#anugerahskrin2018

4,827 posts

Loading...
πŸŒ™Ramadhan Sale 2019 πŸŒ™ ( 25 th - 30 th April) ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ A ) Sands + Syrup = RM 55 **Save RM5** . B) Sands + Syrup + 3 in 1 ( 20 sachet ) = RM 100 **Save RM 13** . C) Swiss 3 in 1 (20 sachet ) = RM 48 **Save RM 5 ** . D) Swiss 3 in 1 ( 20’s) combo 3 packet = RM 135 **Save RM 24 ** . E) Swiss 3 in 1 ( 20’s) combo 5 packet = RM 215 **Save RM50 ** . **Swiss can choose any Coffee / Choc malt / Tea latte** . To purchase please click link at bio or whassap www.wasap.my/+60196915304/TreasureSugar Kami mencari Agen dan Dropship seluruh Malaysia. Untuk yang berminat boleh dm atau PM 0196915304😊😊. . #treasuresugar #treasuresugarkl #treasuresugarcheras #treasuresugarlovers #treasuredrop #treasuresands #treasureswiss3in1 #treasurelifesyrup #tipskurus #tipssihat #tipscantik #letscantik #abpbh #anugerahskrin2018 #jomdietsihat #mentor #comelpipimerah #eatclean #balancediet #infodiet #lakuteroks #dietcookies #teamtreasuresugarcha #preramadhansale
πŸŒ™Ramadhan Sale 2019 πŸŒ™ ( 25 th - 30 th April) ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ A ) Sands + Syrup = RM 55 **Save RM5** . B) Sands + Syrup + 3 in 1 ( 20 sachet ) = RM 100 **Save RM 13** . C) Swiss 3 in 1 (20 sachet ) = RM 48 **Save RM 5 ** . D) Swiss 3 in 1 ( 20’s) combo 3 packet = RM 135 **Save RM 24 ** . E) Swiss 3 in 1 ( 20’s) combo 5 packet = RM 215 **Save RM50 ** . **Swiss can choose any Coffee / Choc malt / Tea latte** . To purchase please click link at bio or whassap www.wasap.my/+60196915304/TreasureSugar Kami mencari Agen dan Dropship seluruh Malaysia. Untuk yang berminat boleh dm atau PM 0196915304😊😊. . #treasuresugar #treasuresugarkl #treasuresugarcheras #treasuresugarlovers #treasuredrop #treasuresands #treasureswiss3in1 #treasurelifesyrup #tipskurus #tipssihat #tipscantik #letscantik #abpbh #anugerahskrin2018 #jomdietsihat #mentor #comelpipimerah #eatclean #balancediet #infodiet #lakuteroks #dietcookies #teamtreasuresugarcha #preramadhansale
πŸŒ™Ramadhan Sale 2019 πŸŒ™ ( 25 th - 30 th April) ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ A ) Sands + Syrup = RM 55 **Save RM5** . B) Sands + Syrup + 3 in 1 ( 20 sachet ) = RM 100 **Save RM 13** . C) Swiss 3 in 1 (20 sachet ) = RM 48 **Save RM 5 ** . D) Swiss 3 in 1 ( 20’s) combo 3 packet = RM 135 **Save RM 24 ** . E) Swiss 3 in 1 ( 20’s) combo 5 packet = RM 215 **Save RM50 ** . **Swiss can choose any Coffee / Choc malt / Tea latte** . To purchase please click link at bio or whassap www.wasap.my/+60196915304/TreasureSugar Kami mencari Agen dan Dropship seluruh Malaysia. Untuk yang berminat boleh dm atau PM 0196915304😊😊. . #treasuresugar #treasuresugarkl #treasuresugarcheras #treasuresugarlovers #treasuredrop #treasuresands #treasureswiss3in1 #treasurelifesyrup #tipskurus #tipssihat #tipscantik #letscantik #abpbh #anugerahskrin2018 #jomdietsihat #mentor #comelpipimerah #eatclean #balancediet #infodiet #lakuteroks #dietcookies #teamtreasuresugarcha #preramadhansale
πŸŒ™Ramadhan Sale 2019 πŸŒ™ ( 25 th - 30 th April) ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ A ) Sands + Syrup = RM 55 **Save RM5** . B) Sands + Syrup + 3 in 1 ( 20 sachet ) = RM 100 **Save RM 13** . C) Swiss 3 in 1 (20 sachet ) = RM 48 **Save RM 5 ** . D) Swiss 3 in 1 ( 20’s) combo 3 packet = RM 135 **Save RM 24 ** . E) Swiss 3 in 1 ( 20’s) combo 5 packet = RM 215 **Save RM50 ** . **Swiss can choose any Coffee / Choc malt / Tea latte** . To purchase please click link at bio or whassap www.wasap.my/+60196915304/TreasureSugar Kami mencari Agen dan Dropship seluruh Malaysia. Untuk yang berminat boleh dm atau PM 0196915304😊😊. . #treasuresugar #treasuresugarkl #treasuresugarcheras #treasuresugarlovers #treasuredrop #treasuresands #treasureswiss3in1 #treasurelifesyrup #tipskurus #tipssihat #tipscantik #letscantik #abpbh #anugerahskrin2018 #jomdietsihat #mentor #comelpipimerah #eatclean #balancediet #infodiet #lakuteroks #dietcookies #teamtreasuresugarcha #preramadhansale
πŸŒ™Ramadhan Sale 2019 πŸŒ™ ( 25 th - 30 th April) ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ A ) Sands + Syrup = RM 55 **Save RM5** . B) Sands + Syrup + 3 in 1 ( 20 sachet ) = RM 100 **Save RM 13** . C) Swiss 3 in 1 (20 sachet ) = RM 48 **Save RM 5 ** . D) Swiss 3 in 1 ( 20’s) combo 3 packet = RM 135 **Save RM 24 ** . E) Swiss 3 in 1 ( 20’s) combo 5 packet = RM 215 **Save RM50 ** . **Swiss can choose any Coffee / Choc malt / Tea latte** . To purchase please click link at bio or whassap www.wasap.my/+60196915304/TreasureSugar Kami mencari Agen dan Dropship seluruh Malaysia. Untuk yang berminat boleh dm atau PM 0196915304😊😊. . #treasuresugar #treasuresugarkl #treasuresugarcheras #treasuresugarlovers #treasuredrop #treasuresands #treasureswiss3in1 #treasurelifesyrup #tipskurus #tipssihat #tipscantik #letscantik #abpbh #anugerahskrin2018 #jomdietsihat #mentor #comelpipimerah #eatclean #balancediet #infodiet #lakuteroks #dietcookies #teamtreasuresugarcha #preramadhansale
πŸŒ™PreRamadhan Sale 2019 πŸŒ™ ( 25 th - 30 th April) ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ A ) Sands + Syrup = RM 55 . B) Sands + Syrup + 3 in 1 ( 20 sachet ) = RM 100 . C) Swiss 3 in 1 (20 sachet ) = RM 48 . D) Swiss 3 in 1 ( 20’s) combo 3 packet = RM 135 . E) Swiss 3 in 1 ( 20’s) combo 5 packet = RM 215 . **Swiss can choose any Coffee / Choc malt / Tea latte** . To purchase please click link at bio or whassap www.wasap.my/+60196915304/TreasureSugar Kami mencari Agen dan Dropship seluruh Malaysia. Untuk yang berminat boleh dm atau PM 0196915304😊😊. . #treasuresugar #treasuresugarkl #treasuresugarcheras #treasuresugarlovers #treasuredrop #treasuresands #treasureswiss3in1 #treasurelifesyrup #tipskurus #tipssihat #tipscantik #letscantik #abpbh #anugerahskrin2018 #jomdietsihat #mentor #comelpipimerah #eatclean #balancediet #infodiet #lakuteroks #dietcookies #teamtreasuresugarcha
πŸŒ™PreRamadhan Sale 2019 πŸŒ™ ( 25 th - 30 th April) ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ A ) Sands + Syrup = RM 55 . B) Sands + Syrup + 3 in 1 ( 20 sachet ) = RM 100 . C) Swiss 3 in 1 (20 sachet ) = RM 48 . D) Swiss 3 in 1 ( 20’s) combo 3 packet = RM 135 . E) Swiss 3 in 1 ( 20’s) combo 5 packet = RM 215 . **Swiss can choose any Coffee / Choc malt / Tea latte** . To purchase please click link at bio or whassap www.wasap.my/+60196915304/TreasureSugar Kami mencari Agen dan Dropship seluruh Malaysia. Untuk yang berminat boleh dm atau PM 0196915304😊😊. . #treasuresugar #treasuresugarkl #treasuresugarcheras #treasuresugarlovers #treasuredrop #treasuresands #treasureswiss3in1 #treasurelifesyrup #tipskurus #tipssihat #tipscantik #letscantik #abpbh #anugerahskrin2018 #jomdietsihat #mentor #comelpipimerah #eatclean #balancediet #infodiet #lakuteroks #dietcookies #teamtreasuresugarcha
❀KAKICANTIQ TEA(LEGS TEA) Kakicantiq tea adalah dirumus khas daripada 100% dry herbs dan tiada kimia untuk mengecilkan peha dan lengan. Juga utk membuang air berlebihan dalam badan dan melawaskan kencing WhatsApp 016-5553017. . #teatox #detoxtea #Klubna #Laleh #detoxmurah #Kopikurus #tipssihat #resepipantang #kurus #badansihat #badanlangsing #detox #nakkurus #lazada #paskal #reviewig #paidreviewig #paidreviewmurah #paidreviewigshop #tv3 #ibuberpantang #gemuk #zalora #kurusmurah #bawalexclusive #pantangmoden #pantang #kurussebelumkawin #ASK2018 #anugerahskrin2018
❀KAKICANTIQ TEA(LEGS TEA) Kakicantiq tea adalah dirumus khas daripada 100% dry herbs dan tiada kimia untuk mengecilkan peha dan lengan. Juga utk membuang air berlebihan dalam badan dan melawaskan kencing WhatsApp 016-5553017. . #teatox #detoxtea #Klubna #Laleh #detoxmurah #Kopikurus #tipssihat #resepipantang #kurus #badansihat #badanlangsing #detox #nakkurus #lazada #paskal #reviewig #paidreviewig #paidreviewmurah #paidreviewigshop #tv3 #ibuberpantang #gemuk #zalora #kurusmurah #bawalexclusive #pantangmoden #pantang #kurussebelumkawin #ASK2018 #anugerahskrin2018
PRE RAMADHAN SALEπŸ”₯πŸ”₯ . Iphone boleh beli yang murah buat apa beli yang mahal. . . Dapatkan iphone berkualiti tinggi dengan harga termurah. . . . Whatsapp kami untuk dapatkan iphone termurah dan kualiti tiptop πŸ”₯ 01126065810 atau tekan link di bio πŸ‘†πŸ» . . . . #sayajualonline #online #offline #sayajualiphone #sayajualmurah #iphonex #iphone6 #iphone6s #iphone7 #iphone7plus #iphone8 #iphone8s #iphone #iphoneoriginal #iphoneoriginalmurah #iphoneoriginalmalaysia #kotabharu #kotabharukelantan #aeonmall #aeonmallkotabharu #kelantan #anugerahskrin2018 #belanjawan2019 #applewatch #apple #pantaitimur #malaysia #bazarpaknil #blackfriday #blackfriday2018
Uols dah book ke belum kelas bulan APRIL ni? . Kepada yg nak join class boleh terus whatsapp kami di 019-2831782, untuk maklumat lebih lanjut 😊❀ . Nak buat makeup class? Boleh ke @kmbmakeupstudio untuk menyewa tempat makeup class dengan harga yg berbaloi! 😍 . Nak cari barang makeup dan aksesori wanita dgn harga berbaloi? Boleh follow @ladiesvendor 😍 . #kelasmakeupberbaloi #kelasmakeupbajet #kelasmakeupkotadamansara #makeupclassmurah #makeupclasskl #makeupclassselangor #makeupclasspj #makeupclassbajet #schoolofmakeup #makeupartist #makeuptutorial #muakl #muaselangor #muapj #muadamansara #muashahalam #bestmakeup #Octobermakeupclass #kelasmakeupmurah #makeupviral #anugerahskrin2018 #gegarvaganza #gv2018 #dherbs
πŸ”₯πŸ”₯Grab your seat now!! πŸ”₯πŸ”₯ Gor those yg nk belajar basic sambil nk tahu makeup time raya yg simple gila gila?? Boleh try class ni!! Tak rugi tambah lg berbaloi baloi tau! ❀ . Harga RM60 sahaja seorang!! 😱😱😱 . 😍 ZERO TO BASIC MAKEUP CLASS 😍 . ⭐ RM60 seorang sebab permintaan ramai tnya class ada lagi yg nk join! ⭐ . πŸ’„ DEMO AND PRACTICAL πŸ’„ . Apa yang korang dapat dgn bayaran RM60 ni? . βœ” Demo + Praktikal βœ” Lunch disediakan βœ” Brg makeup disediakan βœ” Sijil disediakan βœ” Makeup brush disediakan βœ” Free gift βœ” Lucky Draw!! βœ” Belajar asas teknik makeup βœ” Best makeup worth RM50!! . Kepada yg nak join class boleh terus whatsapp kami di 019-2831782, untuk maklumat lebih lanjut 😊❀ . Nak buat makeup class? Boleh ke @kmbmakeupstudio untuk menyewa tempat makeup class dengan harga yg berbaloi! 😍 . Nak cari barang makeup dan aksesori wanita dgn harga berbaloi? Boleh follow @ladiesvendor 😍 . #kelasmakeupberbaloi #kelasmakeupbajet #kelasmakeupkotadamansara #makeupclassmurah #makeupclasskl #makeupclassselangor #makeupclasspj #makeupclassbajet #schoolofmakeup #makeupartist #makeuptutorial #muakl #muaselangor #muapj #muadamansara #muashahalam #bestmakeup #Octobermakeupclass #kelasmakeupmurah #makeupviral #anugerahskrin2018 #gegarvaganza #gv2018 #dherbs
1 pcs Calorie Cookies biasa = 4 pcs Calori Diet CookiesπŸͺ . Kerana Diet Cookies ini menggunakan Low Calorie Sugar yg mana 80% kurang Calorie drpd sukatan gula pasir biasaπŸ‘πŸ» . To purchase please click link at bio or whassap www.wasap.my/+60196915304/TreasureSugar Kami mencari Agen dan Dropship seluruh Malaysia. Untuk yang berminat boleh dm atau PM 0196915304😊😊. . #treasuresugar #treasuresugarkl #treasuresugarcheras #treasuresugarlovers #treasuredrop #treasuresands #treasureswiss3in1 #treasurelifesyrup #tipskurus #tipssihat #tipscantik #letscantik #abpbh #anugerahskrin2018 #jomdietsihat #mentor #comelpipimerah #eatclean #balancediet #infodiet #lakuteroks #dietcookies #teamtreasuresugarcha
Uols dah book ke belum kelas bulan APRIL ni? . Kepada yg nak join class boleh terus whatsapp kami di 019-2831782, untuk maklumat lebih lanjut 😊❀ . Nak buat makeup class? Boleh ke @kmbmakeupstudio untuk menyewa tempat makeup class dengan harga yg berbaloi! 😍 . Nak cari barang makeup dan aksesori wanita dgn harga berbaloi? Boleh follow @ladiesvendor 😍 . #kelasmakeupberbaloi #kelasmakeupbajet #kelasmakeupkotadamansara #makeupclassmurah #makeupclasskl #makeupclassselangor #makeupclasspj #makeupclassbajet #schoolofmakeup #makeupartist #makeuptutorial #muakl #muaselangor #muapj #muadamansara #muashahalam #bestmakeup #Octobermakeupclass #kelasmakeupmurah #makeupviral #anugerahskrin2018 #gegarvaganza #gv2018 #dherbs
INNER SILANG . . Hello2 uols. Cikja nk tanya sikit, kat sini ada ke peminat inner silang? Kalau ada cer komen sikit. . . Inner silang mcm lopa pakai ni uols. Merecikkkk cantik yakmat 😍 . . Silang satu ada, silang double ada. Mana satu pilihan kolbu uols? πŸ™ˆ . . Cikja dah tak kuat sbb semua gojes2 haihhhh. Pastu material kita guna sama mcm inner snowcap iaitu β€œCotton Lycra Japanese” memang lembut, sejuk, dan kemas. Uols mesti akan jatuh cinta punyerrrr πŸ’― . . New stock baru je mendarat ni, meh cepatΒ² whatsapp sis. Tekan je link whatsapp dekat profile tau❀️❀️❀️ . . #innersilang #innersilangmurah #innersilangrenda #innersilangsusun #innersilangsatu #innersilangdouble #innersilangbysarahariffin #innersnowcap #innerneck #innerlabuh #ajimaura #terapiinstagram #turban #turbanneelofa #anugerahskrin2018 #comelpipimerah #neelofa #sitiafiyah #ootd #nur #asalkandiabahagia #jodohjodohannisa #kamarkamariah #patahsayapbertongkatparuh #nur2 #dfkl2019
INNER SILANG . . Hello2 uols. Cikja nk tanya sikit, kat sini ada ke peminat inner silang? Kalau ada cer komen sikit. . . Inner silang mcm lopa pakai ni uols. Merecikkkk cantik yakmat 😍 . . Silang satu ada, silang double ada. Mana satu pilihan kolbu uols? πŸ™ˆ . . Cikja dah tak kuat sbb semua gojes2 haihhhh. Pastu material kita guna sama mcm inner snowcap iaitu β€œCotton Lycra Japanese” memang lembut, sejuk, dan kemas. Uols mesti akan jatuh cinta punyerrrr πŸ’― . . New stock baru je mendarat ni, meh cepatΒ² whatsapp sis. Tekan je link whatsapp dekat profile tau❀️❀️❀️ . . #innersilang #innersilangmurah #innersilangrenda #innersilangsusun #innersilangsatu #innersilangdouble #innersilangbysarahariffin #innersnowcap #innerneck #innerlabuh #ajimaura #terapiinstagram #turban #turbanneelofa #anugerahskrin2018 #comelpipimerah #neelofa #sitiafiyah #ootd #nur #asalkandiabahagia #jodohjodohannisa #kamarkamariah #patahsayapbertongkatparuh #nur2 #dfkl2019
Bulan Ramadhan dah semakin hampir kan. . Nak senang sahur nanti boleh je bancuh air then dropkan beberapa titis #treasuredrop ni dan dah boleh minum. Nak bawa ke mana2 pun senang πŸ˜„ . Cepat, ringkas malahan lagi 0️⃣sugar 0️⃣calori πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» . To purchase please click link at bio or whassap www.wasap.my/+60196915304/TreasureSugar Kami mencari Agen dan Dropship seluruh Malaysia. Untuk yang berminat boleh dm atau PM 0196915304😊😊. . #treasuresugar #treasuresugarkl #treasuresugarcheras #treasuresugarlovers #treasuredrop #treasuresands #treasureswiss3in1 #treasurelifesyrup #tipskurus #tipssihat #tipscantik #letscantik #abpbh #anugerahskrin2018 #jomdietsihat #mentor #comelpipimerah #eatclean #balancediet #infodiet #lakuteroks #dietcookies #teamtreasuresugarcha
INNER SILANG . . Hello2 uols. Cikja nk tanya sikit, kat sini ada ke peminat inner silang? Kalau ada cer komen sikit. . . Inner silang mcm lopa pakai ni uols. Merecikkkk cantik yakmat 😍 . . Silang satu ada, silang double ada. Mana satu pilihan kolbu uols? πŸ™ˆ . . Cikja dah tak kuat sbb semua gojes2 haihhhh. Pastu material kita guna sama mcm inner snowcap iaitu β€œCotton Lycra Japanese” memang lembut, sejuk, dan kemas. Uols mesti akan jatuh cinta punyerrrr πŸ’― . . New stock baru je mendarat ni, meh cepatΒ² whatsapp sis. Tekan je link whatsapp dekat profile tau❀️❀️❀️ . . #innersilang #innersilangmurah #innersilangrenda #innersilangsusun #innersilangsatu #innersilangdouble #innersilangbysarahariffin #innersnowcap #innerneck #innerlabuh #ajimaura #terapiinstagram #turban #turbanneelofa #anugerahskrin2018 #comelpipimerah #neelofa #sitiafiyah #ootd #nur #asalkandiabahagia #jodohjodohannisa #kamarkamariah #patahsayapbertongkatparuh #nur2 #dfkl2019
INNER SILANG . . Hello2 uols. Cikja nk tanya sikit, kat sini ada ke peminat inner silang? Kalau ada cer komen sikit. . . Inner silang mcm lopa pakai ni uols. Merecikkkk cantik yakmat 😍 . . Silang satu ada, silang double ada. Mana satu pilihan kolbu uols? πŸ™ˆ . . Cikja dah tak kuat sbb semua gojes2 haihhhh. Pastu material kita guna sama mcm inner snowcap iaitu β€œCotton Lycra Japanese” memang lembut, sejuk, dan kemas. Uols mesti akan jatuh cinta punyerrrr πŸ’― . . New stock baru je mendarat ni, meh cepatΒ² whatsapp sis. Tekan je link whatsapp dekat profile tau❀️❀️❀️ . . #innersilang #innersilangmurah #innersilangrenda #innersilangsusun #innersilangsatu #innersilangdouble #innersilangbysarahariffin #innersnowcap #innerneck #innerlabuh #ajimaura #terapiinstagram #turban #turbanneelofa #anugerahskrin2018 #comelpipimerah #neelofa #sitiafiyah #ootd #nur #asalkandiabahagia #jodohjodohannisa #kamarkamariah #patahsayapbertongkatparuh #nur2 #dfkl2019
INNER SILANG . . Hello2 uols. Cikja nk tanya sikit, kat sini ada ke peminat inner silang? Kalau ada cer komen sikit. . . Inner silang mcm lopa pakai ni uols. Merecikkkk cantik yakmat 😍 . . Silang satu ada, silang double ada. Mana satu pilihan kolbu uols? πŸ™ˆ . . Cikja dah tak kuat sbb semua gojes2 haihhhh. Pastu material kita guna sama mcm inner snowcap iaitu β€œCotton Lycra Japanese” memang lembut, sejuk, dan kemas. Uols mesti akan jatuh cinta punyerrrr πŸ’― . . New stock baru je mendarat ni, meh cepatΒ² whatsapp sis. Tekan je link whatsapp dekat profile tau❀️❀️❀️ . . #innersilang #innersilangmurah #innersilangrenda #innersilangsusun #innersilangsatu #innersilangdouble #innersilangbysarahariffin #innersnowcap #innerneck #innerlabuh #ajimaura #terapiinstagram #turban #turbanneelofa #anugerahskrin2018 #comelpipimerah #neelofa #sitiafiyah #ootd #nur #asalkandiabahagia #jodohjodohannisa #kamarkamariah #patahsayapbertongkatparuh #nur2 #dfkl2019
Bukan perempuan je suka #dietcookies #lakuteroks by @treasure.sugar kerjasama dengan Coach Zuma ni. 😱 . Diet Cookies viral ni turut sama digilai oleh kaum lelaki. Sangat sesuai untuk yang menjaga kadar pengambilan gula seharian πŸ‘πŸ» . Yelah kadang2 kita craving kan nak makan benda2 manis. So dengan diet cookies ni uolls tak perlu risau lagi. . ⬇️sugar ⬇️calorie . . Jom follow kak Cha πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»@treasure.sugar_cheras . @treasure.sugar_cheras . . To purchase please click link at bio or whassap www.wasap.my/+60196915304/TreasureSugar Kami mencari Agen dan Dropship seluruh Malaysia. Untuk yang berminat boleh dm atau PM 0196915304😊😊. . #treasuresugar #treasuresugarkl #treasuresugarcheras #treasuresugarlovers #treasuredrop #treasuresands #treasureswiss3in1 #treasurelifesyrup #tipskurus #tipssihat #tipscantik #letscantik #abpbh #anugerahskrin2018 #jomdietsihat #mentor #comelpipimerah #eatclean #balancediet #infodiet #lakuteroks #dietcookies #teamtreasuresugarcha
Thank u kakak sudi berurusan dengan Kak Cha untuk #treasureswiss3in1 coffee dan juga #treasuredrop πŸ˜„ . ⬇️sugar ⬇️calorie . . Jom follow kak Cha πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»@treasure.sugar_cheras . @treasure.sugar_cheras . . To purchase please click link at bio or whassap www.wasap.my/+60196915304/TreasureSugar Kami mencari Agen dan Dropship seluruh Malaysia. Untuk yang berminat boleh dm atau PM 0196915304😊😊. . #treasuresugar #treasuresugarkl #treasuresugarcheras #treasuresugarlovers #treasuredrop #treasuresands #treasureswiss3in1 #treasurelifesyrup #tipskurus #tipssihat #tipscantik #letscantik #abpbh #anugerahskrin2018 #jomdietsihat #mentor #comelpipimerah #eatclean #balancediet #infodiet #lakuteroks #dietcookies #teamtreasuresugarcha
Uols dah book ke belum kelas bulan APRIL ni? . Kepada yg nak join class boleh terus whatsapp kami di 019-2831782, untuk maklumat lebih lanjut 😊❀ . Nak buat makeup class? Boleh ke @kmbmakeupstudio untuk menyewa tempat makeup class dengan harga yg berbaloi! 😍 . Nak cari barang makeup dan aksesori wanita dgn harga berbaloi? Boleh follow @ladiesvendor 😍 . #kelasmakeupberbaloi #kelasmakeupbajet #kelasmakeupkotadamansara #makeupclassmurah #makeupclasskl #makeupclassselangor #makeupclasspj #makeupclassbajet #schoolofmakeup #makeupartist #makeuptutorial #muakl #muaselangor #muapj #muadamansara #muashahalam #bestmakeup #Octobermakeupclass #kelasmakeupmurah #makeupviral #anugerahskrin2018 #gegarvaganza #gv2018 #dherbs
πŸ”₯πŸ”₯Grab your seat now!! πŸ”₯πŸ”₯ Gor those yg nk belajar basic sambil nk tahu makeup time raya yg simple gila gila?? Boleh try class ni!! Tak rugi tambah lg berbaloi baloi tau! ❀ . Harga RM60 sahaja seorang!! 😱😱😱 . 😍 ZERO TO BASIC MAKEUP CLASS 😍 . ⭐ RM60 seorang sebab permintaan ramai tnya class ada lagi yg nk join! ⭐ . πŸ’„ DEMO AND PRACTICAL πŸ’„ . Apa yang korang dapat dgn bayaran RM60 ni? . βœ” Demo + Praktikal βœ” Lunch disediakan βœ” Brg makeup disediakan βœ” Sijil disediakan βœ” Makeup brush disediakan βœ” Free gift βœ” Lucky Draw!! βœ” Belajar asas teknik makeup βœ” Best makeup worth RM50!! . Kepada yg nak join class boleh terus whatsapp kami di 019-2831782, untuk maklumat lebih lanjut 😊❀ . Nak buat makeup class? Boleh ke @kmbmakeupstudio untuk menyewa tempat makeup class dengan harga yg berbaloi! 😍 . Nak cari barang makeup dan aksesori wanita dgn harga berbaloi? Boleh follow @ladiesvendor 😍 . #kelasmakeupberbaloi #kelasmakeupbajet #kelasmakeupkotadamansara #makeupclassmurah #makeupclasskl #makeupclassselangor #makeupclasspj #makeupclassbajet #schoolofmakeup #makeupartist #makeuptutorial #muakl #muaselangor #muapj #muadamansara #muashahalam #bestmakeup #Octobermakeupclass #kelasmakeupmurah #makeupviral #anugerahskrin2018 #gegarvaganza #gv2018 #dherbs
Dah nak puasa dah. Kejap je masa berlalu. . Dah buat persiapan untuk Ramadhan? . Nak sahur tu jangan lupa guna #treasurelifesyrup . Senang mudah pantas untuk sahur korang nanti. Sap sap soi dah siap. . Yang penting low calorie zero sugar πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» . To purchase please click link at bio or whassap www.wasap.my/+60196915304/TreasureSugar Kami mencari Agen dan Dropship seluruh Malaysia. Untuk yang berminat boleh dm atau PM 0196915304😊😊. . #treasuresugar #treasuresugarkl #treasuresugarcheras #treasuresugarlovers #treasuredrop #treasuresands #treasureswiss3in1 #treasurelifesyrup #tipskurus #tipssihat #tipscantik #letscantik #abpbh #anugerahskrin2018 #jomdietsihat #mentor #comelpipimerah #eatclean #balancediet #infodiet #lakuteroks #dietcookies #teamtreasuresugarcha #ustazhamadi
1 pcs Calorie Cookies biasa = 4 pcs Calori Diet Cookies. . Kerana Diet Cookies ini menggunakan Low Calorie Sugar yg mana 80% kurang Calorie drpd sukatan gula pasir biasa. . To purchase please click link at bio or whassap www.wasap.my/+60196915304/TreasureSugar Kami mencari Agen dan Dropship seluruh Malaysia. Untuk yang berminat boleh dm atau PM 0196915304😊😊. . #treasuresugar #treasuresugarkl #treasuresugarcheras #treasuresugarlovers #treasuredrop #treasuresands #treasureswiss3in1 #treasurelifesyrup #tipskurus #tipssihat #tipscantik #letscantik #abpbh #anugerahskrin2018 #jomdietsihat #mentor #comelpipimerah #eatclean #balancediet #infodiet #lakuteroks #dietcookies #teamtreasuresugarcha #ustazhamadi
Nah kak cha share lagi betapa sedapnya crunchy choc chip ni. Serius tak tipu. Ketagih ok. . #dietcookies ni low sugar tau hasil join venture @treasure.sugar dan Coach Zuma 😍 . Self pick up dan COD sahaja. . Jom follow πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» @treasure.sugar_cheras . @treasure.sugar_cheras . . To purchase please click link at bio or whassap www.wasap.my/+60196915304/TreasureSugar Kami mencari Agen dan Dropship seluruh Malaysia. Untuk yang berminat boleh dm atau PM 0196915304😊😊. . #treasuresugar #treasuresugarkl #treasuresugarcheras #treasuresugarlovers #treasuredrop #treasuresands #treasureswiss3in1 #treasurelifesyrup #tipskurus #tipssihat #tipscantik #letscantik #abpbh #anugerahskrin2018 #jomdietsihat #mentor #comelpipimerah #eatclean #balancediet #infodiet #teamtreasuresugarcha
πŸ”₯πŸ”₯Grab your seat now!! πŸ”₯πŸ”₯ Gor those yg nk belajar basic sambil nk tahu makeup time raya yg simple gila gila?? Boleh try class ni!! Tak rugi tambah lg berbaloi baloi tau! ❀ . Harga RM60 sahaja seorang!! 😱😱😱 . 😍 ZERO TO BASIC MAKEUP CLASS 😍 . ⭐ RM60 seorang sebab permintaan ramai tnya class ada lagi yg nk join! ⭐ . πŸ’„ DEMO AND PRACTICAL πŸ’„ . Apa yang korang dapat dgn bayaran RM60 ni? . βœ” Demo + Praktikal βœ” Lunch disediakan βœ” Brg makeup disediakan βœ” Sijil disediakan βœ” Makeup brush disediakan βœ” Free gift βœ” Lucky Draw!! βœ” Belajar asas teknik makeup βœ” Best makeup worth RM50!! . Kepada yg nak join class boleh terus whatsapp kami di 019-2831782, untuk maklumat lebih lanjut 😊❀ . Nak buat makeup class? Boleh ke @kmbmakeupstudio untuk menyewa tempat makeup class dengan harga yg berbaloi! 😍 . Nak cari barang makeup dan aksesori wanita dgn harga berbaloi? Boleh follow @ladiesvendor 😍 . #kelasmakeupberbaloi #kelasmakeupbajet #kelasmakeupkotadamansara #makeupclassmurah #makeupclasskl #makeupclassselangor #makeupclasspj #makeupclassbajet #schoolofmakeup #makeupartist #makeuptutorial #muakl #muaselangor #muapj #muadamansara #muashahalam #bestmakeup #Octobermakeupclass #kelasmakeupmurah #makeupviral #anugerahskrin2018 #gegarvaganza #gv2018 #dherbs
Haha saja share juga video tak berapa nak jadi ni. . πŸͺDark chocolate rice πŸͺ πŸͺCrunchy chocolate Chip πŸͺ . Seriuse sedap sebab kak Cha dah ketagih tau πŸ˜‹ . Jom follow kak Cha πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»@treasure.sugar_cheras . @treasure.sugar_cheras . . To purchase please click link at bio or whassap www.wasap.my/+60196915304/TreasureSugar Kami mencari Agen dan Dropship seluruh Malaysia. Untuk yang berminat boleh dm atau PM 0196915304😊😊. . #treasuresugar #treasuresugarkl #treasuresugarcheras #treasuresugarlovers #treasuredrop #treasuresands #treasureswiss3in1 #treasurelifesyrup #tipskurus #tipssihat #tipscantik #letscantik #abpbh #anugerahskrin2018 #jomdietsihat #mentor #comelpipimerah #eatclean #balancediet #infodiet #teamtreasuresugarcha
Dapatkan iphone berkualiti tinggi dengan harga termurah. . . ⚑️iPhone 7plus 128gb serendah RM1680😍 . . Whatsapp kami untuk dapatkan iphone termurah dan kualiti tiptop πŸ”₯ 01126065810 atau tekan link di bio πŸ‘†πŸ» . . . . #sayajualonline #online #offline #sayajualiphone #sayajualmurah #iphonex #iphone6 #iphone6s #iphone7 #iphone7plus #iphone8 #iphone8s #iphone #iphoneoriginal #iphoneoriginalmurah #iphoneoriginalmalaysia #kotabharu #kotabharukelantan #aeonmall #aeonmallkotabharu #kelantan #anugerahskrin2018 #belanjawan2019 #applewatch #apple #pantaitimur #malaysia #bazarpaknil #blackfriday #blackfriday2018
SET CERAH, SET LAKU KERAS ❀ Hat mana y #serius nak #cantik #cerah #gebu #gebas tu boleh amek set cerah ni.. . #purefacemaskpowersoap tu khas untuk uols yang ade masalah jerawat, parut, bintik hitam n masalah kulit wajah sensitif.. Dah pakai konpem flawless hilang kesan burn bekas pakai tudung tuπŸ˜‚ . Lepas tu uols dapat 1 #puresoap . Uols sental2 dekat celahΒ² yg hitamΒ² tu.. Kompem putih bersih😍 . Yang paling best #ladamask . Rasa mcm duduk dkt spa je tauu😘 manjakan body uols seminggu 2 3 kali.. Focus dkt tempat y gelap kerak degil takmau hilang tu.. Uols tunggu dlm 30 minit lps tu bilas.. Trus nmpk hasil😎 . Sis malas nk ckp banyak lah.. Uols xkn jatuh chenta selagi tak try produk ni.. Tak cari yang lain dah punya.. . Penat bebel panjangΒ². Cam biasa.. Link wasap di bio😘 #setcerah #flawless #puresoap #jellys #instant #cerah #hilangdaki #anugerahskrin2018 #weekend #holiday #kulitsensitif #kulitkusam #puresoap #purefacemaskpowersoap
Uols dah book ke belum kelas bulan APRIL ni? . Kepada yg nak join class boleh terus whatsapp kami di 019-2831782, untuk maklumat lebih lanjut 😊❀ . Nak buat makeup class? Boleh ke @kmbmakeupstudio untuk menyewa tempat makeup class dengan harga yg berbaloi! 😍 . Nak cari barang makeup dan aksesori wanita dgn harga berbaloi? Boleh follow @ladiesvendor 😍 . #kelasmakeupberbaloi #kelasmakeupbajet #kelasmakeupkotadamansara #makeupclassmurah #makeupclasskl #makeupclassselangor #makeupclasspj #makeupclassbajet #schoolofmakeup #makeupartist #makeuptutorial #muakl #muaselangor #muapj #muadamansara #muashahalam #bestmakeup #Octobermakeupclass #kelasmakeupmurah #makeupviral #anugerahskrin2018 #gegarvaganza #gv2018 #dherbs
Macam biasa kak Cha kluar COD kat lovely customer tau. Jom ring ring kak Cha 😘 . To purchase please click link at bio or whassap www.wasap.my/+60196915304/TreasureSugar Kami mencari Agen dan Dropship seluruh Malaysia. Untuk yang berminat boleh dm atau PM 0196915304😊😊. . #treasuresugar #treasuresugarkl #treasuresugarcheras #treasuresugarlovers #treasuredrop #treasuresands #treasureswiss3in1 #treasurelifesyrup #tipskurus #tipssihat #tipscantik #letscantik #abpbh #anugerahskrin2018 #jomdietsihat #mentor #comelpipimerah #eatclean #balancediet #infodiet #teamtreasuresugarcha
Uols dah book ke belum kelas bulan APRIL ni? . Kepada yg nak join class boleh terus whatsapp kami di 019-2831782, untuk maklumat lebih lanjut 😊❀ . Nak buat makeup class? Boleh ke @kmbmakeupstudio untuk menyewa tempat makeup class dengan harga yg berbaloi! 😍 . Nak cari barang makeup dan aksesori wanita dgn harga berbaloi? Boleh follow @ladiesvendor 😍 . #kelasmakeupberbaloi #kelasmakeupbajet #kelasmakeupkotadamansara #makeupclassmurah #makeupclasskl #makeupclassselangor #makeupclasspj #makeupclassbajet #schoolofmakeup #makeupartist #makeuptutorial #muakl #muaselangor #muapj #muadamansara #muashahalam #bestmakeup #Octobermakeupclass #kelasmakeupmurah #makeupviral #anugerahskrin2018 #gegarvaganza #gv2018 #dherbs
Nom nom nom sedap sangat diet cookies ni tau. Cookies ni kerjasama antara Hq @treasure.sugar dan juga coach Zuma πŸ˜€ . Rugi korang tak try. . . Diet cookies ni low sugar dan low calorie sangat terbaik untuk uolls yang mementingkan pengambilan kalori. . Jom follow kak Cha πŸ‘‡πŸ» @treasure.sugar_cheras @treasure.sugar_cheras . . To purchase please click link at bio or whassap www.wasap.my/+60196915304/TreasureSugar Kami mencari Agen dan Dropship seluruh Malaysia. Untuk yang berminat boleh dm atau PM 0196915304😊😊. . #treasuresugar #treasuresugarkl #treasuresugarcheras #treasuresugarlovers #treasuredrop #treasuresands #treasureswiss3in1 #treasurelifesyrup #tipskurus #tipssihat #tipscantik #letscantik #abpbh #anugerahskrin2018 #jomdietsihat #mentor #comelpipimerah #eatclean #balancediet #infodiet #teamtreasuresugarcha
Kak Cha dah restocked uolls. . Jom borong dengan Kak Cha jom πŸ˜… . Service terbaik dari kak Cha untuk uolls tau, yang oenting low calorie and low sugar πŸ‘πŸ» . To purchase please click link at bio or whassap www.wasap.my/+60196915304/TreasureSugar Kami mencari Agen dan Dropship seluruh Malaysia. Untuk yang berminat boleh dm atau PM 0196915304😊😊. . #treasuresugar #treasuresugarkl #treasuresugarcheras #treasuresugarlovers #treasuredrop #treasuresands #treasureswiss3in1 #treasurelifesyrup #tipskurus #tipssihat #tipscantik #letscantik #abpbh #anugerahskrin2018 #jomdietsihat #mentor #comelpipimerah #eatclean #balancediet #infodiet #teamtreasuresugarcha
Uolss nak cuba #dietcookies ni? Low sugar low calorie πŸ‘πŸ» . To purchase please click link at bio or whassap www.wasap.my/+60196915304/TreasureSugar Kami mencari Agen dan Dropship seluruh Malaysia. Untuk yang berminat boleh dm atau PM 0196915304😊😊. . #treasuresugar #treasuresugarkl #treasuresugarcheras #treasuresugarlovers #treasuredrop #treasuresands #treasureswiss3in1 #treasurelifesyrup #tipskurus #tipssihat #tipscantik #letscantik #abpbh #anugerahskrin2018 #jomdietsihat #mentor #comelpipimerah #eatclean #balancediet #infodiet #teamtreasuresugarcha
Testimoni #treasuresugar πŸ˜€ . To purchase please click link at bio or whassap www.wasap.my/+60196915304/TreasureSugar Kami mencari Agen dan Dropship seluruh Malaysia. Untuk yang berminat boleh dm atau PM 0196915304😊😊. . #treasuresugar #treasuresugarkl #treasuresugarcheras #treasuresugarlovers #treasuredrop #treasuresands #treasureswiss3in1 #treasurelifesyrup #tipskurus #tipssihat #tipscantik #letscantik #abpbh #anugerahskrin2018 #jomdietsihat #mentor #comelpipimerah #eatclean #balancediet #infodiet #teamtreasuresugarcha
πŸ”₯πŸ”₯Grab your seat now!! πŸ”₯πŸ”₯ Gor those yg nk belajar basic sambil nk tahu makeup time raya yg simple gila gila?? Boleh try class ni!! Tak rugi tambah lg berbaloi baloi tau! ❀ . Harga RM60 sahaja seorang!! 😱😱😱 . 😍 ZERO TO BASIC MAKEUP CLASS 😍 . ⭐ RM60 seorang sebab permintaan ramai tnya class ada lagi yg nk join! ⭐ . πŸ’„ DEMO AND PRACTICAL πŸ’„ . Apa yang korang dapat dgn bayaran RM60 ni? . βœ” Demo + Praktikal βœ” Lunch disediakan βœ” Brg makeup disediakan βœ” Sijil disediakan βœ” Makeup brush disediakan βœ” Free gift βœ” Lucky Draw!! βœ” Belajar asas teknik makeup βœ” Best makeup worth RM50!! . Kepada yg nak join class boleh terus whatsapp kami di 019-2831782, untuk maklumat lebih lanjut 😊❀ . Nak buat makeup class? Boleh ke @kmbmakeupstudio untuk menyewa tempat makeup class dengan harga yg berbaloi! 😍 . Nak cari barang makeup dan aksesori wanita dgn harga berbaloi? Boleh follow @ladiesvendor 😍 . #kelasmakeupberbaloi #kelasmakeupbajet #kelasmakeupkotadamansara #makeupclassmurah #makeupclasskl #makeupclassselangor #makeupclasspj #makeupclassbajet #schoolofmakeup #makeupartist #makeuptutorial #muakl #muaselangor #muapj #muadamansara #muashahalam #bestmakeup #Octobermakeupclass #kelasmakeupmurah #makeupviral #anugerahskrin2018 #gegarvaganza #gv2018 #dherbs
πŸ”₯πŸ”₯Grab your seat now!! πŸ”₯πŸ”₯ Gor those yg nk belajar basic sambil nk tahu makeup time raya yg simple gila gila?? Boleh try class ni!! Tak rugi tambah lg berbaloi baloi tau! ❀ . Harga RM60 sahaja seorang!! 😱😱😱 . 😍 ZERO TO BASIC MAKEUP CLASS 😍 . ⭐ RM60 seorang sebab permintaan ramai tnya class ada lagi yg nk join! ⭐ . πŸ’„ DEMO AND PRACTICAL πŸ’„ . Apa yang korang dapat dgn bayaran RM60 ni? . βœ” Demo + Praktikal βœ” Lunch disediakan βœ” Brg makeup disediakan βœ” Sijil disediakan βœ” Makeup brush disediakan βœ” Free gift βœ” Lucky Draw!! βœ” Belajar asas teknik makeup βœ” Best makeup worth RM50!! . Kepada yg nak join class boleh terus whatsapp kami di 019-2831782, untuk maklumat lebih lanjut 😊❀ . Nak buat makeup class? Boleh ke @kmbmakeupstudio untuk menyewa tempat makeup class dengan harga yg berbaloi! 😍 . Nak cari barang makeup dan aksesori wanita dgn harga berbaloi? Boleh follow @ladiesvendor 😍 . #kelasmakeupberbaloi #kelasmakeupbajet #kelasmakeupkotadamansara #makeupclassmurah #makeupclasskl #makeupclassselangor #makeupclasspj #makeupclassbajet #schoolofmakeup #makeupartist #makeuptutorial #muakl #muaselangor #muapj #muadamansara #muashahalam #bestmakeup #Octobermakeupclass #kelasmakeupmurah #makeupviral #anugerahskrin2018 #gegarvaganza #gv2018 #dherbs
#dietcookies #teamtreasuresugarcha . To purchase please click link at bio or whassap www.wasap.my/+60196915304/TreasureSugar Kami mencari Agen dan Dropship seluruh Malaysia. Untuk yang berminat boleh dm atau PM 0196915304😊😊. . #treasuresugar #treasuresugarkl #treasuresugarcheras #treasuresugarlovers #treasuredrop #treasuresands #treasureswiss3in1 #treasurelifesyrup #tipskurus #tipssihat #tipscantik #letscantik #abpbh #anugerahskrin2018 #jomdietsihat #mentor #comelpipimerah #eatclean #balancediet #infodiet #teamtreasuresugarcha
πŸ”₯TINGGAL 6 SEATS SAHAJA UOLSS!!πŸ”₯ . Harga RM80 sahaja seorang!! 😱😱😱 . 😍 BASIC TO INTERMEDIATE MAKEUP CLASS 😍 . ⭐ RM80 seorang sebab permintaan ramai tnya class ada lagi yg nk join! ⭐ . πŸ’„ DEMO AND PRACTICAL πŸ’„ . Apa yang korang dapat dgn bayaran RM80 ni? . βœ” Demo + Praktikal βœ” Lunch disediakan βœ” Brg makeup disediakan βœ” Sijil disediakan βœ” Makeup brush disediakan βœ” Free gift βœ” Lucky Draw!! βœ” Belajar asas teknik makeup βœ” Best makeup worth RM50!! . Kepada yg nak join class boleh terus whatsapp kami di 019-2831782, untuk maklumat lebih lanjut 😊❀ . Nak buat makeup class? Boleh ke @kmbmakeupstudio untuk menyewa tempat makeup class dengan harga yg berbaloi! 😍 . Nak cari barang makeup dan aksesori wanita dgn harga berbaloi? Boleh follow @ladiesvendor 😍 . #kelasmakeupberbaloi #kelasmakeupbajet #kelasmakeupkotadamansara #makeupclassmurah #makeupclasskl #makeupclassselangor #makeupclasspj #makeupclassbajet #schoolofmakeup #makeupartist #makeuptutorial #muakl #muaselangor #muapj #muadamansara #muashahalam #bestmakeup #Octobermakeupclass #kelasmakeupmurah #makeupviral #anugerahskrin2018 #gegarvaganza #gv2018 #dherbs
Terdapat 2 pilihan Diet cookies ni uolls. Barang baik kita kena share tau. . Jom dapatkan sekarang dengan Kak ChaπŸ‘‡πŸ» ➑️Dark Chocolate Rice ➑️Crunchy Chocolate Chips . Yang penting kruk krak kruk krak diet cookies ni low calorie uollsπŸ˜€ . To purchase please click link at bio or whassap www.wasap.my/+60196915304/TreasureSugar Kami mencari Agen dan Dropship seluruh Malaysia. Untuk yang berminat boleh dm atau PM 0196915304😊😊. . #treasuresugar #treasuresugarkl #treasuresugarcheras #treasuresugarlovers #treasuredrop #treasuresands #treasureswiss3in1 #treasurelifesyrup #tipskurus #tipssihat #tipscantik #letscantik #abpbh #anugerahskrin2018 #jomdietsihat #mentor #comelpipimerah #eatclean #balancediet #infodiet #teamtreasuresugarcha
πŸ”₯TINGGAL 6 SEATS SAHAJA UOLSS!!πŸ”₯ . Harga RM80 sahaja seorang!! 😱😱😱 . 😍 BASIC TO INTERMEDIATE MAKEUP CLASS 😍 . ⭐ RM80 seorang sebab permintaan ramai tnya class ada lagi yg nk join! ⭐ . πŸ’„ DEMO AND PRACTICAL πŸ’„ . Apa yang korang dapat dgn bayaran RM80 ni? . βœ” Demo + Praktikal βœ” Lunch disediakan βœ” Brg makeup disediakan βœ” Sijil disediakan βœ” Makeup brush disediakan βœ” Free gift βœ” Lucky Draw!! βœ” Belajar asas teknik makeup βœ” Best makeup worth RM50!! . Kepada yg nak join class boleh terus whatsapp kami di 019-2831782, untuk maklumat lebih lanjut 😊❀ . Nak buat makeup class? Boleh ke @kmbmakeupstudio untuk menyewa tempat makeup class dengan harga yg berbaloi! 😍 . Nak cari barang makeup dan aksesori wanita dgn harga berbaloi? Boleh follow @ladiesvendor 😍 . #kelasmakeupberbaloi #kelasmakeupbajet #kelasmakeupkotadamansara #makeupclassmurah #makeupclasskl #makeupclassselangor #makeupclasspj #makeupclassbajet #schoolofmakeup #makeupartist #makeuptutorial #muakl #muaselangor #muapj #muadamansara #muashahalam #bestmakeup #Octobermakeupclass #kelasmakeupmurah #makeupviral #anugerahskrin2018 #gegarvaganza #gv2018 #dherbs
Hi cookies lover, Treasure Sugar ada mengeluarkan special Diet Cookies dari Coach Azuma. Freshly baked menggunakan our low calorie sugar 😱 . 1 pcs Calorie normal cookies = 4 pcs Calorie Diet Cookies. Cookies ni only using 20% of sugar compare to normal white sugar. . LIMITED STOCK ****************** πŸͺ Crispy Chocolate Chip πŸͺ Dark Choc rice cookies . Price : 1 btl - RM 30 2 btl - RM 55 4 btl - RM 100 280g (30-35 pieces) . Biscuit ni only available for self pick up / runner service in KL area or COD sahaja ( not available for post ). . To purchase please click link at bio or whassap www.wasap.my/+60196915304/TreasureSugar . Kami mencari Agen dan Dropship seluruh Malaysia. Untuk yang berminat boleh dm atau PM 0196915304😊😊. . #treasuresugar #treasuresugarkl #treasuresugarcheras #treasuresugarlovers #treasuredrop #treasuresands #treasureswiss3in1 #treasurelifesyrup #tipskurus #tipssihat #tipscantik #letscantik #abpbh #anugerahskrin2018 #jomdietsihat #mentor #comelpipimerah #eatclean #balancediet #infodiet #teamtreasuresugarcha
Uols dah book ke belum kelas bulan APRIL ni? . Kepada yg nak join class boleh terus whatsapp kami di 019-2831782, untuk maklumat lebih lanjut 😊❀ . Nak buat makeup class? Boleh ke @kmbmakeupstudio untuk menyewa tempat makeup class dengan harga yg berbaloi! 😍 . Nak cari barang makeup dan aksesori wanita dgn harga berbaloi? Boleh follow @ladiesvendor 😍 . #kelasmakeupberbaloi #kelasmakeupbajet #kelasmakeupkotadamansara #makeupclassmurah #makeupclasskl #makeupclassselangor #makeupclasspj #makeupclassbajet #schoolofmakeup #makeupartist #makeuptutorial #muakl #muaselangor #muapj #muadamansara #muashahalam #bestmakeup #Octobermakeupclass #kelasmakeupmurah #makeupviral #anugerahskrin2018 #gegarvaganza #gv2018 #dherbs
Uols dah book ke belum kelas bulan APRIL ni? . Kepada yg nak join class boleh terus whatsapp kami di 019-2831782, untuk maklumat lebih lanjut 😊❀ . Nak buat makeup class? Boleh ke @kmbmakeupstudio untuk menyewa tempat makeup class dengan harga yg berbaloi! 😍 . Nak cari barang makeup dan aksesori wanita dgn harga berbaloi? Boleh follow @ladiesvendor 😍 . #kelasmakeupberbaloi #kelasmakeupbajet #kelasmakeupkotadamansara #makeupclassmurah #makeupclasskl #makeupclassselangor #makeupclasspj #makeupclassbajet #schoolofmakeup #makeupartist #makeuptutorial #muakl #muaselangor #muapj #muadamansara #muashahalam #bestmakeup #Octobermakeupclass #kelasmakeupmurah #makeupviral #anugerahskrin2018 #gegarvaganza #gv2018 #dherbs
πŸ”₯TINGGAL 6 SEATS SAHAJA UOLSS!!πŸ”₯ . Harga RM80 sahaja seorang!! 😱😱😱 . 😍 BASIC TO INTERMEDIATE MAKEUP CLASS 😍 . ⭐ RM80 seorang sebab permintaan ramai tnya class ada lagi yg nk join! ⭐ . πŸ’„ DEMO AND PRACTICAL πŸ’„ . Apa yang korang dapat dgn bayaran RM80 ni? . βœ” Demo + Praktikal βœ” Lunch disediakan βœ” Brg makeup disediakan βœ” Sijil disediakan βœ” Makeup brush disediakan βœ” Free gift βœ” Lucky Draw!! βœ” Belajar asas teknik makeup βœ” Best makeup worth RM50!! . Kepada yg nak join class boleh terus whatsapp kami di 019-2831782, untuk maklumat lebih lanjut 😊❀ . Nak buat makeup class? Boleh ke @kmbmakeupstudio untuk menyewa tempat makeup class dengan harga yg berbaloi! 😍 . Nak cari barang makeup dan aksesori wanita dgn harga berbaloi? Boleh follow @ladiesvendor 😍 . #kelasmakeupberbaloi #kelasmakeupbajet #kelasmakeupkotadamansara #makeupclassmurah #makeupclasskl #makeupclassselangor #makeupclasspj #makeupclassbajet #schoolofmakeup #makeupartist #makeuptutorial #muakl #muaselangor #muapj #muadamansara #muashahalam #bestmakeup #Octobermakeupclass #kelasmakeupmurah #makeupviral #anugerahskrin2018 #gegarvaganza #gv2018 #dherbs
Ni favourite kak Cha tau. Rasa sedap macam minum teh tarik kaw nyum nyum πŸ˜‹ . Serius tak tipu rasa sedap tea latte treasure swiss 3 in 1 ni. Its ⬇️calorie dan ⬇️ sugar πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» . To purchase please click link at bio or whassap www.wasap.my/+60196915304/TreasureSugar Kami mencari Agen dan Dropship seluruh Malaysia. Untuk yang berminat boleh dm atau PM 0196915304😊😊. . . #treasuresugar #treasuresugarkl #treasuresugarcheras #treasuresugarlovers #treasuredrop #treasuresands #treasureswiss3in1 #treasurelifesyrup #tipskurus #tipssihat #tipscantik #letscantik #abpbh #anugerahskrin2018 #jomdietsihat #mentor #comelpipimerah #eatclean #balancediet #infodiet #teamtreasuresugarcha
INNER SILANG SATU . . Material : Cotton Lycra Japanese βœ” melekap penuh didahi βœ” tidak sakit telinga, βœ” sejuk, lembut, dan selesa βœ” ada tali di bahagian belakang. Boleh ikat ikut keselesaan . Warna mungkin berbeza disebabkan faktor pengcahayaan. . Jenis : Silang Satu . Harga : RM17 (tak termasuk postage) . Postage : SM RM8 // SS RM12 . To order, whatsapp : +60199403425 . Stock adalah limited. First come first serve basis. . . #neelofa #fazura #fattahamin #jannanick #noradanish #farahnabilah #rozitachewan #zainsaidin #errafazira #abbyabadi #ritarudaini #aliffsatar #sitinordiana #nelydiasenrose #uqashasenrose #elfiraloy #sufiansuhaimi #normanhakim #syafiqahaina #fatiyalatiff #fashasandha #mirafilzah #lelakikirimantuhan #cintatiadaganti #cikreenencikngokngek #isteriuntukdisewa #anugerahskrin2018 #pencurihati #terapiinstagram #ajimaura
INNER SILANG SATU . . Material : Cotton Lycra Japanese βœ” melekap penuh didahi βœ” tidak sakit telinga, βœ” sejuk, lembut, dan selesa βœ” ada tali di bahagian belakang. Boleh ikat ikut keselesaan . Warna mungkin berbeza disebabkan faktor pengcahayaan. . Jenis : Silang Satu . Harga : RM17 (tak termasuk postage) . Postage : SM RM8 // SS RM12 . To order, whatsapp : +60199403425 . Stock adalah limited. First come first serve basis. . . #neelofa #fazura #fattahamin #jannanick #noradanish #farahnabilah #rozitachewan #zainsaidin #errafazira #abbyabadi #ritarudaini #aliffsatar #sitinordiana #nelydiasenrose #uqashasenrose #elfiraloy #sufiansuhaimi #normanhakim #syafiqahaina #fatiyalatiff #fashasandha #mirafilzah #lelakikirimantuhan #cintatiadaganti #cikreenencikngokngek #isteriuntukdisewa #anugerahskrin2018 #pencurihati #terapiinstagram #ajimaura
Uols dah book ke belum kelas bulan APRIL ni? . Kepada yg nak join class boleh terus whatsapp kami di 019-2831782, untuk maklumat lebih lanjut 😊❀ . Nak buat makeup class? Boleh ke @kmbmakeupstudio untuk menyewa tempat makeup class dengan harga yg berbaloi! 😍 . Nak cari barang makeup dan aksesori wanita dgn harga berbaloi? Boleh follow @ladiesvendor 😍 . #kelasmakeupberbaloi #kelasmakeupbajet #kelasmakeupkotadamansara #makeupclassmurah #makeupclasskl #makeupclassselangor #makeupclasspj #makeupclassbajet #schoolofmakeup #makeupartist #makeuptutorial #muakl #muaselangor #muapj #muadamansara #muashahalam #bestmakeup #Octobermakeupclass #kelasmakeupmurah #makeupviral #anugerahskrin2018 #gegarvaganza #gv2018 #dherbs
INNER SILANG SATU . . Material : Cotton Lycra Japanese βœ” melekap penuh didahi βœ” tidak sakit telinga, βœ” sejuk, lembut, dan selesa βœ” ada tali di bahagian belakang. Boleh ikat ikut keselesaan . Warna mungkin berbeza disebabkan faktor pengcahayaan. . Jenis : Silang Satu . Harga : RM17 (tak termasuk postage) . Postage : SM RM8 // SS RM12 . To order, whatsapp : +60199403425 . Stock adalah limited. First come first serve basis. . . #neelofa #fazura #fattahamin #jannanick #noradanish #farahnabilah #rozitachewan #zainsaidin #errafazira #abbyabadi #ritarudaini #aliffsatar #sitinordiana #nelydiasenrose #uqashasenrose #elfiraloy #sufiansuhaimi #normanhakim #syafiqahaina #fatiyalatiff #fashasandha #mirafilzah #lelakikirimantuhan #cintatiadaganti #cikreenencikngokngek #isteriuntukdisewa #anugerahskrin2018 #pencurihati #terapiinstagram #ajimaura
INNER SILANG SATU . . Material : Cotton Lycra Japanese βœ” melekap penuh didahi βœ” tidak sakit telinga, βœ” sejuk, lembut, dan selesa βœ” ada tali di bahagian belakang. Boleh ikat ikut keselesaan . Warna mungkin berbeza disebabkan faktor pengcahayaan. . Jenis : Silang Satu . Harga : RM17 (tak termasuk postage) . Postage : SM RM8 // SS RM12 . To order, whatsapp : +60199403425 . Stock adalah limited. First come first serve basis. . . #neelofa #fazura #fattahamin #jannanick #noradanish #farahnabilah #rozitachewan #zainsaidin #errafazira #abbyabadi #ritarudaini #aliffsatar #sitinordiana #nelydiasenrose #uqashasenrose #elfiraloy #sufiansuhaimi #normanhakim #syafiqahaina #fatiyalatiff #fashasandha #mirafilzah #lelakikirimantuhan #cintatiadaganti #cikreenencikngokngek #isteriuntukdisewa #anugerahskrin2018 #pencurihati #terapiinstagram #ajimaura
INNER SILANG SATU . . Material : Cotton Lycra Japanese βœ” melekap penuh didahi βœ” tidak sakit telinga, βœ” sejuk, lembut, dan selesa βœ” ada tali di bahagian belakang. Boleh ikat ikut keselesaan . Warna mungkin berbeza disebabkan faktor pengcahayaan. . Jenis : Silang Satu . Harga : RM17 (tak termasuk postage) . Postage : SM RM8 // SS RM12 . To order, whatsapp : +60199403425 . Stock adalah limited. First come first serve basis. . . #neelofa #fazura #fattahamin #jannanick #noradanish #farahnabilah #rozitachewan #zainsaidin #errafazira #abbyabadi #ritarudaini #aliffsatar #sitinordiana #nelydiasenrose #uqashasenrose #elfiraloy #sufiansuhaimi #normanhakim #syafiqahaina #fatiyalatiff #fashasandha #mirafilzah #lelakikirimantuhan #cintatiadaganti #cikreenencikngokngek #isteriuntukdisewa #anugerahskrin2018 #pencurihati #terapiinstagram #ajimaura
INNER SILANG SATU . . Material : Cotton Lycra Japanese βœ” melekap penuh didahi βœ” tidak sakit telinga, βœ” sejuk, lembut, dan selesa βœ” ada tali di bahagian belakang. Boleh ikat ikut keselesaan . Warna mungkin berbeza disebabkan faktor pengcahayaan. . Jenis : Silang Satu . Harga : RM17 (tak termasuk postage) . Postage : SM RM8 // SS RM12 . To order, whatsapp : +60199403425 . Stock adalah limited. First come first serve basis. . . #neelofa #fazura #fattahamin #jannanick #noradanish #farahnabilah #rozitachewan #zainsaidin #errafazira #abbyabadi #ritarudaini #aliffsatar #sitinordiana #nelydiasenrose #uqashasenrose #elfiraloy #sufiansuhaimi #normanhakim #syafiqahaina #fatiyalatiff #fashasandha #mirafilzah #lelakikirimantuhan #cintatiadaganti #cikreenencikngokngek #isteriuntukdisewa #anugerahskrin2018 #pencurihati #terapiinstagram #ajimaura
INNER SILANG SATU . . Material : Cotton Lycra Japanese βœ” melekap penuh didahi βœ” tidak sakit telinga, βœ” sejuk, lembut, dan selesa βœ” ada tali di bahagian belakang. Boleh ikat ikut keselesaan . Warna mungkin berbeza disebabkan faktor pengcahayaan. . Jenis : Silang Satu . Harga : RM17 (tak termasuk postage) . Postage : SM RM8 // SS RM12 . To order, whatsapp : +60199403425 . Stock adalah limited. First come first serve basis. . . #neelofa #fazura #fattahamin #jannanick #noradanish #farahnabilah #rozitachewan #zainsaidin #errafazira #abbyabadi #ritarudaini #aliffsatar #sitinordiana #nelydiasenrose #uqashasenrose #elfiraloy #sufiansuhaimi #normanhakim #syafiqahaina #fatiyalatiff #fashasandha #mirafilzah #lelakikirimantuhan #cintatiadaganti #cikreenencikngokngek #isteriuntukdisewa #anugerahskrin2018 #pencurihati #terapiinstagram #ajimaura
INNER SILANG SATU . . Material : Cotton Lycra Japanese βœ” melekap penuh didahi βœ” tidak sakit telinga, βœ” sejuk, lembut, dan selesa βœ” ada tali di bahagian belakang. Boleh ikat ikut keselesaan . Warna mungkin berbeza disebabkan faktor pengcahayaan. . Jenis : Silang Satu . Harga : RM17 (tak termasuk postage) . Postage : SM RM8 // SS RM12 . To order, whatsapp : +60199403425 . Stock adalah limited. First come first serve basis. . . #neelofa #fazura #fattahamin #jannanick #noradanish #farahnabilah #rozitachewan #zainsaidin #errafazira #abbyabadi #ritarudaini #aliffsatar #sitinordiana #nelydiasenrose #uqashasenrose #elfiraloy #sufiansuhaimi #normanhakim #syafiqahaina #fatiyalatiff #fashasandha #mirafilzah #lelakikirimantuhan #cintatiadaganti #cikreenencikngokngek #isteriuntukdisewa #anugerahskrin2018 #pencurihati #terapiinstagram #ajimaura
next page →