#Repost

318,500,009 posts

Loading...
From @fakta_elite  - Perhatikan Videonya baik-baik.. Yang bilang PKI cuma isu mohon dijelaskan kenapa slide logo PKI berada disela-sela slide acara jokowi. Tidak sengaja? @jokowi  jejakmu semakin nampak. Buat seluruh pengguna medsos, yg punya kouta lebih, yg punya waktu luang, yang dukung 2019 ganti presiden, mohon bantuanya : Pantengin seluruh video jokowi di youtube, perhatiin baik-baik, kemungkinan lambang PKI yg muncul bukan cuma di video ini aja, pasti di video yg laen juga ada, kalo nggak salah gaya penyelipan identitas semacam ini sama kayak fremason/iluminati. Jika sudah ketemu segera share atau laporin ke akun MCA supaya disebar. Mari tumbangkan rezim ini bersama. ________________ Sanad Video : @anonindonesia.asia7  - #regrann #Repost @jendral_cebong with @insta.save.repost • • •
#Repost @nationalrifleassociation ・・・ To all law-abiding gun-owning Americans: @yeti declines to do business with freedom's safest place. We guess they don't support America's oldest civil rights organization and your #2A rights. Tell @yeti you are upset by using the hashtag #BadChoiceYETI #DefendTheSecond #NRA
Powerful production #art #dance #ArtIsActivism #Repost @ruddurdance ・・・ The #power of #witness ! Don’t miss it! RudduR Dance’s solo show “Empowered” at Hostos Center for the Arts on May 11th is going to be an #experience !!! @ruddurdance @hostoscenter @hostoscollege #dance #rehearsal #story #history #passion #supportart #support #contemporarydance #movement #choreography #artists #perform #hostoscommunitycollege #hostoscenter #empowered #nyc #dancenyc
#Repost @michael.jackson____ • • • 😍| Michael looks angelic omg. Perfection! 👑 ▪ ▪#michaeljackson #kingofpop #music #moonwalker #love www.simplyjackson.co.uk
#Repost @jguetter68 with @repostapp ・・・ALSO SHARED ON THE FACEBOOK PAGE OK When @guettermx says he sees a potential shot you better listen and do what he says. Wow! #ds450 #rpraceperformance #ssidecals #pepsuspension #ansrmx #caliberproducts #rootriverracing #atvbigairtour #mxvsatv
#Repost @ayaah.92 with @get_repost ・・・ 💫🍃تيمنا من الكواليس❤️❤️ .. .. احلى السيلفيات والصور يلي ايد تيمنا بتلقطها😍😍 .. .. #تيم_حسن #الهيبة #الهيبة2 #الهيبة_العودة #جبل_شيخ_الجبل
For order contact me on direct message 📥also if you need more pic or video 📷📽 all bags for sale 💷💶💴💵 For order contact me on direct message 📥also if you need more pic or video 📷📽 all bags for sale 💷💶💴💵 #nevada #caesarspalace #notengosueño #premiata #hombresinsombra #goorinbros #hombredelaño #thebusiness #sorrynotsorry #instagood #repost #openmic #tripleb #entertainment #cityoflasvegas #cubanosporelmundo #restaurantecubano #todocuba #cocinacubana
#Repost @alena_hanter_z • • • Шли, шли и пришли)))) Ура. 3 Место. 😋👍в #Квиз777 Ррррррррр. #activepeople_MSK скоро будут вырывать 2 и 1)) берегитесь. 😜🤘 . Кому интересно, мы играем в Квизы каждый вторник, и иногда не только вторник) Это весело, позитивно,и не реального бомбически. РЕКОМЕНДУю играть с нами. Честно, честно понравится. Да ещё и со скидками в 50%))) На еду алко и игру. Уметь надо😂 Хотя нет, просто надо ходить с нами, и везде тебе 50%))) куда захочешь, просто предложи, а мы договоримся. 😆 #Квиз #психология #Квиз #квизы #активные #Москва #вело #квизиум #активныевзрослые #активныеигры #активныевыходные #активные_выходные #активныедетки #акжтивныелюди ##activepeople #active ##activepeople1 ##activepeople4 #and #activepeopleproblems #activepeoples #activepeopleonly #activepeople
S T A Y | T U N E D | #repost from @ardejemusicco 🤘🏾 #Repost @ardejemusicco ・・・ We took a trip out to L.A. to interview one of the most sought after session drummers in the music industry! You may not have known who you were watching, but @johnsonout has shared the stage with your favorite celebrities on the biggest platforms! May 1st, you'll get and inside look, wisdom, and stories from this giant in the music business! Spread the word! #tagadrummer #drums #expressyourloveformusic #ardeje #ardejeinterview
#Repost @venommovie with @get_repost ・・・ Embrace your inner anti-hero. #Venom 10.5.18
#Repost @abenfoal (@get_repost ) ・・・ Chegamos na segunda data do primeiro módulo! É com enorme satisfação que a ABENFO-AL recebe a Enfermeira Esp. Walnea Galdino para nos trazer as mais novas evidências em relação à prevenção dos cânceres de mama e colo do útero. Dia 05 de maio é o dia, contamos com a presença de vocês! 💚
Go follow model @ailtonceaser one of the most busiest models from Boston #Repost @ailtonceaser ・・・ Let’s Talk About The Last 24 Hours ⏱ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Started The Day With @djrealp & Shot 2 Videos For ThePullUp 😎 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Then I Went Home To Eat And Fell Asleep On The Couch For An Hour While Watching Boruto 🤦🏾‍♂️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Then I Had To Step Out For The @f.a.m.e_charityfashionevent And Recorded For @erykahchanel ! She Gave Away $1,000 To Different Charities & Her Mom Catered The Event With Some BOMB FOOD 🤤😎♥️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ After That I Ended The Night At Bijou & Recorded For @thepremiereventsgroup Where They Had @djself In The Building So You Know It Was LIT 🔥 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Now I’m Here At Garage Modeling For @claude_michelle X @lavishlivingclo x @earlybirds.clothing 👕👔 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Before I Walk In Tonight’s Show I’m Trying To Edit As Many Videos As Possible 🎥 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Why Am I Sharing This ?! 🤔 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ To Motivate Y’all And Inspire You To GRIND 💪🏾 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ I Didn’t Know How I Was Going To Get Through This Weekend But I Had No Choice. Sometimes We Overthink Things And Freak Out Because You Don’t Know HOW ... Eff That 🖕🏾 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Figure The HOW Out As You Go. 🙏🏾 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Time For Me To Go ✌🏾 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ To Everyone Who Took The Time Out To Read This I Want To Say Thank You For Supporting Me & My New Company SHINE Media [ @shine.films ] This Is Just The Beginning 😎🤙🏾 • • • • #AiltonCeaser #DoWhatYouLove #Model #MaleModel #MaleFashion #MaleStyle #Style #Entrepreneur #Creative #Motivation #PersonalDevelopment #Fashion #MensWear #MensFashion #BostonFashion #NewBoston #GQ #GQstyle #Youtube #SHINE #ACTV
#Repost @edson.arabe (@get_repost ) ・・・ #Repost @sebastiao.reis13 (@get_repost ) ・・・ Com vocês, o webclipe de "O Sexo Mais Forte", que conta com a participação especial da nossa amiga @luizalian ! O link pra assistir na íntegra tá na minha bio. #2reis #DoisReis #LuizaLian Esta música tem a pegada pra fazer parte de uma trilha sonora de novela, personagem de uma mulher, forte, marcante...e aí produção @redeglobo @videoshow.aovivo @dougieinsta @gioanto @segundosolof #joaoemanuelcarneiro @seegundosol_
Que eeeeeesssoooooo Braseeeeel hahahaha APERTA O PLAY ▶️ que gravei a makezinha que usarei hj nos meus compromissos pra vcs! 💕 Base @bareminerals CAMEL 17 Corretivo cover creme @dermablendpro NATURAL BEIGE Pó translúcido @payotbrasil Sombra paleta @smashboxbrasil FULL EXPOSURE Batom (que passei nos olhos)BRILHO CRISTAL @dailuscolor Blush LILÁS D’OR golfem Lilac Iluminador paleta @nyxcosmeticsbr Rímel (O MELHOR DA VIDA) @maybellinenybrasil PUSH UP DRAMA #Repost @flavia_viana with @insta.save.repost • • •
#Repost @martin.llorens with @get_repost ・・・ Feliz de compartir la gran noticia de que regreso a Panamá el 29 de septiembre para un evento muy especial: ‘Revolución de Energía Saludable’ junto a mi gran amiga y doctora @cecillorach y el rey de la zumba en Panama @algisandres . ¡Reserva la fecha hoy! Para más información escribe a posteraspty@gmail.com o llama al (507) 61514448. #cuerpo #mente #energía #revoluciónsaludable #liderazgoconsciente #fitness #wellness #mindfulness #makeover #lifestyle @posteraspty
#Repost @ya_natochka with @get_repost ・・・ "Зачем ты ходишь в спортзал, ты и так худая?" - часто задаваемый мне вопрос. Ответ очевиден вот на этом фото. Слева мой вес 45 кг - тонкие руки, худые ноги, мышц как будто вообще нет. Благодаря грамотной программе тренера @turbo_coach я набрала вес. Визуально это не слишком заметно, но очевидно, что мышцы стали подкаченными, руки сильными, ну а попа обрела аппетитную округлость. Поэтому в фитнес клуб @fitnesgorilla планирую ходить еще долго.#фитнес #фитнестренер #спортэтосила ☝🏻️👌
#Repost @andrevbl (@get_repost ) ・・・ #godofwarbr tá saindo da jaula o monstro! Obrigado @meups4_oficial e @playstation_br pelo presente maravilhoso! Agora vai ser só alegria
Foi lindo, divino, maravilhoso...muitas atividades e confraternização!! Pura Vida! ✨💛 #Repost @techsettennis with @get_repost ・・・ Confira os melhores momentos do OpenSet! 🥊🥋🥊🏆🏅🎾👊🏻🥗🍏🧀🍞🥪
Looking for a new and original tattoo design text 👉🏾📲 301-257-7078📱👈🏾 for a free consultation or book appointments ...Deposit required in advance to book tattoo appointments #coverups #coveruptattoos #coverupsbyLamar #LamarTheArtist #PeacockTattooLounge #DmvTattooArtist #Darkskintattoos #Ebonyink #darkskinbodyart #tagafriend #like #comment #repost #tattoos #tattoo #tattooart #tattooartist #inksession #inktherapy
#Repost @maemi_sushi_ykt with @get_repost ・・・ Будьте внимательны друзья! Условия игры чуть изменилось 😄🆕🆕🆕Внимание друзья у нас ежедневный *РОЗЫГРЫШ* набор🍱ЗАПЕЧЕНЫЙ🍕 от @maemi_sushi_ykt для участия нужно⬇ 1. Быть подписчиком @maemi_sushi_ykt & @moonbar_ykt 2. Сделать репост данного поста↪ 3.Отметить нашу страницу @maemi_sushi_ykt и одного друга! 4. Написать порядковый номер под этим постом в комментариях; 5. открыть страницу во время конкурса! Победителя определяет генератор случайных чисел завтра т.е 2️⃣5️⃣ апреля в 12:00ч. Желаем удачи😉 Розыгрыш будет проходить каждый день!!!
For order contact me on direct message 📥also if you need more pic or video 📷📽 all bags for sale 💷💶💴💵 For order contact me on direct message 📥also if you need more pic or video 📷📽 all bags for sale 💷💶💴💵 #nevada #caesarspalace #notengosueño #premiata #hombresinsombra #goorinbros #hombredelaño #thebusiness #sorrynotsorry #instagood #repost #openmic #tripleb #entertainment #cityoflasvegas #cubanosporelmundo #restaurantecubano #todocuba #cocinacubana
#repost @adheherbalife24stokis • • • Rp238.000 #herbalife #herbalifetermurah #herbalifetermurahseinstagram #herbalifemurah #ppp #herbalifeppp #pppherbalife #personalizedproteinpowder #personalizedproteinpowderherbalife #personalizedproteinpowder #naturgo #shakemurah PPP Herbalife F3 PPP (Personalized Protein Powder) - Isi 240 gram Suplemen protein untuk mengendalikan rasa lapar berlebihan dan kebutuhan akan energi. Tubuh anda memerlukan jumlah asupan protein yang pas untuk mengendalikan lapar, mendukung kesehatan otot dan juga untuk mengelola berat badan dengan cara yang menyehatkan. Formula 3 personalized protein powder siap mencukupi asupan protein yang kamu butuhkan untuk mengelola berat badan dan dapat mengendalikan rasa lapar diantara waktu makan. Terdiri dari protein yang lengkap termasuk 9 jenis amino acid yang sangat penting bagi tubuh kita. Tips diet dan tips menurunkan berat badan: Bila dikonsumsi bersamaan dengan shake formula 1 dapat menimbulkan rasa kenyang yang jauh lebih lama sehingga memudahkan proses penurunan berat badan. Kombinasi dari kedelai berkualitas tinggi dan protein whey. Dapat memberikan keleluasaan dalam mencukupi asupan kebutuhan protein yang bagi tiap orang tidak sama, sekaligus mengatasi rasa lapar. Protein Powder adalah pelengkap makanan sehat anda serta berguna untuk: Mencukupi kebutuhan protein tanpa lemak bagi tubuh Membangun otot dan menjaga otot dari penumpukan lemak Cara Konsumsi: bisa dicampur dengan shake formula 1. ambil 1 sendok makan Protein Powder campur ke dalam gelas shaker dengan air dingin atau biasa dan tidak boleh dengan air panas, kocok sampai rata lalu minum
#Repost @itsvegasdave with @get_repost ・・・ In today episode Vegas Dave announces his winner for the free stay at Villa Vegas Dave for 3 nights 4 days. Congratulations Chase!!!! Vegas Dave is giving away a $100,000 in free cash and prizes this year on his new youtube channel. To see the full episode and to win win free cash and prizes click the link tree link in my bio above👆👆
#Repost @taurus.girll (@get_repost ) ・・・ Dihari yg special @_irishbella_ @giorgino_abraham 😍😙 langgeng buat kalian... Selamat pagi kamu @abe.rakha yg masih merem...😋😋 • • • #taurusgirll #aberakha #couple #love #sayang #morning
#Repost @nasa • • • Amid all this beauty lies mayhem. A monster young star 200,000 times brighter than our Sun is blasting powerful ultraviolet radiation & stellar winds, carving out a fantasy landscape of ridges, cavities and mountains of gas & dust. This colorful image, taken by the Hubble Space Telescope (@NASAHubble ), celebrates the Earth-orbiting observatory’s 28th anniversary of viewing the heavens, giving us a window seat to the universe’s extraordinary tapestry of stellar birth and destruction. Above the distortion of Earth's atmosphere, Hubble has an unobstructed view of the universe. Scientists have used Hubble to observe the most distant stars and galaxies as well as the planets in our solar system. Hubble has taken over a million observations and provided data that astronomers have used to write more than 15,000 peer-reviewed scientific publications on a broad range of topics, from planet formation to gigantic black holes. Credits: NASA, @EuropeanSpaceAgency and @Space_Telescopes #nasa #space #hubble #spothubble #telescope #nebula #universe #solarsystem #astronomy #stars #science #lightyears #picoftheday #pictureoftheday #cloud #hst
#Repost with @Repostlyapp @zoo_vl Прибилась собака в подвал , размер пекинеса. Родила . Ищем добрые руки🙏. 89146524345
@sally_k8 先生ご考案のツールボックスを @alice._.handmade 様が受講されました♡ * alice様らしいハワイ〜なキラキラブルーです🌴 ーー♡ーー #Repost @alice._.handmade with @get_repost ・・・ こんなtoolbox欲しかった😊 キラキラブルーで💕 #ajbジュエリーバッグ認定講師 #ジュエリーバッグ #ツールボックス #ハンドメイド #ハワイアンコード #ルルベちゃん認定講師 #ユリシスドンネ認定講師 #キラキラ #ポーチ #toolbox #handmade #japan #tokyo
#Repost @djmissnine 👄🖤🎧🎶 ・・・ Black & White Am I underground now? . . . . . . #newmixtape #soundcloud #channelnine #missnine #instastories #stories #deephouse #housemusic
Thank you for your ongoing support, @blackrock ! #Repost ・・・ Our employees cycling for a cause! 🚴🏼‍♂️ These team members participated in a spin class @equinox in support of @hetrickmartin , an institution that offers services and support for #LGBTQ youth.
Vamos ajudar! Quanta coisa guardada nós temos e nem usamos. Guardamos pra quando emagrecermos, pra quando fizermos aquela viagem, ou guardamos porque acumulamos mesmo - garanto que você tem coisas no armário com etiqueta. Enquanto isso, tem gente morrendo de frio. Precisamos ajudar. #Repost @samaritanos.recife (@get_repost ) ・・・ A época de chuvas começou, e, se para quem tem onde morar já causa inconvenientes, as pessoas que estão na rua sentem sua condição piorar ainda mais! Que do conforto de nossos lares, tenhamos empatia com quem sofrerá com o frio das noites do Recife. Nossa campanha por cobertores e casacos é lançada para lembrar que o frio não espera. Ele incomoda, adoece e mata hoje à noite, neste momento. Nos ajude a atender essa necessidade tão básica. Doe cobertores, lençóis e casacos! Mobilize e mobilize-se. Vem com a gente? 🖤⛅ #campanhadeagasalhos
#Repost @noviosyasados with @get_repost ・・・ Les recordamos a todos nuestros novios y futuros novios que este fin de semana estaremos en @diadenovios en Mall Plaza Oeste, juntos a variados profesionales del rubro matrimonio #diadenovios #diadenoviosenmallplaza #plazaoeste #matrimonio #novios #novias #noviasdechile #bodas #instanovios #novias2018
#Repost @anakmesjid.id (@get_repost ) ・・・ [RAMADHAN] . Ramadhan is Coming! Udah siap? Semoga kita disempatin utk ketemu dengan Ramadhan tahun ini. Aamiin. . Kita pasti pengen, supaya Ramadhan kita kali ini kita jalani dengan kualitas yang lebih baik dari Ramadhan sebelumnya. . Berharap bisa tampil maksimal saat Ramadhan, Kuy ikutan RAMADHAN BOOSTER Sabtu, 28 April 2018 Pukul 18.30 WIB (mulai Isya' Berjamaah) di Masjid Aqidah Palangkaraya . Bersama: Ustadz Wahyudi Ibnu Yusuf, M.Pdi (Pimpinan Masjlis Ta'lim Darul Ma'arif Banjarmasin, Penulis Buku 5 Jurus Mahir Membaca Kitab Gundul) . Tag seseorang 😇👍 . . 🔄 Silahkan repost supaya tersebar 📣 Aktifkan notifikasi untuk info update ⛺ Gabung Channel Telegram klik link di bio . . Follow ⛺ @AnakMesjid.id Follow ⛺ @AnakMesjid.id . . #AnakMesjid #AnakMesjidID #Hijrah #Masjid #Islam #Dakwah #SharingNight #TalimNight
#repost @adheherbalife24stokis • • • Rp238.000 #herbalife #herbalifetermurah #herbalifetermurahseinstagram #herbalifemurah #ppp #herbalifeppp #pppherbalife #personalizedproteinpowder #personalizedproteinpowderherbalife #personalizedproteinpowder #naturgo #shakemurah PPP Herbalife F3 PPP (Personalized Protein Powder) - Isi 240 gram Suplemen protein untuk mengendalikan rasa lapar berlebihan dan kebutuhan akan energi. Tubuh anda memerlukan jumlah asupan protein yang pas untuk mengendalikan lapar, mendukung kesehatan otot dan juga untuk mengelola berat badan dengan cara yang menyehatkan. Formula 3 personalized protein powder siap mencukupi asupan protein yang kamu butuhkan untuk mengelola berat badan dan dapat mengendalikan rasa lapar diantara waktu makan. Terdiri dari protein yang lengkap termasuk 9 jenis amino acid yang sangat penting bagi tubuh kita. Tips diet dan tips menurunkan berat badan: Bila dikonsumsi bersamaan dengan shake formula 1 dapat menimbulkan rasa kenyang yang jauh lebih lama sehingga memudahkan proses penurunan berat badan. Kombinasi dari kedelai berkualitas tinggi dan protein whey. Dapat memberikan keleluasaan dalam mencukupi asupan kebutuhan protein yang bagi tiap orang tidak sama, sekaligus mengatasi rasa lapar. Protein Powder adalah pelengkap makanan sehat anda serta berguna untuk: Mencukupi kebutuhan protein tanpa lemak bagi tubuh Membangun otot dan menjaga otot dari penumpukan lemak Cara Konsumsi: bisa dicampur dengan shake formula 1. ambil 1 sendok makan Protein Powder campur ke dalam gelas shaker dengan air dingin atau biasa dan tidak boleh dengan air panas, kocok sampai rata lalu minum
Yes please! 😍 Check out this incredible work and learn more about the cause! 🇺🇸🤠 I definitely will be ordering one! #Repost @americanfeathers with @get_repost ・・・ Anyone else getting a ride in today? . . . #HonorthembyLiving #PatriotFeather #AmericanFeathers #theOriginalVeteranMadeAmericanFlagFeather #HonorandRemember #SO1TylerStimson #NavySEAL #Thestorybehindthefeather #AmericanHatCo #PBR
#Repost @pusat_handsock (@get_repost ) ・・・ Sahabat pusat handsock... Sebelum kita give away di awal bulan nanti, kita akan bagi hadiah dlu nih *1 LUSIN HANDSOCK* untuk 2 pemenang yang terpilih. . . Syarat dapetinnya gampang banget . . 1. Follow akun @pusat_handsock dan @ummu_khuzaymah 2. Like dan komen, setiap postingannya, kalau bisa repost juga. (Mulai hari ini sampai nanti akhir bulan April) 3. Jika bisa bantu share dan tags temen2 4. Sering like, dan komen postingan pusat handsock, akan besar kesempatan untuk mendapatkan hadiahnya. 5. Semoga sukses ya . . Salam kami @pusat_handsock @ummu_khuzaymah . . Like dan komen ini berlaku setiap bulan, semakin sering like dan komen, setiap bulannya InsyaAlloh akan ada hadiah tanpa di undi.
#Repost from kak@sofiaangresta17 ・・・ Sekali kali menegok lah ke belakang dan ingat semuanya.
#Repost @andariegodo with @get_repost ・・・ Excusen el tono de protesta pero la frustración que siento cada vez que veo una poda indiscriminada como esta no es para menos. ¡Ayúdenme con un Repost para ver si este mensaje llega! Aparentemente olvidamos que los arboles que adornan nuestra ciudad cumplen una función muy importante. Estos sirven para regular la temperatura, disminuyen la contaminación ambiental y visual, albergan varias especies de aves e insectos y además nos premian con su sombra. De nada nos sirve inaugurar un nuevo Jardín Botanico si lo que hacemos con las manos se desbarata con los pies. Está claro que el problema es el desastre de cables que cuelga sobre nuestras aceras, no sacrifiquemos los pocos arboles que le quedan a la ciudad de Santo Domingo. ¿Por que no podemos ejercer un método de poda menos agresivo? Vamos a proteger el ecosistema urbano @davidcolladom @alcaldiadn @ambienterd @mopcrd @dominguezbrito
#Repost @veganfatkid (@get_repost ) ・・・ This one’s for the Highland Park massive 👊🏻 #TacoTuesday 🌮 - Mad proud to be with these other fine folks and lend my support to the OG @plantfoodforppl 🌮 as they try to raise funds for a permanent Brick & Mortar location right here in the heart of our neighborhood! ❤️ #HLP - They got a mad good opportunity on a permanent spot but we got less than 30 days to try and raise $150k!!! @kickstarter 💵💵💵 - If we all come together we can turn a former carnivore location into a 💯 ALL VEGAN RESTAURANT!!! 🌱🌱🌮🌮🌯 🌯 - This is def a community effort so if ur in the LA area please checkout their #Kickstarter and pledge what you can 💵 - Oh and u know they gonna be giving out mad free food for every pledge 🌮🌮 so be sure to check out the different tiers 👉🏻 @plantfoodforppl 🌮🌮🌮 •LINKINBIO #PlantFoodForThePeople #ItTakesACommunity #ToChangeTheCommunity #TacoMeBro 👊🏻 #Permanently
#Repost @odettonail with @get_repost ・・・ @odettonail @airgel_official . . . オフィスネイル 真っ白な #ホワイトグラデーション は 手に浮いてしまうかもっと . 少し抵抗のある方は #エアジェル . 79番 ジョンブリアンがオススメです . 暖かみのある柔らさを演出 . . 毎度 慣れない私の💅🤳撮影に . 温かくご協力をありがとうございます 😂🙌🏻 . . . #ネイル #ネイルデザイン #グラデーションカラー #エアジェル #naildesigns #nailstagram #春ネイル #gel #airgel #fashion #happy #上品ネイル #清楚ネイル #nailart #instalike #odettonail #love #nagoya #white #pink #summer #美爪 #名古屋ネイルサロン #ニュアンスネイル #千種区ネイルサロン #プライベートネイルサロン
Serious 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 🤫🤫- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - #girl #girls #fashion #followme #follow #like4like #likeforfollow #like4follow #likeback #instagood #photooftheday #photography #photographer #fire #eyes #selfie 📷 #follow4follow #followme #followback #instagram #instagood #instalike #like4like #likeforlike #beautiful #italiangirl #style #repost #boss #photography #photo #photooftheday #followme #follow #insta #me #cute
Atentos fans de Ecuador 🇪🇨✌🏻️ #Esoesloquehay #Repost @albertobarrosoficial with @get_repost ・・・ ¡Cada vez falta menos! Este 27 de Abril, estrenaremos TRIBUTO A LA CUMBIA COLOMBIANA 4. Estará disponible en todas las plataformas digitales. 🇨🇴🎺 #spotify #itunes #amazonmusic #pandora #googleplay #shazam #esoesloquehay #albertobarros
Flower power! We’re so excited for Spring and this photo from @homeisbayshore gives us all the vibes. #teamofteams #spring #wholehartedpassion
Quien entiende razones, si nos perdemos en las emociones 👽♥🎤💯
We're never done with killing time, can I killing with you?. ✖✨
Harry 🍓🌜😻
🙌🏻E Q U I S
✈💚
next page →