir, Menteri Besar, Datuk Seri Adnan Yaakob dan Ahli Parlimen Jerantut, Datuk Ahmad Nazlan Idris. Pada majlis tersebut, beliau turut mengumumkan peruntukan sebanyak RM36.42 juta untuk menaik taraf empat buah klinik kesihatan di sekitar daerah ini termasuk Hospital Jerantut.  #AirTimes #BN #JomBN #malaysia #malaysiamemilih
TERNYATA TINGGI BADAN BISA MEMPENGARUHI KARIR DAN KEPERCAYAAN DIRI !!! Jika Kamu ingin menambah Tinggi Badan, Kami memiliki suplemen peninggi badan herbal, Suplemen ini sudah banyak digunakan oleh Pasien dan Pelanggan kami untuk melamar kerja. Mereka berhasil dibantu untuk Menambah Tinggi Badan mereka hingga 5cm dalam waktu yang cukup singkat. Kami menyediakan paket suplemen peninggi badan herbal yang sudah terbukti khasiatnya. Banyak konsumen kami mulai usia 13-31thn terbantu menjadi lebih TINGGI hanya dlm hitungan hari. Untuk Konsultasi Silahkan Invite Bbm : DBB0F529 Id Line : @uep49876 (pakai@) WA :+6285362334210 #peninggibadan #kekinian #kalimantan #sulawesih #tangerang #bandung #obatherbal #tiens #pelangsing #penggemuk #yogyakarta #cantik #sayajual #explore #raisa6690 #bikinrame #ayshalovers #obattinggi #obatlangsing #indonesia #obatgemuk #pemutih #malaysia #dubsmash #halalmui #selebgram #depok #dagelan #jakarta
"mengapa bayar lebih kalau dah ada satu yang terbaik dan membantu ? " . Jangan whatapps kalau sis taknak cantik sebab apa ? sebab yang whatapps sis semuanya gilakan kecantikkan 😍 . yang ada masalah wanita tu jangan takut nak mencuba produk ni sebab memang memang membantu anda 😍 admin cosume pinklady memang betul betul superbb and menjadi berbanding produk lain ! admin tak cari hat lainnn dah oii! 😘 haa sooooo yang ada masalah wanita tu pinklady bantu hilangkan masalah tu 😍😍 and . yang takda masalah pinklady cuba mantapkan lagi aset tu tau 😘 . Siapa taknak cantik kan ? semua orang nak cantik admin pun nak cantik lgi kalau boleh hehehehe🙈💕 . jangan risau anak dara mak dara tok dara semua boleh amalkan PINKLADY BODY PERFECTION ni tau !😘 so jom sama sama grab dekat sis sorang sebotol sebab kalau makan sebotol mesti nak grab lagi 😏 sis taktipu yerrrrr trust me PINKLADY memang superbbbbb !😍 berminat ? whatapps sis 👇🏼 "PL" KE 0183708023 #pinklady #pinkladymurah #pinkladycapsule #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladytestimoni #pinkladybodyperfection #kualalumpur #rayalagi #perlisdarulsunnah #malaysia #bazarpaknil #uum #uitm #cantikcantiksemua #mengancambrooo #mengapabayarlebih #sis #sispakaisisshare #sispakaisisjual
TERNYATA TINGGI BADAN BISA MEMPENGARUHI KARIR DAN KEPERCAYAAN DIRI !!! Jika Kamu ingin menambah Tinggi Badan, Kami memiliki suplemen peninggi badan herbal, Suplemen ini sudah banyak digunakan oleh Pasien dan Pelanggan kami untuk melamar kerja. Mereka berhasil dibantu untuk Menambah Tinggi Badan mereka hingga 5cm dalam waktu yang cukup singkat. Kami menyediakan paket suplemen peninggi badan herbal yang sudah terbukti khasiatnya. Banyak konsumen kami mulai usia 13-31thn terbantu menjadi lebih TINGGI hanya dlm hitungan hari. Untuk Konsultasi Silahkan Invite Bbm : DBB0F529 Id Line : @uep49876 (pakai@) WA :+6285362334210 #peninggibadan #kekinian #kalimantan #sulawesih #tangerang #bandung #obatherbal #tiens #pelangsing #penggemuk #yogyakarta #cantik #sayajual #explore #raisa6690 #bikinrame #ayshalovers #obattinggi #obatlangsing #indonesia #obatgemuk #pemutih #malaysia #dubsmash #halalmui #selebgram #depok #dagelan #jakarta
BATIK . . .60.000 . .TERSEDIA UKURAN : M L XL . . Bahan : katun halus. .✔Bahan adem. .✔kwalitas OK. .✔jahitan rapi. .✔Nyaman dipake . ........................................... ........................................... Order langsung hubungi. .📱Wa 085601464584 .📱Line feliciasabrina14. .......................................... . . .Menerima pesanan : .✔sragam kluarga .✔sragam kantoran .✔sragam acara resepsi. . . ............................................ . . . .Dapatkan harga khusus untk pmbelian lbih dari 3 dapat discon .........! #kemeja #kemejakerjacewek #kemejacowo #kemejabatik #kemejamurah #kemejabatikmurah #batikcouple #batikmurah #batikartis #batiksragaman #hemcowok #hembatikmurah #hembatikcap #hembatikjeans #jakarta #maluku #bali #jalanjalan #shopping #hemcowok #hem #hembunga #hemcewek #hemflanel #hemkemejabatikslimfit #malaysia #papua #pasarbatik #balipapan
🔥READY STOCK🔥 . NIKE ZOOM VOMERO 13 GREY BLACK WHITE SIZE AVAILABLE : 41 - 45 . Price : RM90 SM | RM95 SS Harga dah termasuk postage✅ . Mana nak dapat kasut harga murah macam ni?😎 Free postage pulak tu.👏 . Berminat nak order? 👇 📷Screenshot Gambar 📲PM +60109269987 📲WS klik link di bio😉 . #sayajualkasut #sayajualkasutmurah #kasutborong #kasutmurah #kasutmalaysia #kasutmurahmalaysia #kasutairmax #airmaxmalaysia #sneakersmurah #sneakersmalaysia #kasutfree #giveway #viralmalaysia #kasutviral #kasuthipster #lawakmalaysia #adidasmurah #kasutnikemurah #nikeadidas #kasutconverse #lawakhangit #mereciks #igersmalaysia #kasutsukan #malaysia #motifviral #igmalaysia #lawakterhibur #kasutsport #kasut
TERNYATA TINGGI BADAN BISA MEMPENGARUHI KARIR DAN KEPERCAYAAN DIRI !!! Jika Kamu ingin menambah Tinggi Badan, Kami memiliki suplemen peninggi badan herbal, Suplemen ini sudah banyak digunakan oleh Pasien dan Pelanggan kami untuk melamar kerja. Mereka berhasil dibantu untuk Menambah Tinggi Badan mereka hingga 5cm dalam waktu yang cukup singkat. Kami menyediakan paket suplemen peninggi badan herbal yang sudah terbukti khasiatnya. Banyak konsumen kami mulai usia 13-31thn terbantu menjadi lebih TINGGI hanya dlm hitungan hari. Untuk Konsultasi Silahkan Invite Bbm : DBB0F529 Id Line : @uep49876 (pakai@) WA :+6285362334210 #peninggibadan #kekinian #kalimantan #sulawesih #tangerang #bandung #obatherbal #tiens #pelangsing #penggemuk #yogyakarta #cantik #sayajual #explore #raisa6690 #bikinrame #ayshalovers #obattinggi #obatlangsing #indonesia #obatgemuk #pemutih #malaysia #dubsmash #halalmui #selebgram #depok #dagelan #jakarta
Proud LUXXE WHITE USER 💊 B -E -S -T S -E-L-L-E -R Ganda talaga ni Luxxe White THE BEST WHITENING SUPPLEMENT EVER plus Luxxe whitening soap = kutis artista ! Subukan mo worth it ang cost 😁 RANK as NO.1 MOST EFFECTIVE SKIN WHITENING SOLUTION in ASIA! BEST FOR MEN AND WOMEN! 😉😉😉 💯💯💯 ( Real product users! Real results! ) Luxxe white repairs damaged skin cells, detoxifies the blood. Beautiful skin comes from HEALTHY BLOOD!!! 💯 💁Wag ka mag sayang ng pera sa mga low-quality products! Sobrang dami ngaun nag bebenta online kung ano ano lang at kung saan saan lang.. Make sure kung bibili ka yun totoong effective and yun totoong value for money.. 👊🏻💯👌 Luxxe White is very effective to help get rid of ACNE, PIMPLE, ACNE SCARS, DARK SPOTS, BLEMISHES, and WHITE/ BLACKHEADS! This product helps you from the inside out, so it enhances and benefits your skin over the long term! ✅LUXXE WHITE has NO BAD side effects Awarded as... 🏆2014 Most Effective Whitening Supplement 🏆2015 Best Whitening & Anti-aging Supplement 🏆2016 No.1 Whitening Skincare Product Brand 🏆2016 Most Powerful Whitening Supplement 🏆2016-2017 Best Quality Skin Whitening Supplement ( Q' Asia's Seal ) 👊🏻 Ensure that you are only dealing with trusted sellers! 😍See the amazing result in just 2-3 weeks!👌 ☺️☝🏼This product is really an amazing gift from God 🙂 Want to stay healthy? I'm telling you, try Luxxe Products now! 💊💊💊 Feel free to message me 😊 ✔️Certified HALAL ✔️BFAD APPROVED 💯 Made in U.S.A. Pm me or 📞📲📱 (Smart)-09092072700(Viber/SMS) (Globe)-09150735955(sms/call) Free delivery door to door with in Philippines! #luxxeWhite #luxxeproducts #frontrowinternational #BestwhiteningSupplement #luxxeofficial_luxxeproducts #luxxewhitedasma #luxxewhitecavite #luxxewhitecebu #luxxewhitemakati #luxxewhitealabang #luxxewhitedavao #luxxewhitebohol #luxxewhitebicol #luxxewhitemanila #international #dubai #abudhabi #worldwide #malaysia #australia #japan #taiwan #thailand #saudi #canada #hawaii #itsmorefuninthephilippines #europe #glutathione #africa
Bismillahirrahmanirrahim . . Di saat teman teman saya pada ragu pada bisnis ini . . Bahkan menertawakan Saya menjalankan bisnis ini . . Saya mah tetep enjoy aja Jalanin bisnis ini 😁 . . Tohh yang gendut juga rekening saya Bukan rekening mereka😂 . . Coba deh mata Buka hati Buka fikiran kita . . Manfaat kan peluang sebaiknya baik nya . . Selagi ada kemauan Pasti ada jalannya 😊🙏 . . Salam sukses berjamaah PayTren sukses bisnis Nya berkah hidupnya😇💥 . Konsultasi & bimbingan bisnis Syariah Ust. Yusuf Mansur hubungi: . Executive Leader nasional PayTren🏢 ‌👤 ⏬⏬ ‌WA ☎ : 0813-6957-0950 . Jangan lupa perbanyak shalawat YA😊 ‌ ‌اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ ‌ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ ‌ ‌Allahumma Shalli Ala Sayyiidinaa Muhammad wa'ala ali Sayyidinaa Muhammad Salam sukses berjamaah sahabat. #PokoknyaPAYRENinAJA #peluangusaha #bisnisonline #bisnisdigital #bisnisberkahyuk #paytren #beranihijrah #khasanahpaytren #pengusaha #syariahbisnis #jakarta #saudiarabia #hongkong #qatar #paytrenustyusufmansur #malaysia #mompreneur #pengusahasukses #bussineswoman #bisnisrumahan #pengusahamuda #berbisnisberkah #bisnisonline #FinancialTechnologi #CashlessSociety #pengusahamuslim #hijrahbertahap #makemoney #digitalmarketing #BKSTEAM
Sweet ngatt 🙈💕 hahahaha . #panorama #sweetheart #terengganukite #malaysia #dinnerdate
Thank you boss from Kg Jawa! Enjoy your ride.
Proud LUXXE WHITE USER 💊 B -E -S -T S -E-L-L-E -R Ganda talaga ni Luxxe White THE BEST WHITENING SUPPLEMENT EVER plus Luxxe whitening soap = kutis artista ! Subukan mo worth it ang cost 😁 RANK as NO.1 MOST EFFECTIVE SKIN WHITENING SOLUTION in ASIA! BEST FOR MEN AND WOMEN! 😉😉😉 💯💯💯 ( Real product users! Real results! ) Luxxe white repairs damaged skin cells, detoxifies the blood. Beautiful skin comes from HEALTHY BLOOD!!! 💯 💁Wag ka mag sayang ng pera sa mga low-quality products! Sobrang dami ngaun nag bebenta online kung ano ano lang at kung saan saan lang.. Make sure kung bibili ka yun totoong effective and yun totoong value for money.. 👊🏻💯👌 Luxxe White is very effective to help get rid of ACNE, PIMPLE, ACNE SCARS, DARK SPOTS, BLEMISHES, and WHITE/ BLACKHEADS! This product helps you from the inside out, so it enhances and benefits your skin over the long term! ✅LUXXE WHITE has NO BAD side effects Awarded as... 🏆2014 Most Effective Whitening Supplement 🏆2015 Best Whitening & Anti-aging Supplement 🏆2016 No.1 Whitening Skincare Product Brand 🏆2016 Most Powerful Whitening Supplement 🏆2016-2017 Best Quality Skin Whitening Supplement ( Q' Asia's Seal ) 👊🏻 Ensure that you are only dealing with trusted sellers! 😍See the amazing result in just 2-3 weeks!👌 ☺️☝🏼This product is really an amazing gift from God 🙂 Want to stay healthy? I'm telling you, try Luxxe Products now! 💊💊💊 Feel free to message me 😊 ✔️Certified HALAL ✔️BFAD APPROVED 💯 Made in U.S.A. Pm me or 📞📲📱 (Smart)-09092072700(Viber/SMS) (Globe)-09150735955(sms/call) Free delivery door to door with in Philippines! #luxxeWhite #luxxeproducts #frontrowinternational #BestwhiteningSupplement #luxxeofficial_luxxeproducts #luxxewhitedasma #luxxewhitecavite #luxxewhitecebu #luxxewhitemakati #luxxewhitealabang #luxxewhitedavao #luxxewhitebohol #luxxewhitebicol #luxxewhitemanila #international #dubai #abudhabi #worldwide #malaysia #australia #japan #taiwan #thailand #saudi #canada #hawaii #itsmorefuninthephilippines #europe #glutathione #africa
BATIK . . .60.000 . .TERSEDIA UKURAN : M L XL . . Bahan : katun halus. .✔Bahan adem. .✔kwalitas OK. .✔jahitan rapi. .✔Nyaman dipake . ........................................... ........................................... Order langsung hubungi. .📱Wa 085601464584 .📱Line feliciasabrina14. .......................................... . . .Menerima pesanan : .✔sragam kluarga .✔sragam kantoran .✔sragam acara resepsi. . . ............................................ . . . .Dapatkan harga khusus untk pmbelian lbih dari 3 dapat discon .........! #kemeja #kemejakerjacewek #kemejacowo #kemejabatik #kemejamurah #kemejabatikmurah #batikcouple #batikmurah #batikartis #batiksragaman #hemcowok #hembatikmurah #hembatikcap #hembatikjeans #jakarta #maluku #bali #jalanjalan #shopping #hemcowok #hem #hembunga #hemcewek #hemflanel #hemkemejabatikslimfit #malaysia #papua #pasarbatik #balipapan
Timex watch Expedition Brown indiglo RM390 Call/whatsapp 0174183661 -zaha- Case Size: Full-Size Case Width (mm): 45 Water Resistance Calendar: Date Indiglo: Yes Case Lug Width (mm): 22 Case Thickness (mm): 13 Band Color: Brown Band Material: Leather #jamtanganonline #watches #lelaki #jamtanganzahaenterprise #maskulin #malaysia #malaysian #malaysiaigshop #malaysiaonline #malaysiaonlineshopping #malaysiaigshop #malaysiainstashop #bazaronline #bazarpaknil #bazar #kl #kualalumpur #klcc #bukitbintang #klia2 #selangor #shahalam #subangjaya #klang #sabah #sarawak #penang #johor #pahang
Special Trip for couple to Bali with our exclusive deal 😀 . Price Included : 🏢Hotel 3 nights 💺Transfer In and Out Airport 🚘Transportation Full Day Tour 2x (Car, Driver, Petrol) 🍚Meal (3x Breakfast, 2x Lunch and 2x Dinner) 🎟Entrance Fee Ticket Glass Bottom Boat and Turtles Island 🎫Entrance Fee Ticket 🥅Parking 🍶Mineral Water 🌷Flower Bed Excluded : 💶Personal Shopping 👨🏻‍✈️Tipping Driver . Boleh whatsapp kita 019-6624849 . #koreamurah #tripkoreamurah #kekoreakekita #pakejkorea #pakejkoreamurah #travel #sayajualpackage #malaysia #sayajualpackageperlancongan #triplombok #korea #koreatrip #tripkorea #travelagency #pakejkorea #pakejbali #airasia #airasiatrip #pakejairasia
GG 1000 1A5 RM 840 . First Come First Serve SERIOUS BUYER ONLY . DM / Whatsapp 0175260087 CLICK LINK AT BIO #gg10001a5 #gshock #babyg #gshocklover #babyglover #gshockoriginalmalaysia #babygoriginalmalaysia #gshockmalaysia #gshockclub #vsco #vscocam #malaysia
HEALTH TIP💃 . There's a direct link between what we eat and how we feel. . Eating a poor diet is full of cascading effects that damage your mood. And to think that your mood plays no role in your health is a totally myth. . A poor mood can actually damage your immune system, slow down weight loss and lead to tension headaches. . It’s key to eat foods that support your neurotransmitters, which are the brain’s messengers that control your mood, energy levels, appetite and several other functions in the body. . Avoid eating packaged and processed foods that are made with refined carbohydrates and sugars. Stick to real, whole foods that are in their natural forms. . Give yourself just 21 days to change and become a better version of yourself💕 . Join me for my Weight Loss Challenge online Programme. ➡ You will get daily health & fitness tips.💪 ➡Smart grocery shopping tips.🍎 ➡Workout videos.🏃 ➡Personal coaching and guidence.🙏 ➡Group support🙌 ➡Personalized meal plan.🍜 . Registration is NOW open to participate in the Programme and you can win CASH PRIZES💰 LIMITED SLOTS!! . Click link in my Bio for Weight Loss Challenge details✔ #coachrebecca #missfitrebecca #rebeccabenjamin #followrebecca #weightlosscoach #onlinecoach #tv3 #viralmalaysia #brickfields #onlineshoppingmalaysia #lowcarbdiet #xxxl #plussize #plussizefashion #tipssihat #jomkurus #baju #shapeupmalaysia #projekkurus #instagood #zalora #astro #bawal #weightlosschallengeonline #jomsihat #shawalmurah #wanita #malaysia
ถึงพระอาทิตย์จะโกรธดิชั้น แต่ชาติปางไหน 🌞🔥 แค่มีคู่นี้ไว้.....ด๊อนแคร์จร้าาาา 😎 #WINKWHITESOAP #WINKWHITEBODYLOTION สั่งซื้อสินค้า🌸สมัครตัวแทน Please contact me 🌺🌺🌺🌺🌺🌺 http://line.me/ti/p/80upseE_IL 🆔kaegoodmorning Welcome Reseller & Distributor. Shipping Worldwide 🌏Wink White International #reseller #distributor #myanmar #laos 🇱🇦 #cambodia #indonesia #malaysia #korea #australia #austria #switzerland #vietnam #dubai #norway #America #USA #Denmark #England #China
BATIK . . .60.000 . .TERSEDIA UKURAN : M L XL . . Bahan : katun halus. .✔Bahan adem. .✔kwalitas OK. .✔jahitan rapi. .✔Nyaman dipake . ........................................... ........................................... Order langsung hubungi. .📱Wa 085601464584 .📱Line feliciasabrina14. .......................................... . . .Menerima pesanan : .✔sragam kluarga .✔sragam kantoran .✔sragam acara resepsi. . . ............................................ . . . .Dapatkan harga khusus untk pmbelian lbih dari 3 dapat discon .........! #kemeja #kemejakerjacewek #kemejacowo #kemejabatik #kemejamurah #kemejabatikmurah #batikcouple #batikmurah #batikartis #batiksragaman #hemcowok #hembatikmurah #hembatikcap #hembatikjeans #jakarta #maluku #bali #jalanjalan #shopping #hemcowok #hem #hembunga #hemcewek #hemflanel #hemkemejabatikslimfit #malaysia #papua #pasarbatik #balipapan
#Repost @datodrkk_chlush • • • Set COMBO JIMAT 3 produk ini hanya RM500 sahaja 😍😍 . Jom dapatkan sekarang 💟 . #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #imkkmac2018 #imkk2018 #chlush #chlushbydrk #mmmmac2018 #malaysia Ws admin ZUNIRA +60129546632 📲 FB PAGES - CHLUSH
Batik Pekalongan Fashion Batik Pekalongan berkualitas tinggi termurah dan terbaik di kelasnya. Dibuat dengan cara tradisional dengan menjaga kualitas batik original dan asli dari turun temurun. READY STOCK BATIK CAP HEM PENDEK MOTIF ABSTRAK BAHAN KATUN HALUS NYAMAN PEKALONGAN QUALITY PREMIUM JAHITAN RAPI ADEM NYAMAN DAN MEWAH TIDAK MUDAH LUNTUR MINAT? TANYA HARGA CHAT YA 👌😍😘👇 . Size M = 52cm L = 54cm XL = 56cm Info ORDER: WA : 085802503965 WELCOME !!! ECERAN , DROPSHIP, RESELLER, SERAGAM, GROSIR. #batiksolo #batikindonesia #batik #batikpekalongan #batikmodern #batikcap #batikday #batikjogja #batikcouple #batiksarimbit #batikcouplemurah #batikindigo #batikcirebon #batikcirebonan #batikpekalonganmurah #batikcirebonmurah #batiktulis #tanahabang #malaysia #motifabstrak #sumatra #busanapria #sulawesi #busanamuslim #pelangi #jawatimur #abstrak
rantai tangan emas 916. harga 178/gram termasuk gst.berminat wassap 01110814644. #bisnesonlinemalaysia #gold #melaka #emas #raya #datoserivida #malaysia
Jangan Lupa di FOLLOW ya guys !! . . If it your Video Please DM me!! Kalian Juga bisa Request Video-video musik keren lain nya atau Video Cover kalian agar diposting di Slow_biz dengan cara Like + Comment, dan jangan lupa Share ke Teman kalian ya guys ! . . . #indonesia #jakarta #bandung #bekasi #palangkaraya #jatim #jateng #bogor #sulawesi #palembang #pekanbaru #riau #batam #malaysia #cover #musik #sumatra #kalimantan #papua #irianjaya #surabaya #anakhits #kekinian #aceh #medan #jambi #covermusic #slowbiz #lfl #fff . . . ‌ Source: You tube
Proud LUXXE WHITE USER 💊 B -E -S -T S -E-L-L-E -R Ganda talaga ni Luxxe White THE BEST WHITENING SUPPLEMENT EVER plus Luxxe whitening soap = kutis artista ! Subukan mo worth it ang cost 😁 RANK as NO.1 MOST EFFECTIVE SKIN WHITENING SOLUTION in ASIA! BEST FOR MEN AND WOMEN! 😉😉😉 💯💯💯 ( Real product users! Real results! ) Luxxe white repairs damaged skin cells, detoxifies the blood. Beautiful skin comes from HEALTHY BLOOD!!! 💯 💁Wag ka mag sayang ng pera sa mga low-quality products! Sobrang dami ngaun nag bebenta online kung ano ano lang at kung saan saan lang.. Make sure kung bibili ka yun totoong effective and yun totoong value for money.. 👊🏻💯👌 Luxxe White is very effective to help get rid of ACNE, PIMPLE, ACNE SCARS, DARK SPOTS, BLEMISHES, and WHITE/ BLACKHEADS! This product helps you from the inside out, so it enhances and benefits your skin over the long term! ✅LUXXE WHITE has NO BAD side effects Awarded as... 🏆2014 Most Effective Whitening Supplement 🏆2015 Best Whitening & Anti-aging Supplement 🏆2016 No.1 Whitening Skincare Product Brand 🏆2016 Most Powerful Whitening Supplement 🏆2016-2017 Best Quality Skin Whitening Supplement ( Q' Asia's Seal ) 👊🏻 Ensure that you are only dealing with trusted sellers! 😍See the amazing result in just 2-3 weeks!👌 ☺️☝🏼This product is really an amazing gift from God 🙂 Want to stay healthy? I'm telling you, try Luxxe Products now! 💊💊💊 Feel free to message me 😊 ✔️Certified HALAL ✔️BFAD APPROVED 💯 Made in U.S.A. Pm me or 📞📲📱 (Smart)-09092072700(Viber/SMS) (Globe)-09150735955(sms/call) Free delivery door to door with in Philippines! #luxxeWhite #luxxeproducts #frontrowinternational #BestwhiteningSupplement #luxxeofficial_luxxeproducts #luxxewhitedasma #luxxewhitecavite #luxxewhitecebu #luxxewhitemakati #luxxewhitealabang #luxxewhitedavao #luxxewhitebohol #luxxewhitebicol #luxxewhitemanila #international #dubai #abudhabi #worldwide #malaysia #australia #japan #taiwan #thailand #saudi #canada #hawaii #itsmorefuninthephilippines #europe #glutathione #africa
BATIK . . .60.000 . .TERSEDIA UKURAN : M L XL . . Bahan : katun halus. .✔Bahan adem. .✔kwalitas OK. .✔jahitan rapi. .✔Nyaman dipake . ........................................... ........................................... Order langsung hubungi. .📱Wa 085601464584 .📱Line feliciasabrina14. .......................................... . . .Menerima pesanan : .✔sragam kluarga .✔sragam kantoran .✔sragam acara resepsi. . . ............................................ . . . .Dapatkan harga khusus untk pmbelian lbih dari 3 dapat discon .........! #kemeja #kemejakerjacewek #kemejacowo #kemejabatik #kemejamurah #kemejabatikmurah #batikcouple #batikmurah #batikartis #batiksragaman #hemcowok #hembatikmurah #hembatikcap #hembatikjeans #jakarta #maluku #bali #jalanjalan #shopping #hemcowok #hem #hembunga #hemcewek #hemflanel #hemkemejabatikslimfit #malaysia #papua #pasarbatik #balipapan
Batik Pekalongan Fashion Batik Pekalongan berkualitas tinggi termurah dan terbaik di kelasnya. Dibuat dengan cara tradisional dengan menjaga kualitas batik original dan asli dari turun temurun. READY STOCK BATIK CAP HEM PENDEK MOTIF ABSTRAK BAHAN KATUN HALUS NYAMAN PEKALONGAN QUALITY PREMIUM JAHITAN RAPI ADEM NYAMAN DAN MEWAH TIDAK MUDAH LUNTUR MINAT? TANYA HARGA CHAT YA 👌😍😘👇 . Size M = 52cm L = 54cm XL = 56cm Info ORDER: WA : 085802503965 WELCOME !!! ECERAN , DROPSHIP, RESELLER, SERAGAM, GROSIR. #batiksolo #batikindonesia #batik #batikpekalongan #batikmodern #batikcap #batikday #batikjogja #batikcouple #batiksarimbit #batikcouplemurah #batikindigo #batikcirebon #batikcirebonan #batikpekalonganmurah #batikcirebonmurah #batiktulis #tanahabang #malaysia #motifabstrak #sumatra #busanapria #sulawesi #busanamuslim #jakarta #jawatimur #abstrak
Bismillah... . Assalaamu'alaikum 😊 Gadget sayang banget klo cuma buat foto2 , update2, main game dll .. 😊 Ust Yusuf Mansur mengajak anda yg mau berkah dan sukses bi idznillah bersama paytren ust. yusuf mansur :) . indonesia sedang mengarah ke era digital yg smakin canggih . dan kini sudah ada PayTren Ust Yusuf Mansur. yg melakukan semua bayar2 hanya lewat gadget.. ga perlu antri.. ada cashback dan bernilai sedekah.. . dan rasakan income nya bagi kamu yg serius jalanin bisnisnya 😊 . so .. keren deh. sayang klo ga gabung komunitas positif ini .. salam sukses jama'ah. . jangan ragu2 untuk daftar hubungi kami . insyaa allah ga sendiri 😊 . pesen ust yusuf mansur .. gabung aja dlu bismillah, ikuti arahan2 yg dikasih .. salam sukses jama'ah 😊 . info daftar bisnis berkah paytren ust. Yusuf mansur hubungi : Sms/WhatsApp : 08812577969 www.infopaytren.com/bisnisberkahuym . Klik Bit ly/2wOUeXv . Salam sukses jama'ah sahabat paytren :) #paytrenustyusufmansur #bisnisberkah #bisnisonline #pengusahamuslim #paytren #depok #ustyusufmansur #bisnis #barokah #pengusaha #keren #cibinong #jakarta #indomart #sukses   #saudiarabia  #hongkong  #qatar  #paytreninaja #malaysia  #alfamart  #singapore  #brunaidarussalam #dubai #japan #jepang #taiwan #bangkok #muslimahhongkong
Batik Pekalongan Fashion Batik Pekalongan berkualitas tinggi termurah dan terbaik di kelasnya. Dibuat dengan cara tradisional dengan menjaga kualitas batik original dan asli dari turun temurun. READY STOCK BATIK CAP HEM PENDEK MOTIF ABSTRAK BAHAN KATUN HALUS NYAMAN PEKALONGAN QUALITY PREMIUM JAHITAN RAPI ADEM NYAMAN DAN MEWAH TIDAK MUDAH LUNTUR MINAT? TANYA HARGA CHAT YA 👌😍😘👇 . Size M = 52cm L = 54cm XL = 56cm Info ORDER: WA : 085802503965 WELCOME !!! ECERAN , DROPSHIP, RESELLER, SERAGAM, GROSIR. #batiksolo #batikindonesia #batik #batikpekalongan #batikmodern #batikcap #batikday #batikjogja #batikcouple #batiksarimbit #batikcouplemurah #batikindigo #batikcirebon #batikcirebonan #batikpekalonganmurah #batikcirebonmurah #batiktulis #tanahabang #malaysia #motifabstrak #sumatra #busanapria #sulawesi #busanamuslim #jakarta #jawatimur #abstrak
We are proudly to announce that after 1 years processed & FIVET now become one of the REGISTERED FASHION BRAND in MALAYSIA !! #myfivet #registered #fivet #malaysia
Jom shopping koleksi letops #leeyanaraya2018 sekarang dengan Ivy. Jangan melepas tau. 😘💋 --- Qahoona Price : RM259 | XS - XXL Colour : Black Olive | Black Champagne Material : Exclusive velvet embroidery on French lace with sceuba --- @ps.ivy WHATSAPP 011 294 63504 ATAU klik link di bio Ivy untuk order #ServisLetopsLeeyanaRahman --- ✔ NO SERVICE CHARGE ➡️ Bayar item & postage sahaja ➡️ Free Gift Provided --- #PSIvy #ServisLetopz #Qahoona #LeeyanaRaya2018 #LeeyanaRahman #DesignLetopsNo1Malaysia   #LetopsRayaBersamaLeeyanaRahman #DropShipGerobokLemari #TeamPSGerobokLemari #ShoppingIsAnArtAndIAmAnArtist #Bangi #Selangor #Malaysia
Triple Six NASA ☺☺☺☺☺ Wow 😱 di dalamnya ada akar gingseng ASLI Punya Keluhan seperti di bawah ini 👇👇👇 👉 Botak 👉 Ketombe 👉 Rontok 👉 Gatal 👉 Kering 👉 Kuning 👉 Lepek Gak usah risau say,, sekarang ada Triple Hair Tonic Ginseng dari #NASA yang merangsang pertumbuhan rambut supaya rambut lebat, gak rontok, gak ketombean, lebih sehat, hitam, berkilau, dan kuat... Mau..??? 😘😘 #kosmetikherbal #shampoherbal #nasapekalongan #testinasa #testinasapekalongan #hairtonicherbal #produkherbal #produkkorea #produkalami #produkindonesia #herbalalami #malaysia #hongkong #singapura #korea #ptnaturalnusantara
Proud LUXXE WHITE USER 💊 B -E -S -T S -E-L-L-E -R Ganda talaga ni Luxxe White THE BEST WHITENING SUPPLEMENT EVER plus Luxxe whitening soap = kutis artista ! Subukan mo worth it ang cost 😁 RANK as NO.1 MOST EFFECTIVE SKIN WHITENING SOLUTION in ASIA! BEST FOR MEN AND WOMEN! 😉😉😉 💯💯💯 ( Real product users! Real results! ) Luxxe white repairs damaged skin cells, detoxifies the blood. Beautiful skin comes from HEALTHY BLOOD!!! 💯 💁Wag ka mag sayang ng pera sa mga low-quality products! Sobrang dami ngaun nag bebenta online kung ano ano lang at kung saan saan lang.. Make sure kung bibili ka yun totoong effective and yun totoong value for money.. 👊🏻💯👌 Luxxe White is very effective to help get rid of ACNE, PIMPLE, ACNE SCARS, DARK SPOTS, BLEMISHES, and WHITE/ BLACKHEADS! This product helps you from the inside out, so it enhances and benefits your skin over the long term! ✅LUXXE WHITE has NO BAD side effects Awarded as... 🏆2014 Most Effective Whitening Supplement 🏆2015 Best Whitening & Anti-aging Supplement 🏆2016 No.1 Whitening Skincare Product Brand 🏆2016 Most Powerful Whitening Supplement 🏆2016-2017 Best Quality Skin Whitening Supplement ( Q' Asia's Seal ) 👊🏻 Ensure that you are only dealing with trusted sellers! 😍See the amazing result in just 2-3 weeks!👌 ☺️☝🏼This product is really an amazing gift from God 🙂 Want to stay healthy? I'm telling you, try Luxxe Products now! 💊💊💊 Feel free to message me 😊 ✔️Certified HALAL ✔️BFAD APPROVED 💯 Made in U.S.A. Pm me or 📞📲📱 (Smart)-09092072700(Viber/SMS) (Globe)-09150735955(sms/call) Free delivery door to door with in Philippines! #luxxeWhite #luxxeproducts #frontrowinternational #BestwhiteningSupplement #luxxeofficial_luxxeproducts #luxxewhitedasma #luxxewhitecavite #luxxewhitecebu #luxxewhitemakati #luxxewhitealabang #luxxewhitedavao #luxxewhitebohol #luxxewhitebicol #luxxewhitemanila #international #dubai #abudhabi #worldwide #malaysia #australia #japan #taiwan #thailand #saudi #canada #hawaii #itsmorefuninthephilippines #europe #glutathione #africa
BATIK . . .60.000 . .TERSEDIA UKURAN : M L XL . . Bahan : katun halus. .✔Bahan adem. .✔kwalitas OK. .✔jahitan rapi. .✔Nyaman dipake . ........................................... ........................................... Order langsung hubungi. .📱Wa 085601464584 .📱Line feliciasabrina14. .......................................... . . .Menerima pesanan : .✔sragam kluarga .✔sragam kantoran .✔sragam acara resepsi. . . ............................................ . . . .Dapatkan harga khusus untk pmbelian lbih dari 3 dapat discon .........! #kemeja #kemejakerjacewek #kemejacowo #kemejabatik #kemejamurah #kemejabatikmurah #batikcouple #batikmurah #batikartis #batiksragaman #hemcowok #hembatikmurah #hembatikcap #hembatikjeans #jakarta #maluku #bali #jalanjalan #shopping #hemcowok #hem #hembunga #hemcewek #hemflanel #hemkemejabatikslimfit #malaysia #papua #pasarbatik #balipapan
BUKAN !!! BUKAN !!! BUKAN Pembersih Wanita biasa-biasa ni. BUKAN Pembersih Cikai punyaa. BUKAN Pembersih Clichè yang bersepah di pasaran. . Apa yang lain? 🤔 . Celebrity Feminine Scrub Wash Pembersih Wanita SCRUB PERTAMA di MALAYSIA. . Pembersih Wanita PALING WANGI di Malaysia. . Pembersih Wanita CFSW bersifat MERAWAT sampai akar umbi. . Pembersih Wanita paling sejuk dingin di Malaysia. . Kalau rasa nak spray perfume kat Cik Bunga, cuci Cik Bunga dgn CFSW. Ya Allah terlajaks wangi sampai satu toilet boleh bau . Kalau rumah dekat dgn jiran, rumah dia pun boleh sampai. . Kalau rasa perlukan masker utk Cik Bunga, cuci Cik Bunga dgn CFSW sbb CFSW dh ada scrub lembut & halus utk cerah & pinkishkan Cik Bunga sampai terlajak putehhh. . Kalau rasa nak rawat masalah Keputihan, Bau, Gatal-Gatal Cik Bunga, cuci dgn CFSW sbb CFSW rawat Masalah Cik Bunga SEPANTAS 3 HARI . . Tak ke ALL IN ONE? Buat apa bayar lebih. Sila jadi pengguna bijak pliss. Mcm mana nak jd pengguna bijak? Laburkan sedikit $$ utk sebotol CELEBRITY FEMININE SCRUB WASH . Ehhh, lupa nak bagitahu. Untuk tiga hingga empat bulan ni. Jimat. Pump pump tak habis-habis 😂. . HARGA SEBOTOL: RM59.00 (exclude postage) Whatsapp: 012-9505001 TQ SO MUCH 😘 😘 😘 . #sayajual  #sayajualmurah #celebrityfemininescrubwash  #skinstories #bazaarpaknil  #visitmyig  #skincare #produkkecantikan  #kosmetikmurah  #original #malaysia  #indonesia  #singapura  #brunei #sayajualprodukkesihatan  #produkkesihatan #murah  #agent  #borong  #dropship
Jom shopping koleksi letops #leeyanaraya2018 sekarang dengan Ivy. Jangan melepas tau. 😘💋 --- Qahoona Price : RM259 | XS - XXL Colour : Black Olive | Black Champagne Material : Exclusive velvet embroidery on French lace with sceuba --- @ps.ivy WHATSAPP 011 294 63504 ATAU klik link di bio Ivy untuk order #ServisLetopsLeeyanaRahman --- ✔ NO SERVICE CHARGE ➡️ Bayar item & postage sahaja ➡️ Free Gift Provided --- #PSIvy #ServisLetopz #Qahoona #LeeyanaRaya2018 #LeeyanaRahman #DesignLetopsNo1Malaysia   #LetopsRayaBersamaLeeyanaRahman #DropShipGerobokLemari #TeamPSGerobokLemari #ShoppingIsAnArtAndIAmAnArtist #Bangi #Selangor #Malaysia
If you want to attempt heavy singles without spotter, you better be damn sure to know how to bail! 190kg squat is a no go for me now! Back to volume work☹️ . . . . . . . . . . #houseatlas #powerlifting #powerlifter #strength #strengthtraining #strong #stronger #squat #highbarsquat #legday #quads #booty #glutes #gains #muscle #fitness #fit #fitnessmotivation #fitspo #fitspiration #fitfam #gainsoclock #instafit #malaysia #malaysiamuscle #malaysianfitness #malaysian #trainwithhouseatlas
🔥READY STOCK🔥 . NIKE ZOOM VOMERO 13 RED BLACK SIZE AVAILABLE : 41 - 45 . Price : RM90 SM | RM95 SS Harga dah termasuk postage✅ . Mana nak dapat kasut harga murah macam ni?😎 Free postage pulak tu.👏 . Berminat nak order? 👇 📷Screenshot Gambar 📲PM +60109269987 📲WS klik link di bio😉 . #sayajualkasut #sayajualkasutmurah #kasutborong #kasutmurah #kasutmalaysia #kasutmurahmalaysia #kasutairmax #airmaxmalaysia #sneakersmurah #sneakersmalaysia #kasutfree #giveway #viralmalaysia #kasutviral #kasuthipster #lawakmalaysia #adidasmurah #kasutnikemurah #nikeadidas #kasutconverse #lawakhangit #mereciks #igersmalaysia #kasutsukan #malaysia #motifviral #igmalaysia #lawakterhibur #kasutsport #kasut
Upcoming course in Johor Bahru . As technology continues to evolve we now have the advantage of digital workflows. Through photography, video and impression scanners we can perform similar procedures using digital smile design protocols. We have been exposed to many great interdisciplinary examples of digital smile design cases that involve full mouth restorative. However, we can use these protocols to also execute simple everyday dentistry as well. This course is combined with a clinical case which many general practitioners might perform on a regular basis. It would be planned using a Digital Smile Design (DSD) protocol and all lab procedures were digitally created would be carefully explain to participants. #dsdmalaysia #dsdcourses #dsdcourseinmalaysia #learn #unlearn #relearn #digitaldentistry #johorbharu #malaysia #malaysiandentists @jcoachman @digitalsmiledesign @dsd.global
rantai tangan emas 916. harga 178/gram termasuk gst.berminat wassap 01110814644. #bisnesonlinemalaysia #gold #melaka #emas #raya #datoserivida #malaysia
Wearing @topshop on top of @pullandbear for @gurneyplazapenang Fashion Week 2018 Opening Show ☺️ Miss Selfridge ✖️ Dorothy Perkins ✖️ Warehouse
[READY STOCK][READY STOCK][READY STOCK] Korean Pleated Pants RM29 LABUH: 91CM (35 1/2 INCH) PINGGANG: 70CM - 98CM (27 1/2 - 38 1/2 )(STRETCHABLE) PUNGGUNG: 105CM (41 INCH) SIZE: FREE SIZE MATERIAL: COTTON SPANDEX *PINGGANG BERGETAH Postage rm7/rm10ss Whatsapp +60132021682 atau klik link di bio untuk order dan sebarang pertanyaan . #blousemurah #blousemalaysia #bajumurah #bajucantik #bajuraya #raya2018 #ootdmalaysia #jumpsuit #jumpsuitmalaysia #malaysia #bazarpaknil #bajuootd #hijabista #hijabimalaysia #igshopmalaysia #onlineshop #shoppingmurah #sayajual #sayajualmurah #takadacintasepertimu #tiadaarahjodohkita #bajukurung #laceskirt #skirtmalaysia #peplumraya #bajuraya2018 #raya2018 #koreanpants #pleatedmalaysia
.........................+ Al-Akzima Rescue Balm - Kaedah Terbaik Rawat Penyakit Kulit + . . Gatal-gatal di celah lengan dapat dirawat dalam masa 4 hari sahaja. . . Al-Akzima Rescue Balm sesuai untuk :- . ✓ Ekzema/Psoriasis mula terawat seawal 4-5 hari. . ✓ Menghilangkan dan melegakan kegatalan kulit. . ✓ Meredakan kesan ruam pada kulit. . ✓ Merawat akibat kesan terbakar ringan. . ✓ Kesan gigitan serangga. . ✓ Melembapkan kulit kering. . ✓ Menghapuskan bakteria pada kulit. . ✓ Menggalakan pertumbuhan sel kulit baru. . . Ciri-ciri istimewa Al-Akzima Rescue Balm :- . ✓ Diperbuat dari bahan-bahan yang terpilih (Premium). . ✓ 100% dari bahan-bahan semulajadi. . ✓ 100% buatan tangan (Homemade). . ✓ Tiada steroid atau bahan-bahan merbahaya. . ✓ Produk Melayu Muslim. . ✓ Sangat menitik beratkan kebersihan. . ✓ Selamat digunakan tanpa was-was. . ✓ Sesuai untuk semua lapisan golongan dari BAYI hingga DEWASA. . . Konsisten dan istiqamah dalam merawat. Jika sembuh ucap syukur Alhamdulillah. Al-Akzima hanya asbab sahaja.. . Berminat nak beli secara online atau nak jadi Agen, boleh contact di link Bio Nad ya.. 😉 . In sha Allah Nadd beri layanan yang sebaiknya kepada anda semua. . + No. Telefon Nadd : 017-7958087 . . #alakzima #testimonialakzima #ekzema
OPEN PO MALAYSIA!! VINCCI 185k Ready Bandung 20 mei 2018 Full Payment. NO Payment no proces. No refund kecuali barang kosong. No exchange Belum termasuk ongkir 💸BCA only #jastip #vinnci #vinccioriginal #vinccioriginalmurah #sepatu #sendal #tas #malaysia #murahmeriah #bandung #vinccisale #vincciori #vincc #rubi #slipon #shoes #bags #vinccishoesmurah #jellybunny #rubi #rubishoes #jellybunnyshoes #petronas #malaysia #KL #singapore #menarakembar #johor #remaja #dewasa #feminin #bandung #indonesia
next page →