#alhamdulillah

8,949,033 posts

Loading...
☁☁⛅☀☺☁☁☁ بسم الله الرحمن الرحيم . Assalamualaikum w.h.t & rakan hati semua 💜 . EMAS ni Tuhan ciptakan semua orang meminatinya dan ingin memilikinya . Dan apa yang bestnya, EMAS ni ubat kepada penyakit kewangan yang utama iaitu KEBOROSAN & KEBOCORAN WANG....😃😃😃 . Kenapa saya kata begitu , kerana simpanan yang tidak ditukar kepada bentuk fizikal akan mudah dibelanjakan begitu sahaja. . TAK PERCAYA❓❓❓ . Cuba lihat diri kita sendiri...Berapa banyak duit yang kita simpan dan berapa kali kita gunakan simpanan itu... . Fahamkan..?? 😁 . Kalau dah faham, fikirkan & terus bertindak demi masa depan keluarga kita😉✨✨ . 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 :: Dapatkan Emas Harga Rendah Di PowerGold :: . Serendah 1Gram Setiap bulan... . Alhamdulillah powergold terbaik buat semua....... . Kepada yang berminat EMAS . . NAK BELI ASET EMAS ?? . . Ingin menyimpan emas? . Pm/ws :📱wasap.my/+60132512069 . . . ::: 1gm ::: 1bulan ::: 1Keluarga ::: Gram 🔜 Kilo ============================== SAVING, TRADING & NETWORKING ============================== . . . #agenpowergold #Alhamdulillah #kutuemas #powergoldbiz #follow4follow #trending #terapiinstagram #viralmalaysia #emasonlinemurah #terlajakmurah #goldbaremas #dinaremas #loketukirnama #cincinbajet #emas916 #emashargakilang #cincinbelahrotan #gelang &rantai#cincinkahwin #cincintunang #likeforlike #emasfizikal #jualbeliemas #bizywoman
☁☁⛅☀☺☁☁☁ بسم الله الرحمن الرحيم . Assalamualaikum w.h.t & rakan hati semua 💜 . EMAS ni Tuhan ciptakan semua orang meminatinya dan ingin memilikinya . Dan apa yang bestnya, EMAS ni ubat kepada penyakit kewangan yang utama iaitu KEBOROSAN & KEBOCORAN WANG....😃😃😃 . Kenapa saya kata begitu , kerana simpanan yang tidak ditukar kepada bentuk fizikal akan mudah dibelanjakan begitu sahaja. . TAK PERCAYA❓❓❓ . Cuba lihat diri kita sendiri...Berapa banyak duit yang kita simpan dan berapa kali kita gunakan simpanan itu... . Fahamkan..?? 😁 . Kalau dah faham, fikirkan & terus bertindak demi masa depan keluarga kita😉✨✨ . 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 :: Dapatkan Emas Harga Rendah Di PowerGold :: . Serendah 1Gram Setiap bulan... . Alhamdulillah powergold terbaik buat semua....... . Kepada yang berminat EMAS . . NAK BELI ASET EMAS ?? . . Ingin menyimpan emas? . Pm/ws :📱wasap.my/+60132512069 . . . ::: 1gm ::: 1bulan ::: 1Keluarga ::: Gram 🔜 Kilo ============================== SAVING, TRADING & NETWORKING ============================== . . . #agenpowergold #Alhamdulillah #kutuemas #powergoldbiz #follow4follow #trending #terapiinstagram #viralmalaysia #emasonlinemurah #terlajakmurah #goldbaremas #dinaremas #loketukirnama #cincinbajet #emas916 #emashargakilang #cincinbelahrotan #gelang &rantai#cincinkahwin #cincintunang #likeforlike #emasfizikal #jualbeliemas #bizywoman
HAPPY CLIENTS#ALHAMDULILLAH
Selalu suka liat pemandangan alam seperti ini...😍 . . . #janganlupabersyukur #alhamdulillah #explorekulonprogo 📷
Alhamdulillah akhirnya sampai titik ini setelah berbagai macam drama.. walau sebenarnya pendidikan itu tiada batasnya .. masih ada terus untuk Naik ke jenjang selanjutnya.. tapi cukup buat aku.. sekarang fokus untuk mendidik anak, fokus dengan kerjaan yang ada.. tidak menduakan kerjaan lagi .. “karena mendua itu lelah” 😂 . Bahagia dan bangga bisa menunjukkan ke papa dan mama kalau aku tuh bisa selesain.. padahal udah di recokin buntut .. pastinya kalau bukan orang2 sekitar aku yang hebat “suami, anak,mama, papa, teteh, Ade, ibu, adik2, rekan kerja, tmn seperjuangan di kampus dan keluarga” aku gak akan sesemangat ini untuk selesain . #alhamdulillah #my #graduation #sarjanamenejemen 🎓
#Repost @roket_follower_malaysia • • • • • 💯💞REPOST JE @roket_follower_malaysia BAGI 100 FOLLOWERS😱😱REPOST!! REPOST!! DAN REPOST LAGI!! SAMPAI DAPAT!! MESTI DAPAT!!😍😍RAMAI DAH REPOST DAN DAPAT. JANGAN MALU, LANTAK ORG NK KATA APE!!😂😊UNTUK BERLAKU ADIL, KAMI PILIH 3ORG SETIAP JAM😍😘 SAPE YANG PENAH REPOST JE TAU MCMNE BESTNYE BILE #roket_follower_malaysia MASUKKAN FOLLOWERS LAJU2😍😘😘 . . . 💯💞SYARAT REPOST! Sape repost post (pix n caption) ni, @roket_follower_malaysia akan bagi 100 follower FREE. 3 orang akan dipilih setiap hari. Guna app #repostapp atau #regrann lebih senang repost, tolong un private ig jugak. (repost tu jangan lupa tag saya , nanti saya xperasan) . . 💯💞YANG SEGAN DAN MALU NAK REPOST TU GUNE Tips NI nak meramaikan follower. Ikut je step BAWAH ni BULAT2 komfem dapat BANYAK FOLLOWERS. . Cuba ikut step ni. . 1) Follow @roket_follower_malaysia . . 2) Follow kesemua account dalam senarai "Following" #roket_follower_malaysia . 3) Tunggu lebih kurang 1jam . 4) Selepas 1jam, unfollow list "Following" #roket_follower_malaysia dan Follow semula. . 5) Ulang semula dari step No.2 . 6) Pastikan timing betul. . Selamat mencuba 😘💥👍💯 . #roketfollower #percuma #repostforfollowers #bestweyy #assalamualaikum #alhamdulillah
☁☁⛅☀☺☁☁☁ بسم الله الرحمن الرحيم . Assalamualaikum w.h.t & rakan hati semua 💜 . EMAS ni Tuhan ciptakan semua orang meminatinya dan ingin memilikinya . Dan apa yang bestnya, EMAS ni ubat kepada penyakit kewangan yang utama iaitu KEBOROSAN & KEBOCORAN WANG....😃😃😃 . Kenapa saya kata begitu , kerana simpanan yang tidak ditukar kepada bentuk fizikal akan mudah dibelanjakan begitu sahaja. . TAK PERCAYA❓❓❓ . Cuba lihat diri kita sendiri...Berapa banyak duit yang kita simpan dan berapa kali kita gunakan simpanan itu... . Fahamkan..?? 😁 . Kalau dah faham, fikirkan & terus bertindak demi masa depan keluarga kita😉✨✨ . 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 :: Dapatkan Emas Harga Rendah Di PowerGold :: . Serendah 1Gram Setiap bulan... . Alhamdulillah powergold terbaik buat semua....... . Kepada yang berminat EMAS . . NAK BELI ASET EMAS ?? . . Ingin menyimpan emas? . Pm/ws :📱wasap.my/+60132512069 . . . ::: 1gm ::: 1bulan ::: 1Keluarga ::: Gram 🔜 Kilo ============================== SAVING, TRADING & NETWORKING ============================== . . . #agenpowergold #Alhamdulillah #kutuemas #powergoldbiz #follow4follow #trending #terapiinstagram #viralmalaysia #emasonlinemurah #terlajakmurah #goldbaremas #dinaremas #loketukirnama #cincinbajet #emas916 #emashargakilang #cincinbelahrotan #gelang &rantai#cincinkahwin #cincintunang #likeforlike #emasfizikal #jualbeliemas #bizywoman
#mma achievements in ssf ptr sector sahityolsav2017. #alhamdulillah
Malam ni makan "fruit" aje! 😊 #alhamdulillah
☁☁⛅☀☺☁☁☁ بسم الله الرحمن الرحيم . Assalamualaikum w.h.t & rakan hati semua 💜 . EMAS ni Tuhan ciptakan semua orang meminatinya dan ingin memilikinya . Dan apa yang bestnya, EMAS ni ubat kepada penyakit kewangan yang utama iaitu KEBOROSAN & KEBOCORAN WANG....😃😃😃 . Kenapa saya kata begitu , kerana simpanan yang tidak ditukar kepada bentuk fizikal akan mudah dibelanjakan begitu sahaja. . TAK PERCAYA❓❓❓ . Cuba lihat diri kita sendiri...Berapa banyak duit yang kita simpan dan berapa kali kita gunakan simpanan itu... . Fahamkan..?? 😁 . Kalau dah faham, fikirkan & terus bertindak demi masa depan keluarga kita😉✨✨ . 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 :: Dapatkan Emas Harga Rendah Di PowerGold :: . Serendah 1Gram Setiap bulan... . Alhamdulillah powergold terbaik buat semua....... . Kepada yang berminat EMAS . . NAK BELI ASET EMAS ?? . . Ingin menyimpan emas? . Pm/ws :📱wasap.my/+60132512069 . . . ::: 1gm ::: 1bulan ::: 1Keluarga ::: Gram 🔜 Kilo ============================== SAVING, TRADING & NETWORKING ============================== . . . #agenpowergold #Alhamdulillah #kutuemas #powergoldbiz #follow4follow #trending #terapiinstagram #viralmalaysia #emasonlinemurah #terlajakmurah #goldbaremas #dinaremas #loketukirnama #cincinbajet #emas916 #emashargakilang #cincinbelahrotan #gelang &rantai#cincinkahwin #cincintunang #likeforlike #emasfizikal #jualbeliemas #bizywoman
Terkadang aku merasa termasuk orang yg paling beruntung. Dengan segala kekurangan yg aku miliki telah dilengkapi oleh beliau. Bahkan urusan ibadah,keuangan & dapur dy lebih baik dr ku.Konsisten, disiplin, sabar,&penyayang terhadap keluarga. Bahkan beliau sangat bertanggung jawab, good planner..#alhamdulillah - Barokalloh...Be Better-keep istiqomah & jadilah imam yg baik sayank..#PapaAl
☁☁⛅☀☺☁☁☁ بسم الله الرحمن الرحيم . Assalamualaikum w.h.t & rakan hati semua 💜 . EMAS ni Tuhan ciptakan semua orang meminatinya dan ingin memilikinya . Dan apa yang bestnya, EMAS ni ubat kepada penyakit kewangan yang utama iaitu KEBOROSAN & KEBOCORAN WANG....😃😃😃 . Kenapa saya kata begitu , kerana simpanan yang tidak ditukar kepada bentuk fizikal akan mudah dibelanjakan begitu sahaja. . TAK PERCAYA❓❓❓ . Cuba lihat diri kita sendiri...Berapa banyak duit yang kita simpan dan berapa kali kita gunakan simpanan itu... . Fahamkan..?? 😁 . Kalau dah faham, fikirkan & terus bertindak demi masa depan keluarga kita😉✨✨ . 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 :: Dapatkan Emas Harga Rendah Di PowerGold :: . Serendah 1Gram Setiap bulan... . Alhamdulillah powergold terbaik buat semua....... . Kepada yang berminat EMAS . . NAK BELI ASET EMAS ?? . . Ingin menyimpan emas? . Pm/ws :📱wasap.my/+60132512069 . . . ::: 1gm ::: 1bulan ::: 1Keluarga ::: Gram 🔜 Kilo ============================== SAVING, TRADING & NETWORKING ============================== . . . #agenpowergold #Alhamdulillah #kutuemas #powergoldbiz #follow4follow #trending #terapiinstagram #viralmalaysia #emasonlinemurah #terlajakmurah #goldbaremas #dinaremas #loketukirnama #cincinbajet #emas916 #emashargakilang #cincinbelahrotan #gelang &rantai#cincinkahwin #cincintunang #likeforlike #emasfizikal #jualbeliemas #bizywoman
Ketika semua orang menertawakan, aku hanya bisa menikmati keadaan. . . . . #old #myeverything #estate #orange #contrast #lfl #fff #nice #star #stay #young #smoke #lifestyle #alhamdulillah
Nyamannya BILA PAYUDARA SEHAT DAN KENCANG😍😆 Mau Payudara Indah, Besar dan Kencang? Solusi bagi anda yg ingin : 💧Memiliki Payudara Besar dan Kencang. 💧Payudara lebih Indah dan Mulus. 💧Membahagiakan Pasangan Anda. 💧Penampilan Terbaik dan jadi Pusat Perhatian laki-laki. HASIL PERMANEN !!! Tanpa efek samping. Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-2 minggu ! Keunggulan Alat kami buat Payudara: • Memperbesar dan Memperkencang Payudara serta membuat Payudara jadi lebih Indah dan Mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara. Manfaat lain Alat nya: 🍃Mengatasi rambut rontok 🍃Merapatkan Miss V 🍃Menghilangkan bekas selulit. info dan order 👇😊 📲 WA : +6287728489016 DISKON VIA WA 😊😊 Konsultasi klik link di BIO !! #rippedjeans #pakaianmuslimah #trend2017 #gamis #gamissyari #gamismurah #gamisbusui #gamiscantik #bajumurah #ukhti #sekolah #pesantren #shalihah #pengajar #ibu2 #alam #kondangan #ootd #fashion #berhijab #alhamdulillah #lfl #fff #jualbaju #bajumurahmeriah #bajuatasancewek #bajuatasanmurah #bajuatasan #bajuatasanwanita #supplierbajumurah
Alhamdulillah 💍💕 mudah2an kedepannya di lancarkan aamiin 🙏 22072018 💍 B&I ❤ #alhamdulillah #lamaran #khitbah #bungairvanengagement #menujuhalal #onestepcloser
KNP NAK BUANG MASA PAKAI MAKEUP BERJAM-JAM, KALAU DGN DYXY 3 MINIT JE DH SIAP? . TAK PERCAYA? NI TUTORIAL MAKEUP BY DYXY COSMETICS . RAMAI DAH ARTIS-ARTIS MALAYSIA YG DH TRY PRODUCT NI 😍 SEMUAA PUASS HATI! UOLSS BILA LAGI? . JOM WHATSAPP SYU FOR ORDER . 📮 POSTAGE: Monday - Friday 😁 . 🚗 COD: ❤️KL ❤️Cheras ❤️Ampang ❤️Balakong ❤️Kajang ❤️Seri Kembangan ❤️Bandar Tun Razak ❤️Bandar Tun Hussin On . 📌Calling for DROPSHIP📌 . whatsapp/ telegram (+6) 0172868826 / 0174283397💋 . Click link di BIO 😘 . #dyxy #dyxycosmetics #dyxyagent #dyxyagentcheras #dyxycheras #dyxybysyu #dyxybccreamfoindation #dyxybccream #dyxymascara #dyxybrush #dyxylipstick #dyxyfacemist #dyxygreenteafacemist #dyxyteamFL #teamFL #syukur #alhamdulillah #dropshippermalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dropshipdyxy #dropshipdyxycosmetics #dropshipdyxyneeded #dropshipdyxydiperlukan
☁☁⛅☀☺☁☁☁ بسم الله الرحمن الرحيم . Assalamualaikum w.h.t & rakan hati semua 💜 . EMAS ni Tuhan ciptakan semua orang meminatinya dan ingin memilikinya . Dan apa yang bestnya, EMAS ni ubat kepada penyakit kewangan yang utama iaitu KEBOROSAN & KEBOCORAN WANG....😃😃😃 . Kenapa saya kata begitu , kerana simpanan yang tidak ditukar kepada bentuk fizikal akan mudah dibelanjakan begitu sahaja. . TAK PERCAYA❓❓❓ . Cuba lihat diri kita sendiri...Berapa banyak duit yang kita simpan dan berapa kali kita gunakan simpanan itu... . Fahamkan..?? 😁 . Kalau dah faham, fikirkan & terus bertindak demi masa depan keluarga kita😉✨✨ . 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 :: Dapatkan Emas Harga Rendah Di PowerGold :: . Serendah 1Gram Setiap bulan... . Alhamdulillah powergold terbaik buat semua....... . Kepada yang berminat EMAS . . NAK BELI ASET EMAS ?? . . Ingin menyimpan emas? . Pm/ws :📱wasap.my/+60132512069 . . . ::: 1gm ::: 1bulan ::: 1Keluarga ::: Gram 🔜 Kilo ============================== SAVING, TRADING & NETWORKING ============================== . . . #agenpowergold #Alhamdulillah #kutuemas #powergoldbiz #follow4follow #trending #terapiinstagram #viralmalaysia #emasonlinemurah #terlajakmurah #goldbaremas #dinaremas #loketukirnama #cincinbajet #emas916 #emashargakilang #cincinbelahrotan #gelang &rantai#cincinkahwin #cincintunang #likeforlike #emasfizikal #jualbeliemas #bizywoman
. Rempah Kari Adabi ... tudia 😄 . . Tok dah try.. kari kepala ikan terangkat tau. Tok tambah serbuk cili, bg pedaih. Rasa rempah tak strong sgt .. lebih pada melayu style la. Yg penting sodap #adabi i like 👍 . . #assalammualaikum #alhamdulillah #sayamasak #malaysiaeats #foodie #foodstyling #food #foodphotograph #foodpassion #foodstyle #malaysia #instafood #instacook #instaeat #sharefood #foodlike #foodie #foodporn #halalfood #myway #mystyle #malaycuisine #masakanmelayu #ideamasak #chef #igfood #breakfast #sarapan #lunch #dinner
In Shaa Allah soon 🖤
Akhirnya bisa juga makmal bersama 😗😙😚😘 #Alhamdulillah #Bsyukur
☁☁⛅☀☺☁☁☁ بسم الله الرحمن الرحيم . Assalamualaikum w.h.t & rakan hati semua 💜 . EMAS ni Tuhan ciptakan semua orang meminatinya dan ingin memilikinya . Dan apa yang bestnya, EMAS ni ubat kepada penyakit kewangan yang utama iaitu KEBOROSAN & KEBOCORAN WANG....😃😃😃 . Kenapa saya kata begitu , kerana simpanan yang tidak ditukar kepada bentuk fizikal akan mudah dibelanjakan begitu sahaja. . TAK PERCAYA❓❓❓ . Cuba lihat diri kita sendiri...Berapa banyak duit yang kita simpan dan berapa kali kita gunakan simpanan itu... . Fahamkan..?? 😁 . Kalau dah faham, fikirkan & terus bertindak demi masa depan keluarga kita😉✨✨ . 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 :: Dapatkan Emas Harga Rendah Di PowerGold :: . Serendah 1Gram Setiap bulan... . Alhamdulillah powergold terbaik buat semua....... . Kepada yang berminat EMAS . . NAK BELI ASET EMAS ?? . . Ingin menyimpan emas? . Pm/ws :📱wasap.my/+60132512069 . . . ::: 1gm ::: 1bulan ::: 1Keluarga ::: Gram 🔜 Kilo ============================== SAVING, TRADING & NETWORKING ============================== . . . #agenpowergold #Alhamdulillah #kutuemas #powergoldbiz #follow4follow #trending #terapiinstagram #viralmalaysia #emasonlinemurah #terlajakmurah #goldbaremas #dinaremas #loketukirnama #cincinbajet #emas916 #emashargakilang #cincinbelahrotan #gelang &rantai#cincinkahwin #cincintunang #likeforlike #emasfizikal #jualbeliemas #bizywoman
Narrated Ibn 'Umar: Allah's Messenger (ﷺ) said: Islam is based on (the following) five (principles): 1. To testify that none has the right to be worshipped but Allah and Muhammad is Allah's Messenger (ﷺ). 2. To offer the (compulsory congregational) prayers dutifully and perfectly. 3. To pay Zakat (i.e. obligatory charity) . 4. To perform Hajj. (i.e. Pilgrimage to Mecca) 5. To observe fast during the month of Ramadan. . . . . . حَدَّثَنَا عُبَيْدُ اللَّهِ بْنُ مُوسَى، قَالَ أَخْبَرَنَا حَنْظَلَةُ بْنُ أَبِي سُفْيَانَ، عَنْ عِكْرِمَةَ بْنِ خَالِدٍ، عَنِ ابْنِ عُمَرَ ـ رضى الله عنهما ـ قَالَ قَالَ رَسُولُ اللَّهِ صلى الله عليه وسلم ‏ "‏ بُنِيَ الإِسْلاَمُ عَلَى خَمْسٍ شَهَادَةِ أَنْ لاَ إِلَهَ إِلاَّ اللَّهُ وَأَنَّ مُحَمَّدًا رَسُولُ اللَّهِ، وَإِقَامِ الصَّلاَةِ، وَإِيتَاءِ الزَّكَاةِ، وَالْحَجِّ، وَصَوْمِ رَمَضَانَ ‏"‏‏.‏ . . . . . . Why should you share this Hadith? . . . The Prophet Muhammad ﷺ said: “The one who guides to something good has a reward similar to that one doing it.” [Muslim] . . . . . #hadith #Hadithquotes #hadithreminder #hadithdujour #hadithoftheday #hadithandquran #quran #pray #quranicverses #quranicinspiration #islam #islamic #salat #muslim #loveAllah #quranquotes #loveislam #thankAllah #islamicquotes #ameen #salah #jannah #muslimah #muslims #alhamdulillah #allah #prayer #makkah #medina #kaaba
Alhamdulillah, rezeki Allah tak pernah salah alamat ❤️ Closed order hari Jumaat malam kul 10 malam dan customer kata nak guna untuk majlis hari jadi anak keesokan harinya. Semua menu dah ada, tapi customer betul2 terlupa pasal kek birthday. Diri sendiri sedaya upaya untuk bantu dan inilah rezeki. TEAM HEBAT kata boleh dan on. Maka, customer bukan sahaja order Unicorn Cake 6" tapi berserta lima kotak mini cheese tart 😍😍😍 Syukur, alhamdulillah 💕 Terima kasih Puan Dyana atas pembelian. Moga Puan Dyana dan family murah rezeki selalu 🌹 #alhamdulillah #agentsabrinabakery #syafizajualkek #kek #keksedap #keksgbesi #kekkajang #kekcheras #kekbirthday #birthday #birthdaycake #tunang #anniversary #deliverysetiaphari #deliveryteruskehati #igers #janganbencicintaku
☁☁⛅☀☺☁☁☁ بسم الله الرحمن الرحيم . Assalamualaikum w.h.t & rakan hati semua 💜 . EMAS ni Tuhan ciptakan semua orang meminatinya dan ingin memilikinya . Dan apa yang bestnya, EMAS ni ubat kepada penyakit kewangan yang utama iaitu KEBOROSAN & KEBOCORAN WANG....😃😃😃 . Kenapa saya kata begitu , kerana simpanan yang tidak ditukar kepada bentuk fizikal akan mudah dibelanjakan begitu sahaja. . TAK PERCAYA❓❓❓ . Cuba lihat diri kita sendiri...Berapa banyak duit yang kita simpan dan berapa kali kita gunakan simpanan itu... . Fahamkan..?? 😁 . Kalau dah faham, fikirkan & terus bertindak demi masa depan keluarga kita😉✨✨ . 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 :: Dapatkan Emas Harga Rendah Di PowerGold :: . Serendah 1Gram Setiap bulan... . Alhamdulillah powergold terbaik buat semua....... . Kepada yang berminat EMAS . . NAK BELI ASET EMAS ?? . . Ingin menyimpan emas? . Pm/ws :📱wasap.my/+60132512069 . . . ::: 1gm ::: 1bulan ::: 1Keluarga ::: Gram 🔜 Kilo ============================== SAVING, TRADING & NETWORKING ============================== . . . #agenpowergold #Alhamdulillah #kutuemas #powergoldbiz #follow4follow #trending #terapiinstagram #viralmalaysia #emasonlinemurah #terlajakmurah #goldbaremas #dinaremas #loketukirnama #cincinbajet #emas916 #emashargakilang #cincinbelahrotan #gelang &rantai#cincinkahwin #cincintunang #likeforlike #emasfizikal #jualbeliemas #bizywoman
Alhamdulillah, rezeki Allah tak pernah salah alamat ❤️ Closed order hari Jumaat malam kul 10 malam dan customer kata nak guna untuk majlis hari jadi anak keesokan harinya. Semua menu dah ada, tapi customer betul2 terlupa pasal kek birthday. Diri sendiri sedaya upaya untuk bantu dan inilah rezeki. TEAM HEBAT kata boleh dan on. Maka, customer bukan sahaja order Unicorn Cake 6" tapi berserta lima kotak mini cheese tart 😍😍😍 Syukur, alhamdulillah 💕 Terima kasih Puan Dyana atas pembelian. Moga Puan Dyana dan family murah rezeki selalu 🌹 #alhamdulillah #agentsabrinabakery #syafizajualkek #kek #keksedap #keksgbesi #kekkajang #kekcheras #kekbirthday #birthday #birthdaycake #tunang #anniversary #deliverysetiaphari #deliveryteruskehati #igers #janganbencicintaku
Alhamdulillah, rezeki Allah tak pernah salah alamat ❤️ Closed order hari Jumaat malam kul 10 malam dan customer kata nak guna untuk majlis hari jadi anak keesokan harinya. Semua menu dah ada, tapi customer betul2 terlupa pasal kek birthday. Diri sendiri sedaya upaya untuk bantu dan inilah rezeki. TEAM HEBAT kata boleh dan on. Maka, customer bukan sahaja order Unicorn Cake 6" tapi berserta lima kotak mini cheese tart 😍😍😍 Syukur, alhamdulillah 💕 Terima kasih Puan Dyana atas pembelian. Moga Puan Dyana dan family murah rezeki selalu 🌹 #alhamdulillah #agentsabrinabakery #syafizajualkek #kek #keksedap #keksgbesi #kekkajang #kekcheras #kekbirthday #birthday #birthdaycake #tunang #anniversary #deliverysetiaphari #deliveryteruskehati #igers #janganbencicintaku
Terima kasih untuk 1 Minggu ini cukup dibuat jatuh hati pada perlakuan mu 😘 semoga kedepannya lebih dan lebih jatuh hati lagi 😇🙏 #alhamdulillah
Bismillah ya Robbi... semoga do’a dari seluruh Jam’iyah “Ar Ridwan” dan handai taulan bisa membuat perjalanan kedua orang tua dan Om/ Tante kami ke Baitullah berjalan lancar dan menjadi Haji/ Hajjah yg mabrur.... Aamiin....99x YRA.... 🙏🙏 - - #walimatussafar #parents #familytime #iyajuwita #juwitanism #juwitastory #temanjuwita #alhamdulillah
Done Redeemed 💟🎁 . . Tqsm The Chicken Rice Shop Ayam Panggang Nusantara #RezekiBuatAnak2 👬 #Alhamdulillah
Alhamdulillah - those rare moment when I get someone to snap our photo, togetherness is important especially when the kids are growing up so fast. May we all remember what we are here for. #familyiseverything #togethernessishappiness #familyphotography #justthe4ofus #alhamdulillah #allahuakbar
"Alhamdulillah... TICA SHOW's DONE" Congratulation to all participants 🤗😍 *Mamoera Giorgio Armani 3x Best Kitten Ring (1, 2, 4) 1× 2nd Best Cat Ring 5 * Mamoera Askar De Bump of Fairybless 5th Best Cat Ring 3 * Dazzle Daze of Fairybless 7th Best Long Hair * Rahardjaver Wish U Luck of Lofty 2nd Best Kitten Ring 6 3 rd Best LH Kitten Ring 5 Congratulation owner and thank you for using our agent service @dedimogugu @lofty26 @rahardjavercattery #catquotes #cats #instalike #catoftheday #catofinstagram #petoftheday #petofinstagram #pecintakucing #kucingshow #kucingpedigree #kucingjuara #persian #lovecats #ilovemycats #ilovegrooming #indonesiacatlovers #indonesia #catlovers #tangerang #karawaci #jakarta #assalamualaikum #alhamdulillah #mashallah #tabarakallah
Doa Nabi Dzakariya a.s. Meminta Anak yang Baik “Robbi hab lii min ladunka dzurriyyatan thoyyibatan, innaka samii’ud du’aa.” Ya Rabbku, berilah aku dari sisi Engkau seorang anak yang baik. Sesungguhnya Engkau Maha Mendengar doa,” (Q.S. Ali Imron: 38). #alhamdulillah amal sokmo doa ni🌹
Terima kasih Bandung!.. 10K Personal Best! . . . . Unofficial Toyota alliance with Grab..😄 #alhamdulillah #toyotaindonesiarunners #pocaribandungmarathon2018 #kemenanganitudekat #grabpocarirun
Terkadang Sesuatu Yang Indah Itu Perlu Keseriusan. . . . . . --faizafarzanasiregar-- 📷Suport by @faishalfaris.siregar #8bulan #baby #hits #anakbayi #hitamputih #ceria #tertawa #lucu #gemesin #islam #alhamdulillah #bersyukur #anugerah #nikmat #rantauprapat #cantik #babyshop #babysmart
Жизнь прекрасна, если не вспоминать о прошлом и не думать о будущем.#alhamdulillah #xudogashukur 🙏❤️
Real men😎 Barakallah kan semua utk hari ini🌾👳 #bismillah #Alhamdulillah #barakallah #anak #soleh #jakarta #muslim #islam #likefatherlikeson #ios #android
Ставьте лайки ❤ @banditty_007 подпишись↗ @banditty_007 подпишись↗ @banditty_007 подпишись↗ ✴Отмечайте нас ✔ 🚀У нас своя отмосфера 🚀 #жизненныецитаты #жизнь #жизненно #жена #девушка #любовь #вечно #воздух #вода #огонь #земля #ночь #день #alhamdulillah
All the best Gauahar❤ #Repost @gauaharkhan • • • Lights Camera Action !!! ❤️ it ain’t easy being an actor!! Although u could have a few people throw that assumption in ur face sometime,!Especially ain’t easy,if it’s not been handed over to u #justlikeThat ! Nobody can !! It is hardwork, perseverance,resilience,faith,deliverance!!! Only then u may get noticed, ur work could be appreciated,ur work ethic can take u places !! That is the only thing that will give u a good name n hence get you more credible work !! It’s a cycle of the good!! #doTheWork #believeInAllahsAbundance #doNottakeanythingForGranted #NeverGonnaBeEasy #EnjoyTheRide ❤️ #Alhamdulillah .. wrapping up work on my second web series today!! Can’t wait to start on the next soonest !! #livingDifferentLives 🌟
☁☁⛅☀☺☁☁☁ بسم الله الرحمن الرحيم . Assalamualaikum w.h.t & rakan hati semua 💜 . EMAS ni Tuhan ciptakan semua orang meminatinya dan ingin memilikinya . Dan apa yang bestnya, EMAS ni ubat kepada penyakit kewangan yang utama iaitu KEBOROSAN & KEBOCORAN WANG....😃😃😃 . Kenapa saya kata begitu , kerana simpanan yang tidak ditukar kepada bentuk fizikal akan mudah dibelanjakan begitu sahaja. . TAK PERCAYA❓❓❓ . Cuba lihat diri kita sendiri...Berapa banyak duit yang kita simpan dan berapa kali kita gunakan simpanan itu... . Fahamkan..?? 😁 . Kalau dah faham, fikirkan & terus bertindak demi masa depan keluarga kita😉✨✨ . 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 :: Dapatkan Emas Harga Rendah Di PowerGold :: . Serendah 1Gram Setiap bulan... . Alhamdulillah powergold terbaik buat semua....... . Kepada yang berminat EMAS . . NAK BELI ASET EMAS ?? . . Ingin menyimpan emas? . Pm/ws :📱wasap.my/+60132512069 . . . ::: 1gm ::: 1bulan ::: 1Keluarga ::: Gram 🔜 Kilo ============================== SAVING, TRADING & NETWORKING ============================== . . . #agenpowergold #Alhamdulillah #kutuemas #powergoldbiz #follow4follow #trending #terapiinstagram #viralmalaysia #emasonlinemurah #terlajakmurah #goldbaremas #dinaremas #loketukirnama #cincinbajet #emas916 #emashargakilang #cincinbelahrotan #gelang &rantai#cincinkahwin #cincintunang #likeforlike #emasfizikal #jualbeliemas #bizywoman
next page →