#MaternityFriendly

8,889 posts

Loading...
Antisoma Estran kaler navy blue 😍😍😍 . ✔️ Yg penting labuh menutup aurat ✔️ Bukaan menyusu selak takde butang takde zip ✔️ Takyah susah2 nak iron dah sbb material moss crepe tak berkedut . RM65 sehelai
Yeeehaaaa...Printed Blouse new design, Kekwa now release 👏👏 . Jom grab cepat mama..now available from XS to XL.. . RM65 sehelai..loose cutting..preggy mama pun boleh pakai tau 😍 . Nak grab sehelai? Jom klik link di profile utk order . #blousemenyususelak #bajumenyusumurah #maternityfriendly #nursingselak #ironless
Inilah harinya. Noura tampil dengan warna baru. Jangan lepaskan peluang untuk jadikan koleksi peribadi. Sangat mudah diurus dan paling penting sesuai untuk ibu mengandung, ibu menyusu dan cik adik manis. 😄. #blousemesrawuduk #blousejimat #blousebest #blouseberpoket #nursingfriendly #wudukfriendly #maternityfriendly #blousetakpayahgosok #blousecantik #blousesimple #wanita #cantik #ibu #bazarpaknil #cta
It’s all navy, baby! Wardrobe staples like Onyx and Navy are perfect for days when you want to be comfy but still look pulled together. 💙🖤✌️
Laktace grey ni cantik sgt 😍 Nak pakai pergi office mmg sesuai sgt. Nak jejalan pon boleh. . Laktace stripes kaler grey tinggal size M , XL & XXL je tau. Cepat sgt abis . . RM85 sehelai
Mommy pakai antisoma fishtail printed corak Auntumn. So shantik kan? 😍😍😍 . RM79 sehelai
Antisoma fishtail printed 😍😍😍 . Autumn , Polka dan diamond ❤️ . 3 corak ni dah restock ye dr size S until XXL 👍🏻 . RM79 sehelai . ✔️ Nursing friendly ✔️ Maternity friendly . . Material moss crepe tak perlu iron jimat masa mommy 😘
Wah wah wah... blouse baru nak lalu uollss... Dah lama tak muncul blouse plain dari #teamqissara kan.. So sabar k... dah nak mendarat tak lama lagi😊 #teamqissara #qissaranursingmaternity #bajumenyusumurah #bajumenyusu #bajunursingselak #bajunursingmurah #bajunursing #nursingwear #nursingfriendly #nursingexpert #selakjer #milksilk #maternityfriendly #maternitywear #nursingblouse
Wah wah wah... blouse baru nak lalu uollss... Dah lama tak muncul blouse plain dari #teamqissara kan.. So sabar k... dah nak mendarat tak lama lagi😊 #teamqissara #qissaranursingmaternity #bajumenyusumurah #bajumenyusu #bajunursingselak #bajunursingmurah #bajunursing #nursingwear #nursingfriendly #nursingexpert #selakjer #milksilk #maternityfriendly #maternitywear #nursingblouse
Wah wah wah... blouse baru nak lalu uollss... Dah lama tak muncul blouse plain dari #teamqissara kan.. So sabar k... dah nak mendarat tak lama lagi😊 #teamqissara #qissaranursingmaternity #bajumenyusumurah #bajumenyusu #bajunursingselak #bajunursingmurah #bajunursing #nursingwear #nursingfriendly #nursingexpert #selakjer #milksilk #maternityfriendly #maternitywear #nursingblouse
Do you ever go outside of your comfort zone?? What does it look like? What does it feel like? This is a #throwback to our first CozyRack tank photo shoot. Way beyond my comfort zone. I was thrilled to create a high-performance multipurpose tank for expectant and new moms. I would also be thrilled to tinker all day long and just keep building behind the scenes. But then there’s marketing and sales... and as a solopreneur that’s my domain... way outside of my comfort zone. Photography is everything when selling directly on a website. This special #behindthescenes moment was captured and it’s truly what kept me calm and grounded. Being with incredible moms, early supporters and their precious children on set ... what a gift. 💛 . . . . . . . . #madeinnyc #bumpfriendly #maternityfriendly #stylethebump #bumpstyle #pregnancystyle #capsulewardrobe #breastfeedingfriendly #nursingfriendly #breastfeedingproblems #bymomsformoms #madebymom #nycmom #momlifeisthebestlife #momhardplayharder #workhardplayharder #momgoals #mompower #momwins #mompreneurlife #nycmom #supportingmamas #supportingmoms #bossbabe #womenempoweringwomen #ladyboss #womenwhohustle #solopreneur #womensupportingwomen @styledphotography
“39 weeks and four days...sweatpants** are all that fit me right now...**and by sweatpants I mean @dwellandslumber 😂.” Ladies, it’s time for your sweats and leggings to move aside! 🤣 Say hey 👋 to the Instagrammable dress that’s cute enough to wear out and about but cozy enough to nap in (at ANY time, including 39 weeks and four days 🕛 ). Our friend @sarahlouco is glowing and gorgeous! 😘 We’re excited for you. Congratulations!
Nak design fancy sket, boleh pilih #nourablouse . But still tak perlu digosok tau! Tu penting hehe ☺😚 . + Wuduk friendly . + Sederhana strechable . + Berpoket . + Ironless . + Travel friendly . + Solat friendly . *make sure seluar longgar, tudung menutupi dada 😍 . Harga : 1 RM59 2 RM100 . Boleh campur dengan Luna ke? Yup! of course boleh sangat! 😍 . . #blousetakpayahgosok #nourablousebybello   #nourablouse #blouselabuh #blousemuslimah #blousemosscrepe #ironlessblouse   #blouseberpoket #blousenursing #nursingfriendly #wudhukfriendly #maternityfriendly
Nak design fancy sket, boleh pilih #nourablouse . But still tak perlu digosok tau! Tu penting hehe ☺😚 . + Wuduk friendly . + Sederhana strechable . + Berpoket . + Ironless . + Travel friendly . + Solat friendly . *make sure seluar longgar, tudung menutupi dada 😍 . Harga : 1 RM59 2 RM100 . Boleh campur dengan Luna ke? Yup! of course boleh sangat! 😍 . . #blousetakpayahgosok #nourablousebybello   #nourablouse #blouselabuh #blousemuslimah #blousemosscrepe #ironlessblouse   #blouseberpoket #blousenursing #nursingfriendly #wudhukfriendly #maternityfriendly
Nak design fancy sket, boleh pilih #nourablouse . But still tak perlu digosok tau! Tu penting hehe ☺😚 . + Wuduk friendly . + Sederhana strechable . + Berpoket . + Ironless . + Travel friendly . + Solat friendly . *make sure seluar longgar, tudung menutupi dada 😍 . Harga : 1 RM59 2 RM100 . Boleh campur dengan Luna ke? Yup! of course boleh sangat! 😍 . . #blousetakpayahgosok #nourablousebybello   #nourablouse #blouselabuh #blousemuslimah #blousemosscrepe #ironlessblouse   #blouseberpoket #blousenursing #nursingfriendly #wudhukfriendly #maternityfriendly
Nak design fancy sket, boleh pilih #nourablouse . But still tak perlu digosok tau! Tu penting hehe ☺😚 . + Wuduk friendly . + Sederhana strechable . + Berpoket . + Ironless . + Travel friendly . + Solat friendly . *make sure seluar longgar, tudung menutupi dada 😍 . Harga : 1 RM59 2 RM100 . Boleh campur dengan Luna ke? Yup! of course boleh sangat! 😍 . . #blousetakpayahgosok #nourablousebybello   #nourablouse #blouselabuh #blousemuslimah #blousemosscrepe #ironlessblouse   #blouseberpoket #blousenursing #nursingfriendly #wudhukfriendly #maternityfriendly
Nak design fancy sket, boleh pilih #nourablouse . But still tak perlu digosok tau! Tu penting hehe ☺😚 . + Wuduk friendly . + Sederhana strechable . + Berpoket . + Ironless . + Travel friendly . + Solat friendly . *make sure seluar longgar, tudung menutupi dada 😍 . Harga : 1 RM59 2 RM100 . Boleh campur dengan Luna ke? Yup! of course boleh sangat! 😍 . . #blousetakpayahgosok #nourablousebybello   #nourablouse #blouselabuh #blousemuslimah #blousemosscrepe #ironlessblouse   #blouseberpoket #blousenursing #nursingfriendly #wudhukfriendly #maternityfriendly
Nak design fancy sket, boleh pilih #nourablouse . But still tak perlu digosok tau! Tu penting hehe ☺😚 . + Wuduk friendly . + Sederhana strechable . + Berpoket . + Ironless . + Travel friendly . + Solat friendly . *make sure seluar longgar, tudung menutupi dada 😍 . Harga : 1 RM59 2 RM100 . Boleh campur dengan Luna ke? Yup! of course boleh sangat! 😍 . . #blousetakpayahgosok #nourablousebybello   #nourablouse #blouselabuh #blousemuslimah #blousemosscrepe #ironlessblouse   #blouseberpoket #blousenursing #nursingfriendly #wudhukfriendly #maternityfriendly
Nak design fancy sket, boleh pilih #nourablouse . But still tak perlu digosok tau! Tu penting hehe ☺😚 . + Wuduk friendly . + Sederhana strechable . + Berpoket . + Ironless . + Travel friendly . + Solat friendly . *make sure seluar longgar, tudung menutupi dada 😍 . Harga : 1 RM59 2 RM100 . Boleh campur dengan Luna ke? Yup! of course boleh sangat! 😍 . . #blousetakpayahgosok #nourablousebybello   #nourablouse #blouselabuh #blousemuslimah #blousemosscrepe #ironlessblouse   #blouseberpoket #blousenursing #nursingfriendly #wudhukfriendly #maternityfriendly
Nak design fancy sket, boleh pilih #nourablouse . But still tak perlu digosok tau! Tu penting hehe ☺😚 . + Wuduk friendly . + Sederhana strechable . + Berpoket . + Ironless . + Travel friendly . + Solat friendly . *make sure seluar longgar, tudung menutupi dada 😍 . Harga : 1 RM59 2 RM100 . Boleh campur dengan Luna ke? Yup! of course boleh sangat! 😍 . . #blousetakpayahgosok #nourablousebybello   #nourablouse #blouselabuh #blousemuslimah #blousemosscrepe #ironlessblouse   #blouseberpoket #blousenursing #nursingfriendly #wudhukfriendly #maternityfriendly
Fabrik pun berbahaya! Apa bendanya fabrik yang berbahaya tu? Fabrik yang berbahaya untuk bentuk badan PEAR oleh kebanyakkan kaum wanita di malaysian adalah fabrik yang keras dan firm. Sebab fabrik seperti ini buat pemakai nampak lebih besar dan berisi. Pilih fabrik yang lembut dan jatuh. . . #blousenursingfriendly #blousemenyusu #maternityblouse #maternityfriendly #blouselabuhcantik #ironlessblouse #blouseantikedut #blousetravel #gengcikgu #gengmakmak #gengjimatletrik #produkviral #uia #uitm #politeknik #puncakalam #blouseconfident #terapiinstagram #kakitravel #sakarantai7 #blouselonggar #blouseloose #blousesiapcepat #tudungtakpayahgosok #cikgusekolah #supermak #kakishopping #uum #blousesiapcepat #blouselabuh
😱JUBAH IRONLESS PALING SELESA RM99 ONLY FREE POS 😱 🌸 JUBAH AISYAH🌸 1 FOR RM99 FREE POS 2 FOR RM138 FREE POS (RM69 SHJ, JIMAT RM30😱) 🙋 nursing selak shj. No zip. No button. Selamat untuk bayi 🙋 stretchable 360 degree. Selesa hingga boleh tertidur. 🙋 Material Milk Silk super selesa: tak jarang, tak perlu iron 😘Mama pasti gembira menggayakan koleksi Jubah Aisyah. Nk pakai jalan, pegi kerja, duduk rumah shj pun sesuai & selesa sgt! ‼ Offer valid sehingga 30 January 2019‼ . Jom Wassap Untuk Bantuan Order ❤️. http://www.wasap.my/60125534689/JubahAisyah https://www.facebook.com/KedaiCheqNa #bajumenyusumurah #bajumenyusu #palazzobest #bajunursingselak #bajunursingmurah #jubahmurah #jubahmunyusu #jubahbest #bajunursing #nursingwear #nursingfriendly #nursingexpert #selakjer #milksilk #maternityfriendly #maternitywear #teamqissara #storecheqna
Yeayyyy..Plain blouse Chesnut dah restock mama 😍😍 . Now available XS to XL..dah lama tunggu?? Jom grab cepat..sebab kalau lambat, sure melepas 😂 . RM50 sehelai, mama dah boleh dapatkan #blousemenyusu super best ni..💯ironless tau..sarung saja, terus cantikkkk 😘 . Jom klik link di profile utk order . #bajumenyususelak #blousemenyusumurah #menyususelak #blousemenyususelak #antiiron #nursingselak #nursingfriendly #maternityfriendly
Adeela Blouse Blouse Printed Code Malessa ✔️Material moss crepe printed ✔️Size Available S to XL ✔️Cuff 7 inci ✔️Whudu Friendly ✔️Solat Friendly ✔️Breastfeeding Friendly ✔️Maternity Friendly ✔️Ironless ✔️Poket at the right side ✔️Hidden zip Sehelai rm79 Tak termasuk postage www.wasap.my/60127459363 #blouseterussarung #ironless #blouseprinted #blouseraya #breastfeedingfriendly #whudufriendly #solatfriendly #maternityfriendly #blouseberpoket #hiddenzip #qasehmarissa #bazarkaratjb #bazarpaknil #blousemuslimah
Adeela Blouse Blouse Printed Code Malessa Blouse plain dah ada, tercari2 blouse printed. Seb baik jumpa #blouseterussarung , corak cantik, ironless dan paling penting bf friendly, geng mak2 nampak anggun bergaya. Suami pun puji je 😊 ✔️Material moss crepe printed ✔️Size Available S to XL ✔️Cuff 7 inci ✔️Whudu Friendly ✔️Solat Friendly ✔️Breastfeeding Friendly ✔️Maternity Friendly ✔️Ironless ✔️Poket at the right side ✔️Hidden zip Sehelai rm79 Tak termasuk postage www.wasap.my/60127459363 #blouseterussarung #ironless #blouseprinted #blouseraya #breastfeedingfriendly #whudufriendly #solatfriendly #maternityfriendly #blouseberpoket #hiddenzip #qasehmarissa #bazarkaratjb #bazarpaknil #blousemuslimah
Adeela Blouse Blouse Printed Code Malessa ✔️Material moss crepe printed ✔️Size Available S to XL ✔️Cuff 7 inci ✔️Whudu Friendly ✔️Solat Friendly ✔️Breastfeeding Friendly ✔️Maternity Friendly ✔️Ironless ✔️Poket at the right side ✔️Hidden zip Sehelai rm79 Tak termasuk postage www.wasap.my/60127459363 #blouseterussarung #ironless #blouseprinted #blouseraya #breastfeedingfriendly #whudufriendly #solatfriendly #maternityfriendly #blouseberpoket #hiddenzip #qasehmarissa #bazarkaratjb #bazarpaknil #blousemuslimah
Adeela Blouse Blouse Printed Code Audra ✔️Material moss crepe printed ✔️Size Available S to XL ✔️Cuff 7 inci ✔️Whudu Friendly ✔️Solat Friendly ✔️Breastfeeding Friendly ✔️Maternity Friendly ✔️Ironless ✔️Poket at the right side ✔️Hidden zip Sehelai rm79 Tak termasuk postage www.wasap.my/60127459363 #blouseterussarung #ironless #blouseprinted #blouseraya #breastfeedingfriendly #whudufriendly #solatfriendly #maternityfriendly #blouseberpoket #hiddenzip #qasehmarissa #bazarkaratjb #bazarpaknil #blousemuslimah
Adeela Blouse Blouse Printed Code Audra Bayangkan, bila ada anak kecik ni memang cari #blouseterussarung . Tak payah gaduh dengan diri sendiri nak beriron bagai. Gaduh siapkan anak anak ja. Hehe ✔️Material moss crepe printed ✔️Size Available S to XL ✔️Cuff 7 inci ✔️Whudu Friendly ✔️Solat Friendly ✔️Breastfeeding Friendly ✔️Maternity Friendly ✔️Ironless ✔️Poket at the right side ✔️Hidden zip Sehelai rm79 Tak termasuk postage www.wasap.my/60127459363 #blouseterussarung #ironless #blouseprinted #blouseraya #breastfeedingfriendly #whudufriendly #solatfriendly #maternityfriendly #blouseberpoket #hiddenzip #qasehmarissa #bazarkaratjb #bazarpaknil #blousemuslimah
Adeela Blouse Blouse Printed Code Audra ✔️Material moss crepe printed ✔️Size Available S to XL ✔️Cuff 7 inci ✔️Whudu Friendly ✔️Solat Friendly ✔️Breastfeeding Friendly ✔️Maternity Friendly ✔️Ironless ✔️Poket at the right side ✔️Hidden zip Sehelai rm79 Tak termasuk postage www.wasap.my/60127459363 #blouseterussarung #ironless #blouseprinted #blouseraya #breastfeedingfriendly #whudufriendly #solatfriendly #maternityfriendly #blouseberpoket #hiddenzip #qasehmarissa #bazarkaratjb #bazarpaknil #blousemuslimah
Adeela Blouse Blouse Printed Code Alina ✔️Material mosse crepe printed ✔️Size Available S to XL ✔️Cuff 7 inci ✔️Whudu Friendly ✔️Solat Friendly ✔️Breastfeeding Friendly ✔️Maternity Friendly ✔️Ironless ✔️Poket at the right side ✔️Hidden zip Sehelai rm79 Tak termasuk postage www.wasap.my/60127459363 #blouseterussarung #ironless #blouseprinted #blouseraya #breastfeedingfriendly #whudufriendly #solatfriendly #maternityfriendly #blouseberpoket #hiddenzip #qasehmarissa #bazarkaratjb #bazarpaknil #blousemuslimah
Scallop T navy blue. RM69 sehelai. . . Sesuai di pakai ketika riadah, jln2 di pulau atau ke mana shj. Best sbb material cotton shirt. Tak perlu iron dan selesa 👍🏻
Selamat petang mama 😍😍 . Mama tau tak, plain blouse #menyususelak ni, utk mama #plussize pun boleh pakai tau 😊 . Blouse ni cutting loose..selesa dan 💯ironless..x percaya? Jom swipe ke kiri utk lihat feedback mama yg dah cuba ❤️ . Klik link di profile utk order ya✌️ . #bajumenyusumurah #blousemenyusumurah #maternityfriendly #blousemenyusuplussize #menyususelak #nursingselak
Adeela Blouse Blouse Printed Code Alina Sebelom ni bersiap kemain lama..lepas pkai #blouseterussarung terus jadi express siap dari suami 😁😘 ✔️Material moss crepe printed ✔️Size Available S to XL ✔️Cuff 7 inci ✔️Whudu Friendly ✔️Solat Friendly ✔️Breastfeeding Friendly ✔️Maternity Friendly ✔️Ironless ✔️Poket at the right side ✔️Hidden zip Sehelai rm79 Tak termasuk postage www.wasap.my/60127459363 #blouseterussarung #ironless #blouseprinted #blouseraya #breastfeedingfriendly #whudufriendly #solatfriendly #maternityfriendly #blouseberpoket #hiddenzip #qasehmarissa #bazarkaratjb #bazarpaknil #blousemuslimah
Mencari tshirt menyusu kaler gelap? Nah kaler hitam ni. Yg ni pon tgh clearance sale ye. RM58 je sehelai (np: RM65) . Kaler black ni tinggal size S & M shj tau. Siapa cpt dia dpt
Adeela Blouse Blouse Printed Code Alina ✔️Material moss crepe printed ✔️Size Available S to XL ✔️Cuff 7 inci ✔️Whudu Friendly ✔️Solat Friendly ✔️Breastfeeding Friendly ✔️Maternity Friendly ✔️Ironless ✔️Poket at the right side ✔️Hidden zip Sehelai rm79 Tak termasuk postage www.wasap.my/60127459363 #blouseterussarung #ironless #blouseprinted #blouseraya #breastfeedingfriendly #whudufriendly #solatfriendly #maternityfriendly #blouseberpoket #hiddenzip #qasehmarissa #bazarkaratjb #bazarpaknil #blousemuslimah
Tshirt menyusu pink ni tgh clearance sale ye. RM58 je sehelai (np: RM65) . Kaler pink ni tinggal size S , M & L jer.
Adeela Blouse Blouse Printed Code Mykaila ✔️Material moss crepe printed ✔️Size Available S to XL ✔️Cuff 7 inci ✔️Whudu Friendly ✔️Solat Friendly ✔️Breastfeeding Friendly ✔️Maternity Friendly ✔️Ironless ✔️Poket at the right side ✔️Hidden zip Sehelai rm79 Tak termasuk postage www.wasap.my/60127459363 #blouseterussarung #ironless #blouseprinted #blouseraya #breastfeedingfriendly #whudufriendly #solatfriendly #maternityfriendly #blouseberpoket #hiddenzip #qasehmarissa #bazarkaratjb #bazarpaknil #blousemuslimah
Adeela Blouse Blouse Printed Code Mykaila Ada masalah nak BF baby kat public? Sekarang dah tak de masalah nak mnyusu anak x gaduh nak selak baju. X risau aurat terbukak. Pakai je #blouseterussarung semua selamat dan selesa. ✔️Material moss crepe printed ✔️Size Available S to XL ✔️Cuff 7 inci ✔️Whudu Friendly ✔️Solat Friendly ✔️Breastfeeding Friendly ✔️Maternity Friendly ✔️Ironless ✔️Poket at the right side ✔️Hidden zip Sehelai rm79 Tak termasuk postage www.wasap.my/60127459363 #blouseterussarung #ironless #blouseprinted #blouseraya #breastfeedingfriendly #whudufriendly #solatfriendly #maternityfriendly #blouseberpoket #hiddenzip #qasehmarissa #bazarkaratjb #bazarpaknil #blousemuslimah
NEW... BLOUSE RAUDHAH KEMBALI LAGI... BATCH 2😍 #BLOUSETAKPAYAHGOSOK ... . BLOUSE RAUDHAH RM65 FREE POS 😱 😱 🚨 COMBO 2PCS RM120 . ========== SPECIAL !!! ========== ✔ Potongan yang labuh menutupi punggung ✔ Super selesa, potongan A ✔ Sesuai dipakai ke mana shj atau santai2 hujung minggu. ✔ Material lycra berkualiti, tak payah gosok..nak travel pn sng..x pyh pikir nak iron ✔ Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu ✔ Ada poket di kanan & kiri baju ✔ Terdapat 7 corak yg gojes tau ✔ Saiz s,m,l,xl,2xl,3xl . MACAM MANA NAK BUAT TEMPAHAN⁉️ . . TEKAN LINK NI👇 📲http://www.wasap.my/60199847249/Blouse_Raudhah2.0 . . Jom follow Instagram kami👇 https://www.instagram.com/nadaliti_collection/ . .
Preggy mommy pon boleh pakai jubah menyusu ni. 2in1 gittew sbb dah bersalin nanti boleh pakai utk menyusu plak 😍😍😍 . RM99 shj sepasang
Scallop T kaler baru. Black kaler ❤️ . . Material cotton tshirt Available semua size ye skg ni . RM69 sehelai
NEW... BLOUSE RAUDHAH KEMBALI LAGI... BATCH 2😍 #BLOUSETAKPAYAHGOSOK ... . BLOUSE RAUDHAH RM65 FREE POS 😱 😱 🚨 COMBO 2PCS RM120 . ========== SPECIAL !!! ========== ✔ Potongan yang labuh menutupi punggung ✔ Super selesa, potongan A ✔ Sesuai dipakai ke mana shj atau santai2 hujung minggu. ✔ Material lycra berkualiti, tak payah gosok..nak travel pn sng..x pyh pikir nak iron ✔ Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu ✔ Ada poket di kanan & kiri baju ✔ Terdapat 7 corak yg gojes tau ✔ Saiz s,m,l,xl,2xl,3xl . MACAM MANA NAK BUAT TEMPAHAN⁉️ . . TEKAN LINK NI👇 📲http://www.wasap.my/60199847249/Blouse_Raudhah2.0 . . Jom follow Instagram kami👇 https://www.instagram.com/nadaliti_collection/ . .
Assalamualaikum.. . Coming soon..Printed Jubah ❤️ . Kita akan open preorder 24hb nanti...slot preorder limited tau 😁 Dah boleh la prepare #bajuraya2019 sikit2 😁 Yg pastinya, #jubahmenyususelak ni, 💯ironless ✌️😉 . Nak tahu lebih detail, jom klik link di profile ✌️ . #cozylady #cozyladylover #agentcozylady #cozyladyagent #agentdropship #nursingmommies #nursingmommiesclothing #womenblouse #womenwear #nursingselak #nursingwear #nursingblouse #bffriendly #maternitywear #maternityfriendly #noniron #bajuantikedut #nozipnobutton #menyususelak #bajumenyusu #bajumenyususelak #bajumenyusumurah #bajumengandung #bajumenyusumalaysia #bajumengandungmurah #selak #selakjer
Suka kaler pastel ? Ni prolactina kaler dusty blue. Tengah sale RM65 je sehelai (np: RM75) . size available : S , M , L , XL & XXL . . Whatsapp 010-9542369
Corak autumn cantik sgt ❤️ . Material moss crepe (tak perlu iron jimat masa mommy) . RM79 sehelai exc postage . . Whatsapp 010-9542369
Close up sikit corak polkadot ❤️ . Material moss crepe (tak perlu iron jimat masa mommy) . RM79 sehelai exc postage . . Whatsapp 010-9542369
Close up sikit corak diamond ❤️ . Material moss crepe (tak perlu iron jimat masa mommy) . RM79 sehelai exc postage . . Whatsapp 010-9542369
Offer!!! BUY 2 RM69 each JUBAH 'AISYAH: Jubah Nursing & Maternity friendly ❤Jubah all in one..boleh pakai untuk menyusu, preggy dan non-preggy. ❤Selak je terus menyusu. Ade lapik dalam in case terselak tak nampak dalam. #selakje #takyahzip #takyahbutang ❤Sangat selesa. Kain sejuk dan stretchable. Preggy mum muat sampai 9 bulan. ❤Elegant and Gorgeous..Sesuai di pakai ke pejabat dan pakai casual. . . Why this brand? Menggunakan material 'milk silk' yang ✔tahan lasak ✔sangat2 selesa, boleh meregang++ boleh pakai dari masa preggy pun.. ✔tak panas ✔tak perlu iron teruk2 . . HARGA ; RM99 sepasang. Beli 2 pasang RM69 shj each! ( Diskaun RM30 setiap pasang, okay!) . Berminat?? Tekan je link ni www.wasap.my/60162835458/JubahAisyah . Satu2nya brand menggunakan fabrik milk silk yang #teramatselesa #tahanlasak #stretchable #sejuk #ironless #lembut , diimport khas ❤ #maternityjubah #maternityootd #nursingjubah #nursingootd #nursingfriendly #maternityfriendly
Offer!!! BUY 2 RM69 each JUBAH 'AISYAH: Jubah Nursing & Maternity friendly ❤Jubah all in one..boleh pakai untuk menyusu, preggy dan non-preggy. ❤Selak je terus menyusu. Ade lapik dalam in case terselak tak nampak dalam. #selakje #takyahzip #takyahbutang ❤Sangat selesa. Kain sejuk dan stretchable. Preggy mum muat sampai 9 bulan. ❤Elegant and Gorgeous..Sesuai di pakai ke pejabat dan pakai casual. . . Why this brand? Menggunakan material 'milk silk' yang ✔tahan lasak ✔sangat2 selesa, boleh meregang++ boleh pakai dari masa preggy pun.. ✔tak panas ✔tak perlu iron teruk2 . . HARGA ; RM99 sepasang. Beli 2 pasang RM69 shj each! ( Diskaun RM30 setiap pasang, okay!) . Berminat?? Tekan je link ni www.wasap.my/60162835458/JubahAisyah . Satu2nya brand menggunakan fabrik milk silk yang #teramatselesa #tahanlasak #stretchable #sejuk #ironless #lembut , diimport khas ❤ #maternityjubah #maternityootd #nursingjubah #nursingootd #nursingfriendly #maternityfriendly
Offer!!! BUY 2 RM69 each JUBAH 'AISYAH: Jubah Nursing & Maternity friendly ❤Jubah all in one..boleh pakai untuk menyusu, preggy dan non-preggy. ❤Selak je terus menyusu. Ade lapik dalam in case terselak tak nampak dalam. #selakje #takyahzip #takyahbutang ❤Sangat selesa. Kain sejuk dan stretchable. Preggy mum muat sampai 9 bulan. ❤Elegant and Gorgeous..Sesuai di pakai ke pejabat dan pakai casual. . . Why this brand? Menggunakan material 'milk silk' yang ✔tahan lasak ✔sangat2 selesa, boleh meregang++ boleh pakai dari masa preggy pun.. ✔tak panas ✔tak perlu iron teruk2 . . HARGA ; RM99 sepasang. Beli 2 pasang RM69 shj each! ( Diskaun RM30 setiap pasang, okay!) . Berminat?? Tekan je link ni www.wasap.my/60162835458/JubahAisyah . Satu2nya brand menggunakan fabrik milk silk yang #teramatselesa #tahanlasak #stretchable #sejuk #ironless #lembut , diimport khas ❤ #maternityjubah #maternityootd #nursingjubah #nursingootd #nursingfriendly #maternityfriendly
Offer!!! BUY 2 RM69 each JUBAH 'AISYAH: Jubah Nursing & Maternity friendly ❤Jubah all in one..boleh pakai untuk menyusu, preggy dan non-preggy. ❤Selak je terus menyusu. Ade lapik dalam in case terselak tak nampak dalam. #selakje #takyahzip #takyahbutang ❤Sangat selesa. Kain sejuk dan stretchable. Preggy mum muat sampai 9 bulan. ❤Elegant and Gorgeous..Sesuai di pakai ke pejabat dan pakai casual. . . Why this brand? Menggunakan material 'milk silk' yang ✔tahan lasak ✔sangat2 selesa, boleh meregang++ boleh pakai dari masa preggy pun.. ✔tak panas ✔tak perlu iron teruk2 . . HARGA ; RM99 sepasang. Beli 2 pasang RM69 shj each! ( Diskaun RM30 setiap pasang, okay!) . Berminat?? Tekan je link ni www.wasap.my/60162835458/JubahAisyah . Satu2nya brand menggunakan fabrik milk silk yang #teramatselesa #tahanlasak #stretchable #sejuk #ironless #lembut , diimport khas ❤ #maternityjubah #maternityootd #nursingjubah #nursingootd #nursingfriendly #maternityfriendly
Offer!!! BUY 2 RM69 each JUBAH 'AISYAH: Jubah Nursing & Maternity friendly ❤Jubah all in one..boleh pakai untuk menyusu, preggy dan non-preggy. ❤Selak je terus menyusu. Ade lapik dalam in case terselak tak nampak dalam. #selakje #takyahzip #takyahbutang ❤Sangat selesa. Kain sejuk dan stretchable. Preggy mum muat sampai 9 bulan. ❤Elegant and Gorgeous..Sesuai di pakai ke pejabat dan pakai casual. . . Why this brand? Menggunakan material 'milk silk' yang ✔tahan lasak ✔sangat2 selesa, boleh meregang++ boleh pakai dari masa preggy pun.. ✔tak panas ✔tak perlu iron teruk2 . . HARGA ; RM99 sepasang. Beli 2 pasang RM69 shj each! ( Diskaun RM30 setiap pasang, okay!) . Berminat?? Tekan je link ni www.wasap.my/60162835458/JubahAisyah . Satu2nya brand menggunakan fabrik milk silk yang #teramatselesa #tahanlasak #stretchable #sejuk #ironless #lembut , diimport khas ❤ #maternityjubah #maternityootd #nursingjubah #nursingootd #nursingfriendly #maternityfriendly
Offer!!! BUY 2 RM69 each JUBAH 'AISYAH: Jubah Nursing & Maternity friendly ❤Jubah all in one..boleh pakai untuk menyusu, preggy dan non-preggy. ❤Selak je terus menyusu. Ade lapik dalam in case terselak tak nampak dalam. #selakje #takyahzip #takyahbutang ❤Sangat selesa. Kain sejuk dan stretchable. Preggy mum muat sampai 9 bulan. ❤Elegant and Gorgeous..Sesuai di pakai ke pejabat dan pakai casual. . . Why this brand? Menggunakan material 'milk silk' yang ✔tahan lasak ✔sangat2 selesa, boleh meregang++ boleh pakai dari masa preggy pun.. ✔tak panas ✔tak perlu iron teruk2 . . HARGA ; RM99 sepasang. Beli 2 pasang RM69 shj each! ( Diskaun RM30 setiap pasang, okay!) . Berminat?? Tekan je link ni www.wasap.my/60162835458/JubahAisyah . Satu2nya brand menggunakan fabrik milk silk yang #teramatselesa #tahanlasak #stretchable #sejuk #ironless #lembut , diimport khas ❤ #maternityjubah #maternityootd #nursingjubah #nursingootd #nursingfriendly #maternityfriendly
Offer!!! BUY 2 RM69 each JUBAH 'AISYAH: Jubah Nursing & Maternity friendly ❤Jubah all in one..boleh pakai untuk menyusu, preggy dan non-preggy. ❤Selak je terus menyusu. Ade lapik dalam in case terselak tak nampak dalam. #selakje #takyahzip #takyahbutang ❤Sangat selesa. Kain sejuk dan stretchable. Preggy mum muat sampai 9 bulan. ❤Elegant and Gorgeous..Sesuai di pakai ke pejabat dan pakai casual. . . Why this brand? Menggunakan material 'milk silk' yang ✔tahan lasak ✔sangat2 selesa, boleh meregang++ boleh pakai dari masa preggy pun.. ✔tak panas ✔tak perlu iron teruk2 . . HARGA ; RM99 sepasang. Beli 2 pasang RM69 shj each! ( Diskaun RM30 setiap pasang, okay!) . Berminat?? Tekan je link ni www.wasap.my/60162835458/JubahAisyah . Satu2nya brand menggunakan fabrik milk silk yang #teramatselesa #tahanlasak #stretchable #sejuk #ironless #lembut , diimport khas ❤ #maternityjubah #maternityootd #nursingjubah #nursingootd #nursingfriendly #maternityfriendly
Offer!!! BUY 2 RM69 each JUBAH 'AISYAH: Jubah Nursing & Maternity friendly ❤Jubah all in one..boleh pakai untuk menyusu, preggy dan non-preggy. ❤Selak je terus menyusu. Ade lapik dalam in case terselak tak nampak dalam. #selakje #takyahzip #takyahbutang ❤Sangat selesa. Kain sejuk dan stretchable. Preggy mum muat sampai 9 bulan. ❤Elegant and Gorgeous..Sesuai di pakai ke pejabat dan pakai casual. . . Why this brand? Menggunakan material 'milk silk' yang ✔tahan lasak ✔sangat2 selesa, boleh meregang++ boleh pakai dari masa preggy pun.. ✔tak panas ✔tak perlu iron teruk2 . . HARGA ; RM99 sepasang. Beli 2 pasang RM69 shj each! ( Diskaun RM30 setiap pasang, okay!) . Berminat?? Tekan je link ni www.wasap.my/60162835458/JubahAisyah . Satu2nya brand menggunakan fabrik milk silk yang #teramatselesa #tahanlasak #stretchable #sejuk #ironless #lembut , diimport khas ❤ #maternityjubah #maternityootd #nursingjubah #nursingootd #nursingfriendly #maternityfriendly
Offer!!! BUY 2 RM69 each JUBAH 'AISYAH: Jubah Nursing & Maternity friendly ❤Jubah all in one..boleh pakai untuk menyusu, preggy dan non-preggy. ❤Selak je terus menyusu. Ade lapik dalam in case terselak tak nampak dalam. #selakje #takyahzip #takyahbutang ❤Sangat selesa. Kain sejuk dan stretchable. Preggy mum muat sampai 9 bulan. ❤Elegant and Gorgeous..Sesuai di pakai ke pejabat dan pakai casual. . . Why this brand? Menggunakan material 'milk silk' yang ✔tahan lasak ✔sangat2 selesa, boleh meregang++ boleh pakai dari masa preggy pun.. ✔tak panas ✔tak perlu iron teruk2 . . HARGA ; RM99 sepasang. Beli 2 pasang RM69 shj each! ( Diskaun RM30 setiap pasang, okay!) . Berminat?? Tekan je link ni www.wasap.my/60162835458/JubahAisyah . Satu2nya brand menggunakan fabrik milk silk yang #teramatselesa #tahanlasak #stretchable #sejuk #ironless #lembut , diimport khas ❤ #maternityjubah #maternityootd #nursingjubah #nursingootd #nursingfriendly #maternityfriendly
Offer!!! BUY 2 RM69 each JUBAH 'AISYAH: Jubah Nursing & Maternity friendly ❤Jubah all in one..boleh pakai untuk menyusu, preggy dan non-preggy. ❤Selak je terus menyusu. Ade lapik dalam in case terselak tak nampak dalam. #selakje #takyahzip #takyahbutang ❤Sangat selesa. Kain sejuk dan stretchable. Preggy mum muat sampai 9 bulan. ❤Elegant and Gorgeous..Sesuai di pakai ke pejabat dan pakai casual. . . Why this brand? Menggunakan material 'milk silk' yang ✔tahan lasak ✔sangat2 selesa, boleh meregang++ boleh pakai dari masa preggy pun.. ✔tak panas ✔tak perlu iron teruk2 . . HARGA ; RM99 sepasang. Beli 2 pasang RM69 shj each! ( Diskaun RM30 setiap pasang, okay!) . Berminat?? Tekan je link ni www.wasap.my/60162835458/JubahAisyah . Satu2nya brand menggunakan fabrik milk silk yang #teramatselesa #tahanlasak #stretchable #sejuk #ironless #lembut , diimport khas ❤ #maternityjubah #maternityootd #nursingjubah #nursingootd #nursingfriendly #maternityfriendly
Offer!!! BUY 2 RM69 each JUBAH 'AISYAH: Jubah Nursing & Maternity friendly ❤Jubah all in one..boleh pakai untuk menyusu, preggy dan non-preggy. ❤Selak je terus menyusu. Ade lapik dalam in case terselak tak nampak dalam. #selakje #takyahzip #takyahbutang ❤Sangat selesa. Kain sejuk dan stretchable. Preggy mum muat sampai 9 bulan. ❤Elegant and Gorgeous..Sesuai di pakai ke pejabat dan pakai casual. . . Why this brand? Menggunakan material 'milk silk' yang ✔tahan lasak ✔sangat2 selesa, boleh meregang++ boleh pakai dari masa preggy pun.. ✔tak panas ✔tak perlu iron teruk2 . . HARGA ; RM99 sepasang. Beli 2 pasang RM69 shj each! ( Diskaun RM30 setiap pasang, okay!) . Berminat?? Tekan je link ni www.wasap.my/60162835458/JubahAisyah . Satu2nya brand menggunakan fabrik milk silk yang #teramatselesa #tahanlasak #stretchable #sejuk #ironless #lembut , diimport khas ❤ #maternityjubah #maternityootd #nursingjubah #nursingootd #nursingfriendly #maternityfriendly
next page →