#ainaserum

33,086 posts

Loading...
BETUL KE NI?!!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฐ . ALOE VERA atau lidah buaya adalah bahan yg terkandung didalam #ainaaserum dan memiliki sifat pelembab yang sangat baik, sehingga gel tanaman ini benar-benar bermanfaat untuk mengatasi kulit kering. aloe vera/lidah buaya akan membuat kulit anda menjadi lebih kenyal dan terhidrasi dengan tanpa menimbulkan efek. . Aloe vera/lidah buaya akan melepaskan enzim alami dan vitamin penting ke kulit wajah . APA KELEBIHAN ALOE VERA DIDALAM #ainaaserum ni?! . โœ… menghilangkan jerawat diwajah โœ… memperlambat proses penuaan โœ… melembapkan kulit seara semulajadi โœ… membantu mengatasi luka ringan โœ… membuat kulit wajah lebih bersinar โœ… membersihkan kulit seara alami โœ… menghilangkan flek hitam diwajah โœ… mencerahkan kulit wajah . Ya Allah senangnyaa nak merawat kulit sekarang kalau didalam #ainaserum dah ada aloe vera. tak perlu nak susah2 p carikk pokok lidah buaya dah guys ๐Ÿ˜‚ semua tahu aloe vera/ lidah buaya ni mmg sangat dan tersangatlah bagus untuk kulit. so dah kenapa korang nak risau lagi? #ainaaserum memang mengandungi bahan semulajadi yg sangat bagus dan mampu merawat masalah korang! tak percaya lagi?! CUBA SENDIRI ๐Ÿ˜‰ confirm fall in love ๐Ÿ’• #nsateamnellysa
GIVEAWAY โ€ผ๏ธ . Boleh tengok post sebelum ni untuk join giveaway ๐Ÿ˜‰ GOOD LUCK SEMUA ! โค๏ธ . . AINAA SERUM - RM65 AINAA CLEANSER - RM85 . ๐Ÿ“ฒ 0173894023 untuk FAST RESPOND . . ๐Ÿš— SEKITAR IPOH ๐Ÿš— PUNCAK ALAM ๐Ÿš— MERU KLANG ๐Ÿš— SETIA ALAM ๐Ÿš— SAUJANA UTAMA . #ainaserum #ainaserumbysyafiqahaina #ainaserumselangor #ainaserumipoh #ainaserumperak #nsabeautyofficial #ainaserumpuncakalam #ainaserumoriginal #ainaserumbest #ainaserumsungaibuloh #flawless #flawlessskin #serumhalal #kkmapproved #halal #ipoh #puncakalam #serumviral #codipoh #codipohperak #nsarangersteam #ainaserumsaujanautama #ainaserumsungaibuloh #teamnsaaisyah
Just apply #ainaserum and #ainacosmetics ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Hi semua โค๏ธ . Harini kite tengok feedback dari abang kita ni. Dulu kurang confident bila nak berdepan dengan orang ramai sebab apa? Sebab muka ada jerawat ๐Ÿ˜– But โ˜๐Ÿป after apply AINAA SERUM dekat muka, haaa WOW terus tau ๐Ÿ˜ . So jangan ingat perempuan sahaja yang boleh pakai produk NSA ni, lelaki pon boleh guna sekali ๐Ÿ˜‰ . NAK DAPATKAN SPECIAL FREEGIFT? . Cepat whatsapp aisyah 0173894023 ๐Ÿ˜‰ . . ๐Ÿš— SEKITAR IPOH ๐Ÿš— PUNCAK ALAM ๐Ÿš— MERU KLANG ๐Ÿš— SETIA ALAM ๐Ÿš— SAUJANA UTAMA . #ainaserum #ainaserumbysyafiqahaina #ainaserumselangor #ainaserumipoh #ainaserumperak #nsabeautyofficial #ainaserumpuncakalam #ainaserumoriginal #ainaserumbest #ainaserumsungaibuloh #flawless #flawlessskin #serumhalal #kkmapproved #halal #ipoh #puncakalam #serumviral #codipoh #codipohperak #nsarangersteam #ainaserumsaujanautama #ainaserumsungaibuloh #teamnsaaisyah
. That's my leader๐Ÿ˜ . Hai you alls, hari nak share satu vid, lama tak share kan.Okay,kalau you alls nak tahu @nsabeauty.myza dah berjaya buat sale sebanyak RM 20K ++ tau, haa apa lagi dok nganga lah๐Ÿ˜ . Yang paling salute sekali, beliau buat sale seorang diri, dia lah DS dia AGENT korang rasa?๐Ÿ˜ต . Semua atas usahanya sendiri dan bantuan leader yang lain yg guide dia sampai sekarang, and now beliau guide kami pulak untuk berjaya macam dia๐Ÿ˜‡ . Nak seribu daya๐Ÿ˜Ž nanti orang lain dok berjaya hang dok nganga je haa hapah pun tarak๐Ÿ˜‚ . #nsabeautyoffical #ainaserum #ainacleanser #ainacosmetic #ainaserummelaka #ainaserumTopDSMelaka #DSMelaka #melaka #muar ๐Ÿ’ฏโœ… . #codmuar #codmelaka #codmerlimau #codsungairambai #codsungaimati . #postageseluruhmalaysia #freecod #freegift ๐ŸŽ๐Ÿš—๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ซ . #teamkelangit #teammyza ๐Ÿ’ซโšก . JOM DAPATKAN AINA SERUM,AINA CLEANSER DAN AINA COSMETIC๐Ÿ’„ SEKARANG!๐Ÿ’‹DM or whatsapp mimi okay๐Ÿ˜Š
KULIT KUSAM HILANG GUNA SYMA BEAUTY !!! Parut dan jerawat semua ilang pas pkai set Jerawat Syma. whatsapp #0139011669 utk order. Anda ada masalah berikut??. . Masalah pori2 terbuka?. Masalah Jerawat pasir?. Kulit muka menggerutu? Kesan Lebam jerawat?? Lihat perbezaan ketara.xkan korg nk tgk jerr?? Nak kulit putih glowing tanpa cela? #jomjadicantik dengan @syma_beauty. jgn buang masa lg, #Rm66 sm #Rm 72 ss mampu mengubah keyakinan diri anda. segala masala 1. Jerawat 2.Jeragat 3. kulit berminyak 4.kulit sensitif semua kami rawat. Jom order sekarang #0139011669 #ezlens #symabeauty #ainaserum #nur #nursajat #fattzura #neelofa #tiamorsweetheart100hari #janganbencicintaku #cintatiadaganti Taip SYMA WhatsApp 0139011669
KULIT KUSAM HILANG GUNA SYMA BEAUTY !!! Parut dan jerawat semua ilang pas pkai set Jerawat Syma. whatsapp #0139011669 utk order. Anda ada masalah berikut??. . Masalah pori2 terbuka?. Masalah Jerawat pasir?. Kulit muka menggerutu? Kesan Lebam jerawat?? Lihat perbezaan ketara.xkan korg nk tgk jerr?? Nak kulit putih glowing tanpa cela? #jomjadicantik dengan @syma_beauty. jgn buang masa lg, #Rm66 sm #Rm 72 ss mampu mengubah keyakinan diri anda. segala masala 1. Jerawat 2.Jeragat 3. kulit berminyak 4.kulit sensitif semua kami rawat. Jom order sekarang #0139011669 #ezlens #symabeauty #ainaserum #nur #nursajat #fattzura #neelofa #tiamorsweetheart100hari #janganbencicintaku #cintatiadaganti Taip SYMA WhatsApp 0139011669
Hai semuaa , raya nak dekat ni . Jom cantik di hari raya bersama Aina Cleanser & Aina Serum . Kalau nak dapatkan boleh dapatkam daripada kami. . Jangan lupa DM / WS kami sekarang . Link ada di bio . Marii semuaa cantik di hari raya. . #ainaserum #ainaserumtaiping #nsabeautyserum #nsabeautyofficial #nsacleanser #ainaserumperak #ainacosmeticstaiping
KULIT KUSAM HILANG GUNA SYMA BEAUTY !!! Parut dan jerawat semua ilang pas pkai set Jerawat Syma. whatsapp #0139011669 utk order. Anda ada masalah berikut??. . Masalah pori2 terbuka?. Masalah Jerawat pasir?. Kulit muka menggerutu? Kesan Lebam jerawat?? Lihat perbezaan ketara.xkan korg nk tgk jerr?? Nak kulit putih glowing tanpa cela? #jomjadicantik dengan @syma_beauty. jgn buang masa lg, #Rm66 sm #Rm 72 ss mampu mengubah keyakinan diri anda. segala masala 1. Jerawat 2.Jeragat 3. kulit berminyak 4.kulit sensitif semua kami rawat. Jom order sekarang #0139011669 #ezlens #symabeauty #ainaserum #nur #nursajat #fattzura #neelofa #tiamorsweetheart100hari #janganbencicintaku #cintatiadaganti Taip SYMA WhatsApp 0139011669
We're so happy bila ramai pengguna AINAA SERUM dan AINA CLEANSER happy dengan muka yang lebih sihat dan cantik ๐Ÿ˜ . . After changing so many skincare products finally this girl found the best skincare for her skin! 4 bulan secara konsisten and now pakai makeup pun nampak smooth je. Look at that amazing effects after using AINAA SERUM & AINAA CLEANSER since April ๐Ÿ˜ . . It's hard to find the right skincare for your skin. Some may take weeks or months to show the skin changes. But remember, if you're consistent, once you see the results, it'll be easier to maintain โค๏ธ . whatssap nana to order or click link di bio ๐Ÿ“ฑ 0189005494 ๐Ÿ“ฑ 0189005494 ๐Ÿ“ฑ 0189005494 #ainaserum #serum #serumviral #ainacosmetics #mukacantik #serummurah #masalahkulit #syafiqahaina #uniselbestarijaya #uitm #usm #um #umt #poli #unisza #uthm #upm #uia #unikl #neelofa
Haii semua. ๐Ÿ˜ Korang dah cuti raya haji ke?? Balek kampung tu jgn lupa bawak serum n cleanser fav kita semua ne tau.. . . #ainaserum #teamatinpower #teamairafighter #ainaacosmetics #ainaacleanser
Korang tgok la skin before and after using AINAA SERUM๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐Ÿ“ฒClick link on my bio for order
COD DAY๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ ... Wah happy cust kita sorang ni bila COD. Tak sabar katanya nak flawless mcm #syafiqahaina . Semua teringin cantik kan ... Lepastu scroll je taknak order? Eh rugi lah kalau mcm tu.. Sebab nak cantik kenalah mencuba. Yang penting โŒ merkuri. SANGAT PASTI ... Yang mana student, tak nak guna postage, boleh whats app utk COD. Kejap je sis sampai ... Whats app 013-6385743. Cantik bersama #ainaserum ... #nsaserum #nsacleanser #nsacosmetics #kulitberjerawat #kulitbersih #kulitlicin #kulitsihat #kulitflawless #bebasminyak #bebasjeragat #bebasjerawat
COD DAY๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ ... Wah happy cust kita sorang ni bila COD. Tak sabar katanya nak flawless mcm #syafiqahaina . Semua teringin cantik kan ... Lepastu scroll je taknak order? Eh rugi lah kalau mcm tu.. Sebab nak cantik kenalah mencuba. Yang penting โŒ merkuri. SANGAT PASTI ... Yang mana student, tak nak guna postage, boleh whats app utk COD. Kejap je sis sampai ... Whats app 013-6385743. Cantik bersama #ainaserum ... #nsaserum #nsacleanser #nsacosmetics #kulitberjerawat #kulitbersih #kulitlicin #kulitsihat #kulitflawless #bebasminyak #bebasjeragat #bebasjerawat
Cantik kannn ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ flawless nya tengok muka customer kita ni... lagi nampak kulit sihat...sukaa sangat dengan feedback ainaa serum nii โœจ Jom lah grab cepat ainaa serum ๐Ÿ“ฒ Jika berminat, klik link di bio untuk ws ๐Ÿ™‚ COD AREA ๐Ÿš— AMPANG, ๐Ÿš— KL, ๐Ÿš— CHERAS, ๐Ÿš— KERAMAT, ๐Ÿš— SETIAWANGSA, ๐Ÿš— SG BESI, ๐Ÿš— WANGSAMAJU, ๐Ÿš— PETALING JAYA, ๐Ÿš— SEMENYIH, ๐Ÿš— BANGI, ๐Ÿš— KAJANG, ๐Ÿš— BERANANG, ๐Ÿš— SELAYANG, ๐Ÿš— GOMBAK #serumviral #ainaserum #ainaacosmetics #ainaafoundation #ainaalipmatte #foundation #lipmatte #ainaaserum #nsabeautyserum #nsabeauty #nsateameyka #nsabeautykl #nsabeautyampang #nsabeautycheras #ainacleanser #ainaacleanser #nsabeautycleanser #nsabeautymalaysia #ainacleanser #nsabeautykeramat #nsabeautypandanindah #nsabeautysetiawangsa #nsabeautypetalingjaya #testimoninsateameyka #nsabeautyofficial #nsabeautyagent #nsabeautyofficialagent #syafiqahaina #hafizmahamad #cleanserviral #skincare
Cantik kannn ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ flawless nya tengok muka customer kita ni... lagi nampak kulit sihat...sukaa sangat dengan feedback ainaa serum nii โœจ Jom lah grab cepat ainaa serum ๐Ÿ“ฒ Jika berminat, klik link di bio untuk ws ๐Ÿ™‚ COD AREA ๐Ÿš— AMPANG, ๐Ÿš— KL, ๐Ÿš— CHERAS, ๐Ÿš— KERAMAT, ๐Ÿš— SETIAWANGSA, ๐Ÿš— SG BESI, ๐Ÿš— WANGSAMAJU, ๐Ÿš— PETALING JAYA, ๐Ÿš— SEMENYIH, ๐Ÿš— BANGI, ๐Ÿš— KAJANG, ๐Ÿš— BERANANG, ๐Ÿš— SELAYANG, ๐Ÿš— GOMBAK #serumviral #ainaserum #ainaacosmetics #ainaafoundation #ainaalipmatte #foundation #lipmatte #ainaaserum #nsabeautyserum #nsabeauty #nsateameyka #nsabeautykl #nsabeautyampang #nsabeautycheras #ainacleanser #ainaacleanser #nsabeautycleanser #nsabeautymalaysia #ainacleanser #nsabeautykeramat #nsabeautypandanindah #nsabeautysetiawangsa #nsabeautypetalingjaya #testimoninsateameyka #nsabeautyofficial #nsabeautyagent #nsabeautyofficialagent #syafiqahaina #hafizmahamad #cleanserviral #skincare
SELAMAT TENGAH HARI ๐Ÿค—โ˜€๏ธ Haaa korang dah dapatkan AINAA SERUM, AINAA CLEANSER & AINAA COSMETICS ke ?? ๐Ÿค” ishhh kalau belum, cepat lah dapatkan ๐Ÿ˜“ rugilahhh kalau korang lepaskan peluang ni. Takkan taknak cantik ? ๐Ÿ˜จ takpayah beli dengan harga yang mahal tapi taktau kesan dia. Ni haaa kita ada AINAA SERUM, AINAA CLEANSER & AINAA COSMETICS yang terbukti keberkesanannya ๐Ÿ˜โ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ . Jadi, dapatkan segera AINAA SERUM, AINAA CLEANSER & AINAA COSMETICS di @nsabeauty.pipahh @nsabeauty.pipahh @nsabeauty.pipahh . Ws โžก๏ธ 012-2324170โ—๏ธ Ws โžก๏ธ 012-2423170โ—๏ธ Ws โžก๏ธ 012-2423170โ—๏ธ FOR FAST RESPOND, CLICK LINK IN MY BIO โ˜บ๏ธ . ๐Ÿš— FREE COD AREA AMPANG, KL, CHERAS, KERAMAT, SETIAWANGSA, SG BESI, WANGSAMAJU, PETALING JAYA, SEMENYIH, BANGI, KAJANG, BERANANG, SELAYANG, GOMBAK, SHAH ALAM, KLIA, KLIA 2, DENGKIL, BUKIT CHANGGANG, KOTA WARISAN
Ramai yg dah tahu Ainaa Serum nie mmg produk yg tgh meletopp di pasaran skrg dan mmg viral la! Tapi ramai jgak yg x tahu apakah kandungan yg terdapat dlm Ainaa Serum nie kan? . Jom kita tengok apa la yg ada dlm serum nie smpai boleh buat kulit kita sihat dan cantik skrg!! #nsabeautyserum #aloevera #ainaserum #teamroketnsa #benefit #besyantikklikesyafiqahaina #IdahcantikkUbila
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . Dah ada Aina Serum dgn Aina Cleanser belum uols?๐Ÿ˜ . Aina Serum hanya rm65, sekali dua je pump dah boleh cover seluruh muka korang. Nak pakai dua tiga kali sehari pun boleh๐Ÿ˜… sebab bahan2 Aina Serum ialah bahan organikโ˜บ๏ธ . Aina Cleanser pula rm85. Tak berbuih, lepastu dua dalam satu boleh jadi makeup remover๐Ÿ˜ best kan? Dah jimat hanya sebotol tapi boleh buat dua kerja.. menarik kan? . Segera dapatkan AINAA SERUM, AINAA CLEANSER & AINAA COSMETICS di @nsabeauty.qilamil . Ws โžก 016-2581685โ— FOR FAST RESPOND, CLICK LINK IN MY BIO โ˜บ . COD Area ๐Ÿš— KLIA/KLIA2 , Dengkil, Salak Tinggi, Kota Warisan, Cyberjaya, Putrajaya, Serdang, Petaling Jaya, Bangi, Kajang, KL, Cheras, Sg Besi, Ampang, WangsaMaju, Setiawangsa, Gombak, dan sewaktu dengannya hehe. So boleh roger utk set tempat COD k?
Terkejut customer kita ni sebab dah nampak kesan yang positif even baru 3 hari penggunaan #ainaserum dan #ainacleanser ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Kulit yang jenis PORI TERBUKA dan BERJERAWAT pun dah semakin kecut sebab AINASERUM dan AINACLEANSER dah berjaya merawat masalah kulit dia even slowly ๐Ÿ’‹ . So guys dia dah ready nak selfie raya haji banyak banyak dengan confident sebab kulit dia dah makin sihat and cantik You guys bila lagi?๐Ÿญ
Hai semua selamat pagi ๐ŸŒธ Mulakan pagi korang dengan Ainaa Cleanser tau baru lah muka kita fresh je ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Segera dapatkan AINAA SERUM, AINAA CLEANSER & AINAA COSMETICS di @nsabeauty_atiqa . Ws โžก 018-2444797โ— Ws โžก 018-2444797โ— Ws โžก 018-2444797โ— . COD AREA ๐Ÿš— AMPANG, ๐Ÿš— KL, ๐Ÿš— CHERAS, ๐Ÿš— KERAMAT, ๐Ÿš— SETIAWANGSA, ๐Ÿš— SG BESI, ๐Ÿš— WANGSAMAJU, ๐Ÿš— PETALING JAYA, ๐Ÿš— SEMENYIH, ๐Ÿš— BANGI, ๐Ÿš— KAJANG, ๐Ÿš— BERANANG, ๐Ÿš— SELAYANG, ๐Ÿš— GOMBAK
Esok dah raya. Dah tahu nak pakai dan bawa balik kampung make up apa ke tu haa haaa. Tulah sis suruh beli #ainacosmeticsbyfa Dari haritu tak nak jual mahal ehhh (tampaqqq kang) heheh. Kan dah tak kalut mcm ni sbb ada nya combo set ni haaa jimat and berbaloi ok. . . Malu nak bertanya? Xpe kita whtsapp ok sis tak nampak muka hehehe. Jomm . . ๐Ÿ“ฒ 0178792105 / click on bio to purchase. . . #ainacosmeticsbyfa #ainaserum #ainacleanser #nsabeautybyfa #NSATEAMSHIDAHSUPERB #nsabeautykajang #nsabeautyjb #nsabeautybangi #nsabeautyofficial #serumfoundation #serummalaysia #serumkecantikan
Yeahhhhh stokkkk bertambah2 lagi... . . So siapa masih pening nak cari produk ape untuk kulit wajah yg rosak... Boleh dapatkan #ainaserum Dan #ainacleanser dengan segera.... Kerana ia dapat merawat kulit wajah secara sihat dan dari dalaman dahulu baru kebersihan luaran??? . . Ape keistimewaan dia? Harga berapa? Free dapat tak? Boleh cod ke? Boleh postage ke? . Nak menjawab soalan semua tu..cepat pm segera dekat link bio...!! . . #serum #serumwajah #nakcantik #naklawa #bigstage #ootdfashion #ootd #miss #missfazura #malaysia #beauty #cosmetic #pencucimuka #ubatjerawat #jerawat #parut #nsabeautyofficial #nsarangersteam #teampowernsa #kosmetik #kosmetikmurah #syafiqahaina #hafizmahamad
whats not to love ?! its the perfect skincare for you and me ! . . ws 014-3482935 to place your order or kindly click the link in bio ๐Ÿ˜˜ . . #ainaserum #ainacleanseruum #ainaserummurah #ainaserumipoh #ainaserumperak #ainaserumlahat #ainacleanseripoh
. Emang lagi syantik๐Ÿ‘ธ๐Ÿป . Big boss sangat syantik๐Ÿ˜ . Sayantik syantik gini big boss pakai NSA beauty๐Ÿ’•๐Ÿ˜ . Nak cantik macam big boss?๐Ÿ˜ Moh le pakai .๐Ÿ’„ainaserum .๐Ÿ’„ainacleanser .๐Ÿ’„ainacosmetic . #nsabeautyoffical #ainaserum #ainacleanser #ainacosmetic #ainaserummelaka #ainaserumTopDSMelaka #DSMelaka #melaka #muar ๐Ÿ’ฏโœ… . #codmuar #codmelaka #codmerlimau #codsungairambai #codsungaimati . #postageseluruhmalaysia #freecod #freegift ๐ŸŽ๐Ÿš—๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ซ . #teamkelangit #teammyza ๐Ÿ’ซโšก . JOM DAPATKAN AINA SERUM,AINA CLEANSER DAN AINA COSMETIC๐Ÿ’„ SEKARANG!๐Ÿ’‹DM or whatsapp mimi okay๐Ÿ˜Š
Be yourself and achieve what u want. Never know what is โ€œgiveupโ€. #nsabeautyserum #ainaserum #temyracledetoxmask #temyraclecoffeescrub #iloveyou #usahatanggakejayaan
SIAPA SELALU BUAT MACAM GAMBAR DIATAS โ“โ“๐Ÿ˜ก . If uollsss tak jaga sendiri penampilan diri uollss, siapa lagi nak jaga โ“Sampai bila nak biar muka tu kering, jerawat, jeragat, parut, whitehead & blackhead โ“ Ada yang muka elok cantik dah tengok, tapi jerawat, lubang-lubang, parut penuh muka โ—Macam mana tuโ“Cantik pun tak guna kalau muka tu TAK BERSIH โ—โ— . SEGERA DAPATKAN AINAA SERUM & AINAA CLEANSER DI @nsabeauty.wawana @nsabeauty.wawana @nsabeauty.wawana โ—โ—๐Ÿ˜˜ . WS โžก 019-3136893โ— WS โžก 019-3136893 โ— WS โžก 019-3136893โ— . *Kelebihan AINAA SERUM*โ—โ— - Mengecilkan pori2 muka, mencerahkan kulit wajah, sekatakan kulit, meghilangkan jerawat yang biasa & serius, merawat jeragat, menghilangkan blackhead & whitehead, pudarkan parut & sesuai untuk kulit sensitif yang mempunyai penyakit kulit ๐Ÿ’ƒ . *kelebihan cleanser NSA*โ—โ— -Dia boleh jadi makeup remover & cleanser sekali. Dual function Tak banyak buih, thatโ€™s why sesuai untuk yang berkulit sensitive & kering. Paling penting ada Anti-acne boleh kecut kan jerawat ๐Ÿ’ƒ . . #serumviral #ainaserum #ainaaserum #nsabeautyserum #nsabeauty #NsabeautySgBuloh #nsabeautykuang #nsabeautypayaJaras #ainacleanser #ainaacleanser #nsabeautycleanser #nsabeautymalaysia #ainacleanser #nsabeautykundang #nsabeautyofficial #nsabeautyagent #nsabeautyofficialagent #syafiqahaina #hafizmahamad #cleanserviral #skincare
#NSATRICKS : Ramai yang menganggap cuci muka tu benda yang remeh dan kadang-kadang rasa malas . Tahu tak dengan gaya hidup macam tu boleh mengakibatkan masalah kulit seperti jerawat, jeragat, kulit kering dan berminyak . So solution ye jangan skip cuci muka dengan AINAA CLEANSER dan digalakkan cuci muka dengan air suam . Why? Air suam ni mampu mematikan sel yang tidak diperlukan atas kulit dan membuka pori wajah kita si senang nak wash away all dirts yang terperangkap dalam liang roma . So, lepas ni kena disiplin diri untuk sentiasa rajin mencuci muka okay๐Ÿ™Œ๐Ÿป .
RISE AND SHINE ๐ŸŒป Hai good morning yall! Macam mana permulaan pagi korang? Ok ke tak ok? Hehehe. Jangan stress2 okay! . Mulakan pagi korang dengan cuci muka menggunakan AINAA CLEANSER, apply AINAA SERUM & jangan lupa simple mekap menggunakan AINAA COSMETICS! . Belum ada semua tu lagi โ“โ“โ“ Jom segera dapatkan AINAA SERUM, AINAA CLEANSER & AINAA COSMETICS di . @nsabeauty_zara @nsabeauty_zara @nsabeauty_zara Ws โžก 018-2889943 โ— Ws โžก 018-2889943 โ— Ws โžก 018-2889943 โ— FOR FAST RESPOND, CLICK LINK IN MY BIO โ˜บ . COD AREA ๐Ÿš— AMPANG, ๐Ÿš— KL, ๐Ÿš— CHERAS, ๐Ÿš— KERAMAT, ๐Ÿš— SETIAWANGSA, ๐Ÿš— SG BESI, ๐Ÿš— WANGSAMAJU, ๐Ÿš— PETALING JAYA, ๐Ÿš— SEMENYIH, ๐Ÿš— BANGI, ๐Ÿš— KAJANG, ๐Ÿš— BERANANG, ๐Ÿš— SELAYANG, ๐Ÿš— GOMBAK ๐Ÿš—KLIA ๐Ÿš—KLIA2 ๐Ÿš—SHAH ALAM ๐Ÿš—DENGKIL ๐Ÿš—KOTA WARISAN #serumviral #ainaserum #nsateamsyiqin #ainaacosmetics #ainaalipmatte #foundation #lipmatte #ainaaserum #nsabeautyserum #nsabeauty #nsateameyka #nsabeautykl #nsabeautyampang #nsabeautycheras #ainacleanser #ainaacleanser #nsabeautycleanser #nsabeautymalaysia #ainacleanser #nsabeautykeramat #nsabeautypandanindah #nsabeautysetiawangsa #nsabeautypetalingjaya #testimoninsateameyka #nsabeautyofficial #nsabeautyagent #nsabeautyofficialagent #icanseeyourvoice #syafiqahaina #hafizmahamad #cleanserviral
#DoubleTap if your skin is in need of a perfect skincare. You can see your skin more smoother-looking after applying with our AINAA SERUM and AINAA CLEANSERโœจ #nadysqaud #ainaserum #ainacleanser #syafiqahaina #nsabeautyofficial #tipscantik #nakcantik #nakflawless
[ 3 Cara Paling โ€˜Malasโ€™ Menjaga Kulit Muka ] . Anda beruntung jika anda mempunyai kulit muka yang bebas daripada masalah kulit seperti jerawat dan lain-lain. Namun itu bukan alasannya untuk anda memandang mudah dalam soal penjagaan kulit muka. Siapa kata menjaga kulit muka adalah sukar? Tidak perlu kusutkan fikiran untuk mendapatkan rawatan spa kulit sebagainya. Hanya lakukan tiga langkah mudah ini untuk menjaga kulit muka anda. . ๐ŸŒธ Mencuci muka . Anda hanya perlu mencari pencuci yang sesuai dengan kulit anda dan teruskan menggunanya. Elak daripada mencampur-campurkan jenama produk berlainan. Pencuci yang mengandungi banyak buih mampu membuat kulit anda kering. . Mungkin anda juga boleh mencuba mencuci muka menggunakan bahan-bahan berasaskan organik seperti susu , yogourt atapun oat. Siapa tahu jika ia berkesan pada kulit anda. . ๐ŸŒธ Pelembab . Bagi kulit normal, kandungan minyak semula jadi sudah dimiliki. Namun adakalanya ia akan menjadi kering disebabkan pelbagai faktor seperti cuaca, tekanan dan persekitaran. . Bagi anda yang memiliki kulit kering pula, pelembab adalah penting untuk menjaga keanjalan kulit wajah anda.Gunakan pelembab yang bertekstur keras seperti krim. Sebaliknya jika anda mempunyai kulit berminyak, elakkan daripada menggunakan pelembab. Ini kerana kejenjar sebum anda sudah aktif mengeluarkan minyak. . ๐ŸŒธ Pelindung UV . Pendedahan terhadap cahaya matahari kadang-kala tidak dapat dielakkan. Maklumlah, kita tinggal di negara beriklim panas di Malaysia. Tahukah anda, kulit yang kering akibat terdedah kepada cahaya matahari mampu membuatkan kulit anda berkedut dengan kadar yang cepat. . Disebabkan itu, tiada sebab untuk anda tidak menggunakan pelindung UV matahari dengan kandungan SPF paling kurang, 30. Bagi kulit yang berminyak, gunakan pelindung yang mengandungi bahan mineral dan organik. . Yang sebenarnya tidak sukar menjaga kulit wajah. Bagi yang benar-benar tidak berkesempatan, cukuplah lakukan tiga langkah mudah ini. Apa yang penting adalah membersih dan melindunginya daripada kotoran luar. Kulit wajah merupakan aset paling penting harus dijaga oleh wanita. . Jangan nanti bila kulit sudah bermasalah baru ingin bertindak ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ
Mulakan pagi dengan 2 biji PINK LADY๐Ÿ˜ PINKLADY BODY PERFECTION ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป . Beware of fake productsโ€ผsekarang ni latest capsules pun diorang dah tiru ye โ˜๐Ÿป . Dapatkan dari agent/stokist yang sah ye, yg berdaftar dengan HQ. jangan beli dari org yg xberdaftar even COD pun byk dah yang jual fake product! HQ dah stopkan segala COD & limitkan order for 1 address. jadi hati2 dengan seller yang offer cod. . Barcode boleh tiru, tapi code number yg sah xboleh tiru๐Ÿค—nanti kalau dapat fake product/scammers tipu duit awak, makan tapi xde kesan, jangan pm sis complain, xdapat sis nak nolongnye ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜˜ . Nak orderโ“ Whatsapp sis 01******** . Ade special price + free postage seluruh Malaysiaโ—+ gift lagi untuk customer 10 yang terawalll โ€ผ๐Ÿ˜ . #tetekbesar #besarkanbreast #pinkladymurah #pinkladyhq #pinkladyhqkl #pinkladykemaman #pinkladyampang #pinkladybrunei pinkladysarawak #pinkladysabah #pinkladysingapore #pinklady #injectionmurah #injectionputihgebu #bconfident #bconfidenthq #sweetcandcup #allinoneproduct #ainaserum #gadiscendol #laparcendol
Quick info . Jangan lupa minum air yang secukupnya๐Ÿค— . Kenapa kita perlu minum air kosong secukupnya? Supaya penyerapan secukupnya? Supaya penyerapan vitamin dan supplement oleh tubuh berlaku dengan lebih baik dan optimum. Barulah dapat rasa kesan dia๐Ÿ’• . Sayangi diri anda. Jom amalkan gaya hidup sihat ๐Ÿ’ช๐Ÿป . #ainaserum #serumhanaboostereffira #juseffira #janganbencintaku #infosihat #jomsamasamacantik #kurma #supplementeffira
TATI SKINCARE . ๐Ÿ’•BEAUTY SOAP CLEANSER (60ml) NOT170505956K โœจMembersihkan kotoran & pori tersumbat di wajah โœจMembuang sel-sel kulit mati โœจMengecut serta mematikan jerawat . ๐Ÿ’•DAY CREAM (5gm) NOT170505955K โœจMelindungi kulit dpd sinaran UV yg boleh menggelapkan muka โœจBerfungsi sebagai alas bedak (Makeup Base) . ๐Ÿ’•SUNBLOCK/UV CREAM (5gm) NOT170505957K โœจDigunakan selepas memakai day cream โœจMemberikan extra protection pada kulit โœจMenjadikan kulit semakin gebu & glowing . ๐Ÿ’•NIGHT CREAM / THERAPY 1 (5gm) NOT170505953K โœจMenghalus serta melembutkan kulit โœจMembantu pembuangan sel kulit mati โœจMengekalkan kelembapan kulit โœจMenghilangkan kedutan & garis2 halus โœจMengecilkan liang pori yang terbuka โœจMencerahkan kulit tnpa berlaku pengelupasan โœจMenaikkan seri wajah . ๐Ÿ’•TREATMENT/THERAPY 2 CREAM (5gm) NOT170505954K โœจMengecutkan jerawat baru + lama โœจMenyingkirkan jeragat, whitehead & blackhead โœจMemudarkan serta menghilangkan parut โœจMembantu pencerahan berganda โœจMelicin & menyerikan kulit muka . RM80 termasuk postage . #tatiskincare #trutoxglow #zofeabeautysecret #wawaserum #syadvance #symabeauty #shalicious #shhazbeauty #babiesblink #beevenom #beautecandy #cshine #ainaserum #trudolly #nourainskincare #susumaaez #bellezacollagen
Good morning semua..sebelum pergi mana2 jom mulakan hari dengan #ainaserum ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Apply dlu baru la nmpk kulit muka bersih, cantik dan flawlessโค๏ธโค๏ธ
*AINAA SERUM by Syafiqah Aina* Serum ini terdiri daripada 5 bahan semulajadi seperti _*Timun, Lavender, Aloe Vera, Saponaria Officinalis / Soapworts,*_ dan _*Asparagopsis Armata.*_ Banyak *KEBAIKAN* yang ada dalam serum ni. Jom baca! ๐Ÿ˜˜ *Kebaikan Timun* 1- Untuk kulit kita segar (hydration) 2- Kulit lebih nampak muda 3- Kulit nampak cerah 4- Mengurangkan eyebag 5- Melegakan sunburn 6- Melembabkan kulit 7- Melewatkan proses penuaan 8- Mengurangkan kedutan *Kebaikan Lavender* 1- Anti Penuaan 2- Menyihatkan kulit 3- Sifat Anti Oksida untuk mengelakkan iritasi kulit 4- Sesuai untuk orang yang _kulit kering, ekzema, dan jerawat_ *Kebaikan Aloe Vera* 1- Mengurangkan pigmentasi 2- Menghilangkan parut jerawat , jeragat 3- Melembabkan kulit wajah 4- Merawat luka external *Kebaikan Saponaria Officinalis* 1- Merawat Psoriasis - Penyakit Kulit Bersisik 2- Merawat Ekzema - Penyakit kulit merah, gatal, dan merekah. Kebiasaanya disebabkan genetik. 3- Merawat Bisul 4- Merawat Jerawat *Kebaikan Asparagopsis Armata* 1- Membantu membersihkan kulit dari dalam 2- Sekatakan tona wajah 3- Anti bakteria dan anti fungus di kulit wajah dan kulit kepala 4- Sesuai untuk _kulit berminyak_ dan _kulit kusam_
*AINAA SERUM by Syafiqah Aina* Serum ini terdiri daripada 5 bahan semulajadi seperti _*Timun, Lavender, Aloe Vera, Saponaria Officinalis / Soapworts,*_ dan _*Asparagopsis Armata.*_ Banyak *KEBAIKAN* yang ada dalam serum ni. Jom baca! ๐Ÿ˜˜ *Kebaikan Timun* 1- Untuk kulit kita segar (hydration) 2- Kulit lebih nampak muda 3- Kulit nampak cerah 4- Mengurangkan eyebag 5- Melegakan sunburn 6- Melembabkan kulit 7- Melewatkan proses penuaan 8- Mengurangkan kedutan *Kebaikan Lavender* 1- Anti Penuaan 2- Menyihatkan kulit 3- Sifat Anti Oksida untuk mengelakkan iritasi kulit 4- Sesuai untuk orang yang _kulit kering, ekzema, dan jerawat_ *Kebaikan Aloe Vera* 1- Mengurangkan pigmentasi 2- Menghilangkan parut jerawat , jeragat 3- Melembabkan kulit wajah 4- Merawat luka external *Kebaikan Saponaria Officinalis* 1- Merawat Psoriasis - Penyakit Kulit Bersisik 2- Merawat Ekzema - Penyakit kulit merah, gatal, dan merekah. Kebiasaanya disebabkan genetik. 3- Merawat Bisul 4- Merawat Jerawat *Kebaikan Asparagopsis Armata* 1- Membantu membersihkan kulit dari dalam 2- Sekatakan tona wajah 3- Anti bakteria dan anti fungus di kulit wajah dan kulit kepala 4- Sesuai untuk _kulit berminyak_ dan _kulit kusam_
*AINAA SERUM by Syafiqah Aina* Serum ini terdiri daripada 5 bahan semulajadi seperti _*Timun, Lavender, Aloe Vera, Saponaria Officinalis / Soapworts,*_ dan _*Asparagopsis Armata.*_ Banyak *KEBAIKAN* yang ada dalam serum ni. Jom baca! ๐Ÿ˜˜ *Kebaikan Timun* 1- Untuk kulit kita segar (hydration) 2- Kulit lebih nampak muda 3- Kulit nampak cerah 4- Mengurangkan eyebag 5- Melegakan sunburn 6- Melembabkan kulit 7- Melewatkan proses penuaan 8- Mengurangkan kedutan *Kebaikan Lavender* 1- Anti Penuaan 2- Menyihatkan kulit 3- Sifat Anti Oksida untuk mengelakkan iritasi kulit 4- Sesuai untuk orang yang _kulit kering, ekzema, dan jerawat_ *Kebaikan Aloe Vera* 1- Mengurangkan pigmentasi 2- Menghilangkan parut jerawat , jeragat 3- Melembabkan kulit wajah 4- Merawat luka external *Kebaikan Saponaria Officinalis* 1- Merawat Psoriasis - Penyakit Kulit Bersisik 2- Merawat Ekzema - Penyakit kulit merah, gatal, dan merekah. Kebiasaanya disebabkan genetik. 3- Merawat Bisul 4- Merawat Jerawat *Kebaikan Asparagopsis Armata* 1- Membantu membersihkan kulit dari dalam 2- Sekatakan tona wajah 3- Anti bakteria dan anti fungus di kulit wajah dan kulit kepala 4- Sesuai untuk _kulit berminyak_ dan _kulit kusam_
SELAMAT PAGI ๐ŸŒบ . #ainaserum #ainacleanser #ainacosmetic #nsabeautylisaa #nsateamsyiqin #nsateameyka #nsabeautyofficial #nakcanteknaksihat #0183535896 . SEMPAT LAGI DAPATKAN SEBELUM RAYA BESOK ๐Ÿ˜˜
Assalamualaikum semua, slmt pg ๐Ÿ˜ . Cuba tengok kat tangan lady boss @syafiqahaina kita ada apa? . Haaa itu la rahsianya! Lady boss kita ni tak kesah pergi mana mana pun tak pernah tinggal Magic Bottle dia! . Patutla kulit sihat je walaupun selalu terdedah cuaca yang berubah ubah . Siapa yang nak kulit yang sihat, tak kusam, kulit sekata, cepat cepat dapatkan AINAA Serum & AINAA Cleanser skrg ! . Ws sis Aisyah 0139422834 0139422834 0139422834 . #nsabeautyofficial #nsabeautyaisyah #bougasbeautyserum #qeesnaserum #ainaserum
AINAA COSMETICS ๐Ÿ’– . Selamat pagi semua jadi hari ni hana nak tunjuk dekat korang semua apa yg ada dlm Ainaa cosmetics ni , jom sama sama tgok , Ainaa cosmetics ni mmg terbaik tau , dah ramai yg dh grab sbb lipmate dan foundation dia best dan berkualiti tinggi tau . Warna lipmate dia yg cantik dan foundation yg sesuai untuk semua jenis kulit โ˜บ๏ธ apa tunggu lagi cepat dapatkan dengan hana sekarang โ˜บ๏ธ๐Ÿ’– . Jom cepat beli dengan Hana Sbb apa Hana akan : โ€ข โ€ข โœ… LAYANAN A+++ โœ… FAST RESPON โœ… AGENT SAH โœ… TRUSTED SELLER โ€ข โ€ข ws 016-4106598 or dm ๐Ÿ“ฒ ws 016-4106598 or dm ๐Ÿ“ฒ ws 016-4106598 or dm ๐Ÿ“ฒ โ€ข โ€ข Follow @nsabyhana ๐Ÿ“ฒ Follow @nsabyhana ๐Ÿ“ฒ Follow @nsabyhana ๐Ÿ“ฒ โ€ข โ€ข Atau anda boleh terus klik di bio ig โ€ข โ€ข COD AVAILABLE AREA ๐Ÿš— : AMPANG, ๐Ÿš— KL, ๐Ÿš— CHERAS, ๐Ÿš— KERAMAT, ๐Ÿš— SETIAWANGSA, ๐Ÿš— SG BESI, ๐Ÿš— WANGSAMAJU, ๐Ÿš— PETALING JAYA, ๐Ÿš— SEMENYIH, ๐Ÿš— BANGI, ๐Ÿš— KAJANG, ๐Ÿš— BERANANG, ๐Ÿš— SELAYANG, ๐Ÿš— GOMBAK โ€ข โ€ข #serumviral #ainaserum #ainaacosmetics #ainaafoundation #ainaalipmatte #foundation #lipmatte #ainaaserum #nsabeautyserum #nsabeauty #nsateameyka #nsabeautykl #nsabeautyampang #nsabeautycheras #ainacleanser #ainaacleanser #nsabeautycleanser #nsabeautymalaysia #ainacleanser #nsabeautykeramat #nsabeautypandanindah #nsabeautysetiawangsa #nsabeautypetalingjaya #testimoninsateameyka #nsabeautyofficial #nsabeautyagent #nsabeautyofficialagent #syafiqahaina
Hii morning nsabeau dearies!โœจ . Jangan lupa gunakan Ainaa Cleanser untuk cuci muka setiap pagi untuk dapatkan kulit sihat dan cantik kena consistent and rajin tau!๐Ÿ˜ . Ramai yang dah order and they have positive feedback!๐Ÿ™ˆ๐Ÿ’•alhamdulillah syukur dapat bantu banyak masalah kulit orang๐Ÿ˜๐Ÿ”ฅ . RAYA Haji esok dah masih cepat kalau nak effa COD kat ulloz hari nie ๐Ÿค— . WHATSAPP TO ORDER!!โ˜บ๏ธ 011-11545602 011-11545602 011-11545602 . #ainaserum #ainacleanser #ainacosmetic #syafiqahaina #hafizmahamad #viralainaserum #ainaserumbysyafiqahaina #visitmyig #teamairafighter #nsabeauty #dtrangers #nsabeautyeffa #nsabeautykl #nsabeautywangsamaju #agentainaaserum #like4likes #likeforlikes #malaysia #serumterbaik #ainaserumkl
Hi Good Morning Semua ๐Ÿ˜ . Bangun dari tidur tu elok sangat la cuci muka dengan Ainaa Cleanser ni. Nak tahu sebab ape? ๐Ÿ˜‰ . KELEBIHAN AINA CLEANSER ๐Ÿ‘๐Ÿป . โœจsebagai makeup remover โœจdapat membersihkan pore muka โœจuntuk segarkan kulit muka โœจkulit jadi bertambah lembut & bersih โœจmembersihkan kekotoran pada muka . So korang cepat cepat whatsapp aisyah untuk selit cod & postage hari ni ๐Ÿ˜‰ . ๐Ÿš— SEKITAR IPOH ๐Ÿš— PUNCAK ALAM ๐Ÿš— MERU KLANG ๐Ÿš— SETIA ALAM ๐Ÿš— SAUJANA UTAMA . #ainaserum #ainaserumbysyafiqahaina #ainaserumselangor #ainaserumipoh #ainaserumperak #nsabeautyofficial #ainaserumpuncakalam #ainaserumoriginal #ainaserumbest #ainaserumsungaibuloh #flawless #flawlessskin #serumhalal #kkmapproved #halal #ipoh #puncakalam #serumviral #codipoh #codipohperak #nsarangersteam #ainaserumsaujanautama #ainaserumsungaibuloh #teamnsaaisyah
Assalamualaikum and good mornings you allsss๐ŸŒป . Pantun Jarjit : . Dua tiga kayu patah, Nak sesuatu jangan mengalah. . ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ Apa pun cabaran dalam setiap kehidupan kita patut sahut dan harunginya dengan kental,biarpun jiwa seperti kapas.๐Ÿ’•. . #nsabeautyoffical #ainaserum #ainacleanser #ainacosmetic #ainaserummelaka #ainaserumTopDSMelaka #DSMelaka #melaka #muar ๐Ÿ’ฏโœ… . #codmuar #codmelaka #codmerlimau #codsungairambai #codsungaimati . #postageseluruhmalaysia #freecod #freegift ๐ŸŽ๐Ÿš—๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ซ . #teamkelangit #teammyza ๐Ÿ’ซโšก . JOM DAPATKAN AINA SERUM,AINA CLEANSER DAN AINA COSMETIC๐Ÿ’„ SEKARANG!๐Ÿ’‹DM or whatsapp mimi okay๐Ÿ˜Š
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ COD CUSTOMER FREE ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ / Alhamdulillah..ramai balik kampung raya ni nak cantik2 & muka flawless je..kalau org tanya produk apa jwb #ainaserum je..beli dkt #agentmelaka ..๐Ÿ˜๐Ÿ˜ / Ada lagi nak cuba & repeat order x..? Sempena raya haji ni sis rasa nak bagi FREEGIFT jela setiap pembelian..tekan je link dkt bio ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† utk direct order or nak tanya2.. / @nsabeau_izzatbinroslan @nsabeauty.zierarostam / #nsabeautyagent #ainacleanser #ainaserum #agentmelaka #agentwantedmalaysia #nsasquad #cantik #kulitflawless #kulitmulus #pipigebu
Dari CUSTOMER Ke AGENT๐Ÿ’‹ . Congratulation Izleen @nsabeauty_izyleen ๐Ÿ”ฅ . Izleen nie pemalu orangnya Dulu Dia ada masalah Skin Yang Teruk Jerawat Alhamdulillah lepas Guna Aina Serum & Cleanser Skin dia makin sihat dan Hilang segala Mak nenek jerawat๐Ÿ’‹ . Lepas tu Dia decide Nak jadi Dropship #nsateamnyun mula-mula pemalu giler alhamdulillah now Dia Lebih Confident And SEKARANG DIA JADI AGENT ๐Ÿ’‹ . Sebab tu Nyun yakin Semua orang boleh berjaya kalau kita Tekad dan usaha untuk capai impian kita๐ŸŒธ . Buat yang lain Masih ragu-ragu atau masih Berfikir nasihat Nyun jangan amek masa lama sangat nanti Rugi๐Ÿ˜† .
โ€ผ๏ธSUNBURN AND JERAWAT HILANG GUYS โ€ผ๏ธ Jealous nya pekerja bahagian construction yang hari hari berjemur pun cantik kulit bersih kulit sihat tau kita yang tak yang berjemur ni macam mana eh kulit hehehehe Segera dapatkan AINAA SERUM, AINAA CLEANSER & AINAA COSMETICS di @nsabeauty_atiqa . Ws โžก 018-2444797โ— Ws โžก 018-2444797โ— Ws โžก 018-2444797โ— . COD AREA ๐Ÿš— AMPANG, ๐Ÿš— KL, ๐Ÿš— CHERAS, ๐Ÿš— KERAMAT, ๐Ÿš— SETIAWANGSA, ๐Ÿš— SG BESI, ๐Ÿš— WANGSAMAJU, ๐Ÿš— PETALING JAYA, ๐Ÿš— SEMENYIH, ๐Ÿš— BANGI, ๐Ÿš— KAJANG, ๐Ÿš— BERANANG, ๐Ÿš— SELAYANG, ๐Ÿš— GOMBAK
Last but not least this post dedicated for those who are having DRY SKIN ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Segera dapatkan AINAA SERUM, AINAA CLEANSER & AINAA COSMETICS di @nsabeauty_atiqa . Ws โžก 018-2444797โ— Ws โžก 018-2444797โ— Ws โžก 018-2444797โ— . COD AREA ๐Ÿš— AMPANG, ๐Ÿš— KL, ๐Ÿš— CHERAS, ๐Ÿš— KERAMAT, ๐Ÿš— SETIAWANGSA, ๐Ÿš— SG BESI, ๐Ÿš— WANGSAMAJU, ๐Ÿš— PETALING JAYA, ๐Ÿš— SEMENYIH, ๐Ÿš— BANGI, ๐Ÿš— KAJANG, ๐Ÿš— BERANANG, ๐Ÿš— SELAYANG, ๐Ÿš— GOMBAK
โ€ผ๏ธCOMBINATION SKINโ€ผ๏ธ Segera dapatkan AINAA SERUM, AINAA CLEANSER & AINAA COSMETICS di @nsabeauty_atiqa . Ws โžก 018-2444797โ— Ws โžก 018-2444797โ— Ws โžก 018-2444797โ— . COD AREA ๐Ÿš— AMPANG, ๐Ÿš— KL, ๐Ÿš— CHERAS, ๐Ÿš— KERAMAT, ๐Ÿš— SETIAWANGSA, ๐Ÿš— SG BESI, ๐Ÿš— WANGSAMAJU, ๐Ÿš— PETALING JAYA, ๐Ÿš— SEMENYIH, ๐Ÿš— BANGI, ๐Ÿš— KAJANG, ๐Ÿš— BERANANG, ๐Ÿš— SELAYANG, ๐Ÿš— GOMBAK
KITA IKLAN DENGAN LADYBOSS KITA DENGAN PRODUCT AINAA SERUM KEJAP ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Segera dapatkan AINAA SERUM, AINAA CLEANSER & AINAA COSMETICS di @nsabeauty_atiqa . Ws โžก 018-2444797โ— Ws โžก 018-2444797โ— Ws โžก 018-2444797โ— . COD AREA ๐Ÿš— AMPANG, ๐Ÿš— KL, ๐Ÿš— CHERAS, ๐Ÿš— KERAMAT, ๐Ÿš— SETIAWANGSA, ๐Ÿš— SG BESI, ๐Ÿš— WANGSAMAJU, ๐Ÿš— PETALING JAYA, ๐Ÿš— SEMENYIH, ๐Ÿš— BANGI, ๐Ÿš— KAJANG, ๐Ÿš— BERANANG, ๐Ÿš— SELAYANG, ๐Ÿš— GOMBAK
โ€ผ๏ธNORMAL SKIN TAKE NOTE OKAYโ€ผ๏ธ Segera dapatkan AINAA SERUM, AINAA CLEANSER & AINAA COSMETICS di @nsabeauty_atiqa . Ws โžก 018-2444797โ— Ws โžก 018-2444797โ— Ws โžก 018-2444797โ— . COD AREA ๐Ÿš— AMPANG, ๐Ÿš— KL, ๐Ÿš— CHERAS, ๐Ÿš— KERAMAT, ๐Ÿš— SETIAWANGSA, ๐Ÿš— SG BESI, ๐Ÿš— WANGSAMAJU, ๐Ÿš— PETALING JAYA, ๐Ÿš— SEMENYIH, ๐Ÿš— BANGI, ๐Ÿš— KAJANG, ๐Ÿš— BERANANG, ๐Ÿš— SELAYANG, ๐Ÿš— GOMBAK
Seperti yang dijanjikan tengahari tadi, ini pantang larang untuk orang yang kulit berminyak yooo ๐Ÿ˜‰ So sesiapa yang kulit berminyak tu korang kena take note okay apa yang boleh and apa yang tak boleh untuk skin korang baru lah kulit korang makin sihat tau ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Segera dapatkan AINAA SERUM, AINAA CLEANSER & AINAA COSMETICS di @nsabeauty_atiqa . Ws โžก 018-2444797โ— Ws โžก 018-2444797โ— Ws โžก 018-2444797โ— . COD AREA ๐Ÿš— AMPANG, ๐Ÿš— KL, ๐Ÿš— CHERAS, ๐Ÿš— KERAMAT, ๐Ÿš— SETIAWANGSA, ๐Ÿš— SG BESI, ๐Ÿš— WANGSAMAJU, ๐Ÿš— PETALING JAYA, ๐Ÿš— SEMENYIH, ๐Ÿš— BANGI, ๐Ÿš— KAJANG, ๐Ÿš— BERANANG, ๐Ÿš— SELAYANG, ๐Ÿš— GOMBAK
Tengahari ni yuli nak share pulak kulit kulit yang kita ada, sebenarnya ada banyak ye jenis kulit kita ni, ada banyak faktor kulit kita ni dari segi hormon pemakanan dan banyak lagi, and of course setiap jenis kulit ada pantang larang dia tau , nak tau apa ? Stay tuned guys ๐ŸŒธ๐ŸŒธ Segera dapatkan AINAA SERUM, AINAA CLEANSER & AINAA COSMETICS di @nsabeauty_atiqa . Ws โžก 018-2444797โ— Ws โžก 018-2444797โ— Ws โžก 018-2444797โ— . COD AREA ๐Ÿš— AMPANG, ๐Ÿš— KL, ๐Ÿš— CHERAS, ๐Ÿš— KERAMAT, ๐Ÿš— SETIAWANGSA, ๐Ÿš— SG BESI, ๐Ÿš— WANGSAMAJU, ๐Ÿš— PETALING JAYA, ๐Ÿš— SEMENYIH, ๐Ÿš— BANGI, ๐Ÿš— KAJANG, ๐Ÿš— BERANANG, ๐Ÿš— SELAYANG, ๐Ÿš— GOMBAK
Jangan ingat kami yang menjual ni kami tak pakai tau youolss ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ Kami sendiri pakai and recommended dekat korang tau, buat apa nak rahsia rahsia skincare yang bagus kalau kita nak kulit yang sihat kan ๐Ÿ˜‰ Jom semua kita sama sama dapatkan kulit yang sihat ๐Ÿ˜˜ Segera dapatkan AINAA SERUM, AINAA CLEANSER & AINAA COSMETICS di @nsabeauty_atiqa . Ws โžก 018-2444797โ— Ws โžก 018-2444797โ— Ws โžก 018-2444797โ— . COD AREA ๐Ÿš— AMPANG, ๐Ÿš— KL, ๐Ÿš— CHERAS, ๐Ÿš— KERAMAT, ๐Ÿš— SETIAWANGSA, ๐Ÿš— SG BESI, ๐Ÿš— WANGSAMAJU, ๐Ÿš— PETALING JAYA, ๐Ÿš— SEMENYIH, ๐Ÿš— BANGI, ๐Ÿš— KAJANG, ๐Ÿš— BERANANG, ๐Ÿš— SELAYANG, ๐Ÿš— GOMBAK
Hai semua selamat pagi so harini yuli akan share apa kesalahan yang ramai tak tahu ketika mencuci muka ๐ŸŒธ๐ŸŒธ Macam yang korang boleh refer kat gambar, kalau korang ada buat macam tu cepat cepat ubah cara korang cuci muka tau baru lah muka korang bersih sihat kalau cuci dengan cara yang betul ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Selamat berhujung minggu semua ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Ada yang tengah tidur lagi ke maklumlah weekend kan hehehe ni lah masa nak bangun lambat kan ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ Mana yang dah bangun jangan lupa cuci muka guna Ainaa Cleanser okay baru lah muka rasa freshh je heheheh ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Youโ€™re only overlooked, rejected, and ignored by the people who arenโ€™t meant to be in your life. Let go in peace. 3 Tips to Staying Positive: Look back and be grateful. Look ahead and be hopeful. Look around and be helpful. Have faith, hard experiences breed powerful minds. #motivasi #viralvideos #lawakhambar #nurraysa #nurayysabeauty #terapiinstagram #powergold #mudahterhibur #lawakboring lawakterkini #lawak #ohsem #kecantikan #produkkecantikanmurah #bisnesonline #instagood #love #jampi #dyxy #swag #fashionblogger #neelofa #ainaserum #dress #fashiondaily #dimatamu #sufiansuhaimi #makeupvideo
Selamat berhujung minggu semua ๐ŸŒธ๐ŸŒธ Yang mana nak dapatkan atau belum dapatkan product NSA Beau korang boleh terus dm atau whatsapp yuli 018-2444797 untuk dapatkan Ainaa Serum Ainaa Cleanser and Ainaa Cosmetics tau ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Segera dapatkan AINAA SERUM, AINAA CLEANSER & AINAA COSMETICS di @nsabeauty_atiqa . Ws โžก 018-2444797โ— Ws โžก 018-2444797โ— Ws โžก 018-2444797โ— . COD AREA ๐Ÿš— AMPANG, ๐Ÿš— KL, ๐Ÿš— CHERAS, ๐Ÿš— KERAMAT, ๐Ÿš— SETIAWANGSA, ๐Ÿš— SG BESI, ๐Ÿš— WANGSAMAJU, ๐Ÿš— PETALING JAYA, ๐Ÿš— SEMENYIH, ๐Ÿš— BANGI, ๐Ÿš— KAJANG, ๐Ÿš— BERANANG, ๐Ÿš— SELAYANG, ๐Ÿš— GOMBAK
โ€ผ๏ธAINAA COSMETICS 2IN1โ€ผ๏ธ DALAM AINAA COSMETICS NI KORANG AKAN DAPAT AINAA CUSHION STICK FOUNDATION AND AINAA LIPMATTE TAU, SO DENGAN SATU HARGA SATU BOX TAPI DAPAT DUA BARANG ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ WOWWW SANGAT JIMAT DAN BERBALOI OKAY RUGI SIAPA TAK GRAB AINAA COSMETICS ๐ŸŒธ๐ŸŒธ Segera dapatkan AINAA SERUM, AINAA CLEANSER & AINAA COSMETICS di @nsabeauty_atiqa . Ws โžก 018-2444797โ— Ws โžก 018-2444797โ— Ws โžก 018-2444797โ— . COD AREA ๐Ÿš— AMPANG, ๐Ÿš— KL, ๐Ÿš— CHERAS, ๐Ÿš— KERAMAT, ๐Ÿš— SETIAWANGSA, ๐Ÿš— SG BESI, ๐Ÿš— WANGSAMAJU, ๐Ÿš— PETALING JAYA, ๐Ÿš— SEMENYIH, ๐Ÿš— BANGI, ๐Ÿš— KAJANG, ๐Ÿš— BERANANG, ๐Ÿš— SELAYANG, ๐Ÿš— GOMBAK
HAI SEMUA SELAMAT PAGI , BELUM LAMBAT LAGI KAN NAK WISH SELAMAT PAGI NI ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ Biasa lahh hari sabtu pun kita kena kerja jadinya busy sikit hehehe , btw korang pagi ni bangun tidur dah cuci muka belum hehehe kalau belum jangan lupa guna ainaa cleansee tauu ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Segera dapatkan AINAA SERUM, AINAA CLEANSER & AINAA COSMETICS di @nsabeauty_atiqa . Ws โžก 018-2444797โ— Ws โžก 018-2444797โ— Ws โžก 018-2444797โ— . COD AREA ๐Ÿš— AMPANG, ๐Ÿš— KL, ๐Ÿš— CHERAS, ๐Ÿš— KERAMAT, ๐Ÿš— SETIAWANGSA, ๐Ÿš— SG BESI, ๐Ÿš— WANGSAMAJU, ๐Ÿš— PETALING JAYA, ๐Ÿš— SEMENYIH, ๐Ÿš— BANGI, ๐Ÿš— KAJANG, ๐Ÿš— BERANANG, ๐Ÿš— SELAYANG, ๐Ÿš— GOMBAK
next page →