#amanpalestine

4,099 posts

Loading...
Jubah Lubna in Mint Green! Rm89 jur. Boleh custome size sendiri okey!
Jubah Lubna Rm89 jur. Cantik cute simple! Customer kita nie pakai colour dusty pink n beli 1 set sekali dgn zunaidah khimar. Cun kann . Auchh😍
Ya اَللّهُ... 🌾Di pagi Jumaat yang mulia ini, ampunilah dosa² kami, dosa² ibu bapa kami, seluruh ahli keluarga kami, saudara² kami, sahabat² kami dan seluruh umat Islam. . . 🌾Panjangkanlah usia kami... Kurniakanlah kami keselamatan dan kesihatan yang baik... Tunjukkanlah kami jalan yang benar. . . 🌾Berkatilah kehidupan kami di dunia dan di akhirat... Dan masukkanlah kami ke dalam syurgaMu Ya اَللّهُ.. . . Ya اَللّهُ... 🌾Kurniakan kepada kami rezeki yang halal lagi diberkati dan jadikanlah dengan rezeki itu kami semakin dekat dengan dengan mu Ya اَللّهُ.
Blossom Full Lace in Soft Grey! Open to order.
Blossom Full Lace jangan dilupakan guys! Masih open untuk order ye uolls. Klik je link whatsapp di bio @izumie.attire utk order or survey2😉
MINTA MAAF Ia bukanlah perkara yang sukar dilakukan. Jika anda rasa susah untuk menutur kata yang ajaib itu. Hati anda memang sedang dipenuhi dengan keegoan. Percayalah, kata maaf tersebut memang sesuatu yang ajaib. CUBALAH Mengalah bukan tanda kalah, malah tanda kemenangan.
Hannah Dress + Zunaidah Khimar colour Navy Blue! Open to order!
Hakak can't move on laa bila tgk #feedbackcustomer kita pakai #hannahdress colour white nie . So pretty, simple and comfortable. Uolls dh grab ke? Ada lebih 30 pilihan warna tauu. Nk order mai cecepat whatsapp hakak klik je link di bio @izumie.attire okey. P/s: jgn order last minit sbb semua design que order.😉
Kadang kadang dalam tangisan kita jumpa ketenangan. Kadang kadang dalam kesakitan kita jumpa keampunan. Kadang kadang dalam musibah kita jumpa keinsafan. Kadang kadang dalam marah ada sayang. Namun... dalam kesusahan pasti jumpa kesenangan. Bersandarlah sepenuh harapan kepadaNya..
Aisyah Blossom in Peach! 😍 Nk sedondon gini? Mai cecepat whatsapp hakak naa. Klik je link di bio @izumie.attire tu okey. Byk lagi warna yg kita ada😘
Design paling hot! AISYAH BLOSSOM laa.. Apa lagi kann heeee.. Rm170 jur. Que order. Jgn order last minit tauuu😘. Klik jur link di bio @izumie.attire tau kalau nk order😉
"Berhati-hatilah jangan sampai usiamu telah berakhir dan kamu bertemu Allah membawa Iman yang lemah. Kerana penyesalan menjelang kematian dan setelahnya tidak berguna sama sekali selama-lamanya. Hanya saja penyesalan manusia itu berguna bila terjadi semasa hidupnya di permukaan bumi." (Al Allamah Habib Umar Bin Muhammad Bin Salim Bin Hafidz)
Siapa peminat purple kat sini? Angkat tangan!!! Berminat dgn Floral Veil mai cecepat whatsapp hakak tau. Klik je link di bio @izumie.attire okey. Kita ada dalam 14 pilihan warna utk veil nie guys! Hari nie ada promo jgn lepaskan peluang tau utk grab bg yg nak kahwin tak lama lagi tuuu. Heeee 😉
Baru je release! Floral Veil ! So hari nie ada harga promo utk veil nie tau. HARGA PROMO HARI INI SAHAJA. RM69 FREE POSTAGE! Esok harga lain dah. Dan xde free postage tau. Jadi bg yg berminat or yg mencari veil utk majlis anda yg tak lama lagi tuu boleh lah cecepat grab! Cepat klik link whatsapp dia bio @izumie.attire tu tauu! P/s: status ready stock. Siapa cepat dia dpt. Lambat tinggal😆
Jika tanganmu pendek untuk membalas kebaikan seseorang, maka panjangkan lisanmu untuk selalu mendoakannya. Pesan pada hati: Benci, jangan sampai mnghina. Suka, jangan sampai memuja. Menangis, jangan sampai merana. Moga2 ALLAH menjaga baik-baik hati ini. Orang tenang sentiasa menang... Allahumma aamien. Salam Jumaat.😍 Semoga kita mendapat rahmat dan keberkatan dari Allah swt di hari yang berkat ini.
Sale! Sale! Sale! Amor Dress! Rm550 jur. Uolls ckp je nk colour apa!Ada byk nie pilihan colour. Status custom made tau. Jgn risau pasal size okey. Sbb harus lahh jahit ikut size yg uolls bagi. Kita custom size kann. So bg yg kenan tuu jgn order last minit ye. Xdapek nk nolong kalau last2 minit niee😥 p klik lelaju link kat bio @izumie.attire tau. 😉
Amboi bukan main lawo lagi AMOR DRESS kita nie uiii. Hakak tengah buat promotion untuk design nie tau. Siapa cepat dia dapat! Siapa lambat tak dapek den nak nolong eh! 😓 Harga nie termasuk veil tau. RM550 jur. Dh lah promo boleh bayo ansur pulak tu. Uish mana nk cari cam gituuu haaa? Cari dgn kami lahh manaa lagi😜 Yang berminat jom le booking slot, sementara masih kosong lagi nie. Rm100 je. Link whatsapp kat bio @izumie.attire ❤ P/s: Kome jgn le gedik beno nk order last minit tau. Sian le tailor teman nk menjahitnye karang. Udah rope lipas kudung haa. Ate tak kesian ke kome?
🍀Hargailah… Kesihatan tidak dihargai sehinggalah sakit, Masa tidak dihargai sehinggalah ia berlalu, Nikmat tidak dihargai sehinggalah datang musibah.. Keamanan tidak dihargai sehinggalah berlakunya kekacauan dan peperangan, Hidup tidak dihargai sehinggalah datangnya sakaratulmaut, Cinta yang tulus tidak dihargai sehinggalah kehilangan orangnya. HARGAILAH SEGALANYA...
LOVELY BLOSSOM in Dusty Pink and Champagne! Harga Asal : RM399 Harga Promo : Rm299 Warna : 25 pilihan drpd BLOD ke PASTEL Material : Como Crepe Flower Material : Detailing Lace 3D flower yg mewah Standart Size : XS to 2XL Status : Custom Made (que order 4week) Bf zip and Wudhu Zip available Custome Size Sendiri : Add RM20 Postage : 1 Box RM12 SM 1 Box RM17 SS Berminat nk order boleh terus whatsapp hakak ye. Klik je link di bio tuha. Sepantas kilat hakak respon. P/s: kalau uolls nak yg plain je pon boleh tau! No problem dear😉 yg penting jgn order last minit okeh!
Lovely Blossom in Mint Green and Royal Blue! Yang mana satu pilihan uolls?
Kita perlukan ubat untuk sembuhkan luka. Tetapi kita perlu masa untuk hilangkan parutnya. Begitulah, memaafkan umpama ubat. Melupakan perlu masa. Jadi berilah masa. Jangan paksa hati untuk melupakan. Morning guys! Have a nice day. Moga sihat selalu, dilindungi dan dirahmati Nya.
Berbagi keceriaan bersama Anak2 Lombok yg Penuh Semangat #PeduliLombok #AmanPalestin #amanpalestine
Lagi!! #feedbackcustomer kali nie customer kita nie pakai 1 SET BELLA BLOSSOM + BAJU MELAYU + SHAWL + VEIL colour EMERALD GREEN guys! Amacam cantik ke edok? 1 set mcm nie harga dia xsampai pon rm500 tau! P/s: to order just klik link whatsapp di bio okey! Jgn order last minit sbb design nie kena que order!😉
Tengok apa kata customer kita nie😍 #feedbackcustomer kita pakai HANNAH DRESS PLAIN colour PEACH! Swipe tau! Heeee P/s: to order klik link whatsapp di bio okeh! Jgn order last minit sbb status design kita yg nie que order.
Alhamdulillah bisa berbagi lagi Cerita dan Kebahagiaan Bersama Anak2 dan Berbagi Kebutuhan Pokok Kpd Warga dari Teluk Kode Malaka Lombok Utara di Sekolah Tenda Darurtat, Mereka Punya semangat yg luar biasa #amanpalestine #AmanPalestin #palestine #LombokUtara #PeduliLombok #RidoNdeso #gempalombok
Alhamdulillah bisa berbagi Cerita dan Kebahagiaan Bersama Anak2 dari Teluk Kode Malaka Lombok Utara di Sekolah Tenda Darurtat, Mereka Punya semangat yg luar biasa #amanpalestine #AmanPalestin #palestine #LombokUtara #PeduliLombok #RidoNdeso #gempalombok
۞اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ مُحَمَّدٍ۞ . . "Mati dalam keadaan apa kita ini, semuanya di dalam ketetapan Allah. Sebab itu kita kena selalu berdoa kepada Allah untuk mati dalam islam (husnul khatimah). . . Sebab ada orang kata Rasulullah Sallallahu alai'hi wassalam, mereka itu beramal dengan amalan ahli syurga sehingga dirinya dengan syurga itu hanya sehasta sahaja lagi, tetapi ditentukan oleh Allah, dimana dirinya beramal di akhir umur dengan amalan ahli neraka dan kemudian dimasukkan ke dalam neraka. . . Ada di kalangan kamu yang kata Rasulullah, mereka itu beramal dengan amalan ahli neraka sehingga dirinya dengan neraka hanya sehasta sahaja lagi, kemudian didahulukan dengan ketetapan daripada Allah, sehingga di akhirnya dia beramal dengan amalan ahli syurga, kemudian dimasukkan ke dalam syurga. . . "Seseorang itu akan mati dengan apa yang dia minat, jika dia minat pada hiburan, bimbang bahawa dia akan mati dalam keadaan itu, jika dia minat dengan majlis ilmu, in Shaa Allah dia akan mati dengan majlis ilmu" . . -Habib Najmuddin Othman Al-Khered- 🔋 Muhasabah Diri dan Teruskan Berselawat!
Morning guys! Seroja in pure white! Kita ada lebih kurang 30 pilihan warna tau! Wow byk tuuu. Nak tau ada warna apa lagi? Mai whatsapp hakak lelajuu. Okeh. Klik je link di bio tuha. Mudah xyah hangpa sesusah nk save eh! Heee😉 P/s: jgn order last minit tau sebab semua design kita que order. 😊
New design for bridal set! SEROJA SET 😍
Allah tiupkan kekuatan melalui ujian-ujian yang datang. Allah tangguhkan sesuatu untuk didik kita supaya sabar. Allah ambil sesuatu untuk didik kita supaya redha. Sampai masa, Allah akan beri sesuatu sebagai ganjaran. Pada saat itu, kita akan begitu syukur dengan apa yang Allah aturkan untuk kita nie.. Tenang je okey! Sesungguhnya, Allah menyukai org yg sentiasa sabar. Morning guys! 😆
#feedbackcustomer lagi! Customer kita nie order LOVELY BLOSSOM colour Pure White & LACE colour Soft Pink! Auchhh 😍 Risau terlalu labuh? Nak alter labuh? Boleh sajaa no problm! Kami buat semuanya. Tara hal lahh awak. Jgn risau tau. Yg kenan tu meh whatsapp hakak lelaju. Klik je link di bio tu haa tauu.😘 P/s: jangan order last minit tau sbb design kita semua que order!😉
Morning uolls! Hakak rasa hari nie mcm nk share #feedbackcustomer customer jelah! Heeeeee😘 Nie feedback customer pakai BLOSSOM FULL LACE colour PURE WHITE & LACE colour GOLD + Jubah Lelaki Pure White juga! Customer kita nie order sedondon gituhaaa. Uolls jgn risau pasal size okey. Dari sekecik2 ke sebesar2 size ai boleh tolong uolls😘. No problm okey. Diterima sahajaa. Auchh😉 Pape hal nk order or survey2 boleh terus whatsapp hakak tau. Klik je link kat bio tuha xsusah ehh😝 P/s: jgn order last minit okey sebab design kita semua kena que order!
Musibah Itu Hikmah Ujian itu hadiah. Ujian itu berbalut kadang tak indah. Ujian itu ada manis ada pahit. Ujian itu hadiah terbaik Ilahi buat hamba yang disayangi. Pasti hikmah menanti buat mereka yang sabar menjalani. Baik cepat mahupun lambat hikmah bakal tersingkap tepat pada waktunya. Pasti dan akan terjadi. Didik hati dalam sabar menanti sebuah penanti yang pasti terjadi🍃
Jelita Blossom in Pure White! Harga : Rm279 Warna : 25 pilihan drpd BLOD ke PASTEL Material : Como Crepe Flower Material : Detailing Lace Standart Size : S to XL (custom size add Rm20) Status : Ready Stock Free postage (5 to 14 day postage) Bf zip and Wudhu Zip available Postage : 1 Box RM12 SM 1 Box RM17 SS Berminat nk order boleh terus whatsapp hakak ye. Klik je link di bio tuha. Sepantas kilat hakak respon. P/s: kalau uolls nak yg plain je pon boleh tau! No problem dear😉 yg penting jgn order last minit okeh! Sebulan awal lagi bagus😘
Salam semua, selamat petang! Buat apa tu? Nak tanya nie suka tak kalau kami keluarkan skirt basic mcm nie, sesuai untuk pakai daily dan jugak bridesmaid pon boleh pakai. Sedondon gitu! Kalau ramai suka baru kita on masuk production. Hehehe😆 On tak on?
Seperti mana kita tahu, cinta itu sangatlah mahal dan berharga di mata insan yang tahu menghargai. Dek sibuk mencari dan menegakkan suara mengenai hargai dan cinta, kita terlupa untuk memberi cinta kepada yang sebenar benarnya. Apabila kita sudah meletakkan cinta kita kepada Allah, sudah pasti kita akan dapat kebahagiaan di dunia. Dari soal jodoh, harta, dan sebagainya. Perkara ini menjadi samar2 sebab ramai yang nakkan kebahagiaan dengan cara shortcut bukannya penuh dengan segala cabaran untuk menguji kesetiaan kita. Cinta dan rindu Itulah akan mengukur siapa diri kita. Keep istighfar🌸 Dan keep sabar🌸
Wafa Basic in Pure White! 😍 Only Rm129 FREE POSTAGE! Woww wowww woww Cun sangat dh nie kalau nk pakai menikah uolls! Cepat2 mai whatsapp hakak sementara stock masih byk gila nie. Nnt hbis hakak xdpt nk nolong dh. Auch! Klik je link whatsapp kat bio tau! Mudah dan lajuuuu😜
Basic Dress dh launching guys! WAFA BASIC nama diberi😍 Harga sangat2 berpatutan dan murahh gila! Lagi2 dpt FREE POSTAGE! Status READY STOCK Material COMO CREPE Size S to XL 10 Colour Hot! Nak tau tak harga berapa nie? Heeeee! Tunggu post selepas nie tau! Kita kasi tau detail harga kat next post😜 P/s: nk order boleh whatsapp hakak lelaju ye. Link ada dibio tinggal klik jaa😘
🌸 If الله loves you more than the others, HE will test you more than others! Stop asking 'Why Me?' Instead praise HIM more and more! Good morning guys and Assalamualaikum wbt. 🌹
Siapa nak dapatkan durra dress nie secara percuma? Nak tahu tak cara nya mcm mne? Hangpa kena beli 3 item keatas dan layak memiliki 1 durra dress nie secara percumaa! Woww best ke tak? P/s: utk lebih details boleh terus whatsapp hakak ye. Klik je link di bio okey 😘
Sale Terkejut 2.0! 27 sept - 4 oct Kurung Sayang Rm110 Free postage 5 Colours XS to XL Material Como Crape Untuk setiap pembelian 3 dan keatas akan dpt free gift "DURRA DRESS" size n colour rendom! P/s: mai whatsapp hakak lelaju. Klik je link di bio tu okey! Lambat tinggal! 😉 cepat2 sementara stock masih adaa!
Saidina Usman bin Affan r.a mengatakan: . . "Kesedihan dunia dapat menggelapkan hati. Kesedihan dalam urusan akhirat adalah cahaya yang menerangi hati." . . - Imam Nawawi al-Bantani, Nashaihul Ibad -
Selama kemerdekaan bangsa Palestina belum diserahkan kepada orang-orang Palestina, maka selama itulah bangsa Indonesia berdiri menantang penjajahan Israel," Soekarno, 1962. #savepalestine #amanpalestine #kamicintapalestina
Selama kemerdekaan bangsa Palestina belum diserahkan kepada orang-orang Palestina, maka selama itulah bangsa Indonesia berdiri menantang penjajahan Israel," Soekarno, 1962. #SavePalestine #KamiCintaPalestine #AmanPalestine #PalestineMerdekaaaa #OsisSmanci
Sale Terkejut 2.0! 27 sept - 4 oct Kurung Cinta Rm110 Free postage 5 Colours XS to XL Material Como Crape Untuk setiap pembelian 3 dan keatas akan dpt free gift "DURRA DRESS" size n colour rendom! P/s: mai whatsapp hakak lelaju. Klik je link di bio tu okey! Lambat tinggal! 😉
Sale Terkejut 2.0! 27 sept - 4 oct Tiara Blouse Rm55 7 Colours XS to 2XL Material Como Crape Untuk setiap pembelian 3 dan keatas akan dpt free gift "DURRA DRESS" size n colour rendom! P/s: mai whatsapp hakak lelaju. Klik je link di bio tu okey! Lambat tinggal! 😉
Malu dan iman adalah dua sahabat yang tak mampu terpisah. Andai tiada malu, hati seseorang akan MATI. Ibarat mayat yang disiat kulitnya tidak rasa apa apa, begitu juga dengan hati yang mati, melakukan dosa dan melihat dosa, tidak rasa apa apa.
SALE TERKEJUT 2.0! NANTIKAN 27 SEPT HINGGA 4 OCT SAHAJA Antara designs yang akan join sale kali nie: Kurung Sayang Kurung Cinta Kurung Fur Durra Dress Tiara Blouse Ada yg dh tak sabar nak tahu harga tak nie? 😉
SALE TERKEJUT 2.0! NANTIKAN 27 SEPT HINGGA 4 OKT SAHAJA Antara design yang akan join sale kali nie: Kurung Sayang Kurung Cinta Kurung Fur Durra Dress Tiara Blouse Harga syok punyee! 😍
Jika harapan diletakkan selain pada Allah, percayalah, kita akan kecewa. Jika melakukan sesuatu tapi mengharap manusia lain melihat dan memuji, percayalah, kita takkan dapat istiqomah. Jika ditimpa satu musibah, kita mengharapkan simpati manusia, percayalah, kita akan putus asa. Jika pengorbanan kita tidak dinilai, malah masih dipandang serong oleh teman-teman rapat kita sendiri, muhasabah diri, bersihkan hati dan kosongkan ia dari kebergantungan pada makhluk. Ketika itu, percayalah, jiwamu akan beroleh ketenangan. Redha lagi diredhai. -Ustaz Syed Kadir-
Opss! Salah no lah! Mcm mne nie😅 Kenan nk order si menawan nie? Tak yah sesusah nk save no hakak. Klik je link whatsapp di bio tu terus boleh order. Xyah risau salah no lagi! Heeeee😉 P/s: tgh promosj nie. Lepas 30hb harga dh jd Rm139 tau. So jgn lepaskan peluang rebut harga promo nie okey! Rm129 sahaja free postage!
MELLINA STYLISH KURUNG HARGA PROMOSI SEHELAI SAH SEHINGGA 30 SEPTEMBER HANYA RM 129 SAHAJA! FREE CAJ PENGHANTARAN 1 MALAYSIA SIZE S HINGGA 5XL WOWW woww Wowww jangan lepaskan peluang! Ada banyak lagi warna. Mai cecepat whatsapp hakak naa. Klik ja link di bio tu okey! 😉
اَللَّهُمَّ إِنِّيْ أَسْأَلُكَ عِلْمًا نَافِعًا، وَرِزْقًا طَيِّبًا، وَعَمَلاً مُتَقَبَّلاً Allahumma inni as aluka ‘ilman naafi’aa wa rizqan toyyibaa wa ‘amalan mutaqabbalaa. . . "Ya Allah, sungguh aku memohon kepadaMu ilmu yang manfaat, rezeki yang baik dan amal yang diterima." . . Amin ya rabb.🍃
Malam2 nie korang buat apa? Kalau boring2 jom lah husya2 ig @izumie.attire kot2 berkenan dengan baju2 kita. Hish😄 Jelita blossom in soft pink! Stock limited tau! So siapa yg kenan tu mai le cecepat order. Klik je link di bio tau. 😊
Jelita blossom buat awak awak yang jelita di luar sana! Manis sungguh kalau digayakan pada hari bahagia awak kan! Auchh😍
Dekat mana kau jejak sekarang... Rasailah dengan bersyukur... Jika tidak dengan izin Allah... Kau takkan berada dimana kau jejak sekarang... Apa yang kau dapat, tak semua dapat. Bersyukurlah. Selamat pagi. Mulakan hari anda dengan senyuman dan bismillah. Moga dilindungi dan dirahmatiNya.
Feedback customer lagi pakai JUBAH LUBNA! 😍 Apa kata mereka? Nk tahu tgk sebelah tau!😁
Feedback customer pakai Jubah Lubna guys!😍 Nak pakai sedondon tapi risau xde size? Jangan risau kami jahit ikut size awak2 semua! Suka tak? Nk order mai whatsapp hakak lelaju. Klik je link di bio tu tau. P/s: jgn order last minit tau sbb kita que order!
🌹Selamat Pagi Cinta 🌹 Nafas yang kita hembus tadi dah tak ada. Nafas yang kita tengah sedut sekarang kita pinjam sekejap. Kemudian, hembus keluar balik pulangkan pada Allah. Nafas yang sekejap lagi, belum tentu Allah bagi pinjam. Kalau Dia tak bagi? Terputuslah hayat kita. Alhamdulillah masih diizinkan untuk bernafas di muka bumi Allah nie ❤️ Hidup nie jangan angkuh sangatt. Marilah kita berusaha memperbaiki diri kita , mulakan harimu dengan bersangka baik dengan orang, zikir pada Allah dan berniat nak melakukan kebaikan.. moga Allah permudahkan 😊😘 Salam Jumaat😍
Jelita Blossom in Dusty Purple Harga : Rm279 Warna : 25 pilihan drpd BLOD ke PASTEL Material : Como Crepe Flower Material : Detailing Lace Standart Size : S to XL (custom size add Rm20) Status : Ready Stock Free postage (5 to 14 day postage) Bf zip and Wudhu Zip available Postage : 1 Box RM12 SM 1 Box RM17 SS Berminat nk order boleh terus whatsapp hakak ye. Klik je link di bio tuha. Sepantas kilat hakak respon. P/s: kalau uolls nak yg plain je pon boleh tau! No problem dear😉 yg penting jgn order last minit okeh!
#Palestine || This is how the children of al-Walajah village spent the night after the #Israeli army demolished their homes yesterday. #palestinewillbefree #amanpalestine #savesyriachildren #alaqsa_mosque #lovepalestine ❤️❤️🇵🇸🇵🇸 #lovefrommalaysia 🇲🇾
Bebaskan Al Aqsa👍 #amanpalestine #kusteamchekok
4 dozens cupcakes up for grab tonight at the Aman Palestine Roadshow charity dinner. All profits go towards the fund. Clockwise from top left : • Pengat Durian • Ondeh-ondeh • Teh Tarik • Strawberry Lemonade Location : Eolian Hall, Carlton *all extra boxes are sold out, cheers!*
Assalamualaikum hai guys! Lama pulak hakak rasa tak bersiaran kat sini. 😊 Tak terlambat lagi kot rasanya hakak nk wish SELAMAT TAHUN BARU 1440H. SALAM MAAL HIJRAH🤗 Owh yaa hakak nk tunjuk design baru nie..heeee ada byk lagi sebenarnye design baru. Tp hakak up sesatu dulu deh😜 Sapa suka design si JELITA BLOSSOM nie? Angkat tangann! 🙌
Sahabat surga semoga till jannah🤗 balek keje tetep semangat nuntut ilmu😍 . . . . #savegaza #savepalestine #amanpalestine #pejuanghijrah #pendosa #pecintadakwah #pejuangakad #perindusurga #cintasunnah #cintaukhuwah #hambaallah
Salam jumaat! Janganlah bebankan dirimu dengan kerisauan tentang dunia kerana urusan dunia milik Allah. Janganlah bebankan dirimu dengan kerisauan tentang rezeki kerana rezeki datang dari Allah. Janganlah bebankan dirimu dengan kerisauan tentang masa depan kerana masa depan di Tangan Allah. Apa yang engkau perlu risau hanyalah satu perkara sahaja, iaitu bagaimana engkau membuat Allah redha kerana sekiranya engkau membuat Allah redha, Dia akan redha padamu. Apabila Dia redha padamu, Dia akan melindungimu dan mencukupkan keperluanmu. ☺️☺️
LOVELY BLOSSOM VERSION 2! Ada byk colour lace baru uolls😍 Harga Asal : RM399 Harga Promo : Rm299 Warna : 25 pilihan drpd BLOD ke PASTEL Material : Como Crepe Flower Material : Detailing Lace 3D flower yg mewah Standart Size : XS to 2XL Status : Custom Made (pre order 4week) Bf zip and Wudhu Zip available Custome Size Sendiri : Add RM20 Postage : 1 Box RM12 SM 1 Box RM17 SS Berminat nk order boleh terus whatsapp hakak ye. Klik je link di bio tuha. Sepantas kilat hakak respon. P/s: kalau uolls nak yg plain je pon boleh tau! No problem dear😉 yg penting jgn order last minit okeh!
Lovely Blossom V2 in Maroon! New colour😍 Ada byk lagi warna sebenarnye. Tp kita up sesatu dulu deh. Sapa yg xsabo dh tu boleh whatsapp hakak ye. Hakak send full detail kat uolls. Klik link di bio tau😘
Setiap orang dah ada Rezeki dia, dah ada ujian masing-masing. Masa dan tempat sahaja mungkin berbeza. Selamat pagi guys. Teruskan bersabar! 💪😁
Feedback Customer! HANNAH DRESS IN MAROON😘 Sister nie request lace gold kat tangan😉 Tq sister share this picture.
next page →