#acmizal

4,748 posts

Loading...
Behind the Scene! Untuk siapa yang datang tapi taksempat masuk theatre pun dapat peluang jumpa dengan Bossss kitaaaa 🤣👍🏻 #MLM2018 #TeamShiro #ACMizal
Let them say muka kita pecah yang penting confident mesti ad #england #live #in #malaysia #biga #cute #aaronaziz #remyishak #acmizal
Tak da masalah klw nak diet.. Hampa boleh makan sambal belimbing hitam petai nie gan whole bread ..😊😍😋 Dh la sedap cepat pulak nk disediakan. Tggal bukak terus ngap je layannnn. Paling best boleh di makan dengan ape jua juadah ,bila2 masa & dimana2 saja.😘😍😜 . #sekalirasajatuhcinta #semudah123 #cepatmudahsedap #fze_agent #fze_dropship #kedahan #samballetopviral #gerakkhas #pujaanhatikanda #drama #maharajalawakmega #acmizal #jannanick #terbaik #foodporn #hakaksukamakan . . Nak try sambal FZE klik↩️ www.wasap.my/60149044803/sambalfze
Sudahlah tengah minum air. Tersembur Min tengok gambar ni hahaha! Aduhai. . Kata @emyliadac Ini cikgu Mathmetic Sek Keb Batang Berjuntai! 😂😂😂 You all kenal ke tidak cikgu kat gambar ni? . Masa sekolah dulu mata pelajaran apa yang you all suka & cikgu mana yang you all paling takut? . #AcMizal #DigitalPlatformAnda #DBilique . Pssttt next week ada #ArtisMasukBilik . This week #RockKapak pun ada! 🤩🤩🤩
FULL REVIEW LINK ON MY BIO. p/s: Please note that this is my personal opinion and no offense to the producer. I did enjoy the movie HAHA! #abanglongfadil2 #alf2 #skopproduction #moviereview #belumterlambatkan #kalaudahterlambatpunstillnakdrop #zizanrazak #syamsulyusof #shuibsepahtu #acmizal #taniahudson
Jom.. FREE BOTOL AIR LIMITED EDITION CHARMS.. FREE KOLAGEN FREE BAHAN PENGAWET FREE POSTAGE FREE 2 KUPON CABUTAN BERTUAH KERETA TOYOTA CHR Byknye FREE.. ha’a betul mmg byk FREE.. Tapi FREE ni tggl SATU SET ni je😂😂.. sape nak moh lerr cpt.. Whatsapp 011-12194074 #treaplus #treapluscharms #eczema #eczemamalaysia #arenapanggangwarnalive #arenapanggang #bocey #abambocey #meletupera #nabilahmad #acmizal
21 Februari 2016 . #Repost @_fitelina • • • • • Yuhuuuuuu.... Uollsss... Jgn lupa dptkan CHEESE POWDER ni ok... Serius sedap... Sebelum i jual i dh test dulu... So jgn penah rs was2... Mmg yummmyyy.... Hehehhehe... Boleh dptkan di butik @chantekheritage or whattsup me utk COD ya... Tq uollsss... @mohdfaizal_cx3 @norishamohd #cheesepowder #cheesecakezowa #batikprintedpants #elinabizz #sayajual #alhamdullilah #usahatanggakejayaan #Repost @chantekheritage with @repostapp ・・・ Cheese Powder in da house yowww ..mana nak dapat produk ni ? Walk in jea @chantekheritage uolss ..dapatkan dgn harga promo, beli 2 = rm15 jea ..😄😄 😆😉😉 #vendorwanted #vendormelaka #vendorjasin #cafejasin #dchcafe #uitmjasin #merlimau #melaka #jasin #ipdjasin #politeknikjasin #bankislamjasin #jkmjasin #jumbomilkshake #vietnammask #eyeliner #kissproof #olicandy #mamadil #acmizal #coinpurse #popmalaya
Reposted from @lensaayid - Selamat Hari Lahir Dato' AC Mizal! Sambutan 'simple' ketika pembukaan Maharaja Lawak Mega 2018 di Shah Alam Royal Theatre pada 21 Disember 2018. Jangan lupa untuk menyaksikan MLM2018 yg akan ke udara di saluran Astro Warna/Warna HD pd setiap hari Jumaat jam 9 malam. Foto oleh @lensaayid untuk @selebritionline #maharajalawakmega2018 #mlm2018 #astro #astrowarna #selebritionline #lensaayid #photography #fotografi #acmizal - #regrann
Selamat Hari Lahir Dato' AC Mizal! Sambutan 'simple' ketika pembukaan Maharaja Lawak Mega 2018 di Shah Alam Royal Theatre pada 21 Disember 2018. Jangan lupa untuk menyaksikan MLM2018 yg akan ke udara di saluran Astro Warna/Warna HD pd setiap hari Jumaat jam 9 malam. Foto oleh @lensaayid untuk @selebritionline #maharajalawakmega2018 #mlm2018 #astro #astrowarna #selebritionline #lensaayid #photography #fotografi #acmizal
Met My Childhood Malaysian Super Star | Super Hero | My Childhood Idol AC Mizal From Gerak Khas. A Malaysian Police Series Dato’ AC Mizal Was Main Lead Role In The Series. Was Such An Honour Meeting Him. Such A Humble Soul. His Response When I Requested A Pic With Him “ Yea Sure, I’m Just A Normal Person “ A True Humble Personality Even Being Well Known! #ACMizal #GerakKhas #ThrowBack #ChrismasGetAway
Happy birthday Dato AC MIZAL from team madaboutcake #madaboutcake_official #datoacmizal #acmizal #maharajalawakmega
[YEAR END SALE] Aviator dengan pelbagai pilihan warna terkini. untuk yang bertudung sangat sesuai, sebab tudung tak kembang, bingkai besi yang halus tahan lasak. Jadi tak perlu nak tiup-tiup tudung bagai dah . Lens Kaca dengan UV400 untuk membantu masalah silau hilang 100% . Lepas ni boleh memandu dengan selesa. Tak payah nak kenyit-kenyit mata siap dengan penghadang cahaya dalam kereta dah lepas ni. Steady je waktu driving . Berminat nak order, boleh WhatsApp ke 011-10373834 untuk order . DIJAMIN PUAS HATI 500%!! Ramai dah Artis Top2 pakai dari kami . PRODUCT PACKAGE : Box,Booklet,Hard Case, Cleaning Cloth , Paper Beg. . Whatsapp 011-10373834. Ready Stock ❌HARGA RM120❌ . #maharajalawakmega #boocey #puteh #acmizal #zamani #zamanislam #upm #uum #um #terengganu #bazarpakbil #neelofa #fatahamin #fazura #kasutmurah #bajumurah #masidayu #majalahwanita #pelaminmurah #baranghantaran #paknil #gegarvaganza
[YEAR END SALE] Asyik pakai spek yang sama je, colour yang sama je. Untuk promo hujunb tahun ni, ni la masanya nak tukar spek baru . Design petak yang membuatkan wajah tampak runcing dan panjang. Sesuai untuk korang yg berwajah bulat . Oakley Deviation kali ni didatangkan dengan pelbagai pilihan warna terkini. Yang ni Lens Polarized with UV400. Sesuai untuk yang ada masalah silau teruk . Bingkai kaki tu besi tau, bukan plastik. Bukan gred espo/ pasar malam/ uptown tau . Juga sesuai untuk yang berhijab, bingkai besi halus tak kembangkan tudung . Complete Set : Box, Case, Cleaning Cloth, Tiub Beg, Paper Beg . FREE Polarized Test Card Untuk 20 Terawal. . ❌HARGA RM140❌ Untuk Order Whatsapp 011-10373834 Order Hari Ni, Pos Hari Ini. Ready Stock Jaminan Polarized. PUAS HATI 500% . #maharajalawakmega #boocey #puteh #acmizal #zamani #zamanislam #upm #uum #um #terengganu #bazarpakbil #neelofa #fatahamin #fazura #kasutmurah #bajumurah #masidayu #majalahwanita #pelaminmurah #baranghantaran #paknil #gegarvaganza
[YEAR END SALE] Hexagonal Ferari Blue Grey 2 Tones. Yang ni lagi 1 design yang ramai cari. Didatangkan dengan lens flat yang rare, pasti akan memukau mata-mata yang memandang korang . Yang nak MUKA TAMPAK RUNCING, design hexagonal ni memang menjadi pilihan tepat untuk korang. Jadi tak perlu nak risau dengan bentuk muka bulat / bambam . Unisex shade. Bingkai besi yang halus ni Sesuai untuk Muslimah berhijab sebab tudung korang tak kan kembang semangkuk dah lepas ni. Steady confident je bila kawan-kawan ajak selfie . Set ferari kali ni lebih cun dan lebih nampak mewah dengan set box case berlambangkan ferari . Frame besi lagi kukuh, kaki spek dibaluti kulit lebih berkualiti dan di jamin menyerlahkan high taste si pemakai . Saya jamin Korang akan lebih berkeyakinan 500% dan puas hati berganda-ganda . Lens Flat Kaca UV400 Protection . Jangan tunggu lagi. Sementara ada stock dan HARGA PROMO . Order WhatsApp ke 011-10373834 untuk order / DM kami.Tekan link di bio insta saya terus ye . ❌HARGA RM140❌ Pakej lengkap, Box,Booklet,Hard Case, Cleaning Cloth,Paper Beg ✌🏻☺️ #maharajalawakmega #boocey #puteh #acmizal #zamani #zamanislam #upm #uum #um #terengganu #bazarpakbil #neelofa #fatahamin #fazura #kasutmurah #bajumurah #masidayu #majalahwanita #pelaminmurah #baranghantaran #paknil #gegarvaganza
[TOP SELLER] Hexagonal Ferari Black. Yang ni lagi 1 design yang ramai cari. Didatangkan dengan lens flat yang rare, pasti akan memukau mata-mata yang memandang korang . Yang nak MUKA TAMPAK RUNCING, design hexagonal ni memang menjadi pilihan tepat untuk korang. Jadi tak perlu nak risau dengan bentuk muka bulat / bambam . Unisex shade. Bingkai besi yang halus ni Sesuai untuk Muslimah berhijab sebab tudung korang tak kan kembang semangkuk dah lepas ni. Steady confident je bila kawan-kawan ajak selfie . Set ferari kali ni lebih cun dan lebih nampak mewah dengan set box case berlambangkan ferari . Frame besi lagi kukuh, kaki spek dibaluti kulit lebih berkualiti dan di jamin menyerlahkan high taste si pemakai . Saya jamin Korang akan lebih berkeyakinan 500% dan puas hati berganda-ganda . Lens Flat Kaca UV400 Protection . Jangan tunggu lagi. Sementara ada stock dan HARGA PROMO . Order WhatsApp ke 011-10373834 untuk order / DM kami.Tekan link di bio insta saya terus ye . ❌HARGA RM140❌ Pakej lengkap, Box,Booklet,Hard Case, Cleaning Cloth,Paper Beg ✌🏻☺️ #maharajalawakmega #boocey #puteh #acmizal #zamani #zamanislam #upm #uum #um #terengganu #bazarpakbil #neelofa #fatahamin #fazura #kasutmurah #bajumurah #masidayu #majalahwanita #pelaminmurah #baranghantaran #paknil #gegarvaganza
BUKAN PAYUDARA JE BOOLAAT, KULIT PUN PUTEH MELEPAK-LEPAKK!! 😍😍 . . Wowww!! Dasyatt adik ni. Kulit puteh melepak guna CHOCO CUP D!! Sampai cik suami pun TERKEJUTT!! 😂😂 . . Bukan je BRA KETAT, tapi KULIT pun PUTEH MELEPAK tau minum Choco CCD ni. Serius best giler 😍😍 . . MURAH & BERKESANN!! 😍😍 . . Yang penting korg KONSISTEN je minum choco ni. Hasil mmg berbaloi2 😍😍 . . PROMO RM65 SHJ . WHATSAPP : 018-4058818 WHATSAPP : 018-4058818 WHATSAPP : 018-4058818 . . #coffeecupd #chococupd #coffecupdwhiteningbooster #syukriyahya #aprenamanrose #coffeemalaysia #coffeecupdmurah #fattzura #befaz #pokyacongcodei #ruangrezekihanania #terapiinstagram #acmizal #syerivsamheizy #tambahsusuibu #breastpumpmalaysia #gemagegarvaganza2 #monatox #monatoxcoffee #coffeelovers #babyctdk #bazaarpaknil #aafiyahkhalid #gopaknil #nealofar #tiadaarahjodohkita #takadacintasepertimu #igerscoffee #kosmetic_kollection #bondsmalaysiamurah
[TOP SELLER] Hexagonal Ferari. Yang ni lagi 1 design yang ramai cari. Didatangkan dengan lens flat yang rare, pasti akan memukau mata-mata yang memandang korang . Yang nak MUKA TAMPAK RUNCING, design hexagonal ni memang menjadi pilihan tepat untuk korang. Jadi tak perlu nak risau dengan bentuk muka bulat / bambam . Unisex shade. Bingkai besi yang halus ni Sesuai untuk Muslimah berhijab sebab tudung korang tak kan kembang semangkuk dah lepas ni. Steady confident je bila kawan-kawan ajak selfie . Set ferari kali ni lebih cun dan lebih nampak mewah dengan set box case berlambangkan ferari . Frame besi lagi kukuh, kaki spek dibaluti kulit lebih berkualiti dan di jamin menyerlahkan high taste si pemakai . Saya jamin Korang akan lebih berkeyakinan 500% dan puas hati berganda-ganda . Lens Flat Kaca UV400 Protection . Jangan tunggu lagi. Sementara ada stock dan HARGA PROMO . Order WhatsApp ke 011-10373834 untuk order / DM kami.Tekan link di bio insta saya terus ye . ❌HARGA RM145❌ Pakej lengkap, Box,Booklet,Hard Case, Cleaning Cloth,Paper Beg ✌🏻☺️ #maharajalawakmega #boocey #puteh #acmizal #zamani #zamanislam #upm #uum #um #terengganu #bazarpakbil #neelofa #fatahamin #fazura #kasutmurah #bajumurah #masidayu #majalahwanita #pelaminmurah #baranghantaran #paknil #gegarvaganza
Baik punya Concert 4D Kini Di Astro firs Saluran 480 & OnDemand. (Tarikh Akhir Membeli 6 Disember). #Astro #AstroMalaysia #AstroFirst #AstroBest #BaikPunyaConcert4D #AcMizal #DatoAwie #AflinShauki #CH480 #AstroGo #AstroGoMy #Njoi #NjoiNow #OnDemand
[STOCK TERHAD] Scuderia Fleck Ferari. PALING HOT. Warna yang cukup seksi dan menyerlahkan high taste si pemakai . Lelaki perempuan SANGAT SESUAI. Beli 1 Boleh Tukar2 Pakai dgn Gf/Bf. Didatangkan dengan Set Box Case Ferari yang sesuai untuk dibuat hantaran / hadiahkan pada tersayang . Design Bulat yg mmg RARE Dan sesuai untuk Muslimah berhijab sbb bingkai halus, tak kembangkan tudung . Dengan Teknologi Ultra Light Terbaru yg membuatkan Round Fleck ni lebih ringan dan membuatkan pemakai terasa lebih selesa, lagi2 untuk yg berhijab. . Lens Kaca With UV400 Protection, yang ni special dengan kaki spek berkulit. Nampak mewah lagi meyerlahkan gaya si pemakai . Pengeposan SUPER LAJU (1-2 HARI SHJ) . ❌HARGA RM160❌ WhatsApp ke 011-10373834 untuk order. PRODUCT PACKAGE:Box,Booklet,Hard Case, Cleaning Cloth,Paper Beg. . #maharajalawakmega #boocey #puteh #acmizal #zamani #zamanislam #upm #uum #um #terengganu #bazarpakbil #neelofa #fatahamin #fazura #kasutmurah #bajumurah #masidayu #majalahwanita #pelaminmurah #baranghantaran #paknil #gegarvaganza
Dah tengok Baik Punya Concert 4D kat Astro First ke belummm??? Kalau belum, jemput-jemputlah ke siaran 480 dan On Demand ✌🏾Confirm mesti satu family gelak ketawa, menyanyi dan menari sama-sama kat ruang tamu! #baikpunyaconcert4D #BPC4D #afdlinshauki #awie #acmizal #hansisaac #IstanaBudaya #AstroFirst #baikpunyacilok
[HOT SELLER] Erica dengan 3 pilihan warna (Polarized), Kualiti yg Sangat Berbeza dgn Low Grade (Murah punye) . Pakai Kacamata bukan Sekadar Untuk Cantik, tetapi untuk perlindungan dari UV . Lens Polarized dgn UV400 yang memberi perlindungan penuh kepada mata anda. Menghalang silau 100% dan memberi keyakinan 500%!! . Bentuk lens cembung dan bingkai yang halus menampakkan high taste si pemakai . Ringan dan sangat selesa pada yang berhijab. . PACKAGE :Box,Booklet,Hard Case, Cleaning Cloth,Paper Beg . ❌HARGA RM130❌ Order boleh DM/ tekan link whatsapp kami di bio insta ye #maharajalawakmega #boocey #puteh #acmizal #zamani #zamanislam #upm #uum #um #terengganu #bazarpakbil #neelofa #fatahamin #fazura #kasutmurah #bajumurah #masidayu #majalahwanita #pelaminmurah #baranghantaran #paknil #gegarvaganza
[RESTOCK] Roundmetal Folding. Untuk peminat design rare. Roundmetal Folding ni pilihan tepat untuk korang . Design bulat yg mmg RARE, Baru stylo pkai bulat. Nampak Cool dan Releks je pkai design bulat ni . Sesuai Untuk Lelaki dan Wanita. Suggested untuk yg bertudung sbb tudung x kembang, bingkai halus . Lens Kaca dgn UV400 untuk masalah silau. Yang ni jenis lipat-lipat. Memang cukup rare. Lipat-lipat letak dalam case kecik, masuk dalam poket terus . WhatsApp ke 011-10373834 untuk order. Atau Click Link di Bio.DIJAMIN PUAS HATI 500%! . ❌HARGA RM150❌ PRODUCT PACKAGE : Box,Booklet,Hard Case, Cleaning Cloth , Paper Beg #maharajalawakmega #boocey #puteh #acmizal #zamani #zamanislam #upm #uum #um #terengganu #bazarpakbil #neelofa #fatahamin #fazura #kasutmurah #bajumurah #masidayu #majalahwanita #pelaminmurah #baranghantaran #paknil #gegarvaganza
[HOT SELLER] Untuk Korang yg Anggun Dan High Taste Sahaja. Victoria Beckham (Polarized), yg ni mmg tersangat Laku. Mmg Sangat Selesa lagi2 untuk yg berhijab . . ANGGUN DAN MENPESONA!! Lens Polarized With UV400. Pakai Polarized Silau Reduce 100%, even nak pkai time hujan/dlm terowong Smart pun clear. Mata jadi sejuk, dan yg pkai contact lens dah x pyh nk titis eye drop lg . Pengeposan SUPER LAJU (1-2 HARI SHJ). Sesuai Untuk Musim Panas melampau sekarang!! . WhatsApp ke 011-10373834 untuk order . DIJAMIN PUAS HATI 500%!! Dalam bingkai ada besi ye. kami tak jual yg Low Quality. Biar korang Beli sekali boleh pkai tahan lama . Di datangkan dgn Box dan Case yg cukup cantik, mmg nampak mewah, sesuai nak dijadikan Hantaran atau Hadiah buat yg tersayang. . ❌HARGA RM150❌ PRODUCT PACKAGE : Box,Booklet,Hard Case, Cleaning Cloth, Paper Beg. #maharajalawakmega #boocey #puteh #acmizal #zamani #zamanislam #upm #uum #um #terengganu #bazarpakbil #neelofa #fatahamin #fazura #kasutmurah #bajumurah #masidayu #majalahwanita #pelaminmurah #baranghantaran #paknil #gegarvaganza
[PROMO AKHIR TAHUN] Round Metal Black Gold. Yang mencari lens size kecil, roundmetal ni sangat sesuai untuk korang . Yang ni macam Zamani Slam pakai tu. Design bulat yg mmg RARE, Baru stylo pkai bulat. Nampak Cool dan Releks je pkai design bulat ni . Suggested untuk yg bertudung sbb tudung tak kembang, bingkai halus . Sesuai untuk lelaki dan wanita. Lens Kaca dgn UV400 untuk masalah silau. Kenapa penting masa driving wajib ada sekurang-kurangnya satu spek UV? Kesan bahaya pada mata kita terdedah pada sinaran matahari terlalu lama, boleh mengakibatkan selaput mata dalam jangka masa yang lama. . WhatsApp ke 011-10373834 untuk order. Atau Click Link di Bio insta. DIJAMIN PUAS HATI 500%! . ❌HARGA RM120❌ PRODUCT PACKAGE : Box,Booklet,Hard Case, Cleaning Cloth , Paper Beg #maharajalawakmega #boocey #puteh #acmizal #zamani #zamanislam #upm #uum #um #terengganu #bazarpakbil #neelofa #fatahamin #fazura #kasutmurah #bajumurah #masidayu #majalahwanita #pelaminmurah #baranghantaran #paknil #gegarvaganza
[PROMO AKHIR TAHUN] Round Metal Brown 2 Tones. Yang mencari lens size kecil, roundmetal ni sangat sesuai untuk korang . Yang ni macam Zamani Slam pakai tu. Design bulat yg mmg RARE, Baru stylo pkai bulat. Nampak Cool dan Releks je pkai design bulat ni . Suggested untuk yg bertudung sbb tudung tak kembang, bingkai halus . Sesuai untuk lelaki dan wanita. Lens Kaca dgn UV400 untuk masalah silau. Kenapa penting masa driving wajib ada sekurang-kurangnya satu spek UV? Kesan bahaya pada mata kita terdedah pada sinaran matahari terlalu lama, boleh mengakibatkan selaput mata dalam jangka masa yang lama. . WhatsApp ke 011-10373834 untuk order. Atau Click Link di Bio insta. DIJAMIN PUAS HATI 500%! . ❌HARGA RM120❌ PRODUCT PACKAGE : Box,Booklet,Hard Case, Cleaning Cloth , Paper Beg #maharajalawakmega #boocey #puteh #acmizal #zamani #zamanislam #upm #uum #um #terengganu #bazarpakbil #neelofa #fatahamin #fazura #kasutmurah #bajumurah #masidayu #majalahwanita #pelaminmurah #baranghantaran #paknil #gegarvaganza
[PROMO AKHIR TAHUN] Round Metal Rose Gold. Yang mencari lens size kecil, roundmetal ni sangat sesuai untuk korang . Yang ni macam Zamani Slam pakai tu. Design bulat yg mmg RARE, Baru stylo pkai bulat. Nampak Cool dan Releks je pkai design bulat ni . Suggested untuk yg bertudung sbb tudung tak kembang, bingkai halus . Sesuai untuk lelaki dan wanita. Lens Kaca dgn UV400 untuk masalah silau. Kenapa penting masa driving wajib ada sekurang-kurangnya satu spek UV? Kesan bahaya pada mata kita terdedah pada sinaran matahari terlalu lama, boleh mengakibatkan selaput mata dalam jangka masa yang lama. . WhatsApp ke 011-10373834 untuk order. Atau Click Link di Bio insta. DIJAMIN PUAS HATI 500%! . ❌HARGA RM120❌ PRODUCT PACKAGE : Box,Booklet,Hard Case, Cleaning Cloth , Paper Beg #maharajalawakmega #boocey #puteh #acmizal #zamani #zamanislam #upm #uum #um #terengganu #bazarpakbil #neelofa #fatahamin #fazura #kasutmurah #bajumurah #masidayu #majalahwanita #pelaminmurah #baranghantaran #paknil #gegarvaganza
[STOCK BARU] Aviator Black. Colour paling senang nak match dengan tudung . Sangat sesuai untuk yang bertudung, sebab tudung tak kembang, bingkai besi yang halus tahan lasak. Jadi tak perlu nak tiup-tiup tudung bagai dah . Lens Kaca dengan UV400 untuk membantu masalah silau hilang 100%. So lepas ni boleh memandu dengan selesa. Tak payah nak kenyit-kenyit mata siap dengan penghadang cahaya dalam kereta dah lepas ni. Steady je waktu driving . Berminat nak order, boleh WhatsApp ke 011-10373834 untuk order. DIJAMIN PUAS HATI 500%!! Ramai dah Artis Top2 pakai dari kami . PRODUCT PACKAGE : Box,Booklet,Hard Case, Cleaning Cloth , Paper Beg. . ❌HARGA RM140❌ Whatsapp 011-10373834 #maharajalawakmega #boocey #puteh #acmizal #zamani #zamanislam #upm #uum #um #terengganu #bazarpakbil #neelofa #fatahamin #fazura #kasutmurah #bajumurah #masidayu #majalahwanita #pelaminmurah #baranghantaran #paknil #gegarvaganza
Krim kunyit viral. Original thailand. Jangan pertikai barang thailand. Semua best tau. Tengoklah wanita di sana. Putih gebu belaka. Yang yakin dan percaya dengan keberkesanan produk dari sana, boleh watsap hakak☺️ 📲0125374439 #krimmalam #viral #originalthailand #nelydiasensore #uqashasenrose #ellymazlin #fashasandha #ritarudiani #alifsatar #laraalana #aaisyahdhiarana #aqeefanaqi #jihanmuse #stacy #akim #zahirahmacwilson #kualalumpur #dramasangat #slotakasia #zularifin #zizanrazak #johanhanania #moodrepublik #acmizal #ctdk #sitiaafiyah #sitinurhaliza
BERITA GEMBIRA UNTUK SEMUA 'DARINA LOVERS'😍! 👉 Promosi Set Ekslusif Darina masih berjalan seperti biasa. 👉 Set Ekslusif Darina boleh dibeli dengan harga yang lebih jimat dan berbaloi. Awak boleh berjimat sehingga RM34.50 tau! 👉 Satu Set Ekslusive Darina dah lengkap untuk membantu membersihkan dan mencantikkan kulit. 📛Nak tahu harga promosi Set Ekslusif Darina? 📛Nak tahu keistimewaan lain Set Ekslusive Darina? Kalau nak tahu, jom klik sini👇🏻: 📲📲:www.wasap.my/60192659212/setdarina 📲📲:www.wasap.my/60192659212/setdarina #darinalovers #darinashowerscrub #darinaperfumelotion #darinavitc #baubadan #kulitcantik #selulit #kulitbersih #sariyanti #jepsepahtu #acheykintangkintung #fikryibrahim #farahnabilah #sitinordiana #acmizal #cikreenencikngokngek #bazarpaknil #zamani #codselayangbatucavesgombak #codselayang
BERITA GEMBIRA UNTUK SEMUA 'DARINA LOVERS'😍! 👉 Promosi Set Ekslusif Darina masih berjalan seperti biasa. 👉 Set Ekslusif Darina boleh dibeli dengan harga yang lebih jimat dan berbaloi. Awak boleh berjimat sehingga RM34.50 tau! 👉 Satu Set Ekslusive Darina dah lengkap untuk membantu membersihkan dan mencantikkan kulit. 📛Nak tahu harga promosi Set Ekslusif Darina? 📛Nak tahu keistimewaan lain Set Ekslusive Darina? Kalau nak tahu, jom klik sini👇🏻: 📲📲:www.wasap.my/60192659212/setdarina 📲📲:www.wasap.my/60192659212/setdarina #darinalovers #darinashowerscrub #darinaperfumelotion #darinavitc #baubadan #kulitcantik #selulit #kulitbersih #sariyanti #jepsepahtu #acheykintangkintung #fikryibrahim #farahnabilah #sitinordiana #acmizal #cikreenencikngokngek #bazarpaknil #zamani #codselayangbatucavesgombak #codselayang
BERITA GEMBIRA UNTUK SEMUA 'DARINA LOVERS'😍! 👉 Promosi Set Ekslusif Darina masih berjalan seperti biasa. 👉 Set Ekslusif Darina boleh dibeli dengan harga yang lebih jimat dan berbaloi. Awak boleh berjimat sehingga RM34.50 tau! 👉 Satu Set Ekslusive Darina dah lengkap untuk membantu membersihkan dan mencantikkan kulit. 📛Nak tahu harga promosi Set Ekslusif Darina? 📛Nak tahu keistimewaan lain Set Ekslusive Darina? Kalau nak tahu, jom klik sini👇🏻: 📲📲:www.wasap.my/60192659212/setdarina 📲📲:www.wasap.my/60192659212/setdarina #darinalovers #darinashowerscrub #darinaperfumelotion #darinavitc #baubadan #kulitcantik #selulit #kulitbersih #sariyanti #jepsepahtu #acheykintangkintung #fikryibrahim #farahnabilah #sitinordiana #acmizal #cikreenencikngokngek #bazarpaknil #zamani #codselayangbatucavesgombak #codselayang
Haiiii ... anda mencri nanostix n agent dealing n service yg terbaik👍👍👍 meh pm/ whatsapp no dibawah kami akn bgi service yg terbaikk tip top gitu laaa😉😉... Whatsapp : 017-7156686 Whatsapp : 017-7156686 whatsapp : 017-7655561 #agentnanostixpasirgudang #nanostixcodskudai #nanostixcodpasirgudang #agentsahnanostix #serviceno .1 #nanostixairbiru #nanopods #nanostixpasirgudang #nano #agentnanostix #alhamdulilah #bazarpaknil #acmizal #acmilan #noradanish #fatzura #nanostix #nanostixmalaysia #agentsahnanostix #agentnanostix #nanostixcodpasirgudang #nanostixairbiru #nanostixskudai #feedback #alhamdulilah #syukurselalu #bazarpaknil #paknil
hehehe...thanks kepada my top sub-agent...arini dia re-stock bnyk😁😁 yang mana area pasir gudang atau berdekatan kedai beliau boleh dapatkannya d RESTORAN SASA kompleks pusat bandar pasir gudang😊😊 dgr citer device dia ni cepat abis😱😱sbb permintaan yg ramai😱😱 #areapasirgudangbolehcontact sub-agent kami 👇👇 WhatsApp: 017-7655561 whatsapp : 017-7655561 #nanostixairbiru #nanopods #nanostixpasirgudang #nano #agentnanostix #alhamdulilah #bazarpaknil #acmizal #acmilan #noradanish #fatzura #nanostix #nanostixmalaysia #agentsahnanostix #agentnanostix #nanostixcodpasirgudang #nanostixairbiru #nanostixskudai #feedback #alhamdulilah #syukurselalu #bazarpaknil #paknilbazaar
thanks bossku😊😊 kerana grab nanostix😊😊 ha spe2x yg ingin dapatkan nanostix boleh whatssap / pm kami atau terus 👇👇 whatssap: 017-7156686 whatssap: 017-7156686 #nanostixairbiru #nanopods #nanostixpasirgudang #nano #agentnanostix #alhamdulilah #bazarpaknil #acmizal #acmilan #noradanish #fatzura #nanostix #nanostixmalaysia #agentsahnanostix #agentnanostix #nanostixcodpasirgudang #nanostixairbiru #nanostixskudai #feedback #alhamdulilah #syukurselalu #bazarpaknil #paknil
#throwback Saturday. . . . Attended #baikpunyaconcert4d with hubs @esplanadesingapore . . . The concert hall looked super grand! I was super the jakun coz it was my first time being inside the hall. . . The concert?! The 4 Dato's, @hansisaac , @dac_acmizal , @afdlinshaukiofficial & @awieofficial brought down the concert hall!! And of course not forgetting special appearance by @altimet . . The night was filled with singings and bucketfull of laughters!! It was real live entertainment at its best!! . Thank you @tallorder.my for bringing in this concert to Sg. . . It made the Saturday mood here in Sg more alive! 😎 Pls bring them back again!! . Semoga persahabatan antara 4 Dato's berkekalan dan sukses terus di masa hadapan. . . . . . . . #concert #esplanade #esplanadeconcerthall #weekendvibes #weekendfun #malaysiancelebrity #malaysianactors #malaysiansinger #entertainment #chamboost #hansisaac #acmizal #afdlinshauki #awiewings #latepost #sglifestyles #thingstodoinsg . . . . . #oncebittentwiceshy #shespoilsmymoodtopost #nomoredealingswithher #definitelynothavingmysupport #uthoughtulose1customerbutuaresodamnwrongsister #okbye
#throwback Saturday. . . . Attended #baikpunyaconcert4d with hubs @esplanadesingapore . . . The concert hall looked super grand! I was super the jakun coz it was my first time being inside the hall. . . The concert?! The 4 Dato's, @hansisaac , @dac_acmizal , @afdlinshaukiofficial & @awieofficial brought down the concert hall!! And of course not forgetting special appearance by @altimet . . The night was filled with singings and bucketfull of laughters!! It was real live entertainment at its best!! . Thank you @tallorder.my for bringing in this concert to Sg. . . It made the Saturday mood here in Sg more alive! 😎 Pls bring them back again!! . Semoga persahabatan antara 4 Dato's berkekalan dan sukses terus di masa hadapan. . . . . . . . #concert #esplanade #esplanadeconcerthall #weekendvibes #weekendfun #malaysiancelebrity #malaysianactors #malaysiansinger #entertainment #chamboost #hansisaac #acmizal #afdlinshauki #awiewings #latepost . . . . . #oncebittentwiceshy #shespoilsmymoodtopost #nomoredealingswithher #definitelynothavingmysupport #uthoughtulose1customerbutuaresodamnwrongsister #okbye
Group and solo Orders for a returning client for the 4D artists- pre Concert dinner with fans. Malaysian Superstars... Awie(Rock star), AC mizal(star host), Aflin Shauki (comedian) and Hans Issac (veteran actor)... Alhamdulillah.. Thank you for the opportunity. #sg #singapore #caricature #cartoon #illustration #sg #4D #awie #awiewings #datukacmizal #acmizal #datoacmizal #datoacmizal ✌️ #hansissac #aflinshauki
#Repost @emyliadac ・・・ Tq bro 🙏 #Repost @afdlinshaukiofficial ・・・ Fiona versi singapore.. dato @emyliadac lu mmg #mrversatyle . tq @merdah_syed_amir for the 📽️ ・・・ Fiona aka Halimah 🤣 #baikpunyaconcert4d #acmizal #datoacmizal #hansisaac #awie #awiewings #afdlinshauki #bpc4dsingapore
Tq bro 🙏 #Repost @afdlinshaukiofficial ・・・ Fiona versi singapore.. dato @emyliadac lu mmg #mrversatyle . tq @merdah_syed_amir for the 📽️ ・・・ Fiona aka Halimah 🤣 #baikpunyaconcert4d #acmizal #datoacmizal #hansisaac #awie #awiewings #afdlinshauki
Fiona versi singapore.. dato @emyliadac lu mmg #mrversatyle . tq @merdah_syed_amir for the 📽️ ・・・ Fiona aka Halimah 🤣 #baikpunyaconcert4d #acmizal #datoacmizal #hansisaac #awie #awiewings #afdlinshauki
NEXT EVENT WITH AEROCARTEAM Yes...upcoming event dkt PUTRAJAYA pesta air sabtu dn ahad ni mana yg berkelapangan boleh dtg jumpe kami dkt sana.boleh juga daptkn peneragn lebih lanjut pasal aerocar pakej bak kat dato AC "beli kereta, bulanan x payah pening" jom jd member aerocar skrg www.wasap.my/60183157296/aeroair #smartinvestment #cwaconsult #aerocar #putrajaya #pestaair #freecar #freeconsult #freeservices #freeinstallment #acmizal
Amboi amboi amboi! Amboi amboi amboi! Baik Punya Concert 4D Singapore bukan setakat ada Awie, Afdlin, AC dan Hans! #Altimet pun ada! Dapatkan tiket sekarang di SISTIC.COM.SG #awie #afdlinshauki #acmizal #hansisaac #altimet #baikpunyaconcert4D #baikpunyaconcert4dsingapore #bpc4dsingapura #bpc4dsingapore
Amboi amboi amboi! Amboi amboi amboi! Baik Punya Concert 4D Singapore bukan setakat ada Awie, Afdlin, AC dan Hans! #Altimet pun ada! Dapatkan tiket sekarang di SISTIC.COM.SG #awie #afdlinshauki #acmizal #hansisaac #altimet #baikpunyaconcert4D #baikpunyaconcert4dsingapore #bpc4dsingapura #bpc4dsingapore
📢 Stylo Adan Pant👖™️ ✨Material High Quality Japanese Cotton 🎀Size Kids: 2,3,4,5 (RM22) and 6 years (RM24) 🎀Size Junior: 8, 10 (RM29) and 12 years (RM29) 🎀Size Senior: S-M, L-XL(RM49.90) and 2XL-3XL (RM55) ✔️Unisex pant👩🧑 ✔️Multiusage as jogger pant or casual pant ✔️Comfortable ✔️Pocket (kids & junior) and zipped pocket (senior) 📲 www.wassap.my/0174214574/stylopants 🌎 Stylo Adan 💓Unique^Modest^Exclusive by mybutik #seluarmurah #joggerpants #joggerpantsmurah #anugerahskrin #borongmurah #pemborongmurah #pemborongpakaianmurahmalaysia #pemborongpakaianmurah   #girl #trustedseller #zulariffin #kelantaness #uqashasenrose #emmamaembong #acmizal #jepsepahtu #bajuterlajakmurah #dsv #casualpant #jualanmurah #styloadan
Stylo Adan Pant Senior👖™️ 🎀Size Senior: S-M, L-XL(RM49.90) and 2XL-3XL (RM55) ✔️Unisex pant👩🧑 ✔️Multiusage as jogger pant or casual pant ✔️Comfortable ✔️Zipped pocket 📲 www.wassap.my/0174214574/stylopants 🌎 Stylo Adan 💓Unique^Modest^Exclusive by mybutik💓 #seluarmurah #joggerpants #joggerpantsmurah #anugerahskrin #borongmurah #pemborongmurah #pemborongpakaianmurahmalaysia #pemborongpakaianmurah #girl #trustedseller #zulariffin #kelantaness #uqashasenrose #emmamaembong #acmizal #jepsepahtu #bajuterlajakmurah #dsv #casualpant #jualanmurah #styloadan
Stylo Adan Pant👖™️ ✨Material High Quality Japanese Cotton 🎀Size Kids: 2,3,4,5 (RM22) and 6 years (RM24) 🎀Size Junior: 8, 10 (RM29) and 12 years (RM29) 🎀Size Senior: S-M, L-XL(RM49.90) and 2XL-3XL (RM55) ✔️Unisex pant👩🧑 ✔️Multiusage as jogger pant or casual pant ✔️Comfortable 📲 www.wassap.my/0174214574/stylopants 🌎 Stylo Adan 💓Unique^Modest^Exclusive by mybutik #seluarmurah #joggerpants #joggerpantsmurah #anugerahskrin #borongmurah #pemborongmurah #pemborongpakaianmurahmalaysia #pemborongpakaianmurah   #palazzopants #joggerspants #bajumurah #seluarmurah #tudungbawal #tudungmurah #girl #trustedseller #zulariffin #kelantaness #uqashasenrose #emmamaembong #acmizal #jepsepahtu #bajuterlajakmurah #dsv #casualpant #jualanmurah #styloadan
next page →