#Nalayn

4,140 posts

Loading...
APA ITU PIN CAPAL? 😍 . Banyak cara untuk mengingati junjungan Nabi Muhammad Ψ΅Ω„Ω‰ Ψ§Ω„Ω„Ω‡ ΨΉΩ„ΩŠΩ‡ ΩˆΨ³Ω„Ω…. Pin capal berbentuk replika capal yang pernah dipakai oleh Rasulullah Ψ΅Ω„Ω‰ Ψ§Ω„Ω„Ω‡ ΨΉΩ„ΩŠΩ‡ ΩˆΨ³Ω„Ω… salah satu usaha untuk mengingatkan dan menerbitkan rasa cinta kepada Baginda Ψ΅Ω„Ω‰ Ψ§Ω„Ω„Ω‡ ΨΉΩ„ΩŠΩ‡ ΩˆΨ³Ω„Ω…. . . Ia sesuai digunakan sama ada lelaki atau wanita sebagai aksesori tambahan. . . Wanita boleh menggunakan pin capal ini untuk dijadikan hiasan tudung atau selendang yang dikenakan. . . Lelaki pula boleh menjadikannya aksesori tambahan pada songkok, poket, baju dan butang baju. . . Dikeluarkan dalam pelbagai warna menarik, pin capal ini menambahkan nilai eksklusif kepada pemakai. . . Semoga dengan usaha kecil ini akan menguatkan lagi kesungguhan kita untuk mencintai Rasulullah Ψ΅Ω„Ω‰ Ψ§Ω„Ω„Ω‡ ΨΉΩ„ΩŠΩ‡ ΩˆΨ³Ω„Ω… dan memperbanyakkan selawat kepada Baginda. . . πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½ . . πŸ“ŒHarga 1 pin: RM 15 πŸ“ŒPoslaju Semenanjung: RM 10 πŸ“ŒPoslaju Sabah & Sarawak: RM 15. . . . ❗️❗️❗️STOCK PIN CAPAL dan POUCH BAG MASIH BANYAK LAGI. WHATSAPP CEPAT SEBELUM HABIS atau TINGGALKAN NOMBOR DI RUANGAN KOMEN NANTI ADMIN HUBUNGIπŸ’₯πŸ’₯. . . . Nak order?πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» . . Whatsapp +6011-26844462 atau tekan link di bio @kios_pencintamajlisilmu . . . . Jazakallahu khair ✨
Assalamualaikum, selamat malam. Alhamdulillah, COD dengan customer yang sangat ceria. . . Item: Pin + pouch bag + tote bag😍 . . . COD πŸšΆπŸ»β€β™‚οΈ: Seksyen 13, Shah Alam. . . . Terima kasih kepada yang beli pin, pouch bag dan tote bag di @kios_pencintamajlisilmu πŸŒŸπŸŒŸβœ¨πŸ’« Jazakallahu khair.. . . . . . β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”- ❗️Ready stock untuk semua design pin capal πŸ”₯ ❗️Tote bag tinggal SIKIT JE😭 ❗️Pouch bag pun TINGGAL BEBERAPA JE lagi 😭 . . Yang belum dapatkan barangan THE CAPAL jom whatsapp kami cepat di talian +6011-26844462 atau tekan link di bio @kios_pencintamajlisilmu . . . πŸ›΅πŸ’¨
COD di petang hari πŸ›΅πŸ’¨ . . . Item: Pouch bag noble (2) Tote bag borealis (2) Golden black Borealis . . Lokasi COD : Seksyen 13, Shah Alam. Thank you customer πŸ‘πŸ»βœ…
APA ITU PIN CAPAL? 😍 . Banyak cara untuk mengingati junjungan Nabi Muhammad Ψ΅Ω„Ω‰ Ψ§Ω„Ω„Ω‡ ΨΉΩ„ΩŠΩ‡ ΩˆΨ³Ω„Ω…. Pin capal berbentuk replika capal yang pernah dipakai oleh Rasulullah Ψ΅Ω„Ω‰ Ψ§Ω„Ω„Ω‡ ΨΉΩ„ΩŠΩ‡ ΩˆΨ³Ω„Ω… salah satu usaha untuk mengingatkan dan menerbitkan rasa cinta kepada Baginda Ψ΅Ω„Ω‰ Ψ§Ω„Ω„Ω‡ ΨΉΩ„ΩŠΩ‡ ΩˆΨ³Ω„Ω…. . . Ia sesuai digunakan sama ada lelaki atau wanita sebagai aksesori tambahan. . . Wanita boleh menggunakan pin capal ini untuk dijadikan hiasan tudung atau selendang yang dikenakan. . . Lelaki pula boleh menjadikannya aksesori tambahan pada songkok, poket, baju dan butang baju. . . Dikeluarkan dalam pelbagai warna menarik, pin capal ini menambahkan nilai eksklusif kepada pemakai. . . Semoga dengan usaha kecil ini akan menguatkan lagi kesungguhan kita untuk mencintai Rasulullah Ψ΅Ω„Ω‰ Ψ§Ω„Ω„Ω‡ ΨΉΩ„ΩŠΩ‡ ΩˆΨ³Ω„Ω… dan memperbanyakkan selawat kepada Baginda. . . πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½ . . πŸ“ŒHarga 1 pin: RM 15 πŸ“ŒPoslaju Semenanjung: RM 10 πŸ“ŒPoslaju Sabah & Sarawak: RM 15. . . . ❗️❗️❗️STOCK PIN CAPAL dan POUCH BAG MASIH BANYAK LAGI. WHATSAPP CEPAT SEBELUM HABIS atau TINGGALKAN NOMBOR DI RUANGAN KOMEN NANTI ADMIN HUBUNGIπŸ’₯πŸ’₯. . . . Nak order?πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» . . Whatsapp +6011-26844462 atau tekan link di bio @kios_pencintamajlisilmu . . . . Jazakallahu khair πŸ›΅πŸ’¨
Alhamdulillah, COD dengan abg bro. Tq abg bro ✨πŸ’ͺ🏻 . . . β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”- ❗️Ready stock untuk semua design pin capal πŸ”₯ ❗️Tote bag tinggal SIKIT JE😭 ❗️Pouch bag pun TINGGAL BEBERAPA JE lagi 😭 . . Yang belum dapatkan barangan THE CAPAL mai whatsapp kami cepat di talian +6011-26844462 atau tekan link di bio @kios_pencintamajlisilmu . . . πŸ›΅πŸ’¨
Alhamdulillah thumma alhamdulillah 🀲🏻 Kemarin adalah hari terakhir untuk Pre-Order #TheBlessedCapal Jazakumullahu khaira for supporting @sunnahcorner.bn ! 🌹 Hanya Allah saja yang mampu membalas jasa baik kalian β™₯ Semua Pin Capal akan sampai ke Brunei dalam +- 2 minggu insyaAllah. Dan semua yang menempah akan dimaklumkan bilamana Pin Capal nanti sampai, ok? Alhamdulillah. Stay tuned for more updates! 😊 #PinCapal #Capal #CapalNabi #Naal #Nalayn #NalaynShareef #TerompahNabi #Mawlid #Sollualannabiy #SupportLokal #SupportLocal #SapotLokal
Assalamualaikum, selamat pagi the capal lovers 😍. . . . β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”- ❗️Ready stock untuk semua design pin capal πŸ”₯ ❗️Tote bag tinggal SIKIT JE😭 ❗️Pouch bag pun TINGGAL BEBERAPA JE lagi 😭 . . Yang belum dapatkan barangan THE CAPAL mai whatsapp kami cepat di talian +6011-26844462 atau tekan link di bio @kios_pencintamajlisilmu . . . πŸ›΅πŸ’¨
APA ITU PIN CAPAL? 😍 . Banyak cara untuk mengingati junjungan Nabi Muhammad Ψ΅Ω„Ω‰ Ψ§Ω„Ω„Ω‡ ΨΉΩ„ΩŠΩ‡ ΩˆΨ³Ω„Ω…. Pin capal berbentuk replika capal yang pernah dipakai oleh Rasulullah Ψ΅Ω„Ω‰ Ψ§Ω„Ω„Ω‡ ΨΉΩ„ΩŠΩ‡ ΩˆΨ³Ω„Ω… salah satu usaha untuk mengingatkan dan menerbitkan rasa cinta kepada Baginda Ψ΅Ω„Ω‰ Ψ§Ω„Ω„Ω‡ ΨΉΩ„ΩŠΩ‡ ΩˆΨ³Ω„Ω…. . . Ia sesuai digunakan sama ada lelaki atau wanita sebagai aksesori tambahan. . . Wanita boleh menggunakan pin capal ini untuk dijadikan hiasan tudung atau selendang yang dikenakan. . . Lelaki pula boleh menjadikannya aksesori tambahan pada songkok, poket, baju dan butang baju. . . Dikeluarkan dalam pelbagai warna menarik, pin capal ini menambahkan nilai eksklusif kepada pemakai. . . Semoga dengan usaha kecil ini akan menguatkan lagi kesungguhan kita untuk mencintai Rasulullah Ψ΅Ω„Ω‰ Ψ§Ω„Ω„Ω‡ ΨΉΩ„ΩŠΩ‡ ΩˆΨ³Ω„Ω… dan memperbanyakkan selawat kepada Baginda. . . πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½ . . πŸ“ŒHarga 1 pin: RM 15 πŸ“ŒPoslaju Semenanjung: RM 10 πŸ“ŒPoslaju Sabah & Sarawak: RM 15. . . . ❗️❗️❗️STOCK PIN CAPAL dan POUCH BAG MASIH BANYAK LAGI. WHATSAPP CEPAT SEBELUM HABIS atau TINGGALKAN NOMBOR DI RUANGAN KOMEN NANTI ADMIN HUBUNGIπŸ’₯πŸ’₯. . . . Nak order?πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» . . Whatsapp +6011-26844462 atau tekan link di bio @kios_pencintamajlisilmu . . . . Jazakallahu khair πŸ›΅πŸ’¨
Alhamdulillahi 'alaa kulli haal 🌹 Testimoni 5cm #PinCapal Az-Zahra DM now to order yours! Boleh jua dihadiahkan kepada ibu, kakak, adik, sahabat, etc Harini hari terakhir PRE-ORDER! #SahabatSunnahBN #CapalNabi #Capal #Naal #Nalayn #NalaynShareef #TerompahNabi #Syukur #Alhamdulillah #Mawar #AzZahra #Rose
Ready Stock! Promo Bracelet Blh pilih samada Capal atau charm . #sollualannabiy #thenalaynscollections #byaliman #nalainsharif #nalayn #bracelet #promo
Hadiah untuk pemenang contest 😍😍😍. . . . β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”- ❗️Ready stock untuk semua design pin capal πŸ”₯ ❗️Tote bag tinggal SIKIT JE😭 ❗️Pouch bag pun TINGGAL BEBERAPA JE lagi 😭 . . Yang belum dapatkan barangan THE CAPAL mai whatsapp kami cepat di talian +6011-26844462 atau tekan link di bio @kios_pencintamajlisilmu . . . πŸ›΅πŸ’¨
Kids bracelet promo sehingga raya haji ini. πŸ˜ƒ 1 pcs - Rm 15 2 pcs - Rm 25 3 pcs - Rm 45 Free 1! Boleh pilih na'al atau charm. Dapatkan sekarang. Stock terhad tau πŸ™† Ws πŸ‘‰πŸ“² +60178828769 #bracelet #braceletnaal #braceletmurah #braceletcantik #sayajual #sollualannabiy #thenalaynscollections #byaliman #nalainsharif #nalayn #nalain #maulid #tasbih #blessedsandal #sholawat #capal
Bracelet promo sehingga raya haji ini. πŸ˜ƒ 1 pcs - Rm 15 2 pcs - Rm 25 3 pcs - Rm 45 Free 1! Boleh pilih na'al atau charm. Dapatkan sekarang. Stock terhad tau πŸ™† Ws πŸ‘‰πŸ“² +60178828769 #bracelet #braceletnaal #braceletmurah #braceletcantik #sayajual #sollualannabiy #thenalaynscollections #byaliman #nalainsharif #nalayn #nalain #maulid #tasbih #blessedsandal #sholawat #capal
Bracelet promo sehingga raya haji ini. πŸ˜ƒ 1 pcs - Rm 15 2 pcs - Rm 25 3 pcs - Rm 45 Free 1! Boleh pilih na'al atau charm. Dapatkan sekarang. Stock terhad tau πŸ™† Ws πŸ‘‰πŸ“² +60178828769 #bracelet #braceletnaal #braceletmurah #braceletcantik #sayajual #sollualannabiy #thenalaynscollections #byaliman #nalainsharif #nalayn #nalain #maulid #tasbih #blessedsandal #sholawat #capal
Bracelet promo sehingga raya haji ini. πŸ˜ƒ 1 pcs - Rm 15 2 pcs - Rm 25 3 pcs - Rm 45 Free 1! Boleh pilih na'al atau charm. Dapatkan sekarang. Stock terhad tau πŸ™† Ws πŸ‘‰πŸ“² +60178828769 #bracelet #braceletnaal #braceletmurah #braceletcantik #sayajual #sollualannabiy #thenalaynscollections #byaliman #nalainsharif #nalayn #nalain #maulid #tasbih #blessedsandal #sholawat #capal
Assalamu'alaikum πŸƒ Just nak inform, harini LAST DAY to join our Pre-Order #TheBlessedCapal yaa! For more info, follow and DM @sunnahcorner.bn β™₯ More designs available, boleh cek di ig sana yaa hee. Alhamdulillah, sambutan hebat, ramai yang join.. Rasa mcm... tutup tia awal ani, hehe jk! Haha giving anyone else the chance to join jua, latest by 11.59PM tonight, insyaAllah 🌹 Jazakumullahu khairan katheera! Have a great FRIDAY! 😍 #TheCapal #Capal #CapalNabi #PinCapal #Naal #Nalayn #NalaynShareef #TerompahNabi #Sollualannabiy
Bracelet promo sehingga raya haji ini. πŸ˜ƒ 1 pcs - Rm 15 2 pcs - Rm 25 3 pcs - Rm 45 Free 1! Boleh pilih na'al atau charm. Dapatkan sekarang. Stock terhad tau πŸ™† Ws πŸ‘‰πŸ“² +60178828769 #bracelet #braceletnaal #braceletmurah #braceletcantik #sayajual #sollualannabiy #thenalaynscollections #byaliman #nalainsharif #nalayn #nalain #maulid #tasbih #blessedsandal #sholawat #capal
Bracelet promo sehingga raya haji ini. πŸ˜ƒ 1 pcs - Rm 15 2 pcs - Rm 25 3 pcs - Rm 45 Free 1! Boleh pilih na'al atau charm. Dapatkan sekarang. Stock terhad tau πŸ™† Ws πŸ‘‰πŸ“² +60178828769 #bracelet #braceletnaal #braceletmurah #braceletcantik #sayajual #sollualannabiy #thenalaynscollections #byaliman #nalainsharif #nalayn #nalain #maulid #tasbih #blessedsandal #sholawat #capal
Bracelet promo sehingga raya haji ini. πŸ˜ƒ 1 pcs - Rm 15 2 pcs - Rm 25 3 pcs - Rm 45 Free 1! Boleh pilih na'al atau charm. Dapatkan sekarang. Stock terhad tau πŸ™† Ws πŸ‘‰πŸ“² +60178828769 #bracelet #braceletnaal #braceletmurah #braceletcantik #sayajual #sollualannabiy #thenalaynscollections #byaliman #nalainsharif #nalayn #nalain #maulid #tasbih #blessedsandal #sholawat #capal
Bracelet promo sehingga raya haji ini. πŸ˜ƒ 1 pcs - Rm 15 2 pcs - Rm 25 3 pcs - Rm 45 Free 1! Boleh pilih na'al atau charm. Dapatkan sekarang. Stock terhad tau πŸ™† Ws πŸ‘‰πŸ“² +60178828769 #bracelet #braceletnaal #braceletmurah #braceletcantik #sayajual #sollualannabiy #thenalaynscollections #byaliman #nalainsharif #nalayn #nalain #maulid #tasbih #blessedsandal #sholawat #capal
Bracelet promo sehingga raya haji ini. πŸ˜ƒ 1 pcs - Rm 15 2 pcs - Rm 25 3 pcs - Rm 45 Free 1! Boleh pilih na'al atau charm. Dapatkan sekarang. Stock terhad tau πŸ™† Ws πŸ‘‰πŸ“² +60178828769 #bracelet #braceletnaal #braceletmurah #braceletcantik #sayajual #sollualannabiy #thenalaynscollections #byaliman #nalainsharif #nalayn #nalain #maulid #tasbih #blessedsandal #sholawat #capal
Bracelet promo sehingga raya haji ini. πŸ˜ƒ 1 pcs - Rm 15 2 pcs - Rm 25 3 pcs - Rm 45 Free 1! Boleh pilih na'al atau charm. Dapatkan sekarang. Stock terhad tau πŸ™† Ws πŸ‘‰πŸ“² +60178828769 #bracelet #braceletnaal #braceletmurah #braceletcantik #sayajual #sollualannabiy #thenalaynscollections #byaliman #nalainsharif #nalayn #nalain #maulid #tasbih #blessedsandal #sholawat #capal
Ready Stock! Promo Bracelet Blh pilih samada Capal atau charm . #sollualannabiy #thenalaynscollections #byaliman #nalainsharif #nalayn #bracelet #promo
Assalamualaikum, Jumaat mubarak ☺️☺️☺️. . . Jangan lupa baca surah al kahfi ya semua πŸ‘πŸ»βœ”οΈ.
Ready Stock! Promo Bracelet Blh pilih samada Capal atau charm . #sollualannabiy #thenalaynscollections #byaliman #nalainsharif #nalayn #bracelet #promo
When I first met these capal pins, my eyes were set on this. Nabawi! ❀ Just like, love at the first sight. Ψ§Ω„Ω„Ω‡Ω… Ψ΅Ω„ ΨΉΩ„Ω‰ Ψ³ΩŠΨ―Ω†Ψ§ Ω…Ψ­Ω…Ψ― ΩˆΨΉΩ„Ω‰ Ψ’Ω„Ω‡ ΩˆΨ΅Ψ­Ψ¨Ω‡ ΩˆΨ³Ω„Ω… #Capal #CapalNabi #Naal #Nalayn #NalaynShareef #TerompahNabi #hubb #love #Sollualannabiy #tijarah #business #mawlid #PinCapal #Nabawi #Madinah #MadinahAlMunawwarah
Alhamdulillah, poslaju ke Belait sampai dh, here's another positive testimony! 😍 Glad she loves them, alhamdulillah. Jazakillahu khaira ukhti Azimah! ❀ #SahabatSunnahBN #Capal #CapalNabi #Naal #Nalayn #NalaynShareef #TerompahNabi #hubb #love #Sollualannabiy #tijarah #business #mawlid #PinCapal
APA ITU PIN CAPAL? 😍 . Banyak cara untuk mengingati junjungan Nabi Muhammad Ψ΅Ω„Ω‰ Ψ§Ω„Ω„Ω‡ ΨΉΩ„ΩŠΩ‡ ΩˆΨ³Ω„Ω…. Pin capal berbentuk replika capal yang pernah dipakai oleh Rasulullah Ψ΅Ω„Ω‰ Ψ§Ω„Ω„Ω‡ ΨΉΩ„ΩŠΩ‡ ΩˆΨ³Ω„Ω… salah satu usaha untuk mengingatkan dan menerbitkan rasa cinta kepada Baginda Ψ΅Ω„Ω‰ Ψ§Ω„Ω„Ω‡ ΨΉΩ„ΩŠΩ‡ ΩˆΨ³Ω„Ω…. . . Ia sesuai digunakan sama ada lelaki atau wanita sebagai aksesori tambahan. . . Wanita boleh menggunakan pin capal ini untuk dijadikan hiasan tudung atau selendang yang dikenakan. . . Lelaki pula boleh menjadikannya aksesori tambahan pada songkok, poket, baju dan butang baju. . . Dikeluarkan dalam pelbagai warna menarik, pin capal ini menambahkan nilai eksklusif kepada pemakai. . . Semoga dengan usaha kecil ini akan menguatkan lagi kesungguhan kita untuk mencintai Rasulullah Ψ΅Ω„Ω‰ Ψ§Ω„Ω„Ω‡ ΨΉΩ„ΩŠΩ‡ ΩˆΨ³Ω„Ω… dan memperbanyakkan selawat kepada Baginda. . . πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½ . . πŸ“ŒHarga 1 pin: RM 15 πŸ“ŒPoslaju Semenanjung: RM 10 πŸ“ŒPoslaju Sabah & Sarawak: RM 15. . . . ❗️❗️❗️STOCK PIN CAPAL dan POUCH BAG MASIH BANYAK LAGI. WHATSAPP CEPAT SEBELUM HABIS atau TINGGALKAN NOMBOR DI RUANGAN KOMEN NANTI ADMIN HUBUNGIπŸ’₯πŸ’₯. . . . Nak order?πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» . . Whatsapp +6011-26844462 atau tekan link di bio @kios_pencintamajlisilmu . . . . Jazakallahu khair πŸ›΅πŸ’¨
Mosaic in Blue! 😍 Esok last day pre-order ya! $6 saja per piece for 3cm $7 for 5cm if beli 3pcs or more! Harga asal $9 satu Faham ke faham? πŸ˜‚ #Capal #CapalNabi #Naal #Nalayn #NalaynShareef #TerompahNabi #hubb #love #Sollualannabiy #tijarah #business #mawlid #PinCapal #mosaic #blue
Assalamualaikum, selamat pagi the capal lovers 😍. . . . Yang belum dapatkan barangan THE CAPAL mai whatsapp kami cepat di talian +6011-26844462 atau tekan link di bio @kios_pencintamajlisilmu . . . πŸ›΅πŸ’¨
πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽŠTAHNIAH KEPADA PEMENANG CONTESTπŸŽ‰ . . @mufirbsr . . . DM atau Whatsapp admin untuk tebus hadiah 😍. Hehe. Terima kasih kepada semua yang join contest. Yang belum menang tu cuba lagi akan datang insya Allah.
Sollu 'alannabiy! β™₯ I remember lastime I met this orang kuat Darussyifa' and saw his pin capal. It was really beautiful! Sekali durang beramai2 kan bali capal pins haha comel! Then I talked to him, time atu kami bersebelahan booth. And I remember he said, Pin Capal ani lawanya dipilih warna GOLD, (he wore gold in colour that time) sama HIJAU. Sebab gold atu nampak mcm mulia utk Nabi, dan hijau sebab fav colour Nabi. Teringat tarus Kubah Masjid Nabawi.. I kinda agree with him tho. Tapi diri ani suka biru jua, iatah hehe. So nada masalah pulang kalau kan ambil warna lain, masing2 punya preferance, kan 😍 kenangan saja 🌹 #Capal #CapalNabi #Naal #Nalayn #NalaynShareef #TerompahNabi #hubb #love #Sollualannabiy #tijarah #business #mawlid #PinCapal #Galaxy #Green
Alhamdulillah, ramai yang berpuas hati, inda kalah hearts yang diberi πŸ˜‚ Comel jee kalian! 😍 Dari gambar ani nampak kan beza 3cm and 5cm? 5cm pun sebenarnya inda lah basar banar, just nice jua! 🌹 inda caya? Liat testimoni sebelum ani hehe Jazakillahu khaira ukhti Hanna ❀ #SahabatSunnahBN #Capal #CapalNabi #Naal #Nalayn #NalaynShareef #TerompahNabi #hubb #love #Sollualannabiy #tijarah #business #mawlid #PinCapal #Nabawi #Madinah #AzZahra #Rose
This design nada dalam template πŸ™ˆ Tapi bisa juga diorder πŸ˜πŸ‘ Sollu 'alannabiy! 2 hari lagi last order ya! #Capal #CapalNabi #Naal #Nalayn #NalaynShareef #TerompahNabi #hubb #love #Sollualannabiy #tijarah #business #mawlid #PinCapal #Tareem
Another #mustget ! Hmm. "Terpaksa" order lagi this one for myself jua nii haha sebab my niece kelawaan when I wore it lastime πŸ˜‚ indapa, mudahan dengannya makin kuat rasa cintanya buat Rasulullah SAW, walaupun ia belum paham sangat apa yang aku explain haha. Ada yang kan ikut order this design? Yang ani namanya Blue Coral from Galaxy Edition. DM, ok! 😁 #Capal #CapalNabi #Naal #Nalayn #NalaynShareef #TerompahNabi #hubb #love #Sollualannabiy #tijarah #business #mawlid #PinCapal #galaxy
Testimoni 5cm Pin Capal #Palestine , love it's match matchy! πŸ’• You see, saiz 5cm ani inda terlalu besar, sesuai untuk Tudung Bundar jua atau khimar, and Tudung Bawal untuk di bahu! 😍 apalagi untuk di Jubah / kurta lelaki, lagi laaa ngam! Jazakillahu khaira ukhti Myra! #SahabatSunnahBN #Capal #CapalNabi #Naal #Nalayn #NalaynShareef #TerompahNabi #hubb #love #Sollualannabiy #tijarah #business #mawlid #PinCapal #Palestine
A fan of Galaxy? 😍 Pre-Order will be closed on this 17th! Hurry up! You may order now and pay later! #Capal #CapalNabi #Naal #Nalayn #NalaynShareef #TerompahNabi #hubb #love #Sollualannabiy #tijarah #business #mawlid #PinCapal #galaxy
Assalamualaikum dan selamat pagi The Capal Lovers semua..Dah selawat pagi ini?πŸ’₯πŸ˜˜πŸ€— . . . ---------------------------------------------------------------- Yang belum dapatkan barangan THE CAPAL boleh tekan link wassap di bahagian bio kami atau contact ejen2 sah kami di ig @thecapal ..jom dapatkannya sementara stok masih adaa!!πŸ˜šπŸ€—πŸ˜˜
🌟🌟CONTEST TAMAT🌟🌟. . . Esok admin umumkan pemenangnya. Pemenang akan dapat pin design ALUDRA hehe, selamat malam semua. . . Terima kasih kepada yang dah join contest @kios_pencintamajlisilmu . . . . Nantikan next contest daripada kami πŸ˜±πŸ˜±πŸ€”πŸ˜
Bracelet promo sehingga raya haji ini. πŸ˜ƒ 1 pcs - Rm 15 2 pcs - Rm 25 3 pcs - Rm 45 Free 1! Boleh pilih na'al atau charm. Dapatkan sekarang. Stock terhad tau πŸ™† Ws πŸ‘‰πŸ“² +60178828769 #bracelet #braceletnaal #braceletmurah #braceletcantik #sayajual #sollualannabiy #thenalaynscollections #byaliman #nalainsharif #nalayn #nalain #maulid #tasbih #blessedsandal #sholawat #capal
πŸ”₯πŸ”₯T.E.S.T.I.M.O.N.I. πŸ”₯πŸ”₯ . . . Alhamdulillah TQ Dear😘 . . . -The capal loversπŸ’•- ---------------------------------------------------------------- Yang belum dapatkan barangan THE CAPAL boleh tekan link wassap di bahagian bio kami atau contact ejen2 sah kami di ig @thecapal ..jom dapatkannya sementara stok masih adaa!!πŸ˜šπŸ€—πŸ˜˜
PROSES.... YUK DI ORDER....... READY πŸ‘‰ PIN TEROMPAH NABI SAW. Bahan kuningan Berlapis ressin & beraneka macam warna JUAL GROSIR.....πŸ‘‰πŸ‘‰ Buruan merapat,jangan sampai gak kebagian...... Yg minat lgsg ke whatsap +6285741341558 Khusus -> πŸ‘‰πŸ‘‰kaltim samarinda +6282220424643 #terompah #terompahnabi #terompahindonesia #terompahrasul #pinterompah #pinnaal #pincapal #pincapalnabi #naal #capalnabi #capal #ridakcapal #ridaknaal #ridak #ridaksolo #nalayn #nalaynsharif #sekumpulshop #barangsunnah #cincinterompah #cincinterompahnabi #majelisrasulullahsaw #malaysiashop #malaysiangaji #majlisalamin #majlisselawat #pinterompahrosul #capalmalaysia #thecapa #thecapalcontest
πŸ”₯πŸ”₯Tote Bag AURELIA😍😘 . . . Siapa yang dah ada? Haa TepokkπŸ‘πŸ˜ . . . ---------------------------------------------------------------- Yang belum dapatkan barangan THE CAPAL boleh tekan link wassap di bahagian bio kami atau contact ejen2 sah kami di ig @thecapal ..jom dapatkannya sementara stok masih adaa!!πŸ˜šπŸ€—πŸ˜˜
πŸ”₯πŸ”₯Tote bag AURELIA yang paling laju habis dalam sejarah penjualan The Capalβ€ΌοΈπŸ˜±.. . . . Setakat ni tote bag Aurelia pegang rekod paling laju habis dalam banyak2 barang yg kami jual.. baru open order dan belum sempat habis sales..xsampai seminggu barang dah hampir habis licin... Masha ALLAH Alhamdulillah atas sokongan anda semuaπŸ˜˜πŸ’ž . . . ---------------------------------------------------------------- Yang belum dapatkan barangan THE CAPAL boleh tekan link wassap di bahagian bio kami atau contact ejen2 sah kami di ig @thecapal ..jom dapatkannya sementara stok masih adaa!!πŸ˜šπŸ€—πŸ˜˜
πŸ”₯πŸ”₯T.E.S.T.I.M.O.N.I. πŸ”₯πŸ”₯ . . . Alhamdulillah TQ Dear😘 . . . -The capal loversπŸ’•- ---------------------------------------------------------------- Yang belum dapatkan barangan THE CAPAL boleh tekan link wassap di bahagian bio kami atau contact ejen2 sah kami di ig @thecapal ..jom dapatkannya sementara stok masih adaa!!πŸ˜šπŸ€—πŸ˜˜
πŸ”₯πŸ”₯Lapel pin AURELIA..MashaALLAH😍😘 . . . ---------------------------------------------------------------- Yang belum dapatkan barangan THE CAPAL boleh tekan link wassap di bahagian bio kami atau contact ejen2 sah kami di ig @thecapal ..jom dapatkannya sementara stok masih adaa!!πŸ˜šπŸ€—πŸ˜˜
Assalamualaikum dan salam pagi isnin untuk semua The Capal Lovers semua😘 . . . Mesti ramai yang lemau nak keje dan sekolah harini kan? hihiπŸ˜‚ Bertabah lah keep smiling dan banyakkan berfikir tentang perkara2 positif... In Shaa Allah okπŸ˜‰ Badan kita diri kita minda kita segalanya akan ikut apa yang kita fikir.. kalau fikir malas, lemau maka lemau la jadinya.. kalau nak jadi org yang berjaya dunia akhirat banyakkan fikir perkara2 yang positif lakukan perkara2 yang positif banyakkan ibadat In shaa ALLAH berjaya Aminn..πŸ€—πŸ’ž . . . ---------------------------------------------------------------- Yang belum dapatkan barangan THE CAPAL boleh tekan link wassap di bahagian bio kami atau contact ejen2 sah kami di ig @thecapal ..jom dapatkannya sementara stok masih adaa!!πŸ˜šπŸ€—πŸ˜˜
πŸ”₯πŸ”₯T.E.S.T.I.M.O.N.I. πŸ”₯πŸ”₯ . . . Alhamdulillah TQ Dear😘 . . . -The capal loversπŸ’•- ---------------------------------------------------------------- Yang belum dapatkan barangan THE CAPAL boleh tekan link wassap di bahagian bio kami atau contact ejen2 sah kami di ig @thecapal ..jom dapatkannya sementara stok masih adaa!!πŸ˜šπŸ€—πŸ˜˜
πŸ˜πŸ€—MashaALLAH..Comelnyaa diaπŸ’ž . . . ---------------------------------------------------------------- Yang belum dapatkan barangan THE CAPAL boleh tekan link wassap di bahagian bio kami atau contact ejen2 sah kami di ig @thecapal ..jom dapatkannya sementara stok masih adaa!!πŸ˜šπŸ€—πŸ˜˜
Assalamualaikum dan selamat pagi semua The Capal Lovers😘 . . . πŸ”₯Produk terhangat sepanjang zaman kami jenis press pin, untuk design yang baru ni boleh kata mmg mendapat top sales kami untuk order kali ni, AlhamdulillahπŸ€—πŸ”₯ Terima kasih ya the capal lovers semua😘😍 . . . ---------------------------------------------------------------- Yang belum dapatkan barangan THE CAPAL boleh tekan link wassap di bahagian bio kami atau contact ejen2 sah kami di ig @thecapal ..jom dapatkannya sementara stok masih adaa!!πŸ˜šπŸ€—πŸ˜˜
πŸ”₯πŸ”₯T.E.S.T.I.M.O.N.I. πŸ”₯πŸ”₯ . . . Alhamdulillah TQ Dear😘 memang kalau boleh satu set sedondon gituuπŸ˜πŸ’ž . . . -The capal loversπŸ’•- ---------------------------------------------------------------- Yang belum dapatkan barangan THE CAPAL boleh tekan link wassap di bahagian bio kami atau contact ejen2 sah kami di ig @thecapal ..jom dapatkannya sementara stok masih adaa!!πŸ˜šπŸ€—πŸ˜˜
πŸ”₯πŸ”₯Pouch bag Noble edition yang sentiasa mendapat tempat di hati customer2 kami especially golongan muslimin.. nampak simple tapi smart tapi eksklusif tapiii...wah banyaknya tapiπŸ˜… yang penting mengingatkan mereka untuk berselawat atas junjungan kita Rasulullah S.A.W. 😍 . . . Alhamdulillah.. apa kata anda?πŸ€— . . . ---------------------------------------------------------------- Yang belum dapatkan barangan THE CAPAL boleh tekan link wassap di bahagian bio kami atau contact ejen2 sah kami di ig @thecapal ..jom dapatkannya sementara stok masih adaa!!πŸ˜šπŸ€—πŸ˜˜
Assalamualaikum dan selamat pagi semua The Capal Lovers😘 . . . MashaAllah cantik kan pouch bag design Aurelia yang baru ni😍 bergetar rusuk kalau namanya perempuan tengok design ni bukan awak yang memakai yang melihatnya pun xboleh tahannπŸ˜‰πŸ™ˆ . . . ---------------------------------------------------------------- Yang belum dapatkan barangan THE CAPAL boleh tekan link wassap di bahagian bio kami atau contact ejen2 sah kami di ig @thecapal ..jom dapatkannya sementara stok masih adaa!!πŸ˜šπŸ€—πŸ˜˜
πŸ”₯πŸ”₯T.E.S.T.I.M.O.N.I. πŸ”₯πŸ”₯ . . Alhamdulillah TQ Dear.. In Shaa ALLAH boleh jadi ejenπŸ˜ŠπŸ€— . . -The capal loversπŸ’•- . . . . . ---------------------------------------------------------------- Yang belum dapatkan barangan THE CAPAL boleh tekan link wassap di bahagian bio kami..jom dapatkannya sementara stok masih adaa!!πŸ˜šπŸ€—πŸ˜˜
πŸ”₯πŸ”₯MashaAllah cantiknya😍πŸ”₯πŸ”₯ . . . ---------------------------------------------------------------- Yang belum dapatkan barangan THE CAPAL boleh tekan link wassap di bahagian bio kami..jom dapatkannya sementara stok masih adaa!!πŸ˜šπŸ€—πŸ˜˜
Salam Jumaat buat semua The Capal Lovers😘 . . . Alhamdulillah Tq the capal lovers atas order2 awak semua. . admin dengan staf xmenang tangan nak setelkan semuaπŸ˜…..maaf atas kekurangan dan terima kasih sekali lagi untuk the capal lovers semua yaπŸ˜˜πŸ˜ŠπŸ€— . . . Design baru yang limited edition mcm drawstring bag ni xsah kalau xde dalam simpanan buat para Collector The CapalπŸ™ˆ ---------------------------------------------------------------- Yang belum dapatkan barangan THE CAPAL boleh tekan link wassap di bahagian bio kami..jom dapatkannya sementara stok masih adaa!!πŸ˜šπŸ€—πŸ˜˜
πŸ”₯πŸ”₯T.E.S.T.I.M.O.N.I. πŸ”₯πŸ”₯ Alhamdulillah TQ Dear😘 -The capal loversπŸ’•- ---------------------------------------------------------------- Yang belum dapatkan barangan THE CAPAL boleh tekan link wassap di bahagian bio kami..jom dapatkannya sementara stok masih adaa!!πŸ˜šπŸ€—πŸ˜˜
Dah jom balik kerja! πŸ˜‰πŸ”₯ ---------------------------------------------------------------- Yang belum dapatkan barangan THE CAPAL boleh tekan link wassap di bahagian bio kami..jom dapatkannya sementara stok masih adaa!!πŸ˜šπŸ€—πŸ˜˜
next page →