#SkinWhite

89,604 posts

Loading...
I amn't japanese 🇲🇽 #blackhair #skinwhite #madeinmexico
✨✨Get the glow you’ve always wanted with these fabulous products in the market today✨✨ It helps you to: 👉🏼Whitens UNDER ARMS. 👉🏼Removes PIMPLES. 👉🏼Removes ACNE SCARS. 👉🏼Removes UNEVEN SKIN TONE. 👉🏼Helps to cleanse LIVER, KIDNEY, LUNGS & other ORGANS. Luxxe Products are: 💯% Made in U.S.A 🇺🇸 💯% HALAL approved. 💯% Safe & Effective 💯% Authentic (cGMP) 💯% Pure Organic We do Worldwide shipping 🚚✈️🌎 Free shipping nationwide via LBC WE ARE OPEN FOR RESELLERS and DISTRIBUTORS 👉 For orders/inquiries 📲 +639772301357 ・・・ #gluta #glutaph #glutathioneph #white #glutathione #skinwhite #whitening #whiteningproducts #soap #whiteningsoap #whiteningbar #slimming #capsules #foodsupplement #antiaging #vitamins #beautyproducts #shoesph #bagsph #bootsph #dressph #saleph #follow4follow #lizasoberano #enriquegil #luxxeslim #luxxewhite #luxxewhiteph #luxxewhitegluta
🦄 PIL PUTIH GEBU DBELLA🦄 [JERAWAT KECUT DAN KERING SERTA PUTIH😱😱] . Meh sapa yang ada masalah JERAWAT tapi guna macam-macam masih juga degil tak mau lari. Meh cuba PIL PUTIH GEBU . Pil Putih Gebu mengandungi Mutiara yang dihancurkan menjadi bubuk, dan telah digunakan beratus - ratus tahun sebagai anti - peradangan dan detoxification . Pearl Powder banyak digunakan untuk mengatasi jerawat dan sebagainya & baik untuk kulit sensitive . Dapatkan Segera Whatsapp 0176907986 Rm120 add postage rm10 #pilputehgebu #pilputihgebudbella #pilputihgebu #pilputihgebusatubadan #skinwhite #skinwhitening #susuk1juta #200 %berkesan #kulitputihgebu #kulitcantik #barbiedollmalaysia #tqsis 🙏🙏akhirnyesayajualizubielaproduct
🦄 PIL PUTIH GEBU DBELLA🦄 [JERAWAT KECUT DAN KERING SERTA PUTIH😱😱] . Meh sapa yang ada masalah JERAWAT tapi guna macam-macam masih juga degil tak mau lari. Meh cuba PIL PUTIH GEBU . Pil Putih Gebu mengandungi Mutiara yang dihancurkan menjadi bubuk, dan telah digunakan beratus - ratus tahun sebagai anti - peradangan dan detoxification . Pearl Powder banyak digunakan untuk mengatasi jerawat dan sebagainya & baik untuk kulit sensitive . Dapatkan Segera Whatsapp 0176907986 Rm120 add postage rm10 #pilputehgebu #pilputihgebudbella #pilputihgebu #pilputihgebusatubadan #skinwhite #skinwhitening #susuk1juta #200 %berkesan #kulitputihgebu #kulitcantik #barbiedollmalaysia #tqsis 🙏🙏akhirnyesayajualizubielaproduct
🦄 PIL PUTIH GEBU DBELLA🦄 [JERAWAT KECUT DAN KERING SERTA PUTIH😱😱] . Meh sapa yang ada masalah JERAWAT tapi guna macam-macam masih juga degil tak mau lari. Meh cuba PIL PUTIH GEBU . Pil Putih Gebu mengandungi Mutiara yang dihancurkan menjadi bubuk, dan telah digunakan beratus - ratus tahun sebagai anti - peradangan dan detoxification . Pearl Powder banyak digunakan untuk mengatasi jerawat dan sebagainya & baik untuk kulit sensitive . Dapatkan Segera Whatsapp 0176907986 Rm120 add postage rm10 #pilputehgebu #pilputihgebudbella #pilputihgebu #pilputihgebusatubadan #skinwhite #skinwhitening #susuk1juta #200 %berkesan #kulitputihgebu #kulitcantik #barbiedollmalaysia #tqsis 🙏🙏akhirnyesayajualizubielaproduct
🦄 PIL PUTIH GEBU DBELLA🦄 [JERAWAT KECUT DAN KERING SERTA PUTIH😱😱] . Meh sapa yang ada masalah JERAWAT tapi guna macam-macam masih juga degil tak mau lari. Meh cuba PIL PUTIH GEBU . Pil Putih Gebu mengandungi Mutiara yang dihancurkan menjadi bubuk, dan telah digunakan beratus - ratus tahun sebagai anti - peradangan dan detoxification . Pearl Powder banyak digunakan untuk mengatasi jerawat dan sebagainya & baik untuk kulit sensitive . Dapatkan Segera Whatsapp 0176907986 Rm120 add postage rm10 #pilputehgebu #pilputihgebudbella #pilputihgebu #pilputihgebusatubadan #skinwhite #skinwhitening #susuk1juta #200 %berkesan #kulitputihgebu #kulitcantik #barbiedollmalaysia #tqsis 🙏🙏akhirnyesayajualizubielaproduct
🦄 PIL PUTIH GEBU DBELLA🦄 [JERAWAT KECUT DAN KERING SERTA PUTIH😱😱] . Meh sapa yang ada masalah JERAWAT tapi guna macam-macam masih juga degil tak mau lari. Meh cuba PIL PUTIH GEBU . Pil Putih Gebu mengandungi Mutiara yang dihancurkan menjadi bubuk, dan telah digunakan beratus - ratus tahun sebagai anti - peradangan dan detoxification . Pearl Powder banyak digunakan untuk mengatasi jerawat dan sebagainya & baik untuk kulit sensitive . Dapatkan Segera Whatsapp 0176907986 Rm120 add postage rm10 #pilputehgebu #pilputihgebudbella #pilputihgebu #pilputihgebusatubadan #skinwhite #skinwhitening #susuk1juta #200 %berkesan #kulitputihgebu #kulitcantik #barbiedollmalaysia #tqsis 🙏🙏akhirnyesayajualizubielaproduct
🦄 PIL PUTIH GEBU DBELLA🦄 [JERAWAT KECUT DAN KERING SERTA PUTIH😱😱] . Meh sapa yang ada masalah JERAWAT tapi guna macam-macam masih juga degil tak mau lari. Meh cuba PIL PUTIH GEBU . Pil Putih Gebu mengandungi Mutiara yang dihancurkan menjadi bubuk, dan telah digunakan beratus - ratus tahun sebagai anti - peradangan dan detoxification . Pearl Powder banyak digunakan untuk mengatasi jerawat dan sebagainya & baik untuk kulit sensitive . Dapatkan Segera Whatsapp 0176907986 Rm120 add postage rm10 #pilputehgebu #pilputihgebudbella #pilputihgebu #pilputihgebusatubadan #skinwhite #skinwhitening #susuk1juta #200 %berkesan #kulitputihgebu #kulitcantik #barbiedollmalaysia #tqsis 🙏🙏akhirnyesayajualizubielaproduct
The glowing light skin Enhancer The glowing brown skin promoter Where are those bad mouthing your skin......... Let us help you give them hypertension and last last they will worship your skin . . #Labellezapackage #bimssecretsbarbieglows . . . #organic #organicskincare #organicliving #organicbeauty #ecofriendlyproducts #nontoxicliving #girlboss #enterpreneur #entrepreneurlife #hustle #thegrind #fashion #fashionblogger #instagood #fashiondaily #fashionstylist #flawlessskincare #naturalproducts #blackskincare #africanpride #skinwhite #bimssecrets #hustlersquare
โปรโมชั่น 12.12 ว้าวววว.. ต่อไม่รอแล้วนะ ❤️No. 1 by Guy โลชั่นกระชับสัดส่วนสูตรธรรมชาติ บอกลาไขมันส่วนเกินง่ายๆ เพียงแค่นวดตามสัดส่วนที่สาวๆต้องการนะเออ😍 *ส่งฟรีทุกออเดอร์ถึง15ธันวาคมนี้เท่านั้นนะเทอ หรือสั่งซื้อ📲Order Line: 1byguyofficial หรือ Line: @1byguyofficial #ห ุ่นสวยเพรียวมั่นใจปลอดภัยค่ะ #ส ินค้าพรีเมี่ยมในราคาที่ทุกคนเอี่ยมถึง #โลช ั่นกระชับผิวลดเซลลูไลท์ ให้ความชุ่มชื่นและกลิ่นหอมติดทนนาน 3 in 1 จบในขวดเดียว #no1byguy #1byguyofficial #firming #fitandfirm #anticellulite #cellulite #ผ ิวเปลือกส้ม #คร ีมทาลดเซลลูไลท์ #ลดเซลล ูไลท์ #คร ีมกระชับสัดส่วน #คร ีมทากระชับสัดส่วน #คร ีมบำรุงผิวกาย #whitelotion #firmingbodycream #firminggel #firmingcream #firminglotion #skincare #skinwhite #ผ ิวขาว #ผ ิวออร่า #กำจ ัดไขมัน #สลายเซลล ูไลท์ #สลายไขม ัน #ผ ิวขาว #ผ ิวสวย #โลช ั่นบำรุงผิว #thaibrand
. 💎White Plus Brand💎 💎ASTAXANTHIN SERUM💎 👉🏻Sensitive Serum And Lotion 👉🏻เซรั่มเนื้อโลชั่น 👍🏻เซรั่มสำหรับทุกสภาพผิว . 👉🏻เซรั่มเนื้อโลชั่น นวัตกรรมใหม่ล่าสุดจาก White Plus Brand ซึ่งรวมเซรั่ม และโลชั่นไว้ในหนึ่งเดียว (Top Secret) ช่วยในการบำรุงผิวให้ ขาวเรียบเนียน สีผิวสม่ำเสมอด้วยสารสกัดที่เข้มข้น(Serum)ให้สัมผัสอ่อนโยนสบายต่อผิวหน้าด้วยเนื้อโลชั่น พร้อมเผยผิวที่อ่อนเยาว์ด้วยสารสกัด ASTAXANTHIN เป็นสารสกัดต่อต้านอนุมูลอิสระสูงสุดเพราะจากผลวิจัยทางการแพทย์รับรองผลว่าสารสกัด ASTAXANTHIN แตกต่างจากสารต้านอนุมูลอิสระตัวอื่นๆ ด้วยคุณสมบัติพิเศษที่สามารถปกป้องเยื่อหุ้มเซลล์ผิวของเรา ได้ทั้งภายในและภายนอกมากกว่าสารต้านอนุมูลอิสระตัวอื่นๆ หรือเมื่อเปรียบเทียบกับ. Vitamin E สารสกัดASTAXANTHiNยังให้ประสิทธิภาพในการต้านอนุมลูอิสระสูงกว่าถึง 550 เท่า‼️ . ✅ปรับสีผิวให้ขาวเรียบเนียน ✅ปรับสมดุลผิว ✅ควบคุมความมันของผิว ✅สมานแผลที่เกิดจากสิว ✅ผิวไม่ไวต่อการเกิดสิว ✅ช่วยให้ผิวชุ่มชื่นยาวนาน 24 ชม. ✅กระชับรูขุมขนให้เล็กลง ✅ลดการระคายเคืองของผิว ✅ลดสาเหตุของการเกิดสิวทุกชนิด ✅ลดเลือน ฝ้า กระ จุดด่างดำ รอยสิว รอยแผล รอยดำ รอยแดง ✅ปกป้องเยื่อหุ้มเซลล์ผิวและเนื้อเยื่อเซลล์ผิวจากอนุมูลอิสระ ✅ช่วยให้ผิวแข็งแรง ✅ช่วยป้องกันการสูญเสียน้ำผ่านทางผิวหนัง ✅ส่วนผสมทั้งหมดนำเข้าจาก USA.🇺🇸 France🇫🇷 Japan🇯🇵 Switzerland🇨🇭 . 👉🏻วิธีใช้👈🏻 👉🏻ทำความสะอาดผิวหน้าให้หมดจด 👉🏻เกลี่ยเซรั่มบางๆให้ทั่วผิวหน้าโดยให้ย้อนรูขุมขนจากคางไปหาโหนกแก้ม จรดหน้าผาก 👉🏻เวลาใช้ : ก่อนนอน-หลังอาบน้ำ . 💎ราคาเพียง 599 บาท💎 💎เลขที่ใบจดแจ้ง 10-1-6010047668💎 #whiteplus #white_plus #serum #lotion #skincare #whitening #skinwhite #face #babyface #whiteplus_review #white #whiteninglotion #serum &lotion
ULTRA BODY OIL: A must-have oil for an impeccable look. This is the glowing oil of our Ultra collection. It revives dull, lacklustre skin, smooths skin, combat breakouts and boost radiance. Why is it special? Readily absorbed, this incredibly lightweight oil perfectly prepares skin for your favorite skincare while enhancing penetration of much needed active ingredients. _________________________________________ They will be absorbed better and will be penetrating the fresher skin and not the dead skin cells. This way, they will be much better absorbed and utilized. Upon awakening, skin’s natural beauty is revealed: silky smooth and intensely luminescent. Celebrate your beauty. Try it for yourself. Love the results and #exuderadiance 🤗 ________________________________________ For enquiries, consultation and order kindly speak to us through these medium Instagram : @bimssecrets DM us WhatsApp +447754259349 Facebook : Bimssecrets Organics Facebook Page : Bimssecrets . . Serious Buyers Only ________________________________ #organic #organicskincare #organicliving #organicbeauty #ecofriendlyproducts #nontoxicliving #girlboss #enterpreneur #entrepreneurlife #hustle #thegrind #flashesofdelight #fashion #fashionblogger #instagood #fashiondaily #fashionstylist #flawlessskincare #naturalproducts #blackskincare #africanpride #skinwhite #bimssecrets - #regrann
Soften skin as it lightens so you will feel confident, radiant and Sexy. Our Amazing Lush is designed to help you achieve a buttery, supple and a healthy even glow. Set Includes: . . . 🔸️Lush Glow Milk . . . 🔸️Lush Glow Milk (Night). . . 🔸️Lush Glow Herbal Soap. . . 🔸️Lush Glow Facial Cream. . . 🔸️Lush Glow oil . . . 🔸️Lush Glow Scrub. . . 🔸️Lush Glow Facial Wash . . . 🔸️Lush Glow Cleanser. . . 🔸️Lush Glow Shower Gel . . . . __________________ For enquiries, consultation and order kindly speak to us through these medium Instagram : @bimssecrets DM us WhatsApp +447754259349 Facebook : Bimssecrets Organics Facebook Page : Bimssecrets . . Serious Buyer Only. . #organic #organicskincare #organicliving #organicbeauty #ecofriendlyproducts #nontoxicliving #girlboss #enterpreneur #entrepreneurlife #hustle #thegrind #flashesofdelight #fashion #fashionblogger #instagood #fashiondaily #fashionstylist #flawlessskincare #naturalproducts #blackskincare #africanpride #skinwhite #bimssecrets #hustlersquare
Luminous, Buttery, beautiful, better skin Start with LA BELLEZA . this set is packed with 21 plant extract and award winning skin natural whitening ingredients to lighten and make you look Ageless. Set Includes:. . . 🔹️La Belleza Lotion. . . 🔹️La Belleza Lotion Night . . . 🔹️La Belleza Jelly Paste. . . 🔹️La Belleza Shower Gel . . 🔹️La Belleza Toner. . . 🔹️La Belleza facial cream . . 🔹️La Belleza facial Cleanser . . . 🔹️La Belleza scrub . . . 🔹️La Belleza Oil . . . __________________ For enquiries, consultation and order kindly speak to us through these medium Instagram : @bimssecrets DM us WhatsApp +447754259349 Facebook : Bimssecrets Organics Facebook Page : Bimssecrets . . Serious Buyer Only. . #organic #organicskincare #organicliving #organicbeauty #ecofriendlyproducts #nontoxicliving #girlboss #enterpreneur #entrepreneurlife #hustle #thegrind #flashesofdelight #fashion #fashionblogger #instagood #fashiondaily #fashionstylist #flawlessskincare #naturalproducts #blackskincare #africanpride #skinwhite #bimssecrets #hustlersquare
Pick up at my place and meet up by schedule are always welcome for inquiries and assistance. 💙 QUESTIONS? DM | VIBER US, WE ARE VERY RESPONSIVE 💙 09985448221 📱 #glutaph #glutathioneph #tationilph #glutax #glutax5gs #lookingforph #onlineshopph #commonwealth #katipunan #manila #skinwhite #whiteningproducts #luxcentph #beautycocktailph #luxcentquezoncity #beautycocktailphfeedback
Pick up at my place and meet up by schedule are always welcome for inquiries and assistance. 💙 QUESTIONS? DM | VIBER US, WE ARE VERY RESPONSIVE 💙 09985448221 📱 #glutaph #glutathioneph #tationilph #glutax #glutax5gs #lookingforph #onlineshopph #commonwealth #katipunan #manila #skinwhite #whiteningproducts #luxcentph #beautycocktailph #luxcentquezoncity #beautycocktailphfeedback
Nk kulit cerah? Tak puas hati dengan keadaan & tona kulit sekarang? Uols dh try mcm2 produk dan telah membelanjakan duit yang byk demi utk menjadikan kulit putih gebu bak artis2 korea kpop?Tapi hampa? Eh, xperlu risau la..kalau nk gebus gebas, skng kita guna teknologi baru tau.xpyh susah2 nk pki sabun ke krim ke atau nk scrub tiap2 hari dh.. 😆😆 itu pn blm tentu putih kn..haa ni kita guna kaedah injection sbb dgn cara itu sahaja vitamin akn diserap dgn cepat dan lebih berkesan dlm badan..😏 KENAPA NK INJECT? XDE CARA LAIN KE NK CNTIK? 💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉 Eh mestila ada cara lain, tp injection ni adalah kaedah terpantas. Anda perlu inject sebab: 😘Nak putih. 😘Murah 😘Menjimatkan 😘Tahan 3 bulan 😘Result yg cepat APA KEBAIKAN INJECTION? ---------------------------------------------- 😘Melambatkan penuaan kulit 😘Anti-pigmentasi(jeragat) 😘Anti bintik hitam(blackhead) 😘Anti bintik putih(whitehead) 😘Menghalang pembentukan jerawat 😘 Memulihkan luka dan parut 😘Menggalakkan pembentukan collagen 😘Mengurangkan kedut 😘Menegangkan kulit 😘Menguatkan antibodi ---------------------------------------------------- 📱WHATSAPP EMMA +601157759011 UTK DETAILS 😄😄 ---------------------------------------------------- APA KELEBIHAN UOLS BELI DARI EMMA? ---------------------------------------------------- 🎲Free Consultation 🎲Free List Clinic/Certified dripper 🎲Return customer emma akn bg diskaun 📱Whatsapp emma sekarang +601157759011 Atau blh tekan link di bio so xpyh nk save2 number tel ok sygss😘😘😘 #Veniscy #MixingWhite #Roche #PlacentaLucchini #Nexentury #Evgenis #Nexenturyii #EsenseuWhite #OrientalPlatinum #Oriental #japanplatinum #showwhite #nanguang #nangkuang #Miraclewhiteinjection #cindella1200mg #glutax70000gm #glutaxdnax #glutax8000gz #cindelle3000 #Mixingwhitedazzleboost #evgenisdumovit #nursajat #neutroskin #snowwhiteinjection #injection #injectionmalaysia #skintone #skinwhite #detox
Nk kulit cerah? Tak puas hati dengan keadaan & tona kulit sekarang? Uols dh try mcm2 produk dan telah membelanjakan duit yang byk demi utk menjadikan kulit putih gebu bak artis2 korea kpop?Tapi hampa? Eh, xperlu risau la..kalau nk gebus gebas, skng kita guna teknologi baru tau.xpyh susah2 nk pki sabun ke krim ke atau nk scrub tiap2 hari dh.. 😆😆 itu pn blm tentu putih kn..haa ni kita guna kaedah injection sbb dgn cara itu sahaja vitamin akn diserap dgn cepat dan lebih berkesan dlm badan..😏 KENAPA NK INJECT? XDE CARA LAIN KE NK CNTIK? 💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉 Eh mestila ada cara lain, tp injection ni adalah kaedah terpantas. Anda perlu inject sebab: 😘Nak putih. 😘Murah 😘Menjimatkan 😘Tahan 3 bulan 😘Result yg cepat APA KEBAIKAN INJECTION? ---------------------------------------------- 😘Melambatkan penuaan kulit 😘Anti-pigmentasi(jeragat) 😘Anti bintik hitam(blackhead) 😘Anti bintik putih(whitehead) 😘Menghalang pembentukan jerawat 😘 Memulihkan luka dan parut 😘Menggalakkan pembentukan collagen 😘Mengurangkan kedut 😘Menegangkan kulit 😘Menguatkan antibodi ---------------------------------------------------- 📱WHATSAPP EMMA +601157759011 UTK DETAILS 😄😄 ---------------------------------------------------- APA KELEBIHAN UOLS BELI DARI EMMA? ---------------------------------------------------- 🎲Free Consultation 🎲Free List Clinic/Certified dripper 🎲Return customer emma akn bg diskaun 📱Whatsapp emma sekarang +601157759011 Atau blh tekan link di bio so xpyh nk save2 number tel ok sygss😘😘😘 #Veniscy #MixingWhite #Roche #PlacentaLucchini #Nexentury #Evgenis #Nexenturyii #EsenseuWhite #OrientalPlatinum #Oriental #japanplatinum #showwhite #nanguang #nangkuang #Miraclewhiteinjection #cindella1200mg #glutax70000gm #glutaxdnax #glutax8000gz #cindelle3000 #Mixingwhitedazzleboost #evgenisdumovit #nursajat #neutroskin #snowwhiteinjection #injection #injectionmalaysia #skintone #skinwhite #detox
Nk kulit cerah? Tak puas hati dengan keadaan & tona kulit sekarang? Uols dh try mcm2 produk dan telah membelanjakan duit yang byk demi utk menjadikan kulit putih gebu bak artis2 korea kpop?Tapi hampa? Eh, xperlu risau la..kalau nk gebus gebas, skng kita guna teknologi baru tau.xpyh susah2 nk pki sabun ke krim ke atau nk scrub tiap2 hari dh.. 😆😆 itu pn blm tentu putih kn..haa ni kita guna kaedah injection sbb dgn cara itu sahaja vitamin akn diserap dgn cepat dan lebih berkesan dlm badan..😏 KENAPA NK INJECT? XDE CARA LAIN KE NK CNTIK? 💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉 Eh mestila ada cara lain, tp injection ni adalah kaedah terpantas. Anda perlu inject sebab: 😘Nak putih. 😘Murah 😘Menjimatkan 😘Tahan 3 bulan 😘Result yg cepat APA KEBAIKAN INJECTION? ---------------------------------------------- 😘Melambatkan penuaan kulit 😘Anti-pigmentasi(jeragat) 😘Anti bintik hitam(blackhead) 😘Anti bintik putih(whitehead) 😘Menghalang pembentukan jerawat 😘 Memulihkan luka dan parut 😘Menggalakkan pembentukan collagen 😘Mengurangkan kedut 😘Menegangkan kulit 😘Menguatkan antibodi ---------------------------------------------------- 📱WHATSAPP EMMA +601157759011 UTK DETAILS 😄😄 ---------------------------------------------------- APA KELEBIHAN UOLS BELI DARI EMMA? ---------------------------------------------------- 🎲Free Consultation 🎲Free List Clinic/Certified dripper 🎲Return customer emma akn bg diskaun 📱Whatsapp emma sekarang +601157759011 Atau blh tekan link di bio so xpyh nk save2 number tel ok sygss😘😘😘 #Veniscy #MixingWhite #Roche #PlacentaLucchini #Nexentury #Evgenis #Nexenturyii #EsenseuWhite #OrientalPlatinum #Oriental #japanplatinum #showwhite #nanguang #nangkuang #Miraclewhiteinjection #cindella1200mg #glutax70000gm #glutaxdnax #glutax8000gz #cindelle3000 #Mixingwhitedazzleboost #evgenisdumovit #nursajat #neutroskin #snowwhiteinjection #injection #injectionmalaysia #skintone #skinwhite #detox
Nk kulit cerah? Tak puas hati dengan keadaan & tona kulit sekarang? Uols dh try mcm2 produk dan telah membelanjakan duit yang byk demi utk menjadikan kulit putih gebu bak artis2 korea kpop?Tapi hampa? Eh, xperlu risau la..kalau nk gebus gebas, skng kita guna teknologi baru tau.xpyh susah2 nk pki sabun ke krim ke atau nk scrub tiap2 hari dh.. 😆😆 itu pn blm tentu putih kn..haa ni kita guna kaedah injection sbb dgn cara itu sahaja vitamin akn diserap dgn cepat dan lebih berkesan dlm badan..😏 KENAPA NK INJECT? XDE CARA LAIN KE NK CNTIK? 💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉 Eh mestila ada cara lain, tp injection ni adalah kaedah terpantas. Anda perlu inject sebab: 😘Nak putih. 😘Murah 😘Menjimatkan 😘Tahan 3 bulan 😘Result yg cepat APA KEBAIKAN INJECTION? ---------------------------------------------- 😘Melambatkan penuaan kulit 😘Anti-pigmentasi(jeragat) 😘Anti bintik hitam(blackhead) 😘Anti bintik putih(whitehead) 😘Menghalang pembentukan jerawat 😘 Memulihkan luka dan parut 😘Menggalakkan pembentukan collagen 😘Mengurangkan kedut 😘Menegangkan kulit 😘Menguatkan antibodi ---------------------------------------------------- 📱WHATSAPP EMMA +601157759011 UTK DETAILS 😄😄 ---------------------------------------------------- APA KELEBIHAN UOLS BELI DARI EMMA? ---------------------------------------------------- 🎲Free Consultation 🎲Free List Clinic/Certified dripper 🎲Return customer emma akn bg diskaun 📱Whatsapp emma sekarang +601157759011 Atau blh tekan link di bio so xpyh nk save2 number tel ok sygss😘😘😘 #Veniscy #MixingWhite #Roche #PlacentaLucchini #Nexentury #Evgenis #Nexenturyii #EsenseuWhite #OrientalPlatinum #Oriental #japanplatinum #showwhite #nanguang #nangkuang #Miraclewhiteinjection #cindella1200mg #glutax70000gm #glutaxdnax #glutax8000gz #cindelle3000 #Mixingwhitedazzleboost #evgenisdumovit #nursajat #neutroskin #snowwhiteinjection #injection #injectionmalaysia #skintone #skinwhite #detox
Nk kulit cerah? Tak puas hati dengan keadaan & tona kulit sekarang? Uols dh try mcm2 produk dan telah membelanjakan duit yang byk demi utk menjadikan kulit putih gebu bak artis2 korea kpop?Tapi hampa? Eh, xperlu risau la..kalau nk gebus gebas, skng kita guna teknologi baru tau.xpyh susah2 nk pki sabun ke krim ke atau nk scrub tiap2 hari dh.. 😆😆 itu pn blm tentu putih kn..haa ni kita guna kaedah injection sbb dgn cara itu sahaja vitamin akn diserap dgn cepat dan lebih berkesan dlm badan..😏 KENAPA NK INJECT? XDE CARA LAIN KE NK CNTIK? 💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉 Eh mestila ada cara lain, tp injection ni adalah kaedah terpantas. Anda perlu inject sebab: 😘Nak putih. 😘Murah 😘Menjimatkan 😘Tahan 3 bulan 😘Result yg cepat APA KEBAIKAN INJECTION? ---------------------------------------------- 😘Melambatkan penuaan kulit 😘Anti-pigmentasi(jeragat) 😘Anti bintik hitam(blackhead) 😘Anti bintik putih(whitehead) 😘Menghalang pembentukan jerawat 😘 Memulihkan luka dan parut 😘Menggalakkan pembentukan collagen 😘Mengurangkan kedut 😘Menegangkan kulit 😘Menguatkan antibodi ---------------------------------------------------- 📱WHATSAPP EMMA +601157759011 UTK DETAILS 😄😄 ---------------------------------------------------- APA KELEBIHAN UOLS BELI DARI EMMA? ---------------------------------------------------- 🎲Free Consultation 🎲Free List Clinic/Certified dripper 🎲Return customer emma akn bg diskaun 📱Whatsapp emma sekarang +601157759011 Atau blh tekan link di bio so xpyh nk save2 number tel ok sygss😘😘😘 #Veniscy #MixingWhite #Roche #PlacentaLucchini #Nexentury #Evgenis #Nexenturyii #EsenseuWhite #OrientalPlatinum #Oriental #japanplatinum #showwhite #nanguang #nangkuang #Miraclewhiteinjection #cindella1200mg #glutax70000gm #glutaxdnax #glutax8000gz #cindelle3000 #Mixingwhitedazzleboost #evgenisdumovit #nursajat #neutroskin #snowwhiteinjection #injection #injectionmalaysia #skintone #skinwhite #detox
YEAR END SALESS! 😵😵😵 . .SKIN BODY BLEACHING CREAM . HANYA RM48(SM) 😮😮😮 . . RM51(SS)!!SAHAJA 😮😮😮 (TERMASUK POSTAGE) . . .SAH SEHINGGA HUJUNG TAHUN . Whtsapp segera untuk dapat harga best price Wasap.my/0142504235 . . . . SUPER WHITE BLEACHING CREAM 100g untuk putih kan kulit badan . . 🌟PUTIH 5X GANDA 🌟PUTIH KEKAL 🌟KULIT TONA SEKATA 🌟SESUAI UNTUK PUTIH KAN BAHAGIAN GELAP SEPERTI KETIAK/SIKU/LUTUT/PINGGUL/LEHER YANG GELAP 🌟 KULIT LEBIH ANJAL 🌟 DAPAT MENGHILANGKAN TOMPOK2 GELAP . (CARA PENGUNAAN) . 🌟 sapu kan bleaching cream pada kulit kering & tunggu sehinga 10 ke 15 mnit & bilas dengan air bersih. 🌟gunakan cream sehari sekali untuk kesan yang lebih baik 🌟 selepas menggunakan bleaching cream sapukan cream pelembab berserta spf untuk mengekalkan kelembapan kulit & untuk pelindungan kulit. 🌟100 gram 🌟kulit yang sensitive dielakan mengguna product ini. . . #DSDbeauty #putih #white #bleaching skin#skin bleach#creambleach #superbleach #whiteningbleach #bodybleaching #whiteskin #skinwhite #beautifulskin #produkberkesan
YEAR END SALESS! 😵😵😵 . .SKIN BODY BLEACHING CREAM . HANYA RM48(SM) 😮😮😮 . . RM51(SS)!!SAHAJA 😮😮😮 (TERMASUK POSTAGE) . . .SAH SEHINGGA HUJUNG TAHUN . Whtsapp segera untuk dapat harga best price Wasap.my/0142504235 . . . . SUPER WHITE BLEACHING CREAM 100g untuk putih kan kulit badan . . 🌟PUTIH 5X GANDA 🌟PUTIH KEKAL 🌟KULIT TONA SEKATA 🌟SESUAI UNTUK PUTIH KAN BAHAGIAN GELAP SEPERTI KETIAK/SIKU/LUTUT/PINGGUL/LEHER YANG GELAP 🌟 KULIT LEBIH ANJAL 🌟 DAPAT MENGHILANGKAN TOMPOK2 GELAP . (CARA PENGUNAAN) . 🌟 sapu kan bleaching cream pada kulit kering & tunggu sehinga 10 ke 15 mnit & bilas dengan air bersih. 🌟gunakan cream sehari sekali untuk kesan yang lebih baik 🌟 selepas menggunakan bleaching cream sapukan cream pelembab berserta spf untuk mengekalkan kelembapan kulit & untuk pelindungan kulit. 🌟100 gram 🌟kulit yang sensitive dielakan mengguna product ini. . . #DSDbeauty #putih #white #bleaching skin#skin bleach#creambleach #superbleach #whiteningbleach #bodybleaching #whiteskin #skinwhite #beautifulskin #produkberkesan
YEAR END SALESS! 😵😵😵 . .SKIN BODY BLEACHING CREAM . HANYA RM48(SM) 😮😮😮 . . RM51(SS)!!SAHAJA 😮😮😮 (TERMASUK POSTAGE) . . .SAH SEHINGGA HUJUNG TAHUN . Whtsapp segera untuk dapat harga best price Wasap.my/0142504235 . . . . SUPER WHITE BLEACHING CREAM 100g untuk putih kan kulit badan . . 🌟PUTIH 5X GANDA 🌟PUTIH KEKAL 🌟KULIT TONA SEKATA 🌟SESUAI UNTUK PUTIH KAN BAHAGIAN GELAP SEPERTI KETIAK/SIKU/LUTUT/PINGGUL/LEHER YANG GELAP 🌟 KULIT LEBIH ANJAL 🌟 DAPAT MENGHILANGKAN TOMPOK2 GELAP . (CARA PENGUNAAN) . 🌟 sapu kan bleaching cream pada kulit kering & tunggu sehinga 10 ke 15 mnit & bilas dengan air bersih. 🌟gunakan cream sehari sekali untuk kesan yang lebih baik 🌟 selepas menggunakan bleaching cream sapukan cream pelembab berserta spf untuk mengekalkan kelembapan kulit & untuk pelindungan kulit. 🌟100 gram 🌟kulit yang sensitive dielakan mengguna product ini. . . #DSDbeauty #putih #white #bleaching skin#skin bleach#creambleach #superbleach #whiteningbleach #bodybleaching #whiteskin #skinwhite #beautifulskin #produkberkesan
Say goodbye to:⠀ 🚫Acne⠀ 🚫Pimples⠀ 🚫Chicken skin⠀ 🚫Uneven skin tone⠀ 🚫Dark Spot(Underarm,Knee,Elbow etc.)⠀ ⠀ ✔Healthy Liver, lungs, kidney and other organs⠀ ✔Prevents diseases⠀ ✔improves sleep⠀ ✔Skin whitening⠀ ⠀ GET 50% DISCOUNT ON ALL OUR PRODUCTS AFTER AVAILING OUR PACKAGE⠀ ⠀ Pm me for orders and inquiries⠀ Whatsapp +971 50 558 2980⠀ Open for Local and International Orders and membership⠀ #luxxe #beautyofluxxe #skinwhite #happyskin #vitaminc #grapeseed #gluta #healthyskin #nontoxicskincare #nourishyourself #wellnessjourney #liveinspired #glutasoap #combo
Memberi BUKTI bukan JANJI... Skin Body white kami memberi bukti kulit PUTIH yang sebenarnya. 10 hari langsung ada hasilnya. bahkan Artis2 ibukota banyak yang pakai. Kulitmu Hitam, bintik2, bekas luka, belang, dll jangan takut pakai Ada kapsul dan Lotion racikan dokter kecantikan shay .. Jadi jangan ragu untuk mencoba Tanpa pengelupasan dan efek samping karena produknya yg dibuat dari bahan herbal (alami) Order chat Via pilih salah satu👇 📲 WA : 085794672405 . #pemutihkulit #pemutihaman #pemutihampuh #pemutihalami #pemutihmurah #lfl #fff #skincare #pemutihbadan #pemutihbadanmurah #skinwhite #putih #lotionpemutihkulit #lotionpemutih #lotionpemutihbadan #lotionpemutihtubuh #lotionpemutihmurah #pencerahketiak #pemutihlutut #obatputih #lotionputih #pemutihselangkangan #pemutihleher #pemutihketiak #lotionwhitening #whiteninglotion #pemutihkaki #pemutihwajah #pemutihtangan #pemutih
Memberi BUKTI bukan JANJI... Skin Body white kami memberi bukti kulit PUTIH yang sebenarnya. 10 hari langsung ada hasilnya. bahkan Artis2 ibukota banyak yang pakai. Kulitmu Hitam, bintik2, bekas luka, belang, dll jangan takut pakai Ada kapsul dan Lotion racikan dokter kecantikan shay .. Jadi jangan ragu untuk mencoba Tanpa pengelupasan dan efek samping karena produknya yg dibuat dari bahan herbal (alami) Order chat Via pilih salah satu👇 📲 WA : 085794672405 . #pemutihkulit #pemutihaman #pemutihampuh #pemutihalami #pemutihmurah #lfl #fff #skincare #pemutihbadan #pemutihbadanmurah #skinwhite #putih #lotionpemutihkulit #lotionpemutih #lotionpemutihbadan #lotionpemutihtubuh #lotionpemutihmurah #pencerahketiak #pemutihlutut #obatputih #lotionputih #pemutihselangkangan #pemutihleher #pemutihketiak #lotionwhitening #whiteninglotion #pemutihkaki #pemutihwajah #pemutihtangan #pemutih
If you haven't bought from us, you're sleeping on a bicycle 🚲 Please wake up, it's time to give your skin that treat it needs 😊 Did you just read what a client had to say? If you are not using @bimssecrets products, you're far from flawless . #organic #organicskincare #organicliving #organicbeauty #ecofriendlyproducts #nontoxicliving #girlboss #enterpreneur #entrepreneurlife #hustle #thegrind #flashesofdelight #fashion #fashionblogger #instagood #fashiondaily #fashionstylist #flawlessskincare #naturalproducts #blackskincare #africanpride #skinwhite #bimssecrets #hustlersquare
We're feeling humbled and so honoured when our Clients leave us amazing feedback like this 🙏😍 Thank you dear for taking the time to share your experience. 💃😍 . . . At Bimssecrets, we design results oriented product that can improve your skin for the better. . . . ____________________________________ For enquiries, consultation and order kindly speak to us through these medium Instagram : @bimssecrets DM us WhatsApp +447754259349 Facebook : Bimssecrets Organics Facebook Page : Bimssecrets . . Serious Buyer Only . #organic #organicskincare #organicliving #organicbeauty #ecofriendlyproducts #nontoxicliving #girlboss #enterpreneur #entrepreneurlife #hustle #thegrind #flashesofdelight #fashion #fashionblogger #instagood #fashiondaily #fashionstylist #flawlessskincare #naturalproducts #blackskincare #africanpride #skinwhite #bimssecrets #hustlersquare
ทานดี ขายดีตลอด➰อกอึม ฟู เต่งตึง หัวนมชมพู➰ยอดขายแน่นทุกวัน รีวิวเพียบ!! ขอแนะนำ...สมุนไพรเพิ่มขนาดหน้าอก🍒Doom Doom Plus🍒 📌อกใหญ่📌ฟู📌อึ๋ม📌สมุนไพรไทยแท้100% ปลอดภัยมาตรฐานGMP 🍃สมุนไพรบำรุงร่างกาย🍃สมุนไพรบำรุงภายในสตรี . 🚩ราคาเพียงกระปุกละ 360 บาท 🎀ราคาโปรแอดเพื่อนในLineมาเลยจ้าา 🚚มีบริการเก็บเงินปลายทาง 🏦ลูกค้าพร้อมโอนมีส่วนลดเพิ่มทันทีค่ะ . สนใจติดต่อ/สั่งซื้อสินค้า ID Line: @bei1114n มี@นำหน้า รับออเดอร์ตลอดจร้าา💑💏 . จะทนรับกับสารเคมีไปอีกนานแค่ไหน? แค่ลองเปิดใจ บำรุงสุขภาพด้วยสมุนไพรกันบ้างนะคะ ________________ #ราคา #ตามหา #ราคาถ ูก #gluta #ขาว #ขาวใส #glutawhite #เห ็นผลจริง #สวย #อยากขาว #topshop #jjmarket #siambrandname #thailand #bkk #ร ับตัวแทนจำหน่าย #นมใหญ#ตลาดน #อกอ ึ๋ม #ขาย #ตลาดน ัดอากาเซ #shoppingthai #skinwhite #ขายด#ขายของ #pantipmarket #collagen #ส ินค้า
We are the first to give you an oral supplement with the same GLOWING result as injectible glutathione! . ❄ For fast whitening results take 2 capsules before bedtime ❄ Lower the dosage after you reach your desired skintone to 1capsule a day. ❄ Best combo with gluta IV ❄ Results may vary, whitening is a gradual process fair skinned woman can see results almost immediately while others have to take glutathione supplement for atleast 3 straight months to see big changes take a lot of vitamin c from fresh fruits or juices and use a high spf sunblock daily to protect your skin from harmful sunrays. #glutathioneph #glutaph #whiteningproductph #koreanskincareph #commonwealth #luxcentph #luxcentluminouscaps #luxcentfever #luxcent #beautycocktailphfeedback #luxcentgetglowing #luxcentquezoncity #luxcentfever #luxcentph #glutaph #instadaily #promoph #vscocam #glutathioneph #beautycocktailph #quezoncity #skinwhite #skinwhitening #koreanskincarephilippines #glutadripph #glutax5gs #glutaxph
In some people, though, the sebaceous glands can produce too much oil. This creates oily skin. You know you have oily skin if your skin constantly looks shiny, and you go through several blotting sheets a day. Oily skin can even feel greasy within hours of cleansing. Breakouts are also more likely because the sebum mixes with dead skin cells and gets stuck in your pores. . . . . #organic #organicskincare #organicliving #organicbeauty #ecofriendlyproducts #nontoxicliving #girlboss #enterpreneur #entrepreneurlife #hustle #thegrind #flashesofdelight #fashion #fashionblogger #instagood #fashiondaily #fashionstylist #flawlessskincare #naturalproducts #blackskincare #africanpride #skinwhite #bimssecrets #hustlersquare
. 💎Premium Soap💎 👉🏻Deep Whitening Lotion Soap 👉🏻สบู่โลชั่นหน้าเด็ก 👍🏻สูตร White Deepens x3 . 👉🏻สบู่เนื้อโลชั่นนวตกรรมใหม่ล่าสุดจาก 💎White Plus💎 ที่รวมสบู่และโลชั่นไว้ในหนึ่งเดียว ไม่ใช่แค่ทำความสะอาดได้อย่างล้ำลึกแต่ยังช่วยในการบำรุงผิวให้ขาวกระจ่างใสได้อย่างล้ำลึก พร้อมเผยผิวที่อ่อนเยาว์ด้วยด้วยส่วนผสมของ Ozonized Oryza sativa (Rice) Callus Culture Extract เป็น 👍🏻Stemcell ที่ช่วยให้ผิวแลดูอ่อนเยาว์ลง ลดเลือนริ้วรอย ทั้งลึกและตื้น ผิวกระชับและยืดยุ่น ทำให้ผิวดู เรียบเนียน และ ขาวกระจ่างใสยิ่งขึ้น . ✅ผิวขาวกระจ่างใสอย่างมีออร่า ✅ทำความสะอาดได้อย่างล้ำลึก ✅เผยผิวที่อ่อนเยาว์ ✅ล้างเครื่องสำอางค์ ✅ลดสาเหตุของการเกิดสิวทุกชนิด ✅ผิวไม่ไวต่อการเกิดสิว ✅ช่วยให้สีผิวสม่ำเสมอ ✅บำรุงผิวให้ขาวกระจ่างใสด้วยการผลัดเซลล์ผิว ✅ผิวหน้าเรียบเนียน ✅รูขุมขนกระชับขึ้น ✅ริ้วรอยจางลง ✅ลดเลือน จุดด่างดำ รอยสิว รอยแผล ✅ผลัดเซลล์ผิว และ สร้างเซลล์ผิวหนังใหม่ที่แข็งแรงด้วย Stemcell Scrub ✅ช่วยกระตุ้นการสร้างคลอลาเจนที่ ผิวหนัง ✅ควบคุมความมันได้ยาวนาน ✅เนื้อสบู่โลชั่นบริสุทธ์ ✅สูตรอ่อนโยนใช้ได้ทุกสภาพผิว แม้คนที่แพ้ง่าย ✅ใช้ได้ทั้ง ผิวหน้า และ ผิวกาย ✅ส่วนผสมทั้งหมดนำเข้าจาก สหรัฐอเมริกา (USA.)🇺🇸 . วิธีใช้ 👉🏻ผิวหน้า ✅ผิวหน้าฟอกขาว ถูสบูให้เป็นฟองโลชั่น นวดลงใบหน้าที่เปียกอย่างเบาๆ แล้วล้างออก ✅ผิวหน้าขัดขาว ถูสบู่ให้เป็นฟองโลชั่น ขัดลงใบหน้าที่เปียกอย่างเบาๆ แล้วล้างออก 🚫สำหรับผิวหน้า ไม่ต้องพอก แค่ฟอก หรือ ขัด ผิวของคุณจะขาวขึ้นอย่างเห็นได้ชัด . 👉🏻ผิวกาย ✅ผิวกายฟอกขาว ฟอกร่างกายตามปกติแล้วล้างออก ✅ผิวกายขัด นำสบู่มาขัดให้ทั่วร่างกายจนเกิดเป็นฟองเนื้อโลชั่น(เน้นบริเวณที่เป็นขี้ไคลและสีผิวไม่สม่ำเสมอ) แล้วล้างออก ✅ผิวกายพอกขาว หลังจากขัดให้ทั่วร่างกายแล้วพอกทิ้งไว้ 2.30-4 นาทีแล้วล้างออก . 💎ราคาเพียง 159 บาท💎 💎เลขที่ใบจดแจ้ง 10-1-5949764💎 #whiteplus #white_plus #whiteningsoap #skinwhite #deepclean #cleanface #babyface #whiteplus_review #clean #white #whitening #shower #scrubs #lotion #whiteninglotion_soap #soap
Thai products are better than thought🌾🌿 ❤️No. 1 by Guy โลชั่นกระชับสัดส่วนสูตรธรรมชาติ บอกลาไขมันส่วนเกินง่ายๆ เพียงแค่นวดตามสัดส่วนที่สาวๆต้องการนะเออ😍 หรือสั่งซื้อ📲Order Line: 1byguyofficial หรือ Line: @1byguyofficial #ห ุ่นสวยเพรียวมั่นใจปลอดภัยค่ะ #ส ินค้าพรีเมี่ยมในราคาที่ทุกคนเอี่ยมถึง #โลช ั่นกระชับผิวลดเซลลูไลท์ ให้ความชุ่มชื่นและกลิ่นหอมติดทนนาน 3 in 1 จบในขวดเดียว #no1byguy #1byguyofficial #firming #fitandfirm #anticellulite #cellulite #ผ ิวเปลือกส้ม #คร ีมทาลดเซลลูไลท์ #ลดเซลล ูไลท์ #คร ีมกระชับสัดส่วน #คร ีมทากระชับสัดส่วน #คร ีมบำรุงผิวกาย #whitelotion #firmingbodycream #firminggel #firmingcream #firminglotion #skincare #skinwhite #ผ ิวขาว #ผ ิวออร่า #กำจ ัดไขมัน #สลายเซลล ูไลท์ #สลายไขม ัน #ผ ิวขาว #ผ ิวสวย #โลช ั่นบำรุงผิว #thaibrand
We are the first to give you an oral supplement with the same GLOWING result as injectible glutathione! . ❄ For fast whitening results take 2 capsules before bedtime ❄ Lower the dosage after you reach your desired skintone to 1capsule a day. ❄ Best combo with gluta IV ❄ Results may vary, whitening is a gradual process fair skinned woman can see results almost immediately while others have to take glutathione supplement for atleast 3 straight months to see big changes take a lot of vitamin c from fresh fruits or juices and use a high spf sunblock daily to protect your skin from harmful sunrays. #glutathioneph #glutaph #whiteningproductph #koreanskincareph #commonwealth #luxcentph #luxcentluminouscaps #luxcentfever #luxcent #beautycocktailphfeedback #luxcentgetglowing #luxcentquezoncity #luxcentfever #luxcentph #glutaph #instadaily #promoph #vscocam #glutathioneph #beautycocktailph #quezoncity #skinwhite #skinwhitening #koreanskincarephilippines #glutadripph #glutax5gs #glutaxph
Perawatan dulu sblm liburan akhir taon 🎄 see yaa next year @pipitdjatma 😊 . #Repost @pipitdjatma with @get_repost ・・・ And ..time of the year again.. holiday is coming . . dermaster_id My go for beauty and skin care. A much needed lift and rejuvenation treatment after all the travels, dehydration, not getting enough sleep. . Thank you for fitting me in your busy schedule @doc.gloryagio i refuse to go under any other hand 💚. . .
No to Dark Underarm, Pimples, uneven skin tone, acne scars👌 This could be the solution to your problem 👌🏻 The result speaks for itself 😍😍😍 Luxxe White awarded as the Most Effective, Best Whitening & Best Skincare Supplement in the Philippines! ✈️ WE DELIVER / SHIP WORLDWIDE ✈️ 📦 🚛 FAST TRANSACTION ! (Within PH) For orders & Inquiries: Kindly send us a Private Message (PM) Or directly to Sms/Viber/Whatsapp: +63 939 4695331 P.S. We are also looking for Official Distributors. Get as much as 50% discount on all our products and have your own online business by AVAILING ANY OF OUR PACKAGES. ❤️ PM us for the complete details. 💖 @ Frontrow International Luxxe Products #gluta #glutathioneph #skinwhite #whitening #whiteningproducts #soap #slimming #foodsupplement #vitamins #beautyproducts #shoesph #bagsph #bootsph #dressph #saleph #follow4follow #luxxewhite #glutathione #lcarnitine #antistress #antiageing #glowingskin #whitenskin #masterantioxidant #glutaph #glutaphilippines #du30 #aldub #jadine #kathniel
No to Dark Underarm, Pimples, uneven skin tone, acne scars👌 This could be the solution to your problem 👌🏻 The result speaks for itself 😍😍😍 Luxxe White awarded as the Most Effective, Best Whitening & Best Skincare Supplement in the Philippines! ✈️ WE DELIVER / SHIP WORLDWIDE ✈️ 📦 🚛 FAST TRANSACTION ! (Within PH) For orders & Inquiries: Kindly send us a Private Message (PM) Or directly to Sms/Viber/Whatsapp: +63 939 4695331 P.S. We are also looking for Official Distributors. Get as much as 50% discount on all our products and have your own online business by AVAILING ANY OF OUR PACKAGES. ❤️ PM us for the complete details. 💖 @ Frontrow International Luxxe Products #gluta #glutathioneph #skinwhite #whitening #whiteningproducts #soap #slimming #foodsupplement #vitamins #beautyproducts #shoesph #bagsph #bootsph #dressph #saleph #follow4follow #luxxewhite #glutathione #lcarnitine #antistress #antiageing #glowingskin #whitenskin #masterantioxidant #glutaph #glutaphilippines #du30 #aldub #jadine #kathniel
No to Dark Underarm, Pimples, uneven skin tone, acne scars👌 This could be the solution to your problem 👌🏻 The result speaks for itself 😍😍😍 Luxxe White awarded as the Most Effective, Best Whitening & Best Skincare Supplement in the Philippines! ✈️ WE DELIVER / SHIP WORLDWIDE ✈️ 📦 🚛 FAST TRANSACTION ! (Within PH) For orders & Inquiries: Kindly send us a Private Message (PM) Or directly to Sms/Viber/Whatsapp: +63 939 4695331 P.S. We are also looking for Official Distributors. Get as much as 50% discount on all our products and have your own online business by AVAILING ANY OF OUR PACKAGES. ❤️ PM us for the complete details. 💖 @ Frontrow International Luxxe Products #gluta #glutathioneph #skinwhite #whitening #whiteningproducts #soap #slimming #foodsupplement #vitamins #beautyproducts #shoesph #bagsph #bootsph #dressph #saleph #follow4follow #luxxewhite #glutathione #lcarnitine #antistress #antiageing #glowingskin #whitenskin #masterantioxidant #glutaph #glutaphilippines #du30 #aldub #jadine #kathniel
PATONG PATONG NA TABA? WALANG TIME MAG EXERCISE? SAKTO! May PERFECT SOLUTION na tayo diyan! LUXXE SLIM L-CARNITINE AND GREEN TEA EXTRACT ✅ Non-Laxative Type ✅ Natural FATS Burner ✅ Convert FATS into ENERGY 👌 2015's and 2016's Most Effective Slimming Supplement in the Philippines! ✈️ WE DELIVER / SHIP WORLDWIDE ✈️📦 🚛 FAST TRANSACTION! (Within PH) For orders & Inquiries: Kindly send us a Private Message (PM) Or directly to Sms: 09254909932 #gluta #glutathioneph #skinwhite #whitening #whiteningproducts #soap #slimming #greenteaextract #foodsupplement #vitamins #beautyproducts #luxxewhite #glutathione #lcarnitine #antistress #antiaging #glowingskin #whitenskin #masterantioxidant #glutaph #glutaphilippines
LA BELLEZA Face wash. LUSH Face wash. Seductive face wash. Chocolate Velvet Face wash. . . . Fade dark spots and freckles. Remove dead skin cells without irritating skin. Promotes Fresher and lighter, Firrmer & younger looking skin. Diminishing wrinkles . 10 natural fruit extracts. Gentle yet effective. Safe and gentle even to sensitive skin. . . ___ For enquiries, consultation and order kindly speak to us through these medium Instagram : @bimssecrets DM us WhatsApp +447754259349 Facebook : Bimssecrets Organics Facebook Page : Bimssecrets . . Serious Buyer Only. . #organic #organicskincare #organicliving #organicbeauty #ecofriendlyproducts #nontoxicliving #girlboss #enterpreneur #entrepreneurlife #hustle #thegrind #flashesofdelight #fashion #fashionblogger #instagood #fashiondaily #fashionstylist #flawlessskincare #naturalproducts #blackskincare #africanpride #skinwhite #bimssecrets #hustlersquare
1 . LUSH Herbal Glow Soap . 2 . SEDUCTIVE Herbal Luxury Soap 3 . CHOCOLATE VELVET Herbal Supreme Soap. 4 . LA BELLEZA AGE DEFYING Jelly Paste . This is our super rich Herbal Soaps with a real luxury feel to it . It essentially ticks all the boxes you'd require from a body soap . . . Help reduce inflammation and skin irritation. Fades skin discoloration, lightens and firm the skin, treat and clear acne, melasma, excema, psoriasis, blackheads and it has antifungal and antibacterial properties and it's very effective in removing makeup because of the butter and oils in it. This soap lathers modestly and you will love the unique luxury feel to it. For enquiries, consultation and order kindly speak to us through these medium Instagram : @bimssecrets DM us WhatsApp +447754259349 Facebook : Bimssecrets Organics Facebook Page : Bimssecrets . . Serious Buyer Only ________________________________ #organic #organicskincare #organicliving #organicbeauty #ecofriendlyproducts #nontoxicliving #girlboss #enterpreneur #entrepreneurlife #hustle #thegrind #flashesofdelight #fashion #fashionblogger #instagood #fashiondaily #fashionstylist #flawlessskincare #naturalproducts #blackskincare #africanpride #skinwhite #bimssecrets #hustlersquare
PUTIH KAN KULIT DENGAN CEPAT😱😱 _________________________________________ Royal Skinz White adalah 1 produk yang mengandungi banyak kebaikan & kelebihan, antaranya ialah : KULIT • Menggebu kan kulit tanpa kesan sampingan. • Mengurangkan masalah jerawat & jeragat. • Melicinkan kulit. • Mengecutkan jerawat. • Mencerahkan kulit. • Mengatasi masalah kulit kering. • Melembapkan kulit. • Menglowingkan kulit wajah. • Awet muda. • Memutihkan kulit wajah dalam masa 5 hari. • Merawat masalah resdung, liang pori terbuka. • Bagus untuk ibu mengandung & menyusu. ( kandungan 6 bulan ke atas ) KESIHATAN • Merawat sembelit. • Meredakan asma ( lelah ). • Menurunkan tekanan darah tinggi. • Mengurangkan migrain ( pening kepala terlampau ) • Menghilangkan keputihan yang teruk. • Merawat penyakit anemia. • Mengembalikan tenaga yang luar biasa. Apa yang anda akan dapat SELEPAS consume ROYAL SKINZ WHITE? Sudah tentulah KULIT WAJAH YANG BERSIH, BERSERI, GEBU, BEBAS CELA, BEBAS DARI SEGALA JERAWAT, JERAGAT dan macam-macam lagi lah ! #royalskinzwhite #rsw #royalskinzwhitemalaysia #skinwhite #royalskinzwhitehebat #royalHQ #royalskinzwhiteoriginalhq #supplementputih
GAIN YOUR CONFIDENCE BACK!❤️❤️❤️ THE MOST EFFECTIVE WHITENING SUPPLEMENT!!! BEST FOR: •Skin Whitening •Glowing Skin •Removes Acne and Pimple, Marks and Dark Spots •Lighten Uneven skin tone ••• LUXXE WHITE ENHANCED GLUTATHIONE the master anti-oxidant of all time!!!🙌🏻 Whitening is the only side effect of glutathione but it's actually good for the liver and other organs. It also lightens dark spots and treat acne.😊 Dm me for orders! Message Me for Orders!💞 Contact: +639052416659 sms/whatsapp/viber #gluta #glutaph #glutathioneph #white #glutathione #skinwhite #whitening #whiteningproducts #soap #whiteningsoap #whiteningbar #slimming #capsules #foodsupplement #antiaging #vitamins #beautyproducts #shoesph #bagsph #bootsph #dressph #saleph #follow4follow #luxxeslim #luxxewhite #luxxewhiteph #luxxewhitegluta
GAIN YOUR CONFIDENCE BACK!❤️❤️❤️ THE MOST EFFECTIVE WHITENING SUPPLEMENT!!! BEST FOR: •Skin Whitening •Glowing Skin •Removes Acne and Pimple, Marks and Dark Spots •Lighten Uneven skin tone ••• LUXXE WHITE ENHANCED GLUTATHIONE the master anti-oxidant of all time!!!🙌🏻 Whitening is the only side effect of glutathione but it's actually good for the liver and other organs. It also lightens dark spots and treat acne.😊 Dm me for orders! Message Me for Orders!💞 Contact: +639052416659 sms/whatsapp/viber #gluta #glutaph #glutathioneph #white #glutathione #skinwhite #whitening #whiteningproducts #soap #whiteningsoap #whiteningbar #slimming #capsules #foodsupplement #antiaging #vitamins #beautyproducts #shoesph #bagsph #bootsph #dressph #saleph #follow4follow #luxxeslim #luxxewhite #luxxewhiteph #luxxewhitegluta
So this pretty woman has this discoloration under her breast down the tummy,so i recommended Black soap Body scrub Discoloration oil And just in 5 DAYS,she's already giving a positive feedback.. Can't wait to show you guys the final results and pictures.. . You got discoloration too?? Kindly send a dm or add on WhatsApp 08038039618 +2348038039618 . POSITIVE RESULTS ALWAYS ✔ . Kindly follow @oliviabeautyline_ @oliviabeautyline_ . . 💖 #skincareib #beauty #ibadan #ibadan #skincare #skincareibadan #love #goals #skinwhite #whitening #slay #freshskin #clearskin #happy #nature #organic #herbs #herbals #skingoals #flawless #spots #pimples #acne #knuckles #black #skincarenigeria #instablog #instagood #instagram
Be the best at your finest beauty. KIREI glutathione brings you closer to your best looking and healthy glowing skin. Kirei Glutathione has great benefits… 1. It is a Master Antioxidant (detoxifier). *A substance that neutralizes harmful molecules called free radicals in the body. 2. Anti-aging 3. “Whitens Skin” as side effect 4. Slimming Effect People in Need of Kirei * Smokers * Alcohol/Caffeine drinkers * 25 years old and above is a MUST. * Who exercise excessively (bodybuilders) * Men with low sperm count * With liver problems * With cataracts * On chemotherapy recovery * Exposed to chemicals/pesticides * With low immune system (recovery from sickness and operation) * Acetaminophen (paracetamol) frequent users What factors deplete Cellular Glutathione? * Acetaminophen (Paracetamol) * Aging * Air Pollution * UV Radiation * Smoking-increases the rate of utilization of glutathione * Alcohol * Caffeine * Vigorous Exercise #kirei #kireieveryday #glutathione #smoothskin #healthyskin #skinwhite #beauty #beautifulskin #youngerlookingskin #mdpworld #makedreamspossible #contactus
Be the best at your finest beauty. KIREI glutathione brings you closer to your best looking and healthy glowing skin. Kirei Glutathione has great benefits… 1. It is a Master Antioxidant (detoxifier). *A substance that neutralizes harmful molecules called free radicals in the body. 2. Anti-aging 3. “Whitens Skin” as side effect 4. Slimming Effect People in Need of Kirei * Smokers * Alcohol/Caffeine drinkers * 25 years old and above is a MUST. * Who exercise excessively (bodybuilders) * Men with low sperm count * With liver problems * With cataracts * On chemotherapy recovery * Exposed to chemicals/pesticides * With low immune system (recovery from sickness and operation) * Acetaminophen (paracetamol) frequent users What factors deplete Cellular Glutathione? * Acetaminophen (Paracetamol) * Aging * Air Pollution * UV Radiation * Smoking-increases the rate of utilization of glutathione * Alcohol * Caffeine * Vigorous Exercise #kirei #kireieveryday #glutathione #smoothskin #healthyskin #skinwhite #beauty #beautifulskin #youngerlookingskin #mdpworld #makedreamspossible #contactus
Wow Bimssecrets Barbie are the best . She love every bit of our body candies. . . . . Lovers of @bimssecrets swipe through please 😍 Our products gets you hooked for life.. What is your skin problem? 💯 Organics Bimssecrets got you ___________ #organic #organicskincare #organicliving #organicbeauty #ecofriendlyproducts #nontoxicliving #girlboss #enterpreneur #entrepreneurlife #hustle #thegrind #flashesofdelight #fashion #fashionblogger #instagood #fashiondaily #fashionstylist #flawlessskincare #naturalproducts #blackskincare #africanpride #skinwhite #bimssecrets #hustlersquare
Shine, sparkle and Glow everywhere you visit with our SEDUCTIVE Series is loaded with finest natural whitening ingredients that will give you that perfect complexion you have always dreamed of. . . Set Includes: . . . 🌸Seductive Luxury lotion . . 🌸Seductive Luxury lotion N. . . . 🌸Seductive Herbal Soap. . . 🌸Seductive Shower Gel . . . 🌸Seductive Toner. . . 🌸Seductive Facial Cream. . . 🌸Seductive Facial Cleanser . . . 🌸Seductive Scrub . . . 🌸Seductive Oil . . . . . __________________ For enquiries, consultation and order kindly speak to us through these medium Instagram : @bimssecrets DM us WhatsApp +447754259349 Facebook : Bimssecrets Organics Facebook Page : Bimssecrets . . Serious Buyer Only. . #organic #organicskincare #organicliving #organicbeauty #ecofriendlyproducts #nontoxicliving #girlboss #enterpreneur #entrepreneurlife #hustle #thegrind #flashesofdelight #fashion #fashionblogger #instagood #fashiondaily #fashionstylist #flawlessskincare #naturalproducts #blackskincare #africanpride #skinwhite #bimssecrets #hustlersquare
Soften skin as it lightens so you will feel confident, radiant and Sexy. Our Amazing Lush is designed to help you achieve a buttery, supple and a healthy even glow. Set Includes: . . . 🔸️Lush Glow Milk . . . 🔸️Lush Glow Milk (Night). . . 🔸️Lush Glow Herbal Soap. . . 🔸️Lush Glow Facial Cream. . . 🔸️Lush Glow oil . . . 🔸️Lush Glow Scrub. . . 🔸️Lush Glow Facial Wash . . . 🔸️Lush Glow Cleanser. . . 🔸️Lush Glow Shower Gel . . . . __________________ For enquiries, consultation and order kindly speak to us through these medium Instagram : @bimssecrets DM us WhatsApp +447754259349 Facebook : Bimssecrets Organics Facebook Page : Bimssecrets . . Serious Buyer Only. . #organic #organicskincare #organicliving #organicbeauty #ecofriendlyproducts #nontoxicliving #girlboss #enterpreneur #entrepreneurlife #hustle #thegrind #flashesofdelight #fashion #fashionblogger #instagood #fashiondaily #fashionstylist #flawlessskincare #naturalproducts #blackskincare #africanpride #skinwhite #bimssecrets #hustlersquare
Always a pleasure working together and sharing knowledge with great mentor @dr_poleva ..
. ✨✨⭐️⭐️✨✨White Plus Brand✨✨⭐️⭐️✨✨ 👉🏻ขอบคุณลูกค้าทุกท่านที่มาอัพเดทรีวิวให้ตลอดนะค่ะ✨🙏🏻 #whiteplus #white_plus #whiteningsoap #skinwhite #deepclean #cleanface #babyface #whiteplus_review #clean #white #whitening #shower #scrubs #lotion #whiteninglotion_soap #soap
🌺 GOODNEWS! GOODNEWS! FREE SHIPPING NATIONWIDE ✈️ ✨✨Get the glow you’ve always wanted with these fabulous products in the market today✨✨ It helps you to: 👉🏼Whitens UNDER ARMS. 👉🏼Removes PIMPLES. 👉🏼Removes ACNE SCARS. 👉🏼Removes UNEVEN SKIN TONE. 👉🏼Helps to cleanse LIVER, KIDNEY, LUNGS & other ORGANS. Luxxe Products are: 💯% Made in U.S.A 🇺🇸 💯% HALAL approved. 💯% Safe & Effective 💯% Authentic (cGMP) 💯% Pure Organic We do Worldwide shipping 🚚✈️🌎 Free shipping nationwide via LBC Cash on Delivery 💯✔️📦 👉 For orders/inquiries 📞CALL/TEXT 📲 0916-832-9059 ・・・ #gluta #glutaph #glutathioneph #white #glutathione #skinwhite #whitening #whiteningproducts #soap #whiteningsoap #whiteningbar #slimming #capsules #foodsupplement #antiaging #vitamins #beautyproducts #shoesph #bagsph #bootsph #dressph #saleph #follow4follow #lizasoberano #enriquegil #luxxeslim #luxxewhite #luxxewhiteph #luxxewhitegluta
🌺 GOODNEWS! GOODNEWS! FREE SHIPPING NATIONWIDE ✈️ ✨✨Get the glow you’ve always wanted with these fabulous products in the market today✨✨ It helps you to: 👉🏼Whitens UNDER ARMS. 👉🏼Removes PIMPLES. 👉🏼Removes ACNE SCARS. 👉🏼Removes UNEVEN SKIN TONE. 👉🏼Helps to cleanse LIVER, KIDNEY, LUNGS & other ORGANS. Luxxe Products are: 💯% Made in U.S.A 🇺🇸 💯% HALAL approved. 💯% Safe & Effective 💯% Authentic (cGMP) 💯% Pure Organic We do Worldwide shipping 🚚✈️🌎 Free shipping nationwide via LBC Cash on Delivery 💯✔️📦 👉 For orders/inquiries 📞CALL/TEXT 📲 0916-832-9059 ・・・ #gluta #glutaph #glutathioneph #white #glutathione #skinwhite #whitening #whiteningproducts #soap #whiteningsoap #whiteningbar #slimming #capsules #foodsupplement #antiaging #vitamins #beautyproducts #shoesph #bagsph #bootsph #dressph #saleph #follow4follow #lizasoberano #enriquegil #luxxeslim #luxxewhite #luxxewhiteph #luxxewhitegluta
🌺 GOODNEWS! GOODNEWS! FREE SHIPPING NATIONWIDE ✈️ ✨✨Get the glow you’ve always wanted with these fabulous products in the market today✨✨ It helps you to: 👉🏼Whitens UNDER ARMS. 👉🏼Removes PIMPLES. 👉🏼Removes ACNE SCARS. 👉🏼Removes UNEVEN SKIN TONE. 👉🏼Helps to cleanse LIVER, KIDNEY, LUNGS & other ORGANS. Luxxe Products are: 💯% Made in U.S.A 🇺🇸 💯% HALAL approved. 💯% Safe & Effective 💯% Authentic (cGMP) 💯% Pure Organic We do Worldwide shipping 🚚✈️🌎 Free shipping nationwide via LBC Cash on Delivery 💯✔️📦 👉 For orders/inquiries 📞CALL/TEXT 📲 0916-832-9059 ・・・ #gluta #glutaph #glutathioneph #white #glutathione #skinwhite #whitening #whiteningproducts #soap #whiteningsoap #whiteningbar #slimming #capsules #foodsupplement #antiaging #vitamins #beautyproducts #shoesph #bagsph #bootsph #dressph #saleph #follow4follow #lizasoberano #enriquegil #luxxeslim #luxxewhite #luxxewhiteph #luxxewhitegluta
#repost from @bimssecrets please read👇👇👇 Vitamin E is an essential nutrient in our diets. This antioxidant vitamin not only prevents free radical damage and naturally slows down cell aging, but it is necessary for a whole host of biological processes. HERE ARE SOME OF IT'S BENEFITS 1. Treats dey skin 2. Prevent aging and wrinkles 3. Reduces hyperpigmentation and brown spots 4. Hydrate dry hands 5. Brightens the skin 6. Heals scar tissue 7. Prevents stretch marks ----------- Don't forget vitamin E in your diet . #organic #organicskincare #organicliving #organicbeauty #ecofriendlyproducts #nontoxicliving #girlboss #enterpreneur #entrepreneurlife #hustle #thegrind #flashesofdelight #fashion #fashionblogger #instagood #fashiondaily #fashionstylist #flawlessskincare #naturalproducts #blackskincare #africanpride #skinwhite #bimssecrets #hustlersquare
MCM ❤ Adekunle Kosoko, popularly known by his stage name Adekunle Gold, is a Nigerian singer, songwriter and graphic designer. . His 2014 single "Sade" received massive airplay on various Nigerian radio stations. His follow-up single, titled "Orente", also received positive reviews from music critics and consumers. ........ In 2015, he was nominated in the Most Promising Act of the Year category at the 2015 City People Entertainment Awards . His 2014 single "Sade" was nominated for Best Alternative Song at The Headies 2015. In 2015, he was signed to YBNL Nation under which he released his debut studio album Gold. @adekunlegold we love you and want to be seeing more of you . #organic #organicskincare #organicliving #organicbeauty #ecofriendlyproducts #nontoxicliving #girlboss #enterpreneur #entrepreneurlife #hustle #thegrind #flashesofdelight #fashion #fashionblogger #instagood #fashiondaily #fashionstylist #flawlessskincare #naturalproducts #blackskincare #africanpride #skinwhite #bimssecrets #hustlersquare
Vitamin E is an essential nutrient in our diets. This antioxidant vitamin not only prevents free radical damage and naturally slows down cell aging, but it is necessary for a whole host of biological processes. HERE ARE SOME OF IT'S BENEFITS 1. Treats dey skin 2. Prevent aging and wrinkles 3. Reduces hyperpigmentation and brown spots 4. Hydrate dry hands 5. Brightens the skin 6. Heals scar tissue 7. Prevents stretch marks ----------- Don't forget vitamin E in your diet . #organic #organicskincare #organicliving #organicbeauty #ecofriendlyproducts #nontoxicliving #girlboss #enterpreneur #entrepreneurlife #hustle #thegrind #flashesofdelight #fashion #fashionblogger #instagood #fashiondaily #fashionstylist #flawlessskincare #naturalproducts #blackskincare #africanpride #skinwhite #bimssecrets #hustlersquare
Skin problems? Acne or pimple marks? Blemishes? Dark spots? Uneven skin tone? Dark underarms? Use Luxxe White Enhanced Glutathione 💊 it has 80% absorption rate from 775mg capsule 💊 it has a perfect glutathione blend with NAC (helps with absorption, most important ingredient when taming glutathione orally.) 💊effective and safe to intake. Proven and tested by yours truly. Results are noticeable within a month _______________________________________ 📲 Contact me on VIBER/Whatsapp/SMS +639157199087 or Chat. Follow me on IG - @rezieofluxxeproducts #gluta #glutaph #glutathioneph #white #glutathione #skinwhite #whitening #whiteningproducts #soap #whiteningsoap #whiteningbar #slimming #capsules #foodsupplement #antiaging #vitamins #beautyproducts #shoesph #bagsph #bootsph #dressph #saleph #follow4follow #lizasoberano #enriquegil #luxxeslim #luxxewhite #luxxewhiteph #luxxewhitegluta
Skin problems? Acne or pimple marks? Blemishes? Dark spots? Uneven skin tone? Dark underarms? Use Luxxe White Enhanced Glutathione 💊 it has 80% absorption rate from 775mg capsule 💊 it has a perfect glutathione blend with NAC (helps with absorption, most important ingredient when taming glutathione orally.) 💊effective and safe to intake. Proven and tested by yours truly. Results are noticeable within a month _______________________________________ 📲 Contact me on VIBER/Whatsapp/SMS +639157199087 or Chat. Follow me on IG - @rezieofluxxeproducts #gluta #glutaph #glutathioneph #white #glutathione #skinwhite #whitening #whiteningproducts #soap #whiteningsoap #whiteningbar #slimming #capsules #foodsupplement #antiaging #vitamins #beautyproducts #shoesph #bagsph #bootsph #dressph #saleph #follow4follow #lizasoberano #enriquegil #luxxeslim #luxxewhite #luxxewhiteph #luxxewhitegluta
Skin problems? Acne or pimple marks? Blemishes? Dark spots? Uneven skin tone? Dark underarms? Use Luxxe White Enhanced Glutathione 💊 it has 80% absorption rate from 775mg capsule 💊 it has a perfect glutathione blend with NAC (helps with absorption, most important ingredient when taming glutathione orally.) 💊effective and safe to intake. Proven and tested by yours truly. Results are noticeable within a month _______________________________________ 📲 Contact me on VIBER/Whatsapp/SMS +639157199087 or Chat. Follow me on IG - @rezieofluxxeproducts #gluta #glutaph #glutathioneph #white #glutathione #skinwhite #whitening #whiteningproducts #soap #whiteningsoap #whiteningbar #slimming #capsules #foodsupplement #antiaging #vitamins #beautyproducts #shoesph #bagsph #bootsph #dressph #saleph #follow4follow #lizasoberano #enriquegil #luxxeslim #luxxewhite #luxxewhiteph #luxxewhitegluta
next page →