#TopRankRepost

4,066,316 posts

Loading...
Siapa yg suka pedas? Ayo mampir di bigori ciputat ada Chiken lumer taichan , ayam tanpa tulang dan berisi keju di dalamnya. Penasaran, silahkan datang langsung. . @bigori.ind . Bigori 1.0: Jl. Arinda pondok aren, Tangerang Selatan (Depan pasar arinda indomart komplek graha permai) . 081905100962 . Bigori 2.0: Jl. KH. Dewantara No.4a Ciputat - Tangerang Selatan (Sebelah Masjid Agung Al Jihad) . 087822034165 . Wa 0895701750115 . Bigori 3.0: Jl. Jombang Raya No. 10c Ciputat - Tangerang Selatan (Daerah Stasiun Sudimara) . 085947244171 . Bigori Express: Jl. Rengas raya bintaro sektor 2 pondok ranji (di alfa mart rengas raya ) . . Atau dapat juga menggunakan aplikasi Go-Jek • klik Go-Food • search Bigori • lalu anda bisa order menu-menu lezaaatt kami😉😉 . . Informasi dan Pemesanan: 0818.66.6021 / 0878.220.34165 / 0819.051.00962 #bigoriindonesia #makanankekinian #makananpedas #ayamgeprek #toprankrepost #kulinerhalal #ciputat #kulinertangerangselatan
Di follow yuk ig @bigori.ind & @outlet_bigori_ciputat Dan jngn lupa mampir 😊 Bigori 1.0: Jl. Arinda pondok aren, Tangerang Selatan (Depan pasar arinda indomart komplek graha permai) . 081905100962 . Bigori 2.0: Jl. KH. Dewantara No.4a Ciputat - Tangerang Selatan (Sebelah Masjid Agung Al Jihad) . 087822034165 . Wa 0895701750115 . Bigori 3.0: Jl. Jombang Raya No. 10c Ciputat - Tangerang Selatan (Daerah Stasiun Sudimara) . 085947244171 . Bigori Express: Jl. Rengas raya bintaro sektor 2 pondok ranji (di alfa mart rengas raya ) . . Atau dapat juga menggunakan aplikasi Go-Jek • klik Go-Food • search Bigori • lalu anda bisa order menu-menu lezaaatt kami😉😉 . . Informasi dan Pemesanan: 0818.66.6021 / 0878.220.34165 / 0819.051.00962 #lfl 💛 #lfl #flowers #flowerstagram #lfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfl #flf #tfler #ciputatfood #makanantangerangselatan #makanankekinian #makananpedas #makanansehat #makananhalal #toprankrepost #friedchicken #burger #frenchfries #bigoriindonesia
Repost from @leezrosli_officialmy @TopRankRepost #TopRankRepost Dalam banyak2 foundation hakak pernah try, foundation @skinellehq ni serius special sikit.. Sbb foundation dia warna biru tu..First in the world. Tapi, lps pakai, dia self adjusted ikut warna kulit kita. Hasil dia memang Wow..natural sangat. Yg best, siap ada sponge. X payah kotorkan tangan, pastu ada cooling effect utk kecilkn pori. #makinberpeluhmakinglowing uols.. . . Klik whatsapp di bio 😉
Repost from @estandard.official @TopRankRepost #TopRankRepost . ご存知でしたか❓ . お使い頂いているアイテムの効果を最大限に実感して頂くために、E STANDARDでは使用方法の動画をご用意しています😊✨ . ぜひ、プロフィールのURLから、ご覧ください👀 . #estandard #イイスタンダード #良シャン #美容液で洗う #HairCare #ヘアケア #スカルプケア #頭皮ケア #scalpcare #エイジングケア #agingcare #HairSalon #ヘアサロン #美容師 #shampoo #シャンプー #素髪 #髪質改善 #MadeinJapan #井土ヶ谷美容室 #dhhal #dhhalclover #アヴェダ #アヴェダカラー #aveda #avedafamily
Lelah beraktifitas seharian,sampe rumah ngeMOKS dulu yuk,pesan sekarang lewat aplikasi GOFOOD atau GRABFOOD diHP atau ☎/text/wa/telegram 08114110046 pinBB 53A9BF35 id line chickenmoks,buka sampai jam setengah 8 malam ini ya #chickenmoks #chickenmixmoks #fishmoks #grab #grabmakassar #grabfood #grabfoodmakassar #gojek #gofood #gofoodinaja #gofoodbygojek #gojekmakassar #gofoodmakassar #gofoodbygojekmks #ayamdangkot #ayampalekko #ayampedasenak #ayampedas #ayamrica #ayamricarica #ayampedasmakassar #ayampalekkonamks #ayampalekkopedas #ayampalekkosuperpedass #ayamkecap #ayamkecapmanis #ayammanis #ayammanisenak #TopRankRepost #ayampenyet
#TopRankRepost @jpscooters ・・・ WE ARE VERY STOKED TO HAVE @morgaanjones REPRESENTING JP SCOOTERS! WELCOME TO OUR TEAM😱😍 SHARE THIS ON YOUR STORY FOR A SHOUT OUT! 🔥❤️ @morgaanjones @jpscooters #jpscooters #scooter #scooters #scoota #undialed #tricks #scootertricks #newcomer
В гостях у @karpychevaliudmila ❤️ Татья Дандарави (Египет) 🇪🇬 & Перла Элиас Немер (Италия) #toprankrepost 🔝 #магиявостокавдубне "Дорогие друзья! Приглашаем вас на традиционный международный фестиваль восточного танца "Магия Востока", который пройдёт в Дубне 19-20-21 апреля 2019 года. В эти насыщенные событиями дни вас ждут Мастер Классы педагогов Международного уровня, круглые столы, где вы можете задать вопросы, восточный вечер в романтической обстановке и Гала Концерт!" ❤️#tatiaegypt #hurghadaorientalschool #восточныетанцы #orientaldance #orientaldancer #danceinstructor #bellydance #bellydancers #восточныетанцызеленоград #danceworkshop #зеленоградмжк #bellydanceshow #starscreenawards2018 #танцыживотамосква ❤️ #зеленоград #зеленоградтанцы #зеленоградскиемамочки #зеленоградцы #зеленоградская #зеленоградфото #танцыживота #moscowcitystyle #дюшесзеленоград #клинтанцы #тверьтанцы #солнечногорск #сходнятанцы #химкитанцы
👑 🔜🔴Приглашаем всех желающих на великолепный фестиваль "Магия Востока" в гостях у @karpychevaliudmila ❤️ Татья Дандарави (Египет) 🇪🇬 & Перла Элиас Немер (Италия) #toprankrepost 🔝 #магиявостокавдубне "Дорогие друзья! Приглашаем вас на традиционный международный фестиваль восточного танца "Магия Востока", который пройдёт в Дубне 19-20-21 апреля 2019 года. В эти насыщенные событиями дни вас ждут Мастер Классы педагогов Международного уровня, круглые столы, где вы можете задать вопросы, восточный вечер в романтической обстановке и Гала Концерт!" ❤️#tatiaegypt #hurghadaorientalschool #восточныетанцы #orientaldance #orientaldancer #danceinstructor #bellydance #bellydancers #восточныетанцызеленоград #danceworkshop #зеленоградмжк #bellydanceshow #starscreenawards2018 #танцыживотамосква ❤️ #зеленоград #зеленоградтанцы #зеленоградскиемамочки #зеленоградцы #зеленоградская #зеленоградфото #танцыживота #moscowcitystyle #дюшесзеленоград #клинтанцы #тверьтанцы #солнечногорск #сходнятанцы #химкитанцы
Repost from @jazzfunk_kolmogorov @TopRankRepost #TopRankRepost Полная версия у меня вк ! #allstars #kolmogorov_project Всех узнали ? . . Какая звезда вдохновляет вас ?)) из тех конечно кого уже нет !! @theonlyfoxsmil @danceon
Bismillah.. Road to Tabang gerakan kecil kami menuju #pileg2019 darii desa ke desa, Tenggarong - Tabang Kab. Kutai Kartanegara, 14 - 17 feb 2019 part II .subcribe my youtube channel ya Sahabt for full movie.. Berjuang dan terus berjuang___ >>>>>>>>>>> Mohon Doa dan Dukungannya ya SAHABAT _____________ 🎥 : @anthony.rakhman 📍 : Tabang Kab. Kukar ------------- PDI PERJUANGAN Anthony Rakhman,SE.MM. No. 8 Caleg DPRD Kaltim Dapil Kukar _____________ @get_repost @pileg2019 @caleg_2019 #pileg2019 #caleg2019 #repost #toprankrepost #togetherisourpower ------------- Subcribe Youtube : Anthony Rakhman (full movie) FB : Anthony Rakhman
Outdoor session Majlis pertunangan NUR SHALIZA & MOHAMAD AMRI 😊 Date - 2 Februari 2019 Location Outdoor - Jalan Batu 21 , Kulaijaya Outdoor session Majlis pertunangan NUR SHALIZA & MOHAMAD AMRI 😊 Date - 2 Februari 2019 Location Outdoor - Jalan Batu 21 , Kulaijaya Assalammualaikum semua 😊. Sebarang pertanyaan utk inai dan personal BUDGET photographer boleh direct whatsapp untuk fast respon😉 ●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●● . SERVICE HENNA ---------------------------- Whatsapp for fast reply 📱 018-3876294 (no call/whatsapp only) 📝 booking your date early fb:Nik Nurain Nasuhah ig:@ain.nasuhah . . PHOTOGRAPHER ---------------------------- Whatsapp for fast reply 📱 016-739 4387 (zahrul) 📝 booking your date early fb: putera zahrul (Aduka) Ig: puterazahrul_ . . #inaimerah #inaimurah #inaijohorbahru #inaijb #toprankrepost #inaipengantinmurah #potraiture #hijabstyle #FreelancePhotoGrapher #photographerbudget #photogbiasa2 #SyahSnapPic #ZsatencionPhotoGraphy #preweddingphotoshoot
Bismillah.. Road to Tabang gerakan kecil kami menuju #pileg2019 darii desa ke desa, Tenggarong - Tabang Kab. Kutai Kartanegara, 14 - 17 feb 2019 part I, subcribe my youtube channel ya Sahabat ..for full movie.. Berjuang dan terus berjuang___ >>>>>>>>>>> Mohon Doa dan Dukungannya ya SAHABAT _____________ 🎥 : @anthony.rakhman 📍 : Tabang Kab. Kukar ------------- PDI PERJUANGAN Anthony Rakhman,SE.MM. No. 8 Caleg DPRD Kaltim Dapil Kukar _____________ @get_repost @pileg2019 @caleg_2019 #pileg2019 #caleg2019 #repost #toprankrepost #togetherisourpower ------------- Subcribe Youtube : Anthony Rakhman (full movie) FB : Anthony Rakhman
大阪新町の「チョコレート研究所」✨ 一年の内100日だけ楽しめる“100日パンケーキ”🥞 2月で終了するので食べられるのはあとわずか😂 甜菜糖を使用した優しい甘さが最高ですっ💕 甘いものでお腹も心も満たしたら、ジョブチャレでオシゴトを見つけよう! ジョブチャレは輝く女性を応援します!! www.jobchalle.com//?utm_source=fuji #高収入 #アルバイト #カワイイ #キャバクラ #ガールズバイト #クラブ #ニュークラブ #体験入店 #日払い #全額日払 #時給 #コンパニオン #女の子 #キャバ嬢 #ジョブチャレ #未経験OK #スイーツ #チョコレート研究所 #100日パンケーキ #パンケーキ #大阪 #f4f #フォロバ100 #japan #japanesegirl #recipe #japanesefood #instagramjapan #followme Repost from @ksmn.ext @TopRankRepost #TopRankRepost
Think of the infinite possibilities. Fear can either be your motivation, or your defeat. You choose. Live, Love Always. ❤️C.C. White Soul Kirtan❤️ #faceyourfears #yourjoy #yourheart #yourjourney #yourpurpose #ccwhite #soulkirtan #thisissoulkirtan #cdlinkinbio #Iwishyoulove #Iwishyoupeace #world #music #kirtan #themahamantrareggaestyle #the #love #toprankrepost #followme #like4like #insta #shareyourgifts #everyonematters #iseeyou #iloveyou
木グレーンが美しいアンティークのラッダーチェア
. “CASH ON DELIVERY” . Siapa nak kita COD SEXYBOOBS ke awak angkat tangannn?🙋 . Kita akan hantar direct ke awak! . Jimat masa & tenaga. Yang penting, kita on time! Tak nak drag masa awak ❤️. Pukul 8 janji pukul 8 la kita sampai. . Siapa yang pernah ada pengalaman COD dengan kita memang semua puas hati. Cepat & friendly 🙈. . Macam mana nak order? Click je link kat bio / whatsapp AGENT-AGENT TEAM BFF / DM. Nanti kita deal okay? . Yang duduk jauh & nak join postage tapi tak jumpa trusted seller? Kita la trusted seller awak. . Hari hari post barang. Harini kalau awak sempat buat payment sebelum 10 pagi, harini la kita post barang ke pos laju. . So far semua terkejut barang sampai cepat. . Untuk siapa nak COD boleh refer area bawah untuk coverage area kami 😁 kawasan berdekatan dalam list kat bawah ni pun kita terima. Whatsapp je tanya. . Kuala Lumpur: Iera 017.249.3797 @sbbff_ieramunira . 🖤Damansara 🖤Damansara Utama 🖤Sunway Damansara 🖤Kota Damansara 🖤Kepong 🖤Sungai Buloh 🖤Bangsar. . . Kuala Lumpur: Maddy 011.3255.1716 @sbbff_maddy . 🖤Keramat 🖤Melawati 🖤Setiawangsa 🖤Wangsa Maju 🖤 Hulu Kelang 🖤Setapak 🖤Masjid Negara 🖤Mid Valley. . . Selangor: Nurul 017.200.4624 @sbbff_nurul . 🖤Klang 🖤Kemuning 🖤Jalan Kebun 🖤Johan Setia 🖤Kampung Jaya . . Shah Alam: Wani 018.976.0200 @sbbff_wani . 🖤Seksyen 2 - Seksyen 11 . . Negeri Sembilan: Erin 0176.225.2091 @sbbff_erinazley . 🖤Seremban 🖤Seremban 2 🖤Senawang . . Penang: Jasmine 013.405.3850 @sbbff_jasmine.jamaluddin . 🖤Georgetown 🖤Tanjung Tokong 🖤Batu Feringghi 🖤Tanjung Bungah . . Kedah: Intan 0 14-248 9492 @sbbff_intan . 🖤Kulim 🖤Lunas 🖤Padang Serai 🖤Seberang Perai . . Johor: Jhenn 011.2737.2748 @sbbff_fitjhenn . 🖤Pasir Gudang . 🖤Nearby area . #shahalam #selangor #kualalumpur #toprankrepost #brunei #royalbrunei #bruneiagentwanted
Repost from @umaima_johorbahru @TopRankRepost #TopRankRepost Assalamualaikum, Jom kita nak kongsi cerita & pengalaman kita sendiri sebagai pengguna Umaima yang tegar! ❤️ . Sepanjang kehamilan, Memang kita hanya mengamalkan Susu Kambing Umaima dari usia kandungan 4 hampir ke 5 bulan & Obimin Doctor bagi. Pada asalnya, sebagai pembeli aja. Pastu asyik repeat order ja, Kita decide untuk jadi Agen. Alhamdulillah, dapat jumpa Kak @abby_abadi112 teruja iollss. . Kita kongsi gambar anak kita, ❤️1. Saat betul betul keluar dari perut, sihat, kuat, bersih suci. ❤️2. Lepas dah dibersihkan, comel macam korea *oppss sorry puji anak sendiri* ❤️3. Pada keesokkan hari nya, time ni mampu tengok ja anak. Tak kuat nak pegang. Tengoklah bambam nya. ❤️4. Hari nak balik, senyum sikit. 😊😊 . Anak kita TIADA JAUNDICE/KUNING juga. Sebab salah satu daripada kebaikkan Umaima iaitu boleh elak bayi terkena kuning. Alhamdulillah, semuanya dengan izin Allah 😊😊 . Lahirlah anak syurga Mommy ni, Muhammad Adam Yusuf namanya. . Untuk ibu hamil, memang kita galakkan sangat minum Umaima. Sepanjang kehamilan juga takda masalah. Tekanan darah rendah, kencing manis dan lain-lain. Walaupun agak “obesiti” ketika mengandung. Hee 🙈🙈 . Lagi satu tulang baby memang kuat, tegap dari dalam perut. Dalam pantang baby da macam budak besar. Tulang memang tegap!!! Ada testimoni lain juga yang kata benda yang sama. Nanti kita kongsi. . Jom dapatkan Umaima Nutri C Plus~ — Susu Kambing Umaima by @abby_abadi112 🥛 🌸Umaima Kids 🌸Umaima Nutri C Plus — Whatsapp ja kita, 013-7596066. COD boleh, Pos pun boleh 😘 — COD: 🚙All area JB 🚙Kempas 🚙Setia Tropika 🚙Nusajaya 🚙Kota Iskandar 🚙 Horizon Hills 🚙Skudai 🚙UTM Takda dalam list COD? Takpa, whatsapp ja. Kita bincang sampai jadi 😘 📮Postage: Seluruh Malaysia — #umaima #umaimajb #umaimajohor #umaimaskudai #agenumaimajb #agentumaimajb #umaimajohorbaru #umaimajohorbahru #susukambingumaima #sayaminumsayajual #umaimakids #codjb #codjbarea #johorbaru #johorbahru #joho #jb #sayajual #susukambing #milkbooster #bazaronline #goatmilk
*Assalamualaikum* Peringatan dari Al-Qur'an📖 🌸 *Surah Al-Baqarah (Lembu Betina) 2 : 262* Orang yang menafkahkan hartanya di jalan Allah, kemudian mereka tidak mengiringi apa yang dinafkahkannya dengan menyebut-nyebut pemberiannya dan dengan tidak menyakiti (perasaan si penerima), mereka memperoleh pahala di sisi Tuhan mereka. Tidak ada kekhuatiran terhadap mereka dan tidak (pula) mereka bersedih hati. 🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱
#memorymonday back in 1998? Gigging at the former @amwaycenter which was at the time called the #tdwaterhouse and before that the #orena • Making the #jumbotron in my home city back then was a super special moment for me • 2 years later in 2000, I made it back there to perform my own music opening up for @nsync #nsync • 12 years later I performed pre/mid/post games at @orlandomagic games on the @amwaycenter terrace bar, now got my eyes set to headline that beast of an arena SOON!!! #itllhappen #makeyourdreamscometrue #dontgiveuptillyoudie #careermusician #guitar #guitarist #acousticguitar #singer #LiveMusic #trending #toprankrepost #giglife #localmusic #PicOfTheDay #IRIZARRY 👉🏼Join me on this incredible journey of life and music @ronmusic #ronmusic ❤️🎸
👉@lmaoviralx 😅 Best daily fun! 😈 Oops 😬 Follow 👉 (ME) For Amazing Videos Over Instagram Turn On post Notification To Never Miss A Post . . . . #danke #2dank4u #pranking #dankmemes #dankmemesdaily #toprankrepost #bawalviral #dankbar #offensivememes 💦👀💯😂😂💎🔥😤💦👌💯😂🙏😂😂💎💎🔥😤💦👀👀 #dogmemes #swaggersouls
Repost from @esthetician_baku @TopRankRepost #TopRankRepost Увеличение подбородка-самый хитовый #тренд последних лет🌟 Показания для этой процедуры: 💫Неправильность формы и пропорций подбородка; 💫Асимметричность подбородка; 💫Врожденная гипотрофия подбородка; 💫Врожденное недоразвитие подбородка; 💫Двойной подбородок, вызванный ожирением или резким и сильным похудением; 💫Просто модно🤪 Использован препарат #stylagexxl 1 ml. P.S. Один из самых плотных препаратов. Эффект до 18-24 месяцев.
Вторник, вечер томный! Нож нескромный ;-) Отличный шкурник из кованной стали Х12МФ!⛓ Модель ножа Hunt Skin. Накладки из G10 черно-красного цвета. Твердость после закалки 60-62 ед. поп HRC!☝ Эту же модель ножа вы можете заказать и из других сталей: 95Х18, ХВ5, ШХ15, дамаска.🔨 Модель ножа Hunt Skin: Длина клинка 115 мм; Обух клинка 3,5-4 мм; Рукоять 105-110 мм. Кто занимается изготовлением ножей или хочет, чтобы ему собрал товарищ нож, то вэлком ;-) Клиночки у нас есть (скидки на клинки из наличия) и будут еще пополнения!  Пишем в личные сообщения по всем вопросам! 📩 @craftblades Доставим почтой, ЕМС по России 🇷🇺 и странам СНГ! Пишем письма на почту 📧 nozh-rezak@yandex.ru  илиbladescraft@yandex.ru. Можете позвонить по телефону 📲 +7-909-287-6227 - Viber, WhatsApp, +7-962-510-75-50 Всем добра и удачи!😀 ⠀ #бушкрафтинг  #ножразделочный #ножшкурник  #шкуросъемныйнож #купитьнож  #ножназаказ #ножизх12мф  #крафтнож  #крафтножи #ножручнойковки  #ножручнойработы #toprankrepost  #ножипоходные #ножитуристические  #нождлятуризма #нождлямужчины  #craftblades #bladecraft .ru #ножохотника  #нождляразделки #ножохотника #ножшкурник
جذب 20 مليار دولار استثمارات بترولية كيف ساهم الإصلاح وسداد مستحقات الأجانب فى جذب الاستثمارات http://bit.ly/2Ne4Nw1 Egypt attracted $20 billion direct investment in oil sector قطاع البترول والغاز أكبر قطاع جذب استثمارات خلال الأعوام القليلة الماضية، حيث تجاوزت 20 مليار دولار، يمثل عام 2019 عام جنى الثمار لقطاع البترول بعد المجهودات الضخمة التى بذلت خلال الأعوام السابقة والتى أعادت الثقة للاقتصاد المصرى، مما أدى إلى عودة الشركات العالمية الكبرى لضخ المزيد من الاستثمارات فى مجالات البحث والاستكشاف والإنتاج وذلك بعد جهد الحكومة المصرية بسداد متأخرات الشركاء الأجانب لمستحقاتها إلى أقل مستوى منذ 2010 عند 1.2 مليار دولار. هذه الإجراءات ساهمت فى عودة هذه الشركات مرة أخرى للاستثمار فى مصر مع الالتزام بسداد المستحقات بصفه منتظمة مما يؤكد على التزام ومصداقية الدولة المصرية وقطاع البترول مما انعكس إيجابيا على سرعة تنمية عدد كبير من ابار التنمية من الحقول الكبرى على خريطة الإنتاج فى الغاز الطبيعى ليحقق قطاع البترول الاكتفاء الذاتى والتوقف عن الاستيراد مما ساهم فى خفض الموازنة العامة للدولة وتخفيف الضغط على الميزان التجارى الدولارى. وانخفضت مستحقات الشركاء الأجانب لدى مصر إلى 1.2 مليار دولار بنهاية العام المالى الماضى، بعد أن كانت وصلت إلى 6.3 مليار دولار فى منتصف #مصر_تصنع_المعجزات #استثمر_فى_مصر #Invest_in_Egypt #economy #Egypt #مصر #investment #industry #investinegypt #FDI #manufacturing #future #WorldBank #تحيا_مصر #export #business #growth #gas #photoshoot #picoftheday #photoftheday #love #photoshop #africa #toprankrepost #rank #businessowner #africa #manufacturing #gas
Lash extensions = extra snooze button 🙌 - A quick brush in the morning and you're off. No need for clumpy mascara.
PUNTA CANA. Semana Santa. - *Hasta 55% de descuento para reservas pagadas hasta el 28 de febrero del 2019. - Bloqueos en vuelo DIRECTO desde Ccs del 13 al 20 de abril. - Hoteles desde 1.088 $ por 2 personal TODO INCLUIDO: .☑️HARD ROCK HOTEL. *Descuento del 40%. .☑️BARCELO BAVARO PALACE DELUXE. *Descuento del 45%. .☑️RIU PALACE *Descuento del 40%. .☑️TROPICAL PRINCESS. *Descuento del 45%. .☑️LUXURY BAHIA ESMERALDA. *Descuento del 55%. .☑️PARADISUS PALMA Real by Melia. *Descuento del 40%. . Planes que incluyen: 👉Alimentos y bebidas ILIMITADOS las 24 horas. 👉Entretenimiento y shows diarios. 👉Deportes no motorizados. 👉GYM. 👉Disco. 👉Casinos. 👉Resort Credits y DUTY FREE. 👉Impuestos hoteleros. Cupos LIMITADOS. www.teamturismo.net Presupuesto por: info@teamturismo.net & teamturismo1@gmail.com #viajar #turismo #viajar #viajar #turismo #vacaciones #tbt #fun #caracastrendy #europa #america #venezuela #relax #toprankrepost #viajar #turismo #vacaciones #tbt #fun #viajar #turismo #vacaciones #tbt #fun #elalazan #missvenezuela #canigua #caracastrendy #colegiojefferson #academiaWashington #altamiravillage #altamira #isladecoche #islademargarita #institutocumbresdecaracas #usm #unimet #colegiojefferson #legourmet #iesa #legourmet
So much fluff 🙌
Luscious lashes 🔥 - Hannah likes them full and long. This is a mix of 2d 0.10 d curl and 4d 0.07 c curl. She has the most amazing long and strong lashes to work with. Her longest Natural measure 12 & 13mm! How cool! 👸
next page →