#NielHwan

5,873 posts

Loading...
The glasses worn by jaehwan twice often sag finally he let it go.. It turns out woojin glasses are the same ..he also let go and do not know why Daniel also took off his glasses as well... >>> MUNGKIN TUHH KACAMATA PADA KEGEDEAN KALI YAAA.. 😂😂😂 CHODING LUCU.. KACAMATA DIE OK" AJAAA.. TAPI LIHAT JAEHWAN WOOJIN PADA LEPAS IKUT LEPAS JUGA COBA.. KOMPAKK...👍👏 . . . ❤❤❤ #wannaone #워너원 #kangdaniel #kimjaehwan #parkwoojin #강다니엘 #김재환 #박우진 #nielhwan #nielcham #nielhwancham #tripleposition #kangaroo #undivided #pd101s2 #프로듀스101시즌2 #wannaoneworldtourinjkt #wannaoneinjkt #kpopindonesia #kpop #kpopf4f #kpopexlikes
sumpah beneran mewek terus kalo denger lagu ini 😭😭😭 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ You can : ❤️ Follow allaboutwannaone11 ❤️ Tag your friends ❤️ Give some love on our post ❤️ Comment on our post ❤️ Share this post to your friends #wannaone #wannable #alliwannado #kangdaniel #parkjihoon #leedaehwi #kimjaehwan #ongseongwoo #parkwoojin #laiguanlin #yoonjisung #hwangminhyun #baejinyoung #hasungwoon #ongniel #hwangdeep #pinksausage #deepwink #nielwink #nielhwan #chamwink #bunssodan #panwink #allaboutwannaone
💫Wanna One x Star Road! Wanna One akan melakukan siaran mukbang yang akan tayang pada tanggal 1 Agustus di channel vlive Osen! jangan lupa nonton yorobun 😙 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ You can : ❤️ Follow allaboutwannaone11 ❤️ Tag your friends ❤️ Give some love on our post ❤️ Comment on our post ❤️ Share this post to your friends #wannaone #wannable #alliwannado #kangdaniel #parkjihoon #leedaehwi #kimjaehwan #ongseongwoo #parkwoojin #laiguanlin #yoonjisung #hwangminhyun #baejinyoung #hasungwoon #ongniel #hwangdeep #pinksausage #deepwink #nielwink #nielhwan #chamwink #bunssodan #panwink #allaboutwannaone
🐣Wanna One X Star Road Teaser With Lai Guanlin ❣ Translate : "Apa yang kamu lakukan ? Aku sedang bekerja sekarang. Aku menelepon Karna aku merindukanmu. Haruskah kita bertemu ? Datanglah ke Star Road ! Sampai jumpa di bulan Agustus ! Sampai jumpa !" ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ You can : ❤️ Follow allaboutwannaone11 ❤️ Tag your friends ❤️ Give some love on our post ❤️ Comment on our post ❤️ Share this post to your friends #wannaone #wannable #alliwannado #kangdaniel #parkjihoon #leedaehwi #kimjaehwan #ongseongwoo #parkwoojin #laiguanlin #yoonjisung #hwangminhyun #baejinyoung #hasungwoon #ongniel #hwangdeep #pinksausage #deepwink #nielwink #nielhwan #chamwink #bunssodan #panwink #allaboutwannaone
🍑kamu tampan sekali kang choding 😘 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ You can : ❤️ Follow allaboutwannaone11 ❤️ Tag your friends ❤️ Give some love on our post ❤️ Comment on our post ❤️ Share this post to your friends #wannaone #wannable #alliwannado #kangdaniel #parkjihoon #leedaehwi #kimjaehwan #ongseongwoo #parkwoojin #laiguanlin #yoonjisung #hwangminhyun #baejinyoung #hasungwoon #ongniel #hwangdeep #pinksausage #deepwink #nielwink #nielhwan #chamwink #bunssodan #panwink #allaboutwannaone
💦Ini minhyun nambah ganteng terus ya 😍 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ You can : ❤️ Follow allaboutwannaone11 ❤️ Tag your friends ❤️ Give some love on our post ❤️ Comment on our post ❤️ Share this post to your friends #wannaone #wannable #alliwannado #kangdaniel #parkjihoon #leedaehwi #kimjaehwan #ongseongwoo #parkwoojin #laiguanlin #yoonjisung #hwangminhyun #baejinyoung #hasungwoon #ongniel #hwangdeep #pinksausage #deepwink #nielwink #nielhwan #chamwink #bunssodan #panwink #allaboutwannaone
😍 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ You can : ❤️ Follow allaboutwannaone11 ❤️ Tag your friends ❤️ Give some love on our post ❤️ Comment on our post ❤️ Share this post to your friends #wannaone #wannable #alliwannado #kangdaniel #parkjihoon #leedaehwi #kimjaehwan #ongseongwoo #parkwoojin #laiguanlin #yoonjisung #hwangminhyun #baejinyoung #hasungwoon #ongniel #hwangdeep #pinksausage #deepwink #nielwink #nielhwan #chamwink #bunssodan #panwink #allaboutwannaone
😆😍 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ You can : ❤️ Follow allaboutwannaone11 ❤️ Tag your friends ❤️ Give some love on our post ❤️ Comment on our post ❤️ Share this post to your friends #wannaone #wannable #alliwannado #kangdaniel #parkjihoon #leedaehwi #kimjaehwan #ongseongwoo #parkwoojin #laiguanlin #yoonjisung #hwangminhyun #baejinyoung #hasungwoon #ongniel #hwangdeep #pinksausage #deepwink #nielwink #nielhwan #chamwink #bunssodan #panwink #allaboutwannaone
Thankyou for gave us a beautiful and unforgettable memories. Thankyou for being an inspiration to wannables all around the world. Thankyou for being alive. Thanks God for created someone like them. I'm so blessed💕 Thankyou for being my moodbooster when i was not in a good mood. Thankyou for everything you guys gave to us (wannables) Thankyou bcs of u guys i met my new wannables friend💕 Thankyou for everything💙 We (wannables) all around the world will support and love you 'till the day of our life. Thank you for being together as one group, Wanna One 💙 I love you guys so so much! 💙😢 . . . #wannaone #wannaoneinjakarta #wannaoneinjkt #wannables #onetheworldinjakarta #onetheworldinjkt #kangdaniel #kangaroo #kimjaehwan #hasungwoon #parkjihoon #parkwoojin #ongseongwu #ongseongwoo #hwangminhyun #princehwang #optimushwang #laikuanlin #laiguanlin #yoonjisung #leedaehwi #baejinyoung #ongnielisscience #ongniel #ongnielhwan #nielcham #nielhwan #panwink
ini kenapa muka baejinnya bikin gemes yaa😙 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ You can : ❤️ Follow allaboutwannaone11 ❤️ Tag your friends ❤️ Give some love on our post ❤️ Comment on our post ❤️ Share this post to your friends #wannaone #wannable #alliwannado #kangdaniel #parkjihoon #leedaehwi #kimjaehwan #ongseongwoo #parkwoojin #laiguanlin #yoonjisung #hwangminhyun #baejinyoung #hasungwoon #ongniel #hwangdeep #pinksausage #deepwink #nielwink #nielhwan #chamwink #bunssodan #panwink #allaboutwannaone
嗚呀❣️❣️在奐的名品40碼小腳ㅠㅠ和五金和丹的腳相比顯得更可愛,我的老天爺ㅠㅠ Cr. Hyungies 👑 #geminikimchi金在奐CP系列 #wannaone #wannaonehk #wannablehk #金在奐 #김재환 #kimjaehwan #朴佑鎮 #박우진 #parkwoojin #六金 #鎮奐 #姜丹尼爾 #강다니엘 #96line #96즈 #丹奐 #nielhwan #ongnielhwan #댕두 #녤환 #녤짼 #실친즈
💫"Wannable My Baby". kita dipanggil baby yorobun sama mereka😍 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ You can : ❤️ Follow allaboutwannaone11 ❤️ Tag your friends ❤️ Give some love on our post ❤️ Comment on our post ❤️ Share this post to your friends #wannaone #wannable #alliwannado #kangdaniel #parkjihoon #leedaehwi #kimjaehwan #ongseongwoo #parkwoojin #laiguanlin #yoonjisung #hwangminhyun #baejinyoung #hasungwoon #ongniel #hwangdeep #pinksausage #deepwink #nielwink #nielhwan #chamwink #bunssodan #panwink #allaboutwannaone
☁️pegang tangann akuu sengunn 😭 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ You can : ❤️ Follow allaboutwannaone11 ❤️ Tag your friends ❤️ Give some love on our post ❤️ Comment on our post ❤️ Share this post to your friends #wannaone #wannable #alliwannado #kangdaniel #parkjihoon #leedaehwi #kimjaehwan #ongseongwoo #parkwoojin #laiguanlin #yoonjisung #hwangminhyun #baejinyoung #hasungwoon #ongniel #hwangdeep #pinksausage #deepwink #nielwink #nielhwan #chamwink #bunssodan #panwink #allaboutwannaone
chukkhae kang choding💙👏 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ You can : ❤️ Follow allaboutwannaone11 ❤️ Tag your friends ❤️ Give some love on our post ❤️ Comment on our post ❤️ Share this post to your friends #wannaone #wannable #alliwannado #kangdaniel #parkjihoon #leedaehwi #kimjaehwan #ongseongwoo #parkwoojin #laiguanlin #yoonjisung #hwangminhyun #baejinyoung #hasungwoon #ongniel #hwangdeep #pinksausage #deepwink #nielwink #nielhwan #chamwink #bunssodan #panwink #allaboutwannaone
😭😭 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ You can : ❤️ Follow allaboutwannaone11 ❤️ Tag your friends ❤️ Give some love on our post ❤️ Comment on our post ❤️ Share this post to your friends #wannaone #wannable #alliwannado #kangdaniel #parkjihoon #leedaehwi #kimjaehwan #ongseongwoo #parkwoojin #laiguanlin #yoonjisung #hwangminhyun #baejinyoung #hasungwoon #ongniel #hwangdeep #pinksausage #deepwink #nielwink #nielhwan #chamwink #bunssodan #panwink #allaboutwannaone
Ya allah seriusan ini mereka kaya gini di indo wkwkw udah kaya trio macan aja btw I see onghwancloud💕💕💕 • • • ©oohwoojin #WannaOneInJakarta #onghwancloud #ongniel #onghwan #ongcloud #nielhwan #nielwoon #hwancloud #kangdaniel #ongseongwoo #kimjaehwan #hasungwoon #wannaone
Daniel update fancafe last night.. OOHH GOD STILL DO NOT BELIEVE LAST NIGHT SEE IT DIRECTLY FRONT THE EYES.. 😭😭😭 >>> BTW ONGNIELHWAN FC 'AN DI JKT COBA SENENG BANGET ... 😭😭😭 #kangdaniel #강다니엘 #ongseungwoo #웅성우 #kimjaehwan #김재환 #wannaone #워너원 #ongnielhwan #ongniel #nielhwan #fancafe #danielfancafe #프로듀스101season2 #pd101s2 #wannaoneworldtourinjkt #wannaoneinjkt #wannaoneina #kpopexlikes #kpop #kpopf4f #kpopindonesia
next page →