#Saka

94,773 posts

Loading...
Какие ассоциации у вас вызывает осень? Для нас осень — это богатая коллекция ароматов. Она пахнет горячим кофе, прохладным воздухом и сухими листьями. А еще в ней есть нотка ностальгии. Осень заставляет нас вспоминать, иногда грустить, но желать большего и строить планы на будущее... КОФЕЙНЯ "CANDLES" Днепр, пр-т А.Поля, 8-А ⏰с 9:00 до 22:00 ежедневно Не забудьте подписаться на наши страницы 👉👉👉 https://www.facebook.com/coffeehouse.candles/ 👉👉👉 @candles.coffee Сandles.coffee #instadnepr #dneprlife #dnepropetrovsk #dner #coffee #coffee_dnepr #кофейниднепра #десертыднепр #candles #saka #экосладости #кофе #кофеек #кофейня #вкуснятина #вкусноИполезно #вкуснота #американо #coffice #coffice_ua #specialtycoffee #капучино #вкусныйкофе #магазин_кофе #кофеин #свежийкофе #coffeetrue #citycoffeeguide2019 #citycoffeeguide #netbook #кофе
KL Chocogreen perpaduan antara rasa green tea dan coklat nya mantul parah... Ditambah tekstur ketannya yang lembut dan lumernya kebangetan 😍😍😍 Order via 📲 0812-1388-9285 (Sda) 📲 0856-4575-7248 (sby) #orderan #terimapesanan #pesangojek #pesanonline #homemade #makananfresh #kulinersidoarjo #healtyfood #wisatakuliner #jajanansidoarjo #surabayacod #codsidoarjo #makananenak #nomnom #likefood #ketanlumersaka #saka #followerinstagram #instragram #pesankueonline #ordernow #eatfit #freshfoods #tester #testimonies #real #realfood #greentealatte #likegreen #yummy 😋
Aku kemurungan ..Ape jadi pada aku yang murung...dari pagi hidung aku memurungkan aku..mana mampu aku bertahan...ni pun dah bedal air sesuam...ais sila jgn harap..baikla #virus sila pindah kepada org lain yang ada..hahahaaaaaa!!!! Telah ku tebarkan virus itu...haccchimmmmmm!!! #tahniah pada yang akan berjaya disinggahi...tak tahan weyyy!!! Seram sejukkk ghasaaa!!! Yang penting #doodle ni cantik....Dear #money sila berkepuk kepuk...Lg pun ada #sale #saka 25 #november ni...#guzel #fateemacouture
Official Teaser Short Filem Saka . Yang ditunggu telah tiba kini ia datang menggangu malam tidor malam mu . Director @cut_fadillah . P.E.R.I.N.G.A.TA.N !!!! . #jangancakapabangtakpayung #abuofficial #saka #taatpadayangsatu
[PROMO 25% + FREE GIFT AKAN TAMAT 22 NOVEMBER 2018] . . JUS QURBI - PILIHAN JUS TERBAIK UNTUK ROHANI & JASMANI . 🌟kaya dengan sumber tenaga bagi kesihatan fizikal . 🌟Kurma ajwah sebagai bahan terpilih. Ajwah direndam satu malam terlebih dahulu sebelum airnya diproses dan direbus bersama dengan bahan2 lain. Ianya Kaya degan zat besi dan sumber tenaga. Jus Qurbi menggunakan kurma Ajwah kerana ianya bersandarkan pesanan Nabi SAW bermaksud ; . “Barangsiapa mengambil tujuh butir kurma Ajwah pada pagi hari, maka pada hari itu ia tidak akan terkena racun maupun sihir”- Bukhari & Muslim . 🌟Daun Bidara juga merupakan bahan terkuat dalam penghasilan Jus Qurbi ini. Setiap botol Jus Qurbi dilengkapi tidak kurang 7 helai daun bidara sebagaimana yang diseru oleh para ulamak bagi merawat masalah sihir. . 🌟Buah Tin- kaya dengan kalsium untuk menguatkan tulang, buah tin kaya dengan fosforus yang menggalakkan pertumbuhan tulang, buah tin baik untuk mejaga kesihatan mata ketika umur semakin meningkat, dan banyak lagi khasiat. . 🌟Buah Lemon, ianya menjadikan rasa Jus yang sempurna dengan rasa manis dan masam manisnya. Lemon baik untuk kesihatan kulit, membakar lemak sekaligus memelihara berat badan, mengimbangi pH dan meningkatkan imunisasi dengan vitamin C. . Kesemua bahan-bahan tadi didoa dan ruqyah selama 3-5 hari dahulu di Pusat Rawatan Darussalam oleh Tuan Guru Dato' Ismail Kamus bersama pengamal perubatan yang telah berpengalaman. Bahan yang digunakan sememangnya diambil daripada sumber buah yang asli, langsung tidak menggunakan perasa tambahan. Dan lagi menarik ianya TANPA SEBUTIR GULA..Manisnya asli dari kurma. . Jus Qurbi bukan sekadar menjadi kekuatan dan pendinding rohani untuk mengatasi masalah sihir atau gangguan jin, bahkna ianya juga memberikan tenaga yang luar biasa untuk kesihatan tubuh badan manusia. . Apa yang menarik dalam tempoh Pre Order ini: ✅Diskaun sehingga 25% ✅Free Gift (50 Terawal Shj) ✅Pembelian 4 botol, kita belanja Free Postage . Sah sehingga 22 Nov. . wasap 016-6652009 www.wasap.my/60166652009/PromoJusQurbi . . . . #ikhtiar #bidara #saka #jin #makhlukhalus #sihir #gangguan #mandianbidara #minyakbidara #sakitkepala #mimpipelik #mimpi #jusbidara
Bersama satukan tekad. Meraih kejayaan...... #saka # bhayangkara #pramukakeren #pramukahebat #pramukagantengcantik #galeripramuka
Kita hidup di bumi sebagai lantai nya Langit sebagai Atapnya banyak perbedaan yang ada sebuah kekuasaan dari Tuhan yang maha kuasa, Carilah sebuah Perbedaan , Tanpa ada kata Pembedaan #Study Tour #Pelopor Perdamaian #Temu Pemuda Lintas Iman #17 -22/11/2018 #tepelimakalbar #pmkrisungairaya #sadap #saka #merawatkeberagaman #indonesia
Ya Allah bestnya bila dapat skin sihat macam ni kan. 🤤 Tak sia2 setia dengan sparkling, berbaloi konsisten hari2 sebab hasilnya memang superb! Tahniah sebab dah dapat kulit sihat 😉 #littlefairyangel #sparklingskincare #narabeautyco #sayajual #saka #toner #cleanser #gluthawhitenightcream #spirulinaserum #teatreescrub #snowwhitescarserum #allaboxmalaysia
Gaiisss. Ini baru Set Exclusive + PP3M + SnowWhiteScarSerum Tunggu satttt. #BrighteningSeries landed. Tak zabar nak skin sihat. Pinkish pinkish like koreaaaaaa. P/s : Sila abaikan kening ulat bulu yittu + eyebag berbakul. 😜 #SAKA #SparklingSkincare #AllABox #MommySaka
Hii 💖 وحدة من رسماتي لنيكو هيروتو ونيكو ريوجي 😻😻 . . #anime #animedrawing #kawaii #kiyamahiroto #kiyamatatsuya #hiroto #midorikawaryuuji #ryuuji #hiromido #inazumaeleven #saka
İnşallah pantolona saklamıştır hdhejgahsgshhaha #kız #kiz #komedi #siyah #beyaz #makara #saka #şaka #guldur #güldür #eğlence #turkey #türkiye #turkiye #komedi
Нас легко найти в соц.сетях и просторах интернета! Просто наберите ... " Кофейня CANDLES " - всего лишь два слова достаточно, чтобы все наши страницы со всеми новостями и новинками открылись для вас ! КОФЕЙНЯ "CANDLES" Днепр, пр-т А.Поля, 8-А ⏰с 9:00 до 22:00 ежедневно Не забудьте подписаться на наши страницы 👉👉👉 https://www.facebook.com/coffeehouse.candles/ 👉👉👉 @candles.coffee Сandles.coffee #instadnepr #dneprlife #dnepropetrovsk #dner #coffee #coffee_dnepr #кофейниднепра #десертыднепр #candles #saka #экосладости #кофе #кофеек #кофейня #вкуснятина #вкусноИполезно #вкуснота #американо #coffice #coffice_ua #specialtycoffee #капучино #вкусныйкофе #магазин_кофе #кофеин #свежийкофе #coffeetrue #citycoffeeguide2019 #citycoffeeguide #netbook #кофе
Life is what u make it ####saka ####
💋HARGA MURAH / KUALITI TERBAIK💋 . 🔥Baby G Ladies watch . ✅ Harga : RM50 . ✅ FREE box ✅ Transmission : Battery . 📩 Postage : 2-3 hari (Ready Stock) ✅ Kos Pos RM8 (semenanjung) RM12 (ss) . 💝Ada yang berkenan di hati? . 🏧Whatsapp Saka.Shopper di 0111-2828 248 . #sakashopper #saka .shopper #jammurah #jualjam #jamgshock #jualgshock #jualjamtangan #jualjamtangan
Как начинать утро с бодрости и хорошего настроения?☀️ У всех свои секреты: пробежка, прохладный душ, любимая музыка, здоровый завтрак или чашечка бодрящего кофе. А как начинается ваше утро?😊 КОФЕЙНЯ "CANDLES" Днепр, пр-т А.Поля, 8-А ⏰с 9:00 до 22:00 ежедневно Не забудьте подписаться на наши страницы 👉👉👉 https://www.facebook.com/coffeehouse.candles/ 👉👉👉 @candles.coffee Сandles.coffee #instadnepr #dneprlife #dnepropetrovsk #dner #coffee #coffee_dnepr #кофейниднепра #десертыднепр #candles #saka #экосладости #кофе #кофеек #кофейня #вкуснятина #вкусноИполезно #вкуснота #американо #coffice #coffice_ua #specialtycoffee #капучино #вкусныйкофе #магазин_кофе #кофеин #свежийкофе #coffeetrue #citycoffeeguide2019 #citycoffeeguide #netbook #кофе
💋HARGA MURAH / KUALITI TERBAIK💋 . 🔥LV Offer ✅ Harga : RM45 . 📩 Postage : 2-3 hari (Ready Stock) ✅ Kos Pos RM8 (semenanjung) RM12(ss) . 💝Ada yang berkenan di hati? . 🏧Whatsapp Saka.Shopper di 0111-2828 248 . #sakashopper #saka .shopper #jualbeg #jualbegmurah #beglv #beglvmurah
💋HARGA MURAH / KUALITI TERBAIK💋 . 🔥LV Offer ✅ Harga : RM45 . 📩 Postage : 2-3 hari (Ready Stock) ✅ Kos Pos RM8 (semenanjung) RM12(ss) . 💝Ada yang berkenan di hati? . 🏧Whatsapp Saka.Shopper di 0111-2828 248 . #sakashopper #saka .shopper #jualbeg #jualbegmurah #beglv #beglvmurah
💋HARGA MURAH / KUALITI TERBAIK💋 . 🔥Tissot 1853 . ✅ Harga : RM100 ✅ Gred : Super A . ✅ FREE Normal Box . 📩 Postage : 2-3 hari (Ready Stock) ✅ Kos Pos RM8 (semenanjung) RM12 (ss) . 💝Ada yang berkenan di hati? . 🏧Whatsapp Saka.Shopper di 0111-2828 248 . #sakashopper #saka .shopper #jammurah #jualjam #jamtissot #jamtissotmurah #jualjamtangan #jamcouple
Nepenthes deaniana (var.) is one among Eight officially described Palawan endemic species. Let's help save them by not supporting illegal wildlife trade and protect their natural habitat. #nepenthes #pitcherplant #biodiversity #conservation #mobilephotography #Saka #PalawanMountaineeringAndConservationSociety #leavenotrace #PalawanFloraAndFauna #palawan #Philippines #ParadiseWithinParadise #earthpix #earthofficial #NatGeoWild #natureglobepix #sinopinas #philippineimages
Haaa nahh. Mommy lanjerr shikit teksture. 💮 MILKY WHITE ESSENCE SPF 25 💮 LOOSE RM60 100ML Apply selepas toner. Just dap2 dan skin jadi so soft Like montot baby 😌 Sebenarnya mommy dah menggeletissss tak zabarrr nak try essence baru by sparkling. Hohohoo. #SAKA #SparklingSkincare #AllABox #MommySaka #BrighteningSeries
#Repost @occi with @get_repost ・・・ #SayCheese ! #RockFestival まであと2日!! #当日は晴れそうですが #寒そうです#みなさま暖かい上着をご用意のうえ #お越しください#お待ちしてま 〜す! 出演順 11:30 #ZIMAwithJ 12:10 #YAMADARLING 12:30 #WoodyOnoBand 13:10 #TETSU ☆ 13:30 #HIDEwithFRIENDS 14:10 #HAMYAN 14:30 #MotorCityBluesBand 15:10 #SAKA 15:30 #TheComeOns 16:30 END #バンドとDJ #入場無料 #飲食持ち込み歓迎 #フリーコンサートも充実 #晴れるといいな #みんな来てね #Saycheeze #ピースフル #saycheese #saycheeserockfestival #love #peace #雨天中止 https://www.facebook.com/events/234639457207747/?ti=icl 。 。 ?朝練したのかな^ - ^今日も良いお天気です☀️ 。 。 あと2日❣️風邪ひかないようにしなくちゃ……なんだか気持ちだけ焦るわー〜……なことゆうてないで そろそろ買い出し行きますか? 。 。 寒くなるそうだから やっぱり豚汁だなぁー〜🎶鶴舞公園ですもの ごとらやさんのミートローフにスーリープのパンは 明日取りに行こうー〜 。 。 みんな来てねー〜❣️
Hai awak, dah tampal2 sparkle wipes tak harini? Takpe, agak2 mengantuk tengahari nanti tepek je wipes sejuk ni kat muka oke. Memang fresh je rasa lepas tu 😍 #littlefairyangel #sparklingskincare #narabeautyco #sayajual #saka #toner #cleanser #gluthawhitenightcream #spirulinaserum #teatreescrub #snowwhitescarserum #allaboxmalaysia
PerticabIII 2018 #SAKA BAKTI HUSAH
#SAKA 🥊🥊 . . @hollabackpictures My first project ° #bismillah
Wahh banyak improvement kan bila bersparkling 😍 Jerawat pun makin berkurang, skin pun dah mula nampak bersih. Yang penting konsisten and jangan campur dengan skincare lain yang ada merkuri oke. 😉 #sparklingskincare #narabeautyco #sayajual #saka #toner #cleanser #gluthawhitenightcream #spirulinaserum #teatreescrub #snowwhitescarserum #allaboxmalaysia #sisthocosmetic
Best nau lah bila skincare yang kita guna ni serasi kan. Bukan senang tau nak jumpa yang serasi bersama macam ni. Dengan saka sparkling inshaAllah boleh selesaikan masalah skin breakout korang 😍 #saka #toner #cleanser #gluthawhitenightcream #spirulinaserum #teatreescrub #snowwhitescarserum #allaboxmalaysia #sisthocosmetic #sisthofoundation #narabeautyco #sayajual #sistholipmatte
#Saka bhayangkara
Today’s featured meditation is ‘Suprises’ by @debralynn.belcanto How often do you feel surprised? Tonight before you turn the lights off, journal everything that made you surprised today. Ask yourself why was I surprised? Was I living with expectations? Was I unprepared? Have I been manifesting that surprise with my positive or negative thoughts? Take some time, and see what you come up with. 📸 @pierce_johnston #cloud9online #surprises
Hoje é um bom dia, para um bom drink. Venha provar o nosso Moscow Mule. Créditos pela foto ao nosso cliente @giordanomarson #drinks #saka #drinktime #umuarama #parana #picture #moscowmule
Kenangan pertapaan #SAKA BAYANGKARA
AMAN BOYLE SAKA OLMAZ #komik #saka #komikşakalar #espiri
next page →