#anwar

50,067 posts

Loading...
the world is black. /@anwarhadid #sketch
سلاام يا قوم😉👋 شونكم شخباركم ؟ اليوم حابة احجيلكم عن شي حلو ألا وهو تبادل الأفكار👀 _شنو شنو😏 يعني شنو ما فهمت😑 _تبااادل افكاار 📣قابل دا احجي صيني اني😒 يعني مثلا بزياراتنا للأصدقاء والمعارف وخلال جلساتنا وي الأهل لو كل واحد عنده فكرة يطرحها بدل الغيبة والنميمة بالعالم وفلان كال وفلانة حجت 😫 ونقد الوضع العايشين بيه وندب الحظ 😖 ليش ما نستبدل هالفقرات والي اغلب الأحيان تسبب مشاكل وتضييع وقت وبدون أي فائدة تذكر نستبدلها بأنه نتبادل افكار بيناتنا افكار جديدة 🙈 ....مستحدثة 😯....ممطروقة من قبل احد😎 هالشي راح يحفزنا انو نبدع أكثر وأكثر بالأضافة الى تنشيط ادمغتنا للأتيان بشي جديد كل جلسة او كل مقابلة 😃 طبعا هسه تكولون اي افكار😒؟؟؟! _ الافكار اي فكرة(مهما كانت صغيرة) بيها خير ونفع سواء هالخير يعود الك شخصيا او ع الي حولك المهم انك تغادر الجلسة او المقابلة وانت تكون حصدت افكار جديدة ومفيدة😉 ما محمل بالسيئات والحقد نتيجة الحجي على هذا وذاك😒 وختاما اريد اكوللكم جورج برنارد شو شيكول 😁 ((اذا كان عندي تفاحة وانت عندك تفاحة وتبادلنا التفاحتين اني وأنت رح نبقى كلمن عندة تفاحة وحدة🍏😑 بس اذا اني كان عندي فكرة وانت عندك فكرة وتبادلنا هالفكرتين أني وانت كلمن رح يحصل على فكرتين😉 👉)) لذلك أحرصوا دائما على تبادل هدايا من الأفكار المبدعة بيناتكم وهالشي رح ينعكس تأثيره عليكم أيجابيا 😌✌️ لأن احيانا فكرة مني وفكرة منك وفكرة منه و منها رح نحصل على شي كبير🙊 #Anwar . . . . . . . ‎#جرعة_وعي #اقرأ #تعلم #شكرا ً #كلمة_طيبة#ثقافة #انسانية #العراق #حب_الوطن #احترام_الاخر #be_human #عمل_صالح #سيئات #عمل_الخير #سعادة #الله #الدنيا #ثمر #respect_the_other #ابي #love #humanity #respect_your_life_it_wil #أراء #افكار #مشاعر #تعبير
Food haven with my lovely date @igimmi ! #Agra #tajbano #lovelyhosts #Anwar &Shankar
Keluarga Besar alm. Kaman Rukman Hanjakal teu kumplit #wedding #day #anwar &pratiwi
Nak main bola atau cover macho❓ . Ini boleh terjadi kalau korang terleka waktu jaga goal keeper. Especially masa ramai awek datang tengok game kan? Mesti nak cover macho, sampai bola terkena kat kemaluan. Senak dia x perlu cakap, sampai ke langit tujuh der . Tahu tak kesan buruk pada zakar? Urat di keliling zakar akan cedera dan lemah, lalu gagal untuk untuk memberi ketengangan sepenuhnya pada zakar. Dan apabila hal ini terjadi, apabila anda ingin klimaks ketika bersama, otot zakar anda tak mampu memberi pancutan yang padu. Untuk yang sudah mempunyai masalah ini, anda akan perasan pancutan air mani tidak padu, kadang2 meleleh. . . Bagaimana produk Lintah Gunung Belacak Oil boleh membantu anda❓ . Kandungan lintah gunung & ikan belacak kaya dengan sumber protein yang bertujuan untuk. ✔ Melancar & Meningkatkan Aliran Darah ✔ Menguatkan otot zakar yang lemah . Kesan ini anda boleh rasai setiap kali penggunaan 💪🏻 Isteri anda pasti sukakan Nak cuba 1 sekarang? Whatsapp terus "Saya Nak Rawat" ke 017-239 5452 017-239 5452 Atau DM @minyaklintah_kuat . #lgboil #bola #malaysia #makaysiabaru #anwar #pkr #umno #pas #hartanah #kahwin #nikah #sanding #kadkahwin #kadkahwinmurah #harimaumelaya
Nak main bola atau cover macho❓ . Ini boleh terjadi kalau korang terleka waktu jaga goal keeper. Especially masa ramai awek datang tengok game kan? Mesti nak cover macho, sampai bola terkena kat kemaluan. Senak dia x perlu cakap, sampai ke langit tujuh der . Tahu tak kesan buruk pada zakar? Urat di keliling zakar akan cedera dan lemah, lalu gagal untuk untuk memberi ketengangan sepenuhnya pada zakar. Dan apabila hal ini terjadi, apabila anda ingin klimaks ketika bersama, otot zakar anda tak mampu memberi pancutan yang padu. Untuk yang sudah mempunyai masalah ini, anda akan perasan pancutan air mani tidak padu, kadang2 meleleh. . . Bagaimana produk Lintah Gunung Belacak Oil boleh membantu anda❓ . Kandungan lintah gunung & ikan belacak kaya dengan sumber protein yang bertujuan untuk. ✔ Melancar & Meningkatkan Aliran Darah ✔ Menguatkan otot zakar yang lemah . Kesan ini anda boleh rasai setiap kali penggunaan 💪🏻 Isteri anda pasti sukakan Nak cuba 1 sekarang? Whatsapp terus "Saya Nak Rawat" ke 017-239 5452 017-239 5452 Atau DM @minyaklintah_kuat . #lgboil #bola #malaysia #makaysiabaru #anwar #pkr #umno #pas #hartanah #kahwin #nikah #sanding #kadkahwin #kadkahwinmurah #harimaumelaya
That person who Snapchats everything... 😂😂😂😂😂 Tag a friend & share who you know who does this!! 😂😂 Subscribe to my YouTube channel! 😎😎 #youtube #funnyvideo @youtube #skits #anwar #kingbach #funnyvine #vine #vines
PANAS!!! Papagomo Ajak Orang Ramai DESAK Tun Mahathir Singkirkan DAP! #anwar ibrahim mahathir #azmin ali tun mahathir #dramaone #lawak mahathir #mahathir #mahathir anwar ibrahim #mahathir mohamad #malaysia #mat sabu tun mahathir #nasihat ibrahim ali tun m anwar #papagomo #politics #tun dr mahathir #tun dr mahathir mohamad #tun dr mahathir terkini #tun m #tun mahathir #tun mahathir 2018 #tun mahathir mohamad #tun mahathir parlimen #tun mahathir terbaru #tun mahathir terkini #tun mahathir vs anwar PANAS!!! Papagomo Ajak Orang Ramai DESAK Tun Mahathir Singkirkan DAP! Link: http://goviralvideos.net/panas-papagomo-ajak-orang-ramai-desak-tun-mahathir-singkirkan-dap
F Had LBlad 3aychin f'Ghmama... TaLByin Salama ✌💚👽 #anwar
@brentrivera outline!! 🧡 Hope you like it 🧡😩 #q : who’s your favorite YouTuber ? 🤔 Requested by: @brentriveeraa #brentrivera #outlines #cartoon_sh1 🧡
Gigi is waiting at the farm for Yolanda, Bella and Anwar💘 (Also how cute are these pics, she looks like Bella in the 2nd one😫) @gigihadid @yolanda.hadid @bellahadid @anwarhadid ———————————————————————— #gigi #bella #yolanda #anwar #hadid #hadidsisters #sisters #siblings #christmas #farm #victoriassecret #angels #love
#Anwar the personality maker #by # Ajay sharma #
Based on a TRUE STORY!! Comment‼️Like‼️ Share‼️ @trudiva86
A land where everyone drives electric golf carts, giant turtles become your best friends and wine flows into goblets from nearby babbling creeks. That’s where you can find me! #amandacerny #lelepons #like #love #hannahstocking #selenagomez #s #fun #twan #inanna #teamcerny #instagram #bollywood #anwar #girl #vine #funny #kingbach #f #sexy #arianagrande #dance #amanda #hot #video #z #justinbieber #omg #funnymemes #bhfyp ♥️♥️♥️♥️♥️😍😍😍😍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒💓💓💓💓🎨🎨🎨🎨🎨🎨🎨🎨
TERKINI! Najib & Rosmah Nak Saman Fitnah MP Kepong RM100 Juta! #1mdb #1mdb najib #anwar ibrahim #barisan nasional #cincin rosmah #dap #dewan negara #dewan rakyat #dramaone #lim guan eng #lim kit siang #lim lip eng #malaysiakini #mat sabu #najib #najib dimalukan #najib razak #najib razak dimalukan #najib razak parlimen #pakatan harapan #parlimen malaysia #rafizi ramli #rafizi ramli parlimen #rafizi ramli terbaru #rafizi ramli terkini #rosmah #rosmah mansor #suruhanjaya pilihan raya #tony pua parlimen #umno TERKINI! Najib & Rosmah Nak Saman Fitnah MP Kepong RM100 Juta! Link: http://goviralvideos.net/terkini-najib-rosmah-nak-saman-fitnah-mp-kepong-rm100-juta
Comment Dog or drop a 🐕 🐶 emoji if you’re a dog lover ☺️😊 : : : : : :---- Follow @kingbachgame for more daily! : : : (By @kingbach ) ----- ---- #kingbach #anwarjibawi #anwar #dog #dogstagram #dogsofinstaworld #doglover #bachfans #Thinkingofyouth #TOY #wheresthemoney king #fanlove #fans #Kingbachgame #Kingbachgame #bachvlogs #schniderwise #teambach
Lebih baik salah tapi mencoba, daripada tidak sama sekali 😁,, . . . . . #belajar #drummer #gitaris #f #awafotowafer #anwar #berusaha #repost 😂🙏
next page →