#TapTwice

471,699 posts

Loading...
“It was a wonderful clear moonlight night in May; the air was filled with soft perfume.”
📸 #photooftheday ————— #valencia #2018 •RITRATTO•
انتِ الطهر يا مريم ❤🙏
she does not know what God has planned, but she does know His plan never fails. 💕 - ( morgan harper nichols ) -
а это уже совсем другая история😂 моя свиНОТА музыкальная 🌚🤦‍♀️😂честно говоря , без твоей поддержки я бы не выдержала этот год 💪ты самый очаровательный и искренний человек☀️прости за все царапины ,синяки и укусы🌚я любя , ты же знаешь 😂😂😂Кристины в квадрате🤞💔
Вот и всё...я больше не школьница 😭до 11 класса я не ходила в школу из-за спорта , но в этом учебном году я ощутила всю школьную жизнь😍Но самое главное🙈я хочу сказать СПАСИБО моим главным ангелам , они делают все для того , чтобы я была счастлива и воспитали во мне хорошего человека💔словами не описать мою любовь к этим людям 🤷‍♀️🖤💔просто огромная благодарность за все❗️
💟
Gananayak
Saya segenap diri sendiri Mumtaz😂 Mengucapkan Selamat Menunaikan Ibadah Puasa 1439H Marhaban Ya Ramadhan :) Telat banget yak😂gak kok ini masih seminggu puasa hehe, sedikit curhat, ini adalah bulan ramadhan pertamaku yang jauh dari orang tua :") dah sekian wkwk #art #artist #illustrator #illustration #manillustration #man #art 🎨 #artoftheday #taptwice #taptap #medibang #medibangpaint #digitalpainting #ramadhan2018 #ramadhankareem #marhabanyaramadhan #commissionsopen #commissionart #medibang #digitaldrawing #brush #acrilic #waterbush #watercolour #parttimeillustrator #fanart #order #mumtazillustration #mumtazdigitalillustration
No sweep before like . #lfl #fff #taptwice #ramadhan
😍😍😍
"You know that I can’t, show you me, give you me"
Change your heart ⛾
No? 🗝
ਔਖੇ ਸੋਖੇ ਰਾਹਾਂ ਚੋ ਲੰਘਾਈ ਮੇਰੇ ਦਾਤਿਆ, ਸਦਾ ਹੱਕ ਸੱਚ ਦੀ ਖੁਆਈ ਮੇਰੇ ਦਾਤਿਆ, ਪਿਛੋ ਪਛਤਾਉਣਾ ਪਵੇ ਪਾ ਕੇ ਨੀਵੀ ਜਿਸ ਤੋ, ਕੋਈ ਐਸਾ ਕੰਮ ਨਾ ਕਰਾਈ ਮੇਰੇ ਦਾਤਿਆ.....👍 #like4like #toptags #liker #likes #l4l #likes4likes #photooftheday #spamforspam #likeforlike #likesforlikes #100likes #liketeam #likeback #likebackteam #spam4spam #likeall #likealways #liking #doubletap #taptwice #instalike #recentforrecent #recent4recent #tags4likes #likelove #tagsforlikes #20likes #50likes #likeme #likesback
Buongiorno 🐇☕
🔞
Nto lettu 😆
👨‍🍳
Ti criticheranno sempre, parleranno male di te e sarà difficile che incontri qualcuno al quale tu possa piacere così come sei! Quindi vivi, fai quello che ti dice il cuore, la vita è come un’opera di teatro, ma non ha prove iniziali: canta, balla, ridi e vivi intensamente ogni giorno della tua vita prima che l’opera finisca priva di applausi. 👍 #like4like #toptags #liker #likes #l4l #likes4likes #photooftheday #spamforspam #likeforlike #likesforlikes #100likes #liketeam #likeback #likebackteam #spam4spam #likeall #likealways #liking #doubletap #taptwice #instalike #recentforrecent #recent4recent #tags4likes #likelove #tagsforlikes #20likes #50likes #likeme #likesback
Come può uno scoglio, arginare il mare 🎵
next page →