#Malaysia

24,974,697 posts

Loading...
Samsudin Wahab Solo Show @aplusart.asia #kl #malaysia
Lilac Rose so pretty ❤️ blooming day for birthday girl today.. TQ Syamim for this order.. 6" #babycake with #freshrose #freshberries Tort Classic M #medovik #medovikcake #russianhoneycake #honeycake #russiancake #kualalumpur #malaysia #keksedap #торт #тортик #тортмедовик Available for order @tortebylinda
__ SMM 064 Bangku / Stool Trembesi Model Selendang Kotak Tinggi dudukan 45 cm, Bahan Kayu Trembesi, Unfurnish ( kondisi mentah ) Harga : Rp. 350.000,- belum ongkir / diambil Katalog : #darakamebel Sub Katalog : #darakasmm Titel : #darakasmm064 https://facebook.com/DarakaMebel https://facebook.com/Jepara.Furniture http://www.darakamebel.com/ Jakarta : Workshop Jati Oetomo 081326369896 Jl. Raya Bekasi Timur KM. 17 no 174 (Blkg Toko Depo Abadi), Klender, Jakarta Timur, Indonesia Bandung : Daraka Mebel Bandung 022-6001613 / 081326033379 Jl. Kebon Kopi, Gg. Nurulhuda 319, Cibeureum, Bandung, Jawa Barat, Indonesia Nganjuk ( Jawa Timur ) : Daraka Mebel Jatim 085290925097 / 085641664749 Jl. Loceret - Warujayeng No.10 (sblh Masjid Baitul Muttaqin), Plosoharjo, Pace, Nganjuk, Jawa Timur, Indonesia Serang ( Jawa Barat ) : Daraka Mebel Serang 08111233200 / 081911159813 Lingkungan Dalung Rt 02/01, Cipocokjaya, Serang, Jawa Barat, Indonesia #malang #ikea #furniture #indonesia #jakarta #bandung #surabaya #medan #interiordesign #architecture #jawabarat #jawatimur #bali #kualalumpur #malaysia #singapore #palembang #dubai #istanbul #hongkong #losangeles #milan #newyork #paris #amsterdam #furnitureindonesia #furniturejakarta __
⚡APA TUNGGU LAGI? JOM RAMAI-RAMAI PAKAI JAM TANGAN ⚡ . JAM kami ADALAH YANG TERBAIK KUALITI bukan yang dijual di pasar malam ataupun pasar borong ye😀 . . ===================== MENGAPA MESTI BELI DENGAN KAMI ? . =====================. ⚡Kami adalah TRUSTED SELLER!. ⚡kami pakar dalam jualan jam online . ======================. . . MACAM MANA JIKA SAYA BERMINAT? . 1) Tuan save gambar jam tu dan tuan direct whatsapp kepada saya gambar jam tu. Kami sediakan direct link whatsaapp di bio ig saya . . 2) Boleh whatsapp secara biasa jugake: ☎ 0167564802 . . 3) Kami akan bagi detail harga . 4) Anda setuju. . 5) Kami bagi no akaun. . 6) Anda buat pembayaran melalui bankin atau transfer. . 7) Kami akan proses barang anda dan akan sampai depan pintu rumah anda. . . . PUAS HATI I CEPAT I JIMAT ========================== .. . 👉JAM NI MEMANG TERBAIKK DAN BOLEH PAKAI BERTAHUN2.. JOM ORDER SEKARANG saya tunggu di whatsapp🙂👌! ◦
SOLD OUT but still can PRE-ORDER 👍 Material : Batik Cotton Span (4 meters)  Code : FBS069 Type : For Baju Kurung Whatsapp 019-3773123 to purchase . OR you can DM us now!! 😍 . #kainpasangsale #kainpasang #batikcottonsale #batikcottonterengganu #sale #hello2018 #promosi #FiveBySisters #Handdrawn #SisJual #BatikMurah #Malaysia #NewCollection #BatikLukis #Batik #BatikTerengganu #KurungCotton #Holiday #fbslovers #2018 #jubah #bajukurung
AINAA SERUM by Syafiqah Aina . Serum ini terdiri daripada 5 bahan semulajadi seperti Timun, Lavender, Aloe Vera, Saponaria Officinalis / Soapworts dan Asparagopsis Armata. . . Kebaikan Aloe Vera 1- Mengurangkan pigmentasi 2- Menghilangkan parut jerawat , jeragat 3- Melembabkan kulit wajah 4- Merawat luka external. . . Anda hanya perlu Yakin dan Usaha 💯 #nsabeautyserum #teammel #malaysia #brunei_ig #nsabeautybn #syafiqahaina
🔊 "Their stories must be told...because the world's forgotten war needs to be acknowledged. A war untold has grave consequences." 💔💔💔 #yemen #saudi #oman #uae #kuwait #bahrain #qatar #sudan #egypt #us #somalia #jordan #morocco #pakistan Random Tags.:- #Syria #Gaza #Iraq #Iran #afghanistan #Malaysia #indonesia #US #London #Turkey #amsterdam #Canada #Norway #Haiti #Algeria #Qatar
💯Original 📱Whatsapp for real picture - VN0A38G1QSJ VANS OLD SKOOL HERRINGBONE LACE (Black/Marshmallow) Deposit : RM 330 Total Price : RM 410 Pre Order Size (EU) : 35/36/36.5/38/38.5/39/40/40.5/41/42/42.5 - 📞 +6017 904 5657 - #terapiinstagram #mvgnitude #sneakershead #ootdmalaysia #klkix #vans #vansmy #sneakersaddict #sneakerholics #conversemalaysia #malaysia #vansmalaysia
READY MOON RATTAN ATA BAG diameter 20cm Price IDR 190K . OPEN RESELLER/DROPSHIP! ask special price for wholesale, feel free to chat via DM / WhatsApp by click link on bio @mii.accessories . . Looking for Rattan Ata Moon Bag Bali? Here you go! Grab itu fast! . Lagi cari-cari tas Rattan Ata Bali? Gak perlu jauh-jauh ke Bali ya dear, di #@mii.accessories ada tas Rattan Ata cantik yang bisa bikin tampilan kamu makin kece yuk cek ig kami sekarang 💞 #tasrattan #rattanbag #moonbag #circlebag #tasatabali #atabalibags #bali #kuta #jimbaran #ootd #balifin #uluwatu #seminyak #legian #jakarta #depok #surabaya #bandung #makkasar #sulawesi #jawatimur #jawabarat #jawatengah #pontianak #medan #mataram #malaysia #singapore #phillipines #brunei
Akankah aku bisa melewati pintu keberhasilan untuk meraih cita2ku,, semangat untuk diriku sendiri.. Aku harus bisa... #melitarekaprameswati #tkimalaysia #hitzkekinians #cewekmanis #indonesia #cewekindonesia #kualalumpur #malaysia #cewekwonogiri #hitz @dailymelita
Tahun 2018 Bayar tagihan masih ngantri.? 😦 . Oh no..- . Pake Paytren aja.. . Beli-beli bayar-bayar tagihan cukup dari hp.. . Lebih hemat waktu, tenaga dan biaya.. . . Konsultasi & bimbingan Aktivasi bisnis Syariah Ust. Yusuf Mansur hubungi:👇 . http://bit.ly/boedyman Folow👇 @boedyman_paytren_ @boedyman_paytren_ 👤 ⏬⏬ WA 08987442175 ----------------------------------------------------------------------------------------- #paytrenustyusufmansur #bisnisberkah #bisnisonline #pengusahamuslim #paytren #fintech #ustyusufmansur #bisnis #barokah #pengusaha #yrksf #paytrenrevolutionteam #paytrenyogirangkoto #saudiarabia #hongkong #paybyqr #malaysia #alfamart #singapore #brunaidarussalam #MUI #bisnissyariah #muslimahhongkong #PokokNyaPAYTRENinAJA #PaytrenAcademy #BelajarItuKEREN
LUKISAN ACRYLIC Yang berminat dengan lukissn yg kami paparkan, boleh terus hubungi kami melalui whatsapp seperti di bawah. Tunggu apa lagi, PM kami cepat2 kat WHATSAPP. Anda suka ? Share dengan rakan2 lain serta tagged mereka. Jangan lupa follow kami di instagram KUFI ART dan like pages KUFI ART INSTAGRAM - http://bit.ly/kufiartig FACEBOOK - http://bit.ly/kufiartpages Whatsapp kami ke nombor +60192847627 untuk sebarang pertanyaan untuk jawapan yg cepat. bit.ly/infokufiart bit.ly/infokufiart bit.ly/infokufiart bit.ly/infokufiart Terima kasih K U F I A R T #kufiartandframe #frame #walldeco #kufiartbbs #kufisentul #kufiart #kufimurah #calligraphy #tudung #malaysia #diskaun #bisnesonline #jualanmurah #lukisan #kaligrafi #islamiccalligraphy #sales #jualonline #homedecor #bingkai #frame #canvas #art #artcanvas #carsticker #tshirt #kualalumpur #hiasandinding #walldeco #baju #sayajual #lelong
Mari2 pekena #tehaiscincau ori #thailand 🇹🇭 kau 😊 rugi kalau tak cuba. @restoranrayyanamshar beroperasi di KOSMOPLEKS BANDAR BARU SALAK TINGGI, SEPANG #bbst #dengkil #sepang #nilai #tamanseroja #tamanexora #flat #tadikabbst #restoranrayyanamshar #rayyancharkoewteowpenang #event #booth #malaysia #klia2 ✈️ #share #artist
🔙🌹Selamat hari lahir anak-anakku.. semoga menjadi hamba Allah yang beriman.. dan sentiasa dalam rahmat serta dalam perlindungan Allah swt... terima kasih buat @moon_housecake untuk kek sedap dan muffin untuk rakan sekelas mereka... #bornthesamedate #love #lovethem #son #daughter #baikbaiksaja #alhamdulillah #terbaik #sayasuka #sukasuka #berikanmasa #kelanajaya #petalingjaya #selangor #malaysia #birthday #harilahir #january #babyjanuary
HILANG PENAMPILAN DIRI AKIBAT JERAWAT? . Rasa SEDIH? lihat rakan2 semua berwajah cantik dan licin? Rasa MALU bila nk berdepan dan rakan atau org sekeliling? Rasa TAKUT bila jerawat tak hilang2 lepas guna skincare? Rasa HILANG keyakinan diri? "rasa dh tak boleh nak buat apa dh" . Adakah masalah puan seperti diatas? dan tgh mencari produk yg sesuai dan berkesan utk kulit? . Jika ya izinkan kami bantu puan untuk selesaikan masalah jerawat dan puan boleh lihat kesan perubahan selepas 7 hari guna.. . MAGICAL SERUM ✔ Tidak menipiskan kulit. ✔ Tidak berminyak ✔ Tidak melekit ✔ Tiada pengelupasan kulit. ✔ Dijamin selamat dan halal. ✔ Tanpa bahan kimia merbahaya. ✔ Tiada kesan sampingan yg memudhoratkan. . Sebarang detail boleh "Pm" atau whatsapp 013-6124457 staff sales akan respon sepantas kilat. . #sayajualmurah #kuruscepat #jerawatbatu #susukambing #setkurusshaklee #ubatjerawat #sayajual #susumaaezmurah #espshaklee #tati #pengedarshakleebayanlepas #jamuawetmuda7 #ubatjeragat #ubatparut #vitamincshakleemurah #shakleepenang #kedah #dnarsskincare #nutriwhiteshaklee #vendorkedah #vitaminemurah #shakleepulaupinang #cantik #vivixshaklee #shakleehargastudent #pamoga #malaysia #pilkurus #tipskurus #pewittskincare
Kuala Lumpur Shopping Package in 2018 by TRACE Setelah merayakan liburan pergantian tahun 2017 ke 2018 di Bali bersama Duo Custemers Reguler Kami dari IPOH PERAK MALAYSIA Sekarang Di awal tahun 2018 ini Trip Pembuka TRACE di isi oleh Shopping Package oleh Duet Mama ( ibu Fairuz ) dan sang Puteri Tercinta ( Nona Sauzan Sabrina ) di Kuala Lumpur Malaysia Guys Tak Lupa Ucapan Terima Kasih kami sampaikan kepada Ibu Fairuz and Kak Sabrina atas ke ikut serta an plus kepercayaan nya kepada Kami untuk mengorganise liburan trip selama di Kuala Lumpur 4h 3m Januari 2018 Its so fun to Shopping Maraton with two of you guys in The Dream Town of Shopping Paradise KL MALAYSIA Dan Ini adalah Keseruan TRACE bersama para KLIEN TERCINTA, yang akan selalu tercipta sepanjang durasi setiap wisata nya... Pelayanan .. Fasilitas .. dan Tempat Wisata Yang akan TRACE berikan di setiap kota atau negara destinasi kepada para custemers its trully different with the other Tour and Travel cause we are the ONE and ONLY TRIP ORGANIZER ( YOUR BEST TRAVELLING PATRNER ) Pengen explore SINGAPORE .. MALAYSIA .. BALI .. BANDUNG .. YOGYAKARTA .. THAILAND dengan Nyaman dan Menyenangkan lengkap dengan BEST PRICE dan FOTO - FOTO MEMORABLE yang akan anda dapatkan Please contact TRACE for more info guys 24 hours service at 081216677732 or 083830144001 or just ping us at 2849612F #tracetravel #explore #adventure #shopping #trip #vacation #exploremalaysia #travelling #smile #holiday #Latepost #like4like #trace #picture #photograph #instagram #instagood #instadaily #instatravel #traceaddict #kualalumpur #camera #bukitbintang #malaysia #igtravel #negerijiran #wisata #tracetriporganizer #travel
READY MOON RATTAN ATA BAG diameter 20cm Price IDR 190K . OPEN RESELLER/DROPSHIP! ask special price for wholesale, feel free to chat via DM / WhatsApp by click link on bio @mii.accessories . . Looking for Rattan Ata Moon Bag Bali? Here you go! Grab itu fast! . Lagi cari-cari tas Rattan Ata Bali? Gak perlu jauh-jauh ke Bali ya dear, di #@mii.accessories ada tas Rattan Ata cantik yang bisa bikin tampilan kamu makin kece yuk cek ig kami sekarang 💞 #tasrattan #rattanbag #moonbag #circlebag #tasatabali #atabalibags #bali #kuta #jimbaran #ootd #balifin #uluwatu #seminyak #legian #jakarta #depok #surabaya #bandung #makkasar #sulawesi #jawatimur #jawabarat #jawatengah #pontianak #medan #mataram #malaysia #singapore #phillipines #brunei
LUKISAN ACRYLIC Yang berminat dengan lukissn yg kami paparkan, boleh terus hubungi kami melalui whatsapp seperti di bawah. Tunggu apa lagi, PM kami cepat2 kat WHATSAPP. Anda suka ? Share dengan rakan2 lain serta tagged mereka. Jangan lupa follow kami di instagram KUFI ART dan like pages KUFI ART INSTAGRAM - http://bit.ly/kufiartig FACEBOOK - http://bit.ly/kufiartpages Whatsapp kami ke nombor +60192847627 untuk sebarang pertanyaan untuk jawapan yg cepat. bit.ly/infokufiart bit.ly/infokufiart bit.ly/infokufiart bit.ly/infokufiart Terima kasih K U F I A R T #kufiartandframe #frame #walldeco #kufiartbbs #kufisentul #kufiart #kufimurah #calligraphy #tudung #malaysia #diskaun #bisnesonline #jualanmurah #lukisan #kaligrafi #islamiccalligraphy #sales #jualonline #homedecor #bingkai #frame #canvas #art #artcanvas #carsticker #tshirt #kualalumpur #hiasandinding #walldeco #baju #sayajual #lelong
LUSSYA SYAR'I BY HASDRI IDR 395.000 reseller 375.000 Minimal 2 : @365.000 Material : Gamis: Crape ity mix jaqart unagiri Jilbab : Crape ity Panjang badan : 140 cm Lingkar dada : 104 cm Resleting depan Busui friendly Karet Pinggang belakang Tersedia Dalam 5 warna Estimasi ready 26 Januari #olshopmurah #bajumuslimahmurah #bajuhijabers #bajumurah #bajubranded #brandoriginal #bajupesta #bajumuslim #setelanmurah #setelanhijab #gamissyari #gamismodis #gamisoriginal #olshopjakarta #olshoptangerang #dress #singapore #malaysia #taiwan #indonesia #resellerwelcome #trustedseller #dropship #recomendedonline #dropshipper #tokoonlinemuslimah #onlineshop #lussyasyari #hasdri #lussyasyari
READY STOCK GAMIS GARCAN idr 120rb . Bahan wolvis, dengan karakter: -lembut -ringaaaan -skip setrika..caranya cuci dgn baik lalu gantung.. setelah kering tak perlu setrika akan tetap rapi loh 😊 . Size gamis: M 70/80 (cocok utk anak SD Awal ke bawah) L 85/100 (cocok utk anak kelas 3 SD ke atas) Lebih aman bila diukur sendiri ya krn BB dan tinggi anak berbeda2 😊 . For order Line/wa 081803864668 Line : asmalbc Jam kerja 08-16 Jumat libur #gamisbasicanak #gamispolosanak #gamisanak #jualgamisanak #gamisanak #salmafinasunan #taqymalik #malanghits #malaysia #singapura #taiwan
#greetings #grüße von #langkawi #malaysia 😄#yesterday had a great #offroad #walk #hash #hhh #fridayhash 👍the day before we went up the #wanghill and enjoyed the great view and also see that the first one building a house on the hill , every year the island is improving, should come more often #travel #Asia #mountainview #herbalifestyle
Morning from Pangkor Island, Malaysia. Will be working & destressing here for a few days. . Highly recommend Budget Beach Resort as the rooms are artistically built using local architecture and it is near to the beach. The price is very good at around rm77 (usd19) after discount, and infact I can say it is better than some rooms that I have stayed at a higher price. The island is worth discovering if you are in Malaysia as there are considerably large visitors locally as well from Europe and North America. #budgethotel #pangkor #pangkorisland #perak #teluknipah #traveller #malaysia #travelmalaysia #Dutchfort #Lumut #Waterfront #Mangrovepark , #FuLinKongtemple , #PantaiTelukBatik #EmeraldBay , #Pantai #TelukBelanga , #CoralBeach #TelukGedung #FrenzyWaterPark #Marinaisland #PasirbogakBeach #PulauGiam , #TelukSenangin #TelukNipah #visitmalaysia
LUSSYA SYAR'I BY HASDRI IDR 395.000 reseller 375.000 Minimal 2 : @365.000 Material : Gamis: Crape ity mix jaqart unagiri Jilbab : Crape ity Panjang badan : 140 cm Lingkar dada : 104 cm Resleting depan Busui friendly Karet Pinggang belakang Tersedia Dalam 5 warna Estimasi ready 26 Januari #olshopmurah #bajumuslimahmurah #bajuhijabers #bajumurah #bajubranded #brandoriginal #bajupesta #bajumuslim #setelanmurah #setelanhijab #gamissyari #gamismodis #gamisoriginal #olshopjakarta #olshoptangerang #dress #singapore #malaysia #taiwan #indonesia #resellerwelcome #trustedseller #dropship #recomendedonline #dropshipper #tokoonlinemuslimah #onlineshop #lussyasyari #hasdri #lussyasyari
LUKISAN ACRYLIC Yang berminat dengan lukissn yg kami paparkan, boleh terus hubungi kami melalui whatsapp seperti di bawah. Tunggu apa lagi, PM kami cepat2 kat WHATSAPP. Anda suka ? Share dengan rakan2 lain serta tagged mereka. Jangan lupa follow kami di instagram KUFI ART dan like pages KUFI ART INSTAGRAM - http://bit.ly/kufiartig FACEBOOK - http://bit.ly/kufiartpages Whatsapp kami ke nombor +60192847627 untuk sebarang pertanyaan untuk jawapan yg cepat. bit.ly/infokufiart bit.ly/infokufiart bit.ly/infokufiart bit.ly/infokufiart Terima kasih K U F I A R T #kufiartandframe #frame #walldeco #kufiartbbs #kufisentul #kufiart #kufimurah #calligraphy #tudung #malaysia #diskaun #bisnesonline #jualanmurah #lukisan #kaligrafi #islamiccalligraphy #sales #jualonline #homedecor #bingkai #frame #canvas #art #artcanvas #carsticker #tshirt #kualalumpur #hiasandinding #walldeco #baju #sayajual #lelong
Tak pernah tak cantik kan kalau pakai INAI DAMIA inai asli daun pokok ni kan? 💅 . Apatah lagi yang pemakainya si pengantin atau yg nak berseri2 dia hari bahagia kan. 👰🤴 . Org yg dah kawen dan beranak pinak serta yg dah bercucu cicit pon masih blh pakai lah inai asli ni. 💕 . Tujuan utk mencantikkan kulit serta merawat masalah kuku atau kulit jari 😍 . . Berminat? Boleh whatsapp sy ya 0193948062 🔥 . #inaihalal #inaiviral #inaivideo #inaiborong #inainikah #inaimesrasolat #inaimestimerah #inaimesrawuduk #inailover #inailukis #inaiterbaik #inaihebat #inaipilihan #bazaar #bazarpaknil #lovequotes #loveyourself #shopping #sales #henna #hennatattoo #viral #shop #cinta #malaysia #thailand #brunei #inaidamia #inaidamiahouse
READY MOON RATTAN ATA BAG diameter 20cm Price IDR 190K . OPEN RESELLER/DROPSHIP! ask special price for wholesale, feel free to chat via DM / WhatsApp by click link on bio @mii.accessories . . Looking for Rattan Ata Moon Bag Bali? Here you go! Grab itu fast! . Lagi cari-cari tas Rattan Ata Bali? Gak perlu jauh-jauh ke Bali ya dear, di #@mii.accessories ada tas Rattan Ata cantik yang bisa bikin tampilan kamu makin kece yuk cek ig kami sekarang 💞 #tasrattan #rattanbag #moonbag #circlebag #tasatabali #atabalibags #bali #kuta #jimbaran #ootd #balifin #uluwatu #seminyak #legian #jakarta #depok #surabaya #bandung #makkasar #sulawesi #jawatimur #jawabarat #jawatengah #pontianak #medan #mataram #malaysia #singapore #phillipines #brunei
Selamat pagi semua🤗 . Enjoy ur saturday dengan orang yg tersayang❤️ . To my lovely customer if pakai barang2 Mary Kay harini jangan lupa selfie okey😘 . Boleh whatsapp, dm, n tag gmbr anda dkt fixa ye😎 . Gambar tercantik fixa bagi 🎁special dari hangzhou🇨🇳 . Beauty, Fixa-012.364.5852. Beauty Consultant Mary Kay🇲🇾 . #marykaymalaysia #marykaybatucaves #bizonline #bizig #marykay #makeup #bazarpaknil #marykaygombak #marykaykl #freegift #freepostage #skincare #malaysia #bizigmalaysia #marykayproduct #marykaycosmetic #kulitsihat #kulitsensitive #beautyconsultant #neelofa #adiputra #jepsepahtu #sariyanti
LUKISAN ACRYLIC Yang berminat dengan lukissn yg kami paparkan, boleh terus hubungi kami melalui whatsapp seperti di bawah. Tunggu apa lagi, PM kami cepat2 kat WHATSAPP. Anda suka ? Share dengan rakan2 lain serta tagged mereka. Jangan lupa follow kami di instagram KUFI ART dan like pages KUFI ART INSTAGRAM - http://bit.ly/kufiartig FACEBOOK - http://bit.ly/kufiartpages Whatsapp kami ke nombor +60192847627 untuk sebarang pertanyaan untuk jawapan yg cepat. bit.ly/infokufiart bit.ly/infokufiart bit.ly/infokufiart bit.ly/infokufiart Terima kasih K U F I A R T #kufiartandframe #frame #walldeco #kufiartbbs #kufisentul #kufiart #kufimurah #calligraphy #tudung #malaysia #diskaun #bisnesonline #jualanmurah #lukisan #kaligrafi #islamiccalligraphy #sales #jualonline #homedecor #bingkai #frame #canvas #art #artcanvas #carsticker #tshirt #kualalumpur #hiasandinding #walldeco #baju #sayajual #lelong
READY STOCK GAMIS GARCAN idr 120rb . Bahan wolvis, dengan karakter: -lembut -ringaaaan -skip setrika..caranya cuci dgn baik lalu gantung.. setelah kering tak perlu setrika akan tetap rapi loh 😊 . Size gamis: M 70/80 (cocok utk anak SD Awal ke bawah) L 85/100 (cocok utk anak kelas 3 SD ke atas) Lebih aman bila diukur sendiri ya krn BB dan tinggi anak berbeda2 😊 . For order Line/wa 081803864668 Line : asmalbc Jam kerja 08-16 Jumat libur #gamisbasicanak #gamispolosanak #gamisanak #jualgamisanak #gamisanak #salmafinasunan #taqymalik #malanghits #malaysia #singapura #taiwan
LUKISAN ACRYLIC Yang berminat dengan lukissn yg kami paparkan, boleh terus hubungi kami melalui whatsapp seperti di bawah. Tunggu apa lagi, PM kami cepat2 kat WHATSAPP. Anda suka ? Share dengan rakan2 lain serta tagged mereka. Jangan lupa follow kami di instagram KUFI ART dan like pages KUFI ART INSTAGRAM - http://bit.ly/kufiartig FACEBOOK - http://bit.ly/kufiartpages Whatsapp kami ke nombor +60192847627 untuk sebarang pertanyaan untuk jawapan yg cepat. bit.ly/infokufiart bit.ly/infokufiart bit.ly/infokufiart bit.ly/infokufiart Terima kasih K U F I A R T #kufiartandframe #frame #walldeco #kufiartbbs #kufisentul #kufiart #kufimurah #calligraphy #tudung #malaysia #diskaun #bisnesonline #jualanmurah #lukisan #kaligrafi #islamiccalligraphy #sales #jualonline #homedecor #bingkai #frame #canvas #art #artcanvas #carsticker #tshirt #kualalumpur #hiasandinding #walldeco #baju #sayajual #lelong
Mikayla basic blouse 1 PCS RM40 2 PCS RM70 3 PCS RM100 Postage : SEM - Free postage SS - Add RM5 Material : High quality crepe Measurement : Length 56 - 76CM, shoulder 38CM, sleeve 54CM, armhole 42CM, bust 104CM, hip 120CM. Whatsapp: +6014-2589727 #skinnyjeans #rosezzashoppe #sales #jeansmurah #blousemurah #instashop #malaysia #blousemuslimah #blousecantik #3pcsrm100 #rosezza3pcsrm100 #murahmurah
next page →