#ardelllashes

674,050 posts

Loading...
Tried magnetic lashes for the first time this past weekend! Overall, I really liked it! A few years ago I found out that I’m allergic to certain glues and my eyes broke out during a performance 😩 Haven’t worn lashes since........until now! These ones were the Ardell Magnetic Lashes. A little heavy for my everyday taste since basically you have 2 sets of lashes: one that goes under your lashes and one over the top. I did have to trim these btw so if anyone has recommendations for lighter and smaller magnetic lashes, let me know! . . . . #ardelllashes #falselashes #magneticlashes #chslocal #charlestonselfie #charlestonsc #charlestonblogger #thickbrows #eyebrowshaping #eyebrowthreading #eyebrowgamestrong #charlestonmakeup #balayagehair #makeupandwakeup #makeuplife #makeuplooks #makeuptalk #makeupblogger #beautycommunity #makeupideas #beautylover #makeupcollector #fiercesociety #talkthatmakeup #makeupselfie #dailymakeup #mualife #makeuptime #ipreview @preview.app
JAHANAM BETUL MAGNETIC LASHES . . . . . Jannammmm Jannnammmm Beli 1, dah terkenan nak lagi 1 . . Banyak sangat pilihan sampai RAMBANG MATA . . . . Sebab apa BEST SANGAT MAGNETIC LASHES by @mylashlasting ni??? . . 1- Effortless sweet dengan menggayakan half lashes . . 2- Dramatic glam untuk full lashes dan tak payah ber’fuhhh fuhhhh’ tiup gam bagi kering . . 3- Boleh ulang pakai, lenjan lebih 50 kali (ni rekod customer Kak Lash) . . 4- Mesra wuduk n senang nak tanggalkan bila nak solat (tanpa rasa was-was untuk pastikan air dicuci bersih ke celahan bebulus mata) . . 5- Harga berbaloi mak aihhh. Promo free postage seluruh Malaysia sampai 16 September. Jimat tu... . . 6- READY STOCK. WA Kak Lash 0177988752, lepas dapat payment - sederas angin Kak Lash pos (sama ada ke Pejabat Poslaju atau drop off kiosk Poslaju). Sapa yang tanak servis mantop tip top cenggini,kan??? . . Haaaaa...tunggu apa lagi???? . . Nak beli macam mana,Kak Lash? http://www.wasap.my/60177988752 http://www.wasap.my/60177988752 http://www.wasap.my/60177988752 . . Walk in di Butik Adiva @adivaboutique Ayer8 Putrajaya. Ada tester, boleh cuba 😍 . . #magneticlashes #fullmagneticlash #magneticeyelashes #magneticlashesmalaysia #magneticeyelashesmalaysia #magneticlashesindonesia #magneticeyelashesindonesia #bulumatagnet #bulumatagnetmurah #bulumatamagnetmalaysia #bulumatamagnetputrajaya #magneticlashesbrunei #magneticeyelashesbrunei #ardelllashes #mylashlasting #magneticlashesputrajaya . . IG Story Credit: @temaomar
JAHANAM BETUL MAGNETIC LASHES . . . . . Jannammmm Jannnammmm Beli 1, dah terkenan nak lagi 1 . . Banyak sangat pilihan sampai RAMBANG MATA . . . . Sebab apa BEST SANGAT MAGNETIC LASHES by @mylashlasting ni??? . . 1- Effortless sweet dengan menggayakan half lashes . . 2- Dramatic glam untuk full lashes dan tak payah ber’fuhhh fuhhhh’ tiup gam bagi kering . . 3- Boleh ulang pakai, lenjan lebih 50 kali (ni rekod customer Kak Lash) . . 4- Mesra wuduk n senang nak tanggalkan bila nak solat (tanpa rasa was-was untuk pastikan air dicuci bersih ke celahan bebulus mata) . . 5- Harga berbaloi mak aihhh. Promo free postage seluruh Malaysia sampai 16 September. Jimat tu... . . 6- READY STOCK. WA Kak Lash 0177988752, lepas dapat payment - sederas angin Kak Lash pos (sama ada ke Pejabat Poslaju atau drop off kiosk Poslaju). Sapa yang tanak servis mantop tip top cenggini,kan??? . . Haaaaa...tunggu apa lagi???? . . Nak beli macam mana,Kak Lash? http://www.wasap.my/60177988752 http://www.wasap.my/60177988752 http://www.wasap.my/60177988752 . . Walk in di Butik Adiva @adivaboutique Ayer8 Putrajaya. Ada tester, boleh cuba 😍 . . #magneticlashes #fullmagneticlash #magneticeyelashes #magneticlashesmalaysia #magneticeyelashesmalaysia #magneticlashesindonesia #magneticeyelashesindonesia #bulumatagnet #bulumatagnetmurah #bulumatamagnetmalaysia #bulumatamagnetputrajaya #magneticlashesbrunei #magneticeyelashesbrunei #ardelllashes #mylashlasting #magneticlashesputrajaya . . Photo Credit: @azraaazman ❤️❤️❤️
🔥 Mahalia looking amazzzzzzing for her 21st 🔥 #jazzysbeautyroom #jazzysutcliffemakeup #gorgeouscosmetics #ardelllashes #makeup #21st
Moj make up za pocetak nove nedelje! ☀Malo hajlajta i prirodnije trepavice su vam dovoljne da zablistate svakoga jutra. 🌟Vazna satvka hajlajta je da senku stavite u ugao oka, to vasem licu daje odmoran izgled. 👀 Da li ste probali neke od #practicalgirl saveta ?❤Da li vam se dopada? ukolilo zelite korak po korak make up pisite mi u komentaru 👇 ________________________ @max_factor_srbija pan stick u nijnsi 13 @flormarserbia olovka za obrve u nijansi 401 @aurakozmetika highlighter 220moonlight @maybelline lash sensational @ardellserbia wispies @sephorasrbija mixology paleta ________________________ #makeupandwakeup #practicalgirl #flormar #ardelllashes #maybelinemascara #aurasrbija #sephorasrbija #maxfactorsrbija
Feeling blue 💙 Eyes: @jaclynxmorphe the Jaclyn Hill palette @juviasplace Zulu palette @marcbeauty mascara in black @ardelllashesaus in wispies @modelsown.official brow now in chestnut Face: @rimmellondonau wake me up in soft beige @tartecosmetics in fair beige @toofaced cocoa contour palette in light to medium @innoxaaus blush in Coral Lilly @modelspreferau highlighting palette
Believe you can and you're halfway there...✨🙌🏼 • • Makeup Details: ⬇️ EYES: • 🔸Eyebrows @bobbibrown 🔸Eyeshadow @maccosmetics “Amber Times Nine Palette” 🔸Mascara @kikomilano 🔸Lashes @ardellbeauty 🔸Eyeliner @kikomilano FACE: • 🔸BB Cream @kikomilano 🔸Concealer @maybelline LIPS: • 🔸Lipliner @ctilburymakeup 🔸Lipstick @maccosmetics “Velvet Teddy” mixed with @ctilburymakeup “KKW” . . #makeuponmebyme #makeupoftheday #tannedskin #sunkissedglow #mua #makeupartist #makeupismypassion #makeupblogger #instapost #blogger #lashes #wispies #individuallashes #bbcream #nudelip #highlightandcontour #concelear #makeupdetails #ardellwispies #ardelllashes #ardelbeauty #kikomilano #mac #macmakeup #maccosmetics #charlottetilbury #charlottetilburymakeup #maybellinenewyork #bobbibrownmakeup
Please leave your feedback below, and let me know what look you want me to film next💓 inspired look by @valpham . . . Products- ✨Foundation - @maybelline MATTE + PORELESS 115 IVORY✨ ✨Concealer @maybelline 5 Ivory✨ ✨Eyebrows @anastasiabeverlyhills Dipbrow Pomade- Chocolate✨ ✨Mascara - L'Oréal Voluminous Lash Paradise Mascara✨ ✨Bronzer Verita Trend Terra Cotta -64✨ ✨Blush @nyxcosmetics osmetics Color Wheel Mosaic Face Powder - 725A Rose Glow✨ ✨Highlighter @sleekmakeup Highlighter Palette Solstice✨ ✨Eyeshadow @makeuprevolution Ultra Colour Explosion Eyeshadow Palette✨ ✨Eyelashes @sephora Swanky #33 ✨Glitter Liner Hang Feng✨ ✨ Lips @plumpit#hudabeauty #hudabeautyfauxfilter #anastasiabeverlyhills #morphe #limecrime #tarteskin #maccosmetics #nyxcosmetics #urbandecay #sephora #toofaced #mnyitlook #benefit #sigmabeauty #iamanartist #theBalm #NARSissist #ardelllashes #MakeupAddictionCosmetics #girlactik #Milani #BeYourOwnPro #ipsy #BobbiBrown #MakeupRevolution #BHCosmetics #Collistar #KatVonDBeauty #instaception
Please leave your feedback below, and let me know what look you want me to film next💓 inspired look by @valpham . . . Products- ✨Foundation - @maybelline MATTE + PORELESS 115 IVORY✨ ✨Concealer @maybelline 5 Ivory✨ ✨Eyebrows @anastasiabeverlyhills Dipbrow Pomade- Chocolate✨ ✨Mascara - L'Oréal Voluminous Lash Paradise Mascara✨ ✨Bronzer Verita Trend Terra Cotta -64✨ ✨Blush @nyxcosmetics osmetics Color Wheel Mosaic Face Powder - 725A Rose Glow✨ ✨Highlighter @sleekmakeup Highlighter Palette Solstice✨ ✨Eyeshadow @makeuprevolution Ultra Colour Explosion Eyeshadow Palette✨ ✨Eyelashes @sephora Swanky #33 ✨Glitter Liner Hang Feng✨ ✨ lips 👄 @plumpit 🔥✨ #hudabeauty #hudabeautyfauxfilter #anastasiabeverlyhills #morphe #limecrime #tarteskin #maccosmetics #nyxcosmetics #urbandecay #sephora #toofaced #mnyitlook #benefit #sigmabeauty #iamanartist #theBalm #NARSissist #ardelllashes #MakeupAddictionCosmetics #girlactik #Milani #BeYourOwnPro #ipsy #BobbiBrown #MakeupRevolution #BHCosmetics #Collistar #KatVonDBeauty #instaception
Please leave your feedback below, and let me know what look you want me to film next💓 inspired look by @valpham . . . Products- ✨Foundation - @maybelline MATTE + PORELESS 115 IVORY✨ ✨Concealer @maybelline 5 Ivory✨ ✨Eyebrows @anastasiabeverlyhills Dipbrow Pomade- Chocolate✨ ✨Mascara - L'Oréal Voluminous Lash Paradise Mascara✨ ✨Bronzer Verita Trend Terra Cotta -64✨ ✨Blush @nyxcosmetics osmetics Color Wheel Mosaic Face Powder - 725A Rose Glow✨ ✨Highlighter @sleekmakeup Highlighter Palette Solstice✨ ✨Eyeshadow @makeuprevolution Ultra Colour Explosion Eyeshadow Palette✨ ✨Eyelashes @sephora Swanky #33 ✨Glitter Liner Hang Feng✨ ✨ Lips 👄 @plumpit 🔥✨ #hudabeauty #hudabeautyfauxfilter #anastasiabeverlyhills #morphe #limecrime #tarteskin #maccosmetics #nyxcosmetics #urbandecay #sephora #toofaced #mnyitlook #benefit #sigmabeauty #iamanartist #theBalm #NARSissist #ardelllashes #MakeupAddictionCosmetics #girlactik #Milani #BeYourOwnPro #ipsy #BobbiBrown #MakeupRevolution #BHCosmetics #Collistar #KatVonDBeauty #hausofshades
Hayley the bride!What a stuuuuning face! I keep looking and looking at this picture and I just can't get over your big mesmerizing eyes!💕💕 Thank you for making me be a part of your special day,so grateful!❤❤❤ No filter or edit❌ #bride #bridalmakeup #slayleyhall #weddingmakeupartistnewcastle #weddingmakeupnewcastle #weddingmakeup #weddingmakeupartist #urbandecaycosmetics #mac #inglot #northeastmua #ardelllashes #northeastmakeupartist #makeupbyme #newcastlemakeup #makeup #wedding #muanewcastle #newcastlemakeupartist #newcastlemua #makeupartistnewcastle #makijazystka #makijaż #makijazweselny
Instagram tutorial on one of my previous uploads. Using the @anastasiabeverlyhills soft glam, subculture, brow definer, banana stick foundation and brow gel. @ardellbeauty wispies x2 stacked. @storybookcosmetics brushes. @zoevacosmetics rose gold brushes. @spectrumcollections brushes
Der Wispie Look steht einfach jeder Frau! #ardelllashes #ardell #beauty #makeuplook #eyes #cosmetics
Nach langer Zeit mal ein Selfie 🤳 #hudabeautyfoundation #fauxfilterfoundation #ardelllashes #maccosmetics #beccacosmetics #selfie #messyhairdontcare hudabeauty beccacosmetics maccosmetics catrice.cosmetics
My element. Glam for bride Val! 👰🏻💄
Head over to @asos to get 20% off full price products including a HUGE variety of makeup brands including: MAC, Smashbox, Benefit, Too Faced, The Ordinary, Nars, Maybelline and loads more!! Just use the code: GOFORIT when you get to the checkout 💋
Репост @anroyals ⠀ «Сегодня затронем тему бровей. Осталась очень довольна палетками от @ardellrussia , но обо всем по порядку. ⠀ 🖤Набор теней для бровей. 🖤Ardell Brow Defining Kit 🖤Палетка замечательная, она идеально подойдет и блондинкам, и брюнеткам и шатенкам. 🖤Светлый оттенок наносится под бровь, придает очень красивое деликатное сияние. ⠀ Остальные оттенки матовые - светло - серый, коричневый с рыжим подтоном и кофейный. ⠀ При нанесении оттенков брови становятся просто шикарными - с глубоким красивым оттенком и совсем не видно, что на брови что - то нанесено. ⠀ Так же к набору прилагался восковой карандаш и кисточка для нанесения и растушёвки теней. ⠀ 🖤Палетка с хайлайтером и корректорами с кистью. ⠀ 🖤 Ardell Brow Perfecting Palette ⠀ 🖤Универсальная палетка с 3-мя корректорами и хайлайтером для создания скульптурных, выразительных, четких бровей. ⠀ 🖤С помощью профессиональной кисти, идущей в наборе, можно легко создать объем и форму бровей, а хайлайтером подчеркнуть линию для большей выразительности и глубины взгляда. ⠀ Очень качественные кремовые корректоры, светлый оттенок подойдёт даже белоснежкам.»
Buongiorno bellezze, questo post lo voglio dedicare alle ciglia magnetiche di @ardelllashesitalia che ho acquistato un po’ di tempo fa, non vi nascondo che inizialmente ho avuto un po’ di difficoltà nel applicarle in quanto avendo l’occhio piccolo non riuscivano a prendere la forma del mio occhio, chiedendo un po’ di informazioni mi hanno consigliato di tagliarle a metà ( tra giusto le 4 calamite che ogni ciglia presenta ) , detto fatto e da allora ho iniziato ad adorarle perché le applico in pochissimo tempo, vi ho già parlato nelle storie e vi ho fatto vedere anche com’è facile l’applicazione. Alcune di voi mi hanno chiesto della durata e se pesano , le ho provate e posso dire che la durata c’è però a mio parere dipende da persona a persona in quanto io che porto gli occhiali dopo un po’ di ore senza sento proprio la necessità di metterli e quindi le ho dovuto togliere in quanto mi dava fastidio il fatto che battevano sui occhiali , chi non porta gli occhiali a mio parere sempre penso che li possa tenere anche tutto il giorno in quanto non pesano, se non sei abituato alle ciglia finte magari inizialmente ti sentirai un po’ strano però dopo qualche minuto l’effetto scompare!! Io le ho comprate online però ormai le vedo in giro in tanti negozi di bellezza e profumerie quindi puoi tranquillamente scegliere le più adatte ai tuoi gusti, le mie sono le 110 e le ho scelte proprio per il fatto che sembrano davvero molto naturali! E voi ? Le avete già provate? Raccontami la tua esperienza e se hai bisogno di qualche dritta chiedi pure , sarei felice se potrò aiutarti 😍#110lashes #ardelllashes #ardell_lashes #ardellbeauty #makeupblogs
When you have insomnia and can’t sleep.. why not post some photos? Here I did a Soft Cut Crease✨ #ipromiseshelovedit #smileshane #weddingmakeup #softglam #oc
Don’t know why my eyes where doing🤷🏽‍♀️ #ardelllashes #glitter #eyeshadow #eyes #whynot #eyebrows
Get these Hydro Gel Eye Results From home for FREE. Emoji below for a DM.
sunday glow ✨🍓☀️
Ajla mi je poslala fotku prije sminkanja,sto mi je veoma drago. Meni je prelijepa. Posto većinu ne stignem slikat, zamolila bih da mi saljete 😍😚❤😍 #makeupaddictioncosmetics #mua #morphe #morphe35b #morphebrushes #bhcosmetics #bhbrushes #goldenrose #deborah #maybelline #trenditup #makeuprevolution #nyxgelbrow #nyx #mac #hudabeauty #maxfactor #essence #aura #ardelllashes #pupa #loreal #catrice #elf #elfcosmetics #elfmakeup #lovemakeup #makeuponfleek
next page →