#Ramadhan2018

456,138 posts

Loading...
๐ŸŒธ PROVENCAPS SLIMMING & WHITENING ๐ŸŒธ batch BARU OCT 2018 new formula ๐Ÿ’ฏ% SAMA DTRIM.COM kapsul Gold dulu.. . (Sama seperti dtrim tapi dtrim hanya untuk slimming, provencaps complete untuk slimming & whitening skin) . BAGI YG TERCARI2 DTRIM.COM VERSI LAMA YG COLOUR GOLD TU BLEY CUBA PROVEN.. Kesan sama boleh tgk sndri testimoni baru #proven_eila . HARGA 1๏ธโƒฃ RM55 2๏ธโƒฃ RM100 free pos sem โ˜Ž๏ธ 014-9419201 . ๐ŸŒธKEISTIMEWAAN PROVEN CAPS ๐ŸŒธ 1 - 7 Hari:- *Otot-otot mula melembut * Lemak badan mula terbakar * Badan akan merasa ringan & berat badan menurun. 7 - 15 Hari:- * Lemak badan terbakar dengan banyak * Berat badan menurun dgn ketara. * Pengurangan saiz tubuh badan terutama pd bhgn Atas & Pinggang. 1 Bulan:- * Bentuk badan dan kulit kelihatan gebu, cerah& menawan. * Badan jadi langsing dan nampak Menawan * Wajah membujur & kelihatan jelita Provencaps adalah produk terbaik untuk anda kerana ia dapat : Menurunkan berat badan dengan cepat walaupun anda tiada masa untuk bersenam dan diet yang menyusahkan. Membuang air besar dengan lebih mudah. Anda tak perlu termenung lama-lama di dalam tandas lagi ๐Ÿฆ‹ Perut tidak lagi buncit ๐Ÿฆ‹ Jerawat kecut dan meratakan tona kulit. Anda tidak perlu mengambil masa yang lama untuk bersiap (tidak perlu make up tebal) Kulit semakin cerah dan glowing Daya tahan penyakit (sistem imun) anda meningkat ๐Ÿฆ‹ Menyingkirkan sisa toksin dalam badan. Badan tidak cepat lesu dan letih setelah seharian bekerja. PALING BEST Selera makan terkawal dan anda boleh berjimat untuk belanja harian โœ… Sesuai untuk semua yang berumur 17tahun ke atas sama ada lelaki atau wanita โœ… Ibu yg mnyusu kn bayi 6 bulan ke atas boleh mkn โœ… HARGA YANG TERLAJAK MURAH dengan 3 fungsi dan khasiat yang berlainan. TIDAK PERLU BELI PRODUK YANG BANYAK DAN MAHAL . โ—† CARA PENGAMBILANโ—† 1 botol untuk 30 hari details smpai brg kak eila guide . . #provencaps #provencapsoriginal #sayajual #testimonisexylady_eila #dtrimeila #bazaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #kuruscepat #laraalanaa #samtilla #kurus #kurusselamat #nosiburtamine #provencapsmalaysia #ramadhan2018 #provencapsmurah #original #produkviral #viral #atkins #proven_eila
PRE-ORDER ABAYA DUBAI . ๐ŸŽ€ Material Nidha ๐ŸŽ€ Less ironless ๐ŸŽ€ Heavy & flowy ๐ŸŽ€ Open/ Close type ๐ŸŽ€ Size S (50) until XXL (60) . โœ… Booking/ Deposit of Rm150 is required upon order. Balance payment to be paid after abaya arrived Malaysia. . ETA : 7th FEBRUARY 2019 . #abayadubai #abayasaudi #bilqishmecca #abaya #raya2018collection #abayaaddict #abayalovers #fashion #hijabfashion #abayafashion #uaeabayas #dubaifashion #abayastyle #dubaiabaya #kaftan #wholesaleabayas #naelofarhijab #ramadhan2018 #jubah #khimar #abayaborong #borong #wholesale #jahitpukal #pujaanhatikanda
PRE-ORDER ABAYA DUBAI . ๐ŸŽ€ Material Nidha ๐ŸŽ€ Less ironless ๐ŸŽ€ Heavy & flowy ๐ŸŽ€ Open/ Close type ๐ŸŽ€ Size S (50) until XXL (60) . โœ… Booking/ Deposit of Rm150 is required upon order. Balance payment to be paid after abaya arrived Malaysia. . ETA : 7th FEBRUARY 2019 . #abayadubai #abayasaudi #bilqishmecca #abaya #raya2018collection #abayaaddict #abayalovers #fashion #hijabfashion #abayafashion #uaeabayas #dubaifashion #abayastyle #dubaiabaya #kaftan #wholesaleabayas #naelofarhijab #ramadhan2018 #jubah #khimar #abayaborong #borong #wholesale #jahitpukal #pujaanhatikanda
PRE-ORDER ABAYA DUBAI . ๐ŸŽ€ Material Nidha ๐ŸŽ€ Less ironless ๐ŸŽ€ Heavy & flowy ๐ŸŽ€ Open/ Close type ๐ŸŽ€ Size S (50) until XXL (60) . โœ… Booking/ Deposit of Rm150 is required upon order. Balance payment to be paid after abaya arrived Malaysia. . ETA : 7th FEBRUARY 2019 . #abayadubai #abayasaudi #bilqishmecca #abaya #raya2018collection #abayaaddict #abayalovers #fashion #hijabfashion #abayafashion #uaeabayas #dubaifashion #abayastyle #dubaiabaya #kaftan #wholesaleabayas #naelofarhijab #ramadhan2018 #jubah #khimar #abayaborong #borong #wholesale #jahitpukal #pujaanhatikanda
PRE-ORDER ABAYA DUBAI . ๐ŸŽ€ Material Nidha ๐ŸŽ€ Less ironless ๐ŸŽ€ Heavy & flowy ๐ŸŽ€ Open/ Close type ๐ŸŽ€ Size S (50) until XXL (60) . โœ… Booking/ Deposit of Rm150 is required upon order. Balance payment to be paid after abaya arrived Malaysia. . ETA : 7th FEBRUARY 2019 . #abayadubai #abayasaudi #bilqishmecca #abaya #raya2018collection #abayaaddict #abayalovers #fashion #hijabfashion #abayafashion #uaeabayas #dubaifashion #abayastyle #dubaiabaya #kaftan #wholesaleabayas #naelofarhijab #ramadhan2018 #jubah #khimar #abayaborong #borong #wholesale #jahitpukal #pujaanhatikanda
PRE-ORDER ABAYA DUBAI . ๐ŸŽ€ Material Nidha ๐ŸŽ€ Less ironless ๐ŸŽ€ Heavy & flowy ๐ŸŽ€ Open/ Close type ๐ŸŽ€ Size S (50) until XXL (60) . โœ… Booking/ Deposit of Rm150 is required upon order. Balance payment to be paid after abaya arrived Malaysia. . ETA : 7th FEBRUARY 2019 . #abayadubai #abayasaudi #bilqishmecca #abaya #raya2018collection #abayaaddict #abayalovers #fashion #hijabfashion #abayafashion #uaeabayas #dubaifashion #abayastyle #dubaiabaya #kaftan #wholesaleabayas #naelofarhijab #ramadhan2018 #jubah #khimar #abayaborong #borong #wholesale #jahitpukal #pujaanhatikanda
PRE-ORDER ABAYA DUBAI . ๐ŸŽ€ Material Nidha ๐ŸŽ€ Less ironless ๐ŸŽ€ Heavy & flowy ๐ŸŽ€ Open/ Close type ๐ŸŽ€ Size S (50) until XXL (60) . โœ… Booking/ Deposit of Rm150 is required upon order. Balance payment to be paid after abaya arrived Malaysia. . ETA : 7th FEBRUARY 2019 . #abayadubai #abayasaudi #bilqishmecca #abaya #raya2018collection #abayaaddict #abayalovers #fashion #hijabfashion #abayafashion #uaeabayas #dubaifashion #abayastyle #dubaiabaya #kaftan #wholesaleabayas #naelofarhijab #ramadhan2018 #jubah #khimar #abayaborong #borong #wholesale #jahitpukal #pujaanhatikanda
Sandra Maxi Pocket Skirt HARGA 215.000 Produk Impor Material/Bahan Silky Spandek Wedges Allsize/Free Size/Satu ukuran Fit S to XL Detail size/ukuran Waist/Lebar Pinggang 64-104cm (karet) Length/Pj rok 91cm Flare/Lebar bawah 137cm (1 sisi) WARNA READY BLACK/HITAM NAVY/BIRU DONGKER WINE/ MERAH MARUN DARK GREEN/HIJAU TUA BEIGE/CREAM OVALTINE NB Rok seperti yg terlihat di foto bener2 flare/Super flare dan ada kantong samping kiri kanan Nb, Jika memilih warna yg sudah tertulis kosong maka kami akan kirim random Info Pemesanan : Whatsapp 081221320071 or Klik link di Bio #rokflared #rokmaxi #rokwedgesimport #rokpanjang #rokmaxiimport #rokmini #rokmurah #rokbestseller #rokkekinian #rokkece #lfl #fff #lf4 #l44 #selamatpagi #sahur #ramadhan2018
Salam sejahtera.. Pinjaman peribadi untuk semua.. Sering gagal dalam urusan pinjaman bank.. 1. Kelayakan sudah melebihi 60% ( layak mohon ) 2. Masalah Ccris & Ctos ( layak mohon ) Whatsap ' LOAN BANK " ke 012 8608960 Whatsap ' Kaki tangan kerajaan, kerajaan negeri & glc di alu-alukan.. Boleh terus berurusan whatsap ' LOAN BanK" ke 0128608960 #loan #pinjaman #pinjamanperibadi #duit #sabah #sabahan #naelofar #malaysia #mhcrew #malaysiaairlines #cikgu #cikgusekolah #gurusekolah #guruguru #teacher #jabatan #jabatankerajaan #jabatanperdanamenteri #guru #perbadananlabuan #perbadananputrajaya #upm #ramadhan2018 #klangvalley
Salam sejahtera.. Pinjaman peribadi untuk semua.. Sering gagal dalam urusan pinjaman bank.. 1. Kelayakan sudah melebihi 60% ( layak mohon ) 2. Masalah Ccris & Ctos ( layak mohon ) Whatsap ' LOAN BANK " ke 012 8608960 Whatsap ' Kaki tangan kerajaan, kerajaan negeri & glc di alu-alukan.. Boleh terus berurusan whatsap ' LOAN BanK" ke 0128608960 #loan #pinjaman #pinjamanperibadi #duit #sabah #sabahan #naelofar #malaysia #mhcrew #malaysiaairlines #cikgu #cikgusekolah #gurusekolah #guruguru #teacher #jabatan #jabatankerajaan #jabatanperdanamenteri #guru #perbadananlabuan #perbadananputrajaya #upm #ramadhan2018 #klangvalley
Salam sejahtera.. Pinjaman peribadi untuk semua.. Sering gagal dalam urusan pinjaman bank.. 1. Kelayakan sudah melebihi 60% ( layak mohon ) 2. Masalah Ccris & Ctos ( layak mohon ) Whatsap ' LOAN BANK " ke 012 8608960 Whatsap ' Kaki tangan kerajaan, kerajaan negeri & glc di alu-alukan.. Boleh terus berurusan whatsap ' LOAN BanK" ke 0128608960 #loan #pinjaman #pinjamanperibadi #duit #sabah #sabahan #naelofar #malaysia #mhcrew #malaysiaairlines #cikgu #cikgusekolah #gurusekolah #guruguru #teacher #jabatan #jabatankerajaan #jabatanperdanamenteri #guru #perbadananlabuan #perbadananputrajaya #upm #ramadhan2018 #klangvalley
#Repost @educationrepublic ใƒปใƒปใƒป Kiwi Slang | Kuliah di New Zealand. โž–โž–โž–โž–โž–โž– Sahabat ER, menurut kamu versi mana yang lebih keren? Source : Study NZ. โž–โž–โž–โž–โž–โž– Education Republic juga mengurus pendaftaran universitas ke New Zealand! โ€ข โ€ข โ€ข ๐Ÿ“ž : 0778 480 5756 / +62821 3333 6363 (whatsapp) ๐Ÿ“ง : hello@myeducationrepublic.com ๐Ÿ–ฅ : www.myeducationrepublic.com . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #BeRepublican #educationrepublic #educationrepublicbatam #englishrepublic #kuliahdisingapura #studyinsingapore #studyinSG #ramadhan #ramadhan2018 #ibadahpuasaindonesia #indonesia #malaysiapuasa #malaysiaeducation #malaysiafestival #auckland #newzealand #christchurch #queenstown #northland #southlandbountyhunters
Salam sejahtera.. Pinjaman peribadi untuk semua.. Sering gagal dalam urusan pinjaman bank.. 1. Kelayakan sudah melebihi 60% ( layak mohon ) 2. Masalah Ccris & Ctos ( layak mohon ) Whatsap ' LOAN BANK " ke 012 8608960 Whatsap ' Kaki tangan kerajaan, kerajaan negeri & glc di alu-alukan.. Boleh terus berurusan whatsap ' LOAN BanK" ke 0128608960 #loan #pinjaman #pinjamanperibadi #duit #sabah #sabahan #naelofar #malaysia #mhcrew #malaysiaairlines #cikgu #cikgusekolah #gurusekolah #guruguru #teacher #jabatan #jabatankerajaan #jabatanperdanamenteri #guru #perbadananlabuan #perbadananputrajaya #upm #ramadhan2018 #klangvalley
Salam sejahtera.. Pinjaman peribadi untuk semua.. Sering gagal dalam urusan pinjaman bank.. 1. Kelayakan sudah melebihi 60% ( layak mohon ) 2. Masalah Ccris & Ctos ( layak mohon ) Whatsap ' LOAN BANK " ke 012 8608960 Whatsap ' Kaki tangan kerajaan, kerajaan negeri & glc di alu-alukan.. Boleh terus berurusan whatsap ' LOAN BanK" ke 0128608960 #loan #pinjaman #pinjamanperibadi #duit #sabah #sabahan #naelofar #malaysia #mhcrew #malaysiaairlines #cikgu #cikgusekolah #gurusekolah #guruguru #teacher #jabatan #jabatankerajaan #jabatanperdanamenteri #guru #perbadananlabuan #perbadananputrajaya #upm #ramadhan2018 #klangvalley
Salam sejahtera.. Pinjaman peribadi untuk semua.. Sering gagal dalam urusan pinjaman bank.. 1. Kelayakan sudah melebihi 60% ( layak mohon ) 2. Masalah Ccris & Ctos ( layak mohon ) Whatsap ' LOAN BANK " ke 012 8608960 Whatsap ' Kaki tangan kerajaan, kerajaan negeri & glc di alu-alukan.. Boleh terus berurusan whatsap ' LOAN BanK" ke 0128608960 #loan #pinjaman #pinjamanperibadi #duit #sabah #sabahan #naelofar #malaysia #mhcrew #malaysiaairlines #cikgu #cikgusekolah #gurusekolah #guruguru #teacher #jabatan #jabatankerajaan #jabatanperdanamenteri #guru #perbadananlabuan #perbadananputrajaya #upm #ramadhan2018 #klangvalley
Ada saja Sahabat @rubaiyat_id_csika2 yang bercerita sudah bolak balik ke tanah suci tapi belum bisa mengaji. . . Disitu rasanya sedih sekali. Kadang sampai malu dengan diri sendiri. . . Sahabat, selama ada niat baik untuk belajar pasti selalu ada jalan kemudahan yang Allah berikan. ๐Ÿ˜Š . . #caracepatbelajaralquran #carabacaalquran #belajarquran #belajaralquranmetoderubaiyat #metoderubaiyat #belajarngaji #metodealquranrubaiyat #belajarbacaalquran #ramadhan2018 #hijrahyuk #ngajialquran #ngajijamannow #ngajibarengyuk #semangatbelajar #carabacaalquran
PRE-ORDER ABAYA DUBAI . ๐ŸŽ€ Material Nidha ๐ŸŽ€ Less ironless ๐ŸŽ€ Heavy & flowy ๐ŸŽ€ Open/ Close type ๐ŸŽ€ Size S (50) until XXL (60) . โœ… Booking/ Deposit of Rm150 is required upon order. Balance payment to be paid after abaya arrived Malaysia. . ETA : 7th FEBRUARY 2019 . #abayadubai #abayasaudi #bilqishmecca #abaya #raya2018collection #abayaaddict #abayalovers #fashion #hijabfashion #abayafashion #uaeabayas #dubaifashion #abayastyle #dubaiabaya #kaftan #wholesaleabayas #naelofarhijab #ramadhan2018 #jubah #khimar #abayaborong #borong #wholesale #jahitpukal #pujaanhatikanda
PRE-ORDER ABAYA DUBAI . ๐ŸŽ€ Material Nidha ๐ŸŽ€ Less ironless ๐ŸŽ€ Heavy & flowy ๐ŸŽ€ Open/ Close type ๐ŸŽ€ Size S (50) until XXL (60) . โœ… Booking/ Deposit of Rm150 is required upon order. Balance payment to be paid after abaya arrived Malaysia. . ETA : 7th FEBRUARY 2019 . #abayadubai #abayasaudi #bilqishmecca #abaya #raya2018collection #abayaaddict #abayalovers #fashion #hijabfashion #abayafashion #uaeabayas #dubaifashion #abayastyle #dubaiabaya #kaftan #wholesaleabayas #naelofarhijab #ramadhan2018 #jubah #khimar #abayaborong #borong #wholesale #jahitpukal #pujaanhatikanda
PRE-ORDER ABAYA DUBAI . ๐ŸŽ€ Material Nidha ๐ŸŽ€ Less ironless ๐ŸŽ€ Heavy & flowy ๐ŸŽ€ Open/ Close type ๐ŸŽ€ Size S (50) until XXL (60) . โœ… Booking/ Deposit of Rm150 is required upon order. Balance payment to be paid after abaya arrived Malaysia. . ETA : 7th FEBRUARY 2019 . #abayadubai #abayasaudi #bilqishmecca #abaya #raya2018collection #abayaaddict #abayalovers #fashion #hijabfashion #abayafashion #uaeabayas #dubaifashion #abayastyle #dubaiabaya #kaftan #wholesaleabayas #naelofarhijab #ramadhan2018 #jubah #khimar #abayaborong #borong #wholesale #jahitpukal #pujaanhatikanda
IRIS BLOUSE KEMBALI LAGII! . RM69 FREE POSTAGE . โœ”๏ธ DESIGN'FLOWER' DI PERGELANGAN TANGAN- uollss klu nak pergi jamuan terbuka,pejabat, travel sesuai sangat tambah2 pergi negara omputih sgt cantik klu pakai..nmpak kemas je di pergelangan lengan tu . โœ”๏ธ MATERIAL SUPERB COMO CREPE- serius cakap material comocrepe ni sgt lembut, sejuk dan sedap di pkai...Mmg sgt sesuai dengan cuaca di Malaysia yg panas terik merik ni . โœ”๏ธWARNA GORGEOUS & NAMPAK EFEK KURUS- Blouse kali ni ada wrna gelap yg boleh nmpk effect kurus..dan juga ada wrna pastel yg boleh uolls nmpk suwittt muitt...uollss boleh pilih nk mn satu..mesti nmpk selim melim dan bersemut.. . โœ”๏ธ MESRA WUDUK- walaupon ada flower di pergelangan tangan tapi jangan risau flower tu boleh buka untuk memudahkan uolls ambil wuduk kerana terdpt button kecil di tepi . โœ”๏ธ MUDAH MENYUSU- korg mesti x tahu kan di atas blouse iris ni ada zip utk mommies senang menyusu... dibawah button diatas zip...haa..unik tak . โœ”๏ธ DIHIASI BUTANG HITAM UTK NAMPAK EKSLUSIF - terdpt button hitam di bahagian tgh blouse utk mencantikkan lagi blouse supaya uollss berputih mata nak pilih..butang hanya hiasan shj x boleh buka yerr.. . โœ”๏ธ MENEPATI CIRI MUSLIMAH DAN PATUH SYARIAH asben pon x de nk bersyarah panjang2 kn klu pkai baju labuh2 ni . โœ”๏ธ BOLEH DIGAYAKAN DENGAN PALAZO DAN SKIRT.. klu korg x suka pkai seluar boleh pkai kain or palazo mesti lagi ayu gitu..haa boleh g kenduri juga klu uolls boring asyik pkai baju kurung jerr . #muslimahclothing #muslimah #blousecantik #blouselawa #dressmurah #sayajualbajuraya #sayajualblouse #bazarpaknil #longtopblouse #rayyanhaya #jubahmuslimah #longtopmurah #bazaronline #bajurayahaji2018 #muslimahsolehah #niqabis #blouseselesa #hjabister #student #perempuan #bajukurung #bajuraya #bajuraya2018 #ramadhan2018 #blousesale #igshopmalaysia #bajukanakkanak #bajubudak #kidskurung #bajukurungmurah
Reposted from @_ilallovers_ - Assalamu'alaikum๐Ÿ˜‡ Part 2 Inilah dakwah terakhir kak @ilalaksi di AKSI ASIA 2018 yang begitu bagus dan bikin semua orang berdiri dan bertepuk tangan dengan dakwah mereka yang begitu bagus sekali.. Ini adalah perjuangan yang sangat tidak mudah bagi kita semua... Congrats kak @ilalaksi @ilalaksi โ€ข โ€ข โ€ข Follow๐Ÿ‘‰@_ilallovers_ Follow๐Ÿ‘‰@_ilallovers_ Follow๐Ÿ‘‰@_ilallovers_ @_ilallovers_ โ€ข โ€ข โ€ข #ilal #ilalaksi #assalamualaikum #aksiasia2018 #aksiindosiar #aksiasia #aksiasia2 #belajar #dakwah #dakwahislam #ceramah #ceramahislam #santri #santrikeren #santrihits #santriganteng #inspirasi #Indonesia #indonesiaberdakwah #ramadhan #ramadhan2018 #ramadhanberkah #ramadhankareem #like #comment #follow #syiar #viral #viralvideo #repost
Jika sudah ada niat baik janganlah kamu menundanya. Allah akan memberikan jalan kemudahan untuk niat yang baik. . . Dengan belajar 4 jam insyaAllah bisa membaca Al-Quran. . . Untuk infomasi lebih lengkap hubungi admin kamk sekarang juga, klik link berwarna biru di profile instagram @rubaiyat_id #caracepatbelajaralquran #carabacaalquran #belajarquran #belajaralquranmetoderubaiyat #metoderubaiyat #belajarngaji #metodealquranrubaiyat #belajarbacaalquran #ramadhan2018 #hijrahyuk #ngajialquran #ngajijamannow #ngajibarengyuk #semangatbelajar #carabacaalquran
3 HARI DAH HILANG 2kG Uolls.. Bagus betul provencaps buat kerja ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #proven_eila . HARGA 1๏ธโƒฃ RM55 2๏ธโƒฃ RM100 free pos sem โ˜Ž๏ธ 014-9419201 . ๐ŸŒธKEISTIMEWAAN PROVEN CAPS ๐ŸŒธ 1 - 7 Hari:- *Otot-otot mula melembut * Lemak badan mula terbakar * Badan akan merasa ringan & berat badan menurun. 7 - 15 Hari:- * Lemak badan terbakar dengan banyak * Berat badan menurun dgn ketara. * Pengurangan saiz tubuh badan terutama pd bhgn Atas & Pinggang. 1 Bulan:- * Bentuk badan dan kulit kelihatan gebu, cerah& menawan. * Badan jadi langsing dan nampak Menawan * Wajah membujur & kelihatan jelita Provencaps adalah produk terbaik untuk anda kerana ia dapat : Menurunkan berat badan dengan cepat walaupun anda tiada masa untuk bersenam dan diet yang menyusahkan. Membuang air besar dengan lebih mudah. Anda tak perlu termenung lama-lama di dalam tandas lagi ๐Ÿฆ‹ Perut tidak lagi buncit ๐Ÿฆ‹ Jerawat kecut dan meratakan tona kulit. Anda tidak perlu mengambil masa yang lama untuk bersiap (tidak perlu make up tebal) Kulit semakin cerah dan glowing Daya tahan penyakit (sistem imun) anda meningkat ๐Ÿฆ‹ Menyingkirkan sisa toksin dalam badan. Badan tidak cepat lesu dan letih setelah seharian bekerja. PALING BEST Selera makan terkawal dan anda boleh berjimat untuk belanja harian โœ… Sesuai untuk semua yang berumur 17tahun ke atas sama ada lelaki atau wanita โœ… Ibu yg mnyusu kn bayi 6 bulan ke atas boleh mkn โœ… HARGA YANG TERLAJAK MURAH dengan 3 fungsi dan khasiat yang berlainan. TIDAK PERLU BELI PRODUK YANG BANYAK DAN MAHAL . โ—† CARA PENGAMBILANโ—† 1 botol untuk 30 hari details smpai brg kak eila guide . . #provencaps #provencapsoriginal #sayajual #testimonisexylady_eila #dtrimeila #bazaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #kuruscepat #laraalanaa #samtilla #kurus #kurusselamat #nosiburtamine #provencapsmalaysia #ramadhan2018 #provencapsmurah #original #produkviral #viral #atkins #proven_eila
PRE-ORDER ABAYA DUBAI . ๐ŸŽ€ Material Nidha ๐ŸŽ€ Less ironless ๐ŸŽ€ Heavy & flowy ๐ŸŽ€ Open/ Close type ๐ŸŽ€ Size S (50) until XXL (60) . โœ… Booking/ Deposit of Rm150 is required upon order. Balance payment to be paid after abaya arrived Malaysia. . ETA : 7th FEBRUARY 2019 . #abayadubai #abayasaudi #bilqishmecca #abaya #raya2018collection #abayaaddict #abayalovers #fashion #hijabfashion #abayafashion #uaeabayas #dubaifashion #abayastyle #dubaiabaya #kaftan #wholesaleabayas #naelofarhijab #ramadhan2018 #jubah #khimar #abayaborong #borong #wholesale #jahitpukal #pujaanhatikanda
PRE-ORDER ABAYA DUBAI . ๐ŸŽ€ Material Nidha ๐ŸŽ€ Less ironless ๐ŸŽ€ Heavy & flowy ๐ŸŽ€ Open/ Close type ๐ŸŽ€ Size S (50) until XXL (60) . โœ… Booking/ Deposit of Rm150 is required upon order. Balance payment to be paid after abaya arrived Malaysia. . ETA : 7th FEBRUARY 2019 . #abayadubai #abayasaudi #bilqishmecca #abaya #raya2018collection #abayaaddict #abayalovers #fashion #hijabfashion #abayafashion #uaeabayas #dubaifashion #abayastyle #dubaiabaya #kaftan #wholesaleabayas #naelofarhijab #ramadhan2018 #jubah #khimar #abayaborong #borong #wholesale #jahitpukal #pujaanhatikanda
PRE-ORDER ABAYA DUBAI . ๐ŸŽ€ Material Nidha ๐ŸŽ€ Less ironless ๐ŸŽ€ Heavy & flowy ๐ŸŽ€ Open/ Close type ๐ŸŽ€ Size S (50) until XXL (60) . โœ… Booking/ Deposit of Rm150 is required upon order. Balance payment to be paid after abaya arrived Malaysia. . ETA : 7th FEBRUARY 2019 . #abayadubai #abayasaudi #bilqishmecca #abaya #raya2018collection #abayaaddict #abayalovers #fashion #hijabfashion #abayafashion #uaeabayas #dubaifashion #abayastyle #dubaiabaya #kaftan #wholesaleabayas #naelofarhijab #ramadhan2018 #jubah #khimar #abayaborong #borong #wholesale #jahitpukal #pujaanhatikanda
PRE-ORDER ABAYA DUBAI . ๐ŸŽ€ Material Nidha ๐ŸŽ€ Less ironless ๐ŸŽ€ Heavy & flowy ๐ŸŽ€ Open/ Close type ๐ŸŽ€ Size S (50) until XXL (60) . โœ… Booking/ Deposit of Rm150 is required upon order. Balance payment to be paid after abaya arrived Malaysia. . ETA : 7th FEBRUARY 2019 . #abayadubai #abayasaudi #bilqishmecca #abaya #raya2018collection #abayaaddict #abayalovers #fashion #hijabfashion #abayafashion #uaeabayas #dubaifashion #abayastyle #dubaiabaya #kaftan #wholesaleabayas #naelofarhijab #ramadhan2018 #jubah #khimar #abayaborong #borong #wholesale #jahitpukal #pujaanhatikanda
PRE-ORDER ABAYA DUBAI . ๐ŸŽ€ Material Nidha ๐ŸŽ€ Less ironless ๐ŸŽ€ Heavy & flowy ๐ŸŽ€ Open/ Close type ๐ŸŽ€ Size S (50) until XXL (60) . โœ… Booking/ Deposit of Rm150 is required upon order. Balance payment to be paid after abaya arrived Malaysia. . ETA : 7th FEBRUARY 2019 . #abayadubai #abayasaudi #bilqishmecca #abaya #raya2018collection #abayaaddict #abayalovers #fashion #hijabfashion #abayafashion #uaeabayas #dubaifashion #abayastyle #dubaiabaya #kaftan #wholesaleabayas #naelofarhijab #ramadhan2018 #jubah #khimar #abayaborong #borong #wholesale #jahitpukal #pujaanhatikanda
PRE-ORDER ABAYA DUBAI . ๐ŸŽ€ Material Nidha ๐ŸŽ€ Less ironless ๐ŸŽ€ Heavy & flowy ๐ŸŽ€ Open/ Close type ๐ŸŽ€ Size S (50) until XXL (60) . โœ… Booking/ Deposit of Rm150 is required upon order. Balance payment to be paid after abaya arrived Malaysia. . ETA : 7th FEBRUARY 2019 . #abayadubai #abayasaudi #bilqishmecca #abaya #raya2018collection #abayaaddict #abayalovers #fashion #hijabfashion #abayafashion #uaeabayas #dubaifashion #abayastyle #dubaiabaya #kaftan #wholesaleabayas #naelofarhijab #ramadhan2018 #jubah #khimar #abayaborong #borong #wholesale #jahitpukal #pujaanhatikanda
PRE-ORDER ABAYA DUBAI . ๐ŸŽ€ Material Nidha ๐ŸŽ€ Less ironless ๐ŸŽ€ Heavy & flowy ๐ŸŽ€ Open/ Close type ๐ŸŽ€ Size S (50) until XXL (60) . โœ… Booking/ Deposit of Rm150 is required upon order. Balance payment to be paid after abaya arrived Malaysia. . ETA : 7th FEBRUARY 2019 . #abayadubai #abayasaudi #bilqishmecca #abaya #raya2018collection #abayaaddict #abayalovers #fashion #hijabfashion #abayafashion #uaeabayas #dubaifashion #abayastyle #dubaiabaya #kaftan #wholesaleabayas #naelofarhijab #ramadhan2018 #jubah #khimar #abayaborong #borong #wholesale #jahitpukal #pujaanhatikanda
PRE-ORDER ABAYA DUBAI . ๐ŸŽ€ Material Nidha ๐ŸŽ€ Less ironless ๐ŸŽ€ Heavy & flowy ๐ŸŽ€ Open/ Close type ๐ŸŽ€ Size S (50) until XXL (60) . โœ… Booking/ Deposit of Rm150 is required upon order. Balance payment to be paid after abaya arrived Malaysia. . ETA : 7th FEBRUARY 2019 . #abayadubai #abayasaudi #bilqishmecca #abaya #raya2018collection #abayaaddict #abayalovers #fashion #hijabfashion #abayafashion #uaeabayas #dubaifashion #abayastyle #dubaiabaya #kaftan #wholesaleabayas #naelofarhijab #ramadhan2018 #jubah #khimar #abayaborong #borong #wholesale #jahitpukal #pujaanhatikanda
PRE-ORDER ABAYA DUBAI . ๐ŸŽ€ Material Nidha ๐ŸŽ€ Less ironless ๐ŸŽ€ Heavy & flowy ๐ŸŽ€ Open/ Close type ๐ŸŽ€ Size S (50) until XXL (60) . โœ… Booking/ Deposit of Rm150 is required upon order. Balance payment to be paid after abaya arrived Malaysia. . ETA : 7th FEBRUARY 2019 . #abayadubai #abayasaudi #bilqishmecca #abaya #raya2018collection #abayaaddict #abayalovers #fashion #hijabfashion #abayafashion #uaeabayas #dubaifashion #abayastyle #dubaiabaya #kaftan #wholesaleabayas #naelofarhijab #ramadhan2018 #jubah #khimar #abayaborong #borong #wholesale #jahitpukal #pujaanhatikanda
๐ŸŒธ PROVENCAPS SLIMMING & WHITENING ๐ŸŒธ batch BARU OCT 2018 new formula ๐Ÿ’ฏ% SAMA DTRIM.COM kapsul Gold dulu.. . (Sama seperti dtrim tapi dtrim hanya untuk slimming, provencaps complete untuk slimming & whitening skin) . BAGI YG TERCARI2 DTRIM.COM VERSI LAMA YG COLOUR GOLD TU BLEY CUBA PROVEN.. Kesan sama boleh tgk sndri testimoni baru #proven_eila . HARGA 1๏ธโƒฃ RM55 2๏ธโƒฃ RM100 free pos sem โ˜Ž๏ธ 014-9419201 . ๐ŸŒธKEISTIMEWAAN PROVEN CAPS ๐ŸŒธ 1 - 7 Hari:- *Otot-otot mula melembut * Lemak badan mula terbakar * Badan akan merasa ringan & berat badan menurun. 7 - 15 Hari:- * Lemak badan terbakar dengan banyak * Berat badan menurun dgn ketara. * Pengurangan saiz tubuh badan terutama pd bhgn Atas & Pinggang. 1 Bulan:- * Bentuk badan dan kulit kelihatan gebu, cerah& menawan. * Badan jadi langsing dan nampak Menawan * Wajah membujur & kelihatan jelita Provencaps adalah produk terbaik untuk anda kerana ia dapat : Menurunkan berat badan dengan cepat walaupun anda tiada masa untuk bersenam dan diet yang menyusahkan. Membuang air besar dengan lebih mudah. Anda tak perlu termenung lama-lama di dalam tandas lagi ๐Ÿฆ‹ Perut tidak lagi buncit ๐Ÿฆ‹ Jerawat kecut dan meratakan tona kulit. Anda tidak perlu mengambil masa yang lama untuk bersiap (tidak perlu make up tebal) Kulit semakin cerah dan glowing Daya tahan penyakit (sistem imun) anda meningkat ๐Ÿฆ‹ Menyingkirkan sisa toksin dalam badan. Badan tidak cepat lesu dan letih setelah seharian bekerja. PALING BEST Selera makan terkawal dan anda boleh berjimat untuk belanja harian โœ… Sesuai untuk semua yang berumur 17tahun ke atas sama ada lelaki atau wanita โœ… Ibu yg mnyusu kn bayi 6 bulan ke atas boleh mkn โœ… HARGA YANG TERLAJAK MURAH dengan 3 fungsi dan khasiat yang berlainan. TIDAK PERLU BELI PRODUK YANG BANYAK DAN MAHAL . โ—† CARA PENGAMBILANโ—† 1 botol untuk 30 hari details smpai brg kak eila guide . . #provencaps #provencapsoriginal #sayajual #testimonisexylady_eila #dtrimeila #bazaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #kuruscepat #laraalanaa #samtilla #kurus #kurusselamat #nosiburtamine #provencapsmalaysia #ramadhan2018 #provencapsmurah #original #produkviral #viral #atkins #proven_eila
. NEW ARRIVAL!!! SIRWAL SBA . ๐Ÿ‘‰ Berbahan katun ๐Ÿ‘‰ Memiliki 3 kantong, ๐Ÿ‘‰ Jahitan rapi dan kuat . . Available Size M : lingkar pinggang 58cm max 96 L :lingkar pinggang 58cm max 106 XL : lingkar pinggang 60cm max112 XXL : lingkar pinggang 62cm max 120cm XXXL: lingkar pinggang 70cm max 124cm XXXXL (4XL) : lingkar pinggang 70cm max 128cm XXXXXL (5XL) : lingkar pinggang 76cm max 138cm . Harga : Rp ??? Berat : 0,35 kg . Info dan format pemesanan: ----------------------- Nama: No Hp: Alamat: Item: ------------------------ . ๐Ÿ“ฒ WA :085646672580 (fast respon untuk yg pakai format ya akhi ๐Ÿ™๐Ÿ˜Š). . . .#celanajogercargo #celana #celanapendek #celanajeans #celanamurah #celanapanjang #bajumurah #gamis #ramadhan #ramadhankareem #islam #ramadhan2018 #ramadhan1438h #sirwal #sirwalmurah #sirwalkantor #sunnah #sirwalkeren #sirwalsyari #sirwalikhwan #islam #muslim #islamic #allah #muslimah #islamabad #islamicquotes15x - #regrann
MUKENA BSY ETNIK โœ…BAHAN : BSY โœ…PAKET : MUKENA ATASAN & BAWAHAN + TAS โœ…BERAT : 650gram UKURAN โœ…PANJANG ATASAN DEPAN : 120CM โœ…PANJANG ATASAN BELAKANG : 140CM โœ…PANJANG BAWAHAN : 115CM โœ…LEBAR 70CM PENTING โœ”๏ธSTOK TERBATAS โœ”๏ธORDER & TANYA HARGA SILAHKAN LANGSUNG CHAT KONTAK KAMI YANG ADA DI BIO โœ”๏ธSEBELUM ORDER SILAHKAN TANYAKAN WARNA & STOK TERLEBIH DAHULU โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– #mukenapremium #mukenapremiumquality #mukenapremiummurah #mukenasutra #mukenasutraparis #mukenaspandeksutra #mukenaspandek #mukenaecermurah #jualmukena #mukenaecermurah #mukenagrosirmurah #produsenmukenaalgani #mukenaanak #mukenamurah #mukenacantik #mukenakatun #mukenamotifbunga #mukenapolkadot #mukenakatunjepang #mukenapolos #mukenamurahbanget #mukenaflower #lebaran #lebaran2018 #ramadhan #ramadhan2018 #ramadhankareem #ramadhantibalagi
MUKENA CASSANO VA โœ…BAHAN : SEMI SUTRA VELVET โœ…PAKET : MUKENA ATASAN & BAWAHAN + TAS โœ…BERAT : 650gram UKURAN โœ…PANJANG ATASAN DEPAN : 120CM โœ…PANJANG ATASAN BELAKANG : 140CM โœ…PANJANG BAWAHAN : 115CM โœ…LEBAR 70CM PENTING โœ”๏ธSTOK TERBATAS โœ”๏ธORDER & TANYA HARGA SILAHKAN LANGSUNG CHAT KONTAK KAMI YANG ADA DI BIO โœ”๏ธSEBELUM ORDER SILAHKAN TANYAKAN WARNA & STOK TERLEBIH DAHULU โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– #mukenapremium #mukenapremiumquality #mukenapremiummurah #mukenasutra #mukenasutraparis #mukenaspandeksutra #mukenaspandek #mukenaecermurah #jualmukena #mukenaecermurah #mukenagrosirmurah #produsenmukenaalgani #mukenaanak #mukenamurah #mukenacantik #mukenakatun #mukenamotifbunga #mukenapolkadot #mukenakatunjepang #mukenapolos #mukenamurahbanget #mukenaflower #lebaran #lebaran2018 #ramadhan #ramadhan2018 #ramadhankareem #ramadhantibalagi
MUKENA BSY ETNIK โœ…BAHAN : BSY โœ…PAKET : MUKENA ATASAN & BAWAHAN + TAS โœ…BERAT : 650gram UKURAN โœ…PANJANG ATASAN DEPAN : 120CM โœ…PANJANG ATASAN BELAKANG : 140CM โœ…PANJANG BAWAHAN : 115CM โœ…LEBAR 70CM PENTING โœ”๏ธSTOK TERBATAS โœ”๏ธORDER & TANYA HARGA SILAHKAN LANGSUNG CHAT KONTAK KAMI YANG ADA DI BIO โœ”๏ธSEBELUM ORDER SILAHKAN TANYAKAN WARNA & STOK TERLEBIH DAHULU โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– #mukenapremium #mukenapremiumquality #mukenapremiummurah #mukenasutra #mukenasutraparis #mukenaspandeksutra #mukenaspandek #mukenaecermurah #jualmukena #mukenaecermurah #mukenagrosirmurah #produsenmukenaalgani #mukenaanak #mukenamurah #mukenacantik #mukenakatun #mukenamotifbunga #mukenapolkadot #mukenakatunjepang #mukenapolos #mukenamurahbanget #mukenaflower #lebaran #lebaran2018 #ramadhan #ramadhan2018 #ramadhankareem #ramadhantibalagi
Ganci / pin akrilik Bisa desain sendiri Logo Nama Foto Dan juga berbagai macam bentuk Ganci dan Pin pake Nama Sendiri. 1PAKET = ganci + pin, dengan nama kamu sendiri Hanya 20K Kepo in Aja Langsung 085336764670 #ganci #ganciunyumuslimah #pin #bros #gantungankunci #muslim #islam #ramadhan #ramadhan2018 #aksesoris #tarim #terompah #terompahnabi #terompahnabimuhammadsaw
Reoni + bukber with temen2 alumni smk 4 cempaka putih.. kangen kumpul2 lagi nih๐Ÿ˜Š #ramadhan2018
๐ŸŒธ PROVENCAPS SLIMMING & WHITENING ๐ŸŒธ batch BARU OCT 2018 new formula ๐Ÿ’ฏ% SAMA DTRIM.COM kapsul Gold dulu.. . (Sama seperti dtrim tapi dtrim hanya untuk slimming, provencaps complete untuk slimming & whitening skin) . BAGI YG TERCARI2 DTRIM.COM VERSI LAMA YG COLOUR GOLD TU BLEY CUBA PROVEN.. Kesan sama boleh tgk sndri testimoni baru #proven_eila . HARGA 1๏ธโƒฃ RM55 2๏ธโƒฃ RM100 free pos sem โ˜Ž๏ธ 014-9419201 . ๐ŸŒธKEISTIMEWAAN PROVEN CAPS ๐ŸŒธ 1 - 7 Hari:- *Otot-otot mula melembut * Lemak badan mula terbakar * Badan akan merasa ringan & berat badan menurun. 7 - 15 Hari:- * Lemak badan terbakar dengan banyak * Berat badan menurun dgn ketara. * Pengurangan saiz tubuh badan terutama pd bhgn Atas & Pinggang. 1 Bulan:- * Bentuk badan dan kulit kelihatan gebu, cerah& menawan. * Badan jadi langsing dan nampak Menawan * Wajah membujur & kelihatan jelita Provencaps adalah produk terbaik untuk anda kerana ia dapat : Menurunkan berat badan dengan cepat walaupun anda tiada masa untuk bersenam dan diet yang menyusahkan. Membuang air besar dengan lebih mudah. Anda tak perlu termenung lama-lama di dalam tandas lagi ๐Ÿฆ‹ Perut tidak lagi buncit ๐Ÿฆ‹ Jerawat kecut dan meratakan tona kulit. Anda tidak perlu mengambil masa yang lama untuk bersiap (tidak perlu make up tebal) Kulit semakin cerah dan glowing Daya tahan penyakit (sistem imun) anda meningkat ๐Ÿฆ‹ Menyingkirkan sisa toksin dalam badan. Badan tidak cepat lesu dan letih setelah seharian bekerja. PALING BEST Selera makan terkawal dan anda boleh berjimat untuk belanja harian โœ… Sesuai untuk semua yang berumur 17tahun ke atas sama ada lelaki atau wanita โœ… Ibu yg mnyusu kn bayi 6 bulan ke atas boleh mkn โœ… HARGA YANG TERLAJAK MURAH dengan 3 fungsi dan khasiat yang berlainan. TIDAK PERLU BELI PRODUK YANG BANYAK DAN MAHAL . โ—† CARA PENGAMBILANโ—† 1 botol untuk 30 hari details smpai brg kak eila guide . . #provencaps #provencapsoriginal #sayajual #testimonisexylady_eila #dtrimeila #bazaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #kuruscepat #laraalanaa #samtilla #kurus #kurusselamat #nosiburtamine #provencapsmalaysia #ramadhan2018 #provencapsmurah #original #produkviral #viral #atkins #proven_eila
Nice is not the same as kind. Nice is not the same as ethical. Nice is not the same as moral. The older I get, the less interested I am in โ€œ niceโ€ Nice is gift wrap ; it says nothing about whatโ€™s inside. . . . . #fashion #kl #malemodel #vibe #mood #instagram #malaysia #gangpuasa #style #styleformen #instagood #photooftheday #picoftheday #instadaily #malaysiaigers #igersmalaysia #vscomalaysia #igmalaysia #igersmalaya #fitmalaysia #ramadhan2018 #fit #model #modellife #kualalumpur #ootd #styleoftheday #gym #senyum #gangraya
IDR 85.000 /ecer 3 pcs 220.000 1-2 lusin @50.000 3-5 lusin @45.000 6-10 lusin @43.000 Partai > 10lusin WA โ‡› Fast Order Via Whatsapp : 0856-0701-2661 . Order Langsung Kirim ========================================== โ‡› Size : M - L - XL โ‡› SIZE LOKAL โ‡› M : 50 x 70 โ‡› L : 52 x 72 โ‡› XL : 54 x 74 โ‡› Bahan : ๐Ÿ’ฏ Cotton โ‡› Kancing Baju Tembus โ‡› Full Hangtag Dan Label ========================================== . โ‡› Kirim Screenshot Gambar yg mau di order dan size . โ‡› Nama No tlp Dan Alamat Lengkap Di isi ===================================== #kaosdistro #kemejabranded #kemejacewek #kemejacowo #kemejamurah #kemejakekinin #localbrandindonesia #jakarta #bandung #jogja #surabaya #bali #makassar #medan #semarang #medan #surabaya #jakarta #jokowi #kemejaramadhan #ramadhan2018 #puasa #kemeja
IDR 85.000 /ecer 3 pcs 220.000 1-2 lusin @50.000 3-5 lusin @45.000 6-10 lusin @43.000 Partai > 10lusin WA โ‡› Fast Order Via Whatsapp : 0856-0701-2661 . Order Langsung Kirim ========================================== โ‡› Size : M - L - XL โ‡› SIZE LOKAL โ‡› M : 50 x 70 โ‡› L : 52 x 72 โ‡› XL : 54 x 74 โ‡› Bahan : ๐Ÿ’ฏ Cotton โ‡› Kancing Baju Tembus โ‡› Full Hangtag Dan Label ========================================== . โ‡› Kirim Screenshot Gambar yg mau di order dan size . โ‡› Nama No tlp Dan Alamat Lengkap Di isi ===================================== #kaosdistro #kemejabranded #kemejacewek #kemejacowo #kemejamurah #kemejakekinin #localbrandindonesia #jakarta #bandung #jogja #surabaya #bali #makassar #medan #semarang #medan #surabaya #jakarta #jokowi #kemejaramadhan #ramadhan2018 #puasa #kemeja
IDR 85.000 /ecer 3 pcs 220.000 1-2 lusin @50.000 3-5 lusin @45.000 6-10 lusin @43.000 Partai > 10lusin WA โ‡› Fast Order Via Whatsapp : 0856-0701-2661 . Order Langsung Kirim ========================================== โ‡› Size : M - L - XL โ‡› SIZE LOKAL โ‡› M : 50 x 70 โ‡› L : 52 x 72 โ‡› XL : 54 x 74 โ‡› Bahan : ๐Ÿ’ฏ Cotton โ‡› Kancing Baju Tembus โ‡› Full Hangtag Dan Label ========================================== . โ‡› Kirim Screenshot Gambar yg mau di order dan size . โ‡› Nama No tlp Dan Alamat Lengkap Di isi ===================================== #kaosdistro #kemejabranded #kemejacewek #kemejacowo #kemejamurah #kemejakekinin #localbrandindonesia #jakarta #bandung #jogja #surabaya #bali #makassar #medan #semarang #medan #surabaya #jakarta #jokowi #kemejaramadhan #ramadhan2018 #puasa #kemeja
IDR 85.000 /ecer 3 pcs 220.000 1-2 lusin @50.000 3-5 lusin @45.000 6-10 lusin @43.000 Partai > 10lusin WA โ‡› Fast Order Via Whatsapp : 0856-0701-2661 . Order Langsung Kirim ========================================== โ‡› Size : M - L - XL โ‡› SIZE LOKAL โ‡› M : 50 x 70 โ‡› L : 52 x 72 โ‡› XL : 54 x 74 โ‡› Bahan : ๐Ÿ’ฏ Cotton โ‡› Kancing Baju Tembus โ‡› Full Hangtag Dan Label ========================================== . โ‡› Kirim Screenshot Gambar yg mau di order dan size . โ‡› Nama No tlp Dan Alamat Lengkap Di isi ===================================== #kaosdistro #kemejabranded #kemejacewek #kemejacowo #kemejamurah #kemejakekinin #localbrandindonesia #jakarta #bandung #jogja #surabaya #bali #makassar #medan #semarang #medan #surabaya #jakarta #jokowi #kemejaramadhan #ramadhan2018 #puasa #kemeja
IDR 85.000 /ecer 3 pcs 220.000 1-2 lusin @50.000 3-5 lusin @45.000 6-10 lusin @43.000 Partai > 10lusin WA โ‡› Fast Order Via Whatsapp : 0856-0701-2661 . Order Langsung Kirim ========================================== โ‡› Size : M - L - XL โ‡› SIZE LOKAL โ‡› M : 50 x 70 โ‡› L : 52 x 72 โ‡› XL : 54 x 74 โ‡› Bahan : ๐Ÿ’ฏ Cotton โ‡› Kancing Baju Tembus โ‡› Full Hangtag Dan Label ========================================== . โ‡› Kirim Screenshot Gambar yg mau di order dan size . โ‡› Nama No tlp Dan Alamat Lengkap Di isi ===================================== #kaosdistro #kemejabranded #kemejacewek #kemejacowo #kemejamurah #kemejakekinin #localbrandindonesia #jakarta #bandung #jogja #surabaya #bali #makassar #medan #semarang #medan #surabaya #jakarta #jokowi #kemejaramadhan #ramadhan2018 #puasa #kemeja
IDR 85.000 /ecer 3 pcs 220.000 1-2 lusin @50.000 3-5 lusin @45.000 6-10 lusin @43.000 Partai > 10lusin WA โ‡› Fast Order Via Whatsapp : 0856-0701-2661 . Order Langsung Kirim ========================================== โ‡› Size : M - L - XL โ‡› SIZE LOKAL โ‡› M : 50 x 70 โ‡› L : 52 x 72 โ‡› XL : 54 x 74 โ‡› Bahan : ๐Ÿ’ฏ Cotton โ‡› Kancing Baju Tembus โ‡› Full Hangtag Dan Label ========================================== . โ‡› Kirim Screenshot Gambar yg mau di order dan size . โ‡› Nama No tlp Dan Alamat Lengkap Di isi ===================================== #kaosdistro #kemejabranded #kemejacewek #kemejacowo #kemejamurah #kemejakekinin #localbrandindonesia #jakarta #bandung #jogja #surabaya #bali #makassar #medan #semarang #medan #surabaya #jakarta #jokowi #kemejaramadhan #ramadhan2018 #puasa #kemeja
IDR 85.000 /ecer 3 pcs 220.000 1-2 lusin @50.000 3-5 lusin @45.000 6-10 lusin @43.000 Partai > 10lusin WA โ‡› Fast Order Via Whatsapp : 0856-0701-2661 . Order Langsung Kirim ========================================== โ‡› Size : M - L - XL โ‡› SIZE LOKAL โ‡› M : 50 x 70 โ‡› L : 52 x 72 โ‡› XL : 54 x 74 โ‡› Bahan : ๐Ÿ’ฏ Cotton โ‡› Kancing Baju Tembus โ‡› Full Hangtag Dan Label ========================================== . โ‡› Kirim Screenshot Gambar yg mau di order dan size . โ‡› Nama No tlp Dan Alamat Lengkap Di isi ===================================== #kaosdistro #kemejabranded #kemejacewek #kemejacowo #kemejamurah #kemejakekinin #localbrandindonesia #jakarta #bandung #jogja #surabaya #bali #makassar #medan #semarang #medan #surabaya #jakarta #jokowi #kemejaramadhan #ramadhan2018 #puasa #kemeja
IDR 85.000 /ecer 3 pcs 220.000 1-2 lusin @50.000 3-5 lusin @45.000 6-10 lusin @43.000 Partai > 10lusin WA โ‡› Fast Order Via Whatsapp : 0856-0701-2661 . Order Langsung Kirim ========================================== โ‡› Size : M - L - XL โ‡› SIZE LOKAL โ‡› M : 50 x 70 โ‡› L : 52 x 72 โ‡› XL : 54 x 74 โ‡› Bahan : ๐Ÿ’ฏ Cotton โ‡› Kancing Baju Tembus โ‡› Full Hangtag Dan Label ========================================== . โ‡› Kirim Screenshot Gambar yg mau di order dan size . โ‡› Nama No tlp Dan Alamat Lengkap Di isi ===================================== #kaosdistro #kemejabranded #kemejacewek #kemejacowo #kemejamurah #kemejakekinin #localbrandindonesia #jakarta #bandung #jogja #surabaya #bali #makassar #medan #semarang #medan #surabaya #jakarta #jokowi #kemejaramadhan #ramadhan2018 #puasa #kemeja
IDR 85.000 /ecer 3 pcs 220.000 1-2 lusin @50.000 3-5 lusin @45.000 6-10 lusin @43.000 Partai > 10lusin WA โ‡› Fast Order Via Whatsapp : 0856-0701-2661 . Order Langsung Kirim ========================================== โ‡› Size : M - L - XL โ‡› SIZE LOKAL โ‡› M : 50 x 70 โ‡› L : 52 x 72 โ‡› XL : 54 x 74 โ‡› Bahan : ๐Ÿ’ฏ Cotton โ‡› Kancing Baju Tembus โ‡› Full Hangtag Dan Label ========================================== . โ‡› Kirim Screenshot Gambar yg mau di order dan size . โ‡› Nama No tlp Dan Alamat Lengkap Di isi ===================================== #kaosdistro #kemejabranded #kemejacewek #kemejacowo #kemejamurah #kemejakekinin #localbrandindonesia #jakarta #bandung #jogja #surabaya #bali #makassar #medan #semarang #medan #surabaya #jakarta #jokowi #kemejaramadhan #ramadhan2018 #puasa #kemeja
Hai semua! harap korang have a good day today. cuba tengok sneakers ni cantik ke takkk ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . . FILA 003 GRAY PINK Size available : 36 - 40 (READYSTOCK) . . โฐSTOCK LAKU KERASSS! ๐Ÿ’ฏKUALITI TERBAIK BOS, RAMAI YANG DAH BERPUAS HATI DENGAN KUALITI KASUT KAMI! . . IGshop lain pakat dok jual harga RM275 ๐Ÿ˜ฑ, tapi kami jual cuma RM165 sahaja ๐Ÿ™. TAPI ADMIN NAK TURUNKAN LAGI! Korang beli dapat harga RM85 FREE POSTAGE! Ye free postage! Jadi, cepat sementara stock masih ada ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . PM Admin untuk check stock dan size! Jangan risau min tak makan orang ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† . . #sneakersmalaysia #sneakersmurahmalaysia #localsneakers #sneakerscantik #sneakerscantikmurah #sneakerskome #uitm #bazarpaknil #instashop #instashopmalaysia #sayajual #kasutmurah #kasutraya #giveaway #visitmyig #masakwithpassion #perlis #kedah #perak #ipohmali #penang #penangfood #kualalumpur #selangor #melaka #sabah #sarawak #johor #ramadhan2018
Hai semua! harap korang have a good day today. cuba tengok sneakers ni cantik ke takkk ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . . FILA 003 NAVY PINK Size available : 36 - 40 (READYSTOCK) . . โฐSTOCK LAKU KERASSS! ๐Ÿ’ฏKUALITI TERBAIK BOS, RAMAI YANG DAH BERPUAS HATI DENGAN KUALITI KASUT KAMI! . . IGshop lain pakat dok jual harga RM275 ๐Ÿ˜ฑ, tapi kami jual cuma RM165 sahaja ๐Ÿ™. TAPI ADMIN NAK TURUNKAN LAGI! Korang beli dapat harga RM85 FREE POSTAGE! Ye free postage! Jadi, cepat sementara stock masih ada ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . PM Admin untuk check stock dan size! Jangan risau min tak makan orang ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† . . #sneakersmalaysia #sneakersmurahmalaysia #localsneakers #sneakerscantik #sneakerscantikmurah #sneakerskome #uitm #bazarpaknil #instashop #instashopmalaysia #sayajual #kasutmurah #kasutraya #giveaway #visitmyig #masakwithpassion #perlis #kedah #perak #ipohmali #penang #penangfood #kualalumpur #selangor #melaka #sabah #sarawak #johor #ramadhan2018
Coucou salem Insta family ๐Ÿ˜Š Poulet sauce soja miel & riz basmati ร  la coriandre un plat savoureux et dรฉlicieusement parfumรฉ que je vous propose aujourdโ€™hui, des pilons de pouletย marinรฉs dans uneย sauce soja,ย miel, moutarde, ail & gingembre cuits au four accompagnรฉs dโ€™unย riz basmatiย faรงon pilaf ร  la coriandre, un des plats de laย cuisine asiatiqueย si riche et variรฉe que jโ€™affectionne particuliรจrement ! Une recette super facile et rapide ร  rรฉaliser et qui ravit les papilles des amoureux du sucrรฉ-salรฉ ๐Ÿ˜‹ Recette publiรฉe sur le blog lien cliquable dans ma biographie et ma story les amis ๐Ÿ˜‰ ย https://www.auxdelicesdupalais.net/poulet-sauce-soja-miel-riz-basmati-a-la-coriandre.html #foods #foodporn #recipes #instafood #poulet #chicken #soyasauce #plat #miel #foodblogger #yummyfood #inde #ghee #rizbasmati #ramadan #ramadhan2018 #recettefacile
KURUNG JULIA . ๐ŸƒMaterial Royal Silk ๐ŸƒAda 5 pilihan warna ๐Ÿƒ๏ธCutting loose & berdutt dibelakang ๐Ÿƒ๏ธKain duyung ๐Ÿƒ๏ธZip Kain Tepi Sebelah Kiri ๐Ÿƒ๏ธPinggang Bergetah Kiri & Kanan . ๐ŸŒบRM99SM/RM104SS FREE POSTAGE . #alhamdulillah #anniversary #draw #dropshipneeded #baju #puasa #ramadhan #ramadhan2018 #sahur #lace #openorder #palacealiffsyukri #shawl #hatiperempuan #nursingkurung #kebarung #lebaran #allah #kain #blouse #hijabtutorial #ruffle #tudung #nursingwear #motherday #healthyfood #lifeasanurse
Hai semua! harap korang have a good day today. cuba tengok sneakers ni cantik ke takkk ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . . DISRUPTOR V2 NUDE BLACK RED Size available : 36 - 40 (READYSTOCK) . . โฐSTOCK LAKU KERASSS! ๐Ÿ’ฏKUALITI TERBAIK BOS, RAMAI YANG DAH BERPUAS HATI DENGAN KUALITI KASUT KAMI! . . IGshop lain pakat dok jual harga RM275 ๐Ÿ˜ฑ, tapi kami jual cuma RM180 sahaja ๐Ÿ™. TAPI ADMIN NAK TURUNKAN LAGI! Korang beli dapat harga RM100 FREE POSTAGE! Ye free postage! Jadi, cepat sementara stock masih ada ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . PM Admin untuk check stock dan size! Jangan risau min tak makan orang ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† . . #sneakersmalaysia #sneakersmurahmalaysia #localsneakers #sneakerscantik #sneakerscantikmurah #sneakerskome #uitm #bazarpaknil #instashop #instashopmalaysia #sayajual #kasutmurah #kasutraya #giveaway #visitmyig #masakwithpassion #perlis #kedah #perak #ipohmali #penang #penangfood #kualalumpur #selangor #melaka #sabah #sarawak #johor #ramadhan2018
Hai semua! harap korang have a good day today. cuba tengok sneakers ni cantik ke takkk ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . . DISRUPTOR V2 WHTE BLACK RED Size available : 36 - 40 (READYSTOCK) . . โฐSTOCK LAKU KERASSS! ๐Ÿ’ฏKUALITI TERBAIK BOS, RAMAI YANG DAH BERPUAS HATI DENGAN KUALITI KASUT KAMI! . . IGshop lain pakat dok jual harga RM275 ๐Ÿ˜ฑ, tapi kami jual cuma RM180 sahaja ๐Ÿ™. TAPI ADMIN NAK TURUNKAN LAGI! Korang beli dapat harga RM100 FREE POSTAGE! Ye free postage! Jadi, cepat sementara stock masih ada ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . PM Admin untuk check stock dan size! Jangan risau min tak makan orang ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† . . #sneakersmalaysia #sneakersmurahmalaysia #localsneakers #sneakerscantik #sneakerscantikmurah #sneakerskome #uitm #bazarpaknil #instashop #instashopmalaysia #sayajual #kasutmurah #kasutraya #giveaway #visitmyig #masakwithpassion #perlis #kedah #perak #ipohmali #penang #penangfood #kualalumpur #selangor #melaka #sabah #sarawak #johor #ramadhan2018
Bisht โœจ * For inquiries whatsapp or DM 50831358 * Opening hours: Sun - Sat 12:00pm - 09:00pm Fri Closed. โ€Ž* ู„ู„ุงุณุชูุณุงุฑ Whatsapp ุงูˆ DM 50831358 โ€Ž* ุงูˆู‚ุงุช ุงู„ุนู…ู„ ุงู„ุฑุณู…ูŠ: โ€ŽูŠูˆู…ูŠุงู‹ 12:00 ุธู‡ุฑุงู‹ - 09:00 ู…ุณุงุกุงู‹ โ€Ž.ุนุฏุง ุงู„ุฌู…ุนู‡ ู…ุบู„ู‚ #august8kw #kuwait #fashion #mayar #jacket #newin #new #august #outfit #black #leather #coat #august #winter #velvet #bisht #teddycoat #jeans #linen #kaftan #ramadhan #ramadhan2018 #Eid2018 #streetstyle #sale
next page →