#ainaserum

48,833 posts

Loading...
Haa tengok.."MUKA MAKIN GLOWING,JERAWAT DAH TAK NAIK"🔥🔥🔥... Jom grab cepat ainaa serum dan ainaa cleanser🔥🔥🔥... . Dm or wsap segera 0177423050 0177423050 0177423050 . JOM BELI SMBIL DERMA..RM5 DENGAN SETIAP PEMBELIAN NUR AKN SALURKAN KEPADA #tabungkemanusiaansyriacare #rescuesyria . #airafighter #ainaaserum #ainaserum #akucinta #awesome #amyrarosli #ainaacleanser #antijerawat #nsanewlook #nsabeautyserum #nsabeautyjohor #NSAairafighter #nsapromoxy #naturalproduct #nsaairafighter #nsaairafighter #nsaairafighter #nsaairafighter #nsaairafighter #nsaairafighter #kkck #kkck #pujaanhatikanda #IDahCantikYouBilaLagi
Tengok tuuu ! Syafiqah aina pun pakai Aina serum guysss 😍😍 #dropshipainacleanser #ainaserumfeedback #hafizmahamad #ainaserum #nsabeautyairys #syafiqahaina
PARUT PUDAR WITHIN ONE WEEK! . . Engkorang tak mau cuba ke? Ramai dah yang dah dapat result ni. . Sekaranglah waktu terbaik nak cuba sebab kita tengah buat Weekend Promotion tau ✌🏻 . DM now ! . . #profix #profixoriginal #profixmurah #profixvitaminmuka #alvateam #lokalah #maluaperrr #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #bougasserum #azanisscarserum #azanismalaysia #azanisoriginal #profixwangsamaju #bazarpaknil #tipskecantikkan #ainaserum #azanismurah #bougasserummurah #codprofix
Ramai customer yang tanya Dira apa bahan2 yang terkandung dalam Aina Cleanser so pagi nih dira akan share untuk ulos ya.. . . Bahan2 yang terkandung dalam Aina Cleanser adalah 👇 . . 🌼Cocamidopropyl. . 🌼Lecithin. . 🌼Castor oil. . 🌼Avena seed extract. . 🌼Coco - glucoside. . . Bahan2 yang terkandung dalam Aina Cleanser nih semua dari bahan2 natural so tak berbahaya untuk kulit wajah ulos ☺️ . . Untuk sebarang pertanyaan dan order boleh Whatsapp Elle terus okay 😊 . . Elle 📲0166209196 . . #serumviral #ainaserum #nsateamsyiqin #ainaacosmetics #ainaalipmatte #foundation #lipmatte #ainaaserum #nsabeautyserum #nsabeauty #nsateameyka #nsabeautykl #nsabeautyampang #nsabeautycheras #ainacleanser #ainaacleanser #nsabeautycleanser #nsabeautymalaysia #ainacleanser #nsabeautykeramat #nsabeautypandanindah #nsabeautysetiawangsa #nsabeautypetalingjaya #testimoninsateameyka #nsabeautyofficial #nsabeautyagent #nsabeautyofficialagent #syafiqahaina #hafizmahamad #cleanserviral
PART 1 . What is SKIN BARRIER? . Pernah check skin barrier kulit masing-masing tak? Pernah terfikir kenapa kulit breakout tiba-tiba sedangkan tak tukar produk pun🤔 . Haa jom kita dengar apa Kak Cida nak share😋 💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞 📱ws & telegram : 0178716805 #ainaserum #ainacleanser #ainacosmatic #ainaserumbysyafiqahaina #ainalipmatte #ainafoundationbysyafiqahaina #ainaserumwansamaju #ainaabeauty #ainaafoundation #ainaacleanserkl #ainaserumkl #ainaaserumfeedback #IDahCantikYouBilaLagi #nsabeauty2019 #nsabeautyofficial #nsa #nsaserum #nsaserumsyafiqahaina #nsabeautysyafiqahaina #serumsyafiqahaina #serum #serumviral #ainafoundation #syafiqahaina #hafizmahamad
Wajib jadikan #profix slh satu skincare routine uollssss. Tak susah pon pakai. Tepek² dkt tmpt yg problem je. . . . SAPE YG TAK CONFIDENT DENGAN PROBLEM KULIT TU MEH RAWAT DENGAN #PROFIX . HIGHLY RECOMMENDED UTK SEMUA MASALAH KULIT OK . . PROMO STILL BERJALAN. MURAH2 JE NAK BAGI . Whatsapp sis terus. Link dkt bio 😝 . . #profix #profixoriginal #profixmurah #profixvitaminmuka #malaysia #lokalah #lokalahmy #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #bougasserum #azanisscarserum #azanismalaysia #azanisoriginal #visitmyig #bazarpaknil #sayajualmurah #sayajual #sayajualonline #ainaserum #azanismurah #bougasserummurah
RUGI SAYA TAK PAKAI DARI DULU 😌 Korang tengok lah sendiri, bila dah cuba pakai AINAA SERUM, korang memang takkan cari yang lain lagi 😍 AINAA SERUM memang the besttt !! 💥 . Jadi, dapatkan segera AINAA SERUM, AINAA CLEANSER, AINAA COSMETICS & AINAA SUNSCREEN di @nsabeauty.pipahh @nsabeauty.pipahh @nsabeauty.pipahh . Ws ➡️ 012-2324170❗️ Ws ➡️ 012-2423170❗️ Ws ➡️ 012-2423170❗️ FOR FAST RESPOND, CLICK LINK IN MY BIO ☺️ . 🚗 FREE COD AREA AMPANG, KL, CHERAS, KERAMAT, SETIAWANGSA, SG BESI, WANGSAMAJU, PETALING JAYA, SEMENYIH, BANGI, KAJANG, BERANANG, SELAYANG, GOMBAK, SHAH ALAM, KLIA, KLIA 2, DENGKIL, BUKIT CHANGGANG, KOTA WARISAN
DYXY FACE BRUSH Nak guna BC Cream tu macam mana? Takkan nak pakai tangan pula la kan? Kena lah pakai Brush yang khas untuk mekap muka.. So korang jangan risau nak kena beli luar untuk beli brush.. DYXY pun ada provide brush untuk BC cream . Kelebihan DYXY Brush . . ✅Menjimatkan foundation ✅Bulunya yg padat & mampat ✅Bulu kukuh dan tak mudah tercabut ✅Saiz kecil mudah dibawa kemana-mana ✅Saiz yg mudah dipegang ✅Beauty blender versi berus ✅Digunakan oleh make up artis terkenal . Nampak biasa tapi kesannya jelas berbeza dengan brush diluar sana... Pegangan yang kemas & bulu yang super lembut Hanya perlu 2-3 olesan sahaja Foundation tak bercapuk Senang untuk blend foundation keseluruh muka Menjimatkan foundation sbb tekstur tak menyerap kedalam brush. . . Nak Effect lebih cantik bila dipakai dgn BC Cream DYXY & Face Mist DYXY . Baik grab segera sebab promosi YES SEKARANG SUPER GEMPAK‼️‼️‼️ . . Whatsapp cieyra segera gais 👇👇 📲 013-4385397 📲 013-4385397 📲 013-4385397 . . #usahawandyxy #FLAcademy #teamfl #muakedah #entreprenuerlife #sephoramalaysia #dyxykl #dyxysabah #dyxysungaipetani #beautycare #ainaserum #bccreambyadyana #makeuplover #dyxyskincare #dyxycosmetics #jubahsouq #dyxymurah #neelofahijab #suriaklcc #menjadidenganmeeracle #bccreamfoundation #langkawi #foundationmalaysia #sobella
😱 . Haaaa tengok bertapa pentingnya cuci muka betul betul sebelum tidur! . Makesure skin betul betul bersih dari makeup and terus apply AINAA Serum. . Tapi jangan pulak lepas sapu AINAA Serum sambung masak Maggie dekat dapur 😒 Tidur terus k! Esok pagi bangun jerawat kecut, skin smooth and glowing je 😍 . . #ainaserum #ainacleanser #ainacosmetic #syafiqahaina #hafizmahamad #viralainaserum #ainaserumbysyafiqahaina #visitmyig #teamairafighter #nsabeauty #dtrangers #nsabeautyeffa #nsabeautykl #effathestar #nsabeautywangsamaju #melawatimall #nsamelawati #nsabeautykl #agentainaaserum #like4likes #likeforlikes #malaysia #visitmyig #malaysian #serumterbaik #ainaserumkl #agentnsakl
NSATRICK: kulit kombinasi INI adalah gabungan antara kulit berminyak dan kulit kering jadi you guys kena pandai kenalpasti bahagian mana yang kering Dan berminyak NSATRICK: kulit kombinasi INI adalah gabungan antara kulit berminyak dan kulit kering jadi you guys kena pandai kenalpasti bahagian mana yang kering Dan berminyak Than you guys Kena cari toner yang hidrate kan Skin Dan mengandungi BHA Exfoliate Jadi setiap jenis skin berbeza keperluan dalam penjagaan .bukan pakai sbb pengaruh orang jadi kita perlu bijak dalam memilih perodug ynag sesuai Wsp 0134462331 #ainaaserumkedahperlis #ainaacosmetics #ainaaserum #ainaacleanser #ainaserum
Siapa kata kulit bermasalah tak boleh dirawat dan tak boleh dapatkan skin yang sihat ? . Tengok ni yang dulu kulit dipenuhi jerawat dan parut parut hitam semakin pudar . Alhamdulilah teruskan konsisten guna AINA SERUM untuk hilangkan parut dan dapatkan skin yang sihat dan flawless 😊 . . . 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 . ⚜ AINA CLEANSER √ RM 45 ⚜ AINA SERUM √ RM 65 . 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 . Click link kat bio elya terus untuk whatsapp 📲 . #nsateameyka #nsateamelya #nsabatupahat #nsaparitsulong #nsabeautyofficial #ainacleanser #ainaserum #ainaserumbysyafiqahaina #kulityangcantik #kulityangsihat #sangatbagus #sesuaisemuajeniskulit #selamatdigunakan #sayajualsayapakai #forgirlsandboys #gorgeous #flowless #serumvirul #nomercury #teamcantik #teamkulitsihat
😱 . Haaaa tengok bertapa pentingnya cuci muka betul betul sebelum tidur! . Makesure skin betul betul bersih dari makeup and terus apply AINAA Serum. . Tapi jangan pulak lepas sapu AINAA Serum sambung masak Maggie dekat dapur 😒 Tidur terus k! Esok pagi bangun jerawat kecut, skin smooth and glowing je 😍 . . #ainaserum #ainacleanser #ainacosmetic #syafiqahaina #hafizmahamad #viralainaserum #ainaserumbysyafiqahaina #visitmyig #teamairafighter #nsabeauty #dtrangers #nsabeautyeffa #nsabeautykl #effathestar #nsabeautywangsamaju #melawatimall #nsamelawati #nsabeautykl #agentainaaserum #like4likes #likeforlikes #malaysia #visitmyig #malaysian #serumterbaik #ainaserumkl #agentnsakl
Suka Pakai Lipstick Finishing Matte Tapi Tak Suka Rasa Kering Pada Bibir? Memperkenalkan, Moist Matte Lipstick by DYXY, memberikan kelembapan berpanjangan pada bibir dengan effect Matte yang menyerlah. Matte Lipstick DYXY ni makin hot tau selepas kejayaan cosmetic line DYXY iaitu BC Cream + Face Mist menawan hati ribuan pengguna. Dah cantik dengan BC Cream & Face Mist tapi nak up kan lagi penampilan biar nampak gojes habis? Uolls wajib pakai Matte Lipstick DYXY ! . Ada 3 pilihan color yang cantik & cun melecun . ✅Flirty me ✅Sexy nude ✅Cherry red . . Best ke best 😍 Awak nak grab SET FREE LIPSTICK DYXY untuk PROMOSI YES 2019? Jom Whatsapp syda sekarang 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 📲📲📲0172586042 atau tekan sahaja link💕 . . #dyxymelaka #dyxykl #nsabeauty #naelofarhijab #jubahsouq #sendayutinggi #yankoskincare #tipscantiknaterbaik #bussinesstips #sephoramalaysia #nyxmalaysia #ainaserum #dyxybangi #dyxykajang #dyxyshahalam #meeracle #teamFL #teamnusya #dyxycheng #dyxyalorgajah #usahawandyxy .
PART 1 . What is SKIN BARRIER? . Pernah check skin barrier kulit masing-masing tak? Pernah terfikir kenapa kulit breakout tiba-tiba sedangkan tak tukar produk pun🤔 . Haa jom kita dengar apa Kak Cida nak share PART 2 . What is SKIN BARRIER? . Pernah check skin barrier kulit masing-masing tak? Pernah terfikir kenapa kulit breakout tiba-tiba sedangkan tak tukar produk pun🤔 . Haa jom kita dengar apa Kak Cida nak share😋 . #ainaserum #ainaacleanser #nsabeauty #nsabeautyofficial #nsabeautykuantan #nsabeautybysyafiqahaina #nsa #malaysia #ainaacosmetics #testimoniainaaserum #kuantan #serumkulit #serummurah #syafiqahaina #hafizmahamad #serumnsabeauty #nsaqirasquad #kuantan #uitmjengka #kolejtokgajah #uitmsiswi #nsasunscreen #nsasunscreenkuantan
Suka Pakai Lipstick Finishing Matte Tapi Tak Suka Rasa Kering Pada Bibir? Memperkenalkan, Moist Matte Lipstick by DYXY, memberikan kelembapan berpanjangan pada bibir dengan effect Matte yang menyerlah. Matte Lipstick DYXY ni makin hot tau selepas kejayaan cosmetic line DYXY iaitu BC Cream + Face Mist menawan hati ribuan pengguna. Dah cantik dengan BC Cream & Face Mist tapi nak up kan lagi penampilan biar nampak gojes habis? Uolls wajib pakai Matte Lipstick DYXY ! . Ada 3 pilihan color yang cantik & cun melecun . ✅Flirty me ✅Sexy nude ✅Cherry red . . Best ke best 😍 Awak nak grab SET FREE LIPSTICK DYXY untuk PROMOSI YES 2019? Jom Whatsapp syada sekarang 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 📲📲📲01123026350 atau tekan sahaja link 💕 . . #dyxymelaka #dyxykl #nsabeauty #naelofarhijab #jubahsouq #sendayutinggi #yankoskincare #tipscantiknaterbaik #bussinesstips #sephoramalaysia #nyxmalaysia #ainaserum #dyxybangi #dyxykajang #dyxyshahalam #meeracle #teamFL #teamnusya #dyxycheng #dyxyalorgajah #usahawandyxy .
MAKE YOUR DAY SHINE ! 🤩 Jangan give-up sebelum korang usaha semaksimum mungkin Jangan asyik mengeluh kalau korang susah nak buat sesuatu Jangan biarkan minda yang negatif menguasai diri korang. . Korang kena keep positif, yakin dgn perancangan Allah, berusaha untuk berjaya, berubah kearah kebaikan dan terus jadikan korang kuat ! ✨🔥
PART 2 . What is SKIN BARRIER? . Pernah check skin barrier kulit masing-masing tak? Pernah terfikir kenapa kulit breakout tiba-tiba sedangkan tak tukar produk pun🤔 . Haa jom kita dengar apa Kak Cida nak share😋 #ainaserum #ainaacleanser #nsabeauty #nsabeautyofficial #nsabeautykuantan #nsabeautybysyafiqahaina #nsa #malaysia #ainaacosmetics #testimoniainaaserum #kuantan #serumkulit #serummurah #syafiqahaina #hafizmahamad #serumnsabeauty #nsaqirasquad #kuantan #uitmjengka #kolejtokgajah #uitmsiswi #nsasunscreen #nsasunscreenkuantan
Siapa anda pada masa akan datang bermula anda pada hari ni.. #nadysquad #ainaserum #raihanasquad #syafiqahaina
Kejayaan yang besar bermula dengan langkah yang kecil. #nadysquad #raihanasquad #ainaserum #syafiqahaina
Everyone deserve to be better . So,, yahh . Why not you? #nadysquad #ainaserum #raihanasquad #syafiqahainaa
PART 3 . What is SKIN BARRIER? . Pernah check skin barrier kulit masing-masing tak? Pernah terfikir kenapa kulit breakout tiba-tiba sedangkan tak tukar produk pun🤔 . Haa jom kita dengar apa Kak Cida nak share😋 . #ainaserum #ainaacleanser #nsabeauty #nsabeautyofficial #nsabeautykuantan #nsabeautybysyafiqahaina #nsa #malaysia #ainaacosmetics #testimoniainaaserum #kuantan #serumkulit #serummurah #syafiqahaina #hafizmahamad #serumnsabeauty #nsaqirasquad #kuantan #uitmjengka #kolejtokgajah #uitmsiswi #nsasunscreen #nsasunscreenkuantan
Siapa dah grab new look Ainaa Cleanser dan Ainaa Serum ? Dah banyak testimoni yang membuktikan 2 new baby ni banyak membantu masalah kulit yg berjerawat, berjeragat, berparut serta masalah2 kulit yang lain. . So jangan tunggu lama2. Korang yg ada masalah jerawat, jeragat dan parut cepat whatsapp kita untuk free consultation di talian 019 4967978
Siapa dah grab new look Ainaa Cleanser dan Ainaa Serum ? Dah banyak testimoni yang membuktikan 2 new baby ni banyak membantu masalah kulit yg berjerawat, berjeragat, berparut serta masalah2 kulit yang lain. . So jangan tunggu lama2. Korang yg ada masalah jerawat, jeragat dan parut cepat whatsapp kita untuk free consultation di talian 019 4967978
Siapa dah grab new look Ainaa Cleanser dan Ainaa Serum ? Dah banyak testimoni yang membuktikan 2 new baby ni banyak membantu masalah kulit yg berjerawat, berjeragat, berparut serta masalah2 kulit yang lain. . So jangan tunggu lama2. Korang yg ada masalah jerawat, jeragat dan parut cepat whatsapp kita untuk free consultation di talian 019 4967978
Tag ibu² yg memerlukan #ainaserum 💜 . Ramai yang tak tahu bahawa ibu² dekat rumah pun boleh gunakan ainaserum ni.sebab apa?? Sebab serum ada timu ni boleh menyegarkan dan melembabkan kulit wajah korang . So,tak jealous ke dengan kulit aunty ni???😏 Kalau jealous boleh cepat² dm tii sekarang. Duit perlu dikorbankan demi kecantikan wajah💕
[ FOBIA DGN PRODUK ] . Nah , MASKER PURE MADU KELULUT, khas tuk korang yg fobia sgt nk cuba produk tapi dalam masa yg sama nk rawat masalah kulit . Madu pure dari sarang tau, just titikan kat muka then ratakan . Pemakaian secara teratur insya Allah sgt membantu merawat kulit , wlpun mgkin amek masa tp dont worry korang selamat dri kesan sampingan 💋 . Nk lala guide cara merawat kulit ? Haa WhatsApp skrg ( link di bio ).. insya Allah, i will help you 💋 . #bsb #beeshine #hacare #testimonibeeshine #testimonihacare #krimmadu #sabunmadu #susumaez #shaklee #uitm #ukm #umk #utm #perlacoffee #dherbs #ainaserum #sobella #kcolly #satinskinz #mimybeauty #dianz #butikvendor #kotabharu #kelantan
Nak tau kenapa DYXY Cosmetics ni meletops di pasaran? Ini adalah kerana killer produk untuk DYXY Cosmetics ni iaitu BC Cream DYXY yang bertindak 4 in 1. Dahsyat kan.. . BC Cream DYXY ni kombinasi BB cream dan concealer, oleh itu memang menjimatkan pakai satu ni dah cukup untuk menutup cela kat muka dan melindungi kulit dari sinaran UV sebab ada SPF 50. Senang, tak payah nak tepek dua tiga barang kat muka. . Guna je BC Cream DYXY. Jimat masa dan kos. Tu baru BC cream, belum barangan lain di bawah DYXY Cosmetics ni. Masing-masing mempunyai kelebihan tersendiri . . Baik grab segera sebab promosi SEKARANG SUPER GEMPAK‼️‼️‼️ . . Whatsapp cieyra segera gais 👇👇 📲 013-4385397 📲 013-4385397 📲 013-4385397 . . #usahawandyxy #FLAcademy #teamfl #muakedah #dyxyjohor #dyxysungaipetani #dyxysik #sephoramalaysia #dyxykl #dyxycheras #dyxysabah #dyxysungaipetani #beautycare #ainaserum #bccreambyadyana #dyxyperlis #dyxyskincare #dyxycosmetics #jubahsouq #neelofahijab #dyxyshahalam #meeracle #codkedah #langkawi #foundationmalaysia #sobella
SERUM BOTOX khasiat SERUM Botox, Xperlu pergi cocok2 bagai Hanya titiskan, dan sapu manja . 🍇anti jerawat 🍇anti kedut 🍇anti hitam bawah mata 🍇boleh menghilangkan bintik2 hitam dan parut2 🍇100% ekstrak epal 🍇kesan 200% . H a r g a S e r u m : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg ) . #ainaacleanser #ainaaserum #ainaserum #agentdiperlukan #airmawar #alhaalfa #agentwanted #dropshipwanted #alhaalfamatteprimerspray #agentwantedmalaysia #ipoh #malaysia #tiktokmalaysia #terengganu #kualaterengganu #pahang #kuantan #kelantan #kotabharu #johor #amirna #amyerabeauty #audelabynadzainal #auramen #aurawhite #aurawhitebubbly #aurawhitegold #aurawhitestemcell #aurorasx #azanisscarserum
BILA AINA SERUM DAH HABIS😭😭 . Time nie rasa menyesal kenapalah aku guna banyak sangat masa awal2 tak sampai sebulan Dah licin😭😭 Terpaksa ketuk-ketuk botol berharap ada lagi Serum yang tinggal😩😩 . Inilah Rungutan customer-customer Nyun Sebab best sangat Guna Serum Tak Melekit terus serap dalam kulit dan kulit moist giler Pastu Wajib Sebelum makeup Mesti Apply serum kalau tak Tak senang duduk!!!😝😅 . Ada jugak Yang risau nak cepat2 order pastu hari-hari tanya mintak kak Nyun track kan barang dah sampai mana😭😭 sebab tak nak Skip Guna aina serum Rasa ada Jer yang tak kena Bila Tak pakai😝 . Nasib Baik kak Nyun always Prepare Stock Takut Sangat bila stock Licin kelam kabut restock Sebab Customer kak Nyun rajin sangat order mengejut Itu belum agent lagi🤩🤩🤩 . Rasa2 serum nak habis Wasap Kak Nyun now!! . #serum #ainaserum #nsateamnyun #nsateamnellysa
SERUM BOTOX khasiat SERUM Botox, Xperlu pergi cocok2 bagai Hanya titiskan, dan sapu manja . 🍇anti jerawat 🍇anti kedut 🍇anti hitam bawah mata 🍇boleh menghilangkan bintik2 hitam dan parut2 🍇100% ekstrak epal 🍇kesan 200% . H a r g a S e r u m : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg ) . #ainaacleanser #ainaaserum #ainaserum #agentdiperlukan #airmawar #alhaalfa #agentwanted #dropshipwanted #alhaalfamatteprimerspray #agentwantedmalaysia #ipoh #malaysia #tiktokmalaysia #terengganu #kualaterengganu #pahang #kuantan #kelantan #kotabharu #johor #amirna #amyerabeauty #audelabynadzainal #auramen #aurawhite #aurawhitebubbly #aurawhitegold #aurawhitestemcell #aurorasx #azanisscarserum
Ainna cushion stick foudation available..foudation ainna u olls xpyh risau lama lama dia akan blend mengikut skin kite n nampk skin kite so glowing So grab yours now dm/whatssap 0193314252 Or tkn link untuk order.. #ainacosmetics #foundation #foudationainaacosmetics #ainaserum #ainacleaser #nsabeautymelaka #nsabeautycleaser #nsabeautycosmetic
AINA COMBO DEAL . Ada yang belum dapatkan AINA COMBO DEAL ? Jimat Rm19 tau ! Rugi kalau tk dptkan combo ni . 😰😱😱😱😱😱 ____ Jom order aina lipmatte dengan husna 😉 . Whatspp 01161981279 . ____ #ainaserum #ainacleanser #ainacosmetic #syafiqahaina #hafizmahamad #viralainaserum #ainaserumbysyafiqahaina #nsateamwawa #nsabangi #nsakajang #nsasemenyih
Face Mist dari DYXY ni bukan sebarang face mist, ia mengandungi mineral yang sangat bagus untuk kulit muka. Selalu kaum wanita ni kalau guna mekap, takut tumbuh jerawat kan? Tapi dengan DYXY Face Mist, ia akan dapat melindungi kulit korang dari jerawat & juga masalah kulit kusam. Dia punya effect glowing tu pulak buat kita rasa macam tak nak berenti dari belek muka kat cermin... DYXY Face Mist The best green tea mist spray ! . Baik grab segera sebab promosi SEKARANG SUPER GEMPAK‼️‼️‼️ . . Whatsapp cieyra segera gais 👇👇 📲 013-4385397 📲 013-4385397 📲 013-4385397 . . #usahawandyxy #FLAcademy #teamfl #muakedah #freeiphone #dyxysungaipetani #dyxyjitra #dyxypahang #sephoramalaysia #dyxykl #dyxysabah #dyxysungaipetani #beautycare #ainaserum #bccreambyadyana #iphonexsmax #dyxyskincare #dyxycosmetics #jubahsouq #neelofahijab #klcc #meeracle #codkedah #amancentral #foundationmalaysia #dyxylovers #sobella
@ainaa.ains • • • • • Caring for your skin daily is one of the easiest way to have long term youthfulness and confidence . Our natural ingredients combines lavender, aloe vera, cucumber, soapwort and armata which can heal and restore your skin without harming . If you love natural skin care products, check out our AINAA SERUM and AINAA CLEANSER now! 🌸 . . Come and yours 😉 just click link on bio 😘
Caring for your skin daily is one of the easiest way to have long term youthfulness and confidence . Our natural ingredients combines lavender, aloe vera, cucumber, soapwort and armata which can heal and restore your skin without harming . If you love natural skin care products, check out our AINAA SERUM and AINAA CLEANSER now! 🌸 . . Come and yours 😉 just click link on bio 😘
Caring for your skin daily is one of the easiest way to have long term youthfulness and confidence . Our natural ingredients combines lavender, aloe vera, cucumber, soapwort and armata which can heal and restore your skin without harming . If you love natural skin care products, check out our AINAA SERUM and AINAA CLEANSER now! 🌸 . . Come and yours 😉 just click link on bio 😘
Caring for your skin daily is one of the easiest way to have long term youthfulness and confidence . Our natural ingredients combines lavender, aloe vera, cucumber, soapwort and armata which can heal and restore your skin without harming . If you love natural skin care products, check out our AINAA SERUM and AINAA CLEANSER now! 🌸 . . Come and yours 😉 just click link on bio 😘
Look skin Dy 😱 cantiknya korang xnak ke muka mcm dia ? Muka Dya sebelum ni merah merah je lepas je guna Aina serum terus muka jd flawles mcmni!..jom order now...Line in bio👆👆 #nsateammadiha #nsateameyka #ainacosmetic #ainaserum #ainafoundation #ainaclenser #ainasunscreen #ainalipmatte #kotabharu #pantaisritujuh #pcb #husm #hospitalrajaperempuanzainab2 #nsabeautykotabharu #nsabeautypasirmas #nsabeautyklang
🏵 menghilangkan jerawat 🏵 memutihkan kulit dan menghilangkan burn 🏵 merawat penyakit kulit 🏵 memudarkan parut jerawat 🏵 mengecilkan pori ✔ kkm approved ✔ tiada bahan kimia ✔ tiada side effect selepas penggunaan ✔ tidak akan menyesal kalau cuba ✔ freegift and free consultant Whatsapp 0166509609 atau click link di bio 😊😉 (guide sampai dapat kulit yg cantik seperti testimoni) #nsabeautyserum #amancentral #skincareroutine #dtrangers #alorsetar #kedah #jitra #pendang #ainaserum #ainacosmetics #ainacleanser #ainasunscreen #syafiqahainaxhafizmahamad #nsabeautykedah #nsabeautyserum #nsabeauty #serumviral #ainaaserumreadystock #ainaaserumoriginal
Jom dapatkan sekarang sebelum harga promosi turun pda hrga asal...Line in bio... Ok lah jap lg admin Cite kan lg kisah hidup min..sbb min kejar Mase lh skang x sempat nak tulis pnjg pnjg...sabar ea.... Sape yg nak admin boleh cod ok 💪 #nsateammadiha #nsateameyka #ainaserum #ainacosmetic #ainacleanser #nsabeautykotabharu #nsabeautykotabharu #nsabeauty #ainafoundation #sepkitojangepecoh #agentmalaysiadiperlukan #sepklate #matmoto #mercedes #protonx70
Amboi untung dapat jumpa founders kita kat mall sebab nak share feedback dia pakai AINAA SERUM❤️ . Alhamdulillah penggunaan yang konsisten sekarang ni tinggal SCARS je. Macam you guys tahu scars ni ambil masa lama untuk pudar jadi perlulah KONSISTEN😍 . We’re happy for you girl🙆🏼‍♀️ #ainaserum #ainaserumbysyafiqahaina #nsabeautyfeedback #ainaacleanser #ainasunscreen #ainasuncream #ainaclenser
Im in love with my skin now . Alhamdulillah walaupun belum dpt lagi glass skin seperti yg diidamkan😂 skin skrg better thank before😍
Siapa yang dah grab NEW LOOK AINAA SERUM ni? . So macam mana penggunaannya? Lebih senang dan exclusive kan? . Haa siapa yang belum grab tu pastikan grab AINAA SERUM then baru la lengkap step daily routine you guys❤️ . . Jom grab dengan aza👇 014-5004905 014-5004905 014-5004905 . #ainaserum #ainacleanser #ainacosmetic #syafiqahaina #hafizmahamad #viralainaserum #ainaserumbysyafiqahaina #visitmyig #teamairafighter #nsabeauty #dtrangers #nsabeautyeffa #nsabeautykl #effathestar #nsabeautywangsamaju #melawatimall #nsamelawati #nsabeautykl #agentainaaserum #like4likes #likeforlikes #malaysia #visitmyig #malaysian #serumterbaik #ainaserumkl #agentnsakl
AINAA CLEANSER & AINAA SERUM kombinasi yang padu untuk penjagaan kulit kita seharian 🔥 Lelaki pun boleh tau gunakan AINAA SERUM & AINAA CLEANSER ni 💋 AINAA CLEANSER dengan AINAA serum ni memang terbaik dan dapat merawat untuk sesiapa yang menghadapi masalah kulit muka 🥰 Jangan lupa dapatkan SET COMBO AINAA SERUM & AINAA CLEANSER dengan Aza 💋 So guys yang nak purchase boleh CLICK LINK dekat BIO Aza atau terus whatsapp aza📲0145004905💌🥰 #ainaserum #ainaserumbysyafiqahaina #ainasunscreen #ainacleanser #wawacosmetics #cantik #paknil #mlm2018
Petang uoalls🤗🤗🤗 Haii panas kan la nii😥😥 Korang kluar dah apply #ainasunscreen blom??? Haa kalau belom ..kena la beli cepat ii...kalau x nok kulit korang tu tebakor...🙄🙄 Korang ada masalah mcm ni x??? Kalau ada nk biar ja ka hah?? Grab #ainaserum la sayang 2 sekalian ...insyaallah ..kulit korang akan kembali mcm dlu ii balik😙😙😙 To order ...klik link di bio ok😉😉😉
@ainaa.ains • • • • • TESTIMONI MASALAH JERAWAT Kulit kembali pulih selepas menggunakan Ainaa Serum secara konsisten 💗💗💗 . . . Cepat roger Ain nanti Ain guide 0194967978 😘😘
TESTIMONI MASALAH JERAWAT Kulit kembali pulih selepas menggunakan Ainaa Serum secara konsisten 💗💗💗 . . . Cepat roger Ain nanti Ain guide 0194967978 😘😘
TESTIMONI MASALAH JERAWAT Kulit kembali pulih selepas menggunakan Ainaa Serum secara konsisten 💗💗💗 . . . Cepat roger Ain nanti Ain guide 0194967978 😘😘
TESTIMONI MASALAH JERAWAT Kulit kembali pulih selepas menggunakan Ainaa Serum secara konsisten 💗💗💗 . . . Cepat roger Ain nanti Ain guide 0194967978 😘😘
Pakai aina cleanser sudah, pakai aina serum pun sudah. Tapi, macam tak lengkap lagi lah 🤔 apa dia eh? - Memang lah rasa tak lengkap, dah pakai ainaa cosmestic ke belum? haa, yang nak keluar pi dating ke pi kerja ke pi jalan jalan ke wajib apply foundation dan lipmatte ni tau. Natural looking jer 😍. - #ainaaserum #ainaserum #nsateamwani #ainacosmetics #ainaacosmetics #ainacleanser #ainaacleanser #nsabeautysquad #ainafoundation #ainaafoundation #ainalipmatte #ainaalipmatte #syafiqahaina #hafizmahamad #nsabeautyofficial #idahcantikyoubilalagi
Hi korang😊 . Happy weekend 😁 . #nofilter
next page →