#airpurifier

64,439 posts

Loading...
Alhamdulillah. Happy. Terharu. Bangga (bangga dengan diri sendiri) sebab ini yang aku dah achieve sepanjang 4 bulan join cuckoo secara part time. Ye, ini kerja part time. Buat secara online jer sebab aku ni pemalu sikit๐Ÿ˜. Awal2 tengok Arina Yusof buat jer. Pelik juga macam mana dia boleh dapat banyak macam tu. Nak kata tak kerja, kerja jer ofis hour. So dari situ la mulanya cerita aku dengan Cuckoo. Pastu start buat. Sales pertama aku jual 6 unit, bila tgk jer komisyen bole dapat 4 angka, aku terus jadi semangat sampai sekarang. Tq to my family especially my kekasih Ridzuwan Ruslee sebab sabar jer tengok aku selalu dengan telefon๐Ÿค—. Mama (mama xde fb) sebab sabar dan memahami. Tq arina, leader aku yang jadi wikipedia bergerak. Haha. Team mates yg awesome Nurul Fatwa , Fieza Akmal, La Abd Majid. Korang memang best dan sgt membantu. My team sendiri, Mohd Rafie Ismail, Myra Abu Hasan Nola Miela Akma Addam Qaruga Nua, norman. Korang pun hebat! Dan sudi bagi aku peluang jadi leader korang walaupun tak la hebat mana pun My cute manager Husna Hadzarami yang selalu bagi semangat dan share ilmu. Nota kaki: Aku bukan background sales pun, jauh sangat tersasar. Dari engineering ke sales. Tapi aku cabar diri. Cabar diri untuk membantu memberi manfaat kepada orang lain dekat luar sana tu. Beri peluang pada diri, jangan pasak sangat badan tu. Semua pun boleh๐Ÿ˜Š #usahawancuckoo #thenextteam #TheNextTeam #cuckoobyemmy #cuckooampang #cuckoomalaysia #cuckooshahalam #cuckoomelaka #cuckoomeru #cuckoosabahsarawak #ejencuckoo #agentcuckoo #cuckoobeyondstandards #healthylivingwithcuckoo #usahawancuckoo #mairazarasuperstars #penapisudaracuckoo #penapisaircuckoo #waterpurifiercuckoo #airpurifiercuckoo #cuckoo #cuckoomurah #penapisair #penapisudara #airpurifier #waterpurifier #ingeniousteam #saturumahsatucuckoo
Thank you for choosing a Sharp Air Purifier to clean up the indoor air at home for you and your loved ones. Call our toll-free number 1800-4254-322 and register your Sharp Air Purifier today for a better service experience. Log on to www.mysharp.in to know more. #TrueHEPA #HEPAAirPurifiers #AirCleaner #CleanAir #HEPAFilter #AirPurifier #CleanIndoorAir #BestAirPurifier #DualPurification #AdvanceHEPAFilter #QualityAirPurifier #Humidifier #AirSterilizer #PlasmaclusterIon #HomeAirPurifier #AsthmaRelief
A study of workers in an office building found they were diagnosed with adult-onset asthma at a rate of about 9 times higher than expected. The researchers identified PVC flooring as the source of chemicals in the air. Source - https://www.ecocenter.org/healthy-stuff/reports/vinyl-floor-tiles/flooring_phthalate_hazards #TrueHEPA #HEPAAirPurifiers #AirCleaner #CleanAir #HEPAFilter #AirPurifier #CleanIndoorAir #BestAirPurifier #DualPurification #AdvanceHEPAFilter #QualityAirPurifier #Humidifier #AirSterilizer #PlasmaclusterIon #OfficeAirPurifier #AsthmaRelief #DIDYOUKNOW #SHARPenyouredge
โ€œBETUL KE UDARA YANG ANDA HIDU KAT RUMAH TU KOMPEM BERSIH.. SERIUSLA!!โ€ ๐Ÿ˜Œ . Ha, jangan ingat udara yang ada kat rumah disangka bersih. Rasa aje macam fresh tapi tau tak yang dekat dalam tu ada serbuk2 partikel dari Kawasan luar rumah yang sampai dekat rumah kita.๐Ÿ˜ฐ . ๐Ÿ”ฅAWAS, INI BUKAN PERKARA MAIN-MAIN! . Kalau berterusan ini kemungkinan anda terkena berbahaya!! . Bagaimana jika kami tunjukkan kepada anda penyelesaian bagi udara yang tercemar melalui sistem penapisan terbaik di dunia serendah RM 2 sehari!! . MEMPERKENALKAN PENAPIS UDARA CUCKOO! ========= Penapis air yang didatangkan dengan 7 level system penapisan udara + Plasma Ionizer!! Penapis udara terunggul di Malaysia setakat ini.. . โœ”3penunjuk aras tahap kepekatan habuk di udara. โœ”Cuckoo Plasma Ionizer yg menghapuskan zarah yg lebih kecil dan merbahaya. โœ”Penjimatan tenaga elektrik. โœ”Ada voice navigation โœ”Servis dan penukaran filter secara berkala setiap 4 bulan ( tanpa cas tambahan ) . HARGAI INSAN ANDA YANG TERSAYANG DENGAN PENAPIS UDARA CUCKOO . . Cepat dapatkan segera. DAPAT UDARA DIJAMIN BERSIH DAN BERKUALITI!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . ๐Ÿ“ฑ601126755596 ๐Ÿ“ฑ601126755596 ๐Ÿ“ฑ601126755596 . http://www.wasap.my/601126755596 . . #cuckoo #usahawan #usahawancuckoo #cuckoomalaysia #penapisair #waterpurifier #penapisairmurah #waterfilter #penapisudara #airpurifier #kingtop #iristop #fusiontop #icon #cuckoomurah #bazarpaknil #airbersih #udarabersih #kucing #airselangor #syabas #harirayahaji #rayaaidiladha #tiktok #makcikbawang #bahang #haba #panas #cuckoomachang #cuckoosepang
โ€ผ๏ธJANGAN BELI CUCKOOโ€ผ๏ธ Sebelum AKAK baca pendedahan berikut! . . . . . 1โƒฃ Model Cuckoo paling laris di pasaran ialah King Top RM 56.60 sebulan dan Iris Top RM 70.75 sebulan. . 2โƒฃ Semua air tapisan Cuckoo kaya dengan mineral dan beralkali rendah. Bebas Bahan Kimia Berbahaya dan Kuman . 3โƒฃ Semua penapis Cuckoo mempunyai Sijil Halal Jakim dan Sijil SIRIM. . 4โƒฃ Percuma Servis, Penukaran Filter dan Waranti sepanjang tempoh ansuran . 5โƒฃ Tiada (Zero) Deposit dikenakan dan Percuma Yuran Pemasangan . 6โƒฃ Proses permohonan yang mudah dan pantas. Hanya Gambar (i) IC depan & (ii) Kad debit depan. Boleh mohon secara online!! . 7โƒฃ Surirumah dan Student pun layak untuk memohon! . . Akak dah habis baca semua pendedahan di atasโ“ Akak rasa Penapis Cuckoo memang terbaik berbaloi2 dengan Harga takโ“๐Ÿ˜ . . Cuma Model mana yang patut akak pilih? ๐Ÿค” . KING TOP RM 56.60 SEBULAN ๐Ÿ†š๐Ÿ†š๐Ÿ†š๐Ÿ†š IRIS TOP RM 70.75 SEBULAN? . . ok untuk mudahkan kerja Akak, meh saya share perbezaan King Top dan Iris Top ๐Ÿ˜ . (1) HARGA King Top serendah RM 56.60 sebulan Iris Top serendah RM 70.75 sebulan (2) SUHU King Top - 3 suhu ( panas, sejuk & bilik ) Iris Top - 13 suhu ( panas 5 level, sejuk 5 level & bilik 3 level) (3) SAIZ TANGKI King Top - 2.3 liter ๐Ÿ”ฅ Panas 1 liter โ„ Sejuk 1 liter ๐ŸŒก Bilik 0.3 liter Iris Top - 5.2 liter ๐Ÿ”ฅ Panas 1.4 liter โ„ Sejuk 2 liter ๐ŸŒก Bilik 1.8 liter) . . So yang mana pilihan hati akak? Akak jangan pening2, meh whatsapp saya nanti saya guide akak model yang sesuai ๐Ÿ˜Š #cuckooampang #cuckoomalaysia #cuckooshahalam #cuckoomelaka #cuckoomeru #cuckoosabahsarawak #ejencuckoo #agentcuckoo #cuckoobeyondstandards #healthylivingwithcuckoo #usahawancuckoo #mairazarasuperstars #penapisudaracuckoo #penapisaircuckoo #waterpurifiercuckoo #penapisair #penapisudara #airpurifier #waterpurifier #cuckoomurahmalaysia #saturumahsatucuckoo #cuckooterengganu #cuckookelantan #setcombomurah #hadiahuntukmakayah #bazarpaknil #babykiko #terapiinstagram #cikguseo #ajimaura
โ€ผ๏ธJANGAN BELI CUCKOOโ€ผ๏ธ Sebelum AKAK baca pendedahan berikut! . . . . . 1โƒฃ Model Cuckoo paling laris di pasaran ialah King Top RM 56.60 sebulan dan Iris Top RM 70.75 sebulan. . 2โƒฃ Semua air tapisan Cuckoo kaya dengan mineral dan beralkali rendah. Bebas Bahan Kimia Berbahaya dan Kuman . 3โƒฃ Semua penapis Cuckoo mempunyai Sijil Halal Jakim dan Sijil SIRIM. . 4โƒฃ Percuma Servis, Penukaran Filter dan Waranti sepanjang tempoh ansuran . 5โƒฃ Tiada (Zero) Deposit dikenakan dan Percuma Yuran Pemasangan . 6โƒฃ Proses permohonan yang mudah dan pantas. Hanya Gambar (i) IC depan & (ii) Kad debit depan. Boleh mohon secara online!! . 7โƒฃ Surirumah dan Student pun layak untuk memohon! . . Akak dah habis baca semua pendedahan di atasโ“ Akak rasa Penapis Cuckoo memang terbaik berbaloi2 dengan Harga takโ“๐Ÿ˜ . . Cuma Model mana yang patut akak pilih? ๐Ÿค” . KING TOP RM 56.60 SEBULAN ๐Ÿ†š๐Ÿ†š๐Ÿ†š๐Ÿ†š IRIS TOP RM 70.75 SEBULAN? . . ok untuk mudahkan kerja Akak, meh saya share perbezaan King Top dan Iris Top ๐Ÿ˜ . (1) HARGA King Top serendah RM 56.60 sebulan Iris Top serendah RM 70.75 sebulan (2) SUHU King Top - 3 suhu ( panas, sejuk & bilik ) Iris Top - 13 suhu ( panas 5 level, sejuk 5 level & bilik 3 level) (3) SAIZ TANGKI King Top - 2.3 liter ๐Ÿ”ฅ Panas 1 liter โ„ Sejuk 1 liter ๐ŸŒก Bilik 0.3 liter Iris Top - 5.2 liter ๐Ÿ”ฅ Panas 1.4 liter โ„ Sejuk 2 liter ๐ŸŒก Bilik 1.8 liter) . . So yang mana pilihan hati akak? Akak jangan pening2, meh whatsapp saya nanti saya guide akak model yang sesuai ๐Ÿ˜Š #cuckooampang #cuckoomalaysia #cuckooshahalam #cuckoomelaka #cuckoomeru #cuckoosabahsarawak #ejencuckoo #agentcuckoo #cuckoobeyondstandards #healthylivingwithcuckoo #usahawancuckoo #mairazarasuperstars #penapisudaracuckoo #penapisaircuckoo #waterpurifiercuckoo #penapisair #penapisudara #airpurifier #waterpurifier #cuckoomurahmalaysia #saturumahsatucuckoo #cuckooterengganu #cuckookelantan #setcombomurah #hadiahuntukmakayah #bazarpaknil #babykiko #terapiinstagram #cikguseo #ajimaura
โ€ผ๏ธJANGAN BELI CUCKOOโ€ผ๏ธ Sebelum AKAK baca pendedahan berikut! . . . . . 1โƒฃ Model Cuckoo paling laris di pasaran ialah King Top RM 56.60 sebulan dan Iris Top RM 70.75 sebulan. . 2โƒฃ Semua air tapisan Cuckoo kaya dengan mineral dan beralkali rendah. Bebas Bahan Kimia Berbahaya dan Kuman . 3โƒฃ Semua penapis Cuckoo mempunyai Sijil Halal Jakim dan Sijil SIRIM. . 4โƒฃ Percuma Servis, Penukaran Filter dan Waranti sepanjang tempoh ansuran . 5โƒฃ Tiada (Zero) Deposit dikenakan dan Percuma Yuran Pemasangan . 6โƒฃ Proses permohonan yang mudah dan pantas. Hanya Gambar (i) IC depan & (ii) Kad debit depan. Boleh mohon secara online!! . 7โƒฃ Surirumah dan Student pun layak untuk memohon! . . Akak dah habis baca semua pendedahan di atasโ“ Akak rasa Penapis Cuckoo memang terbaik berbaloi2 dengan Harga takโ“๐Ÿ˜ . . Cuma Model mana yang patut akak pilih? ๐Ÿค” . KING TOP RM 56.60 SEBULAN ๐Ÿ†š๐Ÿ†š๐Ÿ†š๐Ÿ†š IRIS TOP RM 70.75 SEBULAN? . . ok untuk mudahkan kerja Akak, meh saya share perbezaan King Top dan Iris Top ๐Ÿ˜ . (1) HARGA King Top serendah RM 56.60 sebulan Iris Top serendah RM 70.75 sebulan (2) SUHU King Top - 3 suhu ( panas, sejuk & bilik ) Iris Top - 13 suhu ( panas 5 level, sejuk 5 level & bilik 3 level) (3) SAIZ TANGKI King Top - 2.3 liter ๐Ÿ”ฅ Panas 1 liter โ„ Sejuk 1 liter ๐ŸŒก Bilik 0.3 liter Iris Top - 5.2 liter ๐Ÿ”ฅ Panas 1.4 liter โ„ Sejuk 2 liter ๐ŸŒก Bilik 1.8 liter) . . So yang mana pilihan hati akak? Akak jangan pening2, meh whatsapp saya nanti saya guide akak model yang sesuai ๐Ÿ˜Š #cuckooampang #cuckoomalaysia #cuckooshahalam #cuckoomelaka #cuckoomeru #cuckoosabahsarawak #ejencuckoo #agentcuckoo #cuckoobeyondstandards #healthylivingwithcuckoo #usahawancuckoo #mairazarasuperstars #penapisudaracuckoo #penapisaircuckoo #waterpurifiercuckoo #penapisair #penapisudara #airpurifier #waterpurifier #cuckoomurahmalaysia #saturumahsatucuckoo #cuckooterengganu #cuckookelantan #setcombomurah #hadiahuntukmakayah #bazarpaknil #babykiko #terapiinstagram #cikguseo #ajimaura
โ€ผ๏ธJANGAN BELI CUCKOOโ€ผ๏ธ Sebelum AKAK baca pendedahan berikut! . . . . . 1โƒฃ Model Cuckoo paling laris di pasaran ialah King Top RM 56.60 sebulan dan Iris Top RM 70.75 sebulan. . 2โƒฃ Semua air tapisan Cuckoo kaya dengan mineral dan beralkali rendah. Bebas Bahan Kimia Berbahaya dan Kuman . 3โƒฃ Semua penapis Cuckoo mempunyai Sijil Halal Jakim dan Sijil SIRIM. . 4โƒฃ Percuma Servis, Penukaran Filter dan Waranti sepanjang tempoh ansuran . 5โƒฃ Tiada (Zero) Deposit dikenakan dan Percuma Yuran Pemasangan . 6โƒฃ Proses permohonan yang mudah dan pantas. Hanya Gambar (i) IC depan & (ii) Kad debit depan. Boleh mohon secara online!! . 7โƒฃ Surirumah dan Student pun layak untuk memohon! . . Akak dah habis baca semua pendedahan di atasโ“ Akak rasa Penapis Cuckoo memang terbaik berbaloi2 dengan Harga takโ“๐Ÿ˜ . . Cuma Model mana yang patut akak pilih? ๐Ÿค” . KING TOP RM 56.60 SEBULAN ๐Ÿ†š๐Ÿ†š๐Ÿ†š๐Ÿ†š IRIS TOP RM 70.75 SEBULAN? . . ok untuk mudahkan kerja Akak, meh saya share perbezaan King Top dan Iris Top ๐Ÿ˜ . (1) HARGA King Top serendah RM 56.60 sebulan Iris Top serendah RM 70.75 sebulan (2) SUHU King Top - 3 suhu ( panas, sejuk & bilik ) Iris Top - 13 suhu ( panas 5 level, sejuk 5 level & bilik 3 level) (3) SAIZ TANGKI King Top - 2.3 liter ๐Ÿ”ฅ Panas 1 liter โ„ Sejuk 1 liter ๐ŸŒก Bilik 0.3 liter Iris Top - 5.2 liter ๐Ÿ”ฅ Panas 1.4 liter โ„ Sejuk 2 liter ๐ŸŒก Bilik 1.8 liter) . . So yang mana pilihan hati akak? Akak jangan pening2, meh whatsapp saya nanti saya guide akak model yang sesuai ๐Ÿ˜Š #cuckooampang #cuckoomalaysia #cuckooshahalam #cuckoomelaka #cuckoomeru #cuckoosabahsarawak #ejencuckoo #agentcuckoo #cuckoobeyondstandards #healthylivingwithcuckoo #usahawancuckoo #mairazarasuperstars #penapisudaracuckoo #penapisaircuckoo #waterpurifiercuckoo #penapisair #penapisudara #airpurifier #waterpurifier #cuckoomurahmalaysia #saturumahsatucuckoo #cuckooterengganu #cuckookelantan #setcombomurah #hadiahuntukmakayah #bazarpaknil #babykiko #terapiinstagram #cikguseo #ajimaura
โ€ผ๏ธJANGAN BELI CUCKOOโ€ผ๏ธ Sebelum AKAK baca pendedahan berikut! . . . . . 1โƒฃ Model Cuckoo paling laris di pasaran ialah King Top RM 56.60 sebulan dan Iris Top RM 70.75 sebulan. . 2โƒฃ Semua air tapisan Cuckoo kaya dengan mineral dan beralkali rendah. Bebas Bahan Kimia Berbahaya dan Kuman . 3โƒฃ Semua penapis Cuckoo mempunyai Sijil Halal Jakim dan Sijil SIRIM. . 4โƒฃ Percuma Servis, Penukaran Filter dan Waranti sepanjang tempoh ansuran . 5โƒฃ Tiada (Zero) Deposit dikenakan dan Percuma Yuran Pemasangan . 6โƒฃ Proses permohonan yang mudah dan pantas. Hanya Gambar (i) IC depan & (ii) Kad debit depan. Boleh mohon secara online!! . 7โƒฃ Surirumah dan Student pun layak untuk memohon! . . Akak dah habis baca semua pendedahan di atasโ“ Akak rasa Penapis Cuckoo memang terbaik berbaloi2 dengan Harga takโ“๐Ÿ˜ . . Cuma Model mana yang patut akak pilih? ๐Ÿค” . KING TOP RM 56.60 SEBULAN ๐Ÿ†š๐Ÿ†š๐Ÿ†š๐Ÿ†š IRIS TOP RM 70.75 SEBULAN? . . ok untuk mudahkan kerja Akak, meh saya share perbezaan King Top dan Iris Top ๐Ÿ˜ . (1) HARGA King Top serendah RM 56.60 sebulan Iris Top serendah RM 70.75 sebulan (2) SUHU King Top - 3 suhu ( panas, sejuk & bilik ) Iris Top - 13 suhu ( panas 5 level, sejuk 5 level & bilik 3 level) (3) SAIZ TANGKI King Top - 2.3 liter ๐Ÿ”ฅ Panas 1 liter โ„ Sejuk 1 liter ๐ŸŒก Bilik 0.3 liter Iris Top - 5.2 liter ๐Ÿ”ฅ Panas 1.4 liter โ„ Sejuk 2 liter ๐ŸŒก Bilik 1.8 liter) . . So yang mana pilihan hati akak? Akak jangan pening2, meh whatsapp saya nanti saya guide akak model yang sesuai ๐Ÿ˜Š #cuckooampang #cuckoomalaysia #cuckooshahalam #cuckoomelaka #cuckoomeru #cuckoosabahsarawak #ejencuckoo #agentcuckoo #cuckoobeyondstandards #healthylivingwithcuckoo #usahawancuckoo #mairazarasuperstars #penapisudaracuckoo #penapisaircuckoo #waterpurifiercuckoo #penapisair #penapisudara #airpurifier #waterpurifier #cuckoomurahmalaysia #saturumahsatucuckoo #cuckooterengganu #cuckookelantan #setcombomurah #hadiahuntukmakayah #bazarpaknil #babykiko #terapiinstagram #cikguseo #ajimaura
โ€ผ๏ธJANGAN BELI CUCKOOโ€ผ๏ธ Sebelum AKAK baca pendedahan berikut! . . . . . 1โƒฃ Model Cuckoo paling laris di pasaran ialah King Top RM 56.60 sebulan dan Iris Top RM 70.75 sebulan. . 2โƒฃ Semua air tapisan Cuckoo kaya dengan mineral dan beralkali rendah. Bebas Bahan Kimia Berbahaya dan Kuman . 3โƒฃ Semua penapis Cuckoo mempunyai Sijil Halal Jakim dan Sijil SIRIM. . 4โƒฃ Percuma Servis, Penukaran Filter dan Waranti sepanjang tempoh ansuran . 5โƒฃ Tiada (Zero) Deposit dikenakan dan Percuma Yuran Pemasangan . 6โƒฃ Proses permohonan yang mudah dan pantas. Hanya Gambar (i) IC depan & (ii) Kad debit depan. Boleh mohon secara online!! . 7โƒฃ Surirumah dan Student pun layak untuk memohon! . . Akak dah habis baca semua pendedahan di atasโ“ Akak rasa Penapis Cuckoo memang terbaik berbaloi2 dengan Harga takโ“๐Ÿ˜ . . Cuma Model mana yang patut akak pilih? ๐Ÿค” . KING TOP RM 56.60 SEBULAN ๐Ÿ†š๐Ÿ†š๐Ÿ†š๐Ÿ†š IRIS TOP RM 70.75 SEBULAN? . . ok untuk mudahkan kerja Akak, meh saya share perbezaan King Top dan Iris Top ๐Ÿ˜ . (1) HARGA King Top serendah RM 56.60 sebulan Iris Top serendah RM 70.75 sebulan (2) SUHU King Top - 3 suhu ( panas, sejuk & bilik ) Iris Top - 13 suhu ( panas 5 level, sejuk 5 level & bilik 3 level) (3) SAIZ TANGKI King Top - 2.3 liter ๐Ÿ”ฅ Panas 1 liter โ„ Sejuk 1 liter ๐ŸŒก Bilik 0.3 liter Iris Top - 5.2 liter ๐Ÿ”ฅ Panas 1.4 liter โ„ Sejuk 2 liter ๐ŸŒก Bilik 1.8 liter) . . So yang mana pilihan hati akak? Akak jangan pening2, meh whatsapp saya nanti saya guide akak model yang sesuai ๐Ÿ˜Š #cuckooampang #cuckoomalaysia #cuckooshahalam #cuckoomelaka #cuckoomeru #cuckoosabahsarawak #ejencuckoo #agentcuckoo #cuckoobeyondstandards #healthylivingwithcuckoo #usahawancuckoo #mairazarasuperstars #penapisudaracuckoo #penapisaircuckoo #waterpurifiercuckoo #penapisair #penapisudara #airpurifier #waterpurifier #cuckoomurahmalaysia #saturumahsatucuckoo #cuckooterengganu #cuckookelantan #setcombomurah #hadiahuntukmakayah #bazarpaknil #babykiko #terapiinstagram #cikguseo #ajimaura
โ€ผ๏ธJANGAN BELI CUCKOOโ€ผ๏ธ Sebelum AKAK baca pendedahan berikut! . . . . . 1โƒฃ Model Cuckoo paling laris di pasaran ialah King Top RM 56.60 sebulan dan Iris Top RM 70.75 sebulan. . 2โƒฃ Semua air tapisan Cuckoo kaya dengan mineral dan beralkali rendah. Bebas Bahan Kimia Berbahaya dan Kuman . 3โƒฃ Semua penapis Cuckoo mempunyai Sijil Halal Jakim dan Sijil SIRIM. . 4โƒฃ Percuma Servis, Penukaran Filter dan Waranti sepanjang tempoh ansuran . 5โƒฃ Tiada (Zero) Deposit dikenakan dan Percuma Yuran Pemasangan . 6โƒฃ Proses permohonan yang mudah dan pantas. Hanya Gambar (i) IC depan & (ii) Kad debit depan. Boleh mohon secara online!! . 7โƒฃ Surirumah dan Student pun layak untuk memohon! . . Akak dah habis baca semua pendedahan di atasโ“ Akak rasa Penapis Cuckoo memang terbaik berbaloi2 dengan Harga takโ“๐Ÿ˜ . . Cuma Model mana yang patut akak pilih? ๐Ÿค” . KING TOP RM 56.60 SEBULAN ๐Ÿ†š๐Ÿ†š๐Ÿ†š๐Ÿ†š IRIS TOP RM 70.75 SEBULAN? . . ok untuk mudahkan kerja Akak, meh saya share perbezaan King Top dan Iris Top ๐Ÿ˜ . (1) HARGA King Top serendah RM 56.60 sebulan Iris Top serendah RM 70.75 sebulan (2) SUHU King Top - 3 suhu ( panas, sejuk & bilik ) Iris Top - 13 suhu ( panas 5 level, sejuk 5 level & bilik 3 level) (3) SAIZ TANGKI King Top - 2.3 liter ๐Ÿ”ฅ Panas 1 liter โ„ Sejuk 1 liter ๐ŸŒก Bilik 0.3 liter Iris Top - 5.2 liter ๐Ÿ”ฅ Panas 1.4 liter โ„ Sejuk 2 liter ๐ŸŒก Bilik 1.8 liter) . . So yang mana pilihan hati akak? Akak jangan pening2, meh whatsapp saya nanti saya guide akak model yang sesuai ๐Ÿ˜Š #cuckooampang #cuckoomalaysia #cuckooshahalam #cuckoomelaka #cuckoomeru #cuckoosabahsarawak #ejencuckoo #agentcuckoo #cuckoobeyondstandards #healthylivingwithcuckoo #usahawancuckoo #mairazarasuperstars #penapisudaracuckoo #penapisaircuckoo #waterpurifiercuckoo #penapisair #penapisudara #airpurifier #waterpurifier #cuckoomurahmalaysia #saturumahsatucuckoo #cuckooterengganu #cuckookelantan #setcombomurah #hadiahuntukmakayah #bazarpaknil #babykiko #terapiinstagram #cikguseo #ajimaura
#Shopping for the hottest, short lived #trends this weekend? Skip it! The gift of #health is the best gift you could ever give for yourself. This #Petal Diffuser is my all time best investment tool/favorite to use to diffuse our healing oils. . . ๐Ÿง˜โ€โ™€๏ธ #Aromatherapy using #diffusers can positively affect your emotions and mood! A good smelling home is just a bonus! . ๐Ÿ”ธIt delivers health-promoting, #negative -ions from nature to benefit your family and home. . . ๐Ÿšซ So you think that cheap diffuser you saw online will do? Generic diffusers may be using cheap plastics that will corrode over time due to the oils being potent. Our Petal Diffuser on the other hand is made of a resistant plastic material that will not corrode. The ring (that vibrates to produce the mist) in our diffuser also does not contain lead unlike others. . . ๐Ÿ”ธPlus it's a beautiful sight in our home! . #essentialoils #petaldiffuser #aromatherapy #negativeions #natural #airpurifier #diffuser #naturaloilwonders #holistic #nontoxic #wellness #lifestyle #healing #restore #godsmedicine #plantextracts #CPTG #giftforher #giftformom #homessentials #giftyourself #lesstress #moreenergy
#LUNA_Air_Sanifiers #Science_Is_Better_For_Life Install LUNA Air Sanifiers in your home today and reap the benefits of 99.9% clean air. Fresh Air is good for digestion. People with Allergies and Bacteria will not need to invest in any other items if they have an Air Sanifier. It quickly and efficiently removes a significant amount of allergens from the air. Get in touch with us to know more about NASA Technology based amazing products, brought to you by Argus Overseas. www.airsanifier.com #AirSanifier #NewTech #AdvancedTech #FreshAir #AirSanitizer #ArgusOverseas #AirPurifier #BetterAir #IndoorPollution
MODEL ICON UNTUK DIPINDAH MILIK =========================== . ๐Ÿ‘‰ Rm113.21 sebulan ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ ๐Ÿ˜ณ ๐Ÿ‘‰ 3 tahun Free Servis & Maintenance ๐Ÿ˜ณ ๐Ÿ‘‰ 3 tahun kontrak sewa ๐Ÿ˜ณ ๐Ÿ‘‰ 3 tahun WARRANTY ๐Ÿ‘‰ Hot Water + cold water + warm water ๐Ÿ’ฆ . Kini serendah RM113.21 sebulan je dah boleh dapat penapis air bermineral mild alkaline 3 suhu (sejuk, panas dan biasa). Bebas dari bakteria atau kuman. Tu yang orang berebut sangat nak pasang. . . โœ… Blacklist boleh apply ๐Ÿšซ Tak perlu slip gaji ๐Ÿšซ Tak perlu bank statement ๐Ÿšซ Tak perlu penjamin ๐Ÿ’ฏ FREE shipping ๐Ÿ’ฏ FREE installation ๐Ÿ’ฏ FREE registration fee ๐Ÿ’ฏ FREE MAINTENANCE 3 tahun ๐Ÿ’ฏ FREE Tukar Filter selama 3 tahun ๐Ÿ’ฏ FREE WARRANTY 3 tahun ๐Ÿ’ฏ FREE Relocation* ๐Ÿ’ฏ FREE Check Water Machine System (monthly) . Cuckoo menggunakan nanotechnology water filter untuk menghasilkan air bermineral mild alkaline dan bebas dari bakteria. Jom minum air bermineral yang bersih dan sihat dengan Cuckoo . . ๐Ÿ’ฏ 100% made in Korea. . . โœ… Worldโ€™s First In & Out Electrolysis Sterilisation System Caranya mudah saje.. Hanya perlu wasap maklumat sprti nama, alamat pemasangan, nombor telefon dan lain2. Whatsapp utk info penuh ๐Ÿ‘‰ www.wasap.my/60179140143/nakbeliCuckoo #cuckoo #beyondstandard #airmestiadastandard #penapisair #sewa #beli #waterpurifier #penapisudara #airpurifier
Check out our page why drinking alkaline water is good for you. Most advanced alkaline water purifier in Malaysia !!
Sharp #AirPurifier DW-E16FA-W with Class H14 HEPA Filter & Active #PlasmaclusterIon technology - https://www.mysharp.in/dehumidifier.php โ€ข Proven technology to remove contaminants from indoor air โ€ข De-humidifier(16 litres/day@ 30ยฐC & 80% RH) โ€ข Wider coverage area of up to 300 square feet โ€ข Faster cleaning with the highest Clean Air Delivery Rate (CADR) of 240 cu.m/hr in its category โ€ข Modes: Auto Dehumidifying, Laundry, Deodorizing, Auto, Low, Medium, and High โ€ข Auto Restart for convenience โ€ข Convenient On-site warranty service for 1-year โ€ข Low cost of maintenance with the Filter life of up to 2.5 years #TrueHEPA #HEPAAirPurifiers #AirCleaner #CleanAir #HEPAFilter #CleanIndoorAir #BestAirPurifier #DualPurification #AdvanceHEPAFilter #QualityAirPurifier #Humidifier #AirSterilizer #HomeAirPurifier #AsthmaRelief
#Repost @duux_id (@get_repost ) โ€ข โ€ข โ€ข How to use Duux OVI : - Open the top cover of OVI & remove filter from water tank. -Put sponge into aromatherapy tray & pour 3-5 drops aromatic oil. - Put back the top cover & filter. - Pour +- 2 liters of mineral water. - Don't pour too high or too close of mist outlet to avoid breakdown. -Turn the power button to the bottom for minimum mist and to the top for maximum mist. OVI is ready to cleanse the air! #sejatibabyshop #duux #duuxovi #airpurifier #pembersihudara #babyshop #babyshopindonesia #babyshopsemarang #tokoperlengkapanbayisemarang #tokoperlengkapanbayi #tokoperlengkapananak #tokobayisemarang
Assalamualaikum ! . Terima kasih Klinik Jamilah BTHO sebab percaya dengan saya ! Klinik ini menggunakan Fusion Top . Sangat cukup untuk penggunaan staf mereka . . Korang nak tak? Jum whatsapp ! . โ˜Ž๏ธ Ameer : 0132339887 . #UsahawanCuckoo #PenapisAir #PenapisUdara #WaterFilter #AirPurifier #Promosi #Promotion #TrustedAgent #Jual #Cuckoo #AirMineral #AirAlkali #Sihat #JumSihat #AirBersih
ุงุณุชู…ุชุน ุจุงู„ุชุณูˆู‚ ููŠ ูƒูŠูˆ ุณุชูˆุฑ! . ุนุฑุถ ุฎุงุต! . ู…ู†ู‚ูŠ ู‡ูˆุงุก airfree . ูู‚ุท 69.900 ุฏ.ูƒ . Special Offer! . Airfree - Air purifier . Only 69.900 KD . . . #qstore #qbyalyaqout #kuwait #shuwaikh #offer #discount #airfree #airpurifier
ุญุงูุธ ุนู„ู‰ ุตุญุชูƒ ูˆุตุญุฉ ุนุงุฆู„ุชูƒ ุŒ ูˆุชู…ุชุน ุจู‡ูˆุงุก ุตุญูŠ ูˆู†ุธูŠู ู…ุน ู…ู†ู‚ูŠุงุช ู‡ูˆุงุก LG Protect yourself and your family from dust and alergies today. Get your LG AIR purifier today! #AirPurifier #LG #EBabtain #ู…ู†ู‚ูŠ_ุงู„ู‡ูˆุงุก #ุงู„ #ุฌูŠ #ุงู„ูƒุชุฑูˆู†ูŠุงุช #ุงู„ุจุงุจุทูŠู†
Comfort Aire BHD 501 dehumidifier
Renew the Planet REDUCE INDOOR AIR POLLUTION IN A PLANET FRIENDLY WAY WITH RENEW AIR PURIFIERS BAGS Natural alternative to chemical and toxic air fresheners that contain harmful chemicals that pollute the air and lead to health problems. #BreatheFresh #RenewAir #indoorairquality #indoorairquality #indoor #airpollution #airpurifier #pollutionsolution #recharge #reduce #reuse #recycle #renew #renewable
Eeeeee berkaratnya air.. Camne blh kita selama ni bagi ahli keluarga kita minum pakai air macam ni. . . Allahuakbar.. Anak sakit2..keluarga sana sini tak sihat, salah satu punca datangnya dari sumber air.. Percayalah.. .๐Ÿ˜ฐ๐Ÿ˜ญ . . Ila pakar air anda. Meh bincang tepi tentang kebaikan penapis air coway. Kalau dah guna pasti jatuh cinta. . . Meh whatsapp pm dm ila. ๐Ÿ“ฒ011-27008942 . . . โ€œKeluarga yang sihat membawa kehidupan yang lebih bermaknaโ€ . . #ukhtisparadise #oneteam #teambiruputih #coway #agentsahcoway #agentSah #cowaymalaysia #cowayagent #cowaykl #cowaywaterpurifier #cowayselangor #cowayshahalam #lotsoflove #ilacoway #shakilaadnan #rezekiallah #rezekihalal #ukhwahfillah #bilahatiilaberbicara #katakatasemangat #doayangbaikbaik #airpurifier #waterpurifier
Indoor plants collections๐ŸŒฟ๐ŸŒต๐ŸŒฑ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #naturelover #green #airpurifier #cactus #succulents #donkeytail #spiderplant #jadeplant #snakeplant #moneyplant #white โค
A brand new model, for a brand new You โค๏ธ ** Cuckoo โ€” B model ** #cuckooairpurifier #cuckoo #cuckoomalaysia #airpurifier #newproduct #betterhomeliving
Sakit gigi bkn alasan 100% ko blh serender utk tidak berkoje. Relaxla sikit je tu,sakit2 pn 3 client cuckoo dh grab promo. . . Ko org nk tunggu air kt umah tu sebersih salju mg xdptla sbb salur paip kita semua dh berkarat.Dahla psg FREE,service FREE.Nanti aku up testimoni dr client yg dh psgโœŒ. . Jom 1 cuckoo 1 rumah www.wasap.my/60172041924/nakcuckoo . #financialadvisor #agentcuckoo #nakcuckoo #promo #waterfilter #airpurifier #house #corporate #freeinstalation #freeservice
Sakit gigi bkn alasan 100% ko blh serender utk tidak berkoje. Relaxla sikit je tu,sakit2 pn 3 client cuckoo dh grab promo. . . Ko org nk tunggu air kt umah tu sebersih salju mg xdptla sbb salur paip kita semua dh berkarat.Dahla psg FREE,service FREE.Nanti aku up testimoni dr client yg dh psgโœŒ. . Jom 1 cuckoo 1 rumah www.wasap.my/60172041924/nakcuckoo . #financialadvisor #agentcuckoo #nakcuckoo #promo #waterfilter #airpurifier #house #corporate #freeinstalation #freeservice
Beyound Microplasma Air Purifier Anda terdedah kepada pencemaran udara, meskipun berada di dalam kediaman.ย  Oleh itu, pastikan anda mengawal dan memperbaiki kualiti udara dalaman dengan penyelesaian ideal iaitu Beyond Microplasma Air Purifier!ย  Teknologi Ion Mikroplasmanya menghasilkan gugusan ion Mikroplasma yang mengepung zarahan udara sehingga yang paling kecil.ย  Ia meneutralkannya, menjadikan zarahan udara lebih mudah diperangkap dan dengan berkesannya menyingkirkannya melalui Sistem Penapisan 4-tahap ultra termaju yang tiada tandingannya! Beyond Microplasma Air Purifier ~ Penyelesaian bagi udara yang lebih bersih, lebih segar dan lebih menyihatkan! #zhulian #zhulianmlaysia #microplasma #airpurifier #cleanair
#Good #Morning #Kuwait #Himalayan #Healthy #Lights For orders & inquiries, please contact; โ€Žู„ู„ุทู„ุจ ูˆุงู„ุงุณุชูุณุงุฑุงุช ูŠุฑุฌู‰ ุงู„ุงุชุตุงู„ ๐Ÿ“ฑ +965 96644525 ๐Ÿ“ž ูฉูฆูฆูคูคูฅูขูฅ #saltlamps #himalayanlamps #kuwait #purity #lifestyle #himalayanlamps #fitness #himalayansaltlamp #q8 #office #health #life #2018 #fresh #natural #yoga #youth #karma #airpurifier #middleeastern #uaena #saudi #qatar #bahrain #Lights
Akhirnya pasang jugak benda ni. Habuk banyak, tu yang selalu kena selsema, hidung makin teruk sensitif. Kena habuk je, jadi sesak. Habuk luar, habuk baju bagai.. Faktor GST jugak yang buat aku pasang benda ni. Serendah Rm50++ sebulan dah boleh pakai dah. Kalau ada geng nak pasang, nak tanya-tanya dulu boleh contact agent cuckoo @lan_careno atau Lan. #dausredscarz #dausredscarzchannel #cuckoo #airpurifier #penapisudara
Hello Daikiners! Kabar gembira khususnya buat kalian semua Daikiners Kalimantan Selatan dan Tengah! Kami @daikinbjm selaku Main Dealer dengan bangga menginformasikan bahwa ada 2 lagi Subcon yang official menjadi DASP Authorized Service Partner Daikin! Sekarang di wilayah Kalsel- Kalteng sudah ada 3 DASP!! Selamat bergabung dan kita bersama akan melayani aftersales Service Daikin lebih baik lagi! . . . . . #daikinfamily #daikinbjm #igers #airpurifier #multiS #daikin #photooftheday #photography #love #daikinindonesia #airconditioning #indonesia #maindealer #banjarinfo #banjarmasin #kalsel #authorized #service
Tengok tu.. Bukti lagi betapa tidak bersihnya air yg tanpa penapisan sebenarnya. Nampak putih bersih aje.. Tp sbnarnya.. ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜ญ . . Jom kita sama2 atasi.. Meh whatsapp ila meh. ๐Ÿ“ฒ011-27008942 . . . โ€œKeluarga yang sihat membawa kehidupan yang bermaknaโ€ . . #ukhtisparadise #oneteam #teambiruputih #coway #agentsahcoway #agentSah #cowaymalaysia #cowayagent #cowaykl #cowaywaterpurifier #cowayselangor #cowayshahalam #lotsoflove #shakilaadnan #rezekiallah #rezekihalal #ukhwahfillah #bilahatiilaberbicara #katakatasemangat #doayangbaikbaik #airpurifier #waterpurifier
๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ทMini Air Cooler๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท ๅ‘ขๆฌพ่ฟทไฝ ็‰ˆ3 in 1 Air Cooler โœ”๏ธๅˆถๅ†ทโœ”๏ธ็ฉบๆฐฃๆทจๅŒ–โœ”๏ธไฟๆฟ• ไปฒๆœ‰7็จฎcolourๆ—ขLED็‡ˆ๐Ÿ˜ˆ 1้ƒจๆฉŸ3็จฎๅŠŸ่ƒฝ ๅฎถๅบญๅฟ…ๅ‚™ไน‹้ธ๐Ÿ’• ๐Ÿ’ฒ280๐Ÿ’ฒ280๐Ÿ’ฒ280 Whatsappโ˜Ž๏ธ66244386
Hello Daikiners! Kabar gembira khususnya buat kalian semua Daikiners Kalimantan Selatan dan Tengah! Kami @daikinbjm selaku Main Dealer dengan bangga menginformasikan bahwa ada 1 lagi Subcon yang official menjadi DASP Authorized Service Partner Daikin! yaitu CV. Imperial Teknik! Selamat bergabung dan kita bersama akan melayani aftersales Service Daikin lebih baik lagi! . . . . . #daikinfamily #daikinbjm #igers #airpurifier #multiS #daikin #photooftheday #photography #love #daikinindonesia #airconditioning #indonesia #maindealer #banjarinfo #banjarmasin #kalsel #authorized #service
Cuckoo Model C+ Something more than just air purify #cuckoomalaysia #cuckoo #airpurifier #huminidifier
Keep calm & drink Cuckoo DM for CUCKOO now WATER FILTER / AIR PURIFIER #waterfilter #cuckoo #airpurifier
Pernah check tak tangki air dekat rumah? Tahu tak ada apa dalam tu? Yakin ke bersih? Air tu lah yg kita buat mandi, buat basuh baju, minum dan macam-macam lagi lah. . Ini lah sebab kenapa kita perlukan penapis air. Bukan hanya nak memudahkan kerja seharian kita, tapi untuk kesihatan juga. Kesihatan siapa? Kesihatan diri kita, kesihatan anak-anak kita, kesihatan mak ayah kita, kesihatan keluarga kita. . Keputusan di tangan anda ๐Ÿ˜Š . Hanani Rahmat Professional Sales Advisor . #penapisair #penapisudara #coway #cowaymurah #villaem #cowaysabah #cowaykedah #cowaysarawak #cowaymalaysia #cowaykl #cowayselangor #cowayperak #waterfilter #airpurifier #cowaynegerisembilan #cowaykelantan #cowaymelaka #cowaypahang #cowayterengganu #cowayjohor #cowayperlis #cowaypenang #outdoorfilter #waterpurifier #penapiscoway
VIRAL!! VIRAL!! VIRAL!! TUDIAAAA PROMOSI RAYA DATANG LAGIII..........!! Raya Haji Pulak PENAPIS AIR CUCKOO HANYA DARI Rm56.60 JE !! STOCK LIMITED..!! SERENDAH RM1.89 Sehari, 0%GST.....!! Kini anda juga boleh dapatkan PENAPIS AIR & PENAPIS UDARA SECARA COMBO!! Best tau amik combo ni.. !! Sebabnya dua barang dapat 1 harga.. TAPI TIBA-TIBA DAPAT 3 BARANG..!!!!!๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฎ 2 in 1 Combo (1 Penapis Air + 1 Penapis Udara) Anda akan dapat FREEGIFT 1 Penapis Udara bernilai RM600 secara PERCUMA!! BEST KAN.....!!๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ TAMBAH LAGI BEST anda dapat semua yang kat bawah ni jugak! ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป โœ…FREE Deposit โœ…FREE Tiada Register Processing Fees โœ…FREE 7 Tahun Tukar Filter โœ…FREE 7 Tahun Servis โœ…FREE 7 Tahun Warranty โœ…FREE Pemasangan Seluruh Malaysia โœ…FREE Pemasangan Semula Percuma Jika Berpindah Berminat..? Cadangan saya, baik ambil #CUCKOO awal2.. Takut bila berebut dengan orang lain, stock habis pulak.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Bagi kami bantu anda untuk buat pilihan yang bijak, WASAP KAMI..! Fast Action Fast Result!! ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค— ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป www.wasap.my/60123029874 www.wasap.my/60123029874 #CuckooNo1Malaysia #AgentSahCuckoo #CuckooMalaysia #UsahawanCuckoo #Waterfilter #AirPurifier #PenapisAir #PenapisUdara #CuckooGoodPlan
Tak sangka selama ni aku minum air yang ada klorin! . Kesian Adam. Rupanya selama ni dia taktau pun air dekat rumah dia tu ada klorin. . Yelah, macam mana nak tau kalau langsung tak pernah peduli pasal kebersihan air. . Bayangkan, dah berapa tahun dia hidup dengan air yang tak bersih tu? . Menggelikan. . . . Adam ni, klien kami. Ini apa yang Adam lalui dulu. . 1- Tak kaji tahap kebersihan air di kawasan rumahnya. . 2- Langsung tak peduli tentang air yang mengandungi klorin. Akibat dari sikap tak ambil peduli tu, . 3- Adam dan keluarga selalu juga tak sihat. Macam mana nak sihat kalau asyik hirup air kotor. . . . โ€œTak sangka selama ni aku minum air yang ada klorin!โ€ . Ya, inilah apa yang Adam pernah cakap masa dia dapat tau pasal air di kawasan rumahnya ada klorin. . Adam ni bijak. Dia tak lengah masa dah untuk pasang penapis air Coway kat rumah dia. . Paling tak menahan, dia ajak jiran kawasan rumah untuk pasang jugak penapis air Coway. . Hidup berjiran ni kenalah kongsi manfaat kan. . Sedang elok waterpurifier penapis air Coway tengah buat promosi adik beradik. . . . PAKEJ SINGLE - Beli 1 Penapis Air pada harga RM118. . ATAU . PAKEJ JIMAT - Beli 1 Penapis Air & 1 Penapis Udara pada harga RM99 untuk 1 unit. . Sekarang dah 5 bulan Adam pakai penapis air Coway ni. . . . Adam nampak lebih sihat dan ceria je. Mana taknya, dah tak kena hirup air klorin kan. . Anda yang baca ni kena hati-hati dan ambil berat keadaan air kat kawasan rumah tu. . Kalau nak rasa terpaksa minum air bersih sampai ketagih, boleh dapatkan penapis air dari Coway. . Meh whatsapp ila meh. ๐Ÿ“ฒ011-27008942 . . . โ€œKeluarga yang sihat membawa kehidupan yang ceriaโ€ . . #ukhtisparadise #oneteam #teambiruputih #coway #agentsahcoway #agentSah #cowaymalaysia #cowayagent #cowaykl #cowaywaterpurifier #cowayselangor #cowayshahalam #lotsoflove #shakilaadnan #rezekiallah #rezekihalal #ukhwahfillah #bilahatiilaberbicara #katakatasemangat #doayangbaikbaik #airpurifier #waterpurifier #ilacoway
I was at the store today and came across a candle that smelled so pretty: Cardamom Vetiver! ๐Ÿ•ฏ๏ธ As much as I love scented candles, I really don't buy them anymore...pretty much since I got my diffuser from doTERRA! Since I had those two essential oils at home, I decided to just duplicate that combination in my diffuser (3 drops each). It's such a warm, earthly blend!!! ๐ŸŒฑ Did you know that fragrance is considered the new second-hand smoke??? There are so many things that are scented, now, and you can't seem to get away from it. Many of these "fragrances" are considered toxic, since we really have no idea what makes that scent. I mean, even my trash bags are scented (I bought them by mistake ๐Ÿ™„)...and you know that it isn't made from flowers and herbs. Start paying attention to what scents are in your world, and see how many of them you can replace with something that is all-natural and has the ability to enter your limbic system to influence your mood and your health! If you'd like to get started on changing your fragrances to essential oils, now is a great time! Let me know how I can help you...
next page →