#ainaserum

40,712 posts

Loading...
โ—๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ PROMO DATANG LAGI ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅโ— . . Hai semuaaaaa ni masa nya untuk grab โ—โ— SUPER COMBO DEAL โ—โ—( 17hb - 31hb OCT ) . RM145 sahaja & dapat jimat sebanyak RM23 guys ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Paling best sekali FREE AINA PERFUME & FREE POSTAGE (sm) . Stock sangat limited guys . Click link di bio elya dan WS terus tau ๐Ÿ”ฅ Siapa cepat dia dapat ๐Ÿ‘Œ๐ŸŒน . . #nsateameyka #nsabatupahat #nsaparitsulong #nsabeautyofficial #ainacleanser #ainaserum #ainaserumbysyafiqahaina #kulityangcantik #kulityangsihat #sangatbagus #sesuaisemuajeniskulit #selamatdigunakan #sayajualsayapakai #forgirlsandboys #gorgeous #flowless #serumvirul #nomercury #teamcantik #teamkulitsihat
Hai korang ! Sis tunjuk kulit lady boss kita yang ade msalah n lepas lady boss apply Aina Serum tu .. best kan korang ?? . Tapi sekrang korang tgok laa kulit lady boss kita alahai makin soft and nampak sihat je kan .. Thanks to Aina Serum and Aina Cleanser .. . Apa perasaan korang tgok kulit korang tak same yang korang inginkan ?? . Meh grab combo Aina Cleanser + Aina Serum sementare stock still on tau ! Mcm mane nak dapat promo ni ?? Bole click link di bio sis / DM sis ๐Ÿ˜Š . #ainaserum #nsasquadteam #teamnelly #sisjualproductkualiti #codareapontianjb #sissukecantik2 #kulitcantik #kulitsihat #kulitsegar
Kulit kusam? Berminyak? Miss j naik seluruh muka? Siapa ada masalah macam ni. Jom whatsapp or dm miera sekarang 0172212087 #ainaserum #ainacleanser #ainacosmetics #codkualalumpur #nsateamazi
AINAA COSMETICS ๐Ÿ’‹ Yesss korang kena cepat dapatkan AINAA COSMETICS ni ๐Ÿ˜ set ada, loose item pun ada tauu ! โ˜บ๏ธ . Jadi, dapatkan segera AINAA SERUM, AINAA CLEANSER & AINAA COSMETICS di @nsabeauty.pipahh @nsabeauty.pipahh @nsabeauty.pipahh . Ws โžก๏ธ 012-2324170โ—๏ธ Ws โžก๏ธ 012-2423170โ—๏ธ Ws โžก๏ธ 012-2423170โ—๏ธ FOR FAST RESPOND, CLICK LINK IN MY BIO โ˜บ๏ธ . ๐Ÿš— FREE COD AREA AMPANG, KL, CHERAS, KERAMAT, SETIAWANGSA, SG BESI, WANGSAMAJU, PETALING JAYA, SEMENYIH, BANGI, KAJANG, BERANANG, SELAYANG, GOMBAK, SHAH ALAM, KLIA, KLIA 2, DENGKIL, BUKIT CHANGGANG, KOTA WARISAN
-FEEDBACK CUSTOMER- Wowww terbaik lah! Baru seminggu dah nampak perubahan bila guna AINAA SERUM ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ’— . Bila kita konsisten, dah memang jadi satu kepastian pasti akan ada perubahan pada kulit korang ๐ŸŒธ . Jom dapat kan AINAA SERUM & AINAA CLEANSER dengan qis sekarang!! โ˜Ž๏ธ0146033416 . #ainaserum #ainacleaser #ainacosmetic #syafiqahaina #hafizmahamad #dtrangers #viralainaserum #ainaserumkl #hijabista #sayajualmurah #ainaserumgombak #dramasangat #ainaserumbysyafiqahaina #jubahsouq #teamairafighter #nsabeauty #motifviral #wangsamaju #onlineshopping #igshopmalaysia #tutorial #effathestar #gombak #mekap #siakapkeli #tipscantik #nakbebel #resepisedap #artismalaysia #jommasuktv
Sebelum kita nak makeup make sure kulit kita bebas dari segala kekotoran. Supaya kekotoran tu tak tersumbat bila kita apply makeupโ˜๐Ÿป . Yang lelaki pula perlu pastikan mulakan hari baru dengan cuci muka. JANGAN MALAS tau!. . Bukan susah pun , just pump sekali AINAA CLEANSER, Urut, bilas then you're doneโค๏ธ Have a nice day guys! . . Whatsapp 01161170815 ๐Ÿ“ฒ Postage isnin - jumaat ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆ Cod penang ๐Ÿš—
AINA SERUM & CLEANSER . PRODUK PALING VIRAL TAHUN NI๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . โŒ Bukan Viral Sbb Packagingnya. โŒBukan Viral Sbb Merkurinya โŒBukan Viral Sbb Foundernya . โœ” Viral Kerana Kehebatannya โœ”Viral Kerana Keselamatannya โœ”Viral Kerana Harga berpatutannya โœ” Viral Kerana Cara Yang Mudah untuk menggunakannya . Produk ape tu? Ainaa Serum dan Ainaa Cleanser la chuolls! ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . ANDA tidak perlu pakai SABUN, MOISTURISER, TONER, KRIM MALAM, KRIM SIANG, SERUM!โŒ . Hanya dengan 2 produk ni saje boleh selesaikan Masalah Kulit anda ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Malas ckap bnyak, boleh tgk TESTIMONI dibawah k chuolls๐Ÿ˜‰ . Berminat nak tahu lebih lagi? Wsapp sis sekarang! Wsapp : 013-6751345 Link : http://bit.ly/2J4Mu8R . #nsabeauty #nsabeautymurah #ainaaserum #ainaacleanser #syafiqahaina #hafizmahamad #ainaserum #ainacleanser #serumsyafiqahaina #serumviral #cleansersyafiqahaina
AINA SERUM & CLEANSER . PRODUK PALING VIRAL TAHUN NI๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . โŒ Bukan Viral Sbb Packagingnya. โŒBukan Viral Sbb Merkurinya โŒBukan Viral Sbb Foundernya . โœ” Viral Kerana Kehebatannya โœ”Viral Kerana Keselamatannya โœ”Viral Kerana Harga berpatutannya โœ” Viral Kerana Cara Yang Mudah untuk menggunakannya . Produk ape tu? Ainaa Serum dan Ainaa Cleanser la chuolls! ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . ANDA tidak perlu pakai SABUN, MOISTURISER, TONER, KRIM MALAM, KRIM SIANG, SERUM!โŒ . Hanya dengan 2 produk ni saje boleh selesaikan Masalah Kulit anda ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Malas ckap bnyak, boleh tgk TESTIMONI dibawah k chuolls๐Ÿ˜‰ . Berminat nak tahu lebih lagi? Wsapp sis sekarang! Wsapp : 013-6751345 Link : http://bit.ly/2J4Mu8R . #nsabeauty #nsabeautymurah #ainaaserum #ainaacleanser #syafiqahaina #hafizmahamad #ainaserum #ainacleanser #serumsyafiqahaina #serumviral #cleansersyafiqahaina
PERFECT TIP TOP! Bergetar tulang rusuk๐Ÿ˜ Kulit makin sihat dan cantik confirm boost up confidence level tu๐Ÿ˜ . Hakak hakak kat luar tu tak teringin ke tengok ramai dah dapat kulit sihat and cantik gitu. Kalau teringin WAJIB grab AINAA SERUM dan AINAA CLEANSER alang2 tengah promo niโ˜๐Ÿป #nsabeautyofficial #nsacodpenang #nsapenang #ainaserum #ainacleanser #ainaserumpenang #nsacodperda #nsacodbutterworth #nsacodpermatangpauh #nsacodgeorgetown #nsacodtanjungbungah #nsacodbatuferrighi #nsacodtanjungtokong #nsacodqueensbay #nsacodgurney #nsacodgurneyparagon #nsacodpenanti #nsacodrajauda #serumviral #nsateameyka #dropshipneeded ย  #ainaaserumpenang ย  #ainaaserum #IDahCantikYouBilaLagi #ainaaserum #ainaacleanser
FREE POSTAGE๐Ÿ˜ฑ FREE AINAA PERFUME๐Ÿ˜ฑ SAVE RM23๐Ÿ˜ฑ Kalo aina perfume abih kami bagi freegift yang lain ya . . Siapa nak bagi promo macam ni lagi? AINAA SERUM + AINAA CLEANSER cuma RM145 SAHAJA๐Ÿ˜ . Macam mana nak dapat? Boleh click link di bio nahโค๏ธ #nsacodpenang #nsapenang #ainaserum #ainacleanser #ainaserumpenang #nsacodperda #nsacodbutterworth #nsacodpermatangpauh #nsacodgeorgetown #nsacodtanjungbungah #nsacodbatuferrighi #nsacodtanjungtokong #nsacodqueensbay #nsacodgurney #nsacodgurneyparagon #nsacodpenanti #nsacodrajauda #serumviral #nsateameyka #dropshipneeded ย  #ainaaserumpenang ย  #ainaaserum
FREE POSTAGE๐Ÿ˜ฑ FREE AINAA PERFUME๐Ÿ˜ฑ SAVE RM23๐Ÿ˜ฑ Kalo aina perfume abih kami bagi freegift yang lain ya . . Siapa nak bagi promo macam ni lagi? AINAA SERUM + AINAA CLEANSER cuma RM145 SAHAJA๐Ÿ˜ . Macam mana nak dapat? Boleh click link di bio nahโค๏ธ #nsacodpenang #nsapenang #ainaserum #ainacleanser #ainaserumpenang #nsacodperda #nsacodbutterworth #nsacodpermatangpauh #nsacodgeorgetown #nsacodtanjungbungah #nsacodbatuferrighi #nsacodtanjungtokong #nsacodqueensbay #nsacodgurney #nsacodgurneyparagon #nsacodpenanti #nsacodrajauda #serumviral #nsateameyka #dropshipneeded ย  #ainaaserumpenang ย  #ainaaserum
Selamat petang guys. Banyakkan rehat ye. Esok dah start kerja balik. ๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž ๐Ÿ“ฑws & telegram : 0178716805 #ainaserum #ainacleanser #ainacosmatic #ainaserumbysyafiqahaina #ainalipmatte #ainafoundationbysyafiqahaina #ainaserumwansamaju #ainaabeauty #ainaafoundation #ainaacleanserkl #ainaserumkl #ainaaserumfeedback #IDahCantikYouBilaLagi #ainafoundation #syafiqahaina #hafizmahamad @nsabeautyofficial
โ—๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ PROMO DATANG LAGI ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅโ— . . Hai semuaaaaa ni masa nya untuk grab โ—โ— SUPER COMBO DEAL โ—โ—( 17hb - 31hb OCT ) . RM145 sahaja & dapat jimat sebanyak RM23 guys ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Paling best sekali FREE AINA PERFUME & FREE POSTAGE (sm) . Stock sangat limited guys . Click link di bio elya dan WS terus tau ๐Ÿ”ฅ Siapa cepat dia dapat ๐Ÿ‘Œ๐ŸŒน . . #nsateameyka #nsabatupahat #nsaparitsulong #nsabeautyofficial #ainacleanser #ainaserum #ainaserumbysyafiqahaina #kulityangcantik #kulityangsihat #sangatbagus #sesuaisemuajeniskulit #selamatdigunakan #sayajualsayapakai #forgirlsandboys #gorgeous #flowless #serumvirul #nomercury #teamcantik #teamkulitsihat
TUTORIAL FOR USING AINAA CUSHION STICK FOUNDATIONโœจ SIMPLE AS 1 2 3!๐Ÿ˜˜ . Introducing you our Cushion Stick Foundation๐Ÿ’ Super hot selling now!๐Ÿ”ฅ . AINAA Foundation is here to ease your foundation application! We come out with one shade only for the perfectly suits Malay skin tone and perfect for everyday wear! This foundation long lasting! After dah apply kat muka, muka jadi glow lagi๐Ÿ˜ . AINAA Foundation is an oil-free and lightweight foundation that covers while actively clearing blemishes. The medicated and soothing ingredients fight blemishes while it soothes the skin๐Ÿ˜˜ . Tak perlu beli brush lagi dah, dah ada brush & just dab dab je kat muka sangat best mudah!๐Ÿ’‹ . 2 in 1 AINAA Cosmetics for only RM79!๐Ÿ˜ To purchase directly WHATSAPP +60182025920๐Ÿ’„ Stock sangat limited... Hq pun dah totally sold out! Sapa cepat dia dapat okay๐Ÿ˜œ . #nsa #nsabeautybysyafiqahaina #dropshipnsabeauty #dropshipainaserum #ainaserum #ainaserumbysyafiqahaina #postageMALAYSIA #TRUSTEDSELLER #agentneeded #nsabeautyserumbysyafiqahaina #nsabeautyofficial #nsabeauty #nsabeautyserum #syafiqahaina #hafizmahamad #hafizmahamadxsyafiqahaina #syafiqahainaxhafizmahamad #nsabeau #ainasyafiqah #ainaaserum #ainaabeauty #syafiqahainaserum #syafiqahainahijab #syafiqahainartw #terunabyhafizmahamad #ainaacosmetics #ainaacosmeticskl
TUTORIAL FOR USING AINAA SERUMโœจ Benefit AINAA SERUM ๐Ÿ–Œmelembabkan kulit muka ๐Ÿ–Œ menjadikan struktur kulit lebih tegang & anjal ๐Ÿ–Œ mencegah penuaan semulajadi ๐Ÿ–Œ menjadikan kulit lebih cerah dan berseri ๐Ÿ–Œ menghilangkan tompok-tompok hitam dimuka ๐Ÿ–Œ menghaluskan kulit muka yang kusam ๐Ÿ–Œ memberi nutrisi kepada kulit ๐Ÿ–Œ menyamarkan kedutan muka . Ainaa Serum/Ainaa Cleanser ada kelulusan KKM, jenis water base dan tidak melekit, light weight dan juga mudah untuk bawa travel. Hanya pakai dua kali sehari sahaja. Cara penggunaan kami akan ajar . Price for only RM65!๐Ÿค— To purchase directly WHATSAPP +60182025920 OKAY๐Ÿงšโ€โ™€๏ธPercayalah once korang dah try baru tahu power tak power our AINAA SERUM ni!๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ Order yours now!โ˜บ๏ธ . #nsa #nsabeautybysyafiqahaina #dropshipnsabeauty #dropshipainaserum #ainaserum #ainaserumbysyafiqahaina #postageMALAYSIA #TRUSTEDSELLER #agentneeded #nsabeautyserumbysyafiqahaina #nsabeautyofficial #nsabeauty #nsabeautyserum #syafiqahaina #hafizmahamad #hafizmahamadxsyafiqahaina #syafiqahainaxhafizmahamad #nsabeau #ainasyafiqah #ainaaserum #ainaabeauty
Ni hah produk yg org dok heboh cakap sekarang.. beli 1 set ni RM145 je sbb tgh PROMO ...โค๏ธ Yg penting lelaki & perempuan boleh pakai.. . . Isteri / tunang / awek korang merajuk?? Nak buat hantaran ?? Hadiah birthday?? Korang boleh bagi set #ainaserum & #ainacleanser ni..mmg berbaloi punya lah.. . . Yg bestnya produk ni 100% bebas BAHAN TERLARANG !!! Diekstrak dari bahan semulajadi..salah satunya aloevera..muka dh bersih pon boleh pakai..bagi lagi gebus & flawless.. . . Nak beli tekan je link whatsapp di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†.. . . #teamshida #teamkelangit #teammelaka #hotproduk #produklaris #produkmelayu #bebasjeragat #bebasminyak #bebasjerawat #mukabersih #mukakusam #mukaberminyak #nakmulus #nakmukaflawless #hafizmahamad #hafizxaina #freegift #freecod #melaka #kuihkeria #kuim #utem #uitmbandarayamelaka #uitmlendu #ucam #matrikulasi
Ni hah produk yg org dok heboh cakap sekarang.. beli 1 set ni RM145 je sbb tgh PROMO ...โค๏ธ Yg penting lelaki & perempuan boleh pakai.. . . Isteri / tunang / awek korang merajuk?? Nak buat hantaran ?? Hadiah birthday?? Korang boleh bagi set #ainaserum & #ainacleanser ni..mmg berbaloi punya lah.. . . Yg bestnya produk ni 100% bebas BAHAN TERLARANG !!! Diekstrak dari bahan semulajadi..salah satunya aloevera..muka dh bersih pon boleh pakai..bagi lagi gebus & flawless.. . . Nak beli tekan je link whatsapp di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†.. . . #teamshida #teamkelangit #teammelaka #hotproduk #produklaris #produkmelayu #bebasjeragat #bebasminyak #bebasjerawat #mukabersih #mukakusam #mukaberminyak #nakmulus #nakmukaflawless #hafizmahamad #hafizxaina #freegift #freecod #melaka #kuihkeria #kuim #utem #uitmbandarayamelaka #uitmlendu #ucam #matrikulasi
Sebelum kita nak makeup make sure kulit kita bebas dari segala kekotoran. Supaya kekotoran tu tak tersumbat bila kita apply makeupโ˜๐Ÿป . Yang lelaki pula perlu pastikan mulakan hari baru dengan cuci muka. JANGAN MALAS tau!. . Bukan susah pun , just pump sekali AINAA CLEANSER, Urut, bilas then you're doneโค Have a nice day guys! ๐Ÿ“ฒ0138629724 #fikasquad #tipscantik #nakcantik #nakflawless #syafiqahaina #IDahCantikYouBilaLagi #ainaserum #ainaacleanser #nsabeautyofficial #nsabeau #nsabeaunsabeautykuching #nsabeautysabah #nsabeautyselangor #nsabeautykedah #nsabeautykelantan #nsabeautykualalumpur #nsabeautyjohor #nsabeautyperak #nsabeautypenang
Teamroketnsa โœจ DEHYDRATED? WHAT CAN I USE FOR MY DRY SKIN FACE ? . Ainaa Serum with Aloe vera can smoothen the skin, diminish pores, delicate lines, wrinkles & avoid freckles. Each drop of this facial serum instantly absorbed into the dry skin of the face and give effect to prolonged tension. . So for girl, if you feel your skin dry and dehydrated, this serum is really recommended! . #nsabeautyofficial #teamroketnsa #ainaa #ainaalipmatte #naabeauty #ainaaserum #ainaaserumkuantan #ainaserum #ainaaserumfeedback #ainaaserumofficial #ainaaserumoriginal #nsabeauty #nsabeautyserum #nsabeautyofficial #nsabeautyoriginal #nsaserum . #serum #serummuka #ainaacleanser #ainaacleanserfeedback
FREE POSTAGE ๐Ÿ“ซ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ . FREE AINA PERFUME ๐Ÿ’“ . SAVE RM 23 ๐Ÿค‘๐Ÿค‘๐Ÿค‘ . MARI-MARI GRAB RAMAI RAMAI SBELUM HABIH MARI LEKAIHH ๐Ÿ˜ป . โ€œ SIAPA CEPAT , DIA DAPAT ๐Ÿ˜ฑ โ€œ . #nsaqirasquad #ainaserum #syafiqahainahijab #syafiqahainacosmetics #nsabeautykuantan #kuantanpahang #hafizmahamad #nsabeautykedah #nsabeautyterengganu #nsabeautyofficial #topdropshipnsabeauty #nsawanisquad #ainaserum #syafiqahainahijab #syafiqahainacosmetics #nsabeautykuantan #kuantanpahang #hafizmahamad #nsabeautykedah #nsabeautyterengganu #nsabeautyofficial #topdropshipnsabeauty
Ni hah produk yg org dok heboh cakap sekarang.. beli 1 set ni RM145 je sbb tgh PROMO ...โค๏ธ Yg penting lelaki & perempuan boleh pakai.. . . Isteri / tunang / awek korang merajuk?? Nak buat hantaran ?? Hadiah birthday?? Korang boleh bagi set #ainaserum & #ainacleanser ni..mmg berbaloi punya lah.. . . Yg bestnya produk ni 100% bebas BAHAN TERLARANG !!! Diekstrak dari bahan semulajadi..salah satunya aloevera..muka dh bersih pon boleh pakai..bagi lagi gebus & flawless.. . . Nak beli tekan je link whatsapp di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†.. . . #teamshida #teamkelangit #teammelaka #hotproduk #produklaris #produkmelayu #bebasjeragat #bebasminyak #bebasjerawat #mukabersih #mukakusam #mukaberminyak #nakmulus #nakmukaflawless #hafizmahamad #hafizxaina #freegift #freecod #melaka #kuihkeria #kuim #utem #uitmbandarayamelaka #uitmlendu #ucam #matrikulasi
Nak cantik? Meh try product n cosmetics lady boss kita ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Kalau awak beli dgn @nsabeauty.rynnn awak akan dapat : ๐Ÿ’• Fast Respond ๐Ÿ’• Original Product . . ๐Ÿ“ฒ DM @nsabeauty.rynnn for order Or ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 0173328816 (just click on bio) . . #teammyza #teamkelangit #nsabeauty #ainacosmetics #ainalipmatte #ainafoundation #ainaserum #ainacleanser
Ni hah produk yg org dok heboh cakap sekarang.. beli 1 set ni RM145 je sbb tgh PROMO ...โค๏ธ Yg penting lelaki & perempuan boleh pakai.. . . Isteri / tunang / awek korang merajuk?? Nak buat hantaran ?? Hadiah birthday?? Korang boleh bagi set #ainaserum & #ainacleanser ni..mmg berbaloi punya lah.. . . Yg bestnya produk ni 100% bebas BAHAN TERLARANG !!! Diekstrak dari bahan semulajadi..salah satunya aloevera..muka dh bersih pon boleh pakai..bagi lagi gebus & flawless.. . . Nak beli tekan je link whatsapp di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†.. . . #teamshida #teamkelangit #teammelaka #hotproduk #produklaris #produkmelayu #bebasjeragat #bebasminyak #bebasjerawat #mukabersih #mukakusam #mukaberminyak #nakmulus #nakmukaflawless #hafizmahamad #hafizxaina #freegift #freecod #melaka #kuihkeria #kuim #utem #uitmbandarayamelaka #uitmlendu #ucam #matrikulasi
Pergi mana pun AINAA SERUM mesti ada kat tangan Ladyboss. Sebab apa? Sebab AINAA SERUM ni la penyelamat bagi semua masalah kulit. . So kat dalam handbag korang ada tak AINAA SERUM? Make sure ada tau sebab rugi kalau tinggal ๐Ÿ˜ฉ . . Boleh WhatsApp 019-6942803 Atau click link di bio tanpa perlu save nombor. Mudahkan? . ๐Ÿ”ฅ FREE GIFT LETOPS ๐Ÿ’• Postage MON-SAT ๐Ÿš˜ COD KL AREA . . #ainaserum #ainacleanser #ainaaserumfeedback #syafiqahaina #nsabeauty #nsabysyafiqahaina #teammeletops #nsabeautysquad #nsabeautyserum #nsabeautykl #nsabeautyampang #nsabeautycleanser #nsabeautyofficial #ainaserumkl #ainaserumklcc #ainaserumampang #ainacosmetics #ainacleanser #ainaserumbysyafiqahaina #ainacleanserbysyafiqahaina #nsabeautyagent #nsaviral #nsabeautyviral #skincareviral #jerawat #blackheads #kulitsihat #kulitcantik #produkselamat #kulitgebu #kulitkusam
Pergi mana pun AINAA SERUM mesti ada kat tangan Ladyboss. Sebab apa? Sebab AINAA SERUM ni la penyelamat bagi semua masalah kulit. . So kat dalam handbag korang ada tak AINAA SERUM? Make sure ada tau sebab rugi kalau tinggal ๐Ÿ˜ฉ . . Boleh WhatsApp 019-6942803 Atau click link di bio tanpa perlu save nombor. Mudahkan? . ๐Ÿ”ฅ FREE GIFT LETOPS ๐Ÿ’• Postage MON-SAT ๐Ÿš˜ COD KL AREA . . #ainaserum #ainacleanser #ainaaserumfeedback #syafiqahaina #nsabeauty #nsabysyafiqahaina #teammeletops #nsabeautysquad #nsabeautyserum #nsabeautykl #nsabeautyampang #nsabeautycleanser #nsabeautyofficial #ainaserumkl #ainaserumklcc #ainaserumampang #ainacosmetics #ainacleanser #ainaserumbysyafiqahaina #ainacleanserbysyafiqahaina #nsabeautyagent #nsaviral #nsabeautyviral #skincareviral #jerawat #blackheads #kulitsihat #kulitcantik #produkselamat #kulitgebu #kulitkusam
Pergi mana pun AINAA SERUM mesti ada kat tangan Ladyboss. Sebab apa? Sebab AINAA SERUM ni la penyelamat bagi semua masalah kulit. . So kat dalam handbag korang ada tak AINAA SERUM? Make sure ada tau sebab rugi kalau tinggal ๐Ÿ˜ฉ . . Boleh WhatsApp 019-6942803 Atau click link di bio tanpa perlu save nombor. Mudahkan? . ๐Ÿ”ฅ FREE GIFT LETOPS ๐Ÿ’• Postage MON-SAT ๐Ÿš˜ COD KL AREA . . #ainaserum #ainacleanser #ainaaserumfeedback #syafiqahaina #nsabeauty #nsabysyafiqahaina #teammeletops #nsabeautysquad #nsabeautyserum #nsabeautykl #nsabeautyampang #nsabeautycleanser #nsabeautyofficial #ainaserumkl #ainaserumklcc #ainaserumampang #ainacosmetics #ainacleanser #ainaserumbysyafiqahaina #ainacleanserbysyafiqahaina #nsabeautyagent #nsaviral #nsabeautyviral #skincareviral #jerawat #blackheads #kulitsihat #kulitcantik #produkselamat #kulitgebu #kulitkusam
Ana dah RESTOCK!!๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . STOCK JALAN LAJUUU MCM PISANG GORENG ๐Ÿ™ˆ . Kalau korang dh berkenan, kene cepat2 whatsapp ana tau ๐Ÿคฉ InshaAllah, Ana akan guide korang smpai korang dpt kulit yg sihat & bersih ๐Ÿ˜‰ . #Ainaacleanser = RM 85 ๐Ÿ˜Š TAHAN : 2 - 4 BULAN . Psst ! PROMO STILL ONZ๐Ÿคช SAVE RM 23 TAU ๐Ÿ˜ฑ PROMO APA ? Meh whatsapp ana meh ๐Ÿ˜˜ . ๐Ÿ“ฝ : @bellaasyaa ๐Ÿ˜˜ Tq tacaaa ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ‘ญ๐Ÿป Penonton setia : @qiilalaa @syeraii ๐Ÿ˜˜ . . Tq @nsabeauty.syuha postkan lelaju stok ana ๐Ÿ˜
Wau so soft la colour dia ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ em mcm sarah,sarah tk suka yg pekat sgt just soft2 je gituh hahah siapa sokong sarah ?? ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ . . Mcm2 code lagi ada yg mcm @syafiqahaina pakai tu cantik kan ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Lipstik ni tk melekit,ringan,dan tk rasa mcm pakai lipstik pon srius ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . . Yg mana suka code yg gelap2 skit pon ada ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . . #nsabeautyserum #nsabeautykuantan #hafizmahamad #syafiqahainaserum #syafiqahainalipmatte #ainaserum #ainacleanser #ainalipmatte #nsabeautyofficial #nsabeautykedah #nsabeautyterengganu #ainaserumfeedback #ainacleanserfeedback #ainacosmetics #kuantan #pahang #tamanpsjkuantan #tamansungaikatangdarat #smkbentong #smkbandarbarusentul #ucyp #kyp #kolejyayasanpahang #nsawanisquad
#NSATRICK : Masalah kulit biasanya memberi kesan terhadap persepsi negatif terutama keyakinan diri menurun dan putus asa dengan diri sendiri . Untuk merawat masalah kulit, kita mesti kenal pasti punca dan jenis kulit supaya mudah untuk mencari penyelesaian terhadap masalah tersebut . Dengan penggunaan Aina Cleanser dan Aina Serum sudah cukup memberi jalan penyelesaian terhadap semua masalah kulit dan NSA mempunyai lebih 5k testimoni daripada pengguna yang sudah berjaya merawat masalah kulit mereka .. . #ainaserum #nsasquadteam #teamnellysa #hafizmahamad #syafiqahaina #ainaserum #ainacleanser #ainacosmetic #sisjualproductkualiti #codareapontianjb #sissukecantik2 #kulitcantik #kulitsihat #kulitsegar
๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ’›
TIPS DIET BERKESAN !! . 1. Minum 1-2 gelas air kosong & makan buah-buahan sebelum makan berat untuk bg rasa kenyang dan memudahkan proses pencernaan. 2. Lebihkan lauk dan sayur dari nasi. Genggam tangan anda dan ambil kuantiti nasi bersamaan saiz itu. 3. Elakkan makanan bergoreng, berlemak dan tinggi bahan perasa. 4. Elakkan air manis seperti kopi dan soda. Banyakkan air kosong. 5. Tinggalkan tabiat mengudap jajan. Kalau nak juga, ganti dengan kacang atau sayur seperti carrot. 6. Ambil Garlic Plus 2 kapsul 2 kali sehari untuk buang angin berlebihan dlm badan, buang toksin dan atasi sembelit. . P/s: Pengambilan suplemen secara berkala ditambah dengan rejim diet yang teratur dan senaman berterusan membantu penurunan berat badan yang lebih cepat. Perlu diingat, suplemen hanya membantu 40% sahaja, Selebihnya perlu diet dan senaman dari kita sendiri. . Garlic Plus RM34.00 (ahli RM30.60) - click link on bio for order ๐Ÿ“ฒ ๐Ÿ“ฆ postage EVERYDAY ๐Ÿ“Œ add RM8 sm || RM12 ss ๐ŸŽ FREE post belian RM100 ๐Ÿ“pickup/walk in : Kuchai Entreprenuers Park (Kuchai Lama) / Taman Sri Nanding (Hulu Langat) โŒ COD not available - fast respond : ๐Ÿ“ฒ 01137519734 ๐Ÿ“ฒ 01137519734 ๐Ÿ“ฒ 01137519734 - #sendayutinggimurah #dealersah #hargaahli #lifestyle #like4like #like4follow #likeforfollow #sendayutinggi #kualalumpur #ainaserum #dherbs #quputeh #qurose #jrmmurah #sendayutinggimurah #scrubdistrict #skincare #supplement #makeupartist #whiteningpearlcream #aurawhite #glowglowing #goodvirtuesco #safi #watsons #drugstore #himalaya #simple
Nak kulit sihat macam Lady Boss kita Syafiqahaina tak? . WAJIB dapatkan AINAA Serum & AINAA Cleanser untuk dapat skin sihat kerana ia boleh melembapkan, mengecutkan jerawat, memudarkan parut jerawat & segala skin problem InsyaAllah. So tak perlu melabur ratusan ringgit lagi dah dekat skin tu. . Yang belum try, kena try dulu baru tahu betul ke tak AINAA Serum & AINAA Cleanser boleh bagi kesan yang positive and best pada skin ๐Ÿ˜‰ #ainacleanser #ainaserum
FEEDBACK ๐Ÿ”ฅ Sekarang pakai Aina serum dan Aina cleanser cepat ja kecut jerawat dan parut makin pudar. Fuhh fuhh hebat nau penangan set combo nih. hah jangan lupa set combo ada harga PROMO tau. Sampai 31oktober sahaja nah. terhad sangat so dapatkan sekarang ๐Ÿคฉ #ainaserum #ainacleanser #nsabeauty #nsabeautyserum #nsateameyka #agentpenang #feedback #testimoninsateameyka
Pilihlah produk yang berkualiti utk muka kita .๐Ÿ˜€๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ . . . Sebab kitaa tak tau produk yg harganya murah,kesannya cepat, tidak semestinya elok dan sesuai utk kulit kita . . Ada cus bila dh stop produk tu mula naik balik jerawat dkt muka diorang sbb apa sbb dia org salah pilih produk . . Tak apalah mahal dan berkualiti utk kulit muka daripada murah tetapi meninggalkan kesan yg berbahaya ๐Ÿ˜ฐ๐Ÿ˜ฐ๐Ÿ˜– tk gitu ? . . Boleh segera hubungi kami di ws atau dm sahaja di @nsabeautysarah ok ๐Ÿค—๐Ÿค— . . #nsabeautyserum #nsabeautykuantan #hafizmahamad #syafiqahainaserum #syafiqahainalipmatte #ainaserum #ainacleanser #ainalipmatte #nsabeautyofficial #nsabeautykedah #nsabeautyterengganu #ainaserumfeedback #ainacleanserfeedback #ainacosmetics #kuantan #pahang #tamanpsjkuantan #tamansungaikatangdarat #smkbentong #smkbandarbarusentul #ucyp #kyp #kolejyayasanpahang #nsawanisquad
Good skin days and right this way ๐Ÿ‘‡๐Ÿป . Our AINAA SERUM and AINAA CLEANSER enhances your natural and healthy beauty with natural ingredients. Then we can see you glowing from here ! . Details and Order 019-6942803 Or click link in our bio . ๐Ÿ”ฅ FREE GIFT LETOPS ๐Ÿ’• Postage MON-SAT ๐Ÿš˜ COD KL AREA . . #ainaserum #ainacleanser #ainaaserumfeedback #syafiqahaina #nsabeauty #nsabysyafiqahaina #teammeletops #nsabeautysquad #nsabeautyserum #nsabeautykl #nsabeautyampang #nsabeautycleanser #nsabeautyofficial #ainaserumkl #ainaserumklcc #ainaserumampang #ainacosmetics #ainacleanser #ainaserumbysyafiqahaina #ainacleanserbysyafiqahaina #nsabeautyagent #nsaviral #nsabeautyviral #skincareviral #jerawat #blackheads #kulitsihat #kulitcantik #produkselamat #kulitgebu #kulitkusamhilang
Good skin days and right this way ๐Ÿ‘‡๐Ÿป . Our AINAA SERUM and AINAA CLEANSER enhances your natural and healthy beauty with natural ingredients. Then we can see you glowing from here ! . Details and Order 019-6942803 Or click link in our bio . ๐Ÿ”ฅ FREE GIFT LETOPS ๐Ÿ’• Postage MON-SAT ๐Ÿš˜ COD KL AREA . . #ainaserum #ainacleanser #ainaaserumfeedback #syafiqahaina #nsabeauty #nsabysyafiqahaina #teammeletops #nsabeautysquad #nsabeautyserum #nsabeautykl #nsabeautyampang #nsabeautycleanser #nsabeautyofficial #ainaserumkl #ainaserumklcc #ainaserumampang #ainacosmetics #ainacleanser #ainaserumbysyafiqahaina #ainacleanserbysyafiqahaina #nsabeautyagent #nsaviral #nsabeautyviral #skincareviral #jerawat #blackheads #kulitsihat #kulitcantik #produkselamat #kulitgebu #kulitkusamhilang
Good skin days and right this way ๐Ÿ‘‡๐Ÿป . Our AINAA SERUM and AINAA CLEANSER enhances your natural and healthy beauty with natural ingredients. Then we can see you glowing from here ! . Details and Order 019-6942803 Or click link in our bio . ๐Ÿ”ฅ FREE GIFT LETOPS ๐Ÿ’• Postage MON-SAT ๐Ÿš˜ COD KL AREA . . #ainaserum #ainacleanser #ainaaserumfeedback #syafiqahaina #nsabeauty #nsabysyafiqahaina #teammeletops #nsabeautysquad #nsabeautyserum #nsabeautykl #nsabeautyampang #nsabeautycleanser #nsabeautyofficial #ainaserumkl #ainaserumklcc #ainaserumampang #ainacosmetics #ainacleanser #ainaserumbysyafiqahaina #ainacleanserbysyafiqahaina #nsabeautyagent #nsaviral #nsabeautyviral #skincareviral #jerawat #blackheads #kulitsihat #kulitcantik #produkselamat #kulitgebu #kulitkusamhilang
Untuk pengetahuan semua, Aina Serum ni boleh mengawal kulit muka kita drpd berminyak & kering sbb kita menggunakn bahan semulajadi dimana ia boleh menstabilkn PH muka kita. . Seperti yg kita semua tahu, aloe vera & timun akn sentiasa melembabkan kulit kita & boleh mencerahkan ๐Ÿ˜Š . #Ainaserum ni pun ada kebaikan yg lain taw. Nak tahu apa dia jom dm Tiqah. In Shaa Allah #Ainaserum boleh bantu masalah kulit korang ๐Ÿ˜Š #tipskulitcantik #rawatparut #ainaserumbatutiga #ainaserumshahalam #ainaserumsubang #beautyhacks #serumkawalminyak #serumviral #rajin #istiqomah #rahsiakulitcantik #nsateameyka
Ya amat..sedp sgt madu @queenb_cimoktabby ..hey korang xtergoda ke..dr y kecik smpai la y besar semua madu padu2 taw..jom follow @queenb_cimoktabby dgn setiap pembelian kecik besar kita siap bg free gift lagi taw..free pos free cod..waduh..xgetar ke dgr ni semua free taw hanya di queenb_cimoktabby.. #chewbacca #maduviral #maduasli #madulebah #trendingfashion #primavalet #vivyyusof #duckhunting #ainaserum #ctdk #meletop #paskal #anakabah #citymall #meruklang #kapar #sierramas #damansaradamai #primadamansara #setiaalam #borabora
Kulit yg berjerawat tak ada masalah untuk memakai Aina Serum kerana Aina serum banyk membantu untuk mengecutkan jerawat. . Sesiapa yg kulit wajah bermasalah dgn jerawat boleh try Aina serum, korang tak nak ke flolesss mcm testimoni kite ni ..๐Ÿ™† . So korang boleh dpt kan dgn sha sementara promo masih ad lagi sehingga 31 oct ini โ˜๏ธ Dm sha dan sha akan jawb smua soalan korang atau pun boleh click link di bio sha ok ๐Ÿ˜˜ . #nsasyafiqahainaxhafizmahmad #nsabeauty #nsabeausha #nsasuperstar #ainaserum #ainacleanser #ainacosmetics #ainafoundation #ainalipmatte #ainaserumsyafiqahainaxhafizmahmad
โ—๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ PROMO DATANG LAGI ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅโ— . . Hai semuaaaaa ni masa nya untuk grab โ—โ— SUPER COMBO DEAL โ—โ—( 17hb - 31hb OCT ) . RM145 sahaja & dapat jimat sebanyak RM23 guys ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Paling best sekali FREE AINA PERFUME & FREE POSTAGE (sm) . Stock sangat limited guys . Click link di bio elya dan WS terus tau ๐Ÿ”ฅ Siapa cepat dia dapat ๐Ÿ‘Œ๐ŸŒน . . #nsateameyka #nsabatupahat #nsaparitsulong #nsabeautyofficial #ainacleanser #ainaserum #ainaserumbysyafiqahaina #kulityangcantik #kulityangsihat #sangatbagus #sesuaisemuajeniskulit #selamatdigunakan #sayajualsayapakai #forgirlsandboys #gorgeous #flowless #serumvirul #nomercury #teamcantik #teamkulitsihat
Selamat tghri smuaa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Ok siapa yg belum dpt kan tu cepat dapat kan skrgg last 31 oct ye guys Siapa yg berminat bole la segera dm cept2 utk selesaikan masalah korang ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š . . Postage available ๐Ÿ“ซ . . Cod everyday ๐Ÿš˜๐Ÿš˜๐Ÿš˜ . . #nsabeautyserum #nsabeautykuantan #hafizmahamad #syafiqahainaserum #syafiqahainalipmatte #ainaserum #ainacleanser #ainalipmatte #nsabeautyofficial #nsabeautykedah #nsabeautyterengganu #ainaserumfeedback #ainacleanserfeedback #ainacosmetics #kuantan #pahang #tamanpsjkuantan #tamansungaikatangdarat #smkbentong #smkbandarbarusentul #ucyp #kyp #kolejyayasanpahang #nsawanisquad
FREE POSTAGE๐Ÿ˜ฑ FREE AINAA PERFUME๐Ÿ˜ฑ SAVE RM23๐Ÿ˜ฑ Kalo aina perfume abih kami bagi freegift yang lain ya . . Siapa nak bagi promo macam ni lagi? AINAA SERUM + AINAA CLEANSER cuma RM145 SAHAJA๐Ÿ˜ . Macam mana nak dapat? Boleh click link di bio nahโค๏ธ #nsacodpenang #nsapenang #ainaserum #ainacleanser #ainaserumpenang #nsacodperda #nsacodbutterworth #nsacodpermatangpauh #nsacodgeorgetown #nsacodtanjungbungah #nsacodbatuferrighi #nsacodtanjungtokong #nsacodqueensbay #nsacodgurney #nsacodgurneyparagon #nsacodpenanti #nsacodrajauda #serumviral #nsateameyka #dropshipneeded ย  #ainaaserumpenang ย  #ainaaserum
PERFECT COMBINATION OF #ainaaserum + #ainaacleanser make your skin healthy from any skin problem.. . Nak kulit sihat & bersih, jangan salah pilih produk! . Produk by @nsabeautyofficial is one of the best product you should choose and try! Because we have almost 5k testimoni yang success tau! Alhamdulillah. . . CEPAT GUYS GRAB SEKARANG. ๐Ÿ“ฒ 01131678141 . #nsabeautyofficial #nsasuperstar #nsateamteha #ainaserum #ainacleanser #ainacosmetics #ainaserumkelantan #ainaserumuitmmachang #nsabeautykelantan #nsabeautypasirputeh #nsabeautymachang #nsabeautybachok #codareakelantan #codareapasirputehselising #codareamachang #codareabachok #codumkbachok
[ Biji Jerawat Hilang ] . Khasiat semulajadi madu lebah kelulut dan aloevera membantu memulihkan kulit secara semulajadi ๐Ÿ’‹ . โค MANFAAT ๐Ÿ‘‡ โœ…lebih effective apabila kandungan madu digabungkan dengan aloevera โœ…bebas masalah jerawat biasa, jerawat kronik, jerawat bernanah โœ…merawat masalah kulit sensitif โœ…menghilangkan kesan parut โœ…mengelak dari pertumbuhan jerawat baru โœ…membersih secara mendalam & menyegarkan kulit โœ…menghilangkan blackhead & whitehead โœ…mengandungi vitamin yang menyihatkan kulit โœ…melicin dan mencerahkan kulit yang kusam/gelap โœ…mengekalkan kelembapan kulit โœ…mengawal minyak berlebihan โœ…kulit lebih licin, cerah dan berseri . Nak lala bantu jugak guide cara merawat kulit? Whatsapp segera ๐Ÿ˜˜ ( link di bio ) . Yang pasti rajin dan follow tips2 cara merawat kulit yee ๐Ÿ˜˜ . . #bsb #beeshine #hacare #testimonibeeshine #testimonihacare #krimmadu #sabunmadu #susumaez #shaklee #uitm #ukm #umk #utm #perlacoffee #dherbs #dermica #ainaserum #sobella #kcolly #satinskinz
Sis share kebaikan Aina Cleanser ni untuk korang .. best ke sangat best ?? . Meh grab Aina Cleanser+Aina Serum smentare promo still on tau !! Lagi bape hari je uolls !! . Mcm mane nak dapat promo ni ?? . Bole click link di bio sis / DM sis ๐Ÿ˜Š . #ainaserum #nsasquadteam #teamnelly #sisjualproductkualiti #codareapontianjb #sissukecantik2 #kulitcantik #kulitsihat #kulitsegar
Masalah CLOGGED PORES. Siapa yang ada masalah clogged pores? One of the main factors is that cuci muka tak bersih, remove makeup sekali lap je. No! ๐Ÿ™… Jangan buat macam tu. Cari cleanser yang tak clogged your pores, if those yang tak boleh pakai oil cleanser, cari yang gel cleanser. Make sure to betul betul cuci your face untuk elakkan kes ni berlaku โ˜ . (Creds to it's rightful owner) . #nsabeautymelaka #melaka #ainaaserum #ainaacleanser #nsaairafighter #ainaaserummelaka #ainaserummelaka #ainaacosmeticsmelaka #ainaacosmeticmelaka #malacca #serum #ainaserum #serumviral #serumjerawat #serumjeragat #serumparut #pencucimuka #beauty #sayajual #sayajualmurah #sayajualserum #trustedsellermalaysia #bazaarpaknil #ainaacosmetics #ainaacosmetic #ainaalipmattemelaka #ainaalipmatte #serummelaka
ALL TIME MY FAVOURITE SERUM โ€ผ๏ธ Siapa dekat luar sana yang ada masalah kulit tu, wajib try Aina Serum ni okey โ€ผ๏ธ. It really works โ€ผ๏ธ. Trust kinah 100% without chemical ๐Ÿšซ OMG ๐Ÿ˜ฑโ€ผ๏ธ . . #serumviral #ainaserum #ainaaserum #nsabeautyserum #nsabeauty #nsabeautyarau #nsabeautyperda #nsabeautyperai #ainacleanser #ainaacleanser #nsabeautycleanser #nsabeautymalaysia #ainacleanser #nsabeautypenang #nsabeautykepalabatas #nsabeautyperlis #nsabeautyseberangjaya #testimoninsabeau #nsabeautyofficial #nsabeautyagent #nsabeautyofficialagent #syafiqahaina #hafizmahamad #cleanserviral #skincare #nsabeautyuptownperda #nsabeautykualaperlis
More #ainaaserumtestimoni ! . Mula mula takut and was was nak pakai, tapi bila dah cuba memang tak menyesal. Haaa sama lah sis pun dulu takut takut nak cuba, tp bila dah cuba, tanya balik kat diri sendiri, kenapa tak cuba dari dulu lagi? ๐Ÿ˜‚ . Sis sendiri pun pakai kat muka sendiri dulu, baru jual. Sebab bila dh pakai kat muka sendiri and tau serum ni tk mcm serum serum lain, sebab tu la sis berani nak recommend kat uols. . INSHAALLAH, yg muka breakout, muka sunburn, #ainaaserum boleh tolong and heal ๐Ÿ˜Š . Sebarang pertanyaan or order, one click away je kat bio sis ๐Ÿ˜˜
This is the best serum and cleanser that i ever used"- NSA's Customers Reviewโค๏ธ . Hmm......does your skin is ready to feel the summer heat๐ŸŒž? Cool off your skin with these perfect combo AINAA SERUM and AINAA CLEANSER . . So you can keep your hydration levels up with these items and can be used day and night๐Ÿ’งGrab it now! . AINAA SERUM & AINAA CLEANSER๐Ÿ“ข STOCK BARU SAMPAI BUT MORE THAN HALF DAH BERTUAN SEBAB MOSTLY DAH BUAT PAYMENT BEFORE OUR STOCK SAMPAI!๐Ÿ˜ญSO STOCK LAJU GILA KELUAR WEH!๐Ÿ”ฅ TODAY POSTAGE ADA MACAM BIASA๐Ÿ“ฌ . JOM ORDER NOWโ€ผ๏ธONCE STOCK HABIS MEMANG NANGIS LAH NAK DAPAT STOCK TAU๐Ÿคฃ๐Ÿ˜Œ . Enjoy our COMBO DEALS!๐Ÿ˜ AINAA SERUM & CLEANSER for only RM150!๐Ÿ˜ To purchase directly TEKAN LINK KAT BIO OKAY๐Ÿงšโ€โ™€๏ธ . Post for SM RM8//SS RM12๐ŸŒธ Our team akan terus settle kan your order tau yay!๐Ÿ˜œโ™ฅ๏ธ Order yours now cepat!โ˜บ๏ธ . #nsa #nsabeautybysyafiqahaina #dropshipnsabeauty #dropshipainaserum #ainaserum #ainaserumbysyafiqahaina #postageMALAYSIA #TRUSTEDSELLER #agentneeded #nsabeautyserumbysyafiqahaina #nsabeautyofficial #nsabeauty #nsabeautyserum #syafiqahaina #hafizmahamad #hafizmahamadxsyafiqahaina #syafiqahainaxhafizmahamad #nsabeau #ainasyafiqah #ainaaserum #ainaabeauty #syafiqahainaserum #syafiqahainahijab #syafiqahainartw #terunabyhafizmahamad #ainaacosmetics #ainaacosmeticskl
AINAA SERUM๐Ÿ“ข STOCK BARU SAMPAI BUT MORE THAN HALF DAH BERTUAN SEBAB MOSTLY DAH BUAT PAYMENT BEFORE OUR STOCK SAMPAI!๐Ÿ˜ญSO STOCK LAJU GILA KELUAR WEH!๐Ÿ”ฅ TODAY POSTAGE MACAM BIASA๐Ÿ“ฌ . JOM ORDER NOWโ€ผ๏ธONCE STOCK HABIS MEMANG NANGIS LAH NAK DAPAT STOCK TAU๐Ÿคฃ๐Ÿ˜Œ . Memang paling tak rugi cuba this product NSA BEAUTY ni i swear!โ™ฅ๏ธ So here the benefits ainaa serum tu okay . Kelebihan NSABEAUTY Serum: . ๐Ÿ–Œmelembabkan kulit muka ๐Ÿ–Œ menjadikan struktur kulit lebih tegang & anjal ๐Ÿ–Œ mencegah penuaan semulajadi ๐Ÿ–Œ menjadikan kulit lebih cerah dan berseri ๐Ÿ–Œ menghilangkan tompok-tompok hitam dimuka ๐Ÿ–Œ menghaluskan kulit muka yang kusam ๐Ÿ–Œ memberi nutrisi kepada kulit ๐Ÿ–Œ menyamarkan kedutan muka ๐Ÿ–Œ mencerahkan kulit & glow ๐Ÿ–Œ melicinkan kulit . Ainaa Serum/Ainaa Cleanser ada kelulusan KKM, jenis water base dan tidak melekit, light weight dan juga mudah untuk bawa travel. Hanya pakai dua kali sehari sahaja. Cara penggunaan kami akan ajar . AINAA SERUM for only RM65!๐Ÿ˜ To purchase directly TEKAN LINK WHATSAPP KAT BIO OKAY๐Ÿงšโ€โ™€๏ธ . Post for SM RM8//SS RM12๐ŸŒธ Our team akan terus settle kan your order terus yay!๐Ÿ˜œโ™ฅ๏ธ Order yours now cepat!โ˜บ๏ธ . #nsa #nsabeautybysyafiqahaina #dropshipnsabeauty #dropshipainaserum #ainaserum #ainaserumbysyafiqahaina #postageMALAYSIA #TRUSTEDSELLER #agentneeded #nsabeautyserumbysyafiqahaina #nsabeautyofficial #nsabeauty #nsabeautyserum #syafiqahaina #hafizmahamad #hafizmahamadxsyafiqahaina #syafiqahainaxhafizmahamad #nsabeau #ainasyafiqah #ainaaserum #ainaabeauty #syafiqahainaserum #syafiqahainahijab #syafiqahainartw #terunabyhafizmahamad #ainaacosmetics #ainaacosmeticskl
. .alhamdulilahh item selamat sampai ๐Ÿ˜thank you for support ainaserum Melaka โค๏ธfor those yang belum lagi try bolehh tryy sebab ramai sangatt bagi feedback yang terbaik ๐Ÿ˜โ€ผ๏ธ๐Ÿงก . .anda mahukan kulit yang cantik ? ? mahukan pujian dar sedara mara & makcik bawang ? ๐Ÿ˜ฑ lets grab it now โ€ผ๏ธ tengah promotion FREE POSTAGE & FREE AINAA PERFUME for those yang beli 2 item ke atas ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . .jangan risau โ—๏ธ produk @nsabeautyofficial mengandungi bahan semulajadi yang boleh merawat kulit anda dengan selamat ๐Ÿ˜˜๐Ÿ”› . .sesuai untuk lelaki & perempuan โœ”๏ธfaster โ€ผ๏ธpromotion untill 31/10 SAHAJA ๐Ÿ”ฅ . .๐Ÿ”ฅfree postage seluruh Malaysia .๐Ÿ”ฅfree COD Melaka .๐Ÿ”ฅfast responed .๐Ÿ”ฅdirectly dm or whatsapp klik link di atas .#ainaaserummelaka #ainaserum #ainaaserumfeedback #ainaserummurah #ainaaserum #ainaaserumbest #ainaaserummelaka #ainaaserummurah #ainaserumfeedback #ainaserumbest #ainaserumbynsabeauty #ainaserumbysyafiqahaina #teamiman #uitmsi #uitmperak #uitmperakseriiskandar #uitmperakseriiskandar #uitm
AINAA SERUM๐Ÿ“ข STOCK BARU SAMPAI BUT MORE THAN HALF DAH BERTUAN SEBAB MOSTLY DAH BUAT PAYMENT BEFORE OUR STOCK SAMPAI!๐Ÿ˜ญSO STOCK LAJU GILA KELUAR WEH!๐Ÿ”ฅ TODAY POSTAGE MACAM BIASA๐Ÿ“ฌ . JOM ORDER NOWโ€ผ๏ธONCE STOCK HABIS MEMANG NANGIS LAH NAK DAPAT STOCK TAU๐Ÿคฃ๐Ÿ˜Œ . Good skin days and right this way ๐Ÿ‘‡ . Our AINAA SERUM enhances your natural and healthy beauty with natural ingredients. Then we can see you glowing from here! . Enjoy deals on our love babies AINAA SERUM, AINAA CLEANSER AND AINAA COSMETICSโœ… . To grab it directly TAP THE LINK WHATSAPP AT OUR BIOโ€ผ๏ธ . Enjoy our COMBO DEALS!๐Ÿ˜ BUY 2 AINAA SERUM for only RM130 (2 Bottles)!๐Ÿ˜ To purchase directly TEKAN LINK KAT BIO OKAY๐Ÿงšโ€โ™€๏ธ . Post for SM RM8//SS RM12๐ŸŒธ Our team akan terus settle kan your order terus yay!๐Ÿ˜œโ™ฅ๏ธ Order yours now cepat!โ˜บ๏ธ . #nsa #nsabeautybysyafiqahaina #dropshipnsabeauty #dropshipainaserum #ainaserum #ainaserumbysyafiqahaina #postageMALAYSIA #TRUSTEDSELLER #agentneeded #nsabeautyserumbysyafiqahaina #nsabeautyofficial #nsabeauty #nsabeautyserum #syafiqahaina #hafizmahamad #hafizmahamadxsyafiqahaina #syafiqahainaxhafizmahamad #nsabeau #ainasyafiqah #ainaaserum #ainaabeauty #syafiqahainaserum #syafiqahainahijab #syafiqahainartw #terunabyhafizmahamad #ainaacosmetics #ainaacosmeticskl
Ni hah produk yg org dok heboh cakap sekarang.. beli 1 set ni RM145 je sbb tgh PROMO ...โค๏ธ Yg penting lelaki & perempuan boleh pakai.. . . Isteri / tunang / awek korang merajuk?? Nak buat hantaran ?? Hadiah birthday?? Korang boleh bagi set #ainaserum & #ainacleanser ni..mmg berbaloi punya lah.. . . Yg bestnya produk ni 100% bebas BAHAN TERLARANG !!! Diekstrak dari bahan semulajadi..salah satunya aloevera..muka dh bersih pon boleh pakai..bagi lagi gebus & flawless.. . . Nak beli tekan je link whatsapp di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†.. . . #teamshida #teamkelangit #teammelaka #hotproduk #produklaris #produkmelayu #bebasjeragat #bebasminyak #bebasjerawat #mukabersih #mukakusam #mukaberminyak #nakmulus #nakmukaflawless #hafizmahamad #hafizxaina #freegift #freecod #melaka #kuihkeria #kuim #utem #uitmbandarayamelaka #uitmlendu #ucam #matrikulasi
Ni hah produk yg org dok heboh cakap sekarang.. beli 1 set ni RM145 je sbb tgh PROMO ...โค๏ธ Yg penting lelaki & perempuan boleh pakai.. . . Isteri / tunang / awek korang merajuk?? Nak buat hantaran ?? Hadiah birthday?? Korang boleh bagi set #ainaserum & #ainacleanser ni..mmg berbaloi punya lah.. . . Yg bestnya produk ni 100% bebas BAHAN TERLARANG !!! Diekstrak dari bahan semulajadi..salah satunya aloevera..muka dh bersih pon boleh pakai..bagi lagi gebus & flawless.. . . Nak beli tekan je link whatsapp di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†.. . . #teamshida #teamkelangit #teammelaka #hotproduk #produklaris #produkmelayu #bebasjeragat #bebasminyak #bebasjerawat #mukabersih #mukakusam #mukaberminyak #nakmulus #nakmukaflawless #hafizmahamad #hafizxaina #freegift #freecod #melaka #kuihkeria #kuim #utem #uitmbandarayamelaka #uitmlendu #ucam #matrikulasi
FRESH TESTIMONI ๐Ÿ”ฅ Korang tengok lah sendiri perubahan skin sis kita nii ๐Ÿ˜ skin sis kita dah semakin sihat uolss โœจ so korang kena dapatkan sekarang AINAA SERUM & AINAA CLEANSER sbb skrg kita tengah ada PROMO COMBO SAVE RM23 ๐Ÿ’ฅ . Jadi, dapatkan segera AINAA SERUM, AINAA CLEANSER & AINAA COSMETICS di @nsabeauty.pipahh @nsabeauty.pipahh @nsabeauty.pipahh . Ws โžก๏ธ 012-2324170โ—๏ธ Ws โžก๏ธ 012-2423170โ—๏ธ Ws โžก๏ธ 012-2423170โ—๏ธ FOR FAST RESPOND, CLICK LINK IN MY BIO โ˜บ๏ธ . ๐Ÿš— FREE COD AREA AMPANG, KL, CHERAS, KERAMAT, SETIAWANGSA, SG BESI, WANGSAMAJU, PETALING JAYA, SEMENYIH, BANGI, KAJANG, BERANANG, SELAYANG, GOMBAK, SHAH ALAM, KLIA, KLIA 2, DENGKIL, BUKIT CHANGGANG, KOTA WARISAN
FREE POSTAGE๐Ÿ˜ฑ FREE AINAA PERFUME๐Ÿ˜ฑ SAVE RM23๐Ÿ˜ฑ Kalo aina perfume abih kami bagi freegift yang lain ya . . Siapa nak bagi promo macam ni lagi? AINAA SERUM + AINAA CLEANSER cuma RM145 SAHAJA๐Ÿ˜ . Macam mana nak dapat? Boleh click link di bio nahโค๏ธ #nsacodpenang #nsapenang #ainaserum #ainacleanser #ainaserumpenang #nsacodperda #nsacodbutterworth #nsacodpermatangpauh #nsacodgeorgetown #nsacodtanjungbungah #nsacodbatuferrighi #nsacodtanjungtokong #nsacodqueensbay #nsacodgurney #nsacodgurneyparagon #nsacodpenanti #nsacodrajauda #serumviral #nsateameyka #dropshipneeded ย  #ainaaserumpenang ย  #ainaaserum
FREE POSTAGE๐Ÿ˜ฑ FREE AINAA PERFUME๐Ÿ˜ฑ SAVE RM23๐Ÿ˜ฑ Kalo aina perfume abih kami bagi freegift yang lain ya . . Siapa nak bagi promo macam ni lagi? AINAA SERUM + AINAA CLEANSER cuma RM145 SAHAJA๐Ÿ˜ . Macam mana nak dapat? Boleh click link di bio nahโค๏ธ #nsacodpenang #nsapenang #ainaserum #ainacleanser #ainaserumpenang #nsacodperda #nsacodbutterworth #nsacodpermatangpauh #nsacodgeorgetown #nsacodtanjungbungah #nsacodbatuferrighi #nsacodtanjungtokong #nsacodqueensbay #nsacodgurney #nsacodgurneyparagon #nsacodpenanti #nsacodrajauda #serumviral #nsateameyka #dropshipneeded ย  #ainaaserumpenang ย  #ainaaserum
TESTIMONI FRESH FROM OVEN๐Ÿ”ฅ . Haih teruk kan muka dia dulu, terlalu banyak rashes dan jerawat yang besar-besar. Cuba bagi tahu siapa je yang suka dapat kulit muka yang teruk? . Tapi dengan penggunaan AINAA SERUM dan AINAA CLEANSER secara konsisten, boleh nampak perubahan yang positif sedikit demi sedikit ๐Ÿ˜ . . So tengah combo promo ni, why not korang grab and insyaallah korang akan dapat kulit yang makin sihat dan yang diidamkan โค๏ธ . . Apa tunggu lagi jom whatsapp effa ๐Ÿ˜˜ 011-11545602 011-11545602 011-11545602 . . #ainaserum #ainacleanser #ainacosmetic #syafiqahaina #hafizmahamad #viralainaserum #ainaserumbysyafiqahaina #visitmyig #teamairafighter #nsabeauty #dtrangers #nsabeautyeffa #nsabeautykl #effathestar #nsabeautywangsamaju #melawatimall #nsamelawati #nsabeautykl #agentainaaserum #like4likes #likeforlikes #malaysia #visitmyig #malaysian #serumterbaik #ainaserumkl #agentnsakl
"Aina tak kejar untuk kulit jadi putih melepak but Aina lebih prefer untuk skin nampak moist, nampak sihat, jauh dari pimples then bila semua tu dah elok barula kita boleh sibuk fikir nak cerah ke apa. . Bila base kita cantik, lagi bertambah cantik bila kita apply makeup. And if keluar nak bare face pun tak perlu risau. So boleh yakin bila nak keluar bermakeup atau bare face. Kan? . Kulit Aina jenis yang nipis and sensitive tahap gila gila punya so Aina mmg tak boleh pakai product yg ada mecury or product peeling kulit so donโ€™t worry Aina takan share dekat korang product yg Aina sendiri tak boleh guna. Product kilo? Aina dengar pun dah takut lagila BIG NO untuk share dengan korang benda benda yg bahaya macamtu . Nak cantik kena banyak bersabar โค๏ธ - #ainaserum #ainacleanser #ainacosmatic #ainaserumbysyafiqahaina #ainalipmatte #ainafoundationbysyafiqahaina #ainaserumwansamaju #ainaabeauty #ainaafoundation #ainaacleanserkl #ainaserumkuantan #ainaaserumfeedback #IDahCantikYouBilaLagi #ainafoundation #syafiqahaina #hafizmahamad @syafiqahaina @nsabeautyofficial @hafizmahamad
AINA SERUM & CLEANSER . PRODUK PALING VIRAL TAHUN NI๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . โŒ Bukan Viral Sbb Packagingnya. โŒBukan Viral Sbb Merkurinya โŒBukan Viral Sbb Foundernya . โœ” Viral Kerana Kehebatannya โœ”Viral Kerana Keselamatannya โœ”Viral Kerana Harga berpatutannya โœ” Viral Kerana Cara Yang Mudah untuk menggunakannya . Produk ape tu? Ainaa Serum dan Ainaa Cleanser la chuolls! ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . ANDA tidak perlu pakai SABUN, MOISTURISER, TONER, KRIM MALAM, KRIM SIANG, SERUM!โŒ . Hanya dengan 2 produk ni saje boleh selesaikan Masalah Kulit anda ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Malas ckap bnyak, boleh tgk TESTIMONI dibawah k chuolls๐Ÿ˜‰ . Berminat nak tahu lebih lagi? Wsapp sis sekarang! Wsapp : 013-6751345 Link : http://bit.ly/2J4Mu8R . #nsabeauty #nsabeautymurah #ainaaserum #ainaacleanser #syafiqahaina #hafizmahamad #ainaserum #ainacleanser #serumsyafiqahaina #serumviral #cleansersyafiqahaina
Dulu kulit ain naik jerawat besar dekat dahi , tapi lepas botol ke 2 dah semakin okay kulit diaa ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Tengokk ni !!! . . Haa sekarang kan ada promo super jimat rm23 ni . Dapatkan AINA CLEANSER & AINA SERUM dengan harga RM 145 je . Dapat FREE PERFUME , FREE POSTAGE & EXTRA FREE GIFT ๐ŸŽ . . . Kakak , adik dekat luar sana tuu nak kulit sihat takk ? Bukan perempuan je tauu lelaki pun boleh pakai ๐Ÿ˜„ lelaki sekarang pun pandai tauu nak jaga kulit macam hafiz mahamad tengok kulit dia cantik kan pakai aina serum & cleanser laaa ๐Ÿ˜„
next page →