#NadiaKhan

4,865 posts

Loading...
Crème of Pakistani celebrities honoured in London at 2nd annual International Pakistan Prestige Awards (IPPA) Best TV Serial 2017 (Jury): #baaghi Celebrities in attendance at IPPA 2018 included: #MehwishHayat , #HumayunSaeed , #Syra and #ShehrozSabzwari , #ZahidIftikharAhmed , #YasirHussain , #AyeshaOmer ,#SarwatGilani ,#SonyaHussain , #AliKazmi , #AhsanKhan , #JawedSheikh , #AdnanSiddiqui , #Mathira , #SanaFakhar , #BilalAshraf , #ShirazUppal , #AyeshaSana , #OsmanKhalidButt , #MikaalZulfiqa , #ShermeenAli , #UrwaHocane , #FarhaSaeed , #AzfarRehman , #AinyJaffri , #NadiaKhan , #YashmaGill And #SaifiHasan
Crème of Pakistani celebrities honoured in London at 2nd annual International Pakistan Prestige Awards (IPPA) Best Singer of the Year: #Shiraz_Uppal Celebrities in attendance at IPPA 2018 included: #MehwishHayat , #HumayunSaeed , #Syra and #ShehrozSabzwari , #ZahidIftikharAhmed , #YasirHussain , #AyeshaOmer ,#SarwatGilani ,#SonyaHussain , #AliKazmi , #AhsanKhan , #JawedSheikh , #AdnanSiddiqui , #Mathira , #SanaFakhar , #BilalAshraf , #ShirazUppal , #AyeshaSana , #OsmanKhalidButt , #MikaalZulfiqa , #ShermeenAli , #UrwaHocane , #FarhaSaeed , #AzfarRehman , #AinyJaffri , #NadiaKhan , #YashmaGill And #SaifiHasan
Crème of Pakistani celebrities honoured in London at 2nd annual International Pakistan Prestige Awards (IPPA) Best Supporting Actor Film: #UrwaHocane #IPPA 2018 Crème of Pakistani celebrities honoured in London at 2nd annual International Pakistan Prestige Awards (IPPA) Celebrities in attendance at IPPA 2018 included: #MehwishHayat , #HumayunSaeed , #Syra and #ShehrozSabzwari , #ZahidIftikharAhmed , #YasirHussain , #AyeshaOmer ,#SarwatGilani ,#SonyaHussain , #AliKazmi , #AhsanKhan , #JawedSheikh , #AdnanSiddiqui , #Mathira , #SanaFakhar , #BilalAshraf , #ShirazUppal , #AyeshaSana , #OsmanKhalidButt , #MikaalZulfiqa , #ShermeenAli , #UrwaHocane , #FarhaSaeed , #AzfarRehman , #AinyJaffri , #NadiaKhan , #YashmaGill And #SaifiHasan
Crème of Pakistani celebrities honoured in London at 2nd annual International Pakistan Prestige Awards (IPPA) Best Director Film: #nadeem_baig #IPPA 2018 Crème of Pakistani celebrities honoured in London at 2nd annual International Pakistan Prestige Awards (IPPA) Celebrities in attendance at IPPA 2018 included: #MehwishHayat , #HumayunSaeed , #Syra and #ShehrozSabzwari , #ZahidIftikharAhmed , #YasirHussain , #AyeshaOmer ,#SarwatGilani ,#SonyaHussain , #AliKazmi , #AhsanKhan , #JawedSheikh , #AdnanSiddiqui , #Mathira , #SanaFakhar , #BilalAshraf , #ShirazUppal , #AyeshaSana , #OsmanKhalidButt , #MikaalZulfiqa , #ShermeenAli , #UrwaHocane , #FarhaSaeed , #AzfarRehman , #AinyJaffri , #NadiaKhan , #YashmaGill And #SaifiHasan
#Reposting this lit 🔥🔥🔥🔥🔥🔥❤️❤️❤️✨ Evidence Clip of #SonyaHussyn amazing acting in #AesiHaiTanhai ❤️✨ #SamiKhan #SabaHameed #NadiaKhan #InstantLollywood
Crème of Pakistani celebrities honoured in London at 2nd annual International Pakistan Prestige Awards (IPPA) Best Actor Film: #humayun_saeed (Jury and Viewers’ Choice) #MehwishHayat , #HumayunSaeed , #Syra and #ShehrozSabzwari , #ZahidIftikharAhmed , #YasirHussain , #AyeshaOmer ,#SarwatGilani ,#SonyaHussain , #AliKazmi , #AhsanKhan , #JawedSheikh , #AdnanSiddiqui , #Mathira , #SanaFakhar , #BilalAshraf , #ShirazUppal , #AyeshaSana , #OsmanKhalidButt , #MikaalZulfiqa , #ShermeenAli , #UrwaHocane , #FarhaSaeed , #AzfarRehman , #AinyJaffri , #NadiaKhan , #YashmaGill And #SaifiHasan
Crème of Pakistani celebrities honoured in London at 2nd annual International Pakistan Prestige Awards (IPPA) Best Actress Film: #Mehwish_Hayat (Jury and Viewers’ Choice) #MehwishHayat , #HumayunSaeed , #Syra and #ShehrozSabzwari , #ZahidIftikharAhmed , #YasirHussain , #AyeshaOmer ,#SarwatGilani ,#SonyaHussain , #AliKazmi , #AhsanKhan , #JawedSheikh , #AdnanSiddiqui , #Mathira , #SanaFakhar , #BilalAshraf , #ShirazUppal , #AyeshaSana , #OsmanKhalidButt , #MikaalZulfiqa , #ShermeenAli , #UrwaHocane , #FarhaSaeed , #AzfarRehman , #AinyJaffri , #NadiaKhan , #YashmaGill And #SaifiHasan
[BOOK 64] 🌟🌟🌟🌟🌟 … Gantung 2 by Nadia Khan. . Another amazing sequel that i have ever read! (Ku sejenis tak suka cerita sambungan ni. Sebab macam meleret je. Konflik pon tak strong. Hahahah.. But i love this Gantung 2 sooo much) . Warning: korang memang wajib baca Gantung 1 dulu. Dan kalau boleh, repeat la baca kalau dah bertahun korang baca yang first tu. Serius, untuk dapatkan mood. . Dulu (semalam baru lepas repeat baca Gantung 1), ku rasa apa la motif penulis ni nak tulis sekuel? Rasanya macam dah settle dah. Tapi, rupa-rupanya, penulis nak cerita lebih tentang Ray aka Khalil ni. . Dalam Gantung 2, penulis menulis tentang perasaan Ray. How did he barely survived for the past 10 years? Apa yang jadi sepanjang tempoh tu? Dan apa sebenarnya hikmah kenapa Ray satu-satunya yang terselamat? Dan apakah unfinished business dorang yang masih belum selesai yang buatkan dorang takleh move on? . Kali ni, dah takde sangat dah part mind-blown. Ye lah, apa yang paling mengejutkan selain sebenarnya 3 orang sekawan tu dah mati? . Masa Ray diculik, masa ni lah kebenaran mulai tersingkap. Bukannya Ray tak pernah move on, he did. Bersama Natalia di Prague, banyak mengingatkan tentang Gibbs. (Yup, Ray ni gay. Dia suka Gibbs) Tapi, bila bahagia je, Ray akan mula fikir balik, kenapa bukan dia yang mati? . Dan si penculik ni pulak duk paksa Ray ingat balik, apa lagi yang pernah jadi dulu? Rupanya, kecuaian Ray mengakibatkan kematian Mika, adik si penculik. . Unfinished business si Ray ni ialah untuk confess dekat Gibbs. Dulu, dia hampir confess, tapi tak sempat sebab dorang kena tembak. Dan kali ni, still tak confess pon. Just Ray boleh agak je yang Gibbs ni suka jugak kat Ray, based on his character towards Ray. (Adoiii... Ku tak support LGBT. Ku imagine kalau Ray ni perempuan, they will make a good couple. Hahaha... Tapi, ku suka Ray, sebab walaupun dia ni gay, but he kept it as secret. Yer la, dah tahu yang kita ni diluar norma manusia, diam-diam sudah. Tak payah heboh satu dunia tahu) . Dan hikmah kenapa Ray masih hidup ialah...... Ray ada anak. 😅 hahahhaha.... Please read this book if you wanna know why and how. . Best! . #gantung2 #nadiakhan #fixi
[BOOK 62] 🌟🌟🌟🌟🌟 … Gantung by Nadia Khan. . Sebenarnya, ni kali kedua kubaca Gantung. Dulu baca dalam 3 tahun lepas kot. Ni baca balik sebab nak baca Gantung 2. . Dan impression aku tetap sama; novel ni best giler! . Dulu, bila baca, ku terpinga-pinga sebab watak ramai sangat. And approaching the end, ku rasa, eh kenapa watak-watak ni bertembung pulak? Dan bila dah ending, rasa cam mind blown. Hahaha . Sekarang, bila baca balik, ku lebih fokus. Hahaha.. Sebab nak cari, kat mana penulis sorokkan hint yang sebelum ni aku baca sambil lewa je kot. Dan bila dah habis, rasa cam daebak sangat. 👏 . Gantung ni cerita tentang 4 sekawan; Gibbs, Ray, Troll dan KJ dengan dorang punya Musketeers Rule (kalau sorang ada awek, semua kena pakat 'try' awek tu. Ni cerita dorang masa sekolah menengah. Abaikan tentang sekolah dorang yang sangat bebas. So, nak dipendekkan cerita, 4 sekawan ni jadi bermasalah bila Deepa suka kat Gibbs. Siap offer diri. So, KJ dan Troll (dengan persetujuan bersama Gibbs dan Ray) buatlah satu pakatan iaitu 'rogol maruah'. So, since then, hidup dorang tak tenang dan paling tergempar ialah bila Deepa gantung diri di auditorium seminggu sebelum cuti sekolah bermula. . Then, masuklah tahun akhir mereka di sekolah tu. Dorang punya impian 'nak habiskan tahun akhir dengan bahagia' tak tercapai. Kononnya, Troll dah pindah sekolah. Ray dalam depression. KJ pulak makin banyak dajalkan orang. Tinggallah Gibbs dalam kebingungan. Padahalnya, itu hanyalah apa yang Gibbs nampak. Realitinya, semua dah meninggal kecuali Ray. 😮 Apakah sebenarnya yang terjadi? . Best! . Tapi ku bagi warning siap-siap, sesuai dengan tag buku 'untuk pembaca matang'. Nak baca buku Fixi, memang kena abaikan je perkataan mencarut dan sexually-related words jugak. Ya, pembaca matang ialah untuk yang dapat membezakan mana yang baik dan buruk. Bukannya untuk ikut yang buruk tu. . P/s: curious nak tahu apa yang jadi dalam Gantung 2. Sebab rasanya penulis dah habiskan Gantung tanpa tergantung. . #gantung #nadiakhan #fixi #terbitan2013
Chiling boleh dicapati di MPH SACC Mall, Shah Alam. Zom zommm. #chiling #nadiakhan #peanutzin #mph #saccmall
Pakistani TV shows can’t live without their favorite actress #NadiaKhan and @outstylewithnadia can’t live without her favorite high quality original Remy hair extensions exclusively from @hairplaydubai. Come and get yours via our exclusive offer for 50% OFF VIP tape extensions! DM us or call 04 4568879 to BOOK NOW! #hairplaydubai #hairextensions #mydubai - - #dubaimoms #marinamums #balayage #ombre #humanhairextensions #lifestylebloggers #hairstyles #dubailife #beautybloggers #hairspecialist #bestextensions #organichair #uaebloggers #dubaidivas #hairtapes #dubaisalons #dubaigirls #dubaibloggers #haircolor #dubaiinfluencers #hairoftheday #balayaged #trendyhair #pakistaniactress #pakistaniactor #pakistanicelebrities
"Musketeer Code - no all for one, just one for all." . Gibbs, Ray, KJ dan Troll – sekumpulan pelajar lelaki paling popular dan paling akrab di sebuah sekolah asrama elit. Mereka berempat mencipta Musketeer Code - peraturan yang tidak membenarkan sesiapa antara mereka mempunyai steady girlfriend, tetapi sebarang skandal amat dialu-alukan untuk dikongsi oleh semua. . Sehinggalah peraturan itu dilanggar... dan seorang awek psiko mencetuskan tragedi yang bakal menghantui hidup mereka semua. Kemudian.... . . 🐝 RM 19.90 sahaja . ✅ NAK ORDER? . 📲WhatsApp 01136669234 . ‼️ATAU . 📝Komen dibawah ini. Kami akan DM anda . 👉DM/FOLLOW @islamik_bookstoress . #gantung #nadiakhan #fixi #TaliHatiBookStore #TeamTaliHati #TaliHati
#Fake #hair #hacks you have seen before? Learn how to #curl your #hair without #heat or with #flat #hair #iron . Watch new episode on #outstyle with #nadiakhan at 8pm on Monday weekly. So sweet Nadia khan 💛💛💛❤️❤️❤️
#Fake #hair #hacks you have seen before? Learn how to #curl your #hair without #heat or with #flat #hair #iron . Watch new episode on #outstyle with #nadiakhan at 8pm on Monday weekly.
Hi Friends. Super proud to say happy release day our newest addition to the Scissor and Thread family, Nadia Khan. This mini-LP is one of the finest moments in the label's history. Nadia is such a unique and wonderfully talented artist and we couldn't be happier for her on this momentous occasion. Also proud to collaborate with her on one of the cuts, "Local Visit," which screams of an admiration of 70s era Eno. Order your physical or digital copy now on our bandcamp! #nadiakhan #scissorandthread #ambient #noise #beats
After thirty years of studying and practicing #psychology , I'm not only still amazed by how little #selfknowledge we possess, but I even find that the #unknownself grows larger for me as I get older. It's not so difficult to see the concealed envy, for example, which we may feel towards a #colleague whom we otherwise really do like; similarly, it is only a little harder to notice how we may neglect our friends, even at the same time as we do love them. However, the mystery of self-knowledge really manifests itself most fully in our relationship to our own #self . We automatically assume, for example, that we like, even that we love ourselves; and yet, even such an apparently simple exercise such as looking in a #mirror and saying #iloveyou , will reveal to us that the story is not so simple. There are many things we deny ourselves, like #selfexpression , #relaxation , #emotionalexpression , #joy , even #bodilyease , because deep down somewhere we don't really like ourselves and we don't really think we deserve them. 🌻 🌻 🌻 Painting by #nadiakhan titled #theunknownself
Nothing better than your stunning bestie @rijaashfaq making a statement in a custom made black One Shoulder Frill 😍♥️ . . . . #nadiakhanstudio #nadiakhan #nadiakhangirls #nkgirls #nkloves #oneshoulderfrill #oneshoulderfrilltops
#IPPA 2018 Crème of Pakistani celebrities honoured in London at 2nd annual International Pakistan Prestige Awards (IPPA) Celebrities in attendance at IPPA 2018 included: #MehwishHayat , #HumayunSaeed , #Syra and #ShehrozSabzwari , #ZahidIftikharAhmed , #YasirHussain , #AyeshaOmer ,#SarwatGilani ,#SonyaHussain , #AliKazmi , #AhsanKhan , #JawedSheikh , #AdnanSiddiqui , #Mathira , #SanaFakhar , #BilalAshraf , #ShirazUppal , #AyeshaSana , #OsmanKhalidButt , #MikaalZulfiqa , #ShermeenAli , #UrwaHocane , #FarhaSaeed , #AzfarRehman , #AinyJaffri , #NadiaKhan , #YashmaGill And #SaifiHasan
Nida or Kiran? . . . . Follow @sanablogs for more . . . . . #nidayasir #kirankhan #nadiakhan #sammyk #shaistalodhi
Nail Art 💅
Cut work & low backs are a few of our favourite things ✨|Hand-Embroidered Kaftans❣️|Available in various colours . . . #nadiakhan #nadiakhangirls #nkloves #lowbacks #kaftans
Cut work & low backs are a few of our favourite things ✨|Hand-Embroidered Kaftans❣️|Available in various colours . . . #nadiakhan #nadiakhangirls #nkloves #lowbacks #kaftans
GANTUNG . "Musketeer Code - no all for one, just one for all." . Gibbs, Ray, KJ dan Troll – sekumpulan pelajar lelaki paling popular dan paling akrab di sebuah sekolah asrama elit. Mereka berempat mencipta Musketeer Code - peraturan yang tidak membenarkan sesiapa antara mereka mempunyai steady girlfriend, tetapi sebarang skandal amat dialu-alukan untuk dikongsi oleh semua. . Sehinggalah peraturan itu dilanggar... dan seorang awek psiko mencetuskan tragedi yang bakal menghantui hidup mereka semua. Kemudian.... . . 🐝 RM 19.90 sahaja . ✅ NAK ORDER? . DM atau komen di bawah atau terus 📲WhatsApp 0135081825 . 👉FOLLOW @bookshelf.fmy 👉FOLLOW @bookshelf.fmy . #gantung #nadiakhan #fixi #TaliHatiBookStore #TeamTaliHati #TaliHati
A glimpse of the magical moments from the set of #ZannMureed , starring @omairana , #NadiaKhan , #KhalidAnum and #HinaKhwajaBayat on #HUMTV . #omairana #pakistanicelebrities #instagood #bts #pakistanidrama
پھول کیا شباب کیا حسن کیا گلاب کیا کچھ بھی نہیں آپ کا حسن کمال کا ۔" #Nadiakhan #zarnishkhan #sanam Bloch Love you 3 Actress 😉
#Nadiakhan snapped at a morning show rate her #Acting hosting from 1 👉 10 ?
A glimpse of the magical moments from the set of #ZannMureed , starring @omairana , #NadiaKhan , #KhalidAnum and #HinaKhwajaBayat on #HUMTV . #omairana #pakistanicelebrities #instagood #bts #pakistanidrama
#NadiaKhan looks glam in this must have dress from her own label @nadiakhanstudio 🔥😍🌟
The Layla Dress in Emerald Green 🖤 Available in various colours | Sizes: S M L + custom sizes ❣️ . . . . #nadiakhan #nadiakhanstudio #nadiakhangirls #nkloves #customdresses #madetoorderkarachi #dresseskarachi #emeraldgreen
The Layla Dress in Emerald Green 🖤 Available in various colours | Sizes: S M L + custom sizes ❣️ . . . . #nadiakhan #nadiakhanstudio #nadiakhangirls #nkloves #customdresses #madetoorderkarachi #dresseskarachi #emeraldgreen
The Layla Dress in Emerald Green 🖤 Available in various colours | Sizes: S M L + custom sizes ❣️ . . . . #nadiakhan #nadiakhanstudio #nadiakhangirls #nkloves #customdresses #madetoorderkarachi #dresseskarachi #emeraldgreen
Sasha Raja ✨ in a custom made High Slick black gown 😍 We love making custom dresses for our beautiful clients 🖤♥️ . . . #nadiakhan #nadiakhanstudio #nadiakhangirls #nkgirls #nkloves #madetoorder #customdresseskarachi #dresseskarachi
A glimpse of the magical moments from the set of #ZannMureed , starring @omairana , #NadiaKhan , #KhalidAnum and #HinaKhwajaBayat on #HUMTV . #omairana #pakistanicelebrities #instagood #bts #pakistanidrama
A glimpse of the magical moments from the set of #ZannMureed , starring @omairana , #NadiaKhan , #KhalidAnum and #HinaKhwajaBayat on #HUMTV . #omairana #pakistanicelebrities #instagood #bts #pakistanidrama
A glimpse of the magical moments from the set of #ZannMureed , starring @omairana , #NadiaKhan , #KhalidAnum and #HinaKhwajaBayat on #HUMTV . #omairana #pakistanicelebrities #instagood #bts #pakistanidrama
A glimpse of the magical moments from the set of #ZannMureed , starring @omairana , #NadiaKhan , #KhalidAnum and #HinaKhwajaBayat on #HUMTV . #omairana #pakistanicelebrities #instagood #bts #pakistanidrama
A glimpse of the magical moments from the set of #ZannMureed , starring @omairana , #NadiaKhan , #KhalidAnum and #HinaKhwajaBayat on #HUMTV . #omairana #pakistanicelebrities #instagood #bts #pakistanidrama
A glimpse of the magical moments from the set of #ZannMureed , starring @omairana , #NadiaKhan , #KhalidAnum and #HinaKhwajaBayat on #HUMTV . #omairana #pakistanicelebrities #instagood #bts #pakistanidrama
میں وہ دُنیا ہوں جس میں تیری کمی ہے سائیاں ♥️ #followxhanzay_khanformore #humtv #nadiakhan #omairrana #hinabayat #ost #sahiralibagga #pakistani #romanticquotes #galib #rumi #faizahmedfaiz #faraz #sadpoetry #atifaslam #motivationalquotes #motivationalpoetry #punjabimusic #asimazhar #arijitsingh #armanmalik #nfak #rahatfatehalikhan #amaalmalik #ashfaqahmed #music #romantic #bollywood @sahiralibaggaofficial @mikaalzulfiqar میں وہ د نیا ہوں  جہاں تیری کمی سا ئیاں  میری آنکھوں میں جدائ کی نمی ہے سائیاں 😭😭😭 میرے زخموں کی دوا تیرے سوا کوئ نہیں  میری تنہائ میری جان پہ  بنی ہے سائیاں  میری آنکھوں میں جدائ کی نمی ہے سائیاں 😭😭😭 اپنے ٹوٹے ہوے خوابوں کو سنبھالوں کیسے خود کو دنیا کی نگاہوں سے چھپالوں کیسے اپنے ہاتھوں سے دیا دل کا بجھالوں کیسے اپنے ہاتھوں سے دیا دل کا نجھالوں کیسے میری تنہائ میری جان پہ بنی ہے سائیاں  میری آنھکوں میں جدائ کی نمی ہے سائیاں میری ہستی کو ہرا کر دے  خزاں ہوں مولا  دے مجھے میرا پتہ کوئ کہاں ہوں مولا اک بجھے گھر کے چراغوں کا دھوا ہوں مولا میری آواز میرے دل میں دھبی ہے سائیاں  میری آنھکوں میں جدائ کی نمی ہے سائیاں😂😭
How to get quick #flat #stomach and #perfect #body #curves without #exercise . Do you desire to look #slim and #lift your #butt ? Now you can.. Watch full video on #outstyle with #Nadiakhan
One of our best sellers, The #BloomKurtas are now back in stock 💕 available in 6 different colours ✨ DM for information 💥 . . . NKSS’18 | Ready to Wear | Available in S/M/L & custom sizes | DM for price enquiries . . . Visual art: @interiorsbykhan Hair & Makeup: @rukaiya_salon . . #nadiakhan #nadiakhanstudio #nadiakhansummer #nadiakhangirls #thebffedit #summerreadytowear #readytowear #summershirts #summerkurtas #summerpants
#gantung2 #nadiakhan Sinopsis & harga boleh rujuk di sini https://belibukuonline.com.my/fixi/4245-gantung-2.html
Blue & White | Kimono Kurta | NKSS’18 | Volume 2 | Ready to Wear | Available in S/M/L & custom sizes | DM for price enquiries . . Hair & Makeup: @rukaiya_salon Shoes: @officialxixonline . . . #nadiakhan #nadiakhanstudio #nadiakhansummer #summerreadytowear #readytowear #rukaiyasalon #hayalutfullah #alijaverijewelers #xix #summershirts #summerkurtas #summerpants
Blue & White | Kimono Kurta | NKSS’18 | Volume 2 | Ready to Wear | Available in S/M/L & custom sizes | DM for price enquiries . . Hair & Makeup: @rukaiya_salon Shoes: @officialxixonline . . . #nadiakhan #nadiakhanstudio #nadiakhansummer #summerreadytowear #readytowear #rukaiyasalon #hayalutfullah #alijaverijewelers #xix #summershirts #summerkurtas #summerpants
☆Kelabu Nadia Khan. Preloved. Pos RM8 / RM12 Jualan 3buku preloved RAM harga kombo RM58. Sunan Musafir Ranggau Hatiku di Harajuku . . #kedaibukusaduri #bukumurahmalaysia #prelovednovelmelayu #novelsmalaysia #ulatbukumalaysia #peminatbuku #koleksibuku #bookstagrammalaysia #groupcikgu #deknalee #pencerobohhati #bukuprelovedmalaysia #aciklana #nadiakhan #kelabu
. . (Bilal Khan) He has the most popular celebrity YouTube channel in Pakistan with 268K subscribers where he uploades his music and shoot location vlogs where you can see him having fun with his fellow actors. . (Nadia Khan) Bilal might have the most popular channel but Nadia's Channel stands taller with 416K subscribers, her channel's main subjects are skincare, makeup and fitness. . (Noor Bukhari) She started her YouTube channel after leaving the showbiz for religious reasons, her channel has 229K subscribers, she posts vlogs, makeup tutorials and videos of her talking about various issues. . (Juggan Kazim) Jugaan has a professional YouTube channel where you can catch her talking about skin care & fitness as well as makeup tutorials and life hacks. She has 72K Subscribers . (Fazal Hussain) Best known for his role as Guddu in Khamoshi, Fazal uploads vlogs of shoot locations and places that he visits. he has 8.1K subscribers . (Faisal Rehman) He is an actor who has been in the business from a long time, he posts vlogs as well as BTS videos of his upcoming projects to his 6.1K subscribers . . #Youtube #Lollywood #Pakistan #BilalKhan #NadiaKhan #NoorBukhari #FaisalRehman #FazalHussain #JugganKazim
next page →