#YPC

32,151 posts

Loading...
Official music video snippet of upcoming nbayoungboy song like comment and follow for more post #nbayoungboy #nba #snippet #slime #slatt #worldstarhiphop #worldstar #4KT #ypc #throwback #quandorondo #jaydayoungan #outnow #leaked #abg #rockstar #remember #big38 #banger #music #meme #38baby2
🚨Now Booking🚨 Artist: Young Prince Charles YouTube: Young Prince Charles FaceBook: YoungPrinceCharles IG: Young Prince Charles Booking Info:bycent24@yahoo.com (804)591-7542 HipHop PopStar iTunes⚪️Spotify⚪️SoundCloud ⚪️MyMixTape⚪️ #youngprincecharles #ypc #nowbooking
The Carnegie Hall box office is now open for YPC Presents: Winter Wonder! Don't miss this festive family-friendly concert, featuring special guest artists @timeforthree. Wednesday, December 12 at 7:00 p.m. Stern Auditorium/Perelman Stage at Carnegie Hall Tickets on sale from $30-$125 Purchase online, call CarnegieCharge at 212-247-7800, or visit the Carnegie Hall Box Office at 57th and Seventh. TICKET LINK IN BIO! $200 Concert Sponsor Prime-Seat Tickets are available! Concert sponsor tickets include a pre-concert reception at Carnegie Hall and can be reserved by contacting Alyssa at the YPC office - asadoff@ypc.org
Ulusal KBB kongresi sırasında katılımın en yoğun olduğu salonların başında yüz plastik cerrahisi ile ilgili sunumlar geliyordu. İlgili videoda 6-8 Aralık tarihinde Adana’da yapılacak toplantının duyurusu yapılmakta. Saygılarımızla. #ypcd #yüzestetikcerrahisi #ulusalypc2018 #ulusalypc2018adana #ypc #yuzplastikcerrahi #yüzplastikcerrahiderneği #yuzgenclestirme #genclikasisi #kirisiklik #guzellik #saglik #yuzcerrahisi #yüzcerrahisi
🚨Now Booking🚨 Artist: Young Prince Charles YouTube: Young Prince Charles FaceBook: YoungPrinceCharles IG: Young Prince Charles Booking Info:bycent24@yahoo.com (804)591-7542 HipHop PopStar iTunes⚪️Spotify⚪️SoundCloud ⚪️MyMixTape⚪️ #youngprincecharles #ypc #nowbooking
Tak pakai mascara rasa mata macam bogel gituchuu😆 Tak perlu bulu mata palsu, bulu mata extension ke apa, just pakai omg Mascara sixsay jurr. Dah nampak bulu mata meletiks ke langit😁 Semurah RM29 jur dah bole cantik❤️ . . Eh cop cop cop, sab tengah cari 10 pembeli terawal #omgmascara ni sbb sab nak bagi SPECIAL PRICE kat uolls. So cepat klik whatsapp link di bio sab skrg! www.wasap.my/60147293345 . #omgmascaraviral #omgmascara #omgmascaracheras #omgmascarashahalam #omgmascarasixsay #omgmaskara #omgmaskaraviral #omgmaskarashahalam #omgmaskarasixsay #omgmaskaramurah #omgmaskaramalaysia #maskaramurahmalaysia #maskaralentik #maskaramurah #maskaraviral #bazaarpaknil #barangmurah #barangviral #makeupmurah #ypc #cict #ktac #msu #shahalam #cheras #maluri
OMG MASCARA SIXSAY . Diperkaya dengan main ingredients; Castor oil & Aloe vera oil 😘 . Thats why kalau korang selalu apply, bulu mata akan jadi lebih lebat, lebih panjang, lebih lentik! Akar bulu mata pun makin sihat 😘 . Rugi tak grab satu! Pssstt, jangan lupa jangka hayat mscara selepas penutup dibuka adalah 3-6 bulan sahaja. . Meh dapatkan satu, DM jurrr atau wasap terus dengan klik link wasap tertera di bio! . Oh ye, sab sekarang tengah cari 10 pembeli terawal #omgmascara ni sbb sab nak bagi SPECIAL PRICE kt uolls. 10 orang je tau! Cepat uolls pm sab utk dapatkan SPECIAL PRICE tu 😘 . #omgmascaraviral #omgmascara #omgmascaracheras #omgmascarashahalam #omgmascarasixsay #omgmaskara #omgmaskaraviral #omgmaskarashahalam #omgmaskarasixsay #omgmaskaramurah #omgmaskaramalaysia #maskaramurahmalaysia #maskaralentik #maskaramurah #maskaraviral #bazaarpaknil #barangmurah #barangviral #makeupmurah #ypc #cict #ktac #msu #shahalam #cheras #maluri
Tak pakai mascara rasa mata macam bogel gituchuu😆 Tak perlu bulu mata palsu, bulu mata extension ke apa, just pakai omg Mascara sixsay jurr. Dah nampak bulu mata meletiks ke langit😁 Semurah RM29 jur dah bole cantik❤️ . . Eh cop cop cop, sab tengah cari 10 pembeli terawal #omgmascara ni sbb sab nak bagi SPECIAL PRICE kat uolls. So cepat klik whatsapp link di bio sab skrg! www.wasap.my/60147293345 . #omgmascaraviral #omgmascara #omgmascaracheras #omgmascarashahalam #omgmascarasixsay #omgmaskara #omgmaskaraviral #omgmaskarashahalam #omgmaskarasixsay #omgmaskaramurah #omgmaskaramalaysia #maskaramurahmalaysia #maskaralentik #maskaramurah #maskaraviral #bazaarpaknil #barangmurah #barangviral #makeupmurah #ypc #cict #ktac #msu #shahalam #cheras #maluri
Kenapa saya cakap OMG Mascara TERBAIK sbb OMG Mascara nie satu2 nya mascara yang ada berus sikat BERUS SIKAT? Apakah itu? Maskara alaf baru berberus sikat yg memudahkan penyapuan fiber hitam mascara ke setiap helaian bulus mata uollsss Sapa blom cuba rugi dehh Jomm grab 1 harinie juga, READY STOK Wasap saya okey, saya sedia bantu anda giteww 📲 www.wasap.my/+60147293345/omgmascarasixsay . #omgmascaraviral #omgmascara #omgmascaracheras #omgmaskaraviral #omgmascarasixsay #omgmascaramurah #omgmaskarashahalam #omgmascaraoriginal #omgmascarashahalam #omgmaskaraoriginal #maskaramurahmalaysia #maskaramurah #maskaralentik #mascaramurah #mascaramurahmalaysia #makeupmurah #ypc #cict #ktac #msu #shahalam #cheras #maluri #barangmurah #bazaarpaknil #borongmurah
🐐can’t stop what god got plan for me🙏🏽 #godisgood #win #lil24 #ypc
According to the Random Acts of Kindness Foundation November 13th is World Kindness Day. And while it’s good to choose kindness 365 days a year, it’s nice to have one day reserved as a reminder. ⁣ ⁣ Be kind to one another! 💕⁣ ⁣ Photo 📸: Denver Kids YPC during Back to School BBQ ⁣ ⁣ #worldkindnessday #beking #ypc #denverkids #dkypc #dogood #denvercommunity #volunteer
🤷🏽‍♂️💰 #YPC
Who been waiting on the video since the snippet was released?👎🏽🤔🤧 follow @4kt_slatt for more snippets.
Yüz plastik cerrahi derneği ulusal toplantısının 12. si Adana’da gerçekleşiyor. Toplanti bir gün öncesinde yapılacak workshop nedeniyle daha da çekici halde. Orhan Alan’ın @drorhanalan renkli kişiliği ile süsleyeceği sunumları kaçırmayın deriz... #ulusalypc2018 #ulusalypc2018adana #ypc #yuzplastikcerrahi #yüzplastikcerrahiderneği #yuzgenclestirme #genclikasisi #kirisiklik #guzellik #saglik #yuzcerrahisi #yüzcerrahisi
OMG MASCARA dah ready stock gais 😍 siapa yg nak selit order boleh buat payment sebelum 11am ye 😁 yg nak cod pun boleh, inshAlla this week sab ads buat cod area shah alam & cheras. . RM29 exc postage + free gift Postage : rm8 sm / rm11 ss . 10 pembeli yg terawal akan dapat SPECIAL PRICE dari kami 😘 so cepat grab #omgmascarasixsay ni sekarang!!! . #omgmaskara #omgmaskaramurah #omgmaskaraviral #omgmaskaraoriginal #omgmaskarasixsay #omgmascara #omgmascaraviral #omgmascarasixsay #omgmascaramurah #omgmascaramalaysia #omgmascarashahalam #omgmascaracheras #omgmascaraoriginal #barangmurah #maskaramurahmalaysia #maskaramurah #maskaraviral #ypc #cict #ktac #msu #unikl #bazaarpaknil #barangviral
. 2018.11.24(sat) 飯塚維新 -Iizuka Ishin- @SHIMAUMA 飯塚(@bar_shimauma ) (飯塚市飯塚1-26デンエンアネックス5F) OPEN 22:00 前売 ¥2000-(+1d) 当日 ¥2500-(+1d) [GUEST] BLOODNA RECORDS . [RELEASE LIVE] NINEX5HU31 . [LIVE] 創明 SHION Y.P.C ISSEI KITRONDE . [BEAT LIVE] 5HU31 . [DJ] DJ HIROKI(@djhiroki1986 ) SHU-HEY PEACH JUNPEI . . . #飯塚維新 #Iizuka #Ishin #飯塚 #福岡 #SHIMAUMA飯塚 #シマウマイイヅカ #シマウマ #しまうま #SHIMAUMA #barshimauma #GUEST #BLOODNARECORDS #RELEASE #LIVE #NINE #5HU31 #LIVE #創明 #SHION #ypc #ISSEI #KITRONDE #BEATLIVE #DJ #DJHIROKI #SHUHEY #PEACH #JUNPEI #djjunpei
People's view on life and their personality can have an impact on their health. High levels of cynical distrust, the belief that others are mainly motivated by selfish concerns, may actually increase your risk of cognitive decline in later life. Results of a recent study showed cynics were 3 times more likely to develop dementia! Do you believe it?
Young Nigga From The Trenches📈💧💧 peep the nigga in the back😭😭 #drip #driptoohard #saintlaurent #brooklyn #hoodfavorite #ypc #explorepage
next page →