#PortDickson

364,011 posts

Loading...
Last weekend was a long weekend for me and I spent a night at this #lexishibiscus #resort of #portdickson #negerisembilan #malaysia ... I didn’t manage to capture any sunrise #pics due to the #weather ... but my today’s #picoftheday is a #sunset #日落 #夕阳 #落日 #landscape #风景 #seascape #海景 captured during my #evening #黄昏 there... not too bad given the #pretty #dramatic #sky and #clouds ... #goodmorning and #haveaniceday ahead... -Port Dickson 2018 Oct-
Assalamualaikum, good morning! Eh, ada birthday yg tersayang ke tak lama lagi? Apa kata korang cuba bagi kek daim ni as birthday present, CONFIRM dia happy sangat2! Nak customize with wrapping ke riben ke, card ke boleh je bagitau kami, kami akan usahakan (caj berpatutan akan dikenakan) 😉 Klik link dkt bio utk order ok? 😊 #daimcake #cadburycake #tobleronecake #cakeportdickson #portdickson #portdicksonfood #negerisembilan #masjidtanah #telukkemang #asampedaspd #lexis #lexisportdickson #avillionportdickson #lukut #pasirpanjang #p132 #birthdayportdickson #surpriseportdickson #kekportdickson #cakeportdickson #daimcakeportdickson #daimmalaysia #daimportdickson #daimcakepd #daimkekpd #daimkekportdickson
Badminton brings together a mixture of people from different communities, backgrounds, religions and beliefs. Badminton can offer a new way to meet others that you may not interact with day to day. As a result, you can make new friends. And who knows, playing a badminton might even open new career and business opportunities for you. Want to have a game of badminton? A quick tip - enjoy up to 50% Discount, key in Promo Code #OCTOBERFIESTA . Book Now! www.mba101badminton.com #OctoberFiesta #MBA101 #MichaelsBadmintonAcademy #Badminton #BadmintonCourt #BukitPuchong #PortDickson #Selangor #NegeriSembilan #Malaysia #Promo #Family #Friends #Healthy
Chilling inside pool with a glass of wine #vacation #portdickson #grandlexishibiscus #poolview 🏊 #girlsdayout #enjoymylife
Assalamualaikum semua, . Alhamdulillah. Now im officially Partner of Bakini @bellaammara. . Wawa nak inform untuk sapa2 yang berada sekitar Terengganu / Kl, kalau nak dapatkan #bajurenangmuslimah boleh contact wawa ya..eh, kalau yang luar dari 2 negeri ni pon boleh je, Postage WorldWide tau! Dalam Malaysia #freepostage wawa bagi ❤️❤️ . Pastikan dapat dari Partner, Stokis dan agent yang sah @ boleh juga dapatkan dari #wawateamBA 🌺 . Banyak gift dan offer best2 wawa nak bagi khas untuk korang tau! 💃🏾. .
Between the running, lunging, diving and ball hitting, playing badminton burns fat at approximately 450 calories per hour. This kind of cardiovascular workout can help keep you in tip top shape, especially if you’re looking for a good alternative cross-training exercise. Bring your friends and family to have a SMASHING Time! Enjoy up to 50% Discount, key in Promo Code #octoberfiesta2018 . Book Now! www.mba101badminton.com #OctoberFiesta #MBA101 #MichaelsBadmintonAcademy #Badminton #BadmintonCourt #BukitPuchong #PortDickson #Selangor #NegeriSembilan #Malaysia #Promo #Family #Friends #Healthy
Mcm aku je yg over..kahkahkah #cuckoo #servisworkshop2018 #setahunsekali #portdickson
no filter...
What would you think about if you have 60 seconds left to live your entire life?♥️✨ #malaysia #portdickson #sea #life #explore #love #happiness
🔊OPEN FOR PRE ORDER ETA: End of October . ORDER MELALUI WHATSAPP SAHAJA ✅SERIOUS BUYER ✅FULL PAYMENT ✅PAYMENT WITHIN 24 HOUR . Whatsapp 👇 www.wasap.my/60122629090 (cikin amin) . #kekaboo #kekaboolovers #dskekaboogombak #dskekabooportdickson #portdickson #negerisembilan #kualalumpur #tudungviral #tudungmurah #tudungcantik #bawalcotton #sayajualtudungbawal #tudungkekaboo #malaysia #malaysian
Port Dickson
🔊OPEN FOR PRE ORDER ETA: End of October . 💕DREAM CATCHER SET KOMBO KOMBO - 2PCS RM58 incl post SM . ORDER MELALUI WHATSAPP SAHAJA ✅SERIOUS BUYER ✅FULL PAYMENT ✅PAYMENT WITHIN 24 HOUR . Whatsapp 👇 www.wasap.my/60122629090 (cikin amin) . #kekaboo #kekaboolovers #dskekaboogombak #dskekabooportdickson #portdickson #negerisembilan #kualalumpur #tudungviral #tudungmurah #tudungcantik #bawalcotton #sayajualtudungbawal #tudungkekaboo #malaysia #malaysian
🔊OPEN FOR PRE ORDER ETA: End of October . 💕DREAM CATCHER SET KOMBO KOMBO - 2PCS RM58 incl post SM . ORDER MELALUI WHATSAPP SAHAJA ✅SERIOUS BUYER ✅FULL PAYMENT ✅PAYMENT WITHIN 24 HOUR . Whatsapp 👇 www.wasap.my/60122629090 (cikin amin) . #kekaboo #kekaboolovers #dskekaboogombak #dskekabooportdickson #portdickson #negerisembilan #kualalumpur #tudungviral #tudungmurah #tudungcantik #bawalcotton #sayajualtudungbawal #tudungkekaboo #malaysia #malaysian
🔊OPEN FOR PRE ORDER ETA: End of October . 💕DREAM CATCHER SET KOMBO KOMBO - 2PCS RM58 incl post SM . ORDER MELALUI WHATSAPP SAHAJA ✅SERIOUS BUYER ✅FULL PAYMENT ✅PAYMENT WITHIN 24 HOUR . Whatsapp 👇 www.wasap.my/60122629090 (cikin amin) . #kekaboo #kekaboolovers #dskekaboogombak #dskekabooportdickson #portdickson #negerisembilan #kualalumpur #tudungviral #tudungmurah #tudungcantik #bawalcotton #sayajualtudungbawal #tudungkekaboo #malaysia #malaysian
🔊OPEN FOR PRE ORDER ETA: End of October . 💕NURBAYYA SET KOMBO KOMBO - 2PCS RM58 incl post SM . ORDER MELALUI WHATSAPP SAHAJA ✅SERIOUS BUYER ✅FULL PAYMENT ✅PAYMENT WITHIN 24 HOUR . Whatsapp 👇 www.wasap.my/60122629090 (cikin amin) . #kekaboo #kekaboolovers #dskekaboogombak #dskekabooportdickson #portdickson #negerisembilan #kualalumpur #tudungviral #tudungmurah #tudungcantik #bawalcotton #sayajualtudungbawal #tudungkekaboo #malaysia #malaysian
🔊OPEN FOR PRE ORDER ETA: End of October . 💕NURBAYYA SET KOMBO KOMBO - 2PCS RM58 incl post SM . ORDER MELALUI WHATSAPP SAHAJA ✅SERIOUS BUYER ✅FULL PAYMENT ✅PAYMENT WITHIN 24 HOUR . Whatsapp 👇 www.wasap.my/60122629090 (cikin amin) . #kekaboo #kekaboolovers #dskekaboogombak #dskekabooportdickson #portdickson #negerisembilan #kualalumpur #tudungviral #tudungmurah #tudungcantik #bawalcotton #sayajualtudungbawal #tudungkekaboo #malaysia #malaysian
🔊OPEN FOR PRE ORDER ETA: End of October . 💕NURBAYYA SET KOMBO KOMBO - 2PCS RM58 incl post SM . ORDER MELALUI WHATSAPP SAHAJA ✅SERIOUS BUYER ✅FULL PAYMENT ✅PAYMENT WITHIN 24 HOUR . Whatsapp 👇 www.wasap.my/60122629090 (cikin amin) . #kekaboo #kekaboolovers #dskekaboogombak #dskekabooportdickson #portdickson #negerisembilan #kualalumpur #tudungviral #tudungmurah #tudungcantik #bawalcotton #sayajualtudungbawal #tudungkekaboo #malaysia #malaysian
Where the sky touches the sea, where @anwaribrahim_my might be having his afternoon jog and where the first ever beach fitness event is happening in Port Dickson. Lock your date on Saturday 12th January 2019 from 730pm onwards. . Ticket at RM55 for month of October, grab fast as next month will be on different rate. Contact presenters or whatsapp us at +60147261033. . So what are you waiting for? 😘 . #pdff2019 #pdff #portdickson #pd #fitness #event #beach #pantai #pantaicahayanegeri #n9
🔊OPEN FOR PRE ORDER ETA: End of October . 💕SAHARRA SET KOMBO KOMBO - 2PCS RM58 incl post SM . ORDER MELALUI WHATSAPP SAHAJA ✅SERIOUS BUYER ✅FULL PAYMENT ✅PAYMENT WITHIN 24 HOUR . Whatsapp 👇 www.wasap.my/60122629090 (cikin amin) . #kekaboo #kekaboolovers #dskekaboogombak #dskekabooportdickson #portdickson #negerisembilan #kualalumpur #tudungviral #tudungmurah #tudungcantik #bawalcotton #sayajualtudungbawal #tudungkekaboo #malaysia #malaysian
🔊OPEN FOR PRE ORDER ETA: End of October . 💕SAHARRA SET KOMBO KOMBO - 2PCS RM58 incl post SM . ORDER MELALUI WHATSAPP SAHAJA ✅SERIOUS BUYER ✅FULL PAYMENT ✅PAYMENT WITHIN 24 HOUR . Whatsapp 👇 www.wasap.my/60122629090 (cikin amin) . #kekaboo #kekaboolovers #dskekaboogombak #dskekabooportdickson #portdickson #negerisembilan #kualalumpur #tudungviral #tudungmurah #tudungcantik #bawalcotton #sayajualtudungbawal #tudungkekaboo #malaysia #malaysian
🔊OPEN FOR PRE ORDER ETA: End of October . 💕SAHARRA SET KOMBO KOMBO - 2PCS RM58 incl post SM . ORDER MELALUI WHATSAPP SAHAJA ✅SERIOUS BUYER ✅FULL PAYMENT ✅PAYMENT WITHIN 24 HOUR . Whatsapp 👇 www.wasap.my/60122629090 (cikin amin) . #kekaboo #kekaboolovers #dskekaboogombak #dskekabooportdickson #portdickson #negerisembilan #kualalumpur #tudungviral #tudungmurah #tudungcantik #bawalcotton #sayajualtudungbawal #tudungkekaboo #malaysia #malaysian
🔊OPEN FOR PRE ORDER ETA: End of October . 💕SAHARRA SET KOMBO KOMBO - 2PCS RM58 incl post SM . ORDER MELALUI WHATSAPP SAHAJA ✅SERIOUS BUYER ✅FULL PAYMENT ✅PAYMENT WITHIN 24 HOUR . Whatsapp 👇 www.wasap.my/60122629090 (cikin amin) . #kekaboo #kekaboolovers #dskekaboogombak #dskekabooportdickson #portdickson #negerisembilan #kualalumpur #tudungviral #tudungmurah #tudungcantik #bawalcotton #sayajualtudungbawal #tudungkekaboo #malaysia #malaysian
🔊OPEN FOR PRE ORDER ETA: End of October . 💕SAHARRA SET KOMBO KOMBO - 2PCS RM58 incl post SM . ORDER MELALUI WHATSAPP SAHAJA ✅SERIOUS BUYER ✅FULL PAYMENT ✅PAYMENT WITHIN 24 HOUR . Whatsapp 👇 www.wasap.my/60122629090 (cikin amin) . #kekaboo #kekaboolovers #dskekaboogombak #dskekabooportdickson #portdickson #negerisembilan #kualalumpur #tudungviral #tudungmurah #tudungcantik #bawalcotton #sayajualtudungbawal #tudungkekaboo #malaysia #malaysian
🔊OPEN FOR PRE ORDER ETA: End of October . 💕SAHARRA SET KOMBO KOMBO - 2PCS RM58 incl post SM . ORDER MELALUI WHATSAPP SAHAJA ✅SERIOUS BUYER ✅FULL PAYMENT ✅PAYMENT WITHIN 24 HOUR . Whatsapp 👇 www.wasap.my/60122629090 (cikin amin) . #kekaboo #kekaboolovers #dskekaboogombak #dskekabooportdickson #portdickson #negerisembilan #kualalumpur #tudungviral #tudungmurah #tudungcantik #bawalcotton #sayajualtudungbawal #tudungkekaboo #malaysia #malaysian
🔊OPEN FOR PRE ORDER ETA: End of October . 💕MADELEINE SET KOMBO KOMBO - 2PCS RM58 incl post SM . ORDER MELALUI WHATSAPP SAHAJA ✅SERIOUS BUYER ✅FULL PAYMENT ✅PAYMENT WITHIN 24 HOUR . Whatsapp 👇 www.wasap.my/60122629090 (cikin amin) . #kekaboo #kekaboolovers #dskekaboogombak #dskekabooportdickson #portdickson #negerisembilan #kualalumpur #tudungviral #tudungmurah #tudungcantik #bawalcotton #sayajualtudungbawal #tudungkekaboo #malaysia #malaysian
🔊OPEN FOR PRE ORDER ETA: End of October . 💕MADELEINE SET KOMBO KOMBO - 2PCS RM58 incl post SM . ORDER MELALUI WHATSAPP SAHAJA ✅SERIOUS BUYER ✅FULL PAYMENT ✅PAYMENT WITHIN 24 HOUR . Whatsapp 👇 www.wasap.my/60122629090 (cikin amin) . #kekaboo #kekaboolovers #dskekaboogombak #dskekabooportdickson #portdickson #negerisembilan #kualalumpur #tudungviral #tudungmurah #tudungcantik #bawalcotton #sayajualtudungbawal #tudungkekaboo #malaysia #malaysian
🔊OPEN FOR PRE ORDER ETA: End of October . 💕MADELEINE SET KOMBO KOMBO - 2PCS RM58 incl post SM . ORDER MELALUI WHATSAPP SAHAJA ✅SERIOUS BUYER ✅FULL PAYMENT ✅PAYMENT WITHIN 24 HOUR . Whatsapp 👇 www.wasap.my/60122629090 (cikin amin) . #kekaboo #kekaboolovers #dskekaboogombak #dskekabooportdickson #portdickson #negerisembilan #kualalumpur #tudungviral #tudungmurah #tudungcantik #bawalcotton #sayajualtudungbawal #tudungkekaboo #malaysia #malaysian
🔊OPEN FOR PRE ORDER ETA: End of October . 💕MADELEINE SET KOMBO KOMBO - 2PCS RM58 incl post SM . ORDER MELALUI WHATSAPP SAHAJA ✅SERIOUS BUYER ✅FULL PAYMENT ✅PAYMENT WITHIN 24 HOUR . Whatsapp 👇 www.wasap.my/60122629090 (cikin amin) . #kekaboo #kekaboolovers #dskekaboogombak #dskekabooportdickson #portdickson #negerisembilan #kualalumpur #tudungviral #tudungmurah #tudungcantik #bawalcotton #sayajualtudungbawal #tudungkekaboo #malaysia #malaysian
🔊OPEN FOR PRE ORDER ETA: End of October . 💕MADELEINE SET KOMBO KOMBO - 2PCS RM58 incl post SM . ORDER MELALUI WHATSAPP SAHAJA ✅SERIOUS BUYER ✅FULL PAYMENT ✅PAYMENT WITHIN 24 HOUR . Whatsapp 👇 www.wasap.my/60122629090 (cikin amin) . #kekaboo #kekaboolovers #dskekaboogombak #dskekabooportdickson #portdickson #negerisembilan #kualalumpur #tudungviral #tudungmurah #tudungcantik #bawalcotton #sayajualtudungbawal #tudungkekaboo #malaysia #malaysian
🔊OPEN FOR PRE ORDER ETA: End of October . 💕MADELEINE SET KOMBO KOMBO - 2PCS RM58 incl post SM . ORDER MELALUI WHATSAPP SAHAJA ✅SERIOUS BUYER ✅FULL PAYMENT ✅PAYMENT WITHIN 24 HOUR . Whatsapp 👇 www.wasap.my/60122629090 (cikin amin) . #kekaboo #kekaboolovers #dskekaboogombak #dskekabooportdickson #portdickson #negerisembilan #kualalumpur #tudungviral #tudungmurah #tudungcantik #bawalcotton #sayajualtudungbawal #tudungkekaboo #malaysia #malaysian
SUPER SWEET STRAWBERRY 🍓 . 🍿 Homemade Recipe 🍿 Source of Fibre 🍿 No Preservatives 🍿 Non-GMO Corn 🍿 Authentic Delicious . Sekarang tengah open order 📝 . Dm/WhatsApp (click link on bio) . #preciouspopcornportdickson #portdickson #seremban #caramel #strawberry #chocolate #popcornsuperdupergemoksedap
CHARMS READY STOK 😁 #charm #portdickson #murah #kosmetikmurah
Losyen siti sarah dan sabun ready stok...pinky #pinky #pinkypinkysitisarah #losyensitisarah #portdickson #murah
Kek coklat slurppp lava lagi.... . . Alhamdulillah.. Dapat feedback dari customer kata sangat sedap.. . Untuk tempahan boleh click link di profile. . ‼️Cas penghantaran dikenakan mengikut kawasan anda ‼️ ❗ Tempahan dibuat sehari sebelum tarikh COD ❗ . . ✔️Untuk warga port dickson. Kek coklat slurppp by D'Audra House akan berada di #tamansunggalahartamas . Boleh buat self pickup di sana. #kekcoklatkukus #kekcoklatmurah #portdickson #polipd #pusasda #kempusasda
Sekejap je dah banyak terjual . Korang yang nak beli Guinea Pig tu, cepat-cepat order ngan kita. Confirm barang baekkk. . Hanya RM70 seekor. Beli set sangkar lengkap siap delivery RM 220 sahaja. . Meh watsapp kita. 016-3612827 . #petvangers #petvangersinc #petsarecute #petsarecutemy #guineapig #marmut #tikusbelanda #exoticpet #pet #pets #haiwan #haiwanpeliharaan #malaysia #petshopmurah #petshoponlinemalaysia #petshopkl #promoharigaji #sayajual #bazaronlinemalaysia #lofarbag #portdickson #haiwankesayangan #kesayangan #fattahanas #fattzura
SIAPA SANGKA RM10 BOLEH NAMPAK KEMAS DAN CANTIK !! 😱😱 Hebat bawal cantik bukan sekadar bawal tau. Bawal cantik ni dapat menjimatkan masa , senang digosok & kain lembut untuk mudah dibentuk😍😍 #tudung #tudungplain #tudungbawal #tudungbawalmurah #politeknikmerlimau #politeknikseberangperai #uitmpp #uitmpermatangpauh #permatangpauh #portdickson #prkportdickson #gegarvaganza
Siapa je yang tak seronok kalau dah rasa “ nak try rasa, craving gila coklat “ tiba tiba tupppp dah ada dekat tangan sendiri kan 😎. Lepas ni dah makan confirm nak lagi sebab cookies ni “ BERHANTU “ 👻 so get lepas ni 😋 Jangan lupa grab cookies daripada kami, murah murah je kami jual ☺️ . . . Cepat cepat whatsapp kami. Nombor, ada di bio 📲😘 . . #cookiesmurah #cookiesmalaysia #entrepreneur #entrepreneurship #polypd #supportmember #portdickson
Pada awalnya, seorang je yang nak beli lanyard kami. Tapi disebabkan ter” makan “ terus tiga tiga beli 😍. Terima kasih ye beli dari kami 👍🏻❤️ . . Siapa yang nak boleh whatsapp no 📲 yang tertera di bio kami 👆🏻👆🏻👆🏻🌈 #lanyardmurah #lanyardmalaysia #entrepreneur #entreprenuership #portdickson #polipd #supprtmember
Seem someone is missing her internship and student life 😥 . Centre of Lagoon Nebula Aug 4, 2018 0119 MYT #astronomy #astrophotography #photographysouls #lagoonnebula #nebula #deepsky #m8 #takahasitoa150 #nikond5200 #telokkemangobservatory #portdickson #malaysia #negerisembilan
Anak 6 bulan? Ingin perkenalkan puree? Bebetummy Stage 1 & 1 After Taste semestinya dari pilihan buah berkualiti.. Dikukus, masak atau segar mengikut kesesuaian bagi mengekalkan khasiat buahan pada tahap optimum.. Jom cuba! Anak mommy pasti akan menyukai pada suapan pertama & menginginkannya lagi pada suapan seterusnya!! WA www.wasap.my/60166237387 Mommy mmg suka borong value pack! Lebih jimatkan... Lebih bijak 😎 🍎Stage 1(fast selling) 🌾Stage 1A 🥗Stage 2 (fast selling) 🍲Stage 3 (sold out) 🍝Stage 4 🍧Desserts (limited) ☝️masih available 🚗 cod seremban - sendayan - senawang 🚗 cod pajam - mantin 🚗 cod bahau - jempol - batu kikir 📣 dealers Port Dickson wanted 📣 dealers Nilai wanted 📣 dealers Kuala Pilah wanted #babyfood #bebetummy #bebetummydealers #bebetummynegerisembilan #babyfoodseremban #serembanbabyfood #babypuree #babyporridge #frozenbabyfood #bahau #seremban #jempol #pajam #mantin #nilai #portdickson
‘Daim v Anwar’ Fame, Kapar MP Loses the Post of Division Chief for Conspiring Against Anwar. Click on this link to read more: https://goo.gl/fQR85s #MalaysiaJournal #Elections #Malaysia #Anwar #PortDickson #PKRPolls ##Azmin4DP #PemilihanPKR #PKRMemilih2018 #PKR #DaimVsAnwar #Conspiracy Watch the Video on https://youtu.be/d02g8vdgOOI
Anak 6 bulan? Ingin perkenalkan puree? Bebetummy Stage 1 & 1 After Taste semestinya dari pilihan buah berkualiti.. Dikukus, masak atau segar mengikut kesesuaian bagi mengekalkan khasiat buahan pada tahap optimum.. Jom cuba! Anak mommy pasti akan menyukai pada suapan pertama & menginginkannya lagi pada suapan seterusnya!! WA www.wasap.my/60166237387 Mommy mmg suka borong value pack! Lebih jimatkan... Lebih bijak 😎 🍎Stage 1(fast selling) 🌾Stage 1A 🥗Stage 2 (fast selling) 🍲Stage 3 (sold out) 🍝Stage 4 🍧Desserts (limited) ☝️masih available 🚗 cod seremban - sendayan - senawang 🚗 cod pajam - mantin 🚗 cod bahau - jempol - batu kikir 📣 dealers Port Dickson wanted 📣 dealers Nilai wanted 📣 dealers Kuala Pilah wanted #babyfood #bebetummy #bebetummydealers #bebetummynegerisembilan #babyfoodseremban #serembanbabyfood #babypuree #babyporridge #frozenbabyfood #bahau #seremban #jempol #pajam #mantin #nilai #portdickson
Anak 6 bulan? Ingin perkenalkan puree? Bebetummy Stage 1 & 1 After Taste semestinya dari pilihan buah berkualiti.. Dikukus, masak atau segar mengikut kesesuaian bagi mengekalkan khasiat buahan pada tahap optimum.. Jom cuba! Anak mommy pasti akan menyukai pada suapan pertama & menginginkannya lagi pada suapan seterusnya!! WA www.wasap.my/60166237387 Mommy mmg suka borong value pack! Lebih jimatkan... Lebih bijak 😎 🍎Stage 1(fast selling) 🌾Stage 1A 🥗Stage 2 (fast selling) 🍲Stage 3 (sold out) 🍝Stage 4 🍧Desserts (limited) ☝️masih available 🚗 cod seremban - sendayan - senawang 🚗 cod pajam - mantin 🚗 cod bahau - jempol - batu kikir 📣 dealers Port Dickson wanted 📣 dealers Nilai wanted 📣 dealers Kuala Pilah wanted #babyfood #bebetummy #bebetummydealers #bebetummynegerisembilan #babyfoodseremban #serembanbabyfood #babypuree #babyporridge #frozenbabyfood #bahau #seremban #jempol #pajam #mantin #nilai #portdickson
3d2n defensive riding #PortDickson #motowazi21 #LuGuaBro #
Anak 6 bulan? Ingin perkenalkan puree? Bebetummy Stage 1 & 1 After Taste semestinya dari pilihan buah berkualiti.. Dikukus, masak atau segar mengikut kesesuaian bagi mengekalkan khasiat buahan pada tahap optimum.. Jom cuba! Anak mommy pasti akan menyukai pada suapan pertama & menginginkannya lagi pada suapan seterusnya!! WA www.wasap.my/60166237387 Mommy mmg suka borong value pack! Lebih jimatkan... Lebih bijak 😎 🍎Stage 1(fast selling) 🌾Stage 1A 🥗Stage 2 (fast selling) 🍲Stage 3 (sold out) 🍝Stage 4 🍧Desserts (limited) ☝️masih available 🚗 cod seremban - sendayan - senawang 🚗 cod pajam - mantin 🚗 cod bahau - jempol - batu kikir 📣 dealers Port Dickson wanted 📣 dealers Nilai wanted 📣 dealers Kuala Pilah wanted #babyfood #bebetummy #bebetummydealers #bebetummynegerisembilan #babyfoodseremban #serembanbabyfood #babypuree #babyporridge #frozenbabyfood #bahau #seremban #jempol #pajam #mantin #nilai #portdickson
Anak 6 bulan? Ingin perkenalkan puree? Bebetummy Stage 1 & 1 After Taste semestinya dari pilihan buah berkualiti.. Dikukus, masak atau segar mengikut kesesuaian bagi mengekalkan khasiat buahan pada tahap optimum.. Jom cuba! Anak mommy pasti akan menyukai pada suapan pertama & menginginkannya lagi pada suapan seterusnya!! WA www.wasap.my/60166237387 Mommy mmg suka borong value pack! Lebih jimatkan... Lebih bijak 😎 🍎Stage 1(fast selling) 🌾Stage 1A 🥗Stage 2 (fast selling) 🍲Stage 3 (sold out) 🍝Stage 4 🍧Desserts (limited) ☝️masih available 🚗 cod seremban - sendayan - senawang 🚗 cod pajam - mantin 🚗 cod bahau - jempol - batu kikir 📣 dealers Port Dickson wanted 📣 dealers Nilai wanted 📣 dealers Kuala Pilah wanted #babyfood #bebetummy #bebetummydealers #bebetummynegerisembilan #babyfoodseremban #serembanbabyfood #babypuree #babyporridge #frozenbabyfood #bahau #seremban #jempol #pajam #mantin #nilai #portdickson
Lawa tak colour ni? 🤔 Untuk pengetahuan korang bakini Black Pink ni pun antara warna yang menjadi rebutan tau. . Bakini 1.0 dulu cepat je habis semua size colour ni..ramai juga la yang termenung tak dapat grab ...dan ada yang sanggup tunggu berbulan nak tunggu RESTOCK! 😥 . NOW HQ dah RESTOCK dengan material yang lebih UPGRADE dan tengah OPEN PRE ORDER lagi untuk colour ni😍yaeyyy! . dan Siap ada PAKEJ PROMOSI BEST lagi .WOW SANGAT KAN !!! . Ada lagi yang best tau!! Nak Tau Jom wsapp Ada Klik Link Di Bio ig ni➡️➡️ @ 01133445269 01133445269 01133445269 . . . . #bellaammara #balovers #bakinilovers #bakinihq #bellealyahya #ootd #ootdbeach #pantai #muslimahswimwear #muslimahswimsuit #muslimahapparel #portdickson #langkawiisland #redangisland #perhentianisland #fattzura
[HOT SELLER] Gentle Monster Supernature Flora Black 💓RM210 FREE POS💓 (Polarized) . . Design paling Elegant. Design petak ni, membuatkan muka si pemakai tampak lebih runcing. Lens Polarized bukan calang2 . Suggested untuk mereka yg bermuka bulat. Bingkai halus sangat sesuai untuk Muslimah berhijab. Tudung/shawl tak kembang. Ada UV400 untuk yang ada masalah Silau . Ultra Ringan dan Sangat2 Selesa.Sesuai untuk lelaki dan Wanita. Case n Box die pun Eksklusif sesuai untuk bg gift yg tersayang, Buat Hantaran pun lawa gilerrr!! . Diingatkan Ada Yg Jual Murah, tapi Kualiti TIDAK SAMA SEKALI. Kerana Kami Jamin kepuasaan Korang 500%!! . Untuk Pembelian Boleh Whatsapp ke 017-3559435, Harga PROMO Untuk 20 Terawal SAHAJA . . Product Package : Case, Hard Box, Cleaning Cloth, Paper Beg
[HOT SELLER] Gentle Monster Supernature Flora Silver 💓RM210 FREE POS💓 (Polarized) . . Design paling Elegant. Design petak ni, membuatkan muka si pemakai tampak lebih runcing. Lens Polarized bukan calang2 . Suggested untuk mereka yg bermuka bulat. Bingkai halus sangat sesuai untuk Muslimah berhijab. Tudung/shawl tak kembang. Ada UV400 untuk yang ada masalah Silau . Ultra Ringan dan Sangat2 Selesa.Sesuai untuk lelaki dan Wanita. Case n Box die pun Eksklusif sesuai untuk bg gift yg tersayang, Buat Hantaran pun lawa gilerrr!! . Diingatkan Ada Yg Jual Murah, tapi Kualiti TIDAK SAMA SEKALI. Kerana Kami Jamin kepuasaan Korang 500%!! . Untuk Pembelian Boleh Whatsapp ke 017-3559435, Harga PROMO Untuk 20 Terawal SAHAJA . . Product Package : Case, Hard Box, Cleaning Cloth, Paper Beg
next page →