#Travelling

43,632,178 posts

Loading...
Pengen gitu liburan sama temen ke Nusa Penida sama keluarga sambil kangen-kangenan. Nah.. jangan cuma pengen doang, kuy langsung hubungin admin @lepassuntuk trus rencanain tuh mau tanggal berapa aja sama temen, sahabat, dan keluargamu buat liburan ke Nusa Penida hehe 😅 . . . . . . ------------------------------------------------------------ Informasi lebih lanjut hubungi admin ya guys... 📷 Instagram: @lepassuntuk 📞081 259 807 887 (Whatsapp, Call, SMS) 📲Official Line account @lepassuntuk 📩lepassuntuk@gmail.com 🌎www.lepassuntuk.com ------------------------------------------------------------ #lepassuntuk #Indonesia #wonderfulindonesia #pesonaindonesia #bali #baliindonesia #explorebali #explorenusapenida #lembongan #ceningan #cangu #nusapenida #pesonabali #baliisland #travelingram #trip #travelling #travelbali #travelnusapenida #travelindonesia #travel #traveladdict #wisatabali #pulaubali #nusapenidatour #tournusapenida #tripnusapenida #nusapenidatour #paketnusapenida
Pengen gitu liburan sama temen ke Nusa Penida sama keluarga sambil kangen-kangenan. Nah.. jangan cuma pengen doang, kuy langsung hubungin admin @lepassuntuk trus rencanain tuh mau tanggal berapa aja sama temen, sahabat, dan keluargamu buat liburan ke Nusa Penida hehe 😅 . . . . . . ------------------------------------------------------------ Informasi lebih lanjut hubungi admin ya guys... 📷 Instagram: @lepassuntuk 📞081 259 807 887 (Whatsapp, Call, SMS) 📲Official Line account @lepassuntuk 📩lepassuntuk@gmail.com 🌎www.lepassuntuk.com ------------------------------------------------------------ #lepassuntuk #Indonesia #wonderfulindonesia #pesonaindonesia #bali #baliindonesia #explorebali #explorenusapenida #lembongan #ceningan #cangu #nusapenida #pesonabali #baliisland #travelingram #trip #travelling #travelbali #travelnusapenida #travelindonesia #travel #traveladdict #wisatabali #pulaubali #nusapenidatour #tournusapenida #tripnusapenida #nusapenidatour #paketnusapenida
Pengen gitu liburan sama temen ke Nusa Penida sama keluarga sambil kangen-kangenan. Nah.. jangan cuma pengen doang, kuy langsung hubungin admin @lepassuntuk trus rencanain tuh mau tanggal berapa aja sama temen, sahabat, dan keluargamu buat liburan ke Nusa Penida hehe 😅 . . . . . . ------------------------------------------------------------ Informasi lebih lanjut hubungi admin ya guys... 📷 Instagram: @lepassuntuk 📞081 259 807 887 (Whatsapp, Call, SMS) 📲Official Line account @lepassuntuk 📩lepassuntuk@gmail.com 🌎www.lepassuntuk.com ------------------------------------------------------------ #lepassuntuk #Indonesia #wonderfulindonesia #pesonaindonesia #bali #baliindonesia #explorebali #explorenusapenida #lembongan #ceningan #cangu #nusapenida #pesonabali #baliisland #travelingram #trip #travelling #travelbali #travelnusapenida #travelindonesia #travel #traveladdict #wisatabali #pulaubali #nusapenidatour #tournusapenida #tripnusapenida #nusapenidatour #paketnusapenida
Купити - не купила,але фотку зробила!😅😜🌺 . #pictureoftheday #picture #shopping #working #time #havingfun #flowers #selfie #travelling #enjoyinglife #ukraine #kyiv #lviv
Pengen gitu liburan sama temen ke Nusa Penida sama keluarga sambil kangen-kangenan. Nah.. jangan cuma pengen doang, kuy langsung hubungin admin @lepassuntuk trus rencanain tuh mau tanggal berapa aja sama temen, sahabat, dan keluargamu buat liburan ke Nusa Penida hehe 😅 . . . . . . ------------------------------------------------------------ Informasi lebih lanjut hubungi admin ya guys... 📷 Instagram: @lepassuntuk 📞081 259 807 887 (Whatsapp, Call, SMS) 📲Official Line account @lepassuntuk 📩lepassuntuk@gmail.com 🌎www.lepassuntuk.com ------------------------------------------------------------ #lepassuntuk #Indonesia #wonderfulindonesia #pesonaindonesia #bali #baliindonesia #explorebali #explorenusapenida #lembongan #ceningan #cangu #nusapenida #pesonabali #baliisland #travelingram #trip #travelling #travelbali #travelnusapenida #travelindonesia #travel #traveladdict #wisatabali #pulaubali #nusapenidatour #tournusapenida #tripnusapenida #nusapenidatour #paketnusapenida
Pengen gitu liburan sama temen ke Nusa Penida sama keluarga sambil kangen-kangenan. Nah.. jangan cuma pengen doang, kuy langsung hubungin admin @lepassuntuk trus rencanain tuh mau tanggal berapa aja sama temen, sahabat, dan keluargamu buat liburan ke Nusa Penida hehe 😅 . . . . . . ------------------------------------------------------------ Informasi lebih lanjut hubungi admin ya guys... 📷 Instagram: @lepassuntuk 📞081 259 807 887 (Whatsapp, Call, SMS) 📲Official Line account @lepassuntuk 📩lepassuntuk@gmail.com 🌎www.lepassuntuk.com ------------------------------------------------------------ #lepassuntuk #Indonesia #wonderfulindonesia #pesonaindonesia #bali #baliindonesia #explorebali #explorenusapenida #lembongan #ceningan #cangu #nusapenida #pesonabali #baliisland #travelingram #trip #travelling #travelbali #travelnusapenida #travelindonesia #travel #traveladdict #wisatabali #pulaubali #nusapenidatour #tournusapenida #tripnusapenida #nusapenidatour #paketnusapenida
Harga kaos 60rb bahan catun combed 30s premium sablon rabber, kwalitas premium ukuran kaos (panjang x lebar) S : 64 x46 cm M : 66x50 cm L : 69x 53 cm XL : 72x56cm . . -------------------------------------------- wa/sms: 085727802200 #jakarta #instanusantara #latepost #bali #bandung #indonesia #beach #yogyakarta #vscocam #holiday #iphonesia #ubud #visitindonesia #travelling #instapic #exploreindonesia #semarang #landscape #trip #photooftheday #medan #westjava #sunset #eastjava #asia #adventure #fashion #beautiful #murah #food
Pengen gitu liburan sama temen ke Nusa Penida sama keluarga sambil kangen-kangenan. Nah.. jangan cuma pengen doang, kuy langsung hubungin admin @lepassuntuk trus rencanain tuh mau tanggal berapa aja sama temen, sahabat, dan keluargamu buat liburan ke Nusa Penida hehe 😅 . . . . . . ------------------------------------------------------------ Informasi lebih lanjut hubungi admin ya guys... 📷 Instagram: @lepassuntuk 📞081 259 807 887 (Whatsapp, Call, SMS) 📲Official Line account @lepassuntuk 📩lepassuntuk@gmail.com 🌎www.lepassuntuk.com ------------------------------------------------------------ #lepassuntuk #Indonesia #wonderfulindonesia #pesonaindonesia #bali #baliindonesia #explorebali #explorenusapenida #lembongan #ceningan #cangu #nusapenida #pesonabali #baliisland #travelingram #trip #travelling #travelbali #travelnusapenida #travelindonesia #travel #traveladdict #wisatabali #pulaubali #nusapenidatour #tournusapenida #tripnusapenida #nusapenidatour #paketnusapenida
Pengen gitu liburan sama temen ke Nusa Penida sama keluarga sambil kangen-kangenan. Nah.. jangan cuma pengen doang, kuy langsung hubungin admin @lepassuntuk trus rencanain tuh mau tanggal berapa aja sama temen, sahabat, dan keluargamu buat liburan ke Nusa Penida hehe 😅 . . . . . . ------------------------------------------------------------ Informasi lebih lanjut hubungi admin ya guys... 📷 Instagram: @lepassuntuk 📞081 259 807 887 (Whatsapp, Call, SMS) 📲Official Line account @lepassuntuk 📩lepassuntuk@gmail.com 🌎www.lepassuntuk.com ------------------------------------------------------------ #lepassuntuk #Indonesia #wonderfulindonesia #pesonaindonesia #bali #baliindonesia #explorebali #explorenusapenida #lembongan #ceningan #cangu #nusapenida #pesonabali #baliisland #travelingram #trip #travelling #travelbali #travelnusapenida #travelindonesia #travel #traveladdict #wisatabali #pulaubali #nusapenidatour #tournusapenida #tripnusapenida #nusapenidatour #paketnusapenida
Continuing from our last post, this sunset marks the end of an adventure as we relfect on how crazy the last 6 weeks has been travelling through South East Asia. . Seeing each other in new highs and lows and everything inbetween. I couldn't of asked for a better travel partner! . So many people told us "travel will either make ya's or breaks ya's" and we can happily say it's made us! . . PS. We hit 1000 followers!🎉 You guys are absolute legends😍 . . . . #thetwohappytravellers #positravelty #followusbeyond #1000followers #travelling #southeastasia #philippines #elnido #liobeach #palawan #beach #sunset #beautiful #travelcouple #travelgram #travelmore #doyoutravel #goexplore #travel #roamtheplanet #travelblogger #photographer #photography #picoftheday #adventuretime #adventure #wanderlust #travelphotography #passionpassport
bye bye summer. @angelcandices 😍
🌐 Pirámide Cestia, Roma . . La pirámide fue construida hacia el año 12 a.c y en la cual se encuentra la tumba del Pretor Cayo Cestio Epulone, de ahí deriva su nombre. La Pirámide Cestia es de hormigón y mide 36 metros de altura y una base cuadrada de unos 30 metros de lado. Según la inscripción que puede observarse en su fachada escrita en latín, se tardó sólo 330 días en construirla. Y sí, es de estilo egipcio. En los tiempos pasados incluso se llegó a pensar que ahí estaba enterrado Remo (el fundador de Roma junto a Rómulo). 30.09.2018 Roma, Italia 🇮🇹 . . #iamtb #travel #viajar #travelling #dametravel #femmetravel #travelrepost #viajando #viajes #traveling #travelgirl #travelanddestinations #wonderfulplaces #sheexplores #ladieslovetravel #viajeras #iamtraveler #wearetravelladies #girlsthatwander #wanderlust #borntotravel #travelphoto #discovertheworld #lugaresimperdibles #globetrotter #instatravels #wanderer #womenwhoexplores #dametraveler #Italy
this morning, I’m thinking about this time last year-ish with @helenedujardin and @julskitchen and all the wonderful attendees of our workshop. hosting them with strong, talented ladies helps me grow as much as it helps those that make the trip to learn with us. I’ve been working so much this year - and I’m very blessed and fortunate for the quality and quantity of work I get to do - that I haven’t focused as much on personal enrichment. still looking for a great (stateside, preferably) workshop to attend or creative retreat to go to. send it along if you happen to know of one. 💓💫💥🍋🙏🏻
Hanoi, Vietnam. 30.5.15
Nih hantu #thenun kebanyakan nonton bioskop belinya di tix id pelayanannya juga baik harganya murmer dan buat yang baru daftar bisa dapet potongan 25 ribu dengan memasukkan kode reffal teman yaudah deh cusss jagan lupa nonton the tix hunter heheheh . . .nihh buat tix hunter dirumah dalam rangka hallowen 2018 dari pada bengong mending ikutan challange dari @tix_id Caranya gampang kamu cuma bermodal makeup dengan gaya mirip dengan film horor favorit kalian dan foto dengan aplikasi tix id kalian dan raih kesempatan memenagkan 1 buah hp vivo v9 [ untuk 1 orang pemenang ] 2 buah instax mini 9 [ untuk 2 orang pemenang ] Dan masih banyak lagi lhooo uhuyyy aku aja udah ikutan masak kamu gak ikutan yukk ikutan @azura.dinda @azizah_jinan @habibtaufikk Wish meluck guys siapa tau kalian beruntung info lebih lanjut follw ig @tix_id #TIXIDHalloween #igtravel #instago #instapassport #instatraveling #mytravelgram #photooftheda #tourist #travel #travelgram #traveling #travelingram #travelling #trip #vacation #visiting #likeforlikes #love #likeforlikealways #selfie #trocolikes #likeforfollow #likesforlikes #vsco #createtheextraordinary #vscocam #vscox #ifangrsk_ #ifangrsk
출렁이는 목포 갓바위 산책길 . . . 남농기념관.생활 도자 박물관 알뜰하고 꽉찬 여행이 되어준 목포 고마웠어 소소한 도시👍
Spanish steps 💗 so funny Tom forgot his sunglasses so just casually wearing mine all holiday 🙃😎
Details ☺️
Aprendi a apreciar a simplicidade enquanto alguns desejam acumular coisas, prefiro levar comigo os momentos, só eles realmente importam. E então, você vive ou acumula?? ainbowmountain #peru #trip #montanacolors #Peru #peruadventure #intoperu #cometoperu #perudestinations #experienceperu #peruhop #adventure #viajandosozinha #mochileirosgrupofechado #mochilandosozinha #travelling #travelphotography #travellolife
Via Café 🇬🇧 Smoothie break in Kyoto a rainy day. 🇯🇵 京都で雨の日にスムージー休憩。 🇫🇷 Pause smoothie à Kyoto un jour de pluie. Camera → Canon #eosm100 Lens → ef-m22mm 。 。 。 * This is not a sponsored post * #foodtrip #travelphotography #travel #travellover #traveller #canon #pictureoftheday #foodporn #foodgasm #foodie #l4l #いいね返し #like4like #travellers #travellover #life_with_camera #japan #my_eosm100 #カフェ #instafood #travelling #travellife #travelblogger #foodstagram #japanlife #京都 #スムージー #smoothie #vegan #veganfood
#guletabeer #guleburghcollection ; Exhibiting soon (گُلِ بـــرَگ؛ پنکھڑی گلاب کی) . . feel the BEAUTY of a TABEER" At @tabeergul . .《...... An Online Clothing Store........》. We @tabeergul ; deliver customized & ready to wear; casual, formal, luxury, pret, luxurypret bridal and eastern, western outfits.. For more details, DM or what's app (00923034527117) . #pakistanistreetstyle #instagram #travel #instatravel #holiday #travelling #beauty #travelgram #loveit #art #white #nature #black #pink #red #love #photographer #repost #follow us #instagood #instapic #instamood #Pakistan #fashion #happy #instadaily #instasize #instacool @workaroundweekend @womensownmagazine @hellopakistan @divamagazinepakistan @okpakistan @m.get_mark @gt_magazine @sajalaly @mahirahkhan @imranabbas.official
#guletabeer #guleburghcollection ; Exhibiting soon (گُلِ بـــرَگ؛ پنکھڑی گلاب کی) . . feel the BEAUTY of a TABEER" At @tabeergul . .《...... An Online Clothing Store........》. We @tabeergul ; deliver customized & ready to wear; casual, formal, luxury, pret, luxurypret bridal and eastern, western outfits.. For more details, DM or what's app (00923034527117) . #pakistanistreetstyle #instagram #travel #instatravel #holiday #travelling #beauty #travelgram #loveit #art #white #nature #black #pink #red #love #photographer #repost #follow us #instagood #instapic #instamood #Pakistan #fashion #happy #instadaily #instasize #instacool @workaroundweekend @womensownmagazine @hellopakistan @divamagazinepakistan @okpakistan @m.get_mark @gt_magazine @sajalaly @mahirahkhan @imranabbas.official
Per maestri ho avuto i miei occhi. (Michelangelo Antonioni) L attimo perfetto. I miglior modelli di questo viaggio ❤️
Warner Bros Studios, Los Angeles, USA 🇺🇸 A woman is like beer. They look good, they smell good, and you'd step over your own mother just to get one! . . . . . . . . . . #la #duff #california #simpsons #warnerbros #travel #travelgram #traveling #travelphotography #Happiness #nice #travelling #travelingram #instatravel #art #artist #artofvisuals #instaart #instagood #instadaily #instapic #instaphoto #photography #photo #photooftheday #photographer #lifestyle #life #trip #landscape
next page →