#activefollowers

167,939 posts

Loading...
Another Chance to get a free shout out.... Step1:follow these pages @berlin_frank @kimmyjnr @shez__joyofficial @tashypearl @twerkers_square @preshtrillions_b Step2:comment done as much as possible NOTE: if you're already following ...like and comment on all my Post Let's connect fellow Nigerian 🇳🇬🇳🇬🇳🇬🇳🇬🇳🇬🇳🇬🇳🇬🇳🇬🇳🇬🇳🇬🇳🇬🇳🇬🇳🇬🇳🇬🇳🇬🇳🇬🇳🇬🇳🇬🇳🇬🇳🇬🇳🇬🇳🇬🇳🇬🇳🇬🇳🇬🇳🇬🇳🇬 #likesforlike #followtrain #F4F #f4f #followforfollow #follow4follow #lagoshustlersgang #lagoshustler #gain #gaintrick #gaintrain #gainfollowers #gainpost #followforfollowback #follower #activefollowers ,#shoutout4shoutout #sfs #s4s
Penangan WD sampai macam ni sekali , pori pori tertutup , parut jerawat makin pudar , kulit berminyak sudah tak berani dekat ! . Bahan #Niacinamide dalam WD memang kebaikkan dia untuk kecilkan liang pori , lepastu bagi kulit lembab glowing. Paling best sebab ia akan menguncikan kelembapan pada kulit semaksimumnya. . Bila kulit penuh dengan makanan yang sihat, keluar dengan muka togel pun tiada masalah. Natural beautu gittue. . Yang best siapa pakai WD ni automatik kulit muka dia naik seri. . Tengok lah semua pengguna WD cantik cantik kan🙈 1 WDTA RM100 PROMOSI 2 WDTA RM160, JIMAT RM40
Baru dapat result terbaru daripada pengguna baru 3 minggu penggunaan WD, dulu wajah kering tapi sekarang bila sentuh moist ja ! . . Uolls tahu tak, wajah kering/berminyak adalah disebablkan kehilangan kelembapan pada kulit. Ia akan menyebabkan kulit kusam dan tidak bermaya. Lama kelamaan wajah boleh nampak tu dari usia. . . Nak wajah kekal sihat glowing bebas masalah kering atau berminyak, ken kekalkan kelempabapn pada kulit. Kulit kena sentiasa hidrasi. . . Macam mana tu? ✔WDTA ni mengandungi Niacinamide, bertindak sebagai vitamin B3. ✔Menghalang kulit daripada kehilangan air dan merangsang peredaran mikro dalam kulit. ✔Niacinamide Bantu mengecilkan liang pori sehingga kulit jadi halus. ✔Kena selalu dapatkan air secukupnya utk tubuh badan/kulit. Atleast 2-3Liter sehari. ✔Bila ada air yang cukup barulah Niacinamide dalam wd akan mengunci kandungan air bawah lapisan kulit. . . Dengan manfaat Niacinamide uolls masih tidak terlambat untuk kekal cantik, sihat, gojes seperti retis pujaan Hollywood. Sebab tu kalau uolls tengok ramai pengguna WD yang konssisten dapat kulit halus, mulus, sentiasa lembap (bukan berminyak) dan glowing Tak percaya lagi? Cuba dapatkan sendiri dan rasai perubahannya sekarang . . Wasap zati 0123512791 or click link on bio 👆
It all starts with nothing.. When u decide to change that nothing.. Than youre real life begin
Not morning person❌
♨🔥📈 DO YOU HAVE UNDER 1,000 FOLLOWERS?😱 FOLLOW US @sizzlinghotgain & FOLLOW THE STEPS BELOW WAIT 2 MINUTE THEN WATCH YOUR FEES ↕ 1.LIKE ALL MY POSTS ❤ 2.FOLLOW ME & MY FOLLOWERS 👣 3.TURN ON MY POST NOTIFICATIONS🔝↗ 4.COMMENT "F4F" 3× EVERY TIME I POST 5.FOLLOW BACK WHO FOLLOW YOU 📈 6.UNFOLLOW WHO UNFOLLOW YOU ✔✖ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Say bitch you nasty 😩🤪 . (P.s my head bombing to every beat low key 😂) . #follow @the_real_bahamamama 🥰. #exploresingapore #likethispost #viralvideos #gain #activefollowers #prettygang
I just loveeee these 🥰 comment a “🌸” if you agree !! Oh and don’t forget I have tickets to LA fashion week!! Come see me walk💃🏾I would love to see your faces❤️ if you purchase a ticket use the model name (NatosheOna Hyatt-Henderson) if you do happen to purchase a ticket shoot me a DM with your photo so I can know who is supporting and shout you out 🥰🤟🏾 📸: @jbogerphotography #okcmodel #lamodel #lgbtqmodel #positivevibes #comment #like #activefollowers #blackgirlsrock #curlygirl
♨🔥📈 DO YOU HAVE UNDER 1,000 FOLLOWERS?😱 FOLLOW US @sizzlinghotgain & FOLLOW THE STEPS BELOW WAIT 2 MINUTE THEN WATCH YOUR FEES ↕ 1.LIKE ALL MY POSTS ❤ 2.FOLLOW ME & MY FOLLOWERS 👣 3.TURN ON MY POST NOTIFICATIONS🔝↗ 4.COMMENT "F4F" 3× EVERY TIME I POST 5.FOLLOW BACK WHO FOLLOW YOU 📈 6.UNFOLLOW WHO UNFOLLOW YOU ✔✖ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
♨🔥📈 DO YOU HAVE UNDER 1,000 FOLLOWERS?😱 FOLLOW US @sizzlinghotgain & FOLLOW THE STEPS BELOW WAIT 2 MINUTE THEN WATCH YOUR FEES ↕ 1.LIKE ALL MY POSTS ❤ 2.FOLLOW ME & MY FOLLOWERS 👣 3.TURN ON MY POST NOTIFICATIONS🔝↗ 4.COMMENT "F4F" 3× EVERY TIME I POST 5.FOLLOW BACK WHO FOLLOW YOU 📈 6.UNFOLLOW WHO UNFOLLOW YOU ✔✖ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
♨🔥📈 DO YOU HAVE UNDER 1,000 FOLLOWERS?😱 FOLLOW US @sizzlinghotgain & FOLLOW THE STEPS BELOW WAIT 2 MINUTE THEN WATCH YOUR FEES ↕ 1.LIKE ALL MY POSTS ❤ 2.FOLLOW ME & MY FOLLOWERS 👣 3.TURN ON MY POST NOTIFICATIONS🔝↗ 4.COMMENT "F4F" 3× EVERY TIME I POST 5.FOLLOW BACK WHO FOLLOW YOU 📈 6.UNFOLLOW WHO UNFOLLOW YOU ✔✖ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
I guess dis cute 🤤 . Follow @caricash0_ 🥵 ————————————— #explore #viral #activefollowers #likes #trending #pieceofyourlovechallenge #petty
Korang jangan pelik tau, kalau tengok pengguna WD semua transform habis lepas konsisten calit kat 3point nadi je. . . Bahan bahan raw material wd ni semua dari herba terpilih yang diimport dari Oversea (France, China, Singapore dan Hong Kong) . Di proses di Malaysia. . Diformulasi oleh prof lulusan Oxford Universiti. Bayangkan kalau dah guna kan? . . Zat zat dalam wd tadi antaranya . . ✔ Pueraria Mirifica ✔ Estrak Akar Tree Peony ✔ Arbutin ✔ Gluthatione ✔ Lavender . . Akan meresap masuk melalui pembuluh darah korang dan akan bertindak membuang segala toksin dalam badan, buang sel sel kulit mati dan lancarkan darah. . . Bila dalaman dah cun, sel jaringan kulit baru terbina, sistem badan dah cantik, Otomatik kulit wajah kusam jadi berseri seri peloles 😁 . . Tetambah yang konsisten pakai, minum cukup. Kesan nya memang cepat dan berkesan! . . Siapa yang nak sangat WD ni komen SAYA dan nyatakan kenapa uolls teringin nak cuba?⬇️⬇️⬇️
🚨 NEW CHALLENGE 🚨 // GRAB YOUR DOGS 🐕 , CATS 🐱 , FAMILY 🤩, FRIENDS 👭 , ANYBODY ( you can do it by yourself or with a partner) ‼️ Dub : Finessed By A Hoe 🌀 Hashtag: #FinesseTayxNel also use #gocrazywoah TAG ANYONE U WANT & HAVE FUN 🥰💘. @one__.challenge @onechallengeyoutube @renricoyt @official_.challenge - - - - - #FinesseTayxNel #sponsored #glyremixwjeah #alwaysdoingthemost #likeforlikes #sponsoredpost #helpus #noticeus #dancers #igdancer #dubsmash #dancechallenges #activefollowers #makeup #curls #onechallenge #youtube #active #likeforfollow
I meannnnnnn look at how BOMB 💣 this wig is ! 🗣$20!!!!!! Yes get in tune ladies. 💗💗I’m rocking the color 1b/30 @janetcollection !! 💗💗 This unit is called “Super Moon” 🌙 #instafamous #instagirls #hairreview #wigreview #instaapproved #wakeupandmakeup #engagementgroup #beautybloggerlife #youtuberedits #youtubegirl #beautyandfashion #instagram_faces #instagramfollowers #followforfollow #followforlikes #followbackfast #activefollowers #lasvegaslife #lasvegasgirls #beautyguru #beautyguruintro
𝘸𝘢𝘯𝘵𝘪𝘯𝘨 𝘸𝘩𝘢𝘵 𝘸𝘦 𝘩𝘢𝘥 𝘣𝘢𝘤𝘬 • #lovequotes #instagood #me #cute #messageme #girl #smile #snapchat #bored #discord #instagram #chat #adorable #message #likeit #comment #activefollowers #photooftheday #socialmedia #anxiety #sad #basketball #lit #aesthetic #noticeme #omg #❤️#memories #memes
Need more followers? Follow the users below to gain ! 🌈 Steps ~ 1) like this post 2) comment ifb (we are following back) 3) make sure you follow everyone back 4) dont follow to unfollow ! • @sickobitxh • @sister_aestheticss • @teenniches • @cate.linda.ann • @1selfcare_ •@threadss_lol • @selfcaregram Tags ~ #gaintrick #gaintons #freefollowers #followme #gainfollowers #gainparty #followforfollowback #famous #getfamous #nichememe #followers #gain #active #activefollowers
Need more followers? Follow the users below to gain ! 🌈 Steps ~ 1) like this post 2) comment ifb (we are following back) 3) make sure you follow everyone back 4) dont follow to unfollow ! • @sickobitxh • @sister_aestheticss • @teenniches • @cate.linda.ann • @1selfcare_ •@threadss_lol • @selfcaregram Tags ~ #gaintrick #gaintons #freefollowers #followme #gainfollowers #gainparty #followforfollowback #famous #getfamous #nichememe #followers #gain #active #activefollowers
Follow @missqueeniam 🦄🦄🦄🦄Explore Page🦄🦄🦄🦄🗣🗣🗣Who wants to Gain 👥FOLLOWERS👥 INSTANTLY ➕PERMANENTLY ⬅️⬅️⬅️🧞‍♀️🧞‍♀️🧞‍♀️🧞‍♀️FOLLOW the CREATOR @missqueeniam @missqueeniam @missqueeniam ((((TURN ON MY POST NOTIFICATIONS))))🧞‍♀️🧞‍♀️🧞‍♀️🧞‍♀️FOLLOW the FIRST 50 Ppl that COMMENT🤩🤩🤩🤩 THEY ARE ACTIVE🤩🤩🤩🤩 UNFOLLOW WHOMEVER DOESN’T FOLLOW BACK🤳🏾🤳🏾🤳🏾🤳🏾🤳🏾Lets Gain Follower & Likes💃🏾🕺🏾💃🏾🕺🏾💃🏾🕺🏾🕺🏾👯‍♀️🕺🏾👯‍♀️🚶🏾‍♂️🏃🏾‍♂️🕴🏾🚶🏾‍♀️🏃‍♀️🏃🏾‍♀️ #ifb #gaintrick #gaintrickshere #gainparty #followforfollowback #activefollowers #active #gaintrain #gainfollowers #gainpost #gain #gainfollowersfast #gainwithmissqueeniam #ifollowback #ifollowbackinstantly #ifollowbackfast #ifollowbackasap #ifollowyou #spam #spamforspam #spamaccount #explorepage #racegains
// only repost on story\\ [ my baby since day one 💘 ] — ac: @daeuvia —- — dt: @aeipathyx @dylrebaa @maddiekove @milkyjisoox @xkdrqmas @hyunology @awsian & everyone who comments!! — - [ kdrama/show: just between lovers ]
What's up you guys I'm doing a gain train. Do the steps and then you get a bunch of followers. 🌻✨ Steps ~ 1) like this post 2) comment ifb (we are following back) 3) make sure you follow everyone back 4) dont follow to unfollow ! • @brooding.bumblebees • @sickobitxh • @ssselfcareposts • @glowinup_threads • @threadss_lol • @_bean_bois_ • @soni.somi Tags ~ #gaintrick #gaintons #freefollowers #followme #gainfollowers #gainparty #followforfollowback #famous #getfamous #nichememe #followers #gain #active #activefollowers
Dah hampir 5 tahun di pasaran masih dapat permintaan tinggi. Tak sangka tiap hari mesti ada yang cari krim viral si kenid WD ni. 80% dari order adalah repeat customer. Sayang nak tinggalkan krim wd ni, pakai la produk macam macam mesti cari wd balik. Malah ada yang tinggalkan wd 4 5 bulan cari balik wd ni. Sebab tak sama katanya. Kalau paki wd ni seri lain macam, dalaman pun best. Nak tahu apa yang best tu? Kena la try wd dulu Syukurrr dangan rezeki hari ni ❤ Nak order wd click link on bio /0123512791👆
It started raining and I was planning on riding but noo 😂😩 • • • • • • #horses #horse #arabian #horsesofinstagram #hhsmokeyjoe #greysmoke #smokey #western #barrelracjng #barrelhorse #polehorse #barrelracersofinstagram #activefollowers
Kalau pakai WDTA ni konsisten, Memang akan nampak wajah kita menganjal kembali. Jangan sangka yang sikenid WD tu tak berbisa penangannya. Kalau konsisten memang akan nampak kesannya. InshaAllah Tengok je kakak ni punya testimoni. Menganjal dan tegang kan kulitnya. Macam di reverse usia. Lain macam penangan krim WD. Umur dah nak masuk 60an tau, tapi masih ada serinya lagi. . Siapa yang belum ada wd cuba komen "SAYA" & nyatakan kenapa uolls teringin sangat nak pakai WD ⬇️⬇️⬇️
Follow @exko._ for a follow back he’s super active #foreheadgang #activefollowers #gainpost #gaintricks #gainactivefollowers
Normally masalah utama mak mak kita ni atau wanita usia 40an keatas adalah masalah jeragat. Jeragat ni memang sukar nak hilang, almaklum lah jerawat terhasil pada kulit pun bukan sehari dua, makan 30-40tahun nak ada kan. . Jadi dari dia terus merebak dan membiak, kita ambil langkah penjagaan awl. Nak hilangkkan terus memang mustahi, kecuali buat rawatan laser yang beribu tu ! . Ada beberapa tips Zati nak kongsi utk pudarkan jeragat dan elakkan ia terus membiak. . ✔Sunblock/Sunscreen is important. Protection untuk kulit dari sinaran uv/matahari. Seeloknya, cari SPF 30-50. . ✔Cuci bersih makeup selepas seharian guna, the best - Garnier Micellar Cleansing Water. . ✔Cari produk yang bahannya mengandungi:- Niacinamide, Arbuti, Vitamin C, Kojic Acid dan Glactomyces . ✔Elakkan penggunaan skincare yang mengandungi bahan terlarang . ✔Kalau extra rajin boleh buat masker dengan menggunakan campuran OATMEAL + YOGURT + JUS LEMON + MADU + CUKA EPAL (tambahan). Lakukan 2 kali seminggu. . . Nak lagi mudah dengan penggunaan WDTA, macam pengguna ni. Sebab WDTA mengandungi Niacinamide , Arbutin dan Glycerin yang dapat memudarkan jeragat, mencerahkan kulit dengan sekata dan memudarkan bintik hitam punca jeragat. Tambahan, WD dpt menyerap sinaran UV pada kulit. . . Jadi jawapan untuk soalan WDTA boleh hilangkan jeragat tak? JAWAPANNYA :- Boleh, jeragat boleh hilang dengan penggunaan yang konsisten. Ia akan pudar hari demi hari dan menghalang pembentukan jeragat, dengan bantuan penjagaan kulit yang betul. SUNSCREEN IS A MUST ! . PREVENTION IS BETTER THAN CURE💙 . WD PROMOSI, 2WD keatas dpat harga rm80 setiap satu. . Wasap 0123512791 Or click link on bio 👆
Need more followers? Follow the users below to gain ! 💘 Steps ~ 1) like this post 2) comment ifb (we are following back) 3) make sure you follow everyone back 4) dont follow to unfollow ! • @sickobitxh • @ssselfcareposts • @glowinup_threads • @threadss_lol • @_bean_bois_ • @sono.somi • @nikkiripsteiner Tags ~ #gaintrick #gaintons #freefollowers #followme #gainfollowers #gainparty #followforfollowback #famous #getfamous #nichememe #followers #gain #active #activefollowers Need more followers
😱🤭 let’s count to 100 I will start don’t mess it up///// if viewing follow(@banggabihh2x ) ///////////////////////////////////////////////////////#viral #explorepage #explore #likeforlikes #likeforfollow #like4likes #like4like #likeforlikeback #followforfollowback #follow #activefollowers #omgpage #omg
Need more followers? Follow the users below to gain ! 💘 Steps ~ 1) like this post 2) comment ifb (we are following back) 3) make sure you follow everyone back 4) dont follow to unfollow ! • @sickobitxh • @ssselfcareposts • @glowinup_threads • @threadss_lol • @_bean_bois_ • @soni.somi • @nikkiripsteiner Tags ~ #gaintrick #gaintons #freefollowers #followme #gainfollowers #gainparty #followforfollowback #famous #getfamous #nichememe #followers #gain #active #activefollowers #gain #gainparty #quickfollowers #active
Wtf she had a boyfriend the whole time🤦🏽‍♀️💆🏽‍♀️/how do y’all feel about this?//////////////////////////////////////#viral #explorepage #explore #likeforlikes #likeforfollow #like4likes #like4like #likeforlikeback #comment4comment #commentforcomment #activefollowers #follow #followforfollowback #follow4followback #makethisgoviral #makethisviral ///// if viewing follow (@banggabihh2x )
💥There is nothing that boosts you commitment to you... 💥Enhances your determination... 💥Boosts your intensity and your results... Then FEELING confident in the body you are in. #zyia #helpingyougetthere #clothesforgogetters #fitnessgoals Shop ➡️➡️➡️ http://ow.ly/v0y750lDnGW
next page →