#PaidPartner

7,236 posts

Loading...
Some of you might have seen my ig stories about this @mooimom.id 's belly band right? . . Jadi awalnya aku belom langsung pake belly band mereka ya. Waktu hamil 7 bulan kemarin, aku beli 2pcs belly band merk lain yg direkomen sama salah satu baby shop di Medan dan kupake wkt mau check out dr rs sampe 3-4 hri kedepannya. Cuman setelah pake belly band tsb memang aga kurang suka ya, krn selain ga ketutup bagian luka oprasi, juga kurang nyaman dipake di tubuh kita. . Trus setelah liat beberapa ig mommies yg uda pengalaman gt, byk yg rekomen belly bandnya @mooimom.id ini. Dr sana aku pun langsung beli belly bandnya lewat website resmi mrk. Kalo soal harga memang 2pcs belly band yg aku beli itu cuman bisa kebeli 1pcs belly bandnya @mooimom.id , tapi kualitasnya itu lo skrg yg mmg bener2 ga diragukan lagi. . Buat moms to be yg belom lahiran bole banged donk beli belly bandnya @mooimom.id . Jangan kyk aku kmrin uda sempat beli yg lain tp ga dipake lg krn kurang nyaman 😉. . Bagi yg mau tau detail belly band yg aku pake ini bisa dilihat di salah satu highlight stories aku ya, "MOOIMOM". . #JentyAng #JentyReview
Shoutout Saturday: . . I never thought I would be into podcasts. I remember listening to talk radio with my dad for hours on end and I distinctly remember it making me physically nauseas. Maybe because it was Rush Limbaugh, but you get the point. . . Here I am, almost 30, and listening to a podcast almost every 👏🏽 single 👏🏽 day 👏🏽 Who am I?! I’m my defense, podcasts are nothing like my dad’s talk radio. Especially the podcast I want to highlight today! . . @almost30podcast is my current life and spirit animal, because well, I’m almost 30. Their topics range from hormone healing, to near death experiences, to finding joy, to mindful eating. The list goes on. @hundredblog and @lindseysimcik highlight things women go through every day in a hilarious yet informative way, and let’s be real, we have to laugh at some of these things (hormone health) or we will cry. They host incredible experts, writers, and powerhouse entrepreneurs on every episode. . . So if you’re a woman ranging between the years of alive-alive, check run, don’t walk, to subscribe to this podcast! . . #selfcare #lifestyleblog #almost30nation #thatsdarling #darlingmovement #instablogg #instablogger #lifestyler #lifestyleblog #podcasts #thateverygirl #myunicornlife #podcastaddict #podcast #lifestyleblogger #thehappynow #instagood #amblifeissweet #darlingweekend #selflove #flashesofdelight #pursuepretty #witchythings #loveyourself #feelfreefeed #thatauthenticfeeling
Happy weekend onkel ontii. Have a very nice dayyy ♡. Bunny hoodie from @yiboyo.id . . #JaelynnEverlyLeung #JaelynnEverly
Got this flamingo nursing pillow from @baby.loop ♡. Nih nursing pillownya beneran high quality ya, selain terbuat dari 100% cotton, bantalnya ini ga cepet kempes yah. Selain dipake sebagai bantal penyangga waktu menyusui, ini bisa dipake buat sikecil lakuin tummy time & buat dijadiin sandaran. . Detail nursing pillownya ini uda aku review juga & will keep on one of my stories highlight, "BABY LOOP". Please take a look yah. . #JentyAng #JentyReview #JaelynnEverlyLeung #JaelynnEverly
Yay.. Finally size M ♡. Dari waktu masi pake waist trainer yg model vest 9 bone size XL, terus breathable 25 bone size L, sekarang uda pake breathable 29 bone size M. Semuanya aku tetep percayain ke @wonderfulwaist .. . Nah kalo breathable 29 bone ini dia sama seperti yg aku pake 25 bone kmrin ya. Sama2 bahannya dari latex n ada 29pcs steel bone nya, jadi beneran ok banged buat ngepress n ngeshape pinggang kita. Then dia juga punya titik titik lubang gitu, itu untuk sirkulasi udara yah. Nih sekarang aku masi pake size M kaitan pertama. Semoga soonn bisa kait kedua n ketiga yaaa 😉. . Buat yg mau tau lebih detail soal waist trainer yg pertama aku pake sampe sekarang bole cek highlight ig stories aku ya , "WONDERFUL WAIST". . . #JentyReview #JentyAng
It's friday againnn!!! Have you give yourself a special treats? I get myself a watch from @soufeeljewelry . They also have a customize name necklace. Don't miss out their offers yaa.. . You still could enjoy 15% off using my exclusive coupon code "JENDG15" or click link on my bio. . #soufeel #soufeeljewelry #soufeelwatch #soufeelgals #soufeelnamenecklace #JentyAng
Cny is just one month left. Since my wedding last year, I always trust @redcherry.collection to customize our angpao ♡
I’ve been working on a fun recipe to use up your holiday leftovers. These Creamy Turkey and Rice Croquettes are a great way to use up your leftover bird, whatever type it may be, as well as the gravy. The key to the texture is medium grain rice, which you can get by going to Riceland.com/Atlanta and ordering a gift box. Then check out my website chefkevingillespie.com for the recipe. I think you’ll really like it! #holidays #morethanrice #leftovers #paidpartner #goldenbrownanddelicious
Haiiii guys, aku mau ngenalin kalian sama sambel yang menurut aku itu ENAK BANGET. Ini seriusan ya bukan peres😁 Jadi ceritanya lagi mudik kerumah mertua, nah temen aku ada yang jualan Sambel, sebelumnya aku udah sering lihat postingan dia tentang sambel ini, karena penasaran akhirnya aku coba dong beli yang Sambel Teri nya. Pas aku coba ternyata rasanya gak beda jauh sama Sambel yang biasa aku beli dilangganan aku🤩🤩 Udah gitu harga nya murah banget, lebih murah dibandingkan dengan produk2 Sambel sejenisnya. Pokoknya kalian gak akan nyesel deh beli Sambel ini, bikin nafsu makan kalian jadi bertambah, bisa makin bohay deh pulang dari sini🤣🤣 Oh iya dia ada 3 macam Sambel lho 1. Sambel Teri Merah 2. Sambel Teri Hijau 3. Sambel Geprek (cocok nih utk temen makan ayam geprek) Untuk harga sangat terjangkau sekali lho guys 😍 Stok Sambel Ny.Meni sekarang yuk guys, bisa dicampur untuk masakan kalian juga biar gak capek2 ngulek😁 Temen2 aku udah ada yang order nih, kalian mau order juga gak?yuk langsung hubungi IG @delianainge Terima kasih Cici inge untuk sambel enak nya, semoga makin laris manis jualannya😊💋😇 #endorse #endorseonlineshop #endorsement #endorsepict #endorsepicture #endorsesambel #endorsegratis #endorsefree #endorseindo #endorsemodel #endorseproduk #endorsements #sambelgeprek #sambel #sambelnymeni #sambelijo #sambelgoreng #paidpromote #paidpromotemurah #paidpartnership #paidpartner #paidpartnershipwith
Haiiii guys, aku mau ngenalin kalian sama sambel yang menurut aku itu ENAK BANGET. Ini seriusan ya bukan peres😁 Jadi ceritanya lagi mudik kerumah mertua, nah temen aku ada yang jualan Sambel, sebelumnya aku udah sering lihat postingan dia tentang sambel ini, karena penasaran akhirnya aku coba dong beli yang Sambel Teri nya. Pas aku coba ternyata rasanya gak beda jauh sama Sambel yang biasa aku beli dilangganan aku🤩🤩 Udah gitu harga nya murah banget, lebih murah dibandingkan dengan produk2 Sambel sejenisnya. Pokoknya kalian gak akan nyesel deh beli Sambel ini, bikin nafsu makan kalian jadi bertambah, bisa makin bohay deh pulang dari sini🤣🤣 Oh iya dia ada 3 macam Sambel lho 1. Sambel Teri Merah 2. Sambel Teri Hijau 3. Sambel Geprek (cocok nih utk temen makan ayam geprek) Untuk harga sangat terjangkau sekali lho guys 😍 Stok Sambel Ny.Meni sekarang yuk guys, bisa dicampur untuk masakan kalian juga biar gak capek2 ngulek😁 Temen2 aku udah ada yang order nih, kalian mau order juga gak?yuk langsung hubungi IG @delianainge Terima kasih Cici inge untuk sambel enak nya, semoga makin laris manis jualannya😊💋😇 #endorse #endorseonlineshop #endorsement #endorsepict #endorsepicture #endorsesambel #endorsegratis #endorsefree #endorseindo #endorsemodel #endorseproduk #endorsements #sambelgeprek #sambel #sambelnymeni #sambelijo #sambelgoreng #paidpromote #paidpromotemurah #paidpartnership #paidpartner #paidpartnershipwith
My friends over at @ricelandfoods hooked me up with a big box of goodies, so I decided to knock out a batch of Savannah Red Rice, a true southern classic. Rice is a super easy side dish to make, even a dish like this. I’ve included some pics of the various steps along the way, and you can check out my website chefkevingillespie.com to get the full recipe. I promise it will be a crowd pleaser! #morethanrice #ricelandfoods #paidpartner
One last look at the movie-poster inspired mani I painted using colours from the @chinaglazeofficial x The Grinch collection!! • • Of the eight glitter-tastic shades, I used six: Grinchworthy - vividly vile light green glitter, Ho! Ho! No. - rich crimson and gold glitter tops the naughty list, Who Wonder - spirited shimmering fuchsia, Deliciously Wicked - sassy glittering blue-grey glitter, Merry Whatever - a most Grinchworthy champagne gold glitter, and Lukewarm Wishes - frigid iridescent pearl, along with other CG shades for The Grinch and Max. • • The entire collection is available now in Ulta, CVS, Rite Aid, Sally Beauty, JCPenney salons, and Walmart. There are even gift sets that’ll be sure to spread holiday joy to any nail polish lover. • • #ChinaGlazexTheGrinch #chinaglaze #cgclique #thegrinch #paidpartner #manimonday
#Exclusive the best custom waterproof #3D floor art for sale including 3D #floormurals 3d #floortiles 3D #epoxyfloors 3d #bathroomfloors , etc. Update your room with there unique pieces https://buff.ly/2HOrHtw ⬅ Own this Now! #PaidPartner #businessblog #officedecor #bathroomdecors Make sure you stop by and follow @getconnectedofficehomebusiness for all of your Office Home & Business products and services! Thanking You In Advance! Remember at Rose Industries We delight in offering Top-Notch Concierge for your personal and professional lifestyle at No Cost to the World. We are the go-to for whatever you want or need in the world all at Cost effective Prices. #RoseIndustries #TheGetConnectedOne #officedecoration #homeoffice #homedecore #vintagehomedecor #homedecorations #instahomedecor #homedecorate #luxuryhomedecor #lovehomedecorating #homedecorshop #businessplans #supportwomeninbusiness #businessminds #businessweek #womeninbusiness #businesswomen
#Exclusive the best custom waterproof #3D floor art for sale including 3D #floormurals 3d #floortiles 3D #epoxyfloors 3d #bathroomfloors , etc. Update your room with there unique pieces https://buff.ly/2HOrHtw ⬅ Own this Now! #PaidPartner #businessblog #officedecor #bathroomdecors Make sure you stop by and follow @getconnectedofficehomebusiness for all of your Office Home & Business products and services! Thanking You In Advance! Remember at Rose Industries We delight in offering Top-Notch Concierge for your personal and professional lifestyle at No Cost to the World. We are the go-to for whatever you want or need in the world all at Cost effective Prices. #RoseIndustries #TheGetConnectedOne #officedecoration #homeoffice #homedecore #vintagehomedecor #homedecorations #instahomedecor #homedecorate #luxuryhomedecor #lovehomedecorating #homedecorshop #businessplans #supportwomeninbusiness #businessminds #businessweek #womeninbusiness #businesswomen
#Exclusive the best custom waterproof #3D floor art for sale including 3D #floormurals 3d #floortiles 3D #epoxyfloors 3d #bathroomfloors , etc. Update your room with there unique pieces https://buff.ly/2HOrHtw ⬅ Own this Now! #PaidPartner #businessblog #officedecor #bathroomdecors Make sure you stop by and follow @getconnectedofficehomebusiness for all of your Office Home & Business products and services! Thanking You In Advance! Remember at Rose Industries We delight in offering Top-Notch Concierge for your personal and professional lifestyle at No Cost to the World. We are the go-to for whatever you want or need in the world all at Cost effective Prices. #RoseIndustries #TheGetConnectedOne #officedecoration #homeoffice #homedecore #vintagehomedecor #homedecorations #instahomedecor #homedecorate #luxuryhomedecor #lovehomedecorating #homedecorshop #supportwomeninbusiness #businessminds #businessweek #womeninbusiness #businesswomen
#Exclusive Find a reliable house sitter to look after your home when you are away. Post your job or post your profile as a housesitter. This is a online service that matches homeowners to a community of house sitters offering pet & house sitting services. https://buff.ly/2rmaM7B ⬅Own this Now! #PaidPartner #housesitters #housesitterslife So whether you need a house sitter or you're looking for house sitting opportunities with free access to view & create house sitter profiles & vacancies, helpful customer support & privacy protected communication This company is the #1 place to find house sitters and house sitter jobs! #housesitterlife #housesitterperks #housesitterforhire #housesitteroftheyear #housesittersclub #housesittersrock #housesitteravailable #housesittersrule #housesittersforhire Remember at Rose Industries We delight in offering Top-Notch Concierge for your personal and professional lifestyle at No Cost to the World. We are the go-to for whatever you want or need in the world all at Cost effective Prices. #RoseIndustries #TheGetConnectedOne #bloggerstyle #fbloggers #beautybloggers #fashionbloggers #travelbloggers #atlbloggers #lifestylebloggers #ilovefashionbloggers #latinabloggers #mombloggers #windycitybloggers #travelbloggers #bloggerslove #femaletravelbloggers #fitnessbloggers
#Exclusive Find a reliable house sitter to look after your home when you are away. Post your job or post your profile as a housesitter. This is a online service that matches homeowners to a community of house sitters offering pet & house sitting services. https://buff.ly/2rmaM7B ⬅Own this Now! #PaidPartner #housesitters #housesitterslife So whether you need a house sitter or you're looking for house sitting opportunities with free access to view & create house sitter profiles & vacancies, helpful customer support & privacy protected communication This company is the #1 place to find house sitters and house sitter jobs! #housesitterlife #housesitterperks #housesitterforhire #housesitteroftheyear #housesittersclub #housesittersrock #housesitteravailable #housesittersrule #housesittersforhire Remember at Rose Industries We delight in offering Top-Notch Concierge for your personal and professional lifestyle at No Cost to the World. We are the go-to for whatever you want or need in the world all at Cost effective Prices. #RoseIndustries #TheGetConnectedOne #bloggerstyle #fbloggers #beautybloggers #fashionbloggers #travelbloggers #atlbloggers #lifestylebloggers #ilovefashionbloggers #latinabloggers #mombloggers #windycitybloggers #travelbloggers #bloggerslove #femaletravelbloggers #fitnessbloggers
#Exclusive Find a reliable house sitter to look after your home when you are away. Post your job or post your profile as a housesitter. This is a online service that matches homeowners to a community of house sitters offering pet & house sitting services. https://buff.ly/2rmaM7B ⬅Own this Now! #PaidPartner #housesitters #housesitterslife So whether you need a house sitter or you're looking for house sitting opportunities with free access to view & create house sitter profiles & vacancies, helpful customer support & privacy protected communication This company is the #1 place to find house sitters and house sitter jobs! #housesitterlife #housesitterperks #housesitterforhire #housesitteroftheyear #housesittersclub #housesittersrock #housesitteravailable #housesittersrule #housesittersforhire Remember at Rose Industries We delight in offering Top-Notch Concierge for your personal and professional lifestyle at No Cost to the World. We are the go-to for whatever you want or need in the world all at Cost effective Prices. #RoseIndustries #TheGetConnectedOne #bloggerstyle #fbloggers #beautybloggers #fashionbloggers #travelbloggers #atlbloggers #lifestylebloggers #ilovefashionbloggers #latinabloggers #mombloggers #windycitybloggers #travelbloggers #bloggerslove #femaletravelbloggers #fitnessbloggers
Cozy up with @davisbynumwines Pinot Noir for the holidays. The warm, bright and flavorful fruit notes are truly exhilarating as reading a good book. This is an endorsement on behalf of @davisbynumwines #RussianRiver #sonomacounty #Ad
Nah aku baru tau nih selain susu bubuk kedelai, @afislifeindonesia juga ada agar-agar premium buat busui. Siapa yg setuju nih kalo busui sering banget lapernya? 😂 porsi 2x lipat pun masi aza ga cukup ya. Nih agar-agar dari @afislifeindonesia cocok banget buat dijadiin cemilan pagi or sore hari. Selain bisa ngemil enak, cemilan yg kita konsumsi ini mengandung vitamin b komplek, omega 3, omega 6, kalsium & asam amino. Agar-agar nya ini juga banyak rasa lho. Favoritku jeruk ♡ Kalo mommies yang rasa apa? 😉 . . #JentyAng
https://buff.ly/2FsiUcq ⬅Shop This Now #PaidPartner #selfpublishing #publishing #independentpublishing #indiepublishing Create a magazine at no Cost Today! Professional Publishing with AdFree Create account in seconds, publish content in minutes! a digital platform for publishing your magazines, brochures or catalogs. Communicate your message and grab the attention of new readers. It’s time to harness the power of digital publishing. free model and different paid models like AdFree, Webkiosk, Appkiosk, Prokiosk. These paid plans offer even more possibilities to customize a publication. As a digital newsstand/digital publisher platform with over 20 million magazines and millions of active readers, features leading and emerging titles in fashion, culture etc. - all of which are accessible on any device. The software is used by many online publishers. Just by uploading a PDF File, this will display the publication online in a digital format. Once uploaded, the publications are hosted in the cloud. #fashionmagazine #ootdmagazine #streetmagazine #magazine #instamagazine_ #tattoomagazine #nailsmagazine #artmagazine #artists_magazine #travel_magazine #bussinesswoman #businessonline #businesstip . #businessadvice
https://buff.ly/2FsiUcq ⬅Shop This Now #PaidPartner #selfpublishing #publishing #independentpublishing #indiepublishing Create a magazine at no Cost Today! Professional Publishing with AdFree Create account in seconds, publish content in minutes! a digital platform for publishing your magazines, brochures or catalogs. Communicate your message and grab the attention of new readers. It’s time to harness the power of digital publishing. free model and different paid models like AdFree, Webkiosk, Appkiosk, Prokiosk. These paid plans offer even more possibilities to customize a publication. As a digital newsstand/digital publisher platform with over 20 million magazines and millions of active readers, features leading and emerging titles in fashion, culture etc. - all of which are accessible on any device. The software is used by many online publishers. Just by uploading a PDF File, this will display the publication online in a digital format. Once uploaded, the publications are hosted in the cloud. #fashionmagazine #ootdmagazine #streetmagazine #magazine #instamagazine_ #tattoomagazine #nailsmagazine #artmagazine #artists_magazine #travel_magazine #bussinesswoman #businessonline #businesstip . #businessadvice
https://buff.ly/2FsiUcq ⬅Shop This Now #PaidPartner #selfpublishing #publishing #independentpublishing #indiepublishing Create a magazine at no Cost Today! Professional Publishing with AdFree Create account in seconds, publish content in minutes! a digital platform for publishing your magazines, brochures or catalogs. Communicate your message and grab the attention of new readers. It’s time to harness the power of digital publishing. free model and different paid models like AdFree, Webkiosk, Appkiosk, Prokiosk. These paid plans offer even more possibilities to customize a publication. As a digital newsstand/digital publisher platform with over 20 million magazines and millions of active readers, features leading and emerging titles in fashion, culture etc. - all of which are accessible on any device. The software is used by many online publishers. Just by uploading a PDF File, this will display the publication online in a digital format. Once uploaded, the publications are hosted in the cloud. #fashionmagazine #ootdmagazine #streetmagazine #magazine #instamagazine_ #tattoomagazine #nailsmagazine #artmagazine #artists_magazine #travel_magazine #bussinesswoman #businessonline #businesstip . #businessadvice
Look how baby @jaelynn.everly love this cute bunny hoodie from @babystopsby ♡ It gonna be baby jael's favourite hoodie now 🐰 . . #JaelynnEverlyLeung #JaelynnEverly
Cepat atau lambat baby jael bakal masuk ke fase oral yg buat pengen teething & gigit sesuatu. Nah design teethernya @comotomo_id ini juga sangat unik karna mirip jari2 bayi, terus ada bagian bulet yang bisa dipegang sama bayi. Comotomo teether ini juga terbuat dari medical silicone grade & BPA free. Swipe to left untuk liat detail teethernya ini ya . . Buat mommies & moms to be yang pengen ngerasain keunggulan dr teethernya Comotomo ini bisa ikutan GIVEAWAY aku bersama dengan @comotomo_id yg akan segera berakhir pada tgl 02 Desember 2018. Cek postingan foto aku sebelumnya ya moms ♡ . . #ComotomoByJentyAng #HappyBabiesWithComotomo #Comotomo #ComotomoTeether #ComotomoIndonesia
BABY BOTTLE EVOLVED . . Hi moms, uda liat cara aku cuci botol Comotomo di postingan sebelumnya? . Nah sekarang aku mau tunjukin desain botol Comotomo yang uda berbeda dari botol lain . . Comotomo pilih & pake bahan medical grade silikon yang lembut seperti kulit asli Ibu. Karena itu, tekstur Comotomo kenyal mirip PD Asli yg mudah diremas & dipegang oleh si kecil. Dari fitur fitur spesial yang ada pada Comotomo, sekarang baby jael ga pernah nolak pake botol ini . . Buat mommies & moms to be yang pengen ngerasain keunggulan dr botol Comotomo ini bisa ikutan GIVEAWAY aku bersama dengan @comotomo_id yg akan segera berakhir pada tgl 02 Desember 2018. Cek postingan foto aku sebelumnya ya moms ♡ . . #ComotomoByJentyAng #HappyBabiesWithComotomo #ComotomoIndonesia #Comotomo #ComotomoBottle
NO BRUSH NEEDED!!! . Here I show you how I wash my @comotomo_id bottle ♡. . Comotomo punya leher botol yang lebar sehingga tanpa sikat botol panjang, tangan kita juga uda bisa masuk ke dalam Comotomo dan kita bisa lebih leluasa bersihkan & cuci botolnya. Tinggal pake cairan pembersih dibawah aliran air keran biasa. So proses pencucian botolnya lebih mudah & nyaman bukan? Kita juga ga bakal repot & habiskan banyak tenaga cuman utk bersihin botol aza . . Nah alternatif lain, kita bisa pake sabut anti gores untuk cuci botol Comotomo ini juga yang ga bisa buat baretan2 di botol . . Karena keunggulan tsb, tentu botol Comotomo ini jadi lebih awet & tahan lama. . #HappyBabiesWithComotomo . #ComotomoByJentyAng #Comotomo #ComotomoIndonesia #ComotomoBottle
So proud of my girl’s fab work!! 💚💚 ——- #Repost @jennieshaw with @get_repost ・・・ Get ready for your hearts to grow three sizes, friends, because I’m partnering with @chinaglazeofficial for the China Glaze x The Grinch collection! Yayyyy!!! • • I’ve always loved The Grinch, and the new film is made by Illumination - the studio behind the Minion characters and the Despicable Me, Sing, and The Secret Life of Pets franchises, so you know it’s going to be hilarious as it passes the torch from one generation to the next. And having a super fun collection of glittery polish inspired by the wonder of Who-ville is just like a star on top of a Christmas tree—the finishing touch! 🌟 • • Inspired by movie posters, I used six of the eight fabulous new colours for this mani: Grinchworthy - vividly vile light green glitter, Ho! Ho! No. - rich crimson and gold glitter tops the naughty list, Who Wonder - spirited shimmering fuchsia, Deliciously Wicked - sassy glittering blue-grey glitter, Merry Whatever - a most Grinchworthy champagne gold glitter, and Lukewarm Wishes - frigid iridescent pearl, along with other CG shades for The Grinch and Max. • • The entire collection is available now at Ulta, CVS, Rite Aid, Sally Beauty, JCPenney salons, and Walmart—yes, Walmart!! There are even gift sets that’ll be sure to spread holiday joy to any nail polish lover. The Grinch hit theatres on November 9th, so make sure you’re rocking theme-appropriate nails when you see it! I know I will! 💅 • • #chinaglazexthegrinch #chinaglaze #cgclique #thegrinch #paidpartner
Oh @jennieshaw you are a magical book nails unicorn of fun! You always bring smiles when i see your works of art! Friends: follow Jennie to get this awesomeness in your feed. 💅💅💞💞🦄🦄 @Regran_ed from @jennieshaw - Get ready for your hearts to grow three sizes, friends, because I’m partnering with @chinaglazeofficial for the China Glaze x The Grinch collection! Yayyyy!!! • • I’ve always loved The Grinch, and the new film is made by Illumination - the studio behind the Minion characters and the Despicable Me, Sing, and The Secret Life of Pets franchises, so you know it’s going to be hilarious as it passes the torch from one generation to the next. And having a super fun collection of glittery polish inspired by the wonder of Who-ville is just like a star on top of a Christmas tree—the finishing touch! 🌟 • • Inspired by movie posters, I used six of the eight fabulous new colours for this mani: Grinchworthy - vividly vile light green glitter, Ho! Ho! No. - rich crimson and gold glitter tops the naughty list, Who Wonder - spirited shimmering fuchsia, Deliciously Wicked - sassy glittering blue-grey glitter, Merry Whatever - a most Grinchworthy champagne gold glitter, and Lukewarm Wishes - frigid iridescent pearl, along with other CG shades for The Grinch and Max. • • The entire collection is available now at Ulta, CVS, Rite Aid, Sally Beauty, JCPenney salons, and Walmart—yes, Walmart!! There are even gift sets that’ll be sure to spread holiday joy to any nail polish lover. The Grinch hit theatres on November 9th, so make sure you’re rocking theme-appropriate nails when you see it! I know I will! 💅 • • #chinaglazexthegrinch #chinaglaze #cgclique #thegrinch #paidpartner - #regrann
Get ready for your hearts to grow three sizes, friends, because I’m partnering with @chinaglazeofficial for the China Glaze x The Grinch collection! Yayyyy!!! • • I’ve always loved The Grinch, and the new film is made by Illumination - the studio behind the Minion characters and the Despicable Me, Sing, and The Secret Life of Pets franchises, so you know it’s going to be hilarious as it passes the torch from one generation to the next. And having a super fun collection of glittery polish inspired by the wonder of Who-ville is just like a star on top of a Christmas tree—the finishing touch! 🌟 • • Inspired by movie posters, I used six of the eight fabulous new colours for this mani: Grinchworthy - vividly vile light green glitter, Ho! Ho! No. - rich crimson and gold glitter tops the naughty list, Who Wonder - spirited shimmering fuchsia, Deliciously Wicked - sassy glittering blue-grey glitter, Merry Whatever - a most Grinchworthy champagne gold glitter, and Lukewarm Wishes - frigid iridescent pearl, along with other CG shades for The Grinch and Max. • • The entire collection is available now at Ulta, CVS, Rite Aid, Sally Beauty, JCPenney salons, and Walmart—yes, Walmart!! There are even gift sets that’ll be sure to spread holiday joy to any nail polish lover. The Grinch hit theatres on November 9th, so make sure you’re rocking theme-appropriate nails when you see it! I know I will! 💅 • • #chinaglazexthegrinch #chinaglaze #cgclique #thegrinch #paidpartner
Rahasia bisnis online itu adalah gimana cara nya sebanyak"nya orang melihat barang yang kita jual. dengan cara sebanyak2nya punya follower yang akan melihat barang qt. karna itulah jasa endorse sangat laku. misal 20 / 30k udah mulai enak tu untuk promosi nah untuk menambah follower mau tidak mau kita harus follow orng dulu sebanyak" nya. kita tunggu siapa yg follback. & yg tidak follback silahkan di unfollow. krna following qt dibatasi cuma 7500 an. jdi harus rajin follow - unfollow. follow - unfollow gak bisa follow trus. pasti bakal mentok full di 7500 dan rahasia berikutnya adalah cara mencari pelanggan yang mungkin menginginkan barang kita. yaitu dengan cara yang kita follow jngn sembarangan. tpi follow lah. follower dari akun" yang sama, mirip/berkaitan dengan jualan kita. misal qt jual hijab. cari akun yg jg jual hijab follower nya banyak, terkenal & laris. gak mungkin follower dari akun hijab ini bnayak laki". pasti mereka" yang sedang mencri hijab lah (perempuan) yang menjadi follower akun" tersebut (KEBIASAAN) jngn sampai qt jualan hijab. yg di target akun orng jualan bangunan. ya gak cocok. jdi mencari target ini salah satu point penting. >>salah target = tidak efektif. setelah sdh ketemu target. buka lah follower mereka. mulailah kegiatan follow & like akun" follower mereka secara rutin dan terus menerus sebanyak-banyaknya. misal 500 akun perhari. maka lihatlah berapa orng yg akan follback anda. itu bisa dilakukan gratis dan bisa dilakukan manual dirumah. yg penting konsisten rajin tekun dan tidak mudah bosan hehe. jngn sampai baru seminggu rajin. minggu berikut nya malas. tpi bayangkan brpa waktu yang habis misal qt lakukan sendiri tanpa gajih admin. misal qt follow 5000 akun. lalu yang follback cuma ada 1.000. tugas qt nambah lagi krna harus unfollow yg tidak follback qt. krna sekali lgi following qt di batasi cuma 7.500an dan berita buruknya jika qt lakukan sendiri. andai bisa lanjutan Di WA masih panjang 085821158618 #paidpromoteindonesia #paidpromot #getpaid #paidpromotegratis #paidmodel #paidrasto #paidegemeas #paidpartner #paidtotravel #jasafollowerskalimantan #jasafollowersbanjarmasin #jasafollowersbanjarbaru #jasafollowersmar
품격있고 고급스러웠던 #켄싱턴제주호텔 근처 예쁘고 아름다운 일몰도 볼 서 있어요 ♥︎ 일몰이 정말 예쁘답니다 담에 부모님 모시고 갈 생각이에요:-> 소중한 추억 만들 수 있는 켄싱턴에서 숙박 정말 괜찮은것 같아요 - - #제주켄싱턴호텔 #럭셔리올인클루시브 #올인클루시브 #제주여행 #AD #PAIDPARTNER
이게 다 같은 뷔페..♥︎ 못찍은 음식이 더 많다는건 안 비밀.. 친구와,연인과,부모님과 함께하면 뜻깊은 시간이 될거에요💟 제주 중문에 오시면 꼭 켄싱턴호텔 제주에서 맛있는 디너 즐겨보세요 -! - - #켄싱턴제주호텔 #라올레뷔페 #라올레 #뷔페 #호텔뷔페 #제주맛집 @서귀포맛집 #중문맛집 #호텔조식 #AD #PAIDPARTNER
next page →