#anugerahskrin2018

4,345 posts

Loading...
Jom jimatkan masa make up korang dengan menggunakan BC Cream dyxy cosmetic ๐Ÿ˜„ . Kak cha gerenti uolls akan nampak lebih berseri2 lebih menyerlah dengan dyxy ๐Ÿ˜ . Best kan penangan dyxy bc cream ni??? . To purchase please click link at bio or whassap www.wasap.my/+60196915304/HaiSayaBerminat #dyxy #dyxycosmetics #dyxycosmeticskl #bellaammara #bellaammaralovers #baimondsscarf #bakini #dexandra #dexandraperfumes #dexandrakl #treasuresugar #treasuresugarkl #treasuresugarcheras #treasuresugarlovers #treasuredrop #treasuresands #treasureswiss3in1 #treasurelifesyrup #tipskurus #tipssihat #tipscantik #letscantik #abpbh #anugerahskrin2018 #jomdietsihat #mentor #comelpipimerah
Atas permintaan ramai nak join BASIC TO INTERMEDIATE MAKEUP CLASS lagi tapi dgn Professional Makeup artist lain, nahhh! Kami tunaikan permintaan anda! Setiap bulan kita akan tukar makeup artist. Khas untuk anda semua! ๐Ÿค— . Makeup class collaboration bersama MUA @erinomarmakeupartist ! ๐Ÿ˜ . HARGA SEBENAR RM170 seorang! Tapi kami bagi diskaun akhir tahun RM 80 sahaja seorang!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . ๐Ÿ˜ ZERO TO BASIC MAKEUP CLASS ๐Ÿ˜ . โญ PROMO PRICE RM80 seorang SEMPENA AWAL TAHUN BARU NI! โญ . ๐Ÿ’„ DEMO AND PRACTICAL ๐Ÿ’„ . Apa yang korang dapat dgn bayaran RM80 ni? . โœ” Demo + Praktikal โœ” Lunch disediakan โœ” Brg makeup disediakan โœ” Sijil disediakan โœ” Makeup brush disediakan โœ” Free gift โœ” Lucky Draw!! โœ” Belajar asas teknik makeup โœ” Best makeup worth rm50!! . Kepada yg nak join class boleh terus whatsapp kami di 019-2831782, untuk maklumat lebih lanjut ๐Ÿ˜Šโค . Nak buat makeup class? Boleh ke @kmbmakeupstudio untuk menyewa tempat makeup class dengan harga yg berbaloi! ๐Ÿ˜ . Nak cari barang makeup dan aksesori wanita dgn harga berbaloi? Boleh follow @ladiesvendor ๐Ÿ˜ . #kelasmakeupberbaloi #kelasmakeupbajet #kelasmakeupkotadamansara #makeupclassmurah #makeupclasskl #makeupclassselangor #makeupclasspj #makeupclassbajet #schoolofmakeup #makeupartist #makeuptutorial #muakl #muaselangor #muapj #muadamansara #muashahalam #bestmakeup #Octobermakeupclass #kelasmakeupmurah #makeupviral #anugerahskrin2018 #gegarvaganza #gv2018 #dherbs #datoalifsyukritelajaklaris #harimaumalaya #afcsuzukicup2018 #safawi
โญ COMING SOON PROMO PRICE FOR JANUARY MAKEUP CLASS โญ STAY TUNED!! . ๐Ÿ’„ DEMO AND PRACTICAL ๐Ÿ’„ . Semua disediakan, just datang bawa diri je tau! ๐Ÿ˜‰ . Atas permintaan ramai yang ingin belajar dengan mua lain. . Kami bawakan MUA yg professional untuk kolaborasi bersama kami. . Kepada yg nak join class boleh terus whatsapp kami di 019-2831782, untuk maklumat lebih lanjut ๐Ÿ˜Šโค . Nak buat makeup class? Boleh ke @kmbmakeupstudio untuk menyewa tempat makeup class dengan harga yg berbaloi! ๐Ÿ˜ . Nak cari barang makeup dan aksesori wanita dgn harga berbaloi? Boleh follow @ladiesvendor ๐Ÿ˜ . #kelasmakeupberbaloi #kelasmakeupbajet #kelasmakeupkotadamansara #makeupclassmurah #makeupclasskl #makeupclassselangor #makeupclasspj #makeupclassbajet #schoolofmakeup #makeupartist #makeuptutorial #muakl #muaselangor #muapj #muadamansara #muashahalam #bestmakeup #Octobermakeupclass #kelasmakeupmurah #makeupviral #anugerahskrin2018 #dherbs #datoaliffsyukri
Atas permintaan ramai nak join ZERO TO BASIC MAKEUP CLASS lagi tapi dgn Professional Makeup artist lain, nahhh! Kami tunaikan permintaan anda! Setiap bulan kita akan tukar makeup artist. Khas untuk anda semua! ๐Ÿค— . Makeup class collaboration bersama MUA @anisnadiv ! ๐Ÿ˜ . HARGA SEBENAR RM100 seorang! Tapi kami bagi diskaun akhir tahun RM 60 sahaja seorang!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . ๐Ÿ˜ ZERO TO BASIC MAKEUP CLASS ๐Ÿ˜ . โญ PROMO PRICE RM60 seorang SEMPENA AWAL TAHUN BARU NI! โญ . ๐Ÿ’„ DEMO AND PRACTICAL ๐Ÿ’„ . Apa yang korang dapat dgn bayaran RM60 ni? . โœ” Demo + Praktikal โœ” Lunch disediakan โœ” Brg makeup disediakan โœ” Sijil disediakan โœ” Makeup brush disediakan โœ” Free gift โœ” Lucky Draw!! โœ” Belajar asas teknik makeup โœ” Best makeup worth rm50!! . Kepada yg nak join class boleh terus whatsapp kami di 019-2831782, untuk maklumat lebih lanjut ๐Ÿ˜Šโค . Nak buat makeup class? Boleh ke @kmbmakeupstudio untuk menyewa tempat makeup class dengan harga yg berbaloi! ๐Ÿ˜ . Nak cari barang makeup dan aksesori wanita dgn harga berbaloi? Boleh follow @ladiesvendor ๐Ÿ˜ . #kelasmakeupberbaloi #kelasmakeupbajet #kelasmakeupkotadamansara #makeupclassmurah #makeupclasskl #makeupclassselangor #makeupclasspj #makeupclassbajet #schoolofmakeup #makeupartist #makeuptutorial #muakl #muaselangor #muapj #muadamansara #muashahalam #bestmakeup #Octobermakeupclass #kelasmakeupmurah #makeupviral #anugerahskrin2018 #gegarvaganza #gv2018 #dherbs #datoalifsyukritelajaklaris
Suka ke suka??? Jom order dengan Kak Cha minggu ni kak Cha nak ke Manjung ada urusan di sana ๐Ÿ˜‚ . To purchase please click link at bio or whassap www.wasap.my/+60196915304/HaiSayaBerminatDenganTreasureSugar Kami ingin mendapatkan Agen dan Dropship seluruh Malaysia. Untuk yang berminat boleh dm atau PM 0196915304๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š. . . #treasuresugar #treasuresugarkl #treasuresugarcheras #treasuresugarlovers #treasuredrop #treasuresands #treasureswiss3in1 #treasurelifesyrup #tipskurus #tipssihat #tipscantik #letscantik #abpbh #anugerahskrin2018 #jomdietsihat #mentor #comelpipimerah #eatclean #balancediet #infodiet #teamtreasuresugarcha
Treasure Swiss Chocolate Malt with love โค๏ธ . To purchase please click link at bio or whassap www.wasap.my/+60196915304/HaiSayaBerminatDenganTreasureSugar Kami ingin mendapatkan Agen dan Dropship seluruh Malaysia. Untuk yang berminat boleh dm atau PM 0196915304๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š. . . #treasuresugar #treasuresugarkl #treasuresugarcheras #treasuresugarlovers #treasuredrop #treasuresands #treasureswiss3in1 #treasurelifesyrup #tipskurus #tipssihat #tipscantik #letscantik #abpbh #anugerahskrin2018 #jomdietsihat #mentor #comelpipimerah #eatclean #balancediet #infodiet #teamtreasuresugarcha
Treasure Swiss Coffee with love โค๏ธ . To purchase please click link at bio or whassap www.wasap.my/+60196915304/HaiSayaBerminatDenganTreasureSugar Kami ingin mendapatkan Agen dan Dropship seluruh Malaysia. Untuk yang berminat boleh dm atau PM 0196915304๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š. . . #treasuresugar #treasuresugarkl #treasuresugarcheras #treasuresugarlovers #treasuredrop #treasuresands #treasureswiss3in1 #treasurelifesyrup #tipskurus #tipssihat #tipscantik #letscantik #abpbh #anugerahskrin2018 #jomdietsihat #mentor #comelpipimerah #eatclean #balancediet #infodiet #teamtreasuresugarcha
Treasure Swiss Latte with love โค๏ธ . To purchase please click link at bio or whassap www.wasap.my/+60196915304/HaiSayaBerminatDenganTreasureSugar Kami ingin mendapatkan Agen dan Dropship seluruh Malaysia. Untuk yang berminat boleh dm atau PM 0196915304๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š. . . #treasuresugar #treasuresugarkl #treasuresugarcheras #treasuresugarlovers #treasuredrop #treasuresands #treasureswiss3in1 #treasurelifesyrup #tipskurus #tipssihat #tipscantik #letscantik #abpbh #anugerahskrin2018 #jomdietsihat #mentor #comelpipimerah #eatclean #balancediet #infodiet #teamtreasuresugarcha
๐Ÿ‘–PINKY STRAIGHTCUT PLUS SIZE JEANS๐Ÿ‘– _ Material denim stretchable _ Ukuran _ ๐ŸŒฑSaiz 36 Pinggang 36-38 Punggung 48 Peha 30 Labuh 40 _ ๐ŸŒฑSaiz 38 Pinggang 38-40 Punggung 50 Peha 32 Labuh 40 _ ๐ŸŒฑSaiz 40 Pinggang 40-42 Punggung 52 Peha 32 Labuh 40 _ ๐ŸŒฑSaiz 42 Pinggang 42-44 Punggung 54 Peha 34 Labuh 40 _ ๐ŸŒฑSaiz 44 Pinggang 44-46 Punggung 56 Peha 36 Labuh 40 _ ๐Ÿ‘–Blueblack & Soft blue ๐Ÿ‘–Denim stretchable _ 1 HELAI RM40 2 HELAI RM75 3 HELAI RM100 Postage ๐Ÿ“ฎ 1pc rm9 sem/rm12 ss 2pc rm12 sem/rm15 ss 3pc rm15 sem/rm20 ss _ To order, boleh klik link kt bio ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ‘Œ Terimakasih ๐Ÿ˜˜ _ #jeans #denimjeans #denimleggings #leggingplussize #jeansplussize #denimstretchable ##jeansvintage #jeans ๐Ÿ‘– #bootcutjeans #straightcut #fashion #fashionstyle #fashionstreet #palazojeans #jeanslovers #denimstyle #icanseeyourvoicemalaysia #lelakikirimantuhan #anugerahskrin2018 #seriburindu #isteridalamsangkar #isteribukanuntukdisewa #mentor7 #sfmm33 #bazarpaknil #bazaronline #ajl33 #malaysiaviral #thesnhco
๐Ÿ”ฅNAK BARANG 'RARE' UNTUK DIJADIKAN HANTARAN, LETAK LAH PINKLADY๐Ÿ”ฅ . Dah musim 'ORANG KAHWIN' ni ,apa kata jadikan PINKLADY antara hantaran awak tu ,Awak jaga dalaman ,suami makin sayang ,tengok lah tu. Bukti ramai pasangan sekarang memilih PINKLADY sebagai hantaran ,sebabnya HASIL nanti suami juga yang rasainya kann๐Ÿ˜‰ . APA KEISTIMEWAAN PINK LADY BODY PERFECTION SAMPAI SUAMI SURUH REPEAT ORDER? . PINKLADY BODY PERFECTION mengandungi formula unik di mana ia dihasilkan dari herba organik phytoestrogen yang terkandung di dalamnya bahan-bahan yg diperlukan oleh wanita untuk menstabilkan hormon-hormon mereka. . Pelbagai phytoestrogens seperti Miroestrol, Deoxymiroestrol, Genistein, Diadzein, Genistin, Coumestrol, Diadzin, Kwakhurin, Mirificine, Stigmasterol, Campesterol, Mirificoumestan, Spinasterol yang berfungsi untuk membetulkan balik sistem tubuh badan wanita. . Kebanyakan wanita tidak mengetahui bahawa kadar Estrogen semakin menurun apabila mereka semakin berumur bahkan ada juga yang mengalami penurunan Estrogen pada peringkat awal usia seawal 25 tahun. . Kurangnya hormon Estrogen ini akan menyebabkan wanita โ€œkurang sifatโ€ kewanitaan seperti, . ๐Ÿงš Bentuk badan yang kurang menarik. ๐Ÿงš Kurang naluri keibuan. ๐Ÿงš Cepat beremosi & mudah marah. ๐Ÿงš Kulit kusam & kasar. ๐Ÿงš Bulu halus di badan dan muka kerana didominasi oleh hormon androgen (hormon lelaki). . Jika anda betul-betul ingin mengamalkan gaya hidup sihat, positif dan pentingkan pelangsingan bentuk tubuh badan yang menarik dan menawan, buat pilihan untuk mendapatkan produk yang hebat ini! . Setakat ini ramai wanita yang sudah mencuba PL ni beri reaksi yang sangatยฒ positif. Mereka happy dengan kesan yang mereka dapati daripada PINKLADY . โ˜Ž๏ธFREE CONSULTATIONโ˜Ž๏ธ WhatsApp - 01136681746 Instagram - @pinklady_atieykah . โœ”๏ธFREE POSTAGE โœ”๏ธFREE STAINLESS STEEL TUMBLER 750ML โœ”๏ธFREE GUIDE SAMPAI JADI๐Ÿ”ฅ . #teamemilia #pinkladyKl #pinkladykualalumpur #pinkladyjohor #pinkladyoriginal #teamemiliaarnida #ubatbesarkanpayudara #ubatwanita #ubatsenggugut #ubatkurus #ubatgemuk #syintagiladancechallenge #anugerahskrin2018 #ask2018 #cikreenencikngokngek #laleh #demica #saraanna
๐Ÿ”ฅSEAT FULLY BOOKED!! THANK YOU SO MUCH SEBAB SUPPORT KAMI๐Ÿ”ฅ . ARE YOU READY YANG DAH BOOK SEAT TU? . ๐Ÿ˜ ZERO TO BASIC MAKEUP CLASS ๐Ÿ˜ . ๐Ÿ’„ DEMO AND PRACTICAL ๐Ÿ’„ . Apa yang korang dapat dgn bayaran RM56 ni? . โœ” Demo + Praktikal โœ” Lunch disediakan โœ” Brg makeup disediakan โœ” Sijil disediakan โœ” Makeup brush disediakan โœ” Free gift โœ” Lucky Draw!! โœ” Belajar asas teknik makeup โœ” Best makeup worth RM50!! . Kepada yg nak join class boleh terus whatsapp kami di 019-2831782, untuk maklumat lebih lanjut ๐Ÿ˜Šโค . Nak buat makeup class? Boleh ke @kmbmakeupstudio untuk menyewa tempat makeup class dengan harga yg berbaloi! ๐Ÿ˜ . Nak cari barang makeup dan aksesori wanita dgn harga berbaloi? Boleh follow @ladiesvendor ๐Ÿ˜ . #kelasmakeupberbaloi #kelasmakeupbajet #kelasmakeupkotadamansara #makeupclassmurah #makeupclasskl #makeupclassselangor #makeupclasspj #makeupclassbajet #schoolofmakeup #makeupartist #makeuptutorial #muakl #muaselangor #muapj #muadamansara #muashahalam #bestmakeup #Octobermakeupclass #kelasmakeupmurah #makeupviral #anugerahskrin2018 #gegarvaganza #gv2018 #dherbs
Assalamualaikum & selamat tenghari uolss! Founder Syafiqah Ainaa looks so stunning gaiss!! ๐Ÿ˜… AINAA CLEANSER & AINAA SERUM BY NSA BEAUTY MAMPU MENGNATURALKAN KULIT MUKA ANDA, KEKAL CANTIK, SIMPLE BUT GOJES TAU UOLSS!! โค Jom dapatkan dari sis sekarang. BOLEH BY POS ATAU COD AREA: โœ” BANDAR KUALA TERENGGANU โœ” MANIR โœ” GONG BADAK โœ” BUKIT PAYUNG โœ” KAWASAN SEKITAR #ainaacleanser #ainaacosmetics #sicomelpipimerah #serumajaib #softlipmatte #foundation #ajaib #cod #berehboh #ganukita #nsabeautyteamomo #nsabeau #combosales #penalti #bola #pialamalaysia #lipmattemalaysia #anugerahskrin2018 #ask2018 #khamis #thursday #tahniahmalaysia #malaysiaku #harimaumalaya #ekor #affsuzukicup2018
Atas permintaan ramai nak join BASIC TO INTERMEDIATE MAKEUP CLASS lagi tapi dgn Professional Makeup artist lain, nahhh! Kami tunaikan permintaan anda! Setiap bulan kita akan tukar makeup artist. Khas untuk anda semua! ๐Ÿค— . Makeup class collaboration bersama MUA @erinomarmakeupartist ! ๐Ÿ˜ . HARGA SEBENAR RM170 seorang! Tapi kami bagi diskaun akhir tahun RM 80 sahaja seorang!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . ๐Ÿ˜ ZERO TO BASIC MAKEUP CLASS ๐Ÿ˜ . โญ PROMO PRICE RM80 seorang SEMPENA AWAL TAHUN BARU NI! โญ . ๐Ÿ’„ DEMO AND PRACTICAL ๐Ÿ’„ . Apa yang korang dapat dgn bayaran RM80 ni? . โœ” Demo + Praktikal โœ” Lunch disediakan โœ” Brg makeup disediakan โœ” Sijil disediakan โœ” Makeup brush disediakan โœ” Free gift โœ” Lucky Draw!! โœ” Belajar asas teknik makeup โœ” Best makeup worth rm50!! . Kepada yg nak join class boleh terus whatsapp kami di 019-2831782, untuk maklumat lebih lanjut ๐Ÿ˜Šโค . Nak buat makeup class? Boleh ke @kmbmakeupstudio untuk menyewa tempat makeup class dengan harga yg berbaloi! ๐Ÿ˜ . Nak cari barang makeup dan aksesori wanita dgn harga berbaloi? Boleh follow @ladiesvendor ๐Ÿ˜ . #kelasmakeupberbaloi #kelasmakeupbajet #kelasmakeupkotadamansara #makeupclassmurah #makeupclasskl #makeupclassselangor #makeupclasspj #makeupclassbajet #schoolofmakeup #makeupartist #makeuptutorial #muakl #muaselangor #muapj #muadamansara #muashahalam #bestmakeup #Octobermakeupclass #kelasmakeupmurah #makeupviral #anugerahskrin2018 #gegarvaganza #gv2018 #dherbs #datoalifsyukritelajaklaris #harimaumalaya #afcsuzukicup2018 #safawi
Kami perlukan Agent dan Dropship untuk menyebarkan kebaikan Treasure Sugar supaya lebih ramai yang boleh mengamalkan gaya hidup sihat ๐Ÿ‘๐Ÿป . Kalau uolls berminat untuk menjadi agen dan dropship boleh DM atau PM 0196915304 ๐Ÿ˜ƒ . #treasuresugar #treasuresugarkl #treasuresugarcheras #treasuresugarlovers #treasuredrop #treasuresands #treasureswiss3in1 #treasurelifesyrup #tipskurus #tipssihat #tipscantik #letscantik #abpbh #anugerahskrin2018 #jomdietsihat #mentor #comelpipimerah #eatclean #balancediet #infodiet #teamtreasuresugarcha
โญ COMING SOON PROMO PRICE FOR JANUARY MAKEUP CLASS โญ STAY TUNED!! . ๐Ÿ’„ DEMO AND PRACTICAL ๐Ÿ’„ . Semua disediakan, just datang bawa diri je tau! ๐Ÿ˜‰ . Atas permintaan ramai yang ingin belajar dengan mua lain. . Kami bawakan MUA yg professional untuk kolaborasi bersama kami. . Kepada yg nak join class boleh terus whatsapp kami di 019-2831782, untuk maklumat lebih lanjut ๐Ÿ˜Šโค . Nak buat makeup class? Boleh ke @kmbmakeupstudio untuk menyewa tempat makeup class dengan harga yg berbaloi! ๐Ÿ˜ . Nak cari barang makeup dan aksesori wanita dgn harga berbaloi? Boleh follow @ladiesvendor ๐Ÿ˜ . #kelasmakeupberbaloi #kelasmakeupbajet #kelasmakeupkotadamansara #makeupclassmurah #makeupclasskl #makeupclassselangor #makeupclasspj #makeupclassbajet #schoolofmakeup #makeupartist #makeuptutorial #muakl #muaselangor #muapj #muadamansara #muashahalam #bestmakeup #Octobermakeupclass #kelasmakeupmurah #makeupviral #anugerahskrin2018 #dherbs #datoaliffsyukri
Atas permintaan ramai nak join ZERO TO BASIC MAKEUP CLASS lagi tapi dgn Professional Makeup artist lain, nahhh! Kami tunaikan permintaan anda! Setiap bulan kita akan tukar makeup artist. Khas untuk anda semua! ๐Ÿค— . Makeup class collaboration bersama MUA @anisnadiv ! ๐Ÿ˜ . HARGA SEBENAR RM100 seorang! Tapi kami bagi diskaun akhir tahun RM 60 sahaja seorang!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . ๐Ÿ˜ ZERO TO BASIC MAKEUP CLASS ๐Ÿ˜ . โญ PROMO PRICE RM60 seorang SEMPENA AWAL TAHUN BARU NI! โญ . ๐Ÿ’„ DEMO AND PRACTICAL ๐Ÿ’„ . Apa yang korang dapat dgn bayaran RM60 ni? . โœ” Demo + Praktikal โœ” Lunch disediakan โœ” Brg makeup disediakan โœ” Sijil disediakan โœ” Makeup brush disediakan โœ” Free gift โœ” Lucky Draw!! โœ” Belajar asas teknik makeup โœ” Best makeup worth rm50!! . Kepada yg nak join class boleh terus whatsapp kami di 019-2831782, untuk maklumat lebih lanjut ๐Ÿ˜Šโค . Nak buat makeup class? Boleh ke @kmbmakeupstudio untuk menyewa tempat makeup class dengan harga yg berbaloi! ๐Ÿ˜ . Nak cari barang makeup dan aksesori wanita dgn harga berbaloi? Boleh follow @ladiesvendor ๐Ÿ˜ . #kelasmakeupberbaloi #kelasmakeupbajet #kelasmakeupkotadamansara #makeupclassmurah #makeupclasskl #makeupclassselangor #makeupclasspj #makeupclassbajet #schoolofmakeup #makeupartist #makeuptutorial #muakl #muaselangor #muapj #muadamansara #muashahalam #bestmakeup #Octobermakeupclass #kelasmakeupmurah #makeupviral #anugerahskrin2018 #gegarvaganza #gv2018 #dherbs #datoalifsyukritelajaklaris
๐Ÿ‘–PINKY STRAIGHTCUT PLUS SIZE JEANS๐Ÿ‘– _ Material denim stretchable _ Ukuran _ ๐ŸŒฑSaiz 36 Pinggang 36-38 Punggung 48 Peha 30 Labuh 40 _ ๐ŸŒฑSaiz 38 Pinggang 38-40 Punggung 50 Peha 32 Labuh 40 _ ๐ŸŒฑSaiz 40 Pinggang 40-42 Punggung 52 Peha 32 Labuh 40 _ ๐ŸŒฑSaiz 42 Pinggang 42-44 Punggung 54 Peha 34 Labuh 40 _ ๐ŸŒฑSaiz 44 Pinggang 44-46 Punggung 56 Peha 36 Labuh 40 _ ๐Ÿ‘–Blueblack & Soft blue ๐Ÿ‘–Denim stretchable _ 1 HELAI RM40 2 HELAI RM75 3 HELAI RM100 Postage ๐Ÿ“ฎ 1pc rm9 sem/rm12 ss 2pc rm12 sem/rm15 ss 3pc rm15 sem/rm20 ss _ To order, boleh klik link kt bio ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ‘Œ Terimakasih ๐Ÿ˜˜ _ #jeans #denimjeans #denimleggings #leggingplussize #jeansplussize #denimstretchable ##jeansvintage #jeans ๐Ÿ‘– #bootcutjeans #straightcut #fashion #fashionstyle #fashionstreet #palazojeans #jeanslovers #denimstyle #icanseeyourvoicemalaysia #lelakikirimantuhan #anugerahskrin2018 #seriburindu #isteridalamsangkar #isteribukanuntukdisewa #mentor7 #sfmm33 #bazarpaknil #bazaronline #ajl33 ##malaysiaviral #thesnhco
๐Ÿ‘–PINKY STRAIGHTCUT PLUS SIZE JEANS๐Ÿ‘– _ Material denim stretchable _ Ukuran _ ๐ŸŒฑSaiz 36 Pinggang 36-38 Punggung 48 Peha 30 Labuh 40 _ ๐ŸŒฑSaiz 38 Pinggang 38-40 Punggung 50 Peha 32 Labuh 40 _ ๐ŸŒฑSaiz 40 Pinggang 40-42 Punggung 52 Peha 32 Labuh 40 _ ๐ŸŒฑSaiz 42 Pinggang 42-44 Punggung 54 Peha 34 Labuh 40 _ ๐ŸŒฑSaiz 44 Pinggang 44-46 Punggung 56 Peha 36 Labuh 40 _ ๐Ÿ‘–Blueblack & Soft blue ๐Ÿ‘–Denim stretchable _ 1 HELAI RM40 2 HELAI RM75 3 HELAI RM100 Postage ๐Ÿ“ฎ 1pc rm9 sem/rm12 ss 2pc rm12 sem/rm15 ss 3pc rm15 sem/rm20 ss _ To order, boleh klik link kt bio ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ‘Œ Terimakasih ๐Ÿ˜˜ _ #jeans #denimjeans #denimleggings #leggingplussize #jeansplussize #denimstretchable ##jeansvintage #jeans ๐Ÿ‘– #bootcutjeans #straightcut #fashion #fashionstyle #fashionstreet #palazojeans #jeanslovers #denimstyle #icanseeyourvoicemalaysia #lelakikirimantuhan #anugerahskrin2018 #seriburindu #isteridalamsangkar #isteribukanuntukdisewa #mentor7 #sfmm33 #bazarpaknil #bazaronline #ajl33 ##malaysiaviral #thesnhco
. ๐Ÿƒ๐Ÿ HANNASUITS ๐Ÿ๐Ÿƒ . KEMBALI MENGGEGARKAN DUNIA SISTURRRR!!! ๐Ÿ˜ฑ . Hai Uolssss!! keluarkan HANNASUITS pulak tau!!! Sebab ramai sesangat request, kite bagi kaler2 HOT untuk sis cantik bergaya tauuu!!! Biar orang jeles gituuuu ๐Ÿ˜ Rugi sesangat tak GRAB sekarang ๐Ÿคค . Design yang sangat cantik,membuatkan anda nampak ANGGUN, BERGAYA & TRENDY.Cutting yang akan membuatkan uolls nampak tinggi dan langsing.. . Material yang di gunakan sgt BERKUALITI, SELESA & TIDAK PANAS. Bila melangkah, FLOWY sgt..memang nampak ANGGUN uollssโ€ฆ . Available dlm 7 color yg pastinya memukau..Haaa pilih jgn tak pilih๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . . ADA APA DGN HANNASUITS NI?? ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Material super como crepe ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Dihiasai Botton yang menarik ๐Ÿ‘‰๐Ÿป 7 Warna Yang Menawan hati ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Design jubah seluar ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Cutting loose berdutt belakang ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Leher Bulat,Bf friendly ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Whuduk friendly,zip sorok ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Seluar potongan boot bottoms ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Pinggang seluar Bergetah dibelakang dan zip disebelah kiri ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Available XS to XXL . . Berminat nak dapatkan baju yang cantik lg gojes nie dengan harga Mampu milik..jom klik kat link bio ig @silah_produkmuslimah atau boleh terus hubungi talian ๐Ÿ“ฒ 0182802667 @ di talian ๐Ÿ“ฒ 0192632633 . ๐Ÿ•น 1st Come 1st Serve. ๐Ÿ•น No Booking ! With Full Payment ๐Ÿ•น Proceed Order 3 Days . ๐Ÿ“Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian . Please Take Note . ๐Ÿ“Contoh Model Pakai Saiz S sepit Belakang ๐Ÿ“Ada Sedikit perbezaan Warna 10 % faktor Cahaya Kamera & Setting Android ๐Ÿ“Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc STOK TERHAD YE HARGA SALE RM99 FREE POSTAGE SMNJNG SS ADD RM5 POSTAGE XXL TAMBAH RM10 . #suit #abayafashion #suitstyle #blousehijab #bajukurung #bajukurungcotton #minifashionista #minikurungmoden #kurungmoden #anugerahskrin2018 #anugerahjuaralagu #muzikmuzik #aimantino #livestream #indoor #outdoorshower #zamanฤฑ #directpm_wassap0192632633 #silah_produkmuslimah #bajukurungmodenmalaysia - #regrann
Coklat premium kualiti untuk semua โ™ฅ๏ธ MasyaAllah sedap sangat rugi bagi sesiapa yang belum rasa . Sekali makan pasti nak lagi . 0 1 7 - 3 7 4 2 5 9 2 JANGAN LEPASKAN PELUANG!! CHOCODAPS PREMIUM QUALITY!! ๐ŸซDijamin sedap ๐ŸซDijamin halal 100% ๐ŸซLocal product #hantucoklat #KakiMakan #thesiblingschocodaps #coklatsedap #coklatmurah #Doorgift #Goodies #Suprisegift #Hadiah #Sedap #bazarpaknil #Ctdk #Aafiyah #aisyahdhiarana #laraalana #anugerahskrin2018 #gegarvaganza2018 #Almondmilk #chocodapskajang #chocodaps #coklat #badam #baker #kek #keksedap #kekmurah #viral #gegarvaganza2018 #Mentor # AffSuzukiCup
๐Ÿ”ฅNAK BARANG 'RARE' UNTUK DIJADIKAN HANTARAN, LETAK LAH PINKLADY๐Ÿ”ฅ . Dah musim 'ORANG KAHWIN' ni ,apa kata jadikan PINKLADY antara hantaran awak tu ,Awak jaga dalaman ,suami makin sayang ,tengok lah tu. Bukti ramai pasangan sekarang memilih PINKLADY sebagai hantaran ,sebabnya HASIL nanti suami juga yang rasainya kann๐Ÿ˜‰ . APA KEISTIMEWAAN PINK LADY BODY PERFECTION SAMPAI SUAMI SURUH REPEAT ORDER? . PINKLADY BODY PERFECTION mengandungi formula unik di mana ia dihasilkan dari herba organik phytoestrogen yang terkandung di dalamnya bahan-bahan yg diperlukan oleh wanita untuk menstabilkan hormon-hormon mereka. . Pelbagai phytoestrogens seperti Miroestrol, Deoxymiroestrol, Genistein, Diadzein, Genistin, Coumestrol, Diadzin, Kwakhurin, Mirificine, Stigmasterol, Campesterol, Mirificoumestan, Spinasterol yang berfungsi untuk membetulkan balik sistem tubuh badan wanita. . Kebanyakan wanita tidak mengetahui bahawa kadar Estrogen semakin menurun apabila mereka semakin berumur bahkan ada juga yang mengalami penurunan Estrogen pada peringkat awal usia seawal 25 tahun. . Kurangnya hormon Estrogen ini akan menyebabkan wanita โ€œkurang sifatโ€ kewanitaan seperti, . ๐Ÿงš Bentuk badan yang kurang menarik. ๐Ÿงš Kurang naluri keibuan. ๐Ÿงš Cepat beremosi & mudah marah. ๐Ÿงš Kulit kusam & kasar. ๐Ÿงš Bulu halus di badan dan muka kerana didominasi oleh hormon androgen (hormon lelaki). . Jika anda betul-betul ingin mengamalkan gaya hidup sihat, positif dan pentingkan pelangsingan bentuk tubuh badan yang menarik dan menawan, buat pilihan untuk mendapatkan produk yang hebat ini! . Setakat ini ramai wanita yang sudah mencuba PL ni beri reaksi yang sangatยฒ positif. Mereka happy dengan kesan yang mereka dapati daripada PINKLADY . โ˜Ž๏ธFREE CONSULTATIONโ˜Ž๏ธ WhatsApp - 01136681746 Instagram - @pinklady_atieykah . โœ”๏ธFREE POSTAGE โœ”๏ธFREE STAINLESS STEEL TUMBLER 750ML โœ”๏ธFREE GUIDE SAMPAI JADI๐Ÿ”ฅ . #teamemilia #pinkladyKl #pinkladykualalumpur #pinkladyjohor #pinkladyoriginal #teamemiliaarnida #ubatbesarkanpayudara #ubatwanita #ubatsenggugut #ubatkurus #ubatgemuk #syintagiladancechallenge #anugerahskrin2018 #ask2018 #cikreenencikngokngek #laleh #demica #saraanna
DAULAT TUANKUโค . Kepada yg nak join class boleh terus whatsapp kami di 019-2831782, untuk maklumat lebih lanjut ๐Ÿ˜Šโค . Nak buat makeup class? Boleh ke @kmbmakeupstudio untuk menyewa tempat makeup class dengan harga yg berbaloi! ๐Ÿ˜ . Nak cari barang makeup dan aksesori wanita dgn harga berbaloi? Boleh follow @ladiesvendor ๐Ÿ˜ . #kelasmakeupberbaloi #kelasmakeupbajet #kelasmakeupkotadamansara #makeupclassmurah #makeupclasskl #makeupclassselangor #makeupclasspj #makeupclassbajet #schoolofmakeup #makeupartist #makeuptutorial #muakl #muaselangor #muapj #muadamansara #muashahalam #bestmakeup #Octobermakeupclass #kelasmakeupmurah #makeupviral #anugerahskrin2018 #gegarvaganza #gv2018 #dherbs
Treasure sands ni nampak je sama macam gula biasa tapi kuasanya luar biasa tau๐Ÿ˜ . Why luar biasa?? ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€ โœ…Less calorie with less quantity intake โœ…Rasa gulanya sama seperti dengan gula biasa tetapi of course pilihan yang lebih sihat โœ…Sesuai untuk semua golongan termasuk pesakit diabetis โœ…Endorsed by Diabetic Malaysia Association โœ…Sebagai pilihan yang tepat untuk pengawalan berat badan kerana ianya kurang kalori โœ…Boleh digunakan untuk pelbagai jenis masakan . Jom amalkan hiduo sihat dengan pilihan yang bijak ๐Ÿ‘๐Ÿป . . #treasuresugar #treasuresugarkl #treasuresugarcheras #treasuresugarlovers #treasuredrop #treasuresands #treasureswiss3in1 #treasurelifesyrup #tipskurus #tipssihat #tipscantik #letscantik #abpbh #anugerahskrin2018 #jomdietsihat #mentor #comelpipimerah #eatclean #balancediet #infodiet #teamtreasuresugarcha
๐Ÿ‘–FIJI RIPPED JEANS _ Ukuran _ ๐ŸŒผSize 28 Waist 28-30 max Hips 38 max Peha 24 max Labuh 38 _ ๐ŸŒผSize 30 Waist 30-32 max Hips 40 max Peha 24 max Labuh 38 _ ๐ŸŒผSize 32 Waist 32-34 max Hips 42 max Peha 26 max Labuh 39 _ ๐ŸŒผSize 34 Waist 34-36 max Hips 44 max Peha 28 max Labuh 39 _ ๐ŸŒผSize 36 Waist 36-38 max Hips 46 max Peha 30 max Labuh 39 _ ๐ŸŒผSize 38 Waist 38-40 max Hips 48 max Peha 32 max Labuh 39 _ ๐Ÿ‘–skinny ๐Ÿ‘–material denim stretchable ๐Ÿ‘–tiada alas dlm _ 1 HELAI RM40 2 HELAI RM75 3 HELAI RM100 _ Postage ๐Ÿ“ฎ 1pc rm9 sem/rm12 ss 2pc rm12 sem/rm15 ss 3pc rm15 sem/rm20 ss _ To order, boleh klik link kt bio ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ‘Œ Terimakasih ๐Ÿ˜˜ _ #jeans #denimjeans #denimleggings #leggingplussize #jeansplussize #denimstretchable ##jeansvintage #jeans ๐Ÿ‘– #bootcutjeans #straightcut #fashion #fashionstyle #fashionstreet #palazojeans #jeanslovers #denimstyle #icanseeyourvoicemalaysia #lelakikirimantuhan #anugerahskrin2018 #seriburindu #isteridalamsangkar #isteribukanuntukdisewa #mentor7 #sfmm33 #bazarpaknil #bazaronline #ajl33 ##malaysiaviral #thesnhco
๐Ÿ‘–FIJI RIPPED JEANS _ Ukuran _ ๐ŸŒผSize 28 Waist 28-30 max Hips 38 max Peha 24 max Labuh 38 _ ๐ŸŒผSize 30 Waist 30-32 max Hips 40 max Peha 24 max Labuh 38 _ ๐ŸŒผSize 32 Waist 32-34 max Hips 42 max Peha 26 max Labuh 39 _ ๐ŸŒผSize 34 Waist 34-36 max Hips 44 max Peha 28 max Labuh 39 _ ๐ŸŒผSize 36 Waist 36-38 max Hips 46 max Peha 30 max Labuh 39 _ ๐ŸŒผSize 38 Waist 38-40 max Hips 48 max Peha 32 max Labuh 39 _ ๐Ÿ‘–skinny ๐Ÿ‘–material denim stretchable ๐Ÿ‘–tiada alas dlm _ 1 HELAI RM40 2 HELAI RM75 3 HELAI RM100 _ Postage ๐Ÿ“ฎ 1pc rm9 sem/rm12 ss 2pc rm12 sem/rm15 ss 3pc rm15 sem/rm20 ss _ To order, boleh klik link kt bio ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ‘Œ Terimakasih ๐Ÿ˜˜ _ #jeans #denimjeans #denimleggings #leggingplussize #jeansplussize #denimstretchable ##jeansvintage #jeans ๐Ÿ‘– #bootcutjeans #straightcut #fashion #fashionstyle #fashionstreet #palazojeans #jeanslovers #denimstyle #icanseeyourvoicemalaysia #lelakikirimantuhan #anugerahskrin2018 #seriburindu #isteridalamsangkar #isteribukanuntukdisewa #mentor7 #sfmm33 #bazarpaknil #bazaronline #ajl33 ##malaysiaviral #thesnhco
๐Ÿ‘–FIJI RIPPED JEANS _ Ukuran _ ๐ŸŒผSize 28 Waist 28-30 max Hips 38 max Peha 24 max Labuh 38 _ ๐ŸŒผSize 30 Waist 30-32 max Hips 40 max Peha 24 max Labuh 38 _ ๐ŸŒผSize 32 Waist 32-34 max Hips 42 max Peha 26 max Labuh 39 _ ๐ŸŒผSize 34 Waist 34-36 max Hips 44 max Peha 28 max Labuh 39 _ ๐ŸŒผSize 36 Waist 36-38 max Hips 46 max Peha 30 max Labuh 39 _ ๐ŸŒผSize 38 Waist 38-40 max Hips 48 max Peha 32 max Labuh 39 _ ๐Ÿ‘–skinny ๐Ÿ‘–material denim stretchable ๐Ÿ‘–tiada alas dlm _ 1 HELAI RM40 2 HELAI RM75 3 HELAI RM100 _ Postage ๐Ÿ“ฎ 1pc rm9 sem/rm12 ss 2pc rm12 sem/rm15 ss 3pc rm15 sem/rm20 ss _ To order, boleh klik link kt bio ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ‘Œ Terimakasih ๐Ÿ˜˜ _ #jeans #denimjeans #denimleggings #leggingplussize #jeansplussize #denimstretchable ##jeansvintage #jeans ๐Ÿ‘– #bootcutjeans #straightcut #fashion #fashionstyle #fashionstreet #palazojeans #jeanslovers #denimstyle #icanseeyourvoicemalaysia #lelakikirimantuhan #anugerahskrin2018 #seriburindu #isteridalamsangkar #isteribukanuntukdisewa #mentor7 #sfmm33 #bazarpaknil #bazaronline #ajl33 ##malaysiaviral #thesnhco
Atas permintaan ramai nak join ZERO TO BASIC MAKEUP CLASS lagi tapi dgn Professional Makeup artist lain, nahhh! Kami tunaikan permintaan anda! Setiap bulan kita akan tukar makeup artist. Khas untuk anda semua! ๐Ÿค— . Makeup class collaboration bersama MUA @anisnadiv ! ๐Ÿ˜ . HARGA SEBENAR RM100 seorang! Tapi kami bagi diskaun akhir tahun RM 60 sahaja seorang!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . ๐Ÿ˜ ZERO TO BASIC MAKEUP CLASS ๐Ÿ˜ . โญ PROMO PRICE RM60 seorang SEMPENA AWAL TAHUN BARU NI! โญ . ๐Ÿ’„ DEMO AND PRACTICAL ๐Ÿ’„ . Apa yang korang dapat dgn bayaran RM60 ni? . โœ” Demo + Praktikal โœ” Lunch disediakan โœ” Brg makeup disediakan โœ” Sijil disediakan โœ” Makeup brush disediakan โœ” Free gift โœ” Lucky Draw!! โœ” Belajar asas teknik makeup โœ” Best makeup worth rm50!! . Kepada yg nak join class boleh terus whatsapp kami di 019-2831782, untuk maklumat lebih lanjut ๐Ÿ˜Šโค . Nak buat makeup class? Boleh ke @kmbmakeupstudio untuk menyewa tempat makeup class dengan harga yg berbaloi! ๐Ÿ˜ . Nak cari barang makeup dan aksesori wanita dgn harga berbaloi? Boleh follow @ladiesvendor ๐Ÿ˜ . #kelasmakeupberbaloi #kelasmakeupbajet #kelasmakeupkotadamansara #makeupclassmurah #makeupclasskl #makeupclassselangor #makeupclasspj #makeupclassbajet #schoolofmakeup #makeupartist #makeuptutorial #muakl #muaselangor #muapj #muadamansara #muashahalam #bestmakeup #Octobermakeupclass #kelasmakeupmurah #makeupviral #anugerahskrin2018 #gegarvaganza #gv2018 #dherbs #datoalifsyukritelajaklaris
Treasure Life Syrup ni zero sugar tau ๐Ÿ˜ƒ . Rasanya macam honey and its yummy plus its healthy ๐Ÿ‘๐Ÿป . To purchase please click link at bio or whassap www.wasap.my/+60196915304/HaiSayaBerminatDenganTreasureSugar Kami ingin mendapatkan Agen dan Dropship seluruh Malaysia. Untuk yang berminat boleh dm atau PM 0196915304๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š. . . #treasuresugar #treasuresugarkl #treasuresugarcheras #treasuresugarlovers #treasuredrop #treasuresands #treasureswiss3in1 #treasurelifesyrup #tipskurus #tipssihat #tipscantik #letscantik #abpbh #anugerahskrin2018 #jomdietsihat #mentor #comelpipimerah #eatclean #balancediet #infodiet #teamtreasuresugarcha
Chrismas pack for trial #treasureswiss3in1 ๐Ÿ˜ƒ . You can mix of 3 flavors ๐Ÿ‘‡๐Ÿป โœ…Coffee โœ…Tea latte โœ…Chocolate malt . To purchase please click link at bio or whassap www.wasap.my/+60196915304/HaiSayaBerminatDenganTreasureSugar Kami ingin mendapatkan Agen dan Dropship seluruh Malaysia. Untuk yang berminat boleh dm atau PM 0196915304๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š. . . #treasuresugar #treasuresugarkl #treasuresugarcheras #treasuresugarlovers #treasuredrop #treasuresands #treasureswiss3in1 #treasurelifesyrup #tipskurus #tipssihat #tipscantik #letscantik #abpbh #anugerahskrin2018 #jomdietsihat #mentor #comelpipimerah #eatclean #balancediet #infodiet #teamtreasuresugarcha
. KRYSTAL ROSE DESIGN TERBARU DENGAN CORAK ROSE. . "KRYSTAL ROSE" sangat sesuai untuk sis2 yg dah plan untuk pergi holiday bersama family. . "KRYSTAL ROSE" terdiri daripada REKAAN DESIGN yang sgt EKSLUSIF dan corak ROSE. . "KRYSTAL ROSE" juga dapat membuat sis lebih selesa dan bergaya kerana di pakai dgn DESIGN seluar PALAZO TERBARU ๐Ÿ˜ . Bukan itu sahaja MATERIAL kain pulak di perbuat daripada KOREA COMO CREPE LEMBUT, SEJUK, TERLETAK dan MEMERI. . JAHITAN yg sangat kemas confrim sis2 sgt berpuas HATI. . KRYSTAL ROSE sgt2 limited hanya ada 150 PASANG sahaja siapa cepat dia dapat dan dapat Harga yg sangat istimewa. . Harga RM115 SM/ RM120 SS . Berminat klik link di bio ig @silah_produkmuslimah atau www.wasap.my/60182802667/krystalrose . #suit #abayafashion #suitstyle #blousehijab #bajukurung #bajukurungcotton #minifashionista #minikurungmoden #kurungmoden #anugerahskrin2018 #anugerahjuaralagu #muzikmuzik #aimantino #livestream #indoor #outdoors #ezadlazim #bajukurungmodenmalaysia #axiataarena #videoaimantino #gv #zamanislam_official #blousepolos #sfmm33 #kembaliterjalin #silah_produkmuslimah #directpm_wassap0192632633 #tambatanhati
๐Ÿ”ฅTINGGAL 1 SEATS SAHAJA UOLSS!!๐Ÿ”ฅ . HARGA SEBENAR RM100 seorang! Tapi kami bagi RM 56 sahaja seorang!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . ๐Ÿ˜ ZERO TO BASIC MAKEUP CLASS ๐Ÿ˜ . โญ PROMO PRICE RM56 seorang sebab permintaan ramai tnya class ada lagi yg nk join! โญ . ๐Ÿ’„ DEMO AND PRACTICAL ๐Ÿ’„ . Apa yang korang dapat dgn bayaran RM56 ni? . โœ” Demo + Praktikal โœ” Lunch disediakan โœ” Brg makeup disediakan โœ” Sijil disediakan โœ” Makeup brush disediakan โœ” Free gift โœ” Lucky Draw!! โœ” Belajar asas teknik makeup โœ” Best makeup worth RM50!! . Kepada yg nak join class boleh terus whatsapp kami di 019-2831782, untuk maklumat lebih lanjut ๐Ÿ˜Šโค . Nak buat makeup class? Boleh ke @kmbmakeupstudio untuk menyewa tempat makeup class dengan harga yg berbaloi! ๐Ÿ˜ . Nak cari barang makeup dan aksesori wanita dgn harga berbaloi? Boleh follow @ladiesvendor ๐Ÿ˜ . #kelasmakeupberbaloi #kelasmakeupbajet #kelasmakeupkotadamansara #makeupclassmurah #makeupclasskl #makeupclassselangor #makeupclasspj #makeupclassbajet #schoolofmakeup #makeupartist #makeuptutorial #muakl #muaselangor #muapj #muadamansara #muashahalam #bestmakeup #Octobermakeupclass #kelasmakeupmurah #makeupviral #anugerahskrin2018 #gegarvaganza #gv2018 #dherbs
MasyaAllah sedap sangat rugi bagi sesiapa yang belum rasa . Sekali makan pasti nak lagi . 0 1 7 - 3 7 4 2 5 9 2 JANGAN LEPASKAN PELUANG!! CHOCODAPS PREMIUM QUALITY!! ๐ŸซDijamin sedap ๐ŸซDijamin halal 100% ๐ŸซLocal product #hantucoklat #KakiMakan #thesiblingschocodaps #coklatsedap #coklatmurah #Doorgift #Goodies #Suprisegift #Hadiah #Sedap #bazarpaknil #Ctdk #Aafiyah #aisyahdhiarana #laraalana #anugerahskrin2018 #gegarvaganza2018 #Almondmilk #chocodapskajang #chocodaps #coklat #badam #baker #kek #keksedap #kekmurah #viral #gegarvaganza2018 #Mentor # AffSuzukiCup
MasyaAllah sedap sangat rugi bagi sesiapa yang belum rasa . Sekali makan pasti nak lagi . 0 1 7 - 3 7 4 2 5 9 2 JANGAN LEPASKAN PELUANG!! CHOCODAPS PREMIUM QUALITY!! ๐ŸซDijamin sedap ๐ŸซDijamin halal 100% ๐ŸซLocal product #hantucoklat #KakiMakan #thesiblingschocodaps #coklatsedap #coklatmurah #Doorgift #Goodies #Suprisegift #Hadiah #Sedap #bazarpaknil #Ctdk #Aafiyah #aisyahdhiarana #laraalana #anugerahskrin2018 #gegarvaganza2018 #Almondmilk #chocodapskajang #chocodaps #coklat #badam #baker #kek #keksedap #kekmurah #viral #gegarvaganza2018 #Mentor # AffSuzukiCup
MasyaAllah sedap sangat rugi bagi sesiapa yang belum rasa . Sekali makan pasti nak lagi . 0 1 7 - 3 7 4 2 5 9 2 JANGAN LEPASKAN PELUANG!! CHOCODAPS PREMIUM QUALITY!! ๐ŸซDijamin sedap ๐ŸซDijamin halal 100% ๐ŸซLocal product #hantucoklat #KakiMakan #thesiblingschocodaps #coklatsedap #coklatmurah #Doorgift #Goodies #Suprisegift #Hadiah #Sedap #bazarpaknil #Ctdk #Aafiyah #aisyahdhiarana #laraalana #anugerahskrin2018 #gegarvaganza2018 #Almondmilk #chocodapskajang #chocodaps #coklat #badam #baker #kek #keksedap #kekmurah #viral #gegarvaganza2018 #Mentor # AffSuzukiCup
#repost @ritrud727 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜xmalu skodeng sisturr ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜...booo...booo......jgn lupa mlm ni 'PUTERI' di @ntv7malaysia jam 9.30 mlm ๐Ÿ˜˜ #9Disember2018 Nantikan telemovie "Puteri" dibintangi oleh... . . @ritrud727 Suraya @duerramitilda Puteri @zainhamid Hamid @kasseh_kishreena @anyasupergirl @nurqasehshuhada @shazzy_edora dan ramai lagi. . . Producer @ansarcreativemedia Director @wanhaslizawz Asst Director @arenaalbakri DOP Kamal Hazizi Makeup/Wardrobe @mataharimalamkl Asst Makeup @ctcahayaaishah PM @khadijah_sharin APM @keenkong90 Conty Salwani Art Director @saifulzahairiezainuddin. . . #tv3 #ntv7 #telemovie #puteri #dramasangat #drama #hellokitty #ritarudaini #zainruffedge #duerramitilda #anugerahskrin2018 #pelakonlelaki #pelakonwanita #pelakonkanakkanak . . #duerramitilda #duerramitilda_fclovers #mitilda #mitildalovers #babyboss #teammitilda #teamdmfcl #dmfcl #kidactress #kidmodel #kidcommercial . Update By Admin C
โญ COMING SOON PROMO PRICE FOR JANUARY MAKEUP CLASS โญ STAY TUNED!! . ๐Ÿ’„ DEMO AND PRACTICAL ๐Ÿ’„ . Semua disediakan, just datang bawa diri je tau! ๐Ÿ˜‰ . Atas permintaan ramai yang ingin belajar dengan mua lain. . Kami bawakan MUA yg professional untuk kolaborasi bersama kami. . Kepada yg nak join class boleh terus whatsapp kami di 019-2831782, untuk maklumat lebih lanjut ๐Ÿ˜Šโค . Nak buat makeup class? Boleh ke @kmbmakeupstudio untuk menyewa tempat makeup class dengan harga yg berbaloi! ๐Ÿ˜ . Nak cari barang makeup dan aksesori wanita dgn harga berbaloi? Boleh follow @ladiesvendor ๐Ÿ˜ . #kelasmakeupberbaloi #kelasmakeupbajet #kelasmakeupkotadamansara #makeupclassmurah #makeupclasskl #makeupclassselangor #makeupclasspj #makeupclassbajet #schoolofmakeup #makeupartist #makeuptutorial #muakl #muaselangor #muapj #muadamansara #muashahalam #bestmakeup #Octobermakeupclass #kelasmakeupmurah #makeupviral #anugerahskrin2018 #dherbs #datoaliffsyukri
Special edition trial pack #treasureswiss3in1 ONLY for Chrismas, RM29 ๐Ÿ˜ . To purchase please click link at bio or whassap www.wasap.my/+60196915304/HaiSayaNakOrder Kami ingin mendapatkan Agen dan Dropship seluruh Malaysia. Untuk yang berminat boleh dm atau PM 0196915304๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š. . . #treasuresugar #treasuresugarkl #treasuresugarcheras #treasuresugarlovers #treasuredrop #treasuresands #treasureswiss3in1 #treasurelifesyrup #tipskurus #tipssihat #tipscantik #letscantik #abpbh #anugerahskrin2018 #jomdietsihat #mentor #comelpipimerah #eatclean #balancediet #infodiet #teamtreasuresugarcha
OMG!!! Follower akk yg dri oversea prgi like gmbr 2016!!! Akak pun dh xsanggup scroll smpi situ dik oii. . Ayat masa Tu pun skema nak mampus.lol...๐Ÿ˜Ž Nama Dan packaging pun dh tukar. Bahkan bukan 15 uncang uols.TAPI 17 UNCANG HARGA TETAP SAMA. Postage jela yg lain sikit sbb kitu ikut harga poslaju kan.๐Ÿ˜œ . So Korang nmpak x produk by MEDINA DESIRE Masih utuh.Dan semestinya akak trusted seller.๐Ÿ™ƒ๐Ÿ™ƒ๐Ÿ™ƒ . Nak order WhatsApp 016-5553017 ye. . #teatox #detoxtea #Klubna #Laleh #detoxmurah #Kopikurus #tipssihat #resepipantang #kurus #badansihat #badanlangsing #detox #nakkurus #lazada #paskal #reviewig #paidreviewig #paidreviewmurah #paidreviewigshop #tv3 #ibuberpantang #gemuk #zalora #kurusmurah #bawalexclusive #pantangmoden #pantang #kurussebelumkawin #ASK2018 #anugerahskrin2018
Special edition trial pack #treasureswiss3in1 ONLY for Chrismas, RM29 ๐Ÿ˜ . To purchase please click link at bio or whassap www.wasap.my/+60196915304/HaiSayaNakOrder Kami ingin mendapatkan Agen dan Dropship seluruh Malaysia. Untuk yang berminat boleh dm atau PM 0196915304๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š. . . #treasuresugar #treasuresugarkl #treasuresugarcheras #treasuresugarlovers #treasuredrop #treasuresands #treasureswiss3in1 #treasurelifesyrup #tipskurus #tipssihat #tipscantik #letscantik #abpbh #anugerahskrin2018 #jomdietsihat #mentor #comelpipimerah #eatclean #balancediet #infodiet #teamtreasuresugarcha
next page →