#anasismrevival

16,742 posts

Loading...
CANTIK KAN ๐Ÿ˜ . . SESUAI SANGAT UNTUK DAILY LOOKS . . NAK PERGI CLASS KE, NAK DATING KE, NAK PAKAI SAJA-SAJA KAT RUMAH PON BOLEH ๐Ÿ˜ . . BERBALOI SEBAB DAH SEKALI DENGAN HIGHLIGHTER . . TRAVEL FRIENDLY ๐Ÿ’–
TAK PANDAI NAK PILIH WARNA EYESHADOW & TAK PANDAI NAK PAKAI SEBAB TAKUT TAK CANTIK? . . JANGAN RISAU.. EYESHADOW STICK OBSESS NI MUDAH DIGUNA. . . CALIT-CALIT JE ATAS MATA,. DAH CANTIK ๐Ÿ˜
Kecil molek tapi tahan lama. Kecil molek tapi colour herlokk. Kecil molek tapi kening on fleek. Tapiiiiii harga TERLAJAK MURAH! Berbaloi baloi โค๏ธโค๏ธโค๏ธ . . Brow Definer Obsess Rm29 . . COD : BANDAR #SEGAMAT POSTAGE : SELURUH MALAYSIA . . WHATSAPP 01126457325 WHATSAPP 01126457325 WHATSAPP 01126457325 . . . #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #obsessddcushion #obsesscosmeticssegamat #lipstickmatte #obsesslipmatte #obsesseyeshadow #hudabeauty #muakl #muasegamat #muaselangor #alhaalfa #makeupartismalaysia #makeupartisshahalam #uitm #shahalam #segamat #codsegamat #agentobsesscosmeticssegamat #sobella #dyxy #anasismrevival #obsessxdewiremaja #dewiremajaobsess #dewiremajaxobsesscosmetics #dewiremaja2018 #dropshipwanted #miniagentwanted #squadsyiera #waniempire
2 items yang akan buat kening korang ON FLEEK !! . Beli definer eyebrow dan concealer cuma berharga RM68 sahaja.. . Sesuai utk beginner yang baru nak belajar buat kening..pakai obsess cosmetics jer dah boleh dapat kening mcm kak ziana...hehehe . ๐Ÿ“ฃWhatsapp syaa to order 013-7025084 (click link on bio) . ๐Ÿš˜COD - MERU * KAPAR * JERAM * SETIA ALAM * PUNCAK ALAM * SHAH ALAM * UTHM * PAGOH . ๐Ÿ’Œ POSTAGE EVERYDAY . #agentklang #obsesscosmetics #obsesscosmeticklang #mascara #elyamor #mascaraobsesscosmetics #squadsyiera #lipmatte #lipmatteobsesscosmetics #anasismrevival #mascaraobsesscosmetics #eyeshadowstick #hudabeauty #bibiaqbellaz #neelofa #vivyyusof #muakl #muaselangor #muashahalam #makeupmurah #makeupcantik #makeupartismalaysia #makeupartiskl #sayajualmurah #codsetiaalam #leolaglowserum #ddcushionobsesscosmetics #eyebrowobsess #obsesscosmeticmeru #obsesscosmeticpagoh #topimerah
Mesti ramai yang tertanya2 kenapa ramai yang in love sangat sangat dengan SINGLE PRESSED EYESHADOW ni kan? ~ Kualiti setanding international brand ~ Harga teramatlah berbaloi ~ Sangat pigmented ~ Tahan lama & tidak mudah berdebu atau bersepah ~ Magnet di bahagian belakang ~ Mudah untuk dibawa ke mana sahaja . . Berminat? Cepat2 DM ๐Ÿ“ atau Whatsapp ๐Ÿ“ฑdi link yang tertera di bio. Ada free gift tau ๐Ÿ˜˜ . #teamintanshue #teamstarsanas #ailyqairy #ailyqairyofficial #puncakalam #bandarpuncakalam #uitmpuncakalam #coduitmpuncakalam #anascosmetic #anascosmetics #anasism #anasismlipcream #anasismmalaysia #anasismrevival #anasismrevivaldropshiper
Dari mata terus jatuh turun ke hati. Bila berbicara pasti kita akan tertangkap dengan lirikan mata yang menawan dahulu kan? . . Cantikkan SINGLE PRESSED EYESHADOW ni? Tunggu apa lagi, cepat2 grab sebelum terlambat ๐Ÿ˜› . . Code: Oh Girl Berminat? Cepat DM ๐Ÿ“ atau Whatsapp ๐Ÿ“ฑdi yang tertera di bio. . . Free gift pun dapat tau? ๐Ÿ˜˜ . #teamintanshue #teamstarsanas #ailyqairy #ailyqairyofficial #puncakalam #bandarpuncakalam #uitmpuncakalam #coduitmpuncakalam #anascosmetic #anascosmetics #anasism #anasismlipcream #anasismmalaysia #anasismrevival #anasismrevivaldropshiper
Mesti ramai yang tertanya2 kenapa ramai yang in love sangat sangat dengan SINGLE PRESSED EYESHADOW ni kan? ~ Kualiti setanding international brand ~ Harga teramatlah berbaloi ~ Sangat pigmented ~ Tahan lama & tidak mudah berdebu atau bersepah ~ Magnet di bahagian belakang ~ Mudah untuk dibawa ke mana sahaja . . Berminat? Cepat2 DM ๐Ÿ“ atau Whatsapp ๐Ÿ“ฑdi link yang tertera di bio. Ada free gift tau ๐Ÿ˜˜ . #teamintanshue #teamstarsanas #ailyqairy #ailyqairyofficial #puncakalam #bandarpuncakalam #uitmpuncakalam #coduitmpuncakalam #anascosmetic #anascosmetics #anasism #anasismlipcream #anasismmalaysia #anasismrevival #anasismrevivaldropshiper
Dari mata terus jatuh turun ke hati. Bila berbicara pasti kita akan tertangkap dengan lirikan mata yang menawan dahulu kan? . . Cantikkan SINGLE PRESSED EYESHADOW ni? Tunggu apa lagi, cepat2 grab sebelum terlambat ๐Ÿ˜› . . Code: Mamamia Berminat? Cepat DM ๐Ÿ“ atau Whatsapp ๐Ÿ“ฑdi yang tertera di bio. . . Free gift pun dapat tau? ๐Ÿ˜˜ . #teamintanshue #teamstarsanas #ailyqairy #ailyqairyofficial #puncakalam #bandarpuncakalam #uitmpuncakalam #coduitmpuncakalam #anascosmetic #anascosmetics #anasism #anasismlipcream #anasismmalaysia #anasismrevival #anasismrevivaldropshiper
Mesti ramai yang tertanya2 kenapa ramai yang in love sangat sangat dengan SINGLE PRESSED EYESHADOW ni kan? ~ Kualiti setanding international brand ~ Harga teramatlah berbaloi ~ Sangat pigmented ~ Tahan lama & tidak mudah berdebu atau bersepah ~ Magnet di bahagian belakang ~ Mudah untuk dibawa ke mana sahaja . . Berminat? Cepat2 DM ๐Ÿ“ atau Whatsapp ๐Ÿ“ฑdi link yang tertera di bio. Ada free gift tau ๐Ÿ˜˜ . #teamintanshue #teamstarsanas #ailyqairy #ailyqairyofficial #puncakalam #bandarpuncakalam #uitmpuncakalam #coduitmpuncakalam #anascosmetic #anascosmetics #anasism #anasismlipcream #anasismmalaysia #anasismrevival #anasismrevivaldropshiper
Dari mata terus jatuh turun ke hati. Bila berbicara pasti kita akan tertangkap dengan lirikan mata yang menawan dahulu kan? . . Cantikkan SINGLE PRESSED EYESHADOW ni? Tunggu apa lagi, cepat2 grab sebelum terlambat ๐Ÿ˜› . . Code: PeachLove Berminat? Cepat DM ๐Ÿ“ atau Whatsapp ๐Ÿ“ฑdi yang tertera di bio. . . Free gift pun dapat tau? ๐Ÿ˜˜ . #teamintanshue #teamstarsanas #ailyqairy #ailyqairyofficial #puncakalam #bandarpuncakalam #uitmpuncakalam #coduitmpuncakalam #anascosmetic #anascosmetics #anasism #anasismlipcream #anasismmalaysia #anasismrevival #anasismrevivaldropshiper
Mesti ramai yang tertanya2 kenapa ramai yang in love sangat sangat dengan SINGLE PRESSED EYESHADOW ni kan? ~ Kualiti setanding international brand ~ Harga teramatlah berbaloi ~ Sangat pigmented ~ Tahan lama & tidak mudah berdebu atau bersepah ~ Magnet di bahagian belakang ~ Mudah untuk dibawa ke mana sahaja . . Berminat? Cepat2 DM ๐Ÿ“ atau Whatsapp ๐Ÿ“ฑdi link yang tertera di bio. Ada free gift tau ๐Ÿ˜˜ . #teamintanshue #teamstarsanas #ailyqairy #ailyqairyofficial #puncakalam #bandarpuncakalam #uitmpuncakalam #coduitmpuncakalam #anascosmetic #anascosmetics #anasism #anasismlipcream #anasismmalaysia #anasismrevival #anasismrevivaldropshiper
Dari mata terus jatuh turun ke hati. Bila berbicara pasti kita akan tertangkap dengan lirikan mata yang menawan dahulu kan? . . Cantikkan SINGLE PRESSED EYESHADOW ni? Tunggu apa lagi, cepat2 grab sebelum terlambat ๐Ÿ˜› . . Code: Teracota Berminat? Cepat DM ๐Ÿ“ atau Whatsapp ๐Ÿ“ฑdi yang tertera di bio. . . Free gift pun dapat tau? ๐Ÿ˜˜ . #teamintanshue #teamstarsanas #ailyqairy #ailyqairyofficial #puncakalam #bandarpuncakalam #uitmpuncakalam #coduitmpuncakalam #anascosmetic #anascosmetics #anasism #anasismlipcream #anasismmalaysia #anasismrevival #anasismrevivaldropshiper
Mesti ramai yang tertanya2 kenapa ramai yang in love sangat sangat dengan SINGLE PRESSED EYESHADOW ni kan? ~ Kualiti setanding international brand ~ Harga teramatlah berbaloi ~ Sangat pigmented ~ Tahan lama & tidak mudah berdebu atau bersepah ~ Magnet di bahagian belakang ~ Mudah untuk dibawa ke mana sahaja . . Berminat? Cepat2 DM ๐Ÿ“ atau Whatsapp ๐Ÿ“ฑdi link yang tertera di bio. Ada free gift tau ๐Ÿ˜˜ . #teamintanshue #teamstarsanas #ailyqairy #ailyqairyofficial #puncakalam #bandarpuncakalam #uitmpuncakalam #coduitmpuncakalam #anascosmetic #anascosmetics #anasism #anasismlipcream #anasismmalaysia #anasismrevival #anasismrevivaldropshiper
Dari mata terus jatuh turun ke hati. Bila berbicara pasti kita akan tertangkap dengan lirikan mata yang menawan dahulu kan? . . Cantikkan SINGLE PRESSED EYESHADOW ni? Tunggu apa lagi, cepat2 grab sebelum terlambat ๐Ÿ˜› . . Code: Libra Berminat? Cepat DM ๐Ÿ“ atau Whatsapp ๐Ÿ“ฑdi yang tertera di bio. . . Free gift pun dapat tau? ๐Ÿ˜˜ . #teamintanshue #teamstarsanas #ailyqairy #ailyqairyofficial #puncakalam #bandarpuncakalam #uitmpuncakalam #coduitmpuncakalam #anascosmetic #anascosmetics #anasism #anasismlipcream #anasismmalaysia #anasismrevival #anasismrevivaldropshiper
Mesti ramai yang tertanya2 kenapa ramai yang in love sangat sangat dengan SINGLE PRESSED EYESHADOW ni kan? ~ Kualiti setanding international brand ~ Harga teramatlah berbaloi ~ Sangat pigmented ~ Tahan lama & tidak mudah berdebu atau bersepah ~ Magnet di bahagian belakang ~ Mudah untuk dibawa ke mana sahaja . . Berminat? Cepat2 DM ๐Ÿ“ atau Whatsapp ๐Ÿ“ฑdi link yang tertera di bio. Ada free gift tau ๐Ÿ˜˜ . #teamintanshue #teamstarsanas #ailyqairy #ailyqairyofficial #puncakalam #bandarpuncakalam #uitmpuncakalam #coduitmpuncakalam #anascosmetic #anascosmetics #anasism #anasismlipcream #anasismmalaysia #anasismrevival #anasismrevivaldropshiper
Dari mata terus jatuh turun ke hati. Bila berbicara pasti kita akan tertangkap dengan lirikan mata yang menawan dahulu kan? . . Cantikkan SINGLE PRESSED EYESHADOW ni? Tunggu apa lagi, cepat2 grab sebelum terlambat ๐Ÿ˜› . . Code: Sunset Berminat? Cepat DM ๐Ÿ“ atau Whatsapp ๐Ÿ“ฑdi yang tertera di bio. . . Free gift pun dapat tau? ๐Ÿ˜˜ . #teamintanshue #teamstarsanas #ailyqairy #ailyqairyofficial #puncakalam #bandarpuncakalam #uitmpuncakalam #coduitmpuncakalam #anascosmetic #anascosmetics #anasism #anasismlipcream #anasismmalaysia #anasismrevival #anasismrevivaldropshiper
Mesti ramai yang tertanya2 kenapa ramai yang in love sangat sangat dengan SINGLE PRESSED EYESHADOW ni kan? ~ Kualiti setanding international brand ~ Harga teramatlah berbaloi ~ Sangat pigmented ~ Tahan lama & tidak mudah berdebu atau bersepah ~ Magnet di bahagian belakang ~ Mudah untuk dibawa ke mana sahaja . . Berminat? Cepat2 DM ๐Ÿ“ atau Whatsapp ๐Ÿ“ฑdi link yang tertera di bio. Ada free gift tau ๐Ÿ˜˜ . #teamintanshue #teamstarsanas #ailyqairy #ailyqairyofficial #puncakalam #bandarpuncakalam #uitmpuncakalam #coduitmpuncakalam #anascosmetic #anascosmetics #anasism #anasismlipcream #anasismmalaysia #anasismrevival #anasismrevivaldropshiper
Dari mata terus jatuh turun ke hati. Bila berbicara pasti kita akan tertangkap dengan lirikan mata yang menawan dahulu kan? . . Cantikkan SINGLE PRESSED EYESHADOW ni? Tunggu apa lagi, cepat2 grab sebelum terlambat ๐Ÿ˜› . . Code: Galaxy Berminat? Cepat DM ๐Ÿ“ atau Whatsapp ๐Ÿ“ฑdi yang tertera di bio. . . Free gift pun dapat tau? ๐Ÿ˜˜ . #teamintanshue #teamstarsanas #ailyqairy #ailyqairyofficial #puncakalam #bandarpuncakalam #uitmpuncakalam #coduitmpuncakalam #anascosmetic #anascosmetics #anasism #anasismlipcream #anasismmalaysia #anasismrevival #anasismrevivaldropshiper
Mesti ramai yang tertanya2 kenapa ramai yang in love sangat sangat dengan SINGLE PRESSED EYESHADOW ni kan? ~ Kualiti setanding international brand ~ Harga teramatlah berbaloi ~ Sangat pigmented ~ Tahan lama & tidak mudah berdebu atau bersepah ~ Magnet di bahagian belakang ~ Mudah untuk dibawa ke mana sahaja . . Berminat? Cepat2 DM ๐Ÿ“ atau Whatsapp ๐Ÿ“ฑdi link yang tertera di bio. Ada free gift tau ๐Ÿ˜˜ . #teamintanshue #teamstarsanas #ailyqairy #ailyqairyofficial #puncakalam #bandarpuncakalam #uitmpuncakalam #coduitmpuncakalam #anascosmetic #anascosmetics #anasism #anasismlipcream #anasismmalaysia #anasismrevival #anasismrevivaldropshiper
Dari mata terus jatuh turun ke hati. Bila berbicara pasti kita akan tertangkap dengan lirikan mata yang menawan dahulu kan? . . Cantikkan SINGLE PRESSED EYESHADOW ni? Tunggu apa lagi, cepat2 grab sebelum terlambat ๐Ÿ˜› . . Code: Taj Mahal Berminat? Cepat DM ๐Ÿ“ atau Whatsapp ๐Ÿ“ฑdi yang tertera di bio. . . Free gift pun dapat tau? ๐Ÿ˜˜ . #teamintanshue #teamstarsanas #ailyqairy #ailyqairyofficial #puncakalam #bandarpuncakalam #uitmpuncakalam #coduitmpuncakalam #anascosmetic #anascosmetics #anasism #anasismlipcream #anasismmalaysia #anasismrevival #anasismrevivaldropshiper
Mesti ramai yang tertanya2 kenapa ramai yang in love sangat sangat dengan SINGLE PRESSED EYESHADOW ni kan? ~ Kualiti setanding international brand ~ Harga teramatlah berbaloi ~ Sangat pigmented ~ Tahan lama & tidak mudah berdebu atau bersepah ~ Magnet di bahagian belakang ~ Mudah untuk dibawa ke mana sahaja . . Berminat? Cepat2 DM ๐Ÿ“ atau Whatsapp ๐Ÿ“ฑdi link yang tertera di bio. Ada free gift tau ๐Ÿ˜˜ . #teamintanshue #teamstarsanas #ailyqairy #ailyqairyofficial #puncakalam #bandarpuncakalam #uitmpuncakalam #coduitmpuncakalam #anascosmetic #anascosmetics #anasism #anasismlipcream #anasismmalaysia #anasismrevival #anasismrevivaldropshiper
Dari mata terus jatuh turun ke hati. Bila berbicara pasti kita akan tertangkap dengan lirikan mata yang menawan dahulu kan? . . Cantikkan SINGLE PRESSED EYESHADOW ni? Tunggu apa lagi, cepat2 grab sebelum terlambat ๐Ÿ˜› . . Code: Monaco Berminat? Cepat DM ๐Ÿ“ atau Whatsapp ๐Ÿ“ฑdi yang tertera di bio. . . Free gift pun dapat tau? ๐Ÿ˜˜ . #teamintanshue #teamstarsanas #ailyqairy #ailyqairyofficial #puncakalam #bandarpuncakalam #uitmpuncakalam #coduitmpuncakalam #anascosmetic #anascosmetics #anasism #anasismlipcream #anasismmalaysia #anasismrevival #anasismrevivaldropshiper
Concealer touch up berbentuk seperti pen. Twist saje bahagian bawah pen, concealer akan keluar dibahagian berus halus tu. Sesuai digunakan utk conceal kening, under eye, juga sebagai higlighter di T-zone. Harga RM39 exc. Postage _ โ˜Ž๏ธ Whatsapp ely to order 0176532006 (click link on bio) atau contact agent sah #elyamor _ ๐Ÿ›ต Cod: KAPAR.MERU.SETIA ALAM.RANTAU PANJANG.PORT KLANG.KG DELEK.SG UDANG.BUKIT TINGGI.KLANG.PANDAMARAN. _ ๐Ÿ“ฎPostage everyday. #agentklang #obsesscosmetics #obsesscosmeticklang #mascara #elyamor #mascaraobsesscosmetics #squadsyiera #lipmatte #lipmatteobsesscosmetics #liptint #lipcushionobsesscosmetics #anasismrevival #mascaraobsesscosmetics #eyeshadowstick #hudabeauty #bibiaqbellaz #neelofa #vivyyusof #muakl #muaselangor #muashahalam #makeupmurah #makeupcantik #makeupartismalaysia ย  #makeupartiskl #sayajualmurah #codsetiaalam #leolaglowserum #ddcushionobsesscosmetics
Mesti ramai yang tertanya2 kenapa ramai yang in love sangat sangat dengan SINGLE PRESSED EYESHADOW ni kan? ~ Kualiti setanding international brand ~ Harga teramatlah berbaloi ~ Sangat pigmented ~ Tahan lama & tidak mudah berdebu atau bersepah ~ Magnet di bahagian belakang ~ Mudah untuk dibawa ke mana sahaja . . Berminat? Cepat2 DM ๐Ÿ“ atau Whatsapp ๐Ÿ“ฑdi link yang tertera di bio. Ada free gift tau ๐Ÿ˜˜ . #teamintanshue #teamstarsanas #ailyqairy #ailyqairyofficial #puncakalam #bandarpuncakalam #uitmpuncakalam #coduitmpuncakalam #anascosmetic #anascosmetics #anasism #anasismlipcream #anasismmalaysia #anasismrevival #anasismrevivaldropshiper
Dari mata terus jatuh turun ke hati. Bila berbicara pasti kita akan tertangkap dengan lirikan mata yang menawan dahulu kan? . . Cantikkan SINGLE PRESSED EYESHADOW ni? Tunggu apa lagi, cepat2 grab sebelum terlambat ๐Ÿ˜› . . Code: Stella Berminat? Cepat DM ๐Ÿ“ atau Whatsapp ๐Ÿ“ฑdi yang tertera di bio. . . Free gift pun dapat tau? ๐Ÿ˜˜ . #teamintanshue #teamstarsanas #ailyqairy #ailyqairyofficial #puncakalam #bandarpuncakalam #uitmpuncakalam #coduitmpuncakalam #anascosmetic #anascosmetics #anasism #anasismlipcream #anasismmalaysia #anasismrevival #anasismrevivaldropshiper
Mesti ramai yang tertanya2 kenapa ramai yang in love sangat sangat dengan SINGLE PRESSED EYESHADOW ni kan? ~ Kualiti setanding international brand ~ Harga teramatlah berbaloi ~ Sangat pigmented ~ Tahan lama & tidak mudah berdebu atau bersepah ~ Magnet di bahagian belakang ~ Mudah untuk dibawa ke mana sahaja . . Berminat? Cepat2 DM ๐Ÿ“ atau Whatsapp ๐Ÿ“ฑdi link yang tertera di bio. Ada free gift tau ๐Ÿ˜˜ . #teamintanshue #teamstarsanas #ailyqairy #ailyqairyofficial #puncakalam #bandarpuncakalam #uitmpuncakalam #coduitmpuncakalam #anascosmetic #anascosmetics #anasism #anasismlipcream #anasismmalaysia #anasismrevival #anasismrevivaldropshiper
Mesti ramai yang tertanya2 kenapa ramai yang in love sangat sangat dengan SINGLE PRESSED EYESHADOW ni kan? ~ Kualiti setanding international brand ~ Harga teramatlah berbaloi ~ Sangat pigmented ~ Tahan lama & tidak mudah berdebu atau bersepah ~ Magnet di bahagian belakang ~ Mudah untuk dibawa ke mana sahaja . . Berminat? Cepat2 DM ๐Ÿ“ atau Whatsapp ๐Ÿ“ฑdi link yang tertera di bio. Ada free gift tau ๐Ÿ˜˜ . #teamintanshue #teamstarsanas #ailyqairy #ailyqairyofficial #puncakalam #bandarpuncakalam #uitmpuncakalam #coduitmpuncakalam #anascosmetic #anascosmetics #anasism #anasismlipcream #anasismmalaysia #anasismrevival #anasismrevivaldropshiper
Dari mata terus jatuh turun ke hati. Bila berbicara pasti kita akan tertangkap dengan lirikan mata yang menawan dahulu kan? . . Cantikkan SINGLE PRESSED EYESHADOW ni? Tunggu apa lagi, cepat2 grab sebelum terlambat ๐Ÿ˜› . . Code: Caramel Berminat? Cepat DM ๐Ÿ“ atau Whatsapp ๐Ÿ“ฑdi yang tertera di bio. . . Free gift pun dapat tau? ๐Ÿ˜˜ . #teamintanshue #teamstarsanas #ailyqairy #ailyqairyofficial #puncakalam #bandarpuncakalam #uitmpuncakalam #coduitmpuncakalam #anascosmetic #anascosmetics #anasism #anasismlipcream #anasismmalaysia #anasismrevival #anasismrevivaldropshiper
Dengan 1-2 sapuan bc cream je jerawat, bekas jerawat dan adik beradik dia terus tertutup. Eh betul ke? ๐Ÿ˜ . . Ye betul sebab dalam bc cream Dyxy saje kita satu kan concealer dalam satu produk. Jadi dah tak membazir beli lagi concealer sebab nak tutup kesan jerawat kat muka tu. Jimat ke jimat? Mestilah jimat ! Jimat duit je ke? . . . Tak juga masa awak bersiap pun jimat sekali. Tu la keseronokan customer dari kami bila calit je terus macam makeup artist. Tak reti make up pun reti make up on the spot. Bestnya !!๐Ÿ˜ฑ . #cantik3minitdengandyxy #glamdyxy #dyxycosmetics #usahawanDYXY #viral #dyxymurah #muamalaysia #obsesscosmetics #alhaalfacosmetics #syedewa #naelofarhijab #nrccosmetics #duckcosmetics #urbandecay #maccosmetics #anasismrevival #muaselangor #sobella #lmkcosmetics #maybelline #sephoramalaysia #simplysiti #ampang #kualalumpur #makeup #makeupmalaysia #tudungmurah #sisto #UsahawanDyxy
ANAS Liquid Lipstick code ELENA โ€” Sangat cantik Perfect orange colour for all Sesuai untuk semua jenis warna kulit โ€” Warna best selling yang menjadi idaman semua. Ramai authorised agents/pda restock this colour. Siapa belum ada this colour? Kene ada tau. Cepat dapatkan this gorgeous shade . Ada yang nak? Komen โ€œnakโ€ pls! ANAS ANASLiquidLipstick ๐Ÿ‘
ANAS Liquid Lipstick code ELENA โ€” Sangat cantik Perfect orange colour for all Sesuai untuk semua jenis warna kulit โ€” Warna best selling yang menjadi idaman semua. Ramai authorised agents/pda restock this colour. Siapa belum ada this colour? Kene ada tau. Cepat dapatkan this gorgeous shade . Ada yang nak? Komen โ€œnakโ€ pls! ANAS ANASLiquidLipstick ๐Ÿ‘
ANAS Liquid Lipstick code ELENA โ€” Sangat cantik Perfect orange colour for all Sesuai untuk semua jenis warna kulit โ€” Warna best selling yang menjadi idaman semua. Ramai authorised agents/pda restock this colour. Siapa belum ada this colour? Kene ada tau. Cepat dapatkan this gorgeous shade . Ada yang nak? Komen โ€œnakโ€ pls! ANAS ANASLiquidLipstick ๐Ÿ‘
Concealer pen obsess : Dari atas code Light, medium & dark. Harga RM39 exc. Postage _ โ˜Ž๏ธ Whatsapp ely to order 0176532006 (click link on bio) atau contact agent sah #elyamor _ ๐Ÿ›ต Cod: KAPAR.MERU.SETIA ALAM.RANTAU PANJANG.PORT KLANG.KG DELEK.SG UDANG.BUKIT TINGGI.KLANG.PANDAMARAN. _ ๐Ÿ“ฎPostage everyday. #agentklang #obsesscosmetics #obsesscosmeticklang #mascara #elyamor #mascaraobsesscosmetics #squadsyiera #lipmatte #lipmatteobsesscosmetics #liptint #lipcushionobsesscosmetics #anasismrevival #mascaraobsesscosmetics #eyeshadowstick #hudabeauty #bibiaqbellaz #neelofa #vivyyusof #muakl #muaselangor #muashahalam #makeupmurah #makeupcantik #makeupartismalaysia ย  #makeupartiskl #sayajualmurah #codsetiaalam #leolaglowserum #ddcushionobsesscosmetics
Asyik tunjuk video TCF code light je..ok kali ni syaa belanaja pulak video TCF code dark ๐Ÿ˜ . Bila pakai TCF ni confirm muka takkan jadi kelabu..so no worries girls..lagi bertambah glowing muka korang ada lah.. . Full coverage uols..merawat sambil cantik..pakai hari2 lama2 parut jerawat pun makin pudar..ehhhh tak nak ke?๐Ÿ˜ . RM59 . RM59 . RM59 . ๐Ÿ“ฃWhatsapp syaa to order 013-7025084 (click link on bio) . ๐Ÿš˜COD - MERU * KAPAR * JERAM * SETIA ALAM * PUNCAK ALAM * SHAH ALAM * UTHM * PAGOH . ๐Ÿ’Œ POSTAGE EVERYDAY . #agentklang #obsesscosmetics #obsesscosmeticklang #mascara #elyamor #mascaraobsesscosmetics #squadsyiera #lipmatte #lipmatteobsesscosmetics #anasismrevival #mascaraobsesscosmetics #eyeshadowstick #hudabeauty #bibiaqbellaz #neelofa #vivyyusof #muakl #muaselangor #muashahalam #makeupmurah #makeupcantik #makeupartismalaysia #makeupartiskl #sayajualmurah #codsetiaalam #leolaglowserum #ddcushionobsesscosmetics #eyebrowobsess #obsesscosmeticmeru #obsesscosmeticpagoh #topimerah
Kenapa ramai sangat in love dengan SINGLE PRESSED EYESHADOW palette ni? * Kualiti setanding international brand * Harga berbaloi * Sangat pigmented * Tahan lama * Tak berdebu atau bersepah * Magnet di bahagian belakang (mudah simpan dalam magnet palette) * Senang dibawa kemana sahaja * Yang penting RM 29.90 sahaja exclude postage Info lanjut? Click link di bio @anasism_aainadiyana #anasism #anasismlipcream #anasismmalaysia #anasismrevival #anasismdropship #anasismeyeshadow #anasismlovers #anasismapam #anasismmascara #teamintanshue
PRESSED EYESHADOW ________________________ ya Allah, cantiknyaaaa eyeshadow terbaru @anasism ni! Kalau korang yang jenis suka makeup simple, natural memang wajib adaaa! RM29.90 sahajaaa . Yang tak suka palette yang besar besar tu memang wajib ada this single eyeshadow ok? . Boleh terus whatsapp order click dekat link bio tu tau atau dm lelaju k! . Cepat cepat whatsapppppp sebelum sold out! Harga mursssss dengan kualiti tip top setanding international brand!! . Lawa kannnnn!! Love sangat โค๏ธโค๏ธโค๏ธ #anasism #anasismlipcream #anasismmalaysia #anasismrevival #anasismdropship #anasismeyeshadow #anasismlovers #anasismapam #anasismmascara #teamintanshue
Siapa dah ada semua colour SINGLE PRESSED EYESHADOW ni? 6 matte, 6 shimmer yang melengkapkan koleksi makeup๐Ÿ˜ * Kualiti setanding international brand * Harga berbaloi * Sangat pigmented * Tahan lama * Tak berdebu atau bersepah * Magnet di bahagian belakang (mudah simpan dalam magnet palette) * Senang dibawa kemana sahaja * Yang penting RM 29.90 sahaja exclude postage Info lanjut? Click link di bio @anasism_aainadiyana #anasism #anasismlipcream #anasismmalaysia #anasismrevival #anasismdropship #anasismeyeshadow #anasismlovers #anasismapam #anasismmascara #teamintanshue
SINGLE PRESS EYESHADOW code #caramel (shimmer) ni sesuai untuk jadikan mata lebih bold, besar dan menyerlah. * Kualiti setanding international brand * Harga berbaloi * Sangat pigmented * Tahan lama * Tak berdebu atau bersepah * Magnet di bahagian belakang (mudah simpan dalam magnet palette) * Senang dibawa kemana sahaja * Yang penting RM 29.90 sahaja exclude postage Info lanjut? Click link di bio @anasism_aainadiyana #anasism #anasismlipcream #anasismmalaysia #anasismrevival #anasismdropship #anasismeyeshadow #anasismlovers #anasismapam #anasismmascara #teamintanshue
Cantiknya SINGLE PRESSED EYESHADOW palette code #caramel (shimmer) nii๐Ÿ˜ * Yang penting RM 29.90 sahaja exclude postage Info lanjut? Click link di bio @anasism_aainadiyana #anasism #anasismlipcream #anasismmalaysia #anasismrevival #anasismdropship #anasismeyeshadow #anasismlovers #anasismapam #anasismmascara #teamintanshue
Kenapa ramai sangat in love dengan SINGLE PRESSED EYESHADOW palette ni? Code #caramel (shimmer) * Kualiti setanding international brand * Harga berbaloi * Sangat pigmented * Tahan lama * Tak berdebu atau bersepah * Magnet di bahagian belakang (mudah simpan dalam magnet palette) * Senang dibawa kemana sahaja * Yang penting RM 29.90 sahaja exclude postage Info lanjut? Click link di bio @anasism_aainadiyana #anasism #anasismlipcream #anasismmalaysia #anasismrevival #anasismdropship #anasismeyeshadow #anasismlovers #anasismapam #anasismmascara #teamintanshue
SINGLE PRESS EYESHADOW code #monaco (shimmer) ni sesuai untuk jadikan mata lebih bold, besar dan menyerlah. *Kualiti setanding international brand * Harga berbaloi * Sangat pigmented * Tahan lama * Tak berdebu atau bersepah * Magnet di bahagian belakang (mudah simpan dalam magnet palette) * Senang dibawa kemana sahaja * Yang penting RM 29.90 sahaja exclude postage Info lanjut? Click link di bio @anasism_aainadiyana #anasism #anasismlipcream #anasismmalaysia #anasismrevival #anasismdropship #anasismeyeshadow #anasismlovers #anasismapam #anasismmascara #teamintanshue
Cantiknya SINGLE PRESSED EYESHADOW palette code #monaco (shimmer) nii๐Ÿ˜ * Yang penting RM 29.90 sahaja exclude postage Info lanjut? Click link di bio @anasism_aainadiyana #anasism #anasismlipcream #anasismmalaysia #anasismrevival #anasismdropship #anasismeyeshadow #anasismlovers #anasismapam #anasismmascara #teamintanshue
Kenapa ramai sangat in love dengan SINGLE PRESSED EYESHADOW palette ni? Code #monaco (shimmer) * Kualiti setanding international brand * Harga berbaloi * Sangat pigmented * Tahan lama * Tak berdebu atau bersepah * Magnet di bahagian belakang (mudah simpan dalam magnet palette) * Senang dibawa kemana sahaja * Yang penting RM 29.90 sahaja exclude postage Info lanjut? Click link di bio @anasism_aainadiyana #anasism #anasismlipcream #anasismmalaysia #anasismrevival #anasismdropship #anasismeyeshadow #anasismlovers #anasismapam #anasismmascara #teamintanshue
SINGLE PRESS EYESHADOW code #OhGirl (shimmer) ni sesuai untuk jadikan mata lebih bold, besar dan menyerlah. * Kualiti setanding international brand * Harga berbaloi * Sangat pigmented * Tahan lama * Tak berdebu atau bersepah * Magnet di bahagian belakang (mudah simpan dalam magnet palette) * Senang dibawa kemana sahaja * Yang penting RM 29.90 sahaja exclude postage Info lanjut? Click link di bio @anasism_aainadiyana #anasism #anasismlipcream #anasismmalaysia #anasismrevival #anasismdropship #anasismeyeshadow #anasismlovers #anasismapam #anasismmascara #teamintanshue
Cantiknya SINGLE PRESSED EYESHADOW palette code #OhGirl (shimmer) nii๐Ÿ˜ * Yang penting RM 29.90 sahaja exclude postage Info lanjut? Click link di bio @anasism_aainadiyana #anasism #anasismlipcream #anasismmalaysia #anasismrevival #anasismdropship #anasismeyeshadow #anasismlovers #anasismapam #anasismmascara #teamintanshue
Kenapa ramai sangat in love dengan SINGLE PRESSED EYESHADOW palette ni? Code #OhGirl (shimmer) * Kualiti setanding international brand * Harga berbaloi * Sangat pigmented * Tahan lama * Tak berdebu atau bersepah * Magnet di bahagian belakang (mudah simpan dalam magnet palette) * Senang dibawa kemana sahaja * Yang penting RM 29.90 sahaja exclude postage Info lanjut? Click link di bio @anasism_aainadiyana #anasism #anasismlipcream #anasismmalaysia #anasismrevival #anasismdropship #anasismeyeshadow #anasismlovers #anasismapam #anasismmascara #teamintanshue
KEMAS, CANTIK YANG PENTING ON POINT ! . . BARU NAK BELAJAR LUKIS KENING ? . . TRY EYEBROW OBSESS NI . . BENTUK TRIANGLE, MUDAH NAK APPLY & TAHAN LASAK . . TAK MUDAH PATAH TAPI LEMBUT JE BILA APPLY . . CAMPUR MANA-MANA 3 ITEM FREE POSTAGE JE ๐Ÿ’–
SINGLE PRESS EYESHADOW code #galaxya9 (shimmer) ni sesuai untuk jadikan mata lebih bold, besar dan menyerlah. * Kualiti setanding international brand * Harga berbaloi * Sangat pigmented * Tahan lama * Tak berdebu atau bersepah * Magnet di bahagian belakang (mudah simpan dalam magnet palette) * Senang dibawa kemana sahaja * Yang penting RM 29.90 sahaja exclude postage Info lanjut? Click link di bio @anasism_aainadiyana #anasism #anasismlipcream #anasismmalaysia #anasismrevival #anasismdropship #anasismeyeshadow #anasismlovers #anasismapam #anasismmascara #teamintanshue
SINGLE PRESS EYESHADOW code #libra (shimmer) ni sesuai untuk jadikan mata lebih bold, besar dan menyerlah. * Kualiti setanding international brand * Harga berbaloi * Sangat pigmented * Tahan lama * Tak berdebu atau bersepah * Magnet di bahagian belakang (mudah simpan dalam magnet palette) * Senang dibawa kemana sahaja * Yang penting RM 29.90 sahaja exclude postage Info lanjut? Click link di bio @anasism_aainadiyana #anasism #anasismlipcream #anasismmalaysia #anasismrevival #anasismdropship #anasismeyeshadow #anasismlovers #anasismapam #anasismmascara #teamintanshue
SINGLE PRESS EYESHADOW code #PeachLove (shimmer) ni sesuai untuk jadikan mata lebih bold, besar dan menyerlah. * Kualiti setanding international brand * Harga berbaloi * Sangat pigmented * Tahan lama * Tak berdebu atau bersepah * Magnet di bahagian belakang (mudah simpan dalam magnet palette) * Senang dibawa kemana sahaja * Yang penting RM 29.90 sahaja exclude postage Info lanjut? Click link di bio @anasism_aainadiyana #anasism #anasismlipcream #anasismmalaysia #anasismrevival #anasismdropship #anasismeyeshadow #anasismlovers #anasismapam #anasismmascara #teamintanshue
SINGLE PRESS EYESHADOW code #TajMahal ni sesuai untuk jadikan mata lebih bold, besar dan menyerlah. Di tambah dengan code yang shimmer lagi wow! * Kualiti setanding international brand * Harga berbaloi * Sangat pigmented * Tahan lama * Tak berdebu atau bersepah * Magnet di bahagian belakang (mudah simpan dalam magnet palette) * Senang dibawa kemana sahaja * Yang penting RM 29.90 sahaja exclude postage Info lanjut? Click link di bio @anasism_aainadiyana #anasism #anasismlipcream #anasismmalaysia #anasismrevival #anasismdropship #anasismeyeshadow #anasismlovers #anasismapam #anasismmascara #teamintanshue
SINGLE PRESS EYESHADOW code #tortilla ni sesuai untuk jadikan mata lebih bold, besar dan menyerlah. Di tambah dengan code yang shimmer lagi wow! * Kualiti setanding international brand * Harga berbaloi * Sangat pigmented * Tahan lama * Tak berdebu atau bersepah * Magnet di bahagian belakang (mudah simpan dalam magnet palette) * Senang dibawa kemana sahaja * Yang penting RM 29.90 sahaja exclude postage Info lanjut? Click link di bio @anasism_aainadiyana #anasism #anasismlipcream #anasismmalaysia #anasismrevival #anasismdropship #anasismeyeshadow #anasismlovers #anasismapam #anasismmascara #teamintanshue
SINGLE PRESS EYESHADOW code #mamamia ni sesuai untuk jadikan mata lebih bold, besar dan menyerlah. Di tambah dengan code yang shimmer lagi wow! * Kualiti setanding international brand * Harga berbaloi * Sangat pigmented * Tahan lama * Tak berdebu atau bersepah * Magnet di bahagian belakang (mudah simpan dalam magnet palette) * Senang dibawa kemana sahaja * Yang penting RM 29.90 sahaja exclude postage Info lanjut? Click link di bio @anasism_aainadiyana #anasism #anasismlipcream #anasismmalaysia #anasismrevival #anasismdropship #anasismeyeshadow #anasismlovers #anasismapam #anasismmascara #teamintanshue
CEPAT & MUDAH ๐Ÿ˜˜ . . DENGAN BENTUK TRIANGLE MEMANG MUDAH SANGAT NAK APPLY . . SESUAI JUGA UNTUK BEGINNER.. . . HARGA SANGAT MAMPU MILIK TAU . . NAK TAU LEBIH DETAILS BOLEH DM / WS WANNY TERUS YE, GRAB 3 ITEM KE ATAS WANNY BAGI FREE GIFT & FREE POSTAGE / FREE COD ๐Ÿ˜˜
BUKAN LOLIPOP EA ๐Ÿ˜ . . BAGI YANG BARU NAK BELAJAR LUKIS KENING TU APA KATA TRY EYEBROW OBSESS NI . . BOLEH MIX DENGAN 3 ITEM WANNY BAGI FREE POSTAGE / FREE COD ๐Ÿ˜š
next page →